MÜSİAD. 94. Genel İdare Kurulu Toplantısı. Malatya Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Değerli Temsilcileri,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜSİAD. 94. Genel İdare Kurulu Toplantısı. Malatya Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Değerli Temsilcileri,"

Transkript

1 MÜSİAD 94. Genel İdare Kurulu Toplantısı Malatya Sayın Bakanım, Sayın Valim, MV'llerim, Müsteşarım, belediye başkanım, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Değerli Temsilcileri, İş ve Siyaset Dünyamızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSÜAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, 94. Genel İdare Kurulu toplantımızda hepinizi saygıyla selamlıyorum, tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bildiğiniz gibi, her Genel İdare Kurulu toplantımızı başka bir Şubemizde yapıyoruz. Bugün de Doğu nun incisi, Fırat ın komşusu, eşi benzeri bulunmaz şehrimiz Malatya dayız. Malatya, Derman arardım derdime, derdim bana derman imiş diyerek gönüllere yol gösteren, Anadolu irfanının büyük güneşlerinden Niyazi Mısri Hz lerinin de memleketi. Bugün, Malatya nın Türküde söylendiği gibi, "gönülleri coşturan ayla güneşinin ışığında bir araya geldik, dostlarımızın yüzünü gördük, içimiz ısındı.

2 Bu güneşin altında, şimdi ülkemizi, vatanımızı, Türkiye yi konuşacağız. Sözlerimin başında, 15 Temmuz şehitlerimize Allah tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Fırat Kalkanı Harekâtı nda vazifeli kahraman askerlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Bugünkü emniyetimizi ve selametimizi; şehitlerimizin, gazilerimizin ve bu vatan için toprağa düşen yiğitlerimizin mücadelesine borçluyuz. Onlar, vatana ve millete kalkan oldular. Allah da onlardan razı olsun. Sayın Bakanım, Değerli Misafirler, Tarihte büyük kırılma vakitleri vardır. Bu vakitlerde hatlar belirginleşir, saflar sıkılaşır. Tıpkı, güneş ışığının, gözlere siyahı ve beyazı gösterdiği gibi, böyle vakitlerin aydınlığı da, kalplere akla karayı gösterir. Bu aydınlık, basiretimize kuvvet verir. Bu aydınlıkta, ferasetimize kuvvet gelir. Bu basiret ve ferasetle baktığımız zaman, umutsuzca böyle gelmiş böyle gider denilen ne varsa, hepsinin temelinden sarsıldığını görürüz. Bütün yerleşik yanlışları düzeltecek büyük imkânların doğduğunu görürüz. 15 Temmuz gecesinde, işte böyle bir vakti yaşadık. Allah ın takdiriyle, gecenin koynundan, milletimizin çekip çıkardığı güneşin aydınlığı, herkese akla karayı gösterdi.

3 İhaneti ve sadakati, hakikiyi ve sahteyi, dostu ve düşmanı herkes gördü. Kimin, Türkiye nin istiklaliyle müstakil olduğunu, kimin Türkiye nin düşmanlarına bağımlı olduğunu, herkes gördü. MÜSİAD, milletiyle birlikte, bütün teşkilatıyla meydandaydı. Her şeyi gördük. 15 Temmuz da, vatanın istiklaline ve istikbaline sahip çıkanlar, Türkiye ye yepyeni bir aydınlık getirdiler. Vatana ihanet edenler, rezil rüsva oldu, oluyor. 15 Temmuz da, sokağa çıkarken yanına inancından başka silah almayan milletimiz, eline geçirdiği bütün silahları üzerine doğrultan FETÖ cuntasını devirdi. Milletimiz, iradesinden başka bir idareye, idaresinden başka bir iradeye rızası olmadığını haykırdı. Askeri darbeden medet umanlara, sivil darbeyi vurdu. Bölücü terör örgütlerine hepiniz birleşip gelin dedi. Sonra Yenikapı da, bütün dünyaya milletin ne demek olduğunu gösterdi. MÜSİAD oradaydı, her şeyi gördük. Hırsız içeridense, kilit ne yapsın demiş atalarımız. 15 Temmuz da bütün dünya, hırsızlıktan dem vura vura hırsızlık yapanları gördü. Bu hırsızlar, on yıllar boyunca, milletimizin milli ve manevi değerlerini suistimal ederek her şeyi çaldılar.

4 Himmet dediler, paralarını çaldılar. Gelecek dediler, çocuklarını çaldılar. Devlet dediler, kadrolarını çaldılar. Sınav dediler, sorularını çaldılar. En sonunda, talimatı aldılar; tankla, topla, tüfekle; milletin iradesini çalmak istediler. Ama milletimiz artık yeter, orada dur dedi. Sayın bakanım, değerli misafirler, Biz her şeyi gördük. Ama kimse, görmek istemeyenden daha kör olamaz demişler. 15 Temmuz, bütün dünyaya gerçekleri gösterdi, ama dünyanın bir kısmı, 15 Temmuz u görmek istemedi. Önce, darbeyi görmediler, sonra milleti görmediler. Uluslararası medyanın düzenlediği algı operasyonlarını görmediler. OHAL in bir virüs gibi devletin her yerini saran bu terör örgütünü sistemden kazımak için; yani özgürlükleri kısıtlamak için değil, bilakis gasp edilen özgürlükleri geri kazanmak için ilan edildiğini görmediler. Kredi derecelendirme kuruluşları, Türkiye deki iktidarın arkasında ne kadar güçlü bir milli irade olduğunu görmedi. Siyasetçiler, okyanus ötesinden dünyaya yalanlar yayınlayan terörist elebaşını görmediler. Bugünlerde silahlı kuvvetlerimiz Fırat Kalkanı Harekâtı nı yürütüyor.

5 Bu harekâtın, yıllardır vatanımızı parçalamak isteyen terör örgütlerinin kökünü kurutmak için yapıldığını görmüyorlar. Sebebi basit: "görmek istemiyorlar." Buna şaşırmıyoruz. Çünkü biz, ikinci bir İstiklal Savaşı verdiğimizi biliyoruz. Mehmet Akif in ifadesiyle, En kesif orduların yükleniyor dördü beşi. Taşeron terör örgütleriyle, uluslararası medya kuruluşlarıyla, coğrafyamıza iştahla bakan lobileriyle saldırıyorlar. Fakat neyle gelirlerse gelsinler, biz burada duracağız. Suçlular, hainler ve korkaklar kaçabilir. Biz kalacak, ülkemizi savunacağız. 15 Temmuz dan itibaren, büyük MÜSİAD ailesi bütün teşkilatıyla ayaktaydı. 15 Temmuz dan sonraki süreçte de ayakta durduk: Üretmeye ve Direnmeye Devam Ediyoruz dedik. Yurtiçi teşkilatımızla gündüzleri üretme, geceleri direnme nöbetindeydik. Yurtdışı teşkilatımızsa algı savaşlarında seferberlik halinde. Ülkemizin birliğine ve milletimizin beraberliğine katkı sağlayacak etkinlikler düzenledik, düzenliyoruz. Biliyorsunuz, ekonomi demek beklenti demektir, algı demektir. Bu nedenle, bir yandan da, ekonomide çarkların dönmeye devam ettiğini, bıkmadan usanmadan dünya kamuoyuna anlatmaya çalıştık.

6 Ekonomi Bakanlığımızla birlikte, yurtdışı ziyaretlerine katıldık, katılmaya devam ediyoruz. Bütün algı taarruzlarına karşı, eylem ve söylem birliği içinde, ülkemizde her şeyin yolunda olduğunu göstermeye çalıştık. 15 Temmuz dan hemen sonra demiştik: Varlığımızla vatanımızın teminatı olacağız. Bugün yine aynısını söylüyoruz. Merhum Aliya İzzetbegoviç diyor ki: Tarihi Allah yazar. İnsanlar söz ve davranışlarıyla nerede durduklarını gösterirler. MÜSİAD, kurulduğu günden bu yana, nerede durduğunu her defasında açıkça gösterdi. MÜSİAD, milletin içinden doğdu. Durduğu yer asla değişmedi: Tarafımız, milli iradenin tarafıdır. Biz müstakil iş adamlarıyız: İçinde istiklal olmayan bir istikbal istemiyoruz. Sayın Bakanım, Değerli Misafirler, Verdiğimiz istiklal mücadelesinin en önemli cephelerinden birisi, kuşkusuz ekonomidir. Geçtiğimiz günlerde Sn. Cumhurbaşkanımız, Türkiye 79 milyonluk bir orduya sahip olduğunu dosta düşmana gösterdi, demişti. Evet; söz konusu vatansa, bütün Türkiye ordudur. Bizler de, işadamları olarak, bu 79 milyonluk ordunun ekonomi cephesinde vazifeli askerleriz.

7 Ve askerin darbımeselidir: Su uyur, düşman uyumaz. Bu nedenle, nöbet yerimizi terk etmeden, nöbet yerimizde uyumadan, çalışmaya devam edeceğiz. Ekonomide çarklarımızın dönmesi için bıkıp usanmadan, koşturmaya devam edeceğiz. Türkiye, son yıllarda kalkınma yolunda büyük adımlar attı, önemli mesafeler kat etti. Büyük projeleri birer birer hayata geçirdikçe, bu ilerlemenin getirilerini de tecrübe ediyoruz. Ben, bundan sonra kalkınma yolunda hızlanacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü milli iradenin önündeki engeller ortadan kalkıyor. 15 Temmuz dan sonra, artık daha güçlüyüz. Konuşmamın başında söylemiştim: 15 Temmuz, Böyle gelmiş, böyle gider dediğimiz yerleşik yanlışları düzeltmek için büyük bir imkândır. Ve bu imkânı israf etmeden, en güzel şekilde değerlendirmek boynumuzun borcudur. Açıkçası MÜSİAD olarak, bu toplantılarımızla, etkinliklerimizle, organizasyonlarımızla, yapmaya çalıştığımız da budur. Bugünkü GİK toplantımızı da, ekonomi cephemizin önemli bir mevziini, Gümrük politikalarını konuşmaya ayırdık. Mevzuatlarla ilgili üyelerimizin bizlere aktardığı beklentileri, kanaatleri ve önerileri konuştuk, Sayın Bakanımıza ar ettik.

8 Fakat AB Gümrük Birliği ne üyeyiz. Yani AB yi konuya dâhil etmeden gümrük üzerine konuşmak mümkün değil. Bu nedenle, MÜSİAD Başkanı ve ülkemiz iş dünyasının bir temsilcisi olarak, bütün yurtdışı temaslarımızda ve etkinliklerimizde, her vesileyle dile getirdiğim hususlara kısaca değinmek istiyorum. Bunlardan birisi, Gümrük Birliği mevzuatında Türkiye aleyhine işleyen maddelere ilişkin düzenlemenin tamamlanmasına yönelik beklentimizdir. Sayın Bakanımızın da malumları olduğu üzere, ABD ve AB birlikte, dünyadaki toplam GSYİH nın yarısını ve ticaret hacminin üçte birini oluşturuyor. Bu iki büyük ekonomik aktör arasında imzalanacak TTIP anlaşması, gerekli tedbirler alınmazsa, dışarıda kalan ülkelerin uluslararası ticarette rekabet gücünün azalmasına neden olacak. 20 senedir Avrupa Gümrük Birliği nde yer alan ülkemizin, böyle bir anlaşmanın dışında kalması, ne adaletli, ne de tutarlıdır. Dolayısıyla, ülkemizin iş dünyasını temsil eden bir STK olarak beklentimiz, Türkiye nin de anlaşma dahilinde kabul edileceği bir düzenlemenin yapılması, ya da anlaşmayı yapacak taraflarla serbest ticaret anlaşmaları imzalanarak bu sorunun giderilmesidir. Ekonomi cephesinde zaferler kazanmak için bu mevzii mutlaka almamız gerekiyor. Sayın Bakanım, değerli misafirler, MÜSİAD olarak, yurtiçi ve yurtdışında, yüzlerce irtibat noktasında, on binlerce üyeyi temsil eden bir işadamları derneğiyiz.

9 Gün geçtikçe teşkilat ağımızı genişletiyoruz. Yeni şubelerimizi açıyoruz, küresel ağlar örmeye devam ediyoruz. 3 gün sonra, Güney Afrika açılışımız var. Sonrasında yurtdışında Belçika, Karlsruhe, Strasbourg, Londra, Tokyo, Sydney, Sudan, Makedonya, Pakistan, Astana ve Bakü şubelerimizi açacağız. Yurtiçinde de Ordu, Karaman, Seydişehir, Çankırı ve Bartın açılışlarıyla kardeşlik halkamızı genişleteceğiz. Bizim kurduğumuz ve kuracağımız ticari ilişkiler, ülkemizin yalnızca ekonomisini değil, uluslararası algısını da yukarılara taşımamıza fırsat veren önemli bağlantılardır. Ülkemizin yumuşak gücünü teşkil eden bu önemli bağlantılar güçlendikçe, Türkiye nin çıkarları doğrultusunda politika üreten siyasilerimizin de eli güçlenecektir. MÜSİAD olarak, bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz Kasımda da, dünyanın her yerinden işadamlarını, bürokratları ve temsilcileri bir araya getiren uluslararası ticaret fuarımız MÜSİAD Expo nun 16.sını ve IBF Uluslararası İş Forumu nun 18.sini gerçekleştireceğiz. Fuarımız Kasım tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi ndeki 8 holün tamamını kaplayacak. Sn. Cumhurbaşkanımızın himayelerinde gerçekleşecek fuarımız, ticaret imkanları ve iş geliştirme ortamları sunmanın yanında, ülkemizin merkez olmak amacına ve imajına da katkı sağlayacak. Bu bakımdan, 16. MÜSİAD Expo büyük ve önemli bir organizasyon. Buradaki dostlarımızı da 9-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul a, fuarımıza bekliyoruz.

10 Sözlerime son verirken, toplantımızı teşrif eden Sn. Bakanımıza ve katılım gösteren siz değerli MÜSİAD dostlarımıza teşekkür ediyorum. Toplantımızın ev sahibi Malatya Şubemizin Başkan'ı Mehmet Bali'n kardeşime, YK üyeleri ve tüm Malatya Üyelerine, destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Nail Olpak MÜSİAD Genel Başkanı

Bursa İş Geliştirme Toplantısı. 28 Mayıs Cumartesi. Bursa

Bursa İş Geliştirme Toplantısı. 28 Mayıs Cumartesi. Bursa Bursa İş Geliştirme Toplantısı 28 Mayıs Cumartesi Bursa Sayın Bakanım (Mehmet Müezzinoğlu), Sayın Valim (Münir Karaloğlu), Sayın MV'lerim, Sayın Rektörüm, Sayın B.Belediye Bşk Vekilim Sayın Bursa Tic.San

Detaylı

MÜSİAD AGİK, KÖLN 1 Ekim 2016

MÜSİAD AGİK, KÖLN 1 Ekim 2016 MÜSİAD AGİK, KÖLN 1 Ekim 2016 Sayın Başkonsolosum, Ticaret Müşavirim, Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkanlarım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Köln Avrupa

Detaylı

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS 2018 Afrika Ülkelerinin Değerli Büyükelçileri, Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR 13.01.2018 Sayın Valim, Sayın TOKİ Başkan Yardımcım, Sayın Ticaret Odası Başkanım, Sayın Rektörlerim, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları

Detaylı

MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim,

MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim, MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

Türkiye İstişare Toplantısı. Kıtalararası Lojistik Üssü Türkiye. Mersin

Türkiye İstişare Toplantısı. Kıtalararası Lojistik Üssü Türkiye. Mersin Türkiye İstişare Toplantısı Kıtalararası Lojistik Üssü Türkiye Mersin 27.01.2018 1 Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekilim, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Genel Başkanı, İş ve Siyaset Dünyasının

Detaylı

Batman, 93. GİK Toplantısı. 15-16 Nisan 2016. Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli Temsilcileri,

Batman, 93. GİK Toplantısı. 15-16 Nisan 2016. Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli Temsilcileri, Batman, 93. GİK Toplantısı 15-16 Nisan 2016 Sayın Valim, Sayın Milletvekilim, Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

MÜSİAD SEYDİŞEHİR AÇILIŞI KONYA. Sayın Kaymakamım (Regaip Ahmet Özyiğit), Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım (Sn.

MÜSİAD SEYDİŞEHİR AÇILIŞI KONYA. Sayın Kaymakamım (Regaip Ahmet Özyiğit), Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım (Sn. MÜSİAD SEYDİŞEHİR AÇILIŞI 18.11.2016 KONYA Sayın Bakan Yardımcım Harun Tüfekçi, Sayın Milletvekilim Uğur Kaleli, Sayın Kaymakamım (Regaip Ahmet Özyiğit), Sayın Belediye Başkanım (Mehmet Tutal), Ticaret

Detaylı

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ 9.11.2017 Sayın Bakanım, STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 1 İş Dünyamızın Değerli Temsilcileri, Kıymetli Basın Mensupları, Global

Detaylı

MÜSİAD KARLSRUHE ŞUBE AÇILIŞI Sayın Başkonsoloslarım, (Karlsruhe, Stuttgart) Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkan'larım,

MÜSİAD KARLSRUHE ŞUBE AÇILIŞI Sayın Başkonsoloslarım, (Karlsruhe, Stuttgart) Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkan'larım, MÜSİAD KARLSRUHE ŞUBE AÇILIŞI 29.09.2016 Sayın Başkonsoloslarım, (Karlsruhe, Stuttgart) Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkan'larım, İş Dünyamızın değerli temsilcileri, Değerli MÜSİAD üyeleri ve

Detaylı

Avusturya AGİK Mayıs Viyana

Avusturya AGİK Mayıs Viyana Avusturya AGİK 19-22 Mayıs 2016 Viyana Sayın Bakanım, Sayın Başkonsolosum, Değerli şube başkanlarım, Değerli basın mensupları, Kıymetli misafirler, Avrupa Genel İdare Kurulu Toplantımıza hoş geldiniz.

Detaylı

MÜSİAD MAKEDONYA AÇILIŞI. Sayın Makedonya Ekonomi Bakanı ve Dış Yatırımlar Bakanları, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'llarının Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD MAKEDONYA AÇILIŞI. Sayın Makedonya Ekonomi Bakanı ve Dış Yatırımlar Bakanları, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'llarının Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD MAKEDONYA AÇILIŞI 21.10.2016, ÜSKÜP Sayın Makedonya Ekonomi Bakanı ve Dış Yatırımlar Bakanları, Sn MV'llerim, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'llarının Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri

Detaylı

8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ

8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ 8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ 09.06.2016 Sn.Rektörlerim, Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Misafirler, Sözlerime başlamadan önce, önceki gün İstanbul da, dün de Mardin de gerçekleştirilen

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ANKARA

MÜSİAD İFTARI ANKARA MÜSİAD İFTARI ANKARA 06.06.2017 Sayın Bakanlarım, Milletvekillerim, Kurum ve Kuruluşlarımızın Başkan ve Temsilcileri, İş, Siyaset ve STK'larının Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim

Detaylı

MÜSİAD YENİ GENEL MERKEZ KOMPLEKSİ TEMEL ATMA TÖRENİ İSTANBUL

MÜSİAD YENİ GENEL MERKEZ KOMPLEKSİ TEMEL ATMA TÖRENİ İSTANBUL MÜSİAD YENİ GENEL MERKEZ KOMPLEKSİ TEMEL ATMA TÖRENİ 06.01.2016 İSTANBUL Sn Başbakan Yardımcım, Sn. Belediye Başkanım, Genel Başkanlarım, Kurum ve Kuruluşlarımızın Bşk ve Tems, DEİK, TİM, İTO Başkanlarım,

Detaylı

Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler. 15 Ekim 2015, İzmir. Sayın Bakanlarım, Valim. Sayın MV'lerim,

Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler. 15 Ekim 2015, İzmir. Sayın Bakanlarım, Valim. Sayın MV'lerim, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler Sayın Bakanlarım, Valim 15 Ekim 2015, İzmir Sayın MV'lerim, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, MÜSİAD İzmir Şubemizin düzenlediği

Detaylı

MÜSİAD, DEİK TÜRKİYE-BELÇİKA İŞ KONSEYİ BRÜKSEL SEKTÖREL İŞ GEZİSİ 15 MART 2016. BECI ve Brussels Invest & Export'un Değerli Yetkilileri,

MÜSİAD, DEİK TÜRKİYE-BELÇİKA İŞ KONSEYİ BRÜKSEL SEKTÖREL İŞ GEZİSİ 15 MART 2016. BECI ve Brussels Invest & Export'un Değerli Yetkilileri, MÜSİAD, DEİK TÜRKİYE-BELÇİKA İŞ KONSEYİ BRÜKSEL SEKTÖREL İŞ GEZİSİ 15 MART 2016 Brüksel Bölgesi Ekonomi Bakanı Sn Didier Gosuin, Devlet Bakanı Kabine Şefi Sn Christophe T Sas, BECI ve Brussels Invest &

Detaylı

Türkiye İstişare Toplantısı. Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD Kasım 2017

Türkiye İstişare Toplantısı. Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD Kasım 2017 Türkiye İstişare Toplantısı Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD 10-11 Kasım 2017 Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, İş ve Siyaset Dünyasının Değerli Temsilcileri, Yönetim Kurulu Üyelerim,

Detaylı

MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI , LONDRA. İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI , LONDRA. İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI 09.09.2017, LONDRA Sayın Büyükelçim Abdurrahman Bilgiç, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri

Detaylı

Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, Değerli MÜSİAD Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları,

Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, Değerli MÜSİAD Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, NAİL OLPAK MÜSİAD DORTMUND ŞUBE AÇILIŞI KONUŞMASI 13 NİSAN 2013, CUMARTESİ ALMANYA Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, T. C. Essen Başkonsolosu Sayın Şule

Detaylı

Sayın Yönetim Kurulu Üyesi/ ve Meclis Üyesi Arkadaşlarım,/

Sayın Yönetim Kurulu Üyesi/ ve Meclis Üyesi Arkadaşlarım,/ 1 Sayın Meclis Başkanım,/ Sayın Yönetim Kurulu Üyesi/ ve Meclis Üyesi Arkadaşlarım,/ 2018 yılının/ ilk meclis toplantısına hoş geldiniz diyor,/ sizleri saygılarımla selamlıyorum./ Sözlerime başlarken,/

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna MÜSİAD Cidde Temsilcisi Tanıtımı ve Türk Suud İş Forumu 23.05.2015 TC Cidde Başkonsolosu Fikret Özel, Cidde Tic Odası Başkan Yardımcısı, Mazeen Baterjee Türk-Suud İş Konseyi Başkanı, Mazan Ragap, Cidde

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu Ağustos 21, 2017-1:53:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde

Detaylı

MÜSİAD Kayseri 91. Genel İdare Kurulu 25.Aralık.2015

MÜSİAD Kayseri 91. Genel İdare Kurulu 25.Aralık.2015 MÜSİAD Kayseri 91. Genel İdare Kurulu 25.Aralık.2015 Sn Bakanlarım, Sayın Valim, AKParti GBY'ım, MV'lerim, Büyükşehir Bel. Başkanım ve Belediye Başkan'larım, İş Dünyamızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

Detaylı

MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım,

MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım, MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU 23.11.2017 Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, ve MÜSİAD Dostları, İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve

Detaylı

2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül),

2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül), 2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ 29.11.2016 Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül), Bakanlıklarımızın, ESOA nın, TÜRKSAT'ın, Global Satshow'un, SSPI'ın Değerli Başkan

Detaylı

MÜSİAD İFTARI MERSİN

MÜSİAD İFTARI MERSİN MÜSİAD İFTARI MERSİN 08.06.2017 Sayın Bakanlarım, Milletvekillerim, Sayın Valim, Kurum ve Kuruluşlarımızın Başkan ve Temsilcileri, İş, Siyaset ve STK'larının Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli Yönetim

Detaylı

MÜSİAD, "Yeni Türkiye Vizyonu ve İş Dünyası" Kayseri, 25 Ekim 2014, Cumartesi. Değerli Bakanlarım, Sayın Valilerim, Büyükşehir Belediye Başkanım,

MÜSİAD, Yeni Türkiye Vizyonu ve İş Dünyası Kayseri, 25 Ekim 2014, Cumartesi. Değerli Bakanlarım, Sayın Valilerim, Büyükşehir Belediye Başkanım, MÜSİAD, "Yeni Türkiye Vizyonu ve İş Dünyası" Kayseri, 25 Ekim 2014, Cumartesi Sayın Başbakanım, Saygıdeğer Hanımefendi, Değerli Bakanlarım, Sayın Valilerim, Büyükşehir Belediye Başkanım, AK Parti'nin Sayın

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA 16.06.2017 Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım Sayın Mardin Şube Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Şanlıurfa

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

IUA. Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve. Uluslararası. İdareciler Birliği IUA

IUA. Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve. Uluslararası. İdareciler Birliği IUA Uluslararası IUA İdareciler Birliği Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve tecrübe paylaşımına zemin hazırlamak amacıyla 21-23 Kasım 2012 tarihlerinde

Detaylı

MÜSİAD AVUSTRALYA AÇILIŞI , Melbourne

MÜSİAD AVUSTRALYA AÇILIŞI , Melbourne MÜSİAD AVUSTRALYA AÇILIŞI 22.10.2016, Melbourne Sayın Melbourne Başkonsolosum Mehmet Küçükkayalı, Makedonya, Malezya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri Başkonsolosları, Sayın Milletvekilim, Avustralya

Detaylı

MÜSİAD BARTIN AÇILIŞI , BARTIN. İş ve Siyaset Dünyamızın, Kurum ve Kuruluşların Değerli Bşk, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları,

MÜSİAD BARTIN AÇILIŞI , BARTIN. İş ve Siyaset Dünyamızın, Kurum ve Kuruluşların Değerli Bşk, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, MÜSİAD BARTIN AÇILIŞI 05.12.2016, BARTIN Sayın Valim, MV'im, Belediye Başkanım, İş ve Siyaset Dünyamızın, Kurum ve Kuruluşların Değerli Bşk, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları,

Detaylı

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ 02.04.17 Sayın Başbakanım, Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Milletvekillerim, Büyükşehir Belediyesi Başkanım, İş ve Siyaset Dünyasının,

Detaylı

2 Ekim 2013, Rönesans Otel

2 Ekim 2013, Rönesans Otel 1 MÜSİAD Brüksel Temsilciliği Açı çılışı ışı 2 Ekim 2013, Rönesans Otel T.C. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış,.... T. C. ve Belçika Krallığının Saygıdeğer Temsilcileri, 1 2 STK ların Çok Kıymetli

Detaylı

MÜSİAD İSVİÇRE Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım,

MÜSİAD İSVİÇRE Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım, MÜSİAD İSVİÇRE 25.11.2017 Sayın Başkonsolosum (Asiye Nurcan İpekçi), Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım, İş Dünyamızın Değerli Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD dostları, 1

Detaylı

KOBİ ler Nefes alacak / Ankara. TOBB, Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) ortaklığında hayata

KOBİ ler Nefes alacak / Ankara. TOBB, Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) ortaklığında hayata 02.12.2016 / Ankara TOBB, Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) ortaklığında hayata 1/6 geçirilecek olan KOBİ lere Nefes Kredisi için imzalar, Başbakanlık Çankaya Köşkü nde düzenlenen lansman

Detaylı

Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi 16.11.2017 Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Katılım Bankalarımızın Kıymetli Genel Müdürleri, Sayın İnceif

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti Ekim 23, 2016-8:39:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Peşmerge güçleri Başika kasabasını DEAŞ'tan temizlemek için

Detaylı

"15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor.

15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor. ŞEHİDİMİZ MUSTAFA CAMBAZ ARTIK ARAMIZDA DEĞİL AMA FOTOGRAFLARI MEMLEKETİNDE SERGİL "15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya

Detaylı

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU KONYA 9 MAYIS 2018 Afrika Ülkelerinin Değerli Büyükelçileri, Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli Yönetim Kurulu

Detaylı

15 Ekim 2014 Genel Merkez

15 Ekim 2014 Genel Merkez ÇİN Yatırım Fırsatları Paneli 15 Ekim 2014 Genel Merkez İş Dünyamızın Saygıdeğer Mensupları, Değerli MÜSİAD üyeleri, Değerli Basın Mensupları, Toplantımıza katılımından dolayı teşekkür ediyor, Sizleri

Detaylı

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Erdoğan, "OHAL uygulaması kesinlikle demokrasiye, hukuka ve özgürlüklere karşı değildir" dedi. 21.07.2016 / 09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından

Detaylı

Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları,

Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları, Sayın Başbakanım, Değerli Bakanlarım, Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları, 26 ihracatçı sektörümüzdeki, 61 bin ihracatçımızın temsilcisi Türkiye İhracatçılar Meclisi nin Sektörler Toplantısı

Detaylı

Sayın Cumhurbaşkanım

Sayın Cumhurbaşkanım MÜSİAD 24. GENEL KURULU 03.06.2017 Haliç Kongre Merkezi, İstanbul Sayın Cumhurbaşkanım Kıymetli Bakanlarım, Milletvekillerim, Valim, Belediye Başkanlarım, Anadolu muzun 81 vilayetinden ve dünyanın muhtelif

Detaylı

Mete Yarar'dan 15 Temmuz kitabı : Darbenin Kayıp Saatleri

Mete Yarar'dan 15 Temmuz kitabı : Darbenin Kayıp Saatleri Mete Yarar'dan 15 Temmuz kitabı : Darbenin Kayıp Saatleri Araştırmacı, yazar Mete Yarar 15 Temmuz kanlı darbe girişimini farklı açıdan okurlara sunuyor. Özel Kuvvetler Komutanlığı ndan 2004 yılında kendi

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Nisan 14, 2017-7:12:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Sincan ilçesi Lale Meydanı'nda mitinge katılarak vatandaşlara hitap

Detaylı

MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları, Kıymetli Basın Mensupları, MÜSİAD Alanya

Detaylı

AR-GE REFORM PAKETİ. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık. MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul. 27.Şubat.2016

AR-GE REFORM PAKETİ. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık. MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul. 27.Şubat.2016 AR-GE REFORM PAKETİ Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul 27.Şubat.2016 Sayın Bakanım, Müsteşar Yardımcım, Genel Müdürlerim, Bakanlığımızın Değerli Temsilcileri,

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Açış Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Dünyanın dört

Detaylı

20. IBF KONGRESİ Açılışı. 10 Kasım Perşembe, İstanbul. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani

20. IBF KONGRESİ Açılışı. 10 Kasım Perşembe, İstanbul. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani 20. IBF KONGRESİ Açılışı 10 Kasım Perşembe, İstanbul Başbakan Yardımcım Sn. Mehmet Şimşek, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani Dost ve Kardeş Ülkelerin Değerli Bakanları,

Detaylı

En büyük gücümüz teşkilatlarımız

En büyük gücümüz teşkilatlarımız En büyük gücümüz teşkilatlarımız Temmuz 28, 2012-11:30:21 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ''10 yıldan beride bu tarihe layık olmak için takımımızın başı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde

Detaylı

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ Yıl:2 Sayı:23 ARALIK 2014 KIBRIS MÜSİAD Ücretsizdir BÜLTEN KÜRESEL GÜÇ MÜSİAD 15. MÜSİAD ULUSLARARASI FUARI, 18. ULUSLARARASI İŞ FORMU KONGRESİ VE MÜSİAD DÜNYA GENEL İDARE KURULU 26-30 KASIM 2014`DE İSTANBUL`DA

Detaylı

MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR DOHA Exhibition and Convention Center. Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım,

MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR DOHA Exhibition and Convention Center. Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım, MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR 17-19.01.2018 DOHA Exhibition and Convention Center Sayın Büyükelçim (Fikret Özer), Sayın TOBB Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım, İş Dünyasının

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI Sayın Âli Meclis Başkanı, Sayın Bakan, Sayın Oda Başkanları, Değerli İş Adamları,

Detaylı

MÜSİAD 99. Genel İdare Kurulu (GİK) BOR UŞAK Temmuz İş ve Siyaset Dünyasının, STK'ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD 99. Genel İdare Kurulu (GİK) BOR UŞAK Temmuz İş ve Siyaset Dünyasının, STK'ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD 99. Genel İdare Kurulu (GİK) BOR UŞAK 20-21 Temmuz 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım,

Detaylı

Suç ekonomisi ile kayıt dışı ekonominin örtüştüğünü ifade eden Sayın Şimşek, bu konuyla mücadelede son derece kararlı olduklarını vurguladı.

Suç ekonomisi ile kayıt dışı ekonominin örtüştüğünü ifade eden Sayın Şimşek, bu konuyla mücadelede son derece kararlı olduklarını vurguladı. Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı ( MASAK) ve Gazi Üniversitesinin müşterek düzenlediği ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 60

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 60 ÖZET: Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı nın (BAKA) yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, görevine geçen ay başladı. Özen; ilk olarak ekip arkadaşlarım diye hitap ettiği BAKA nın personeliyle toplantı yaptı,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :300 KARAR 300 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ağustos ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 5 Ağustos 2016 Cuma

Detaylı

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. SİRKÜLER (2014/ Savunma)

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. SİRKÜLER (2014/ Savunma) SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.26.ARG4.2014/106-16449 Ankara, 12/08/2014 Konu: HIGH TECH PORT by MÜSİAD Projesi Hk. SİRKÜLER (2014/ Savunma) Sayın Üyemiz, Müstakil Sanayici

Detaylı

MÜSİAD AMSTERDAM AÇILIŞI Sayın New West Belediye Başkanı Ahmed Badood, Hollanda ve Türk İş Dünyasının Değerli Temsilcileri,

MÜSİAD AMSTERDAM AÇILIŞI Sayın New West Belediye Başkanı Ahmed Badood, Hollanda ve Türk İş Dünyasının Değerli Temsilcileri, MÜSİAD AMSTERDAM AÇILIŞI 21.12.2016 Sayın Büyükelçim Zeynep Sibel Algan Sayın Başkonsolosum Tolga Orkun, Sayın New West Belediye Başkanı Ahmed Badood, Hollanda ve Türk İş Dünyasının Değerli Temsilcileri,

Detaylı

Başbakan Yıldırım ın Asayiş ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşma

Başbakan Yıldırım ın Asayiş ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşma Başbakan Yıldırım ın Asayiş ve Terörle Mücadele Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşma Aralık 01, 2017-3:02:00 Milletin huzuru ve esenliği için gece-gündüz çalışan Jandarma Teşkilatımızın çok değerli

Detaylı

SAYIN BAKANIM SAYIN BAŞKAN OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ NİN SAYGIDEĞER TEMSİLCİLERİ DEĞERLİ MİSAFİRLER VE KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI

SAYIN BAKANIM SAYIN BAŞKAN OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ NİN SAYGIDEĞER TEMSİLCİLERİ DEĞERLİ MİSAFİRLER VE KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI SAYIN BAKANIM SAYIN BAŞKAN OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ NİN SAYGIDEĞER TEMSİLCİLERİ DEĞERLİ MİSAFİRLER VE KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI KONUŞMAMA BAŞLARKEN, BAŞTA SAYIN BAKANIMIZ OLMAK ÜZERE SİZLERİ SAYGI VE SEVGİYLE

Detaylı

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

ÖMER GÜNEY CHP MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI 1 26 EYLÜL 2013, Saygıdeğer Menemen Halkımla, Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım o güzel gündeki konuştuklarımı ölümsüzleştirmek istedim. Sevgi ve Saygılarımla 2 Kıymetli Büyüklerim, Partimizin

Detaylı

Onlar konuşur, AK Parti yapar

Onlar konuşur, AK Parti yapar Onlar konuşur, AK Parti yapar Nisan 21, 2015-8:15:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin vadettiği şeyleri kesinlikle yapacağının altını çizdi. Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor

Detaylı

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul Ömer Cihad Vardan T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci, Sırbistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı

Detaylı

Sayın Valim, MVekilim, Belediye Başkanım, Kıymetli Misafirler, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD adına sizleri saygıyla. selamlıyorum.

Sayın Valim, MVekilim, Belediye Başkanım, Kıymetli Misafirler, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD adına sizleri saygıyla. selamlıyorum. BİTLİS TEMSİLCİLİĞİ İĞİ AÇILIŞ PROGRAMI GALA KONUŞMASI 14 EYLÜL 2013 - BİTLİS Sayın Valim, MVekilim, Belediye Başkanım, Tic ve San Oda, Kurumların ve STKlarımızın Bşk ve Temsilcileri Değerli MÜSİAD Üyeleri

Detaylı

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017 bülten e YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ HARUN HALICI YA M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 48 yaşına giren Boğazlıyan Ticaret

Detaylı

NEDEN. Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem

NEDEN. Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem NEDEN Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem YERLi VE MiLLi BiR SiSTEM Türkiye, artık daha büyük. Dünyada söz söyleyen ülkeler arasında. Milletinin refahını artırmaya başladı. Dünyanın en büyük altyapı

Detaylı

16. MÜSİAD EXPO KAPANIŞ YEMEĞİ , WOW. Sayın Bakanlarım, Dost ve Kardeş Ülkelerin Saygıdeğer. Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım,

16. MÜSİAD EXPO KAPANIŞ YEMEĞİ , WOW. Sayın Bakanlarım, Dost ve Kardeş Ülkelerin Saygıdeğer. Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, 16. MÜSİAD EXPO KAPANIŞ YEMEĞİ 11.11.2016, WOW Sayın Başbakanım, Bakanları, Sayın Bakanlarım, Dost ve Kardeş Ülkelerin Saygıdeğer Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, Oda Borsa ve Meslek Örgütlerinin

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Gala Yemeği Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Türk

Detaylı

DİASPORA - 13 Mayıs

DİASPORA - 13 Mayıs DİASPORA - 13 Mayıs 2015 - Sayın Başkonsoloslar, Daimi Temsilciliklerimizin değerli mensupları, ABD de yerleşik Diasporalarımızın kıymetli temsilcileri, Bugün burada ilk kez ABD de yaşayan diaspora temsilcilerimizle

Detaylı

Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015

Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015 Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015 Sayın Bakanlarım, Sn Valim, MV'lerim, Belediye Başkan'larım, İş Dünyamızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD

Detaylı

TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU Şubat 2018 İstanbul. Sponsorluk Dosyası.

TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU Şubat 2018 İstanbul. Sponsorluk Dosyası. TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU 22-23 Şubat 2018 İstanbul Sponsorluk Dosyası www.tebforum.org SPONSORLUK DOSYASI Türkiye-ECOWAS Ekonomi ve İş Forumu, 22-23 Şubat 2018, İstanbul DİL BEKLENEN KATILIMCI

Detaylı

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına selamlıyorum.

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına selamlıyorum. 1.İZMİR KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ GENEL BAŞKANI RAHMİ AKTEPE NİN AÇILIŞ KONUŞMASI 3 KASIM 2018/İZMİR Sayın İzmir Sanayi Odası Başkanım, Sayın Ege Bölgesi Sanayi Odası 2.Başkanım,

Detaylı

Sayın Başkan, Meclisimizin Değerli Üyeleri, Meclisimizin Saygıdeğer Onur Üyeleri, Değerli Misafirler ve Kıymetli Medya Mensupları,

Sayın Başkan, Meclisimizin Değerli Üyeleri, Meclisimizin Saygıdeğer Onur Üyeleri, Değerli Misafirler ve Kıymetli Medya Mensupları, Sayın Başkan, Meclisimizin Değerli Üyeleri, Meclisimizin Saygıdeğer Onur Üyeleri, Değerli Misafirler ve Kıymetli Medya Mensupları, Şubat ayı meclis toplantımızda sizlerle beraber olmaktan duyduğum mutluluğu

Detaylı

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL ÜN YILI TÜBİTAK BİLİM, HİZMET, TEŞVİK ÖDÜLLERİ ve TÜBİTAK ÖZEL ÖDÜLÜ TÖRENİ KONUŞMA METNİ 23 ARALIK 2008

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL ÜN YILI TÜBİTAK BİLİM, HİZMET, TEŞVİK ÖDÜLLERİ ve TÜBİTAK ÖZEL ÖDÜLÜ TÖRENİ KONUŞMA METNİ 23 ARALIK 2008 SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL ÜN 2008 YILI TÜBİTAK BİLİM, HİZMET, TEŞVİK ÖDÜLLERİ ve TÜBİTAK ÖZEL ÖDÜLÜ TÖRENİ KONUŞMA METNİ 23 ARALIK 2008 "Değerli Konuklar, Değerli Misafirler, Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı.

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Dizeleriyle başladı. Kahramanmaraş Platformu ndan Şenliği Kadın Cumhuriyet On bir kadın derneğinden oluşan Kahramanmaraş Kadın Platformu, Müftülük Meydanı nda düzenledikleri Cumhuriyet Şenliği ile Cumhuriyet in önemine dikkat

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

Samsun daki Pontusçu Faaliyetler

Samsun daki Pontusçu Faaliyetler Samsun daki Pontusçu Faaliyetler Yunan İstihbaratına çalışan ve kendisini Pontusçu olarak niteleyen Theodoros Pavlidis in Samsun bağlantıları akıllarda şüphe uyandırırken Samsun da Pontusçu faaliyetleri

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi nde konuştu

Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi nde konuştu Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi nde konuştu Mayıs 22, 2016-2:52:00 AK Parti Genel Başkan adayı Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız milyonlarca vatandaşın siyasi sorumluluğunu

Detaylı

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu GÜNÜN MANŞETLERİ 23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:52 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu FETÖ darbe girişimi olaylarında darbecilerin hedefinde UIC Yönetim

Detaylı

Sayın Büyükelçiler, Değerli Kongre üyeleri, Çok değerli dostum Sayın Zügayir ve Brosh, Kıymetli basın mensupları,

Sayın Büyükelçiler, Değerli Kongre üyeleri, Çok değerli dostum Sayın Zügayir ve Brosh, Kıymetli basın mensupları, Sayın Büyükelçiler, Değerli Kongre üyeleri, Çok değerli dostum Sayın Zügayir ve Brosh, Kıymetli basın mensupları, Ankara Forumunun beşinci toplantısını yaptığımız için çok mutluyum. Toplantıya ev sahipliği

Detaylı

15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı Basın Toplantısı. Genel Merkez 20.11.2014. Basın toplantımızda sizleri aramızda görmekten dolayı mutluluk

15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı Basın Toplantısı. Genel Merkez 20.11.2014. Basın toplantımızda sizleri aramızda görmekten dolayı mutluluk 15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı Basın Toplantısı Genel Merkez 20.11.2014 Değerli Basın mensupları, hepinize günaydın. MÜSİAD Genel Merkezimize hoş geldiniz. Basın toplantımızda sizleri aramızda görmekten

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK DİNÇER İN KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY KISA FİLM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK DİNÇER İN KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY KISA FİLM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK DİNÇER İN KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY KISA FİLM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI 7 Ocak 2015 İstanbul, Sabancı Center Sayın Konuklar, Değerli Basın Mensupları,

Detaylı

MUHTARLARDAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

MUHTARLARDAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 17. istişare ve yönetim kurulu toplantısı Madde Kullanımıyla Mücadele ve Farkındalığın Artırılması Sempozyumu başlığında gerçekleşti. Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

TEBLİĞ ve SUNUM OTURUMU

TEBLİĞ ve SUNUM OTURUMU TEBLİĞ ve SUNUM OTURUMU Başkan : Prof Dr. İbrahim Hakkı YILMAZ Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sunum : Iğdır ilinde Kentsel Dönüşüm: Mevcut Durum ve Hedefler Banu ASLAN CAN Iğdır Çevre ve Şehircilik

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ ARALIK AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ ARALIK AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK A HABER TV ARKA PLAN PROGRAMINDA ERKAN 01.12.2016 21:00 ANKARA TAN'IN CANLI YAYIN KONUĞU OLDUM 5 FETÖ/PDY DARBE GİRİŞİMİNİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU OLARAK TÜRKSAT AŞ. GENEL 02.12.2016 10:30 ANKARA

Detaylı

Sn. Rona Yırcalı DEĞERLİ MİSAFİRLER,

Sn. Rona Yırcalı DEĞERLİ MİSAFİRLER, TOBB VE DEİK İN DEĞERLİ BAŞKANI SAYIN RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, DUTİV- DÜNYA TÜRK İŞADAMLARI VAKFI BAŞKANI SAYIN ERTUĞRUL ÖNEN, DÜNYA TÜRK İŞ DÜNYASININ VE TÜRK ÖZEL SEKTÖRÜNÜN KIYMETLİ TEMSİLCİLERİ, SAYIN

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Ekim 29, 2016-6:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Bu modern Ankara Tren Garı yap-işlet-devret modeliyle 725 trilyon harcanarak, bu hale geldi.

Detaylı