T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü"

Transkript

1 T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : / 16/01/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (2) kalem 250 KVA JENERATÖR VE REG Ü LATÖ R ALIM I; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç tarih ve saat 10:00'a kadar göndermenizi, teklifinizde teslim at süresinin de bildirilm esini arz/rica ederim. H alk Sağlığı M üdür V. Satınalma tarih ve saati T eklif Başvuru Yeri Teslimat Yeri T eklif Türü :00 VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ SATINALM A K O M İSYON ODASI VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İşin tamamı İhtiyaç Listesi Sıra No M alın / İşin Adı M iktar Birim Birim Fiyat Tutar 1 DİZEL JEN ERA TÖ R 250 KVA 1 Adet 2 REGÜLATÖR 250 KVA 1 Adet EK: Teknik şartname Satmalmanm Y apılacağı Birim: Van H alk Sağlığı M üdürlüğü * Teknik şartnameye uygun m alzem e vereceğim i taahhüt ederim. * Fiyatlar KDV hariç olarak verilecektir. * T eklif m ektubunda silinti ve kazıntı olmayacaktır. * M alzemeler kurum um uz ilgili deposuna en geç yedi iş günü içerisinde teslim edilecektir. * Teklifle belirtilen fiyatların toplam ı yazı ve rakam la yazılacaktır. * T eklif mektubunda ad, soyad veya ticaret ünvanı yazılm ak üzere yetkili kişilerce imzalanmış olacaktır. * T eklif edilen ürünün varsa m arkası teklifte belirtilecektir. * T eklif kurumumuzun standart tek lif form u ile doldurulacak, veya ilgili firm anın proform a faturasına yazılacaktır. * İl dışından gönderilen fakslanan tekliflerin aslı posta veya kargo yoluyla peşin ödem eli olarak kurum um uz satmalma birimine gönderilecektir. ABDURRAHMAN GAZİ MAH.BEDİÜZZAMAN CAD.ARAP BABA 1.SOKAK /VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BİRİMİ VAN Telefon: Faks: e-posta: fatihaltunx@gmail.com Elektronik ağ:

2 VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ JENERATÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM: Bu teknik şartname Van Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından satın alınacak olan ve şebeke elektrik enerjisi kesildiğinde yedek enerji ihtiyacını karşılamak üzere kullanılacak en az standby güçte 275 kva, Prime güçte 250 kva dizel motorlu, ses izolasyon Kabinli otomatik elektrojen grubunun teknik özelliklerini, montaj mahalline naklini ve montajının yapılarak çalışır halde teslim şartlarını ve kullanım eğitimi verilmesini kapsar. 2. İSTENEN GENEL ÖZELLİKLER: 2.1 Temin edilecek jeneratör grubu teknik şartnamede belirtildiği üzere tüm fonksiyonlarını yerine getirecek şekilde montaj lı çalışır halde teslim edilecektir. 2.2 Temin edilecek jeneratör grubu aşırı hararet, aşırı hız, aşırı voltaj ve düşük yağ basıncı ve genel koruma devrelerine sahip (h a iz) olacaktır. 2.3 Jeneratör ve şebekenin yükü besleme için transfer işlemi kontaktörlerle yapılacaktır. 2.4 Jeneratörler -20, +45 C arasında en verimli şekilde çalışabilecek özellikte olacaktır. 2.5 Altematör ile motor yekpare bir çelik konstrüksiyon şase üzerinde elastiki bir kaplin ile birbirine rijit şekilde akuple edilmiş olacak. Ve şase - motor, altematör ve kumanda panosu şase bağlantısı vibrasyon emici elastiki takozlarla titreşimi önleyecek şekilde monte edilecektir. Ayrıca jeneratörün zemine montajı jeneratörün çalışma esnasında gezmesini önleyen şase altında monte edilmiş vakumlu elastiki takozlar vasıtası ile yapılacaktır. 2.6 Altematör sargıları en üst düzeyde yalıtım ve koruma derecelerine sahip olacak ve çalışma esnasında sargılarda gevşeme, aşırı ısınma gibi durumlar olmayacak. Sargıda kullanılan teller yüksek kaliteli iletkenliğe sahip bakır telden olacaktır. 2.7 Satın alınacak jeneratör grubu dünya standardı olan SE,BS,DN.ISO,VDE,IEC,NEMA,CE ve benzeri eş değer standartlardan bir veya birkaçına uygun olacaktır. 3. DİZEL MOTOR : 3.1. Dizel motor aşağıdaki özelliklere sahip olacakır. Su soğutmalı dizel motor Radyatör ve mekanik fan Dönen ve sıcak parçalara dokunmayı önleyen koruyucu kafes Elektrikli marş motoru ve şarj altematörü Akü (kurşun asitli), kabloları ve sehpası Motor blok suyu ısıtıcısı Çelik şase ve titreşim önleyici takozlar Şaseye entegre yakıt tankı Esnek yakıt bağlantı hortumları Tek yataklı, ve H yalıtım sınıflı altematör Endüstriyel kapasitede susturucu ve esnek çelik kompensatör Elektronik akü şarj cihazı Kullanma ve montaj kılavuzu Ses yalıtım kabinli gruplar, 2000/14/EC Avrupa gürültü yönetmeliğine göre test edilir Çıkış Gücü, 3-Fazh, 50Hz, GF 0,8 Voltaj Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva kw kva kw Amp 400/230!

3 Standby Güç (E SP ): Güvenilir şebeke kaynağının kesilmesi durumunda, değişken elektriki yüke güç temin etmede kullanılır. ESP, IS08528 e uyumludur. Aşırı yüklemeye izin verilmemiştir. Prime Güç (P R P ): Değişken elektriki yüke, güç temin etmede, yıllık sınırsız çalışma saati için kullanılır. PRP, ISO 8528 e uyumlu olmalıdır. IS03046 ya göre 12 saat çalışma periyodunda 1 saat 10% aşırı yükleme için kullanılır. DİZEL MOTOR ÖZELLİKLERİ Silindir ve Tasarım Hava Emme 6 Silindirli, Sıralı Tip Turbo Şarjlı ve Ara Soğutuculu Maksimum Standby Güç 1500 d/dk 275 kva -220 kw Toplam Silindir Hacmi L 9,72 Çap ve Stroke mm 126x 130 Sıkıştırma Oranı 16,5:1 Norminal Devir d/dk 1500 Governör Tipi Elektronik Yağ Kapasitesi L 24 Su Kapasitesi L 46 Emilen Hava Debisi m3 /dk. 23 Radyatör Hava Debisi m3 /dk. 380 Egzoz Gaz Debisi m3 /dk. 49 Egzoz Gaz Sıcaklığı C 580 Elektrik Sistemi 24 j Yakıt Tüketimi %100 (L/sa) 52 ALTERNATÖR ÖZELLİKLERİ Frekans Hz 50 Tasarım (Fırçasız, 4 kutuplu C osfı 0,8 Faz Sayısı 3 Voltaj fv 400/230 Yalıtım Sınıfı H Stator 2 / 3 adım ikaz Sistemi Elektronik ( AVR)

4 BOYUT ve AĞIRLIK Açık Grup Kuru (kg.) Ağırlık Boy (mm.) En Yükseklik (mm.) {mm.) Yakıt Depo Kapasitesi (Lt.) Kuru Ağırlık Boy En Yükseklik Kabinli Grup Yakıt Depo Kapasitesi (Lt.) (kg.) (mm.) (mm.) (mm.) APD 250 A Boyutlar ve ağırlık ortalama oranlardır. Bu oranlar motor tipine ve marka, modele göre dikkate alınacaktır. 3.2 Jeneratör motorunun %100,%75, %50 yük altındaki yakıt sarfiyatlarının teklif ekinde verilecek belgelerle teyit edilecek Dizel motor standby çalışmada 12 saat süre içinde değişik yük altında çalışma şartlarında 1 saat süre ile nominal yükünün %10, 2 dakika süre ile %20 fazlasını rahatça besleyecek kapasitede olacaktır Otomatik jeneratör Dizel motorunun soğuk havalarda istenen sürede yol alıp enerji üretebilmesi için termostat ayarlı otomatik motor blok ısıtıcısı bulunacaktır. 3.5 Teklif edilen jeneratör motorları jeneratörlerde kullanılan endüstriyel tip motorlardan olacaktır 3.6. Jeneratörle birlikte verilecek aküler kurşun asitli bakımsız akü olacaktır. 3.7 Dizel motor yağ karteri altında bir yağ tavası ve yağı boşaltımı için yeterli tahliye tapa ve vanası bulunacak ve bir hortumla yağ tahliyesi uygun bir yere taşınacaktır. 3.8 Jeneratör yakıt deposu jeneratörün şasesi içinde olacak ve tam yükte jeneratörü en az 8 saat süreyle rahatça besleyecek kapasitede olacak. 4. ALTERNATÖR 4.1 Fırçasız kendinden ikazlı otomatik voltaj regülatörlü,fırçasız alternatör aşağıdaki özelliklere uygun olacaktır. - Standby gücü - Nominal gerilimi (voltajı) - Devri - Frekans - Güç faktörü (Cos.fı) - Verimi (tam yükte) - Yalıtım sınıfı - Koruma sınıfı - Dalga formu 275 kva dan az olmayacaktır. 400/230 VAC 1500 d/dk 50 Hz. (±%2) yi geçmeyecek 0.8 %.90 dan az olmayacak, en az H sınıfından aşağı olmayacaktır. IP-23 den aşağı olmayacaktır. Sinüsodial Aşırı voltaj koruyucu (tıkaç) bulunacaktır İkaz devresinde 4.3.Alternatör 12 saatte 1 saat süreyle %10 ve 2 dakika süreyle %50 aşırı yüke dayanıklı olacaktır. 4.4 Tam yükte istikrara döndükten sonra kalıcı voltaj regülasyonu nominal voltajın %1 ni geçmiyecektir Alternatör mekanik ve elektriksel olarak nominal hızının %125 ne kadar dengelenmiş olacaktır Alternatör %30 dengesiz yüklenmeye uygun olacaktır. Bu durumda voltaj asimetrisi nominal voltajın %± 5 i geçmeyecektir Alternatör üç fazında meydana gelebilecek bir kısa devre halinde 300 mili saniye süreyle kısa devre akımının 2-3 katı dayanıklı olacaktır.

5 5. SES İZOLASYON KABİNİ 5.1 Ses izolasyonlu kabin aşağıdaki özelliklere sahip olacaktır. Ses izolasyon kabini jeneratöre teknik personel tarafından rahatça bakım yapacak hacme sahip uygun kalitede içine ses izolasyonu için yanmaz süngerli yalıtım yapılacaktır Ses izolasyon kabinli grubun açık alanda 7 metre mesafede ses seviyesi dba yı geçmeyecektir Eksoz susturucusu yalıtılmış olarak jeneratör kabini içinde bulunacak 5.4. Kabin kapakları kilitli kapaklı olacak ayrıca kabin dışına ve kumanda panosu üzerinde dışarıya taşmayan mantar başlı acil stop butonu konulacaktır Kabin hava giriş ve atışları güç düşümü ve hararete meydan vermeyecek şekilde tasarlanacaktır Kabinli grubu taşımak için uygun yerlerinde taşıma kancası veya forklift kaldırma kanalları olacaktır. 5.7 Motor ve altematör kendi orijinal renginde panolar ve kabin ise paslanmaya karşı astar ve elektro statik boya ile boyanacaktır Yağ, su ve yakıt gibi ikmallerin rahatça yapılabilmesine imkan verecek şekilde uygun ergonomik yapıda olacaktır. 6-OTOMATİK KUMANDA VE TRANSFER PANOSU 6.1 Kumanda panosu kabin içinde jeneratör şasesine elastiki takozlarla bağlı, transfer kontaktörleri ise ayrı bir pano içerisinde olacaktır 6.2. Motor, altematör veya panolardan en az ikisi birbiriyle uyumlu çalışabilen malzeme olacaktır. Bunun teyidi için firmalar IP-53 koruma sınıfına ait TSE kalite standardı belgelerini teklifle birlikte verecektir Elektronik otomatik Kumanda panosunda bulunacak enstrümanlar: - Elektronik kontrol (Beyni) paneli olacaktır. - Manuel çalıştırma anahtarı - Voltmetre komitatörü - Acil durdurma (Emergency) stop butonu - Çalışma zaman sayacı - Voltmetre - 3 adet ampermetre - Frekans metre - Tampon şarj redresörü - Şarj ikaz lambası - Yağ basınç göstergei - Hararet göstergesi - Depo üzerinde yakıt göstergesi - Genel sesli ve ışıklı alarm sistemi ikaz lambaları - Gerekli pako şalterler anahtarlar, butonlar. Mevcut olacaktır. 6.4 Tüm gösterge ve enstrümanlar etiketli olacaktır. 6.5.Tüm elektrik sisteminde kullanılan kablo donanımları renkli numaratörler ile numaralandırılmış olacaktır. 6.6 Jeneratör Şebekenin gelmesi ve kesilmesi halinde otomatik elektronik kontrol paneli vasıtası ile aşağıdaki şekilde fonksiyonunu icra edecektir. Jeneratör Otomatik konuma getirildikten sonra şebekenin alt ve üst gerilim sınırlarını sürekli izleyerek %15 artması veya %10 düşmesi durumunda şebeke kontaktörünü veya şalterini bıraktırıp jeneratör kontaktörü veya şalterini kapayarak yükleri besleyecek Şebekenin kesilmesi halinde hemen çalışıp 15 saniye içinde şebeke kontaktörünü açıp jeneratör kontaktörünü kapatarak yükleri şebeke gelip nominal değerlerine gelinceye kadar besleyecek ve -4-

6 nominal değere eriştiğini gördüğünde jeneratör kontaktörünü açarak şebeke kontaktörünü kapayıp yüklein şebekeden beslemesini sağlayacaktır. Gerek TEST ve gerekse OTOMATİK konumda şebekenin kesilmesi ve belirlenen parametrik değerlerin dışına çıkması durumunda jeneneratör çalışıp şebeke kontaktörünü açarak jeneratör kontaktörünü kapayarak 15 saniye içinde yükleri beslemeye başlayacaktır. MANUAL durumda ise ancak elle devreye sokulup çıkarılacaktır. Ayrıca jeneratörün yükü besleme ve boşta çalışması halinde düşük yağ basıncı, yüksek hararet,aşırı devir, aşırı yük, soğutma suyu seviyesinin aşırı düşmesi durumunda jeneratörü otomatik stop ettirecektir. Elektronik kontrol panelinin arıza yapması halinde jeneratör gerektiğinde marıuel olarak elle baypas yapılarak yükler şebeke ve jeneratörden beslenebilecek özellikte olacaktır Jeneratörde aşağıdaki durumların meydana gelmesi halinde önce sesli veya ışıklı alarm verecek müdahale edilmezse OTOMATİK STOP edecektir. - Yağ basıncının belirlenen limitin altına düşmesi, - Hararetin belirtilen limitin üstüne çıkmaya başladığında, - Su seviyesinin düşmeye başladığında, - Motor devrinin limit üzerine tırmanmaya başladığında, - İstenmeyen gerilim oluştuğunda, - Aşırı akım arızalan vs. 7. TEKNİK DOKÜMAN 7.1 Jeneratörün bakım onarım ve işletilmesi için gerekli dokümanlar jeneratörle birlikte verilecektir jeneratörün rahat görülebilen bir yerine jeneratörün ana tanıtım plakası konulacaktır. 8. MONTAJ Bu Teknik Şartname ile alımı yapılacak olan jeneratör ilgili alana Demontaj ve montajı yapılarak şebeke elektriği kesilmesi durumunda, kurulu sistem şebekesine otomatik olarak elektrik verilecek şekilde montajı yapılacaktır Hava atışı için davlumbaz yapımı, egzost yapımı ve söz konusu enerji ve sinyal kabloları ile birlikte tam montajlı olarak teslim edilecektir. 9. GARANTİ ŞARTLARI 9.1. Jeneratör grubu fabrikasyon hatası, kalitesiz malzeme ve işçilikle, kurulumla ilgili olumsuzluklara karşı 2 ( iki ) yıl süre ile garantili olacak ve bu garanti jeneratörün montaj mahalline montajı ve teslimi tarihten itibaren başlayacaktır Garanti içinde arızaya müdahale süresi 24 saati geçmeyecektir Yüklenici tarafından Yedek malzeme ve parçalar garantili ve mevcut bulundurularak kolay temin edilebilir olacaktır Yüklenici firma bu Şartnamede belirtilen tüm Teknik nitelik ve işçiliklerin İlgili Elektrik Dağıtım Şirketi olan VEDAŞ teknik Şartnamelerine uyumlu bir biçimde aykırılık teşkil etmeden kurulumundan sorumlu olduğunu kabul eder.

7 -VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ- 250 KVA TRİFAZE SERVO REGÜLATÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ Voltaj Regülatörleri çeşitli nedenlerle şebeke gerilimlerinde meydana gelen voltaj düşmelerinden veya voltaj yükselmelerinden dolayı elektrikli ve elektronik cihazların zarar görmesini önlemek yada yeterince verimli çalışabilmesini sağlamak amacıyla üretilen elektronik voltaj düzenleyicilerdir. Bu amaçla kurumumuz Seyit Fehim Arvasi Mahallesinde bulunan ( L1 ) tipi Laboratuvar için alınacak Regülatör Aşağıda belirtilen özelliklere Sahip olmalıdır. Trifaze Servo Regülatör modelleri ise yaklaşık 80 V / Sn. hız ile düzeltme yapmalıdır. Daha hızlı düzeltme gereken durumlarda mutlaka Mikro işlemcili Servo Regülatör yada Statik Regülatör kullanılacaktır. 1) -REGÜLATÖR YAPISAL ÖZELLİKLERİ : AC/DC Servo Elektronik Voltaj Regülatörlerinde kullanılan varyakların sac nüveleri,yönlendirilmiş silisli sacdan imal olacaktır. Sac ile sargıların arasına izolasyon malzemesi olarak yüksek gerilimde kullanılan PKB ( Cam-Elyaf karışım ı) olacaktır. Varyak sarımına HO sınıfı emayeli bakır tel kullanılacaktır. Varyaklar, sarımları izolasyon ve sabitleme için iki kez üst üste vernik işlemine tabii tutulmuş olmalıdır. Varyak kömürleri özel elektrografıtten imal edilmiş olmalıdır. Regülatör üretiminde kullanılan bütün sigortalar, şalterler, ölçü aletleri ve anahtarlama malzemeleri en az TSE ve ISO 9001, CE gibi kalite belgeli olmalıdır. Varyakların kumandasında 12 VDC - SERVO motorlar kullanılmalı ve bu motorlar kontrol kartında bulunan TRIAC kumanda üniteleri olmalıdır. Regülatör ün giriş ve çıkışlarında uygun değerde NH bıçaklı sigortalar, Varyak ve elektronik kontrol devresinin beslemelerinde uygun değerli W-Otomat veya cam sigortalar kullanılmalıdır. Regülatör ün arıza yapması durumunda veya servis ve bakım amaçlı olarak regülatörün devre dışı bırakılması gerektiğinde kullanılmak üzere MANUEL BY-PASS ünitesi bulunmalıdır. Regülatör ün kontrol panelinde her faz için: A-) Giriş geriliminin var olduğunu gösteren lamba olmalıdır. B-) Çıkış gerilimlerini gösteren bir adet voltmetre ve voltmetre komütatörü olmalıdır. C-) Açma - Kapama ve By-Pass şalterleri bulunmalıdır. 2) -Aşırı Gerilim ve Faz Koruma Ü nitesi: ( Opsiyonel) Regülatör, voltaj regülasyonu işlevini yerine getirdikten sonra, çıkışın üst limit için 440 VAC' nin üzerinde veya alt limit için 120 VAC' nin altında olduğu durumlarda regülatör çıkışını otomatik olarak kapatma özelliği olmalıdır. Çıkış Voltaj Değerleri tekrar bu sınırlar içine girdiğinde de 7-8 saniye sonra otomatik olarak açmalıdır. - Regülatör çalışır vaziyette iken şebeke voltajının yaklaşık olarak 1 saniye içinde ani olarak düşmesi veya yükselmesi durumunda çıkışını kapatma özelliği olmalıdır.. Şebekedeki bu anlık voltaj oynaması sona erdiğinde ve şebeke voltajı da ayar sahası sınırlarında olduğu durumda regülatör yine 7-8 saniye bekleyip, sonra çıkışı otomatik olarak açma özelliği olmalıdır

8 -.Regülatör içerisindeki herhangi bir malzemenin arızası durumunda ( tozlu ortamlarda elektronik kartların ve diğer malzemelerin zarar görmesi, regülatörün nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılması, regülatörde kullanılan elektronik komponentlerin ekonomik ömrünü doldurması vs. ), regülatör çıkış değerleri sapabileceği için bu durumda sapma olursa çıkışı yine otomatik olarak kesme özelliği olmalıdır. 3) -Faz koruma ünitesi Şehir şebekesinden gelen 3 fazdan biri kesildiğinde otomatik olarak devreye girmelidir. Regülatör çıkışında bulunan diğer 2 fazı da kesmelidir. Kesilen faz tekrar geldiğinde, regülatör kendini 7-8 saniye sonra otomatik olarak tekrar devreye sokmalı ve yükü beslemeye devam etmelidir. Tüm bu özelliklere sahip bir model olmalıdır. r, Giriş Gerilim Çıkış Gerilimi, Regülatör Gucu... 7, Aralığı toleransı 250 kva İ., I- 285 / 440 VAC 380 VAC ; ± %2 Regülatör 4) -TRİFAZE SERVO REGÜLATÖR TEKNİK ÖZELLİKLER GİRİŞ VOLTAJI DÜZELTME ARALIĞI V AC arası, 3 faz için ; V AC arası, 1 faz için? İ «LTA JI ÇALIŞMA V AC arası, 3 faz için ; V AC arası, 1 faz için ARALIĞI ÇIKIŞ VOLTAJI ÇALIŞMA FREKANSI AŞIRI YÜKLEME DÜZELTME (KONTROL) HIZI TOPARLANMA SÜRESİ TOPLAM VERİMİ ÇALIŞMA TEKNİĞİ GÖSTERGE VE BOTONLAR UYARI MESAJLARI ÖLÇÜLEN DEĞERLERİ İZLEME ÇIKIŞ TOLERANS AYARI 380 V AC RMS ± % 1 (3 faz), 220 V AC RMS ± % 1 (1 faz) 50 Hz. ± % 5 10 saniye, % 500 yükte -200 Volt / Saniye -500 msan. (165 V AC V AC arası değişimde) > % 98 (Tam yükte) RISC mikro işlemci kontrollü tam otomatik servo kontrol True RMS sayısal voltmetre, mikro işlemci ile buton tarama, sesli uyarı reset butonu Şebeke yüksek / düşük, çıkış arıza ve aşırı yük ışıklı uyarıları 3 ayrı pencerede; çıkış, şebeke gerilimi ve yük yüzdesi % 1,5, % 2,5, % 3,5 ve % 5 olarak DİP SWITCH ile seçilebilir. ÇIKIŞ g e c i k m e s u r e s i AYARI ÇIKIŞ ÜST SINIR KESME AYARI ÇIKIŞ ALT SINIR KESME AYARI ÇIKIŞ KORUMASI ŞEBEKE GİRİŞ 1 sn, 2.5 sn, 5 sn ve 10 sn olarak DİP SWITCH ile seçilebilir. 240 V, 245 V, 255 V ve 265 V olarak DİP SWITCH ile seçilebilir. 1?0 Vj 180 v, 190 V ve 200 V olarak DİP SWITCH ile seçilebilir. Kısa devre, aşırı akım elektronik koruma, ayarlanan değer üstündeki aşırı gerilimde kontaktör ile devreyiaçarak yükü koruma Aşırı akım termik sigorta ve ani aşırı gerilim koruma. 2

9 KORUMASI MEKANİK BY-PASS ÇALIŞMA SICAKLIĞI BAĞIL NEM ÇALIŞMA YÜKSEKLİĞİ AKUSTİK s e v i y e ŞEBEKE GİRİŞ BAĞLANTISI REGÜLATÖR ÇIKIŞ BAĞLANTISI ANİ GERİLİM DARBE KORUMA ELEKTRİKSEL PARAZİT BASTIRMA Elle kumandalı "Şebeke - Voltaj regülatörü" seçici PAKO ŞALTER 0 C / + 40 C % 90 en fazla DİN (40040) 2000 metre en fazla 50 db den az Fişli soketli TTR kablo ( 5 kva<); O 16 mm Ray Klements (5 kva>) Kapaklı pano tipi priz (5 kva<); O 16 mm Ray Klements (5 kva>) IEEE 587 (4500 A, 110 JOULES) ECC Part 15 Class B, EMİ - RFI filtresi 5) -TESLİM SÜRESİ ve YERİ: Regülatör azami ( 10 ) gün içerisinde Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Seyit Fehim Arvasi mahallesinde bulunan Laboratuvar binasına teslim ve montajı yapılacaktır. 6)- GARANTİ SÜRESİ ve KOŞULLARI: Regülatör işçilik ve malzeme hatalarına karşı (2 ) yıl garantili olmalıdır. Yüklenici firma tarafından Garanti süresince meydana gelen arızalar Aşıların ( mevcut ilaçlar vs.) bozulmaması, soğuk zincir unsurunun kırılmaması için arıza durumunda maksimum ( 3 ila 10 ) saat içerisinde müdahale edilerek sorun giderilmelidir. Yüklenici firma yetkilileri tarafından Regülatör kullanımı hakkında ilgili görevlilere eğitim ve bilgi verilecektir. Tamiri mümkün olmayan arıza durumlarında yüklenici yeni ürünle ücretsiz birebir değişim yapacaktır.

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934 \[b 16/07/2014 Konu : Teklife Davet Sayın :... Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacı olan (1) kalem DİZEL JENERATÖR (150 KVA) ALIMI işi satın

Detaylı

Ürün Hakkında. Genel Özellikler

Ürün Hakkında. Genel Özellikler Ürün Hakkında Aksa jeneratör grupları için akustik mühendisleri tarafından, zor hava ve çevre şartlarına uygun geliştirilen ses yalıtımlı, koruma kabinleri; ideal ses seviyesi ve koruma sağlayacak şekilde

Detaylı

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM

KD 50. Standby 50 kva DİZEL JENERATÖR GRUPLARI. 3 Phase Ratings, 50 Hz, PF 0,8. Motor: Ricardo Alternator: Katana Kontrol sistem: Datakom 309 TANITIM TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/

Kapalı Ürün AB Gürültü Mevzuatına Göre Test 2000/14/EC sayılı. Voltage kva kw kva kw 400/ TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR SUYU ISITICISI,ESNEK RADYATÖR HORTUMLARI,TİTREŞİM

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

kesintisiz enerji GJP 10 kva 2264 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor www.gucbirjenerator.com

kesintisiz enerji GJP 10 kva 2264 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor www.gucbirjenerator.com kesintisiz enerji GJP 10 kva 22 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor www.gucbirjenerator.com GJP 10 kva 22 kva Serisi Dizel - PERKINS Motor PERKINS Motorları, Dünya da birçok jeneratör üreticisi tarafından

Detaylı

3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa Jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 VOLTAJ Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kw kva kw kva Standby Amper 400/231 26,40 33,00 24,00 30,00 47,63 Standby Güç (ESP) Güvenilir şebeke kaynağının kesilmesi durumunda,

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Su soğutmalı dizel motor Radyatör ve mekanik fan Dönen ve sıcak parçalara dokunmayı önleyen koruyucu kafes Elektrikli marş motoru ve şarj alternatörü Akü (kurşun asitli), kabloları ve sehpası

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Su soğutmalı dizel motor Radyatör ve mekanik fan Dönen ve sıcak parçalara dokunmayı önleyen koruyucu kafes Elektrikli marş motoru ve şarj alternatörü Akü (kurşun asitli), kabloları ve sehpası

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 VOLTAJ Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kw kva kw kva Standby Amper 400/231 24,00 30,00 21,60 27,00 43,30 Standby Güç (ESP) Güvenilir şebeke kaynağının kesilmesi durumunda,

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adı APD 125 A Frekans (HZ) 50 Kullanılan Yakıt Tipi Diesel Motor Markası ve Modeli AKSA A6CRX65TI Alternatör Markası ve Modeli AK 492 Kontrol Paneli Modeli 6020 Kabin ASM 6 Güç (kva)

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adı AMT 22 Frekans (HZ) 50 Kullanılan Yakıt Tipi Diesel Motor Markası ve Modeli MITSUBISHI S4Q2 Alternatör Markası ve Modeli PI144D Kontrol Paneli Modeli 6020 Kabin AK 10 Güç (kva)

Detaylı

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ Trifaze mikro-işlemci kontrollü voltaj regülatörlerimiz 10,5 kva ile 2000 kva güç değerleri arasında standart veya korumalı olarak üretilmektedir. Regülatörlerimiz dengelenmiş

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa Jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

T.C. SAĞL IK B A K A N L IĞ I T Ü R K İY E H A L K S A Ğ L IĞ I K U R U M U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞL IK B A K A N L IĞ I T Ü R K İY E H A L K S A Ğ L IĞ I K U R U M U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞL IK B A K A N L IĞ I T Ü R K İY E H A L K S A Ğ L IĞ I K U R U M U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/05/2014 Konu : Teklife Davet Savın :... Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacı

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adı AJD 45 Frekans (HZ) 50 Kullanılan Yakıt Tipi Diesel Motor Markası ve Modeli JOHN DEERE 3029TF129 Alternatör Markası ve Modeli ECP 32-3S/4 B Kontrol Paneli Modeli 6020 Kabin AK

Detaylı

> Enerjide Çözüm Ortağınız

> Enerjide Çözüm Ortağınız KABİNLİ / KABİNSİZ SU SOĞUTMALI 3 FAZLI 50 / 60 HZ DİZEL Güç Değerleri DEĞERLER PRP STANDBY 150 Güç kva 135 Güç kw 108 Devir 120 Devir / Dk. 1500 Voaj Değeri V 400 Güç Faktörü Cos ɸ 0.8 Kesintisiz Yaşam...

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adı ADG 275 Frekans (HZ) 50 Kullanılan Yakıt Tipi Natural Gas Motor Markası ve Modeli DOOSAN GV158TI Alternatör Markası ve Modeli ECO 38-1L/4 A Kontrol Paneli Modeli 7320 Kabin MS

Detaylı

220/ / /415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz. 254/ / /480 VOLT - 0,8 Cosφ 1800 d/dak Hz

220/ / /415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz. 254/ / /480 VOLT - 0,8 Cosφ 1800 d/dak Hz 220/380-231/400-240/415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz GENPOWER MODEL GDZ 71 GDZ 90 PRIME STANDBY kva kw kva kw 65 52 71 57 82 66 90 72 DEUTZ MOTOR BF4M2012 BF4M2012C GNP ALTERNATÖR GNP 225 M1 W12/4

Detaylı

220/ / /415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz. 254/ / /480 VOLT - 0,8 Cosφ 1800 d/dak Hz

220/ / /415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz. 254/ / /480 VOLT - 0,8 Cosφ 1800 d/dak Hz 220/380-231/400-240/415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz GENPOWER MODEL GDZ 115 GDZ 150 PRIME STANDBY kva kw kva kw 105 84 115 92 136 109 150 120 DEUTZ MOTOR BF4M1013EC BF4M1013FC GNP ALTERNATÖR GNP

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adı AD 600 Frekans (HZ) 50 Kullanılan Yakıt Tipi Diesel Motor Markası ve Modeli DOOSAN P180LE Alternatör Markası ve Modeli ECO 40-1L/4 A Kontrol Paneli Modeli 7320 Kabin MS 80 TRP

Detaylı

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ 220/380-231/400-240/415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ GENPOWER MODEL PRIME STANDBY kva kw kva kw GVM 500 455 364 500 400 GVM 600 545 436 600 480 VMAN MOTOR D15A1 D15 GNP ALTERNATÖR GNP 355 S W12/4

Detaylı

Tam otomatik servo kontrol lü. 1 Adet ( dijital ) voltmetre Düzeltme ( kontrol ) hızı: 100 Giriş gerilim aralığı: faz - nötr arası 16

Tam otomatik servo kontrol lü. 1 Adet ( dijital ) voltmetre Düzeltme ( kontrol ) hızı: 100 Giriş gerilim aralığı: faz - nötr arası 16 1-40 kva Monafaze AGR 33 Mikro İşlemcili Voltaj Regülatörü Tam otomatik servo kontrol lü. 1 Adet ( dijital ) voltmetre Düzeltme ( kontrol ) hızı: 100 vac / sn. Giriş gerilim aralığı: faz - nötr arası 16-250

Detaylı

EMSA ELEKTROMOTOR ALTERNATÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

EMSA ELEKTROMOTOR ALTERNATÖR SAN. VE TİC. A.Ş. www.emsa.gen.tr Başarımızın sırrı, uzmanlığımız ve tükenmek bilmeyen enerjimizde 1977 den beri Türkiye jeneratör sektörünün lider markası olan Emsa Jeneratör, aynı zamanda Türkiye nin ilk alternatör üreten

Detaylı

220/ / /415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz. 254/ / /480 VOLT - 0,8 Cosφ 1800 d/dak Hz

220/ / /415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 Hz. 254/ / /480 VOLT - 0,8 Cosφ 1800 d/dak Hz 220/380-231/400-240/415 VOLT / 0,8 Cosφ 1500 d/dak.- 50 z GENPOWER MODEL GDZ 175 GDZ 215 PRIME STANDBY kva kw kva kw 159 127 175 140 195 156 215 172 DEUTZ MOTOR MODELİ GNP ALTERNATÖR MODELİ GNP 270 M W12/4

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa Jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO 2017 Fiyat Listesi 1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, 38 yıllık sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8 Ürün Hakkında Sabit tesislerde, yedek veya sürekli güç kaynağı kullanım sahalarında Aksa Jeneratör grubu, güvenilirlik ve ideal performans sağlar. Üretilen tüm jeneratör grupları için, ön ürün testi ve

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adı AC 1410 Frekans (HZ) 50 Kullanılan Yakıt Tipi Diesel Motor Markası ve Modeli CUMMINS KTA50-G3 Alternatör Markası ve Modeli ECO 43-2L/4 A Kontrol Paneli Modeli 7320 Kabin AK 98

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayısı,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adı AJD 132 Frekans (HZ) 50 Kullanılan Yakıt Tipi Diesel Motor Markası ve Modeli JOHN DEERE 6068TF220 Alternatör Markası ve Modeli ECP 34-1L/4 A Kontrol Paneli Modeli 6020 Kabin

Detaylı

AREL AGP Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA DĐZEL YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ:

AREL AGP Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA DĐZEL YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: AGP.2400 400 Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA DĐZEL YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: 1-) DĐZEL MOTOR : 145 KW, 6 silindir TURBO, Aftercooler, 1.500 D/dak., YAVUZ marka, 6304G

Detaylı

ED12-REGÜLATÖRLER 2013

ED12-REGÜLATÖRLER 2013 ED12-REGÜLATÖRLER 2013 Regülatörler Şebeke gerilimindeki yükselme düşme gibi dengesizlikleri önleyip gerilim regülasyonu yapan elektriksel cihazlara regülatör denir. Regülatörler elektrik enerjisini içerisindeki

Detaylı

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva

3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva TRİE UPS LER 3/1 (Trifaze Giriş / Monfaze Çıkış ) 15-30 kva 3/3 (Trifaze Giriş / Trifaze Çıkış ) 20-80 kva 3 faz giriş -1 faz çıkış ve 3 faz giriş -3 faz çıkış kesintisiz güç kaynakları başta sanayi, tıp,

Detaylı

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test D İ Z E L J E N E R A T Ö R S E T İ GEH220 (3 - Faz) 50 HZ STANDBY 220 / PRIME 200 / 160 60 HZ STANDBY 250 / 200 PRIME 225 / 180 ÖZELLİKLER JENERATÖR SETİ SOĞUTMA SİSTEMİ Tüm sistem ISO9001 sertifikalı

Detaylı

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ 220/380-231/400-240/415 VOLT; 1500 d/dak.;50 z; 0,8 Cosφ GENPOWER MODEL PRIME STANDBY kva kw kva kw GVM 1060 964 771 1060 848 GVM 1160 1055 844 1160 928 GVM 1250 1136 909 1250 1000 VMAN MOTOR D30A2 D30A1

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adi ALG 33 Frekans (HZ) 50 Kullanilan Yakit Tipi Natural Gas Motor Markasi ve Modeli LOVOL NG 1004NG Alternatör Markasi ve Modeli ECP 28-VL/4 A Kontrol Paneli Modeli 6020 Kabin AK

Detaylı

AREL ADP Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA ELEKTRĐKLĐ DĐNAMĐK YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ:

AREL ADP Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA ELEKTRĐKLĐ DĐNAMĐK YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: ADP.2400 400 Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA ELEKTRĐKLĐ DĐNAMĐK YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: 1-)TAHRĐK MOTORU : 80 KW gücünde 1.500 D/dak. senkron elektrik motoru kullanılacaktır.

Detaylı

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 2470 x 6080 x TBA Kabinsiz 2050 x 4500 x TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 2470 x 6080 x TBA Kabinsiz 2050 x 4500 x TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Güç Çıkış Değerleri Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva 1706 kw 1365 kva 1550 kw 1240 Ebat En x Boy x Yük (mm) Ağırlık (kg) Yakıt Tankı (lt) Ses db(a) @ 1m Kabinli 2470 x 6080 x 2930 13840 1540 TBA Kabinsiz

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında.

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 10/06/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (5) kalem Verem Savaş Dispanserimizin Röntgen Cihazlarında Kullanmak üzere M icro

Detaylı

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 2470 x 6080 x TBA Kabinsiz 2050 x 4500 x TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 2470 x 6080 x TBA Kabinsiz 2050 x 4500 x TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Güç Çıkış Değerleri Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva 1526 kw 1221 kva 1369 kw 1095 Ebat En x Boy x Yük (mm) Ağırlık (kg) Yakıt Tankı (lt) Ses db(a) @ 1m Kabinli 2470 x 6080 x 2930 13330 1540 TBA Kabinsiz

Detaylı

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ 220/380-231/400-240/415 VOLT; 1500 d/dak.;50 z; 0,8 Cosφ GENPOWER MODEL PRIME STANDBY kva kw kva kw GVM 310 282 225 310 248 GVM 345 314 251 345 276 GVM 425 386 309 425 340 VMAN MOTOR D11A2 D11A1 D11 GNP

Detaylı

AREL AGP.1000 28,5 Volt DC 1.500 AMPER DĐZEL YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ:

AREL AGP.1000 28,5 Volt DC 1.500 AMPER DĐZEL YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: AGP.1000 28,5 Volt DC 1.500 AMPER DĐZEL YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: 1-) DĐZEL MOTOR : 80 HP, 3 silindir Turbo, 2000 D/dak., YAVUZ marka, 3214 G tipte, 4 zamanlı su soğutmalı

Detaylı

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ

220/ / /415 VOLT; 1500 d/dak.;50 Hz; 0,8 Cosφ. 254/ / /480 VOLT; 1800 d/dak.;60 Hz; 0,8 Cosφ 220/380-231/400-240/415 VOLT; 1500 d/dak.;50 z; 0,8 Cosφ GENPOWER MODEL GVM 675 GVM 720 GVM 835 kva kw kva kw 614 491 675 540 655 524 720 576 759 607 835 668 GVM 880 800 640 880 704 D22Z GNP 400 S W6/4

Detaylı

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test D İ Z E L J E N E R A T Ö R S E T İ GEP13.5-2 (3 - Faz) 50 HZ STANDBY 13.8 / 11.0 PRIME 12.5 / 10.0 60 HZ STANDBY 16.2 / 13.0 PRIME 15.0 / 12.0 ÖZELLİKLER JENERATÖR SETİ SOĞUTMA SİSTEMİ Tüm sistem ISO9001

Detaylı

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU: Bu Teknik Şartname, Mikro İşlemci Kontrollü Akü Şarj Cihazı teknik özelliklerini, kalite kontrole ilişkin muayene metotlarını ve diğer hususları kapsar.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ ' ^ ' 3» 07/05/2014 K onu : Teklife Davet Sayın :... Tel : Faks : K u ru m lunuzu n ihtiyacı olan (10)

Detaylı

NETPRO-11. Genel Özellikler. Opsiyonel Özellikler. Kullanım Alanları. ONLINE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI 1 kva ~ 40 kva 1 FAZ GİRİŞ / 1 FAZ ÇIKIŞ

NETPRO-11. Genel Özellikler. Opsiyonel Özellikler. Kullanım Alanları. ONLINE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI 1 kva ~ 40 kva 1 FAZ GİRİŞ / 1 FAZ ÇIKIŞ NETPRO-11 ONLINE KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI 1 kva ~ 40 kva 1 FAZ GİRİŞ / 1 FAZ ÇIKIŞ DSP Lİ Mikroişlemci Kontrolü Gerçek Çift Çevrim Teknolojisi IGBT Doğrultuculu Aktif Giriş Güç Faktörü ( 0,99) Düşük Giriş

Detaylı

Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç

Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Güç Çıkış Değerleri Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva kw kva kw Ebat En x Boy x Yük (mm) Ağırlık (kg) Yakıt Tankı (lt) Ses db(a) @ 1m Kabinli Kabinsiz Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Sabit yük altında

Detaylı

MANUEL - İLLER BANKASI TİPİ TRAFO/REDRESÖR ÜNİTESİ (0-60 V / 50 A)

MANUEL - İLLER BANKASI TİPİ TRAFO/REDRESÖR ÜNİTESİ (0-60 V / 50 A) MANUEL - İLLER BANKASI TİPİ TRAFO/REDRESÖR ÜNİTESİ (0-60 V / 50 A) Üniteye ait devre şaması ekte verilmiştir. Devre elemanları şöyledir: a1 Otomat, G tipi; 16 A a2 Otomat, L tipi ;2*40 A SP1/SP2 Surge

Detaylı

KSB Yangın Setleri VdS

KSB Yangın Setleri VdS KSB Yangın Setleri VdS Alman VdS Onayı Almanya da yaklaşık 50 yıldır kullanılan yangın standardıdır VdS Kurumu; Alman Sigortacılar Birliği olup; yangın standartlarını belirler, malzeme onaylarını ve testlerini

Detaylı

IÇINDEKILER. OR Serisi Jeneratörler OS Serisi Jeneratörler OP Serisi Jeneratörler Orksa Jeneratör Kabin Özellikleri...

IÇINDEKILER. OR Serisi Jeneratörler OS Serisi Jeneratörler OP Serisi Jeneratörler Orksa Jeneratör Kabin Özellikleri... EYC POWER SYSTEM IÇINDEKILER OR Serisi Jeneratörler... 4 OR Serisi Özellikleri.... 6 OS Serisi Jeneratörler... 8 OS Serisi Özellikleri.... 10 OP Serisi Jeneratörler... 12 OP Serisi Özellikleri.... 14

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adi APG 100 Frekans (HZ) 50 Kullanilan Yakit Tipi Natural Gas Motor Markasi ve Modeli GM NG PSI 8.8L Alternatör Markasi ve Modeli ECP 34-2S/4 A Kontrol Paneli Modeli 7320 Kabin AK

Detaylı

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS RDAT SERİSİ Power Management Instruments DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR

Detaylı

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test D İ Z E L J E N E R A T Ö R S E T İ GEP30-1 (3 - Faz) 50 HZ STANDBY 30.0 / 24.0 PRIME 27.0 / 21.6 60 HZ STANDBY 34.0 / 27.2 PRIME 30.0 / 24.0 ÖZELLİKLER JENERATÖR SETİ SOĞUTMA SİSTEMİ Tüm sistem ISO9001

Detaylı

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm 250 STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adi ADG 158 Frekans (HZ) 50 Kullanilan Yakit Tipi Natural Gas Motor Markasi ve Modeli DOOSAN GE08TI Alternatör Markasi ve Modeli ECP 34-2L/4 A Kontrol Paneli Modeli 7320 Kabin MS

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adi APD 275 C Frekans (HZ) 50 Kullanilan Yakit Tipi Diesel Motor Markasi ve Modeli CUMMINS 6LTAA8.9G2 Alternatör Markasi ve Modeli AK 4200 Kontrol Paneli Modeli 7320 Kabin ASM 6A

Detaylı

VAROLUŞUMUZUN SEBEBİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ!

VAROLUŞUMUZUN SEBEBİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ! VAROLUŞUMUZUN SEBEBİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ! 2 Bir aile şirketi olan AREL, 1987 yılında Aydın Arcağ tarafından kurulmuştur. 1961 yılından bu yana imalat sektörünün içinde olan firma kurucusu Aydın Arcağ;

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 1200 x 3860 x TBA Kabinsiz 1200 x 2700 x TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 1200 x 3860 x TBA Kabinsiz 1200 x 2700 x TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Güç Çıkış Değerleri Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva 171 kw 136 kva 155 kw 124 Ebat En x Boy x Yük (mm) Ağırlık (kg) Yakıt Tankı (lt) Ses db(a) @ 1m Kabinli 1200 x 3860 x 1850 2265 330 TBA Kabinsiz

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 30/01/2015 Konu : Teklife Davet Savın Tel : Faks : Kurumlunuzun ihtiyacı olan (1) kalem TANITIM TABELASI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

VDS Onaylı Yangın Pompaları

VDS Onaylı Yangın Pompaları VDS Onaylı Yangın Pompaları Cobra V VDS Onaylı Pompa Özellikleri Önden emişli, üstten basmalı, arkadan çekip çıkartılabilen, yatay salyangoz gövdeli santrifüj tip pompalardır. Özel dizaynı sayesinde pompa

Detaylı

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 1650 x 4700 x 2250 TBA N/A TBA Kabinsiz 1650 x 3000 x 1970 TBA N/A TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç

En x Boy x Yük (mm) Kabinli 1650 x 4700 x 2250 TBA N/A TBA Kabinsiz 1650 x 3000 x 1970 TBA N/A TBA. Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Güç Çıkış Değerleri Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva 181,5 kw 145,2 kva 165 kw 132 Ebat En x Boy x Yük (mm) Ağırlık (kg) Yakıt Tankı (lt) Ses db(a) @ 1m Kabinli 1650 x 4700 x 2250 TBA N/A TBA Kabinsiz

Detaylı

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm: 1.0 BÖLÜM 1-UYARILAR... 1 BÖLÜM 2-TEKNİK ÖZELLİKLER... 2 2.1 ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER... 2 2.2 MEKANİK ÖZELLİKLER... 3 BÖLÜM 3-UPSLIFT İÇİN UYGUN

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 05 Hakkımızda 08. Endüstriyel Motor. Marin Dizel Motor. Kabinli Jeneratör. Sessiz Kabinli Jeneratör. Kabinsiz Jeneratör.

İÇİNDEKİLER. 05 Hakkımızda 08. Endüstriyel Motor. Marin Dizel Motor. Kabinli Jeneratör. Sessiz Kabinli Jeneratör. Kabinsiz Jeneratör. İÇİNDEKİLER 05 Hakkımızda 08 Endüstriyel Motor 10 Marin Dizel Motor 12 Kabinli Jeneratör 14 Sessiz Kabinli Jeneratör 16 Kabinsiz Jeneratör 18 Motopomp HAKKIMIZDA Bu topraklardan aldığı güç ile gücünüze

Detaylı

ELEKTRİKLİ YANGIN POMPASI. Pompa Özellikleri

ELEKTRİKLİ YANGIN POMPASI. Pompa Özellikleri ELEKTRİKLİ YANGIN POMPASI Pompa Özellikleri Pompa tek veya iki kademeli, yatay bölünebilir gövdeli, santrifüj tip olacaktır. Yangın pompası gövdesi, boru bağlantıları sökülmeden pompa çarkına ve diğer

Detaylı

Yapı Denetçisi (Elk. Müh.) Eğitim Notu. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu

Yapı Denetçisi (Elk. Müh.) Eğitim Notu. EMO 23. Dönem Yapı Denetim Komisyonu Yapı Denetçisi (Elk. Müh.) Eğitim Notu DİESEL-JENERATÖR GRUBU Jeneratör kimyasal enerjiyi (benzin, mazot, doğalgaz) elektrik enerjisine çeviren; temel olarak motor ve alternatörden oluşan bir sistemdir.

Detaylı

Bizim İşimiz Sizin Gücünüz

Bizim İşimiz Sizin Gücünüz Bizim İşimiz Sizin Gücünüz ÜRÜN KATAOĞU GRUP ÖZEİKERİ PRIME STANDBY Güç KVA 245 275 Güç KW 196 220 Standart Ger l m V Dak ka Başına Dönüş Sayısı r.p.m. 1500 Güç Faktöründek Dönüş Cos Ph 0,8 400/230 STANDBY

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adi AGM 60 Frekans (HZ) 50 Kullanilan Yakit Tipi Natural Gas Motor Markasi ve Modeli GM NG PSI GM 5.7L Alternatör Markasi ve Modeli ECP 32-2M/4 B Kontrol Paneli Modeli 4520 Kabin

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 10/02/2016 K o n u : T eklife D avet K urum lunuzun ihtiyacı olan (15) kalem İN ŞA A T V E SU M A L Z E M E S İ işi için aşağıda yazılı

Detaylı

Hakkımızda OHSAS 18001

Hakkımızda OHSAS 18001 ORKSA JENERATÖR akkımızda GVEB Jeneratör, 2006 yılından beri faaliyet gösteren Orksa Jeneratör yetkili satış ortağıdır. Jeneratör satış, satış sonrası hizmet, servis ve bakım onarım, periyodik bakım, 2.el

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Sayı: 17 YAPI İŞLERİ DİESEL ELEKTROJEN GRUPLARI VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Sayı: 17 YAPI İŞLERİ DİESEL ELEKTROJEN GRUPLARI VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Sayı: 17 YAPI İŞLERİ DİESEL ELEKTROJEN GRUPLARI VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ 2014 GENEL HÜKÜMLER VE AÇIKLAMALAR 1- Birim fiyatlar

Detaylı

www.altasjenerator.com.tr akkımızda 1993 yılında jeneratör sektöründe ticari faaliyetlerine başlayan firmamız, 2009 yılında kendi bünyesinde jeneratör üretimine de başlayarak konusunda uzman kuruluşlardan

Detaylı

/ DıfVakup İMREN Halk Sağlığı Müdürü

/ DıfVakup İMREN Halk Sağlığı Müdürü T.C. VAN VALİLİĞ İ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı -.37.811.563-934/ 04/02/2016 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (10) kalem Afiş Broşür Kırtasiye ve Karbonmonoksit Cihaz ağızlığı Alımı işi

Detaylı

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/

Güç (kva) 3 Faz Sayisi,50 Hz, PF 0.8. Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) Standby Amper. kw kva kw kva 400/ Genel Özellikler Model Adi APD 25A Frekans (HZ) 50 Kullanilan Yakit Tipi Diesel Motor Markasi ve Modeli AKSA A4CRX25 Alternatör Markasi ve Modeli AK 218 Faz 3 Kontrol Paneli Modeli 6020 Kabin ASM 3 Güç

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME

ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME KAPSAM: Bakımı yapılacak Yangın Pompaları 1 adet Elektrikli Joker Pompa, 1 Adet Dizel Yangın Pompasıdır. Söz konusu iş, 6 ayda 1 defa

Detaylı