EYLÜL AYI KAMPANYASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EYLÜL AYI KAMPANYASI"

Transkript

1 EYLÜL AYI KAMPANYASI

2 EYLÜL AYI KAMPANYASI Kampanya Dönemi: 07 Eylül 2016 tarihinde başlayacak, 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Kampanya Uygulama: Nakit Ödeme: Havale %6 fatura altı iskonto uygulanacaktır. Vadeli Ödeme: Ortalama vadeli eşit ve sıra ödeme alınacaktır.

3 EYLÜL AYI KAMPANYASI Yaşam alanlarında yeni hayatların kurulduğu veya yaşam alanlarının yenilendiği bu dönemde, müşterilerimizin gerçekleştireceği alışverişi avantajlı hale getirmek, mağazalarımızda satış hareketliliğini artırmak adına tüm mobilya gruplarında geçerli belirli tutarda alışveriş yapılması durumunda ek indirimlerin sunulduğu bir kampanya kurgusu oluşturulmuştur.

4 EYLÜL AYI KAMPANYASI Kampanya Barem Aralığı TL Barem Aralığına Ulaşıldığında Kazanılan Ek İndirim TL ve üzeri ve üzeri TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilerimize 500 TL değerinde indirim TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilerimize TL değerinde indirim kazanacaktır TL altında gerçekleşen alışverişlerde net %25 indirim geçerli olacaktır.

5 EYLÜL AYI KAMPANYASI Kampanya kurgumuz için perakende satışları ve barem aralıkları baz alındığında ağırlıklı olarak maliyeti tespit edilmiş, %4 olarak gerçekleşen toplam indirim maliyetine Doğtaş olarak döşemepanel-yatak&baza ürünlerinin toptan alımlarında %2 iskonto uygulayarak destek verilecektir. Yeni kampanya uygulamamız ile birlikte tüm ürün gruplarında ortalama %5 fiyat geçişi yaşanacaktır. Fiyat listelerinde %2 iskonto uygulanmamış olup, indirim uygulaması nakit (7+6+2) ve vadeli (7+2) projelerinize otomatik olarak yapılacaktır.

6 EYLÜL AYI KAMPANYASI Eylül ayında okulların açılması ile birlikte tatilden dönüşler başlayacak ve evlerin yenileneceği bir döneme gireceğiz. Yenilik içerisinde olacak müşteriler, evlerinin yemek odası ve salon takımı alışverişini gerçekleştirecektir. Toplu alışveriş yapılması durumunda fiyat avantajından bahsetmenizi öneririz. Ürün Adı Fiyat İnd. Fiyat Riena Yemek Odası lena sandalyeli Riena Takım (3+2+1) TOPLAM Baremden gelen ekstra 500 TL indirimli fiyat 8.190

7 EYLÜL AYI KAMPANYASI Kampanya uygulamaları ile belirli ürünlerde rekabet koşullarında avantaj yakalayabilirsiniz. Ürün Adı Fiyat İnd. Fiyat Chester ( 3+3+B ) Baremden gelen ekstra 500 TL indirimli fiyat 7.950

8 EYLÜL AYI KAMPANYASI Bayram sonrası evlenecek müşterilerin pazarda olacağı bir dönem içerisinde olacağız. Bu müşteriler toplu alışveriş hazırlığı içerisinde olacaklardır. Mağazalarınızda 3 lü gruplar oluşturarak müşterilerinizi toplu alışverişe yönlendirebilir, kampanya koşullarındaki avantajından bahsedebilirsiniz. Ürün Adı Fiyat İnd. Fiyat Siento Yemek Odası Siento Yatak Odası Siento (3+2+1) TOPLAM Baremden gelen ekstra TL indirimli fiyat

9

10 YATAK-BAZA-BAŞLIK KAMPANYASI Sezon itibariyle Yatak & Baza & Başlık kategorisinde müşterilerin mağaza ziyaretini arttırdığı bu dönemi fırsata çevirmek, rekabetçi fiyatları yakalamak ve cirolarınıza pozitif katkı sağlamak adına;

11 YATAK-BAZA-BAŞLIK KAMPANYASI Fiyat rekabetinde avantaj sağlayan yatakları teşhirlerinizde ön plana çıkarmanızı öneririz. %35 indirim uygulanan yataklar; Mikado Plus New Luxus Enerji Up Bohemia Honeycomb Fiyat avantajının yanı sıra, bu ürünlerin özellikleri de satış ekipleri tarafından iyi bilinmelidir.

12 YATAK-BAZA-BAŞLIK KAMPANYASI Fiyat rekabetinde avantaj sağlayan baza & başlıkları teşhirlerinizde ön plana çıkarmanızı öneririz. %35 indirim uygulanan baza & başlıklar; Exclusive Baza Plus&Line Başlık Bohemia Baza&Başlık Loft Baza&Başlık Duke Baza&Başlık Jasmine Baza&Başlık Yukarıda belirtilen ürünleri fiyat avantajlı yataklar ile teşhir edebilir, rekabet ortamında avantaj yakalayabilirsiniz.

13 YATAK-BAZA-BAŞLIK KAMPANYASI Yatak &baza & başlık grubundaki ürünler baremli kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Özellikle yatak odası alışverişlerinde müşterilerinize yatak almaları konusunda yönlendirme yapmanızı, barem fırsatından faydalandırmanızı öneririz. Kampanya gereği yatak & baza & başlık grubunun toptan alımlarına %2 iskonto desteği verilecektir.

14

15 GENÇ ODASI KAMPANYASI Eylül ayında okul öncesi alışveriş döneminde Genç & Çocuk Grubu kategorisinde müşterilerin mağaza ziyaretini arttırdığı bu dönemi fırsata çevirmek ve cirolarınıza pozitif katkı sağlamak adına;

16 GENÇ ODASI KAMPANYASI Genç odası alışverişlerini avantajlı hale getirmek ve bu vesile ile mağazalarımızda satış hareketliliğini artırmak adına perakende fiyatı TL ve üzeri alışverişlerde çalışma masası %50 indirim uygulanacaktır.

17 GENÇ ODASI KAMPANYASI TL lik alışverişte herhangi bir modül sınırlaması aranmayacaktır. Perakende fiyatı TL ve üzeri bir alışverişte çalışma masası üst fiyat üzerinden %50 indirim uygulanacaktır. Flamingo Üst Fiyat İnd. Fiyat Çalışma Masası %50 İnd. Fiyatı 3 kapılı dolap çalışma masası başlıklı karyola TOPLAM Müşteri yukarıdaki tabloda da görüleceği üzere, perakende satış fiyatı TL üzeri olması nedeniyle çalışma masası üst fiyatı üzerinden %50 indirim uygulanmış, müşteri bu alışverişte TL ödeyecektir.

18 GENÇ ODASI KAMPANYASI Genç grubundaki ürünler baremli kampanya dışında değerlendirilecektir. Kampanya gereği genç odası grubunun toptan alımlarına %5 iskonto desteği verilecektir. Genç odası alışverişlerinde müşterilerinize portföyümüzden yatak önermenizi ve alışveriş sepetinin yükselmesi açısından önemlidir.

19 ÖĞRENCİ KAMPANYASI Doğtaş olarak yeni öğretim döneminde tek kişilik yatak-bazabaşlık-yastık-yorgan ürünlerinden oluşacak öğrenci seti kampanyası ile karşılıyoruz Eylül 2016 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada öğrencilere özel 2 ayrı özellikte uyku setleri hazırlanmıştır. İhtiyaçlara göre farklı beklentilere cevap verecek şekilde hazırlanan setler içinde; yatak, baza, başlık, yastık, yorgan yer alıyor.

20 ÖĞRENCİ KAMPANYASI Eko Set toptan fiyat ind. Fiyat 90*190 Ekado Baza lık Ekado Başlık *190 Mikado Yatak *215 Mikrofiber Yorgan *70 Mikrofiber Yastık Set Toplam Yanda belirtilen ürünlerin tek bir sözleşme de yer alması durumunda ürünün satış fiyatı 795 TL olacaktır. Konfor Set toptan fiyat ind. Fiyat 90*190 Steel Baza Steel Başlık *190 Superflex Yatak *215 Mikrofiber Yorgan *70 Mikrofiber Yastık Yanda belirtilen ürünlerin tek bir sözleşme de yer alması durumunda ürünün satış fiyatı 995 TL olacaktır. Set Toplam

21 ÖĞRENCİ KAMPANYASI Eko Set toptan fiyat ind. Fiyat 90*190 Ekado Baza lık Ekado Başlık *190 Mikado Yatak *215 Mikrofiber Yorgan *70 Mikrofiber Yastık Set Toplam Yanda belirtilen ürünlerin tek bir sözleşme de yer alması durumunda ürünün satış fiyatı 795 TL olacaktır. Toptan fiyatı 568 TL * olacaktır. * Belirtilen toptan fiyat üzerinden fatura altı iskontolardan ek olarak faydalanılacaktır.

22 ÖĞRENCİ KAMPANYASI Konfor Set toptan fiyat ind. Fiyat 90*190 Steel Baza Steel Başlık *190 Superflex Yatak *215 Mikrofiber Yorgan *70 Mikrofiber Yastık Yanda belirtilen ürünlerin tek bir sözleşme de yer alması durumunda ürünün satış fiyatı 995 TL olacaktır. Set Toplam Toptan fiyatı 703 TL * olacaktır. * Belirtilen toptan fiyat üzerinden fatura altı iskontolardan ek olarak faydalanılacaktır.

23 KAMPANYA MATERYALLERİ Fiyat etiketleri tarafınıza gönderilmiş olup, ayrıca mail ortamında Ek li dosyada bilgilendirme yapılmıştır. Yeni kampanyaya ait fiyat broşürleri hazırlanmakta olup, bu hafta tarafınıza kargo edilecektir. Yeni fiyat broşürleri ürünlerin fotoğrafları yer aldığı için beğeni toplamıştır. Müşterilerinize fiyat broşürlerini vermenizi öneririz. Kampanya vitrin görselleri değişerek, yeni çalışmalar tarafınıza gönderilmiştir. Lokal tanıtımlarda vitrin görsellerinin büyük önemi olduğundan vakit geçirmeden titizlikle yapıştırınız.

24 KAMPANYA MATERYALLERİ Vitrin Uygulama

25 BANKA UYGULAMALARI Kampanya banka uygulaması olarak Yapı Kredi Bankası ile anlaşılmıştır. Eylül ayına ait kredi kartı komisyon oranları EK te mevcuttur. 18 ay vadeli satışlarda süreci kolaylaştırmak ve maliyeti düşürmek adına ING bank ile anlaşma sağlanmıştır. Uygulamaya ait bilgilendirme daha önce tarafınıza iletilmiştir. Anlaşmalı banka dışındaki alışverişlerde 9 ve altı bir taksit sayısına yönlendirme yapmanız karlılığınız açısından önemlidir.

26 Kampanyanın müşterilerinize doğru ve etkili anlatımının, satışlarınıza büyük katkı sağlayacağı unutulmamalıdır. Bol satışlar dileriz.

Nisan-Mayıs Kampanyası

Nisan-Mayıs Kampanyası Nisan-Mayıs Kampanyası Nisan-Mayıs Kampanyası Kampanya Dönemi: 05 Nisan 2016 tarihinde başlayacak, 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. Kampanya Uygulama: Nakit Ödeme Vadeli Ödeme :Havale %6 fatura

Detaylı

19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI

19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI 19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI Ağustos satışlarımıza pozitif katkı sağlamak, mağaza trafiğini arttırmak ve rekabet karşısında avantaj yakalamak adına; Doğtaş ta Fırsat Bayramı «40 Üründe %40

Detaylı

HAZİRAN AYI FIRSATLARI

HAZİRAN AYI FIRSATLARI HAZİRAN AYI FIRSATLARI Haziran ayında mağaza trafiğinize destek sağlamak, rekabette avantaj yakalamak ve cironuzda pozitif etki yaratmak adına, Aşağıda belirtilen ürünlerimize özel indirimler ( %5-%10-%15

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Nisan 2016

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Nisan 2016 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Nisan 2016 Nisan Kampanyalarımız Teşekkürler Markalarımıza Teşekkürler Markalarımıza «Ağırlıklı Memnuniyet Notları» ve «1&2 Puan Veren Müşteri Oranları» AĞIRLIKLI

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

*31 Ağustos a kadar anlaşmalı Alfemo larda CardFinans a özel, 100TL ve üzeri 3, 5, 11 taksite 4 ay erteleme veya 2, 4, 6 taksite +6 taksit!

*31 Ağustos a kadar anlaşmalı Alfemo larda CardFinans a özel, 100TL ve üzeri 3, 5, 11 taksite 4 ay erteleme veya 2, 4, 6 taksite +6 taksit! Alfemo dan muhteşem yaz sürprizi: İçinizi serinleten indirimi başladı! Düşlediğiniz Alfemo ya ulaşmanız şimdi çok kolay. En güzel ürünler, rakipsiz indirimlerle sizleri bekliyor.* *31 Ağustos a kadar anlaşmalı

Detaylı

Satış Danışmanları Beceri Yarışması

Satış Danışmanları Beceri Yarışması Satış Danışmanları Beceri Yarışması Satış Danışmanları Beceri Yarışması Nasıl Olacak? Satış Danışmanları (SD) Beceri Yarışması Kriterleri 1. Aylık perakende cirolarına göre mağazalar 4 gruba ayrılmıştır.

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Anteros Konforlu ve Davetkâr 12.252 7.995 TL Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Ceviz renginin sıcaklığı, siyah krom düğme kulpların şıklığı, yüksek ayaklı yapısı, kapaklardaki desen yönü farklılığı

Detaylı

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın!

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Temmuz 2018 99 TL* den başlayan taksitlerle! *99 TL 30920 model klimanın ING Bank kredisi ile 36 ay taksit tutarıdır. Beko A++ inverter klimalar ile + 61210 AA A+++

Detaylı

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın!

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Temmuz 2018 99 TL* den başlayan taksitlerle! *99 TL 30920 model klimanın ING Bank kredisi ile 36 ay taksit tutarıdır. Beko inverter klimalar ile bu yaz evler çok serin!

Detaylı

GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ!

GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ! SİRKÜLER: GRUNDIG TV & AUDIO TOPTAN &PERAKENDE UYGULAMALARI - PAZARLAMA PARO KAMPANYASI KAMPANYA ÖZETİ GRUNDIG TV LERDE 300 TL YE VARAN PARO İNDİRİMİ! Ocak ayı Tavsiye Insert ve Etiket fiyatları üzerinden

Detaylı

2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel indirim ve ek vade uygulaması sona ermiştir.

2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel indirim ve ek vade uygulaması sona ermiştir. SİRKÜLER: NİSAN AYI CEP TELEFONU UYGULAMALARI KAMPANYA ÖZETİ- 2017 YILI NİSAN AYI CEP TELEFONU UYGULAMALARI 2017 yılı Nisan ayı itibari APPLE SAMSUNG markalı cep telefonlarında alım adetlerine göre özel

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır.

Perakende Fiyat Listesi mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. Perakende Fiyat Listesi Enza Home bir mobilya, yatak ve ev tekstil konsept mağazasıdır. KOLTUK TAKIMLARI FESTİVAL YILDIZLARI 6.400 TL alışverişlerde 1.600 TL indirim kampanyasına dahil değildir. e Özel

Detaylı

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN!

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! EYLÜL 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! *350 TL indirim 12610 AA modelinde 2 Klimalar ARÇELIK INVERTER KLIMALAR ŞIMDI ÖTV SIZ FIYATLAR VE

Detaylı

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ Nora Serisi, Kuzey Avrupa etkisiyle şekilleniyor ve İskandinav tasarımın yalın anlayışıyla yaşam alanlarınızda aydınlık bir atmosfer yaratıyor.

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

Müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor!

Müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor! Müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor! SETUR müşterisini CRM ile daha yakından tanıyor! Yurt-içi Otel Tur 2017 senesi SETUR un müşterilerini daha iyi tanımaya yönelik CRM çalışmalarına başladığı ve

Detaylı

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması

Yenileme Kampanyası. Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Yenileme Kampanyası Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Canlandırılması Kampanya Tanımı Tüm Türkiye de Yapı Sektöründe Yenileme Pazarının Organize Kampanya Hareketi ve Destekleyici Finansman Kampanyası

Detaylı

Eski klimalar, yepyeni Beko lara dönüşüyor!

Eski klimalar, yepyeni Beko lara dönüşüyor! Eski klimalar, yepyeni Beko lara dönüşüyor! Ekim 2018 Üstelik 1.000 ye varan indirim fırsatlarıyla. Değiştirme kampanyasını kaçırmayın. Son gün 31 Ekim Bu kampanya 1-31 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

Liona Yatak Odası Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar

Liona Yatak Odası Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar 19.12.2016 YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu: Yeni Ürün Bilgilendirmesi Sayı No: 2016-015 Sayın Anabayimiz, Bellona markamızda panel mobilya ürün grubu içerisine dâhil edilen Liona Yatak Odası ürünümüze ait

Detaylı

BİLGİLENDİRME Konu : Bilgilendirme 2017 Panel Mobilya Seriye Yeni Dahil Edilecek Ürünler Hk. Sayı No :

BİLGİLENDİRME Konu : Bilgilendirme 2017 Panel Mobilya Seriye Yeni Dahil Edilecek Ürünler Hk. Sayı No : BİLGİLENDİRME 30.12.2016 Konu : Bilgilendirme 2017 Panel Mobilya Seriye Yeni Dahil Edilecek Ürünler Hk. Sayı No : 2016-085 Değerli Anabayimiz; 2016 yılı İstikbal Markası, panel mobilya ürün grubu adına,

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ Kasım 2015

MÜŞTERİMİN SESİ Kasım 2015 MÜŞTERİMİN SESİ Kasım 2015 Benim Müşterim Kasım Kampanyalarımız DOĞTAŞ Müşterilerimizin Sesini En Yakın Duyan, Onların Nabzını Tutan Bayi Çalışanlarımıza Sorduk; Müşterilerimiz Ne Diyor? Bayi Çalışanlarımız

Detaylı

Yaz gelmeden evinizde serinliğe yer açın! Mayıs

Yaz gelmeden evinizde serinliğe yer açın! Mayıs Yaz gelmeden evinizde serinliğe yer açın! Mayıs 2018 Beko A++ inverter klimalara peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla, + 61210 AA A+++ Enerji Sınıfı (Soğutma) Inverter Beyaz Aynalı Şık Tasarım Düşük Ses

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Haziran 2016

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Haziran 2016 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Haziran 2016 Haziran Kampanyalarımız Haziran Kampanyalarımız Teşekkürler Markalarımıza Marka Memnuniyet Notları Doğtaş 3.97 Not: Ağırlıklı memnuniyet notumuz 5

Detaylı

1.999 TL* den. Beko klimalar. başlayan fiyatlarla! Üstelik 79 TL** aylık taksit imkanı ile. Ağustos

1.999 TL* den. Beko klimalar. başlayan fiyatlarla! Üstelik 79 TL** aylık taksit imkanı ile. Ağustos Beko klimalar 1.999 den başlayan fiyatlarla! Ağustos 2018 Üstelik 79 * aylık taksit imkanı ile. * 1.999 30920 ve 30925 model klimalarda geçerlidir. ** 79 30920 ve 30925 model klimaların ING Bank kredisi

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN*

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN* 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN* 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016 TÜM ÜRÜNLERDE NET % FİYAT LİSTESİ - KASIM İNDİRİM YATAK HEDİYE 4.500 TL ve üzeri genç odası, 3.500 TL ve üzeri bebek odası alışverişlerinizde geçerlidir. ÖZGÜR DÜNYAYA HOŞ GELDİNİZ! Hayal etmek, en büyük

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Aralık 2015

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Aralık 2015 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Aralık 2015 Gündemlerimiz Benim Müşterim Müşterilerimizin Sesine Kulak Olduk ve İlgililerin de Duymasını Sağladık Müşteri Yorumları ile ; Doğtaş 11 ürün yorumu

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN!

ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! HAZİRAN 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ÖTV İNDİRİMİNE EK 350 TL YE* VARAN İNDİRİMLİ KLİMALAR ARÇELİK TEN! *350 TL indirim 12610 AA modelinde geçerlidir. 2 Klimalar ARÇELIK INVERTER KLIMALAR ŞIMDI ÖTV SIZ

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

KONU:01 EKİM 2016 TARİHİNDEN GEÇERLİ ANKASTRE CİHAZLARDAKİ SATIŞ UYGULAMALARIMIZ HAKKINDA:

KONU:01 EKİM 2016 TARİHİNDEN GEÇERLİ ANKASTRE CİHAZLARDAKİ SATIŞ UYGULAMALARIMIZ HAKKINDA: İstanbul, 30.09.2016 Sirküler No :417 Sayın Yetkili Satıcımız, KONU:01 EKİM 2016 TARİHİNDEN GEÇERLİ ANKASTRE CİHAZLARDAKİ SATIŞ UYGULAMALARIMIZ HAKKINDA: 01 Ekim 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2012 30.09.2012 FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1.... 3-4 2. Sektörel Gelişmeler... 5 3. Şirketin Sektörel Politikaları... 5 4. Şirketin Faaliyette Bulunduğu

Detaylı

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Günümüzün giderek zorlaşan rekabet ortamında artan müşteri sayıları nedeniyle müşteri ilişkileri yönetimi her geçen gün boyut değiştirmektedir. Müşterilerine

Detaylı

GeniusOpen. Genel Bakış

GeniusOpen. Genel Bakış GeniusOpen Genel Bakış Sn. Erkut ERDEMĐR POS A.Ş. Yazılım Hizmetleri Müdürü Bir Ajanda Genel Bakış Merkezi Yönetim Kampanya Yönetimi GeniusOpen Modülleri Merkez Modülleri Genius Merkez Ofis Genius Müşteri

Detaylı

NON STOP SHOP KAMPANYA PROMOSYON UYGULAMASI

NON STOP SHOP KAMPANYA PROMOSYON UYGULAMASI NON STOP SHOP KAMPANYA PROMOSYON UYGULAMASI Non Stop Shop Kampanya ve promosyonlar, sadece Non Stop Shop modülü ile çalışmaktadır. Kampanya ve promosyonlar, uygulama tipi olarak, iki grup olarak tanımlanmaktadır.

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

Arıza Tespit Cihazı Kampanyası

Arıza Tespit Cihazı Kampanyası Arıza Tespit Cihazı Kampanyası OTOMOTİV Mega Macs PC Özellikler Hata kodu okuma Sinyal söndürme, arıza kodu silme Temel ayarlar DPF Rejenerasyon 30 ADET Konfigürasyon ALANA Parametre okuma Avantajlar Tek

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE %35 e varan İNDİRİM 7.317 *5.357 Yatak Odası 7.048 *5.160 Yemek Odası * Belirtilen fiyat, sürgülü dolap, şifonyer, şifonyer aynası, 160 lık başlık ve 2

Detaylı

2018 Yılı Sonuçları. Yatırımcı Sunumu

2018 Yılı Sonuçları. Yatırımcı Sunumu Yılı Sonuçları Yatırımcı Sunumu ANA BAŞLIKLAR 2 YILI SONUÇLARI ANA BAŞLIKLAR 956milyon TL Yatırım (satışlara oranı %3,0) 32,3 milyar TL Ciro (%30 yıllık artış) 7.478toplam mağaza 713 adet yeni açılış 1.879

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi. Şubat 2017

Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi. Şubat 2017 Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi Şubat 2017 Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi Nasıl bir prim sistemi sunmak istiyoruz? Hem bayilerimiz hem de bayilerimiz nezdindeki satış danışmanları için kapsayıcı

Detaylı

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır.

Hangi POS? POS ürünlerimiz, bağlantı şekilleri göre ve yetkilendirmelerine göre 2 ayrı katogoride hizmete sunulmaktadır. Hangi POS? Denizbank, siz müşterilerimize geniş bir yelpazede POS ürün ve hizmetleri sunmaktadır. Seçeneklerimizi inceleyecek ve size en uygun POS ürününü belirleyebileceksiniz POS ürünlerimiz, bağlantı

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

ARALIK AYI KAMPANYALARI

ARALIK AYI KAMPANYALARI Bayi İletişim Bülteni 2016/174 06.12.2016 Değerli İş Ortağımız, ARALIK AYI KAMPANYALARI Aralık ayında aşağıda detayları bulunan kampanya uygulamaları ve satış modelleri geçerli olacaktır. YENİ PAKET YAPISI

Detaylı

CARDFİNANS A ÖZEL PEŞİN FİYATINA 12 AY TAKSİTLE ÜSTELİK ŞİMDİ ALIN MART 2014 DE ÖDEMEYE BAŞLAYIN TOPLAM 12 AY TAKSİT

CARDFİNANS A ÖZEL PEŞİN FİYATINA 12 AY TAKSİTLE ÜSTELİK ŞİMDİ ALIN MART 2014 DE ÖDEMEYE BAŞLAYIN TOPLAM 12 AY TAKSİT SONBAHAR KAMPANYASI Ekim 2013 Perakende Fiyat Listesi YORUM A 6 AY INA 12 AY LE ÜSTELİK Lİ FARKLI 18 FARKLI 24 FARKLI 36 1 5 12 1 11 18 24 36 BÜYÜK SALON HALISI 200x290 5,80 814,00 581,00 97,25 96,75 48,42

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

2017 Yılı Sonuçları. Yatırımcı Sunumu

2017 Yılı Sonuçları. Yatırımcı Sunumu Yılı Sonuçları Yatırımcı Sunumu ANA BAŞLIKLAR 2 YILI SONUÇLARI ANA BAŞLIKLAR 24,8 milyar TL Ciro (%23,5 yılık artış) Beklentilerine paralel Ciro 1.296 milyar TL FVAÖK (%30 yıllık artış) Güçlü FVAÖK ve

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

Göz alıcı tarzıyla IDEA Yatak Odası

Göz alıcı tarzıyla IDEA Yatak Odası YAZ IDEA YATAK ODASI EN ŞIK YAZ ENZA DA Tüm Enza Mobilya alışverişlerinde net %25 indirim. Ayrıca yıldızlı ürünlerde net %30 indirim fırsatı Göz alıcı tarzıyla IDEA Yatak Odası Fonksiyonel kullanım avantajları

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir.

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir. Değerli Bayimiz, Turkcell tarafından Toplu SMS Tarifesinde 1 Ağustos 28 tarihi itibari ile değişiklik gerçekleştirilecektir. Yeni tarifenin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Lütfen konuyla ilgili olarak

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Bayi Geliştirme ve Eğitim Müdürlüğü. MAĞAZA ALANI ve GÖRSELLİK

Bayi Geliştirme ve Eğitim Müdürlüğü. MAĞAZA ALANI ve GÖRSELLİK MAĞAZA ALANI ve GÖRSELLİK Ürünler arasındaki farklılıkların azaldığı ve rekabetin yoğun yaşandığı günümüz iş dünyasında işletmelerin Ne sunduğu kadar Nasıl sunduğu da başarılarını etkileyen faktör haline

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

2014 Yıl Sonu Sonuçları Yatırımcı Sunumu

2014 Yıl Sonu Sonuçları Yatırımcı Sunumu 2014 Yıl Sonu Sonuçları Yatırımcı Sunumu ANA BAŞLIKLAR 2014 YILI Güçlü Satış: Net satışlar 14,5 Milyar TL ye ulaştı (+22% yıllık satış artışı) FAVÖK ve net kar marjı: FAVÖK 618,6 Milyon TL (3,8% yıllık

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

Valdes Yatak Odası-L Sürgülü Gardırop Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar

Valdes Yatak Odası-L Sürgülü Gardırop Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar 26.08.2016 YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu: Yeni Ürün Bilgilendirmesi Sayı No: 2016-009 Sayın Anabayimiz, Bellona markamızda panel mobilya ürün grubu içerisine dahil edilen Valdes L Sürgülü Gardırop ürünümüze

Detaylı

ARÇELİK INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ 300 TL* YE VARAN ÖTV İNDİRİMLERİYLE!

ARÇELİK INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ 300 TL* YE VARAN ÖTV İNDİRİMLERİYLE! MAYIS 2017 arcelik.com.tr 444 0 888 ARÇELİK INVERTER KLİMALAR ŞİMDİ 300 TL* YE VARAN ÖTV İNDİRİMLERİYLE! *300 TL indirim, 24510 AA klimanın ÖTV indirim tutarıdır! 2 Klimalar ARÇELİK TEN INVERTER KLİMALAR

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

2014inovasyonları. Adam Perakende Otomasyon Sistemleri

2014inovasyonları. Adam Perakende Otomasyon Sistemleri 2014inovasyonları Adam Perakende Otomasyon Sistemleri İnovasyonlar 2013 01 ELEKTRONİK RAF ETİKETİ 02 KASA TERAZİLERİ 03 EFT POS 04 PC BASE TERAZİLER 05 MYAHAWK 06 DİJİTAL TABELA 07 KASİYERSİZ KASA İnovasyon

Detaylı

Beko da fiyatlar artmadı, indirim başladı! Eylül

Beko da fiyatlar artmadı, indirim başladı! Eylül Beko da fiyatlar artmadı, indirim başladı! Eylül 2018 Klima alacaklara sonbahar fırsatları! + 61210 AA 4.199 4.549 2.699 2.899 30940 / 31240 / 31840 / 32440 PROSMART + Enerji Sınıfı (Soğutma) Inverter

Detaylı

hekzan 30 ON TESİS FABRİKA AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE ARIYOR!!! BİN DEV BAY ÇOCUK BAYAN SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN LERCE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI

hekzan 30 ON TESİS FABRİKA AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE ARIYOR!!! BİN DEV BAY ÇOCUK BAYAN SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN LERCE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI hekzan 100 BİN M² TESİS 30 ON DEV FABRİKA BİN LERCE BAY BAYAN ÇOCUK AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI ARIYOR!!! SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN 5 KURUŞ HARCAMADAN İŞ SAHİBİ YAPACAK! Ayakkabı

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9300 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL

Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL 15 SAHİL MARTI HOTEL 14 VAKIFBANK ANTAKYA ŞUBESİ İÇİN SON 1 HAFTA 13 SINAV KOLEJİ HATAY KAMPÜSÜ 12 ÖZEL KAYRA ŞEKERLERİ ANAOKULU Kayra Şekerleri

Detaylı

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ E-Dönüşüm Uygulamaları E-FATURA E-ARŞİV FATURA E-DEFTER Direk Entegrasyon Tanıtım Bülteni Hazırlayan: Ankara Yazılım A.Ş. ANKARA, OCAK 2017 İÇİNDEKİLER

Detaylı

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ 02.12.2016 YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu: Yeni Ürün Bilgilendirmesi Sayı No: 2016-014 Sayın Anabayimiz, Bellona markamızda panel mobilya ürün grubu içerisine dâhil edilen Liona Yemek Odası Takımı ve Liona

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

BANKA-KOBİ-KREDİ PROJEKSİYONU 2014 Emre YILMAZ

BANKA-KOBİ-KREDİ PROJEKSİYONU 2014 Emre YILMAZ 1. GİRİŞ BDDK nın KOBİ kredileri için karşılık oranını yarım puan düşürmesi ve tüketici kredileri için karşılık oranlarını yükseltmesinin 2014 te KOBİ kredilerinin hızla büyümesine yol açması beklenmektedir.

Detaylı

KAMPANYA ÜRÜNLERİ PERİ OTURMA ODASI HALISI. 120x170 ELİT

KAMPANYA ÜRÜNLERİ PERİ OTURMA ODASI HALISI. 120x170 ELİT Sonbahar Kampanyası KAMPANYA ÜRÜNLERİ DREAM LÜKS YATAK 80x190 98 PERİ OTURMA ODASI HALISI 120x170 74 ELİT PROFİL BAZA 80x190 198 SUNRISE YEMEK ODASI 1.250 ELİT KOLTUK TAKIMI 1.250 STAR YATAK ODASI 1.170

Detaylı

Kaskolu. Tüm Kamyonlar -6.115 TL. Kaskosuz 12 13.272 159.259 0,89% 24 6.980 167.528 0,86% 36 4.892 176.103 0,85% 150.000 12 13.405 160.

Kaskolu. Tüm Kamyonlar -6.115 TL. Kaskosuz 12 13.272 159.259 0,89% 24 6.980 167.528 0,86% 36 4.892 176.103 0,85% 150.000 12 13.405 160. AĞUSTOS AYI KASKOSUZ ÇIKMAM FİNANSMAN KAMPANYASI Mercedes-Benz Araç Tipi Kredi Tipi Kredi (TL) (TL) Toplam Geri (TL) Faiz 12 13.272 159.259 0,89% Kaskolu 24 6.980 167.528 0,86% Tüm Kamyonlar 150.000 36

Detaylı

Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR Sayın Anabayimiz,

Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR Sayın Anabayimiz, Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR-2016-12 Sayın Anabayimiz, 29.04.2016 Bellona markamızda panel mobilya ürün grubu içerisinde dâhil edilen Vienza Yemek Odası ürünlerimize ait tanıtım

Detaylı

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik Bilinen Yeniden Tasarlandı Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM NN Hayat ve Emeklilik NN Group & NN Hayat ve Emeklilik NN Group ağırlığı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 170

Detaylı

Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi. Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası

Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi. Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası Ana Performans Göstergeleri Hesap Mayıs 2011 itibariyle ROILAB tarafından yönetilmeye başlanmıştır. 2010 (Haziran Ağustos) --

Detaylı

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 YENİ EXCLUSIVE Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 Dogtas exclusive brosur.indd 2 12/08/16 12:13 Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi

Detaylı

Eve group companies KOSGEB CHICAGO ESLESTIRME MERKEZI

Eve group companies KOSGEB CHICAGO ESLESTIRME MERKEZI Eve group companies KOSGEB CHICAGO ESLESTIRME MERKEZI Sirketler gurubumuz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlıgı na bağlı KOSGEB tarafından akredite edilmiş Amerika daki tek kuruluştur. ESMER(Eslestirme Merkezi)

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN % 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

HER YÖNÜYLE KENTSEL DÖNÜŞÜM REHBERİNİZ! Dönüşüm başlıyor, ben nereden başlayacağım diyorsanız tüm sorularınızın cevabı Deniz de!

HER YÖNÜYLE KENTSEL DÖNÜŞÜM REHBERİNİZ! Dönüşüm başlıyor, ben nereden başlayacağım diyorsanız tüm sorularınızın cevabı Deniz de! HER YÖNÜYLE KENTSEL DÖNÜŞÜM REHBERİNİZ! Dönüşüm başlıyor, ben nereden başlayacağım diyorsanız tüm sorularınızın cevabı Deniz de! Ücretsiz Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Hizmeti İçin: 444 36 34 denizmortgage.com

Detaylı

Violet Yatak Odası Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar

Violet Yatak Odası Ürün Özellikleri ve Tüketiciye Sağladığı Faydalar 17.08.2016 YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu: Yeni Ürün Bilgilendirmesi Sayı No: 2016-007 Sayın Anabayimiz, Bellona markamızda panel mobilya ürün grubu içerisine dâhil edilen Violet Yatak Odası ürünümüze

Detaylı

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI Bilişim

Detaylı

TÜRKİYE HASTANE AFET PLANI EĞİTİMLERİ HASTANE AFET PLANI (HAP) FİNANS

TÜRKİYE HASTANE AFET PLANI EĞİTİMLERİ HASTANE AFET PLANI (HAP) FİNANS TÜRKİYE HASTANE AFET PLANI EĞİTİMLERİ HASTANE AFET PLANI (HAP) FİNANS HAP Başkanı Finans Yönetim Zaman Ünite Satın Alma Tazminat/Hak Muhasebe-Bütçe Anlaşmalı kurumlar Türkiye Hastane Afet Planı (THAP)

Detaylı

YENİ EVE YENİ TARZ DOĞTAŞ

YENİ EVE YENİ TARZ DOĞTAŞ YENİ EVE YENİ TARZ DOĞTAŞ Evleneceklere ve evini yenilemek isteyenler için tüm mobilya alışverişlerinizde net %30 indirime ek, her 10.900 TL lik alışverişlerinizde anında 1.200 TL ekstra indirim fırsatı!

Detaylı

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.!

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! *Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! ÜRÜN YÖNETİMİ Sınırsız ürün kayıt, Sınırsız marka tanımı, 4 farklı fiyat belirleyebilme... GÖRÜNÜM YÖNETİMİ Ana ekran vitrini, Her grup ve marka için özel vitrin tanımlama

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı