Profesyonel yansıtma, sıra dışı değer. LV Serisi Canon ultra portatif projektör serisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Profesyonel yansıtma, sıra dışı değer. LV Serisi Canon ultra portatif projektör serisi"

Transkript

1 Profesyonel yansıtma, sıra dışı değer LV Serisi Canon ultra portatif projektör serisi

2 Denenmiş, test edilmiş teknolojiler LV-X310ST, LV-X320, LV-WX310ST, LV-WX320, LV-WX300UST ve LV-WX300USTi Canon'un ultra portatif LV serisiyle, görüntüleme teknolojilerinde bir dünya liderinden hizmet aldığınızı bilerek, ister yönetim kurulu odalarında ister aydınlık toplantı salonlarında olsun, her ortamda ve her seferinde en yüksek kalitede yansıtma elde edeceğinizden emin olabilirsiniz. Bu projektör serisi sessiz işlem, uzun lamba ömrü ve olağanüstü değer sunar. Hepsi aynı yüksek görüntü kalitesine ve kullanım kolaylığına sahiptir; Canon gibi güvenilir bir markadan beklenen güvenilirlikle işlem yapar. Serideki tüm projektörler PC den geniş ekrana yansıtma için WXGA modelleri dahil, farklı çözünürlük seçenekleriyle birlikte en az 3000 lümen parlaklık sunar. LV projektör serisindeki tüm modellerde kullanılan yüksek kaliteli DLP teknolojisi ile sunumunuzdaki renklerin her zaman aslı gibi net ve parlak şekilde yansıtılacağından emin olabilirsiniz. Her ortama uygun bir projektör Enerji tasarruflu; masrafı ve güç tüketimini azaltın İş yerinde, kurumsal sunumlarda, eğitim sektöründe veya ticari ortamlarda, ister güçlü aydınlatmalı bir odada, ister bir laboratuvarda veya büyük ders amfilerinde projeksiyona ihtiyacınız olsun, size uygun bir projektör seçeneği vardır. Yer sıkıntısı olduğunda çok kısa bir mesafeden bile büyük ekrana yansıtma yapabilen Ultra Kısa Mesafeli projektörler de vardır. Yollardayken Projektörü taşırken ve hareket halinde çalıştığınız zaman projektörü ve kablolarını korumak için küçük taşıma çantasını kullanabilirsiniz (Ultra kısa mesafeli modeller hariç). Projektörlerin Ekonomi Modunda çalıştırılabilmesi sayesinde daha az bakım gerekir ve çalıştırma masrafı azalır. Bazı projektörlerde lamba ömrü 8000 saate kadar çıkar. Akıllı lamba söndürme sistemi, kontrast veya doğal renk kaybına yol açmadan %20'ye kadar daha az güç kullanır. Güç tüketimi standby konumundayken de (genelde 0,5 W tan düşük) düşüktür ve projektör Ekonomi Modunda sadece 29dBA ile sessiz çalıştığından, işlem sırasında gürültü çıkararak dikkatleri dağıtmaz.

3 Sıra dışı değer sunan seçenekler arasında her bütçeye uygun bir model vardır. Kurulumu ve çalıştırması kolay Otomatik özellikleri sayesinde LV projektörünüzü kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tek yapmanız gereken projektöre PC veya başka bir giriş kaynağını bağlamaktır. Otomatik Giriş Arama, sinyali belirler ve ayarları sinyale uygun şekilde yapar. Rehber işlevi de cihaz içinde otomatik arıza tespiti yaparak doğru ayarları bulmanıza yardımcı olur. Dar alanlarda bile yüksek kalitede dijital yansıtma yapabileceğinizden emin olabilirsiniz. XGA ve WXGA modellerinde HDMI desteğinin olması sayesinde projektör PC lere, DVD oynatıcılara, vb. bağlanabilir. En yüksek düzeyde kullanım kolaylığı için dahili 10W'lık güçlü hoparlör, harici ses sistemi kurmaya gerek kalmadan ses kullanma imkanı sunar. Harici ses sistemine bağlanmak isterseniz, line out bağlantısını kullanabilirsiniz. Bakımı kolay Tavana monteli projektörlerde lambaların sorunsuz bir şekilde değiştirilebilmesi bakımı kolaylaştırır. Hava filtresinin olmaması, filtre değiştirme gerekliliğini ortadan kaldırdığı için tasarruf oranını artırır. Esnek bağlantılar Projektörün kontrolü ve kumandası PJLink destekli ağ portu veya seri kontrol portu kullanılarak kolaylıkla yapılabilir. Uzaktan kumanda ile projektörü açıp kapatabilir, ayarları değiştirebilir ve lamba kullanımını kontrol edebilirsiniz.

4 Canlı görüntü kalitesi ve kolay kurulum Esnek otomatik ayarlar Bulunduğunuz yere göre en iyi sunum ayarlarını bir ön ayarlı görüntü modu belirleyerek otomatik olarak seçin. Sunum modu metin ağırlıklı sunumlar için, Standart mod ise renkli görüntü ve video yansıtması için idealdir. srgb modu kamera ayarlarına uygundur, Film video izleme için optimize edilmiştir. Mevcut iki Kullanıcı ayarı da size mükemmel esneklik sunar. Kendinize açılış ekranı yapın Görünü Yakalama özelliği sayesinde açılış ekranını özelleştirebilir; isterseniz ekrana çeşitli logolar, bir hoş geldiniz notu, fotoğraflar, iletişim veya destek bilgilerini yerleştirebilirsiniz. Kapatın ve çıkın Direkt güç kapatma özelliği projektörü kapatmayı kolaylaştırır; açma/kapama düğmesini, uzaktan kumandayı veya kontrol panelini kullanmaya gerek kalmadan kapatıp çıkabilirsiniz. Güvenli işlem Parola koruması yetki dışı kullanıcıların erişmesini önler. Kazara yanlış tuşa basılmasını engellemek için Kontrol Paneli Kilit Tuşuna basın ve sunum sırasında içiniz rahat olsun. Otomatik Giriş Arama Etkin giriş terminalini tespit eder ve kendini buna göre yapılandırır. Dahili Hoparlörler ve Mikrofon işlevi MIC işlevi ve ses çıkışı özelliği herhangi bir harici ses ekipmanına gerek kalmadan sunum yapabilmenize imkan tanır. Ekran Rengi düzeltmesi Yansıtma yüzeyinde renk telafisi yaparak doğal görünümlü renkleriyle kusursuz görüntüler sunar. 5 farklı renkli ayarının olmasıyla kara tahtaya, yeşil tahtaya veya diğer renkteki yüzeylere yansıtırken renkler doğal gösterilir. MHL - Mobil Yüksek Çözünürlük Bağlantısı Sunum yapmayı daha da kolay hale getirmek için MHL donanımlı bir akıllı telefonu veya tableti HDMI portuna** bağlayarak, cihazdan doğrudan medya görüntüleyebilirsiniz. Akıllı cihazınızı projektörün uzaktan kumanda veya menü tuşlarıyla kontrol edebildiğiniz gibi cihazınız projektöre takılı olduğu sürece şarj olur. 3D yansıtın 3D ile sunumlarınıza başka bir boyut daha katın. Çok dar alanlarda bile 3D geniş ekran yansıtması yapabilirsiniz. Bunun özel olarak kullanışlı olduğu alanlar şunlardır: Eğitim: Kavraması zor konuları 3D açıklamak 2D fotoğraflarla açıklamaktan daha kolaydır Boş zaman etkinlikleri: 3D eğlencenin kalitesini artırır Müzeler ve sinemalar: 3D çizim kullanımı bu alanda artık daha popülerdir Mülk satışları ve ürün sunumları: 3D görselleştirmeye gerçeklik katar Oyunlar: Büyük ekranda yüzlerce 3D oyunu müthiş ayrıntılı şekilde yansıtarak aksiyonun tadını çıkarın Akıllı cihaz MHL kablosu (opsiyon) 3D İçerik desteklenir DLP-Bağlantı Sistemi ile 3D içerik deneyiminin tadını çıkarın. Projektör gelen sinyalleri ardışık kere desenine çevirir. HDMI DLP-Bağlantısı aktif elektronik perde 3D camlar (144Hz Uyumlu) Sync sinyali Bluray oynatıcı, vb. Not: Gösterilen aksesuarlar, satın alınan projektörün parçaları değildir. *UST ve USTi hariç **Kablo verilmez.

5 Büyük resim; daha yakından bakın LV-WX300UST ve LV-WX300USTi LV-WX300UST ve LV-WX300USTi projektörler ile en kısa mesafeden eğitim için ideal olan en iyi ekran boyutlarını elde edin. Bu çok yönlü cihazlar 80 inç ten maksimum 100 inç e kadar ekran boyutlarına yansıtma yapabilir, mükemmel görüntü yansıtması için lümen parlaklık ve :1 kontrast sunar. Ekrana yakın olması sayesinde ışık çıkışında kayıp olmaz ve görüntüler bozulmaz. Her şeyden önemlisi, projektör önünden sunum yapan kişi için minimum gölge yansıması ve göz kamaşması gerçekleşir. Bu nedenle sınıflar ve kurumsal sunumlar için idealdir. Müzeler, sergi salonları ve ilgi çekici odaklar oluşturmak için yapılan düşük maliyetli yansıtma kurulumlarından dijital sinyal sistemlerine kadar birçok farklı uygulamaya uygundur. Ekrandan sadece 28,5cm* uzaklıktan bile 80 inç'lik büyük görüntü yansıtması yapabilir. Müthiş çok yönlülük Sınıfta kullanım ve eğitim sunumları için idealdir. Projektörün çok yönlü sabitleme kolu sayesinde duvara yansıtma yapmak için tavan yerine duvardan hareketli şekilde kullanılabilir Dar odalarda video gösterimleri ve müşteri sunumlarında kullanışlıdır; bir masa üstüne kurun, duvara yansıtın Mağaza vitrinlerinde, restoranlar, müzeler vb. yerlerde dijital işaretleme sistemi için idealdir; masa üstüne kurun, arkaya yansıtma yapın LV-WX300USTi etkileşimli işlevler sunar Projektörün dahili etkileşim işlevinden yararlanarak herhangi bir standart beyaz tahtayı veya başka bir beyaz yüzeyi etkileşimli bir yansıtma çözümü haline getirin. Bu projektör çok yönlü bir sabitleme braketi ve Etkileşimli Beyaz Tahta yazılımı ile bu amaçla kullanıma hazır halde gelir. Bu projektör çok yönlü bir sabitleme braketi ve Etkileşimli Beyaz Tahta yazılımı ile bu amaçla kullanıma hazır halde gelir. 4 e kadar IR kalem kullanımıyla dahili Etkileşimli Beyaz Tahta işlevi Manuel ve otomatik kalibrasyon Opsiyonel Parmakla Dokunma Modülü, IR kalem ihtiyacını karşılar. Ekran üzerine 4 e kadar kalemle yazı yazılabilir ve çizim yapılabilir. Parmakla dokunma modülü, 4 e kadar kullanıcının ekran üzerine parmaklarıyla çizim yapabilmesini sağlar. Sunum fonunu farklı önayar şablonları ile değiştirebilirsiniz (Kara Tahta, Müzik nota sayfası, grafikler, vb.) Clipart, grafikler ve belgeler içe aktarılabilir. Boyama aracında 16 farklı renk ve 4 çizgi kalınlığı vardır. Silgi aracıyla oluşturduğunuz nesneleri silin. Diğer Windows uygulamalarını açmak amacıyla kalemi (veya parmağınızı) fare olarak kullanmak için etkileşimli moddan Windows moduna geçiş yapın. Dizüstü bilgisayarın web kamerasından veya harici bir kameradan oturumları kaydedin, kayıtlarınızı oynatın veya e-posta ile gönderin. Sunum yapan kişiyi, etkileşimli ekrandaki görüntüler ve sesle birlikte kayda dahil edebilirsiniz. Sanal klavyeyi kullanarak ekrana veya belgelere harf, rakam ve karakter girişi yapın.

6 LV Modelleri Net sunumlar yapmanızı sağlar XGA Modelleri Model LV -X320 LV-X310ST L Konumlandırma Klasik 4:3 en/boy oranı ve MHL bağlantısı özelliklerine sahip parlak, kompakt ve taşınabilir projektör. Klasik 4:3 en/boy oranı ve MHL bağlantısı özelliklerine sahip kompakt kısa mesafe projektörü. B fe 3200 lümen 3200 lümen Önemli özellikler :1 kontrast oranı :1 kontrast oranı MHL bağlantısı MHL bağlantısı Panel tipi 1 x DLP chip 1 x DLP chip 1 Çözünürlük 1024 x 768 (XGA) 1024 x 768 (XGA) 12 En/boy oranı 4:3 4:3 16 HD kapasitesi H Parlaklık (lümen) 3000 / 2550 (Ekonomi modu) 3000 / 2450 (Ekonomi modu) 3 Kontrast oranı : :1 10 Zumla büyütme ve kontrol 1,1x manuel 1,0x sabit 1. Yansıtma oranı (100 tip) 1,96-2,15:1 0,61:1 1. Yansıtma mesafesi kapsamı 2,38m - 7,87m 0,74-1,48m 2 100" görüntü için mesafe 3,97m - 4,37m 1,24m 3 Ekran boyutu (122 x 91cm x 244cm) (122 x 91cm x 183cm) 6 Keystone düzeltme Manuel, V ve H: +/-30 Manuel, V & H: +/-15 M Dijital video / dijital RGB giriş HDMI HDMI H MHL uyumluluğu Evet Evet Y Analog RGB giriş 2x mini D-Sub 15-pin 2x mini D-Sub 15-pin 2 Komponent video giriş Adaptör kablosuyla (opsiyonel) Adaptör kablosuyla (opsiyonel) V Kompozit video girişi RCA RCA R S-Video girişi Mini DIN 4-pin Mini DIN 4-pin M Ses girişi 3,5mm stereo mini-jak 3,5mm stereo mini-jak 3 Ses çıkışı 3,5mm stereo mini-jak (değişken seviye) 3,5mm stereo mini-jak (değişken seviye) 3 Ağ portu RJ-45 RJ-45 R Servis portu / projektör kontrolü USB mini B / RS232C / RJ-45 USB mini B / RS232C / RJ-45 U Ekran renk düzeltmesi 5 Seçenekler 5 Seçenekler 5 Otomatik sinyal alma Evet Evet Y Direkt Güç AÇMA/KAPAMA Sadece KAPATMA Sadece KAPATMA O Dahili hoparlör 10W 10W 10 Lamba ömrü 4000 / 6000 saate kadar (Ekonomi Modu) 4000 / 6000 saate kadar (Ekonomi Modu) U Normal mod: 36dBA Normal mod: 36dBA N Gürültü seviyesi Ekonomi modu: 29dBA Ekonomi modu: 29dBA E Boyut (çıkıntılar dahil) (G x Y x E) 282 x 115 x 232mm 282 x 118 x 268mm 2 Ağırlık 2,5kg 2,8kg 2 Taşıma çantası LV-SC02-C: 1510C001AA Taşıma çantası LV-SC02-C: 1510C001AA C Aksesuarlar Lamba LV-LP38: 0031C001AA Lamp LV-LP38: 0031C001AA L Bağlantı özelliği USB tip B: Servis portu Mini Dsub 15 x 2: Analog PC girişi / Komponent video girişi 3 Dsub9: RS232C bağlantısı 4 RCA: Video girişi 5 Mini-jak x 2: Ses girişi x 1, Ses çıkışı x 1

7 WXGA Modelleri Ultra Kısa Mesafeli Modeller LV-WX320 LV-WX310ST LV-WX300UST LV-WX300USTi MHL bağlantısı özelliğine sahip parlak, kompakt ve taşınabilir projektör. MHL bağlantısı ile kısa mesafeden büyük görüntüler yansıtabilen kompakt ve taşınabilir WXGA projektör. Çok kısa mesafeden büyük görüntüler yansıtabilen kompakt WXGA projektör. Çok kısa mesafeden büyük görüntüler yansıtabilen kompakt etkileşimli WXGA projektör Lümen 3100 lümen 3000 lümen 4 e kadar eşzamanlı kullanıcı :1 (Tam açık/ tam kapalı) :1 kontrast oranı 8000 saat lamba ömrü 2 IR kalem verilir MHL bağlantısı MHL bağlantısı Duvara monte edilebilir Opsiyonel parmakla dokunma 1 x DLP chip 1 x DLP chip 1 x DLP chip 1 x DLP chip 1280 x 800 (WXGA) 1280 x 800 (WXGA) 1280 x 800 (WXGA) 1280 x 800 (WXGA) 16:10 16:10 16:10 16:10 HD hazır HD hazır HD hazır HD hazır 3200 / 2550 (Ekonomi modu) 3100 / 2450 (Ekonomi modu) 3000 / 2500 (Ekonomi modu) 3000 / 2500 (Ekonomi modu) : :1 7500:1 7500:1 1,1x manuel 1,0x sabit 1,0x sabit 1,0x sabit 1,55-1,7:1 0,49:1 0,35:1 0,35:1 2m 6,6m 0,74-1,26m 0,28-0,45m 0,28m-0,45m 3,33-3,67m 1,06m 0,45m 0,45m 60" - 180" (129 x 81cm x 215cm) (151 x 94cm x 162cm) (172 x 108cm x 135cm) (172 x 108cm x 135cm) Manuel, V ve H: +/- 30 Manuel, V & H: +/-15 Manuel, V: +/- 40 Manuel, V: +/- 40 HDMI HDMI 2 x HDMI 2 x HDMI Evet Evet 2x mini D-Sub 15-pin 2x mini D-Sub 15-pin 2x mini D-Sub 15-pin 2x mini D-sub 15-pin Adaptör kablosuyla (opsiyonel) Adaptör kablosuyla (opsiyonel) Adaptör kablosuyla (opsiyonel) Adaptör kablosuyla (opsiyonel) RCA RCA RCA RCA Mini DIN 4-pin Mini DIN 4-pin Mini DIN 4-pin Mini Din 4-pin 3,5mm stereo mini-jak 3,5mm stereo mini-jak 3,5mm stereo mini-jak 3,5mm stereo mini-jak 3,5 mm stereo mini-jak (değişken seviye) 3,5 mm stereo mini-jak (değişken seviye) 3,5 mm stereo mini-jak (değişken seviye) 3,5 mm stereo mini-jak (değişken seviye) RJ-45 RJ-45 RJ-45 RJ-45 USB mini B / RS232C / RJ-45 USB mini B / RS232C / RJ-45 USB tip B / RS232C / RJ-45 5 Seçenek 5 Seçenek 5 Seçenek 5 Seçenek Evet Evet Evet Evet Sadece KAPATMA Sadece KAPATMA Hayır Hayır 10W 10W 2 x 10W 2 x 10W USB tip B / RS232C / RJ-45 / USB mini B 4000 / 6000 saate kadar (Ekonomi modu) 4000 / 6000 saate kadar (Ekonomi modu) 5000 / 8000 saate kadar (Ekonomi modu) 5000 / 8000 saate kadar (Ekonomi modu) Normal mod: 36dBA Normal mod: 36dBA Normal mod: 33dBA Normal mod: 33dBA Ekonomi modu: 29dBA Ekonomi modu: 29dBA Ekonomi modu: 29dBA Ekonomi modu: 29dBA 282 x 115 x 232mm 282 x 115 x 232mm 288 x 168 x 375mm 288 x 194 x 375mm 2,5kg 2,8kg 5Kg 5Kg Taşıma çantası LV-SC02-C: 1510C001AA Taşıma çantası LV-SC02-C: 1510C001AA Duvar braketi: LV-WL-C FOC Duvar braketi: LV-WL-C FOC promosyonu Lamba LV-LP40: 0120C001AA Lamba LV-LP40: 0120C001AA Lamba LV-LP41: 0747C001AA Parmakla dokunma modülü LV-FM01: 0884C001AA Etkileşimli kalem LV-IP01 / 0883C001AA Lamba LV-LP41: 0747C001AA 1 USB tip B: Servis portu MIC 9 RCA: Video girişi 2 RJ-45: Ağ bağlantısı (100BASE-TX / 10BASE-T) 3 HDMI: HDMI ve MHL giriş 4 Mini Dsub 15 x2: Analog PC girişi/ Komponent video girişi 5 Dsub9: RS232C bağlantısı 6 RCA: Video girişi 7 Mini DIN4: S-video girişi 8 Mini-jak x2: Ses girişi x1, Ses girişi x1 2 PC den USB: Servis portu 3 Mini Dsub 15 x2: Analog PC girişi / Komponent video girişi 4 Dsub9: RS232C bağlantısı 5 Monitör Çıkış 6 Mini-jak x2: Ses girişi x1, Ses girişi x1 7 Mini DIN4: S-video girişi 8 HDMI: HDMI girişi 10 RJ-45: Ağ bağlantısı (100BASE-TX / 10BASE-T) 11 RCA: Audio In

8 Anlaşılırlığını arttırmak için bazı görüntü temsilleri kullanılmıştır. Tüm veriler Canon un standart test yöntemlerine dayanmaktadır. Bu broşür ve ürünün teknik özellikleri, ürün piyasaya sürülmeden önce hazırlanmıştır. Teknik özelliklerde haber verilmeden değişiklik yapılabilir. ve : Bütün şirket ve/veya ürün adları, ilgili üreticilerinin çeşitli pazarlarda ve/veya ülkelerdeki ticari markaları ve/veya tescilli ticari markalarıdır. Canon Inc. Canon.com Canon Eurasia Canon.com.tr Türkçe Versiyon 0147W156 Canon Eurasia, 2016 Canon Eurasia Nida Kule İş Merkezi Değirmen Sok No: 18/10 K: 2 Kozyatağı - Kadıköy/ İSTANBUL /CanonEurasia /CanonEurasia /CanonEurasia

/Canon_Tr. /CanonTurkiye. /CanonTurkey. Canon Inc. canon.com

/Canon_Tr. /CanonTurkiye. /CanonTurkey. Canon Inc. canon.com Anlaşılırlığını arttırmak için bazı görüntü örnekleri kullanılmıştır. Tüm veriler Canon un standart test yöntemlerine dayanmaktadır. Bu broşür ve ürünün teknik özellikleri, ürün piyasaya sürülmeden önce

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Ultra Kısa Yansıtma Mesafeli Ağa Bağlanabilir XGA Projeksiyon Cihazı

Ultra Kısa Yansıtma Mesafeli Ağa Bağlanabilir XGA Projeksiyon Cihazı 1/5 Ultra Kısa Yansıtma Mesafeli Ağa Bağlanabilir XGA Projeksiyon Cihazı İkili Etkileşimli Kalem ile İzleyicinizin Katılımını Sağlayın Genel Bakış ViewSonic PJD8353s, kısıtlı küçük alanlarda kullanım için

Detaylı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W800, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 800Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı, güç verebilen USB

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı PLED-W600 ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir.

Detaylı

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX35 5000 lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü Genel Bakış Yüksek parlaklık k ve düşük ük bakım sunan 3LCD XGA kurulum projektörü Yüksek kaliteli projektörün gerektiği hemen her duruma uyacak şekilde

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

4000 Lümen XGA DLP Projektör. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör

4000 Lümen XGA DLP Projektör. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör 4000 Lümen XGA DLP Projektör 4000 Lümen XGA DLP Projektör Genel Bakış bulunulmaksızın değiştirilebilir. Resimler yalnızca temsil amaçlıdır. Şartlar ve Koşullar Başvurun. ViewSonic 7 Serisi XGA PJD7223

Detaylı

LightStream Projeksiyon Cihazı Broşürü

LightStream Projeksiyon Cihazı Broşürü LightStream Projeksiyon Cihazı Broşürü LightStream Projeksiyon Cihazları, Farkı Görün, Farkı Duyun LightStream projeksiyon cihazları SuperColor yüksek renk performansı ve SonicExpert berrak ses kalitesi

Detaylı

PJD Lümen Parlaklık ile Herşey Daha Net. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör

PJD Lümen Parlaklık ile Herşey Daha Net. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör PJD7223 4000 Lümen XGA DLP Projektör Genel Bakış 4000 Lümen Parlaklık ile Herşey Daha Net bulunulmaksızın değiştirilebilir. Resimler yalnızca temsil amaçlıdır. Şartlar ve Koşullar Başvurun. ViewSonic 7

Detaylı

LightStream WXGA Ağ Destekli Projeksiyon Cihazı

LightStream WXGA Ağ Destekli Projeksiyon Cihazı LightStream WXGA Ağ Destekli Projeksiyon Cihazı PJD6552LW ViewSonic ağ destekli, LightStream PJD6552LW projeksiyon cihazı, 3.500 Lümen parlaklık değeri ve 6:0 WXGA (280x800) çözünürlüğü etkileyici oval

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 ViewSonic CDE5510, haftanın 7 günü 16 şar saat çalışabilen dayanıklı ve uygun maliyetli bir 55 4K LED kurumsal ekrandır. Dahili tarayıcı, PC

Detaylı

VPL-SW636C. 3300 lümen WXGA Ultra Kısa Yansıtma Açılı etkileşimli projektör. Genel Bakış

VPL-SW636C. 3300 lümen WXGA Ultra Kısa Yansıtma Açılı etkileşimli projektör. Genel Bakış VPL-SW636C 3300 lümen WXGA Ultra Kısa Yansıtma Açılı etkileşimli projektör Genel Bakış Orta büyüklükteki sınıflar s ve toplantı odaları için parlak, yüksek kontrastlı,, geniş ekranlı projektör: Kurulumu

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

LightStream Lümen SVGA Projeksiyon Cihazı PJD5151 Öne Çıkan Özellikler

LightStream Lümen SVGA Projeksiyon Cihazı PJD5151 Öne Çıkan Özellikler LightStream 3.300 Lümen SVGA Projeksiyon Cihazı PJD5151 Viewsonic PJD5151 meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık kasa tasarımı, parmak izi bırakmayan yüzeyi ile

Detaylı

VPL-FX500L lümen XGA 3LCD Üst Düzey Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX500L lümen XGA 3LCD Üst Düzey Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX500L 7000 lümen XGA 3LCD Üst Düzey Kurulum projektörü Genel Bakış Uzun ömür ve düşük ük bakım masrafı sunan, çok yönlü ve ultra parlak BrightEra 3LCD 7000 lümen kurulum projektörü Kurulum yapan kişiler,

Detaylı

Full HD 3200Ansi Lümen Ev Sinema Sistemleri için İdeal Projeksiyon Cihazı

Full HD 3200Ansi Lümen Ev Sinema Sistemleri için İdeal Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PJ7822HDL projeksiyon cihazları Full HD görüntü kalitesi ile ev sinema sistemlerinde görüş açınızı değiştiriyor. SuperColor Teknolojisi ile yüksek renk kalitesi sayesinde gerçek hayattaki

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Gerçek saf Laser Phospor ışık kaynağı ile ViewSonic LS830 laser projeksiyon cihazı standart lambalı projeksiyonların ötesinden bir çözüm sunuyor. Laser kaynağının

Detaylı

IFU-WLM3. USB kablosuz LAN modülü. Genel Bakış

IFU-WLM3. USB kablosuz LAN modülü. Genel Bakış IFU-WLM3 USB kablosuz LAN modülü Genel Bakış Kablosuz bağlan lanın n ve odadaki bilgisayar ve diğer taşınabilir cihazlardaki görüntüleri yansıtın Belgeler, slayt sunumları, Web sayfaları, dijital fotoğraflar,

Detaylı

Yarının Projeksiyon Teknolojisi

Yarının Projeksiyon Teknolojisi Cıvasız, Yüksek Sunan Hibrid Işık Kaynağı İnsan Sağlığına Duyarlı, Bakım Gerektirmeyen Yarının Projeksiyon Teknolojisi *5 Yıl yada 10.000 Saat Işık Kaynağı Garantisi www.casioprojeksiyon.com CASIO Hibrid

Detaylı

55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar

55 İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar 55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar Kurumsal iç mekanlar için en ideal çözümler Genel Bakış ViewSonic CDE5500-L 55" kurumsal ekran, 24mm 'lik ince çerçeveli tasarımı ile iç mekan kullanımlarında en

Detaylı

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD monitör, Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve 10 bit sinyal

Detaylı

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1 HXR-MC1500P 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera Genel Bakış Profesyonel bir izlenim bırakb rakın HXR-MC1500P 1 Sony nin G Lensi, Exmor R sensör ve en son Aktif Optik SteadyShot ile

Detaylı

32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı

32 (31,5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı 32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 ViewSonic CDE3204; otel, restoran ve konuk karşılama ortamları için harika bir tercih olan yüksek performanslı bir 32" (31,5" görüntülenebilir)

Detaylı

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük 65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 ViewSonic CD6510, haftada 7 gün, günde 16 saat çalışma kapasitesine sahip 65 boyutunda dayanıklı 4K LED kurumsal ekrandır. Üründeki dahili tarayıcı, internetteki

Detaylı

65" Full HD Kurumsal LED Ekranlar. Genel Bakış. FULL HD Görüntü Performansı. Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları

65 Full HD Kurumsal LED Ekranlar. Genel Bakış. FULL HD Görüntü Performansı. Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları 65" Full HD Kurumsal LED Ekranlar Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları Genel Bakış ViewSonic CDE6500-L 65" (64,5" görüntülenebilir) kurumsal ekran, hotel, restaurant,bar, mağazacılık

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

D100 Serisi Projektörler. Zahmetsiz sunumlar için kablosuz masaüstü projektörler: kolay kullanım, düşük çalıştırma maliyetleri

D100 Serisi Projektörler. Zahmetsiz sunumlar için kablosuz masaüstü projektörler: kolay kullanım, düşük çalıştırma maliyetleri D100 Serisi Projektörler Zahmetsiz sunumlar için kablosuz masaüstü projektörler: kolay kullanım, düşük çalıştırma maliyetleri MOBİL PROJEKTÖR YELPAZESİ 2600-3200 lümen parlaklıkla WXGA ve XGA kablosuz

Detaylı

FWL-55W805C. 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran. Genel Bakış

FWL-55W805C. 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran. Genel Bakış FWL-55W805C 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran Genel Bakış Kurumsal ekran, eğitim e ve bilgi ekranı uygulamaları için Full HD görüntü kalitesi ve Android TV Bu ince, enerji

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

TOPLANTILAR AKICI OLSUN

TOPLANTILAR AKICI OLSUN Epson EB-1400Wi Serisi TOPLANTILAR AKICI OLSUN yansıtma genişliği: birden fazla kullanıcı not ekleyebilir yazdırma, kaydetme ve paylaşma İŞ İÇİN TASARLANDI ENTEGRE, ETKİLEŞİMLİ TOPLANTI ODASI SİSTEMİ 100

Detaylı

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar.

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. 27 inç geniş açı WQHD çözünürlükte ekran Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. Genel Bakış ViewSonic 'in profesyoneller için tasarladığı VP27

Detaylı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı 65 (64.5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE6502 ViewSonic CDE6502, 1920 x 1080 çözünürlük, 350 nits parlaklık, her açıdan doğru renk performansı ve çift 10W hoparlörleri ile otellerde, restoranlarda

Detaylı

4:3,Yüksek Çözünürlük (XGA) 3300Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cih PJD5253

4:3,Yüksek Çözünürlük (XGA) 3300Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cih PJD5253 4:3,Yüksek Çözünürlük (XGA) 3300Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cih PJD5253 Viewsonic PJD5253 meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık kasa tasarımı,

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L

55 İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L 55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L ViewSonic CDE5500-L 55"" kurumsal ekran, 24mm 'lik ince çerçeveli tasarımı ile iç mekan kullanımlarında en geniş ve kaliteli görsel deneyimi yansıtmak

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

E200 Serisi Projektörler

E200 Serisi Projektörler Eğitim alanına yönelik parlak, enerji tasarrufu sağlayan projektörler: Taşınabilir, kullanımı kolay ve kablosuz kullanım için uygun E200 Serisi Projektörler MOBİL PROJEKTÖR YELPAZESİ Günümüzün sınıfları

Detaylı

F Serisi Lazer projektörler

F Serisi Lazer projektörler Kurulum Projektörleri F Serisi - Lazer projektörler F Serisi Lazer projektörler En iyi teknoloji, çözünürlük ve oldukça gelişmiş özellikler gerektiren daha büyük ve daha zorlu mekanlar için Sony'nin lider

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

3100 Lümen XGA DLP (Beyaz) Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5255L

3100 Lümen XGA DLP (Beyaz) Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5255L 300 Lümen XGA DLP (Beyaz) Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5255L Viewsonic PJD5255L meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık beyaz kasa tasarımı, parmak izi

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu İçindekiler Hazırlık...3 Projektörü bilgisayarınıza bağlama...3 Kablolu bağlantı... 3 Projektörün uzaktan bir web tarayıcısı vasıtasıyla kontrol edilmesi...5 Desteklenen

Detaylı

Şubat 2018 Ürün Kılavuzu

Şubat 2018 Ürün Kılavuzu Epson Projeksiyon Serisi Şubat 2018 Ürün Kılavuzu Ultra portatif Portatif Toplantı odası Kısa mesafeli Ultra kısa mesafeli Ultra kısa gösterim interaktif Büyük toplantı odası Kurulum Geniş mekan kurulum

Detaylı

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler Kapalı Devre TV Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek çözünürlüklü 500 TVL, 1600 x 1200 (UML-202-90) veya 1280 x 1024 (UML-192-90 ve UML-172-90) görüntü PC

Detaylı

55 (54,6 izlenebilir) Full HD Kurumsal Ekran CDX5552 Ultra İnce Çerçeve

55 (54,6 izlenebilir) Full HD Kurumsal Ekran CDX5552 Ultra İnce Çerçeve 55 (54,6 izlenebilir) Full HD Kurumsal Ekran CDX5552 ViewSonic CDX5552, çok panelli video duvarı uygulamaları için optimize edilen ultra ince çerçeveli 55 (54,6 izlenebilir) bir kurumsal ekrandır. Bir

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

LightStream 3,100 Lümen WXGA Projeksiyon Cihazı

LightStream 3,100 Lümen WXGA Projeksiyon Cihazı LightStream 3,100 Lümen WXGA Projeksiyon Cihazı PJD5555Lw Viewsonic PJD5555Lw meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık kasa tasarımı, parmak izi bırakmayan yüzeyi

Detaylı

LightStream 3,100 Lümen XGA Projeksiyon Cihazı

LightStream 3,100 Lümen XGA Projeksiyon Cihazı LightStream 3,100 Lümen XGA Projeksiyon Cihazı PJD5250 "LightStream Projeksiyon Cihazı PJD5250 etkileyici oval hatlara sahip tasarımı ve fiyat performans özelliği ile öne çıkıyor. Şık tasarımı, parmak

Detaylı

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Adaptörü Harici IR Kablo UK Pilleri UK 1 Ön Panel Standby LED Sol Taraf USB 3.0 2 Arka Panel FBC Tip Takılabilir Slot 8 sinyale kadar değişik kanalları

Detaylı

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör 55" All-in-One eposter Dijital Kiosk EP5520 ViewSonic EP5520, şık ve ince bir tasarıma sahip, bağımsız olarak durabilen bir 55" all-in-one e-poster kiosk'tur. Kalabalık ve yoğun trafiğin olduğu alanlarda

Detaylı

VPL-FWZ lümen WXGA lazer ışık kaynaklı projektör. Genel Bakış

VPL-FWZ lümen WXGA lazer ışık kaynaklı projektör. Genel Bakış VPL-FWZ60 5000 lümen WXGA lazer ışık kaynaklı projektör Genel Bakış Düşük ük çalıştırma maliyetleri, minimum bakım ve esnek kurulumla parlak, güzel görüntüler VPL-FWZ60 lazer projektör; çok çeşitli iş,

Detaylı

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Etkileyici parlaklık, canlı görüntüler ve çok ekranlı dizilim imkanıyla, 49 (48,5 izlenebilir) ViewSonic CDX4952 kurumsal ekran, olağanüstü video duvarları

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

Projektör çözümleri. Eğitimde ekran boyutu önemlidir

Projektör çözümleri. Eğitimde ekran boyutu önemlidir Projektör çözümleri Eğitimde ekran boyutu önemlidir BİR PERDEDE OLMASI GEREKEN ŞEY NEDİR? Bu kılavuzda, sınıfınız için en iyi ekranı seçmenize yardımcı olmak amacıyla perde boyutu, maliyet etkinliği ve

Detaylı

etailer Kit YOGA 3 Pro 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit YOGA 3 Pro 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit YOGA 3 Pro YOGA 3 Pro etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Video bağlantıları 2 Önerilen nüsha

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

VX2363Smhl-W. Ful HD LED ve MHL Bağlantısı ile Multimedya Eğlencesi. Genel Bakış

VX2363Smhl-W. Ful HD LED ve MHL Bağlantısı ile Multimedya Eğlencesi. Genel Bakış 23" (23" görülebilir) Full HD LED SuperClear IPS Panel Teknolojisi ve MHL Bağlantısı ile Tam bir Multimedya Çözümü VX2363Smhl-W Ful HD LED ve MHL Bağlantısı ile Multimedya Eğlencesi Genel Bakış ViewSonic

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

3.200 Lümen Parlaklık, Etkileyici Ses Deneyimi ve Akıllı Tasarım

3.200 Lümen Parlaklık, Etkileyici Ses Deneyimi ve Akıllı Tasarım 3.200 Lümen Parlaklık, Etkileyici Ses Deneyimi ve Akıllı Tasarım PJD7830HDL ViewSonic LightStream PJD7830HDL projeksiyon cihazları Full HD görüntü kalitesi, 3.200 lümen parlaklık ve 22.000: kontrast oranı

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

E serisi taşınabilir ve kullanımı kolay projektörler

E serisi taşınabilir ve kullanımı kolay projektörler Önemli Özellikler Bir bakışta E serisi taşınabilir projektörler Kurumsal uygulamalar ve eğitim için parlak, enerji tasarruflu projektörler. 3800-4200 lümen renkli parlaklık Yüksek kaliteli WXGA ve XGA

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

4:3,Yüksek Çözünürlük (XGA) 3.000Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı. PJD5353Ls

4:3,Yüksek Çözünürlük (XGA) 3.000Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı. PJD5353Ls 4:3,Yüksek Çözünürlük (XGA) 3.000Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5353Ls Viewsonic PJD5353Ls meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık kasa

Detaylı

Yüksek Parlaklık ve Kurumsal Çözümler. Genel Bakış. Pro10100, 3 Çipli Profesyonel DLP Projeksiyon Cihazı

Yüksek Parlaklık ve Kurumsal Çözümler. Genel Bakış. Pro10100, 3 Çipli Profesyonel DLP Projeksiyon Cihazı Yüksek Parlaklık ve Kurumsal Çözümler Pro10100, 3 Çipli Profesyonel DLP Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic Pro10100 projeksiyon cihazları XGA (1024x768) çözünürlük ve 6.000 Ansi Lümen yüksek parlaklık

Detaylı

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. (Modele bağlı olarak) sekize kadar IP kameraya bağlanmak için yerleşik portlar. 2. Dört taneye kadar alarm girişi ve bir alarm

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

49" (48,5" izlenebilir) All-in-One Kurumsal Ekran CDM4900R

49 (48,5 izlenebilir) All-in-One Kurumsal Ekran CDM4900R 49" (48,5" izlenebilir) All-in-One Kurumsal Ekran CDM4900R ViewSonic CDM4900R ile fiziksel kurulum, içerik üretimi ve mesajların verilmesi daha önce hiç olmadığı kadar kolay bir hale geliyor. Dahili bir

Detaylı

Etkileyici Şık Tasarı ve Tuş Takımı

Etkileyici Şık Tasarı ve Tuş Takımı 3,300 Lümen XGA DLP Projeksiyn Cihazı PJD5255 LightStream Projeksiyon Cihazı PJD5255 şık tasarımı, HDMI bağlantısı, yüksek görüntü ve ses performansı sunuyor. SuperColor ve SonicExpert teknolojileri ile

Detaylı

SMART Board İnteraktif Beyaz Tahta Sistemi

SMART Board İnteraktif Beyaz Tahta Sistemi LÜTFEN YAZDIRMADAN ÖNCE DÜŞÜNÜN Şartname SMART Board İnteraktif Beyaz Tahta Sistemi Model 660i3 Fiziksel Şartname SMART Board 660 İnteraktif Beyaz Tahta Boyut 139,1 cm G 105,7 cm Y 13 cm D (54 3/4" 41

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

16:10 Standart Çözünürlük (WXGA) 3300Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5555W Öne Çıkan Özellikler

16:10 Standart Çözünürlük (WXGA) 3300Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5555W Öne Çıkan Özellikler 16:10 Standart Çözünürlük (WXGA) 3300Lümen Parlaklıklı Fiyat Performans Projeksiyon Cihazı PJD5555W Viewsonic PJD5555w meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık kasa

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Kablosu Güç Adaptörü SATA Kablosu U.K. Pilleri U.K. 2 Ön Panel Dokunmatik Tuş Standby LED Göstergesi Mini TV Burada TV yayınlarını veya tv logolarını

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

Full HD Networkable DLP Projector with High Brightness

Full HD Networkable DLP Projector with High Brightness Full HD Networkable DLP Projector with High Brightness Pro8520HD Network Destekli FULL HD Görüntü Kalitesi ViewSonic pro8520hd projeksiyon cihazları Full HD görüntü kalitesi ile büyük salonlarda görüş

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

VAIO FZ serisi burada

VAIO FZ serisi burada Sayı:19 VAIO FZ serisi burada Bu Ay... DSC-W200 ile etkileyen performans Tatil e Hazır mısınız? HD nin İhtişamı, Hard Disk in Kolaylığı Büyük Ekran Keyfi Size Daha Yakın VAIO FZ için 5 Muhteşem Neden Etkileyen

Detaylı

VPL-EW255. Kablosuz bağlantı özelliğine sahip 3200 lümen WXGA taşınabilir projektör. Genel Bakış

VPL-EW255. Kablosuz bağlantı özelliğine sahip 3200 lümen WXGA taşınabilir projektör. Genel Bakış VPL-EW255 Kablosuz bağlantı özelliğine sahip 3200 lümen WXGA taşınabilir projektör Genel Bakış Öğretmenlere danışılarak tasarlanan ve günümüzün sınıflars fları için özel olarak yapılm lmış bu parlak, enerji

Detaylı

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi 10 Parmak Dokunmatik Ekranda Nefes Kesen Görsellerin Tadını Çıkarın 10 parmak dokunmatik ekran ile girdileriniz sezgisel olarak algılanır 100.000.000:1 ASUS Akıllı Kontrast Oranı ve 5ms tepki süresi ile

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

ViewSonic CDP4260-L, günde 24 saat, haftada 7 gün kullanım için tasarlanmış 42 (42 görüntülenebilir) kurumsal LED ekranıdır.

ViewSonic CDP4260-L, günde 24 saat, haftada 7 gün kullanım için tasarlanmış 42 (42 görüntülenebilir) kurumsal LED ekranıdır. 7/24 Kullanım için Sağlam ve Güvenilir Tasarım CDP4260-L ViewSonic CDP4260-L, günde 24 saat, haftada 7 gün kullanım için tasarlanmış 42 (42 görüntülenebilir) kurumsal LED ekranıdır. CDP4260-L, yaya trafiğinin

Detaylı

28" 4K Ultra HD LED HDMI (MHL Destekli), Çoklu Monitör Uygulamaları için DisplayPort Girişleri

28 4K Ultra HD LED HDMI (MHL Destekli), Çoklu Monitör Uygulamaları için DisplayPort Girişleri 28" 4K Ultra HD LED HDMI (MHL Destekli), Çoklu Monitör Uygulamaları için DisplayPort Girişleri VX2880ml 28" 4K Ultra HD LED HDMI (MHL Destekli), Çoklu Monitör Uygulamaları için DisplayPort Girişleri Genel

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans Sık Sorulan Sorular 1. BuluTT Konferans nedir? Bulutt Konferans Türk Telekom Veri Merkezinde kurulmuş olan Video Konferans ve Web Konferans uygulamaları sayesinde; kullanıcıların

Detaylı

VPL-FHZ lümen WUXGA lazer ışık kaynaklı projektör. Genel Bakış

VPL-FHZ lümen WUXGA lazer ışık kaynaklı projektör. Genel Bakış VPL-FHZ65 6.000 lümen WUXGA lazer ışık kaynaklı projektör Genel Bakış Düşük ük çalıştırma maliyetleri, minimum bakım ve esnek kurulumla parlak, güzel görüntüler VPL-FHZ65 lazer projektör, çok çeşitli iş,

Detaylı