Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde"

Transkript

1 Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum, mavi bayraklı plajlarıyla yerli yabancı turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bodrum da 62 adet mavi bayraklı plaj bulunurken bu plajların 7 tanesi ise halk plajı yılında Türkiye de 397 adet plaj mavi bayrak alırken, Muğla genelinde 89 plaja mavi bayrak asıldı. 89 mavi bayraklı plajın 62 si ise Bodrum da. Bodrum genelinde; Bodrum Kumbahçe Halk Plajı, Ortakent Halk Plajı, Gümüşlük Çayıraltı Halk Plajı, Gümüşlük Bölme Halk Plajı, Bitez Halk Plajı, Turgutreis Günbatımı Plajı ve Yalıkavak Halk Plajı olmak üzere yedi tane mavi bayraklı halk plajı bulunuyor. Bodrum da plajların haricinde ayrıca üç mavi bayraklı marina ve altı mavi bayraklı da yat bulunuyor. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından plajlar için belirlenen 27 kriter, 2013 yılı itibariyle 33 e çıkarıldı. Bu kriterlerin bir kısmı zorunlu, bir kısmı ise kılavuz kriterler olarak açıklandı. Mavi bayrak, bu kriterleri 1 yıl süre ile sağlayan plajlara veriliyor. En son Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla İl Koordinatörlüğü tarafından Bitez Halk Plajı Cankurtaran ekiplerinin de desteğiyle Bitez Halk Plajı na mavi bayrak asıldı.

2 BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim Derneği işbirliğiyle Bodrum da Japon Kültür Festivali kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Japon geleneksel dansları, müziği ve el sanatlarının sergilendiği festivale ilgi yoğun oldu. Belediye Meydanı nda düzenlenen ilk etkinlikte Japonlar tarafından bestelenen Türkçe şarkı ve davul gösterileri sahne aldı. Festivalde görev almak üzere ayrıca 36 Japon sanatçı ve müzisyenle birlikte Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı bölümünden 11 öğrenci de Bodrum a geldi. İkinci gün etkinliklerinde ise 400 yıllık Japon Çay Seremonisi, ikebana, origami, hat sanatı, deniz kabuklarından kolye, delik para ile uğur kolyesi yapımı gibi 7 ayrı kültür tanıtıldı. Kimono giyen Japonlar ve üniversite öğrencileri

3 tarafından etkinliğe katılan yerli yabancı turistlere çay servisi yapıldı. Japon kültür etkinlikleri Bodrum un ardından Isparta da devam edecek. Türk Kültür Değişim Derneği Başkanı Kanji İshimoto gösteriler hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlarken sahnede müzik ve gösteri yaptık. 7 tane geleneksel Japon el sanatını anlattık. Çay seromonisi, 400 sene önce başladı. ikebana, ikebanada çok meşhurdur. Başka yerde orogami. Hat sanatı. Böyle, kültürümüzü tanıtmayı çok seviyorum onun için 15 şehirde yaptık. 16. Şehir burası. dedi Ankara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yenal ise Bu etkinliklerin en büyük amaçlarından bir tanesi kültür ve sanat bakımından yaptıkları Japonya daki etkinliklerin bir kısmını hatta Bodrum gibi bir yerde bir besteleri oldu ve Bodrum bestesinin burada sunulduğunu hep birlikte gördük çok mutlu olduk. dedi Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Seval Aktaş ta Türk Japon dostluğunu köklü bir geçmişe dayandığını, Bodrum Belediyesi olarak bu dostluğa önem verdiklerini belirtti. Başkan Vekili Aktaş, ikram edilen Japon yeşil çayını değişik bulduğunu ifade ederek şunları söyledi. Bu Japonların çok meşhur yeşil çayıymış tadı güzel. Çok fazla değil. Önce tatlı yeniyor daha sonra çay içiliyor. Tatlının üzerine çay içildiği zaman çok fazla acısı belli olmuyor. Güzel değişik bir şey.

4 Başkan Vekili Seval Aktaş a Geleneksel Japon Yeşil Çayı ikram edildi

5 AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı Mayıs tarihlerinde Azerbaycan ın Bakü Kentinde Serhedci İdman Olimpiya Spor Kompleksinde 10 ülkeden 523 sporcunun katılımı ile yapılan Caspian Cup Uluslar arası Karate Şampiyonasında 4 birincilik ve 1 ikincilik madalyası kazanarak şampiyonada ki en başarılı kulüp oldu. Türkiye,Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan,Kırgızistan, Türkmenistan, İran, Ukrayna, Rusya,Özbekistan gibi dünya karatesinde söz sahibi olan ülkelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonaya 6 sporcu ile katılıp 4 altın ve 1 gümüş madalya kazanan takım büyük bir başarıya daha imza atmış oldu. Şampiyonada Kayra Sezgin, Enis Altıntaş, Dilek Çelik, Senanur Tarakcı birinci olarak altın madalya, Orhan Alp Kuzulu İkinci olarak Gümüş Madalya kazandı. Başarılı sporcular yaptıkları açıklamada Bakü de yapılan bu büyük organizasyon,haziran ayın da İstanbul da yapılacak olan Balkan Karate şampiyonasında ülkemizi milli takımda temsil edecek biz 4 sporcu için önemli bir hazırlık ve tecrübe oldu, şampiyonaya katılmamızı sağlayan sponsorumuz Palmarina Bodrum a ve tüm çalışanlarına, desteklerinden dolayı Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Bekir Çeker e, Bodrum Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan a, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon a ve kulüp başkanımız sayın Rıza Karakaya ya teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

6 BODRUMDA FESTİVAL GÜNLERİ Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Bodrum Dans Kulübü tarafından gerçekleştirilen 15. Uluslararası Bodrum Dans Festivali renkli görüntülere sahne oldu. UNESCO Kültürel Etkinlikleri listesinde yerini alan festivale bu yıl 2000 den fazla dansçı katıldı. 15. Uluslararası Bodrum Dans Festivali, düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı. Etkinliklere katılan Türk ve yabancı gruplar, Soma da yaşanan maden kazası nedeniyle giysilerine siyah kurdele taktı. Bodrum da düzenlenen festivale, Ermenistan, Azerbaycan, Ukrayna, Belarus, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, Gürcistan, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Makedonya, Moldova, Karadağ, Hollanda, İngiltere, Polonya, Portekiz, Romanya,

7 Rusya, Slovakya, Slovenya, İspanya ve İsviçre den ekipler katıldı. İlk iki gün, Bodrum Belediye Meydanı nda kurulan sahnede, 16 yaş altı Türk ve yabancı dansçılar gösterilerini sundu. Rusya, Ukrayna, Hindistan, Kırgızistan ve Gürcistan dan gelen minik dansçılarla Bodrum daki okullardan katılan öğrencilerin hazırladıkları danslarını sergiledikleri festivalde ilk gün 15, ikinci gün ise 14 farklı grup sahne aldı. Düzenlenen kültürlerarası gecede ise tüm ülkeler sırayla diğerlerine kendi danslarını öğretti. Etkinliğin ikinci gününde ayrıca Bodrum Trafo da düzenlenen Yerel Yönetimler Buluşması nda, festivale destek veren kurumlara hediyelerle teşekkür edildi. 30 ülkeden festivale katılan dansçılar, ülkelerini temsil eden ve kendi geleneklerini yansıtan hediyelerini Bodrum Kaymakamlığı adına Kaymakamlık Temsilcisi İlçe Mal Müdürü Nevzat Ernez ve Bodrum Belediye Başkanlığı adına Bodrum Belediye Başkan Vekili Osman Küçükyüzbaşı ya takdim ettiler. Yerel Yönetimler Buluşması sonrasında ise festival, Bodrum Barış Meydanı ve Hilmi Uran Meydanı nda eş zamanlı olarak devam etti. Gösterilere Bodrum Halkı yanı sıra, ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistler de eşlik etti. Dansçılar daha sonra Bodrum Belediye Meydanı nda gösterilerini sürdürdü. Gün boyu Bodrum un meydanlarında esen dans fırtınası sonrasında ise Bodrum Trafo da, birbirinden güzel dans geceleri düzenlendi. Türk Gecesi adıyla düzenlenen Trafo daki etkinlikte bu kez de, Türk kültüründen örnekler sunuldu. Roman dans gösterisi, Mezdeke Show, Aşuk ile Maşuk, Kuzey Kıbrıs Halk Oyunları gösterileri ve Zeybek gösterilerinin yanı sıra davul zurna eşliğinde tüm misafirlere halay öğretildi.

8 CULINARY BODRUM DAN MUTFAK

9 SERÜVENLERİ Bodrum da iki genç kadın girişimci, yemek sanatını; eğlenceli, ilginç, eğitici bir şekilde özendiren yemek atölyesi çalışmalarına ve gastronomik yürüyüş turları na başladı. Selen Cambazoğlu Taşbaşı ve Pelin Dumanlı, ayda birkez düzenlemeyi planladıkları mutfak atölye çalışmalarında; sushi, Ege yemekleri, Akdeniz mutfağı, bıçak kullanma teknikleri gibi çeşitli konuları ele alıyorlar. Eğitimleri şef Pelin Dumanlı veriyor. Dumanlı, gastronomi alanında iyi bir geçmişinin olmasının yansıra, halen çeşitli yemek kültürü dergilerinde yazılar yazıyor ve sakatat kültürüyle ilgili bir kitabı da basım aşamasında bulunuyor. Selen Cambazoglu Taşbaşı bu konuda yaptıkları çalışmaları anlatırken Culinary Bodrum adlı girişimleri ile turizm alanında geçmişe dayalı tecrübeleri göz önünde bulundurduklarını belirterek şunları söyledi.: Yeni girişimimiz olan Culinary Bodrum ile gastronomik yürüyüş turları ve atölyeler düzenliyoruz. Turizm alanında geçmişe dayalı tecrübelerimizi, gastronomi deneyimlerimizi ve arkeoloji & sanat tarihi alanında branşlaşmış olmamızın getirdiği altyapımızı CULINARY BODRUM adında birleştirdik. Çalışmalarımızı, Gastronomik yürüyüş turları ve Atölyeler olarak iki ana grupta topladık. dedi. Düzenlenen turlar Gulet tekne turu hariç yarım günlük ve 3-5 saat içinde tamamlanan turlar şeklinde planlanıyor. sitesinden program detaylarına ve iletişim bilgilerine ulaşılabiliyor. Selen Cambazoglu Taşbaşı özellikle, arkeoloji, sanat tarihi, dalış sporları, işletmecilik konusundaki turizm deneyimlerini, ortağı Pelin Dumanlı nın yemek ve gastronomi konusundaki bilgi ve deneyimleri ile birleştirmişler.

10 Culinary Bodrum atölye faaliyetleri Marina da bulunan Kumquat restorant tın atöleyeler için özel dizayn edilmiş avlusunda gerçekleşiyor. Bu atölye çalışmalarından ilk ini, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ziyaret ederek, bu girişimcilik örneğine destek olup başarılar diledi. Efsane Başkanlar, Mehmet Kocadon un yanında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi nin efsane başkanları Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan la Kumbahçe de gövde gösterisi yaptı. Başkan Kocadon, çok mutlu olduğunu belirterek, Çocukluk yıllarımda Tuğrul Acar beni büyüttü, gençlik yıllarımdaysa yanımda Mazlum Abim vardı diye konuştu. Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Kumbahçe sahilinde bulunan bir işletmede vatandaşlarla bir araya geldi. Bodrum Belediyesi eski Başkanlarından Mazlum Ağan ın da katıldığı toplantıya Kumbahçeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Kocadon alkışlar ve sevgi gösterileri ile karşılandı. MAZLUM AĞAN: Herkesi kucaklayan bir çalışmayla 5 yıl daha Bodrum Belediyesi eski başkanlarından Mazlum Ağan toplantıya Başkan Kocadon a hoş geldin demek için katıldığını belirterek, yaptığı konuşmanın da kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Ağan, Ben aslında başkanım mahallemize gelmişken kendisine bir hoş geldin demek istedim. O nedenle buradaydım. Ben Cumhuriyet Halk Partimizin ve başkanımızın Bodrum için yapmış olduğu çalışmalar ve bundan sonraki yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi sahibiyim. Onun için sadece hoş geldin diyecektim ama mikrofonu verdiler. Kendisine bu seçimde de başarılar

11 diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi nin ilkeleri doğrultusunda Bodrum a yapacağı yatırımlarla ilgili ve sevgili vatandaşlarımıza parti kimliğini de bırakarak, herkesi kucaklayan bir çalışma içerisinde, yine bir 5 yıllık dönem başkanlık hizmeti yapacağına inanıyorum. Kendisine yine burada merhaba diyorum, hoş geldin diyorum ve başarılar diliyorum diye konuştu. TUĞRUL ACAR: Mücadelemiz; kamusal alanların halkımıza açılması Mazlum Ağan ın ardından mikrofonu yine Bodrum Belediyesi nin eski başkanlarından olan, Efsane Başkan olarak tanınan ve Mehmet Kocadon un ekibinde yer alan CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuğrul Acar aldı. Acar konuşmasında; Benim için de, Mazlum gibi sürpriz oldu. Sizleri görünce bir şeyler söylemek istedim; hatırlarsınız 1994 yılından itibaren bu mahalle için yaptıklarımı, devamını da getireceğiz. Mazlum arkadaşım benden sonra devam etti, ondan sonra da Mehmet Başkanım Biz kamusal alanların halkımıza, kamuya kavuşturulması, onlara kazandırılması için tüm yarımadamız için el ele verdik. Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte, başkanımla birlikte, Muğla Büyükşehir Başkanımızla birlikte Bodrum da bu güzelliği her tarafa yaymak istiyoruz. MEHMET KOCADON: O koltukta ha sen oturmuşsun, ha ben oturmuşum Kendisinden önce başkanlık yapmış Mazlum Ağan ve Tuğrul Acar dan sonra mikrofonu alan Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ise kendisinin çok şanslı biri olduğunu, Eskiçeşme Mahallesi nde büyüdüğünü ve orada kendisini Tuğrul Acar ın büyüttüğünü anlattı. Başkan Kocadon, Gençlik yıllarımda bütün kötü alışkanlıklara spor sayesinde hiç bulaşmadım. İşte o zaman da Mazlum ağabeyim vardı yanımda. diyerek Bodrum un efsane başkanlarıyla yaşadığı çocukluk ve gençlik anılarını şöyle aktardı: Bu kadar şanslı bir insanım ben. Bunun için her ikisine de teşekkür ediyorum. Tabi 2009 yılında bir seçim atmosferi

12 yaşadık. Fakat bütün Türkiye ye örnek olacak bir davranış sergiledik. Ben mazbatamı almama rağmen Bodrum Belediye Başkanlığına gitmedim. Ta ki Mazlum Ağabeyim beni davet edinceye kadar. Bakın bu çok önemli arkadaşlar. Telefon açtı ve dedi ki; ne zaman geleceksin? Aynı şu ifadeyi kullandım kendisine; o koltukta ha sen oturmuşsun ha ben oturmuşum Mazlum ağabey. Ne zaman uygunsa, o zaman gelirim, dedim. Eğer bugün Kumbahçe Halkı böyle kenetlenebiliyorsa, birlik beraberlik içinde olabiliyorsa, geçmiş dönem ve yeni dönem bütün başkanlarımız el ele tutuşup karşınıza çıkabiliyorsa, işte güzellik budur arkadaşlar. Sahilleri Milli Emlak tan kiralayabilirsek; esnafım da kullanacak, halkım da Konuşmasının devamında; mutluluğa giden yolun önce sağlık, sonra ekonomiden geçtiğini vurgulayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Eğer bir yörenin belediye başkanı gerçekten iyiyse arkadaşlar, o yörenin insanı da mutludur. Mutluluğa giden yol da önce sağlıktan sonra ekonomiden geçer. Yaptığımız altyapı çalışmalarında boruların hepsini değiştirebildiğimiz kadar değiştirdik ve üst yapısını da tamamladık. Sonra şuradaki esnafımızla birlikte ekonomisine de katkı sağlayabilmek için hep beraber ortak projeler ürettik. Sadece sıkıntıyı sahil bandında yaşıyoruz, arada sırada. Sahil bandını bir ara esnaf arkadaşlarımıza kullandırdık ama bu sefer halktan başkanım denize giremiyoruz diye şikayet aldık. Sonra esnaf arkadaşları geri çektik ve bir düzene soktuk. Bu sefer de sahil bandına başkaları yerleşti. Başkanım, şarapçı kardeşlerimizden de denize giremiyoruz dediler. O zaman demek ki sahil bandını Milli Emlak tan kiralayabilirsek, biliyorsunuz onlar çok tatlı para alıyorlar ecri misil dediğimiz olaydan Bodrum Belediyesi olarak eğer şu kıyı bandını kiralayabilirsek arkadaşlar, esnafımız da, halkımız da rahat edecek. Çünkü biz gerekli her türlü düzenlemeyi yapacağız. Esnafım da kullanacak, halkım da kullanacak.

13 Havada kalan laflarla kimse Kumbahçe Halkını kandıramaz Başkan Mehmet Kocadon Biz esnafımızın ve halkımızın fikrini almadan hiçbir şey yapmayız diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti; Bunun da en güzel örneği Gümbet tir. Gidin Gümbet e bakın, orada ne güzel düzenlemeler yaptık. Esnafın ve halkın desteklemediği projeler zaten bayattır. Ayakta, havada kalır, asla bitmez. Hepimizin merak ettiği bir konu var; Halikarnas Diskomuzun kazıkları, değil mi? Sanki bizim görmediğimizi zannediyorlar, her türlü burada gelip anlatıyorlar. Bakın arkadaşlar, yetki karmaşası denen bir olay var. Şu anda bizim oralara müdahale etme şansımız yok. Millet gelip burada ahkâm kesmesin! Maalesef Çevre ve Şehircilik Bakanlığı elimizdeki bütün yetkileri aldı. Bize şikâyet geldi, biz durdurduk. Gerisi mahkemede, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nda uğraşılıyor. Bunun için kimse gelip de ben bunu hallederim, bu direği sökerim, demesin. Belediyelerin denize karışma yetkisi yok arkadaşlar. Bunlar sadece havada kalan laflar. Havada kalan laflarla kimse Kumbahçe Halkını kandıramaz. Toplantının ardından bölge esnafına da selam veren Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Ali Cengiz Kafe de Kumbahçe Sakinleriyle çay içip sohbet ederken, kendisine Kumbahçe ziyaretinde CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve eşi Hülya Kocadon da eşlik etti.

14 KÖYLER PANAYIRI 15 MART TA BARIŞ MEYDANINDA Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu köyler panayırı düzenleneceğini açıkladı. Hamdi Topçuoğlu nun yaptığı açıklma şöyle: Konseyimiz, köylerimizin sosyal- kültürel ve ticari değerlerini ortaya çıkararak o bölgelerimizi de bir Bodrum Turizmine kazandırmak amacıyla Köyler Panayırı düzenlemiş bulunmaktadır. Bu panayırda köylerimiz yetiştirdikleri ürünleri, sahip oldukları sosyal kültürel ve doğal güzellikleri tanıtacaklardır. Bu etkinlik sayesinde hem Bodrum turizmi yeni bir boyut kazandırmayı hem de köylülerimizin turizm sektöründen pay almalarını sağlamayı hedeflemekteyiz. Söz konusu etkinlik periyodik olarak her ay bir köyde, her mevsim ilçe merkezimizde sürdürülecektir. 15 Mart 2014 Cumartesi günü Barış (İskele) Meydanında saat arasında İlçemizin 19 köyü ve 1 konuk köyün ( Datça Sındı Köyü) seçilmiştir.) katılacağı bu etkinlikte Bodrum un kırsal renklerini bir arada görebileceğiz. Bu etkinlikte aramızda görmek bize güç katacaktır. Hamdi Topçuoğlu POLİS, MİLAS TA 3

15 DOLANDIRICIYI SUÇÜSTÜ YAKALADI Muğla Emniyet Müdürlüğü Milas İlçesinde düzenlenen operasyonla 3 kişinin dolandırıcılık yakalandığını bildirdi. Bu konuda yayınlanan basın bildirisi şöyle: günü N.Ö. isimli şahıs, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek günü bir şahsın gömü bulduğunu, adet altın olduğunu, hasta olan bir çocuğun tedavi masrafı için altınları parayı çevirmek istediklerini bildirmeleri üzerine, kendisinin bu olaya inanarak şüpheli şahıslara 580 adet sarı renkli metal görünümlü değerli altın bedeli olarak, 17 Bin TL para verdiğini ve Milas ilçesinden ayrılarak, İstanbul a gittiğinde almış olduğu 580 adet altının değersiz olduğunu öğrenmesi üzerine şüpheli şahısları arayarak, 1000 Adet altını 20 Bin TL karşılığında almak üzere anlaştıklarını, altınları almak için günü Milas merkezde buluşmayı kararlaştırdıklarını ifade etmesi üzerine; Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanması için 27/02/2014 günü buluşma yerinde operasyon

16 hazırlıkları yapılmış, müştekinin şüphelilere vermek için üzerinde bulundurduğu paraların seri numaraları kayda alınmış, olay yerine gelen 35 xx xxx plakalı araçta bulunan şüpheliler H.G., S.K. ve A.G. müştekinin aracında alışveriş esnasında suçüstü yapılarak yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramalarda; Önceden seri numaraları alınan toplamda 1000 TL nakit para, Sarı renkli değişik şekillerde toplam 2067 adet altın görünümlü metal cisimler, 2 Adet metal saplı bıçak, 1 Adet kesici kısmı çift olan testere ağızlı bıçak, Çok sayıda değişik kurumlara ait kartvizit ele geçirilmiştir. Şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda olayla ilgili hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmiştir. Vatandaşlarımızın altın dolandırıcılığı ya da kendisini her hangi bir bahane ile para/yardım talep eden kişilere itibar etmemelerini, dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli ve duyarlı davranmalarını, bu tür durumlarla karşılaşmaları halinde 155 Polis İmdat hattını aramalarını önemle rica ederiz.

17 Halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelede Muğla Emniyet Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİS, MARMARİS TE UYUŞTURUCU SATICILARINA AMAN VERMEDİ Muğla Emniyet Müdürlüğü nden, Marmariste yapılan operasyon sonunda, S.Ö adlı uyuşturucu satıcısını yakaladığı bildirildi. Bu konuda yayınlanan açıklama şöyle: Ülkemiz nüfusunun yarısından fazlasını oluşturan gençlerimizin gelişimlerini sağlıklı yaşam şartları içinde tamamlamaları, ülkemize ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmeleri, sosyal devlet anlayışının vazgeçilmez bir gereğidir. Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim görmelerini sağlamak ve uyuşturucu dahil her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla alınan bir dizi önlem ve tedbirler doğrultusunda; İnsan sağlığına zararlı, aynı zamanda halkımızın sağlığı, aile hayatı, sosyal ve mesleki hayatını ciddi olarak tehdit eden, özellikle gençlerimizi hedef alan, uyuşturucu yetiştiren Uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerinin genç nüfus yoğunluğunu fırsat

18 bilerek uyuşturucu madde temin edip Marmaris ilçemizde piyasaya sürecekleri yönünde bilgiler alınması üzerine 18 Şubat 2014 tarihinde Marmaris ilçemiz düzenlenen operasyon neticesi; 1 KİLO 57 GRAM TOZ ESRAR MADDESİ, 4 GRAM PRESLENMİŞ ESRAR MADDESİ, 1 ADET HASSAS TERAZİ, 1 ADET KAŞIK ele geçirilmiştir. Operasyonda S. Ö. isimli 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, Adli Makamlara sevk edilecektir. Toplum sağlığı ile gençlerimizin zararlı ve bağımlılık yapan bu maddelerden korunmasını sağlamak amacıyla uyuşturucu madde üreten, nakli ve ticaretini yapan suç odaklarına yönelik çalışmalarımız halkımızın da desteği ile aralıksız olarak devam edecektir. Uyuşturucu madde suçları ile mücadelede verdikleri desteklerden dolayı sayın Milas halkımıza ve basın mensuplarımıza şükranlarımızı iletiriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Türkiye Enduro Şampiyonası

19 8-9 Mart ta Bodrum da başlıyor Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum 1. Ayağın 8-9 Mart tarihlerinde Bodrum da yapılacağını bildiren Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, kupa ya Kenan Sofuoğlu nun adının verildiğini açıkladı. Yarışlar için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un çok büyük desteklerini aldıklarını söyleyen Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, Kızılağaç köyü Arena sında yapılacak olan yarışlar için parkur çalışmalarının tümünü Bodrum belediyesinin üstlendiğini açıkladı. Geçen yıl yarışlara 135 motorcunun katıldığını, bu yılki yarışların 1. Ayağına 200 civarı motor sevdalısının katılacağını söyleyen Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, Yunanistan da 5 motorcu yarışlara katılacak. Kendileri geçtiğimiz Bodrum a gelerek başvuruda bulundular. Dostluk adına bu tür girişimler bize onur veriyor. dedi. Yarışlara Bodrumdan da 50 civarında katılım olacağını söyleyen Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, Yarışlar için sponsor olan bütün kurum ve kişilere teşekkür ediyoruz. Enduro yarışlarında Bodrum her zaman bir isim oldu. diye konuştu. Federasyon Yönetim Kurulu üyesi ve BMK üyesi Faysal Şefkatli ilk yarışın Bodrum da yapılmasının ve iki defa dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu nun Bodrum a kendi adının verildiği yarışlara gelmesi Bodrum için çok önemli dedi. Haber : Ercan Vuranlar

20

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum, mavi bayraklı plajlarıyla yerli yabancı turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bodrum da 62 adet mavi bayraklı plaj bulunurken bu plajların 7 tanesi ise halk

Detaylı

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon

Detaylı

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum, mavi bayraklı plajlarıyla yerli yabancı turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bodrum da 62 adet mavi bayraklı plaj bulunurken bu plajların 7 tanesi ise halk

Detaylı

BODRUM U YABANCI GÜZELLER BASTI

BODRUM U YABANCI GÜZELLER BASTI BODRUM U YABANCI GÜZELLER BASTI 24 güzel 2 ekim akşamı Bodrum kalesinde yapılacak yarışmada kraliçe seçilebilmek için ter dökecekler Princess of the Universe yarışması için Bodrum Titanic Deluxe Otel de

Detaylı

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Bodrum Pazar Yeri ve çevresi yıkanıp

Detaylı

Merter Eğitim Kurumlarından Kan Bağışı

Merter Eğitim Kurumlarından Kan Bağışı Merter Eğitim Kurumlarından Kan Bağışı Bodrum da eğitim ve öğretimde gösterdiği başarılar kadar sosyal proje ve faaliyetlere de destek veren Özel Merter Eğitim Kurumları okul bahçesinde düzenlediği Kan

Detaylı

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri; Ekmek, pasta katkıları ve çikolata sektöründe büyük ölçüde önem taşıyan IBATECH Fuarına katılıyor. Bodrum Torba da hizmet

Detaylı

Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu Muğla da ilk kez Bodrum da böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu Muğla da ilk kez Bodrum da böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi: Takım Ruhuyla Aşıyorlar Engelleri Muğla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel program kapsamında Bodrum da yaşayan engelli gençlere yüzme ve basketbol kursları veriliyor.

Detaylı

CHP: ULUSAL DÜZEYDE YAS İLAN EDİLMELİDİR

CHP: ULUSAL DÜZEYDE YAS İLAN EDİLMELİDİR CHP: ULUSAL DÜZEYDE YAS İLAN EDİLMELİDİR Suruç ta yaşanan katliam sonrası CHP Muğla İl ve Bodrum İlçe örgütü birer kınama mesajı yayınladı. Yapılan açıklamalarda Ulusal Düzeyde yas ilan edimesi istendi.

Detaylı

BODTO 2015 Hijyen Eğitimleri Başlıyor

BODTO 2015 Hijyen Eğitimleri Başlıyor BODTO 2015 Eğitimleri Başlıyor Sağlık, İçişleri, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlıkları tarafından, 05 Temmuz 2013 tarih ve 28698 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Yönetmeliği kapsamında, hijyen eğitimlerinin

Detaylı

BODRUM 24 SAAT CANLI GÖRÜNTÜLERLE İNTERNETTE

BODRUM 24 SAAT CANLI GÖRÜNTÜLERLE İNTERNETTE BODRUM 24 SAAT CANLI GÖRÜNTÜLERLE İNTERNETTE Bodrum merkezinde antik kent sınırları içinde, 3 noktaya yerleştirilen 4 kamera ile internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek. Bodrum Otelciler

Detaylı

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri; Ekmek, pasta katkıları ve çikolata sektöründe büyük ölçüde önem taşıyan IBATECH Fuarına katılıyor. Bodrum Torba da hizmet

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum, mavi bayraklı plajlarıyla yerli yabancı turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bodrum da 62 adet mavi bayraklı plaj bulunurken bu plajların 7 tanesi ise halk

Detaylı

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum, mavi bayraklı plajlarıyla yerli yabancı turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bodrum da 62 adet mavi bayraklı plaj bulunurken bu plajların 7 tanesi ise halk

Detaylı

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/05/2016 31/05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ Geçici Plaka İzni Geçiş Abd Minor Outlying Adaları 03 08 03 Almanya 03 03 02 18 26 93 50 53 89 Arnavutluk 02 Avusturya 02 03 01 02 Belçika

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ

YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ Bodrum da bilinmeyen bir sebeple yolda yürüyen vatandaşın kafasına tahta düşmesi sonucu yaralandı. Bodrum tekilacılar sokağı olarak bilinen Eski Bankalar Sokak tan geçen

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

Travel Turkey İzmir'de Bodrum Rüzgarı

Travel Turkey İzmir'de Bodrum Rüzgarı Travel Turkey İzmir'de Bodrum Rüzgarı Travel Turkey İzmir 2015 Fuarı na katılan Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, yurt içi ve yurt dışı tanıtım çalışmalarının olumlu sonuçlar verdiğini

Detaylı

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak Mahallesi nde yaptığı kahve ziyaretinde kapanan Yalıkavak Belediyesi eski Başkanı Celal Yıldızhan ile bir araya gelerek

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

01/03/ /03/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/03/ /03/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/03/2016 31/03/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ AKÇAKALE SINIR KAPISI Geçici Plaka İzni Geçiş Bulgaristan 01 TOPLAMLAR: 01 ÇEŞME SINIR KAPISI Türkiye 15 01 TOPLAMLAR: 15

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrum da Üretici Pazarı Her

Bodrum da Üretici Pazarı Her Bodrum da Programı Kurban Bayramı Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni bayramın 2.günü olan 05 Ekim 2014 Pazar günü saat: 10.00-10.30 arasında Cumhuriyet Caddesi üzeri Halk Kütüphanesi karşısında bulunan

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

FAZLA SU HÜCRELERİ ŞİŞİRİYOR

FAZLA SU HÜCRELERİ ŞİŞİRİYOR FAZLA SU HÜCRELERİ ŞİŞİRİYOR Yeni yapılan çalışmalar birçok insanın egzersiz sırasında veya sonrasında çok fazla su tükettiğini ortaya koyuyor. Clinical Journal of Sport Medicine de yayımlanan çalışma,

Detaylı

LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ

LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ LİSELİLERE ANTİ TERÖR SEMİNERİ Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Bodrum da, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri başlıklı bir seminer verildi. Bodrum da faaliyet gösteren

Detaylı

01/01/ /01/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/01/ /01/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/01/2016 31/01/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ ÇEŞME SINIR KAPISI Geçici Plaka İzni Geçiş Türkiye 01 04 TOPLAMLAR: 01 04 CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI Türkiye 582 16 TOPLAMLAR:

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

Amatörler, gösteriye hazır

Amatörler, gösteriye hazır Amatörler, gösteriye hazır Çeşitli meslek gruplarından 11 amatör tiyatro gönüllüsünün bir araya gelerek hazırladıkları N olcak Şimdi? isimli tiyatro oyunu önümüzdeki günlerde görücüye çıkıyor. Aycan Karabaş,

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

01/07/2015 31/07/2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/07/2015 31/07/2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/07/2015 31/07/2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ Geçici Plaka İzni Geçiş Abd Minor Outlying Adaları 04 01 05 10 04 Almanya 13 01 01 70 01 186 69 135 161 Avustralya 01 01 Avusturya 01 09

Detaylı

AVRUPA OTOMOTİV PAZARI 2014 YILI OCAK AYINDA %5 ARTTI.

AVRUPA OTOMOTİV PAZARI 2014 YILI OCAK AYINDA %5 ARTTI. 28 Şubat 2014 BASIN BÜLTENİ AVRUPA OTOMOTİV PAZARI 2014 YILI OCAK AYINDA %5 ARTTI. AB (28) ve EFTA ülkeleri toplamına göre otomotiv pazarı 2014 yılı Ocak ayında 2013 yılı aynı ayına göre %5 büyüdü ve toplam

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Eylül - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İçindekiler 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 16-17 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan ın Bakü Kentinde Serhedci İdman Olimpiya Spor Kompleksinde 10 ülkeden 523

Detaylı

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ ERASMUS + ANA EYLEMLER ANA EYLEM 1 ANA EYLEM 2 ANA EYLEM 3 JEAN MONNET Bireylerin Öğrenme Hareketliliği İyi ve Yenilikçi Uygulamalar için İş Birliği Politika

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ

YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ Uluslar arası marka tescil maliyetleri şu şekilde hesaplanır: 1) WIPO ücreti: Uluslar arası Fikri Mülkiyet Örgütü merkezi İsviçre'de bulunan, uluslararası marka başvurularının

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

BODRUM SEÇİM GÜVENLİK KURULU TOPLANDI

BODRUM SEÇİM GÜVENLİK KURULU TOPLANDI BODRUM SEÇİM GÜVENLİK KURULU TOPLANDI Bodrum Seçim Güvenlik Kurulu Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başkanlığında toplandı. Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda seçimde

Detaylı

01/03/ /03/2014 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/03/ /03/2014 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/03/2014 31/03/2014 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ ÇEŞME SINIR KAPISI Geçici Plaka İzni Geçiş Türkiye 04 01 TOPLAMLAR: 04 01 CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI Türkiye 1,349 03 TOPLAMLAR:

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1 EK TABLOLAR Tablolar, - (129) Dünya Sağlık Örgütü: WHO Dünya Sağlık Raporu - (123) Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı: UNDP İnsani Gelişme Raporu - (128) Dünya Bankası: WB

Detaylı

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI 691010 ABD 0 463 0 0 9.273 7.644 691090 ABD 783.096 190 1.634.689 1.330.333 3.869 3.102 TOPLAM 783.096 653 1.634.689 1.330.333 13.142 10.746 691090 Afganistan 6.557 0 24.223 19.558 691010 Almanya 885 1.068

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Mayıs - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN YABANCI ZİYARETÇİLERİN

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

9. Uluslararası İlişkiler

9. Uluslararası İlişkiler 9. Uluslararası İlişkiler 9.1. Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları (ÇVÖA) Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları, 03.11.1970 tarihinde Avusturya ile imzalanarak başlamış olup, bugüne kadar 76 ülke

Detaylı

Efsane Başkanlar, Mehmet Kocadon un yanında

Efsane Başkanlar, Mehmet Kocadon un yanında Efsane Başkanlar, Mehmet Kocadon un yanında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi nin efsane başkanları Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan la Kumbahçe de gövde gösterisi yaptı. Başkan Kocadon,

Detaylı

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Organik et ve süt ürünlerine talebin artığına dikkat çeken LandForce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Organik besicilik uygulamaları sayesinde

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018 ve ye göre dış ticaret Miktar m2 Miktar m2 690721 ABD 29.636.682 1.428.016 0 0 8.481.569 6.912.337 690722 ABD 226.394 13.790 0 0 68.891 55.759 690723 ABD 826.034 61.902 0 0 349.614 285.071 690730 ABD 88.188

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Şubat - 2019 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1 TÜRKİYE YE GELEN YABANCI ZİYARETÇİLERİN

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Ekim - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1.TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

HIRSIZLAR KAMERAYA YAKALANDI

HIRSIZLAR KAMERAYA YAKALANDI HIRSIZLAR KAMERAYA YAKALANDI Bodrum ilçesinde hırsızlık yapan 4 kişinin, 60 bin liralık tekel ürünü çalma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Akyarlar mahallesinde bulunan bir markete giren 4 kişinin

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Bodrum Tanıtma Vakfı fuar sezonunu Fransa ile açtı

Bodrum Tanıtma Vakfı fuar sezonunu Fransa ile açtı Bodrum Tanıtma Vakfı fuar sezonunu Fransa ile açtı Bodrum Tanıtma Vakfı 2014-2015 Turizm Fuarları Dönemine 23-26 Eylül 2014 tarihleri arasında Paris te düzenlenen IFTM Top Resa Turizm Fuarı ile adım attı.

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

TUR un artık bir maskotu var..

TUR un artık bir maskotu var.. TUR un artık bir maskotu var.. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU NUN RESMİ MASKOTU BİSİKLETÇİ PARDUS YARIŞ ALANLARINDA MİNİK BİSİKLETLİLERLE BULUŞACAK Anadolu nun en efsane hayvanı, Anadolu Leoparı

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

01/08/2015 31/08/2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/08/2015 31/08/2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/08/2015 31/08/2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ Geçici Plaka İzni Geçiş Abd Minor Outlying Adaları 02 08 03 01 Almanya 04 01 45 03 169 60 129 181 Avustralya 01 01 Avusturya 01 02 04 02

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

INCOMING TURİZM RAPORU / ARALIK 2017

INCOMING TURİZM RAPORU / ARALIK 2017 Özet Sonuçlar Ocak-Aralık döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısında % 27.84 oranında artış Aralık ayında gelen yabancı ziyaretçi sayısında %30.84 oranında artış Ocak- Aralık döneminde OECD ülkelerinden

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Kasım - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İÇİNDEKİLER 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1.TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI 1 26 EYLÜL 2013, Saygıdeğer Menemen Halkımla, Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım o güzel gündeki konuştuklarımı ölümsüzleştirmek istedim. Sevgi ve Saygılarımla 2 Kıymetli Büyüklerim, Partimizin

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı