Ekim 2016 Balık Adam Kursu Düzenlendi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ekim 2016 Balık Adam Kursu Düzenlendi"

Transkript

1 Ekim2016 Endaze Bülteni, Gemi Mühendisleri Odası üyelerine e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz e-posta detaylarını lütfen Gemi Mühendisleri Odası na bildiriniz. Adres: Postane Mahallesi Nil Sokak No:10 Tuzla-İstanbul Telefon: (216) Faks: (216) e-posta: gmo@gmo.org.tr twitter.com/gemimuhendis

2 Balık Adam Kursu Düzenlendi Sosyal Etkinlikler ve fotoğrafçılık Komisyonunun düzenlediği, «Özel Dalış Kursu» başladı. Teorik dersleri tarihlerinde, CMAS 2* Eğitmen Balıkadam olan 2533 sicil numaralı üyemiz Oğuz KEÇELİ tarafından oda merkezimizde verildi.

3 Komisyonlarımızdan Haberler Öğrenci Komisyonu Toplantısı Odamızın Öğrenci komisyonu, tarihindeki toplantısını, Ataköy Marina da gerçekleştirdi. Yoğun katılımın sağlandığı toplantı sonrasında, tüm komisyon üyeleri, Ataköy Marinada düzenlenen, CNR Boat Show Avrasya fuarını ziyaret etti.

4 Öğrenci Komisyonu Toplantısı ve Mangal Keyfi 15 Ekim 2016 tarihlerinde Öğrenci Komisyonu toplantısı oda merkezimizde yapıldı. Toplantı ardından öğrencilerimize mangal partisi düzenlendi.

5 Komisyonlarımızdan Haberler 4 Ekim 2016 tarihinde, GMO Yerlileştirme Komisyonu, Oda Merkezimizde toplantı yaptı. 4 Ekim 2016 tarihinde, GMO İş Sağlığı ve İş Güvenliği komisyonu, Oda Merkezimizde toplantı yaptı. 5 Ekim 2016 tarihinde, Ar-Ge ve Bilimsel Etkinlikler Komisyonu toplantısı oda merkezimizde gerçekleşti. 45. Genel Kurul kararıyla oluşturulan Mülk Komisyonu toplantısı 14 Ekim 2016 ve 25 Ekim 2016 tarihlerinde Odamız Genel Sekreteri Salih BOSTANCI ve değerli üyelerimizin katılımıyla oda merkezimizde gerçekleşmiştir.

6 İİB Proje Yarışması Jüri Toplantısı ve Ödül Töreni Yapıldı İstanbul İhracatçılar Birliği, Gemi ve Yat İhracatçıları nın, düzenlediği, Proje Yarışması Jüri Toplantısı tarihinde Oda Merkezimizde Gerçekleşti. İİB Proje Yarışması Ödül Törenine Katıldık 28 Ekim Cuma günü Crowne Plaza İstanbul Asia Otel de yapılan ve bu yıl beşincisi düzenlenen Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması ödül törenine; Yönetim Kurulu Başkanımız ve Jüri Başkanı Sayın Nuri UYĞUR, Genel Sekreterimiz Sayın Salih BOSTANCI, Sayman Üyemiz Sayın İlker ŞENEL, Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Pelin YILMAZCOŞAR, Yönetim Kurulu Yedek üyelerimiz Sayın Orçun BALBAŞ ve Kürşat PEKŞEN Katıldı.

7 İİB Proje Yarışması Ödül Törenine Katıldık Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışmasının bu yıl ki birincisi Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Veysi SEYHAN olurken, ikinciliği İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Sevginur AK, Hasan YOSUN ve Abdullah AYHAN paylaşmıştır.üçüncülüğü ise Gazi Üniversitesi öğrencilerinden Berk KAPLAN, Osman Tevfik ÇOBAN ve Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi olan Bekir Kürşat KIYAT almaya hak kazanmıştır. Jüri özel ödülünü ise Maltepe Üniversitesi öğrencilerinden Emre AYDIN, Hande AÇAR, Esra GÜRBULAK ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Ali Önder ÖKSÖZ kazanmıştır.

8 Genel Üye Toplantısı Yapıldı 6 Ekim 2016 Perşembe günü Oda Merkezimizde düzenlenen genel üye toplantısı üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda, Genel Sekreter Sayın Salih BOSTANCI 45.Dönem Yönetim Kurulu nun altı aylık çalışmalarını üyelere bir sunumla aktarırken üyelerin görüş ve önerileri alınarak yeni plan ve projeler için gerekli notlar alındı.

9 Piri Reis Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldık 6 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşen, Piri Reis Üniversitesi Akademik Yılı Resmi Açılış Törenine Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuri UYĞUR katıldı. TDG Yüzbaşı Güngör Durmuş Gemisi Denize İndirildi Lojistik destek gemisi TCG Yüzbaşı Güngör Durmuş un denize indiriliş töreni 8 Ekim 2016 tarihinde Tuzla Selah Tersanesi nde gerçekleştirildi. Törene, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuri UYĞUR katıldı.

10 Bilirkişilik Eğitimi Düzenlendi 13 ve 27 Ekim 2016 tarihlerinde, Oda Merkezimizde, Bilirkişilik eğitimi düzenlendi. Başkan yardımcımız İlker CİVELEK in verdiği eğitim üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti, üyelerimizin sorularına da yer verilen eğitim saat 22:00 da sona erdi.

11 Rhino Eğitimi Düzenlendi GEMİSEM tarafından düzenlenen Rhino 3D Yat Tasarımı Eğitimi Türk Loydu Vakfı, Üzeyir Garih bilgisayar donanımlı eğitim salonunda yoğun ilgi ile başladı. Eğitim 3 hafta sonu toplam 6 gün sürdü. Rhino giriş, detay modelleme, eğriler, görünüm ve düzenleme, orta derece düzenleme ve yüzey örme komutları, ileri derece yüzey ve katı model komutları, modelleme uygulamaları, motor yat uygulamaları, yelkenli uygulamaları, konularında eğitim verildi.

12 Mesleki Denetimin Dünü-Bugünü-Yarını Semineri Verildi GEMİSEM tarafından "Mesleki Denetim" konusunda üyelerimizi daha da bilgilendirmek için düzenlenen Mesleki Denetimin Dünü-Bugünü-Yarını Semineri ile gemi mühendisliğinde mesleki denetim, yönetmelikler, mesleki denetimin yasal dayanağı, önem ve gerekliliği ve yakın dönemde ortaya çıkan gelişmeler gibi konulara yer verilmiştir. 19 Ekim 2016 tarihinde düzenlenen seminer üyemiz R.Tansel TİMUR tarafından verildi.

13 Denizci Öğrenciler Derneği Odamızı Ziyaret Etti Çarşamba Günü Denizci Öğrenciler Derneği Oda yönetim kurulumuzu ziyarette bulunarak, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Antalya Şube Ziyareti Yapıldı 22 Ekim 2016 Cumartesi günü, Odamız Genel Sekreteri Salih BOSTANCI, Antalya şubemizi ziyaret ederek şube yönetim kurulu ile görüşmelerde bulundu.

14 Antalya Şubemizde Bilirkişilik Eğitimi Düzenlendi 22 Ekim 2016 Cumartesi günü, Odamız, GEMİSEM Koordinatörlüğü tarafından, Antalya Şubemizde «Bilirkişilik Eğitimi» düzenlendi. Eğitim, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın İlker CİVELEK tarafından verildi.

15 İzmir Şubemizde Bilirkişilik Eğitimi Düzenlendi 25 Ekim 2016 tarihinde, İzmir Şubemizde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın İlker CİVELEK tarafından «Bilirkişilik eğitimi» verildi.

16 Gemi Denetimi ve Gemilerin Belgelendirilmesi Semineri Düzenlendi 26 Ekim 2016 tarihinde, Oda merkezimizde değerli üyemiz Dr.Ceyla İNMELER tarafından Gemi Denetimi ve Gemilerin Belgelendirilmesi Semineri verildi.katılımın yoğun olduğu seminer sonunda katılımcılara sertifikaları verilirken, Dr.Ceyla İNMELER e teşekkür simgesi olarak GMO gümüş parası taktim edildi.

17 Gemi Mühendisleri Öğrencilerine GMO Tanıtımı Yapıldı 27 Ekim 2016 tarihinde, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencilerine, GMO Öğrenci komisyonunun organizasyonu ile odamızı tanıtan bir sunum yapıldı. Sunum, odamız yönetim kurulunun genç üyesi sayın Orçun BALBAŞ tarafından gerçekleştirildi. Gemi mühendisi adaylarına, meslek odasının yeri ve önemi de belirtilerek, üye olmanın yasal gerekliliği konularında da bilgilendirmeler yapıldı.

18 CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI YAPILDI Gemi Mühendisleri Odamız, Cumhuriyetimizin 93. yılını değerli üyeleri ve aileleri ve sivil toplum kuruluşları ile kutladı.kutlamalar 29 Ekim 2016 Cumartesi günü odamızda düzenlenen kahvaltı ile başladı ve üyelerimizden Sedat ULUKAN ın seslendirdiği kahramanlık türküleri ile bayram coşkusu katlanarak arttı.

19 CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI YAPILDI Kahvaltı ardından Tuzla tören alanında sivil toplum kuruluşları ile ortak organize ettiğimiz törene değerli üyelerimizle birlikte katılım sağlandı.tören sivil toplum kuruluşları ve halkımızla birlikte, saygı duruşu İstiklal Marşı ve Atatürk anıtına çelenk taktim edilerek sona erdi.

20 GMO Futbol Turnuvası Yapıldı 31 Ekim de finali düzenlenen Piri Reis Üniversitesi ile Beşiktaş Tersanesi futbol turnuvasını, Beşiktaş Tersanesi kazanmıştır yılının GMO futbol turnuvası şampiyonu Beşiktaş Tersanesi olmuştur.

21 Planlanan GEMİSEM Etkinlikleri CFD CFD (Hesaplamalı akışkanlar dinamiği) Eğitimi Düzenlenecek GEMİSEM tarafından düzenlenen CFD (Hesaplamalı akışkanlar dinamiği) eğitimde sektörümüze yönelik tek fazlı akış analizleri ve çok fazlı akış analizleri hakkında detaylı bilgiler anlatılacaktır. Geometri hazırlama, su altı analizler, iz çıkarma, pervane analizleri, serbest su yüzeyi uygulamaları ve gemi direnci hesabı uygulamalarının da anlatılacağı eğitim Türk Loydu Üzeyir Garih Bilgisayar Donanımlı Eğitim Merkezi'nde 7-8 Kasım tarihlerinde saatleri arasında düzenlenecektir.

22 Planlanan GEMİSEM Etkinlikleri GEMİSEM in talebi üzerine, Kasım, Kasım, ve 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Rhino 3D Yat Tasarımı eğitiminin ikincisi düzenlenecektir. GEMİSEM in talebi üzerine, Kasım tarihlerinde FİGES A.Ş tarafından Ansys ile Yapısal Analizlere Giriş ve Gemi Insaatına Yönelik Uygulamalar eğitimi verilecektir. 17 Kasım da düzenlenecek olan Gemi Mühendisleri Gözüyle, Gemide Çalışmak ve Gemi Hayatı konularının anlatılacağı seminere tüm üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

23 Planlanan Etkinlikler GMO CEMT Toplantısına Ev Sahipliği Yapıyor! Her sene farklı bir ülkede yapılan CEMT (THE CONFEDERATION OF EUROPEAN MARITIME TECHNOLOGY SOCIETIES) yıllık koordinasyon toplantısı, 14 Kasım 2016 tarihinde yaklaşık 11 ülke temsilcilerinin katılımı ile odamızda yapılacaktır. Bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız. Sname yayınlarından 3 kitabın Türkçeye çevrilmesi hususunda protokol yapılması devam etmektedir.

24 Planlanan Etkinlikler Ekim 2016

25 Planlanan Etkinlikler Kongre web sayfası / Congress web site: İrtibat / Contact: teknikkongre@gmo.org.tr

26 Sosyal Medya da Bizi Takip Edin! twitter.com/gemimuhendis instagram/gemimuhendisleriodasi Link edin/tmmobgemimühendisleriodası

27 Eylül 2016 Üyelerimizden Haberler Yeni Doğanlara Hoş Geldin Diyoruz 2739 sicil numaralı değerli üyemiz Erhan KİŞİ ve eşi Zeynep KİŞİ'nin bebeği 18 Ekim 2016 tarihinde dünyaya geldi sicil numaralı değerli üyemiz Zafer ERDİNÇ ve eşi Rabia ERDİNÇ'nin bebeği 17 Ekim 2016 tarihinde dünyaya geldi sicil numaralı değerli üyemiz Mustafa ALVAR ve eşi Aydan ALVAR ın bebeği 25 Ekim 2016 tarihinde dünyaya geldi. Vefat eden Üyelerimize ve Üyelerimizin Yakınlarına Allah tan Rahmet Diliyoruz sicil numaralı üyemiz Yavuz DÖNER'in değerli babası 5 Ekim 2016 tarihinde vefat etmiştir sicil numaralı üyemiz Sabri BURGAZ'ın değerli babası 29 Ekim 2016 tarihinde vefat etmiştir.

28 Samsun-Kurtuluş Yolu Ulu Önder Atatürk ün 19 Mayıs 1919 da Milli Mücadele nin meşalesini yakmak üzere Samsun a ayak bastığı ilk nokta! Atatürk ve 18 arkadaşının karaya ayak bastığı Tütün İskelesi nden, Mıntıka Pala oteline kadar uzanan yol, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığınca «Protokol Yolu» haline getirelerek 19 Mayıs 2009 da halkın kullanımına açılmıştır.atatürk ün karaya çıktığı Tütün İskelesi yeniden yapılarak, önüne temsili Bandırma Vapuru da inşa edilen Protokol Yolu 45 metre genişliğinde ve 400 metre uzunluğundadır. Tütün İskelesi üzerine Atatürk ve 18 arkadaşının karaya çıkış halini gösteren heykeller konuşlandırılarak bir çeşit açık hava müzesi oluşturulmuştur.

29 Tarihte Ekim Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin 29 Ekim 1923 te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekimde günü Türkiye de ve Kuzey Kıbrıs ta kutlanan bir milli bayramdır.türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 29 Ekim 1933 tarihinde verdiği 10. Yıl Nutku nda, bu günü en büyük bayram olarak nitelendirmiştir. 29 Ekim 1923 te TBMM, Teşkilât-ı Esasiye Kanunu (1921 Anayasası nda yaptığı değişiklikle, devletin yönetim biçimini cumhuriyet olarak ilan etmiştir.2 Şubat 1925 te, Hariciye Vekaleti nce düzenlenen bir kanun teklifinde 29 Ekim in bayram olması önerilmiştir.

30 ŞİİR KÖŞESİ Bir lahza tereddütle dağlar devrildi içime Korkarım devinimlerim Tüketecek seni de beni de. İstiklal caddesinde açan bir erguvanım Kadınlığımın en acı yerinden koparıldı çiçeklerim Savurup çiçeklerimi, köklerimi sökeceğim Bilindik bir yerde bilinmeze gideceğim Ve tüm güzelliği ile yaşam muştularken seni bana Hilesizlik olacak sadakatim Pelin YILMAZCOŞAR

31 Üyelerimize Özel İndirim Alıyoruz Ekim 2016

32 Üyelerimize Özel İndirim Alıyoruz Ekim 2016

33 Üyelerimize Özel İndirim Alıyoruz Ekim 2016

34 Üyelerimize Özel İndirim Alıyoruz Ekim 2016

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı

45.DÖNEM GEMİSEM FAALİYETLERİ

45.DÖNEM GEMİSEM FAALİYETLERİ 45.DÖNEM GEMİSEM FAALİYETLERİ Ar-Ge Teşvikleri, Ar-Ge Proje Geliştirme ve Yönetim Stratejileri Semineri GEMİSEM organizasyonu ile 1 Haziran 2016 tarihinde Oda Merkezimizde, Ar-Ge Teşvikleri, Ar-Ge Proje

Detaylı

45.DÖNEM GEMİSEM FAALİYETLERİ

45.DÖNEM GEMİSEM FAALİYETLERİ 45.DÖNEM GEMİSEM FAALİYETLERİ Ar-Ge Teşvikleri, Ar-Ge Proje Geliştirme ve Yönetim Stratejileri Semineri GEMİSEM organizasyonu ile 1 Haziran 2016 tarihinde Oda Merkezimizde, Ar-Ge Teşvikleri, Ar-Ge Proje

Detaylı

Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz. Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz. GMO Bartın İrtibat Bürosu Ziyaretimiz. GMO İzmir Şube Ziyaretimiz

Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz. Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz. GMO Bartın İrtibat Bürosu Ziyaretimiz. GMO İzmir Şube Ziyaretimiz Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz 5 Nisan 2016 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İlker Civelek, Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Emre Küçüksarı, Başkan Yardımcısı

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. SERBEST GEMİ MÜHENDİSLİĞİ BÜRO DENETÇİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  SERBEST GEMİ MÜHENDİSLİĞİ BÜRO DENETÇİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası SERBEST GEMİ MÜHENDİSLİĞİ BÜRO DENETÇİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Kasım Ayı Faaliyetleri

Kasım Ayı Faaliyetleri Endaze Bülteni, Gemi Mühendisleri Odası üyelerine e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz e-posta detaylarını lütfen Gemi Mühendisleri Odası na bildiriniz. Adres: Postane Mahallesi Nil Sokak

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

Tel: (216) 447 40 30-31-32 Faks: (216) 447 40 33 5.GEMİ MÜHENDİSLİĞİ HAFTASI 09-14 ARALIK 2013

Tel: (216) 447 40 30-31-32 Faks: (216) 447 40 33 5.GEMİ MÜHENDİSLİĞİ HAFTASI 09-14 ARALIK 2013 T M M O B G E M İ MÜHENDİSLERİ O D A S I ENDAZE Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. GMO. üyelerine faks 23 ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını Aralık istediğiniz faks/ e-posta detaylarını

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

MALİYE UZMANLARI DERNEĞİ BÜLTENİ 2012/1

MALİYE UZMANLARI DERNEĞİ BÜLTENİ 2012/1 MALİYE UZMANLARI DERNEĞİ BÜLTENİ 2012/1 İçindekiler Genel Kurul Bilgilendirme... 3 Maliye Uzmanları Derneği Yeni Yönetim Kurulu... 5 Genel Kuruldan Fotoğraflar... 8 Üye Haber:... 12 www.mud.org.tr 2 Genel

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

ENDAZE. Tel: (216) 447 40 30-31-32 Faks: (216) 447 40 33. 4 11 Aralık 2010 tarihlerinde Gemi Mühendisliği Haftası Kutlandı

ENDAZE. Tel: (216) 447 40 30-31-32 Faks: (216) 447 40 33. 4 11 Aralık 2010 tarihlerinde Gemi Mühendisliği Haftası Kutlandı 4 11 Aralık 2010 tarihlerinde Gemi Mühendisliği Haftası Kutlandı 4 Aralık 2010 Gemi Mühendisliği Haftası etkinlikleri, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Gemi Mühendisleri Odası

Detaylı

Endaze Bülteni. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası

Endaze Bülteni. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Endaze Bülteni KASIM 2018 Endaze Bülteni, üyelerine e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz e-posta detaylarını lütfen na bildiriniz. Adres: Postane Mahallesi Nil Sokak No:10 Tuzla-İstanbul Telefon:

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. www.gmo.org.tr GEMİ İNŞAA&TASARIM SEKTÖRÜNDE DEVLET DESTEĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. www.gmo.org.tr GEMİ İNŞAA&TASARIM SEKTÖRÜNDE DEVLET DESTEĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

twitter.com/gemimuhendis instagram/gemimuhendisleriodasi Link edin/tmmobgemimühendisleriodası

twitter.com/gemimuhendis instagram/gemimuhendisleriodasi Link edin/tmmobgemimühendisleriodası Endaze Bülteni, Gemi Mühendisleri Odası üyelerine e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz e-posta detaylarını lütfen Gemi Mühendisleri Odası na bildiriniz. Adres: Postane Mahallesi Nil Sokak

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Sayı: 76 Temmuz 2018

Sayı: 76 Temmuz 2018 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 76 Temmuz 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Nisan Divan Heyeti Erkan Eker Hakan Aydoğdu Prof.Dr.Oral Erdoğan Önder Başar

Nisan Divan Heyeti Erkan Eker Hakan Aydoğdu Prof.Dr.Oral Erdoğan Önder Başar 26 Mart 2016 tarihinde, Piri Reis Üniversitesi Konferans Salonunda, 45.Olağan Genel Kurulumuz yapıldı. Kaybettiğimiz meslektaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu ardından okunan İstiklal Marşı ile

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ Elektrik Mühendisleri Odası nın (EMO) Görüntü İşlemede İleri Uygulamalar ve Son Gelişmeler başlığı altında düzenlediği 2. Akademik Kamp çalışmalarına, İzmir Şirince deki

Detaylı

DEİK 3.Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı 07 Ocak 2015 Mustafa Keten

DEİK 3.Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı 07 Ocak 2015 Mustafa Keten DEİK 3.Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı 07 Ocak 2015 Mustafa Keten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı 3. Türk Ticaret Müşavirleri Konferansı kapsamında 7 Ocak

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Endaze Bülteni MART 2019

Endaze Bülteni MART 2019 Çanakkale yi Geçilmez Yapan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ü ve Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz Endaze Bülteni, üyelerine e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz e-posta detaylarını lütfen

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Eylül 16 5 6 7 8 9 10 11 Zümre Toplantıları-Yıllık Müfredat Plan Hazırlıkları Müfredatın İncelenmesi Okul

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

EKO(Ü) ENERJİ. Enerjİ VerİmlİlİĞİ Projesİ. Kocaelİ Ünİversİtesİ Toplumsal Sorumluluk ProjeLERİ. Danışman: Prof. Dr. Veli Deniz Güz Dönemi

EKO(Ü) ENERJİ. Enerjİ VerİmlİlİĞİ Projesİ. Kocaelİ Ünİversİtesİ Toplumsal Sorumluluk ProjeLERİ. Danışman: Prof. Dr. Veli Deniz Güz Dönemi Kocaelİ Ünİversİtesİ Toplumsal Sorumluluk ProjeLERİ Enerjİ VerİmlİlİĞİ Projesİ Danışman: Prof. Dr. Veli Deniz 2013-14 Güz Dönemi 100107008 SALİH AYDIN 100209004 IŞILAY ÜĞLÜ 100209126 BÜŞRA KAYMAKLI 100401074

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Endaze Bülteni NİSAN 2017

Endaze Bülteni NİSAN 2017 Çocuklar, geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek, hepimizin insanlık görevidir. Mustafa Kemal ATATÜRK, Gemi Mühendisleri Odası üyelerine e-posta

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 5 Bülten Tarihi : 13 MAYIS 2016 TAB E-BÜLTEN MAYIS 2016 Türk Armatörler Birliği Yeni Tip Denizaltı Projesi İç Bloklarının Tamamlanma Töreni Türk Armatörler Birliği Kahvaltısı Dünya denizcilik

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI Faaliyet Bülteni Nisan 2016 FAALİYETLER YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ.

ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE LPG OTOGAZ İSTASYONLARI TAŞIT DOLUM PERSONELİ (POMPACI) KURSU DÜZENLENDİ. 02 Aralık 2014 tarihinde Çorum İl Temsilciliğimizde LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı)

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı