T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:149 Toplantı Tarihi: Salı Toplantı Saati: Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı Salonu TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1. Prof. Dr. Ekrem ALGÜN (Başkan) 2. Prof. Dr. Yunus SARAL(Üye) 3. Prof. Dr. Dursun Ali ŞAHİN (Üye) 4. Prof. Dr. Ünal ŞAHİN (Üye) 5. Doç. Dr. Mehmet BOSTAN (Üye) 6. Doç. Dr. Ali İrfan GÜZEL (Üye) 7. Yrd. Doç. Dr. Levent TÜMKAYA (Üye) 8. Fakülte Sekreteri Recep YEREBAKAN (Raportör) TOPLANTIDA BULUNMAYANLAR GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. 2- Dr. Savaş ÖZDEMİR in, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı için ilan edilen 1. derece Yardımcı Doçent kadrosuna atanması hususunun 3- Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı nda asistan olarak görev yapan Dr. Asiye YAVUZ un sınav jürisi ve sınav tarihinin belirlenmesi ile ilgili hususun 4- Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı nda asistan olarak görev yapan Dr. Elif ERGÜL ün sınav jürisi ve sınav tarihinin belirlenmesi ile ilgili hususun

2 5- Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı nda asistan olarak görev yapan Dr. Yavuz UĞURLU nun sınav jürisi ve sınav tarihinin belirlenmesi ile ilgili hususun 6- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem BİLİR in acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Acil kliniğine başvuran aort diseksiyonlu hastaların geriye dönük analizi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususun 7- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem BİLİR in acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Acil kliniğinde pulmoner emboli tanısı alan hastaların geriye dönük incelenmesi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususun 8- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Acil serviste vertebra fraktürü tanısı konan hastaların demografik özelikleri ve tedavi yaklaşımları adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususun 9- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Acil serviste tanı alan pnömoni hastalarının geriye dönük analizi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususun 10- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Acil servise başvuran onkolojik hastaların klinik özelikleri ve acil servisi kulanma amaçları adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususun 11- Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Çağdaş Hünkar YELOĞLU nun, eğitim ve tez çalışmalarını tamamlayabilmesi için görev süresinin tarihinden itibaren 6 (altı) ay uzatılması ile ilgili hususun 12- Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Selim POLAT ın, eğitim ve tez çalışmalarını tamamlayabilmesi için görev süresinin tarihinden itibaren 6 (altı) ay uzatılması ile ilgili hususun 13- Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Volkan GÜNEŞ in, Diz osteaortritinin sementli total artroplasti ile tedavisinin sonuçları konulu tezini tamamlamış olması nedeniyle tez jürisinin belirlenmesi ile ilgili hususun 14- Gelen evrak.

3 Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ekrem ALGÜN Başkanlığında Dekanlık Toplantı Salonunda saat da başladı. Gündeme geçildi. KARAR: 1- Başkan Prof. Dr. Ekrem ALGÜN Fakülte Yönetim Kurulu gündemi hakkında bilgi verdi. 2- Op. Dr. Savaş ÖZDEMİR in, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı için ilan edilen 1. derece Yardımcı Doçent kadrosuna atanması hususu görüşüldü. Op. Dr. Savaş ÖZDEMİR in, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı için ilan edilen 1. derece Yardımcı Doçent kadrosuna atanması hususunda 3 Jüri Üyesinden gelen raporlar okundu. Bu üç raporda da olumsuz görüş bildirildiği tespit edildi. Ancak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticiliği nin tarihli yazısında, Op. Dr. Savaş ÖZDEMİR in yılları arasında jinekolojik onkolojik ameliyatlara girmiş olduğu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ndaki poliklinik, servis hizmeti, eğitim faaliyetleri ve jinekolojik onkolojik ameliyatlara katkı sağlayacağı kanaatine varılmıştır. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri Yönergesi nin 11. Maddesi uyarınca Op. Dr. Savaş ÖZDEMİR in Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı için ilan edilen 1. derece Yardımcı Doçent kadrosuna 3 (üç) yıl süre ile atanması oy çokluğu ile kabul edilmiş olup, olurlarının Rektörlük Makamına arzına. Ancak; Prof. Dr. Dursun Ali ŞAHİN: Adayın ilan edilen metninde Jinekolojik Onkolojik Cerrahi ile Embriyo Transferi Konularında Deneyimli Olmak şeklinde belirtilen şartlara haiz olmadığı ve her üç jüri raporunun olumsuz olmasından dolayı red oyu kullanmıştır. 3- T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı nda asistan olarak görev yapan Dr. Asiye YAVUZ un sınav jürisi ve sınav tarihinin belirlenmesi ile ilgili husus görüşüldü. Sınav Yeri :Tıp Fakültesi Dekanlığı Sınav Tarihi : Sınav Saati :09.30 Sınav Jüri Üyeleri olarak: 1-Prof. Dr. Ünal ŞAHİN (Göğüs Hastalıkları A.D. Başkanı) 2- Doç. Dr. Mehmet BOSTAN (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 3-Yrd. Doç. Dr. Aziz GÜMÜŞ (Göğüs Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi)

4 4- Yrd. Doç. Dr. Halit ÇINARKA (Göğüs Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi) 5- Yrd. Doç. Dr. Servet KAYHAN (Göğüs Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi) 1- Prof. Dr. Ekrem ALGÜN (İç Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi) 2- Yrd. Doç. Dr. Teslime AYAZ ın (İç Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi) olmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 4- Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı nda asistan olarak görev yapan Dr. Elif ERGÜL ün sınav jürisi ve sınav tarihinin belirlenmesi ile ilgili husus görüşüldü. Sınav Yeri : Tıp Fakültesi Dekanlığı Sınav Tarihi : Sınav Saati :10.00 Sınav Jüri Üyeleri olarak: 1- Prof. Dr. Ekrem ALGÜN (İç Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi) 2-Doç. Dr. Mehmet BOSTAN (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 3-Doç. Dr. Ömer ŞATIROĞLU (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 4-Doç. Dr. Turan ERDOĞAN (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 5- Doç. Dr. Yüksel ÇİÇEK (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 1- Doç. Dr. M. Emre DURAKOĞLUGİL (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 2- Yrd. Doç. Dr. Zakir KARADAĞ ın (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) olmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 5- Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı nda asistan olarak görev yapan Dr. Yavuz UĞURLU nun sınav jürisi ve sınav tarihinin belirlenmesi ile ilgili husus görüşüldü.

5 Sınav Yeri :Tıp Fakültesi Dekanlığı Sınav Tarihi : Sınav Saati :09.00 Sınav Jüri Üyeleri olarak: 1- Prof. Dr. Ekrem ALGÜN (İç Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi) 2- Doç. Dr. Mehmet BOSTAN (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 3-Doç. Dr. Ömer ŞATIROĞLU (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 4-Doç. Dr. M. Emre DURAKOĞLUGİL (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 5- Doç. Dr. Yüksel ÇİÇEK (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 1- Doç. Dr. Turan ERDOĞAN (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) 2- Yrd. Doç. Dr. Zakir KARADAĞ ın (Kardiyoloji A.D. Öğretim Üyesi) olmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 6- Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem BİLİR in acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Sistemi üzerinden elektronik kayıtları kullanılarak son iki yıl içinde retrospektif olarak Acil kliniğine başvuran aort diseksiyonlu hastaların geriye dönük analizi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususu görüşüldü. Özlem BİLİR in acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Sistemi üzerinden elektronik kayıtları kullanılarak son iki yıl içinde retrospektif olarak Acil kliniğine başvuran aort diseksiyonlu hastaların geriye dönük analizi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izninin verilmesine, konu ile ilgili olarak Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne bilgi verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 7-Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem BİLİR in acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Sistemi üzerinden elektronik kayıtları kullanılarak son iki yıl içinde retrospektif olarak Acil kliniğinde pulmoner emboli tanısı alan hastaların geriye dönük incelenmesi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususu görüşüldü.

6 Özlem BİLİR in acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Sistemi üzerinden elektronik kayıtları kullanılarak son iki yıl içinde retrospektif olarak Acil kliniğinde pulmoner emboli tanısı alan hastaların geriye dönük incelenmesi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izninin verilmesine, konu ile ilgili olarak Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne bilgi verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 8-Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Acil serviste vertebra fraktürü tanısı konan hastaların demografik özelikleri ve tedavi yaklaşımları adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususu görüşüldü. Özcan YAVAŞİ nin acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Sistemi üzerinden elektronik kayıtları kullanılarak son iki yıl içinde retrospektif olarak Acil serviste vertebra fraktürü tanısı konan hastaların demografik özelikleri ve tedavi yaklaşımları adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izninin verilmesine, konu ile ilgili olarak Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne bilgi verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 9-Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Acil serviste tanı alan pnömoni hastalarının geriye dönük analizi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususu görüşüldü. Özcan YAVAŞİ nin acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Sistemi üzerinden elektronik kayıtları kullanılarak son iki yıl içinde retrospektif olarak Acil serviste tanı alan pnömoni hastalarının geriye dönük analizi adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izninin verilmesine, konu ile ilgili olarak Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne bilgi verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 10-Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Acil servise başvuran onkolojik hastaların klinik özelikleri ve acil servisi kulanma amaçları adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izni hususu görüşüldü. Özcan YAVAŞİ nin acil servis hasta kartları, yatan hasta dosyaları ve Hastane Bilgi Sistemi üzerinden elektronik kayıtları kullanılarak son iki yıl içinde retrospektif olarak Acil servise başvuran onkolojik hastaların klinik özelikleri ve acil servisi kulanma amaçları adlı çalışma için, hastaların tıbbi verilerinin taranmasıyla oluşturulması planlanan çalışma izninin verilmesine, konu ile ilgili olarak Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne bilgi verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

7 11-Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Çağdaş Hünkar YELOĞLU nun, eğitim ve tez çalışmalarını tamamlayabilmesi için görev süresinin tarihinden itibaren 6 (altı) ay uzatılması ile ilgili husus görüşüldü. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Çağdaş Hünkar YELOĞLU nun, eğitim ve tez çalışmalarını tamamlayabilmesi için görev süresinin tarihinden itibaren 6 (altı) ay uzatılması oy birliği ile kabul edilmiştir. 12-Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Selim POLAT ın, eğitim ve tez çalışmalarını tamamlayabilmesi için görev süresinin tarihinden itibaren 6 (altı) ay uzatılması ile ilgili hususu görüşüldü. Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Selim POLAT ın, eğitim ve tez çalışmalarını tamamlayabilmesi için görev süresinin tarihinden itibaren 6 (altı) ay uzatılması oy birliği ile kabul edilmiştir. 13-Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencisi Dr. Volkan GÜNEŞ in, Diz osteaortritinin sementli total artroplasti ile tedavisinin sonuçları konulu tezini tamamlamış olması nedeniyle tez jürisinin belirlenmesi ile ilgili husus görüşüldü. Tez Jüri Üyeleri olarak: 1-Prof. Dr. Davut KESKİN (OMÜ Tıp Fakültesi Ort. ve Trav. Anabilim Dalı Öğr. Üy.) 2-Yrd. Doç. Dr. Adem ERKUT (RTEÜ Tıp Fak. Ort. ve Trav. Anabilim Dalı Öğr. Üy.) 3-Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sabri BALIK (RTEÜ Tıp Fak. Ort. ve Trav. A.D. Öğr. olmasına, Üy.) 1- Doç. Dr. Servet KERİMOĞLU (KTÜ Tıp Fakültesi Ort. ve Trav. A.D. Öğr. Üy.) 2- Yrd. Doç. Dr. Yılmaz GÜVERCİN in (RTEÜ Tıp Fak. Ort. ve Trav. A.D. Öğr. Üy.) olmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 2012/75 Toplantı Tarihi: 09.05.2012 Salı Toplantı Saati: 16.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:144 Toplantı Tarihi: 27.05.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 181 Toplantı Tarihi: 24.02.2015 Salı Toplantı Saati: 12.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 182 Toplantı Tarihi: 03.03.2015 Salı Toplantı Saati: 11.45 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 163 Toplantı Tarihi: 14.10.2014 Salı Toplantı Saati: 11.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye. Üye ( İzinli)

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye. Üye ( İzinli) T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı :201 Tarih:14.07.2015 Salı TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Zihni Açar YAZICI

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:152 Toplantı Tarihi: 22.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:157 Toplantı Tarihi: 03.09.2014 Çarşamba Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye Sayı :235 Tarih: 08.03.2016 Salı T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Zihni Açar YAZICI

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:150 Toplantı Tarihi: 08.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 2014/134 Toplantı Tarihi: 25.02.2014 Salı Toplantı Saati: 16.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 10.02.2015 TOPLANTI NO : 41 KARAR NO : 2015/41 TOPLANTIDA BULUNANLAR : 1.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

RİZE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

RİZE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 19.01.2007 TOPLANTI NO : 1 KARAR NO : 2007/ 1 RİZE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr. Nazmi Turan OKUMUŞOĞLU

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

TARİH: 26.08.2015 NO: 89

TARİH: 26.08.2015 NO: 89 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Davut TURAN Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 1-Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı kadroların Belirlenmesine ve Kullanılmasına ilişkin Yönetmeliğin 5. maddesinin 2. Fıkrası gereği Tıp Tarihi ve Etik

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme.

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 246 Tarih : 03.09.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK (Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP (Üye)

Detaylı

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 85 Tarih : 18.03.2015 Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel Sanatlar,

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:141 Toplantı Tarihi: 29.04.2014 Salı Toplantı Saati: 12.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayı: 64 Toplantı Tarih: 13.10.2014 Toplantı Saati: 14.00 Toplantı Yeri: Toplantı Salonu Toplantıda

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/11/2011 Salı Günü saat 15.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 19.06.2012 SAYI: 944 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

İLAN Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörlüğünden

İLAN Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörlüğünden İLAN Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörlüğünden Başvuru Tarihi : 8.05.208 Son Başvuru Tarihi : 0.06.208 Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 700 sayılı Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı : 62 Toplantı Tarihi : 20.06.2016 Toplantı Saati : 10.00 Toplantı

Detaylı

GÜNDEM. Toplantı No : 05 Toplantı Tarihi: 28.01.2013

GÜNDEM. Toplantı No : 05 Toplantı Tarihi: 28.01.2013 Toplantı No : 05 Toplantı Tarihi: 28.01.2013 GÜNDEM Öğretim Görevlisi Kadrosuna Atama; 1. Yükseköğretim Kurulunun yok.gov.tr internet sayfasında ilan edilen Fakültemiz Kardiyoloji Anabilim Dalına ait 1

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı : 44 Toplantı Tarihi : 24.08.2015 Toplantı Saati : 14.00 Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ: 26.05.2016 TOPLANTI NO : 25 KARAR NO : 2016/25 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:06.01.2015 SAYI: 1067 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Doç. Dr. K. Varım NUMANOĞLU (Dekan V.) Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan)-(Görevli) Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU () Prof. Dr. Ş. Deniz AKDUMAN () Prof. Dr. Rafet

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 15.01.2016 TOPLANTI NO : 02 KARAR NO : 2016/02 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Mustafa AYDIN Prof. Rafet KOCA Prof. Banu DOĞAN GÜN Doç. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan Vekili) Prof. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR (Üye)-(İzinli)

Detaylı

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI DERECE AÇIKLAMA Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve

Detaylı

TARİH: 07.10.2015 NO: 319

TARİH: 07.10.2015 NO: 319 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Orhan KARSLI Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU (Dekan) () () () () () Tıp

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:20.01.2015 SAYI: 1069 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 1-Fakültemiz Öğrenci işleri Biriminin 10.12.2018 tarih ve 289778 sayılı Faruk Enes YALÇINKAYA nın mazeret sınav hakkı isteği ile ilgili yazısının görüşülmesi, Fakültemiz

Detaylı

Toplantıda bulunanlar:

Toplantıda bulunanlar: Toplantı Tarihi: 04.01.2012 Toplantı Sayısı: 2012/01 KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye)

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103 2018 91 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 de Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.07.2006 2006/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.07.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 18.09.2015 TOPLANTI NO : 60 KARAR NO : 2015/ 60 TOPLANTIDA BULUNANLAR : Doç.Dr.Hüseyin

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 24.02.2014 102 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof.Dr. Menderes COŞKUN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2015 tarihinde Saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Bekir Erol AK BAŞKAN Prof. Dr. Salih AYDEMİR Prof. Dr. Tahir POLAT Prof. Dr. İzzet AÇAR Doç. Dr. Osman ÇOPUR Doç.Dr. Sabri YURTSEVEN Fak. Sek. Servet SARI RAPORTÖR Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 32 Tarih :08.11.2012 Toplantıda Bulunanlar: 1. Doç. Dr. Şengül ALPAY KARAOĞLU, Müdür. 2. Yrd. Doç.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU Prof. Dr. Ş. Deniz AKDUMAN Prof. Dr. Rafet KOCA Doç. Dr. Ahmet DURSUN Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.11.2016 37 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 131 Tarih : 26.09.2013 Toplantıda Bulunanlar : 1. Prof. Dr. Salih Sabri YAVUZ, Müdür 2.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan Vekili) Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR -(İzinli)

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI

EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI 1 EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI 1. Eğitim Merkezinin gereken belgeleri hazırlayarak Yeterlik Yürütme Kuruluna (TKDCD-YYK) başvurusu (Her yıl 15 Mart akşamına kadar yapılan başvurular TKDCD-YYK tarafından

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/8/2014 2014/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/8/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

Fakülte/Enstitü/ Bölüm/Program/ Kadro Sıra No. Anabilim Dalı Çocuk Diş Hekimliği. Yüksekokul. alanında doktora yapmak ya da uzmanlığını almış olmak.

Fakülte/Enstitü/ Bölüm/Program/ Kadro Sıra No. Anabilim Dalı Çocuk Diş Hekimliği. Yüksekokul. alanında doktora yapmak ya da uzmanlığını almış olmak. Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddelerine göre üniversitemizin akademik birimlerine öğretim üyeleri alınacaktır.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 166 Tarih : 09.10.2014 Toplantıda Bulunanlar : 1. Prof. Dr. Şevket TOPAL, Müdür 2. Yrd.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:10.07.2013 SAYI: 992 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan Vekili) Prof.

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Kurul Oluşumu Başlat Fakülte Kurulu, Bölüm Başkanları ile Profesörlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 3, Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Oturum Sayısı:25 KARARLAR: Karar Tarihi:30.05.2017 1-Fakültemiz Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı tıpta uzmanlık öğrencisi Araş.Gör.Dr.Tuğba

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 06.11.2012 SAYI: 960 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI

EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET PROGRAMI 1. Eğitim Merkezinin gereken belgeleri hazırlayarak Türk Kardiyoloji Yeterlilik Kurulu- Yürütme Kuruluna (TKYK-YK) başvurusu. (Her yıl 15 Mayıs akşamına kadar yapılan

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.05.2013 SAYI: 983 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO : 2016/34 TOPLANTI TARİHİ : 05.09.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1.

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 04.01.2013 SAYI: 968 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111064 Genel Cerrahi 5 K 1 - - 700111082 İç Hastalıkları 4 K 1 - - Ankara Dışkapı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 181 ülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan) TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

Alan Üniversite Yıl. Alan Üniversite Yıl. Alan Üniversite Yıl

Alan Üniversite Yıl. Alan Üniversite Yıl. Alan Üniversite Yıl Soyadı: Abdullah Utku Şenol Doğum Tarihi: 24/04/1966 Prof.Dr. Lisans Tıp Hacettepe 1986 Yüksek Lisans Tıp Hacettepe 1988 Tıpta Uzmanlık Radyoloji Akdeniz 1993 Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1998 Doçentlik

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.01.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.10.2009 2009/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.10.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2015-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması. Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi 35. Madde ile Görevlendirme 903.07.02 TOPLAM SÜR 79 İŞ SÜRCİ Bölüm Sekreteri 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

Uzmanlık Eğitiminde Birlikte Kullanım ve İşbirliğine Sağlık Bakanlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim Görevlisi Bakışı

Uzmanlık Eğitiminde Birlikte Kullanım ve İşbirliğine Sağlık Bakanlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim Görevlisi Bakışı Uzmanlık Eğitiminde Birlikte Kullanım ve İşbirliğine Sağlık Bakanlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Eğitim Görevlisi Bakışı Prof.Dr.Fulya Çakalağaoğlu İzmir Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Patoloji

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 412 TOPLANTI TARİHİ : 31.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI

Detaylı

Tıpta Uzmanlık Kurulu Müfredat Oluşturma ve Standart Belirleme Sistemi (TUKMOS): İç Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Eğitimi Standartları

Tıpta Uzmanlık Kurulu Müfredat Oluşturma ve Standart Belirleme Sistemi (TUKMOS): İç Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Eğitimi Standartları Tıpta Uzmanlık Kurulu Müfredat Oluşturma ve Standart Belirleme Sistemi (TUKMOS): İç Hastalıkları Tıpta Uzmanlık Eğitimi Standartları Prof. Dr. Bülent SAKA İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İç

Detaylı