Daima Kalbimizdeler! Onları Unutmayacağız!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Daima Kalbimizdeler! Onları Unutmayacağız!"

Transkript

1 Z Daima Kalbimizdeler! Onları Unutmayacağız! Emeklerini, Hizmetlerini ve Öğretilerini, Asla Unutmayacağımız, Muhterem Büyüklerimizi, KardeĢlerimizi, Kadim Dostlarımızı, Duayla, Rahmetle, Minnet Duygularımızla ve ġükranla Anıyoruz. YÖNETĠM KURULU

2 Gülser PEKġEN Doğum Tarihi : Vefat Tarihi : Saygıdeğer Gülser PEKġEN Hanımefendi, BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN in Muhterem EĢi, BĢk. V., Sn. Ahmet PEKġEN, Sn. Fatma PEKġEN TĠRALĠ, Sn. Filiz PEKġEN, Sn. Didar (TOPLUOĞLU) PEKġEN Hanımefendilerin ve Hasan Mehmet TĠRALĠ nin Sevgili Anneleri, Sn. Duygu-Ġlker PEKġEN, Alper PEKġEN ve Ömer PEKġEN in Babaanneleri, Özden- (Merhum) Metin TUNÇ, Özlem ve Özen BAĞIġ ile Aslı ve Naim TĠRALĠ nin Anneanneleri, Feriha - Ġsmet TOPLU OĞLU ve Günay - (Merhum) Naim ġafak TĠRALĠ nin Muhterem Dünürleridir. PEKġEN Yatırım Holding A.ġ. Yönetim Kurulu Üyemiz de olan Hacce Gülser PEKġEN Hanımefendi, Ameliyat sonrası oluģan Ağır Emboli neticesinde, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhume, Gülser PEKġEN Hacıannemize, Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet ve PEKġEN Ailesine ve Camiamıza, Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

3 Ġbrahim PEKġEN Doğum Tarihi : Vefat Tarihi : PEKġEN Grubu Kurucularımızdan ve BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN in KardeĢidir. Sn. Firdevs PEKġEN Hanımefendi ile Evli ve 7 Kız evlat sahibi olan, Merhum Hacı Ġbrahim PEKġEN Amcamız, Yakalandığı Amansız Hastalığı yenemeyerek, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhum Ġbrahim Amcamıza Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet ve Mağfiret, Kederli PEKġEN Ailesine, Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

4 Engin PEKġEN Doğum Tarihi : Vefat Tarihi : PEKġEN Grubu Kurucularımızdan ve BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN in KardeĢi, Ruhi PEKġEN in Oğludur. C.E.O. muz, Sn. Ahmet PEKġEN in Can dostu, Amca oğlu dur. Engin PEKġEN Bey (Emmim) Elim bir olay sonucu Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Sn. Necla PEKġEN Hanımefendi ile Evli ve Tuğba, ġeyma ve M. Cem in Babaları olan Merhum Engin PEKġEN Beyefendiye, Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet ve Mağfiret, Kederli PEKġEN Ailesine, Camiamıza, Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

5 Mehmet TÜRKHAN Doğum Tarihi : 1927 Vefat Tarihi : 1993 PEKġEN Grubu Kurucularımızdan ve BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN in Ağabeyidir. Hacı Mehmet TÜRKHAN Amcamız, Yakalandığı Amansız Hastalığı yenemeyerek, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. (Merhume) Muammer TÜRKHAN ile Evli ve AyĢe TÜRKHAN EMĠR, Nuri ve Hüseyin TÜRKHAN ın Babaları olan, Merhum Hacı Mehmet TÜRKHAN Amcamıza, Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet ve Mağfiret, Kederli TÜRKHAN ve PEKġEN Ailelerine, Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

6 Muhtar Ahmet PEKġEN Doğum Tarihi : 1899 Vefat Tarihi : PEKġEN Grubu Kurucularımız ve BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN ve KardeĢleri Emrullah, Ġbrahim ve Ruhi PEKġEN in Babaları, Yönetim Kur. BaĢkan V. & Genel Müdürümüz, Sn. Ahmet PEKġEN in Dede sidir. Elim bir Trafik Kazası neticesinde, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhume AĢire AyĢe PEKġEN Hacıannemiz ile Evli ve 5 Erkek Evlat Babası olan, Merhum Dedemize (Efendi Babamıza), Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet ve Mağfiret, PEKġEN Ailesine, Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

7 Naim ġafak TĠRALĠ Doğum Tarihi : Vefat Tarihi : Saygıdeğer Büyüğümüz, Naim ġafak TĠRALĠ Beyefendi, BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN in Dünürü, Damadı Hasan Mehmet TĠRALĠ nin Babası, Fatma PEKġEN TĠRALĠ Hanımefendinin Kayınbabası, Aslı ve Naim TĠRALĠ nen Dedeleridir. Sn. Naim ġafak TĠRALĠ Amcamız, (Hop-hop Dedemiz), Uzun rahatsızlık dönemi ardından, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Galatasaray Lisesi Mezunu ve Hukukçu olan Sn. Naim ġafak TĠRALĠ, Cumhuriyet Dönemimizin Ġlklerinden, VATAN Gazetesinin Kurucularındandır. Sarı Basın ve Basın ġeref Kartı Sahibi, Gazeteci ve Yazar olan Sn. Naim ġafak TĠRALĠ Amcamız; Sait Faik Ekolü Hikayecilerimizdendir. Ġnce hiciv ve Derin DüĢünce mahsulü Hikayelerini, Park, YirmibeĢ KuruĢa Amerika, AĢka Kitakse, Piraziz Nire-Berlin Nire gibi Okuyucunun gönlünde taht kurmuģ BaĢyapıtlar haline dönüģmüģ, Yirmiden fazla kitapta toplamıģtır. Galasaraylılar Derneği Üyesi, Türkiye Yazarlar Sendikası Yön. Kurulu Üyesi ve TÜRK DĠLĠ Dergisi BaĢyazarlarındandır. Ġki Dönem CHP Giresun Milletvekili olarak, Ülkemize Üstün Hizmetlerde bulunmuģtur. Merhum Naim Bey Amcamıza, Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet ve Mağfiret, Kederli Ailesine, Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

8 Reyhan Ayhan SAKALLIOĞLU Doğum Tarihi : 1932 Vefat Tarihi : 17.Ağustos.1999 Sn. R. Ayhan SAKALLIOĞLU Bey, 17.Ağustos.1999 Marmara Depreminde, ELMAS Otel Enkazında kalarak Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Sn. Filiz SAKALLIOĞLU hanımefendi ile Evli ve 3 Çocuk babası olan Merhum, 17 ve 18 Dönem Sakarya Milletvekili olarak, Sakarya mıza ve Ülkemize Üstün Hizmetlerde bulunmuģtur. Holding Grubumuz Hukuk MüĢaviri olan ve 12 Eylül sonrası, 1983 seçimlerinde Sakarya Milletvekili olan Saygıdeğer Büyüğümüz R. Ayhan SAKALLIOĞLU, M.D.P., H.D.P. ve ANAVATAN Partisinin Genel BaĢkan Yardımcılıkları ve Meclis Anayasa ve DıĢ iģleri Komisyonu Üyelikleri YapmıĢtır. Merhum, R. Ayhan SAKALLIOĞLU Ağabeyimize, Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet ve Mağfiret, Kederli Ailesine ve PEKġEN Camiasına, Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

9 Mustafa ÜSTÜNEL Doğum Tarihi : 1924 Vefat Tarihi : Merhum Mustafa ÜSTÜNEL Büyüğümüz, PEKġEN Endüstriyel Ürünler San. ve Tic. A.ġ. de Ortağımız ve Yön. Kur. BĢk. vekilimiz iken, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Sn. Nevin ÜSTÜNEL Hanımefendi ile Evli ve 1 Kız Babası olan, Saygıdeğer Büyüğümüz, Mustafa ÜSTÜNEL Beyefendi, BEġĠKTAġ Jimnastik Kulübü, Yönetim Kurulu, Kongre ve Divan Üyeliği, Divan BaĢkanlığı ve Disiplin Kurulu BaĢkanlığı görevlerinde bulunmuģtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

10 Halil Doğan SIĞINDI Doğum Tarihi : Vefat Tarihi : Merhum, Halil Doğan SIĞINDI Büyüğümüz PEKġEN & SAFEMATIC A.ġ. Fabrikamızın KuruluĢunda ( ), Ġlk Fabrika Müdürümüz olarak, KuruluĢ, Yatırım, ĠĢletmeye alma ve Yatırım Tevsi projelerimizde Engin Deneyimi ile bizlere önder olmuģtur. Ġki Erkek Evlat sahibi olan Doğan Abimiz, Yıldız Teknik Üniv. den Mak. Müh. Olarak Mezun olduktan sonra sırasıyla, 1961 de SEKA Kağıt Fab. Ġzmit, 1964 de US Royal (Uniroyal) Adapazarı tesislerinde çalıģtı. Askerlik sonrası,1968 de T. PIRELLI Ġzmit tesislerinde iģbaģı yaptı ve Emekliliğine kadar, Makine Mühendisi olarak ÇalıĢtı. T. PIRELLI Ġzmit Fabrikası 2. Tevsi Projesinin tamamını deruhte etti. D.K.N. Mak. Tes. Ltd. ġti. nin Kurucu Ortağıdır. SADÖKSAN A.ġ. ninde kuruluģunda önemli hizmet ve katkıları olmuģtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar diliyoruz.

11 Emin KAR Doğum Tarihi : 1925 Vefat Tarihi : 2003 Merhum, Emin KAR (Pala Emin Amcamız), PEKġEN Grubu muzda Merhum Dedemiz Muhtar Ahmet PEKġEN in Yadigarı, Manevi Evladı ve Can Dostumuz olarak, 60 yılı aģkın PEKġEN Ailesine Hizmet etmiģtir. PEKġEN Ailesi ve ĠĢ yerleri olarak BaĢladığı Ġlk ve Tek ĠĢinden Emekli olmuģtur. Sadakati, Dostluğu ve Babalığını, Hiçbir zaman Unutmayacağız. Uzun Süren Hastalığı sonucunda, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

12 Hüseyin ĠġÇĠ Merhum, Hüseyin ĠġÇĠ Ağabeyimiz (Uzun Hüseyin, Çorumlu Hüseyin), PEKġEN Grubumuzda Uzun yıllar Hizmet etmiģtir. PEKġEN & SAFEMATIC A.ġ. Üretim ġefimiz Aydın ĠġÇĠ ve Eski Personelimiz Ayhan ĠġÇĠ nin Muhterem Babası dır. Elim bir Trafik Kazasında Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

13 Murat UZUN Doğum Tarihi : Vefat Tarihi : Merhum, Murat UZUN KardeĢimiz, PEKġEN Grubu muzda 5,5 yılı aģkın Muhasebe Ģefi ve Bilahare, Vefatına kadar 3 yılda (S.M.) Serbest Muhasebecimiz olarak Hizmet etmiģ idi. Sn. Songül UZUN Hanımefendi ile Evli ve 2 Erkek Evlat Babası olan, Merhum Murat UZUN, Ani Kalb krizi nedeniyle, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar diliyoruz.

14 Nuri SAKALLIOĞLU Doğum Tarihi : 1939 Vefat Tarihi : Merhum, Nuri SAKALLIOĞLU Büyüğümüz (Nuri Babamız, Koca Ustamız), PEKġEN & SAFEMATIC A.ġ. Fabrikamızın KuruluĢundan (1988) Emekli olduğu 2003 yılına kadar Grubu muzda Üretim Grup Md.lüğüne kadar Her bölümde, Uzun yıllar Hizmet etmiģtir. Merhum Emekliliğinden sonra, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

15 Remzi PAKALIN Doğum Tarihi : 1928 Vefat Tarihi : 1998 Merhum, Remzi PAKALIN Amcamız, ( Remzi Babamız, Non-Stop Remzi Abimiz) PEKġEN Grubumuz ĠSTANBUL Ekibinde, Uzun yıllar, SatıĢ Grubumuzda, SatıĢ Temsilciliği, Teslimat ve Tahsilat sorumlusu olarak Hizmet etmiģtir. Grubumuzdan emekli olduktan yıllar sonra Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢarak aramızdan ayrılmıģtır. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

16 Nevzat GÖKÇE Doğum Tarihi : 1953 Vefat Tarihi : 1997 Merhum Nevzat GÖKÇE, (Motorize Nevzat), PEKġEN Grubumuz ĠSTANBUL Ekibinde, 15,5 yıl gibi Uzun bir süre Lojistik Hizmet ve Tahsilat sorumlusu olarak Hizmet etmiģtir. Merhum Grubumuzdan ayrıldıktan yıllar sonra, Çok Genç yaģta Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢarak aramızdan ayrılmıģtır. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

17 Yahya BAġAR Doğum Tarihi : 1939 Vefat Tarihi : 1992 Merhum Yahya BAġAR Ağabeyimiz, (Tek Kibrit Yahya), PEKġEN Grubumuz Sakarya, Akaryakıt Ġstasyonu ve Merkez Muhasebe ekibinde Uzun yıllar Hizmet etmiģtir. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

18 Erdoğan ÖZGEN Doğum Tarihi : 1954 Vefat Tarihi : 2008 Merhum Makina Mühendisi Erdoğan ÖZGEN Bey (Şakacı / Muzip), PEKġEN Grubumuz ĠSTANBUL Ekibinde, Fasılalarla 12 yıl gibi Uzun bir süre, Bölge SatıĢ Temsilcisi, Bölge SatıĢ Md. Görevlerinde bulunmuģ, Grubumuzdan ayrıldıktan yıllar sonra Uzun süren Hastalığı nedeniyle, Çok Genç yaģta Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢarak aramızdan ayrılmıģtır. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

19 Ġbrahim ÖZGÜR Doğum Tarihi : 1922 Vefat Tarihi : 1995 Merhum, Ġbrahim ÖZGÜR (AGA), PEKġEN Grubu muzda Ġlk Serbest Muhasebeci & Mali MüĢavirimiz olarak görev AlmıĢtır. Grubumuza Uzun Yıllar Hizmet EtmiĢtir. BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN in Yakın Dostu olarak, 30 yılı aģkın süre PEKġEN Grubuna Hizmet etmiģtir. Sadakati, Dürüstlüğü, Dostluğu ve Babalığını, Hiçbir zaman Unutmayacağız. Uzun Süren Hastalığı sonucunda, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

20 Hasan Basri GÜRLER Doğum Tarihi : 1928 Vefat Tarihi : 1983 Merhum, Hasan Basri GÜRLER Amcamız, PEKġEN Grubu muzda yılları arasında, Merkez Muhasebe ve Mali ĠĢler Md. olarak, Uzun yıllar Hizmet etmiģtir. Merhum Emekliliğinden sonra, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

21 Sami BĠRDAĞ Doğum Tarihi : 1952 Vefat Tarihi : 1983 Merhum, Sami BĠRDAĞ Ağabeyimiz, PEKġEN Grubu muzda, EMĠRTAġ A.ġ. ġirketimiz Merkez Mağazasında, Yedek Parça SatıĢ ġefi olarak Uzun yıllar Hizmet etmiģtir. Merhum Sami BĠRDAĞ Ağabeyimiz, Çok genç yaģta, Elim bir Trafik Kazasında, Hakk'ın Rahmetine ve Rahman a KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

22 Salih KILIÇ Doğum Tarihi : 1963 Vefat Tarihi : 1994 Merhum, Salih KILIÇ, PEKġEN & SAFEMATIC A.ġ. Fabrikamızın KuruluĢunda ( ) arası, Bakım Onarım ve Kaynak Ustası olarak Hizmet etmiģtir. Grubumuzdan Ayrıldıktan Üç yıl sonra ĠĢ Kazasına, Hakk'ın Rahmetine KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

23 Sabri KOCAOSMANOĞLU Doğum Tarihi : 1942 Vefat Tarihi : 2008 Merhum, Sabri KOCAOSMANOĞLU, PEKġEN Grubu muz Sakarya, Akaryakıt Ġstasyonu, Lojistik Grubunda, BaĢ ġöför olarak, Uzun yıllar Hizmet etmiģtir. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

24 Ġbrahim ÖZSOY Doğum Tarihi : 1924 Vefat Tarihi : 2008 Merhum, Ġbrahim ÖZSOY Amcamız, Uzun Yıllar, BaĢkanımız Sn. Mustafa PEKġEN in Özel ġöförlüğünü yapmıģtır. PEKġEN Grubu muz Sakarya, Akaryakıt Ġstasyonu, Lojistik Grubunda, BaĢ ġöför olarak, Uzun yıllar Camiamıza Hizmet etmiģtir. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

25 Celal BĠNEKOĞLU Doğum tarihi : Vefat Tarihi : Merhum, Celal BĠNEKOĞLU Amcamız, (Celal Usta - Tatar Usta) PEKġEN Grubu muz Ģirketi EMĠRTAġ A.ġ. de, Sakarya, INTERNATIONAL HARVESTER Servis Ġstasyonu, Servis Müdürü olarak, Uzun yıllar Hizmet etmiģtir. Emekliliğinden sonra, Hak kın Rahmetine KavuĢmuĢtur. Merhuma Yüce Allah (C.C.) dan Rahmet, Kederli Ailesi ile Dost ve Akrabalarına, Sabırlar niyaz ediyoruz.

26

1943 ten Geleceğe... Başarılarla Dopdolu, 68. Yıl...

1943 ten Geleceğe... Başarılarla Dopdolu, 68. Yıl... 1943 ten Geleceğe... Başarılarla Dopdolu, 68. Yıl... GEÇMĠġTEN, GELECEĞE, PEKġEN LER! Üçbin Yıllık Tarihimiz, Geleneksel Köklerimiz, Ufka Taşıdığımız Kültürümüz, 105 Yılı Aşan, Bilgi Birikimimiz, Tüm Arzu,

Detaylı

65 Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Ekim Kasım Aralık 2015 Bülteni

65 Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Ekim Kasım Aralık 2015 Bülteni 65 Odamızdan Ziyaretler Odamıza Ziyaretler Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bak. Konya İl Müdürü Seyfettin BAYDAR Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR İntech Global A.Ş. Emin Gürcan GÜREL TTMD Konya İl Temsilcisi

Detaylı

ÇOK ACI KAYBIMIZ. Prof. Yük. Müh. A. BÜLENT

ÇOK ACI KAYBIMIZ. Prof. Yük. Müh. A. BÜLENT "TT'5( i'jiı'v SALI, 31 Temmuz 2001 ÇOK ACI KAYBIMIZ t- Bedi Büktaş ve Nahide Büktaş'ın oğlu, Nevin Menemencioğlu'nun ve merhum Mücahit Büktaş ve Berin Kurtbay'm ağabeyi, Umur Büktaş'ın babası, Timur ve

Detaylı

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul BaĢlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

ÜYELERİMİZDEN HABERLER

ÜYELERİMİZDEN HABERLER ÜYELERİMİZDEN HABERLER (2011 Yılı) 23.12.2011 tarihinde Üyemiz Mustafa Kemal TOKATLI ameliyat oldu. 14.12.2011 tarihinde Üyemiz Mehmet EZERER vefat etti. 11.12.2011 tarihinde Üyemiz Müslüm TĠBER anjiyo

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

VEFAT. Baromuzun 1525 sicil sayısında kayıtlı Avukat MEHMET ALÎ CİMCOZ

VEFAT. Baromuzun 1525 sicil sayısında kayıtlı Avukat MEHMET ALÎ CİMCOZ Baromuzun 1525 sicil sayısında kayıtlı Avukat MEHMET ALÎ CİMCOZ vefat etmiştir. Aziz meslektaşımızın cenazesi salı günü (bugün) Şişli Camü'nde kılınacak öğle namazım müteakip Zincirlikuyu Mezariığı na

Detaylı

H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun. H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun v e fa tın ı ö ğ r e n d im. H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun. H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun

H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun. H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun v e fa tın ı ö ğ r e n d im. H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun. H. ERDOĞAN VELİDEDEOĞLU'nun S e v g ili k a r d e ş im v e iş o r ta ğ ım, A lin u r V e lid e d e o ğ lu 'n u n v e ç o k s e v d iğ im H a lu k V e lid e d e o ğ lu 'n u n s e v g ili b a b a la rı 1 v e fa tın ı ö ğ r e n m iş

Detaylı

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP KÜRŞAT ATILGAN Kürşat Atılgan, 27 Ağustos 1956 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. Babasının adı Mehmet Hakkı, annesinin adı Medine'dir. Hava Pilot Tuğgeneral; 1976 yılında Hava Harp Okulu'ndan

Detaylı

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU

HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU HALK FAKTORĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU Mehmet Akif Aydemir Yönetim Kurulu BaĢkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ġktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

2013 YILI NİSAN AYI İDARİ PERSONEL TERFİ LİSTESİ

2013 YILI NİSAN AYI İDARİ PERSONEL TERFİ LİSTESİ Sayfa 1 Rektörlük Kütüphane ve Dökümantasyon Daire BaĢkanlığıĠsmet ġen ġef 3 3 / 2 3 / 3 3 / 2 3 / 2 2 / 1 3 / 2 4/3/2013 Emekli Müktesebi Derece Terfi. Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Daire BaĢkanlığı

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

sendikadan Ali Mesut EREZ i kaybettik...

sendikadan Ali Mesut EREZ i kaybettik... Ali Mesut EREZ i kaybettik... Sendikamız da uzun yıllar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan çimento sektörünün duayenlerinden Ali Mesut EREZ, 06 Şubat 2011 Pazar günü memleketi Kütahya nın Çavuşçiftliği

Detaylı

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu. KARSLIOĞLU NUN ACI GÜNÜ Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu nun babası 90 yaşındaki Selahattin Karslıoğlu vefat etti. Baba Karslıoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 03 Ocak

Detaylı

KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler

KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler 65 66 67 KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler KONYA İL KOORDİNASYON KURULU olarak MHP İL BAŞKANI Av. Murat ÇİÇEK S.Ü. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

KOMĠSYONLARIMIZ. Ortak Dersleri Ġnceleme Komisyonu 1) Doç.Dr.Ercüment KARAKAġ 2) Doç.Dr.Melih ĠNAL 3) Doç.Dr.Mehmet UÇAR 4) Yrd.Doç.Dr.

KOMĠSYONLARIMIZ. Ortak Dersleri Ġnceleme Komisyonu 1) Doç.Dr.Ercüment KARAKAġ 2) Doç.Dr.Melih ĠNAL 3) Doç.Dr.Mehmet UÇAR 4) Yrd.Doç.Dr. FYK Üyeleri 1) Prof.Dr.SatılmıĢ TEKĠNDAL 2) Prof.Dr.Kadir ERKAN 3) Prof.Dr.Muharrem YILMAZ 4) Doç.Dr.Mustafa ÇANAKÇI 5) Doç.Dr.Celal ÇEKEN 6) Yrd.Doç.Dr.Özcan ATLAM 7) Yüksel YILMAZ FAKÜLTE KURULU Üyeleri

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 11/09/2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/25 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 11/09/2014 PerĢembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

> / f / Cumhuriyet 9387 V > Ü,

> / f / Cumhuriyet 9387 V > Ü, BÜYÜK KAYBIMIZ MalatyalI Hacı Müminzade merhum Hüseyin İnan ve merhume Rabia İnan ın oğullan, profesör Dr. Jale Inan m kıymetli eşi, Hüseyin İnan m sevgili babası, eski Müzeler Müdürü merhum Aziz Oğan

Detaylı

: Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması

: Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması TEKLİF : Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün 26.09.2014 tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması TEKLİF İLE İLGİLİ MEVZUAT HÜKÜMLERİ : 5216 Sayılı BüyükĢehir

Detaylı

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili TOPLANTI TARĠHĠ : 01.06.2015 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 MAZERETLĠ : - Belediye Meclisinin 01 HAZĠRAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Ahmet Tuğ_Yurdakul Kayacan 21 Eylül Cuma günü saat 10:30 da Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu nda yapılan Türkiye Jokey Kulübü

Detaylı

RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ;

RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ; RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ; RÜġTÜ AKIN VAKFI tarafından, maddi desteğe muhtaç, baģarılı Türk gençlerine eğitimde fırsat ve imkan eģitliği vermek ve onların kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeyde yetiģmelerine

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

ÜYELERİMİZDEN HABERLER

ÜYELERİMİZDEN HABERLER ÜYELERİMİZDEN HABERLER (2013 Yılı) 06.06.2013 tarihinde Üyemiz İsmet GÜVEN mide kanaması geçirmiştir. 06.06.2013 tarihinde Üyemiz Ufuk ALTINOK un annesi 05.06.2013 tarihinde Şube Asansör Kontrol Personeli

Detaylı

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET

TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET ELEKTRONİK POSTA NO: 2016/03 21 Mart 2016 TRABZON SANAYĠCĠ VE Ġġ ADAMLARI DERNEĞĠ (TSĠAD) NDEN ġubemġze ZĠYARET Trabzon Sanayici ve ĠĢ Adamları Derneği (TSĠAD) Yönetim Kurulu, Ģube yönetim kurulumuza gerçekleģtirdiğimiz

Detaylı

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ TOPLANTI TARİHİ : 11.07.2016 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESİ 14.30'da Belediye Meclisinin 11 TEMMUZ PAZARTESĠ günü saat 14.30 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis BaĢkanı (Meclis 1.BaĢkanvekili)

Detaylı

NİLÜFER $ VEFAT VEFAT NİLÜFER SARPER AİLESİ 7 7 «/M ; 7-

NİLÜFER $ VEFAT VEFAT NİLÜFER SARPER AİLESİ 7 7 «/M ; 7- VEFAT Türkiye Yardım Sevenler Demeği İstanbul merkezi kurucularından 2. Başkan, iyiliksever Sayın NİLÜFER SARPER Hanımefendi, 28 Nisan 1983 Perşembe günü veîat etmiştir. Demeğimize 43 senedir büyük bir

Detaylı

DANIŞTAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ ALIMI NİHAİ BAŞARI LİSTESİ

DANIŞTAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ ALIMI NİHAİ BAŞARI LİSTESİ SOY 1 EMRE BAYRAKTAR 75,93 30,37 151 100 40 90 18 88,37 ASIL 2 SÜLEYMAN CAFEROĞLU 81,43 32,57 129 85,43 34,17 85 17 83,74 ASIL 3 MUSTAFA SAKARYA 77,64 31,06 127 84,11 33,64 90 18 82,7 ASIL 4 SEYRAN MAN

Detaylı

KURUCULARIMIZDAN SAYIN CEMİL PARMAN ANISINA

KURUCULARIMIZDAN SAYIN CEMİL PARMAN ANISINA KURUCULARIMIZDAN SAYIN CEMİL PARMAN ANISINA TÜRKİYE MUHASEBE UZMANLARI DERNEĞİ EXPERT ACCOUNTANTS ASSOCIATION OF TURKEY (15.10.1909 İnegöl -06.11.1987 istanbul) Meslek çalışmalarımızda siz ve eserleriniz

Detaylı

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel YEġĠM MADANOĞLU Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Anıtpark YerleĢkesi Atatürk Bulvarı 41300 Ġzmit/KOCAELĠ yesim.madanoglu@kocaeli.edu.tr yesimmadanoglu@hotmail.com EĞĠTĠM Yüksel Lisans: Kocaeli

Detaylı

ÜCRET SĠSTEMLERĠ VE VERĠMLĠLĠK DERSĠ. EKOTEN TEKSTĠL A.ġ.

ÜCRET SĠSTEMLERĠ VE VERĠMLĠLĠK DERSĠ. EKOTEN TEKSTĠL A.ġ. ÜCRET SĠSTEMLERĠ VE VERĠMLĠLĠK DERSĠ EKOTEN TEKSTĠL A.ġ. HAZIRLAYANLAR 2008463084 Gizem Özen 2008463055 Tuğba Gülseven 2009463097 Huriye Özdemir 2007463066 Raziye Sinem Sağsöz SUN GRUBU ŞİRKETLERİ SUN

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 15.04.2011 08:46:01 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 15.04.2011 08:46:01 Özel Durum Açıklaması (Genel) 15.04.2011 08:46:01 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : BÜYÜKDERE CAD. ALĠ KAYA SOK. NO:5 34394 LEVENT ĠSTANBUL Telefon ve Faks No. : Tel: 0212 350 80 00 Faks: 0212 350 85 58 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2012/31.03.2012 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Son Durum Ġtibariyle Ortaklık Yapısı 2-Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Denetçilerimiz 3-2012/1 Dönem

Detaylı

KATILINAN EĞĠTĠMLER MESLEKĠ DENEYĠM ALINAN SERTĠFĠKALAR. Ġ ġ D E N E Y Ġ M Ġ. NĠTELĠĞĠ KURULUġ TARĠHĠ. ĠĢ Sağlığı Ve Güvenliği Ohsas Temel Eğitimi

KATILINAN EĞĠTĠMLER MESLEKĠ DENEYĠM ALINAN SERTĠFĠKALAR. Ġ ġ D E N E Y Ġ M Ġ. NĠTELĠĞĠ KURULUġ TARĠHĠ. ĠĢ Sağlığı Ve Güvenliği Ohsas Temel Eğitimi Ö Z G E Ç M İ Ş KĠġĠSEL BĠLGĠLER Ad ve Soyadı Mesleği Talat BAYKAL Maden Yük. Mühendisi Doğum Tarihi 11.06.1954 Uluyol, Tezcan Sok No: 2 ArslantaĢ ĠĢ Merkezi Kat:5 No: 34 ĠĢ Adresi Osmangazi/BURSA ĠĢ Telefonu

Detaylı

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI 5393 sayılı Belediye Kanununun 76 ncı maddesine dayanılarak ĠçiĢleri Bakanlığı nca hazırlanan ve

Detaylı

SOMA MADEN KAZASINDA YİTİRDİKLERİMİZ

SOMA MADEN KAZASINDA YİTİRDİKLERİMİZ Işığım söndü, işte gidiyorum.., Ah, en çok da şimdi, bir bilseniz Nasıl da bulutları, ağaçları, gökyüzünü özlüyorum. Işığım söndü.. Hoşçakalın, arkadaşlarım çoktan gitti, Artık ben de gidiyorum... Şerif

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK HAZİRAN 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi TDED Manisa Şube Başkanı

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Çalışma Raporu ANILARINA

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Çalışma Raporu ANILARINA ANILARINA Ömer Sevkal-84 Ömer Sevkal, 1 Temmuz 1918 tarihinde Şanlıurfa da doğdu. Öğrenim hayatını burslu olarak tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü nden 1942 yılında mezun

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2011/30.09.2011 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Son Durum Ġtibariyle Ortaklık Yapısı 2-Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Denetçilerimiz 3-2011/3 Dönem

Detaylı

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2011/30.06.2011 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Son Durum Ġtibariyle Ortaklık Yapısı 2-Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Denetçilerimiz 3-2011/2 Dönem

Detaylı

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ.

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. SERMAYE PĠYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETĠM TEBLĠĞĠ NĠN 1.3 GENEL KURUL BAġLIKLI MADDESĠ GEREĞĠNCE YAPILAN DUYURUDUR. 2013 Yılı Olağan Genel Kurul ilanı Kamuyu Aydınlatma

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- GÜNDEM NO 05: Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi BaĢkanlığının; 6. Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvasında dereceye girecek olan sporculara verilecek

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi ( Yusuf Kenan KUL 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (01.03.1927-15.12.2015) Münir Zekai TANYELOĞLU 2. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi 12 ve 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı (23.03.1923-08.12.2015) Galip

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :30/10/2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/30 Enstitü Yönetim Kurulu 30/10/2014 PerĢembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

ÇELĠK TEKNE SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. Ticari Gizlidir

ÇELĠK TEKNE SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. Ticari Gizlidir ÇELĠK TEKNE SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. Ticari Gizlidir KURULUġ Çelik Tekne San. ve Tic.A.ġ. 1972 yılında kurulmuģtur Ġlk olarak Haliç Sütlüce mevkiinde faaliyete geçmiģ ve 1980 yıllarına kadar bu bölgede faaliyetine

Detaylı

Sn. Kaya A. Babanı ZEYNEP-EKİN HİLAL İSMET-NİYAZİ GÜLDEN-NECMİ GÜLSEREN-ERDEN EBRU-MELİH ŞERİF VEFAT. Yönetim Kurulu Başkanımız KAYA A.

Sn. Kaya A. Babanı ZEYNEP-EKİN HİLAL İSMET-NİYAZİ GÜLDEN-NECMİ GÜLSEREN-ERDEN EBRU-MELİH ŞERİF VEFAT. Yönetim Kurulu Başkanımız KAYA A. I Şirketimiz ortaklarından Marmara Petrol ve Rafineri İşleri A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi tthbws KAYA A. BABAN kaybetmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine

Detaylı

KOMİSYONLAR. Başkan Prof. Dr. Cemil RAKICI Dekan Yardımcısı, Öğretim Üyesi FYK: /1268-7

KOMİSYONLAR. Başkan Prof. Dr. Cemil RAKICI Dekan Yardımcısı, Öğretim Üyesi FYK: /1268-7 KOMİSYONLAR 1. Etik Komisyon Prof. Dr. Cemil RAKICI Dekan Yardımcısı, Öğretim si / Doç. Dr. Levent Yahya ESER Dekan Yardımcısı, Öğretim si / Prof. Dr. Taner ACUNER İşletme Bölümü, Öğretim si / Prof. Dr.

Detaylı

Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi FİZİK 2.

Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen - Edebiyat Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi FİZİK 2. Şube 5 - Fizik Grubu - Kontenjan: 25 Diğer Üniversiteler Kontenjan: 6 Sıra Adı Soyadı Üniversite Fakülte Bölüm 1 SERDAR BAKIR 2 GİZEM USLAN 3 NAFİZ NALBANTOĞLU 4 FATMA AYDOĞAR 5 MERVE GÖNÜLTAŞ 6 GÖZDE

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 31.03.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan,

Detaylı

BAŞSAĞLIĞI. Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı. Ord. Prof. Dr. vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

BAŞSAĞLIĞI. Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı. Ord. Prof. Dr. vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. BAŞSAĞLIĞI t o s,-rj4) Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı Cahit ARF,n - >< ' w i-.-b jh W A '4 iî)k İ - vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bilim dünyasına yapmış olduğu üstün katkıları

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Ġstanbul Adli Yargı Ġlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu BaĢkanlığı. BAġVURUSU GEÇERSĠZ SAYILANLARA ĠLĠġKĠN LĠSTE

T.C. ADALET BAKANLIĞI Ġstanbul Adli Yargı Ġlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu BaĢkanlığı. BAġVURUSU GEÇERSĠZ SAYILANLARA ĠLĠġKĠN LĠSTE T.C. ADALET BAKANLIĞI Ġstanbul Adli Yargı Ġlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu BaĢkanlığı BAġVURUSU GEÇERSĠZ SAYILANLARA ĠLĠġKĠN LĠSTE SIRA ADAY 1 395 AHMET GÜNEŞ LİSE 72,15464 İSTANBUL BAM MÜBAŞİR 1

Detaylı

YAŞ PROBLEMLERİ. Bir kişinin bugünkü yaşı x ise, t yıl sonraki yaşı x + t t yıl önceki yaşı x t dir. n kişinin bugünkü yaşları toplamı x ise,

YAŞ PROBLEMLERİ. Bir kişinin bugünkü yaşı x ise, t yıl sonraki yaşı x + t t yıl önceki yaşı x t dir. n kişinin bugünkü yaşları toplamı x ise, YAŞ PROBLEMLERİ Bir kişinin bugünkü yaşı x ise, t yıl sonraki yaşı x + t t yıl önceki yaşı x t dir. n kişinin bugünkü yaşları toplamı x ise, t yıl sonraki yaşlan toplamı x + n. t t yıl önceki yaşlar toplamı

Detaylı

2018 YILI MART AYI BÜLTEN

2018 YILI MART AYI BÜLTEN Yaşamın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. BOLU NUN MİMARI İZZET BAYSAL I RAHMETLE ANIYORUZ. Bolu'nun babası Bolu ve ilçelerine

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ

21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ 21. DÖNEM YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ YÖNETĠM KURULU Tolunay AYGUT : Yönetim Kurulu BaĢkanı ġ. Oral GÖKTAN : Yönetim Kurulu BaĢkan Vekili S. Alp EVCĠL : Genel Sekreter Gürhan AKDAĞ Kemal BEKÇĠ Ebru ÖZHAMARAT

Detaylı

KURUL/ KONSEY/ KOMĠTE ÜYE LĠSTESĠ

KURUL/ KONSEY/ KOMĠTE ÜYE LĠSTESĠ KURUL/ KONSEY/ KOMĠTE ÜYE LĠSTESĠ Erdal ĠBAĞLU Genel Müdür Üye. ĠCRA (ÜST YÖNETĠM) KURULU _ Medikal Direktör Nazlıhan ALKAN Genel Müdür Yardımcısı Erol TURAN Genel Müdür Yardımcısı Özlem ġan Ġnsan Kaynakları

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI 26. DÖNEM MİLLETVEK ADAY ADAYLIĞI MANİSA SERVİSÇİ ESNAFLARIMIZ İLE İSTİŞARE 02.09.2015 16:50 ANKARA BAŞVURUMUZU YAPTIK 10 30.09.2015 12:10 ŞEHZADELER TOPLANTISI YAPTIK 75 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA

Detaylı

MÜLK KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

MÜLK KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. MÜLK KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. MÜLK KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK A.ġ. ÖZET BĠLGĠ Mülk Kurumsal Gayrimenkul

Detaylı

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2011/31.03.2011 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Son Durum Ġtibariyle Ortaklık Yapısı 2-Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Denetçilerimiz 3-2011/1 Dönem

Detaylı

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü T.C ERFELEK KAYMAKAMLIĞI 2013 YILI TOPLANTILAR TAKVİMİ İLÇE İDARE KURULU 5442 Sayılı Ġl Ġdaresi Kanunu KOORDİNATÖR KURULUŞ Ġlçe Yazı ĠĢleri Müdürlüğü lık Makam Odası Her Haftanın ÇarĢamba Günleri(Gündemde

Detaylı

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler 10:00 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 SADİ AYDIN Park ve Bahçeler Müdürlüğü 10:30 1 HANİFE BİRGÖZ İşletme ve İştirakler

Detaylı

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM

SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM SİLVERLİNE ENDÜSTRĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2012/30.06.2012 DÖNEMĠ FAALĠYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER 1-Son Durum Ġtibariyle Ortaklık Yapısı 2-Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Denetçilerimiz 3-2012/2 Dönem

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ferit MELEN 30.05.1945 31.10.1945 (Vekil) 2 Abbas İDİL 01.11.1945 08.12.1947 3 İsmail Salih ÖZÜT 15.12.1947 23.06.1950

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :02/02/2012 TOPLANTI SAYISI : 2012/2 Enstitü Yönetim Kurulu 02.02.2012 PerĢembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

MEHMET ERDOĞAN GÜNEŞ ŞİRKET TÜRÜ A.Ş. MERSIS TİCARET SİCİL MEMURLUĞU İSTANBUL TİCARET SİCİL NUMARASI TİCARET ÜNVANI İHLAS MADENCİLİK A.Ş.

MEHMET ERDOĞAN GÜNEŞ ŞİRKET TÜRÜ A.Ş. MERSIS TİCARET SİCİL MEMURLUĞU İSTANBUL TİCARET SİCİL NUMARASI TİCARET ÜNVANI İHLAS MADENCİLİK A.Ş. ŞİRKET TÜRÜ A.Ş. MERSIS MEHMET ERDOĞAN GÜNEŞ Dijital olarak imzalayan MEHMET ERDOĞAN GÜNEŞ ÖA: serialnumber=26728539394, c=tr, l=istanbul, cn=mehmet ERDOĞAN GÜNEŞ Tarih: 2013.10.01 17:28:22 +03'00' 8598533199251558

Detaylı

VESTEL BEYAZ EġYA SAN. VE TĠC. A.ġ. 01 OCAK 31 MART 2012 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU

VESTEL BEYAZ EġYA SAN. VE TĠC. A.ġ. 01 OCAK 31 MART 2012 ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU ARA DÖNEM FAALĠYET RAPORU ġirketimizin, 2012 yılı üç aylık faaliyetleri ve bu faaliyetlerimizin sonuçlarını gösteren, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanmıģ, Genel Kabul GörmüĢ Muhasebe Ġlkelerine

Detaylı

YİTİRDİKLERİMİZ emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 43

YİTİRDİKLERİMİZ emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 43 emo izmir şubesi 43 MÜJDAT ÇATALYÜREK 3824 sicil no lu üyemiz Mujdat Çatalyürek 17 Şubat 2014 tarihinde aramızdan ayrıldı. 1958 İzmir Kiraz doğumlu Çatalyürek İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği

Detaylı

T.C. YÜREĞĠR BELEDĠYE MECLĠSĠNE AĠT TUTANAK ÖZETĠ

T.C. YÜREĞĠR BELEDĠYE MECLĠSĠNE AĠT TUTANAK ÖZETĠ TOPLANTI TARĠHĠ : 05.06.2017 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 36 KATILMAYANLAR : 1 Belediye Meclisinin 05 HAZĠRAN günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis BaĢkanı

Detaylı

ÖMER HALĠSDEMĠR ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ

ÖMER HALĠSDEMĠR ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ ÖMER HALĠSDEMĠR ÜNĠVERSĠTESĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜR V. DOÇ. DR. RECEP ÖZKAN ÖZET SUNUM ÖZETĠ MĠSYON VĠZYON MERKEZĠN AMACI FAALĠYET ALANLARI ĠDARĠ YAPI SERTĠFĠKA PROGRAMLARI

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

HÜR SİGORTA A.Ş. 2010 YILI FAALİYET RAPORU - 1 -

HÜR SİGORTA A.Ş. 2010 YILI FAALİYET RAPORU - 1 - HÜR SİGORTA A.Ş. 2010 YILI FAALİYET RAPORU - 1 - GENEL MERKEZ VE BÖLGE ADRES BİLGİLERİ GENEL MÜDÜRLÜK Büyükdere Cad. Hür Han No:15/A ġiģli ĠSTANBUL Tel : 212 232 20 10 Fax : 212 230 52 90 Hasar Ġhbar Hattı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ KAZANANLAR LİSTESİ (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 1993 Merkezi Yerleştirme Madde 1 30 2,00 481,16900 1 3*********4 ABDURRAHMAN ÇELİK ANKARA ÜNİVERSİTESİ 485,04600 TS 1 2,43 481,16900 Kazandı Sayfa 1/1 08.09.2015 19:55:46 (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Detaylı

2008 yılı Kasım ve Aralık aylarında Adana Tabip Odası tarafından Adana Çimento da gerçekleştirilen

2008 yılı Kasım ve Aralık aylarında Adana Tabip Odası tarafından Adana Çimento da gerçekleştirilen Fabrika Haberleri Adana Çimento da İlk Yardımcı Eğitimleri sertifikaları verildi 2008 yılı Kasım ve Aralık aylarında Adana Tabip Odası tarafından Adana Çimento da gerçekleştirilen İlk Yardımcı Eğitimi

Detaylı

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Seyit Ahmet Cemal YEŞİL 01.08.1936 19.09.1938 2 Mehmet Hulusi AYKENT 21.09.1938 22.01.1942 3 Hadi HÜSMAN 22.01.1942

Detaylı

Mahmut ÇELĠKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye BaĢkanı

Mahmut ÇELĠKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye BaĢkanı TOPLANTI TARĠHĠ : 02.05.2017 TOPLANTI GÜN VE SAAT : SALI 16.00'da KATILANLAR : 33 KATILMAYANLAR : 4 MAZERETLĠ : 1 Belediye Meclisinin 02 MAYIS SALI günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi.

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi. TOPLANTI TARĠHĠ : 04.04.2016 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 KATILMAYANLAR : - MAZERETLĠ : 1- Belediye Meclisinin 04 NĠSAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

DĠNAR ĠLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KAMU HĠZMET STANDARTLARI TESPĠT ÇĠZELGESĠ

DĠNAR ĠLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KAMU HĠZMET STANDARTLARI TESPĠT ÇĠZELGESĠ KAPSAMINDA VERĠLEN SĠLAH TAġIMA RUSATLARI TAMAMLANDIKTAN SONRA CAN GÜVENLĠĞĠ NEDENĠ ĠLE VERĠLECEK SĠLAH TAġIMA RUSAT ĠġLEMLERĠNĠN TAMAMLANMASI (30) Ġġ GÜNÜ DĠNAR ĠLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KAMU HĠZMET STANDARTLARI

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2014/5-1 (40) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 15/04/2014 tarih ve 10949 sayılı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye Meclisi, Üyeleri arasında en az

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ GRUP ADI: DİN KÜLTÜRÜVE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU: ATAKUM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ: DOÇ. DR. AHMET ÇAKIR : Cep Tel: Dahili: 036231211 (.) e-posta: 1 İSMAİL

Detaylı

YAŞAM ÖYKÜSÜ. Doğum yeri: Doğum Tarihi: 1. Aile Bilgileri Baba: Adı: YaĢı:

YAŞAM ÖYKÜSÜ. Doğum yeri: Doğum Tarihi: 1. Aile Bilgileri Baba: Adı: YaĢı: YAŞAM ÖYKÜSÜ ADI: TARĠH: Doğum yeri: Doğum Tarihi: 1. Aile Bilgileri Baba: Adı: YaĢı: Mesleği: Sağlığı: Eğer vefat etmiģse ölüm yaģı: O zaman siz kaç yaģındaydınız: Ölüm Nedeni: Anne: Adı: YaĢı: Mesleği:

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 30/09/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2010 31/12/2010 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU

HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU HSBC Portföy Yönetimi A.Ş. 2006 YILI FAALİYET RAPORU 27/3/2007 İÇİNDEKİLER Sayfa No I. GİRİŞ ve İDARİ FAALİYETLER 3 KISACA HSBC PORTFÖY YÖNETĠMĠ A.ġ. 3 YÖNETĠM ve DENETLEME KURULLARI 4 ÜST YÖNETĠM 5 SERMAYE

Detaylı

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı.

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. CHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. Kahvaltıya yerel basının yanı sıra CHP'den milletvekili adayları M. Akif

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 EYLÜL 2014 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya İş Merkezi K.8/801 Çankaya/İZMİR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Ayşe Velibeşe

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA NO KATILIM GÖSTERDİĞİMİZ AKTİVİTELER 3-10 ISO VE AKREDİTASYON 11-12 SOSYAL SORUMLULUK 13 İSTATİSTİKİ VERİLER 14-18 BASINDA

Detaylı

Süreko dan Haberler. Tehlikeli Atık Yönetimi Çalıştayı, İzmir İl Çevre Orman Müdürlüğü ve Taiex/AB, İzmir, 12-13 Ekim 2010

Süreko dan Haberler. Tehlikeli Atık Yönetimi Çalıştayı, İzmir İl Çevre Orman Müdürlüğü ve Taiex/AB, İzmir, 12-13 Ekim 2010 Süreko dan Haberler Değerli Çevre Dostlarımız, Süreko E-Bültenlerinin ikinci sayısını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İkinci sayımızı yine sizleri, Süreko daki gelişmeler ve organizasyonlar hakkında

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı