Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplandı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplandı"

Transkript

1 Batı Akdeniz Havza Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplandı Batı Akdeniz Havza Yönetimi Muğla İli Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Muğla Valisi Amir Çiçek başkanlığında Vali Özer Türk Toplantı Salonu nda gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Çiçek in yanı sıra Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, DSİ 21. Bölge Müdürü Dr. Murat Alp ve kurul üyeleri katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada bölgedeki suların kirletilmemesi, daha iyi kullanılması ve kaynakların sürdürülebilir olması için bakanlık tarafından havza yönetiminin oluşturulduğuna dikkat çeken Vali Çiçek, Suyu ihtiyacımızın dışında kullanır veya suyu kirletirsek insan ve canlı sağlığına kötülük yapmış oluruz. Yaşam kaynağımız suyu kendimiz ve gelecek nesillere aktarmak için korumalıyız. Doğal değerlerimiz olan hava, su ve toprağı korumakla mükellefiz. Bu nedenle koordinasyon kurulu olarak bütüncül bir yaklaşımla hava, su ve toprağı birlikte düşünerek çalışmalarımızı yürütmekle sorumluyuz. Bu konuda ortak akıl kolektif hareketle suyu akılcı bir yaklaşımla kullanarak projelerimizi geliştirmeliyiz. Bu şekilde gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzu yerine getirebiliriz diye konuştu. Suyun nitelik ve nicelik olarak korunması, gelecek nesillere aktarılmasının çok önemli olduğunu ifade eden DSİ 21. Bölge Müdürü Dr. Murat Alp ise, işletme hidrolojisi ve suyun ekonomik kullanımı, su kirliliğinin önlenmesi hakkında yapılan çalışmalar, taşkınların önlenmesiyle ilgili yapılması gereken işler ve taşkın önleme çalışmaları hakkında sunum yaptı.

2

3 UKOME den Okul Servisi Taşımacılarını Sevindiren Haber Muğla Büyükşehir Belediyesi, tarihinde toplanan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kurulundan S Plakalı ve Okul Taşıtı tescilli servis taşımacılarını sevindirecek karar çıktı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, şoförler odası ve şoför esnafından gelen talepleri dikkate alarak tarihinde toplanan UKOME Kurulundan yıllarında alınmış olan S Plakalı ve Okul Taşıtı Tescilli Servis Aracı sahiplerinin okulların kapalı olduğu dönem içerisinde turizm sektöründe çalışabilmelerine olanak sağlayan kararın 2016 yılında da uygulanmasına yönelik karar alındı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; UKOME Kurulunda alınan karar ile şoför esnafımızın okulların kapalı olduğu dönemde turizm sektöründe çalışmalarına olanak sağlanıyor ve turizm sektöründeki ulaşım ihtiyacının karşılanmasına da katkıda bulunuluyor ve daha yeni model yılına sahip S plakalı Okul Servis Aracı sahiplerinin, TÜRSAB üyesi acenteler aracılığı ile aracının kiralanması, okul servisi yazısı, ışıklı dur tabelası gibi tüm yazı ve işaretlerini söktürerek, Zorunlu Karayolu Taşımacılığı Mali Sorumluluk Sigortası ile Karayolu Yolcu Taşımacılığı Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortalarını yaptırmaları koşuluyla, tarihleri arasında Muğla sınırları içerisinde turizm sektöründe çalışabilecekler.

4

5 BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde düzenlenen genel kurulda 415 delegeden 399 delege oy kullandı. CHP İlçe Kongresinde Recai Seymen 169 oy alarak yeniden CHP İlçe Başkanı seçildi. Seçim sonunda Cesur Öncel 148, 71 oy aldı. Emre Köroğlu nun listesi ise Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi OASİS Nurol Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Saat 11:00 de başlayan İlçe Kongresinde konuşmalar akşam saat 17:30 a kadar sürdü. Yoğun bir katılımın olduğu ilçe kongresinde 415 delege üç ilçe başkan adayını ve yönetim kurulu ile birlikte 124 il delegesini seçecek. Halen başkanlığı sürdüren Recai Seymen, CHP de bilişimden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulunan genç iş insanı Emre Köroğlu ve geçmiş dönem il genel meclisi adayı Cesur Öncel in yarıştığı Bodrum İlçe Kongresine Muğla CHP Milletvekilleri Av.Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Prof.Dr.Nurettin Demir, CHP Kadın Kolları MYK üyesi Dr.Bedriye Gürkan,CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milas CHP İlçe Başkanı Suat Özcan, Menteşe CHP İlçe Başkanı Erkan Aydın, Fethiye CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Dalaman CHP İlçe Başkanı Erdoğan

6 Karakuş, CHP Bodrum geçmiş dönem İlçe Başkanları Osman Öneş, Hüseyin Anıl, Dr.Kerim Cangır, Duran Öztürk, Durmuş Ali Öztürk, Okan Özsu, Geçmiş dönem milletvekilleri Fevzi Topuz ve Fikret Uzunhasan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden ve CHP üyeleri katıldı. İlçe Kongresine 5 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp de katıldı. Demiralp kısa bir süre sonra kongrenin hayırlı ve başarılı olmasını dileyerek salondan ayrıldı. Divan başkanlığı için Muğla CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan ve Divan üyeleri Okan Özsu, Hürrem Dinç ve Semra Yıldırım oy birliği ile seçildiler. Daha sonra Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Devrim şehitleri için saygı duruşunun ardından istiklal marşı söylendi. Kongrede çalışma raporu, hesap özeti, tahmini bütçe hesaplarının ardından yönetim kurulu oy birliği ile aklandı. Daha sonra ise söz almak isteyen konukların konuşmalarına geçildi. Mehmet Kocadon, Dr.Kerim Cangır, Dr.Bedriye Gürkan, Nazmiye Havlaşi, Mustafa İlker Gürkan, Durmuş Ali Öztürk, Süleyman Uslu, Hüseyin Anıl, Akın Üstündağ, Dr.Osman Gürün, Mürsel Alban ın konuşmalarının ardından ilçe başkanlığı adayları sırası ile Cesur Öncel, Emre Köroğlu ve Recai Seymen delegelere hitap etti. İlk sözü alan Cesur Öncel kendini tanıtmasının ardından, vaatlerini sıraladı. Biz önseçim istiyoruz. vaadi yoğun alkış aldı. Öncel kadınların ve gençlerin öneminden bahsederek, seçilmeleri durumunda çeşitli çalışma komisyonlar kuracaklarını kaydetti. Ardından yönetim kurulu adaylarını tek tek sahneye çağırdı. Cesur Öncel in yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor; Nesrin Ardağ, Koray İşbilir, Cengiz Sarıoğlu, Av.Gözde Çakıroğlu, Mustafa Kara, Murat Özuyanık, Günay Gökdeniz, Serpil Erşahin, Dr.Abdil Göçebe, Belgin Atare, İsmail Hakkı Baydar, İbrahim Erdoğan, Temel Orhun, Okyanus Şahin, Günay Günaydın ve Mustafa Danacı.

7 İkinci sırada söz alan Emre Köroğlu nun konuşması dikkatle dinlenirken, konuşma tarzı ve söylediklerinin salonu oldukça etkilediği görüldü. Değişim ve Yenilenme sloganı ile yola çıkan genç iş adamı Köroğlu Bodrum dan bütün Türkiye ye örnek model olacak bir çalışma yürüterek, partiyi kurumsallaştıracaklarını söyledi. Daha sonra yönetim kurulu adaylarını tek tek sahneye davet etti. Sahneye çıkan her bir yönetim kurulu adayı Geleceğe Söz veriyorum diyerek başladığı slogan ile nasıl bir siyaset yapacaklarının sözlerini verdiler. Salondaki delegeler bu tanıtımdan oldukça memnun oldular ve coşku ile alkışladılar. Emre Köroğlu nun yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor; İbrahim Apak, Av.Irmak Yüksel, Kemal Özyurt, Özay Kartal, Berna Tokuç Kılıç, Tuna Korkmaz, Engin Ali Kaplan, Teoman Eltem, Serpil Karan, Numan Cömert, Nurşen Keskin, Güzidegül Arıcı, Gonca İnanç, Fevzi Acun, Kenan Akbaş ve Muharrem Göçmen. Son olarak kürsüye gelen Recai Seymen başkanlık dönemi boyunca yaptıkları çalışmaları özetlediği konuşmasında özellikle Cesur Öncel tarafından ifade edilen imar komisyonuna karşı olduğunu, partinin rant kapısı olmadığını sert bir dille ifade etti. Daha sonra adaylarını sahneye davet ederek tek tek tanıttı. Recai Seymen in yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor; Av.Emine Yenilmez Aydemir, Mustafa Yılmaz, Halil Karahan, Ender Taşören, Hilmi Plevne, Eray Karabağlı, Kemal Özsarsılmaz, N.Aysun Höbek, Adalet Güler, M.Cengiz Uyar, İnan Gök, Süleyman Karaca, Tayyar Gündoğan, Başar Bıyıklı, Tuna Işın ve Ayşe Melengeç Çelikcan. CHP Bodrum İlçe Kongresinde 17:30 da biten konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Oy verme işleminin saat 21:00 de tamamlanmasının ardından, sayım işlemleri saat de tamamlandı.

8

9

10

11 BODER GENEL KURULUNDA EĞLENCE VERGİSİ YÜKSEK BULUNDU Bodrum Otelciler Derneği BODER Genel Kurulu İSİS Otel de yapıldı. Divan Başkanlığına Zeki Köylü nün seçildiği genel kurulda üyelik koşulları, üye aidatlarının yeniden üyelerin tesis kapasite ve yıldızlarına göre yeniden düzenlendi. BODER Başkanı Halil Özyurt, Genel Kurulda BODER olarak yeni bir ofis binası yapılmasını hedefledikleri açıklandı. Genel Kurulda eğlence vergisinin çok yüksek olmasının turizmcileri mağdur edeceğinin altı çizildi. Başkan Özyurt, eğlence vergisinin yeniden düzenlenmesi için Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Boder olarak çok sayıda turizm fuarına katılım sağlandığı üyeleren anlatıldı. Boder de uzun yıllar hizmet veren yöneticiler yerlerine genç turizmcilere teslim etmek istediklerini açıklayarak, geçlerin daha fazla çalışmasını istediler. Genel Kurul sonunda yapılan oylamada Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Halil Özyurt, Hasan Güven, Orhan Kavala, Deniz Taş, Alişir Şahin, Dursun Külcü, İbrahim Özman, Mehmet Aydınlıoğlu, Ömer Faruk Dengiz, Melis Alemdar, Fatma Cingöz, Sedat Balıkçı, Çağlar Sakaoğlu, Nilsen Özel, Sinan Durukan seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Ali Akbaba, Kerem Özyurt, Serkan Gider, Vedat Önzel, Eyüp Özdemir, Bülent Bayrakçı, Hadi Türk, Onursal Özatacan, Mehmet Eslek, Serdar Sarıl, Eray Yaşyerli, Hacı Yıldırım, Bilge Koçhan, Mehmet Tulunay, Atilla Özsezer seçildi.

12 Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise; Behlül Yıldırım, Osman Duru, Mustafa Toroğlu yedek üyeliklere de Nevzat Güngören, Sebahattin Duman, Ahmet Çataklı seçildi. Seçimlerden sonra asil ve yedek olarak Yönetim ve Denetim kuruluna seçilen üyeler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

13 TÜTÜN KURULU ARTTIRIYOR DENETİMLERİ Tütün Kontrol Kurulu denetimlere devam ediyor. Bodrum İlçe Tütün Kontrol Kurulu 05/02/2015 günü saat: da Bodrum Kaymakamlığı Toplantı salonunda toplandı. İlgili kurum yetkililerinin katılımıyla Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan Başkanlığında gündemdeki konuların görüşülşüldüğü toplantıda; 4207 Sayılı Kanun hükümlerini denetleyecek ve gerektiğinde işlem yapacak yetkili bir idarecinin yazılı olarak belirlenmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında başta kurum amirleri olmak üzere yasağa riayet konusunda titizlik göstermesi, Resmi araçlarda tütün ve ürünlerinin tüketilmesi durumunda gerekli disiplin hükümlerinin uygulanması, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan rutin kontrollerde 4207 Sayılı Kanun hükümlerine riayet konusunda denetimlerde yapılması ve yasaya uymayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması, Nargile sunumu yapan işletmelerin nargile sunum belgesi almadan sunum yapmamaları, kapalı alanlarda bitkisel dahi olsa tütün ürünü olarak kabul edildiği, elektronik sigaralarında bu kapsamda olduğunun dikkat edilmesi hususunda görüşler alınmış olup karara bağlanmıştır.

14 KENT KONSEYİNDEN ÖNEMLİ DUYURU STK LARA Bodrum Kent Konseyi, ikinci döneminin ilk yarısında seçimsiz genel genel kurulunu yapmak üzere, 03 Ocak 2015 Cumartesi günü saat da Bodrum Ticaret Odası nda toplanıyor. Bodrum Kent Konseyi, geçtiğimiz günlerde Turgutreis, Gümüşlük Mahalleleri nde mahalle meclisleri ni kurdu. Yine yaklaşık altı aylık bir süreçte Kültür Sanat Meclisi ni ve geçen hafta da Gençlik Meclisi ni kurdu. Konseyin, Kadın ve Engelliler Meclisi de faaliyetlerine devam etmekte. Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Hamdi Topçuoğlu basın aracılığı ile şu duyuruyu yaptı. BASIN DUYURUSU

15 Cumartesi günü yapılan Bodrum Kent Konseyi Seçimsiz Genel Kurul toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için iptal edilmiştir. Bodrum Kent Konseyi Seçimsiz Genel Kurulu 03 Ocak 2015 Cumartesi günü saat da Bodrum Ticaret Odası (BODTO) da yeniden yapılacaktır. Toplantıda geçmiş 6 aylık çalışmalar değerlendirilecek ve gelecek 6 aylık planlar görüşülecektir. Bilgilerinize. Hamdi TOPÇUOĞLU Bodrum Kent Konseyi Başkanı GENEL KURUL HALKA AÇIK Konseyin genel kurullarında; bütün sivil toplum kuruluşları, partiler ve odalar, temsil ettikleri kuruluştan temsil etme yetki belgesi ile katılarak, alınacak kararlarda oy kullanma hakkına sahip oluyorlar. Genel Kurul aynı zamanda, izleyici anlamında halka açık olarak gerçekleşiyor. 300 GENÇ GİRİŞİMCİ BODRUM DA TOPLANDI JCI Türkiye Genç Liderler ve Girişimciler (JCİ) Derneği nin JCI Bodrum Şubesinin ev sahipliğinde düzenlediği ve 3 gün süren Ulusal Olağan Genel Kurulu Bodrum da gerçekleştirildi. Genel Kurula Türkiyenin 30 farklı ilinden 300 genç girişimci JCI Üyesi katıldı. JCI üyelerinin, liderlik ve girişimcilik vasıflarını

16 geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan, yas arası genç girişimci ve profesyonellerden oluşan bir sivil toplum topluluğu. Çok sayıda girişimci ve JCI Türkiye üyesinin katıldığı Genel Kurul un açılışını Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan yaptı. Bofad derneğinin folklor gösterisinin ardından JCI Türkiye de 30 farklı ilinde bulunan Şubelerin yıl içerisinde yapmış oldukları etkinlikler, sunumları ile 2015 yılında yapılacak zirveler JCI Türkiye 2015 Genel Kurul unun yapılacağı şubelerin belirlenmesi için 2015 adaylık başvuru sunumları yapıldı yılında 25 farklı dalda ödül kategorisine başvuran şubelerin, birincilerinin belirlendiği ödül gecesinde, Kazanan şubelere ödülleri verildi. JCI Bodrum başkanı Ş. Yasemin ÖZ iyi başkanı seçildi. JCI Türkiye 2014 yılının en Genel Kurul da 2015 yılında yapılacak zirvelere, JCI Antalya ev sahipliğinde Kış Zirvesi, JCI Diyarbakır ev sahipliğinde Bahar Zirvesi, JCI Çankaya ev sahipliğinde Türkiye 2015 Genel kurulunun gerçekleştirilmesine karar verildi 2015 JCI Türkiye yönetimine ise Ahmet Erhan Tanyeri başkanlığında Özge Özkan Kızanlık, Gökhan Topal, Semiha Ermutlu, İhsan Örnekal, Gülten Baki, Deniz Sarışın Gökkuş seçildiler. 3 gün süren JCI Türkiye 2014 genel kurulu JCİ TÜRKİYE Genç Liderler ve Girişimciler (JCİ) Derneği üyeleri, dostluk ve yüksek paylaşım ile birbirlerine güç katarak bir sonraki ulusal Zirve de buluşmak üzere vedalaştılar.

17 Küçük Sanayi Kooperatifi genel yapıldı Sitesi kurulu Bodrum Torba Kavşağı nda kurulan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi 2014 yılı olağan genel kurulunu yaptı yılından buyana faaliyetlerini sürdüren Bodrum Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi olağan genel kurulu Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi nde üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

18 Genel kurul, divan heyetinin seçiminin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı nın okunmasıyla başladı. Gündem maddelerinin okunup oylanmasıyla süren genel kurulun ardından değerlendirmelerde bulunun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Melengeç, 2011 yılında kurulan kooperatifimiz çalışmalarına devam ediyor. Arsa alımlarının % 90 nı tamamlandı. Hedefimiz, Bodrum sanayisinden kaynaklanan kötü görüntüyü ortadan kaldırarak altındaki tarihi hipodromun ortaya çıkarılmasını sağlamak. Belediye başkanımız Mehmet Kocadon un da söylediği gibi önce eski sanayiyi kaldıracağız sonra ise küçük esnafımızı farklı teşvikler ve sponsorluklarla dükkan sahibi yapacağız. Bunu yaparken de Bodrum a yakışır bir eko sanayiyi de beldemize kazandırmak. Bu çalışmaların hepsini belediyemizle birlikte sağlıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında projemizdeki kapasitenin yetersiz geleceğini düşünerek ilgili bakanlıklarla görüşerek yer tahsisimizi genişlettik dedi. Çevre Dostu Sanayi olmak için çalışmaları hızla devam eden Bodrum Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi 2011 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Kalkınma Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı na proje ile ilgili başvurular yapılarak destekler alındığı ayrıca proje için Avrupa dan da birçok kurum ile hibe görüşmeleri devam edildiği bildirildi.

19 Şiddet bahane, yandaş bankaya para aktarılacaktı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eski Disiplin Kurulu Üyesi ve spor hukukçusu Av. Remzi Kazmaz, spor müsabakalarındaki şiddeti önlemek bahanesiyle hayata geçirilmeye çalışılan ebilet ve Passolig uygulamasıyla aslında yandaş bir bankaya para aktarılmasının hedeflendiğini öne sürdü. HER BİLETTE 2 TL O BANKAYA GİDİYOR Ankara 16. Tüketici Mahkemesi nin Passolig uygulamasını durdurmasıyla ilgili Bodrum da düzenlediği basın toplantısında konuşan Av. Remzi Kazmaz, TFF nin geçen ihalede topu ısrarla taca attığını, Kulüpler Birliği nin de bu duruma seyirci kaldığını söyledi. Böylece e-bilet ve Passolig uygulamasından karlı çıkan tek kuruluşun Aktif Bank olduğunu belirten Av. Kazmaz, Yani turnikeden geçen her biletli kişinin ödeyeceği paranın 2 lirası bu bankaya gidecek. Pekela neden bu banka spora hiçbir hizmet yapmaksızın her biletten 2 lirayı kendi bünyesine almaktadır? Türkiye de oynana tüm maçların haftalık seyirci toplamı milyonları aşıyor. Seyirci sayısını 2 lira ile çarparsak milyonlarca dolarlık hasılat sporla hiç alakası olmayan ve yeni kurulan bankanın kasasına gitmesi düşündürücü değil midir? TFF VE KULÜPLER BİRLİĞİ ŞİRKET KURSUN Kulüpler Birliği ile TFF yi bu ihlale oyununa gelmemeye çağıran Kazmaz, Derhal kendi bünyelerinde şirket kurarak yandaş bankaya giden paranın kendi şirket havuzunda birikip kulüplere eşit dağıtılması hem adilanedir hem de hem ihtiyaçtır. Top TFF ve Kulüpler Birliği ndedir dedi.

20 Yanlış hesap Bağdat tan döner diyen Av. Kazmaz, tüketici mahkemesinin, tüketici kitlesinin mağduriyetine sebep olmamak için Passolig uygulamasını durdurmasıyla ilgili süreci şöyle değerlendirdi: RANT İÇİN İNSAN HAKLARI ISKALANMASIN Alınan bu karar, sporseverler, aynı zamanda tüketiciler adına sevindiricidir. Bir spor hukukçusu olarak daha e-bilet ve Passolig uygulaması başlamadan yaptığımız uyarıların hukuk cephesinde ve taraftar camiasında karşılık bulması bizleri ayrıca sevindirmiştir. E-bilet uygulamasıyla elde edilecek olan 10 milyon kişiye ait verilerin ticari amaçlar için kullanılacağını, taraftarların bilgilerinin ticari şirketlere satılacağını, Tüm ülkedeki futbolseverleri fişlemek ve baskı altına almak için yapılan bu yasanın hem insan hak ve özgürlüklerine hem de Anayasa ya aykırı olduğunu, Uygulamanın ölü doğduğunu, devlet kurumu ile adalet duygusuna zarar vereceğini, toplumun da bu tür yasalara uymayacağını, zorluklar çıkaracağını söylemiş; Tüketici sıfatıyla her taraftarın ayrı ayrı dava açabileceğini ifade etmiş bu konuda her türlü hukuki yardıma hazır olduğumuzu duyurmuştuk. Bu çağrılarımız tribünlerde ve hukuk cephesinde karşılık buldu. Taraftar Hakları Dayanışma Derneği açtığı davayı kazandı. Karara itiraz edilse bile nihai kararın da bu yönde çıkacağına eminim. Bu olay karşısında mahkemenin duruşu da önemlidir. Birlerce dava açılmadan, mağduriyetler yaşanmadan uygulamayı iptal etmiştir. Siyasilerin yapamadığını, göremediğini mahkeme görmüştür.

21 Av. Remzi Kazmaz, gerek siyasilerin, gerekse projeden rant elde edecek kuruluşların bundan sonraki girişimlerinde insan haklarını ıskalamamaları gerektiğini sözlerine ekledi. Av. Kazmaz ın Kazmaz Hukuk Bürosu nda düzenlediği toplantıya ulusal ve yerel medyanın temsilcileri katıldı. BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ın kurum değişikliği ile Ankara Gölbaşı belediye başkan yardıcılığı görevine geçtiği basın yolu ile öğrendiklerini belirten Eğitim-Sen üyeleri Bodrum Belediye Meydanında eylem yaptı. Öğlen saatlerinde ellerinde döviz ve pankartlar taşıyan grup her hangi bir slogan atmadan yazılı basın açıklaması yaparak Mustafa Özcan a karşı tepkilerini dile getirdiler. Eğitim-Sen tarafından yapılan Mustafa Özcan ın Karnesi Bodrum a Yakışmadı başlıklı yazılı basın açıklamasında, Özcan ın cza verme konusunda Türkiye rekoru kırdığı ifade edildi. Yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; Özcan ın Görev süresinde ; 2 stajyer öğrenci hayatını kaybetti, 3 Memur 6 şar ay Hapis cezası aldı. 30 dan fazla eğitim çalışanı sürüldü. 10 dan fazla öğrenci okuldan atıldı. Yüzlerce idari ceza uygulanırken, onlarca mahkeme kararı uygulanmadı. Resmi evraklar kayboldu. Usulsüz görevlendirmeler yapıldı.

22 Yöneticiler hakkında; Sahte evrak düzenlemek, yakıt ihalesinde yolsuzluk, cinsel istismar, silahla okula gelmek, öğrencilerden zorla para almak, küfür etmek, şiddet uygulamak, öğrencilere hırsızlık yaptırmak, okulu içki deposu olarak kullanmak iddiaları ile soruşturmalar açıldı. Özcan Dönemindeki evrakların konuları çoğunlukla inelemesoruşturma oldu. Müfettişler Bodrumdaki soruşturmalara yetişemediler. Muğla idare mahkemesi 10 yıl içinde en çok Bodrum da verilen cezaları bozdu. Mahkeme kararları en çok Bodrum da uygulanmadı. Şube müdürüne Fiziksel şiddet uygulayan Özcan, son olarak bir öğretmene makamında hakaret ettiği gerekçesi ile 1 yıl hapis ve devlet memurluğundan el çektirme cezasına çarptırıldı. Mustafa Özcan hakkında birde karne hazırlayan ve grup tarafından pankart haline getirilen temsili karnede şu ifadelere yer verildi; Demokrasi ve İnsan Hakları Öğrenciyi Okuldan Atma Zayıf Pekiyi Öğretmene Ceza ve Sürgün Pekiyi Mahkeme Kararını Uygulama Zayıf Çalışanlara Mobbing Pekiyi Lojmanlarda Usulsüzlük Pekiyi Yakıt İhalesinde Şeffaflık Öğretmeninin Görüşü Zayıf Daha çok kitap okumalısın Sessizce eylemlerini gerçekleştiren grup yaklaşık 1 saat sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

23

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ın kurum değişikliği ile Ankara Gölbaşı belediye başkan yardıcılığı görevine

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BODRUMSPOR DA GENEL KURULUNDA RIZA KARAKAYA ADAY

BODRUMSPOR DA GENEL KURULUNDA RIZA KARAKAYA ADAY BODRUMSPOR DA GENEL KURULUNDA RIZA KARAKAYA ADAY Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü nün 2 yılda bir gerçekleşen olağan genel kurulu bu yıl 11 Haziran 2017 Pazar günü gerçekleşecek. 86 Yıllık kulüp tarihinde

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

300 GENÇ GİRİŞİMCİ BODRUM DA TOPLANDI

300 GENÇ GİRİŞİMCİ BODRUM DA TOPLANDI 300 GENÇ GİRİŞİMCİ BODRUM DA TOPLANDI JCI Türkiye Genç Liderler ve Girişimciler (JCİ) Derneği nin JCI Bodrum Şubesinin ev sahipliğinde düzenlediği ve 3 gün süren Ulusal Olağan Genel Kurulu Bodrum da gerçekleştirildi.

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı AHMET MERT GÜNGÖR (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 5 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU

Detaylı

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ ACIBADEM BODRUM HASTANESİ KANSERE İNAT, EL ELE HAYAT DEDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi, en sık görülen kanser türlerinin başında gelen kolon ve meme kanserine karşı farkındalık yaratmak için Kansere İnat,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ ŞOFÖRLERİNE JANDARMA TRAFİK

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ ŞOFÖRLERİNE JANDARMA TRAFİK ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ ŞOFÖRLERİNE JANDARMA TRAFİK TİMİ TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ Jandarma ekipleri öğrenci servis araç ve sürücülerine yönelik çalışma başlattı. Bodrum ilçe Jandarma Komutanlığı Trafik

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ!

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs; tüm yurtta olduğu gibi İstanbul da da coşkuyla kutlandı.1978 1 Mayıs ın ardından ilk kez izin verilen

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Karar No : 155 Karar Tarihi : 14/05/2015 KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Özel Kalem Müdürlüğü

Detaylı

Yarımadasında çalışmalar devam ediyor

Yarımadasında çalışmalar devam ediyor Bodrum Yarımadasında çalışmalar devam ediyor Bodrum Belediyesi tarafından çalışmaları, devam ediyor. başlatılan çevre düzenleme Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü nün kontrolünde Bodrum Yarımadası

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi KARAR SAYISI : 2014/1-1 Salonunda Büyükşehir Belediyesi Başkanı 'ün Başkanlığında, UKOME TEKLİF: UKOME tarafından yeni bir karar alınana kadar yürürlükte bulunan il trafik komisyonu kararlarının geçerliğinin

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İzmir Kent Konseyi 1.Olağan (Kurucu) Genel Kurulu 8 Haziran 2010 tarihinde saat 9:00-17:00 arasında Kültürpark alanı İsmet İnönü Sanat Merkezi

Detaylı

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi ödül töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde gerçekleştirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen, 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri

Detaylı

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol

Detaylı

gösterdiğin yoldan dönmeyecek

gösterdiğin yoldan dönmeyecek Seymen: Bodrum Örgütü gösterdiğin yoldan dönmeyecek Cumhuriyet Halk Partisi nin kuruluş yıl dönümü tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile kutlandı. CHP Bodrum ilçe örgütü Belediye meydanında bir tören düzenleyerek,

Detaylı

BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY

BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan Bodrum CHP Kadın Kolları Seçiminde tek aday Emel Çakaloğlu CHP İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında oldukça

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

GENÇLİK KOLLARI YÖNETMELİĞİ

GENÇLİK KOLLARI YÖNETMELİĞİ GENÇLİK KOLLARI YÖNETMELİĞİ 195 BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER KURULUŞ Madde 1 - Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğü nde ifadesini bulan amac a yönelik olarak, Genel Merkez, il, ilçe ve gerek görülen beldelerde örgüt

Detaylı

MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CHP MUĞLA MİLLETVEKİL ADAY ADAYI TUFAN ERKAN YAKAR AÇIKLAMASINDA, GEZİ RUHUNUN ve GENÇLERİN SESİ OLACAĞINI SÖYLEDİ Bodrum dan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili

Detaylı

Hikmet İlhan ise 134 oy alarak Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığına veda etti. Hikmet İlhan 8 oy farkla seçimi kaybetti.

Hikmet İlhan ise 134 oy alarak Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığına veda etti. Hikmet İlhan 8 oy farkla seçimi kaybetti. Mudanya Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde Cemal Deniz geçerli olan 276 oyun 142'sini alarak başkan seçildi. Hikmet İlhan ise 134 oy alarak Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığına veda etti.

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI Emre Köroğlu 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü 2019 YILI Sayfa-1 TÜZÜK HÜKÜMLERİNE GÖRE ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE, GENEL KURUL GÜNÜ VE GENEL KURUL SONRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR A. ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN HUSUSLAR

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 11.TOPLANTI (27.04.2011) KARAR TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 11.TOPLANTI (27.04.2011) KARAR TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 27 Nisan 2011 İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 11.TOPLANTI (27.04.2011) KARAR TUTANAĞI Toplantı Yeri : İZMİR KENT KONSEYİ HİZMET BİNASI Toplantı Karar Sayısı: Yürütme-2011/4 KATILAN

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ 66 GENEL KURUL www.ceis.org.tr/dergi Sendikamızın 27. Olağan Genel Kurulu 23 Şubat

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat 2010 tarihlerinde Ankara da Sendika Merkezi nde tertip edilmiştir. 53 Üye fabrikalarımızın temsilcilerinin

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :96 KARAR 96 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 11 Nisan 2014 Cuma günü

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NUMARASI : 07 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2014 yılı Nisan ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında yapılan

Detaylı

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi:03.04.2015 Karar Sayısı: 84516765-301-05/36 Meclis Başkan: İnş. Müh. Hasan ARSLAN Belediye Başkanı MECLİS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: SEMRA AKSU,

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Ahmet Tuğ_Yurdakul Kayacan 21 Eylül Cuma günü saat 10:30 da Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu nda yapılan Türkiye Jokey Kulübü

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu 17 Mayıs 2014 Tarihinde Ankara da Gerçekleştirildi UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Yönetmeliğinin 14. Maddesine göre toplanan XXVI. Genel Kurul, 2014-2018

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA KENT KONSEYİ MEVZUATI YASA 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU (TC Resmi Gazete Tarih: 13 Temmuz 2005, Sayı 25874) Kent Konseyi MADDE 76 Kent Konseyi

Detaylı