HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 14 Kasım-20 Kasım

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 14 Kasım-20 Kasım"

Transkript

1 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 14 Kasım-20 Kasım

2 Serenay Sarıkaya'nın Yeni Projesi Belli Oldu: Fi Çi Pi Son olarak Ay Yapım'ın hazırladığı MedCezir dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2016 sezonunda televizyonda olup olmayacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Sarıkaya, yüksek gişe başarısı sağladığı sinema filmi İkimizin Yerine'den sonra kararını verdi ve öncü bir tavır göstererek Türkiye'nin ilk özgün digital dizi projesinde yer almayı kabul etti. Serenay Sarıkaya, Doğuş Grubu'nun yaklaşık iki yıldır alt yapısını hazırlandığı online izleme platformu PuHu'nun lansman projesi olarak planlanan, Akilah Azra Kohen'in çok satan üçlemesi olan "Fi Çi Pi" uyarlamasında rol almayı kabul etti.

3 A2 Kanalı Yakında Yayında Turkuvaz Medya bünyesinde yayın yapan ATV nin dizileri yeni kanal a2 de yeniden ekranlara geliyor. Ezel, Elveda Rumeli, Sıla, Aliye, Avrupa Yakası, Çocuklar Duymasın, Asmalı Konak, Selena, Adanalı gibi dizilerin yanı sıra seyircileri ekrana kilitleyecek futbol maçlarının da yer alacağı a2, yakın bir tarihte izleyicilerle buluşacak. Kanalda ayrıca Ziraat Türkiye Kupası grup maçları da olacak. a2'nin izlenebileceği kanallar ise şöyle; Digiturk te 35 nolu kanal, Teledünya da 37 nolu kanal, Turkcell TV de 29 nolu kanal, Tivibu da 59 nolu kanal ve TÜRKSAT 4A uydusu Frekans: Mhz Symbol Rate: FEC: 5/6 Pol: H ( Yatay) konumu.

4 Tansu Biçer 'Esaretin Bedeli' Kadrosuna Dâhil Oldu Engin Akyürek'in Fahriye Evcen'le başrolünü paylaşacağı "Esaretin Bedeli" dizisinin çekimleri aralık ayının ilk haftası başlıyor. İlk bölümünü Umur Turagay'ın yöneteceği dizinin her şey yolunda giderse ATV'de ocak ayında yayınlanması planlanıyor. Elif Usman'ın kaleme aldığı dizinin kadrosu yavaş yavaş son halini alıyor. Beyazperdede "Deliormanlı" filmiyle beğeni toplayan Sarp Levendoğlu'nun kötü adam karakterine hayat vereceği dizinin ekibine son gelen haberlere göre ödüllü oyuncu Tansu Biçer de katıldı. Ekranda geçen sezon "Analar ve Anneler" ile "Beş Kardeş" dizilerinde rol alan Biçer, "Toz Ruhu" filmiyle "En İyi Erkek Oyuncu", "Küf" filmiyle de "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nün sahibi olmuştu. Engin Akyürek'in hapse giren bir doktor rolüne hayat vereceği "Esaretin Bedeli", başarılı yapımcı Timur Savcı'nın imzası taşıyor.

5 Familya Dizisi 22 Kasım da Sona Eriyor Yapımcılığını TMC Film in üstlendiği, başrollerinde Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Cansu Tosun, Bülent Emrah Parlak, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız ve Güven Kıraç ın rol aldığı Familya dizisi erken finalle ekrana veda ediyor. Reytinglerde kötü sonuçlar alan Familya dizisinin yayın saati den e alınmıştı. Dizi geçen hafta yayınlanan 9. bölümüyle reytinglerde büyük şok yaşamıştı. Dizi Total grubu reytinglerde ilk 100 program arasına giremezken, AB grubunda ise 90. sırada yer alabilmişti. Familya dizisi 22 Kasım Salı akşamı de yayınlanacak 10. ve final bölümüyle ekranlara veda edecek.

6 Çocuktan Al Haberi, Yakında Show TV de Başlıyor Açelya Akkoyun, Berna Laçin ve son olarak 2009 da Bergüzar Korel in Star TV için sunduğu yarışmanın yeni sunucusu daha önce Ev Kuşu programında da görev alan Evrim Akın oldu. Önümüzdeki haftalarda Show TV de başlayacak olan yapımda anne ve babalar çocuklarına sorulan sorulara nasıl cevap verecekleri, hangi oyuncağı seçeceği veya hangi bisküviyi yiyeceği gibi şeyleri tahmin ediyor.

7 Yıldızların Altında Yakında Star Tv de Başlıyor Star TV nin yeni dizisi Yıldızların Altında nın çekimlerine ne zaman başlanacağı belli oldu. Başrollerini Özge Gürel, Berk Cankat, Mesut Akusta ve Canan Ergüder in paylaştığı, yapımcılığını Süreç Film in üstlendiği, senaryosunu ise Yazı Odası nın kaleme aldığı yapımın çekimleri Pazartesi başlayacak. Yıldızların Altına Dizisine Yeni Oyuncu Başrollerini Özge Gürel, Berk Cankat ve Canan Ergüder in paylaştığı, yapımcılığını Süreç Film in üstlendiği, senaryosunu ise Yazı Odası nın kaleme aldığı yapımın çekimleri başladı. Öte yandan kadroya da daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Ay Tutulması gibi projelerde rol alan ve son olarak Karagül de Kendal Ağa rolüyle izlediğimiz Mesut Akusta dâhil oldu.

8 Erdal Beşikçioğlu, Kanal D'nin Yeni Dizisi Efsane'yle Geliyor D Yapım'ın yeni projesi Efsane çok yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Kızlarına kavuşamayan bir basketbol koçunun hikâyesi olan Efsane'nin senaryosunu Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız kaleme almış. Yönetmen koltuğunda ise son olarak Kiralık Aşk'ta oyuncu olarak gördüğümüz Devrim Yalçın oturacak. Reklam ve klip yönetmeni olan Devrim Yalçın geçen sezon, Kiralık Aşk'ta da bir bölüm yönetmenlik de yapmıştı. Dizinin başrol erkek oyuncusu ise Erdal Beşikçioğlu oldu. Dizide Erdal Beşikçioğlu'na eşlik edecek kadın oyuncularla da imza aşamasına gelinmiş. Duyumlarımıza göre bir son dakika değişikliği olmazsa Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer de Efsane'nin kadrosunda olacak.

9 Star, Akşam Ve Kanal 24 Satıldı Süperhaber'in haberine göre: Bünyesinde Star, Akşam, Güneş gazeteleri ile Kanal 24, 360 TV gibi kanalları bulunduran Es Medya'nın patronu Ethem Sancak ikinci kez medyadan çekildi. Medyaradar'ın edindiği bilgilere göre Ethem Sancak gazete, dergi ve televizyon kanallarını Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Cengiz İnşaat'a satıyor.

10 PEN Almanya'dan Can Dündar Ve Erdem Gül'e Ödül Dünya Yazarlar Birliği'nin (PEN) Almanya kolu, Hermann Kesten Ödülü'nü bu yıl Cumhuriyet gazetesinden Can Dündar ve Erdem Gül'e verdi. Ödül töreninde gazetenin köşe yazarı ve eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e ödül olarak 10 bin euro da verildi. Erdem Gül hakkındaki yurtdışına çıkış yasağı nedeniyle törene katılamadı.

11 Twitter Ödüllerinen Biri Apple a Gitti 1 Ağustos 2016 tarihinde Twitter, Dünya genelinde reklam müşterilerinin inanılmaz yaratıcı çalışmalarını tanımak ve kutlamak amacını taşıyan ilk yıllık Twitter Ödüllerini duyurmuştu. Bu ödüller altı kategoriye ayrılmaktaydılar: #Hayat, #Etki, #Yaratıcılık, #Ölçek, #Müşteri ve #Büyüme. Geçtiğimiz gün de bu ödüllerin sonuçları duyuruldu ve Apple #Müşteri ödülüne layık görüldü. Yapılan açıklamada bu ödülün Twitter ı müşteri hizmetlerinde kullanmada ustalaşmış ve müşterilerini aile gibi görerek yaşam boyu sadık arkadaşlar edinmiş işletmeleri kutlamak amacına sahip olduğu söylenmekteydi. Apple bu Twitter hesabı ile kazandı ve bu hesap, Apple donanımı veya yazılımı ile problem yaşayan kullanıcılara yardım etme amacını taşımakta. Apple ın başarısı için Twitter, ortalama bir müşteri hizmeti cevap süresinin 17 saat olduğu un bu konuda bir şeyler yapmaya karar vererek Twitter ı kullanmaya başladığını söylemekteydi.

12 Whatsapp'a Yeni Video İşlevi Geldi WhatsApp'ın son günlerdeki yeni işlevi bu kez platforma video deneyiminizi iyileştirecek küçük ve faydalı bir yetenek kazandırdı. WhatsApp'ta yapılan geliştirme sayesinde video izlerken artık videonun tamamen indirilmesini beklemek gerekmiyor. YouTube ve çoğu akış hizmetinde olduğu gibi artık videoları akış olarak izlemeniz mümkün. Şu an sadece Android'deki WhatsApp uygulamasında bulunan özellik, muhtemelen yakında diğer mobil platformlara da ulaşacak. Video aldığınızda onu yürütmeye başlamak için inmesini beklemek zorunda olmak, birçok kullanıcının canını sıkıyordu. Bu yeni işlevle birlikte kullanıcılar bir videonun tamamını indirmek için beklemek zorunda kalmayacak ve birkaç saniye tasarrufta bulunacak.

13 Instagram a Yepyeni İki Özellik Instagram resmi blogu üzerinden yaptığı açıklamayla iki yeni önemli özellik duyurdu. Bu özelliklerden ilki Instagram Stories üzerinden canlı yayın özelliği, diğeriyse Instagram daki Direkt Mesajlar üzerinden kişilere ya da gruplara yolladığınız fotoğraf ya da videoların belli bir süre sonra kaybolmaları. Instagram, Ağustos ayında yayın aldıkları Instagram Stories ile ilgili de bazı rakamlar paylaştı. Verilen bilgilere göre her gün 100 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısı bulunan Stories özelliği, canlı yayınların da eklenmesiyle artık daha renkli bir hal alacak. Açıklanan ikinci özellik ise hiç şüphesiz Snapchat i hedef alıyor. Instagram üzerinden kullanıcılar özel mesajlaşmaları esnasında belli bir süre sonra kaybolan fotoğrafları birbirlerine yollayabiliyor olacak.

14 Toplumu Anlama ve Davranış Geliştirme Teknikleri Konferansı Ipsos un içerik sağlayıcısı olarak destek verdiği Toplumu Anlama ve Davranış Geliştirme Teknikleri Konferansı, Üsküdar Üniversitesi tarafından 7 Aralık 2016 da Ankara Hilton Garden Inn de gerçekleştirilecek. Bilim ile insan arasındaki mesafeyi kaldırarak bilimsel bilginin bireyin var olan potansiyelini ortaya çıkarmada ve onu en üst seviyeye taşımada nasıl kullanılabileceğini anlatmayı hedefleyen [n]beyin de içerik sağlayıcıları arasında yer alıyor. Bireylerin karar verme süreçlerini anlamak, sosyal davranışlarının ardındaki kodları çözmek ve geleceğe yönelik doğru stratejiler oluşturmak için yeni bilimsel bakış açıkları ve araştırma tekniklerinin sunduğu fırsatlar bu konferansta açıklanacak. Konferansta; insan beyni, toplum psikolojisi ve toplum sosyolojisi üzerinden, toplumdaki bireylerin karar verme evrelerinin altında yatan sebepler ortaya konulacak ve böylece bireylerin tüm potansiyellerini kullanabilen ideal toplumu oluşturmaları yönünde nasıl yönlendirilebilecekleri üzerinde durulacak.

15 Valve İlk Kez Düzenlediği "Steam Ödülleri"ni Duyurdu "Zamanın Eskitemediği" Ödülü Bu ödül oynadığınızda bugün de hâlâ ilk günkü gibi iyi olan oyun içindir. Yeni oyunlar yayınlanmış olabilir ancak önemli değillerdir Her zaman için bunu oynamak için geri döneceksinizdir. "Ağlamıyorum, Gözüme Bir Şey Kaçtı" Ödülü Oyunlar eğlencelidir fakat bazı oyunlar bundan fazlasıdır ve size beklemediğiniz bir şekilde dokunur. Bu ödül sizi duygusal açından körelten oyunu kutluyor. Ağlamayı beklemiyordunuz. Plan bu değildi. Fakat yine de ağladınız. "Sadece 5 Dakika Daha" Ödülü 23 Kasım itibariyle Steam in sonbahar indirimlerini başlatan Valve, bununla birlikte Steam Ödülleri ni de resmi olarak duyurdu. İlk kez düzenlenecek olmasıyla oyunseverler tarafından hayli merak edilen etkinlikte birbirinden ilginç kategori ve görevler yer alıyor. Kullanıcılar ise yarışmaya aday göstererek ya da belirlenen görevleri tamamlayarak birbirinden özel rozetleri kazanabiliyorlar. Yarın erken kalkmanız lazım. Biraz uykuya ihtiyacınız var bu yüzden yatağa yatmadan önce bir şeyi daha bitireceksiniz. Sadece tek bir şey daha. Bir tane daha. Kaç olmuş? Saat geçenin iki buçuğu mu? Bu ödül sizi geç saatlere kadar ayakta tutan oyun içindir. "Vay canınaaaaa, dostum!" Ödülü Bazı oyunlar vardır ki yüzünüzün şekli değişir. Belki sürpriz sonu nedeniyledir. Belki de sadece yirmilik dişlerinizi çektirmişsinizdir. Her hâlükârda bu oyun aklınızı başınızdan almaktadır.

16 İnternet Alışverişlerinde Yeni Dönem Dünyada olduğu gibi ülkemizde de internetten alışveriş yapmanın oranı her geçen gün artıyor. Hızla büyüyen bu pazarda, özellikle ülkemiz açısından bakıldığında en büyük sorun, teslimatın gecikmesi, yanlış ya da hasarlı ürün teslim edilmesi olarak görünüyor. TÜİK in 2015 yılı Hane halkı Bilişim Teknolojileri Kullanım Araştırması na göre, Türkiye de yaş aralığındaki bireylerin yüzde 56 sı internet kullanıyor. Ve bunların yüzde 33,1 i, kişisel kullanım amacıyla sanal mecradan alışveriş yapıyor. Internet alışverişlerinde en fazla karşılaşılan sorunların arasında ise, ürünün gönderim süresi, hasarlı veya sipariş verilenden farklı ürün teslimatı olduğu görülüyor. İnternet üzerinden yaptıkları alışverişlerde sorun yaşayanların yüzde 47 sinin siparişi gecikirken, yüzde 45,4 ü de hasarlı veya farklı bir ürün teslim aldığını ifade ediyor. Pit Start tam da bu araştırmaların ışığında, tüketicinin ihtiyaç ve beklentilerine cevap olarak kurulan yeni bir girişim. Pit Start, İnternet alışveriş teslimatlarında 24 saat boyunca kesintisiz ve güvenilir hizmeti kalitesi ile bir ilki gerçekleştiriyor. E-perakendecilerin gönderilerini istedikleri saatlerde depolarından teslim alarak hasar vermeden aynı gün 4-6 saat içinde tüketicilere teslimat yapabiliyor. 16 yıllık teslimat sektörü deneyimi ile kurulan Pit Start, tam güvenlik içinde yapılan yeni nesil teslimat uygulaması ile e-perakende firmalarını ve tüketicilerinin işini rahatlatmayı hedefliyor.

17 Gfk nın Raporuna Göre Türkiye nin Dijital Markaları GfK, Türkiye nin 7 coğrafi bölgesini temsilen yaptığı Dijital Dünyanın Markaları Araştırması sonuçlarını paylaştı. The Brand Age dergisi için 1036 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen araştırmaya göre, dijital dünyanın en aktif markası ve tüketicilerin algısında dijital dünyanın en genç markası Samsung olarak açıklandı. Sosyal medyada ise dijitalden farklı olarak sıralama değişiyor. Facebook ta en başarılı bulunan iki marka Nike ve Adidas açıklanırken onları bir e-ticaret sitesi gittigidiyor.com takip ediyor. Instagram da ise Nike olarak en başarılı marka olarak açıklanıyor, Apple onu takip ediyor. Ardından gelenlerse n11.com, Adidas, hepsiburada.com. şeklinde oluyor. Tamamı için tıklayın.

18 Televizyonda Son Durum YAYINDA Yılmaz Morgül'le Mutlu Günler Türkiye 14 Kasım da TV 8 de yayında (Sabah kuşağı) Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat 18 Kasım da FOX TV de yayında (Yerli dizi) Beyaz Show yeni bölümleriyle 18 Kasım da Kanal D de yayında. Kadınca 19 Kasım da Star TV de yayında (Kadın) Ana Kuzusu 21 Kasım da TRT 1 de yayında (Yarışma) DEĞİŞEN DURDURULAN Osman Karakoç, ATV de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinin kadrosuna dâhil oldu. Zeynep Kankonde ve Sezai Aydın Kanal D de yayınlanan Altınsoylar dizisinin kadrosuna dâhil oldu. Turgut Tunçalp, Kanal D de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinin kadrosuna dâhil oldu. Kıvanç Kasabalı, Kanal D de yayınlanan Bodrum Masalı dizisinin kadrosuna dâhil oldu. İlhan Şeşen Star TV de yayınlanan Paramparça dizisinin kadrosuna dâhil oldu. Tilbe Saran, Star TV de yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinin kadrosuna dâhil oldu. Star TV de yayınlanan Anne dizisinin yönetmenliğini üstlenen Merve Girgin Aytekin koltuğunu 7. bölümden itibaren Baba Candır ve Gülleri Savaşı gibi dizilerin yönetmeni Emre Kabakuşak a devredecek. FOX TV de daha önce Cuma akşamları yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisi 21 Kasım dan itibaren Pazartesi akşamları yayında.

19 Mecra Performansları

20 Mecra Bazında TOP 5 Reklamveren TV GAZETE DERGİ OOH RADYO SİNEMA ULKER UNILEVER P&G ALLIANZ ETI BİM YENİ MAGAZACİLİK TURKUVAZ RADYOTV ERSOY TURİSTİK SOK TURK HAVA YOLLARİ DOGAN BURDA DERGİ ATLAS GLOBAL VODAFONE TURKCELL YENİ MAGAZACİLİK FOX INTERNATİONAL SUR YAPİ AVSAR FİLM MİGROS TURK HAVA YOLLARİ PEGASUS AİRLİNES AKBANK IS BANKASİ GARANTİ BANKASİ IS BANKASİ COCA COLA ANADOLU HAYAT YAPİ KREDİ BANKASİ KARACA

21 Televizyon

22 TV / TOP 20 Reklamveren & Program No ReklamVeren Grp 30'Grp % 1 ULKER % 2 UNILEVER % 3 P&G % 4 ALLIANZ % 5 ETI % 6 VODAFONE % 7 TURKCELL % 8 GARANTI BANKASI % 9 FRITOLAY % 10 SAMSUNG % 11 VAKIFBANK % 12 IS BANKASI % 13 MONDELEZ % 14 NESTLE % 15 T.C.ZIRAAT BANKASI % 16 FERRERO % 17 ERBAK ULUDAG % 18 YATAS % 19 AKZIRVE GAYRIMENKUL % 20 NISSAN % Diğer % Toplam % Ulker GRP ile Toplam 30 sn Grp nin %4 sini alarak haftanın en çok reklamveren firması olmuştur. No KANAL RTG % 1 DIRILIS ERTUGRUL TRT ANNE STAR TV 12,3 3 ICERDE SHOW TV 11,75 4 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 9,6 5 VATANIM SENSIN KANAL D 9,36 6 DIRILIS ERTUGRUL (OZET) TRT 1 9,33 7 CESUR VE GUZEL STAR TV 7,8 8 KALBIMDEKI DENIZ FOX TV 7,39 9 ANNE (OZET) STAR TV 7 10 O SES TURKIYE TV8 6,67 11 ICERDE (OZET) SHOW TV 6,66 12 KARA SEVDA STAR TV 6,38 13 ASK VE MAVI ATV 6,26 14 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 6,22 15 PARAMPARCA STAR TV 5,72 16 NO:309 FOX TV 5,68 17 SHOW ANA HABER SHOW TV 5,66 18 ARKA SOKAKLAR KANAL D 5,56 19 KIRGIN CICEKLER ATV 5,46 20 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV 5,13 DIRILIS ERTUGRUL 16 Rtg İle haftanın 1.si olmuştur. Tekrarlı yayınlarda en yüksek rating alan bölüm baz alınmıştır. 20+ABC1 hedef kitlesinde hazırlanmıştır.

23 Haftalık Kanal İzlenme Payları/Share 11,3 10,6 9,9 9,8 9,1 9,1 9,4 9,0 9,1 8,6 8,6 7,9 7,6 7,9 7,2 6,2 6,4 6,0 5,7 TÜM GÜN OPT PT 3,1 3,7 3,5 2,8 2,5 2,0 1,3 1,6 1,3 0,9 1,1 1,1 1,2 0,8 0,5 0,7 0,4 0,3 0,5 0,3 ATV SHOW TV STAR TV KANAL D FOX TV TV8 TRT 1 KANAL 7 TEVE2 TRT HABER TRT SPOR DISNEY CHANNEL PLANET COCUK 2,2 2,0 2,0 2,0 1,8 1,6 1,6 1,4 1,4 1,3 1,3 1,2 1,3 1,2 1,2 1,1 1,0 1,0 0,8 0,7 0,7 0,6 0,5 0,6 0,5 0,5 0,5 0,5 0,5 0,4 0,4 0,5 0,3 0,4 0,4 0,4 0,3 0,30,2 0,30,20,3 0,1 0,1 0,1 TÜM GÜN OPT PT CNN TÜRK A HABER BEYAZ TV HALK TV NTV HABERTÜRK NTV SPOR TRT BELGESEL A SPOR TGRT HABER ÜLKE TV TRT MUZIK TVEM KANAL A ULUSAL KANAL 20+ABC1 hedef kitlesinde hazırlanmıştır.

24 Basın

25 Gazete Top 10 Sektör & Reklamveren Gazete Top Sektör (St/Cm) Gazete Top Reklamveren (St/Cm) Iletisim Kamu Kuruluslari Ve Siyasi Mobilya, Ev Tekstili Ve Esyalari Saglik Medikal Finans Turizm Yayincilik Otomotiv Insaat Ve Dekorasyon Perakendecilik No Reklamveren St/Cm % 1 Bim ,6% 2 Yeni Magazacilik ,5% 3 Turkuvaz Radyo Televizyon ,1% 4 Ersoy Turistik ,0% 5 Sok ,9% 6 Carrefoursa ,7% 7 Hurriyet ,6% 8 Ford-Otosan Otomotiv ,6% 9 Turkcell ,5% 10 Has Ajans ,5% Diğer % Genel Toplam %

26 Gazete Net Satışları Top Hürriyet Gazetesi bu hafta 1. sırada yer almıştır.

27 Dergi Top 10 Sektör & Reklamveren Dergi Top Sektör (Sayfa) Dergi Top Reklamveren (Sayfa) Endustri ve Sanayi Holdingler, Sirketler Turizm Eglence, Kultur, Sanat, Spor Finans Ulasim Ve Tasimacilik Tekstil Yayincilik Mobilya, Ev Tekstili Ve Esyalari Insaat Ve Dekorasyon No Reklamveren Sayfa % 1 Turk Hava Yollari 53 3,4% 2 Dogan Burda Dergi 26 1,7% 3 Atlas Global 19 1,2% 4 Vodafone 15 1,0% 5 Turkcell 13 0,8% 6 Samsung 13 0,8% 7 Akbank 12 0,8% 8 Kidzmondo 11 0,7% 9 Dogus Otomotiv 11 0,7% 10 Ihlas Holding 10 0,6% Diğer % Genel Toplam %

28 Dergi Tirajları Top Skylife en yüksek tiraja sahip dergidir. Dergi tirajları mecraların beyan ettiği değerlerdir.

29 Sinema

30 Sinema Top 10 Sektör & Reklamveren Sinema Top Sektör (Süre-sn) Sinema Top Reklamveren (Süre-sn) Bilgi Teknolojileri Tekstil Optik-Saat-Aksesuar Insaat Ve Dekorasyon Mobilya, Ev Tekstili Ve Esyalari Sigorta Icecekler Gida Otomotiv Finans No Reklamveren Süre-sn % 1 Is Bankasi ,7% 2 Coca Cola ,7% 3 Anadolu Hayat Emeklilik ,2% 4 Yapi Kredi Bankasi ,1% 5 Karaca ,9% 6 Fiat ,1% 7 Qnb Group ,9% 8 Eti ,3% 9 Dogus Musteri Sistemleri ,9% 10 Perfetti Gida ,9% Diğer % Genel Toplam % Kasım tarihlerini kapsamaktadır.

31 En Çok İzlenen Filmler Sıra Film Adı Vizyon Tarihi Hafta Seyirci Toplam Seyirci 1 Dağ Doktor Strange Ekşi Elmalar İkimizin Yerine Benim Adım Feridun boxofficeturkiye.com dan alınmıştır Kasım tarihlerini kapsamaktadır.

32 Radyo

33 Radyo Top 10 Sektör & Reklamveren Radyo Top Sektör (Süre-sn) Radyo Top Reklamveren (Süre-sn) Kamu Kuruluslari Ve Siyasi Perakendecilik Insaat Ve Dekorasyon Yakit Ve Enerji Gida Sigorta Eglence, Kultur, Sanat, Spor Yayincilik Finans Otomotiv No Reklamveren Süre-sn % 1 Turk Hava Yollari ,6% 2 Pegasus Airlines ,2% 3 Akbank ,2% 4 Is Bankasi ,1% 5 Garanti Bankasi ,9% 6 Teknosa ,8% 7 Suzuki Oto ,7% 8 Ford-Otosan Otomotiv ,6% 9 Garanti Emeklilik ,6% 10 Renault - Mais ,5% Diğer % Genel Toplam %

34 Açıkhava

35 Açıkhava 10 Sektör & Reklamveren OutDoor Top Sektör (Frekans) OutDoor Top Reklamveren (Frekans) Otomotiv Gida Iletisim Finans Tekstil Saglik Medikal Yayincilik Insaat Ve Dekorasyon Perakendecilik Eglence, Kultur, Sanat, Spor No Reklamveren Frekans % 1 Yeni Magazacilik ,9% 2 Fox International Channels ,8% 3 Sur Yapi ,5% 4 Avsar Film ,0% 5 Migros ,7% 6 Ford-Otosan Otomotiv ,4% 7 Veni Vidi Goz ,3% 8 Akzirve Gayrimenkul ,2% 9 Yapi Kredi Bankasi ,2% 10 United International ,1% Diğer % Genel Toplam % Frekans (Adet xgün Sayısı)

36 Güncel Raporlar için Speed App Veriyi; basit, anlaşılabilir ve mobil sevenler için Speed App! Güncel ve anlaşılabilir veriye telefon veya tabletinizden her zaman kolayca ulaşın. Speed App i Hemen İndirin!

37 Cengiz Topel Cd. Tuğcular Sk. No:6 Etiler Beşiktaş / İSTANBUL info@speedmedya.com.

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 21-27 Eylül 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 21-27 Eylül 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 21-27 Eylül 2015 Medyadan Haberler "Düş Tarlası" Dizisi Aralık Ayında Kanal D'de Düş Tarlası dizisinin başrol erkek oyuncusu Kerem Bursin olarak açıklanmıştı. Dizinin kadın başrol

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Şubat 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Şubat 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 15-21 Şubat 2016 Naz Elmas, İstanbul Sokakları' İle Dönüyor Oyuncu Naz Elmas, 'İstanbul Sokakları' adlı dizi ile ekrana dönüyor. Elmas, Mart'ın 3. haftasından itibaren Show TV'de

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 30 Kasım - 6 Aralık 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 30 Kasım - 6 Aralık 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 30 Kasım - 6 Aralık 2015 Gizem Özdilli Ekrana Geri Dönüyor Yeni kitabı 'Aşkın Lezzeti önümüzdeki günlerde okuyucularla buluşacak olan Gizem Özdilli, 19 Aralık'tan itibaren de yeni

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mart 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mart 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 14 20 Mart 2016 Aşk Yalanı Sever FOX TV de başlıyor Bir Kore dizisi olan 'My Girl'ün hikâyesinden yola çıkılarak hazırlanan dizide; Buse Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Seda Güven, İsmail

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Aralık 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Aralık 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 14-20 Aralık 2015 Kördüğüm Ocak Ayında Yayında Başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un paylaştığı "Kördüğüm" dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 12-18 Ekim 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 12-18 Ekim 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 12-18 Ekim 2015 Medyadan Haberler NTC Medya dan Yeni Dizi: Aile İşi NTC Medya sürpriz oyuncu kadrosuyla yepyeni bir dizi hazırlığına başladı, dizinin ismi ise Aile İşi olarak belirlendi.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 11-17 Temmuz 2016 Yeni Bir Gazete Ve TV Kanalı Geliyor Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Albayrak Grubu'nun medya dünyasında yeni bir hamle yapacağını açıkladı. Bu

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 18 24 Nisan 2016 İlişki Durumu Karışık dizisi sona eriyor Berk Oktay, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin 40. bölümüyle final yapacağını duyururken, set ekibine

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mart 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mart 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 21-27 Mart 2016 Yeni Bir TV Kanalı Yayın Hayatına Başlıyor Uzun yıllar medyaya ara veren medya patronu Mehmet Ali Ilıcak, İAN adlı kanalı kurdu. D-Smart, uydu ve internet üzerinden

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 31 Ağustos 6 Eylül 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 31 Ağustos 6 Eylül 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 31 Ağustos 6 Eylül 2015 Medyadan Haberler Kiraz Mevsimi 3 Ekim de Yayında Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde genç oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 23-29 Kasım 2015 Pelin Karahan Ekranlara Dönüyor Pelin Karahan'ın uzun süre sonra ekranlara döneceği 'Yeter' dizisinin çekimlerine Beykoz Kundura Fabrikası'nda oluşturulan özel platoda

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Aralık 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Aralık 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 7-13 Aralık 2015 Analar ve Anneler Dizisi Sona Eriyor Sinem Kobal ın Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştığı Analar ve Anneler dizisi reyting kurbanı oldu. Ünlü oyuncunun büyük umutlarla

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Aralık

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Aralık HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 12-18 Aralık Burcu Esmersoy, FOX TV de Ekranlara Dönüyor Burcu Esmersoy, ekranlara geri dönüyor. Burcu Esmersoy, Fox TV ekranlarında başlayacak olan magazin programıyla kendini tekrar

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 17-23 Ağustos 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 17-23 Ağustos 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 17-23 Ağustos 2015 Medyadan Haberler Ezel Rüzgârı Latin Amerika'da Bir dönem ATV de yayımlanan Ezel dizisi, Arjantin ve Şili'den sonra 6 Latin Amerika ülkesine daha satıldı. Bolivya,

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mart 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mart 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 7 13 Mart 2016 Güneşin Kızları Dizisi sona eriyor Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Güneşin Kızları 39. bölümünde final yapacak. Güneşin Kızları Twitter hesabından

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 22-28 Şubat 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 22-28 Şubat 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 22-28 Şubat 2016 Kenan İmirzalıoğlu Osmanlı Akıncısı Oluyor Kenan İmirzalıoğlu nun bir Osmanlı akıncısını canlandıracağı yeni projesi için hazırlıklar başladı. Ay Yapım ın yeni projesi,

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Şubat 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Şubat 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 8-14 Şubat 2016 Aile İşi Başlıyor Eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak bir aile komedisi olan 'Aile İşi', 17 Şubat Çarşamba günü atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. NTC

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 15-21 Mayıs Survivor'da Bir İlk Daha Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışan Türkiye ve Yunanistan takımlarının karşı karşıya geleceği bir oyun oynanacağını söyledi. Ilıcalı, "Survivor

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 1-7 Şubat 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 1-7 Şubat 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 1-7 Şubat 2016 Kenan İmirzalıoğlu İle Fahriye Evcen'in Ücreti Belli Oldu Birlikte yeni bir dizi için kamera karşısına geçecek olan Fahriye Evcen ve Kenan İmirzalıoğlu nun alacağı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 22-28 Mayıs Türkiye nin Memnuniyet Haritası Açıklandı Türkiye'nin memnuniyet haritası araştırması sonuçları açıklandı. Genel anlamda pozitif çıktıları olan rapora göre memnuniyet

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 3-9 Ağustos 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 3-9 Ağustos 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 3-9 Ağustos 2015 Medyadan Haberler Poyraz Karayel Yeni Sezona Yeni Oyuncularıyla Geliyor Kanal D'nin yapımcılığını Limon Film'in yaptığı ve başrollerinde Musa Uzunlar, İlker Kaleli

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 27 Kasım 03 Aralık

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 27 Kasım 03 Aralık HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 27 Kasım 03 Aralık Disney, Fox u Satın Almak İçin Yeniden Kolları Sıvadı Kasım ayının başında CNBC, yaptığı haberle dünyanın en büyük medya şirketlerinden biri olan Disney in, bir

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 27 Temmuz 2 Ağustos 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 27 Temmuz 2 Ağustos 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 27 Temmuz 2 Ağustos 2015 Medyadan Haberler Esra Erol Yeniden ATV de Türkiye'nin en çok izlenen evlilik programı 'Esra Erol'da, yeniden ATV de... Büyük sürprizlerle yakında başlayacak

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 29 Haziran 5 Temmuz 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 29 Haziran 5 Temmuz 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 29 Haziran 5 Temmuz 2015 Medyadan Haberler Forbes, Türkiye'nin En Çok Kazandıran Dizilerini Açıkladı Forbes dergisi, dizi sektöründe yılın kazananlarını ve cirolarını açıkladı.en

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 03-09 Nisan Günde 4 saatimiz telefonda geçiyor Ajans Press, Mindstation ın verilerini inceledi. Türk halkı akıllı telefonların başında günde ortalama 248 dakika geçirirken, kadınlar

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 31 Temmuz 06 Ağustos

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 31 Temmuz 06 Ağustos HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 31 Temmuz 06 Ağustos Facebook tan videolar için yeni sekme Geçtiğimiz günlerde 2 milyar kullanıcı barajını aşan Facebook, video içerikleri için özel olarak geliştirilen yeni sekmesi

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 16-22 Mayıs 2016 Star dan Yaza İki Dizi Geliyor Kanalın ilk dizisi yaz ayında Show da başlayacak olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yapımcılığını üstlenen Bi Yapım tarafından geliyor.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 30 Mayıs 5 Haziran 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 30 Mayıs 5 Haziran 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 30 Mayıs 5 Haziran 2016 ATV den Yeni Dizi Seviyor Sevmiyor Önümüzdeki günlerde ATV ekranında izleyiciyle buluşacak olan 'Seviyor Sevmiyor'un yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstleniyor.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ekim

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ekim HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 23-29 Ekim Marka başvurusunda Avrupa nın lideriyiz Kaynak: Marketing Türkiye Türkiye de 2016 yılında marka tescili için başvuru sayısı toplam 107 bin 176 olurken 2011 yılından bu

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 13-19 Kasım Instagram dan iki devrimsel yenilik Instagram, bugün masaüstü versiyonu için iki yeni özelliğini açıkladı. İnsanlar artık Instagram web sitesinden hikaye paylaşabilecek

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 6-12 Temmuz 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 6-12 Temmuz 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 6-12 Temmuz 2015 Medyadan Haberler Arka Sokaklar ın Yeni Kanalı Belli Oldu Televizyon tarihimizin uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar 376. bölümü ile Kanal D de final yapmıştı.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 30 Ekim - 5 Kasım

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 30 Ekim - 5 Kasım HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 30 Ekim - 5 Kasım Twitter artık resmen 280 karakter! Twitter 8 Kasım itibariyle ilk kez kendi kuralını bozduve 140 karakter sınırını 280'e çıkardı. Böylece kullanıcılar attıkları

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 02-08 Mayıs 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 02-08 Mayıs 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 02-08 Mayıs 2016 Disney Channel Ölçümde Tematik Çocuk kanalı kategorisinde yer alan Disney Channel 1 Mayıs itibariyle dakika bazlı ölçümlenmeye başlandı. Cem Yılmaz, Nisan Ayında

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Mayıs 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 09-15 Mayıs 2016 Melek İle Serhat Dizisinin Kadrosu Belli Oldu Gani Müjde nin hem senaristliğini, hem de yönetmenliğini yaptığı Melek ile Serhat dizisinin kadrosu da belli oldu.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 10-16 Ağustos 2015 Medyadan Haberler Yeni Sezon Başlıyor Küçük Gelin in macerası başlıyor Yayınlandığı iki sezon boyunca reytinglerde zirvede yer almayı başaran Samanyolu TV nin

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ocak

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ocak HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 16-22 Ocak TRT 1 Ekranlarında Yeni Bir Yarışma Başlıyor Yüzde yüz yerli format olarak geliştirilen ve ünlü sunucu Kadir Çöpdemir in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Kolaysa

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Eylül

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Eylül HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 18-24 Eylül 2017 ilk yarı reklam yatırımları açıklandı Dünya genelinde reklam yatırımlarında yıl sonunda % 7,3, Türkiye de ise % 5 10 bandında büyüme beklendiği açıklandı. Nielsen

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 13-19 Temmuz 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 13-19 Temmuz 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 13-19 Temmuz 2015 Medyadan Haberler Yeni Sezona 29 Dizi Yolda Ellerinde 16 eski sezon dizisinin yanı sıra 19 da yaz işi olan televizyon kanallarının yeni yayın dönemi için start

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 10-16 Nisan Türkiye'de Online Alışveriş Yükselişte İsviçre merkezli global finansal servisler şirketi Credit Suisse, gelişmekte olan ekonomilerde tüketim alışkanlıklarını incelediği

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 28 Kasım 4 Aralık

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 28 Kasım 4 Aralık HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 28 Kasım 4 Aralık Ünlü İsimler İklim Meselesi İçin Bir Arada Ünlü belgesel kanalı National Geographic ten çok konuşulacak yeni bir yapım daha geliyor. İklim sorunlarına dikkat çekmek

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 29 Mayıs 4 Haziran

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 29 Mayıs 4 Haziran HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 29 Mayıs 4 Haziran Dünyanın En Değerli Markaları Açıklandı Brandz Top 100 Global Markalar listesinde ilk beş sırada teknoloji devleri Google, Apple, Microsoft, Amazon ve Facebook

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 17-23 Temmuz Türkiye de mobil internet kullanımı IAB nin 18 ülkede gerçekleştirdiği Always On Mobil Tüketici Deneyimleri Araştırmasına göre, dünya üzerindeki akıllı telefon kullanıcılarının

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 31Ekim 06 Kasım

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 31Ekim 06 Kasım HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 31Ekim 06 Kasım 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 14 Kasım da Yayında Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 14 Kasım Pazartesi FOX

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 22-28 Haziran 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 22-28 Haziran 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 22-28 Haziran 2015 Medyadan Haberler Digiturk'ün Satışında Sona Geliniyor Al-Jazeera'nın da sahibi olan Katarlı Bein Media Group'un bir kaç hafta içinde Digiturk ile anlaşma yaptığına

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 14-20 Ağustos Ethem Sancak, Televizyon Ve Gazetelerini Sattı İş adamı Ethem Sancak, imtiyaz sahibi olduğu Esmedya Grubu'nu sattı. Esmedya Grubu bünyesinde Star, Akşam ve Güneş gazeteleri

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 19-25 Haziran Facebook aylık 2 milyar kullanıcı barajını aştı Facebook, aylık 2 milyar kullanıcı barajını açtığını duyurdu. Günümüzün diğer popüler platformlarına bakacak olursak

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 29 Şubat 6 Mart 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 29 Şubat 6 Mart 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 29 Şubat 6 Mart 2016 Şevval Sam yeniden ekranlara dönüyor TMC 'nin Kanal D için hazırladığı kod adı halen 'Bodrum Lisesi' olan gençlik dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 25 Eylül-1 Ekim

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 25 Eylül-1 Ekim HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 25 Eylül-1 Ekim İnternet ölçümlemesinde günlük raporla başladı İnternet Ölçümleme Araştırması nda günlük raporlamayı başlatan IAB Türkiye, tıpkı televizyon reytinglerinde olduğu

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 20-26 Temmuz 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 20-26 Temmuz 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 20-26 Temmuz 2015 Medyadan Haberler İkinci Abdülhamid'in Hayatı Dizi Olacak Osmanlı Padişahı İkinci Abdülhamid in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, dedesinin yaşamını konu alan

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 4-10 Mayıs 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 4-10 Mayıs 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 4-10 Mayıs 2015 Medyadan Haberler Hamileler için Gebe Tv geliyor Sağlık Bakanlığı nın uzun süredir üzerinde çalıştığı "Gebe TV" internet üzerinden yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Nisan HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 17-23 Nisan Twitter yakında 7/24 video yayınına başlayacak 2017 nin ilk çeyreğini değerlendiren Twitter, yakın dönem planları arasında platformdan kesintisiz canlı video yayını yapmak

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 25 Nisan 1 Mayıs 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 25 Nisan 1 Mayıs 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 25 Nisan 1 Mayıs 2016 Sanem Çelik ekranlara geri dönüyor Glamorous Celebrity Management (GMC) ile yeni bir anlaşmaya imza atan Sanem Çelik ekranlara geri dönüyor. Yaptığı anlaşmayla

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 6-12 Kasım Gıda ve içecek firmalarından sorumlu reklamcılık taahhüdü Kaynak: Marketing Türkiye Reklamverenler Derneği nin Sorumlu Reklamcılık Yürütme Kurulu nda yer alan gıda ve

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 18-24 Temmuz 2016 'Yüksek Sosyete'nin oyuncu kadrosuna sürpriz isim! Star TV'de yayınlanan 'Yüksek Sosyete' dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Oyuncu Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 24-30 Temmuz Spotify 60 milyon aboneye ulaştığını duyurdu Çevrimiçi müzik dinleme kategorisinde iyiden iyiye liderliğini ilan eden Spotify büyümeye devam ediyor. Şirketin açıkladığı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 10-16 Temmuz Altı ayda 7.2 milyon yayın Dergilik ten okundu Türkiye nin ilk ve tek dijital dergi platformu Dergilik, verilerine göre; son altı ayda 2 milyon 99 bin 279 kişi Dergilik

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 12-18 Haziran İnternetten yapılan kartlı ödemeler rekor kırdı Kaynak: Milliyet BKM'den yapılan açıklamaya göre mayıs ayında banka kartları ve kredi kartları ile geçen ay toplam 57,8

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ocak

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ocak HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 02-08 Ocak Survivor 2017 Takımları Ve Tarihi Belli Oldu Survivor Gönlüler takımında yarışacak isimler; Gökhan Gözükan, Fulya Şahin, Ogeday Girişken, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 24-30 Ağustos 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 24-30 Ağustos 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 24-30 Ağustos 2015 Medyadan Haberler 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8 Eylül de Yayında ATV nin tanıtımları bir süredir ekranlarda dönen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayın

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 26-02 Haziran Radyo Ölçümlemede Değişiklikler Kaynak: Marketing Türkiye, RİAK RİAK Basın Sözcüsü Olcay Akay, Temmuz 2017 itibariyle mevcut 9.000 paneliste ek olarak 1.000 panelist

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Kasım HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 20-26 Kasım Tüketici Teknolojisi Ürünleri Pazarı 3. çeyrekte %19 büyüdü Tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, 2017 nin üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre %19,4

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 8-14 Haziran 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 8-14 Haziran 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 8-14 Haziran 2015 Medyadan Haberler Yüksel Aytuğ: Yazın Yeni Dizileri Bizde 'yaz dizisi' diye bir kavram var. Hani yazın üzerimize daha hafif bir şeyler giyeriz ya, diziler de kılık

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 17 Ekim 23 Ekim

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 17 Ekim 23 Ekim HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 17 Ekim 23 Ekim Türk Dizileri Bu Yıl Da Yok Satacak Dünya televizyon endüstrisinin en büyük pazarı olan MIPCOM 2016 Fuarı, Fransa nın Cannes kentinde kapılarını açtı. 102 ülkede

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 01-07 Ağustos 2016 Özcan Deniz Avşar Film in Yeni Dizisinde Avşar Film den yepyeni bir dizi geliyor, dizinin yönetmeni ve erkek başrol oyuncusu belli oldu. Son olarak Kaderimin Yazıldığı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 15-21 Haziran 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 15-21 Haziran 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 15-21 Haziran 2015 Medyadan Haberler Trakya Komedisi Geliyor Yakında ATV de yayınlanacak olan 'Günebakan' isimli dizinin çekimleri devam ediyor. Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 04-10 Temmuz 2016 Beren Saat, Arap Dizisinde Mafya Babasının Eşini Oynayacak Aşk-I Memnu Ve Fatmagül ün Suçu Ne? Dizileriyle Ortadoğu Ülkelerinde Büyük Hayran Kitlesine Sahip Olan

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 3-9 Temmuz

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 3-9 Temmuz HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 3-9 Temmuz Yılın ilk yarısında en çok hangi gazeteler konuşuldu? Ajans Press, 2017 yılının ilk altı aylık diliminde yazılı mecranın en çok konuşulan yayınlarını araştırdı. Ajans

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 28 Mart 3 Nisan 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 28 Mart 3 Nisan 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 28 Mart 3 Nisan 2016 'Son' Dizisi Hollanda'da yayımlanacak Kuzey Avrupa'da yayımlanan ve Amerika'da pilot bölümü çekilen Türk dizisi "Son", "Vlucht HS13" adıyla sonbahar aylarında

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 7-13 Eylül2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 7-13 Eylül2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 7-13 Eylül2015 Medyadan Haberler Beyaz Gece Kasım Ayına Ertelendi Beyaz Gece, bu sezona ATV ekranlarında merhaba diyecek yeni bir dizi. Cansu Dere'nin başrolündeki Beyaz Gece, fragmanı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 07-13 Ağustos İnternetten Kartlı Alışverişte Onay Süresi Uzatıldı BDDK, İnternetten kartlı alışverişte onay süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada; Türkiye

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ocak

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ocak HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 09-15 Ocak Medya Oscarlarını Kazananlar Açıklandı Kaynak: Narajans Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneğinin (RTDG) "2016 Medya Oscarları" sahipleri açıklandı. RTGD'nin ödüle layık

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 3 Ekim 9 Ekim

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 3 Ekim 9 Ekim HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 3 Ekim 9 Ekim Sadettin Saran'dan Yeni Bir Spor Kanalı Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, çok yakında premium içerikli spor kanalı S Sports'un yayın hayatına başlayacağını

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 5-11 Haziran Dünyanın en değerli markaları açıklandı Marka değeri neredeyse 245,6 milyar dolar olan ve geçtiğimiz yıla göre %7 değer kazanan Google listenin başında yer alırken,

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 04 Eylül 10 Eylül

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 04 Eylül 10 Eylül HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 04 Eylül 10 Eylül Apple iphone 8 ve iphone X tanıtıldı Uzun zamandır merakla beklenen ve iphone un 10. yılına özel olarak geliştirilen iphone X, bu hafta gerçekleştirilen bir etkinlikle

Detaylı

FINANS SEKTÖRÜ. Skala Medya nın iletişim bültenidir

FINANS SEKTÖRÜ. Skala Medya nın iletişim bültenidir Skala Medya nın iletişim bültenidir FINANS SEKTÖRÜ Skala Medya bu ay finans sektörünün yılındaki medya yatırım performansını mercek altına aldı. Bu raporda, pazarda yer alan markaların medya yatırımları

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Temmuz 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 25-31 Temmuz 2016 Çağatay Ulusoy un Yeni Dizisi Belli Oldu Çağatay Ulusoy'un, 'Köstebek' (The Departed) filminden uyarlanan yeni dizisi 'İçeride' için hazırlıklar sürüyor. Uluç Bayraktar'ın

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 20-26 Haziran 2016 Çağatay Ulusoy İle Aras Bulut İynemli Aynı Dizide Ay Yapım ın yeni sezonda ekranda olacak projesinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli başrolleri paylaşacak.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ekim

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ekim HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 09-15 Ekim Twitter dan markalar için yeni özellik Kaynak: Mediacat online Kullanıcıların, markalardan her geçen gün daha fazla kişiselleştirilmiş etkileşimler beklediğini gören Twitter,

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 16-22 Kasım 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 16-22 Kasım 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 16-22 Kasım 2015 4.Kristal Fare Ödülleri'ne Acun Ilıcalı Damgası Türkiye televizyon oscarları, 4. Kristal Fare Ödülleri, sahiplerini buldu. Geceye iki ödül birden kazanan Acun Ilıcalı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 15-21 Ağustos 2016 Behzat Ç. İmamların Öcü İle Dönüyor Behzat Ç. nin yazarı Emrah Serbes, Cumhuriyet yazarı Ceren Çıplak a dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Dizinin Ocak ayında

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 7 Kasım-13 Kasım

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 7 Kasım-13 Kasım HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 7 Kasım-13 Kasım Kerem Bürsin in Partneri Belli Oldu Kerem Bürsin in dizideki partneri Saadet Işıl Aksoy un, yurt dışından gelen bir projeyi değerlendirmek istediği için diziden

Detaylı

SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ. 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017

SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ. 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017 SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017 Somera Medya Metrikleri Somera Rating Bir TV kanalını veya TV programını konuşan tekil kullanıcıların, TV kanalları veya TV programları hakkında

Detaylı

Aylık Voltaj Raporu. Eylül 2016

Aylık Voltaj Raporu. Eylül 2016 Aylık Voltaj Raporu Eylül 2016 Sektörde Dönemsel Mecra Bazlı Değişim Eylül 2016 da, geçen yılın aynı ayına göre kullanım yoğunluğu TV dışında genel olarak azaldı. TV GRP Gazete st/cm Dergi Sayfa Sayısı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 24 Ekim 30 Ekim

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 24 Ekim 30 Ekim HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 24 Ekim 30 Ekim Aşk Ve Mavi 4 Kasım da Yayında ATV nin yeni dizisi Aşk ve Mavi nin yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Cüneyt Mete ve Kenan

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Haziran 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 6 12 Haziran 2016 O3 Medya dan Yeni Dizi Kaderimin Yazıldığı Gün, Tatlı Küçük Yalancılar ve Gecenin Kraliçesi dizilerinin yapımcısı O3 Medya dan yepyeni bir dizi geliyor. Zülfü Livaneli

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 21 Kasım-27 Kasım

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 21 Kasım-27 Kasım HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 21 Kasım-27 Kasım Kadir İnanır Ekranlara Geri Dönüyor Türk sinemasının en önemli jönlerinden olan Kadir İnanır, uzun bir aradan sonra ekranlara yeni bir diziyle dönüyor. Çekimlerine

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Eylül

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Eylül HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 11-17 Eylül 69. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu Gecede en iyi dizi seçilen ve en çok ödül kazanan 'The Handmaid's Tale' dizisi oldu. Nicole Kidman'ın başrolde yer aldığı 'Big Little

Detaylı

Haftalık ortalama televizyon izlenme oranları Tüm kişiler

Haftalık ortalama televizyon izlenme oranları Tüm kişiler Haftalık ortalama televizyon izlenme oranları Tüm kişiler 23.Hafta 17.24 22.Hafta 17.80 21.Hafta 17.92 20.Hafta 17.18 2.0% Televizyon kanalları ortalama izlenme oranları Tüm kişiler 1.8% 1.6% 1.4% 1.2%

Detaylı

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI ANA KANAL KULLANIMLARI 20+ ABC1 30 GRP PT ORANI ORTALAMA SÜRE (SANİYE) 2.418 1.459 37 539 0 4.264 (%65) 1.827 (28%) 10 (0,15%) 506 (8%) 0 (0%) 72% 67% 100% 76%

Detaylı

Aylık Voltaj Raporu. Ekim 2016

Aylık Voltaj Raporu. Ekim 2016 Aylık Voltaj Raporu Ekim 2016 Sektörde Dönemsel Mecra Bazlı Değişim Ekim 2016 da, geçen yılın aynı ayına göre kullanım yoğunluğu basın dışında genel olarak arttı. TV GRP Gazete st/cm Dergi Sayfa Sayısı

Detaylı

Q1-Q2-Q3 2011 KANAL VE SEKTÖR RAPORU

Q1-Q2-Q3 2011 KANAL VE SEKTÖR RAPORU Q1-Q2-Q3 211 KANAL VE SEKTÖR RAPORU KANAL KULLANIMLARI ÖZETİ Bu çalışma, AGB tarafından dakika bazında raporlanan kanalların, 211 Q1-Q2-Q3 dönemine ait performansları ile sektör ve firmaların süre ve tüm

Detaylı

İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan»

İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan» İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan» Ana odağımıza etkinlikleri koyduk ve insanlardan kendi etkinliklerini oluşturmalarını istedik. Doğaya Dönüş Derneği ile

Detaylı

AYLIK VOLTAJ Aralık 2015

AYLIK VOLTAJ Aralık 2015 AYLIK VOLTAJ Aralık 2015 Sektörde Dönemsel Mecra Bazlı Değişim TV GRP Gazete st/cm Dergi Sayfa Sayısı -1,9% -6,2% -8,7% Radyo Süre (Sn) Açıkhava Ünite Sinema Adet 2015 kümülede geçen yıla göre TV, basın

Detaylı

Q1-Q2 2011 KANAL VE SEKTÖR RAPORU

Q1-Q2 2011 KANAL VE SEKTÖR RAPORU Q1-Q2 211 KANAL VE SEKTÖR RAPORU KANAL KULLANIMLARI ÖZETĠ Bu çalışma, AGB tarafından dakika bazında raporlanan kanalların, 211 Q1-Q2 dönemine ait performansları ile sektör ve firmaların süre ve tüm kişiler

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ Ağustos 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 22-28 Ağustos 2016 Son Dizisi Şimdi de İspanya Televizyonuna Uyarlanıyor Ay Yapım tarafından ekrana taşınan Son dizisi Almanya'nın ardından şimdi de İspanya televizyonundaki yerini

Detaylı

Aylık Voltaj Raporu. Ağustos 2017

Aylık Voltaj Raporu. Ağustos 2017 Aylık Voltaj Raporu Ağustos 2017 Sektörde Dönemsel Mecra Bazlı Değişim Ağustos 2017 de TV, sinema ve açıkhavada geçen yıl aynı döneme göre kullanım yoğunluğu artmıştır. TV GRP Gazete st/cm Dergi Sayfa

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 28 Ağustos 3 Eylül

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 28 Ağustos 3 Eylül HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 28 Ağustos 3 Eylül Akıllı saat pazarı büyümeye devam ediyor Kaynak: GFK GfK TEMAX ın araştırmasına göre tüketici teknolojisi ürünleri pazarı 2017 yılının ikinci çeyreğinde bir önceki

Detaylı