BTDB7-IH K KAYIT VE YAPIM TEÇHİZATI ALIMI. Teknik Şartname

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BTDB7-IH-15-51131 4K KAYIT VE YAPIM TEÇHİZATI ALIMI. Teknik Şartname"

Transkript

1 BTDB7-IH K KAYIT VE YAPIM TEÇHİZATI ALIMI Teknik Şartname

2 1. Amaç Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun 4K formatta materyal üretebilmesi için ihtiyacı olan ve alınması planlanan teçhizatın teknik özelliklerini ve fonksiyonel gereksinimlerini tanımlamaktır. 2. Genel Gereksinimler 2.1. Teklif edilecek tüm cihazlar, Volt AC ve 50 Hz tek faz enerji beslemesi ile çalışabilmeli ve ±5% Hz frekans dalgalanmalarından etkilenmemelidir. Enerji girişi için cihaz üzerinde IEC (European) tipi bağlayıcı (connector) bulunmalıdır Teklif edilecek tüm cihazlar, tüm bileşenleri ile, 365 gün/yıl ve 24 saat/gün, +10º C ile +35º C arasında kesintisiz olarak çalışmak üzere tasarlanmış olmalı ve bu çalışma koşullarında sorunsuz çalışabilmelidir Montaj gerektiren teçhizat, Teknik Şartnamede tanımlanan tüm özellikleri sağlayacak, çalışır halde, gösterilen yere montajı yapılmış şekilde teslim edilmelidir. 3. KISIM A (Kurgu Sistemi Grubu) 3.1. Kurgu Setleri Genel Özellikleri Teklif edilecek olan kurgu setleri aşağıda belirtilmiş olan birbiri ile uyumlu çalışan bileşenlerden oluşmalıdır. Detayları Kurgu Donanımı maddesinde belirtilen bir adet kurgu donanımı Detayları Çalışma Monitörü maddesinde belirtilen iki adet monitor Detayları Önizleme Monitörü maddesinde belirtilen bir adet monitor Detayları Ses Monitörü maddesinde belirtilen bir adet ses monitörü çifti Detayları I/O Modülü maddesinde belirtilen bir adet I/O ünitesi Detayları Disk Ünitesi maddesinde belirtilen bir adet disk ünitesi Teklif edilecek olan tüm yazılımlar ve donanımlar uluslararası kabul görmüş lisanslı bir markaya sahip olmalıdır Operatör kullanımı için, Kurum tarafından temin edilecek olan Adobe Premiere Pro CC 2014, Kurgu Donanımı üzerine kurulacaktır. Bu sebeple, Kurgu Donanımı üzerinde bulunan işletim sistemi, Adobe Premiere Pro CC 2014 ün desteklendiği sürümde olmalıdır. Bu sürüm Teknik Şartname ye cevaplarda belirtilmelidir Operatörün çalışma ortamının sağlanabilmesi için Kurgu Donanımı na, iki adet Çalışma Monitörü Thunderbolt arayüzleri ile bağlanmalıdır. Bağlanan iki adet Çalışma Monitörü, operatörün isteğine göre aynı çalışma ekranını iki Çalışma Monitörü ne genişletecek şekilde ayarlanabileceği gibi, iki Çalışma Monitörü nde aynı çalışma ekranını gösterecek şekilde de yapılandırılabilmelidir Operatörün yapmakta olduğu yada bitirdiği işin önizlemesini yapabilmesi için, "I/O Modülü"nün Kurgu Donanımı ile olan bağlantısı yapılmalı, "I/O Modülü"nün HDMI çıkışı ile Önizleme Monitörü beslenmelidir.

3 Teklif edilecek olan "Disk Ünitesi" Thunderbolt arayüzü ile "Kurgu Donanımı"na bağlanmalıdır. Operatör, "Kurgu Donanımı" vasıtası ile işinde kullanmış olduğu veya kullanacağı materyalleri "Disk Ünitesi" içerisinde saklayabilmelidir. Operatör, bitirdiği işi Adobe Premiere Pro CC 2014 vasıtası ile "Disk Ünitesi"ne direk çıktı alabilmelidir. "Disk Ünitesi" öyle yapılandırılmalıdır ki, operatör "Kurgu Donanımı" içindeki her türlü dosya ve klasörü "Disk Ünitesi"ne yazabilmeli veya "Disk Ünitesi" içindeki her türlü dosyayı "Kurgu Donanımı" ile okuyabilmeli, düzenleyebilmeli ve kaydedebilmelidir Operatörün, çalışma yada önizleme esnasında ilgili materyalin sesini dinleyebilmesi için "Ses Monitörü" ile "I/O Modülü" arasındaki bağlantı eksiksiz yapılmalıdır. Bu bağlantı için gerekli tüm ekipman yüklenici tarafından temin edilmelidir Kurgu Donanımı Teklif edilecek olan kurgu donanımı Intel 12-Core Xeon E5 2.7 Ghz 30 MB işlemciye sahip olmalıdır Teklif edilecek olan kurgu donanımında Dual AMD FirePro D700 grafik kartı bulunmalıdır Teklif edilecek olan Kurgu Donanımında en az 36 GB DDR3 hafıza bulunmalıdır Teklif edilecek kurgu setlerinde işletim sisteminin kurulması için en az 512 GB SSD sürücü bulunmalıdır Teklif edilecek olan kurgu donanımı Mac OS X işletim sisteminin, Kurgu sisteminin bileşenlerinin birbiri ile uyumlu çalıştığı en güncel sürümüne sahip olmalıdır. Bu kurgu donanımına; sanal makina, disk bölüntüleme v.b. işlemlerle bu maddede belirtilen işletim sistemi haricinde herhangi başka bir işletim sistemi kurulmamalıdır Teklif edilecek olan kurgu donanımı ile birlikte bir adet kablolu fare ve bir adet Adobe Premiere Pro CC 2014 için özelleştirilmiş klavye teklife dahil edilmelidir Çalışma Monitörü Teklif edilecek çalışma monitörü en az 27 (diagonal) ekran büyüklüğüne sahip olmalıdır Teklif edilecek çalışma monitörü TFT Active-Matrix LCD tipinde olmalıdır Teklif edilecek çalışma monitörü 2560 x 1440 çözünürlüğü desteklemelidir Teklif edilecek çalışma monitörünün renk çözünürlüğü max milyon olmalıdır.

4 Teklif edilecek çalışma monitörü aspect oranı 16:9 olmalıdır Teklif edilecek çalışma monitörünün parlaklığı 375 cd/m2 olmalıdır Teklif edilecek çalışma monitörünün contrast oranı 1000:1 olmalıdır Teklif edilecek çalışma monitörünün tepki süresi 12 ms olmalıdır Teklif edilecek çalışma monitörü en az 2 adet ve her biri en az 2 metre Thunderbolt kabloları ile birlikte teklif edilmelidir Önizleme Monitörü Teklif edilecek Önizleme Monitörü en az 30 boyutunda ve LED tipinde olmalıdır Teklif edilecek Önizleme Monitörü nün en az bir adet HDMI girişi olmalıdır Teklif edilecek Önizleme Monitörü 3840 x 2160 çözünürlükte izlemeyi desteklemelidir Teklif edilecek Önizleme Monitörü nün renk derinliği 1.07 milyar olmalıdır Teklif edilecek Önizleme Monitörü nün parlaklığı en az 350 cd/m2 olmalıdır Teklif edilecek Önizleme Monitörü nün contrast oranı en az 800:1 olmalıdır Teklif edilecek Önizleme Monitörü nün dahili stereo ses çıkışı olmalıdır Teklif edilecek Önizleme Monitörü en az bir adet ve en az 2 metre HDMI v1.4 kablo ile teklif edilmelidir Ses Monitörü Teklif edilecek olan ses monitörünün frekans tepkisi 38 Hz - 22 khz aralığında olmalıdır Teklif edilecek olan ses monitörünün düşük-frekans yükseltici gücü en az 70 watt olmalıdır Teklif edilecek olan ses monitörünün yüksek-frekans yükseltici gücü en az 60 watt olmalıdır Teklif edilecek olan ses monitörünün crossover frekansı 2.2 khz olmalıdır I/O Modülü Teklif edilecek olan modül, teklif edilecek Adobe Premiere Pro CC 2014 ün uyumluluk listesinde olan ürünlerden olmalıdır.

5 Teklif edilecek olan modül, 3840 x 2160 çözünürlükte 50 ve 60 resim hızını (frame rate) desteklemelidir Teklif edilecek olan modül, 4096 x 2160 çözünürlükte 50 ve 60 resim hızını (frame rate) desteklemelidir Teklif edilecek olan modül en az 1 adet HDMI v1.4 çıkışına sahip olmalıdır Teklif edilecek olan modül ile UltraHD-HD çevirme işlemi yapılabilmelidir.(down- Conversion) Teklif edilecek olan modülün "Kurgu Donanımı"na bağlanabilmesi için en az 1 adet ve en az 2 metre Thunderbolt kablo teklif edilmelidir Disk Ünitesi Teklif edilecek olan disk ünitesi en az 2 adet Thunderbolt portuna sahip olmalıdır Teklif edilecek olan disk ünitesinde RAID koruma seviyelerinden 0, 1, 5, 6 ve 10 destekleniyor olmalıdır Teklif edilecek olan disk ünitesi için Sata III 64 MB cache diskler kullanılmalıdır Teklif edilecek olan disk üniteleri en az 20 TB brüt alana sahip olmalıdır. 4. KISIM B (Aktüel Kamera Grubu) 4.1. Bir adet omuz tipi kasetsiz (tapeless) aktüel kamera ve aksesuarları teklif edilecektir Teklif edilecek kamera kurumumuz dış çekim hizmetlerinde kullanılacak olup mevcut kayıt formatıyla uyumlu olacaktır. Ayrıca test içerikleri oluşturabilmek amacıyla QFHD çözünürlükte kaydı destekleyecek özelliklerde olacaktır Teklif edilecek kamera HD kurumsal kayıt formatı olan MPEG2 tabanlı XDCAM 50 Mb/s 4:2:2 formatında kayıt yapabilecektir Kamera super 35 mm tipinde tekli CMOS sensörlü olacaktır Toplam eleman sayısı en az 4096x2160 olacak ve aktif eleman sayısı 16:9 ekran oranı için 3840x2160 olacaktır Kameralar kayıtta 1080i/50 HD formatını destekleyecek ve 1080i/50 HD-SDI çıkış verebilecektir Kamerada defected piksel düzeltme fonksiyonu varsa belirtilecek ve defected (bozuk) piksel sayısı düzeltmeden önce en fazla 15 adet düzeltmeden sonra en fazla 3 adet olacak ve seviyesi resim seviyesinin %5 inden daha fazla olmayacaktır. Kamerada defected piksel

6 düzeltme fonksiyonu yoksa defected piksel sayısı en fazla 3 adet olacak ve seviyesi resim seviyesinin %5 inden daha fazla olmayacaktır. Geçici Kabul çalışmalarında verilen bu değerlere uygunluk idare tarafından kontrol edilecek ve uymayan ürünlerin kabulleri yapılmayacaktır Duyarlılık (Sensitivity) 2000 luxte en az T14 olacaktır. ISO duyarlılığı en az 2000 olacaktır S/N Sinyal Gürültü oranı en az 57 db veya daha iyi olacaktır Kamerada optik ND filtre mevcut olacaktır. Filtre konum değerleri belirtilecektir. Filtre değişimleri gölgeleme (shading) bozulmalarına neden olmayacaktır /3 1/9000 s arası çalışabilecek shutter özelliği olacaktır Her bir kamera için rüzgar korumalı kamera üstü mikrofonu ve kamera üstü ışık teklif edilecektir. Kamera üstü ışık aşağıdaki özellikleri: Boyutlar(wxhxd) :10,7x15,3x12,4 cm Ağırlık :0.495 kg Renk Sıcaklığı : K ayarlanabilir Lamba : LED, Filtre :Difüzörlü Aydınlatma mesafesi :21lux/10m Özelliklerini sağlayacaktır. Işıkla birlikte en az 30 Wh lityum bir adet batarya ve şarjörü sağlanacaktır Her bir kamera ile birlikte göz vizörü, omuz pedi (shoulder pad), kameraya bağlı lens kontrolü ve kayıt giriş/çıkış kontrolü için uzaktan kontrol kumandası (grip remote control), kamera üzerine takabilmek için ışık ve telsiz mikrofon alıcı bağlantı adaptörü, en az 56 Wh 2 adet lityum kamera standart bataryası ve 1 adet ikili şarjörü, V mount batarya kullanabilmek, genlock giriş ve RAW veri çıkışı alabilmek üzere kamera arkasına takılan adaptör, tripod adaptörü, USB kablosuz LAN modülü ve soft taşıma çantası teklif edilecektir Ayrıca standart olarak sağlanan diğer aksesuarlar da kamera ile birlikte verilecektir Kamerayla birlikte V mount bataryalarla kullanılmak üzere bir adet ikili batarya şarjörü, 2 adet en az 90 Wh kapasiteli Li-Ion batarya teklif edilecektir Kamerada otomatik White balance (AWB ve ATW) özelliği bulunacaktır Kamerada en az 3.5 type dahili LCD monitör ve mikrofon bulunacaktır Gain ayarı en az -3dB ve +18 db aralığında olacaktır ve otomatik gain modu bulunacaktır Kameranın yalnızca gövde ağırlığı en fazla 2 kg olacak ve boyutları belirtilecektir.

7 4.20. İhtiyaç listesinde adetleri belirtilen tüm aksesuarlar teklif edilecektir Kamera ile birlikte E mount, mm, F4, dahili optik imaj stabilizörlü, otomatik ve manuel focus özellikli lens sağlanacaktır En az 2 adet HD/3G seçilebilir BNC SDI video çıkışı olacaktır Kamera üzerinde USB giriş/çıkış, HDMI çıkış, BNC genlock giriş (adaptör üzerinden) özellikleri olacaktır Kamera wireless LAN çalışabilir özellikte olacak ve her bir kamera için gerekli modül sağlanacaktır XLR-3 pin konektörlü iki adet mic/mic+48/line seçilebilir ses girişleri olacaktır Kameraların güç tüketimi maksimum 19 W olacaktır Kameraların çalışma sıcaklık aralığı en az 0-40 derece olacaktır Kamera kasetsiz (tapeless) özellikte olacak ve manyetik kaset yerine, solid state memory XQD medya üzerine kayıt yapacak ve en az 2 adet medya giriş yuvası bulunacaktır. Ayrıca konfigürasyon verilerini kaydetmek için SD kart yuvası bulunacaktır Kamera ile birlikte en az 128 GByte 2 adet ve en az 64 GByte 2 adet XQD medya ve 1 adet XQD kart okuyucu ünitesi teklif edilecektir Kamera HD modunda MPEG2 tabanlı ve QFHD modunda MPEG4 tabanlı kayıt yapabilecektir. Aşağıdaki kayıt modlarını sağlayacaktır: QFHD için 50p, 500Mb/s, MPEG4-H264/AVC (XAVC-I) 25p, 250Mb/s, MPEG4-H264/AVC (XAVC-I) HD için 1920x1080, 50i ve 25p, MPEG HD422 (XDCAM) Ayrıca yapabildiği diğer kayıt formatları belirtilecektir. Kamerada hızlı ve yavaş hareket modu özelliği olacak ve 1920x1080, 150 frame (50p,25p), MPEG4-H264/AVC (XAVC-I) formatında kayıt yapabilecektir Teklif edilen kameralara uygun ihtiyaç listesinde belirtilen adette telsiz mikrofon seti teklif edilecektir. Aktüel telsiz mikrofon sistemi, broadcast kalitede, kameramanın konumuna bağlı olmaksızın ve kameraman, muhabir, yayın ekibi, röportaj yapılan kişi beraberindeki her çeşit mobil (cep) telefonlarından ve bunun gibi dış etkenlerden etkilenmeksizin (enterferans olmaksızın) kesintisiz ses iletim imkanı sağlamalıdır.

8 4.32. Portatif aktüel telsiz mikrofon sistemi seti; 1 adet portatif alıcı, 1 adet el tipi verici mikrofon ve gerekli anten, aparat ve kablolardan oluşacaktır ve aşağıdaki şartları sağlayacaktır: Teklif edilen telsiz mikrofon sistemi; Telsiz Yönetmeliklerine uygun olacaktır. Sistem UHF bandında çalışacaktır ve sistemin band genişliği minimum 24 MHz olacaktır. Sistem, diğer frekans kanalları ile girişimi engelleyecek şekilde tasarlanmış ve üretilmiş olmalıdır ve taşıyıcı frekans kararlılığı için kristal kontrollü PLL (phase locked loop) synthesizer tipte osilatöre sahip olmalıdır. Aktüel telsiz mikrofon sisteminin taşıyıcı frekansları idare tarafından sipariş aşamasında belirtilecektir. Alıcının RF sistemi çift antenli diversity tipte olacaktır. Alıcı, el tipi verici ünitelerinde batarya, frekans bilgisi ve diğer ayarlar için LCD ekranı olmalıdır. El vericileri üzerinden ses seviyesi ayarı yapılabilmelidir. Alıcı ve el tipi verici üniteleri AA boyutlarında alkalin pil ile çalışabilecektir. Batarya yuvası için gerekli pil sayısı en fazla 2 olmalıdır ve batarya ile çalışma süresi en az 6 saat olmalıdır. El tipi verici ünitesinin AF frekans aralığı 80 Hz-18 khz ve RF çıkış gücü en az 30 mw olmalıdır. El tipi verici ünitesinin mikrofon kapsülü dinamik tipte ve polar diyagramı cardioid veya uni-directional tipte olmalıdır. Mikrofon koyu renkte olmalıdır. Mikrofonun sünger rüzgar başlığı mikrofonla birlikte verilecektir. El tipi vericinin üzerinde açma-kapama anahtarı olmalıdır. Alıcı ünitenin teklif edilecek kameraya bağlantı aparatı varsa sağlanacaktır.alıcının ayar için butonları ve LCD göstergesi olacaktır. Alıcı üzerindeki anten sistemi diversity tipte olacaktır. Alıcı üzerinde kanal ayarı yapılabilecektir. Alıcı neme ve dış etkenlere dayanıklı olacaktır. Alıcının antenleri dayanıklı tipte olmalıdır. Alıcı ses çıkışlarını kameraya bağlamak için bir ucu XLR konnektörlü yeterli uzunlukta ses kablosu sağlanacaktır Her bir kamera ile birlikte tripod seti teklif edilecektir. Tripod setleri aşağıdaki özellikleri sağlayacaktır: Teklif edilecek tripod ve pan/tilt kafalar aynı marka olacaktır. Tripod sistemi, teklif edilecek kamera ve lensi tüm aksesuarları ile birlikte taşıyacak kapasitede olacaktır. Tripodlar iki aşamalı (two stage) olacaktır. Taşıma kapasitesi en az 14 kg olacaktır. Tripod malzemesi karbon fiber veya alüminyum olacaktır. Her bir tripod için bir adet yer seviye gergi (spreader) sağlanacaktır. Her bir tripod ve pan-tilt kafa için soft taşıma çantası teklif edilecektir. Tilt hareket aralığı +70 / -70 aralığını kapsayacaktır. Pan hareket aralığı 360 olacaktır. Her bir kafa için en az iki adet standart boy pan kolu sağlanacaktır.

KÖLN STÜDYOSU TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

KÖLN STÜDYOSU TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ KÖLN STÜDYOSU TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. KAMERA TEÇHİZATI ve AKSESUARLARI 1. Stüdyo Kiti ile Birlikte Kasetsiz HD/SD Aktüel Kamera ve Aksesuarları 1.1 Köln de kurulacak stüdyoda kullanılmak üzere stüdyo

Detaylı

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 1. Amaç: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuz birimlerinde kullanılmak üzere muhtelif kurgu yazılım ve donanımının teknik özelliklerini

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

Konnektör :Power Tap 20 cable Boyutlar(wxhxd) :5.71x10.79x9.52 cm. :Dichroic filtre Veya :4 LED, 40Watt, 5600K. Boyutlar(wxhxd) :10x7.

Konnektör :Power Tap 20 cable Boyutlar(wxhxd) :5.71x10.79x9.52 cm. :Dichroic filtre Veya :4 LED, 40Watt, 5600K. Boyutlar(wxhxd) :10x7. TEKNĐK ŞARTNAME (A)KASETSĐZ AKTÜEL KAMERA ve KAYDEDĐCĐ/OKUYUCU ve AKSESUARLARI 1.Dizayn ve Üretim Gereksinimleri 1.1. Önerilecek tüm teçhizat hem HD hem SD yayın kalitesinde (broadcast quality) olacak,

Detaylı

5. Sistem, microprocessor ve/veya osilatör kontrollü PLL synthesized tipte ve kararlı çalışmaya uygun tasarlanmış 6. Sistem UHF bandında çalışmalıdır

5. Sistem, microprocessor ve/veya osilatör kontrollü PLL synthesized tipte ve kararlı çalışmaya uygun tasarlanmış 6. Sistem UHF bandında çalışmalıdır AMAÇ AKTİF ANTENLİ BROADCAST UHF TELSİZ MİKROFON SİSTEMİ ve Aktif Antenli Broadcast UHF Telsiz Mikrofon Sistemi, stüdyo ve naklen yayın hizmetlerinde yayın ve PA amaçlı olarak müzik, sohbet ve spor gibi

Detaylı

20. Her bir makine için en az 8 GByte kapasiteli bir adet SD kart kayıt medyası teklif edilecektir. 21. Liveview özelliği olacaktır. 22.

20. Her bir makine için en az 8 GByte kapasiteli bir adet SD kart kayıt medyası teklif edilecektir. 21. Liveview özelliği olacaktır. 22. TEKNĐK ŞARTNAME A. Aktüel Kamera ve Aksesuarları 1. Haber amaçlı dış çekimlerde kullanılmak üzere mevcut XDCAM format ve medyası ile uyumlu yarı-profesyonel kasetsiz aktüel kameralar teklif 2. Kameralar

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

AKTÜEL KAMERA, LENS, TRİPOD VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AKTÜEL KAMERA, LENS, TRİPOD VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ AKTÜEL KAMERA, LENS, TRİPOD VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AKTÜEL KAMERA ve AKSESUARLARI 1. Dizayn ve Üretim Gereksinimleri 1.1. Önerilecek tüm teçhizat yayın kalitesinde (broadcast quality) olacak,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak sorgulaması http://ebys.gop.edu.tr/envision/validate_doc.aspx?v=bek44ht6

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu Sayı : 208/ 96/3-4 /05/208 Konu : Teklif Mektubu Ardahan İli Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanlığımızca uygulanmakta olan Üç Adımca Üç Hizmet Projemiz de öngörülmüş olan aşağıda cinsi ve miktarı yazı mal/malzemeler

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1 İŞLEMCİSİ EN AZ Intel Core i5 işlemci OLMALIDIR. 15,6" EKRANA SAHİP OLMALIDIR. EN AZ 2 GB HARİCİ EKRAN KARTINA SAHİP OLMALIDIR. 1920X1080 EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNE SAHİP

Detaylı

BELGESEL AMAÇLI DIŞÇEKĐM KAMERA TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ A. YÜKSEK HIZLI KAMERA VE AKSESUARLARI

BELGESEL AMAÇLI DIŞÇEKĐM KAMERA TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ A. YÜKSEK HIZLI KAMERA VE AKSESUARLARI BELGESEL AMAÇLI DIŞÇEKĐM KAMERA TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ A. YÜKSEK HIZLI KAMERA VE AKSESUARLARI 1. Belgesel amaçlı kullanılmak üzere yüksek hızlı kamera teklif edilecektir. 2. Teklif edilecek kamera

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Sipariş No: VĐD 2010/12 1 SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. GENEL Bu şartnamenin amacı; Đdari Şartname

Detaylı

SAYISAL FORMAT RESĐM KAYIT VE OKUMA CĐHAZLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

SAYISAL FORMAT RESĐM KAYIT VE OKUMA CĐHAZLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ SAYISAL FORMAT RESĐM KAYIT VE OKUMA CĐHAZLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ BTDB/-14-IH-44682 Bu şartnamenin amacı Sayısal Format Resim Kayıt ve Okuma Cihazlarına ilişkin teknik özellikleri ve fonksiyonel

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir?

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? SORULAR (-36) SORU - Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel

Detaylı

SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Arşiv Dairesi Başkanlığının ihtiyacı olan sunucu, iş istasyonu ve LTO teyp kartuşu okuyucu/yazıcı satın alınması

Detaylı

FİLM AKTARMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ

FİLM AKTARMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ FİLM AKTARMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ Bu şartnamenin amacı, TRT Arşiv Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan 16 ve 35mm lik pozitif ve negatif filmleri minimum HD çözünürlükte real time okuyan

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KİMSE YOK MU DERNEĞİ ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KİMSE YOK MU DERNEĞİ ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI KİMSE YOK MU DERNEĞİ ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES Işık Karakoçan dan Yükseliyor Projesi kapsamında Elektronik malzeme ihalesine İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

TOSHIBA C55-C- 11RSatellite Ci5-5200U 2.20GHz 8GB 1TB 2GB 930M 15.6" INTEL CI5-5200U 2,2GHZ

TOSHIBA C55-C- 11RSatellite Ci5-5200U 2.20GHz 8GB 1TB 2GB 930M 15.6 INTEL CI5-5200U 2,2GHZ C55-C- 11JSatellite Ci5-8GB 1TB 2GB 930M 15.6" C55-C- 11RSatellite Ci5-8GB 1TB 2GB 930M 15.6" C55-C- 13HSatellite Ci5-920M 15.6'' C55-C- 14FSatellite 500GB 15.6" İşletim Sistemi DOS DOS MS WINDOWS DOS

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, TRT İngilizce Kanal Stüdyosu Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile

Detaylı

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1 HXR-MC1500P 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera Genel Bakış Profesyonel bir izlenim bırakb rakın HXR-MC1500P 1 Sony nin G Lensi, Exmor R sensör ve en son Aktif Optik SteadyShot ile

Detaylı

MUHTELĐF SES TEÇHĐZATI VE MALZEMESĐ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

MUHTELĐF SES TEÇHĐZATI VE MALZEMESĐ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ: MUHTELĐF SES TEÇHĐZATI VE MALZEMESĐ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Bu şartname ile, Kurumumuzun çeşitli stüdyo ve naklen yayın araçlarında kullanılmak üzere, muhtelif ses teçhizatı ve malzemelerinin teknik

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Bölüm 1 Başlarken WindBOX

Bölüm 1 Başlarken WindBOX Bölüm 1 Başlarken WindBOX u satın aldığınız için tebrikler. Bu, ince sistem için en iyi tercihinizdir. Herhangi bir yerde kolaylıkla kurulabilir. Özelliği içinde bulunan platform, aynı zamanda size heyecan

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları DMO ÜRÜNLERİ 2015 Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Katalog Kod lar ve İş İstasyonları 314.781.013 CASPER CD.DM4570853A 314.781

Detaylı

(A)KASETSİZ AKTÜEL KAMERA

(A)KASETSİZ AKTÜEL KAMERA TEKNİK ŞARTNAME (A)KASETSİZ AKTÜEL KAMERA ve KAYDEDİCİ/OKUYUCU ve AKSESUARLARI 1.Dizayn ve Üretim Gereksinimleri 1.1. Önerilecek tüm teçhizat hem HD hem SD yayın kalitesinde (broadcast quality) olacak,

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip kompakt, hafif "POV" kamera

Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip kompakt, hafif POV kamera HXC-P70 Doğrudan fiber optik kablo bağlantısına sahip uygun maliyetli üç 2/3 inç Exmor CMOS sensörlü Full HD/SD kompakt sistem kamerası Genel Bakış Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip

Detaylı

NON-LĐNEAR KURGU SETLERĐ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

NON-LĐNEAR KURGU SETLERĐ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ NON-LĐNEAR KURGU SETLERĐ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ Bu teknik şartnamenin amacı, 38 adet profesyonel non-linear kurgu setine ilişkin teknik özellikler ve fonksiyonel ihtiyaçları tanımlamaktır. 2. GENEL

Detaylı

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. S uyun.. Sistemi dengeli bir yüzeye kurun.. Bu delikleri örtmeyin veya hava... Bu ürünü 0 C ile 40 C. Uzatma kablosu.. dökmeyin.. Sistemi. yetkili bir servis

Detaylı

NON-LİNEAR KURGU SETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

NON-LİNEAR KURGU SETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ NON-LİNEAR KURGU SETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ BTD.07.(DIŞ).2010/104 1. AMAÇ Bu teknik şartnamenin amacı, 6 adet masaüstü ve 6 adet dizüstü profesyonel non linear kurgu setine ilişkin teknik özellikleri ve

Detaylı

PMW-RX50. Full HD XAVC kayıt için ikili SxS PRO sağlam, taşınabilir birim. Genel Bakış

PMW-RX50. Full HD XAVC kayıt için ikili SxS PRO sağlam, taşınabilir birim. Genel Bakış PMW-RX50 Full HD XAVC kayıt için ikili SxS PRO sağlam, taşınabilir birim Genel Bakış Hafif ve kompakt ikili SxS alan kaydedici, XAVC video kameralar için ideal yardımc mcı birimdir XAVC kayıt cihazları

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ Elazığ ili SODES BİR ELDE SEN TUT Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

SPSDB7-15-IH-58325 Kayıt ve Yayın Sistemleri Alımı

SPSDB7-15-IH-58325 Kayıt ve Yayın Sistemleri Alımı SPSDB7-15-IH-58325 Kayıt ve Yayın Sistemleri Alımı Teknik Şartname 1. Amaç Bu şartnamenin amacı, Devamlılık Merkezi ve TRT Kurdi kanalının yayın hizmetlerinde kullanılması için alınması planlanan sistem

Detaylı

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Hakkında Bu kolay kullanım kılavuzu, sisteminizi başlatmak için kullanacağınız bir referans niteliğindedir. Daha detaylı bilgiyi cihaz kutusundan çıkan Device Drivers & Utilities

Detaylı

SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı HD ve SD XDCAM Sayısal Format Resim Kayıt ve Okuma Cihazları, HD Sayısal Format Resim Kayıt ve Okuma Cihazları,

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ VE GELECEĞİMİZ YENİDEN DOĞUYOR Projesi kapsamında çocuk merkezi oluşturulmasına yönelik Elektronik

Detaylı

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME BTD.07.(DIŞ).2010/110 IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN 1. AMAÇ: TEKNĐK ŞARTNAME Bu şartnamenin amacı Kurumumuz stüdyolarında kullanılmak üzere satın alınacak ışık projektörleri

Detaylı

UPLĐNK ARAÇLARI ĐÇĐN HD SĐSTEM KAMERASI VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TRĐPOD VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

UPLĐNK ARAÇLARI ĐÇĐN HD SĐSTEM KAMERASI VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TRĐPOD VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ UPLĐNK ARAÇLARI ĐÇĐN HD SĐSTEM KAMERASI VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TRĐPOD VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Bu şartnamenin amacı, TRT up-link araçlarında kullanılmak üzere satın alınacak HD

Detaylı

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME 1. İŞLEMCİ 1.1. En az 1.3 Ghz hızında işlemciye sahip, çift çekirdekli Intel-core i5 1.2. İşlemci başına paylaşımlı en az 3 MB L3 ön belleğe sahip 2. BELLEK 2.1. Sistem

Detaylı

UWP-D11. Bele bağlanan UWP-D kablosuz mikrofon paketi. Genel Bakış

UWP-D11. Bele bağlanan UWP-D kablosuz mikrofon paketi. Genel Bakış UWP-D11 Bele bağlanan UWP-D kablosuz mikrofon paketi Genel Bakış ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme UWP-D11 bele bağlanan kablosuz mikrofon paketi, dijital ses işlemenin

Detaylı

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz Muhafaza ve Ayak SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > : 1 Amper > Alev yürütmezlik özelliği > UV Polikarbon Gövde Beyaz > Opsiyonel IR aydınlatma > Isıtıcı ve Fan (otomatik) > 330x125x90 mm kamera montaj alanı

Detaylı

ŞARTNAME. İşin Çeşidi : Bilgisayar Alımı. Alınması Planlanan Ürünler: 55 Adet Asus P2528LJ Model. 40 Adet Asus i Model

ŞARTNAME. İşin Çeşidi : Bilgisayar Alımı. Alınması Planlanan Ürünler: 55 Adet Asus P2528LJ Model. 40 Adet Asus i Model ŞARTNAME İşin Çeşidi : Bilgisayar Alımı. Alınması Planlanan Ürünler: 55 Adet Asus P2528LJ Model 40 Adet Asus i7 6700 Model 55 Adet Asus P2430UJ Model Şartnamede; İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ASÜ, Teklif

Detaylı

FİYAT LİSTESİ AĞUSTOS

FİYAT LİSTESİ AĞUSTOS FİYAT LİSTESİ 2018 - AĞUSTOS IR BULLET KAMERALAR TRA-7412 HD 4 MEGAPİKSEL 1/2,7'' Süper Exmor Cmos 4mm Sabit Lens 6 ARRAY LED 745,00 TRA-7411 HD 4 MEGAPİKSEL 1/2,7'' Süper Exmor Cmos 2.8-12mm Varifokal

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

BPU IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi. Genel Bakış. Özellikler

BPU IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi. Genel Bakış. Özellikler BPU-4500 IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi Genel Bakış BPU-4500, PWS-4500 4K/HD XAVC sunucusuyla birlikte 4K/HD için IP canlı prodüksiyona olanak tanıyan ve standart olarak IP arabirimlerine sahip

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceği Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port Kullanıcı Kılavuzu DA-70866 1.0 ÜRÜN TANITIMI Bu ürün, bir USB-C den iki USB 3.0, RJ45, HDMI, VGA, Micro SD, SD/MMC, Type-C Veri ve PD Şarj Taşınabilir

Detaylı

SORULAR. A) Ses kartı. SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? D) Ekran. B) Klavye. C) Yazıcı

SORULAR. A) Ses kartı. SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? D) Ekran. B) Klavye. C) Yazıcı SORULAR SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel port

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CSL710-R A/L-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CSL710-R A/L-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50128973 CSL710-R40-2210.A/L-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ ÖRNEĞİ Radyo Yayın Stüdyosu Sistemleri ve Muhtelif Ses Teçhizatı Alımı İhale kayıt numarası:2011/131289

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ ÖRNEĞİ Radyo Yayın Stüdyosu Sistemleri ve Muhtelif Ses Teçhizatı Alımı İhale kayıt numarası:2011/131289 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ ÖRNEĞİ Radyo Yayın Stüdyosu Sistemleri ve Muhtelif Ses Teçhizatı Alımı İhale kayıt numarası:2011/131289 Sıra No A1 İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Birimi Miktarı 1 TRT Çukurova

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/CN-M12-EX Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/CN-M12-EX Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50126349 CML720i-R10-460.A/CN-M12-EX Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY DİSK Disket Monitör LCD LED Projeksiyon Klavye Mouse Mikrofon Tarayıcı

Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY DİSK Disket Monitör LCD LED Projeksiyon Klavye Mouse Mikrofon Tarayıcı 1 Donanım Bileşenleri ve Çalışma Prensipleri Anakart (Mainboard) İşlemci (Cpu) Ekran Kartı Bellekler Ram Rom Ses Kartı Ağ Kartı TV Kartı Sabit Diskler HDD HHD SSD Optik Sürücüler CD/CD-ROM DVD HD-DVD/BLU-RAY

Detaylı

Blackmagic URSA Mini Pro

Blackmagic URSA Mini Pro Product Technical Specifications Blackmagic URSA Mini Pro URSA Mini Pro inanılmaz 4.6K görüntü kalitesini geleneksel yayın kamerasının özellikleri ve kontrolleriyle birle_tiren profesyonel dijital film

Detaylı

EW 1XX-G3 SERĐSĐ TELSĐZ MĐKROFON SĐSTEMLERĐ TANITMA ve KULLANIM KILAVUZU

EW 1XX-G3 SERĐSĐ TELSĐZ MĐKROFON SĐSTEMLERĐ TANITMA ve KULLANIM KILAVUZU EW 1XX-G3 SERĐSĐ TELSĐZ MĐKROFON SĐSTEMLERĐ TANITMA ve KULLANIM KILAVUZU EW 112-G3 EW 112-P-G3 EW 122-G3 EW 122-P-G3 EW 135-G3 EW 135-P-G3 EW 145-G3 EW 165-G3 EW 152-G3 EW 172-G3 EW 182-G3 SKP 100-G3 EM

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI DL-62CM Kola Bağlı Monitör S.K.: 22.1107 DL-6A DL-6D DL-62A DL-62D DL-662A DL-662D

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES ENGELSİZ YAŞAMLA SAĞLIKLI GÜNLERE Projesi kapsamında Bilgisayar Ekipman alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ MARKA MODEL ÜRÜN DETAYI RESİM LİSTE FİYATI HDMI EXTENDER SET 60 MT, HDMI ve IR mesafe uzatıcı 60 metre aktarım mesafesi (Cat6), Cat6 üzerinden HDMI

Detaylı

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr CCTV KAMERALAR IP-K2700 IP-K2701 Sinyal Sistemi 1/3 SONY SUPER HAD CCD DAY&NIGHT Çözünürlük PAL:752(H)*582(V) NTSC:768(H)*492(V) Tarama Alanı 4.9mm-3.7mm Min.İlimünasyon 0.01 Lux / F1.2 Tarama Sistemi

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

PMW-10MD. Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera. Genel Bakış PMW-10MD 1

PMW-10MD. Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera. Genel Bakış PMW-10MD 1 PMW-10MD Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera Genel Bakış Olağanüstü anüstü Görüntü Kalitesi ve İş Akışı Yeniliği i Sağlayan Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera PMW-10MD 1 Ameliyat ve medikal gözlem uygulamalarında

Detaylı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı Önemli Güvenlik Talimatları Kullanma Kılavuzu DS-55202 1. Kurulumdan önce verici ve alıcıyı karıştırmayın. 2. Cihaz çalışıyorken fişini prizden çekmeyin. Kolay

Detaylı

PMW-TD300. Üç adet çift 1/2 inç tip Exmor CMOS sensörlü ve Full HD / SD, 3D veya 2D kayıt yapan 3D XDCAM EX omuz video kamerası.

PMW-TD300. Üç adet çift 1/2 inç tip Exmor CMOS sensörlü ve Full HD / SD, 3D veya 2D kayıt yapan 3D XDCAM EX omuz video kamerası. PMW-TD300 Üç adet çift 1/2 inç tip Exmor CMOS sensörlü ve Full HD / SD, 3D veya 2D kayıt yapan 3D XDCAM EX omuz video kamerası Genel Bakış Kompakt omuz montajlı tasarıma sahip profesyonel 3D video kamera

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri

DERS BİLGİ FORMU Mobil Telefon Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler BİLGİ FORMU Mobil

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Bilgisayarların, PS2 veya USB arayüzlü, Q Türkçe klavyesi bulunacaktır.

TEKNİK ŞARTNAME. Bilgisayarların, PS2 veya USB arayüzlü, Q Türkçe klavyesi bulunacaktır. TEKNİK ŞARTNAME A) MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARLAR (150 ADET) 1) İŞLEMCİ ve CHIPSET Bilgisayarların, merkezi işlemci birimi en az 6 MB akıllı ön bellekli, saat hızı en az 3.2 Ghz, maximum turbo frekansı en az

Detaylı

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5

Deniz Elektronik Laboratuvarı www.denizelektronik.com Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 STEREO FM VERİCİ delab Deniz Elektronik Laboratuvarı Tel:0216-348 65 21 D7220_RV5 2013 PC üzerinden frekans ve kişisel bilgi kaydı. RS232 ve RDS sistem girişli.stereo-mono seçme özellikli,yüksek performanslı

Detaylı

10 ADET SPEKTRUM ANALİZÖR ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

10 ADET SPEKTRUM ANALİZÖR ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 10 ADET SPEKTRUM ANALİZÖR ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. GENEL ŞARTLAR 1. İdari Şartname ve Sözleşme çerçevesinde TRT nin ihtiyacı olan aşağıda teknik özellikleri belirtilen 1 adet 1 MHz -30 GHz, 5 adet 100

Detaylı

HABER MERKEZİ KAYIT, YAPIM VE YAYIN SİSTEMİ VİDEO SUNUCULARININ HD YE YÜKSELTİLMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HABER MERKEZİ KAYIT, YAPIM VE YAYIN SİSTEMİ VİDEO SUNUCULARININ HD YE YÜKSELTİLMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ HABER MERKEZİ KAYIT, YAPIM VE YAYIN SİSTEMİ VİDEO SUNUCULARININ HD YE YÜKSELTİLMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ Bu şartnamede, TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanlığında kullanılmakta olan mevcut

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Kullanma Kılavuzu DA-70863 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/D3-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/D3-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50123447 CML720i-R05-640.A/D3-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal

POP-950. POS Sistemleri. Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal POS Sistemleri POP-950 Modüler Yapılı, Şık Tasarıma Sahip Hepsi Bir Arada Dokunmatik POS Terminal Intel Atom Core Dual 1.8GHz İşlemci DDR3 RAM Modülü (4GB a Kadar) Akıllı Fanlarla Mükemmel Soğutma Sistemi

Detaylı

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS 1387S 1368 1366 1359 1380 1377 1375 1309 1313 1308 1320 1105 1304 2015-OCAK FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 3,6-6 mm Lens

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

İbrahim Halil ÇELİK-Proje Koordinatörü 0535 517 29 39

İbrahim Halil ÇELİK-Proje Koordinatörü 0535 517 29 39 DOĞRUDAN TEMİN İLANI Karakoçan Milli Eğitim Müdürlüğü Elazığ ili SODES Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2015 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

INTEL İŞLEMCİLİ MASAÜSTÜ BİLGİSAYARLAR EYLÜL 2010 ÜRÜN KATALOĞU

INTEL İŞLEMCİLİ MASAÜSTÜ BİLGİSAYARLAR EYLÜL 2010 ÜRÜN KATALOĞU EYLÜL ÜRÜN 2010 KATALOĞU INTEL İŞLEMCİLİ MASAÜSTÜ BİLGİSAYARLAR EYLÜL 2010 ÜRÜN KATALOĞU PANDERA E100 Intel Atom İşlemci 230 (1.6 GHz, 512 KB L2 Cache, 533 FSB) Intel 945GC + ICH7 Yonga Seti 1 GB DDR2

Detaylı

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E7240

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ.

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. Eğitim Mah. Ahsen Sokak Sadıkoğlu 4 İş Merkezi No:14 Kapı No:10 Kadıköy- Hasanpaşa - İSTANBUL Telefon : 0216-457 58 45 (pbx) GSM 0553-244 43 10 Fax:

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML730i-R R/CV-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CML730i-R R/CV-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50119252 CML730i-R10-960.R/CV-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/CN-M12 Işık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: CML720i-R A/CN-M12 Işık perdesi alıcı Ürün no.: 50119610 CML720i-R05-400.A/CN-M12 Işık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir.

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ. Sayfa 1 / 6

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ. Sayfa 1 / 6 DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 1. GENEL ÖZELLİKLER 1.1. Satın alınacak olan tüm cihazlar 365 gün 24 saat çalışabilirlik

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 2. GENEL HUSUSLAR

TEKNİK ŞARTNAME 2. GENEL HUSUSLAR TEKNİK ŞARTNAME 1. AMAÇ Bu şartnamenin amacı, TRT Kurdi Kanalı için kiralanması planlanan prodüksiyon merkezine ilişkin teknik ve fonksiyonel özellikleri ve hizmetleri belirlemektir. 2. GENEL HUSUSLAR

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012 IP SABİT KAMERALAR SNB-1001P VGA IP Sabit Kamera 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE, 0.17 Lüks (sens-up 8x), 8x Sens-Up 50dB, H.264/MPEG-4/MJPEG Çoklu Codec, 640x480 Maks. Çözünürlük,

Detaylı