VGC Alçıtaşı Santrifüj Baca Gazı Desülfürizasyon Sistemi (BGD)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VGC Alçıtaşı Santrifüj Baca Gazı Desülfürizasyon Sistemi (BGD)"

Transkript

1 VGC Alçıtaşı Santrifüj Baca Gazı Desülfürizasyon Sistemi (BGD)

2 2 Onlarca yıllık mükemmellik 1917 Ferrum Ltd. mühendislik ve dökümhanesi bir aile şirketi olarak Rupperswil, İsviçre de kurulmuştur 1935 Ferrum, ilk kez farmasöti ve kimya sanayii için endüstriyel santrifüjler üretmeye başlamıştır Ferrum, komple itici ve sıyırıcı tip santrifüj ürünlerin çeşitlerini ve engin deneyimi çalışanlarıyla birlikte Sulzer-Escher Wyss ın santrifüj departmanını devralmıştır. Bu devralma sonucunda Ferrum ürün çeşitlerini ve santrifüj konusundaki teknik bilgilerini genişletmiştir. Bugün 3500 den fazla itici tip santrifüj ve 2700 den fazla sıyırıcı tip santrifüj teslim etmiş olan Ferrum dünyanın önde gelen santrifüj üreticilerinden biridir. İsviçre merkezimizdeki fabrikamız. Avantajlarınız: mükemmel imkanlara sahip, güçlü bir ortak Ferrum Ltd. bir aile işletmesidir ve mülkiyeti hala kurucu ailededir. Geniş ürün çeşitleri, çalışanların kapsamlı teknik bilgisi, dünya çapında ticaretin yanı sıra üst düzeyde kendi finansmanını sağlama özellikleri sayesinde piyasada geleceğe dönük mükemmel imkanlara sahip güçlü bir konum güvence altına alınmıştır. Bir çatı altında gerekli tüm uzmanlık Ferrum tek bir kaynaktan müşteriye özel komple sistemler sunmakta ve benzersiz dikey entegrasyonuyla, herhangi bir arabirim sorunu olmadan en yüksek kaliteyi garanti etmektedir. Santrifüjlerimiz ve otomasyon sistemlerimiz kuruluş içinde üretilmektedir; ayrıca, mekanik bileşenleri büyük çoğunluğu da dökümhanemiz ve üretim departmanız tarafından üretilmektedir. Her zaman son teknoloji Ferrum santrifüj sistemleri son teknolojidir. Müşterilerimizle birlikte tasarımlarımız ve otomasyon sistemlerimiz sürekli geliştirilmekte ve en son yönetmelikler ve standartlara uygunluk sağlanacak şekilde değiştirilmektedir.

3 Baca gazı desülfürizasyon prosesi 3 Baca gazı temizleme adımları Tesislerin çoğunda baca gazı temizliği üç ana aşamadan oluşmaktadır: DeNOx: Baca gazındaki NOx gazları giderilir. Hava ve amonyak ilave edilir, su ve nitrojen üretilir. Toz giderme: baca gazındaki tozlar elektrofiltre ile giderilir. Desülfürizasyon: baca gazındaki sülfür dioksit giderilir. Desülfürizasyon (BGD) Yöntemleri Tesis şartlarına (büyüklük, yapı, emisyon yönetmelikleri, atık bertarafı vs.) bağlı olarak farklı baca gazı desülfürizasyon yöntemleri kullanılabilir: kuru proses, yarı kuru proses ve ıslak arıtıcı proses. En yaygın yöntem, absorban madde olarak alçıtaşı çözeltisinin kullanıldığı ıslak arıtıcı prosesidir. Santrifüjler sadece ıslak arıtıcı proseslerinde kullanılmaktadır. Islak arıtıcı prosesli baca gazı desülfürizasyon sistemi Temizlenmiş baca gazı 1 Alçıtaşı çözeltisi Taşma ön yoğunlaştırıcı 3 Ön yoğunlaştırıcı sistemi SO 2 içeren baca gazı 4 Santrifüj 2 Oksijen (hava) Alçıtaşı çözeltisi Filtrat 5 Temizlenmiş ve susuzlaştırılmış kaliteli alçıtaşı Tipik ıslak arıtma baca gazı desülfürizasyon sistemi 1 Baca gazına alçıtaşı çözeltisi püskürtülerek, sülfür dioksit ile tepkimeye girer (SO 2 ). Kalsiyum sülfit ve karbondioksit üretilir. 2 Arıtıcının alt bölümünde kalsiyum sülfit çözelti toplanır. Hava enjeksiyonu ile bu çözelti oksijen açısından zenginleştirilir ve kalsiyum sülfit oksidize edilerek kalsiyum sülfat dihidrat (alçıtaşı) oluşturulur. 3 Hidro-siklonlar ve tampon sistemi veya eşdeğeri ile ön yoğunlaştırma. 4 Santrifüj içinde kirlilik (başlıca kloritler) yıkama ile giderilerek, alçıtaşı çözeltisi susuzlaştırılır. 5 Santrifüj içinde yıkanan ve susuzlaştırılan alçıtaşı yüksek kalitede olup, kalan nem oranı (ağırlık cinsinden % 6 10) ve klorit içeriği (<100 ppm) düşüktür. Bu alçıtaşı, alçı panel ve benzeri yapı malzemelerinin üretiminde kullanılabilir.

4 4 Ferrum Alçıtaşı Santrifüj Bu santrifüj kömür yakıtlı elektrik santralleri ve atık yakan tesislerindeki baca gazı desülfürizasyon uygulamaları için özel olarak tasarlanmıştır. Dayanıklı ve güvenilir tasarım Sürekli işletim durumunda ve hatta zor koşullar ve düzensiz tesis şartları altında bile en yüksek düzeyde kullanılabilirlik Asgari enerji tüketimi Sessiz ve temiz iş ortamı En iyi ayırma verimi Yüksek kapasite Azami saflıkta kaliteli alçıtaşı ve asgari oranda kalıcı nem VGC 1250/ / / /1250 Birim Sepet çapı [mm] Sepet yüksekliği [mm] Filtre yüzeyi [m²] Faydalı hacim (%100) [dm³] Maksimum rotor hızı [min ¹] Maksimum G kuvveti [g] Santrifüj yüksekliği (yüksüz) [kg] Boyutlar (UxGxY) 2 500x1 850x x1 850x [mm] Santrifüj Girişi (baca gazı alçıtaşı çözeltisi) Katı İçeriği [%-w/w] Tane boyutu [µm] Santrifüj Çıkışı (susuzlaştırılmış baca gazı alçı taşı) Katı çıkışı 3.5 e kadar 4.5 e kadar 7 e kadar 8 e kadar [t/saat] Kalıcı nem oranı [%-w/w] Klorit içeriği < 100 < 100 < 100 < 100 [Cl ppm] Proses şartlarına bağlı olması nedeniyle, tüm veriler herhangi bir sorumluluk üstlenilmeksizin verilmiştir.

5 Proses adımları 5 Alçıtaşı santrifüjde katı-sıvı ayrıştırması Katı-sıvı ayrıştırması, fasılalı olarak belli bir proses adımları sırasına göre gerçekleştirilmektedir: Doldurma ve ara santrifüjleme Yıkama Santrifüjleme Sıyırma, katıların tahliyesi Kalıntı tabanın temizlenmesi Doldurma Doldurma öncesinde, katı tahliye hunisindeki tasnif tertibatı sıvı tahliyesi konumuna getirilir. Bu, sıvıların bir sonraki katı prosesi aşamasına geçmesini önler. İki besleme borusu ile santrifüj sepetine alçıtaşı süspansiyonu eşit şekilde uygulanır. Dolma seviyesi kontrolü, sepetin taşmasını önler. Ara Santrifügasyon Küspenin kısmen susuzlaştırılması için sepet hızlandırılır. Yıkama Ara santrifügasyondan sonra yıkama borusu ile ürün küspesine yıkama sıvısı eşit şekilde uygulanır. Kirlilikler (başta kloritler) yıkanarak giderilir. Santrifügasyon Yıkama sonrasında, filtre küspesinde istenen kalıcı nem oranı elde edilene kadar santrifügasyon işlemi sürdürülür. Sıyırma, katıların tahliyesi Sıyırma öncesinde ürün tasnif tertibatı, katı tahliye konumuna getirilir. Düşürülmüş hızda sıyırıcı bıçağı filtre küspesinde hareket ederek, ürünün aşağıda doğru dikey olarak sıyırılmasını sağlar. Kalıntı tabanın temizlenmesi Sıyırma sırasında filtre bezinin korunması amacıyla filtre bezi üzerinde bir kalıntı taban bırakılır. Kalıntı tabanın temizlenmesinden önce ürün tasnif tertibatı sıvı tahliye konumuna getirilir. Ürün özelliklerine bağlı olarak kalıntı taban, ayrı bir yıkama borusu kullanılarak düzenli olarak temizlenebilir.

6 6 Alçıtaşı santrifüj sistemlerinin otomasyonu Ferrum un kendi otomasyon sistemi Santrifüjlerin otomasyonu Ferrum açısından başlıca öneme sahiptir. Ferrum, santrifüj otomasyon sistemlerinin geliştirilmesine yıllarını vermiştir. Kanıtlanmış ve standart hale getirilmiş donanım ve yazılım modülleri temel olarak alınarak, müşterinin özel ihtiyaçlarına göre ilaveler yapılmaktadır. Ferrum da tüm işlemler bir çatı altında Proses otomasyon ve grafiksel gösterim Mühendislik, yazılım programlama Panel atölyesi: kontrol ve tahrik kabinlerini ve operatör kabinlerinin montajı Uzaktan bakım Dokümantasyon Son teknoloji tahrik ve emniyet sistemleri Tahrik ve emniyet kontrol sistemlerimiz, santrifüjün emniyetli ve en iyi şekilde çalışmasını garanti altına almaktadır. Sistemler son teknolojidir. Bunlar sürekli olarak geliştirilerek risk analizleri, en son yönetmelikler ve standartlara göre uyarlanmaktadır. Hız kontrolü için entegre emniyet fonksiyonlarına sahip, son nesil frekans çeviricileri kullanılmaktadır. Proses otomasyon ve görselleştirme Kontrol ve bilgi gösterme yazılımı, katısıvı ayrıştırma prosesinin kolay şekilde yürütülmesi ve kontrolünü sağlamaktadır. Önde gelen tedarikçilerin geniş kapsamlı farklı kontrol sistemleri, operatör panelleri ve bileşenlerimiz sayesinde, müşteri ihtiyaçlarının kapsamlı şekilde karşılanması mümkündür. Ferrum otomasyon departmanı: tahrik ve kontrol sistemlerinin tasarım ve montajı Proses kontrol ve grafiksel operatör paneli gösterimi

7 Etkin santrifüj otomasyon kullanımı ile yüksek verimlilik 7 Alçıtaşı santrifüj uygulamaları için otomasyon çözümleri Ferrum, alçıtaşı santrifüj uygulamaları için müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitli otomasyon çözümleri sunmaktadır. Otomasyon sistemlerimiz, yüksek alçıtaşı verimliliğe sahip, emniyetli ve en iyi kat-sıvı ayrıştırma prosesi sağlamaktadır. A Main A Ana power Güç supply Kaynağı BControl Kontrol & ve drive tahrik 1 1 BBControl Kontrol & drive ve tahrik 2 2 B Control Kontrol & ve drive tahrik 3 3 Çevre peripheral birimi Çevre peripheral birimi Çevre peripheral birimi cihazları devices cihazları devices cihazları devices C Santrifüj 1 Centrifuge 1 C Santrifüj 2 C Santrifüj 3 doldurma filling yıkama katı tahliyesi Centrifuge 2 washing Centrifuge 3 solids discharge 3 veya daha fazla santrifüje sahip alçıtaşı uygulaması için olası otomasyon sistemi. Pürüzsüz işletim sağlanması amacıyla her bir santrifüj farklı bir proses adımında çalışmaktadır. A. Ana güç kaynağı dolabı Bu dolapta, ana güç kaynağı ve enerji yenileme sistemi denetlenmektedir. Ayrıca ana kumanda ve isteğe bağlı DCS arabirimi de bütünleşirilmektedir. B. Kontrol ve tahrik dolapları Santrifüj kontrol, operatör paneli ve frekans çeviriciler bulunmaktadır. Dolap ana güç kaynağı, santrifüj ve çevrebirimi cihazlarla (vanalar, pompalar vs.) arabirimlidir. C. Sensörlü santrifüj Santrifüj çeşitli emniyet ve pozisyon sensörleriyle donatılmıştır. Sensör verileri, ilgili santrifüjün kontrol ve tahrik dolabı tarafından denetlenmektedir.

8 8 Vakum kayış filtrelere kıyasla santrifüjün avantajları Önemli maliyet avantajları Daha düşük güç tüketim ve enerji yenileme sayesinde daha düşük enerji maliyeti Daha düşük su tüketimi nedeniyle indirgenmiş yıkama sıvısı maliyetleri Santrifüjler için daha az alan gerekliliği nedeniyle daha düşük inşaat maliyetleri (vakum kayış filtre tesisatına göre yaklaşık 2/3 daha az) Tamamen kapalı santrifüj sistemi içinde daha temiz işletim sayesinde daha düşük tesis giderleri İndirgenmiş bakım masrafları Daha iyi ürün kalitesi Daha etkin ürün yıkama özellikleri nedeniyle daha yüksek ürün saflığı Daha etkin sıvı ayrıştırma sayesinde daha düşük kalıcı nem (6 10 %-w/w) Çevre koruma Tamamen kapalı santrifüj sistemi sayesinde daha temiz ve sessiz çalışma ortamı Çevre açısından zararlı deponi alanlarında bertaraf edilmek yerine, alçıtaşını inşaat sanayinde kullanabilme imkanı Günümüzde, enerji, su ve bakım giderleri nin yanı sıra çevre korumaya verilen önem büyük ölçüde artmıştır. Ferrum alçıtaşı santrifüjleri bu hususlar açısından avantajlar sağlamaktadır. Avantajlar bant filtre santrifüj Toplam Maliyet Ürün Kalitesi Çevre Korum Ferrum alçıtaşı santrifüjün yukarıdan görüntüsü Toplam masraf Vakum bant filtre sistemine kıyasla, santrifüj sistemi daha yüksek satınalma masrafına neden olsa da daha düşük işletme masrafları sağlamaktadır (bakım, güç tüketimi vs). 4-5 yıllık işletme sonrasında bile santrifüj sistemi, vakum kayış filtre sistemine göre daha düşük toplam maliyet sağlamaktadır. Yaklaşık 4-5 yıl Zaman Santrifüj sistemi toplam maliyetleri Vakum bant filtre toplam maliyetleri Santrifüj sistemi satın alma maliyetleri Vakum bant filtre satın alma maliyetleri

9 Müşteri Odaklı Satış Sonrası Hizmetleri 9 Hizmetler kapsamıyla ilgili genel bilgiler Büyük yedek parça stoğu Müşteri hizmetleri ekibinin anında ve karmaşık olmayan desteği Dünya çapında servis merkezleri BGR 500 bazında bakım, inceleme, bakım sözleşmeleri Çeşitli değişimler, yükseltimler ve yeni tahrik ve kontrol sistemlerinin bütünleştirilmesi Müşteriye yönelik eğitim Müşteri hizmetleri ve danışma Dünya çapındaki müşterilerimiz için muhtelif servis merkezinin yanı sıra büyük çaplı deneyimli servis uzmanları ekibi sağlanmıştır. Böylece, hızlı ve karmaşık olmayan destek hizmetleri sağlanmaktadır. Büyük yedek parça stoğu Schafisheim daki fabrikamızda büyük çaplı yedek parça stoğu tutulmaktadır. Envanter ve dikkatli stok yönetimimiz sayesinde sürekli mevcudiyet ve kısa teslimat süreleri sağlanmaktadır. BGS 500 Bazında Bakım Sözleşmeleri Düzenli bakım işleri için, özel şartlara sahip bireysel bakım sözleşmeleri sunmaktayız. Ayrıca, tanımlanan aralıklarla tüm bakım işleri üstlenilmekte ve bu sayede, tesisin en yüksek düzeyde işletime hazır olması sağlanmaktadır. Müşteriye yönelik eğitim Sizler için bireysel eğitim kursları hazırlanmaktadır: örneğin santrifüj işlevlerine ilişkin detaylar, bakım ve işletiminin yanı sıra incelemeler, kontrol ve arıza tespit işlemleri. Son teknoloji stok yönetimi Büyük yedek parça stoğu

10 10 Proses mühendisliği Amacımız sizinle birlikte azami performans, asgari enerji tüketimine sahip, tutarlı ve tekrarlanabilir ürün kalitesi sağlayan, sorunsuz bir katı-sıvı ayrıştırmanın gerçekleştirilmesidir. Konfigürasyon Proses mühendislerimiz tarafından santrifüjler ve çevre birimi bileşenlerinin konfigürasyonu ihtiyaçlarınıza göre yapılmaktadır. Dünya çapında teslim edilen 6200 den fazla santrifüjle, katı-sıvı ayrıştırması konusunda engin deneyimden faydalanmaktayız. Ürün testleri Gereken şekilde ürün testleri tam donanımlı laboratuvarımızda veya doğrudan tesislerinizde gerçekleştirilmektedir. Talep edilmesi durumunda sahadaki mevcut tesislerinizin optimizasyonu gerçekleştirilerek pilot testler yapılabilecektir. İşletim halinde bir Ferrum alçıtaşı santrifüjü Proje yönetimi ve dokümantasyonu Etkin proje yönetimi Proje başlangıcından fabrikamızdaki kabul testleri (FAT) ve sahada fabrikanızdaki işletmeye alma (SAT) aşamasına kadar, proje müdürlerimiz tarafından profesyonel proje yönetimi garanti edilmektedir. Kararlaştırılan programa uygun olarak, projenin aşamalarının yanı sıra çeşitli onay aşamaları birlikte gerçekleştirilecektir. Açık dokümantasyon Santrifüjlerimizle birlikte tüm yönetmelikler ve standartların gereklerini yerine getiren kapsamlı, müşteriye özel dokümantasyon sağlanmaktadır. Bu dokümantasyona müşteri şartnamelerine uygunluk amacına yönelik dokümanlar (ör. 3.1 sertifikasyon), veri sayfaları, kullanım kılavuzlarının yanı sıra anlaşılır nitelikteki yedek parça katalogları dahildir.

11 Ferrum ürün çeşitlerin genel bilgileri 11 PM-230 itici tip santrifüj Mekanik itici tip tahrik Kimyasal uygulamalar P-32 ila P-120 itici tip santrifüjler Hidrolik itici tip tahrik Kimyasal uygulamalar VGC Dikey sıyırıcı tip santrifüjler Baca gazı alçıtaşı desülfürizasyon VBC Dikey sıyırıcı tip santrifüjler Kimyasal, farmasötik uygulamalar HPZ Yatay sıyırıcı tip santrifüjler Farmasötik uygulamalar HCZ Yatay sıyırıcı tip santrifüjler Kimyasal uygulamalar VTC Dikey üstten tahliyeli santrifüjler Kimyasal, farmasötik uygulamalar VTC-M Mobil Sistemler Dikey üstten tahliyeli santrifüjler Kimyasal, farmasötik uygulamalar VTC-I izolatör santrifüjler Dikey üstten tahliyeli santrifüjler Farmasötik, HAPI uygulamalar Etkisizleştirme sistemleri Ferrum InertoSafe SIL 2 Ferrum InertoSafe ATEX Otomasyon Müşteriye özel kontrol ve tahrik çözümleri, Ex zone 1 sınıfına kadar patlama koruması (94/9/EC Direktifi) Gerçek değerinde kullanılmış ekipman Ferrum Ltd. Tarafından fonksiyon testleri dahil onarım işlemleri, kısa teslimat süreleri, 12 ay garanti

12 12 Dünya Çapında 60 Temsilcilik İştirakler Merkez Ofis Ferrum Ltd. CH-5102 Rupperswil Telefon Faks Ferrum Inc. Houston, TX USA Telefon 877 WE FERRUM Faks FAX Ferrum India Mumbai, Telefon Faks /750/tr Santrifüj Teknolojisi Konserve Makineleri Döküm Teknolojileri Üretim Yıkama Sistemleri

Santrifüj Teknolojisi Yenilikler bizden faydalanmak sizden

Santrifüj Teknolojisi Yenilikler bizden faydalanmak sizden C e n t r i f u g e Te c h n o l o g y Santrifüj Teknolojisi Yenilikler bizden faydalanmak sizden Made in Switzerland Temel kimyasallar İtici tip santrifüjler Sürekli işletim Yüksek ürün yıkama verimi,

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

MACH_HELEZONLU PRES.

MACH_HELEZONLU PRES. MACH_HELEZONLU PRES www.machinno.com.tr MACH_HELEZONLU PRES Kendini kanıtlamış çamur susuzlaştırma sistemimizin yeni nesil ürünü Daha düşük elektrik tüketimi Daha düşük işletim ve bakım maliyeti Daha iyi

Detaylı

MACHPRESS VİDALIRESS. Alman Teknolojisi İle.

MACHPRESS VİDALIRESS. Alman Teknolojisi İle. MACHPRESS VİDALIRESS Alman Teknolojisi İle www.machinno.com.tr MACHPRESS Kendini kanıtlamış çamur susuzlaştırma sistemimizin yeni nesil ürünü Daha düşük elektrik tüketimi Daha düşük işletim ve bakım maliyeti

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

clarity - the new generation

clarity - the new generation clarity - the new generation we process the future Çevre Teknolojisi Hurda cam tasn f Cam benzersiz bir materyaldir. Özellikleri defalarca yapılan geri dönüşüm sirkülasyonlarında dahi değişmemektedir.

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Blowerlar ve Difüzörler SIVI TRANSFER ÜRÜNLERİ

Blowerlar ve Difüzörler SIVI TRANSFER ÜRÜNLERİ Blowerlar ve Difüzörler SIVI TRANSFER ÜRÜNLERİ Blowerlar, emisyona uğrayan ortamdaki havanın yüksek debide veya düşük basınç da transferini sağlayan, motordan aldığı kuvvet ile fanı döndüren tesisat ekipmanlarıdır.

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ.

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ. ÇEVRE DOSTU İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE www.himakmakina.com ISITMA SİSTEMLERİ ISITMA SİSTEMLERİ Daha Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Çevre Dostu Ürünler İçinizi ısıtacak profesyonel

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için En yüksek enerji verimliliği Atık ısıdan faydalanmaya yönelik müşteriye özel tasarım Tam otomatik sistem Çok kolay kullanım Paslanmaz çelikten

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki maddelerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

Global Çözümler Agir Sanayi

Global Çözümler Agir Sanayi Global Çözümler Agir Sanayi Problemlerinizi Anlayan Kişilerle Çalışın Global Tecrübe, Yenilikçi Çözümler 80 den fazla ülkede 2.500 üzerinde kişiden oluşan global ekibimiz ağır sanayideki işletme sorunlarıyla

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com EcoCCore Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut www.durr.com Temİzleme Prosesİne Değer Değer Katar Katar Parça yüzey kalitesine artan taleplerden dolayı, endüstriyel temizlik yöntemlerinin gittikçe karmaşıklaşan

Detaylı

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO!

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! İnşaat, yıkım veya nakliye veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı geri

Detaylı

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri Çekme Sistemleri Trainload Limited den Çekme Hizmetleri Trainload Limited in Çekme Sistemlerinde yük vagonunun ya da tamponun her iki ucuna bağlanan bir halat ve bir dizi çark vasıtasıyla bir vinç ünitesi

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

DORSET BİYOKÜTLE VE TAVUK GÜBRESİ KURUTMA SİSTEMİ

DORSET BİYOKÜTLE VE TAVUK GÜBRESİ KURUTMA SİSTEMİ DORSET BİYOKÜTLE VE TAVUK GÜBRESİ KURUTMA SİSTEMİ n Kurutma Biyokütle Biyogaz tesisi çıktısı Yonga Arıtma Çamuru Tavuk Gübresi Gıda atıkları vs. n Kompakt ve esnek n Peletleme tesisi n Sanitasyon n Çuvallama

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki mad- delerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology

Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology ile Akıllı kontrol ünitesi Dynamic Control Technology (DC-TEC)

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ SEKTÖRDE YENİ STANDARTLARI HAUS DEKANTÖRLERİ BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesislerinde kullanılmak

Detaylı

BANT KONVEYÖRLER SİSMAT ULUSLARARASI BANT KONVEYÖRLERİNİN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI UYGULAMALAR AKSESUARLAR BANT KONVEYÖRLER

BANT KONVEYÖRLER SİSMAT ULUSLARARASI BANT KONVEYÖRLERİNİN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI UYGULAMALAR AKSESUARLAR BANT KONVEYÖRLER BANT KONVEYÖRLER Bant konveyörler, malzemelerin bir noktadan diğerine taşınmasında etkin maliyetli ve basit özellikli mükemmel bir yöntemdir. Düz hareketli bandın basit tasarımı sayesinde bu konveyörler,

Detaylı

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Teslimat Kapsamı Uyumlu verici Uyumlu alıcı Uygulama alanı Ex onayları

Detaylı

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ TEMİZ İŞ www.durr.com MÜŞTERİYE YARAR MÜSTERİYE YARAR SAĞLAMAK SAĞLAMAK Kompakt standart sistem Talebe uygun sistem çözümü Dürr Ecoclean temizleme sistemleri serisi metal,

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi

Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi ÜRÜN BİLGİSİ Döner mekanizmalı toz filtreleme sistemi geniş çaplı kulanım alanlarına sahiptir. Basit kullanımlı, yüksek verimli çalışan toz filtreleme sistemi;

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. GENEL Yapılarda bugüne kadar yağmur suyunun drenajı ile ilgili olarak konvansiyonel sistemler kullanılmıştır. Konvansiyonel yağmur drenajı, yatay hatta %2-3 derece eğim verilmesi ile suyun hava ile yer

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3AR3D2 6034568 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3ar

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

KOMPRESÖR REVİZYONLARI

KOMPRESÖR REVİZYONLARI PNÖMATİK NAKİL NKM MAKİNA, hububat,yem,granül,çimento vb.sanayi sektörlerinde tanecikli malzemelerin,hava basıncı ve vakum yöntemiyle taşınması için gerekli olan pnömatik nakil sistemlerini başarıyla uygulamaktadır.

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE23-2MF2D3 UE23-2MF A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE23-2MF2D3 6026146 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue23-2mf H I J K L M N O

Detaylı

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE43-3AR3D2 UE43-3AR A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE43-3AR3D2 6034568 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue43-3ar

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Dikey Tip Karıştırıcı

Dikey Tip Karıştırıcı Dikey Tip Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Dikey tip karıştırıcı müşterilere yüksek verimli çözümler sunmaktadır. Çeşitli şekil ve boyutlarda toz ürünler, ıslak ürünler ve macunların karışımı için uygundur. Yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Çok amaçlı dolap konstrüksiyonu için sürgü kapak sistemi. TopLine M

Çok amaçlı dolap konstrüksiyonu için sürgü kapak sistemi. TopLine M Çok amaçlı dolap konstrüksiyonu için sürgü kapak sistemi. TopLine M TopLine M Gövde kontrüksiyonunda tasarım özgürlüğü Yeni geliştirilen sürgü kapak sistemi TopLine M, özellikle montajı müşteriler tarafından

Detaylı

Bursa OSB Atıksu Arıtma Tesisi

Bursa OSB Atıksu Arıtma Tesisi Bursa OSB Atıksu Arıtma Tesisi Açıklama: Bu çalışmada, konu atıksu arıtma çamurlarının en ekonomik şekilde uzun süreli ve problemsiz bir işletme ile susuzlaştırılması amacıyla HUBER Burgu Pres (Screw Press)

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 DUSTHUNTER SB30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER SB30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa PHT-CB1X0ST10S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PHT-CB1X0ST10S0AMS0Z PHT BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PTCBX0ST0S0AS0Z PT PTCBX0ST0S0AS0Z PT A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PTCBX0ST0S0AS0Z 60409 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pt I J

Detaylı

Dikey Helezon Karıştırıcı

Dikey Helezon Karıştırıcı Dikey Helezon Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Dikey Helezon Karıştırıcı müşterilere yüksek verimli çözümler sunmaktadır. Çeşitli şekil ve boyutlarda toz ürünler, ıslak ürünler ve macunların karışımı için uygundur.

Detaylı

Dikey Tip Karıştırıcı

Dikey Tip Karıştırıcı MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET Dikey Tip Karıştırıcı www.isimsan.com.tr ÜRÜN BİLGİSİ Dikey tip karıştırıcı müşterilere yüksek verimli çözümler sunmaktadır. Çeşitli şekil ve boyutlarda toz ürünler, ıslak

Detaylı

Yakma İşlemi Basitleştirildi

Yakma İşlemi Basitleştirildi Yakma İşlemi Basitleştirildi Yakma Sistemlerinin Kontrolü ve Optimizasyonunda Önde Gelen Uzmanlık Yakma tekniği sensörleri ve sistemleri www.lamtec.de LAMTEC Yakma Yönetim Sistemleri Yakma Sistemlerinin

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER T200 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-3M5-2MC-MKLB 6037422 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi

10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi HAKKIMIZDA Yerel tecrübe, sektörel birikim, ilk kurumsal yapı... 10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi Uluslararası alanda halen kullanılan başlıca

Detaylı

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa Combiprobe CP100 B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Combiprobe CP100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR Spiral ızgara, genellikle dar kanallarda kullanılan ince ızgara modelidir. Bu ızgaralar bilhassa mayalı içki endüstrisi, tekstil endüstrisi, mezbahalar,

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

Bağlantıya hazır konteyner seçeneklerimizle... 3.000 kw el. a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri. Maksimum verimlilik.

Bağlantıya hazır konteyner seçeneklerimizle... 3.000 kw el. a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri. Maksimum verimlilik. 3.000 kw el a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Maksimum verimlilik. Bağlantıya hazır konteyner seçeneklerimizle... Isıya ve elektriğe ihtiyaç duyulan her yerde... Enerji verimliliği ve iklim koruma

Detaylı