ŞUBAT MART Şubat 2015 tarihinde, 2440.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞUBAT MART 15. 20 Şubat 2015 tarihinde, 2440."

Transkript

1 ŞUBAT MART Şubat 2015 tarihinde, R o t a r y B ö l g e Federasyonu nun Y a ş a r Üniversitesinde g e r ç e k leştir d iğ i Barış Forumuna dünyanın çeşitli ü l k e l e r i n d e n ( Almanya, Fansa, İspanya, Belçika, R o m a n y a, Bulgaristan, Bosna Hersek, Çek Cum., Slovenya, Sudan, Güney Kore, ABD,Meksika, Brezilya ) gelen 75 gencimiz savaşların nedenlerini ve dünyada barışın nasıl tesis edileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu, forumda önce Su Savaşları adlı sunumu ile Sn.Dursun Yıldız suyun dünya için ne kadar önemli bir unsur olduğunu, suyun barışa da savaşa da nasıl sebep olabileceğini en çarpıcı analizlerle dile getirdi. Gençler, toplumların her türlü vesile ile birleriyle daha sık ilişkide bulunarak birbirlerinin kültürlerini tanıma fırsatının yaratılmasının önemine vurgu yaparak, her ırkın, her milletin kendine özgü kültür ve dini değerlerinin olduğunu belirterek, birbirlerine saygılı olunması gerektiğini söylediler. Empatinin önemi vurgulanarak, herkesin karşısındakileri anlaması için empati ile yaklaşılması gerektiği bir kez daha tekrarlandı. Siyasetin halkları birbirinden uzaklaştırdığı, doğal zenginliklerin savaşlara sebep olduğu söylendi. İnsan hayatının her şeyden önemli olduğu, hiç bir milletin diğer bir milletten üstün olmadığı ve her olayda eşit tepki ve karşı koyma olması gerektiği savunuldu. Daha az silahlanma, daha çok eğitim ve refah düzeyinin yükseltilmesi için çalışmaların yapılması gerektiği konuşuldu. Göçmenlerin sorunlarının çözülmesi için uyum eğitimlerini yapılması gerektiği söylendi. Aile içindeki eğitim çok önemli olduğu, çocukların ne görürse o şekilde yetiştiği, aile içi eğitime çok önem verilmesi gerektiği belirtildi. Savaşların hiç bir şeyi çözmediği hatta sorunları daha da derinleştirdiği saptandı. Bütün bu saptamalar sonunda insanlarının birbirleri ile daha çok ilişkide bulunmalarının, birbirlerini tanımalarının, çeşitli projelerde birlikte yer almalarının, diğer kültürleri yerinde yaşayarak deneyimlemelerinin dünya barışına her zaman çok büyük katkılar sağlayacağı sonucuna varıldı.programın 2.gününde foruma katılan gençler, rotaractlarımız ve değişim öğrencilerimizle birlikte Efes Antik Şehri, Meryem Ana ve Şirince gezildi. Kırçiçeğinde birlikte yenilen akşam yemeğinden sonra İzmir Rotaract Kulübü nün organize ettiği parti ile program sona erdi ve yurtdışından foruma katılan gençler havaalanından evlerine uğurlandı. Gençlik Forumunu her yıl düzenleme hedefiyle döneminde ikincisi gerçekleştirilecektir.

2 Uludağ Rotary Kulübü Dobruca İlkokuluna kütüphane ve Fen Teknoloji Laboratuvarı kurarak teslimini gerçekleştirdi. Karşıyaka Rotary Kulübü ve İzmir Levanten Tiyatrosu tarafından gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinden elde ettiği gelir ile iki adet Afet Barınak Paketi bağışladı Dönemi Bölge Görevlileri Eğitim Semineri ve Başkanları Tanışma Toplantısı Şubat 2015 tarihlerinde Söke Rotary Kulübü ev sahipliğinde Kuşadası Korumar Otel'de başarıyla gerçekleşti.

3 Dönemin 2. Liderlik Semineri Konak Rotary Kulübü organizasyonunda 7 Şubat 2015 tarihinde Ege Bölgesi, Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 3 Bölge Genişletilmiş Ülkelerarası ortak toplantısı İzmir de bölgemiz evsahipliğinde GDG Güneş Ertaş Organizasyonu ile başarı ile gerçeleştirildi. 5. Grup Kulüpleri Övgü Terzibaşoğlu Anadolu Lisesinde son sınıf öğrencilerine yönelik Meslek Tanıtım Günü düzenledi. Her kulüpten iki konuşmacı olmak üzere toplam 12 kişi Mesleklerini öğrencilere anlattı ve sorularını cevapladı. 7. Grup Kulüpleri Çeşme, Efes, Gündoğdu, Konak, Teos Sakin ve Urla Rotary Kulüpleri Eşleri tarafından Amatörce y a p ı l a n P a s t e l B o y a Tabloların satışından elde edilecek gelirin tamamı ile Tepecik Hastanesi Prematüre Bölümüne yoğun bakım kuvözü cihazı satın alınarak kuruma bağışlanacak.

4 Alsancak Rotary Kulübü sekizincisini düzenlediği Ulusal Genç Solist Yarışması İzmir Elhamra Salonunda gerçekleşen Final ile başarıyla tamamlandı. Özet olarak, İkisi Amerika Birleşik Devletleri, ikisi de Avusturya dan gelen dört adet yabancı Jüri üyesi ile 13 Şubat ta, Üniversite Öğrencileri Kategorisi 1. Elemeleri yapıldı. 20 yarışmacıdan, 14 tanesi 2. Elemelere katılmaya hak kazandı. 14 Şubat ta, Genç Profesyonel Kategorisi 1. Elemeleri yapıldı. 25 yarışmacıdan, 17 tanesi 2. Elemelere katılmaya hak kazandı. 15 Şubat ta Üniversite Öğrencileri Kategorisi 2. Elemeleri yapıldı. 14 yarışmacıdan 9 tanesi Yarı Finallere kaldı. 2. Elemelerden sonra yarışmacıdan 10 tanesi Yarı Finallere kaldı. 16 Şubat tarihinde, sabahtan saat 16:00 ya kadar süren Üniversite Öğrencileri Kategorisi Yarı Finallerinin sonunda 6 yarışmacı Finale kaldı. Pazartesi günü, saat 18:00 de başlayıp saat 20:30 a kadar süren Genç Profesyonel Kategorisi Yarı Finallerinin sonunda 5 yarışmacı Finale kaldı. Üniversite Öğrencileri kategorisinde finale kalanlar piyanistler ile prova yaptılar. 17 Şubat 2015 Salı günü Genç Profesyonel kategorisinde finale kalanlar orkestra ile prova yaptılar. 18 Şubat 2015 Çarşamba günü yarışmada daha önceki aşamalarda elenen 10 solist, jüri üyeleri ile 3 saat süren bir toplantı yaptılar. Bu toplantıda 5 jüri üyesi her yarışmacı ile birebir görüşmeler yaptı, ve yarışmacılara fikirlerini söyledi ve iyi, kötü veya geliştirmeleri gereken yanları hakkında bilgi verdi. 18 Şubat 2015 Çarşamba akşamı Üniversite Öğrencileri kategorisi finali yapıldı. Katılan altı solist içinden, 1., 2. ve 3. jürinin oyları ile belirlendi Yıl Güzelbahçe Rotary Kulübü Konak Lions Kulübü ile ortak Çocuk Felci yararına Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde bir "Aşk Şarkıları" Konseri gerçekleştirdi. Bornova Rotary Kulübü 17 Şubat 2015 tarihinde İzmir Kız Lisesi Toplum Birliği'nde Afet ve İlk Yardım Semineri, Dr. Tuğrul Şahbaz ve Komite Başkanımız Erhan Gökdağ'ın sunumlarıyla başarıyla tamamlandı.

5 Bostanlı Rotary, Bostanlı Rotaract, İzmir Ekonomi Rotaract ve Bostanlı Interact kulüpleri ortak Çevremizde Otizme Karşı Farkındalık Yaratmak için 7 Şubat Cumartesi günü bir bisiklet turu düzenledi. Bisiklet turu saat 11:30'da Alsancak Vapur İskelesi önünde buluşulduktan sonra Alsancak-Göztepe vapur iskeleleri güzergahı bisikletlerle kata edildi. Etkinlikten elde edilen gelir Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneğine bağışlandı. Çiğli Rotary Kulübü Behçet Uz Çocuk Hastanesini ziyaret ederek Hastaneye Tansiyon ve Ateş Ölçme cihazları bağışladı. Demirtaş Rotary Kulübünün her sene geleneksel olarak düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası bu sene de başarıyla gerçekleşti Edremit Rotary Kulübü, Edremit Belediyesi işbirliği ile 14 Şubat 2015 tarihinde Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi nde Bölge Sağlık Komitesi Başkanı Op. Dr. Cüneyt Tuğrul un konuşmacı olarak katıldığı "Erken Teşhis Hayat Kurtarır" meme kanseri ve kolon kanseri konulu seminer düzenlediler.

6 Efes Rotary Kulübü, İYTE Üniversitesinin katkıları ile temin ettiği bilgisayarla, yazıcı ve faks makinelerini Zihinsel Engelli öğrencilerin devam ettiği Karşıyaka Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi ne teslim ederek eğitim desteğinde bulundular. Ege Rotary Kulübü Şubat 2015 tarihlerinde İzmir Anemon Fuar Otelinde "Liderlik ve Farkındalık" Konusunda Dönemin 3. RYLA Seminerini düzenlediler. Gökdere Rotary Kulübü nün, Mehmet Aziz Torun zihinsel engelliler okulu yararına düzenlediği, Türk sanat müziği konseri, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Demirtaş Rotary Kulübü Nilüfer Belediyesi Bursa Görme Engelliler Spor Kulübü ile gerçekleştirdiği Onların Hayatlarına Bir Pırıltı Katalım Projesi için teşekkür plaketini Buges Ödül Töreninde Özlüce Oxford Doğa Koleji Lise Öğrenci Meclis Başkanı Alara Tüfekçioğlu Buges Öğrenci Başkanı Nurcan Saçaktan gururla aldılar.

7 İzmir Rotary Kulübü ile Bölge'nin en eski Kulübü Selanik Rotary Kulübü 5 Şubat akşamı düzenlenen tören ile ikiz Kulüp oldular. Tören öncesi Anemon İzmir Otel'de bir basın toplantısı düzenlendi. Bu vesile ile 7 Şubat 2015 akşamı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 43 kişilik Selanik Korosu "Armonia" büyük bir ilgiyle izlenen bir konser gerçekleştirdi. Nilüfer Rotary Kulübü, Toplum Birliği Okulu olan Fethiye İlköğretim Okulu'nda 18 Şubat 2015 tarihinde öğrenci velilerine yönelik "Meme kanseri eğitim semineri" düzenledi. Konak Rotary Kulübü 1 7 Şubat tarihinde Rotaract Kulübüyle beraber Hüseyin Avni Ateşoğlu İlk okulunda 4. sınıf 9 yaş grubu öğrencilerine diş taraması, obezite kontrolü ve çocukların gelişim kontrolü için boy kilo ölçümü gerçekleştirdi. Toplamda gerekli taramaları yapılan 315 öğrencinin tedavi ihtiyaçları tespit edilmiş, diş tedavileri Rtn. Diş Hekimi Yavuz Türkmen tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Obezite sınırında olan ve gelişimleri yaşlarının gerisinde kalan çocuklar ise Rtn. Beslenme ve Diyet Uzmanı Beste Alimert tarafından beslenme programlarıyla desteklenecektir. Ayrıca karışık dişlenme döneminde süt dişi olarak düşünülüp tedavileri önemsenmeyen ve ülkemizde kayıp oranı yüksek 6 yaş dişlerinin korunmasına yönelik "Çocuğumun 6 Yaş Dişlerini Çok Önemsiyorum" bilgilendirme broşürleri daimi dişlerin daha yeni sürdüğü 6 yaş grubu 1. sınıf öğrencilerinin ailelerine dağıtılmak üzere Okul-Aile Birliği Başkanına teslim edildi

8 Toplum birliği Ana Komite Başkanı Çiğdem Vidinel ve Söke RK Başkanı Halil Karaarslan öncülüğünde Kısır Köyünde yapılan kütüphane için 391 kitap topladı. Halkı okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak için toplanan kitapları, Köy Muhtarlık binasının yanında yapılan Köy Kütüphanesinde Muhtar Baki Suna'ya teslim ettiler. Toplum Birliği Tuzburgazı Köyü ve yakın çevre köylere aile çiftçiliği hakkında Rtn.Sami Nalıncı Tarafından bilgilendirme seminerleri yapıldı. Tanmanlar çiftliğinde, Rotary Gönüllüsü Fuat Tanman ın Tarım işletmesinde, Aydın Tarım il müdürlüğü ile birlikte hazırlanan Çevresel Amaçlı Tarım Arazilerinin Korunması Projesi (ÇATAK) kapsamında gerçekleştirilen Pamukta Damla Sulama ve Entegre Mücadele Tarla Okulu konulu eğitim çalışması etkinliği yapıldı. Tuzburgazı Köy kahvesinde Tuzburgazı ve Doğanbey muhtarları, Söke İlçe Tarım müdürlüğü başkan ve mühendisleri ve zeytincilik ile uğrasan halka Yüksek Ziraat Mühendisi Derya Tetik tarafından Salamura Zeytin Kursu verildi. Rotary Gönüllüsü Ömer Fuat Tanman ın zeytinlik tesislerinde, Zeytinle Entegre Mücadele Eğitim Toplantısı gerrçekleştirdiler.

9 Kulüplerimizin Guvernör ziyaretinde hazırlayarak sundukları komite raporlarından; dönem içerisinde yaptıkları ve yapacakları projeleri sizlerle paylaşıyoruz. Muradiye RK - 2 Şubat 2015 Kulübümüz Hetader (Hemofili ve Talasemi Derneği) ile 10 üyeleriyle kan kardeşi oldular. Her 6 ayda bir kan vererek Hatader in kan ihtiyacını azaltmayı hedeflediler. Nilüfer İş Okulu ile ortak çalışma yaptılar. Birçok engelli çocuğun eğitim gördüğü bu kuruma gerek maddi gerekse makine demirbaş bağışlarıyla katkı sağlıyorlar. Eşler 1 Grup kulüpleri ile ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında Uludağ Üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amaçlı topladıkları kıyafetleri teslim ettiler. Demirtaş RK öndrliğinde 1. Grup kulüpleri ortak ONKODAY a okul, kıyafet vb alışveriş yardımında bulunarak kendilerine destek oldular. Muradiye RK 10 çocuğun ihtiyaçlarını karşıladı. Açev Derneği ile ortak Okuma Yazma kursları açıldı. 1. Grup Kulüpleri ile birlikte İklim Değişikliği Konferansları yıl boyu değişik okullarda verildi. Kulüp üyeleri ile Bence Rotary videosunu hazırlayarak sosyal ağlarda paylaştılar. Ziyaretimde beni yalnız bırakmayan Saymanımız Lütfi Demir ve eşi Nurten e, Guvernör Yardımcımız Ersin Karaaslan ve Eşi Feyza ya, bizleri kusursuz ağırlayan ve başarılı asamble için Kulüp üyelerine, Başkanımız İlkem Güner ve eşi Gül e çok teşekkür ediyorum. Mudanya RK - 3 Şubat 2015 Kulübümüz Ramazan ayında Toplum Birlikleri olan Mirzaoba ya erzak yardımında bulundular. 16 Kasım 2014 tarihinde Benim Mudanyam Temalı Resim yarışması düzenlediler. 10 Kasım tarihinde Mustafa Kemal ve silah arkadaşları adına mevlüt okuttular. Dünyaca ünlü Jazz ve bateri sanatçıcı Ferid Odaman a 2.Grup Rotary Kulüpleri olarak meslek hizmet ödülü verdiler. 21 Eylül tarihinde 2. Grup kulüpleri olarak Rotary Günü Lokma Şenliği düzenlediler. Efes Rotary Kulübü ile ortak, Şuhut tan Kocatepeye Zafer Yürüyüşü düzenlediler. 2. Grup Rotary kulüpleri ile birlikte Anıtkabir e öğrenci götürdüler. Ayrıca çeşitli okullarda meslek eğitim kursu, Sınav Stresi Semineri ve meslek tanıtım seminerleri düzenleyecekler. Ziyaretimde beni yalnız bırakmayan Saymanımız Lütfi Demir ve eşi Nurten e, Guvernör Yardımcımız Sinan Akın ve Eşi Figen e, bizleri kusursuz ağırlayan ve başarılı asamble için Kulüp üyelerine, Başkanımız Eray Şohoğlu na çok teşekkür ediyorum. Agora RK Üyesi Gökhan Özer in Annesi, Söke RK Üyesi Özge Özkeskin, Yeşil RK Üyesi Ahmet Okçuoğlu'nun Babası, Alsancak RK Üyesi Berrin Ertürk ün Babası, Dokuzeylül RK Üyesi Fatih Akçiçek in Annesi, Vefat etmiştir, Tanrı dan Rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

10 2430. Bölge tarafından organize edilen ROFİFE Rotary Kısa Film Festivali'nin 7.si Mart 2015 tarihlerinde Antalya'da gerçekleşti. Festivale Bölgemizi temsilen jüri üyeleri, Karşıyaka Rotary Kulübü üyesi Emin Yeğinboy, Alsancak Rotary Kulübü üyesi Ragıp Taranç, Nilüfer Rotary Kulübü'nden Dönemi ROFIFE Komite Başkanı Arif-Serpil Özer ile Zon 20B Halkla İlişkiler Koodinatörü Güneş-Figen Ertaş katılmışlardır. 8. ROFIFE Gala Gecesi 19 Mart 2016 tarihinde İzmir'de ev sahipliğimizde gerçekleşecektir. 2. Grup Kulüplerinden Çekirge, Nilüfer, Uludağ ve Yeşil Rotary Kulüpleri Kızılay Bursa Şubesi'nin yürüttüğü Alzheimer Hasta Bakıcısı Eğitim Kursuna sponsor oldular. Kursun sonun da kursiyerler Milli Eğitim bakanlığı onaylı sertifikayı alacaklar. Kursiyerler 400 saatlik teknik ve 10 günlük huzur evleri uygulamalı eğitiminden geçirilerek başarılı bulunmaları durumunda sertifika almaya hak kazanmaktadırlar. Uluslararası Rotary Dönem Başkanı John Germ ve Eşi 3-4 Mart 2015 tarihlerinde Bölgemizi ziyaret etti. 4 Mart akşamı Bursa'daki 17 Rotary Kulübü'nün katılımıyla Sheraton Oteli'nde ortak toplantı düzenlendi.. 1 Mart 2015 tarihinde İstanbul Conrad Oteli'ndeki İstanbul Rotary Kulüpleri ortak toplantısına Bölgemizden GLDGA İsmail Rodoplu ve UR Zon 20B Halkla İlişkiler Koordinatörü Güneş Ertaş Bölgemizi temsilen katıldı.

11 Gündoğdu Rotary Kulübü "Bir Deniz Yıldızı" Projemiz kapsamında Özel Eğitim gerektiren çocukların okuma yazma sürelerini kısaltan toplamda 400 adet bağışlayacakları eğitim setlerinin teslimlerine başladı. 13 adet eğitim setini Girne Ortaokulu bünyesindeki Özel Eğitim Sınıfına verilmek üzere, Okul Müdürü Sayın Resul Özdemir e teslim edildi. Çekirge RK ev sahipliğinde Mart 2015 tarihlerinde Engellilere yönelik RYLA Semineri başarıyla gerçekleştirildi.. Bodrum Rotary Kulübünün Toplum Birliği olan Etrim Köyünde Pınarlıbelen İlköğretim okulunda Ağız ve Diş Sağlığı eğitim projesi başarıyla gerçekleşti. Öğrencilere verilen eğitiminden sonra öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye edildi ve soruları cevaplandı. Didim Rotary Kulübü Didim Devlet Hastanesine bağışlanmak üzere Yeni doğan bebekler için alınacak işitme testi cihazı temini için 19 Mart 2015 tarihinde bir Kermes düzenledi..

12 Dokuz Eylül RK nün 3.toplum birliği bu sene Aliağa zihinsel engeliler iş okulu oldu. Bu okulda Zihinsel engelli çocuklar eğitim görüyor Birçok konularda çalışıyorlar galoş,mum yapımları ve sınıf yetersizliğinden kendilerine bir konteyner temin ederek, sınıf olarak kullanmaları sağlandı. 15 Nisan da aynı okulun çocukları ile 3.sünü gerçekleştirdikleri resim sergisi Kedi Sanatta düzenlendi ve satılan resimleri tekrar okula bağışladılar. Gündoğdu Rotary Kulübü Toplum Birliği Okullarından Hikmet Aybers Karabacak Anadolu Lisesi'nde 5 Mart 2015 tarihinde 9. ve 10.sınıf öğrencilerine üyeleri tarafından "Meslek Tanıtım"günü düzenledi. Bu dönem Bölge'de bulunan Rotary Uzun Dönem Değişim Öğrencileri 6-8 Mart 2015 tarihlerinde Bursalı Rotaryen aileler tarafından ağırlandı. Gençler Heykel, Ulucami, Kozahan, Kapalı Çarşı gibi tarihi yerleri gezdikten sonra teleferikle Uludağ 'a çıktılar. Pek çoğu yaşamında ilk kez kar gören gençler kayak ve snowboard yapmışlardır. Tüm ailelerin katıldığı Pazar günkü Brunchtan sonra gençler İzmir'e döndüler. Bölge Gençlik Değişim Komitesi üyesi Rtn. Hülya Köseleci koordinatörlüğündeki gezide gençler Yeşil RK.'dan Asuman & Serdar Durusüt, Hülya Köseleci, Emre Arda, Şevki Boran; Hande Cumbul, Demirtaş RK'dan Can Köseleci, Uludağ RK.'dan Alpaslan Özarslan, Erol Aksaz, Çekirge RK'den Sadi Diker ve Hakan Oka, Nilüfer RK'dan Ünal Çelik ve Çoşkun Dönmez'in ev sahipliğinde konakladılar.

13 Nilüfer Rotary Kulübü, Toplum birliği okulu olan Fethiye İlköğretim okulunda, ortaokul öğrencilerine yönelik "Kişisel bakım ve Hijyen" eğitimi gerçekleştirdi. Nilüfer Rotary Kulübü AÇEV ile ortaklaşa okuma yazma kursu düzenledi. Şirinevler İlkokulunda düzenlenen kursa 18 ev kadını kursiyer katıldı. Kordon Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Komitesi, Schneider Elektrik İnsan Kaynakları ekibi işbirliğiyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Fakültesi 3 ve 4. Sınıf öğrencilerine CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi düzenledi. Osmangazi Rotary Kulübü'nün düzenlediği Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği öğrencilerine yönelik düzenlenen 1 günlük Özel RYLA Programı, 28 Şubat Cumartesi günü Bursa Adranos Hotel'de gerçekleştirildi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursiyerlerinden 41 öğrencinin katıldığı, RM Danışmanlık'dan Sezgin Akgün, Aktaş Holding Yön. Kur. Başkanı Şahap Aktaş ve Prof. Dr. Meltem Onay'ın, eğitmen olarak katıldıkları ve katılımcıların çok faydalı olduğunu belirttikleri seminer, öğrencilere katılım belgelerinin takdimi ile son buldu.

14 Değerli Rotaryen Büyüklerim, 365 gün 52 hafta 8760 saat dakikalık Rotary yılımızın sonlarına yaklaşıyoruz. Bölge Rotaract Temsilciliği olarak h i z m e t l e r i m i z l e ı ş ı l d a yan k u r u m s a l l ı ğ ı m ı z a d ı n a çalışmalarımızın gerçekleştiği dönem hedeflerimiz anlamında birçok çalışmayı sizlerinde bildiği gibi tamamlamak üzere sayılı günler kaldı. Bölge Rotaract Temsilciliği olarak bu süreçte sizlere yaptığımız bir çok konuda bilgilendirme de bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden, projelerden sizlere bilgi aktardık. Şubat ve Mart ayında organizasyonlarımız tüm hızıyla devam etti. 13 Şubat tarihinde Ege Rotary kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen RYLA'da potansiyel rotaractörlere Rotaract Tanıtım Semineri vererek kendilerinin ailemizin bir parçası olmaları için ilk adımı atmalarında kendilerine yol göstermeye çalıştık. 3., 4., 5. ve 6. Grup Kulüpleri Birinci Ortak Toplantısını, 23 Şubat tarihinde, İzmir Ekonomi Rotaract Kulübü ev sahipliğinde, İzmir ve çevresindeki 20 Rotaract Kulübünden ve 240'ı aşkın Rotarayen ve Rotaractör'ün katılımlarıyla gerçekleşti. Bostanlı Rotary Kulübü desteği ile Bostanlı Rotaract Kulübü evsahipliğinde İsmet İnönü Sanat Merkezi nde bir konser düzenlendi. Tepecik Filarmoni Orkestrası, İlle de Mozart Olsun projesi ile sahne aldı. Proje içinde proje olan gecede kültür-sanat alanında yapmış olduğu değerli katkılar nedeniyle perküsyon sanatçısı Hamdi Akatay a meslek hizmet ödülü takdim edildi. Yaklaşık 600 davetlinin katıldığı konser büyük beğeni topladı. Projeden elde edilen gelir ile Soma Yanık Ünitesi projesine katkıda bulunuldu. 7 Mart gününde Nilüfer Rotaract ve Tophane Rotatact Kulüplerinin ev sahipliğinde Bursa'da ilk kez Rotaract Day, düzenlendi. Rotaractörler, kulüplerinin faaliyet ve projelerini Bursalılarla paylaştı ve renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyu süren organizasyonda, simülatörden U.R.2440.Bölgeye bağlı kulüplerin gerçekleştirmiş olduğu proje görüntüleri yansıtılırken, alanda çeşitli gösteriler yapan palyaçolar ise çocukların en büyük ilgi odağı oldu. Etkinlik alanına kurulan Rotary tarafından oluşturulan Afet Eylem Çadırı ile ziyaretçilere, olası afet durumunda yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi, Rotary kulüplerinin bu gibi durumlar için yaptığı yardım ve projeler anlatıldı. U.R Bölge Rotaract Temsilciliğimizin bölgesel organizasyonlarından 17. Rotaract Asamblesi Kuşadası Pine Bay Resort Hotel'de Efes Rotaract Kulübümüzün ev sahipliğinde gerçekleşti. Efes Rotaract Kulübümüze ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her asamble yeni bir heyecan yeni bir başlangıç. Bu başlangıçta heyecanımızı hep en üst seviyede yaşadık. Aile olduğumuzu ve evrensel sloganımızın "Hizmet Yoluyla Dostluk" olduğunu gerçekten son yıllarda en yüksek seviyede gördüğümüz organizasyonumuzda emeği geçen,sponsor olan, organizasyon hazırlık aşamasında yanımıza gelen yardımcı olan, her zaman telefonla arayan ve organizasyon sırasında yardımcı olan başta dönemi bölge görevlilerimiz olmak üzere tüm rotaractör dostlarıma teşekkür ederim. Katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan U.R Bölge Dönemi Guvernörü Rtn. Mecit İSCE'ye, U.R Bölge Dönemi Guvernörü Rtn.Reha Akın'a, U.R Bölge Dönemi Guvernörü Rtn. İsmail Rodoplu'ya, U.R Bölge Dönemi Guvernörü Rtn. Lütfi Demir'e, Geçmiş Dönem Guvernörlerimizden Rtn. Selim Yegen'e teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bizlerin artık bir abisi olarak gördüğümüz ve her zaman yardımcı olan U.R Bölge , Rotaractlardan Sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Mahfi İSCE'ye, Birlikte Daha Yükseğe dediğimiz, Hizmetlerimizin armağan olacağı yeni dönemde dönemi Bölge Rotaract Temsilcimiz olarak bizlere bir çok başarıyı yaşatacak ve çıtamızı yükselteceğine emin olduğım Yağmur Lena'ya ve Dönemindeki Bölge Ekibindeki arkadaşlarıma teşekkürlerimi borç biliyorum ve başarılar diliyorum.

15 döneminde ülkemizi ERİC'te temsil edecek olarak temsil etmemenin gururunu yaşayarak bu göreve beni öneren başta Yağmur Brt'm olmak üzere Can Küccük ve İpek Bozkurt Brtlerime teşekkür ediyorum. İnşallah ülke olarak yaptığımız güzel işlerin yanı sıra Türk Rotaractörler olarak "Birlikte Fark Yaratacağız." Mart tarihlerinde gerçekleşen Nilüfer Rotary Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşen U.R Bölge Rotary Federasyonu Bes ve Eğitim Asamblesi'ne katılım gösterdik Dönemi Bölge Rotaract Temsilcimiz Yağmur Lena, ERİC Türkiye Temsilcimiz Can Sezici, Kulüplerden Sorumlu Bölge Sekreterimiz Berkay Kiper, Komitelerden Sorumlu Bölge Sekreterimiz Seda Acar ve Dönemi Başkanlarımız katıldı. Değerli Rotaryen Büyüklerim, Birlikte fark yaratalım diyerek çıktığımız bu yolda, dostluk yoluyla gerçekleştirelim dediğimiz hizmetlerde yanımızda olan 3 faktörü, bizler, günlük hayatımızda oynadığımız Tavlada da görebileceğimizi fark ettik Mayıs tarihlerinde Bodrum Kefaluka Resort 'de Mavişehir Rotaract Kulübümüzün evsahipliğinde gerçekleşecek olan Şans, Tecrübe ve Mantık üçlüsünün bir arada olduğu Tavla konseptimizle 21. Rotaract Konferansımızda görüşmek dileğiyle... Konferanslar, TECRÜBE ile de sabittir ki unutulmaz geçiyor MANTIK ımızda gösteriyor ki hizmetlerimizle ışıldayan dönemimiz 21.Rotaract Konferansının benzersiz geçeceğinin kanıtıdır. Bu nedenle hatırlatmak isterim katılımınızı asla ŞANS a bırakmayın...! Gelin son eli beraber oynayalım! En Derin Rotaract Sevgi ve Saygılarımla Rtc. Can Sezici U.R Bölge Rotaract Temsilcisi, "Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın" "Birlikte Fark Yaratalım"

16 ŞUBAT MART AYI DEVAM RAPORU UR BÖLGE ROTARY İLETİŞİM ADRESİ Hürriyet Bulvarı No: 4/1 D. 405 Kavala Plaza Çankaya - İZMİR Tel : 0 (232) (232) Fax: 0 (232) GSM:0 (533) bolgeofis@rotary2440.org web: rotary2440.org

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı.

Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri(BES) ve Eğitim Asamblesi Antalya da yapıldı. UR 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi Bes ve Eğitim Asamblesi 3-7 Nisan 2013 de Antalya

Detaylı

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık.

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık. Değerli Rotary Ailem, Rotaract ve İnteract Kardeşlerim, Yılın son ayını bitirdiğimiz ve yepyeni umutlarla, yepyeni bir yıla başlamanın heyecanını yaşadığımız bu günlerin hepimiz için sağlık ve neşe içinde

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:5 Kulüp Toplantı No: 931 Dönem Toplantı No: 15 Toplantı Tarihi: 17.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü ile İstanbul da yeni kurulan Büyükçekmece

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü ile İstanbul da yeni kurulan Büyükçekmece Rotary Doğu ile Batıyı birleşiyor Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü ile İstanbul da yeni kurulan Büyükçekmece Rotary Kulübü kardeş kulüp anlaşması yaptılar. Uluslararası Rotary 2430. Bölge Federasyonuna bağlı

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 363 Tarih : 02/11/2010 Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 En iyi bireyler, Kendilerinden çok ait olduğu toplumu dü ünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına, ya amını adayan insanlardır.

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Uluslararası Rotary Başkanı Ron D. BURTON U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Toplantı Yeri: Kordon Otel Çarşamba 12.30-14.00 En iyi bireyler, kendinden

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

Rotary nin toplum nezdindeki imajı, ancak ve ancak üretilen hizmetlerin doğru bir şekilde yansıması ile gerçekleşecektir.

Rotary nin toplum nezdindeki imajı, ancak ve ancak üretilen hizmetlerin doğru bir şekilde yansıması ile gerçekleşecektir. OCAK 15 Sevgili Rotary Ailem, Dönemimizin ikinci yarısında, başkanlarımızın bitmek tükenmek bilmeyen enerji ile heyecanla hizmet üretme çabalarına yarıyıl toplantımızda tekrar şahit olduğum için çok mutluyum.

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU Kulübümüzün 638. Dönemimizin 17. Toplantısını

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem,

Sevgili Rotary Ailem, ROTARY 2440. BÖLGE FEDERASYONU www.rotary2440.org Sevgili Rotary Ailem, 30 Haziran 2018 Cumartesi günü Dokuz Eylül Rotary Kulübümüzün organize ettiği Bölge Devir Teslim gecesinde GDG. Lüti Demir den Bölge

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:22 Kulüp Toplantı No:956 Dönem Toplantı No: 40 Toplantı i: 03.04.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 11/11/2010 Kulübümüzün 1254. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1089 Dönem Toplantı No: 17 Bülten No: 17 Toplantı Yeri :Maslak Cumhuriyet Koleji Toplantı Tarihi: 18 Kasım 2015 Toplantı Saati :10:00 15:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 993 / 18 Tarih, Saat : 10.11.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20 B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 33 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 994 / 19 Tarih, Saat : 18.11.2015, 12.30 Yer : Mesleki Eğitim

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

NİSAN Değerli Rotaryenler,

NİSAN Değerli Rotaryenler, NİSAN 2017 Değerli Rotaryenler, Nisan ayını 6 öncelikli alanımızdan biri olan Anne ve Çocuk Sağlığı ayı olarak adlandırıyoruz. Bu ay ve öncesinde Dünyanın her yerinde, kulüpler ve bölgeler anne ve çocuk

Detaylı

TEMMUZ Bölgenin Değerli Rotaryenleri,

TEMMUZ Bölgenin Değerli Rotaryenleri, TEMMUZ 2016 Bu yıl ağırlıklı çalışma alanı olarak Kültür ve Sanat ile Cumhuriyet ve Kazanımları nı belirlemiştik. Bu nedenle dönem başı motivasyon gezimizi Kültür ve Sanat temamıza uygun olarak Van Gogh

Detaylı

ALSANCAK ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU

ALSANCAK ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU ALSANCAK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş:14.04.1977 Charter:01.04.1980 BAŞKANIN MEKTUBU 2009-2010 DÖNEMİ U.R Başkanı: John KENNY U.R. 2440 Bölge Federasyon Başkanı: Selim YEGEN 8. Grup Federasyon Yardımcısı: Ömer

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 30 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ 2010 FAALİYET RAPORU Diyabet 2020 Çalıştayı 16-17 Ocak tarihleri arasında Diyabetle Yaşam Derneği Bodrum, Şişli, Kahraman Maraş ve İskenderun şubelerinden temsilciler ile Diyabet

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32 İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 32 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA ToplanR No Tarih, Saat Yer

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 956 2440 Bölge Guvernörü V Grup Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı TOLGA NASUH ARAN BU HAFTA Toplan/

Detaylı

TEMMUZ 2015. Sevgili Rotary Ailem in çok değerli bireyleri,

TEMMUZ 2015. Sevgili Rotary Ailem in çok değerli bireyleri, TEMMUZ 2015 Sevgili Rotary Ailem in çok değerli bireyleri, Sizlerle birlikte dünyaya hizmet etmek için and içtiğimiz bir döneme başlarken, sevgili Sedef i ve beni şefkatle kucaklayan coşkunuz bizi sevindirdi

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI

1. OCAK / 2016 DOSTLUK TOPLANTISI Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059

Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

04/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

04/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 04/11/2010 Kulübümüzün 1253. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2016-17 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:14 Kulüp Toplantı No: 884 Dönem Toplantı No:14 Toplantı Tarihi: 2.11.2016 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: John Germ U.R. 2420. Bölge

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

KORDON SOROPTİMİST KULÜBÜ YÖNETİM KURULU Kurucu Başkan : Tezer TUNÇ Dernek kodu:35-09/059 BAŞKAN : İlknur BECERİK Tel: 425 30 90 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 533 472 81 90 II.I. BAŞKAN : Çiğdem BEŞKARDEŞ Tel: 373 30 11 Faks: 425 30 90 Gsm: 0 532 314

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2016 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya Ġş Merkezi K.8/801 Çankaya/ĠZMĠR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Özden Üner

Detaylı

AĞUSTOS 14. Sevgili Rotary Ailem,

AĞUSTOS 14. Sevgili Rotary Ailem, Sevgili Rotary Ailem, AĞUSTOS 14 Ağustos ayında Guvernör Resmi ziyaretlerine hızla başlamayı planlamamıza rağmen maalesef torunumun ani rahatsızlığı beni ve ailemi derinden sarstı. Daha önceden belirlenen

Detaylı

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd.

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd. KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE Ian H.S. Riseley UR Başkanı 2017 2018 Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü 2017 2018 İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

Eylül ayında yeni etkinliklerde birlikte olma temennisiyle Sevgiyle. DG Alaeddin Demircioğlu UR Bölge,

Eylül ayında yeni etkinliklerde birlikte olma temennisiyle Sevgiyle. DG Alaeddin Demircioğlu UR Bölge, ROTARY 2440. BÖLGE FEDERASYONU www.rotary2440.org Sevgili Rotary Ailem, Dönemin 2. ayını da tamamladık. Zaman hızla akıp gidiyor. Ağustos ayını yoğun olarak Basın ve Medyaya ayırdık. Basın toplantılarıyla

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd.

Ian H.S. Riseley UR Başkanı Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör Yrd. KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE Ian H.S. Riseley UR Başkanı 2017 2018 Serdar Ünlü UR 2430.Bölge Guvernörü 2017 2018 İsmail Okutgen UR 2430.Bölge 23.Grup Guvernör

Detaylı

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 29

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 29 İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 29 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA ToplanQ No Tarih, Saat Yer

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ ANKARA KALE ROTARY KULÜBÜ ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 22 Ekim 2015 Wyndham Otel, Ankara KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35. Toplantı No: 1099 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt.

UR Başkanı John F. Germ. UR Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci. UR Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı Engin Bozkurt. Kuruluş Tarihi: 19 Nisan 1974 Charter: 13339 District 2430 Zone 20B 2016-2017 Dönemi Bülten no: 32 UR Başkanı John F. Germ UR 2430. Bölge Dönem Guvernörü Güner İnci UR 2430. Bölge 17. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1088 Dönem Toplantı No: 16 Bülten No: 16 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Kasım 2015 Toplantı Saati :12:00 13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

HAZİRAN Değerli Rotaryen Dostlarım,

HAZİRAN Değerli Rotaryen Dostlarım, HAZİRAN 2017 Değerli Rotaryen Dostlarım, Haziran Ayı Rotary takviminde Dostluk Ayı olarak belirlenmiştir. Sizlerin de bildiği gibi dostluk ve arkadaşlık Rotary Dünyası için en önemli unsurlardan biri.

Detaylı