Sahibi: Sorumlu: Yayın Kurulu: Grafik Tasarım: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU. Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sahibi: Sorumlu: Yayın Kurulu: Grafik Tasarım: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU. Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM"

Transkript

1

2 Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM Yayın Kurulu: Aslı TENGİZ Lütfi DEMİR Hatice ÖZTEKİN Fatma KİRKİT Yakup SÖNMEZ Grafik Tasarım: Yusuf Alabağ

3 Oda meclisimiz 09/12/2014 tarihinde Meclis Başkanımız Sayın Şükrü Parmaklı nın açılış konuşması ile çalışmalarına başladı. Gündemde bulunan konulara geçildi. Gündemin 1.maddesinde Oda Başkanımız Sayın Feyzullah Topçu oda yapılacak projeler ilgili olarak açıklamalarda bulundu. faaliyetleri ve Gündemin diğer maddelerine geçildi. Oda kurulları ve komiteler yapmış oldukları çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirdi. Sosyal Kültürel Etkinlik Komitesi Başkanı Sayın İsmail Totur, meslektaşlarımız arasından bir oda orkestrası oluşturmaya çalıştıklarını ve müzik aleti çalan meslektaşlarımızın tespit edilip katılımlarını sağlayacaklarını belirtti. Edebiyat günleri başlığı ile eserleri yayımlanmış edebiyatçı meslektaşlarımızı bir araya getirip imza günü yapılacağını belirtti. Spor komitemiz de geleneksel hale gelen 14. Futbol Halı Saha Turnuvasının 2014/2015 kuralarını çekildiğini, maçların Namık Kemal lisesinde başladığını katılımın yüksek olduğunu ve maçların çekişmeli geçtiğini anlattı. Dilek ve temennilerden sonra toplantıya son verildi.

4 17 Aralık 2014 Tarihinde Yeni Hizmet binamızın Konferans salonunda Yapılan Toplantının konuşması TESMER Sekreteri Hüseyin ÜZÜM tarafından yapıldı. TÜRMOB HRK sekreteri Halil KIRLI yeni HRK programı ile ilgili bilgi verdi. 2. Oturumda Oda başkanımız Feyzullah TOPÇU, TESMER Sekreteri Hüseyin ÜZÜM ve TESMER İzmir Şube Müdürü Bora YILDIRIM Aday Meslek Mensuplarımızın staj süresince izleyecekleri yol haritası hakkında bilgiler verdiği toplantı soru ve cevap bölüm ille son buldu

5 Tarihinde Odamızın Konferans salonunda Yazar ve Şair Meslektaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz Edebiyat Günleri etkinliğimiz

6 Farkındalık eğitimleri aralıksız devam ediyor. İlçe temsilciliklerimizden sonra semt temsilciliklerimizde de Oda Başkan Yardımcımız Sayın Erkan YILDIRIM,Etik Kurulu Başkanımız ve üyeleri, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanımız ve üyelerinin sunumları yüksek katılımlarla devam etmektedir. Bu sunumun yeni odamız salonunda geniş katılımlı olarak tekrarlanacaktır.

7 FARKINDALIK EĞİTİMLERİ Mecburi meslek kararları gereği tarihinden itibaren uygulanacak Haksız Rekabetle Mücadele Programının tanıtımı ve meslek mensuplarımızın konu ile ilgili farkındalıklarının yaratılması amacı ile ilçe ve semtlerde süren eğitim çalışmaları; tarihinde Basmane ve Çankaya bölgesinde bulunan meslek mensuplarımız için yeni oda binamızın danışma meclisi salonunda Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım yönetiminde gerçekleştirildi. Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Enis Engin, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkan Yardımcısı Bahaettin Kır ve Etik Eğitmeni Serkan Kasalar tarafından yapılan sunumlarda meslek mensuplarımıza etik eğitimi, haksız rekabetle mücadele yönetmeliği ve haksız rekabetle mücadele yazılım programı hakkında bilgiler verildi. Çankaya ve Basmane bölgesindeki meslek mensuplarımızın karşılıklı fikir alışverişi ile oldukça verimli bir şekilde gerçekleşen eğitim toplantısına katılım yoğundu.

8 Seminer 08/12/2014 tarihinde İzmir SMMM Odası Toplantı Salonu' nda Tesmer Saymanımız Nilgün BUZAN tarafından yapıldı. Seminer öncesi açılış konuşması yapan Tesmer Sekreteri Hüseyin Üzüm ; eğitimlere katılım kayıtlarınınizmirtesmer.org.tr sitesinden yapılması gerektiğini hatırlattı. Stajyerlerin izmirtesmer.org.tr sitesine kayıt yaptırmamaları durumunda seminer ve paneller ile ilgili duyurulardan haberdar olamayacaklarını söyledi 17/12/2014 tarihinde yapılacak olan Genel Stajyer Toplantısı' na mutlaka tüm stajyerlerimizin katılmasını istedi ve staj süresince izlenecek yol haritası ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmaması için toplantıların önemli olduğunu vurguladı.

9 CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Başkanı Feyzullah Topçu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Topçu, muhasebe mesleğinin sorunlarını, meslektaşlarının yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Milletvekili Çıray da hükümetin meslek odalarına yönelik yaptığı yeni düzenlemeleri eleştirdi ve odaların mali kaynaklarının kısılarak çalışamaz duruma getirildiğini savundu. CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray ı yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendiren İZSMMMO Başkanı Feyzullah Topçu; oda olarak eğitim çalışmalarına çok önem verdiklerini ve bu konuda çeşitli seminerler, paneller düzenlediklerini, ilgili bakanlıkların ve işveren kesimlerinin yapacağı bilgilendirme ve eğitimlerinin de İZSMMMO tarafından yapıldığını söyledi. Başkan Topçu ayrıca, yapılan tüm faaliyetlere ve meslektaşlarının sorunlarını bakanlıklara sunmalarına rağmen bugüne kadar çözüm üretilmediğini aktardı. Topçu, İktidarın bu tutumu karşısında muhalefet partileri de sorunlarımızı yeteri kadar mecliste ve kamuoyunda dile getiremiyorlar. Yeterince yanımızda olmadıkları için mesleki sorunlarımız giderek artıyor. Ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan, özveriyle gece gündüz çalışan böylesine saygın bir meslek grubu bu yapılanları hak etmiyor. Odalarımız ve meslektaşlarımız üzerinde sistemli bir şekilde baskı ve angaryalar devam ediyor. dedi. CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray da hükümetin meslek odalarına yönelik yaptığı yeni düzenlemeleri eleştirdi ve odaların mali kaynaklarının kısılarak çalışamaz duruma getirildiğini savundu. Milletvekili Çıray ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinin yaptıkları çalışmalarla muhasebeci ve mali müşavirlerin de sorunlarını gündeme getirdiğini, hükümeti bu sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atması konusunda uyardıklarını söyledi. Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray ın İZSMMMO ziyaretine CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de katıldı.

10

11 2013/2014 dönemi 13. bahar turnuvasında sıralamaya giren takımlarımızın kupaları Oda Başkanımız Sayın Feyzullah TOPÇU tarafından sahiplerine dağıtıldı. 2014/2015 dönemi 14.dönem turnuvasının kuraları çekildi ve takımların rakipleri belirlendi. Oda başkanımız tüm takımlara başarılar diledi.

12 Haftanın Maçları 11:00 Bornova 4-2 İzmir Dernek 12:00 Eşrefpaşa 1-2 Basmane 13:00 Pasaport 7-1 Hatay 14:00 Karşıyaka 1-6 K.Yaka Dernek 15:00 Çankaya 3-1 Kahramanlar 16:00 Konak 3-1 Karabağlar 17:00 Şirinyer 2-8 Alsancak 18:00 Kemeraltı 4-8 Balçova 19:00 Gaziemir 2-4 Yenişehir Gol Krallığı 11 Gol - MEHMET ORUÇ (Alsancak) 9 Gol - ŞAMİL BULUT (Çankaya) 9 Gol - MURAT BEKTAŞ (Bornova) 8 Gol - SERKAN ÖZDEMİR (Pasaport) 7 Gol - LEVENT ALTINBAŞLI (Gaziemir) 7 Gol - ÖZGÜR ÖZDEMİR (Konak) 6 Gol - HÜSEYİN SAĞLAM (Yenişehir) 6 Gol - SÜLEYMAN ÜNLÜ (Balçova) 6 Gol - MEHMET AKGÜNEŞ (Hatay) 6 Gol - MERDAN ALKAN (Hatay) 5 Gol - BURHAN DEVECİ (Kemeraltı) 5 Gol - ALİ GÜNEŞ (Karabağlar) 5 Gol - İDRİS YILDIRIM (Şirinyer) 5 Gol - MUZAFFER ERDURAN (Karşıyaka) 5 Gol - ŞENOL GÖRGÜ (Pasaport)

13

14

15 Haftanın Değerlendirmesi 3.haftaya kayıpsız giren iki takım, Karabağlar ve Pasaport haftanın ilk maçında karşılaştı. Karabağlar henüz 6.daikada öne geçti ama Pasaport bu gole 40 saniye sonra cevap verdi. Maçın kalan bölümünde istediklerini sahaya daha iyi yansıtan Pasaport, Serkan Özdemir ve Şenol Görgü'nün etkiki oyunlarıyla kazanmasını bildi ve takım tarihinde ilk kez lige 3 galibiyetle başlamış oldu. Kahramanlar,Gaziemir'i Hasan Başar ve Tarık Merttürk'ün etkili oyunlaryıla geçti ve ilk galibiyetini aldı. Üst üste 2.kez kaybeden Gaziemir'de Taner Kaday ve Levent Altınbaşlı'nın göze batan performansları mağlubiyeti engellemeye yetmedi Balçova ve Karşıyaka puanları paylaşırken Süleyman Ünlü ve Muzaffer Erduran'ın performansları ön plandaydı. İlk 2 haftayı kayıpsız geçen 5 takımdan ikisi; Alsancak ve Çankaya'nın mücadelesi nefesleri kesti. Baştan sona çekişmeli geçen, karşılıklı birer kırmızı kartın çıktığı mücadelenin kader adamı Alsancak kalecisi Taner Gelibolu'ydu. Mehmet Oruç attığı 2 gol ile galibiyette önemli rol oynadı. Basmane ilk galibiyetini alırken maçın yıldızı Mustafa Özseçgin'di. Kemeraltı yine sonuna kadar direnç gösterse de yenilmekten kurtulamadı. Şirinyer, KSK Dernek'i takım halinde oynadığı etkili oyunla geçti ve 4.sıraya yerleşti. KSK Dernek'in puan hasreti bu hafta da son bulmadı. Hatay, Eşrefpaşa'yı yıldız ismi Mehmet Akgüneş'in etkili oyunuyla geçerken, Eşrefpaşa sahadan bir kez daha puansız ayrıldı. Yenişehir, Bornova karşısında bu sezon ilk galibiyetini alırken ön plana çıkan isim Erhan Envare'ydi. Konak, İzmir Dernek karşısında kazanıp yoluna kayıpsız devam ederken golcüsü Özgür Özdemir ve kalecisi Hasan Ilgın'ın performansları alkışı haketti 4.HAFTA PROGRAMI İzmir Muhasebeciler Ligi'nde 4.hafta maçları Cumartesi günü oynanacak. Haftanın ilk maçı saat 11.00'de geçen haftayı yenilgiyle kapatan Bornova ve İzmir Dernek arasında oynanacak. Saat 12.00'de yenilgisiz Basmane, puansız Eşrefpaşa ile karşılaşacak. Saat 13.00'de ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Pasaport ile üst üste 3.galibiyetini almak isteyen Hatay karşılaşacak. Hatay'da kırmızı kart cezalısı Eren Koç forma giyemeyecek. Saat 14.00'de ilk 3 maçta dirençli oyununun karşılığını puan olarak alamayan Kemeraltı ile lige istediği başlangıcı yapamayan Balçova karşılaşacak. Saat 15.00'de geçen hafta Alsancak karşısında kaybeden Çankaya kart cezalısı İlker Güneş'ten yoksun mücadele edeceği maçta, geçen hafta aldığı galibiyetle yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Kahramanlar ile karşılaşacak. Saat 16.00'da lider Konak, geçen haftaki Pasaport yenilgisini telafi edip zirve yarışını sürdürmek isteyen Karabağlar ile karşılaşacak. Saat 17.00'de yenilgisiz iki takım Şirinyer ve Alsancak, Alsancak'ın kırmızı kart cezalısı Tahir Özırmak'tan yoksun oynayacağı maçta mücadele edecekler Saat 18.00'de puansız KSK Dernek, yenilgisiz Karşıyaka ile karşılaşacak. Saat 19.00'da 3 puanlı iki takımın, Gaziemir ve Yenişehir karşılaşacağı maçla 4.hafta sona erecek.

16

17 İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Başkanı Feyzullah Topçu ülkemizde yaklaşık civarındaki anonim şirketin yalnızca 5000 ünün bağımsız denetime tabi olmasına karşın diğer anonim şirketler ve kooperatif birliklerinin denetime tabi olmamasının yasal anlamda boşluk yarattığını söyledi. Başkan Topçu, başta Başbakan olmak üzere Bakanlar Kurulu nu göreve davet ederek. Bağımsız denetime tabi olmayan anonim şirketler ve kooperatif birliklerinin denetimi ile ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2013 yılında bakanlar kuruluna sununlan yönetmeliğinin acilen yayımlanmasının ihtiyaç haline geldiğini söyledi. Başkan Feyzullah Topçunun konuya ilişkin değerlendirmesi: Bağımsız denetim dışında kalan 2013 yılından beri denetlenmeyen Anonim Şirketlerin ve kooperatif birliklerinin finansal tabloları ve yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu düzenlenmemiş hükmündedir. Şöyle ki ;6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu nun yayımlandığı ilk halinde tüm sermaye şirketleri açısından bağımsız denetime tabi olmaları öngörülmüş olup, eski TTK da yer alan Murakıplık kurumuna son verilmiştir. Ancak daha sonra6335 sayılı Kanun ile yapılan değişiklikler çerçevesinde, tüm sermaye şirketleri için öngörülen bağımsız denetim zorunluluğu kaldırılmış bağımsız denetime tabi olacak şirketleri belirlenme yetkisini de Bakanlar kuruluna verilmişti. Bu yetki çerçevesinde iki yıldır Bakanlar Kurulu belirlediği ölçütlere göre bağımsız denetime tabi olan şirketleri belirlenmiş ve bağımsız denetime başlamışlardır.. Ülkemizde Yaklaşık civarındaki anonim şirketten yalnızca 5000 civarında bağımsız denetime tabi olması ve diğer anonim şirketlerin denetime tabi olmaması yasal anlamda boşluk yaratmıştır. Konu ile ilgili olarak bağımsız denetime tabi olmayan anonim şirketler ve kooperaif birliklerinin denetime tabi tutacak düzenlemeye ilişkin 6455 sayılı Kanun 11 Nisan 2013 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

18 Kabul edilen yeni düzenleme uyarınca; Tüm anonim şirketler denetime tabi olacağı, Bağımsız denetime tabi olmayan anonim şirketler ve kooperatif birliklerinin denetimi ile ilgili esaslar Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca hazırlanan, Bakanlar Kurulunca çıkarılacak yönetmelikle düzenlenecek Denetime tabi olduğu halde söz konusu denetimi yaptırmayanların finansal tabloları ve yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu düzenlenmemiş sayılacaktır. (TTK 397. Md.) Ayrıca TTK 397 maddeye eklenen 5 ve 6. fıkralar şu şekilde; 5 inci fıkrasına göre Dördüncü fıkra kapsamı dışında kalan anonim şirketler ile 4572 sayılı Kanun kapsamındaki kooperatifler ve bunların bağımsız denetime tabi olmayan üst kuruluşları bu fıkra hükümlerine göre denetlenir. Denetime ilişkin usul ve esaslar ile bu fıkra uyarınca denetim yapacak denetçilerin niteliklerine, Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca hazırlanan ve Bakanlar Kurulunca çıkarılacak yönetmelikle düzenlenir. 6 ncı fıkrasına göre ise Beşinci fıkra kapsamında denetime tabi olduğu halde söz konusu denetimi yaptırmayanların finansal tabloları ve yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu düzenlenmemiş hükmündedir. Topçu, Türk Ticaret Kanununda Bu kadar net olmasına rağmen 2013 yılından bu güne kadar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bağımsız denetim dışındaki anonim şirketler ve kooperatif birliklerinin denetimine ilişkin yönetmelik çalışmalarını yaparak bakanlar kurulunu sunmasına rağmen, bakanlar kurulu karar bağlamadığı için yürürlüğe girmedi ve bu anlamda yasal bir boşluk oluştuğunu ifade etti. Bu durumda acil olarak ne yapılmalı; 2013 yılı ve 2014 yılında denetlenmeyen anonim şirketleri ve kooperatif birliklerinin finansal tabloları ve yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu düzenlenmemiş sayılacağından münfesih sayılabilir. Bu nedenle, Başbakan başta olmak üzere Bakanlar kurulunu bu sorunu çözmesini bekliyoruz. Kaos yaratılmaması için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın sunmuş olduğu yönetmeliğin karara bağlanarak yayınlanması sağlanmalıdır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ise, 2013 ve 2014 yıllarını geriye dönük denetimi kapsayacak yeni bir düzenleme yapmalıdır. Konun ilgili bakanlık ve yetkililerine; TOBB, Sanayi ve Ticaret Odaları ve kamuoyunun bilgisine sunar, 2015 Yılının Dünyamıza ve ülkemize barış ve huzur aynı zamanda sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. URL:

19

20

21

S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI

S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI S. 5 KAR DAĞITIMI VE VERGİLENDİRİLMESİ SEMİNERİ Sahibi: İzmir SMMMO adına

Detaylı

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA 117 Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA GÜNCEL GELİŞMELER SEMİNERİ S. 4- MÜKELLEF HAKLARI VE USUL İNCELEMELERİ

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

S. 8 İLÇE ZİYARETLERİ

S. 8 İLÇE ZİYARETLERİ S. 3 E-TEBLİGAT Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM Yayın Kurulu: Aslı TENGİZ Lütfi DEMİR Hatice ÖZTEKİN Fatma KİRKİT Yakup SÖNMEZ S. 4 E-FATURA, E-DEFTER,

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU. Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM

Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU. Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM Yayın Kurulu: Aslı TENGİZ Lütfi DEMİR Hatice ÖZTEKİN Fatma KİRKİT Yakup SÖNMEZ Grafik Tasarım: Yusuf ALABAĞ 14.01.2014

Detaylı

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI FAALİYET RAPORU 2013 İÇİNDEKİLER Sayfa No Başkan ın Sunuşu 3-4 Oda Kurulları Yönetim Kurulu 5 Denetleme Kurulu 6 Disiplin Kurulu 7 Haksız Rekabetle Mücadele

Detaylı

T Ü R M O B TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BASIN BÜLTENİ

T Ü R M O B TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BASIN BÜLTENİ T Ü R M O B TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ BASIN BÜLTENİ SAYI : 2016/145 TARİH : 07.01.2016 TÜRMOB HEYETİ, GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI TÜFENKCİ'Yİ ZİYARET

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞA

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞA 01.01.2011 ve 31.12.2011 Döneminde Odamızın Katıldığı Etkinlikler 26 MART 2011 / ANKARA 60. BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI 08 NİSAN 2011 / HATAY TÜRMOB III TÜRKİYE HAKSIZ REKABET VE ETİK KONGRESİ 06-07 MAYIS

Detaylı

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 İTO BİLİŞİM Sayı 37 Ekim 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 Ülkemizin 2023 yılında dünyanın en büyük 10

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

İZMİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

İZMİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası nın E-Bültenidir İZMİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI Android kullanıcıları için Play Store dan, Apple kullanıcıları için Apple Store dan kare kod

Detaylı

Ankara da yaşanan terör olayında kaybettiğimiz 105 can arasında Oda Üyemiz Ayşe DENİZ in de olması acımızı kat ve kat arttırdı. Ailesine, yakınlarına

Ankara da yaşanan terör olayında kaybettiğimiz 105 can arasında Oda Üyemiz Ayşe DENİZ in de olması acımızı kat ve kat arttırdı. Ailesine, yakınlarına Ankara da yaşanan terör olayında kaybettiğimiz 105 can arasında Oda Üyemiz Ayşe DENİZ in de olması acımızı kat ve kat arttırdı. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Detaylı

Sahibi: Sorumlu: Yayın Kurulu: Grafik Tasarım: İzmir SMMMO adına. Feyzullah TOPÇU. Yazı İşleri Müdürü. Müfit YILDIRIM. Aslı TENGİZ.

Sahibi: Sorumlu: Yayın Kurulu: Grafik Tasarım: İzmir SMMMO adına. Feyzullah TOPÇU. Yazı İşleri Müdürü. Müfit YILDIRIM. Aslı TENGİZ. 3/5-YENİ HİZMET BİNAMIZIN AÇILIŞI 6-13 HAZİRAN YASANIN N KABULÜ 7-1MAYIS 8-TÜRMOB HRK EĞİTİMİ TOPLANTISI Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM Yayın Kurulu:

Detaylı

TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU

TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU T Ü R K İ Y E SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER V E Y E M İ N L İ M A L İ M Ü Ş A V İ R L E R TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ D E N İ Z L İ Ş U B E S İ TESMER YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU Temel Eğitim ve

Detaylı

Oda Faaliyetleri 2012 YILI. Faaliyet Raporu

Oda Faaliyetleri 2012 YILI. Faaliyet Raporu 2012 TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilgileri Danışma Birimi Bilgiye Erişim Merkezi Hukuk Birimi

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ...

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... Yarışa girdiler F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın Hugo Viana savaşı! Türkiye'- nin iki dev kulübü Portekizli oyuncu için birbirleriyle yarışıyor.fenerbahçe ve Beşiktaş Braga'da forma giyen Hugo Viana için karşı karşıyalar.

Detaylı

Genel Başkan Ymm Nail Sanlı nın Açılış Konuşmasından Başlıklar

Genel Başkan Ymm Nail Sanlı nın Açılış Konuşmasından Başlıklar III. TÜRKİYE SEKTÖREL MUHASEBE UYGULAMALARI SEMPOZYUMU Sağlık Sektöründe Muhasebe / Finans Vergi, Denetim ve Hukuk 17-19 Ocak 2013 Hilton Kayseri Genel Başkan Ymm Nail Sanlı nın Açılış Konuşmasından Başlıklar

Detaylı

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu MISYONUMUZ VE VIZYONUMUZ ODA KURULLARI - Yönetim Kurulu - Denetleme Kurulu - Disiplin Kurulu - TESMER İstanbul Şubesi - Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu - Mesleki Gelişmeleri

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ Tarih : 27.01.2012 : Dönem Sonu İşlemleri Eğitmen : Vergi Müfettişi(Hesap Uzmanı) Nusret BULUT

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 07/01/2014 Salı Yönetim Kurulu Toplantımızı Osmaneli İlçesinde yaptık, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Osmaneli ndeki meslektaşlar ile bir araya gelip

Detaylı

AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1.AKSARAY SMMM ODASI FAALİYET RAPORU 1.Oda ının Sunuşu 2.Genel ın Sunuşu 1. Odanın Misyonu ve Vizyonu Misyonumuz : Meslek mensupları arasında birlik ve

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu 1 İSMMMO Yayın No: 165 Grafik ve Uygulama: Alican SEZER Baskı ve Cilt TOR OFSET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Akçaburgaz Mahallesi 116 Sokak No:2 Esenyurt / İSTANBUL

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

bülten 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Mersin SMMM Odası

bülten 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Mersin SMMM Odası 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Kasım 2017 Sevgili Meslektaşlarım, Uzun bir aradan sonra dijital ortamdan Merhaba! 2000 yılından itibaren yayınladığımız dergimiz Bülten,

Detaylı

2nci Uluslararası Türk Coğrafyasında UFRS Sempozyumu Sonuç Bildirgesi 17 Haziran 2012 - Trabzon

2nci Uluslararası Türk Coğrafyasında UFRS Sempozyumu Sonuç Bildirgesi 17 Haziran 2012 - Trabzon ---- 2nci Uluslararası Türk Coğrafyasında UFRS Sempozyumu Sonuç Bildirgesi 17 Haziran 2012 - Trabzon 01 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek 6102 sayılı TTK nun özellikle 01 Ocak 2013 itibari ile başlayacak

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler 2012 48 01 OCAK 2012 31 ARALIK 2012 TARİHLERİ ARASI EĞİTİM ÇALIŞMALARI BORÇLAR HUKUKU UYGULAMALARI YER TARİH KATILIM SAYISI BAĞCILAR TESMER 18/10/12 40 EMİNÖNÜ TESMER 15/11/12

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013 Tutturursa şampiyon Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Otel'de kamp yapacak olan siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak 2013 tarihleri

Detaylı

3ncü Uluslararası Türk Coğrafyasında UFRS Sempozyumu Sonuç Bildirgesi Eylül Balıkesir

3ncü Uluslararası Türk Coğrafyasında UFRS Sempozyumu Sonuç Bildirgesi Eylül Balıkesir MUMEYEK VAKFI Sonuç Bildirgesi 07-08 Eylül 2013 - Balıkesir 1nci Uluslararası Türk Coğrafyasında UFRS 25-26 Ekim 2011 tarihlerinde Sinop ilinde MUMEYEK Vakfı tarafından ve 2nci Uluslararası Türk Coğrafyasında

Detaylı

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni Ticaret ve Borçlar kanunlarının sanayicinin, tüccar ve esnafın anayasası olduğunu söyledi. YENİ TİCARET VE BORÇLAR KANUNLARIYLA EKONOMİDE YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Sahibi: Sorumlu: Yayın Kurulu: Grafik Tasarım: Sayfa 3 TESMER ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ SEMİNERİ

Sahibi: Sorumlu: Yayın Kurulu: Grafik Tasarım: Sayfa 3 TESMER ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ SEMİNERİ Sayfa 3 TESMER ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ SEMİNERİ Sayfa 4 TESMER İZMİR ŞUBESİ OCAK 2015 DÖNEMİ STAJERLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Sayfa 5 İSTANBUL BARO BAŞKANI ÜMİT KOCASAKLA & İZMİR BARO BAŞKANI AY- DIN ÖZCAN

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

ASANSÖR DENETİMLERİ. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu

ASANSÖR DENETİMLERİ. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu ASANSÖR DENETİMLERİ emo izmir şubesi 137 28. dönem çalışma raporu Seferihisar Belediyesi Asansör Ruhsat Protokolü 10 Şubat 2010 EMO, MMO ve Seferihisar Belediyesi arasında asansörlerin ruhsatlandırılmasına

Detaylı

Gençlerbirliği sınavı!..

Gençlerbirliği sınavı!.. Gençlerbirliği sınavı!.. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı için kampa girdi. Karakartallar Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda aldıkları mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında moral arayacak. Karakartallarda

Detaylı

XVIII. TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ KURULTAYI

XVIII. TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ KURULTAYI TTB- DERNEKLERİ EŞGÜDÜM KURULU 22 Aralık 2012 TTB-UDEK Çalışma Grupları Genel Kurulu 22-23 Aralık 2012 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Kurultayı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Derslikler Grubu Kurucu Öğretim

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ - 2014 8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Günü KUTLU OLSUN AÇIŞ KONUŞMASI Yahya ARIKAN - İSMMMO Başkanı KONUŞMACILAR Komite Başkanı Sezer Karan ın sunuşunun

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ATSO BAŞKAN YARDIMCILIĞINA KOYUNCU SEÇİLDİ SGK PANELİ ATSO'DA DÜZENLENDİ EMNİYET MÜDÜRÜ ATSO'DA AHİKA'DA ASLAN PAYI AKSARAY'IN ELEMAN SIKINTISI UMEM'LE ÇÖZÜLÜYOR

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 13 Ekim 27 Ekim 2014 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİ Okul sporları kapsamında yer alan basketbol, voleybol, atletizm, tenis, futbol ve yüzme branşlarında verimi arttırabilmek, öğrenci antrenör bağlantısını

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

Meslek Paydaşlarını Buluşturdu. Sürekli Eğitim ve Raporlama

Meslek Paydaşlarını Buluşturdu. Sürekli Eğitim ve Raporlama Sürekli Eğitim ve Raporlama Meslek Paydaşlarını Buluşturdu Sürek li Eğit im ve Raporlama Meslek Pay daşları nı Bul uşturd u Sürekli Eğitim ve Raporlama Meslek Paydaşlarını Buluşturdu O damızın ev sahipliğinde,

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Türkiye Siyasi Gündem Araştırması

Türkiye Siyasi Gündem Araştırması I. AMAÇ Bu çalışmanın amacı, aylık periyotlar halinde düzenlediğimiz, Türkiye nin Siyasi Gündemine paralel konuların ele alınarak halkın görüşlerini tespit etmek ve bu görüşlerin NEDENİ ni saptamak adına

Detaylı

TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ UNION OF CHAMBERS OF CERTİFİED PUBLİC ACCOUNTANTS OF TURKEY

TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ UNION OF CHAMBERS OF CERTİFİED PUBLİC ACCOUNTANTS OF TURKEY TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ UNION OF CHAMBERS OF CERTİFİED PUBLİC ACCOUNTANTS OF TURKEY EKİM 2015 / ANTALYA YÜCEL AKDEMİR TÜRMOB GENEL SEKRETERİ

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

STAJYERLER MALİ MÜŞAVİRLER ZORUNLU STAJYER EĞİTİM TOPLANTISINDA BULUŞTU.

STAJYERLER MALİ MÜŞAVİRLER ZORUNLU STAJYER EĞİTİM TOPLANTISINDA BULUŞTU. STAJYERLER MALİ MÜŞAVİRLER ZORUNLU STAJYER EĞİTİM TOPLANTISINDA BULUŞTU. Ordu SMMM Odası TESMER Şubesi ve Staj Komisyonu ile birlikte 25.01.2018 tarihinde 10:30-12:30 saatleri arasında ise Ordu SMMM Odası

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi 31 OCAK 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Batuhan ayrıldı BEŞİKTAŞ sezon başında Eskişehirspor'dan kadroya dahil edilen Batuhan

Detaylı

SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam Malatya da SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi SOSYAL

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır.

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır. Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Alanya Đlçe Temsilciliği olarak 2009 yılında; 2008 yılında yapıcı eleştirilerine, yardımlarına ve desteklerine sık sık başvurduğumuz meslektaşlarımızın

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

FK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ.

FK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ. SİRKÜLER NO:2014/22 10.3.2014 İçindekiler: * Şirketlerin Türk Ticaret Kanunu na göre denetimi. ŞİRKETLERİN TÜRK TİCARET KANUNU NA GÖRE DENETİMİ: 1. Anonim ve Limited Şirketlerde Bağımsız Denetçi Seçilmesi:

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU 2012 MESLEKİ DÜZENLEME KOMİTESİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU 2011 yılında kurulan Mesleki Düzenleme Komitesi, faaliyetlerine

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

Oda Eğitimleri İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS

Oda Eğitimleri İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS Oda Eğitimleri Elektronik Ticaret Uygulaması ve Vergilendirilmesi konusunda düzenlenen 1 seminere 864 meslek mensubu ve stajyerimiz katılmıştır. SGK, İş Hukuku ve İşkur Güncel Uygulama Ve Teşvikler konusunda

Detaylı

BJK Nevzat. Beşiktaş'tan farklı galibiyet

BJK Nevzat. Beşiktaş'tan farklı galibiyet 5 NİSAN 2013 Beşiktaş'tan farklı galibiyet BJK Nevzat Demir Tesisleri nde mücadelenin ilk yarısını Beşiktaş, Ömer Arslan ve Mehmet Akyüz ün attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna giren Holosko

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-05/2011 2012 13 Ağustos 2011 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU BİRİNCİ LİG-İKİNCİ LİG-ÜÇÜNCÜ LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI KTFF Yönetim

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar

TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar TESMER İstanbul Şubesi Kurslar ve Yayınlar YMM Sınavı hazırlık kursumuza Mayıs 2013-Nisan 2016 yılları arasında 275 meslek mensubu katılmıştır. SMMM yeterlilik sınavı hazırlık kursumuza Mayıs 2013-Nisan

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı