Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No :"

Transkript

1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi nde bulunan Kesikler Yaylası Höyük ün tesciline ilişkin, Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih, sayılı ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazıları ile Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3061 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi nde bulunan Kesikler Yaylası Höyük ün 2863 sayılı yasa kapsamında I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, sit fişinin onaylanmasına, sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

2 886/1-1

3 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Karaman İli, Ermenek İlçesi, Katranlı Köyü nde bulunan Katranlı Örenyeri nin tescil edilmesi istemine ilişkin, Karaman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün tarih ve 735 sayılı yazısı, Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 4.Bölge Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı, Karaman Çevre ve Şehircili İl Müdürlüğü nün tarih ve 1508 sayılı yazısı, Konya Orman Bölge Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Karaman İli, Ermenek İlçesi, Katranlı Köyü nde bulunan Katranlı Örenyeri nin 2863 sayılı yasada belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, sit fişinin onaylanmasına, sit sınırlarının ekli 1/2000 ölçekli haritada koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının geçerli olduğuna karar verildi.

4 886/2/1-1

5 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Meram İlçesi, Kayadibi Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2953 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kaya Sığınakları sit sınırlarının belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2640 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Meram İlçesi, Kayadibi Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2953 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kaya Sığınakları sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

6 886/3/1-1

7 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Meram İlçesi, Karadiğin Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 1778 sayılı kararı ile I. ve II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Obasla Höyüğün sit sınırlarının belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2641 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Meram İlçesi, Karadiğin Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 1778 sayılı kararı ile I. ve II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Obasla Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

8 886/4/1-1

9 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Meram İlçesi, Bayat Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 103 sayılı kararı ile I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Bayat Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2643 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Meram İlçesi, Bayat Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 103 sayılı kararı ile I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Bayat Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/2000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

10 886/5/1-1

11 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Meram İlçesi, İnlice Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2457 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Han Mevkisi Örenyeri nin tarih, 2576 sayılı kararı ile belirlenen sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2635 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Meram İlçesi, İnlice Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2457 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Han Mevkisi Örenyeri nin tarih, 2576 sayılı kararı ile belirlenen sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/2000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

12 886/6/1-1

13 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Meram İlçesi, Kayhüyük Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3274 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kayhöyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2637 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Meram İlçesi, Kayhüyük Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3274 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kayhöyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/2000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

14 886/7/1-1

15 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Bozkır İlçesi, Hamzalar Mahallesi nde Abdal Damı Tepesi Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2450 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2639 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Bozkır İlçesi, Hamzalar Mahallesi nde Abdal Damı Tepesi Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2450 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/2000 ölçekli haritalar üzerinde işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

16 886/8/1-1

17 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Bozkır İlçesi, Hamzalar Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2450 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kale nin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2634 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Bozkır İlçesi, Hamzalar Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2450 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kale nin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalar üzerinde işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

18 886/9/1-1

19 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Bozkır İlçesi, Hamzalar Mahallesi nde Kışla Tepesi Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2450 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2636 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Bozkır İlçesi, Hamzalar Mahallesi nde Kışla Tepesi Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2450 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/2000 ölçekli haritalar üzerinde işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

20 886/10/1-1

21 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Ereğli ve Halkapınar İlçeleri sınırları içerisinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 216 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen tarih, 3899 sayılı kararı ile 1/5000 ölçekli harita üzerinde sınırları belirlenen Tont Kalesi Örenyeri nin sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2645 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Ereğli ve Halkapınar İlçeleri sınırları içerisinde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 216 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen tarih, 3899 sayılı kararı ile 1/5000 ölçekli harita üzerinde sınırları belirlenen Tont Kalesi Örenyeri nin sit sınırlarının ekli 1/ ve 5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

22 886/11/1-1

23 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Halkapınar İlçesi, İvriz Mahallesi nde bulunan, II. İvriz Kaya Anıtı, Kızlar Sarayı, Oğlanlar Sarayı ve Kale nin bulunduğu alanın I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildiği, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3514 sayılı kararı eki 1/ ölçekli haritada işaretlenen sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2644 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Halkapınar İlçesi, İvriz Mahallesi ndeki II. İvriz Kaya Anıtı, Kızlar Sarayı, Oğlanlar Sarayı ve Kale nin bulunduğu alanı kapsayan I. Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

24 886/12/1-1

25 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Halkapınar İlçesi, Kayasaray Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 510 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Saray Örenyerinin sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2638 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Halkapınar İlçesi, Kayasaray Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 510 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Saray Örenyerinin sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

26 886/13/1-1

27 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Seydişehir İlçesi, Taraşçı Mahallesi, Toptaş Tepesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 1026 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2642 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Seydişehir İlçesi, Taraşçı Mahallesi, Toptaş Tepesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 1026 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalar üzerinde işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

28 886/14/1-1

29 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Emirgazi İlçesi, Kolak Yaylası nda Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3294 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Sarıkışla Örenyeri nin sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2646 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Emirgazi İlçesi, Kolak Yaylası nda Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3294 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Sarıkışla Örenyeri nin sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

30 886/15/1-1

31 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Hüyük İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi, Ortasarlık Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 869 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 2647 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Hüyük İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi, Ortasarlık Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 869 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin ölçeksiz bir kroki üzerinde belirlenmiş sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

32 886/16/1-1

33 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Yunak İlçesi, Selçuk Mahallesi, Plevne Sokak ta bulunan yeraltı sığınağının tescil edilmesi istemine ilişkin, Akşehir Kaymakamlığı Akşehir Müze Müdürlüğü nün tarih ve 204 sayılı yazısı, Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı ve Yunak Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü nün tarih ve 179 sayılı yazıları okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Yunak İlçesi, Selçuk Mahallesi, Plevne Sokak ta bulunan Akşehir Müze Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarihli raporda belirtilen yeraltı sığınağının 2863 sayılı yasada belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle kültür varlığı, ekli haritada koordinatları ve sınırı işaretlenen alanın ise III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına, sit fişinin onaylanmasına, kültür varlığının planını çıkaracak kurtarma kazısının yapılmasına karar verildi.

34 886/17/1-1

35 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Meram İlçesi, Toptaş Karadiğin Mahallesi, Düztaş Mevkisinde bulunan Ballıbağ Örenyeri nin tescil edilmesi istemine ilişkin, Konya Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün tarih, 2288 sayılı yazısı, Meram Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı nın tarih, 5208 sayılı yazısı ile Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı okundu, eki dosya incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Meram İlçesi, Toptaş Karadiğin Mahallesi, Düztaş Mevkisinde bulunan Ballıbağ Örenyeri nin 2863 sayılı yasada belirtilen özellikleri taşıması nedeniyle, I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2.000 ve 1/ ölçekli haritalarda işaretlenerek koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, sit fişinin onaylanmasına, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına ve kaçak kazı çukurlarının ilgili Müzesi uzmanları denetiminde kapatılmasına karar verildi.

36 886/18/1-1

37 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi nde bulunan Bozdağlar Höyük ün tesciline ilişkin, Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih, sayılı ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazıları ile Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3057 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi nde bulunan Bozdağlar Höyük ün 2863 sayılı yasa kapsamında I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, sit fişinin onaylanmasına, sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

38 886/19/1-1

39 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi nde bulunan Kesikler Yaylası Höyük ün tesciline ilişkin, Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih, sayılı ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazıları ile Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3061 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi nde bulunan Kesikler Yaylası Höyük ün 2863 sayılı yasa kapsamında I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, sit fişinin onaylanmasına, sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

40 886/20/1-1

41 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi sınırları içerisinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 355 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Samıh Höyük ün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih, sayılı ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazıları ile Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3059 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi sınırları içerisinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 355 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Samıh Höyük ün sit sınırlarının ekli 1/ ve 5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

42 886/21/1-1

43 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi sınırları içerisinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 604 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Bostan Höyük ün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih, sayılı ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazıları ile Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3058 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi sınırları içerisinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 604 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Bostan Höyük ün sit sınırlarının ekli 1/ ve 5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

44 886/22/1-1

45 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi sınırları içerisinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 355 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Emirler Höyük ün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih, sayılı ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazıları ile Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3060 kayıt nolu rapor okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Karatay İlçesi, İsmil Mahallesi sınırları içerisinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 355 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Emirler Höyük ün sit sınırlarının ekli 1/ ve 5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

46 886/23/1-1

47 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Ilgın İlçesi, Çömlekçi Mahallesi, Tokar Mevkisi 128 parselde bulunan höyük ile havuzun tescil edilmesi istemine ilişkin, Akşehir Kaymakamlığı, Müze Müdürlüğü nün tarih, 358 sayılı yazısı ile Maden İşleri Genel Müdürlüğü nün tarih, /54683 sayılı yazısı okundu, eki dosya incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Ilgın İlçesi, Çömlekçi Mahallesi, Tokar Mevkisi 128 parselde bulunan höyük ile havuzun 2863 sayılı yasada belirtilen özellikleri taşıması nedeniyle I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine, sit sınırlarının ekli 1/2.000 ve 1/ ölçekli haritalarda işaretlenerek koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, sit fişinin onaylanmasına, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

48 886/24/1-1

49 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Bozkır İlçesi, Dereiçi Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 1138 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik ve I. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescil edilen tarih, 1186 sayılı kararı ile sit sınırları 1/ ölçekli harita üzerinde işaretlenen Kızılkaya Mağaralarının sit sınırlarının belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3870 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Bozkır İlçesi, Dereiçi Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 1138 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik ve I. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescil edilen tarih, 1186 sayılı kararı ile sit sınırları 1/ ölçekli harita üzerinde işaretlenen Kızılkaya Mağaralarının sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5.000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına, söz konusu alanın çakışan alan olması nedeniyle Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının doğal sit alanı niteliği açısından Konya Tabiat Varlıklarını Koruma komisyonunda değerlendirilerek alınacak kararın Kurulumuza iletilmesine karar verildi.

50 886/25/1-1

51 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Bozkır İlçesi, Ulupınar, Işıklar ve Hacılar Mahallesi sınırları içerisinde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 49 sayılı kararı ile tescil edilen, Kurulumuzun tarih, 875 sayılı kararı ile I.ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak sınırları belirlenen Isaura Antik Kenti (Zengibar Kalesi) sit sınırlarının genişletilmesi, örenyerindeki çalıların kurutulması ve örenyerindeki mevcut ağaçlar üzerine gece görüşlü harekete duyarlı USB bellek kamera konulması istemine ilişkin, Burhan YILMAZ ın tarihli başvurusu, Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün tarih, 3094 sayılı yazısı, Zengibar Kalesi Yüzey Araştırması Başkanı Yrd.Doç.Dr. Osman DOĞANAY ın tarihli başvurusu ve Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3800 kayıt nolu raporu okundu, ekler incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Bozkır İlçesi, Ulupınar, Işıklar ve Hacılar Mahallesi sınırları içerisinde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 49 sayılı kararı ile tescil edilen, Kurulumuzun tarih, 875 sayılı kararı ile I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak sınırları belirlenen Isaura Antik Kenti (Zengibar Kalesi) sit sınırlarının örenyerinin güney ve batı yönünde tespit edilen arkeolojik verileri kapsayacak şekilde genişletilerek ekli 1/ ve 1/3000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içerisinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına, örenyerindeki çalıların ilgili Müze Müdürlüğü uzmanları denetiminde kurutulmasının uygun olduğuna, örenyerine kamera konulmasının prensipte uygun olduğuna, ancak buna ilişkin hazırlanacak projenin Kurulumuza iletilmesinden sonra konunun yeniden değerlendirilebileceğine karar verildi.

52 886/26/1-1

53 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Çumra İlçesi, Küçükköy Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2480 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Salur Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3853 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Çumra İlçesi, Küçükköy Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2480 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Salur Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/2000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

54 886/27/1-1

55 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Çumra İlçesi, Alemdar Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2480 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Dedeli Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3856 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Çumra İlçesi, Alemdar Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2480 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Dedeli Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

56 886/28/1-1

57 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Çumra İlçesi, Bakkalbaşı Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2480 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Mezarlık Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3858 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Çumra İlçesi, Bakkalbaşı Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2480 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Mezarlık Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

58 886/29/1-1

59 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Çumra İlçesi, Erentepe Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 107 sayılı kararı ile I., II. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Lille Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3855 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Çumra İlçesi, Erentepe Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 107 sayılı kararı ile I., II. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Lille Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde I.ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

60 886/30/1-1

61 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Çumra İlçesi, Yenidoğan Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 355 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen İlmek (İrmik) Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3854 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Çumra İlçesi, Yenidoğan Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 355 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen İlmek (İrmik) Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

62 886/31/1-1

63 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Hadim İlçesi, Dülgerler Mahallesi, Ilıca Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 784 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin kroki üzerinde işaretlenen sit sınırlarının belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3871 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Hadim İlçesi, Dülgerler Mahallesi, Ilıca Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 784 sayılı kararı ile II. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen örenyerinin kroki üzerinde işaretlenen sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/5000 ölçekli haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

64 886/32/1-1

65 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Hadim İlçesi, Dülgerler Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 954 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilen Işıkini Mağarası nın kroki üzerinde işaretlenen sit sınırlarının belirlenmesi istemine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3872 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Hadim İlçesi, Dülgerler Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 954 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilen Işıkini Mağarası nın kroki üzerinde işaretlenen sit sınırlarının ekli 1/ ve 1/2000 ölçekli kadastral haritalarda işaretlenip koordinatlandırıldığı şekilde belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına, söz konusu alanın çakışan alan olması nedeniyle Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının Doğal Sit Alanı niteliği açısından Konya Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonunda değerlendirilerek alınacak kararın Kurulumuza iletilmesine karar verildi.

66 886/33/1-1

67 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Karasevinç Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2518 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Karasevinç Höyüğü nün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 4036 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Karasevinç Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2518 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Karasevinç Höyüğü nün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/2000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

68 886/34/1-1

69 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Bakırpınarı (Büyük Zengi) Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2834 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen İnli Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 4033 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Bakırpınarı (Büyük Zengi) Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 2834 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen İnli Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/2000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

70 886/35/1-1

71 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Kökez Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3257 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kökez Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 4037 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Kökez Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3257 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Kökez Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde I.ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

72 886/36/1-1

73 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Sarayönü ve Kadınhanı İlçeleri sınırları içerisinde kalan, Sarayönü Beşgözler Planlama Revizyonu proje alanına ilişkin NFB. Müh. Müş. İnş. Tur. ve Bilişim San. Tic. Ltd. Şti.nin tarih, 376 sayılı yazısı ile proje alanında tespit edilen kültür varlıklarının tesciline ilişkin, Sarayönü Belediye Başkanlığı nın tarih, 528 sayılı yazısı, Kadınhanı Belediye Başkanlığı nın tarih, 1543 sayılı yazısı ve Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 3963 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Sarayönü ve Kadınhanı İlçeleri sınırları içerisinde kalan, Sarayönü Beşgözler Planlama Revizyonu proje alanı ve yakın çevresinde tespit edilen ve 2863 sayılı yasa kapsamına giren kültür varlıklarından; -Konya İli, Sarayönü İlçesi, Gözlü Mahallesi nde bulunan Gözlü Höyüğün, İbaslar Höyüğün ve Kaletepe Höyüğün I. Derece Arkeolojik Sit Alanı, -Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Bayramlı Mahallesi nde bulunan Delialiyurdu Höyüğü ve Gölyeri Höyüğün I. Derece Arkeolojik Sit Alanı, -Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Kökez Mahallesi nde bulunan Çakır Höyüğün I. Derece Arkeolojik Sit Alanı, -Konya İli, Kadınhanı İlçesi, Kolukısa Mahallesi nde bulunan Çataltepe Höyüğün I.ve III.Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmelerine, sit fişlerinin onaylanmasına, sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritalarda koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ve 1/2000 ölçekli haritalarda işaretlendiği şekilde belirlenmesine, bu alanlarda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına, söz konusu projenin tescil edilen höyüklerin belirlenen sit alanları içerisinde uygulanacak olması halinde Kurulumuzdan ayrıca izin alınması gerektiğine karar verildi.

74

75

76

77

78

79

80 886/37/1-1

81 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Sarayönü İlçesi, Doğan Sırtı Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3256 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Beşgöz Pınarı Mağaraları sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 4031 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Sarayönü İlçesi, Doğan Sırtı Mevkisi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 3256 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Beşgöz Pınarı Mağaraları sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

82 886/38/1-1

83 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Sarayönü İlçesi, Ertuğrul Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 470 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Ertuğrul Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 4034 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Sarayönü İlçesi, Ertuğrul Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 470 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Ertuğrul Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

84 886/39/1-1

85 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Konya İli, Sarayönü İlçesi, Fatih Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 470 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Dedeli Höyüğün sit sınırlarının yeniden belirlenmesi gerektiğine ilişkin, Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan tarih, 4029 kayıt nolu raporu okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonunda; Konya İli, Sarayönü İlçesi, Fatih Mahallesi nde Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun tarih, 470 sayılı kararı ile I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilen Dedeli Höyüğün sit sınırlarının ekli 1/ ölçekli haritada koordinatlandırıldığı ve 1/5000 ölçekli kadastral haritada işaretlendiği şekilde yeniden belirlenmesine, bu alanda 3 yıl içinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapılıncaya kadar ekte belirlenen Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Şartlarının uygulanmasına karar verildi.

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737

Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-239 İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.00/737 Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA II KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 11.08.2015-124 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 11.08.2015-1525 ANKARA Kırıkkale İli, Delice

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : 14.10.2016-298 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.10.2016-7164 İZMİR Manisa

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 10.16.45 Toplantı Tarihi ve No : 07.03.2015/191 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 07.03.2015/4187 BURSA Balıkesir İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 20.03.85 Toplantı Tarihi ve No : 18.09.2015-107 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 18.09.2015-4234 AYDIN Denizli İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR. Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01.06.2016-162 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.06.2016-2087 ŞANLIURFA Şanlıurfa-Habur

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Toplantı Tarihi ve No :21.03.2014-93 Karar Tarihi ve No :21.03.2014 1914 KARAR Toplantı Yeri: KONYA Elektrik üretimi gerçekleştirmek

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.03.805 Toplantı Tarihi ve No : 25.08.2016-154 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 25.08.2016-3173 Bayramiç/ÇANAKKALE

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.01/469 A.U Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-176 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 24/02/2016-2869 SAFRANBOLU

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: MUĞLA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 3410/1-1 Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.01/55 Toplantı Tarihi ve No : 28.08.2015-171 Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.01/55 Toplantı Tarihi ve No : 28.08.2015-171 Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.01/55 Toplantı Tarihi ve No : 28.08.2015-171 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 28.08.2015-3510 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/ Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 55.00/672-754 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-157 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-3647 SAMSUN Delice-Samsun

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.01/96 Toplantı Tarihi ve No : 01.04.2016-148 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 01.04.2016-3378 GERZE Sinop İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: İSTANBUL II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR TOPLANTI TARİHİ VE NO : 17.12.2014-226 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ VE NO : 17.12.2014-2980 İSTANBUL İstanbul

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /687 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.003/687 Toplantı Tarihi ve No : 21.07.2016-180 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.07.2016-4841 İZMİR

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11. Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.13/346 Toplantı Tarihi ve No : 19.11.2014-139 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 19.11.2014-2792 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : Karar Tarih ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLlKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 03.07/2 Toplantı Tarih ve no : 26.02.2015-151 Toplanti Yeri Karar Tarih ve no : 26.02.2015-3017 ESKİŞEHİR Afyonkarahisar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜTAHYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 64.04/65 Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2016-141 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.02.2016-3087 KÜTAHYA Uşak İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 28.07.2015-112 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 28.07.2015-1677 KAYSERİ Yozgat ili, Sorgun

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/611. Toplantı Tarihi ve No : 25.02. Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.02.2015-113 57.00/611 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 27.02.2015-2438 SAMSUN Sinop İli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: BURSA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.01.2016/239 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.01.2016/5320 BURSA Bursa ili, Nilüfer ilçesi,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 27.04.2016-146 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 27.04.2016-3916 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 200 Kişi (150 Bayan, 50 Erkek) Konya Lisesi Toplantı Salonu 09.10.2013 Çarşamba Saat : 10.00 09.10.2013 Çarşamba Saat :

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /G Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR /G Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 1 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 720.18/G Toplantı Tarihi ve No : 04.09.2015-139 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 04.09.2015-3601 İZMİR İzmir

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 Karar Tarihi ve No : ANTALYAKÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı Tarihi ve No : 15.09.2015/123 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 15.09.2015/4054 ANTALYA Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Bademağacı Mahallesinde,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SAMSUN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 57.00/610 Toplantı Tarihi ve No : 09.10.2015-133 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 09.10.2015-2951 SAMSUN Sinop Ġli,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 16.00.861 Toplantı Tarihi ve No : 20.08.2015/214 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 20.08.2015/4740 Bursa Bursa ili,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 01/10/ Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 01/10/2016-170 Karar Tarihi ve No : 01/10/2016-3093 TOKAT/NİKSAR Dosya No : 60.02.24 Tokat İli, Artova İlçesi, Kızılca

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 22.07.2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.07.2015-3490 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : 25.12.2015-252 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 25.12.2015-6048 ĠZMĠR

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı no ve tarih : 103-27.03.2015 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1504-27.03.2015 KAYSERİ Yozgat İli, Sorgun

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 12.07.2017-183 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 12.07.2017-6497 ANTALYA Antalya İli, Manavgat

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: DİYARBAKIR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2015-108 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 21.01.2015-2903 DİYARBAKIR Dosya No :

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi : 25-26/07/2013-45 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 25/07/2013-793 KIRŞEHİR Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.03.1984 gün ve 177

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Kültür ve Turizm Bakanlığından: ŞANLIURFA KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 23.11.2016-173 Karar Tarihi ve No : 23.11.2016-2247 ŞANLIURFA Şanlıurfa ili, Suruç ilçesi, Yalınca Mahallesi sınırları

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.06.892 Toplantı Tarihi ve No : 26.08.2015-104 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 26.08.2015-4121 AYDIN Aydın Ġli,

Detaylı

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ " AYKOME " GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk.

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ  AYKOME  GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk. LERi I NO: 1 NO: 2015 / 1 A.Nevzat Sönmez Oğuz Yılmaz Ahmet Okutan Osman Acar Erhan Acı Hasan Çelik S. Elif Tuncez M.Akif Yaman Abdullah Mermerkaya 1.Bölge Şefi Fatih Halıcı Mehmet Üçler 2015-2016 kış

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R Toplantı Tarihi-No: 22.10.2014-115 Karar Tarihi ve No: 22.10.2014-1962 T.C. 22.00.333 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Yahşifakih Mahallesi, Hükümet (Saraçlar) Caddesi, 10 pafta, 76 ada,

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı resmi okullar 190 Kişi Konya Lisesi Toplantı Salonu Seçim Başlangıç Tarihi ve Saati 14.10.2014 Salı Saat : 10.00 Seçim Bitiş Tarihi ve

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KAYSERİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı No. ve Tarihi : 99-13.02.2015 Toplantı Yeri Karar No. ve Tarihi : 1416-13.02.2015 KAYSERİ Yozgat ili, Boğazlıyan

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 27.08.168 TOPLANTI TARİHİ VE NO: 28.08.2014-76 TOPLANTI YERİ KARAR TARİHİ VE NO : 28.08.2014-908 GAZİANTEP Gayrimenkul

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.01.2016-4603 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Karar Tarihi ve No : 28.05.2014-542 KARS Kars İli, Merkez, 224 ada, 15 parselde kayıtlı Kentsel Sit Alanı içerisinde kalan taşınmazda yapılmak istenen yeni yapılaşmanın Mimari Uygulama projesine ilişkin,

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 26/09/2013-853 Aksaray İli, Merkez İlçesi, Ulukışla Beldesi, sınırları içerisinde, Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesinde, Konya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 25.04.2008

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :24/02/2016-6277 İZMİR

Detaylı

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

22.00.01 T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 22.00.01 T.C. Toplantı Tarihi-No : 02.04.2014-94 Karar Tarihi ve No : 02.04.2014-1616 Edirne ili Merkezinde yer alan, Kurulumuzun 04.07.2003 gün ve 7697 sayılı kararı ile sınırları belirlenen kentsel sit

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı no ve tarih : 72-06.02.2014 K arar no ve tarih : 930-06.02.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Molu Köyünde, sit alanı dışında kalan, tapunun 184 ada, 1 parsellerinde, Köy Tüzel Kişiliği

Detaylı

KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ

KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ KONYA İLİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 4 YILLIK ANALİZİ www.mevka.org.tr Yatırım Teşvik Sistemi olarak bilinen ve yatırımcıların yaptıkları yatırımlarda devlet yardımlarını düzenleyen Yatırımlarda Devlet Yardımları

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 3.TOPLANTI GÜNDEMİ 1-Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Doyran Yaylası, Oklukaya Tepe, Üçtepe ve Üçtepelerde bulunan antik yerleşim alanına ilişkin Antalya Kültür Varlıklarını

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.2016-185 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.04.2016-3029 SAFRANBOLU

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, OSMANİYE MAHALLESİ 82 ADA, 152 VE 189 NOLU PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Osmaniye Mahallesi, toplam 2.094,00 m² yüzölçümlü

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 33.06.687 Toplantı Tarihi ve No : 30.12.2015-171 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi

Detaylı

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU

GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU GÖKÇESU (MENGEN-BOLU) BELDESİ, KADILAR KÖYÜ SİCİL 112 RUHSAT NOLU KÖMÜR MADENİ SAHASI YER ALTI PATLAYICI MADDE DEPOSU NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU Planlama Alanı : Bolu ili, Mengen ilçesi, Kadılar

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 11.03/15 Toplantı Tarih ve no : 22.05.2015-162 Toplantı Yeri

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 11.03/15 Toplantı Tarih ve no : 22.05.2015-162 Toplantı Yeri Kültür ve Turizm Bakanlığından: ESKİŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 11.03/15 Toplantı Tarih ve no : 22.05.2015-162 Toplantı Yeri Karar Tarih ve no : 22.05.2015-3255 ESKİŞEHİR Bilecik

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 31.00.1701 TOPLANTI TARİHİ VE NO : 28.05.2015-144 Toplantı Yeri KARAR TARİHİ

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve ANKARA I NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI Toplantı Tarihi ve No : 23/7/2015-137 Karar Tarihi ve No : 23/7/2015-2546 ANKARA Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Çavuşlar Mahallesi yakınlarında Aydınyurdu Sırtı

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar Numarası : 74 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU- Meclis I.Başkan Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN,Rahmi BALFİDAN,Necla BOZKURT, Vahittin BULUT, Necati CANEL,

Detaylı

ASLI GİBİDİR. Toplantı Yeri ANTALYA

ASLI GİBİDİR. Toplantı Yeri ANTALYA T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve N o.: 28.08.2018/228 Karar Tarihi ve No. : 28.08.2018/8173 Toplantı Yeri ANTALYA Antalya İli. Muratpaşa

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı No. ve T arihi : 94-18.12.2014 K arar No. ve Tarihi : 1311-18.12.2014 Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünce 2011 yılında başlatılan ve Kalkınma Bakanlığınca 2016 yılına kadar bütçelendirilen

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN OCAK/2014 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.02.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR T oplantı no ve ta rih : 96-15.01.2015 Toplantı Y eri K arar no ve tarih : 1354-15.01.2015 KAYSERİ 2863 sayılı Kanununun 58. Maddesi uyarınca, Kültür ve Turizm Bakanlığı nın 02.10.2014 tarih, 190866 sayılı

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Planlama alanının Tanımı ve Konumu Çanakkale ili, Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu

Detaylı

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR K ÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Toplantı No. ve Tarihi : 78-24.04.2014 Karar No. ve Tarihi : 1014-24.04.2014 Kayseri İli, Merkez, Kocasinan İlçesi, Sümer Mahallesi nde ve sit dışında yer alan, tapunun 298

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 431 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 431 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 01.11.2018 TARİH VE 431 SAYILI KARARI Gündemin 7. Maddesi Karar No. 431 Özü: 6214 ada 4 parsele ilişkin Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 14.05.2018

Detaylı

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN

24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN 24 HAZİRAN A 24 KALA KONYA DA SON DURUM ANKETİ HAZİRAN - 2018 24 HAZİRANA 24 KALA KONYADA SON DURUM ANKETİ Buaraştırma 29 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında 24 Haziran 2018 de yapılacak Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı

- 132 40,41,42-1. Derece Ark. Sit. - - - - Tescilli Bozüyük Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 09/06/2011 gün, Yev:3331 sayılı yazısı ESKİŞEHİR KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU'NUN 261 SAYILI BİLECİK- ESKİŞEHİR GÜNDEMİ TOPLANTI YERİ: ESKİŞEHİR TOPLANTI TARİHİ: 29/07/2011 / 06/ 2010 NO İLİ İLÇESİ KONUSU PAFTA ADA PARSEL

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.313 Toplantı Tarihi-No :14.05.2014-99 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No :14.05.2014-1700 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Dilaverbey Mahallesi, 14 pafta, 102 ada, 4 parselde yer alan, şahıs mülkiyetine

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.213 T.C. Toplantı Tarihi-No : 12.11.2014-118 Karar Tarihi ve No : 12.11.2014-2005 Toplantı Yeri EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, Kurulumuzun 05.10.2007 gün ve 1632 sayılı kararı ile uygun bulunan

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EDİRNE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU K A R A R 22.00.251 Toplantı Tarihi-No : 14.01.2015-124 Toplantı Yeri Karar Tarihi ve No : 14.01.2015-2075 EDİRNE Edirne İli, Merkez İlçesi, sit alanı dışında, Medrese Alibey Mahallesi, anıtsal mimarlık örneği olarak

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Yeniyaylacık Mahallesi 130 Ada 6 Parsel 400 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Yeniyaylacık Mahallesi 130 Ada 6 Parsel 400 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN EKİM/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05 /12/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 01/02/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretimine

Detaylı

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇANAKKALE İLİ, AYVACIK İLÇESİ SAHİL KÖYÜ, ÇAYMAHALLESİ MEVKİ ADA:164, PARSEL: 25 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Planlama alanının Tanımı ve Konumu Çanakkale ili, Ayvacık

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Narlı Mahallesi, 1353 Nolu Parsel ve 1466 Nolu Parsel toplam yüzölçümü,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR 36.00.834 Toplantı Tarihi ve No : 30.10.2014-62 Karar Tarihi ve No : 30.10. 2014-671 KARS Kars İli, Merkez İlçesi, İstasyon Mahallesi, tapunun 193 ada 1 parsel numarasında kayıtlı, Mülkiyeti Kars Belediyesine

Detaylı

Başvuru Sahibinin Başaran Enerji Üretim ve Tic. A.Ş.

Başvuru Sahibinin Başaran Enerji Üretim ve Tic. A.Ş. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.12.2013 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

DynEd Şifre İşlemleri

DynEd Şifre İşlemleri DynEd Şifre İşlemleri adresinden giriş yapıyoruz, çıkan ekranda kurum girişi bölümüne tıklıyoruz. Her kurum şube Güncelleme ekranındaki Şube Öğrencilerini Güncelle bölümüne tıklayarak okula ait şubeleri

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KOMİSYON RAPORLARI

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KOMİSYON RAPORLARI 104 2013/924 KONUNUN ÖZÜ: Cadde, Sokak İsimlendirmeleri Hk. KOMİSYON İNCELEMESİ: İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.05.2013 tarihli birleşiminde 2013/924 sayı ile komisyonumuza intikal eden İmar

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHÎR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHÎR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA Antalya B û yükşeh ir B elediyesi Planlam a Ş u b e M üdürlüğ ü S a y ı: 9 0 8 5 2 2 6 2-3 0 1.0 3 -E.1 5 0 8 T a rih : 0 1.0 6.2 0 1 7 1 9 :2 9 D o sya N u m a ra sı: 2 0 1 7-1 0 1 8 6 9 T.C. ANTALYA

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- % Konu: M uratpaşa, Selçuk Mah. 155 ada 16 parsel. * A EXP02016 0 ^ /0 6 /2 0

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GAZİANTEP KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU 27.04.275 KARAR TOPLANTI TARİHİ VE NO : 28.03.2014-68 TOPLANTI YERİ KARAR TARİHİ VE NO : 28.03.2014-828 GAZİANTEP Gaziantep

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 07.11.2014 KARAR NO 55 KARAR İmar tadilatları hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklif yazısı okundu. Verilen izahat,

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu KARAR Toplantı No. ve Tarihi : 92-20.11.2014 K arar No. ve Tarihi : 1277-20.11.2014 KAYSERİ Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Tavukçu (Tosun) Mahallesinde bulunan Kentsel Sit Alanı ve Koruma Amaçlı İmar Planı içerisinde

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Tarihi ve No : Karar Tarihi ve No Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 76.03.04 Toplantı Tarihi ve No : 17.05.2016-99 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 17.05.2016-1338 KARS Iğdır İli, Tuzluca

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.02/247 Toplantı Tarihi ve No : 22/01/

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.02/247 Toplantı Tarihi ve No : 22/01/ Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09.02/247 Toplantı Tarihi ve No : 22/01/2016-116 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22/01/2016-4613 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ MANİSA FARKLI SEVİYELİ OTOGAR KAVŞAĞINA İLİŞKİN ONAYLI KAVŞAK PROJESİNİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Mezbaha(Fetih) Mahallesi 2354 Ada 43 Parsel 10 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Mezbaha(Fetih) Mahallesi 2354 Ada 43 Parsel 10 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN KASIM/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/01/2017 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL ARTVİN İLİ, MERKEZ İLÇESİ, ŞEHİTLİK KÖYÜ MUHTELİF PARSELLERDE REKREASYON, İBADET VE RESMİ KURUM ALANLARI AMAÇLI NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Hazırlayan: Mesut YÜKSEL Haziran

Detaylı

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVŞEHİR KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Karar Tarihi ve No : 19/12/2013-995 Nevşehir İli, Avanos İlçesi nde, Nevşehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu nun 08.11.1998 gün ve 953 sayılı kararı ile uygun bulunan, Avanos Çömlekhaneler

Detaylı

BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 293 ADA 5, 6, 7, 8, 10, 11 PARSEL 1/5000 18_19 M 2016 1 Planlama Alanı Balıkesir ili, Erdek ilçesi, Yalı Mahallesi sınırları içerisinde

Detaylı

Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar Numarası : 88

Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar Numarası : 88 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Meclis 1.Başkan Vekili. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Zeynel NALLIOĞLU

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ANTALYA KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 124.TOPLANTI GÜNDEMİ 10.05.2010 MANAVGAT 1-Antalya İli, İbradı İlçesinde kısmen Maşata Yaylası Turizm Merkezinde kalan Ürünlü Köyünde, Kültür ve Tabiat Varlıklarının tespitine yönelik çalışmaların Koruma

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 08.01.2015 KARAR NO 1 KARAR İmar tadilatları hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklif yazısı okundu. Verilen izahat,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 05/06/2018-E.60244 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P5KE0H* Sayı : 39904088-010.99/ Konu : Kurumsal Kart ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :345 KARAR 345: Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 24 Ekim 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri K ültür V arlıklarını K orum a Bölge K urulu KARAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri K ültür V arlıklarını K orum a Bölge K urulu KARAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Kayseri K ültür V arlıklarını K orum a Bölge K urulu KARAR Toplantı no ve tarih : 97-16.01.2015 Toplantı Yeri Karar no ve tarih : 1377-16.01.2015 KAYSERİ Kayseri ili, Özvatan

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Kültür ve Turizm Bakanlığından: Kültür ve Turizm Bakanlığından: ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU Toplantı Tarihi ve No : 14.08.2015/121 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.08.2015/4015 ANTALYA Antalya İli, Akseki İlçesi,

Detaylı

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları

Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları On5yirmi5.com Konya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları 2015-2016 yılı Konya Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :28/09/2015-2591 ÇANAKKALE 8927/1-1

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU Soğanyemez mah. Banker Ali Bey Apt. No:9/11 Kat:3 Daire:8 EDREMİT Tel:(0,266) 374 31 11 TC BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HAVRAN İLÇESİ, BÜYÜKŞAPÇI MAHALLESİ, GEYALANI

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KONYA MERAM Konya- Meram Fen Lisesi ,059. KONYA KARATAY Karatay Fen Lisesi ,073

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KONYA MERAM Konya- Meram Fen Lisesi ,059. KONYA KARATAY Karatay Fen Lisesi ,073 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Konya- Meram Fen Lisesi 120 492,059 Karatay Fen Lisesi 150 487,073 Selçuklu Fen Lisesi 90 484,707 Meram Anadolu Lisesi 204 478,840 Ereğli Fen Lisesi 120 475,356 Akşehir

Detaylı