MADDE GÜVENLİK BELGESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MADDE GÜVENLİK BELGESİ"

Transkript

1 MADDE GÜVENLİK BELGESİ (EC) No. 1907/2006 nolu Yönetmelik uyarınca Madde Güvenlik Bilgisi, BASF Tarih/Revize: Versiyon: 2.0 Ürün: HISTICK SOYA (ID No /SDS_GEN_EU/EN) Basım Tarihi: BÖLÜM 1: Maddenin/Karışımın ve Firmanın/Taahhüttün Tanımlanması 1.1 Ürün Tanımlayıcı HISTICK SOYA 1.2 Maddenin veya karışımın tanımlanmış ilgili kullanımları ve tavsiye edilen kullanımı İlgili tanımlanmış kullanımlar: Biyolojik Faydalı Madde 1.3 Madde güvenlik belgesi tedarikçisinin detayları Firma: BASF SE Ludwigshafen ALMANYA Bitki Koruma Bölümü Operasyon Tel: adresi: 1.4 Acil Durum Telefonu Uluslararası Acil Numarası: Tel: BÖLÜM 2: Tehlike Tanımı 2.1 Madde veya Karışımın Sınıflandırılması 1272/2008 [CLP] No lu Yönetmeliğe (EC) göre GHS kriterine göre bu ürün için sınıflandırmaya ihtiyaç yoktur. 67/548/EEC veya 1999/45/EC No lu Direktife göre Olası Tehlikeler: Eğer depolama ve kullanım için belirtilen yönetmelikler/notlar dikkate alınırsa bilinen bir tehlikesi yoktur.

2 2.2 Etiket Elementleri Global Uyum Sistemi, EU (GHS) GHS kriteri uyarınca, bu ürün herhangi bir tehlike uyarısı etiketi gerektirmez. 67/548/EEC veya 1999/45/EC No lu Direktife göre EEC Direktifleri : EC Direktifi uyarınca, bu ürün herhangi bir tehlike uyarısı etiketi gerektirmez. 2.3 Diğer Tehlikeler 1272/2008 [CLP] No lu Yönetmeliğe (EC) göre Bölüm 12 ye bakınız PBT ve vpvb değerlendirme sonuçları Bu bölümde sınıflandırma sonuçlanmayan ama karışım veya maddenin tüm tehlikelerine katkıda bulunabilecek diğer tehlikelerle ilgili uygulanabilir bilgi temin edilmişse. BÖLÜM 3: İçeriğe ait Bileşim/Bilgi 3.1 Maddeler 3.2 Karışımlar Kimyasal doğa: Biyolojik faydalı organizma içerir Tehlikeli İçerikler (GHS) 1272/2008 [CLP] No lu Yönetmeliğe (EC) göre: Tehlikeli bir içerik içermez Tehlikeli İçerikler 1999/45/EC No lu Direktife göre: Tehlikeli bir içerik içermez BÖLÜM 4: İlk Yardım Tedbirleri 4.1 İlk Yardım tedbirlerinin tanımlaması Kirlenmiş kıyafetleri çıkartın Solunmuşsa: Hastayı sakin tutun, temiz havaya çıkartın Deri Teması: Su ve sabunla iyice yıkayın. Gözle Teması: Akan bir suyun altında göz kapakları açık bir şekilde en az 15 dakika boyunca yıkayın Sindirim: Ağzı çalkalayın ve bir miktar su için 4.2 Akut ve gecikmiş, en önemli semptomlar ve etkiler Semptomlar: İnsan vücudunun ürüne karşı bilinen bir reaksiyonu yoktur 4.3 Acil tıbbi yardım ve özel tedavi gerektiren durumlar Tedavi: Semptomatik tedavi (dekontaminasyon, hayati fonksiyonlar) BÖLÜM 5: Yangınla Mücadele Tedbirleri 5.1 Söndürücü maddeler Uygun söndürücü maddeler: su spreyi, kuru toz, köpük Güvenlik nedeni ile uygun olmayan söndürücü maddeler: karbon dioksit 5.2 Maddeden veya karşımdan kaynaklanabilecek özel tehlikeler Karbon monoksit, karbon dioksit, nitrojen oksit v.b. bahsedilen maddeler yangın esnasında salınabilir.

3 5.3 Yangını söndürenler için tavsiyeler Özel koruyucu ekipman: Bağımsız nefes alma aparatı ve kimyasal koruyucu kıyafet giyin Ek Bilgi: Söndürücü suyu ayrı olarak toplayın, kanalizasyona veya atık sulara bulaşmasına izin vermeyin. Yangın molozlarının ve kirlenmiş suların imhasını resmi yönetmeliklere göre yapın. Yangın veya patlama halinde dumanı solumayın. Eğer yangına maruz kaldıysa, ambalajları su ile spreyleyerek soğutun. BÖLÜM 6: Kazara Salınma Tedbirleri 6.1 Kişisel önlemler, koruyucu ekipman ve acil durum prosedürleri Tozumadan kaçının. Kişisel koruyucu kıyafet kullanın. Deri, göz ve kıyafetler ile temastan kaçının 6.2 Çevresel önlemler Toprak altına ve üstüne boşaltmayın. Kanallara, yerüstü sularına ve yeraltı sularına bulaştırmayın. 6.3 Sınırlama ve temizleme için metotlar ve maddeler Küçük miktarlar için: Toz emici maddelerle sınırlandırın ve imha edin Geniş miktarlar için: Süpürün ve küreyin. Tozumadan kaçının. Emilen maddeyi yönetmeliklere uygun olarak imha edin. Atıkları etiketlenebilen ve mühürlenebilen uygun varillerde muhafaza edin. Kirlenmiş yerleri ve nesneleri su ve deterjan ile iyice yıkayın, çevresel yönetmelikleri takip edin. 6.4 Diğer bölümler için referans Maruz kalma kontrolleri/kişisel korunma ve atık değerlendirmeleri hakkında bilgileri 8. ve 13. Bölümde bulabilirsiniz. BÖLÜM 7: Kullanım ve Depolama 7.1 Güvenli kullanım için önlemler Eğer doğru bir şekilde depolanırsa ve düzgün kullanılırsa özel bir önleme gerek yoktur. Depoların ve çalışma alanlarının iyice havalandırıldığından emin olun. Kullanım esnasında bir şey yemeyin, içmeyin, sigara kullanmayın. Molalarda ve mesai sonunda el ve yüz yıkanmalıdır. Yangın ve patlamaya karşı önlemler: Tozumadan kaçının. Toz hava ile karışırsa paylayıcı bir karışım oluşturabilir. Elektro statik yüklenmeyi ( ateşleme kaynakları çok temiz tutulmalıdır) engellemek için yangın söndürücüler el altında tutulmalıdır. 7.2 Karışamayabilirlik dahil güvenli depolama için şartlar Depolama ile ilgili ek bilgi: Isıdan uzak tutun. Neme karşı koruyun. Direk güneş ışığından uzak tutun. Donmaya karşı koruyun. Depolama stabilitesi: Depolama sıcaklığı 5 C. Isıdan ve soğuktan koruyun. Donmadan kaçının. 5 C nin altındaki sıcaklıklardan koruyun. Eğer ürün belirtilen sıcaklığın altında uzun süreli depolanırsa, ürünün özelliklerinde değişiklikler meydana gelebilir. 25 C nin üzerindeki sıcaklıklardan koruyun. Eğer ürün belirtilen sıcaklığın üstünde uzun süre depolanırsa, ürünün özelliklerinde değişiklikler meydana gelebilir. 7.3 Özel nihai kullanımlar Bölüm 1 de tanımlanan ilgili kullanımlar için bu Bölüm 7 deki tavsiyeler gözlemlenir.

4 BÖLÜM 8: Maruz Kalma Kontrolleri / Kişisel Korunma 8.1 Kontrol parametreleri Mesleki maruz kalma limitleriyle bileşenler: Herhangi bir mesleki maruz kalma limiti bilinmemektedir. 8.2 Maruz kalma kontrolleri Kişisel korunma ekipmanları Solunum koruması: Solunum koruması gerekli değildir. El koruması: Uzun süreli ve direk temasta kimyasala uygun dayanıklı güvenlik eldivenleri (EN 374) (tavsiye edilir: koruyucu içerik 6, EN 374 e göre > 480 dakika nüfuz etme süresine eşdeğer): nitril lastik (0,4 mm), kloropin lastik (0,5 mm), bütil lastik (0,7 mm) ve diğerleri Göz koruması: Yan korumalı güvenlik gözlükleri (çerçeveli gözlük) (EN 166) Vücut koruması: Vücut koruması harekete ve olası maruz kalmaya bağlı olarak seçilmelidir; önlük, Koruyucu botlar, kimyasala karşı koruyucu kıyafet (sıçrama durumunda EN e göre veya tozuma Durumunda EN ISO ye göre) Genel güvenlik ve hijyen tedbirleri İyi endüstriyel hijyen ve güvenlik tedbirlerine uygun olarak kullanın. Kapalı iş kıyafetlerinin giyilmesi tavsiye edilir. İş kıyafetlerini ayrı olarak muhafaza edin. BÖLÜM 9: Fiziksel ve Kimyasal Özellikler 9.1 Temel fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine bilgiler Formu: katı Renk: koyu kahveden siyaha Koku: topraksı Koku eşiği: solunuma bağlı olası sağlık tehlikesi nedeniyle belirlenmemiştir ph değeri: yaklaşık 5-7 (1 % (m), 20 C) Erime derecesi: Kaynama derecesi: Parlama noktası: Buharlaşma oranı: Yanıcılık: yapısına ve bileşimine bağlı olarak yanıcı olduğuna dair bir belirti yoktur Düşük patlama sınırı: bu ürünle olan deneyimimiz sonucunda ve bileşimiyle ilgili bilgimize göre ürün uygun kullanıldığı müddetçe ve amaçlandığı üzere kullanılırsa herhangi bir tehlike beklemiyoruz. Üst patlama sınırı: bu ürünle olan deneyimimiz sonucunda ve bileşimiyle ilgili bilgimize göre ürün uygun kullanıldığı müddetçe ve amaçlandığı üzere kullanılırsa herhangi bir tehlike beklemiyoruz. Buhar basıncı: İlgili buhar yoğunluğu (hava): Suda çözünürlük: çözünemez n-oktanol/su daki ( loh kow) ayrışma katsayısı:

5 Kendiliğinden ateşleme: yapısal özelliklerine göre bu ürün kendinden yanan olarak sınıflanmaz Termal dekompozisyon: belirtildiği gibi depolanırsa dekompozisyon oluşmaz Viskozite, dinamik:, ürün katıdır Patlama tehlikesi: ürün patlayıcı değildir, ancak hava/toz karışımından bir toz patlaması oluşabilir. Yangını tetikleyici özellikler: yapısal özelliklerine göre ürün oksitleyici olarak sınıflandırılmaz 9.2 Diğer bilgiler Kütle yoğunluğu: 200-1,200 kg/m3 Diğer bilgiler: gerekliyse, diğer fiziksel ve kimyasal parametre bilgileri bu bölümde belirtilmiştir. BÖLÜM 10: Stabilitesi ve Reaktivitesi 10.1 Reaktivite Belirtildiği gibi depolanıp kullanılırsa tehlikeli bir reaksiyon oluşturmaz Kimyasal stabilitesi Belirtildiği gibi depolanıp kullanılırsa ürün stabildir Tehlikeli reaksiyon olasılığı Belirtildiği gibi depolanıp kullanılırsa tehlikeli bir reaksiyon oluşturmaz Kaçınılacak durumlar Madde güvenlik belgesi Bölüm 7 ye bakınız Kullanım ve Depolama 10.5 Karışamayacağı maddeler Kaçınılacak maddeler: kuvvetli asitler, bazlar, oksitleyici maddeler 10.6 Tehlikeli ayrışma maddeleri Tehlikeli ayrışma maddeleri: Belirtildiği gibi depolanıp kullanılırsa tehlikeli ayrışma maddesi oluşmaz. BÖLÜM 11: Toksikolojik Bilgiler 11.1 Toksikolojik etkileri üzerine bilgiler Akut toksisite Akut toksisitenin değerlendirilmesi: Esas itibariyle tek bir sindirimde toksik değildir. Solunumda toksik değildir. Esas itibariyle tek bir deri temasında toksik değildir Tahriş Tahriş edici maddelerin değerlendirilmesi: Deriye tahriş edici değildir. Gözlere tahriş edici değildir. Solunum Sistemi/Deri Duyarlılığı Duyarlılığın değerlendirilmesi: Deri duyarlılığı potansiyeli kanıtı yoktur. Germ hücresi mutajenitesi Mutajenite değerlendirmesi: ürün test edilmemiştir. Beyan bireysel bileşenlerin özelliklerinden derlenmiştir. Mutajenite testleri genotoksik potansiyel belirtmemiştir. Kanserojenite Kanserojenite değerlendirmesi: ürün test edilmemiştir. Beyan bireysel bileşenlerin özelliklerinden derlenmiştir. Çeşitli hayvanlar üzerinde yapılan deneyler kanserojen etki sonucu vermemiştir. Üreme toksisitesi Üreme toksisitesinin değerlendirilmesi: ürün test edilmemiştir. Beyan bireysel bileşenlerin özelliklerinden derlenmiştir. Çeşitli hayvanlar üzerinde yapılan deneyler üreme zayıflaması sonucunu

6 vermemiştir. Gelişimsel toksisite Teratojenitenin değerlendirilmesi: ürün test edilmemiştir. Beyan bireysel bileşenlerin özelliklerinden derlenmiştir. Evcil hayvanlara toksik olmayan dozlarla yapılan çalışmalar herhangi bir gelişimsel toksisiteyi göstermemiştir. Tekrarlı doz toksisitesi ve spesifik hedef organ toksisitesi (tekrarlı maruz kalma) Tekrarlı doz toksisitesinin değerlendirilmesi: ürün test edilmemiştir. Beyan bireysel bileşenlerin özelliklerinden derlenmiştir. Hayvanlara tekrarlı uygulama sonrası herhangi bir madde-spesifik organ toksisitesine rastlanmamıştır. Diğer ilgili toksisite bilgisi Yanlış kullanım sağlığa zararlı olabilir. BÖLÜM 12: Ekolojik Bilgi 12.1 Toksisite Sucul toksisitenin değerlendirilmesi: Yüksek bir olasılıkla bu ürün sucul organizmalara akut olarak zararlı değildir. Balıklara zehirliliği: Veri mevcut değildir Sucul omurgasızlar: Veri mevcut değildir Sucul bitkiler: Veri mevcut değildir Süreklilik ve parçalanabilirlik Biyoparçalanabilirliğin ve eliminasyonun (H2O) değerlendirilmesi: ürün test edilmemiştir. Beyan bireysel bileşenlerin özelliklerinden derlenmiştir. Biyoparçalanabilirdir Biyobirikim potansiyeli Biyobirikim potansiyelinin değerlendirilmesi: ürün test edilmemiştir. Beyan bireysel bileşenlerin özelliklerinden derlenmiştir. Biyobirikim potansiyeli: Şu anki bilgilerimize göre, olumsuz negatif ekolojik etki beklenmemektedir 12.4 Toprakta hareketlilik Çevresel bölümler arasında ulaşımın değerlendirilmesi: Ürünün özelliklerine istinaden imkansızdır 12.5 PBT ve vpvb değerlendirme sonuçları Ürün PBT veya vpvb (çok ısrarlı/çok birikimli) kriterlerine uygun bir madde içermemektedir Diğer yan etkiler Bu ürün 2037/2000 nolu (EC) Yönetmeliğinde Ek 1 de yer alan ozon tabakasına zarar veren maddelerin hiçbirini içermez Ek bilgi Diğer ekotoksikolojik tavsiyeler: Bu ürünü çevreye kontrol dışında salıvermeyin.

7 BÖLÜM 13: Atık İmha Değerlendirmeleri 13.1 Atık uygulama metotları Yerel yönetmeliklere uygun olarak imha edilmelidir veya yakılmalıdır. Kirlenmiş ambalajlar: Kirlenmiş ambalajlar mümkün olan en kısa sürede boşaltılması ve ürünün imha yoluyla aynı şekilde imha edilmelidir. BÖLÜM 14: Nakliye Bilgisi Kara nakliyesi ADR: UN geçerli yükleme adı: Nakliye tehlike sınıfı: Paketleme grubu: RID: UN geçerli yükleme adı: Nakliye tehlike sınıfı: Paketleme grubu: Ülke içi su yolları nakliyesi ADN UN geçerli yükleme adı: Nakliye tehlike sınıfı: Paketleme grubu: Ülke için su yolu aracı Nakliyesi: Değerlendirmeye alınmamış

8 Deniz nakliyesi IMDG UN geçerli yükleme adı: Nakliye tehlike sınıfı: Paketleme grubu: Hava nakliyesi IATA/ICAO UN geçerli yükleme adı: Nakliye tehlike sınıfı: Paketleme grubu: 14.1 UN Numarası Yukarıdaki tablolarda yer alan ayrı yönetmeliklere göre UN Numarası için bağlantılı girişlere bakın 14.2 UN geçerli yükleme adı Yukarıdaki tablolarda yer alan ayrı yönetmeliklere göre UN geçerli yükleme adı için bağlantılı girişlere bakın 14.3 Nakliye tehlike sınıfları Yukarıdaki tablolarda yer alan ayrı yönetmeliklere göre Nakliye tehlike sınıfları için bağlantılı girişlere bakın 14.4 Paketleme grubu Yukarıdaki tablolarda yer alan ayrı yönetmeliklere göre Paketleme grubu için bağlantılı girişlere bakın 14.5 Çevresel riskler Yukarıdaki tablolarda yer alan ayrı yönetmeliklere göre Çevresel riskler için bağlantılı girişlere bakın 14.6 Kullanıcı için özel önlemler Yukarıdaki tablolarda yer alan ayrı yönetmeliklere göre Kullanıcı için özel önlemler için bağlantılı girişlere bakın 14.7 MARPOL73/78 ve IBC Kod Bölüm II uyarınca Dökme olarak nakliye Yönetmelik : Değerlendirmeye alınmamıştır Onaylı sevk : Değerlendirmeye alınmamıştır Kirlilik adı : Değerlendirmeye alınmamıştır Kirlilik sınıfı : Değerlendirmeye alınmamıştır Sevk tipi : Değerlendirmeye alınmamıştır

9 BÖLÜM 15: Yönetmelik Bilgisi 15.1 Maddeye/ürüne özel güvenlik, sağlık ve çevresel yönetmelikler/kanunlar Bu madde güvenlik formunda belirtilmeyen diğer yönetmelikler uygulanırsa, bu alt bölümde açıklanır 15.2 Kimyasal güvenlik değerlendirmeleri Karışım için güvenli kullanım değerlendirmesi yapılmıştır ve sonuçları güvenlik bilgi formunun 7 ve 8. bölümlerinde belirtilmiştir. BÖLÜM 16: Diğer Bilgiler Burada yer alan bilgiler mevcut bilgi ve deneyimlerinize dayanmaktadır ve güvenlik gereklilikleri dikkate alınarak ürün tanımlaması yapılmıştır. Veriler ürünün spesifikasyonlarını tanımlamaz. Bu madde güvenlik bilgi formunda yer alan bilgilerden ürünün belirli bir amaca uygunluğu ve özelliklerini taşıdığı sonucu çıkarılamaz. Ürünün mevcut yasalar ve yönetmelikler gözetilerek yasal haklarının korunması alıcının sorumluluğu altındadır. NOT: Burada yer alan bilgiler İngilizce den Türkçe ye tarafımızdan çevrilmiştir.

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi

BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. BÖLÜM 2: Tehlikelerin Tanıtımı. BÖLÜM 3: Bileşimi/İçindekiler Hakkında Bilgi BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Temizleme maddesi. özel kullanım için. 1.3. Şirket/İş

Detaylı

Madde Güvenliği Veri Sayfası

Madde Güvenliği Veri Sayfası BÖLÜM 1: Madde/karışım ve şirket/girişim bilgileri 1.1. Ürün tanımlayıcı YELLOW HAND CLEANSER Ambalajsız 1.2. Madde ya da karışımın ilgili tanımlanmış ve önerilmeyen kullanım şekilleri Temizleme - Aksesuarlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO RET 15

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO RET 15 1.MADDENİN/KARIŞIMIN ve ŞİRKETİN/DAĞITICININ TANIMI 1.1 Madde/Karışımın kimliği Ürün adı : Fiziksel durum : Katı 1.2 Maddenin/Karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Tavsiye

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/7 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA KLOR 90 Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina Bilgi merkezi:

Detaylı

AIRTONE AP5 A4S2 MF Hazırlanma Tarihi:08.10.2015 Revizyon Tarihi: -

AIRTONE AP5 A4S2 MF Hazırlanma Tarihi:08.10.2015 Revizyon Tarihi: - Sayfa No: 1/8 1 Maddenin/Karışımın ve Şirketin/Dağıtıcının Kimliği 1.1.Madde / Karışımın Kimliği Ürün Adı 1.2.Madde veya Karışımın Belirlenmiş Kullanımları Gıda endüstrisi, çöp transfer merkezleri, çöp

Detaylı

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği. Ürün numarası 29304 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı Ürün numarası 29304 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

INDICATOR PAPER PH MSDS. CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği

INDICATOR PAPER PH MSDS. CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği INDICATOR PAPER PH 2.0-4.5 MSDS CAS numarası: MSDS MATERIAL SAFETY DATA SHEET (MSDS) KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürünün formu : Madde : Ürünün

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/6 Ticari İsmi Kullanım Alanı REACH Kayıt No : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları : Mevcut değil Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 11.04.2016 11.04.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: SEWER LINE Biyolojik Atık Su Arıtma Sistemleri İçin Ön Arıtma ve Koku Giderme Ürünün uygulama alanı:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu (91/155 EEC)

Güvenlik Bilgi Formu (91/155 EEC) Sayfa 1/6 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: DESOMED EURO Kimya San. Ve Ticaret A.Ş. Yazıbaşı Beldesi Balkan Cad. No:33 Torbalı / ĐZMĐR Tel: 0.232.853 97

Detaylı

MADDE GÜVENLİK BİLGİSİ : X-CHANGE. Derleme Tarihi: 06/05/2011 Revizyon Tarihi

MADDE GÜVENLİK BİLGİSİ : X-CHANGE. Derleme Tarihi: 06/05/2011 Revizyon Tarihi MADDE GÜVENLİK BİLGİSİ X-CHANGE Derleme Tarihi: 06/05/2011 Revizyon Tarihi 06.09.2012 1. Maddenin/Karışımın ve Firmanın/Taahhüttün Tanımlanması 1.1 Ürün Tanımlayıcı Ürün adı : X-CHANGE 1.2 Maddenin veya

Detaylı

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI

GÜVENLİK VERİLERİ SAYFASI Sayfa: 1 Derleme tarihi: 02/11/2011 Bölüm 1: Madde/karışım ve şirket/işletmenin tanımlanması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ürün adı: 1.2. Madde veya karışımın ilgili belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilen

Detaylı

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği

BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği Madde/Karışım kimliği BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

(EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu

(EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu TECHNOMELT MELTACE 709-4 - 20kg Sayfa No 1 / 6 GBF No. : 474555 Revizyon: 02.11.2015 Yayınlanma tarihi: 03.11.2015 Versiyon yer değiştirir: - BÖLÜM

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 04/02/2015 Revize numarasi: 1 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: Ürün kodu: DR9 1.2. Madde veya karisim ile ilgili geçerli

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/5 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: PERSONA PEARL S 100 Sedefli Sıvı El Sabunu Ürünün uygulama alanı: Kişisel Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE

ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU INSULCAST RTVS 27 NA PT B

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU INSULCAST RTVS 27 NA PT B BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU W 443 BEYAZ

GÜVENLİK BİLGİ FORMU W 443 BEYAZ Versiyon : 1.1 Revizyon Tarihi : 01.11.2016 BÖLÜM 1 : Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Ürün Tanıtımı Ürün Adı Sayfa : 1/5 1.2. Maddenin veya Karışımın Tanımlanan Kullanma Biçimleri

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 14/05/2015 Revize numarasi: 1 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: Ürün kodu: IC4-RTU 1.2. Madde veya karisim ile ilgili

Detaylı

: Prilocaine. Güvenlik Bilgi Formu Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.

: Prilocaine. Güvenlik Bilgi Formu Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1. Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0 KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürün formu Maddenin adı : Madde : Prilocaine Ürün kodu : 201600752 Eşanlamlar

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/5 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: HAND CLEANER Sanayii Tipi Ağır Yağlar için Sıvı El Sabunu Ürünün uygulama alanı: Kişisel hijyen ürünü

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 26.03.2016 26.03.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. GIda ürünlerinin imalatı.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. GIda ürünlerinin imalatı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 09.04.2016 09.04.2016 Versiyon

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 26.03.2016 26.03.2016 Versiyon

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0

Güvenlik Bilgi Formu Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0 Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0 KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürün formu Maddenin adı : Madde : Salmeterol Ürün kodu : 201600811 Eşanlamlar

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: WINE COLOR Beyazlar için Boya ve Leke Sökücü Ürünün uygulama alanı: Çamaşır hijyeni ürünü Üretici/Tedarikçi:UKM

Detaylı

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma Revizyon tarihi 08.01.2016 Baskı tarihi 11.01.2016 No6/1 Esenyurt, İstanbul, Turkey Tel +90 212 451 57 91 (pbx) Fax +90 212 451 57 96 Sayfa 1/5 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Ticari İsmi Kullanım Alanı Endüstriyel

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444 Sayfa 1/5 1. Madde/Müstahzar ve Firma Tanıtımı Ürünün adı: Üretici / Dağıtıcıya ait bilgiler: Dr. Schumacher GmbH Posta kutusu 11 62, D-34201 Melsungen Telefon ++49 5664/9496-0, Fax ++49 5664/9496-8444

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: MAGIC STAR Yağ Tutucu ve Drenaj Hattı için Biyolojik Yağ Giderme Ürünü Ürünün uygulama alanı: Bıo Chem

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR CARP Ürün Tanımı Kuru Köpük Halı Yıkama Maddesi Ürün Kodu GH-011 Üretici/Tedarikçi Bayer Kimya Temizlik Hijyen ve Kozmetik Ürünleri

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİSİ SURFECOPLUS. SurfecoPlus

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİSİ SURFECOPLUS. SurfecoPlus 1. ÜRÜN VE ŞİRKET TANIMLAMASI 1.1 ÜRÜN TANITIMI Ürün Adı Ürünün Kimyasal Ailesi SurfecoPlus Polialkilenoksit Modifiye Heptametiltrisiloksan 1.2 ÜRÜNÜN KULLANIMI Yüzey gerilimi düşürücü ajan 1.3 FİRMA BİLGİLERİ

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

Madde Güvenliği Veri Sayfası

Madde Güvenliği Veri Sayfası BÖLÜM 1: Madde/karışım ve şirket/girişim bilgileri 1.1. Ürün tanımlayıcı 5034A Ambalajsız 1.2. Madde ya da karışımın ilgili tanımlanmış ve önerilmeyen kullanım şekilleri Yapışkanlar 1.3 Güvenlik veri formu

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 29.03.2016 29.03.2016 Versiyon

Detaylı

91/115/EC YE GÖRE (2001/58/EC tadil edilmiş şekliyle) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU DÜZENLENME TARİHİ: Eylül 2009

91/115/EC YE GÖRE (2001/58/EC tadil edilmiş şekliyle) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU DÜZENLENME TARİHİ: Eylül 2009 ÜRETİCİ/TEDARİKÇİ : HYGIENE VISION LIMITED 36 PHILLIPS COURT WATER STREET STAMFORD, PE9 2EE Sayfa 1 /4 %70 El Hijyen Jeli 91/115/EC YE GÖRE (2001/58/EC tadil edilmiş şekliyle) MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

Detaylı

YAYINLANMA TARİHİ: REVİZYON TARİHİ : -

YAYINLANMA TARİHİ: REVİZYON TARİHİ : - 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün adı: Sens Sıvı Sabun Lavanta Maddenin / Preparatın Kullanımı: Sıvı El Yıkama Sabunu Üretici / Tedarikçi: Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 1/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR DAİLY MAT Ürün Tanımı Otomatlar için Günlük Temizlik ve Bakım Maddesi Ürün Kodu ZH-008 Ürünün Uygulama Alanı Zemin Hijyeni Üretici/Tedarikçi

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 23.03.2016 23.03.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 24.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF RINSE Endüstriyel Bulaşık Makinesi Durulama Ürünü Ürünün uygulama alanı: Mutfak Hijyen Sistemleri

Detaylı

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu İlk Hazırlama Tarihi: Şubat 2013 Düzenleme No : 00 Uras Tekstil Kimya Turizm San. Ve Tic. A.Ş. Bağlar Mah. Fidan Sok. No:2/C Bağcılar/İstanbul Tel : +90 212 489

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 * Bölüm 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin Kullanımı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0

Güvenlik Bilgi Formu Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0 Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0 KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürün formu Maddenin adı : Madde : Metformin Ürün kodu : 201600570 Eşanlamlar

Detaylı

(EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu

(EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (EC) No 1907/2006 'e göre Malzeme Güvenlik Bilgi Formu AQUENCE SEAL 0105 known as ADHESIN TS 0105 1000KG tr Sayfa No 1 / 6 GBF No. : 517819 Revizyon: 22.01.2015 Yayınlanma tarihi: 15.06.2016 Versiyon yer

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı SAF SU 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

: PANDOMO HG-B / Pandomo HG-G / Pandomo HG-W

: PANDOMO HG-B / Pandomo HG-G / Pandomo HG-W PANDOMO HG-B / Pandomo HG-G / Pandomo HG-W Yayın tarihi: 06.10.2016 Revizyon tarihi: Yerini alanlar: Versiyon: 1.0 KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Gluadin R Benz. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. Ürün tanımlayıcı

Güvenlik Bilgi Formu. Gluadin R Benz. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. Ürün tanımlayıcı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ürün tanımlayıcı Gluadin R Benz Madde ve karışımın belirlenmiş ilgili kullanımı veya tavsiye edilen kullanımları Belirlenmiş ilgili kullanımlar:

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 24.03.2016 24.03.2016 Versiyon

Detaylı

: Tri-n-butyl phosphate

: Tri-n-butyl phosphate Yayın tarihi: 31/05/2017 Versiyon: 1.0 KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürün formu Maddenin adı Kimyasal adı : Madde : Tri-n-butyl phosphate : Tribütil

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.04.2016 02.04.2016 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO DIS 180

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GEO DIS 180 1.MADDENİN/KARIŞIMIN ve ŞİRKETİN/DAĞITICININ TANIMI 1.1 Madde/Karışımın kimliği Ürün adı : Fiziksel durum : Katı 1.2 Maddenin/Karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Tavsiye

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 18/06/2015 Revize numarasi: 1 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: Ürün kodu: EC24 1.2. Madde veya karisim ile ilgili geçerli

Detaylı

REVİZYON : 02 YAYINLANMA TARİHİ: REVİZYON TARİHİ :

REVİZYON : 02 YAYINLANMA TARİHİ: REVİZYON TARİHİ : 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün adı: Maratem 106 Dezenfekte Edici El Yıkama Ürünü Maddenin / Preparatın Kullanımı: Profesyonel sanayii ve ticarette temizleme uygulamalarında kullanılacak

Detaylı

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme.

TK Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 02.04.2016 02.04.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 07.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR PREPP Sert Polimer Cila Ürünün uygulama alanı:genel Temizlik/Bakım/Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

KISIM 1: MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

KISIM 1: MADDENİN/KARIŞIMIN VE ŞİRKETİN/DAĞITICININ KİMLİĞİ Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Yayın Tarihi : 05/05/2016 Versiyon : 1.0 LBMOLL A Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik R.G. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayısına uygun olarak hazırlanmıştır

Detaylı

Madde Güvenliği Veri Sayfası

Madde Güvenliği Veri Sayfası BÖLÜM 1: Madde/karışım ve şirket/girişim bilgileri 1.1. Ürün tanımlayıcı Screen Wipes Anti-static Ambalajsız 1.2. Madde ya da karışımın ilgili tanımlanmış ve önerilmeyen kullanım şekilleri Temizleyiciler

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU AGRIMATCO TARIM SAN VE TİC. AŞ.

GÜVENLİK BİLGİ FORMU AGRIMATCO TARIM SAN VE TİC. AŞ. AGRIMATCO TARIM SAN VE TİC. AŞ. 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/ İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde/ Müstahzarın Tanıtımı: Kimyasal İsmi : 1 gr Gibberellic Asit Formülü : Cas no : 77-06-5 (aktif madde) Einecs/Elincs

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU AGRIMATCO TARIM SAN VE TİC. AŞ.

GÜVENLİK BİLGİ FORMU AGRIMATCO TARIM SAN VE TİC. AŞ. AGRIMATCO TARIM SAN VE TİC. AŞ. 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/ İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1 Madde/ Müstahzarın Tanıtımı: Kimyasal İsmi : Trifloxystrobin 50% WDG Formülü : C20H19F3N204 Cas no : 141517-21-7

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 16.03.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF DIP L 10 - Leke Çıkarıcı Toz Ön Daldırma Ürünü Ürünün uygulama alanı: Mutfak hijyen sistemleri

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 08.09.2016 08.09.2016 Versiyon

Detaylı

HRGONCR. 1. MADDE/KARIŞIM VE İŞ/ŞİRKET SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Karışım Kimliği: Kimyasal İndirgenmiş Grafen Oksit Nanotozu

HRGONCR. 1. MADDE/KARIŞIM VE İŞ/ŞİRKET SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Karışım Kimliği: Kimyasal İndirgenmiş Grafen Oksit Nanotozu HRGONCR 1. MADDE/KARIŞIM VE İŞ/ŞİRKET SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Karışım Kimliği: Kimyasal İndirgenmiş Grafen Oksit Nanotozu 1.2. Madde veya Karışımın Belirlenmiş Kullanımları ve Tavsiye Edilmeyen Kullanımları

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 04/02/2015 Revize numarasi: 1 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: Ürün kodu: WP20 1.2. Madde veya karisim ile ilgili geçerli

Detaylı

TK.201772. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı.

TK.201772. Endüstriyel kullanım. Bilimsel araştırma ve geliştirme. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 29.06.2015 29.06.2015 Versiyon

Detaylı

Endüstriyel kullanım. GIda ürünlerinin imalatı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. GIda ürünlerinin imalatı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 07.09.2016 07.09.2016 Versiyon

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU 91/155/ /EEC, 93/112/EC, 2001/58/EC ye göre Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: NX 402 Hijyenik Genel Temizlik Ürünü Ürünün uygulama alanı:

Detaylı

Kimyasal Tanımı: Ürün, 648/2004/EC Deterjanlar Direktifinde belirtilen gerekliliklere uygun olarak hazırlanmıştır.

Kimyasal Tanımı: Ürün, 648/2004/EC Deterjanlar Direktifinde belirtilen gerekliliklere uygun olarak hazırlanmıştır. 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün adı: Maratem 307 Endüstriyel Bulaşık Makineleri İçin Toz Deterjan Maddenin / Preparatın Kullanımı: Profesyonel sanayii ve ticarette temizleme uygulamalarında

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması : EC No.: 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ÜRÜN VE TEDARİKÇİ TANIMLAMA Ürün Adı Üretici : İzocam Ekspande Polistren (EPS) : İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. 41455 Gebze - Kocaeli TÜRKİYE Telefon Numarası : + 90 262

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu EC Direktifi 91/155/EEC ye uygun Basım tarihi: 26.08.2003

Güvenlik Bilgi Formu EC Direktifi 91/155/EEC ye uygun Basım tarihi: 26.08.2003 Güvenlik Bilgi Formu Basım tarihi: 26.08.2003 1. Madde/preparat ve şirket/tedarikçi bilgileri Ürün bilgileri Madde/preparat kullanımı: İn Vitro Diagnostik Medikal Alet Analiz reaktifi Şirket/tedarikçi

Detaylı

Madde/Müstahzar Adı: ORION TROPIC Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS0548 Sayfa No: 1 / 5

Madde/Müstahzar Adı: ORION TROPIC Hazırlama Tarihi: 11.01.2011 Yeni Düzenleme Tarihi: 11.01.2011 Versiyon: 4 Form No: MSDS0548 Sayfa No: 1 / 5 Form No: MSDS0548 Sayfa No: 1 / 5 1 Madde/Müstahzar ve Şirket/Đş Sahibinin Tanıtımı Madde/Müstahzarın tanıtılması Müstahzarın adı: ORION TROPIC Madde/Müstahzarın kullanımı Önerilen kullanım alanı: Kişisel

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 01.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CAPTA ASSISTANT TEAD Katkıl, Aktif Oksijen Bazlı Toz Ağartma Ürünü Ürünün uygulama alanı: Çamaşır Hijyen

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 21.03.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR T 50 Köpüğü Ayarlı Döşeme ve Halı Şampuanı Ürünün uygulama alanı: Genel temizlik ürünü Tedarikçi

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 08.09.2016 08.09.2016 Versiyon

Detaylı

ECOFLEX Zemin Boyası Güvenlik Bilgi Formu

ECOFLEX Zemin Boyası Güvenlik Bilgi Formu ECOFLEX Zemin Boyası Güvenlik Bilgi Formu İlk Hazırlama Tarihi: Şubat 2013 Düzenleme No : 00 Uras Tekstil Kimya Turizm San. Ve Tic. A.Ş. Bağlar Mah. Fidan Sok. No:2/C Bağcılar/İstanbul Tel : +90 212 489

Detaylı

Hilti Firestop Cable Coating CP 679 A

Hilti Firestop Cable Coating CP 679 A Yayın tarihi: 12/12/2016 Revizyon tarihi: 12/12/2016 Yerini alanlar: 12/12/2016 Versiyon: 3.1 KISIM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde /Karışımın kimliği Ürünün formu Adı

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.03.2016 25.03.2016 Versiyon

Detaylı

Madde Güvenliği Veri Sayfası

Madde Güvenliği Veri Sayfası BÖLÜM 1: Madde/karışım ve şirket/girişim bilgileri 1.1. Ürün tanımlayıcı LEAK DETECTOR Ambalajsız 1.2. Madde ya da karışımın ilgili tanımlanmış ve önerilmeyen kullanım şekilleri Gaz sızıntısı detektörü

Detaylı

CP 651 (-L, -S, -XS) Yangın Durdurucu Yastık. Yok Teneffüs edilmesi halinde zararlı

CP 651 (-L, -S, -XS) Yangın Durdurucu Yastık. Yok Teneffüs edilmesi halinde zararlı 1 1. ÜRÜN DETAYLARI Ticari İsmi Malzeme Uygulama Sınıfı Üretici / Tedarikçi İlgili Departman Acil Durum İletişim Bilgileri 2. TEHLİKE SINIFLARI Tehlike İşareti İnsan Sağlığı ve Çevreye Olası Tehlikeler

Detaylı

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

Endüstriyel kullanım. Laboratuar reaktifi olarak kullanımı. TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 06.09.2016 06.09.2016 Versiyon

Detaylı

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TK TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.03.2016 25.03.2016 Versiyon

Detaylı

TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 801023

TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 801023 Malzeme Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) 1 - Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı Ürün Adı : TRILUBGREASE LX - MSG 692-460 Artikel Numarası: Firma adı : Trilub Kimya İmalat San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU INSULCAST RTVS Red Part A

Kısım I GÜVENLİK BİLGİ FORMU INSULCAST RTVS Red Part A BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışım kimliği Ürün adı 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Belirlenmiş kullanımlar

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU 91/155/ /EEC, 93/112/EC, 2001/58/EC ye göre Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: KRISTALIC Kristalize Yer Cilası Ürünün uygulama alanı: :Genel

Detaylı