K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;"

Transkript

1 SAYI :154 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu olarak İl Encümeninin tarih ve 93 sayılı kararı ile 3 yıllığına Baraj Mermer İnş.Pet.İnş. Malzemeleri, Tarım Ürünleri Hayvancılık Turizm Otelcilik İthalat İhracat San. ve Tic.Ltd.Şti. adına Ferdi KAVAK'a kiraya verilmiş iken, kira sözleşmesinin fesh edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Mustafa DEMİREL, Musa MEZDEKi, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, İsmet DAŞÖZ, Mehmet KARİP, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu olarak İl Encümeninin tarih ve 93 sayılı kararı ile 3 yıllığına Baraj Mermer İnş.Pet.İnş.Malzemeleri, Tarım Ürünleri Hayvancılık Turizm Otelcilik İthalat İhracat San. ve Tic.Ltd.Şti. adına Ferdi KAVAK'a kiraya verilmiş iken, kira sözleşmesinin fesh edilmesi ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Kırkgöz mevkiinde, Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında Ormanlık alanda bulunan Q=1.50 lt/sn debili, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu (HİS) amacıyla, İl Encümeninin tarih ve 93 sayılı kararı ile Baraj Mermer İnş.Pet.İnş.Malzemeleri, Tarım Ürünleri Hayvancılık Turizm Otelcilik İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti. adına Ferdi KAVAK'a 3 yıllığına kiraya verilen su kaynağına ait kira sözleşmesini, İl Özel İdaresine vermiş olduğu tarihli dilekçesinde söz konusu alanda hayvancılık yapma imkanının olmadığını belirtmesi üzerine, su kaynağına ait kira sözleşmesinin fesh edilmesine, kiracı tarafından 1.yıl kira bedeli ödediğinden dolayı, diger yıllar için tahakkuk edecek olan kira tahakkuklarının da iptal edilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi (İzinli) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

2 SAYI :155 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Sumbas İlçesi, Küçükçınar Köyünde,Hasan ŞEKEROĞLU'nun işlettiği 3.sınıf kahvehanenin (Umuma Açık İstirahat ve Eglence Yeri) gece 03:20 sıralarında açık olduğu ve bira içildiği, İlçe Jandarma Komutanlığınca tespit edildiğinden, Hasan ŞEKEROĞLU'na İdari para cezası verilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Mustafa DEMİREL, Musa MEZDEKi, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, İsmet DAŞÖZ, Mehmet KARİP, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 879 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Sumbas İlçesi, Küçükçınar Köyünde, Hasan ŞEKEROĞLU'nun işlettiği 3.sınıf kahvehanenin (Umuma Açık İstirahat ve Eglence Yeri) gece 03:20 sıralarında açık olduğu ve bira içildiği, İlçe Jandarma Komutanlığınca tespit edildiğinden, Hasan ŞEKEROĞLU'na İdari para cezası verilmesi ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Sumbas İlçesi, Küçükçınar Köyünde, Hasan ŞEKEROĞLU'nun işlettiği 3.sınıf kahvehanenin (Umuma Açık İstirahat ve Eglence Yeri) gece 03:20 sıralarında açık olduğu ve bira içildiği, İlçe Jandarma Komutanlığınca tespit edildiğinden, Açık ve kapalı bulunacağı saatlere uymayan ruhsat sahibi Hasan ŞEKEROĞLU'na 2559 sayılı Vazife ve Selahiyet kanununun 6/b maddesi gereğince 1.028,00 TL İdari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi (İzinli) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

3 SAYI :156 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Dervişiye Köyünde bulunan, 138 ada, 24 ve 26 numaralı parsellerde kayıtlı taşınmaza ait tevhit işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Mustafa DEMİREL, Musa MEZDEKi, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, İsmet DAŞÖZ, Mehmet KARİP, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 926 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Dervişiye Köyünde bulunan, 138 ada, 24 ve 26 numaralı parsellerde kayıtlı taşınmaza ait tevhit işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Dervişiye Köyünde bulunan, 138 ada, 24 ve 26 numaralı parsellerde kayıtlı taşınmazın birleştirilmesine ait işleminin, 3194 Sayılı İmar Kanununun Plansız alanlar İmar Yönetmeliğinin 62.maddesine istinaden tevhit işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi (İzinli) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

4 SAYI :157 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İl Özel İdaresinin 2013 yılı Bütçesi ile İlimiz Merkez ve 6 İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ayrılan ve ekli yazıda miktarları belirtilen ödeneklerin Birliklere aktarılması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Mustafa DEMİREL, Musa MEZDEKi, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, İsmet DAŞÖZ, Mehmet KARİP, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 927 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İl Özel İdaresinin 2013 yılı Bütçesi ile İlimiz Merkez ve 6 İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ayrılan ve aşağıda miktarları belirtilen ödeneklerin Birliklere aktarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İl Özel İdaresinin 2013 mali yılı bütçesinde, köy sayıları dikkate alınarak, Köylerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere; Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğine ,00 TL, Bahçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine ,00 TL, Düziçi Köylere Hizmet Götürme Birliğine ,00 TL, Hasanbeyli Köylere Hizmet Götürme Birliğine ,00 TL, Kadirli Köylere Hizmet Götürme Birliğine ,00 TL, Sumbas Köylere Hizmet Götürme Birliğine ,00 TL, Toprakkale Köylere Hizmet Götürme Birliğine 8.000,00 TL yardım ödeneklerinin, İl Özel İdaresinin 2013 yılı Gider Bütçesinin ilgili harcama kaleminden, İlimiz Merkez ve 6 İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliklerine aktarılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi (İzinli) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

5 SAYI :158 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Başmahalle, Zeytinlik Mevkii, 1739 ada, 3 parsel, 538 ada, 3 parsel ve 251 ada 18 parsellerde (İlhan oğlu) Ahmet Cengiz AKBAŞ adına kayıtlı hisseli taşınmazların kamulaştırılabil mesi için Kamu Yararı Kararı alınması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Mustafa DEMİREL, Musa MEZDEKi, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, İsmet DAŞÖZ, Mehmet KARİP, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1008 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Başmahalle, Zeytinlik Mevkii, 1739 ada, 3 parsel, 538 ada, 3 parsel ve 251 ada 18 parsellerde (İlhan oğlu) Ahmet Cengiz AKBAŞ adına kayıtlı hisseli taşınmazların kamulaştırılabilmesi için Kamu Yararı Kararı alınması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Başmahalle, Zeytinlik Mevkii, 1739 ada, 3 parsel, 538 ada, 3 parsel ve 251 ada 18 parsellerde (İlhan oğlu) Ahmet Cengiz AKBAŞ adına kayıtlı bulunan hisseli taşınmazlarının İl Özel İdaresince kamulaştırılabilmesi için 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 5.ve 5302 Sayılı Kanunun 26.maddesi gereğince Kamu yararı kararı alınmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi (İzinli) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

6 SAYI :159 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Raufbey Mahallesi 2085 ada 4 parselde bulunan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ,84 m2 arsa nitelikli taşınmazın ,00 TL muhammen bedel üzerinden satış ihalesinin yapılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 663 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümleninin tarih ve 151 sayılı kararı ile İlimiz Merkeze bağlı, Raufbey Mahallesi 2085 ada 4 parselde bulunan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ,84 m2 arsa nitelikli taşınmazı ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü yapılan ihalesine her hangi bir talipli katılmamıştır. Söz konusu, İlimiz Merkeze bağlı, Raufbey Mahallesi 2085 ada 4 parselde bulunan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ,84 m2 arsa nitelikli taşınmazın ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık teklif usulüyle yapılan ihalesine herhangi bir talipli olmadığı ve katılmadığından, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi hükmü gereğince tarihine kadar pazarlıkta bırakılmasına İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

7 SAYI :160 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A2 Blok, 2.Kat 6 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile taliplilerine ihale edilmesinin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 751 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümleninin tarih ve 153 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A2 Blok, 2.Kat 6 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü yapılan ihalesine her hangi bir talipli katılmamıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A2 Blok, 2.Kat 6 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile yapılan ihalesine herhangi bir talipli olmadığı ve katılmadığından, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi hükmü gereğince tarihine kadar pazarlıkta bırakılmasına İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

8 SAYI : 161 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A4 Blok, 2.Kat 5 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile taliplilerine ihale edilmesinin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Encümeninin tarih ve 810 sayılı kararıyla teklif edilen ve İl Encümleninin tarih ve 153 sayılı kararı ile ihaleye çıkarılan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A4 Blok, 2.Kat 5 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A4 Blok, 2.Kat 5 nolu Konutun ihalesine talipli olarak İbrahim Halil BAŞKURT adına Vekaleten Sabri SEZER katılmıştır. İhale dosyasında sunduğu evraklar incelenmiş olup, evraklarının noksansız olduğu tespit edilmiştir. Mardin 1.Noterliğince düzenlenen tarih ve 1077 nolu vekalet name ile İbrahim Halil BAŞKURT adına Vekaleten ihaleye katılan Sabri SEZER taşınmazı ,00 TL ye satın alabileceğini daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmesi üzerine; İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisindeki A4 Blok, 2.Kat 5 nolu taşınmazı; İbrahim Halil BAŞKURT a (T.C No ); ,00.-TL ye satılmasına, bu doğrultuda tapu devir işlemlerinin yapılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 27/02/2013 Celalettin CERRAH Vali

9 SAYI : 162 KARAR TARİHİ : ÖZÜ:Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A4 Blok 3.Kat 7 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile taliplilerine ihale edilmesinin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Encümeninin tarih ve 810 sayılı kararıyla teklif edilen ve İl Encümleninin tarih ve 153 sayılı kararı ile ihaleye çıkarılan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A4 Blok 3.Kat 7 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan A4 Blok 3.Kat 7 nolu Konutun ihalesine talipli olarak İbrahim Halil BAŞKURT adına Vekaleten Sabri SEZER katılmıştır. İhale dosyasında sunduğu evraklar incelenmiş olup, evraklarının noksansız olduğu tespit edilmiştir. Mardin 1.Noterliğince düzenlenen tarih ve 1077 nolu vekalet name ile İbrahim Halil BAŞKURT adına Vekaleten ihaleye katılan Sabri SEZER taşınmazı ,00 TL ye satın alabileceğini daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmesi üzerine; İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisindeki A4 Blok 3.Kat 7 nolu taşınmazı; İbrahim Halil BAŞKURT a (T.C No ); ,00.-TL ye satılmasına, bu doğrultuda tapu devir işlemlerinin yapılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 27/02/2013 Celalettin CERRAH Vali

10 SAYI : 163 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Maymunsuyu Köyünde bulunan, 114 ada, 16 numaralı parsellerde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1337 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Maymunsuyu Köyünde bulunan, 114 ada, 16 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Maymunsuyu Köyünde bulunan, 114 ada, 16 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununun Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 44 ve 45.maddelerine istinaden 2 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tastikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

11 SAYI : 164 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz Merkezinde bulunan, Özel İdare İşhanında boş durumda olan Zemin Kat 2 nolu işyerininin 6.167,50 TL muhammen bedel üzerinden 3 yıllığına kiraya verilmek üzere ihale ilanına çıkarılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1338 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez Özel İdare işhanında boş bulunan Zemin Kat 2 nolu işyerinin 6.167,50 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince pazarlık usulüyle ihaleye çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez Özel İdare işhanında boş bulunan Zemin Kat 2 nolu işyerinin 6.167,50 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince pazarlık usulüyle Perşembe günü saat de İl Encümenince ihalesinin yapılmasına, İhale ilanının Osmaniye Belediyesi ile İl Özel İdaresi ilan panolarına asılarak ihaleye Vatandaşların ihaleye davet edilmesine, ayrıca yerel basında ilan yapılmasının maliyetinin yüksek olduğu, bu nedenle yerel gazetede ilan yapılmaksızın ihale edilmesinin uygun olacağından ihale ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

12 SAYI :165 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Aşağıkarderesi (Fakılar) Köyü, Merkez (Fakılar), Köleliler ve Köyobası mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1339 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Aşağıkarderesi (Fakılar) Köyü, Merkez (Fakılar), Köleliler ve Köyobası mezralarına ait köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiştir Sayılı İmar Kanununun 44/i maddesi ile tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Plansız alanlar İmar Yönetmeliğinin 4/4.maddesinde; Belediye ve Mücavir alan sınırları dışında kalan Köy ve Mezraların yerleşik alan ve civarı:köy ve mezraların cami,köy konağı gibi Köy ortak yapıları ile Köy nüfusuna kayıtlı ve Köyde sürekli oturanlar tarafından, yapımı tarinde yürürlükte bulunan mevcut hükümlerine uyğun olarak inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanların dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan Köy yerleşik (meskun) alanını;bu çizgi ile 100 mt. Dışından geçirilecek olan, Valilikçe tespit edilerek İl İdare Kurulunca karara bağlanan sınırın içinde kalan Köy yerleşik alan civarını tanımlar hükmüne yer verilmiş; Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün 2010/20 ( tarih ve 9537) sayılı genelgesinde; Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, yazı ekinde gönderilen, İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Aşağıkarderesi (Fakılar) Köyü, Merkez (Fakılar), Köleliler ve Köyobası mezralarına ait köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

13 SAYI :166 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kaman Köyüne ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1340 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kaman Köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiştir Sayılı İmar Kanununun 44/i maddesi ile tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Plansız alanlar İmar Yönetmeliğinin 4/4.maddesinde; Belediye ve Mücavir alan sınırları dışında kalan Köy ve Mezraların yerleşik alan ve civarı:köy ve mezraların cami,köy konağı gibi Köy ortak yapıları ile Köy nüfusuna kayıtlı ve Köyde sürekli oturanlar tarafından, yapımı tarinde yürürlükte bulunan mevcut hükümlerine uyğun olarak inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanların dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan Köy yerleşik (meskun) alanını;bu çizgi ile 100 mt. Dışından geçirilecek olan, Valilikçe tespit edilerek İl İdare Kurulunca karara bağlanan sınırın içinde kalan Köy yerleşik alan civarını tanımlar hükmüne yer verilmiş; Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün 2010/20 ( tarih ve 9537) sayılı genelgesinde; Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, yazı ekinde gönderilen, İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kaman Köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

14 SAYI : 167 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü 35 ada, 1 nolu parsel ve 37 ada, 3 nolu parseller üzerinde, imar planına göre yoldan ihdas, tevhit, yola terk ve 3 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1388 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü 35 ada, 1 nolu parsel ve 37 ada, 3 nolu parseller üzerinde, imar planına göre yoldan ihdas, tevhit, yola terk ve 3 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü 35 ada, 1 nolu parsel ve 37 ada, 3 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununun 15 ve 16.maddeleri gereğince, imar planına göre yoldan ihdas, tevhit, yola terk ve 3 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tastikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

15 SAYI : 168 KARAR TARİHİ : ÖZÜ:İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Halitağalar Köyünde bulunan, 101 ada, 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1343 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Halitağalar Köyünde bulunan, 101 ada, 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Halitağalar Köyünde bulunan, 101 ada, 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununun Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 62.maddesi ve 5578 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik yapılması Hakkındaki Kanunun 2.maddesine istineden parseller üzerinde 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin, gerekli araştırma yapılmak üzere evrakın İl Encümenince incelemeye alınmasına oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

16 SAYI :169 KARAR TARİHİ : ÖZÜ:Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A4 Blok 3.Kat 8 nolu Konutun ,00 TL muhammen bedel üzerinden ihaleye çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İsmet DAŞÖZ, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA, Mehmet KARİP ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1393 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A4 Blok 3.Kat 8 nolu Konutun ,00 TL muhammen bedel üzerinden satış ihalesine çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A4 Blok 3.Kat 8 nolu Konutun ,00 TL muhammen bedel üzerinden, Perşembe günü saat da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince açık teklif usulü ile satış ihalesinin İl Encümenince yapılmasına, bu doğrultuda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen esaslar çerçevesinde ihale ilanı ve gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

17 SAYI :170 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan B3 Blok, 3.Kat 8 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale ilanına çıkarılmasının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İsmet DAŞÖZ, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA, Mehmet KARİP ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1391 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B3 Blok, 3.Kat 8 nolu Konutun ,00 TL muhammen bedel üzerinden satış ihalesine çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B3 Blok, 3.Kat 8 nolu Konutun ,00 TL muhammen bedel üzerinden, Perşembe günü saat de 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince açık teklif usulü ile satış ihalesinin İl Encümenince yapılmasına, bu doğrultuda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen esaslar çerçevesinde ihale ilanı ve gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

18 SAYI :171 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde site (CİTY 328) içerisinde bulunan B4 Blok, 3.Kat 8 nolu konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale ilanına çıkarılmasının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İsmet DAŞÖZ, Kamil KOCA, Faruk ALKAYA, Mehmet KARİP ve Hasan AGSÜBAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1391 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B4 Blok, 3.Kat 8 nolu Konutun ,00 TL muhammen bedel üzerinden satış ihalesine çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B4 Blok, 3.Kat 8 nolu Konutun ,00 TL muhammen bedel üzerinden, Perşembe günü saat da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince açık teklif usulü ile satış ihalesinin İl Encümenince yapılmasına, bu doğrultuda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen esaslar çerçevesinde ihale ilanı ve gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü) gönderilmesine İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

19 SAYI : 172 KARAR TARİHİ : Özü:İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Mehmet Akif İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan 264 adet Çam ağacı ile 50 adet Okalüptüs ağaçlarının, Öğrenciler açısından tehlike arz etmesi sebebi ile Orman İşletmesi Müdürlüğünce tutulan rapor doğrultusunda kestirilmesi ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1341 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Mehmet Akif İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan 264 adet Çam ağacı ile 50 adet Okalüptüs ağaçlarının, Öğrenciler açısından tehlike arz etmesi sebebi ile Orman İşletmesi Müdürlüğü tarafından tutulan rapor doğrultusunda kesilmesi ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Mehmet Akif İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan 264 adet Çam ağacı ile 50 adet Okalüptüs ağaçlarının, Öğrenciler açısından tehlike arz etmesi sebebi ile Orman İşletmesi Müdürlüğü tarafından tutulan rapor doğrultusunda kesilmesi ile ilgili talebin, gerekli araştırma yapılmak üzere İl Encümenince incelemeye alınmasına oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

20 SAYI : 173 KARAR TARİHİ : Özü: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan, İlimize bağlı, Bahçe İlçesi İslam Mahallesi, 158 ada, 31 parselde bulunan m2 arsa nitelikli taşınmazı, Kat karşılığı İlçe Özel İdare Hizmet Binası, Konut ve Dükkan inşaatının 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca" Kapalı Teklif" usulü ile ihalesi yapılacağından, ihale tarihinin belirlenmesi ve ilana çıkarılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 1394 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan, İlimize bağlı, Bahçe İlçesi İslam Mahallesi, 158 ada, 31 parselde bulunan m 2 arsa nitelikli taşınmaz üzerine, Kat karşılığı İlçe Özel İdare Hizmet Binası, Konut ve Dükkân yapılması işinin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca "Kapalı Teklif" usulü ile ihalesi yapılacağından, ihale tarihinin belirlenmesi ve ilana çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan, İlimize bağlı, Bahçe İlçesi İslam Mahallesi, 158 ada, 31 parselde bulunan m 2 arsa üzerinde Kat karşılığı İlçe Özel İdare Hizmet Binası, Konut ve Dükkân yapım işi için hazırlanan avan projesinin, teknik ve idari şartnameleri ile Muhammen Bedel Tespit Komisyonu tarafından hazırlanan raporun onaylanmasına, ,00.- TL muhammen bedelle, anılan proje kapsamındaki mahallerden; Bodrum Kat: Arşiv No:1, Arşiv No:2, 1. Kat: Tamamı, 2. Kat: Daire No:5 ve Çatı Katı: Tamamını oluşturan bağımsız bölümlerin Osmaniye İl Özel İdaresine kalacak ve üzerine ,00.-TL nakit artırım ile başlanılacak şekilde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca Kapalı Teklif usulü ile İl Daimi Encümenince Çarşamba günü saat da İl Özel idaresi Hizmet Binasında bulunan İl Encümeni toplantı salonunda ihalesinin yapılmasına, İhale İlanının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 17.nci maddesi gereğince ilan edilmesine, ihale ilan bedelinin 2013 Mali yılı İl Özel İdaresi Gider Bütçesinin ilgili harcama kaleminden karşılanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 197 KARAR TARİHİ :03.04.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tahta Köyü, 101 ada, 175, 177 ve 178 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların, tevhidinden sonra 2 kısma ifraz işleminin yapılması

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, Gökçedağ mevkiinde, Akoluk pınarı kaynağından çıkan 0,20 lt/sn.debili kaynak suyunu içme ve damacana suyu olarak dolum

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 01 KARAR TARİHİ : 08.01.2014 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Vekili Dr.M. H.Nail ANLAR ın başkanlığında ler, Genel

Detaylı

SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde

SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde KARAR TARİHİ : 07.03.2012 bulunan yaklaşık 80.000 Ton bazalt kaya malzemesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık

Detaylı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 117 KARAR TARİHİ :04.04.2012 ÖZÜ: İl Özel İdaresinin 2011 Mali yılına ait Gelir-Gider Kesin hesabı ile ilgili incelemenin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH

Detaylı

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12. SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Karaçay deresinden 5.363,47 ton kaçak stabilize malzeme aldığından dolayı Toprakkale Belediyesine İdari para cezası verilmesi ile

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :156 KARAR TARİHİ :05.06.2015 ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, Muhsin YAZICIOĞLU Caddesinde bulunan CİTY 328 konutlarından 4 adet konutun yazı ekindeki muhammen

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 253 KARAR TARİHİ : 03.07.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı; Bahçe İlçesi Nohut Köyü sınırları içerisinde, 349 parselde kayıtlı 20871 m2 taşınmaz içerisinde bulunan Sondaj Kuyu Suyunun 64800 ton/yıllık kısmının

Detaylı

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Hemite (Gökçedam) Köyü sınırları içerisinde, 1 (a) grubu Kum-Çakıl malzemesini kaçak olarak aldığı tespit edilen Erdoğan CAVLAK'a İdari para

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 01.03.2011 tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 01.03.2011 tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 31 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesinde KARAR TARİHİ :02.03.2011 bulunan,mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 2085 Parsel nolu taşınmaz üzerinde bulunan ve işmerkezi inşaatı alanı içerisinde kalan

Detaylı

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki;

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki; SAYI : 266 KARAR TARİHİ : 03.09.2014 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31. maddesi gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik planı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 174 KARAR TARİHİ :06.03.2013 ÖZÜ:İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Halitağalar Köyünde bulunan, 101 ada, 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili incelemenin

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 224 KARAR TARİHİ : 02.10.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Söğütlügöl Köyü, 233 ada, 5 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununa istinaden çıkarılan Plansız Alanlar İmar

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.05.2015 Karar No : 139 Konu: İlimiz Kaynaşlı ilçesi, Fındıklı köyü 106 ada 5 numaralı parselin iki (2) kısma ifraz işlemi. İl Encümeni 07.05.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.03.2015 Karar No : 69 Konu: İlimiz, Çilimli İlçesi, Pırpır Köyü 101 ve 1281 nolu parsellerin tevhidi. İl Encümeni 05.03.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Detaylı

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi. Karar Tarihi: 03.09.2015 Karar No : 281 T.C. Konu: Mülkiyeti İdaremize ait, İlimiz Merkez İlçe Fevziçakmak mahallesi 111 ada 42 numaralı parsel üzerinde yer alan iş merkezi B blok birinci kat 117 kapı

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 323 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Yaylalık İnderesi grup yolunun 1.5 Km lik 2.kat asfalt yapım işinin 2015 Mali yılı yatırım programına

Detaylı

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak KARAR TARİHİ : 01.07.2011 Kum-Çakıl malzemesi sevkıyatı yapan İsmail KAŞLI' ya idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin

Detaylı

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 06.04.2015 tarihli toplantıda Komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 06.04.2015 tarih ve 2715 sayılı yazı ile teklif edilen,

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 21 Karar Tarihi : 04/02/2014 ÖZÜ: İlimiz Merkez ilçedeki 3 nolu lojman binasının blok halinde ve Bayat ilçesindeki lojman binasındaki 10 adet bağımsız bölümün, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü T.C. TOPLANTININ TARİHİ : 02/03/2016 TOPLANTININ SAYISI : 9 Kargı İlçesi, Demirören köyünde mülkiyeti Kamil SARIKAYA-Fahri SARIKAYA ya ait taşınmaz üzerine izin alınarak yapılan inşaata, onaylı projelere

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.07.2015 tarihli toplantıda komisyonumuza havale edilen, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü İlköğretim Okuluna ait çevre duvarı

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Konusu: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkeze bağlı, Karaçay Mahallesinde bulunan, 72 pafta, 1632 ada, 1 parsel ve Birleşim : 1 72 pafta, 1631 ada, 14 nolu parselin Milli Eğitim Bakanlığı, Temel

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.10.2015 tarih ve 326 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ile 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

K A R A R YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL EDİLEN 1.KAT ASFALT İŞLERİ

K A R A R YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL EDİLEN 1.KAT ASFALT İŞLERİ SAYI : 281 KARAR TARİHİ :04.09.2013 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdare Yasasının 26. Maddesi (a) bendi kapsamında hazırlanan, İl Özel İdaresi 2014 Mali Yılı Yatırım Programı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Sayı:102 Konu : Para İadesi Başkan: Başkanlık Makamından havaleli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından gelen 21.03.2017 tarih ve 66401780-302.03-E.745 sayılı yazı ile ekleri tetkik edildi. Mali Hizmetler

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ, Meclis Başkanı Nuh KARA nın Başkanlığında Toplantı salonunda 01.07.2015 Çarşamba günü saat 14.00 da toplandı. Gündemin

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI TARİHİ : 07.10.2010 KARAR NO : 39 T.C. KARAR ÖZETİ : Karamürsel İlçesi Kızderbent Göletinden 3.000 m 2 alanın, alabalık yetiştiriciliği yapılmak üzere 15 yıl müddetle kiraya verildiği. ÜYE : Ömer

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 135 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesi, 2084 ada,1 parsel KARAR TARİHİ : 01.08.2011 nolu taşınmaz üzerinde kayıtlı bulunan 18 adet işyerinin, belirlenen 9.450.000,00

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2011 Konusu: İl Özel İdaresinin %93 hissesi ile ortağı olduğu Toplantı : Nisan Ayı ÖZİDAŞ Sanayi Ticaret A.Ş. nin 2.000.000,00 TL olan Birleşim : 2 sermayesinin 2.400.000,00 TL ye çıkarılması

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 142 Konusu: Sumbas İlçesi, Yeşilyayla Köyü, 117 ada, 64 nolu taşınmaz üzerine Konut amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar planlarının, 3194 Sayılı İmar

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 289 Konusu: Bahçe İlçesi, İnderesi Köyü içme ve kullanma suyu temini amacı ile Kavurgalı mevkiinde bulunan Q=0,62 lt/sn debili Kavurgalı membasının,

Detaylı

d)t.c Kimlik numarası ile onaylı nüfus cüzdanı sureti.

d)t.c Kimlik numarası ile onaylı nüfus cüzdanı sureti. -İLAN- ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİNDEN 1-Mülkiyeti Çorum İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkez Üçtutlar Mahallesi Stat Sokak No:12 de, 805 Ada, 39 parselde kayıtlı 17 bağımsız bölümden oluşan 457,00

Detaylı

GEREKLİ BELGELER 7. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için gerekli

GEREKLİ BELGELER 7. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için gerekli KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZLARIN İLANI SIRA BAĞ TAHMİNİ GEÇİCİ İHALE ALANI( TİPİ / İLÇE MAHALLE ADA PARSEL KAT / KAT İSMİ BÖL. NO M2) NİTELİĞİ BEDEL (TL) TEMİNAT (TL) TARİHİ

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 02.01.2014 Karar No : 01 Konu: Gümüşova İlçesine bağlı Kıyı köyü yolunun BSK(sıcak asfalt) yapımı için aktarılan 45.000,00.-TL nin İdaremiz Bütçesine kaydedilerek, ödeneğin Merkez İlçesi

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 232 Konusu: İl Özel İdaresinin 16.10.2014 tarih ve 8808 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait 70.000.000,00

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 313 Karar Tarihi : 04/12/2014 ÖZÜ: İlimiz Osmancık İlçesi, Girinoğlan köyü mevkiinde Kavşak çayının Kızılırmak nehrine döküldüğü yerden, 982,000 m 3 I (a) grubu maden (kum-çakıl) malzemesinin,

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ T.C. TOPLANTI TARİHİ : 04.04.2013. KARAR NO : 16 KARAR ÖZETİ : İzmit İlçesi, Karabaş Mahallesinde bulunan arsa satışı ihalesinin 15 gün müddetle PAZARLIĞA BIRAKILDIĞI. Y. : Burhan ERES ÜYE : Mecit ERDOĞAN

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.3728 02.11.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki

Detaylı

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

Selçuk ACAR Duran Turan SOYKAN Ali KILIÇ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Selçuk ACAR Duran Turan SOYKAN Ali KILIÇ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Karar Tarihi : 02.01.2012 Karar No : 01 Konusu: İlimiz sınırları içerisinde, İl Özel İdaresi tarafından verilen İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatlarından 2012 yılı için alınan ruhsat harçlarının

Detaylı

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK KARAR TARİHİ : 03/01/2013 KARAR NO : 01 ÖZÜ : ARSA SATIŞI Emlak ve İstimlak Müdürlüğünce tanzimli, Başkanlıkça Encümene havaleli 03/01/2013 tarih ve 10 sayılı müzekkere okundu, tetkik edildi. K A R A R

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmelik, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev, Yetki ve Sorumluluk Esaslarını

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: 3 Ocak 2014 Sayı : 28871 RESMÎ GAZETE Sayfa : 59 Karar No : 2013/201 Konu : Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı; İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14217 ada, 1 nolu

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.04.2018 Karar No : 134 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanmıştır. : Zihni GÜNGÖR ün, Kazım GÜNGÖR e Pazar Yeri Tezgahını Devir

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 260 Karar Tarihi : 02/10/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz Babaoğlu köyü sınırları içerisinde Çorum-Alaca kenarında bulunan stabilize malzemeden 1.500,000 m 3 malzemenin muhammen bedel tespit raporuna göre

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 321 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Asker Aile Yardımı (Recep GONCA)

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.12.2016 Karar No : 144 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN Karar Tarihi 02../...04.../ 2018 Karar Numarası 23 Atabey Belediye Meclisi bugün saat 14.00 da Belediye Başkanı un GÜNDEM : Belediye Meclis Başkan Vekilliğinin yeniden seçilmesinin görüşülmesi. KARAR :

Detaylı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti, Belediyemize ait aşağıda yazılı listede yer alan taşınmaz / taşınmazlar; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 69. Maddesine

Detaylı

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi Dönemi : 2011 Konusu: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Yeniceharuniye Toplantı : Haziran Ayı İlköğretim Okulunun bulunduğu N36. B25.D pafta Birleşim : 1 3689 parselde kayıtlı 4.783,60 m2 lik taşınmazın Oturum

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Yüksekova

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4 İçmesuyu

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.12.2016 Karar No : 1128, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı)

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı) MECLİS I Karar Tarihi :06/12/2016 Karar Numarası : 58 Gündem No/Sıra : 58-1 KONUSU: ÖDENEK AKTARMASI Fen İşleri Müdürlüğünün 16.11.2016 tarih ve 122461 sayılı yazıları ile 06 05 07 01 Hizmet Binası Harcama

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 26.07.2012 tarih ve 5902 sayılı yazısının yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 26.07.2012 tarih ve 5902 sayılı yazısının yapılan tetkikinde; SAYI : 375 KARAR TARİHİ : 01.08.2012 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2013 Yılı Yatırım Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 30/05/2011 tarihli gündemi

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI Birleşim : 1 Karar Tarihi : 03.09.2012 Karar No : 187 Konusu: Düziçi İlçesi, Alibozlu Köyü, Hemenler Mahal lesi 3 Km, Dereobası Mahallesi

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi SIRA NO: 1- HİZMETİN ADI Kotlu Kroki İstikamet Krokisi 2- Yapı Aplikasyon Projesi 3-4- Toprak, Zemin Aplikasyonu, Temel Su Basman Vizeleri Bağımsız Bölüm Planı Ve Röperli Kroki Projesi 5- Yol Proje 6-7-

Detaylı