Aspire V Hızlı Başlama Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aspire V Hızlı Başlama Kılavuzu"

Transkript

1 Aspire V3-772 Hızlı Başlama Kılavuzu Ürün kaydı Ürününüzü ilk kez kullanırken, hemen kayıt olmanız önerilir. Böylece aşağıdaki gibi bazı faydalı yerlere erişim sağlayabileceksiniz: Eğitimli bir temsilciden hızlı hizmet alımı. Acer topluluğuna üyelik: promosyonlar alın ve müşteri anketlerine katılın. Acer'dan en yeni haberler. Acele edin ve kaydolun, diğer avantajlar sizi bekliyor! Nasıl kaydolursunuz Acer ürününüzü kaydettirmek için lütfen ziyaret edin. Ülkenizi seçin, ÜRÜN KAYDI'nı tıklatın ve verilen talimatları uygulayın. Kurulum sırasında da ürününüzü kaydettirmeniz istenecek. Masaüstündeki Kayıt simgesini de çift tıklatabilirsiniz. Ürün kaydınızı aldıktan sonra güvenilir bir yerde saklamanız istenen bir onay epostası alacaksınız. Acer Aksesuarları Alma Acer'ın garanti uzatma programı ve Dizüstü bilgisayar aksesuarlarının çevrimiçi satın alınabileceğini size bildirmekten memnuniyet duyarız. store.acer.com adresindeki çevrimiçi mağazamızı ziyaret edin ve aradıklarınızı bulun. Acer mağazası kademeli olarak hizmete açılmaktadır ve maalesef bazı bölgelerde kullanılamıyor olabilir. Lütfen ülkenizde ne zaman hizmet vereceğini görmek için sık kontrol edin.

2 203 Tüm Hakları Saklıdır. Aspire V3-772 Hızlı Başlama Kılavuzu Bu değişiklik: 03/203 Model numarası: Seri numarası: Satın alma tarihi: Satın alma yeri:

3 3 İlk Yapılacaklar Taşınabilir bilgisayar ihtiyacınızı karşılamak için Acer dizüstü bilgisayarı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kılavuzlarınız Acer dizüstü bilgisayarı kullanırken size yardımcı olması için bir dizi kılavuz tasarladık: İlk olarak Ayar Posteri bilgisayarınızı ayarlamanıza yardımcı olur. Hızlı Başlama Kılavuzu size yeni bilgisayarınızın temel özelliklerini ve işlevlerini tanıtır. Bilgisayarınızın, daha üretken olmanızı sağlamasına nasıl yardımcı olabileceği ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen Aspire V3 Kullanım Kılavuzu'na bakın. Aspire V3 Kullanım Kılavuzu, yeni bilgisayarınızla ilgili yararlı bilgiler içerir. Klavyeyi kullanma, Ses vs. gibi temel konular içermektedir. Bu kılavuz sistem hizmet programları, veri düzeltme, genişletme seçenekleri ve arıza giderme üzerine detaylı bilgiler içermektedir. Buna ek olarak bilgisayarınızla ilgili garanti bilgileri, genel kuralları ve güvenlik uyarılarını içerir. Ulaşmak için şu adımları izleyin: Başlat'ta "Kullanım" yazın. 2 Acer Kullanım Kılavuzu na tıklayın.

4 4 Acer dizüstü bilgisayarınızda bir gezinti Acer dizüstü bilgisayarınızda bir gezinti Bilgisayarınızı ayar posterinde gösterildiği gibi ayarladıktan sonra yeni Acer dizüstü bilgisayarınızı tanıtmamıza izin verin. Ekran görünümü Mikrofon Ses kaydı için dahili mikrofon. 2 Ekran 3 Klavye 4 Webcam Sıvı Kristal Ekran (LCD) olarak da bilinir ve bilgisayar çıktılarını gösterir. Bilgisayarınıza veri girebilmek için. Dikkat: Klavyede soğutma amaçlı havalandırma girişleri olduğundan klavye koruyucusu ya da benzeri bir örtü kullanmayın. Görüntülü iletişim için video kamera Web kamerasının yanında bir ışık, web kamerasının etkin olduğunu gösterir.

5 5 Klavye görünümü Güç düğmesi Bilgisayarı açar ve kapatır. 2 Klavye Bilgisayarınıza veri girebilmek için. Dikkat: Klavyede soğutma amaçlı havalandırma girişleri olduğundan klavye koruyucusu ya da benzeri bir örtü kullanmayın. 3 Dokunmatik yüzey Dokunmatik yüzey işaretleme aygıtı. Dokunmatik yüzey ve seçim yüzeyleri tek bir yüzey oluşturmaktadır. Sol tıklama gerçekleştirmek için dokunmatik yüzeye sıkıca basın. Sağ tıklama gerçekleştirmek için sağ alt köşeye sıkıca basın. 4 Hoparlörler Stereo ses çıkışı sağlar.

6 6 Acer dizüstü bilgisayarınızda bir gezinti Ön görünüm 2 Güç göstergesi Pil göstergesi HDD Bilgisayarın güç durumunu gösterir. Pil durumunu gösterir. Şarj oluyor: Pil şarj olurken ışık kehribar renginde yanar. Tamamen şarj oldu: Işık mavidir. Sabit diskin etkin olduğunu gösterir. İletişim göstergesi 2 Kart okuyucu Bilgisayarın kablosuz bağlanabilirlik aygıt durumunu gösterir. Secure Digital (SD ya da SDHC) kartlarını kabul eder. Not: Kartı çıkartmak/takmak için itin. Sol görünüm Kensington kilit yuvası Havalandırma ve soğutma fanı Kensington-uyumlu bilgisayar güvenlik kilidine bağlar. Bilgisayar güvenlik kilidi kablosunu, masa ya da kilitli bir çekmecenin tutacağı gibi hareket etmeyen bir nesnenin etrafına dolayın. Kilidi çentiğe sokun ve kilidi kapamak için anahtarı çevirin. Bazı anahtarsız modeller de mevcuttur. Bilgisayarın serin kalmasını sağlar. Açıklığı kapatmayın ya da engellemeyin.

7 7 3 Ethernet (RJ-45) portu Ethernet 0/00/000-temelli ağa bağlar. 4 Harici görüntü (VGA) portu Bir görüntü aygıtına bağlar (örneğin, harici monitör, LCD projektör). 5 HDMI portu Yüksek çözünürlüklü (high definition) dijital video bağlantılarını destekler. 6 USB bağlantı noktaları USB aygıtlarına bağlanır. 7 Kapalıyken şarj özellikli USB bağlantı noktası USB aygıtlarına bağlanır. USB 3.0 hakkında bilgi USB 3.0 ya da daha önceki aygıtlarla uyumludur. En iyi performans için USB 3.0 onaylı cihazlar kullanın. USB 3.0 (SuperSpeed USB) spesifikasyonları tarafından tanımlanmıştır. USB 3.0 uyumlu bağlantı noktaları mavi renktedir. Sağ görünüm Kulaklık/hoparlör/hat çıkışı jakı Mikrofon jakı Sesli line-out cihazlarına bağlantıyı sağlar (örneğin hoparlör, kulaklık). Harici mikrofon girişlerini kabul eder. 2 USB bağlantı noktaları 3 Optik sürücü 4 Optik sürücü erişim göstergesi USB aygıtlarına bağlanır. Dahili optik sürücü; CD leri veya DVD leri kabul eder. Optik sürücü etkinken yanar.

8 8 Acer dizüstü bilgisayarınızda bir gezinti 5 6 Optik sürücü çıkarma tuşu Acil durum çıkarma yuvası Optik diski sürücüden çıkarır. Bilgisayar kapandığında optik sürücü tepsisini çıkarır. Optik sürücü tepsisini çıkartmak için düzleştirilmiş bir kağıt ataşını dikkatlice sokun. 7 DC-in jakı AC adaptöre bağlanır. USB 3.0 hakkında bilgi USB 3.0 ya da daha önceki aygıtlarla uyumludur. En iyi performans için USB 3.0 onaylı cihazlar kullanın. USB 3.0 (SuperSpeed USB) spesifikasyonları tarafından tanımlanmıştır. USB 3.0 uyumlu bağlantı noktaları mavi renktedir. Taban görünümü Pil çıkarma mandalı Çıkartılabilmesi için pili serbest duruma getirir. Uygun bir alet takın ve kaydırarak açın. 2 Bellek bölmesi Bilgisayarın ana hafızasını barındırır. 3 Havalandırma ve soğutma fanı Bilgisayarın serin kalmasını sağlar. Açıklığı kapatmayın ya da engellemeyin. 4 Pil bölmesi Bilgisayar pil takımının yeridir.

9 9 Not: Çift çekirdekli işlemciler kullanılan bilgisayarlarda, dört bellek modülü kullanılamaz. Yalnızca iki bellek modülü kullanan dört çekirdekli işlemciler ya da çift çekirdekli işlemciler kullanılan bilgisayarlarda her banktaki alt yuvayı kullanın. Sizin modelinizi bulmak için ziyaret edin ve bilgisayarınızın hangi işlemciyi kullandığını belirlemek için ayrıntılı özelliklere bakın. Emin değilseniz lütfen yetkili bir Acer servis merkezine başvurun. Klavyenin kullanımı Klavyede tam boyutlu tuşlar, sayısal tuş takımı, ayrı imleç, kilit, Windows, fonksiyon ve özel tuşlar mevcuttur. Kısayol Tuşları Bilgisayarda, ekran parlaklığı ve ses çıkışı gibi bilgisayarın birçok kontrolüne erişimin sağlanması için faydalı tuşlar yer almaktadır. Kısayol tuşlarını etkinleştirmek için, kısayol tuş kombinasyonundaki diğer tuşa basmadan önce <Fn> tuşuna basılı tutun. Kısayol tuşu Simge İşlev Açıklama <Fn> + <F3> Uçak modu Bilgisayarın ağ cihazlarını açar/ kapatır. (Ağ cihazları, yapılandırmaya göre farklılık göstermektedir.) <Fn> + <F4> Uyku Bilgisayarı Uyku moduna sokar. <Fn> + <F5> <Fn> + <F6> <Fn> + <F7> Ekran değişikliği Ekran kapalı Dokunmatik yüzey değişikliği Görüntü ekranı, harici monitör (eğer bağlıysa) ve ikisi arasında ekran çıktısını değiştirir. Görüntü ekran arka ışığını, güçten kazanmak için kapatır. Geriye dönmek için herhangi bir tuşa basın. Dahili dokunmatik yüzeyi açar ve kapatır. <Fn> + <F8> Hoparlör değişikliği Hoparlörleri açar ve kapatır. <Fn> + < > Parlaklığı artır Ekran parlaklığını artırır. <Fn> + < > Parlaklığı azalt Ekran parlaklığını azaltır.

10 0 Klavyenin kullanımı Kısayol tuşu Simge İşlev Açıklama <Fn> + < > Ses aç Sesi artırır. <Fn> + < > Ses kapat Sesi azaltır. <Fn> + <Giriş> Yürüt/Duraklat Seçilen ortam dosyasını oynatın veya duraklatın. <Fn> + <Pg Up> Durdur Seçilen ortam dosyasının oynatılmasını durdurur. <Fn> + <Pg Dn> Önceki Önceki ortam dosyasına döner. <Fn> + <Bitir> İleri Sonraki ortam dosyasına geçer. Çevre Sıcaklık: Çalışma: 5 C ila 35 C arasında Çalışmadığı durumda: -20 C ila 65 C arasında Nem (yoğunlaşmayan): Çalışma: %20 ila %80 arasında Çalışmadığı durumda: %20 ila %80 arasında Ver.: 0.0.0

emachines E625 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu

emachines E625 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu emachines E625 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Copyright 2009. Acer Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. emachines E625 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Orijinal İhraç: 02/2009 Bu şirket bu konunun içeriği ile

Detaylı

emachines E620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu

emachines E620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu emachines E620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Copyright 2008. Acer Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. emachines E620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Orijinal İhraç: 08/2008 Bu şirket bu konunun içeriği ile

Detaylı

emachines D720/D520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu

emachines D720/D520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu emachines D720/D520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Copyright 2008. Acer Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. emachines D720/D520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Orijinal İhraç: 08/2008 Bu şirket bu konunun

Detaylı

emachines E720/E520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu

emachines E720/E520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu emachines E720/E520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Copyright 2008. Acer Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. emachines E720/E520 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Orijinal İhraç: 08/2008 Bu şirket bu konunun

Detaylı

emachines D620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu

emachines D620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu emachines D620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Copyright 2008. Acer Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. emachines D620 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Orijinal İhraç: 09/2008 Bu şirket bu konunun içeriği ile

Detaylı

emachines G620/G420 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu

emachines G620/G420 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu emachines G620/G420 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Copyright 2008. Acer Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. emachines G620/G420 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Orijinal İhraç: 08/2008 Bu şirket bu konunun

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Aspire 5730Z/5730/5330 Serisi. Hızlı Başlama Kılavuzu

Aspire 5730Z/5730/5330 Serisi. Hızlı Başlama Kılavuzu Aspire 5730Z/5730/5330 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Copyright 2008. Acer Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. Aspire 5730Z/5730/5330 Serisi Hızlı Başlama Kılavuzu Orijinal İhraç: 07/2008 Bu yayındaki bilgilerde

Detaylı

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Hakkında Bu kolay kullanım kılavuzu, sisteminizi başlatmak için kullanacağınız bir referans niteliğindedir. Daha detaylı bilgiyi cihaz kutusundan çıkan Device Drivers & Utilities

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır.

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır.

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Bölüm Numarası: 419661-141 Ocak 2007 Bu kılavuzda bilgisayarın donanım özellikleri açıklanmıştır. İçindekiler 1 ler Üstteki bileşenler............................... 1 2 Işıklar.....................................

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Bölüm Numarası: 419443-141 Ocak 2007 Bu kılavuzda bilgisayarın donanım özellikleri açıklanmıştır. İçindekiler 1 ler Üstteki bileşenler............................... 1 2 Işıklar.....................................

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanım Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanım Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bluetooth, sahibinin ticari

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Kullanma Kılavuzu DA-70863 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Parça Numarası: 430241-141 Ocak 2007 Bu kılavuzda bilgisayarın donanım özellikleri açıklanmıştır. İçindekiler 1 ler Üstteki bileşenler............................... 1 2 Işıklar.....................................

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth; sahibinin ticari markasıdır ve Hewlett-Packard Company tarafından lisanslı olarak kullanılmaktadır.

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutluyoruz P27! Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline

Detaylı

Bölüm 1 Başlarken WindBOX

Bölüm 1 Başlarken WindBOX Bölüm 1 Başlarken WindBOX u satın aldığınız için tebrikler. Bu, ince sistem için en iyi tercihinizdir. Herhangi bir yerde kolaylıkla kurulabilir. Özelliği içinde bulunan platform, aynı zamanda size heyecan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth, mülkiyeti marka sahibine ait olan ve Hewlett-Packard Company tarafından lisansla kullanılan

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Parça Numarası: 405785-141 Mayıs 2006 Bu kılavuzda bilgisayarın donanım özellikleri açıklanmıştır. İçindekiler 1 ler Üstteki bileşenler............................... 1 2

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Inspiron 3662 Kurulum ve Teknik Özellikleri

Inspiron 3662 Kurulum ve Teknik Özellikleri Inspiron 3662 Kurulum ve Teknik Özellikleri Bilgisayar Modeli: Inspiron 3662 Resmi Model: D20M Resmi Tip: D20M002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not

Detaylı

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak GIGABYTE Slate PC satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size Slate PC kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth; sahibinin ticari markasıdır ve Hewlett-Packard Company tarafından lisanslı olarak kullanılmaktadır.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

12" Üniversal Dizüstü Bilgisayar Takma İstasyonu, USB Type-C

12 Üniversal Dizüstü Bilgisayar Takma İstasyonu, USB Type-C 12" Üniversal Dizüstü Bilgisayar Takma İstasyonu, USB Type-C Kullanma Kılavuzu DA-70860 (gümüş) DA-70862 (gri) DIGITUS'un tam fonksiyonel ve hassas yerleştirmeli dizüstü bilgisayar takma istasyonu, tam

Detaylı

Inspiron Serisi. Görünümler. Özellikler

Inspiron Serisi. Görünümler. Özellikler Inspiron 15 3000 Serisi Görünümler Telif hakkı 2014 Dell Inc. Tüm hakları saklıdır. Bu ürün ABD ve uluslararası telif hakkı ile fikri mülkiyet yasalarınca korunmaktadır. Dell ve Dell logosu, ABD ve diğer

Detaylı

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 8 Port Kullanıcı Kılavuzu DA-70866 1.0 ÜRÜN TANITIMI Bu ürün, bir USB-C den iki USB 3.0, RJ45, HDMI, VGA, Micro SD, SD/MMC, Type-C Veri ve PD Şarj Taşınabilir

Detaylı

HP Yerleştirme İstasyonu Başvuru Kılavuzu

HP Yerleştirme İstasyonu Başvuru Kılavuzu HP Yerleştirme İstasyonu Başvuru Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Microsoft Corporation kuruluşunun kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı

Inspiron Servis El Kitabı Inspiron 17 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 17 5767 Resmi Model: P32E Resmi Tip: P32E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Görünümler. Özellikler

Görünümler. Özellikler 13 Görünümler Telif hakkı 2012 2014 Dell Inc. Tüm hakları saklıdır. Bu ürün ABD ve telif hakkı ile fikri mülkiyet yasalarınca korunmaktadır. Dell ve Dell logosu, ABD ve/veya diğer yasalarca Dell Inc.'in

Detaylı

Yazan: Allie Menard ARAÇLAR: Ataç (1) Phillips 00 Tornavida (1) Phillips 1. Tornavida (1) Büyük İğne Burun Pense (1) Spudger (1) Cımbız (1)

Yazan: Allie Menard ARAÇLAR: Ataç (1) Phillips 00 Tornavida (1) Phillips 1. Tornavida (1) Büyük İğne Burun Pense (1) Spudger (1) Cımbız (1) HP Pavilion zd8000 Sağ Hoparlör Değiştirme Yazan: Allie Menard ARAÇLAR: Ataç (1) Phillips 00 Tornavida (1) Phillips 1. Tornavida (1) Büyük İğne Burun Pense (1) Spudger (1) Cımbız (1) ifixit CC BY-NC-SA

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Inspiron Kurulum ve Teknik Özellikleri

Inspiron Kurulum ve Teknik Özellikleri Inspiron 15 3000 Kurulum ve Teknik Özellikleri Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-3567 Resmi Model: P63F Resmi Tip: P63F002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler Uyarı Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler 1 2 3 4 24 25 26

Detaylı

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu

HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu HP 2400/2500 Ultra Hafif Takma Birimi Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede

Detaylı

Inspiron Kurulum ve Teknik Özellikleri. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001

Inspiron Kurulum ve Teknik Özellikleri. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Inspiron 15 5000 Kurulum ve Teknik Özellikleri Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-5567 Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E5430

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Tip C

Üniversal Takma Birimi, USB Tip C Üniversal Takma Birimi, USB Tip C Kullanma Kılavuzu DA-70861 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma P4 V6.0 GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline

Detaylı

Inspiron 14. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001

Inspiron 14. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001 Inspiron 14 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 14 5458 Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Parça Numarası: 396853-141 Mart 2006 Bu kılavuzda bilgisayarın donanım özellikleri açıklanmıştır. İçindekiler 1 Üstteki bileşenler............................... 1 2 Işıklar.....................................

Detaylı

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın.

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 1. Paket İçeriği 1. 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI. Enformatik Bölümü

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI. Enformatik Bölümü TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI Enformatik Bölümü - Bilgisayarın tanımı ve tarihçesi Bilgisayar, belirli komutlara göre veri işleyen ve depolayan bir makinedir. İlk bilgisayar 1950 yılında yapılmıştır.

Detaylı

XPS 15 Kurulum ve Teknik Özellikleri

XPS 15 Kurulum ve Teknik Özellikleri XPS 15 Kurulum ve Teknik Özellikleri Bilgisayar Modeli: XPS 15-9560 Resmi Model: P56G Resmi Tip: P56F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Inspiron 11. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P24T Resmi Tip: P24T001

Inspiron 11. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P24T Resmi Tip: P24T001 Inspiron 11 3000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 11 3162 Resmi Model: P24T Resmi Tip: P24T001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Inspiron Kurulum ve Teknik Özellikleri

Inspiron Kurulum ve Teknik Özellikleri Inspiron 17 5000 Kurulum ve Teknik Özellikleri Bilgisayar Modeli: Inspiron 17-5767 Resmi Model: P32E Resmi Tip: P32E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutluyoruz P27! Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline

Detaylı

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi Saliha Ünal Cellebrite Touch Eğitimi Neden Cellebrite? İçeriğimi eski telefonumdan yeni akıllı telefona nasıl aktarabilirim? Çok Kolay! Cellebrite a sahibiz Kolayca yapabiliriz! Kit Genel Bakış Cellebrite

Detaylı

Inspiron 3268 Kurulum ve Teknik Özellikleri

Inspiron 3268 Kurulum ve Teknik Özellikleri Inspiron 3268 Kurulum ve Teknik Özellikleri Bilgisayar Modeli: Inspiron 3268 Resmi Model: D13S Resmi Tip: D13S002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P69G Resmi Tip: P69G001

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P69G Resmi Tip: P69G001 Inspiron 13 5000 2-in-1 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 13-5378 Resmi Model: P69G Resmi Tip: P69G001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation şirketinin tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer

Detaylı

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 6 Port

USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 6 Port USB Type-C Çok Portlu Seyahat Takma Birimi, 6 Port Kullanıcı Kılavuzu DA-70867 1.0 ÜRÜN TANITIMI Bu ürün, bir USB-C den iki USB 3.0, HDMI, Micro SD, SD/MMC, Type-C Veri ve PD Şarj Adaptörüdür. USB 3.0

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir.

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Inspiron 15 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-5567 Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı

Inspiron Servis El Kitabı Inspiron 17 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 17 5767 Resmi Model: P32E Resmi Tip: P32E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı