Karar Tarihi : Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Karar Tarihi : Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller"

Transkript

1 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Emirgazi Belediyesi araç parkında arızalı durumda bulunan 1990 model Caterpiller marka greyderin Belediyemizce bedelsiz olarak tamir ettirilmesi talebinin kabul edilerek; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. maddesi (a) fıkrası gereğince söz konusu aracın tamir ve bakım masraflarının Belediyemizce karģılanarak çalıģır duruma getirilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

2 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Belediyemizce, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. maddesinin (a) fıkrası gereğince Bozkır Ġlçesine Kapalı Pazar Yeri yapılmasına ve mevcut Atatürk Anıtının çevre düzenlemesinin yapılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

3 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Diğer KuruluĢlarla ĠliĢkiler ve Protokoller KARAR : Selçuklu Ġlçesi IĢık Mahallesinde bulunan 2704 ada 285 parsel numaralı 2516 m 2 lik, mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait imar planında Ticaret Sahası olarak ayrılan gayrimenkule; Belediyemizce, bölge halkının ihtiyacını karģılayacak nitelikte otopark ve çevre düzenlemesi yapılması ile alakalı olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Protokol yapmak üzere Belediye BaĢkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

4 Karar No : Konu : Stratejik Plan-Performans-Faaliyet Raporu KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 41. Maddesi ile 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 9. Maddesi hükümleri gereğince Belediye BaĢkanlığımızca hazırlanan ve 2016 Mali Yılı Bütçesine esas teģkil eden 2016 Mali yılı Performans Programı çalıģması Komisyonumuzca incelenmiģtir Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanununun 9. Maddesindeki düzenleme ile Kamu Ġdarelerine, Stratejik planlarında belirtilen misyon ve vizyonlarına uygun, ölçülebilir hedefler saptamalarını, performanslarını da önceden belirlenmiģ olan göstergeler doğrultusunda ölçmelerini, Belediye hizmetlerinin istenilen düzeyde ve kalite de sunulabilmesi için bütçeleri ile program bazında kaynak tahsislerini, stratejik planları ile performans programlarına dayandırmaları zorunluluğu getirmiģtir. Belediye BaĢkanlığımız tarafından hazırlanan 2016 Mali Yılı Performans Programı yukarıda zikredilen ilgili kanun, yönetmelik ve stratejik plan dikkate alınarak incelenmiģtir Mali yılı Performans Programının stratejik planda belirtilen misyon ve vizyonumuza uygun, gerçekleģebilir hedeflerde, denetim ve izlemeyi kolaylaģtırıcı kapsamda olduğu görülmüģ olup; Komisyonumuzda oy birliği ile kabul edilmiģtir." raporu doğrultusunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince Belediyemizin 2016 Yılı Mali Performans Programının kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir.

5 Karar No : Konu : Bütçe-Kesin Hesap-Aktarma KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli meclis toplantısında havale edilen, Belediyemiz 2015 Mali Yılı Bütçesinde (Fen iģleri Müdürlüğü) fonksiyonel , Finans 05, Ekonomik (Yol Yapım Giderleri) kodunda yeterli ödenek kalmadığından ,00 TL'nin, (Kentsel Tasarım Müdürlüğü) Kurumsal, fonksiyonel kod, 5 Finanssal Kod ve Ekonomik kodlu Sosyal Tesisler harcama kaleminden aktarılması talebi Komisyonumuzca uygun görülmüş olup, Meclisimizce karara bağlanması. " raporu doğrultusunda; Belediyemiz Fen ĠĢleri Müdürlüğünün ( ) 2015 Mali Yılı Bütçesin fonksiyonel , Finans 05, Ekonomik (Yol Yapım Giderleri) koduna; Kentsel Tasarım Müdürlüğünün, fonksiyonel kod, 5 Finanssal Kod ve Ekonomik kodlu Sosyal Tesisler harcama kaleminden ,00 Türk Lirası aktarılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

6 Karar No : Konu : Bütçe-Kesin Hesap-Aktarma KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza, tarihli meclis toplantısında havale edilen, Belediyemiz 2015 Mali Yılı Bütçesinde (Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü) fonksiyonel , Finans 05, Ekonomik (Diğer Arsa Alım ve KamulaĢtırma Gideri) kodunda yeterli ödenek kalmadığından ,00 TL'nin, (Kentsel Tasarım Müdürlüğü) Kurumsal, fonksiyonel kod, 5 Finanssal Kod ve Ekonomik kodlu Sosyal Tesisler harcama kaleminden aktarılması talebi Komisyonumuzca uygun görülmüş olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda; Belediyemiz Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün ( ) 2015 Mali Yılı Bütçesinin Fonksiyonel , Finans 05, Ekonomik (Diğer Arsa Alım ve KamulaĢtırma Gideri) koduna; Kentsel Tasarım Müdürlüğünün, Fonksiyonel kod, 5 Finanssal Kod ve Ekonomik kodlu Sosyal Tesisler harcama kaleminden ,00 Türk Lirası aktarılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

7 Karar No : Konu : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonunun "Komisyonumuza tarihli Meclis toplantısında havale edilen, Kültür ĠĢleri Müdürlüğünün KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esaslarına Dair Yönetmeliği, Bakanlar Kurulunun 2005/9986 sayılı Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve Selçuklu Belediye BaĢkanlığı Birimlerin ÇalıĢma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliği çerçevesinde incelenmiģ olup Komisyonumuzca uygun görülmüģtür. Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda; Belediyemiz Kültür ĠĢleri Müdürlüğünün KuruluĢ Görev ve ÇalıĢma Esaslarına Dair Yönetmeliğin Komisyondan geldiği Ģekli ile kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Eki :Yönetmelik

8 Karar No : Konu : Yönetmelik KARAR : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyonnun "Komisyonumuza tarihli Meclis toplantısında havale edilen, ĠĢletme ve ĠĢtirakler Müdürlüğünün KuruluĢ, Görev ve ÇalıĢma Esaslarına Dair Yönetmeliğin 7.maddesi Müdürlüğün Görevleri bölümüne 8 madde eklenmesi talebi incelenmiģ olup; 1- Ġlçemiz genelinde bulunan yardıma muhtaç kiģi, dernek, vakıf vb. kuruluģlara eģitlik ilkesi çerçevesi içerisinde gerekli yardım ve desteği sağlamak, 2- Engelli vatandaģların transfer iģlemlerini gerçekleģtirmek, 3- Bakıma ihtiyacı olan yaģlıların Evde Bakım Hizmetlerini yapmak, 4- Muhtaç asker ailelerine asker aile maaģı vermek, 5- Belediyemizle ilgili kültürel ve sosyal organizasyonların yeme-içme hizmetlerini yerine getirmek, 6- Belediye personelinin yeme-içme ile ilgili ihtiyaç ve hizmetlerini karģılamak, 7- Konya Tropikal Kelebek Bahçesinin sevk ve idare iģlerini yapmak, 8- Otizm ve Down Sendromlular YaĢam Merkezinin sevk ve idare iģlerini yapmak, Maddelerinin ĠĢletme ve ĠĢtirakler Müdürlüğünün yönetmeliğine eklenmesi Komisyonumuzca uygun görülmüģtür. Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda; Belediyemiz ĠĢletme ve ĠĢtirakler Müdürlüğünün KuruluĢ Görev ve ÇalıĢma Esaslarına Dair Yönetmeliğinin 7. maddesi Müdürlüğün Görevleri baģlığı altına aģağıdaki 8 adet maddenin eklenmesine oy birliği ile karar verilmiģtir. 1- Ġlçemiz genelinde bulunan yardıma muhtaç kiģi, dernek, vakıf vb. kuruluģlara eģitlik ilkesi çerçevesi içerisinde gerekli yardım ve desteği sağlamak, 2- Engelli vatandaģların transfer iģlemlerini gerçekleģtirmek, 3- Bakıma ihtiyacı olan yaģlıların Evde Bakım Hizmetlerini yapmak, 4- Muhtaç asker ailelerine asker aile maaģı vermek, 5- Belediyemizle ilgili kültürel ve sosyal organizasyonların yeme-içme hizmetlerini yerine getirmek, 6- Belediye personelinin yeme-içme ile ilgili ihtiyaç ve hizmetlerini karģılamak, 7- Konya Tropikal Kelebek Bahçesinin sevk ve idare iģlerini yapmak, 8- Otizm ve Down Sendromlular YaĢam Merkezinin sevk ve idare iģlerini yapmak,

9 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Konya BüyükĢehir Belediye Meclisinin 14/11/2014 tarih ve 821 sayılı kararı ile onaylanan Sarayköy Mahallesi 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planına uygun olarak 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planının yapılması ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

10 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Konya BüyükĢehir Belediye Meclisinin 14/11/2014 tarih ve 820 sayılı kararı ile onaylanan Sulutas Mahallesi 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planına uygun olarak 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planının yapılması ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

11 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Konya BüyükĢehir Belediye Meclisinin 17/10/2014 tarih ve 686 sayılı kararı ile onaylanan Tatköy Mahallesi 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planına uygun olarak 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planının yapılması ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

12 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun Yazır Mahallesi M29-A-01-D-1-B pafta, ada 1 parselin Özel Lise Alanı, Emsal=1.20, Yençok=4 Kat, MaxTAKS=0.40 olan imarının, Özel Eğitim Tesisleri Alanı Emsal=1.20, Yençok=4 Kat, MaxTAKS=0.40 olarak yeniden düzenlenmesi talebinin kabulüne Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

13 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığının 26/08/2015 tarih ve sayılı yazısına istinaden, Ekte sunulan Askeri Güvenlik Bölgelerinin Ġmar Planlarına iģlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

14 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun Tömek Mahallesi, L29-D-23-B-3-C pafta, Ada, 9 Parselin Konya BüyükĢehir Belediyesinin tarih ve 601 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planına uygun olarak, 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planının Sanayi Alanı, Emsal=0.60, MaksTAKS=0.40, Yençok=12.50 m, plan notları ve çevresi ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

15 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Konya BüyükĢehir Belediyesinin 12/06/2015 tarih ve 762 sayılı meclis kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planına askı süresince yapılan itirazın Komisyonca değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu plan değiģikliğini BüyükĢehir Belediyesi yapmıģ olmasından dolayı, değerlendirilmesi için BüyükĢehir Belediye Meclisine havalesine Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

16 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun Hocacihan mahallesi, M28-B-14-B-3-A (19 i III) pafta, ada 8 parselin, Ayrık Ġkiz 2 Kat, TAKS=0.25, KAKS=0.60 olan imarında, Ayrık 2 Kat, Emsal=0.60, MaxTAKS=0.25 olarak yeniden düzenlenmesi talebinin, talep sahibinin talebinden vazgeçmesinden dolayı, dosyanın iade edilmesine Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

17 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun DikilitaĢ Mahallesi, M29-A-01-B-4-A (28 N I, 29 N II-III) pafta, ada 2 parsel, ada 3 parsel, ada 2 parsel,18962 ada 5 parsel ve ada 5 parsellerle ile ilgili plan tadilatı talebinin, Ġmar Komisyonunun "Talebin plan bütünlüğünü bozucu nitelikte olmasından dolayı Komisyonumuzca uygun görülmemiģ" raporu doğrultusunda reddine oy birliği ile karar verildi.

18 Karar No : Konu : Ġmar Planı/Tadilatlar KARAR : Tapunun DikilitaĢ Mahallesi, M29-A-06-A-4-B (24 M III) pafta, ada 16 parselin, E=0.90, H=7.50m Ticaret Merkezi olan imarında, Ticaret Alanı, Emsal=1.80, Max TAKS=0.40, Plan notları ve yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir.

19 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Bütçe-Kesin Hesap-Aktarma KARAR : Belediyemizin 2016 Mali Yılı Gelir Bütçesinin Ekonomik Kodlaması birinci düzeyleri, Gider Bütçesinde Kurumsal kodlaması yapılan birimlerin Fonksiyonel Kodlaması birinci düzeyleri, ayrıntılı harcama programları ile finansman programları üçer aylık dönemler itibarı ile toplamları üzerinden birinci düzeyde ayrı ayrı ve 12 maddelik Bütçe Kararnamesinin de madde, madde yapılan açık oylanması neticesinde 2016 Mali Yılı Bütçesinin aģağıdaki Ģekilde ve 01 OCAK 2016 tarihinden itibaren uygulanmak üzere kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Ekonomik sınıflandırılması gelir kısmında ayrı ayrı izah edildiği gibi Gelir Bütçesi toplamı ,00 Türk Lirası olarak tahmin edilmiģ bulunmaktadır. Gider Bütçesinin Kurumsal sınıflandırma, Fonksiyonel sınıflandırma, Finans tipi, Ekonomik sınıflandırma, kısımlarında ayrı ayrı izahı yapılacağı üzere, Gider Bütçesi de Gelir Bütçesine denk olarak ,00 Türk Lirası olarak tahmin edilmiģtir. G E L Ġ R B Ü T Ç E S Ġ 01 - VERGĠ GELĠRLERĠ : ,00 TL 03 - TEġEBBÜS ve MÜLKĠYET GELĠRĠ : ,00 TL 04 - ALINAN BAĞIġ VE YARD. ĠLE ÖZEL GELĠRLER : ,00 TL 05 - DĠĞER GELĠRLER : ,00 TL 06 - SERMAYE GELĠRLERĠ : ,00 TL 09 - RED ve ĠADELER (- ) : ,00 TL TOPLAM : ,00 TL olarak tahmin edildiği Mali Yılı Gider Bütçesi hazırlanırken gider yerlerinin (müdürlüklerin) bütçeden almıģ olduğu paylar gösterilmektedir. Bu gider bütçesinin hazırlanmasında bütün birim müdürleri ve personeli hazır bulunmuģtur. Bütün birim müdürleri ve personelin istekleri, talep ettikleri Plan ve Bütçe Komisyonuna iletilmiģ ve yapılan müzakeresi neticesinde öncelikle kalemler, ihtiyaçlar, projeler dikkate alınarak bütçesine ödenek konulmuģtur. 19/23

20 T.C. SELÇUKLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI 2015 DÖNEMİ EKİM AYI TOPLANTISI TARİHLİ BİRLEŞİM 1. OTURUM G Ġ D E R B Ü T Ç E S Ġ 02 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetlerine : ,00 TL 05 ĠNSAN KAYNAKLARI ve EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetlerine : ,00 TL 10 BĠLGĠ ĠġLEM MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetleri : ,00 TL 12 DIġ ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetleri : ,00 TL 18 YAZI ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetlerine : ,00 TL 20 TEFTĠġ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetlerine : ,00 TL 24 HUKUK ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetlerine : ,00 TL 25 BASIN YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 08) Dinlenme Kültür ve Din Hizmetlerine : ,00 TL 30 SAĞLIK ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 05) Sağlık Hizmetlerine : ,00 TL 31 EMLAK ve ĠSTĠMLAK MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 06) Ġskan ve Toplum Refahı Hizmetleri : ,00 TL 32 FEN ĠġLERĠMÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 04) Ekonomik ĠĢler ve Hizmetlerine : TL 33 MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01) Genel Kamu Hizmetlerine : ,00 TL 34 RUHSAT DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 04)Ekonomik iģler ve Hizmetlerine : ,00 TL 35 ĠMAR ve ġehġrcġlġk MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 06)Ġskan ve Toplum Refahı Hizmetlerine : ,00 TL 36 KÜLTÜR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 08) Dinlenme Kültür ve Din Hizmetleri : ,00 TL 20/23

21 T.C. SELÇUKLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI 2015 DÖNEMİ EKİM AYI TOPLANTISI TARİHLİ BİRLEŞİM 1. OTURUM 37 PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 04)Ekonomik iģler ve Hizmetler : ,00 TL 38 DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 01)Genel Kamu Hizmetlerine : ,00 TL 39 ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 05) Çevre Koruma Hizmetlerine : ,00 TL 40 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 03) Kamu düzeni ve Güvenlik Hizmetleri : ,00 TL 42 PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 06) Ġskan ve Toplum Refahı Hizm. : ,00 TL 44 ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 06) Ġskan ve Toplum Refahı Hizm. : ,00 TL 45 KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 04) Ekonomik ĠĢleri ve Hizm. : ,00 TL 46 ĠġLETME VE ĠġTĠRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 04) Ekonomik ĠĢler ve Hizm. : ,00 TL 47 SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 08) Dinlenme, Kültür ve Din Hizm. : ,00 TL 48 YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 TL 04) Ġskan ve Toplum Refahı Hizm. : ,00 TL 49 KIRSAL HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 04) Ekonomik ĠĢler ve Hizm. : ,00 50 TESĠSLER MÜDÜRLÜĞÜ : ,00 01) Genel Kamu Hizm. : ,00 + GENEL TOPLAM : ,00 TL 2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESĠ Madde 1- Belediye birimleri için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ,00 TL. 21/23

22 T.C. SELÇUKLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI 2015 DÖNEMİ EKİM AYI TOPLANTISI TARİHLİ BİRLEŞİM 1. OTURUM Ödenek verilmiştir. Madde 2- Belediye bütçesinin gelirleri (B) Gelirlerin Ekonomik Sınıflandırması cetvelinde gösterildiği gibi toplam ,00 TL. Olarak tahmin edilmiştir Madde 3- Gelir Çeşitlerinin yasal dayanakları (C)cetvelinde gösterilmiştir. Yasal dayanağı bulunmayan gelir tahsil edilemeyecektir. Madde 4 (G) Cetvelinde nicelik ve niteliği gösterilen yatırım projeleri için üst yönetici, hükmü birden çok yılı kapsayan sözleşme yapmaya yetkilidir. Madde sayılı Harcırah Kanununun 8 inci maddesi gereğince memur ve hizmetli olmayanların yurt içi ve yurt dışı gezi ve görevlerinde verilecek günlük ve yo giderleri bağlı (H) cetvelinde gösterilen miktarlar üzerinden ödenecektir. Madde 6 Bütçeye cetveller eklenmiştir. a) Bütçe Kararnamesi b) Ödenek Cetveli ( A ) (Örnek 14) c) Gelirlerin Ekonomik Sınıflandırması ( B ) Cetveli (Örnek 15) d) Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli (Örnek 16) e) Gelirlerin Yasal Dayanağını Gösterir ( C ) Cetveli (Örnek 17) f) Çok Yıllı Gider Bütçesi Cetveli (Örnek 18) g) Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde İzleyen İki Yıl Bütçe tahmini Cetveli (Örnek 8) h) Çok Yıllı Gelir Bütçesi Cetveli (Örnek 19) i) Çok Yıllı Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli ( Örnek 20 ) j) Gelecek Yıllara Yaygın Yüklenmelerine İzin Verilen Hizmetlere ait(g)cetveli (Örnek 21) k) Memur ve Hizmetli Olmayanlara Verilecek Harcırahı Gösterir (H) Cetveli (Örnek 22) l) İhdas Edilen Memur Kadrolarını Gösterir (K 1) Cetveli (Örnek 23) m) İhdas Edilen Sürekli İşçi Kadrolarını Gösterir (K 2) Cetveli (Örnek 24) n) 237 sayılı Taşıt Kanununa Göre Satın Alınacak Taşıtları Gösterir (T 1) Cetveli (Örnek-25) o) Mevcut Taşıtları Gösterir (T 2) Cetveli (Örnek 26) p) Ayrıntılı Harcama Programı (Örnek 27) q) Finansman Programı (Örnek- 28) Madde 7 Vergi resim harç ve katılım paylarının tahsil sureleri 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu ile 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu ile gösterilen zamanlarda, diğer gelirler ise ilgili kanun ve 22/23

23 T.C. SELÇUKLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI 2015 DÖNEMİ EKİM AYI TOPLANTISI TARİHLİ BİRLEŞİM 1. OTURUM mevzuata uygun olarak eşit taksitlerle tahsil edilir. Kiralar ise ilgili kanun ve yönetmelikler, karşılıklı yapılan sözleşmeler ve şartnamelerde hüküm bulunmadığı hallerde; 30 Eylüle kadar 3 eşit taksitle tahsil edilecektir. Belediyemizin isteğe bağlı hizmet karşılığı ücretleri, Belediye Meclisince kararlaştırılan gelir ücret tarifesi hükümlerine göre uygulanır Sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkındaki Kanunun 106. maddesi gereğince 213 sayılı Vergi Usul Kanununa tabii vergi, resim, harçlar ve diğer gelirlerin adı geçen maddede belirtilen miktara kadar olanların terkin işlemlerinin yapılması için 5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunun 79. Maddesi gereği Üst Yöneticiye yetki verilmiştir. Madde 8- Belediye Meclisinde kabul edilip halen yürürlükte bulunan Sıhhi Ġdare ve Fenni Zabıta Talimatnamesinde men edilmesi veya yapılması emredilen hususlarda verilecek ceza miktarlarını 1608 Sayılı Kanunun 1.maddesi ve bu Kanunu değiģtiren ve değiģtirecek kanunlarla, miktarını artıran kanunlar gereğince tayin ve tespite Belediye Encümeni yetkilidir. Madde 9- Belediyemiz Bütçe yılı içerisinde ihtiyaç duyduğu takdirde, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 15/i maddeleri ile 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 27. maddeleri gereğince, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarından yardım ve borç para alabilir. Madde Sayılı Kanunun 15. Maddesi gereği; Belediyemizin Dayanıklı Taşınırlar Defterinde kayıtlı bulunan mallar ile demirbaşların tamamı, belediyemize yapılan bağışlar, satışlar ve kiralardan elde edilen gelirler; temizlik ve katı atık, imar, çevre ve çevre sağlığı, kültür sanat turizm, sosyal hizmet ile ilgili kamu hizmetlerinde fiilen kullanılmak üzere tahsis edilmiştir. Madde 11- Bu kararname hükümleri 1 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girer. Madde 12- Bu kararname hükümlerini Üst Yönetici yürütür Düzenlenen bu bütçe kararnamesi ve ek cetvellerinin meclis tutanaklarına uygun olduğu tasdik olunur.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan Karar Tarihi : 03.10.2016 Karar No : 41850698.301.05-172 : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Belediyemiz park ve bahçeler hizmetleri faaliyet alanlarında kullanılmakta olan muhtelif tür ve cinslerdeki

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler

Karar Tarihi : Karar No : Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler Karar Tarihi : 01.10.2014 Karar No : 41850698.301.05-172 Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Belediyemiz ile Van Ġli TuĢba Ġlçesi arasında Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Teknik alanlarda iliģkilerin

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 24/11/2016 tarihinde saat 11:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 488 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. o) Seydikemer ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir

Detaylı

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1-Belediye/bağlı idare/birlik birimleri için (A) Ödenek cetvelinde gösterildiği gibi toplam 21.000.000.00.TL. ödenek verilmiştir. İfadesi komisyonumuzca oy birliği ile

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 03.10.2016 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen 26.09.2016 tarih ve 47383680-01/11196 sayılı Mali Hizmetler Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- Belediye idare birimleri için (A) Ödenek Cetveli gösterildiği gibi toplam 21.600.00 TL. liralık verilmiştir. İfadesi Komisyonumuzca oy birliği ile Madde 2- Belediye

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI 2. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 100: Gündemin birinci maddesi; 2016 mali yılı bütçe görüşülmesine

Detaylı

HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 02.10.2017 tarihli toplantısında Komisyonlarımıza havale edilen 22.09.2017 tarih ve 31673748-301.01-E.4076 sayılı Kültür ve

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 2016 Yılı Gelir-Gider Bütçesi. TEKLİF: Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 18.09.2015 tarih 2015/24731 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; Kartal Belediyesi 2016 Yılı Gelir - Gider Bütçesi Belediye

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 18.KASIM.2015 TARİHLİ BÜTÇE MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 18.KASIM.2015 TARİHLİ BÜTÇE MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 18.KASIM.2015 TARİHLİ BÜTÇE MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE BAŞKANI :Dr.Hakan Can YILMAZ MECLİS ÜYESİ :Arzu ARAL MECLİS ÜYESİ :Necla ERSÖZ MECLİS ÜYESİ :Mehmet

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2017/171 KARAR TARİHİ : 20/10/2017 KARARIN ÖZÜ: 2018 Yılı Gelir

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 17. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 17. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI BİRİNCİ OTURUM; T.C. 1. 07.05.2013 tarihli 16ncı olağan Birlik Meclis Toplantısı na ait Tutanak Özetinin okunması. 2. 2014 Yılı Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu na havale edilmesi. 3. Üye Belediyelerin

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE MALİ KOMİSYONU RAPORU (2015 Yılı Bütçesi)

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE MALİ KOMİSYONU RAPORU (2015 Yılı Bütçesi) MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE MALİ KOMİSYONU RAPORU (2015 Yılı Bütçesi) Belediye Meclisinin 11/11/2014 Tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen Muğla BüyükĢehir Belediyesinin 2015

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

SAYI : 197 MERSİN 21/10/2015 KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLEREK OYLANMASI SONUCUNDA

SAYI : 197 MERSİN 21/10/2015 KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLEREK OYLANMASI SONUCUNDA Belediye Meclisinin 05/10/2015 tarih ve 170 sayılı ara kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonu, Eğitim-Kültür-Gençlik ve Spor Komisyonu ile Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna ortak havale edilen 2016 Mali

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2018/137 KARAR TARİHİ : 19/10/2018 KARARIN ÖZÜ: 2019 Yılı Gelir-Gider

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi:21.10.2014 Karar Sayısı: 84516765-301-05/80 Meclis Başkan: İnş. Müh. Hasan ARSLAN Belediye Başkanı MECLİS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: SEMRA AKSU,

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 7 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 ÖDENEK CETVELİ - A ÖRNEK - 5 GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRMA B CETVELİ ÖRNEK

Detaylı

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ 2018-2019 GELİR-GİDER TAHMİNLERİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 2017 Yılı Bütçe Kararnamesi... 5 Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde

Detaylı

ĠZMĠR ĠLĠ ÇĠĞLĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

ĠZMĠR ĠLĠ ÇĠĞLĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI ĠZMĠR ĠLĠ ÇĠĞLĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 19.10.2017 Karar Sayısı : 84516765-301.05/57 Meclis BaĢkanı : ĠnĢ. Müh. Hasan ARSLAN Belediye BaĢkanı MECLĠS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: Semra AKSU,

Detaylı

OSMANGAZİ BELEDİYESİ Mali Yılı Bütçesi Gelir Gider Tahminleri

OSMANGAZİ BELEDİYESİ Mali Yılı Bütçesi Gelir Gider Tahminleri OSMANGAZİ BELEDİYESİ 2016 Mali Yılı Bütçesi 2016-2018 Gelir Gider Tahminleri www.osmangazi.bel.tr OSMANGAZİ BELEDİYESİ OSMANGAZİ BELEDİYESİ 2016 Mali Yılı Bütçesi 2016-2018 Gelir Gider Tahminleri 2016

Detaylı

Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55. Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55. Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2016/148 KARAR TARİHİ : 21/10/2016 KARARIN ÖZÜ: 2017 Mali Yılı

Detaylı

Madde 1- Belediye/bağlı idare/birlik birimleri için ( A) ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ( ,00) liralık ödenek verilmiştir.

Madde 1- Belediye/bağlı idare/birlik birimleri için ( A) ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ( ,00) liralık ödenek verilmiştir. T.C. ANTAKYA BELEDĠYE MECLĠSĠ DÖNEMĠ : EKĠM 2017 BĠRLEġĠM : 18 OTURUM : 1 TOPLANTI TARĠHĠ : 11.10.2017 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 91 ÖZÜ : ANTAKYA BELEDĠYESĠNĠN 2018 MALĠ YILI BÜTÇESĠ ĠLE ĠLGĠLĠ PLAN

Detaylı

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Gider Madde 1: 2015 yılı gider tahmini ödenek cetvelinde (A) gösterildiği gibi 7.000.000 TL.dır. İfadesi Komisyonumuzca oy birliği ile uygun görülmüştür. Gelir Madde: 2015 yılı

Detaylı

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ 2016 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU 4 MECLİS KARARLARI (KOMİSYONA SEVK İLE İLGİLİ) 10 ENCÜMEN KARARI 11 ÖZET

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU (2018 MALİ YILI BÜTÇESİ)

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU (2018 MALİ YILI BÜTÇESİ) MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU (2018 MALİ YILI BÜTÇESİ) Plan ve Bütçe Komisyonumuz 20.11.2017 tarihinde saat 17:00'de ve 24.11.2017 tarihinde saat 14:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir

Detaylı

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi Karar Tarihi : 01.09.2016 Karar No : 41850698.301.05-150 : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmetler Sınıfında münhal bulunan aşağıda detayı yazılı Mühendis kadrosunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü

MALİ YILI BÜTÇESİ GELİR-GİDER TAHMİNLERİ. MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ 2019-2020 GELİR-GİDER TAHMİNLERİ MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI Bütçe ve Denetim Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 2018 Yılı Bütçe Kararnamesi... 5 Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 27.10.2015 KARAR NO : 257 KONUSU : 2016 Mali Yılı Bütçe Kararnamesi MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 04/10/2012 Toplantı Dönemi : 2012 Karar Niteliği : Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 02 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 04.10.2012 Perşembe günü saat 17.00 da 2012 dönemi

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI

TARSUS BELEDİYESİ 2015-2019 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI Karar No : 2014/10-2 (101) Belediye Meclisi 15/10/2014 Çarşamba günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Şevket CAN Başkanlığında, 2014 Yılı Onuncu Birleşimin İkinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri;

Detaylı

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Sayfa 1 Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 Belediye Meclisinin 05.11.2015 tarihi Perşembe

Detaylı

T 1 1 İZSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ( 1.055.961.200,00 ) TL. ödenek verilmiştir.

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU. Sayı :29 20/11/2018 Konu : 2019 Yılı Performans Programı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU. Sayı :29 20/11/2018 Konu : 2019 Yılı Performans Programı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) T.C. PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Sayı :29 20/11/2018 Belediye Meclisinin 07/11/2018 tarihli Birleşiminde, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2019 Yılı Performans Programı komisyonumuzca

Detaylı

2018 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2018 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2018 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Gider BİRİNCİ BÖLÜM Gider, Gelir ve Denge MADDE 1- Bursa Osmangazi Belediyesi 2018 yılı gider tahmini; (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği üzere 540.000.000,00 TL dir. Gelir

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini. Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00

2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini. Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00 2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00 2016 GELİR BÜTÇESİ TAHMİNİ 1. DÜZEY GELİR BÜTÇESİ 2016 YILI ÖDENEĞİ 2017 YILI

Detaylı

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR TARİHİ:18.10.016 KARAR SAYISI: 84516765-301-05/56 MECLİS BAŞKANI: İnş. Müh. Hasan ARSLAN Belediye Başkanı MECLİS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: SEMRA AKSU,

Detaylı

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI İZMİR İLİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR TARİHİ:20.10.2015 KARAR SAYISI: 84516765-301-05/69 MECLİS BAŞKANI: İnş. Müh. Hasan ARSLAN Belediye Başkanı MECLİS TOPLANTISINA KATILAN ÜYELER: SEMRA AKSU,

Detaylı

TAVġANLI BELEDĠYE BAġKANLIĞI M ECLĠ S K ARARI

TAVġANLI BELEDĠYE BAġKANLIĞI M ECLĠ S K ARARI M ECLĠ S K ARARI K A R A R T A R Ġ H Ġ : 18. 11.2016 K A R A R N U M A R A S I : 179 B E L E D Ġ Y E M E C L Ġ S Ġ N Ġ T E ġ K Ġ L E D E N L E R Ġ N A D I v e S O Y A D I M E C. B ġ K. : M u s t a f a

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.03.2017 Karar No : 41850698.301.05-39 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile

Detaylı

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ DÖNEMİ : EKİM-2015 BİRLEŞİM : 18 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 16.10.2015 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 89 ÖZÜ : SİNİN 2016 MALİ YILI BÜTÇESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU. Belediyemizin 2016

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.02.2016 Karar No : 41850698.301.05-22 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :442 Karar Tarihi :10/12/2015 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi j) Ula ilçe Belediye Başkanlığına ait 2016 yılı bütçesi

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 16/11/2018 tarihinde saat 14:00'da Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE BAŞKANI :Dr.Hakan Can YILMAZ MECLİS ÜYESİ :Arzu ARAL MECLİS ÜYESİ :Necla ERSÖZ MECLİS ÜYESİ :Mehmet TALAY

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 20/11/2017 tarihinde saat 14:00'te Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan Karar Tarihi : 01.12.2015 Karar No : 41850698.301.05-281 : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Selçuklu Belediyesi ortaklığında, Hikmet Ġlim ve Sanat Derneği (HĠSDER), Sosyal AraĢtırmalar ve DayanıĢma

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 482 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. i) Ula ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir tarife

Detaylı

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- Belediye birimleri için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam 120.757.000,00TL dir. İfadesi Madde 2- Belediye birimleri için (B) Gelirlerin Ekonomik Sınıflandırması

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 24/11/2016 tarihinde saat 11:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ : EKİM 2018 BİRLEŞİM : 2 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2018 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 56 ÖZÜ : 04.10.2018 Tarih Ve 2018 / 48 Sayılı Kararla Plan ve

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 41850698.301.05-87 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : Belediye Meclis üyemiz Hava YOLCU'nun vefatı nedeni ile boşalan Kadın-Erkek Eşitliği Komisyon üyeliği için; Belediye

Detaylı

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2017 BİRLEŞİM 09 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.05.2017 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 60 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2016 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

2017 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2017 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ : EKİM-2016 BİRLEŞİM : 20 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2016 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 118 ÖZÜ : ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ İLE İLGİLİ PLAN

Detaylı

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir.

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir. Karar No : 41850698.105.04-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2018 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara iliģkin hesap kayıt ve iģlemlerinin denetimi için

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 19. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 05.11.2014 ÇARŞAMBA

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 19. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 05.11.2014 ÇARŞAMBA BİRİNCİ OTURUM; T.C. 1. 07.05.2014 tarihli 18ncı olağan Birlik Meclis Toplantısı na ait Tutanak Özetinin okunması. 2. 2015 Yılı Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu na havale edilmesi. 3. Üye Belediyelerin

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2014 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : 2012 Mali Yılı Hizmet Ücret Tarifesi. TEKLİFİN

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

Karar Tarihi :

Karar Tarihi : Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 41850698.301.05-212 Konu : Görevlendirme KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanunundan doğan görev ve sorumlulukların yerine getirilmesinde; Belediyemizce yurtiçi yurtdışı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 41850698.301.05-137 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : İmar planında İbadet Yeri alanına isabet eden ve mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Hocacihan

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

2. Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde Ödenek Cetveli...9

2. Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde Ödenek Cetveli...9 İÇİNDEKİLER 1. 2015 Yılı Bütçe Kararnamesi...2 2. Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırma Düzeyinde Ödenek Cetveli...9 3. Ödenek (A) Cetveli...10 4. Gelirlerin Ekonomik Sınıflandırması (B) Cetveli...25 5.

Detaylı

MALİ YILI BÜTÇE PROGRAMI

MALİ YILI BÜTÇE PROGRAMI TAVŞANLI BELEDİYESİ 2015 MALİ YILI BÜTÇE PROGRAMI 1 S a y f a TAVŞANLI BELEDİYESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMEESİ Madde 1-Belediye birimleri için (A) işaretli Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam 60.000.000

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 02.05.2016 Karar No : 41850698.301.05-74 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Tapunun Sille Mahallesi, 42637 ada 1 nolu parselin, 2886 sayılı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :180 KARAR 180 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :179 KARAR 179 : Meclisimizce komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37. Konu : Sözleşmeli Personel

Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37. Konu : Sözleşmeli Personel Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37 Konu : Sözleşmeli Personel KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet Sınıfında münhal bulunan Şehir Plancısı, Mühendis, Tekniker ve Teknisyen kadrolarında;

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C.KIRLARELİ İLİ EVRENSEKİZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C.KIRLARELİ İLİ EVRENSEKİZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI SAYFA- T.C.KIRLARELİ İLİ EVRENSEKİZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Oturumu Teşkil Eden Başkan: Üyeler: MUSTAFA NALBANT HALİT KARAAĞAÇ, ESAT DUYMUŞ, HALİL DEMİRAL, BASRİ ERSÖZ, NASUH ÖZBAY, HÜSEYİN AKTAŞ, ERDAL

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

2014 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2014 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ NİSAN 2014 BİRLEŞİM 3 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 18.04.2014 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 11 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2014 MALİ YILI BÜTÇESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON

Detaylı

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Ekonomist 1/1 1 1.428,00 TL.

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Ekonomist 1/1 1 1.428,00 TL. Karar Tarihi : 01.09.2014 Karar No : 41850698.301.05-159 Konu : Sözleşmeli Personel Ücreti Belirlenmesi. KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet sınıfında münhal bulunan birinci (1.) dereceli Ekonomist kadrosunda,

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ GÜNDEM MADDE NO

TOPLANTI TARİHİ GÜNDEM MADDE NO T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2016 BİRLEŞİM 11 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 09.05.2016 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 69 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2015 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı