Girişimcilik Ödülü Kampüsümüzde Sahibini Buldu İSZÜ Sosyal Bilimler Dergisi Çıktı Bölümlerimizi Tanıyalım: Mimarlık

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Girişimcilik Ödülü Kampüsümüzde Sahibini Buldu İSZÜ Sosyal Bilimler Dergisi Çıktı Bölümlerimizi Tanıyalım: Mimarlık"

Transkript

1 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ OCAK 2013 YIL 2 SAYI 11 Girişimcilik Ödülü Kampüsümüzde Sahibini Buldu İSZÜ Sosyal Bilimler Dergisi Çıktı Bölümlerimizi Tanıyalım: Mimarlık

2 01 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Girişimcilik Ödülü Kampüsümüzde Sahibini Buldu İGİAD (İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği) tarafından her yıl verilen, Girişimcilik Ödülü bu yıl, üniversitemiz kampüsünde düzenlenen törenle sahibini buldu. Törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Alkan ve çok sayıda davetli katıldı. İGİAD tarafından bu yıl 10 uncusu düzenlenen, Girişimcilik Ödülü üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen törenle sahibini buldu. Üniversitemiz adına konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Adem Esen, ahlaki değerler ve medeniyetimizin öz değerleri olmadan iktisadi kalkınmanın çok zor olduğunu belirterek, Bu çerçevede işçi-işveren diyaloğu çok önemlidir. Sanal piyasalarla ülkeyi kalkındırmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz görüyoruz. Onun için reel piyasalar, kazanan, alın teri döken ve alın terini koruyan insanlara ihtiyaç vardır. Kalkınmamızda, şirketlerimizin büyümesinde işçi-işveren diyaloğunu muhakkak ki geliştirmemiz gerekir diye konuştu.

3 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 02 İSZÜ HABER Unutulmayan Miras: Güney Afrika da Osmanlılar Konferansı Üniversitemiz ve Afrika Stratejik Araştırmalar Merkezi (AFSAM) tarafından organize edilen, Unutulmayan Miras: Güney Afrika da Osmanlılar konferansı kampüsümüzde gerçekleştirildi. Osmanlı yönetimince Müslümanlar arasındaki ihtilafları çözmek için Güney Afrika ya gönderilen Ebubekir Efendi nin torunu Şule Rashida Efendi Emjardi de konferansa katılarak, Türkiye ye olan sevgisini dile getirdi. Şule Rashida Efendi Emjardi, ailesinin yaşamı ve çekilen zorluklardan bahsederek, vatan hasreti çektiği için Türkiye ye döndüğünü belirtti. Şule Rashida Efendi, Güney Afrika daki Türklerin bulunmasını ve onlara sahip çıkılmasını istiyorum. Memleketimiz zor günler gördü. Ama biz de orada zor günler gördük. Bize sahip çıkmanızı bekliyorum dedi. Konferansa katılan, Araştırmacı Yazar Ahmet Uçar, Güney Afrika da yaşayan Osmanlılar hakkında bilgi verdi. Güney Afrika ya gönderilen Ebubekir Efendi nin yaşamından da bahseden Ahmet Uçar, Müslümanlar arasındaki ayrılıkları bitirmek için uğraşırdı. Orada İslam Dünyasının ilk kız mekteplerinden birini hanımı gözetiminde açmıştır dedi. Konferansın sonunda, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Kemal Yoğurtçu ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Nizamettin Erduran, konuşmacılara İstiklal Marşı Murakkası hediye etti. Kampüsümüzü gezen Şule Rashida Efendi Emjardi ve Ahmet Uçar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İnan ile de görüştü. Rehber Öğretmenler Kampüsümüzde Toplandı Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı, Küçükçekmece Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde, ilçe genelindeki rehber öğretmenlere verilen eğitim seminerlerine üniversitemiz ev sahipliği yapıyor. Üniversitemiz Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinasyonu ile gerçekleşecek olan eğitim seminerlerine, her hafta 40 rehber öğretme katılacak. İlk olarak 15 Ocak Salı günü gerçekleştirilen seminerde, Psikolog ve Özel Eğitim Uzmanı Sezgin Kartal, Kaynaştırma öğrencilerinin okullarda görülen davranış problemleri ile baş etme yöntemleri ve aile eğitimi konusunda rehber öğretmenleri bilgilendirdi.

4 03 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Gıda Güvenliği Denetimi Yapıldı Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından öğrencilerimiz ve personele hizmet veren yemekhane ve kantinde gıda güvenliğine yönelik olarak hijyen denetimleri yapıldı. Denetime, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Nazlı, Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Halime Pehlivanoğlu, Yrd. Doç. Dr. Hüsniye İmamoğlu, Araştırma Görevlisi Görkem Özülkü ve Merve Tomaş ile öğrenciler katıldı. İlk olarak yemekhanede yapılan denetimde, malzemelerin depolanması, hazırlanması, pişirilmesi ve servis edilmesine kadar olan süreçler görsel olarak incelendi. Buna göre, sıcaklık, rutubet, havalandırma gibi ortam koşulları ile zemin, duvar, kapı-pencere, tezgah, katı atıklar gibi işyeri koşulları ve personel hijyeni detaylı bir şekilde gözden geçirildi. İkinci olarak, mikrobiyolojik hijyen kontrolleri için hava, su ve yüzeyler gibi işyeri koşullarından, ayrıca çalışan personelin ellerinden ve kullanılan alet-malzemeler ile hazırlanan yemeklerden numuneler alındı ve bölüm gıda laboratuvarında analiz edildi. Kış bahçemizde yer alan kantinde ise ürünlerin içeriği, son kullanma tarihleri, sağlıklı ortamda hazırlanıp hazırlanmadığı ve personelin temizliği incelendi. Üniversitemiz yemekhane ve kantininde verilen hizmet kalitesinin korunması ve arttırılması amacıyla yapılan bu denetimler Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından her ay tekrarlanmaya devam edecek. Mehmet Müezzinoğlu ndan Rektörümüze Ziyaret Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, kampüsümüze gelerek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen i ziyaret etti. Prof. Dr. Adem Esen ile bir görüşerek, üniversitemiz hakkında bilgi alan Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra kampüsümüzde kısa bir gezinti yaptı. Öğrencilerimizle de sohbet eden Müezzinoğlu, başarılar dileyerek kampüsümüzden ayrıldı. Prof. Dr. Adem Esen tarafından, Mehmet Müezzinoğlu na İstiklal Marşı Murakkası takdim edildi.

5 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 04 İSZÜ HABER Rektörümüz, Çocuk Gelişiminde Belediyelerin Rolü nü Anlattı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, UNICEF ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2015 Sonrası Gündemde Erken Dönem Çocuk Gelişimine İlişkin Ulusal İstişare Toplantısı na katıldı. Dedeman Oteli nde düzenlenen toplantıya katılan Prof. Dr. Adem Esen, Türkiye de Erken Çocukluk Gelişiminde Belediyelerin Rolü konulu bir sunum yaptı. Toplantıya, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Savcı, Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Belgin Parlakyıldız ve Araştırma Görevlisi Ayşe Büşra Dönmez de katıldı. Prof. Dr. Adem Esen, Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı nda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Afyonkarahisar da düzenlenen Denetim Komisyonları Eğitimi ne konuk olarak katılarak, Büyükşehir Belediyelerinde Denetim Komisyonlarının Çalışması konulu bir sunum yaptı. Rektörümüz Afyon da Lise Öğrencileriyle Buluştu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, Türkiye Belediyeler Birliği nin düzenlediği bir programa katılmak üzere gittiği Afyonkarahisar da lise öğrencileriyle bir araya geldi. Prof. Dr. Adem Esen, ilk olarak Afyonkarahisar Özel Zafer Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Lise müdürü ile görüşen Esen, öğrencilere geleceğin iş alanları hakkında bilgi verdi. Daha sonra Afyonkarahisar İmam Hatip üniversitemiz ve bölümler hakkında bilgilendirdi Lisesi ne geçen Prof. Dr. Adem Esen, öğrencileri, ve müdür İbrahim Selvi ile görüştü.

6 05 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Geleceğin Üniversitesi, 01 Kasım Mayıs 2013 Üniversitemiz Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen, Geleceğin Üniversitesi, Geleceğin İş Alanları projesi kapsamında çok sayıda lise ve dershane kampüsümüze gelmeye devam ediyor. Üniversitemize gelemeyen lise ve dershanelere de akademisyenlerimiz ile birlikte gidiyoruz. Proje kapsamında üniversiteye hazırlanan öğrencilere bölümler, doğru tercih, geleceğin iş alanları ve bir çok konu hakkında bilgiler verilerek, soruları cevaplıyoruz. OCAK AYINDA BULUŞTUĞUMUZ LİSE VE DERSHANELER Başakşehir Final Dershanesi Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi Halkalı Uğur Dershanesi Bağcılar Orhangazi Lisesi Gaziosmanpaşa Birey Dershanesi Zeytinburnu Haluk Ündeğer Lisesi Çapa Kültür Dershanesi Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi Bağcılar Kültür Dershanesi Küçükçekmece Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Lisesi Sultangazi Kültür Dershanesi Küçükçekmece Eşref Bitlis Kız Meslek Lisesi Ümraniye Birikim Dershanesi Kabataş Ticaret Meslek Lisesi

7 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 06 İSZÜ HABER Geleceğin İş Alanları 01 Kasım Mayıs 2013

8 07 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Gençlerimizden Makedonya ya Kütüphane Projesi Üniversitemiz Sosyal Gençlik Kulübü nün öncülüğünde başlatılan proje ile Makedonya İştip te, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanesi kurulacak. Proje başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen toplanan kitap 2 bin 500 ü geçti ve her geçen gün bu sayı artıyor. Rafta Durmasın Kardeşlerimiz Okusun sloganı ile başlatılan bu sosyal sorumluluk hareketine, 15 Mart 2013 tarihine kadar kitap bağışlanabilecek. Eğitimde Kalite Arayışları Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, Kırım Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen, Eğitimde Kalite Arayışları konulu toplantıya katılarak bir konuşma yaptı. Toplantıda, Türkiye de eğitim kalitesinin artırılması konusu ele alındı. İSZÜ de Horon Sesleri Üniversitemiz Müzik Kulübü nün katkılarıyla ilki gerçekleştirilen, Yöresel Müzik Şenliği nin ilk konuğu, Karadeniz müziğinin genç sesi Nanuris oldu. Spor Salonu nda gerçekleşen konsere öğrencilerimiz yoğun ilgi göstererek, horon teptiler. Müzik Kulübü nün katkılarıyla organize edilen Yöresel Müzik Şenliği, Karadeniz ezgileriyle başladı. Yöresel sanatçıların ve grupların katılacağı etkinliğin açılışı, Nanuris gurubuyla yapıldı. Karadeniz müziğinin genç sesleri olarak bilinen Nanuris, üniversitemiz öğrencilerine güzel bir gece yaşattı.

9 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 08 İSZÜ HABER İSZÜ Sosyal Bilimler Dergisi Çıktı Alanında uzman akademisyenler tarafından yazılan özgün ve nitelikli makalelerin yer aldığı Sosyal Bilimler Dergisi nin önemine vurgu yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, Süreli bir yayın olarak evrensel boyutları, bilimsel ve teknik kalitesiyle, geçmiş ve gelecek arasında bir köprü olacak, nesilleri sağlam ve bilimsel temeller üzerinde aydınlık yarınlara taşıyacaktır. Bu dergi, bilgi çağının yenilikleri ile donanmış, bilimsel araştırmaların önemine inanmış, yetenekli, nitelikli ilim adamları tarafından sahiplenilmiştir. Yazılarıyla dergiye hayat verenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum dedi. Prof. Dr. Nazlı nın GDO ve Biyoteknoloji Konulu Makalesi Yayımlandı Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Nazlı nın, GDO ve Biyoteknoloji konulu makalesi, Perakende Çağı Dergisi nin Kasım Aralık 2012 sayısında yayımlandı. Mustafa Çakır ın Yeni Makalesi Yayımlandı Üniversitemiz Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi nde Araştırmacı olarak görev yapan Mustafa Çakır ın Güney Afrika Ekonomik Döngü Hareketlerinin BRIC Ülkeleri ile İlişkisi başlıklı makalesi, Güney Afrika nın araştırma programında Economic Research Southern Africa (ERSA) yayımlandı. Kişisel Yeteneklerinizi Geliştirin Üniversitemiz Müzik, İletişim ve Fotoğrafçılık Kulüpleri nin katkılarıyla sertifikalı Gitar, Diksiyon ve Fotoğrafçılık kursları düzenleniyor. İlgilenen bütün öğrencilerimizi yeni hobiler edinmeye davet ediyoruz.

10 09 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ BÖLÜMLERİMİZİ TANIYALIM Prof. Dr. Oktay CANSUN Mimarlık Lisans Programı, toplam 133 kredilik bir program olup normal bitirme süresi 8 sömestrden oluşan 4 akademik yıldır; her teorik ders ve her uygulamalı 2 ders saati bir krediye karşılık gelecek şekilde toplam 87 saat teorik ve 92 saat uygulamalı derslerden oluşmaktadır. Bölümümüzün Genel Amacı Mimarlık alanında kaydedilen bilimsel ve mesleki gelişmelere duyarlı, ulusal ve uluslararası platformlarda gerçekleştirilen araştırma ve uygulamaları anlayabilen ve yorumlayabilen, bu alanda çalışmalar yapabilen meslek mensupları yetiştirmektir. Programımız çağdaş teknolojik bilgi, tarih ve toplum bilinci ile donanmış, çevre ve etik değerlere duyarlı, üretici, uygar mimarlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Teori ve pratiğin bir arada yürütüldüğü eğitimimiz sayesinde öğrencilerin iş dünyasının aradığı nitelikte, mimari kavramları iyi özümsemiş, yabancı dili güçlü, uluslararası rekabet içinde yer alan mimarlar olarak mezun olmaları amaçlarımız arasındadır. Misyonumuz teknoloji alanında en ileri eğitim-öğretim ve araştırma tekniklerini kullanarak toplumun teknolojik, sosyoekonomik ve kültürel düzeyinin yükseltilmesine yönelik katma değeri yüksek ürün ve çalışmaları hedefleyen, Mimarlık ülkenin kalkınma ve gelişmesinde önderlik yapacak, eğitim-öğretim ve araştırmada ulusal ve uluslararası düzeyde rekabetçi, yenilikçi, araştırıcı, katılımcı ve özverili, meslek etiğine ve insani değerlere saygılı, sorumluluk sahibi meslek insanları yetiştirmektir. Amaç Ulusal ve uluslararası bilgi ve değerlerin sentezinde araştırmacı, üretici, paylaşımcı bireyler yetiştirir. Özgün eğitim ortamında teorik, uygulamalı dersler ve proje stüdyolarında temel bilgiler pekiştirilmektedir. Öğrencinin görsel kültürünün, dünya ve kent vizyonunun gelişmesi için etkinlikler desteklenmektedir. Temel zorunlu dersler ve mimari proje çalışmaları ile öğrencilerimizin istediği konuda kendilerini geliştirmeleri için uygun ortamlar sağlanmaktadır. Seminer, sempozyum, kongre, sergi, yarışma gibi teknik ve sosyal konularda da gelişim ve paylaşımlar desteklenmektedir. Hedef İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mimarlık Bölümü, geçmişin senteziyle geleceği tasarlayabilen, özgün ve etik, çevreye duyarlılığı yüksek, sanatsal ve teknik bilgisi yüksek, tasarlanan konular ve insan ihtiyaçları konusunda hassas, esnek düşünebilen, disiplinli çalışan, duyarlılığı ve farkındalığı yüksek, bilgiye ulaşmayı öğrenen, teknik uzmanların yetiştirilmesidir. İMTİYAZ SAHİBİ İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Adına Prof. Dr. Adem ESEN (Rektör) İLETİŞİM Halkalı - Küçükçekmece İSTANBUL T: (pbx) F: / Yayın Türü: Süreli Yayın Ayda Bir Yayınlanır

11

12

Yeni Dönem Yeni Heyecan. İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı

Yeni Dönem Yeni Heyecan. İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ EYLÜL 2012 YIL 1 SAYI 7 www.iszu.edu.tr Yeni Dönem Yeni Heyecan İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Kaynaklara Yolculuk

İSZÜ BÜLTEN. Kaynaklara Yolculuk İSZÜ BÜLTEN İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ MART 2012 YIL 1 SAYI 3 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Kaynaklara Yolculuk» ULUSLARARASI İSLAM EKONOMİSİ VE FİNANSI ÇALIŞTAYI» PANEL: TÜRKİYE DE

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ » 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ

İSZÜ BÜLTEN. Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ » 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ İSZÜ BÜLTEN HABER BÜLTENİ ŞUBAT 2012 YIL 1 SAYI 2 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ» 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ» LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIMIZ BAŞLADI» REHBER ÖĞRETMENLER

Detaylı

Tarih ve Doğayla İç İçe Eğitim

Tarih ve Doğayla İç İçe Eğitim İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ MAYIS 2013 YIL 2 SAYI 14 www.iszu.edu.tr Tarih ve Doğayla İç İçe Eğitim 2.Bahar Şenliği Coşkusu İSZÜ Dragon Boat Yarışlarında Üçüncü Oldu Günay, Üniversite

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi

Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ TEMMUZ-AĞUSTOS 2012 YIL 1 SAYI 6 www.iszu.edu.tr Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi Tarihi Kampüste Açık Hava İftarı Somalili Öğrenciler

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Bir Kampüs Üniversitesi. 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması

Bir Kampüs Üniversitesi. 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ MAYIS 2012 YIL 1 SAYI 5 www.iszu.edu.tr Bir Kampüs Üniversitesi 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması 01 İSZÜ HABER

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI EĞİTİM REHBERİ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU e-posta subyo@aku.edu.tr

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk, Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, Sıfır Atık Projesi kapsamında İstanbul Valiliği Çevre

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Bir okuldan daha fazlası...

Bir okuldan daha fazlası... Bir okuldan daha fazlası... Fakülte Koleji açılıyor www.fakultekoleji.com ÖĞREN KAVRA DEĞİŞ Kolejimizde eğitim öğretim süreci, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkarmayı

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2016 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Liselerinden sonra Anadolu yakasında açılan okulumuza

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 30 Ekim 2017 İAÜ Yeni Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi 05 Ekim 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Açılış Töreni Başkan Yardımcısı

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-222-330b-9b07-d4e kodu ile teyit edilebilir. EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KARİYER GELİŞTİRME MERKEZİ 2011 2012 İSTANBUL KAGEM FAALİYETLERİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KARİYER GELİŞTİRME MERKEZİ 2011 2012 İSTANBUL KAGEM FAALİYETLERİ TARİH ETKİNLİK ADI EĞİTİMCİ ADI-SOYADI 22-26.0.2011 23-2.0.2011 (ÖĞRETMENLERE YÖNELİK) (YARDIMCI PERSONELE YÖNELİK) DOÇ.DR. GÜL ŞENDİL UZM. PSK. DANIŞMAN BURCU DÜNDAR DOÇ.DR. GÜL ŞENDİL UZM. PSK. DANIŞMAN

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Öğr.Dek. Prg(2) Öğr.Dek.Prg(3) Öğr.Dek. Prg(4) Öğr. Kon. Pr(10) YEMEK STANTLARI YEMEK STANTLARI

Öğr.Dek. Prg(2) Öğr.Dek.Prg(3) Öğr.Dek. Prg(4) Öğr. Kon. Pr(10) YEMEK STANTLARI YEMEK STANTLARI 11.9.2017 Pzt 12.9.2017 Salı 13.9.2017 Çrş 14.9.2017 Prş 15.9.2017 Cuma 09.00-10.00 Öğr. Kon. Prg(1) ELS Dersleri ELS Dersleri ELS Dersleri ELS Dersleri 10.00-11.00 Öğr.Dek. Prg(1) ELS Dersleri ELS Dersleri

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir.

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI 26.09.2014 tarihinde İAÜ Florya Yerleşkesinde İstanbul

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU 1. Genel Bilgiler a) Misyon Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bilim ve teknolojiden yararlanan, evrensel ve toplumsal değerlere

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs

Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs 01 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ www.iszu.edu.tr HABERLER Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs Çevreye duyarlı, enerji tasarruf yöntemlerini kullanan, sürdürülebilir kalkınmaya

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 2015 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ TAKDİM 2006 yılında kurulan ve değer üreten üniversite sloganıyla yeni kurulan üniversiteler arasında

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ

AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER 2012-2016 1 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 2014 yılında idari nedenlerden dolayı veri toplanamadığı için analiz

Detaylı

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU 24 Mayıs 20 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Heraklitos Okulumuz; Esentepe Mahallesinde 4500m2 arsa üzerine zemin+2 kat olarak inşa edilerek 4

Detaylı

Devam Eden Etkinlikler

Devam Eden Etkinlikler Devam Eden Etkinlikler Fakülte / Bölüm: Edebiyat Fakültesi/ Felsefe Tarih Konu: Havzalar, Kişiler ve Eserler ile İslam Felsefe-Bilim Tarihi Konuşmacılar: Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu Hedef Kitle: Akademisyenler,

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

ANÇADER. Evrensel Değerleri Bilen, İlerlemeyi Teşvik Eden, Bir Anlayış İçin... ANADOLU ÇALIŞANLARI EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

ANÇADER. Evrensel Değerleri Bilen, İlerlemeyi Teşvik Eden, Bir Anlayış İçin... ANADOLU ÇALIŞANLARI EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ Evrensel Değerleri Bilen, İlerlemeyi Teşvik Eden, Bir Anlayış İçin... ANÇADER ANADOLU ÇALIŞANLARI EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 0312 229 79 26-27 www.ancader.org.tr Biz Kimiz? Derneğimiz Üye ve gönüllülerinden

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Tarih ve Doğayla İç içe eğitim » BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU » MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ

İSZÜ BÜLTEN. Tarih ve Doğayla İç içe eğitim » BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU » MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ İSZÜ BÜLTEN HABER BÜLTENİ OCAK 2012 YIL 1 SAYI 1 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Tarih ve Doğayla İç içe eğitim» BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU» MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

BASKAN TOPRAK ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. YUNUS SÖ...

BASKAN TOPRAK ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. YUNUS SÖ... BASKAN TOPRAK ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ PROF. DR. YUNUS SÖ... Portal : www.habermrt.com İçeriği : Gündem Adres : http://www.habermrt.com/3-bolge/avcilar/baskan-toprak-istanbul-universitesi-rektoru-prof-dr-yunus-soyleti-agir

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE KULÜBÜ YEŞİL SEKTÖR TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü (YTÜÇEV); sürdürülebilir gelişim sürecinde sanayi, sosyal yaşam ve çevre boyutlarının

Detaylı

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ

HAKKINDA DUYURU ŞİİR DİNLETİSİ VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA DUYURU Sayın Velilerimiz, Okullarımızda (Okul Öncesi- İlkokul-Ortaokul-Lise) 2013-2014 Öğretim yılı 2. Dönem haftalık veli- öğretmen görüşmelerimiz, 09 Haziran 2014 Pazartesi

Detaylı

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül

S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Göreve Başlamaları 02 Eylül T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR TARİH EYLÜL 2013 1 Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları

Detaylı

Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı

Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı Mustafa Kemal Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 2012-2013 Cemil Meriç Yılı etkinlikleri kapanış töreni Hatay Kültür Merkezi nde geniş

Detaylı

AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı

AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı Fakültemizin, Mustafa Saffet Anadolu Lisesi ile yaptığı protokol çerçevesinde hazırlanan Işık ve Sağlık adlı

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ NO ETKİNLİK ADI TARİHİ KATILAN ÖĞRENCİ SAYISI 1 2 3 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ LİVİNG AND DOİNG İN SPACE YGS-LYS HAKKINDA BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALAR

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. Raporu 2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ( ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021 yılı sonuna

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU ÇİFTEHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU 2016 ÇİFTEHAN Etkinlik Tarihi : 19/09/2016 Etkinlik Süresi : Açılış Programı Ön Hazırlık Çalışmaları

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ 2016-2017 PROJENİN ADI: Bende Varım Öğretmenim PROJENİN AMACI: Öğrencilerimizin; Okul kültürüne uyum sağlaması, Akademik alanda başarılı olması, Sosyal alanda başarılı olması,

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

LBG ISTANBUL,YILDIZ PARTNERLİK KİTAPÇIĞI

LBG ISTANBUL,YILDIZ PARTNERLİK KİTAPÇIĞI LBG ISTANBUL,YILDIZ 2018-2019 PARTNERLİK KİTAPÇIĞI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1911 den beri, 107 yılı aşan geçmişi ile birlikte, İstanbul da kurulan Yıldız Teknik Üniversitesi eğitim, araştırma ve kültür

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER SAYFA 2 2014-20 15 SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER 23-27 Kasım 2017 tarihleri arasında eğitimci yazar Alişan KAPAKLIKAYA okulumuzda bir dizi seminer programları sundu. Her biri en az iki saati bulan

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye

Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan

Detaylı

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Dünyada En Hızlı Yaşlanan İkinci Ülke: Türkiye 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında,izmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü SANAYİYE BİLGİ VE TEKNOLOJİ TRANSFER ETME temel hedefiyle 2017 yılından itibaren yeni bir dönem başlamıştır. Bilecik Şeyh

Detaylı

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 33136620/100/5986779 31.05.2016 Konu: Mesleki lar ( Haziran -2016). DAĞITIM YERLERİNE İlgi : İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30.05.2016 tarih

Detaylı