Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 The Sports Cafe Bar Restaurant good food, good friends, good times Franchise tanıtımı

2 NEDİR? Festiva, gelişmiş ülkelerde giderek yaygınlaşan Sports Cafe konseptinin Türkiye deki ilk ve tek, yaygın ve başarılı AVM uygulamasıdır. Festiva, spor seyrini, müzik keyfini, güzel yemekleri ve eğlenceyi paylaşacağınız yerdir.

3 TASARIM Festiva, özgün bir mimari konsepte sahiptir. Eğlenceyi ve rahatlığı ön planda tutar. Mobilya seçimi, her salondaki ekranların yerleri ve sayısı, masaların büyüklüğü, oturma grupları, tamamen müşterilerin konforunu sağlayama yönelik tasarlanmıştır.

4 YEMEKLER Festiva eksiksiz bir mutfağa ve zengin bir menüye sahiptir. Yemekler amerikan tarzı, lezzetli, hızlı ve basit hazırlanan tariflerle sınırlıdır. Dondurulmuş ürünlerden ve her sipariş için ayrı olarak, hızlı hazırlanır, taze sunulur, fire olmaz. Küçük ama deneyimli bir mutfak ekibi vardır.

5 MENÜ

6 Festiva, sevilen menüleri kolay ve hızlı hazırlar, hesaplı sunar ÜRÜNLER

7 CAFE Festiva eksiksiz bir cafenin tüm ekipmanına sahiptir. Filtre, Cappucino, Espresso, Latte, Macchiato gibi tüm kahve çeşitleri barista kullanımı gerektirmeyen en gelişmiş ekipmanla hazırlanır. İthal çay çeşitlerinin zenginliği Festiva nın artısıdır.

8 İÇKİ Festiva da başta bira ve şarap olmak üzere sadece hafif içkiler sunulur. Bira, fıçı ve şişede sunulan farklı seçenekleriyle her zevke hitap eder. Farklı şarap kavları ile şarap tutkunlarının yüksek beklentilerini karşılar.

9 EĞLENCE Festiva ya eğlenmek için gelen çiftlerin ve küçük grupların başlıca tercihi tavla, tabu, scrabble gibi masa oyunlarıdır.

10 DART Dart, eğlencenin ötesinde, federasyonu kurulmuş, turnuvaları yapılan, spor haline gelmiş bir etkinliktir. Festiva çok sayıda dart tablası ve özel bölümü ile dart tutkunlarının ilk tercihidir. Dart turnuvaları tüm Festiva larda aynı zamanda yapılır, sponsor firma tarafından duyurulur ve desteklenir. Dart atış aralarında yenilip içilen, sohbet edilen, yeni dostlarla tanışılan mükemmel bir sosyal ortam sunmaktadır.

11 TEKNO OYUNLAR Festiva içinde bir bölüm büyük plazma ve dev ekranlı playstation oyunlarında eğlenceli kapışmalara ayrılmıştır. Çağın eğlencesi Wee, hız, hareket ve el becerisi gerektiren oyunlarla misafirlere ve ortama hareketlilik getirmektedir. İnternete kendi bilgisayarlarıyla bağlanmak isteyenler için kesintisiz wi-fi internet sağlanır.

12 YASAKLAR Önümüzdeki yıl başlayacak olan kapalı alanda sigara yasağı, halkımızın sağlığı için olumlu bir gelişme. Bunun işlerimizi olumsuz etkilememesi için tüm Festiva larda bahçe ve teras bulunur. İçmek isteyenlere uygun yer sağlanır. Festiva larda geleneksel nargile keyfi çeşitli aromalardaki tütünlerle sunulur.

13 Festiva, maçları birlikte seyretmek için buluşma adresi oldu. Dev ekranlar herkesin oturduğu yerden izleyebileceği şekilde yerleştirildi. Maç seyrederken kimse birbirini engellemiyor, masa düzeni ve kimsenin rahatı bozulmuyor. STADYUM ATMOSFERİ

14 MÜZİK Festiva dev ekranlarında gün boyu sevilen müzik kliplerinin oynuyor. Konukların zevkine uygun, oyalayan ve eğlendiren modern müzik ve görüntüler akıyor. Yeterli alan varsa, DJ müziği yapılan bir dans bölümü de bulunuyor.

15 HUZUR Festiva, huzur arayan çiftlerin ve arkadaşların da buluşma noktasıdır. Rahat armut koltuklar, sıra masalar, kuytu köşeler, Festiva yı rahat ve huzur arayanların tercihi yapar.

16 KALABALIK Festiva bir buluşma ve sosyalleşme mekanıdır. Hep kalabalık olmayı amaçlar, herkese açıktır. Genç yaşlı gelir, herkes yiyecek ve eğlenecek bir şey bulur. Festiva da hesap kimseyi rahatsız etmez, fiyatlar ölçülü tutulur, herkes ödeyebilir. Yemekler özellikle güzel, bol ve ucuz tutulmuştur. Tanıtım dönemlerinde yapılan kampanyalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanır. Festiva karını çok insan gelmesinden, gelenin eğlenip çok kalmasından, çok içecek tüketmesinden sağlar.

17 FRANCHISE Festiva işletmecisi olmak için franchise almak gerekir. Franchise başvurusu bu konudaki uzman danışmanlık kuruluşuna yapılır. Başvurular ve yerler incelenir, uygun bulunan adaylarla Festiva görüşür. Yerin bulunması veya AVM nin sözleşmesi bekleniyorsa ön anlaşma yapılır, yer kesinleştiğinde ve onaylandığında franchise anlaşması yapılır.

18 ANLAŞMA Franchise anlaşması 5 yıllıktır, bitince yenilenir. Festiva özenle seçtiği işletmecileriyle uzun vadede birlikte çalışmayı arzular. Anlaşmanın esasları, birbiriyle rekabet etmeme, birbirine karşı açık ve dürüst olma, kazancı birlikte paylaşma şeklinde özetlenebilir.

19 YATIRIM Yatırım, yerin projelendirilmesiyle başlar. Mimari ekibi Festiva belirler, işletmeci anlaşır ve çalıştırır. Proje işletmeci ve Festiva tarafından onaylanır, mimari ekip tarafından uygulanır. Yapım masraflarını tamamen işletmeci karşılar. Festiva yatırımı 300 m2 alan için yaklaşık YTL civarında tutmaktadır

20 RUHSATLAR Faaliyet, gece çalışma ve içki ruhsatı almak işletmecinin sorumluluğundadır. Ruhsatlar alınmadan Festiva işletme açılışına izin vermez.

21 EKİP Eleman bulmak temelde işletmecinin görevidir. Festiva, işletmenin ekibinin kurulmasında yardımcı olur, kendine gelen başvuruları yönlendirir, kendi ilanlarında aramaya yer verir.

22 EĞİTİM Franchise alan işletmeci teorik eğitimin yanı sıra, Festiva da bizzat çalışır, hizmet ve yönetim işlerinin hepsini yaparak öğrenir. Kritik ekip üyeleri merkezde ve diğer Festiva larda eğitim görürler. Tüm ekip üyeleri kesintisiz işbaşı eğitimi alırlar.

23 KAYIT Festiva uzun saatler ve vardiyalı çalışan, yüksek ciro ve nakit para dönen bir işletmedir. Düzenli kayıt Festiva için çok önemlidir. Siparişler ve satışlar elektronik olarak işlenir. Kademeli güvenlik sistemiyle kaçaklar önlenir.

24 FRANCHISE BEDELİ Festiva, franchise alandan işe başlarken belli bir ücret alır. Bu ücret temelde YTL dir. Ancak özel durumu olan bazı yerlerde uyarlamalar yapılabilir. Franchise anlaşması süresince işletmeci Festiva ya ciro üzerinden %5 royalite öder. Bunun dışında cirodan %1 tüm Festiva lardan toplanır ve reklama harcanır.

25 SPONSOR DESTEĞİ Festiva, gerek tüketicilerden gördüğü büyük ilgi, gerekse sağladığı büyük satış hacmi nedeniyle tedarikçiler tarafından desteklenmektedir. Açılışta önemli miktarda bedelsiz ürün alınmaktadır. Tedarikçilerimiz işletme ruhsatları alındıktan sonra gayrimenkul teminatı karşılğında yatırımın bir kısmını faizsiz olarak kredilendirmektedir.

26 YERLER Festiva ilk işletmesini eğlencenin kalbi olan İstanbul Beyoğlu nda açtı. Alışveriş merkezlerinde yapılan kiralama anlaşmalarıyla Festiva ların gelişmesinin önü açıldı. Her şehirde bu eğlenceye ve kazanç fırsatına yer var.

27 İSTANBUL FORUM 2009 başında açılacak olan Forum İstanbul, m2 alanı ile Türkiye nin en büyük alışveriş merkezi olacak

28 İSTANBUL 212 İkitelli de, TEM ile Basın Ekspres yolu birleşim noktasındaki 212 AVM girişinde yer alan Festiva, dışarı açık ve çalışma saatlerinde serbest bir mekan

29 İSTANBUL PENDORIA Pendik te açılacak olan Pendoria içinde Tesco Kipa katında avluya bakan bir Festiva olacak

30 ANKARA 365 Ankara Çankaya da 365 AVM zemin katında yeni eğlence mekanı Festiva

31 DİĞER ŞEHİRLER Aşağıdaki şehirlerde Festiva işletmecisi olmak için başvurabilirsiniz Adana Aydın İskenderun Kayseri Mersin Samsun

32 BAŞVURU Festiva Yönetim Selen Gıda Sanayi İstanbul Franchise Pazarlama Yetkilisi Franchise & More Telefon: Bilgi:

FRANCHISE TANITIMI intable SELF SERVİS MASADA OCAK BAŞI RESTORAN KONSEPTİ İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı, Avrupa ya taşıdı Hava filtreli

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti FRANCHISE TANITIMI Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı,

Detaylı

Mr.Pato Franchise Bilgileri

Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Đş Fikri Mr. Pato; Hakan Argüzen in yıllar boyu profesyonel olarak çalıştığı dünya lideri patates ve meşrubat üreticisi kuruluşlarda edindiği deneyim ve bilgi birikimini,

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor.

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor. MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler.

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. 09 Haziran 2016 IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

Evinizde Anahtar Teslim Ev Sineması. Cinema@Home. Oskarlı Filmlerin, Lig Maçlarının, Heyecanlı Dizilerin, Keyfini Evinizde Çıkarın...

Evinizde Anahtar Teslim Ev Sineması. Cinema@Home. Oskarlı Filmlerin, Lig Maçlarının, Heyecanlı Dizilerin, Keyfini Evinizde Çıkarın... Evinizde Anahtar Teslim Ev Sineması Oskarlı Filmlerin, Lig Maçlarının, Heyecanlı Dizilerin, Keyfini Evinizde Çıkarın... Cinema@Home audio video otomasyon entegrasyon Blue Velvet BLUE VELVET 3 sıra koltuk

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI 1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI Eski köye yeni lezzet Türkiye de ilk soslu döner, 1962 yılında İSOS markası ile İskenderun da yapıldı İSOS

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

öneriyor FRANCHISE ALMAK FRANCHISE ALMANIN ADIMLARI PERLA cafe veya stand işletmeleri için franchise talebinde bulunan girişimcilerin kendileri için en doğru kararı vermeleri için aşağıdaki beş adımı sırasıyla

Detaylı

Dünyada otomatlar. İçindekiler:

Dünyada otomatlar. İçindekiler: Dünyada otomatlar İçindekiler: 1. Dünyada Otomatlar 2. Türkiye de Jetbite Jetomat nedir? Jetomatlar neden çok sevildi? Klasik severler için Jetbite Uygulama ve kullanım şekli İlkeler Hedefler 3. Ürünler

Detaylı

KİMDİR. Tombiş felsefesi ve başarısı üç temel esasa dayanır kendin yemeyeceğini kimseye yedirme %100 müşteri memnuniyeti sağla takım çalışması yap

KİMDİR. Tombiş felsefesi ve başarısı üç temel esasa dayanır kendin yemeyeceğini kimseye yedirme %100 müşteri memnuniyeti sağla takım çalışması yap KİMDİR Tombiş Kumru 1990 yılında İzmir Karşıyaka da kuruldu Ankara da tostları, İstanbul da sıcak yemekleri ekledi Franchise ile cadde ve AVM lerde 20 den fazla noktaya ulaştı Tombiş felsefesi ve başarısı

Detaylı

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood Helena Center Helena Wood Art Elegance of The Wood HELENA WOOD ART. 1993 yılında sedef ve ahşap el sanatları sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. Türk el sanatlarının güzel sedef işlemelerinin en

Detaylı

Sunshine Villa Guzel. Özet. Açıklama

Sunshine Villa Guzel. Özet. Açıklama Sunshine Villa Guzel Özet Side Evrenseki'de,denize 800m uzaklıktaki bir yazlık sitede bulunan etrafı bitkilerle çevrili özel havuzlu,3+1 villamız, 6 kişilik konaklama imkanı sunmaktadır. Açıklama Side

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama

Sunshine Villa Ersoy. Özet. Açıklama Sunshine Villa Ersoy Özet Side Evrenseki mevkiinde, denize 800m uzaklıkta bir yazlık site içerisinde bulunan, özel yüzme havuzlu,3+1 villamız 6 kişilik konaklama imkanı sunmaktadır. Açıklama Side Evrenseki

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri İşletmeniz kontrolünüz altında İşletmenize günlük gelen müşteri istatistiğine Masa hesaplarınıza Hesap ve sipariş hareketlerinize Stok durumunuza Kasa

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK Rekor Mobilya, mobilya sektöründeki elli yılı aşkın tecrübesiyle kurumsallaşmasını tamamlayarak Türk mobilya sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefleyen modüler bir markadır. Her Zevke

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

Belek Golf Village Villa T

Belek Golf Village Villa T Belek Golf Village Villa T Özet Özel havuzlu villamız, aktiviteleri oldukça fazla olan yazlık villa sitesi içerisindedir.kiralık villamızda 8 kişi rahatlıkla konaklayabilir. Açıklama Villamız, Belek'de

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Formula 1 Biletleri & Turları

Formula 1 Biletleri & Turları Formula 1 Biletleri & Turları 1 biletleri ve turları F o r m u l a Formula 1 biletleri ve turları artık bir telefon kadar size yakın. Hız ve adrenaline yakın olmak, yarışları televizyondan değil yerinde

Detaylı

YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ KURS PROGRAMI

YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ KURS PROGRAMI YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN ADI : Yiyecek İçecek İşletmeciliği 5. PROGRAMIN DAYANAĞI : 1739 sayılı Milli Eğitim Temel

Detaylı

1.Yiyecek İçecek Sektörü. 2.Yiyecek İçecek Bölümünde Planlama. 3.Yiyecek İçecek Bölümünde Örgütlenme. 4.Yiyecek İçecek Bölümünde Üretim Süreci

1.Yiyecek İçecek Sektörü. 2.Yiyecek İçecek Bölümünde Planlama. 3.Yiyecek İçecek Bölümünde Örgütlenme. 4.Yiyecek İçecek Bölümünde Üretim Süreci 1.Yiyecek İçecek Sektörü 2.Yiyecek İçecek Bölümünde Planlama 3.Yiyecek İçecek Bölümünde Örgütlenme 4.Yiyecek İçecek Bölümünde Üretim Süreci 5.Yiyecek İçecek Bölümünde Maliyet Kontrolü 6.Menü Planlama 1

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com. Franchise Tanıtım Dosyası Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.tr Palma d Oro Hakkında Palma D oro 1966 yılında İzzet Özilhan

Detaylı

BAR SERVİS ELEMANI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ : BAR SERVİS ELEMANI MESLEK SEVİYESİ : 3. SEVİYE

BAR SERVİS ELEMANI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ : BAR SERVİS ELEMANI MESLEK SEVİYESİ : 3. SEVİYE BAR SERVİS ELEMANI PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK : BAR SERVİS ELEMANI MESLEK SEVİYESİ :. SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Bar Servis Elemanı, barlarda salonu servise

Detaylı

Sunshine Villa Gulbahar

Sunshine Villa Gulbahar Sunshine Villa Gulbahar Özet Side Evrenseki'de,denize 800m uzaklıktaki bir yazlık sitede bulunan etrafı bitkilerle çevrili özel havuzlu,3+1 villamız, 6 kişilik konaklama imkanı sunmaktadır. Açıklama Side

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

Belek Golf Village Ö. Özet. Açıklama

Belek Golf Village Ö. Özet. Açıklama Belek Golf Village Ö Özet Özel havuzlu villamız,çok bakımlı ve aktiviteleri oldukça fazla olan bir site içerisindedir.8 kişilik kapasitesiyle,özellikle büyük aileler için idealdir. Açıklama Villamız, Belek'de

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri, FRANCHISE TANITIMI DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu.

Başlangıç... Böylece İhale Yazılım doğdu. Başlangıç... Üç yıl önce, firmalara yönetim danışmanlığı yaparken işletmelerin rekabet gücünü sürdürebilmeleri için satın almanın üretim maliyetleri içindeki kritik önemini ve bu konudaki ihmali tespit

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 1 40 yıllık hatır için çalışıyoruz Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 2 Oza Kahve 1984 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde kurulan

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI MÜŞTERİLER YEMEKLER

FRANCHISE TANITIMI MÜŞTERİLER YEMEKLER FRANCHISE TANITIMI MÜŞTERİLER Müşterileri Castia yı iki şey için seçerler ve tanıdıktan sonra terk edemezler. Öncelikle Casita rahat vakit geçirilen bir ortamdır. Kendine özgü dekoru, formel olmayan masa

Detaylı

Belek Golf Village G2

Belek Golf Village G2 Belek Golf Village G2 Özet Villamız,Belek'de çok bakımlı ve aktivite altenatifleri oldukça fazla olan bir site içerisindedir.8 kişilik kapasitesiyle,özellikle büyük aileler için idealdir. Açıklama Villamız,

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TESİS ADI ADRES OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TELEFON FAX : +90 242 777 00 01 KATEGORİ : 5 * AÇILIŞ : HAZİRAN - 2011 PANSİYON TİPİ WEB E-MAIL : SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA : EVREN MAHALLESİ

Detaylı

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.)

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TFSK ile işbirliği yapılacak olan kış kayak kampımızın detayları aşağıdaki gibidir;

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA 1 Karamustafa Kardeşler Ltd. Şti. ve Kayışoğlu Ltd. Şti. Yatırım Ortaklığı'nın 04 Ocak 2013 tarihinde açılışı yapılan Ordu'nun en büyük alışveriş merkezi Fatsa Cıty Avm etkileyici bir büyüklük ve benzersiz

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Innovia Projesi Genel Bilgiler

Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi % 80 yeşil alanı, mükemmel peyzaj düzenlemeleri ile insan hayatına artı değerlerinin yanı sıra güvenlik öğeleri en üst düzeyde planlanarak gerçekleştirilmektedir.

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

MEMLEKETİM İNTERNET PORTALI BİLGİ NOTU

MEMLEKETİM İNTERNET PORTALI BİLGİ NOTU MEMLEKETİM İNTERNET PORTALI BİLGİ NOTU Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza (ve mavi kart hamillerine) daha etkin hizmet sunmak amacıyla Dışişleri Bakanlığımız eşgüdümünde ve farklı bakanlıklarımızın içerik

Detaylı

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT UZAKLIK TESİSİN AÇILIŞ YILI 01.05.2002 KONUM KONYAALTI RENOVASYON HAVALİMANINA UZAKLIK 20 KM SINIF ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK 6 KM SEZON ADRES Akdeniz Bulv.1.Sokak

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Sı fır vil la Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Mutfak: Mutfak Mobilyası

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 2019 YAZ FACTSHEET Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 ODALAR KONUMU ALAN ÖZELLİKLER STANDART ODA Kara Manzaralı 26m2 470 adettir. (6 adet bedensel engelli konuklarımıza özel odalarımız mevcuttur)

Detaylı

Bu çagda İŞLER ÇOK DEĞİŞTİ

Bu çagda İŞLER ÇOK DEĞİŞTİ Bu çagda İŞLER ÇOK DEĞİŞTİ Taze fikirler, farklı iş modelleri, yeniden şekillenen ekipler, ortak çalışma bilinci... Yeni nesil iş kültürü; farklı disiplinlerin bir arada bulunduğu ortamlarda, parlak fikirler

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir.

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Villa Mavi Kelebek Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Image not found http://www.tatilvillas.com/images/w.200/h.200/c.1/mr.1/d.listing_photos/sd.2016-11/i.6b2ea1af9881392e6bfbdcdecd42e91f.jpg

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Villa Tepe. Özet. Açıklama

Villa Tepe. Özet. Açıklama Villa Tepe Özet Kalkan kiralık villa, Akbel mevkiinde merkeze 2,5 km uzaklıkta ve Toros'a dayanmış bir tepede olmanın verdiği avantajla olağanüstü bir manzaraya sahiptir. Açıklama VİLLA TEPE Kalkan Akbel

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

Gardenia Residence G1

Gardenia Residence G1 Gardenia Residence G1 Özet Side Merkezde bulunan lüks dairemiz, olağanüstü büyüklüğe sahip ortak havuzuyla,5 kişilik ailenin rahatlıkla konaklayabileceği, konumdadır. Açıklama Side Merkezde,denize 800

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012

FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012 FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012 HOSTES Servis Hostesi Fuar alanında standınıza gelen misafilerinize karşılama ve ikram servisinde bulunmanızda sizlere destek veren hostes ekiplerimizi oluşturmaktadır.

Detaylı

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI FRATELLI LA BUFALA BİR NAPOLI GELENEĞİ FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI Fratelli La Bufala, Napoli nin Eboli kasabasında doğan üç kardeşin, mozzarella üreticisi babalarının ani ölümüyle dünyanın farklı ülkelerine

Detaylı