BODRUM DA DENİZCİLİK SİMÜLASYON ATÖLYESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM DA DENİZCİLİK SİMÜLASYON ATÖLYESİ"

Transkript

1 BODRUM DA DENİZCİLİK SİMÜLASYON ATÖLYESİ Bodrum Turgutreis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, öğrencilerin gemi manevra eğitimini öğrenmelerini sağlamak ve deniz trafiği hakkında bilgiler verebilmek için simülasyon cihazı kuruldu. Bodrum Kaymamı Dr. Gödekmerdan ın da katılımı ile açılışı yapılan bölüm davetlilere tanıtıldı. Simülasyon cihazının bulunduğu bölümün açılışı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Liman Başkanı Atilla Beyli, okul yetkilileri ile öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Kaymakam Dr.Gödekmerdan, öğrencilerin şimdiye kadar sadece teorik olarak derslere girdiğini ancak bundan sonra uygulama imkânları da bulabileceklerini söyledi. Simülatörün öğrencilere çok katkı sağlayacağını belirten Dr. Gödekmerdan, İstanbul boğazından normal gemi kaptanları geçemiyor ancak kılavuz kaptan alarak İstanbul boğazını geçebiliyorlar. Ama biz bu simülatör sayesinde öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza İstanbul boğazının geçilmesinde hangi şartlar hangi kurallar var onları da öğretebileceğiz. Simülasyon cihazı, öğrencilere gece, fırtına ve yağışlı havalarda da kullanım sağlaması sayesinde büyük bir tecrübe sağlayacak dedi.

2 KİSSEBÜKÜ İÇİN KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER Sabah saatlerinde Bodrum Kaymakamlığında gerçekleştirilen ziyarete Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Hayri Rüştü Tezcan, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve Mavi Yol Girişi Sözcücü Filiz Dizdar katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret sonrasında yapılan açıklamada konuşan Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz şunları söyledi; Bugün geldiğimiz durumu Sayın Kaymakamımızla paylaştık. Ayrıca ÇET Raporu gerekli değildir konulu Kaymakamlığımıza gelen bir yazı var. İlgili yazıda, karşı görüşü olanlar varsa diye bir takım ibareler var. Onu da paylaştık. Kendisine durumu izah ettik. Bizimle aynı fikirde olduğunu da beyan ettiler. Bütün Bodrum olarak, kurumlarıyla, kuruluşlarıyla ve yetkilileriyle biz bu tahisse ve Kissebükü-Adayılı Yalı da yapılmak istenen otele karşıyız. Bu Bodrum turizminin, yat turizminin, Mavi Yolculuğun kalbine saplanan bir hançer olacaktır. Hep birlikte mücadele emek için Sayın Kaymakamımızla bilgi paylaşımında bulunduk. Onunda desteklerini aldık dedi. Demizöz, hiç bir geçerli sebebinin olmadığını, herkesin bu yatırıma karşı olduğunu ve bu bölgenin mutlaka korunması

3 gerektiğini sözlerine ekledi. Doğal değerler açısında 23 yıldır bölgede mücadele edildiğini hatırlatan Mavi Yol Girişi Sözcücü Filiz Dizdar ise yapılan görüşme hakkında şöyle konuştu; 23 yıldan bu yana süren mücadelemizi anlattık yılından beri tahsislerle ilgili mücadelemiz var. Mahkemeler açıldı onları takip ediyoruz. Eylemlerimiz olacak. 18 inde Kissebükü ne hem karadan hem denizden yürüyüşümüz olacak. İmza sürecimiz devam ediyor. Islakla beraber 6 bin civarında imzamız oldu. kissebükü.org veya kissebükü.com adreslerinden imza kampanyasına destek bekliyoruz. Ocak sonunda da imzalarımızla birlikte Ankara ya yolcuyuz dedi. En büyük ihlal ve işgalin tahsis alanlarında yaşandığını ifade ederek konuşmasını sürdüren Filiz Dizdar, Bodrum un tahsisi alanlarındaki karnesinin çok kırık olduğunu vurguladı. Ziyarette, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ın neden Kissebükü? sorusuna dikkat çeken Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Hayri Rüştü Tezcan şunları ifade etti; Kaymakam Bey çok güzel bir konuya dikkat çekti. Neden burada ısrar ediyorlar dedi. Çok doğru bir soru. Oraya gelene kadar bin yataklı otel yapacak bir sürü yer var. Burası hem tarihi hem de doğal sit alanı hem de Bodrum da sonraki ilk doğal kuyomuzu imara açmış olacaklar. Müthiş bir rant taşıyan bir yer. Böyle bir arazi Yarımada da yok. Çok ciddi paralar ödenmesi lazım. Bu nedir? Bir yatırım olacak, bir kaç yıllık bir faydası olacak ama on yıllarca sürecek, mavi yolculuk, yatçılık ve doğayı yok edecek dedi. Ziyaretin ardından Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesine geçen çevreciler burada düzenledikleri toplantıda durum değerlendirmesi yaptılar.

4 PTT 174. YAŞINDA PTT Bodrum Müdürü Mehmet Yazıcı, PTT nin kuruluşunun 174. yıl dönümü sebebi ile Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ı makamında ziyaret etti. PTT nin 174. Kuruluş yıldönümü sebebi ile gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Dr. Gödekmerdan PTT Bodrum Müdürü Mehmet Yazıcı ve kurum çalışanlarını tebrik etti. PTT Kurumu kuruluşunun 174. Yıl dönümü sebebi Bodrum PTT Müdürü Mehmet Yazıcı Kaymakam Dr. Gödekmerdan ı makamında ziyaret etti. Yazıcı 174. Kuruluş yıldönümü sebebi ile Sayın Kaymakamımız Dr. Mehmet Gödekmerdan a nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendisine çiçek takdim ettik ve kuruluşumuzun çalışmalarını anllattık dedi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan PTT nin kuruluşunun 174. Yılını kutluyorum. PTT Bodrum da daha iyi hizmet verebilmek için Bodrum Yarımadası Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü Konacık Sanayi Sitesi karşısında hizmete girdi. Kurumumuzun hizmetlerini arttırarak çalışmalarını sürdürmesi, bizlere mutluluk veriyor. Tüm PTT çalışanlarımızın 174. Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

5 KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kurban Bayramı Bayramlaşma Mesajıdır. KURBAN BAYRAMI İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bayram, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir. Bayram sevincini, ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzur evindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın, birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik eder, Kurban Bayramının tüm Bodrum halkına ve ilçemizde bulunan tüm misafirlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Gaziler Günü Mesajıdır.

6 GAZİLER GÜNÜ Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk e Gazilik unvanı ile Mareşal Rütbesi nin verilişinin 93. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Gününü kutlamanın kıvancı içindeyiz. Aziz Milletimizi ve Vatanı korumak görevimizdir. Bu uğurda can vermek, bedenini bu uğurda sarf etmek onurdur. Vatanımızın ve Milletimizin bu zamana kadar gelmesi, ayakta kalması Şehitlerimiz ve Gazilerimiz sayesinde olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk e Gazi unvanının verilmesinin yıl dönümü olan bu günü saygı ile dile getirmek ve şerefli Gazilerimizin gününü kutlamak şerefimizdir. Vatanını canından aziz bilen, bağımsızlığımızın korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bir milletin evlatları olarak, gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz. 19 Eylül ün yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, gönlümüzde yerleri her zaman farklı olan kahraman şehitlerimize, cesaret timsali gazilerimize karşı vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir. Bu anlamlı günde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile şanlı milletimizin bağrından çıkarak vatanın ve milletin birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda eden silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıklarıyla her zaman gurur duyduğumuz gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Bu vesile ile Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna, gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyor, Tüm gazilerimizin Gaziler Günü nü kutluyorum.

7 KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR Bodrum Gümüşlükte olaysız ve şenlik gibi yapılan sembolik tabela dikimini yapan Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ikinci durağı Kadıkalesi Ormancılar Sitesinde sitedekilerin fiili ve sözlü saldırına uğradı. Site sakinleri daha sonra olayları görüntülemek isteyen gazetecilerede saldırırken, hakaretler birbiri arkasına geldi. Gümüşlük Çayıraltı Plajına sembolik olarak Plajlar halkın kullanımına açıktır. Hiçbir kuvvet engelleyemez. Bodrum Kaymakamlığı yazılı tabelayı dikdikten sonra Kadıkalesi Ormancılar Sitesi olarak bilinen siteye giderek Gümüşlük te dikilen Plajlar halkın kullanımına açıktır. Hiçbir kuvvet engelleyemez. Bodrum Kaymakamlığı yazılı tabelanın benzeri dikilmek istendi. Ancak site sakinlerinin fiili ve sözlü saldırına uğradı. Görgü tanıkları resmi araç ve haberli olarak sitenin sahiline gelen Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödemerdan a saldıran bir grubun Bu gün cumartesi Kaymakam tatil günü buraya gelmez. Bu adam Kaymakam değil şeklinde sözlü saldırda da bulundukları ifade ettiler. Kaymakam Dr.Gödekmerdan ın olay yerinden ayrılmasının ardından bölgeye Jandarma ekipleri sevk edildi. Sahillerin işgal edilmesine dikkat çeken yaklaşık 20

8 kişilik gruba da sözlü olarak saldıran site sakinleri, olayları görüntileyen gazetecilere de fiili ve sözlü saldırıda bulundular. Kameraman Sedat Vurmaz ın üzerine yürüyen grup kameraya vurarak çekimleri engellemeye çalışırken, Jandarma araya girerek gazetecileri saldırganların elinden kurtardılar. SAHİLLERİN KİRASINI VERDİK KİMSEYİ SOKMAYIZ Sahilin kendilerine ait olduklarını söyleyen site sakinleri, Burası bizim özel mülkümüz. Bedavacılar buraya gelemez.biz paralarını ödedik.gelsinler kumda otursunlar ama biz burada 650 haneyiz burası bize yetmiyor. Araba koyacak yer yok. Ama bu insanlar her yıl buraya gelip sahilleri kullanmak istiyor. Bizi tahrik ediyor, beyefendilerin başını belaya sokuyor dedi. Başka bir site yaşayanı ise Bu sahili biz Milli Emlak tan kiraladık.parasını ödedik. Kimse gelip burada denize giremez. derken bir başka site sakini ise kumunu biz getirdik buranın. Bizden başka kimse kullanamaz dedi. KAYMAKAM A SALDIRANLARDAN BİRİSİ YARALANMIŞ Sahillerin işgal edilmesine karşı eylem yapanlar henüz siteye ulaşmadan önce Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan ulaştı. Ancak site sakinleri Kaymakama da sözlü olarak saldırdılar. Çıkan arbede sırasında bir vatandaşın başından yaralandığı öğrenildi. SUÇ İŞLEDİKLERİNİ ANLAYINCA, GAZETECİLERE SALDIRDILAR Site sakinlerinin Bodrum Kaymakamına bile saldırdıklarını duyan eylemciler sahilden ayrılarak yolda beklemek zorunda kaldılar. Eylemciler kenara çekilince hızlarını alamayan site sakinleri, gazetecilerin görüntü almalarını fiili olarak engellemeye çalıştılar ve sözlü hakaretlerde bulundular. Gazeteciler kimliklerini Jandarmaya göstermelerine karşın, saldırılarına devam eden bazı site sakinleri telefonları ile gazetecilerin görüntülerini de alarak taciz ederken, tehdit savurdular.

9 İŞGALE HAYIR DİYENLERİ BİLE KORKUTTULAR Sahillerin halkın kullanımına açılması için eylemleri ile yerel ve idari yöneticilerin dikkatlerini çekerek destek alan Gümüşlük Forumu üyeleri yaptıkları açıklamada site sakinlerinin devletin Kaymakamına bile saldırmaktan çekinmediklerine dikkat çekti Bu gün burada sahillerin işgal edilmesini canlı olarak yaşadık. Bırakın düz vatandaşı, devletin görevlisi kaymakamı bile burada barındırmadılar. Kaymakam bile burayı terk etmek zorunda kaldı. dediği sırada site sakini bir bayan müdahale ederek kaymakama saldırı olmadığını söyledi. Cumartesi günü koskoca kaymakam buraya geldi ve buradaki insanlardan korktu ve kaçtı mı diyorsunuz? Öylemi? Yapmayın laf salatası yapıyorsunuz yalan söylüyorsunuz? dedi. Site sakini buradakiler saldırmadığını ve burada oturanların hepsinin devlet adamı olduğunu söyledi. Açıklamaya devam eden Gümüşlük forumu üyeleri Bizler ötekiyiz, bizler kıyılardan yararlanmaması gereken, buralara gelmemesi gereken, bu ülkenin insanları değilmişiz gibi kovulduk. Kaymakam bile buradan kovuldu, onada hakaret ettiler. Herkese kötü davrandılar, davranmaya da devam ediyorlar. Sahiller halkın malı olarak kalacaktır, kıyılar halkın malıdır, kamu malıdır. dedi. Gümüşlük forumu daha sonra Jandarmaya giderek saldırılardan dolayı şikayetçi oldular. Olayla ilgi soruşturma devam ediyor. Kaymakam da Sahillerin İşgaline Karşı Gümüşlük ve Bodrum Belediye Meclis Toplantısı nda yaptıkları eylemlerin ardından, Kaymakam Dr.Mehmet Gödekmerdan ile görüşen Gümüşlük Platformu üyelerinin çabaları sonuç verdi. Kaymakam Dr.Gödekmerdan ın da destek verdiği, ve Gümüşlük Platformu tarafından hazırlanan Plajlar Halkın Kullanımına Açıktır, Hiç Bir Şekilde Engellenemez yazılı tabela Gümüşlük Çayıraltı Plajı nın başlangıç noktasına yerleştirildi. Oteller, özel işletmeler yada siteler tarafından sahillerin

10 işgal edilmesine tepki gösteren yurttaşlar Sahil deniz, kum, işgaldeki Bodrum, Kıyılar herkese aittir, Denizime, plajıma hakkın yokken el koyma, Gümüşlük turizm yeri paylaşmayı bilmeli yazılı pankartlar taşırken Plajlar halkın kullanımına açıktır. Hiçbir kuvvet engelleyemez. Bodrum Kaymakamlığı yazan tabelayı diktiler. Platform üyeleri tabelayı diktikten sonra dibine su dökerek Can suyu da veriyoruz, sahilerimizi işgalden kurtaracağız dediler. Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan yaptığı açıklamada kıyıların vatandaşların kullanımına tamamen açık olması gerektiğine vurgu yaparak Herhangi bir site, işletme, kıyılarımızı kapatamaz. Vatandaşın kullanımını engelleyemez. Buraya da sembolik bir levha diktik. Bodrum Yarımadası na hatta Türkiye nin bütün kıyılarına örnek olacak bir levhadır. Gümüşlük teki vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Gümüşlük Platformu adına açıklama yapan Yaşar Aslan, Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek Devletin bir temsilcisinin bize destek vermesi çok önemliydi. Platformumuz olarak başka kıyılardan ve sahillerden gelecek olan çağrılarda da, yardımcı olmaya her zaman hazırız. Plajlarda bu tabelaların çoğalmasını diliyoruz. Vatandaşımız kendisi üzerinde baskı kuran işletmeye bu tabeladan güç alarak karşı gelebilir. Şezlongunu al, ben burada oturacağım, ya da Sen masanı al, ben buraya kendi masamı koyacağım diyebilme hakkını geri kazanmış olacak dedi. Tabelanın dikilmesi ve açıklamaların ardından platform üyeleri Çayıraltı Halk Plajı ndan olaysız bir şekilde ayrıldı. Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

11 GÜMÜŞLÜK TE TABELA NIN HARCI KAYMAKAMDAN Gümüşlük te halk plajına Bodrum Kaymakamı tarafından, Plajlar halkın kullanımına açıktır, hiçbir şekilde engellenemez yazılı tabela dikildi.

12 Bodrum Gümüşlük Mahallesi sahilinde Denizime, kumsalıma hakkın yokken el koyma, Burası Myndos sahilimizi vermeyos, Kıyılar herkese aittir gibi dövizler açan Gümüşlük Forumu üyesi bir grup, özel işletmelerce konulan şezlong ve şemsiyelere tepki göstermek için sahilde toplandı. Toplanan gruba Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan da destek verdi. Gödekmerdan, plajın başlangıç noktasına hazırlanan alanda üzerinde Plajlar halkın kullanımına açıktır, hiçbir şekilde engellenemez yazılı tabelayı dikerek harcını attı. Çevreden geçen vatandaşların da destek verdiği etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan Gödekmerdan, herhangi bir işletmenin kıyıları kapatamayacağını söyledi. Kıyıların kullanımını kimsenin engellemeye hakkı olmadığını ifade eden Gödekmerdan, Burada bugün dikilen levha sembolik bir levha. Ama tüm Bodrum un, hatta Türkiye nin kıyılarına örnek olacak nitelikte bir levha. Gümüşlüklü vatandaşların duyarlılığına teşekkür ediyorum dedi. Gümüşlük Forumu Üyesi Yaşar Aslan ise Bodrum Kaymakamlığınca dikilen tabelaların tüm plajlarda olmasını dileyerek, Bu tür tabelaların kıyılarda hızla çoğalmasını diliyorum. Başka plajlardan gelecek talepler olursa biz elimizden gelen desteği vereceğiz diye konuştu.

13 KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN BALKAN ŞAMPİYONLARINI KUTLADI Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Haziran tarihleri arasında İstanbul da gerçekleştirilen Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasından Balkan Şampiyonu olarak dönen sporcular ve antrenör Fatih Uzunlulu yu makamında kabul etti. 19. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasında dereceye giren sporcular ve antrenör Fatih Uzunlulu Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan la bir araya geldiler. Türkiye nin yanı sıra Balkan Karate Federasyonları Birliği ne üye ülkelerden Bosna Hersek, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan, Karadağ ve Arnavutluk un katılım gösterdiği şampiyonada 462 erkek, 274 bayan toplam 736 sporcu mücadele etti. Müsabakalar sonucunda Bodrum dan Milli takımda mücadele eden 3 sporcumuzdan Kayra Sezgin Balkan şampiyonu, Orhan Alp Kuzulu Balkan şampiyonu, Enis Altıntaş Balkan balkan üçüncüsü oldular. Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan başarılı sporcuları tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Kaymakam Dr. Gödekmerdan Başarılı sporcularımız bizlerin gururu. Sporcularımızı, ailelerini ve çalıştırıcılarını kutluyorum. Bodrum dan milli takımımızda başarı ile mücadele eden sporcularımızla bugün bir araya gelerek sohbet ettik. Kendilerine bundan sonraki mücadelelerde de başarılar diliyorum dedi.

14 1MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü kutlama mesajıdır. 1 MAYIS Bilindiği üzere, 2008 yılı Nisan ayından itibaren Devletimiz, insanların hak ve emeğine saygının gereği olarak 1 Mayıs ı Emek ve Dayanışma Günü olarak ilan etmiş olup, Nisan 2009 tarihinde de TBMM de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil olarak ilan edilmiştir. Millet olarak emeği ve alın terini kutsal kabul eden bir medeniyetin mirasçıları olduğumuzdan, işçinin ve çalışanın hakkını alın teri kurumadan verme kültürüne sahibiz. Sosyal

15 adalet ve huzurun sağlanabilmesi, sağlıklı bir toplum oluşturulabilmesi açısından bu güzel geleneğimizi devam ettirerek gelecek nesillere aktarmada hepimize sorumluluklar düşmektedir. Dini ve milli bayramlarımız; duygularımızı coşturan, dostluk ve kardeşlik ilişkilerini yenileyen, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı müstesna günlerdir. Meclisimizin tatil olarak kabul ettiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nün, bundan sonra da anlamına ve insan onuruna yaraşır şekilde dostluk, kardeşlik ve dayanışma içerisinde bir bayram havasında kutlanacağına olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın, işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nü kutlarım. OKUYORUM, YAZIYORUM, ANLIYORUM Eğitimde Bilge Harekatı kapsamında Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulunda düzenlenen Okuyorum, Yazıyorum, Anlıyorum adlı kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan madalya ve kitap hediye etti. Kaymakamlık toplantı salonunda dereceye giren öğreciler ve okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen törende Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan öğrencileri tebrik etti.

16

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR Bodrum Gümüşlükte olaysız ve şenlik gibi yapılan sembolik tabela dikimini yapan Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ikinci durağı Kadıkalesi Ormancılar Sitesinde

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI 2014 2015 eğitim, öğretim yılı ikinci dönemi bu sabah Bodrum da bulunan 21717 öğrenci için de başladı. 2 haftalık tatilin ardından okullarına dönen öğrenciler, başarılı

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

Başkan Kocadon'a ziyaret

Başkan Kocadon'a ziyaret Milletvekili adaylarından Başkan Kocadon'a ziyaret Muğla Milletvekili Adayları, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Bodrum a gelerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u da makamında

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

Borsa gıda yardımını sürdürüyor

Borsa gıda yardımını sürdürüyor Borsa gıda yardımını sürdürüyor Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Bodrum da 30 Ağustos Zafer Bayramı nın 94. yıldönümü kutlamaları, düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI Odamızda 12 Ağustos 2016 Cuma günü zeytin ve zeytinyağı ile iştigal eden üyelerimizin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.toplantıda

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

AĞUSTOS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

AĞUSTOS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili AĞUSTOS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

ilkokulu E-DERGi si 23 Nisan ın Önemi Sorumluluk Okulumuzda 23 Nisan Hedef Siir: Egemenlik Ulusundur 2017 Nisan Sayısı Bu Sayımızda:

ilkokulu E-DERGi si 23 Nisan ın Önemi Sorumluluk Okulumuzda 23 Nisan Hedef Siir: Egemenlik Ulusundur 2017 Nisan Sayısı Bu Sayımızda: ilkokulu E-DERGi si 2017 Nisan Sayısı Bu Sayımızda: 23 Nisan ın Önemi Sorumluluk Siir: Dünya Çocuk Bayramı Hikaye: Sagır Kaplumbaga Okulumuzda 23 Nisan Hedef Siir: Egemenlik Ulusundur Siir: 23 Nisan Söylediklerimiz

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Kasım Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Kasım Ayı Bülteni BAŞKANLARDAN 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA GÜNÜ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY 10 Kasım dolayısıyla yayınladıkları mesajda; "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

Kaymakam Bekir Yılmaz: aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz

Kaymakam Bekir Yılmaz: aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz Kaymakam Bekir Yılmaz: aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı şöyle: Büyük Türk Milletinin ve

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı

Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı Mavi Kadın Saynur Gelendost u ölümünün 13 üncü yılında anıldı 2003 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden ve Çevreci Anne olarak bilinen rölyef sanatçısı Saynur Gelendost Bodrum Gümbet Türbe

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ekim Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ekim Ayı Bülteni Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI Meclis Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ Nisan - Mayıs - Haziran 2018 BORSA MECLİSİ SEÇİLDİ Denizli Ticaret Borsası nda gerçekleşen seçimde Borsa üyeleri yeni Borsa Meclisini seçti. Seçimde tek liste

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI HÜRRİYET İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 1 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Sayın Müdürüm, Saygı Değer Öğretmenlerim,Kıymetli

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN 2013 ÖNSÖZ 2013 2014 Eğitim - Öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm

Detaylı

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız.

Bu tarihi ve anlamlı günün doksan üçüncü yılını ulusça büyük bir coşku ve idrak içerisinde kutlamaktayız. Ben 1919 yılı Mayıs ayı içinde Samsun a çıktığım gün, elimde maddi hiçbir güç yoktu. Yalnız büyük Türk Ulusunun Soyluluğunda doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir güç vardı. İşte ben bu

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Yunuslara Özgürlük Platformu, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Yunuslara Özgürlük Platformu, Başkan Kocadon u ziyaret etti Yunuslara Özgürlük Platformu, Başkan Kocadon u ziyaret etti Yunuslara Özgürlük Platformu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. Daha önce toplanan imzaları başkana teslim eden platform

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir/Limonluk Mahallesi Muhtarlığını

Detaylı

EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe örgütünün düzenlediği Yenimahalle

Detaylı

OCAK 2018 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2018 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2018 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL- İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçe Başkanlığı nı ziyaret ederek

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Atatürk Üniversitesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü Müdürlüğü Öğretim Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü Müdürlüğü Öğretim Üyesi 10 KASIM 2015 ATATÜRK Ü ANMA GÜNÜ Yrd. Doç. Dr. Asaf ÖZKAN * Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Kolordu Komutanım, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Sayın Cumhuriyet Başsavcım, Sayın Rektörüm,

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler.

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. İSTANBUL TAYAD lı Aileler Bayram Kahvaltısında Bir Araya Geldiler Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıdan önce yapılan

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık İlçesi nde meydana gelen dolu yağışı

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Bodrum Belediye Meydanı nda, Atatürk Anıtı na çelenk sunumu töreni yapıldı. Törene; Bodrum Kaymakamı Dr.

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

Modern bilimlerin atası Miletli Tales için Didim de buluşma düzenlendi.

Modern bilimlerin atası Miletli Tales için Didim de buluşma düzenlendi. Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444 81 09 Didim Belediyesi ücretsiz

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve

Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve Bahçeşehir Okulları eğitimöğretim yılına heyecan ve coşkuyla başladı Bodrum Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim-öğretim yılına okul bahçesinde gerçekleşen törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Eylül Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Eylül Ayı Bülteni KARAMAN TSO DAN KARAMAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ M.Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkanı Meclis Başkanı Mustafa Toktay, Yönetim Kurulu Başkan M.Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı