T.C. KEMER KAYMAKAMLIĞI Göynük Fen Lisesi Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KEMER KAYMAKAMLIĞI Göynük Fen Lisesi Müdürlüğü"

Transkript

1 T.C. KEMER KAYMAKAMLIĞI Göynük Fen Lisesi Müdürlüğü PARALI YATILI BAŞVURUSU

2 Sıra 1 İstenecek Belgenin Cinsi Resmi Sağlık Kuruluşu Raporu Açıklamalar Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak rapor. (Tek Hekim Raporu) 2 Dilekçeler/Belgeler Okulun istediği başvuru belgeleri. 1- Paralı Yatılı Olarak Kalmak İsteyen Öğrenciler Paralı yatılı kalmak isteyen öğrenci kayıt esnasında pansiyonun ilk taksitini yatırmış olduğu dekontu okul müdürlüğüne teslim etmelidir. 1. Taksit(512,50 TL) :İlk kayıtta veya yenilemede, 2. Taksit(512,50 TL) :1 10 Kasım tarihleri arasında, 3. Taksit(2015 de belirlenecek) :1 10 Ocak tarihleri arasında, 4. Taksit(2015 de belirlenecek) :1 10 Mart tarihleri arasında yatıracaklardır. Gecikme durumunda yatılılıkla ilişkileri kesilir. Taksitler il merkezinde oturanlar bulundukları ildeki Defterdarlık a, diğer yerlerde oturanlar bulundukları ilçelerdeki Malmüdürlüğüne yatırılmalı. Dikkat edilmesi gerekenler; 1- Kemer Malmüdürlüğü Saymanlık Hesabına yatırılmalı 2- Öğrencinin T.C. Numarası, Adı ve Soyadı 3- Dekontta Göynük Fen Lisesi Pansiyon u 4- Kaçıncı Taksiti olduğu Dekontta mutlaka geçecek ve dekont okula teslim edilecektir.

3 GÖYNÜK FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE KEMER/ANTALYA Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda PARALI YATILI olarak kalmasını istiyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim. / /2014 Velisinin Adı Soyadı Adres: Telefon: EKLER: 1) Sağlık Raporu (Tek hekim tarafından düzenlenmiş) 2) Disiplin Cezası almadığını gösteren belge. (Yeni kayıtta mezun olduğu okuldan, nakil durumunda ise nakil geldiği okuldan alınacak.) 3) Fen lisesine kayıt olacak öğrencilerden paralı yatılı okumak isteyen öğrenciler yıllık pansiyon ücretinin birinci taksiti olan 512,50 TL. nın Kemer Mal Müdürlüğü Saymanlık Hesabına yatırılacak ve gerekli makbuz (Makbuz üzerinde okulun ve öğrencinin adı, öğrencinin TC nosu ve kaçıncı taksiti olduğu mutlaka belirtilecektir.)

4 (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) GÖYNÜK FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE KEMER/ANTALYA Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu.. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim. Adres: Telefon:.. /. / 2014 Veli Adı Soyadı ÖĞRENCİNİN TC No Tel No Kan Grubu İlaç Alerjisi Rahatsızlığı Sosyal Güvence Burs Alıyor mu? Evci İzinli Çıkmasını ( ) İstiyorum ( ) İstemiyorum Evci Çıkacaksa Evci İzin Sıklığı ( ) Her Hafta ( ) İki Hafta ( ) Üç Hafta ( ) Dört Hafta ( ) Diğer. İl İçi İzin Adresi Evci Çıkacağı Kişini Adı soyadı ve Tel: Adres: İl Dışı İzin Adresi Evci Çıkacağı Kişini Adı soyadı ve Tel: Adres: VELİSİ Çarşı İzin Sıklığı Adı Soyadı Mesleği Adresi Telefonlar ( ) H.Sonu 1 Gün ( ) Hafta Sonu 2 Gün ( ) Haftada 3 Kez ( ) 2 Saat ( ) 3 Saat ( ) 4 Saat ( ) 5 Saat ( ) 6 Saat Cep : Ev : İş :

5 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU -1- GÖYNÜK FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE KEMER/ANTALYA ÖĞRENİM DURUMU YATILI PARALI ( X ) PARASIZ ( ) GÜNDÜZLÜ GÜNDÜZLÜ BURSLU ( ) GÜNDÜZLÜ ( ) ÖĞRENCİNİN T.C.KİMLİK NO ADI VE SOYADI DOĞUM YERİ VE YILI VELİSİNİN ADI VE SOYADI YAKINLIK DERECESİ İŞ ADRESİ VE TLF.NO EV ADRESİ VE TLF.NO Okulunuza öğrenci olarak yazdırdığı...oğlu/kızı... ın veliliğini aşağıdaki şartlar içinde kabul ediyorum. 1) Öğrencinin okula devam durumu, dersleri, sağlığı ve genel davranışları ile yakından ilgileneceğim ve disiplin yönetmeliğine uymasını sağlayacağım. 2) Okula ait eşya ve ders araçlarına her ne suretle olursa olsun yapacağı az veya çok zararı itiraz etmeksizin ödeyeceğim. 3) Verdiğim adres değiştiği taktirde durumu okul idaresine hemen bildireceğim. 4) Okul Aile Birliği toplantılarına katılacağım. 5) Okul yönetmeliklerinin bütün hükümlerine uygun hareket edeceğim. 6) Öğrenciniz, maddi değeri çok yüksek bir eşyayı veya çok miktarda parayı yanında veya okulda bulundurmayacaktır. 7) Kendilerine ayrılan pansiyon ve okul bölümlerinin bakım ve temizliğinden sorumlu olacaktır. 8) Paralı Yatılı öğrencimin Yıl içinde pansiyon taksitlerini zamanında tamamlayacağım. 9) Kız ve erkek öğrenci yurtlarına Okul Müdürlüğü nden izin almadıkça girmeyeceğim. 10) Veli değişikliği söz konusu olursa, Okul Müdürlüğü ne dilekçe ile başvurup ve tayin edilen velinin kimlik bilgilerini beyan edeceğim. 11) Fen Liseleri yönetmeliğinin 5. Madde hükmüne göre gündüzlü olarak öğrenim görmesini ve öğle aralarında yemek ihtiyacını gidermek için dışarıya çıkmasını istiyorum. 12) Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 27. Madde hükmüne göre okul müdürünün yatılı olarak öğrenim gören kızım/oğlumun velisi olmasını istiyorum.

6 13) Fen Lisesi nde 4 yıllık eğitim ve öğretim süresince, okulda yapılacak eğitim ve öğretim yönünden toplu gezilerden veya öğrencimize gerek hafta içi, gerekse hafta sonu izin verilmesi ve kendi imkanlarını kullanması halinde meydana gelebilecek her türlü olayın sorumluluğunu kabul ediyorum. 14) Okulunuzda okuyacağı süre zarfında yarı yıl dinlenme tatili, bayram tatili vb. her türlü resmi tatillerde okul idaresince izin verildiği taktirde veya cezai bir sebepten dolayı okuldan uzaklaştırılırsa yazılı bir bildiriye gerek kalmadan okuldan ayrılmasını kabul ediyorum. Tatil süresi sonunda da tam zamanında okulda bulunmasını sağlayacağımı taahhüt ediyorum. 15) Okulunuzda okuyacağı süre zarfında okul idaresinin veya Nöbetçi/Belletici öğretmenin uygun göreceği saatlerde hafta içi veya Cumartesi-Pazar günleri dershane veya diğer bazı kişisel ihtiyaçlarını gidermek için dışarıya çıkmasını talep ediyorum. Dışarıya çıktığı gün ve saatlerde doğacak her türlü idari ve hukuki sorumlulukları kabul ediyorum. NOT: 1) Bu dilekçe ile istenilen iznin sağlanması ayrıca okul idaresinin de iznine bağlıdır. 2) Öğrencilere Cuma günü saat 15:30 dan Pazar günü saat e kadar evci çıkış izni velilerin yazılı müracaatı üzerine verilebilir. 3) Bulaşıcı bir hastalık karşısında öğrenci hastaneye gönderilir ve durumu veliye bildirilir. 4) Cumartesi-Pazar günlerinde memleketine gitmek üzere izin alan öğrenciler en geç Pazar günü saat de okulda bulunmak zorundadırlar. Her hangi bir sağlık nedeni ile zamanında okulda bulunmayan öğrenci usulüne uygun rapor almak zorundadır. Velinin sı UYGUNDUR.../.../2014

7 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU -2- GÖYNÜK FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ADI VE SOYADI DOĞUM YERİ VE YILI ADI VE SOYADI ÖĞRENCİNİN ANNE VEYA BABASININ İŞ ADRESİ VE TLF.NO EV ADRESİ VE TLF.NO ÖLÜ VEYA SAĞ OLDUĞU ADI VE SOYADI YAKINLIK DERECESİ VELİSİNİN İŞ ADRESİ VE TLF.NO EV ADRESİ VE TLF.NO GÖYNÜK FEN LİSESİ ne öğrenci olarak kaydını yaptırdığım...oğlu/kızı... ın veliliğini aşağıdaki şartlar içinde kabul ediyorum. 1. Öğrencinin okula devam durumu, dersleri, sağlığı ve genel davranışları ile yakından ilgileneceğim ve disiplin yönetmeliğine uymasını sağlayacağım. 2. Okula ait eşya ve ders araçlarına her ne suretle olursa olsun yapacağı az veya çok zararı itiraz etmeksizin ödeyeceğim. 3. Verdiğim adres değiştiği taktirde durumu okul idaresine hemen bildireceğim. 4. Okul Koruma Derneği ve Okul Aile Birliği toplantılarına katılacağım. 5. Okul yönetmeliklerinin bütün hükümlerine uygun hareket edeceğim. 6. Öğrenciniz, maddi değeri çok yüksek bir eşyayı veya çok miktarda parayı yanında veya okulda bulundurmayacaktır. 7. Kendilerine ayrılan yurt bölümlerinin bakım ve temizliğinden sorumlu olacaktır. 8. Şehirlerarası yapacağınız ödemeli telefon görüşmelerini kabul ediyorum. 9. Yıl içinde pansiyon taksitlerini zamanında tamamlayacağım. 10. Kız ve erkek öğrenci yurtlarına Okul Müdürlüğü nden izin almadıkça girmeyeceğim. 11. Veli değişikliği söz konusu olursa, 2 resim ve dilekçe ile Okul Müdürlüğü ne müracaat edeceğim. Velinin sı Yukarıdaki imza... a aittir. UYGUNDUR.../.../2014 Resmi Mühür ve Not: Onay Okul Müdürü veya kaydı yapan Md.Yrd. tarafından yapılacaktır.

8 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU-3- GÖYNÜK FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulunuz... sınıfından... nolu öğrencisi... ın okulunuzda okuyacağı süre zarfında yarı yıl dinlenme tatili, bayram tatili vb. her türlü resmi tatillerde okul idaresince izin verildiği taktirde veya cezai bir sebepten dolayı okuldan uzaklaştırılırsa yazılı bir bildiriye gerek kalmadan okuldan ayrılmasını kabul ediyorum. Tatil süresi sonunda da tam zamanında okulda bulunmasını sağlayacağımı taahhüt ediyorum.../../2014 Veli adı, soyadı Yukarıdaki imzanın... a ait olduğunu onaylıyorum. UYGUNDUR.../.../2014 Resmi Mühür ve NOT: Veli tatillerde evlerine gelen öğrencilerin geliş ile ayrılış tarihlerini ve saatlerini bir tezkere ile zamanında Okul Müdürlüğü ne bildirmek zorundadır.

9 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU-4- GÖYNÜK FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuz... sınıfından... nolu öğrencisi... ın velisiyim. Göynük Fen Lisesi nde eğitim ve öğretim süresince, okulda yapılacak eğitim ve öğretim yönünden toplu gezilerden veya öğrencimize gerek hafta içi, gerekse hafta sonu izin verilmesi ve kendi imkanlarını kullanması halinde meydana gelebilecek her türlü olayın sorumluluğunu kabul ediyorum. Bilgilerinize arz ederim.././2014 Velisinin Adı, Soyadı ve Tarihi VELİ ADRESİ : TELEFON :... NOT: 1.Bu dilekçe ile istenilen iznin sağlanması ayrıca okul idaresinin de iznine bağlıdır. 2.Öğrencilere Cuma günü saat 17:00 den Pazar günü saat 17:30 a kadar evci çıkış izni velilerin yazılı müracaatı üzerine verilebilir. 3.Bulaşıcı bir hastalık karşısında öğrenci hastaneye gönderilir ve durumu veliye bildirilir. 4.Cumartesi-Pazar günlerinde memleketine gitmek üzere izin alan öğrenciler en geç Pazartesi sabah okulda bayrak töreninde bulunmak zorundadırlar. Her hangi bir sağlık nedeni ile zamanında okulda bulunmayan öğrenci usulüne uygun rapor almak zorundadır.

10 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU -5- GÖYNÜK FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuz...sınıfı...nolu öğrenciniz... nın okulunuzda okuyacağı süre zarfında okul idaresinin veya nöbetçi öğretmenin uygun göreceği saatlerde hafta içi veya Cumartesi-Pazar günleri ihtiyaçlarını gidermek için dışarıya çıkmasını talep ediyorum. Dışarıya çıktığı gün ve saatlerde doğacak her türlü idari ve hukuki sorumlulukları kabul ediyorum. Gereğini arz ederim.../../2014 Velinin Adı ve Soyadı VELİ ADRESİ : TELEFON :... Yukarıdaki imza ve adres... a ait olduğunu onaylarım. UYGUNDUR.../.../2014 Resmi Mühür ve Not: Onay Okul Müdürü veya kaydı yapan Md.Yrd. tarafından yapılacaktır.

11 GÖYNÜK FEN LİSESİ ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU T.C. KİMLİK NO ADI- SOYADI SINIFI-NUMARASI EV ADRESİ EV TELEFONU ÖĞRENCİNİN CEP TEL BABASININ CEP TEL ANNESİNİN CEP TEL BABASININ MESLEĞİ ANNESİNİN MESLEĞİ AİLENİN AYLIK GELİR DURUMU EV KİRA MI?- KENDİNİZE Mİ AİT? KARDEŞ SAYISI SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA SÜREKLİ KULLANILDIĞI BİR İLAÇ VAR MI? (VARSA YAZINIZ)

12 GÖYNÜK FEN LİSESİ ÖĞRENCİ-VELİ-OKUL SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ VELİSİ / ANNE-BABA OKUL YÖNETİMİ SÖZLEŞMEDE ESAS ALINAN YASAL DÜZENLEMELER 1) 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu 2) tarihli Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi konulu Genelge (2004/10) 3) MEB. Orta Öğretim kurumları Ödül ve Disiplin Yönetmeliği 4) MEB e bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliği 5) MEB. na bağlı İlk ve Orta Öğretim Kurumlarında Burs Parasız Yatılılık ve Sosyal yardımlar Yönetmeliği 6) İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi 7) Çocuk Hakları Sözleşmesi ÖĞRENCİ HAKLARI Düşüncelerini özgürce ifade etme, Güvenli ve sağlıklı bir okul ve sınıf ortamında bulunma, Bireysel farklılıklara saygı gösterilmesi, Kendisine ait değerlendirme sonuçlarını zamanında öğrenme ve sonuçlar üzerindeki fikirlerini ilgililerle tartışabilme, Kendisine ait özel bilgilerin gizliliğinin sağlanması, Okulun işleyişi, kuralları, alınan kararlar hakkında bilgilendirme, Okul kurallarının uygulanmasında tüm öğrencilere eşit davranılması, Kendini ve diğer öğrencileri tanıma, kariyer planlama, karar vermeye ihtiyaç duyduğu benzer konularda danışmanlık alma, Akademik ve kişisel gelişimini destekleyecek ders dışı etkinliklere katılma, Okul yönetiminde temsil etme ve edilme,

13 OKULA ÖZGÜ HAKLAR:(OKUL ÜZERİNDEKİ ÖĞRENCİNİN HAKLARI) Özgün eserlerini kamuya sergileme ( Proje, Sergi, Seminer v.b.) Okulun gelişimimi tamamlayabileceğim düzenlediği tüm etkinliklere katılma, Okul yönetimince oluşturulacak tüm kurullara katılabilme Okul meclis başkanı seçimlerine katılıp temsil hakkını elde edebilme, SORUMLULUKLAR Okulda bulunan kişilerin haklarına ve kişisel farklılıklarına saygı göstereceğim, Ders dışı etkinliklere katılarak bu etkinliklerden en iyi şekilde yararlanacağım, Arkadaşlarımın ve okulun eşyalarına zarar vermeyeceğim, zarar verdiğim takdirde bu zararın bedelini karşılayacağım, okul dışına çıkarmayacağım, Sınıfça belirlenen kurallara uyacağım, Okul yöneticilerime ( fikir, eleştiri, öneri ve çalışmalarımla) katkıda bulunacağım, Arkadaşlarıma, öğretmenlerime ve tüm okul çalışanlarına saygılı davranacağım, Hiçbir şekilde kaba kuvvete ve baskıya başvurmayacağım, Okulun yönetiminin belirlediği zaman çizelgesine uyacağım, Bireysel, kültürel farklılıklara saygı duyacağım, Okuldaki sorumluklara aykırı davranan arkadaşları uyaracağım,düzelme olmadığı ve bunun tüm öğrencileri etkileyebileceği durumlarda okul yönetimini bilgilendireceğim, Öğrencinin Adı Soyadı Velinin Adı Soyadı Okul İdaresi

14 YATILI KALAN ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ SORUMLULUKLAR Pansiyon yemekhanesinde yemek alırken oluşan sırada sınıf farkı gözetmeden, arkadaşlarımın önüne geçmeyeceğim, Yemekhane ve pansiyon birimlerinde çalışan yardımcı personele karşı saygılı davranacağım, Yatağımı düzeltilmiş vaziyette bulunduracağım, Etüt saatinde yatak kıyafetiyle etüt salonunda bulunmayacağım, Etütlerde her ne şekilde olursa olsun müzik dinlemeyeceğim, Etütlerdeki zaman çizelgesine uyacağım, Bıçak, çatal, kaşık, bardak, tabak gibi yemekhane demirbaş eşyalarını yurtlara getirmeyeceğim, Yemekhanede verilen yemek ve meyveleri yemekhanede yiyip, yurt odalarına çıkarmayacağım, (Revirdeki öğrenciler hariç) Okulun elektrik, ısınma düzeniyle tamir maksadıyla da olsa oynamayacağım, zaruret halinde sorumlu ve görevlilere anında bilgi vereceğim, Özellikle odalarda ısıtıcı, ocak, teyp, v.s. gibi elektrikli araçların kullanmayacağım, (Belirlenenler anında toplanacaktır.) Çöpleri ve atık maddeleri yerlere ve bilhassa pencerelerden dışarıya atmayacağım, Yurtlarda, valiz ve dolabımın içinde yasak yayın, sigara, içki gibi şeyleri bulundurmayacağım, Odada geçirilen zaman dışında herkesin ulaşabileceği yerlerde cep telefonu, değerli eşya ve takı gibi malzemeleri bulundurmayacağım, kaybı durumunda sorumluluğun tamamen kendime ait olduğunu bileceğim, Cep telefonumu ders ve etütlerde tamamen kapatacağım, Okulun ödeme gücünü aşan elektrik ve su sarfiyatının önlenmesi için anahtar ve muslukların kullanılmadığı durumlarda kapatacağım, Okul binası ve tamamlayıcı kısımlardaki eşyaları özenle kullanacağım, (kasıt, ihmal ve kusur nedeniyle verilen zararların ayrıca tazmin edileceğini bileceğim), Ders saatlerinde yurtlar kapalı olduğundan bu saatler içerisinde herhangi bir şey almak için yurtlara izinsiz girmeyeceğim, Etütlerde yalnızca derslerle ilgili çalışmalar yapacağım, Yurtlara veliler de dahil hiçbir ziyaretçiyi kabul etmeyeceğim, veli veya ziyaretçilerle okul girişinde, kantinde veya okul idaresinin tespit edeceği yerlerde görüşeceğim, Yemekhaneye spor kıyafetleriyle girmeyeceğim, Vakit çizelgesinde belirtilen saatlerde yemekhanede bulunacağım, Ara ve yaz tatiline giderken okul ve yurt odasını teslim aldığım şartlar altında bırakacağım, Okulda asılı yangın talimatını okuyup gerektiğinde uygulamada görev alacağım, Pansiyonla ilgili hizmetlerin Okul İdaresince tespit olunan iç yönerge hükümlerine göre yapılmasını sağlayacağım. Belletici öğretmenlerimin vereceği talimatlara uyacağım, Çarşı iznine çıkarken Çarşı izin defterini imzalayacağım, durumu belletici öğretmene bildireceğim.

15 ÖĞRENCİ VELİSİ HAKLARI Çocuğumun eğitimiyle ilgili tüm konularda bilgilendirmek, Adil ve saygılı davranışlarla karşılanmak, Çocuğuma okul ortamında nitelikli kaynaklar eğitim ve fırsatlar sunulacağını bilmek, Düzenli aralıklarla okulun işleyişi hakkında bilgilendirilmek, Okul yönetimine katılmak, Çocuğun okuldaki gelişim süreci ile ilgili olarak düzenli aralıklarla bilgilendirilmek, SORUMLULUKLAR Çocuğumun her gün okula zamanında, öğrenmeye hazır, okulun kılık kıyafet kurallarına uygun bir şekilde gitmesine yardımcı olacağım, Okulun öğrenciler için düzenleyeceği ders dışı etkinliklerden en az iki tanesinde görev alacağım, Okulun duyuru ve yayınlarını takip edeceğim, Bilgi edinmek ve toplamak amacı ile gönderilen her tür anket ve formu doldurup zamanında geri göndereceğim, Okul Aile Birliği ve okul içinde oluşturulan Kurul seçimlerine ve toplantılarına katılacağım, İhtiyaç duyduğunda öğrencimin ödevlerine katkı sağlayacağım, gerekli açıklamaları yapacağım ancak kendi yapması gereken ödevleri asla yapmayacağım, Okumaya ve araştırmaya daha fazla zaman ayırması için televizyon seyretme ve oyun oynama saatlerini düzenlemesine yardımcı olacağım, Evde o gün okulda yaptıklarını paylaşarak günün değerlendirmesini çocuğumla birlikte yapacağım, Çocuğumun uyku ve dinlenme saatlerine dikkat edeceğim, Okulun düzenleyeceği aile eğitim seminerlerine katılacağım, Çocuğuma yaşına uygun sorumluluklar vereceğim (Örneğin; odasını toplama, ev işlerine yardım etme, alışveriş yapma gibi), Okul yönetiminin okul aile ilişkilerini geliştirmek amacı ile yapacakları ev ziyaretlerini kabul edeceğim, Çocuğumun disiplin kurallarına uyması için gerekli önlemleri alacağım, Çocuğumun ruhsal ve fiziksel durumundaki değişmeler hakkında okulu zamanında bilgilendireceğim, Okula ait eşya ve ders araçlarına her ne suretle olursa olsun yapacağı az veya çok zararı itiraz etmeksizin ödeyeceğim. Aile ortamında fiziksel ve psikolojik şiddete izin vermeyeceğim, Verdiğim adres değiştiği takdirde durumu okul idaresine hemen bildireceğim

16 YATILI ÖĞRENCİ VELİSİNİN SORUMLULUKLARI Yukarıdaki genel sorumlulukları kapsamakla birlikte; 1) Kız ve erkek öğrenci pansiyonuna Okul Müdürlüğü nden izin almadıkça girmeyeceğim. 2) Veli değişikliği söz konusu olursa, bunu zamanında bir dilekçe ile Okul Müdürlüğü ne bildireceğim. 3) Öğrencinin okulunuzda okuyacağı süre zarfında yarıyıl dinlenme tatili, bayram tatili vb. her türlü resmi tatillerde okul idaresince izin verildiği takdirde veya cezai bir sebepten dolayı okuldan uzaklaştırılırsa yazılı bir bildiriye gerek kalmadan okuldan ayrılmasını kabul ediyorum. Tatil süresi sonunda da tam zamanında okulda bulunmasını sağlayacağımı taahhüt ediyorum. 4) İzni alınmış, bir yönetici veya öğretmen rehberliğinde yapılan her türlü Sosyal Faaliyetlere(Gezi, Sınıf Yemeği, Tiyatro Sinema Piknik v.b. etkinlikler) katılmasına muvafakat veriyorum. Bu etkinliklerde meydana gelebilecek her türlü olayın sorumluluğunu kabul ediyorum. 5) Öğrencimizin okulunuzda okuyacağı süre zarfında okul idaresinin veya nöbetçi öğretmenin uygun göreceği saatlerde hafta içi veya Cumartesi-Pazar günleri ihtiyaçlarını gidermek için dışarıya çıkmasını talep ediyorum. Dışarıya çıktığı gün ve saatlerde doğacak her türlü idari ve hukuki sorumluluğu kabul ediyorum. 6) Ve ayrıca Okul Disiplin Yönetmeliği, Okul İç Tüzük Yönetmeliği ve aşağıda sıralanan şartları kabul ediyorum. a) Kendilerine ayrılan yurt bölümlerinin bakım ve temizliğinden sorumlu olacaktır. b) Öğrencilere Cuma günü saat 15:30 dan Pazar günü saat 17:00 a kadar evci çıkış izni velilerin yazılı müracaatı üzerine verilebilir.(evci Çıkış Formu) c) Bulaşıcı bir hastalık karşısında öğrenci hastaneye gönderilir ve durumu veliye bildirilir. d) Cumartesi-Pazar günlerinde il dışına (memleketine) gitmek üzere izin alan öğrenciler en geç pazartesi sabahı okulda bayrak töreninde bulunmak zorundadırlar. Her hangi bir sağlık nedeni ile zamanında okulda bulunmayan öğrenci usulüne uygun olarak mazeretini bildirmek zorundadır. e) Öğrencinin evci çıkış ve dönüşleri evci çıktığı velisi tarafından bizzat takip edilecektir. 7) Mesai saatleri dışında rahatsızlanan öğrencimin sağlık kuruluşuna okul idarecisi, Belletici öğretmen veya şoför tarafından getirilip götürülmesine izin veriyorum. 8) Yıl içinde pansiyon taksitlerini zamanında ödeyeceğim.(paralı Yatılılar için) OKUL HAKLARI 1) Destekleyici güvenli ve etkili bir ortamda çalışmak, 2) Okul toplumundan ve çevreden saygı ve destek görmek, 3) Okulda alınan tüm kararlara ve okul kurallarına uyulmasını istemek, 4) Planlanmış eğitim etkinliklerinin yer zaman ve içeriğini en az bir hafta önceden haber vererek değiştirmek.

17 SORUMLULUKLAR Öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyecek materyal, ekipman ve teknolojik donanım sağlamak, Okulda olumlu bir kültür yaratmak, Öğrenci, veli ve çalışanlar arasında hiçbir nedenden dolayı ayrım yapmamak, Eğitim ve öğretim sürecini okulun duvarlarıyla sınırlamamak, Öğrencilerin, velilerin ve okul çalışanlarının kendilerini ve fikirlerini ifade edebilecekleri fırsatlar yaratmak, Okulun güvenilir ve temiz olmasını sağlamak, Öğrenciler için iyi bir model olmak, Okulun ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda sürekli gelişmek, Okulda etkili öğrenmeyi destekleyecek bir ortam yaratmak, Okulun işleyişine ait kararların ve kuralların uygulanmasını takip etmek, Okul-toplum ilişkisini geliştirmek, Öğretmen, öğrenci ve veli görüşmelerini düzenlemek ve ilgilileri zamanında bilgilendirmek, Okul çalışanlarının ihtiyaçları doğrultusunda eğitim seminerleri düzenlemek, Okul çalışanlarının ihtiyaçlarını belirleyerek giderilmesi için çözümler üretmek, Okulun işleyişi ve yönetimi konusunda ilgili tarafları düzenli aralıklarla bilgilendirmek, Veli ve öğrenci hakkında ihtiyaç duyulan bilgileri toplamak, değerlendirmek, sonuçlarını ilgililerle paylaşmak ve gizliliğini sağlamak, Veli toplantılarının belirli aralıklarla ve düzenli olarak yapılmasını sağlamak, Okul ve çevresinde şiddet içeren davranışlara kesinlikle izin vermemek, Bilimsel süreli yayınları okul kütüphanesinde kullanıma sunmak, Öğrenciler için toplumsal hizmet etkinlikleri planlamak ve yürütmek, Okulda siyasi ve benzeri gruplaşmaların oluşumunu engelleyici önleyici tedbirler almak, Okul öğrenci Meclisi oluşumunu destekleyerek öğrencilerin okul yönetiminde söz sahibi olmalarını sağlamak. Öğrencinin Adı Soyadı Velinin Adı Soyadı Okul İdaresi

18 GÖYNÜK FEN LİSESİNDE GENEL DAVRANIŞLAR VE KURALLAR KILIK KIYAFET Öğrencilerimizin okulun seçtiği kıyafetleri girmeleri zorunludur. Tüm öğrenciler; Giysilerini temiz ve ütülü olarak giymeli, saçlarına briyantin ve jöle sürmemeli, kız öğrencilerde omuza inen saçlar arkadan toplanmalı, saçlar daima temiz ve düzenli olmalı, kısa saçlar düzgün kesilmiş olmalıdır. Makyaj yapılmasına, öğrencilerin kol saati dışında ziynet eşyası takmasına izin verilmez. Erkek öğrenciler, kısa saçlı olmalı ve okula sakal tıraşı olmadan gelmemelidir. Ders saatleri dışında ve etüt saatlerinde (Pijama, Şort hariç ) sivil olacak şekilde elbise giyebileceklerdir. Beden Eğitimi dışındaki ders saatlerinde, kültürel etkinlik ve törenlerde spor ayakkabı ve beden eğitimi kıyafeti giyemezler. NOT: Uyarılara rağmen yukarıda belirtilen forma düzenine uymayan öğrencilerin derslere alınmaması ve bu durumun velilerine haber verilmesi söz konusu olabilecektir. GENEL KURALLAR Öğrenci, yönetim sorunlarını kademeli olarak önce sınıf rehber öğretmeni, Müdür Yardımcısına, Müdür Baş Yardımcısına ve Okul Müdürüne iletir. İdari kademelere, görev bölümü ve sorumluluk alanlarına göre başvurur. Eğitsel, mesleki ve psikolojik alanlardaki zihni, duygusal ve sosyal sorunlarını randevu esası uyarınca rehberlik servisine iletir, ilgi ve ihtiyaç duyduğu sahalarda gereken danışmayı yapar. İzinsiz olarak gündüz veya akşamları okulu terk eden öğrenciler Disiplin Kuruluna verilir ve yatılılıkla ilişkileri kesilir. Okul içerisinde okul müdürü veya onun görevlendirdiği müdür yardımcıları ve öğretmenlerin izni dışında hiçbir öğrenci bir şey satamaz, satmak için getiremez ve öğrencilere almaları için teklifte bulunamaz veya zorlayamaz. Bu tür davranışta bulunan veya buna yeltenen öğrencilerin hem yatılılıkla hem de okulla ilişkileri kesilir. Okula yasak ve sakıncalı yayın getirilemez. "Disiplin Yönetmeliği"ni iyice okumalı ve zor durumlarda kalmamak için kesinlikle kurallara uygun davranmalıdır. Öğrenci güvenlik personelinin uyarılarını dikkate almalıdır. İzin kâğıdı almadan okul dışına çıkılamaz. Güvenlik görevlilerine bu konuda baskı yapılamaz. Ders Dışı Etkinlikler ve Kulüp çalışmaları ders bitiminden sonra yapılır. Durumu hastaneye gitmeyi gerektirenler sevk kâğıdı alarak müdür yardımcısına imzalatarak hastaneye gidebilirler. Rapor alarak dönenler raporu müdür yardımcısına verirler. Zamanında okul yönetimine verilmeyen raporlar geçerli değildir. Raporlu olduğu halde derslere ve sınavlara girdiği belirlenenlerin, derse devamlılıkları ve sınavda aldıkları notlar geçersiz sayılır. Öğrenci, sağlığına zarar verecek alışkanlıklardan (sigara, alkol vb.) kendini korur. Kullanan arkadaşları varsa onları uyarır. Okul tuvaleti ve binası içinde sigara içilmesine izin vermemeyi bir görev sayar. Sigara içen öğrenci 4207 sayılı yasa hükmüne göre para cezasına çarptırılır. Ayrıca disiplin işlemi yapılır.

19 PANSİYON HİZMETLERİ Yatılılar velilerinden önceden dilekçe getirmek kaydıyla ailesinin veya velisinin yanında kalabilir. Dilekçe doğrudan pansiyon müdür yardımcısına verilecektir. Üzerinde ve dolabında çok miktarda para ve kıymetli eşya bulundurmamalıdır. Eğer varsa, Müdür Yardımcılarına, öğretmenlerine vermeli veya bankaya yatırmalıdır. Yemek, çamaşır, yatakhane gibi konularda karşılaştığı güçlük ve sorunları pansiyon Müdür Yardımcısına veya sınıfı öğretmenine bildirmelidir. Her yatılı öğrenci öğretim yılı sonunda üzerindeki okula ait eşya ve malzemeyi teslim ettiğine dair ilgili müdür yardımcıları ve pansiyon görevlileri tarafından düzenlenen belgeyi pansiyon müdür yardımcısına onaylatmadan okuldan ayrılamaz. YEMEKHANE Sessizce yemekhaneye gelir ve yerini alır. Yemek dağıtımında sessizce sırasını bekler, arkadaşlarıyla birlikte yemeğini yer. Yemekhane günde üç defa yemek saatleri arasında açıktır. Bu saatler dışında öğrencilerin yemekhaneye girmeleri yasaktır. Servis tabakları, çatal, kaşık, bıçak ve bardaklar bulunması gereken yerlere konulacaklardır. Bunların yemekhane dışına çıkarılması kesinlikle yasaktır. Yemekhaneye koşmadan ve zamanında gidilmelidir. Yemek sırasında arkadaşlarının önüne geçmeye kalkışmamalıdır. Yemek sofra adabına uygun olarak yenmelidir. Yiyecekleri bitirmeden kesinlikle yemekhaneden çıkılmamalıdır. YATAKHANE Yatakhane Saat 08:00-15:30 arasında kapalıdır. Bu süre içerisinde yatakhaneye girilmesi yasaktır. Normal günlerde yatakhane Saat 07.40'da, düzgün bir okul kıyafetiyle terk edilecektir. Yatakhane, belirli saatler dışında kesinlikle açılmayacağından, günlük ders programına uygun olarak ders kitapları, defterler, ödevler, kalem vb. alınmalıdır. Yataklar özenle düzeltilmelidir. Yatak düzeltilmesinde yatak çarşafı, yastık, yorgan nevresimi ve battaniye sırası takip edilmelidir. Yatakhanede ihtiyaç fazlası bütün artıklar mutlaka çöp kutularına atılmalıdır. Çevrenin temiz tutulmasına özen gösterilmelidir. Yatılan odalar temiz tutulup havalandırılmalıdır. Etrafta gelişigüzel bir şekilde elbise, terlik, kitap v.b... eşya bulundurulmayacaktır. Okula dökülecek, bozulacak ve kokacak yiyecek maddeleri getirilerek dolaplarda saklanması sağlık açısından zararlı olduğundan yasaktır. Binalarda ve okul çevresinde kabuklu yiyecek yemek yasaktır. Dolaplar temiz ve düzenli tutulmalıdır. Mutlaka bir yedek anahtar bulundurulmalıdır

20 El, yüz ayak yıkamak için kullanılan lavaboların içine yiyecek maddeleri artığı, şişe, sabun vb. atılmamalıdır. Tuvaletlerin içine şişe, cam, taş, bez vb. atılmamalıdır. İhtiyaçlardan sonra mutlaka musluklar kapatılıp lambalar söndürülmelidir. Yatma saati geldiği zaman yatmış bulunur ve kesinlikle konuşmaz. Yatakhanenin dinlenme ve sağlık şartlarını bozucu davranış ve durumlarda bulunmaz, bozanları uyarır. Kalkış saati ile birlikte dinamik bir şekilde yatağından kalkar, yatağını istenildiği şekilde tertipler, hazırlığını yapar, sabah temizliğini tamamlayarak zamanında etüde yetişir. Fazla bavul, valiz ve çantalarını valiz odasına bırakır. Dolabını tertipli, eşyalarını temiz tutar. Özellikle yatağının ve yastığının altında kirli çamaşırlar bulundurmaz. Ayakkabı ve terlikler pansiyon girişindeki odalara ait olan ayakkabılıklara konulacaktır. Fazlalık ayakkabı ve terlikler yatakhanedeki dolabın en alt gözüne konulacaktır. Kendi dolabı dışında başka dolap kullanılmayacaktır. ETÜT Etütlere zamanında gelir, hazırlığını yapar ve sakince çalışmaya başlar. Etütlerde sessizce çalışır. Başkalarının düşüncesini sormak gereğini duyduğu zaman diğer arkadaşlarını rahatsız etmemeye gayret eder. Etüt başkanlarının uyarılarını saygıyla dinler ve yerine getirir. Etütlerde zamanını en iyi, en etkili ve verimli bir şekilde değerlendirir. Yoklamalarda ve etütlerde mutlaka bulunur. Etütlerle ilgili sorunlarını etüt başkanlarına ve nöbetçi belleticilere uygun bir yer ve zamanda iletir. Metotlu, planlı ve programlı bir şekilde ilkeli çalışır. Çalışmayı bir görev ve zevk edinir. Etütlerde sessiz ve etrafı rahatsız etmeden çalışmak esastır. Etütler, derslerde işlenen konuların tekrarı, bir sonraki günün ders konularına hazırlık içindir. Etütler esnasında Belletici öğretmenlere veya diğer öğrencilere soru sorulması gürültü oluşturduğu ve dikkati dağıttığı için yasaktır. Sorular etüt saatleri dışında sorulacaktır. ETÜT ÇİZELGESİ (Etüt zamanı Yaz ve Kış saati uygulamasına göre değiştirilir.)

21 ORTA ÖĞRETİM DİSİPLİN YÖNETMELİĞİNİN HÜKÜMLERİ SAKLI KALMAK ÜZERE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN YURTLARLA İLGİLİ OLARAK UYMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI HUSUSLAR AŞAĞIYA ÇIKARILMIŞTIR. 1. Yatakların düzeltilmiş vaziyette bulundurulması, 2. Etütlerde her ne şekilde olursa olsun müzik çalınmaması, 3. Etüt suresince her öğrencinin kendi sınıfında bulunması, 4. Etüt süresince başka sınıflara gidilmemesi, 5. Bıçak, çatal, kaşık, bardak, tabak gibi yemekhane demirbaş eşyalarının yurtlara getirilmemesi, 6. Yemekhanede verilen yemek ve meyvelerin yemekhanede yenilmesi ve yurt odalarına çıkarılmaması 7. Okulun elektrik düzeniyle hiçbir öğrencinin tamir maksadıyla da olsa oynamaması, zaruret halinde sorumlu ve görevlilere anında bilgi verilmesi, 8. Özellikle odalarda ısıtıcı, ocak, teyp, v.s. gibi elektrikli araçların kullanılmaması,(belirlenenler anında toplanacaktır.) 9. Çöplerin veya atık maddelerin yerlere ve bilhassa pencerelerden dışarıya atılmaması, 10. Yurtlarda; valiz ve dolapların içinde yasak yayın, sigara, içki gibi şeylerin bulundurulmaması (tespiti halinde pansiyonla ilişiği kesilir.) 11. Odada geçirilen zaman dışında herkesin ulaşabileceği yerlerde cep telefonu, değerli eşya ve takı gibi malzemelerin bulundurulmaması, kaybı durumunda sorumluluğun tamamen öğrencide olduğunun bilinmesi, 12. Cep telefonlarının ders ve etütlerde tamamen kapatılması, 13. Okulun ödeme gücünü aşan elektrik ve su sarfiyatının önlenmesi için anahtar ve muslukların kullanılmadığı durumlarda kapalı tutulması, 14. Okul binası ve tamamlayıcı kısımlardaki eşyaların özenle kullanılması, (kasıt, ihmal ve kusur nedeniyle verilen zararlar ayrıca tazmin ettirilir. 15. Ders saatlerinde yurtlar kapalı olduğundan bu saatler içerisinde herhangi bir şey almak için yurtlara izinsiz girilmemesi, 16. Etütlerde yalnızca derslerle ilgili çalışmalar yapılması, 17. Yurtlara velilerde dahil hiçbir ziyaretçinin kabul edilmemesi, veli veya ziyaretçilerle okul girişinde, kantinde veya okul idaresinin tespit edeceği yerlerde görüşülmesi, aksine hareket edenlerin, yanında veli veya ziyaretçisi olduğu halde yurt içinde görülen öğrencilerin sorumlu tutulacağının bilinmesi, 18. Yemekhaneye öğrenciler tarafından veli ve ziyaretçilerin kabul edilmemesi, 19. Öğrencilerin vakit çizelgesinde belirtilen saatlerde yemekhanede bulunmak zorundadırlar. Bu süreler dışında yemek yenmesi izne bağlıdır. 20. Öğrenciler yaz tatiline giderken okul, yurt odasını teslim aldığı şartlar altında bırakmak zorundadırlar. 21. Öğrenciler yarıyıl ve uzun süreli tatillerde yurt odasını temiz ve düzenli bir şekilde bırakmalıdırlar. 22. Öğrenciler okulda asılı yangın talimatını okumak ve gerektiğinde uygulamakla görevidirler. 23. Pansiyonla ilgili hizmetlerin Okul İdaresince tespit olunan iç yönerge hükümlerine göre yapılmasını sağlamak. Okul Müdürü

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ

ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ Okul - Veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli faktörlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında veli katılımının rolü büyüktür. Veli katılımının

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Parasız / Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini

Detaylı

T.C. KEMER KAYMAKAMLIĞI Göynük Fen Lisesi Müdürlüğü

T.C. KEMER KAYMAKAMLIĞI Göynük Fen Lisesi Müdürlüğü T.C. KEMER KAYMAKAMLIĞI Göynük Fen Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILI BAŞVURUSU Sıra 1 2 3 4 İstenecek Belgenin Cinsi Resmi Sağlık Kuruluşu Raporu Aile Maddi Durumunu Gösterir Beyanname-Ek1 Burslu Olup Olmadığını

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ Okul - veli işbirliği, öğrenci başarısını artıran önemli unsurlardan biridir. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim - öğretim faaliyetlerini

Detaylı

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuz öğrencilerinden...'in velisiyim.öğrencimiz Borsa İstanbul İslahiye Fen Lisesi pansiyonunda kalacağından almış olduğu bursluluk parasının kesilmesi gerekmektedir.

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Form 1 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı ve No Doğum Yeri ve Yılı Velisinin Adı ve Soyadı Yakınlık derecesi Ev Telefonu İş Adresi İş Telefonu Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesine

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS İLKOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS İLKOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS İLKOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası Doğum Tarihi (Gün, Ay, Yıl) Doğum Yeri Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği

Detaylı

YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER

YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER Sır Malzemenin Adı Açıklama a 1 Dolap-Ranza-Yatak-Battaniye Okul tarafından zimmet karşılığı verilecek, 2 Ayakkabılık, Masa, Sandalye Ortak YATILI ÖĞRENCİLERİMİZİN

Detaylı

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na)

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na) ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na).. Yılında yapılan Merkezi Sistem sınavını kazanarak ilçenizdeki..okulunu kazandım. Boş kontenjan kalması durumunda Çaycuma

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

T.C AKÇADAĞ KAYMAKAMLIĞI Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi OKUL VELİ - ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar

T.C AKÇADAĞ KAYMAKAMLIĞI Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi OKUL VELİ - ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar T.C AKÇADAĞ KAYMAKAMLIĞI Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi OKUL VELİ - ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç Madde 1- Bu sözleşmenin amacı, okul veli öğrenci arasındaki hak ve sorumlulukları

Detaylı

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ 2017-2018 EDİRNE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim

Detaylı

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu Ek-5:Pansiyon Öğrenci Sözleşmesi TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu PANSİYON İDARESİ ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN YURT İDARESİNE KARŞI SORUMLULUKLARI 1)

Detaylı

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü VELİSİ ANNE BABA ÖĞRENCİNİN T.C 1 TC Kimlik No Adı Soyadı Geldiği Yer Telefon No Kan Grubu 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCĠ PANSĠYONU BAġVURU BĠLGĠ FORMU İlaç Alerjisi var mı? Rahatsızlığı Sosyal

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS LİSESİ ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS LİSESİ ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS LİSESİ ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası Doğum Tarihi (Gün, Ay, Yıl) Doğum Yeri Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği

Detaylı

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ 2017-2018 DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI PARASIZ YATILILIK HAKKI KAZANABİLMEK İÇİN; a) Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Ortaokullar,

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( )

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( ) GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE İSTANBUL ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... OKUL NO VE SINIF I :... A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda

Detaylı

AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ( Eğitim-Öğretim Yılı)

AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ( Eğitim-Öğretim Yılı) AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Paralı Yatılı okuyacaklar için istenilen belgeler 1. Aday Kayıt Formu 2. Nüfus cüzdanını fotokopisi 3.

Detaylı

RİZE TOBB FEN LİSESİ

RİZE TOBB FEN LİSESİ RİZE TOBB FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR DERSLER SIRASINDA, DERSLİKLER ve SINIF İÇİNDE UYULMASI GEREKEN KURALLAR: Ders zili çalar çalmaz sınıfa girer, hazırlığını yapar ve öğretmenini

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası Doğum Tarihi (Gün, Ay, Yıl) Doğum Yeri Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DUMLUPINAR ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VELİ PANSİYON SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN SORUMLULUKLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DUMLUPINAR ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VELİ PANSİYON SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN SORUMLULUKLARI 2015-2016 EĞTM ÖĞRETM YILI DUMLUPINAR ANADOLU LSES ÖĞRENC VEL PANSYON SÖZLEŞMES Pansiyon veli işbirliği, öğrenci başarısını artıran önemli etkenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir pansiyon ortamının

Detaylı

KAYIT KABUL ġartlari

KAYIT KABUL ġartlari MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI AHMET HAMDĠ NURZAN ĠSHAKOĞLU ANADOLU LĠSESĠ 2016-2017 KAYIT KABUL ġartlari Ahmet Hamdi Nurzan Ġshakoğlu Anadolu lisesi Müdürlüğü AHNİ ANADOLU LİSESİNE BAġLARKEN; Saygıdeğer Velimiz,

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GEMLİK ANADOOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GEMLİK ANADOOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GEMLİK ANADOOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2013-2014 İÇİNDEKİLER pansiyon Başvuru Dilekçesi. 3 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ek-1)... 4

Detaylı

MARTI KOLEJİ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARTI KOLEJİ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin başarılı, sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamında olmaları için okulumuzun Öğrenci Veli Okul Sözleşmesi size gönderilmiştir. Bu sözleşmeleri öğrencimizle birlikte okuyup

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI RİZE TOBB FEN LİSESİ 2015-2016 KAYIT KABUL ŞARTLARI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI RİZE TOBB FEN LİSESİ 2015-2016 KAYIT KABUL ŞARTLARI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI RİZE TOBB FEN LİSESİ 2015-2016 KAYIT KABUL ŞARTLARI Rize TOBB Fen Lisesi Müdürlüğü RİZE TOBB FEN LİSESİNE BAŞLARKEN ; Saygıdeğer Velimiz, Sevgili Öğrencimiz; 2015-2016 Öğretim yılında

Detaylı

T.C. Kastamonu Valiliği 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdürlüğü Vilayetler Hizmet Birliği Kız Öğrenci Pansiyonu

T.C. Kastamonu Valiliği 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdürlüğü Vilayetler Hizmet Birliği Kız Öğrenci Pansiyonu T.C. Kastamonu Valiliği 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdürlüğü Vilayetler Hizmet Birliği Kız Öğrenci Pansiyonu 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Okul Telefon No 0 366 215 00 10 Okul Faks

Detaylı

ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA

ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA Velisi bulunduğum Okulunuz... sınıfı... nolu... aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2017-2018 öğretim yılında pansiyona kabulünü arz ederim. Bilgilerinize

Detaylı

YENİ ( ) KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ HUSUSLAR

YENİ ( ) KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ HUSUSLAR YENİ (2017-2018) KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ HUSUSLAR (Lütfen Dikkatlice Okuyunuz ) OKUL KAYDI İÇİN 1. 1 adet vesikalık fotoğraf ( son 6 ay içinde çekilmiş ) 2. Nüfus cüzdanının aslı ve önlü-arkalı fotokopisi

Detaylı

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulunuz...sınıfı... nolu... nın aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2012/2013 öğretim yılında PARALI YATILI / PARASIZ YATILI öğrenci olarak

Detaylı

T.C. FATSA KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

T.C. FATSA KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi T.C. FATSA KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU VE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1-5 9 Eylül 2016 tarihleri arasında pansiyon başvurusu

Detaylı

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ Ortaöğretim okul/kurumlarında parasız yatılı olarak okumaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; kazandıkları pansiyonlu okul müdürlükleri tarafından

Detaylı

T.C BAYAT KAYMAKAMLIĞI BAYAT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KLAVUZU

T.C BAYAT KAYMAKAMLIĞI BAYAT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KLAVUZU T.C BAYAT KAYMAKAMLIĞI BAYAT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KLAVUZU 1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1-Kayıt için gerekli belgeler 3 2-Yatılı kalma isteği müracaat dilekçesi.4

Detaylı

T.C. FATSA KAYMAKAMLIĞI Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

T.C. FATSA KAYMAKAMLIĞI Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi T.C. FATSA KAYMAKAMLIĞI Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU VE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1-11 14 Eylül 2017 tarihleri arasında yatılılık başvurularının

Detaylı

PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ

PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ Form: 1- Pansiyon BaĢvuru Dilekçesi PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE 2017 TEOG yerleştirmeleri sonucunda okulunuzu kazanan ve kesin kaydı yapılan okulunuz...

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSĐYON GÜNLÜK ZAMAN

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ PROF. FAİK SOMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ PROF. FAİK SOMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ PROF. FAİK SOMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU BAŞVURULAR 12 AĞUSTOS 06 EYLÜL 2013 1 İSTANBUL PROF. FAİK

Detaylı

T.C. ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İSTANBUL PROF. FAİK SOMER SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

T.C. ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İSTANBUL PROF. FAİK SOMER SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İSTANBUL PROF. FAİK SOMER SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU BAŞVURULAR 17 AĞUSTOS 11 EYLÜL 2015 1 İSTANBUL PROF. FAİK SOMER

Detaylı

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ A) PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Öğrencinin burslu olmadığını ifade eden pansiyonda kalma dilekçesi (Okul tarafından

Detaylı

PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!!!

PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!!! PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!!! Öğrenciniz okul pansiyonunda kalmaya hak kazanmış ise pansiyon kaydının kesinleşebilmesi için eğitim öğretim yılı başında mutlaka öğrenci ile

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KASTAMONU İLİ MERKEZ İLÇESİ GÖL ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015 Sayfa - 1 - / 16 İÇİNDEKİLER SAYFA NO PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR...

Detaylı

ARHAVİ ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL ŞARTLARI VE GEREKLİ BELGELER

ARHAVİ ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL ŞARTLARI VE GEREKLİ BELGELER ARHAVİ ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL ŞARTLARI VE GEREKLİ BELGELER PANSİYON KAYIT TARİHLERİ: KAYITLARIN BAŞLAMA TARİHİ :25 Ağustos 2016 Perşembe

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ve PANSİYON KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ve PANSİYON KAYIT KABUL KILAVUZU 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ve PANSİYON KAYIT KABUL KILAVUZU İletişim Bilgilerimiz Okul Tel : 0 464 715 72 23 Okul Faks : 0 464 715 72 39 Web Adres : http://www.ardesenaol.meb.k12.tr E-Posta: 954024@meb.k12.tr

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU İletişim Bilgileri: Web Adresi: http://fatsakizimamhatip.meb.k12.tr/

Detaylı

T.C. KARESİ KAYMAKAMLIĞI Şehit Turgut Solak Fen Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. KARESİ KAYMAKAMLIĞI Şehit Turgut Solak Fen Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. KARESİ KAYMAKAMLIĞI Şehit Turgut Solak Fen Lisesi Müdürlüğü 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU ADRES: İbirler Mahallesi Tavşantepe Sok. No:16A Karesi - BALIKESİR TELEFON : 0266-2463816 FAX

Detaylı

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Telefon: 0212 731 75 99 FAX: 0212 731 72 28 ADRES: Selimpaşa Merkez Mah. 2156. Sokak No

Detaylı

AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY ANADOLU LİSESİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİNDE OKULDAN İSTENECEK BELGELER

AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY ANADOLU LİSESİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİNDE OKULDAN İSTENECEK BELGELER AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY ANADOLU LİSESİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİNDE OKULDAN İSTENECEK BELGELER 1. 22/08/2014 TARİHİNDE OKULUMUZA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI SİSTEM TARAFINDA OTOMATİK YAPILACAĞINDAN

Detaylı

T.C ARAKLI KAYMAKAMLIĞI Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

T.C ARAKLI KAYMAKAMLIĞI Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü T.C ARAKLI KAYMAKAMLIĞI Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER 1-YATILILIK MÜRACAAT DİLEKÇESİ VE DİĞER MATBUU EVRAKLAR(OKUL

Detaylı

KÜTAHYA GEDİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

KÜTAHYA GEDİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KÜTAHYA GEDİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT DÖNEMİNDE İSTENECEK BELGELER 1. Öğrenci Belgesi. 2. Öğrenci ve Velisine ait Kimlik numarası bulunan Nüfus

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ndeki tüm fakülte ve yüksekokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilere

Detaylı

5. e) Zilsiz okul ve zaman yönetimi konusunda 1 müdür yardımcısı, rehberlik öğretmenleri,

5. e) Zilsiz okul ve zaman yönetimi konusunda 1 müdür yardımcısı, rehberlik öğretmenleri, EK-18 ZİLSİZ OKUL VE ZAMAN YÖNETİMİ ETKİNLİĞİ AMAÇ: Zilsiz Okul ve Zaman Yönetimi etkinliğinin amacı; öğretmen ve öğrencilere zamanını iyi kullanma sorumluluğu, zaman yönetimi, otokontrol ve öz disiplin

Detaylı

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI 2018-2019 hpal.meb.k12.tr İçindekiler İLETİŞİM BİLGİLERİ...3 YATILILIK TAKVİMİ (2018-2019)...4 YATILILIK...5 GENEL KURALLAR...6 GÜNLÜK YAŞAM VE KURALLAR...6 2 OKUL

Detaylı

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. KARABÜK VALİLİĞİ ALPARSLAN GAZİ ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU KARABÜK 2018 PANSİYONA KAYITLA İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR Evrakların 07/09/2018 CUMA gününe kadar

Detaylı

2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI:

2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI: 2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI: Sayın veli, öğrencinizin büyük bir sınavdan başarı ile geçerek TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesini kazanmasından dolayı sizleri yürekten kutluyoruz.

Detaylı

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER:

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER: T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğü 1 PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER: A) Normal Statüdeki Öğrenciler : 1- Parasız Yatılılık Müracaat

Detaylı

Bilgi için: H.İbrahim YAMAN Müdür Yardımcısı 0362 2332312 0 / 124

Bilgi için: H.İbrahim YAMAN Müdür Yardımcısı 0362 2332312 0 / 124 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 30 Erkek + 35 Kız = 65 YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN

Detaylı

TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KASTAMONU İLİ TOSYA İLÇESİ TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015-BAL Sayfa - 1 - / 13 İÇİNDEKİLER PANSİYONA KAYIT İLE

Detaylı

T.C. KARESİ KAYMAKAMLIĞI T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. KARESİ KAYMAKAMLIĞI T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. KARESİ KAYMAKAMLIĞI T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU ADRES: Paşaalanı Mah. Tarihçi Cemal Kutay Cad. No:1 Karesi - BALIKESİR TELEFON:

Detaylı

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU AÇIKLAMALAR Öğrenci Pansiyonuna 2017-2018 eğitim öğretim yılında Parasız Yatılı, Paralı Yatılı öğrencilere ilişkin

Detaylı

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü Pansiyon Ġç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Ankara Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı/parasız

Detaylı

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Kavak Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

T.C. KİLİMLİ KAYMAKAMLIĞI EREN ENERJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

T.C. KİLİMLİ KAYMAKAMLIĞI EREN ENERJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. KİLİMLİ KAYMAKAMLIĞI EREN ENERJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU KİLİMLİ- 2017 PANSİYONA KAYITLA İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR Okulumuz 100 kapasiteli

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER *- KAYIT İŞLEMLERİ Kayıt işlemleri yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre e okul sistemi üzerinden otomatik

Detaylı

YUSUFELİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİNDE OKULDAN İSTENECEK BELGELER

YUSUFELİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİNDE OKULDAN İSTENECEK BELGELER Yusufeli Çok Programlı Anadolu Lisesi YUSUFELİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT DÖNEMİNDE OKULDAN İSTENECEK BELGELER 1. Okulumuza yerleşen öğrencilerin kayıtları sistem tarafından

Detaylı

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ K A Y I T F O R M U Fotoğraf ÇOCUK BİLGİLERİ Adı-Soyadı : TC numarası : Doğum Yeri ve Tarihi : Okula Başlama Tarihi : Ayrılma Tarihi : Kan Grubu : En Son İkâmetgâh Adresi : Ev Tel : ANNE BİLGİLERİ Adı-Soyadı

Detaylı

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı Çanakkale Fen Lisesi Pansiyonu Kayıt Kabul Evrakları

Eğitim Öğretim Yılı Çanakkale Fen Lisesi Pansiyonu Kayıt Kabul Evrakları 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Çanakkale Fen Lisesi Pansiyonu Kayıt Kabul Evrakları PARALI/PARASIZ YATILI OLACAKLAR İÇİN: 1. Sağlık Raporu (Pansiyonda kalmasında sakınca yoktur ibareli) 2. Sınava girdiği

Detaylı

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU Okulumuz pansiyonunda kalacak kız öğrencilerimiz pansiyon kayıt evraklarını pansiyona yerleşmeden önce

Detaylı

5- EK-1 AİLE MADDİ DURUM BELGESİ VE EKLERİ (EK1 Açıklama Formunda Belirtilmiştir)

5- EK-1 AİLE MADDİ DURUM BELGESİ VE EKLERİ (EK1 Açıklama Formunda Belirtilmiştir) Öğrenciniz okul pansiyonunda kalmaya hak kazanmış ise pansiyon kaydının kesinleşebilmesi için en geç 18.09.2016 (okulun açıldığı ilk gün) tarihinde mutlaka öğrenci ile birlikte okula gelerek pansiyon kaydı

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ Trabzon Yomra Fen Lisesi Müdürlüğü

T.C. TRABZON VALİLİĞİ Trabzon Yomra Fen Lisesi Müdürlüğü T.C. TRABZON VALİLİĞİ Trabzon Yomra Fen Lisesi Müdürlüğü Geçmişi başarılarla dolu, Gelecekte beklentilerinize cevap verebilecek Eğitim Ve Bilim Yuvasına HOŞGELDİNİZ... Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir;

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL VE PANSİYON KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL VE PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL VE PANSİYON KAYIT KILAVUZU TELEFON: 0 232 631 2865 FAX: 0 232 632 6965 Gazi Osmanpaşa Mah. Mete Sok. No7 Bergama / İzmir Bergama Cumhuriyet Anadolu Lisesi - 2017

Detaylı

PANSİYON KAYIT KILAVUZU

PANSİYON KAYIT KILAVUZU . 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU -2017- İÇİNDEKİLER SAYFA NO PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR.. 1 PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ... 2 PANSİYON KAYIT KABUL İÇİN GEREKLİ BELGELER.....

Detaylı

AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ( Eğitim-Öğretim Yılı)

AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ( Eğitim-Öğretim Yılı) Parasız Yatılı okuyacaklar için AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı) 1. Aday Kayıt Formu 2. Nüfus cüzdanını fotokopisi 3. Nüfus Müdürlüklerinden

Detaylı

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU AFYONKARAHİSAR TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz Kız Pansiyonlu olup 2017 2018 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu

Detaylı

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Isparta nın öncü eğitim kurumlarından birisi olan Gülkent Anadolu Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Isparta dan ve Isparta dışından

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

SUFFA ERKEK EĞİTİM MERKEZİ

SUFFA ERKEK EĞİTİM MERKEZİ DİT (DANİMARKA İSLAM TOPLUMU) SUFFA ERKEK EĞİTİM MERKEZİ HayırlıOlsun! DİT Suffa Erkek Eğitim Merkezimiz 17 Eylül 2011 tarihinden itibaren, Her Cumartesi saat 10-15 arasında, tecrübeli eğitimciler eşliğinde,

Detaylı

T.C İLKADIM KAYMAKAMLIĞI KÖKSAL ERSAYIN ANADOLU LİSESİ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C İLKADIM KAYMAKAMLIĞI KÖKSAL ERSAYIN ANADOLU LİSESİ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU Sınıflar bazında kontenjan dağılımı sınıflar bazında başvuran öğrenci sayısına göre her sınıf için ayrı ayrı başvuruları değerlendirme haftasında

Detaylı

KEŞAN ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

KEŞAN ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI EDİRNE İLİ KEŞAN İLÇESİ KEŞAN ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015-KAL Pansiyon numaramız 0284-7141232 dir. Okul web : kesananadolulisesi.meb.k12.tr

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU TAŞKÖPRÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2014-AİHL İÇİNDEKİLER PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR... - 2 - PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ... - 3 - PANSİYON

Detaylı

FETHİYE BELEDİYE FEN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

FETHİYE BELEDİYE FEN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. FETHĠYE KAYMAKAMLIĞI BELEDĠYE FEN LĠSESĠ MÜDÜRLÜĞÜ FETHİYE BELEDİYE FEN LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2017-BFL 1 İÇİNDEKİLER SAYFA NO PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Detaylı

T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C. URLA KAYMAKAMLIĞI İZMİR CENGİZ AYTMATOV SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYON İÇ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal

Detaylı

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ŞARKİKARAAĞAÇ KIZILDAĞ ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR... 2 SAYFA NO PANSĠYON BAġVURU

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. SAMSUN VALİLİĞİ Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KLAVUZU 2017- Not: Pansiyon Kayıt Tarihleri Başvuru Tarihi : 14/08/2017

Detaylı

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 9. SINIFA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN OYP'ye Göre Yerleştirilecek Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı %80 %20 %100 Yönetmeliğin

Detaylı

GÖLKÖY MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

GÖLKÖY MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÖLKÖY MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ http://golkoymeslekiteknikanadolulisesi.meb.k12.tr/ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pansiyon Kayıt Evrakları Gölköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü: Yunus

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA.doğumlu oğlum/kızım 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı için okulunuza kaydetmek istiyorum. Gereğini arz ederim. Öğrenci Velisi Adı-Soyadı Tarih/Ġmza

Detaylı

T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI MÜBERRA MEHMET GÜLEÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI MÜBERRA MEHMET GÜLEÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ T.C. BEYLİKOVA KAYMAKAMLIĞI MÜBERRA MEHMET GÜLEÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU BEYLİKOVA - 2015 PANSİYONA KAYITLA İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR Okulumuz 180

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU GÖL ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2017 Sayfa - 1 - / 16 İÇİNDEKİLER SAYFA NO PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR 2 PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ 3 PANSİYON KAYIT

Detaylı

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME (EK-1) ÖĞRENCİ VELİSİNİN

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME (EK-1) ÖĞRENCİ VELİSİNİN ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME (EK-1) Adı Soyadı Öğrenciye yakınlık derecesi İşi ve iş yeri ÖĞRENCİ VELİSİNİN Geliri: (Serbest meslek sahibi ise; vergi dairesinin adı, adresi ve hesap

Detaylı

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte MACİDE RAMİZ TAŞKINLAR FEN LİSESİ PANSİYONU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin

Detaylı

ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI

ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI ŞANLIURFA MEHMET AKİF İNAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÇALIŞMA TALİMATI 1.AMAÇ: Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde yürütülen hizmetlerin

Detaylı

ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN

ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN ÖĞRENCĐ GÖREV DAĞILIMI PANSĐYON BAŞKANI :LEYLA ERTÜRK PANSĐYON BAŞKAN YRD. :MERVE NUR ARSLANDOĞAN 1.ETÜT BAŞKANI :ĐREM ARI 2.ETÜT BAŞKANI :MĐHRĐBAN ÜNAL 1.KAT BAŞKANI :FUNDA AKBAŞ 2.KAT BAŞKANI :ŞULE KAYA

Detaylı

SUNGURLU FEN LİSESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

SUNGURLU FEN LİSESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU SUNGURLU FEN LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU SFL - 2018 PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz kız-erkek pansiyonlu olup 2018-2019 eğitim - öğretim yılında boş bulunan

Detaylı