MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51"

Transkript

1

2 MAKAM KOLTUKLARI 3-20 BİLGİSAYAR KOLTUKLARI BEKLEME KOLTUKLARI OTURMA GRUPLARI TABURELER & SANDALYELER 50-51

3 MAKAM KOLTUKLARI

4 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar polipropilen malzemeden imal edilmiştir.

5 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar ahşap malzemeden imal edilmiştir.

6 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar ahşap malzemeden imal edilmiştir.

7 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar polipropilen malzemeden imal edilmiştir.

8 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar, metal üzeri nikel kaplanıp, üzerine deri suni deri veya kumaş kaplı malzeme monte edilir.

9 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar, metal üzeri nikel kaplanıp, üzerine deri suni deri veya kumaş kaplı malzeme monte edilir.

10 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar polipropilen malzemeden imal edilmiştir.

11 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar, metal üzeri nikel kaplanıp, üzerine deri suni deri veya kumaş kaplı malzeme monte edilir.

12 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar, metal üzeri nikel kaplanıp, üzerine deri suni deri veya kumaş kaplı malzeme monte edilir.

13 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar ahşap malzemeden imal edilmiştir.

14 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar ahşap malzemeden imal edilmiştir.

15 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar ahşap malzemeden imal edilmiştir.

16 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar, metal üzeri nikel kaplanarak imal edilmiştir.

17 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar polipropilen malzemeden imal edilmiştir.

18 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli plastik yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar polipropilen malzemeden imal edilmiştir.

19 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar, metal üzeri nikel kaplanıp, üzerine deri suni deri veya kumaş kaplı malzeme monte edilir.

20 Üründe oturma grubunun aşağı - yukarı hareketini ve kendi ekseni etrafında 360 dönüşünü sağlayan ithal gazlı amortisör kullanılmaktadır. Üründe kullanılan mekanizma kumanda kolu ile gazlı amortisöre aşağı yukarı hareketi dışında, oturma grubunun salınım hareketini sağlar. Ayrıca salınım hareketi kullanıcının ağırlığına göre tutamak vasıtası ile ayarlanır. Döner tekerlekli beşli metal üzeri nikelaj kaplı, yıldız ayak koltuğun yer ile temasını sağlar. Oturak ve arkalık süngerlerinin ön yüzeyi isteğe bağlı olarak kumaş, deri veya suni deri ile kaplanır. Kolçaklar, metal üzeri nikel kaplanıp, üzerine deri suni deri veya kumaş kaplı malzeme monte edilir.

21 SEKRETER KOLTUKLARI

22 Sırtı yatarlı

23 Sırtı yatarlı

24 Gövdeden yatarlı

25

26

27

28

29 Gövdeden yatarlı

30 Gövdeden yatarlı

31

32 Sırtı yatarlı

33 Gövdeden yatarlı

34 BEKLEME KOLTUKLARI

35

36

37

38

39

40

41 Oturma grupları

42

43

44

45

46

47

48

49

50 Tabureler & sandalyeler

51

52 ADRES: EĞRİBUCAK SK. 34/3 SİTELER - ANKARA / TÜRKİYE TEL / FAX :

basis mesh Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

basis mesh Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye basis mesh 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye basis mesh basis mesh 1 Basis Mesh 30 A Basis Mesh 40 A 2 Basis Mesh

Detaylı

wave Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

wave Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 wave 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye wave wave 1 2 Wave 20 MFA Wave 18 MFA Wave 16 MFA Wave 14 MFA Wave 12 AL Wave

Detaylı

uno Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye /08 R 01

uno Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye /08 R 01 uno 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye uno uno 1 2 Uno 40 MFA Uno 30 MFA Uno 20 MFA Uno 18 MFA Uno 16 uno 3 2.7 2.10

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES EĞİTİMLİ GENÇLER HUZURLU GELECEK Projesi kapsamında Demirbaş Mobiya mal alımına SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 15 16 2 2 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ 334.770001 SARMAŞIK İKİLİ ÇEKYAT 113196 TİFFANY - SARMAŞIK

Detaylı

emo emo white Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

emo emo white Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye emo emo white 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye emo emo white emo 1 2 Emo 20 A Emo 18 A Emo 3 A Emo White 16 A Emo

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

belite Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

belite Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 belite 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye belite belite 1 2 Belite 40 HA Belite 20 HA Belite 16 HA belite 3 2.6 2.7

Detaylı

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 basis 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye basis basis 1 Basis 20 A Basis 30 A 2 Basis 18 A Basis 12 A Basis 12 tabletli

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

Re-Flex. Re-Flex. Yeni mesai arkadaşınız

Re-Flex. Re-Flex. Yeni mesai arkadaşınız Re-Flex Re-Flex Yeni mesai arkadaşınız Re-Flex Yeni mesai arkadaşınız Onunla gün boyu sürecek bir beraberliğiniz olacak... Re-Flex ; gün boyunca ergonomi, kalite, konfor ve rahatlığı bir arada isteyenler;

Detaylı

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 galileo 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye galileo galileo 1 tasarım Françoise Héléne Jourda Galileo 8 MFA Galileo

Detaylı

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 sail 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye sail sail 1 tasarım Ray Carter 2 Sail GT 8 MFA Sail GT 6 A Sail 7 A Sail 3

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Nova Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

VİP MAKAM TAKIMLARI 4-9 YÖNETİCİ TAKIMLARI 10-18 PERSONEL ÇALIŞMA GRUPLARI 19-25 ÇOKLU ÇALIŞMA GRUPLARI 26-34 BANKOLAR 35-40 TOPLANTI MASALARI 41-49

VİP MAKAM TAKIMLARI 4-9 YÖNETİCİ TAKIMLARI 10-18 PERSONEL ÇALIŞMA GRUPLARI 19-25 ÇOKLU ÇALIŞMA GRUPLARI 26-34 BANKOLAR 35-40 TOPLANTI MASALARI 41-49 İÇİNDEKİLER VİP MAKAM TAKIMLARI 4-9 YÖNETİCİ TAKIMLARI 10-18 PERSONEL ÇALIŞMA GRUPLARI 19-25 ÇOKLU ÇALIŞMA GRUPLARI 26-34 BANKOLAR 35-40 TOPLANTI MASALARI 41-49 ÇAĞRI MERKEZİ 50-56 ALÇAK SEPERASYON 57-64

Detaylı

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 tiger 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye tiger tiger 1 tasarım Ray Carter Tiger 6 HA Tiger 8 HA 2 Tiger 4 A Tiger

Detaylı

Dolce Entegral Poliüretan Kolçaklı

Dolce Entegral Poliüretan Kolçaklı Dolce Entegral Poliüretan Kolçaklı Dolce Entegral Kolçaklı Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, 55-60 kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak üniteleri içten metal karkaslı, 55-60 kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su

Detaylı

KBB MUAYENE KOLTUKLARI

KBB MUAYENE KOLTUKLARI KBB MUAYENE KOLTUKLARI Ürün Kodu: 10010299 SUPREMA KBB MUAYENE KOLTUĞU 4 MOTORLU Muayene ve basit cerrahi müdahale koltuğu 4 adet bağımsız motor sistemi (yükselme/alçalma, sırt, ayak ve oturma kısmı) Toplam

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Dore Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

Minto Sinema Koltuğu

Minto Sinema Koltuğu Minto Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun subazlı poliüretan

Detaylı

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır.

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır. Sinema Koltukları SEGASit kalite, mühendislik ve teknoloji standartlarından ödün vermeden; dünya standartları, güvenlik ve teknik şartnamelere uygun en ileri teknoloji ve teknikleri kullanarak koltuk üretimi

Detaylı

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur.

Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Yeni stadımızın localarının tefriģi için gerekli olan mobilya ve tefriģat malzemelerinin teknik özellikleri ekli dosyada mevcuttur. Teklif verecek firmaların tekliflerini 16.04.2015 PerĢembe günü saat

Detaylı

GARDEN FURNITURE COMFORT ŞEZLONG. : 65 cm. www.plastico.com.tr

GARDEN FURNITURE COMFORT ŞEZLONG. : 65 cm. www.plastico.com.tr COMFORT ŞEZLONG 2 Yükseklik : 65 cm : 188 cm : 30 cm MONO SEHPA : 44 cm : 41 cm 3 Üstten Görünüm ROMANS RATTAN MASA ROMANS RATTAN MASA 4 155x90 90x90 Yandan Görünüm ROMANS RATTAN KOLSUZ SANDALYE Derinlik

Detaylı

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır.

SEGASİT rahatlık, estetik, sağlamlık, test sonuçları ve maliyet avantaj değerlerini en ileri seviyede dikkate alır. Sinema Koltukları SEGASit kalite, mühendislik ve teknoloji standartlarından ödün vermeden; dünya standartları, güvenlik ve teknik şartnamelere uygun en ileri teknoloji ve teknikleri kullanarak koltuk üretimi

Detaylı

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 enviro 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye enviro enviro 1 Enviro Bank 40, Uclü.., 2 Enviro S 10 Enviro S 20 Enviro

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

BEDEN ÖLÇÜLÜ & SİZE ÖZEL ÖLÇÜ & PROFESYONEL & ÜRÜN TEŞHİR & GELİNLİK MANKENİ

BEDEN ÖLÇÜLÜ & SİZE ÖZEL ÖLÇÜ & PROFESYONEL & ÜRÜN TEŞHİR & GELİNLİK MANKENİ BEDEN ÖLÇÜLÜ & SİZE ÖZEL ÖLÇÜ & PROFESYONEL & ÜRÜN TEŞHİR & GELİNLİK MANKENİ Dikine iğne batabilme özelliği sayesinde en çok tercih edilen ürün çeşitidir.hafif ve kullanışlı olup uzun ömürlüdür.polyester

Detaylı

leo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

leo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 leo 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye leo leo 1 tasarım Ray Carter Leo 8 A Leo 88 A 2 Leo 6 A Leo 4 A Leo 3 A leo

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

Atatürk Köşesi. Kod; 1020 Atatürk Portresi. Kod; 1040 Gençliğe Hitabe. Kod; 1030 İstiklâl Marşı. Kod; 1010. Atatürk Köşesi. Kod; 1000.

Atatürk Köşesi. Kod; 1020 Atatürk Portresi. Kod; 1040 Gençliğe Hitabe. Kod; 1030 İstiklâl Marşı. Kod; 1010. Atatürk Köşesi. Kod; 1000. Atatürk Köşesi Kod; 1020 Atatürk Portresi Kod; 1040 Gençliğe Hitabe Kod; 1030 İstiklâl Marşı Kod; 1010 Atatürk Köşesi Kod; 1000 Atatürk Köşesi (186 x 220 x 10 cm) 1 MEB Standardı Kimya-Biyoloji Laboratuvarı

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceğim Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) vekalıcı

Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) vekalıcı Desto Serisi Sırt ve Oturak Süngerleri Sırt ve oturak ünitesi içten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) vekalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun

Detaylı

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman MİA Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Mia, özel olarak tasarlanmış mekanizmaları ile sağlıklı oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir performans koltuğudur. Kullanım kolaylığı ve zengin renk

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

TREA. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman

TREA. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman TREA Tasarım Paul Brooks Teknik Doküman Geniş bir ürün ailesine sahip olan Trea yı evinizde olduğu kadar çalışma alanlarında, toplantı salonlarında ve sosyal alanlarda da kullanabilirsiniz. Trea, Dyna-Support

Detaylı

SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2015-1

SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2015-1 SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2015-1 WERZALİT OKUL SIRALARI KOD ÜRÜN ADI TL/TAKIM E 366 B 45x63 OKUL SIRASI(TEK KİŞİLİK) İLKÖĞRETİM İÇİN (ÇANTA GÖZÜ DELİKLİ SAÇLI) 137,50 E 366 C 45x63 OKUL SIRASI(TEK KİŞİLİK) ORTAÖĞRETİM

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ve TEKNİK ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No OFİS MOBİLYALARI TEFRİŞATI ALIMI İŞİ Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

Eski Edirne Asfaltı, Fenertepe Askeri Radar Mevkii No:56 Habipler Arnavutköy / İstanbul Tel: 0212 444 36 35 Fax: 0212 615 23 62

Eski Edirne Asfaltı, Fenertepe Askeri Radar Mevkii No:56 Habipler Arnavutköy / İstanbul Tel: 0212 444 36 35 Fax: 0212 615 23 62 Busem Banyo Seti 9 Parça Ceren Banyo Seti 7 Parça 138,00TL 62,00TL Üç Ayaklı Kare Rozetli Kare 9,70TL Tombul Cam Kare Duvara Monte Kare Cam Kare Tombul 8,80TL Silindir Duvara Monte 28,50TL 18,50TL Silindir

Detaylı

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz;

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz; 2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu www.lalmedikal.com www.soysalmedikalyatak.com www.havaliyatak.co Sektörünün önce firması olan lal medikal hastalarınızın evde bakımı için özel olarak ürettiğimiz hasta

Detaylı

solution Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

solution Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye solution 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye solution solution 1 tasarım Design Works 2 Solution 8 GT MFA Solution

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55. Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55. Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 55 Tarihi:23/03/2010 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI (KÜTÜPHANE ETEJER,ORTA SEHBA,KESON 2 KÖŞE

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 18.1.3.3 TARİHİ 20.05.2014 DMO KATALOG KOD NO 355349051 MED2000 / ÜRÜNE AİT RESİM Sıra No: 11 1. motor marka, model, menşei, kaldırma kuvveti (sütun

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

WAVES. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman

WAVES. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman WAVES Tasarım Paul Brooks Teknik Doküman Yüksek teknolojiyle üretilen esnek file kumaşı sayesinde Waves, oturma fontundan sırtına kadar bedeninizi sarıyor ve günlük hareketlerinize uyum sağlıyor. Çalışma

Detaylı

STONE. Tasarım Ece Yalım & Oğuz Yalım. Teknik Doküman

STONE. Tasarım Ece Yalım & Oğuz Yalım. Teknik Doküman STONE Tasarım Ece Yalım & Oğuz Yalım Teknik Doküman Stone, doğadan esinlenilen etkileyici tasarımı, açılı formu ve modüler yapısı ile farklı alanlarda oluşturulmak istenen etkiyi güçlendiriyor. Zengin

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ MOBİLYA MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ MOBİLYA MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ MOBİLYA MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 Sayfa 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki

Detaylı

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME .AMAÇ TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME Kurumumuzun yeni açılacak olan TRT World Haber Kanalında kullanılmak üzere 34 adet 4 kişilik çalışma masası, 2 adet 2 kişilik çalışma

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

27.05.2015. www.casellaonline.net Sayfa 1 / 14 FULKRUM

27.05.2015. www.casellaonline.net Sayfa 1 / 14 FULKRUM FULKRUM PLASTİK KOLÇAK VE PLASTİK AYAK F 309 TOPLANTI SENKRON MEKANİZMA 900 TL 950 TL 1.010 TL 1,00 1.050 TL F 305 TOPLANTI TİLT MEKANİZMA 880 TL 920 TL 980 TL 1,00 1.020 TL F 307 MİSAFİR BOYALI U AYAK

Detaylı

collection www.cansit.com.tr OFİS MOBİLYALARI

collection www.cansit.com.tr OFİS MOBİLYALARI 2016 collection www.cansit.com.tr OFİS MOBİLYALARI Hakkımızda About US CANSİT OFİS 5,000m² kapalı alana sahip olarak ofis mobilyaları üretim amacıyla 1981 yılında kurulmuştur. Mobilya, plastik enjeksiyon,

Detaylı

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm.

www.foratoys.com e-mail : foratoys@hotmail.com Tel : 0312 353 07 06 Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 3695 Çok Fonksiyonlu Ahşap Aktivite Seti Kurulum alanı; 800 x 700 cm. 1 Kod; 8656 Ahşap Oyun Grubu 2 Kuleli, 2 Kaydıraklı Kurulum alanı; 500

Detaylı

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİĞİ GÖRSEL ADET PERSONEL ÇALIŞMA MASASI ÇALIŞMA MASASI 160*75*75ÖLÇÜLERİNDE OLACAK. ÜST TABLA 26 MM, YAN PERDELER 18 MM MELAMİN OLACAK.

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARTLARINA UYGUN OKUL SIRALARI ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK4) Sıra No: 115 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 16 1 2 2 4 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) 335.808.011 Okul Sıraları ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Detaylı

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr

Ofis ve Eğitim Mobilyaları. www.akaju.com.tr Ofis ve Eğitim Mobilyaları KUrUmsal Umsal AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve eğitim mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamız sahip

Detaylı

Metal kalıplar Tabanı plastik enjeksiyonla üretilen, sayası ısı ile form alması istenilen (Rok ) ayakkabıların imalatında kullanılmaktadır.

Metal kalıplar Tabanı plastik enjeksiyonla üretilen, sayası ısı ile form alması istenilen (Rok ) ayakkabıların imalatında kullanılmaktadır. KALIP ÖZELLİKLERİ VE ÇEŞİTLERİ, KALIP ÜZERİNDE ÖLÇÜ ALINACAK TEMEL NOKTALAR Kalıp Üzerinde, modelin çizilip hazırlandığı, sayanın monte edildiği ve tabanın yerleştirildiği ayakkabının şeklini vermek için

Detaylı

CİVATALI TİP BRT Plastik Tutma Kolu Dişi Erke Tip ERKEK SİYAH

CİVATALI TİP BRT Plastik Tutma Kolu Dişi Erke Tip ERKEK SİYAH BRT 1703 Plastik Tutma Kolu Dişi Erke Tip CİVATALI TİP ERKEK SİYAH Cıvata 497593 Naylon 40 M6 20 497594 Naylon 40 M8 20 497603 Naylon 40 M8 15 497604 Naylon 40 M8 25 497606 Naylon 40 M6 35 497607 Naylon

Detaylı

HAKKIMIZDA INDEX

HAKKIMIZDA INDEX 2015 HAKKIMIZDA 16 yılı aşkın süredir, kaliteden ödün vermeden müşterilerine en iyi kaliteyi sunmaya çalışan, TİGA MOBİLYA; Bursa Beşevler Sanayi Sitesinde 2000m2 kapalı üretim alanıyla kuaför mobilyaları

Detaylı

designed by Paul Brooks teknik doküman

designed by Paul Brooks teknik doküman designed by Paul Brooks teknik doküman Trea, sade görünümünün yanı sıra rahat ve konforludur. Trea nın geniş renk yelpazesine sahip minderleri mekana uyum sağlarken zengin ürün ailesi ile çeşitli ihtiyaçlara

Detaylı

KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN 18 MM YONGA LEVHA - 30 MM YONGA LEVHA 8MM YONGA LEVHA. * Üründe kullanılan malzemeler 211*43*92H. Genel Boyutlar ( Not-1)

KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN 18 MM YONGA LEVHA - 30 MM YONGA LEVHA 8MM YONGA LEVHA. * Üründe kullanılan malzemeler 211*43*92H. Genel Boyutlar ( Not-1) KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN 18 MM YONGA LEVHA - 30 MM YONGA LEVHA 8MM YONGA LEVHA 211*43*92H ÜST TABLA ÇİFT KAT 18 MM YONGA LEVHA - YANLAR 30 MM YONGA LEVHA - DOLAP ARKALIĞI 8MM YONGA LEVHA - KAPAKLAR 18

Detaylı

Eğitim için tasarlanmış... EĞİTİME TAM DESTEK! penguensandalye.com

Eğitim için tasarlanmış... EĞİTİME TAM DESTEK! penguensandalye.com Eğitim için tasarlanmış... EĞİTİME TAM DESTEK! penguensandalye.com OK-101 PERDELİ 45x63 cm OK-105 PERDELİ 45x63 cm OK-101 45x63 cm TEL SEPETLİ / PERDELİ OK-105 45x63 cm OK-103 OK-105 PERDELİ LİLA 45x63

Detaylı

Teknik Özellikler. AQUA Çift Metal Ayaklı

Teknik Özellikler. AQUA Çift Metal Ayaklı AQUA Çift Ayaklı AQUA Çift Metal Ayaklı Teknik Özellikler Sırt ve Oturak Üniteleri Sırt ve oturak üniteleri su bazlı poliüretan malzemeden imal edilirler. Poliüretan malzeme; vücut anatomisine en uygun

Detaylı

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz.

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz. Taşıma koltuğunun kurulumu 1.Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmek için gerekli olan adaptorleri taşıma koltuğuna sabitlemek için, klik sesi duyana kadar adaptorleri taşıma koltuğu üzerindeki uygun

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER HAZIRLAYAN : ALİ İHSAN KORKMAZ

MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER HAZIRLAYAN : ALİ İHSAN KORKMAZ MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER Yardımcı Gereçler A-Vida ve çiviler B-Dübeller ve takozlar C-Çektirmeler ve modül bağlantılar D-Raylar ve makaralar, E-Kilitler F-Düşer kapak makasları,

Detaylı

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Tutma Kolu Tente Taşıma Kulpu Kilitleme Mandalı Ön bar Ayaklık Fren Mandalı Ön tekerlek sabitleme mandalı KURULUM VE KULLANMA TALİMATLARI A: Emniyet kilidini

Detaylı

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI

ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI ANA SINIFI KREŞ-YUVA ve PARK DONANIMLARI Kod; 8670 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 500 x 630 cm. Kod; 8660 Ahşap Oyun Grubu Kurulum alanı; 420 x 480 cm. Kod; 8666 Ahşap Oyun Grubu Çift Kuleli, Tünelli

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK4) Sıra No: 6 ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER Genel Boyutlar ( Not1) MELAMİN KAPLI E1 KALİTESİNDE YONGA, PVC KENAR BANDI,SUNİ DERİ,MİNİFİX BAĞLANTI,

Detaylı

X Serisi Kolçaklar. Çalıştırma ve Montaj Talimatları 93/42/EWG

X Serisi Kolçaklar. Çalıştırma ve Montaj Talimatları 93/42/EWG X Serisi Kolçaklar Çalıştırma ve Montaj Talimatları 93/42/EWG İçindekiler XSE 53805.. / 53806.. / 53807.. Duvar Montajı Katlama Freni 3 6 8 XSS 54004.. / 54005.. / 54006.. / 54007.. Duvar Montajı 4 6 XSK

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar İLAN NUMARASI: İhale 2, Lot 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu

Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri Kataloğu Ofis ve Eğitim Mobilyaları Devlet Malzeme Ofisi Ürünleri 2017-2019 Kataloğu URUMSAL AKAJU Ofis ve Eğitim Mobilyaları Ofis ve Eğitim Mobilyaları Kurulduğu günden bugüne ofis ve eğitim mobilyaları sektöründe

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ve TEKNİK ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No YEMEKHANE MASA VE SANDALYELERİ TEFRİŞATI ALIMI İŞİ Madde 1- İş Sahibi

Detaylı

TARİFNAME SAĞLIKLI POZİSYONDA OTURTAN KOLTUK (AKILLI KOLTUK)

TARİFNAME SAĞLIKLI POZİSYONDA OTURTAN KOLTUK (AKILLI KOLTUK) TARİFNAME SAĞLIKLI POZİSYONDA OTURTAN KOLTUK (AKILLI KOLTUK) 5 Teknik Alan Bu buluş, masa başında çalışan ve evlerinde bilgisayar başında yanlış pozisyonda oturan kullanıcıların uyarılması ve buna bağlı

Detaylı

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KURULUM VE KULLANIMINDAN ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLE OKUYUNUZ. KULLANIM KILAVUZUNU İLERİDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. PARÇALAR 1- Koltuk arkası 2-

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4)

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 1 Tarihi: 09.05.2016 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM YÖNETİCİ MASA TAKIMI (MASA+KÜTÜPHANE+ETAJER+KESON+ORTA

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/01/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (6) kalem Demirbaş ve Sarf Malzemesi alımı; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 140 mm. çapında ve minimum 5 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiş olacaktır. 2. Yük

Detaylı

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz.

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. 2 3 Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. Bizim geniş bir ürün yelpazemiz içinde okul mobilyalarımızın esasları evrensel boyutta bilgi üretimini arttıracak

Detaylı

230 CDS PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

230 CDS PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 230 CDS 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası 146,10 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020 KOÇ BOYNUZU ZEMİN PABUCU Koç Boynuzu Zemin Plastiği 0,65 06.045.0515

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ. Açık Alan Spor Aletleri : 8-13. Çocuk Oyun Grubu : 3-7. Oturma Bankları : 15. Kameriye ve Piknik Masaları : 14

FAALİYET ALANLARIMIZ. Açık Alan Spor Aletleri : 8-13. Çocuk Oyun Grubu : 3-7. Oturma Bankları : 15. Kameriye ve Piknik Masaları : 14 FAALİYET ALANLARIMIZ Çocuk Oyun Grubu 3-7 Açık Alan Spor Aletleri 8-13 Oturma Bankları 15 Kameriye ve Piknik Masaları 14 Çocuk Oyun Elemanları 17 Çöp Kovaları 16 Özel İmalatlar 18-19 2 ÇOCUK OYUN GRUBU

Detaylı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURDU MAL ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Niğde Üniversitesi Öğrenci Yurdunda kullanılmak üzere muhtelif mal ve malzeme alınacak olup, alınacak mal ve malzemelerin özellikleri aşağıda

Detaylı

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 286 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 3 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ERSA DOMİNO YÖNETİCİ MASASI

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ LABORATUVAR KURULUMU İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ LABORATUVAR KURULUMU İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Laboratuvarı Satınalma İlanı Kurumumuza Mehmet Balcı Yerleşkesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere eğitim laboratuvarı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 0 UYARI 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Bu kullanıcı klavuzundaki

Detaylı

SHOW ZAMANI TL. Ofisinizde tarz yaratan en iyi ürünler. Tekerlekli tanıtım panoları 879.-

SHOW ZAMANI TL. Ofisinizde tarz yaratan en iyi ürünler. Tekerlekli tanıtım panoları 879.- SHOW ZAMANI Ofisinizde tarz yaratan en iyi ürünler. Tekerlekli tanıtım panoları Toplam yükseklik: 1960 mm. Pano yüksekliği: 1500 mm. Genişlik: 1200 mm. Derinlik: 670 mm. No. 751 296 FU 699.- TL 879.- 699.-

Detaylı

2006 yılından bu güne sunmuş olduğumuz yüzlerce çeşit ürünlerle sektörde yerini almıştır.

2006 yılından bu güne sunmuş olduğumuz yüzlerce çeşit ürünlerle sektörde yerini almıştır. Osman Çağlar Ev Gereçleri, sektörde 2006 yılından bu yana hizmet vermektedir. Siz değerli müşterilerimize günümüz teknolojisi ve kendi deneyimlerimizi birleştirerek kaliteli ürünler sunmak, sürekli yükselen

Detaylı

220 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

220 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 220 CC 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası kardeşler yat 146,10 06.145.1505 IRGAT EKİPMANI Paslanmaz Çelik Zincir Muhafazası 3,40 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05

Detaylı

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS Bu egzersiz aleti optimal güvenlik için imal edilmiştir. Ancak bir egzersiz aleti kullanırken bazı önlemlerin alınması gerekir.

Detaylı

Firmamız, uluslararası deneyimiyle son trendleri, estetiği, işlevselliği, kaliteyi, güvenceyi ve uygun fiyatı bir arada sunuyor.

Firmamız, uluslararası deneyimiyle son trendleri, estetiği, işlevselliği, kaliteyi, güvenceyi ve uygun fiyatı bir arada sunuyor. Firmamız, uluslararası deneyimiyle son trendleri, estetiği, işlevselliği, kaliteyi, güvenceyi ve uygun fiyatı bir arada sunuyor. Firmamız, dünyadaki yenilikleri müşterilerimize daha rahat ve mükemmel bir

Detaylı

SANDALYENİN 4000 YILLIK ÖYKÜSÜ

SANDALYENİN 4000 YILLIK ÖYKÜSÜ SANDALYENİN 4000 YILLIK ÖYKÜSÜ Sandalye binlerce yıl önce kullanıma girdi. Sandalye tasarımı, sanılanın aksine basit değil zordur ve yanlış tasarlanan sandalyelerde oturmak rahatsız edicidir. Sümerler

Detaylı