Misyonumuz. Vizyonumuz. Our Mission. Our Vision

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Misyonumuz. Vizyonumuz. Our Mission. Our Vision"

Transkript

1 Misyonumuz İstihdam yaratarak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak, Kaliteli ürünler ile müşteri memnuniyetini sağlamak, Çalışanlarımızın mensubu olmaktan gurur duydukları çağdaş ve başarılı bir şirket olmak, Çevreye verdiğimiz önem ve hassasiyet ile diğer şirketlere örnek olmak, İleri teknoloji kullanarak rekabet gücümüzü arttırmaktır. Vizyonumuz Güvenilir ve kaliteli ürünler sunarak öncü ve saygın bir kurum olmak ve SOSAN ın adını bir dünya markası yapmaktır. Our Mission Provide employment and contribute to national economics, Satisfy customers with high quality products, Being a company that our employees are proud to be a part of, Setting an example with our care for environment, Using advanced technology to increase our competitive power. Our Vision Being a pioneer and prestigious company by providing accredited and high quality products making SOSAN Oil a global brand.

2 MOTOR YAĞLARI ENGINE OILS SWAX 5W30 SWAX 5W40 SWAX 10W40 SWAX 15W40 SWAX 20W50 SOSAN SAE SOSAN 4T 10W40 SOSAN 4T 15W50 SOSAN 2T SOSAN ECONOMIZER

3 SMAX 5W30 SMAX 5W30, içeriğindeki özel aktif temizleyici maddeleriyle silindir yüzeylerinde maksimum koruma sağlar, zararlı kurum ve tortu oluşumunu engeller. Oksidasyon kararlılığı sayesinde aracınızın motorunu koruma yeteneği çok daha uzun sürelidir. SMAX 5W30 is a premium-grade, fully synthetic engine oil scientifically formulated with ultimate active cleansing technology. For maxium responsiveness and improved performance, enabling your engine to operate at its full potential right up to the next oil change. API SL / ILSAC GF-3 /ACEA A1/ GM-LL-A-025 B1 Ford WSS-M2C913-B Özel aktif temizleme teknolojisiyle formüle edilmiştir Yüksek oksidasyon kararlılığı Düşük viskozite, hızlı akış ve daha az sürtünme Titreşimi ve motor gürültüsünü en aza indirir Special ultimate active cleansing technology Long-term oxidation stability Low viscosity, rapid oil flow and low friction Minimises vibration and engine noise TAM SENTETİK MOTOR YAĞI FULLY SYNTHETIC ENGINE OIL 7 lt. 4 lt. 1 lt.

4 SMAX 5W40 SMAX 5W40, içeriğindeki özel aktif temizleyici maddeleriyle silindir yüzeylerinde maksimum koruma sağlar, zararlı kurum ve tortu oluşumunu engeller. Oksidasyon kararlılığı sayesinde aracınızın motorunu koruma yeteneği çok daha uzun sürelidir. SMAX 5W40 motor oil is a premium, fully synthetic motor scientifically formulated with ultimate active cleansing technology. It works harder to protect than conventional motor oils by continuously preventing dirt and sludge build up for better responsiveness and improved performance, enabling your engine to operate at its full potential right up to the next oil change. API SM/CF, ACEA A3/B3, A3/B4, SL/CH4 Özel aktif temizleme teknolojisiyle formüle edilmiştir Yüksek oksidasyon kararlılığı Düşük viskozite, hızlı akış ve daha az sürtünme Titreşimi ve motor gürültüsünü en aza indirir Special ultimate active cleansing technology Long-term oxidation stability Low viscosity, rapid oil flow and low friction Minimises vibration and engine noise TAM SENTETİK MOTOR YAĞI FULLY SYNTHETIC ENGINE OIL 7 lt. 4 lt. 1 lt.

5 SMAX 10W40 SMAX 10W40, yüksek kalitede mineral yağlar ve üstün nitelikli katıklar ile üretilmiş dört mevsim kullanılabilen dizel ve benzinli motor yağıdır. Tüm iklim koşullarında ve en ağır şartlarda motoru korur. Karbon moleküllerinin ve kirin tortulaşıp birikmesine engel olarak aşınmayı önler ve motorun ömrünü uzatır. SMAX 10W40 modern multigrade oil for all recent technology diesel nad gasoline engines, consisting of a base oil with additives of carefully selected performance and quantity. Under all kind of weather conditions SMAX 10W40 protects engines. API SM/LF, ACEA 2007 A3/B4 Zorlu koşullarda binek araçların ve kamyonetlerin dizel motorlarında Özellikle direk enjeksiyonlu, modern Dizel motorlara uyarlanmıştır Her tür yol şartında ( Şehiriçi, Otoban ) ve en zorlu koşullarda (yüksek sıcaklık) mükemmel koruma ve performans sağlar. MİNERAL BAZLI MOTOR YAĞI MINERAL BASED ENGINE OIL 16 lt. 7 lt. 4 lt. 1 lt.

6 SMAX 10W40 SMAX 10W40 özellikle binek araçların Dizel motorları için Sosan in yarı sentetik teknolojisi ile üretilen, son nesil direk enjeksiyonlu sistem gereksinimlerini karşılayan motor yağıdır. SMAX 10W40 very high performance lubricant using Sosan s semi-synthetics technology, specially developed for Diesel car engines, answering the enhanced requirements of the latest direct injection technologies. API SM/LF, ACEA 2007 A3/B4 Zorlu koşullarda binek araçların ve kamyonetlerin dizel motorlarında Özellikle direk enjeksiyonlu, modern Dizel motorlara uyarlanmıştır Her tür yol şartında (Şehiriçi, Otoban) ve en zorlu koşullarda (yüksek sıcaklık) mükemmel koruma ve performans sağlar. YARI SENTETİK MOTOR YAĞI SEMI SYNTHETIC ENGINE OIL 16 lt. 7 lt. 4 lt. 1 lt.

7 SMAX 10W40 SMAX 10W40, aktif temizleme teknolojisiyle formüle edilmiştir. Kurum ve tortu birikimini önleyerek sıradan motor yağlarına oranla daha güçlü bir koruma sağlar.her türlü sürüş koşullarında üstün motor koruma özelliğinin yanı sıra, SMAX 10W40 temizleme ve koruma gücü sayesinde motorunuza daha hızlı tepki verme yeteneği kazandırır. SMAX 10W40 motor oil has been formulated with special active cleansing technology. It works harder to protect than conventional motor oils by continuously preventing dirt and sludge build up. In addition to offering superior engine protection for all driving conditions, SMAX 10W40 cleans and protects for more responsiveness. API SM/CF, ACEA A3/B3, VW Özel aktif temizleme teknolojisiyle formüle edilmiştir Yüksek oksidasyon kararlılığı Düşük viskozite, hızlı akış ve daha az sürtünme Titreşimi ve motor gürültüsünü en aza indirir Special ultimate active cleansing technology Long-term oxidation stability Low viscosity, rapid oil flow and low friction Minimises vibration and engine noise TAM SENTETİK MOTOR YAĞI FULLY SYNTHETIC ENGINE OIL 16 lt. 7 lt. 4 lt. 1 lt.

8 SMAX 15W40 SMAX 15W40, yeni nesil araçlar için geliştirilmiş özel bir formülasyona sahip mineral motor yağıdır. SMAX 15W40 yeni nesil araçların motorlarındaki yüksek ve düşük sıcaklıklardaki motor aşınmasına karşı %50 daha fazla koruma ve daha iyi oksidasyon kontrolü sağlamak üzere geliştirilmiştir. SMAX 15W40 provides superior protection for modern technology engines. Liquid engineering for 50% better protection. 15W40 is an advanced, turbo tested, mineral oil formulated to provide excellent all round engine protection. API SM/CF, ACEA A3/B3, VW Özel aktif temizleme teknolojisiyle formüle edilmiştir Yüksek oksidasyon kararlılığı Yüksek kaliteli baz yağlar Titreflimi ve motor gürültüsünü minimuma indirir Formulated with cleansing technology Good oxidation stability High quality base oils Minimises vibration and engine noise MİNERAL BAZLI MOTOR YAĞI MINERAL BASED ENGINE OIL 16 lt. 7 lt. 4 lt. 1 lt.

9 SMAX 20W50 SMAX 20W50, günümüzün çağdaş motorlarını, her türlü iklim ve kullanım şartlarında yağlamak ve korumak için, kaliteli mineral bazyağlar ve geliştirilmiş katıklarla formüle edilmiş bir motor yağıdır. SMAX 20W50, herhangi bir sıradan yağın çok ötesinde; motorunuzu, yüksek ve düşük sıcaklıklardaki aşınmaya karşı %50 daha fazla korur. The SMAX 20W50 viscosity shape, quality base oils and performance additive system provide excellent oil consumption control in older engines and good anti-wear protection especially under hot conditions. API CF-4, ACEA E2, MAN 271 Özel aktif temizleme teknolojisiyle formüle edilmiştir Yüksek oksidasyon kararlılığı Yüksek kaliteli baz yağlar Titreflimi ve motor gürültüsünü minimuma indirir Formulated with cleansing technology Good oxidation stability High quality base oils Minimises vibration and engine noise MİNERAL BAZLI MOTOR YAĞI MINERAL BASED ENGINE OIL 16 lt. 7 lt. 4 lt. 1 lt.

10 SMAX 20W50 SMAX 20W50, LPG yakıt sistemiyle çalışan araçların özel yağlama gereksinimlerini karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiş bir motor yağıdır. SMAX 20W50, API SL/CF performans seviyesinde bir motor yağı olma özelliği sayesinde, özellikle zorlu şehir içi trafiğinde dur-kalk ların motorda yarattığı olumsuz etkilerin azalmasını sağlar, LPG yakıt kullanımından kaynaklanan yetersiz yağlamaya çözüm getirir. API SL/CF Yüksek ve düşük sıcaklıklarda aşınmaya karşı %50 daha fazla koruma sağlar. Çamurlaşmaya karşı maksimum koruma sağlar. Yüksek sıcaklıklarda yağın bozulması ve viskozite kaybına karşı üstün koruma sağlar. Motoru soğutur ve temizler. Göreceli olarak daha kuru olan LPG yakıtın kullanımından kaynaklanan yetersiz yağlamaya çözüm getirir. MİNERAL BAZLI MOTOR YAĞI MINERAL BASED ENGINE OIL 16 lt. 7 lt. 4 lt. 1 lt.

11 SOSAN SAE Yüksek kalitede parafinik baz yağlara özel paket katık eklenerek üretilen tek dereceli motor yağıdır. Dört zamanlı benzinli ve dizel motorların karterlerinde kullanılır. It is a single-grade engine oil, produced by addition of special additive package into high quality paraffinic base oils. It is used in gasoline and diesel engines. API CC/SC, MIL-L-2104B İçerdiği deterjan-dispersan katıklar yardımıyla ortamdaki tortu oluşumunu ve birikintiyi önleyerek motorun temiz kalmasını sağlar. Motor ısınmadan yapılan dur-kalklı çalışmalarda motoru korur. Motor revizyon periyodlarının uzatılmasına yardımcı olur. MİNERAL BAZLI MOTOR YAĞI MINERAL BASED ENGINE OIL 16 lt. 7 lt. 4 lt. It keeps the engine clean by eliminating the formation of sediment and preventing residue, thanks to its detergentdispersing additive content. It prevents the engine during congested traffic when the engine is still cold. It improves the engine overhaul periods. 3 lt. 1 lt.

12 SOSAN 4T 10W40 4T 10W40 dört zamanlı motosikletler için akıllı yağ teknolojisi kullanılarak üretilmiş yüksek performanslı ve kaliteli sentetik motor yağıdır. 4T 10W40 is a high performance and high quality synthetic 4 stroke motorcycle engine oil which is produced smart oil technology. 4 ZAMANLI TAM SENTETİK MOTORSİKLET YAĞI 4 STROKE SYNTHETIC MOTORCYLE ENGINE OIL 1 lt. API SG, JASO MA Üstün koruma sağlayarak motor ömrünü uzatır. Aşınma, korozyon ve köpürmeye karşı üst düzey koruma sağlar. Yüksek ve kararlı viskozite indeksi sayesinde ağır şartlarda dahi yağın viskozitesini kontrol altında tutarak yağ filmi yırtılmasını önler. Düşük sıcaklıklardaki akıcılığı sayesinde motorun çalışmasını kolaylaştırır. Soğukta ilk çalıştırma aşınmalarını önler. Improves engine life due to superior protective feature. Ensures the operation of the engine in a wide range of operation temperature. Ensures excellent shear stability to prevent viscosity break down. Effective all-year-round suitability even under adverse conditions such as very low temperatures for starting or very high ambient temperatures.

13 SOSAN 4T 15W50 4T 15W50 yüksek performanslı ve dört zamanlı motosikletler için akıllı yağ teknolojisi kullanılarak geliştirilmiş tam sentetik motor yağıdır. 4T 15W50 is a high performance and high quality fully synthetic 4 stroke motorcycle engine oil which is produced smart oil technology. 4 ZAMANLI TAM SENTETİK MOTORSİKLET YAĞI 4 STROKE SYNTHETIC MOTORCYLE ENGINE OIL 1 lt. API SG, JASO MA Üstün koruma sağlayarak motor ömrünü uzatır. Aşınma, korozyon ve köpürmeye karşı üst düzey koruma sağlar. Yüksek ve kararlı viskozite indeksi sayesinde ağır şartlarda dahi yağın viskozitesini kontrol altında tutarak yağ filmi yırtılmasını önler. Düşük sıcaklıklardaki akıcılığı sayesinde motorun çalışmasını kolaylaştırır. Soğukta ilk çalıştırma aşınmalarını önler. Improves engine life due to superior protective feature. Ensures the operation of the engine in a wide range of operation temperature. Ensures excellent shear stability to prevent viscosity break down. Effective all-year-round suitability even under adverse conditions such as very low temperatures for starting or very high ambient temperatures.

14 SOSAN 2T Hava soğutmalı iki zamanlı motosikletler ve diğer küçük motorlar için üretilmiş yüksek performans katıkları içeren mineral bazlı motosiklet yağıdır. It is high quality oil produced for 2-cycle engines by special pack of additives to quality paraffinic base oils API TC, (CEC TSC-3)T HAVA SOĞUTMALI 2 ZAMANLI MOTORSİKLET YAĞI 2-CYCLED, AIR COOLED HIGH QUALITY ENGINE OIL 1 lt. İçindeki aktif temizleme maddeleri sayesinde tortu ve çamur oluşumunu önleyerek motoru temiz tutar. Mükemmel yağlama özelliği sayesinde pistonları sürtünme, aşınma ve paslanmaya karşı korur. Bakım maliyetlerini düşürür. Ön ateşlemeyi kolaylaştırır. It minimizes the residue formation, thanks to its detergent-dispersing additive contents and conveys the wastes to the exhaust gases. Helps protect the environment by lowering exhaust emission. It prevents water and vapor leakage, thanks to the formation of the film layer of rust preventive additives on the metallic surfaces and thus prevents rusting.

15 SOSAN ECONOMIZER Yüksek teknoloji katıkları içeren, viskozite indeksi geliştirme özelliğine sahip konsantre motor yağı katığıdır. Her çeşit benzinli ve dizel motorlarda ihtiyaç olması halinde kullanılabilir. It is a concentrated engine oil additive containing high-tech additives featuring Viscosity Index enhancing properties. It readily mixes with all kind of engine oils. Her çeşit benzinli ve dizel motorlarda yağ tüketimini ve vuruntuyu engellediği gibi yağ basıncının düşmesini önler. Kışın yağın akış kabiliyetini kontrol ederek yakıt tasarrufu sağlarken, dört mevsim muhtemel aşınmaları önler. Her çeşit motor yağına kendiliğinden kolayca karışır. Motor Oil Economizer reduces oil consumption, Prevents knocking in all types of gasoline and diesel engines in addition to preventing the oil pressure loss. It readily mixes with all kind of engine oils. MOTOR YAĞI KATIĞI MOTOR OIL ADDITIVE 1 lt.

16 HİDROLİK SİSTEM YAĞLARI HYDRAULIC SYSTEM OILS HIDROIL HIDROIL S

17 HIDROIL Kaliteli baz yağlarla üretilen, yüksek stabiliteye sahip, aşınma, oksidasyon ve pas önleyici katıklar içeren yağdır. Tüm endüstriyel ve hareketli hidrolik sistemler için tavsiye edilir. It is a high performance hydraulic system oil with major OEM approvals. It is recommended to all industrial and moving hydraulic systems. DIN Part II, Denison HF-0, HF-1, HF-2 Cincinnati Milacron P 68, P 69, P 70, Vickers HP Vane Pump Tests, M-2950S,I-286 S Yüksek dispersan özelliğe sahip olması nedeniyle sistemin temiz kalmasını sağlarlar. Aşınma, paslanma ve korozyonu önlerler. Oksidasyon mukavemeti yüksektir ve sudan ayrılma özelliği mükemmeldirler. Köpük önleyici katkı maddesi içermesi nedeniyle köpürmez ve kavitasyonu önlerler. Exhibits high degree of oxidation resistance and excellent separation from water. Prevents cavitations with high air release properties. Adapts to wide range of climatic conditions with high Viscosity Index. Used in hydraulic system operating under extremely high temperatures like plastic injection machines with its high thermal stability. YÜKSEK PERFORMANSLI HİDROLİK SİSTEM YAĞLARI HIGH PERFORMANCE HYDRAULIC SYSTEM OILS 16 lt.

18 HIDROIL S HIDROIL S yağları, kaliteli parafinik baz yağlara aşınma, oksidasyon, pas ve köpük önleyici, viskozite indeks geliştirici katıkların takviyesi ile üretilen yüksek viskozite indeksli yağlardır. Demülsiyon özellikleri mükemmeldir. It is a high performance hydraulic system oil with major OEM approvals. It is recommended to all industrial and moving hydraulic systems. DIN Part II, Part III, Denison HF-0, HF-1, HF-2, Cincinnati Milacron P68, P69, P70 Vickers HP Vane Pump Tests, M-2950 S, I-286 Yüksek viskozite indeksleri sayesinde çok farklı iklim şartlarında kullanılır. Yüksek termal stabiliteleri sayesinde plastik enjeksiyon makineleri gibi çok yüksek basınç ve sıcaklıklarda çalışan hidrolik sistemlerde kullanılır. Oksidasyon mukavemeti yüksektir ve sudan ayrılma özelliği mükemmeldirler. Yağ değişim sürelerini uzatarak yağ tüketimini azaltır. Decreases the hydraulic system breakage and reduces the maintenance costs. Promotes service life and trouble-free operation of hydraulic system like servo-valves, etc. Ensures ease of operation during cold start-ing, thus saves time. Provides high operating performance for hydraulic systems operating under high pressures and temperatures, thanks to its high thermal stability. YÜKSEK PERFORMANSLI HİDROLİK SİSTEM YAĞLARI HIGH PERFORMANCE HYDRAULIC SYSTEM OILS 16 lt.

19 ŞANZIMAN YAĞLARI GEAR OILS SOSAN GEAR SOSAN GEAR EP SOSAN GEAR HIPO SOSAN GEAR FLD SOSAN GEAR ATF

20 SOSAN GEAR Sosan Gear 90/140 ürünleri, hafif yükte çalışan ve yüksek basınç katığına ihtiyaç duyulmayan bazı otomotiv transmisyon sistemlerinde tavsiye edilen mineral esaslı bir yağdır. Sosan Gear 90/140 are a high quality mineral oils intended for manual tranmissions where the maufacturer specifies a "straight mineral" oil or an oil meeting API Service GL-1. API GL-1 Aşırı basınç özelliği ile dişli yüzeyinde film tabakası oluşturarak aşınmayı engeller. Ağır yük ve yüksek devirlerde meydana gelen aşırı basınç altında kalın yağ filmi oluşturur. Rutubetle birlikte oluşan asitleri nötralize ederek pas ve korozyonu önler. Sudan ayrılma ve pas önleme özellikleriyle dişli sistemlerini suyun olumsuz etkilerine karşı korur. It minimizes the residue formation, thanks to its detergent-dispersing additive contents and conveys the wastes to the exhaust gases. Helps protect the environment by lowering exhaust emission. It prevents water and vapor leakage, thanks to the formation of the film layer of rust preventive additives on the metallic surfaces and thus prevents rusting. ŞANZIMAN VE DİFERANSİYEL YAĞLARI HIGH PRESSURE GEAR OILS 16 lt. 7 lt. 4 lt. 3 lt.

21 SOSAN GEAR EP Parafinik esaslı baz yağlara, pas ve aşınma önleyici, aşırı basınca dayanıklı özel paket katık eklenerek geliştirilmiş aşırı basınç dişli yağlarıdır. Excessive pressure gear oils developed by addition of rust and wear preventive and excessive pressure resistant special additive packages into paraffin base oils. Used in automotive differentials, manual transmissions and hypoid gears of passenger vehicles, heavy-duty vehicles and construction equipment operating under high-speed, low-torque and low-speed high-torque conditions. API GL-4, MIL-L-2105 Aşırı basınç özelliği ile dişli yüzeyinde film tabakası oluşturarak aşınmayı engeller. Ağır yük ve yüksek devirlerde meydana gelen aşırı basınç altında kalın yağ filmi oluşturur. Rutubetle birlikte oluşan asitleri nötralize ederek pas ve korozyonu önler. Sudan ayrılma ve pas önleme özellikleriyle dişli sistemlerini suyun olumsuz etkilerine karşı korur. It minimizes the residue formation, thanks to its detergent-dispersing additive contents and conveys the wastes to the exhaust gases. Helps protect the environment by lowering exhaust emission. It prevents water and vapor leakage, thanks to the formation of the film layer of rust preventive additives on the metallic surfaces and thus prevents rusting. ŞANZIMAN VE DİFERANSİYEL YAĞLARI HIGH PRESSURE GEAR OILS 16 lt. 7 lt. 4 lt. 3 lt.

22 SOSAN GEAR HIPO Sosan Gear Hipo 90 ve 140, yüksek performanslı baz yağlar ile gelişmiş bir katık sisteminden formüle edilmiş dişli yağlarıdır. Bu yağlar aşırı basınç ve darbe yüküne maruz kalan son tahrik üniteleri ile ağır hizmet tipi akslar için tasarlanmıştır. Sosan Gear Hipo 90 and 140 are engineered for performance in heavy duty commercial transmissions, axles, and final drives where extreme pressures and shock loading are expected. It provides excellent chemical and thermal stability at elevated bulk oil temperatures, good performance at low temperatures. API GL-5, MT-1 Aşırı basınç özelliği ile dişli yüzeyinde film tabakası oluşturarak aşınmayı engeller. Ağır yük ve yüksek devirlerde meydana gelen aşırı basınç altında kalın yağ filmi oluşturur. Rutubetle birlikte oluşan asitleri nötralize ederek pas ve korozyonu önler. Sudan ayrılma ve pas önleme özellikleriyle dişli sistemlerini suyun olumsuz etkilerine karşı korur. It minimizes the residue formation, thanks to its detergent-dispersing additive contents and conveys the wastes to the exhaust gases. Helps protect the environment by lowering exhaust emission. It prevents water and vapor leakage, thanks to the formation of the film layer of rust preventive additives on the metallic surfaces and thus prevents rusting. ŞANZIMAN VE DİFERANSİYEL YAĞLARI HIGH PRESSURE GEAR OILS 16 lt. 7 lt. 1 lt.

23 SOSAN GEAR FLD Sosan Gear Fld, aktarma organı ve hidrolik yağ gereksinimlerini karşılamak veya fazlası ile geçmek amacıyla tasarlanmış ekstra yüksek performanslı, çok amaçlı traktör yağıdır. Sosan Gear Fld is an extra high performance, multipurpose tractor lubricant engineered to meet or exceed transmission and hydraulic fluid requirements. API GL-4, Case New Holland ESN-M2C-86 B, Massey Ferguson MF 1135 Azami frenleme verimliliği ve ötme, tıkırdama seslerinde azalma sağlar. Daha uzun kavrama ömrü, sızıntıda azalma ve güvenli araç hareketleri sağlar. Hidrolik uygulamada 4 mevsim düzenli performans sağlar. Islak veya nemli ortamlarda ekipmanı koruma ve erken aşınmayı önler. Sistemleri temiz tutarak düzgün biçimde çalışmayı sağlar. Maximum braking efficiency with reduced squawk and brake chatter. Optimised clutch and PTO performance Longer clutch life, reduced leakage, and reliable respons All-season performance with consistent hydraulic operation Protects equipment in wet or humid environments and prevents premature wear Keeps systems clean and operating smoothly TRAKTÖR YAĞI TRACTOR OILS 1 lt.

24 SOSAN ATF Özel paket katıklarla formüle edilmiş yüksek viskozite indeksli otomatik şanzıman yağıdır. Binek araçlarda ve ağır vasıtaların direksiyon dişlilerinde, otomatik şanzıman ve transmisyonlarında ve önerildiği takdirde hidrolik sisteme sahip mekanizmalarda kullanılır. It is automatic transmission fluid with high Viscosity Index, formulated by special additive package. It is used in automatic transmissions and drive systems of the passenger cars and, if recommended, in mechanism equipped with hydraulic systems. GM Dexron II, GM Allison C4, MAN-339 Type V1, ZF-TE ML 02F, 03D, 04D,14A, 17C, VOITH DIWA G607, MB Yüksek sıcaklıklarda viskozitesi az düştüğünden çalışma bozukluklarına neden olmaz. Sürtünmeyi düzenleyici özelliği sayesinde sarsıntısız ve düzgün bir güç iletimi sağlar. Tüm sızdırmazlık elemanları ile uyumludur. Yüksek oksidasyon dayanımı ile yağ değişim aralığını uzatır. Köpürmeyi önler. Maintains its operation integrity, since its viscosity does not considerably change with the operation temperature. Provides uninterrupted and smooth power transmission, thanks to its friction regulating properties. Adapts all types of packing elements. Extends the oil replacement intervals due to its remarkable oxidation resistance. Prevents foaming. OTOMATİK ŞANZIMAN, TRANSMİSYON YAĞI AUTOMATIC GEAR, TRANSMISSION FLUID 16 lt. 7 lt. 4 lt. 1 lt.

25 GRESLER GREASES LITO GRESS 2 3 KAUÇUKLU GRES 3

26 LITO GRESS 2 3 Üstün kaliteli baz yağlara uygun katık ilavesiyle üretilen bir grestir. Düz ve rulmanlı yataklar, her çeşit kayma yüzeyi ve greslenecek her türlü noktada, gerektiğinde otomotiv tip ekipmanların gresleme yerlerinde kullanılır. Elektrik motorlarının yataklarında önerilir. It is grease, manufactured by addition suitable additives into high quality base oils. It is used for greasing points of journal and rolling bearings, all kind of sliding surfaces and grease requiring points and the greasing points of automotive industry vehicles, if necessary. It is recommended for the bearings of electric motors. Suyun bulunduğu ortamlarda yıkanmaya karşı dayanımı yüksektir. Düşük sıcaklıklarda pompalanabilir. Yüksek sıcaklıklarda yeterli yağ filmi sağlayarak rulman ömrünü uzatır. Yüksek yük dayanımı ile geniş çalışma aralığı sağlar. Oksidasyon dayanımı direnci ile uzun servis ömrü sağlar. Exhibits remarkable resistance to carryover in the presence of the water. Suitable for pumping at low temperatures. Ensures long service life for bearings by forming sufficient oil film at elevated temperatures. Ensures wide range of applications, thanks to its remarkable load carrying capacity. Ensures long service life with its oxidation resistance. LİTYUM BAZLI GRESLER LITHIUM BASED GREASES 20 lt.

27 KAUÇUKLU GRESS 3 Nitelikli baz yağlar ve performans artırıcı katıklar ile üretilen, çok uzun lifli yapıya sahip suya dayanıklı grestir. Hafif ve orta yükler altında, orta ve yüksek devirli düz ve rulmanlı yataklar için geliştirilmiştir. It is water repellent grease with long fibers, manufactured by quality base oils and performance promoting additives. It is developed for journal and ball bearings operating under light and medium loads with medium and high speed. Lifli yapısı ve metal yüzeylere yapışma kabiliyeti nedeniyle sarfiyatı önler. Yağ ayrışmasını önleyerek yapısını bozulmadan uzun süre korur. Çalışma koşullarının ağır olmadığı sistemlerde ekonomi sağlar. Aşınma ve korozyona karşı sistemi korur. Reduces consumption, thanks to its fiber structure and adhesion onto the metallic surfaces. Maintains its integrity by preventing dissolution of the grease. Ensures reduction in cost where the operation conditions are not severe. Prevents the system against rusting and corrosion. KALSİYUM ESASLI OTOMOTİV GRESİ CALCIUM SOAP AUTOMOTIVE GREASE 20 lt.

28 ENDÜSTRİYEL YAĞLAR INDUSTRIAL OILS SOSAN KESME YAĞI SOSAN THERMOIL SOSAN BOR YAĞI

29 SOSAN KESME YAĞI İşlem sırasında operatörün işlediği parçayı görmesini sağlayacak şeffaflığa sahip, kullanıldığı işlemlerde verimliliği artıran açık renkli metal işleme yağıdır. Ağır ve hafif her türlü kesme-taşlama işlemi için uygundur. It is light color metal machining oil which is transparent enough to enable the operator to see the workpiece during the machining, thus promoting operational efficiency. It is suitable for all kind heavy-light cutting-machining operations. Düşük viskozitesi ile talaşlardan kolayca süzülerek yağ kaybını azaltır. Her türlü talaş kaldırma işleminde yüksek kesme hızı ve paso miktarları ile çalışma olanağı sağlar. İçerdiği aktif tip kükürt sayesinde çok çeşitli metal işleme uygulamalarında iyi yağlayıcılık özelliği göstererek metalin metale kaynamasını önler. Yüzey kalitesinin ve ölçülerin istenen düzeyde olmasını sağlayarak ıskarta miktarını azaltır. Reduces oil loss, by readily dissociating from metal chips, thanks to its low viscosity. Ensures operation at high speeds and cutting widths in all kind of machining process. Prevents welding between two metals, thanks to its active type sulfur additive contents that ensures sufficient lubrication suitable for wide range of applications. Reduces the amount of scrap by ensuring required surface quality and the dimensional stability. AÇIK RENKLİ SAF KESME YAĞI LIGHT COLORED NEAT METAL CUTTING OILT 16 lt.

30 SOSAN THERMOIL Endüstriyel proseslerde kullanılan (Heat Transfer Oil) bir ısı transfer akışkanıdır. İyi rafine edilmiş, parafinik esaslı baz yağlarla üretilmiştir. Çelik ve bakır üzerinde korozif etkisi olmayıp, çok iyi termal kararlılığı ve oksidasyona direnci vardır. They are long life heat transfer fluids for ındustrial applications. It is manufactured with refined paraffin base oils. It does not have any corrosive action on steel and copper and exhibits remarkable thermal stability and oxidation resistance. Kema Qualit B.V., HOLMES Yüksek termal kararlılığı sayesinde çok yüksek sıcaklıklarda çalışabilme imkânı sağlar. Oksidasyona dayanıklıklarının yüksek olması uzun servis ömrü sağlar. Uzun ömürlü olmalarına rağmen ısı transfer özelliklerini korur, sistemden verim alınmasını sağlar. Yüksek sıcaklıkta bozulmaya karşı dayanıklı olup, tortu oluşturmaz. Ensures operation at elevated temperatures, thanks to its high thermal stability. Extends service life, thanks to its high oxidation resistance. Maintains its heat transfer property and promotes to system efficiently, without compromising to its service life. Exhibits remarkable endurance at elevated temperatures, without formation any residue. YÜKSEK PERFORMANSLI ISI TRANSFER YAĞI HIGH PERFORMANCE HEAT TRANSFER OIL 16 lt.

31 SOSAN BOR YAĞI Su ile karıştırıldığı zaman beyaz opak görünümlü emülsiyon meydana getiren bir kesme yağıdır. Yüksek basınç özelliği gerektirmeyen bütün kesme işlemlerinde kullanılabilir. Soğutma ve yağlama özelliğine sahiptir. Bor Oil is a highly stable oil-in-water emulsion developed for use as a general purpose, cost effective, metalworking fluid. Delme, torna ile talaş kaldırma, soğukta testere ile kesme işlemlerinde soğutma ve yağlama amacıyla kullanılır. Soğuk ve sıcak bakır hadde uygulamalarında, presler ile yapılan soğuk şekil verme işlemlerinde kalıp yağı olarak kullanılır. Çok iyi emülsiyon stabilitesi, pasa karşı çok iyi koruma ve iyi soğutma ve iyi yağlama sağlar. High oil content provides excellent machine tool lubrication. Tolerant to difficult diluent waters. High level of corrosion inhibition on tool, slideways and component. Reduces the amount of scrap by ensuring required surface quality and the dimensional stability. GENEL METAL İŞLEME AMAÇLI BOR YAĞI GENERAL PURPOSE METAL CUTTING BOR OILTT 16 lt.

32 BENZİNLİ DİZEL LPG MOTOR YAĞLARI HİDROLİK SİSTEM YAĞLARI ŞANZIMAN ve DİFRANSİYEL YAĞLARI ENDÜSTRİYEL YAĞLAR VE GRESLER SOSAN PETRON OFİSİ MOBIL SHELL BP CASTROL SMAX 5W30 SUPER FE SPCL 5W30 HELIX F 5W30 ViSCO 5000 FE 5W/50 PRFRMNC A1 5W/30 SMAX 5W40 ULTRA5W/40 HELiX ULTRA 5W/40 SMAX 10W40 MAXIMA 10W/40 MOBIL SPR S 10W/40 HELIX PLUS 15W/50 BP VSC 5000 SAE5W/40 GTX MGNTC 10W/40 SMAX 10W40 SNT MAXIMUS DZL 10W/40 DELVAC HP EXTRA RiMULA ULTRA 10W/40 VANELLUS E 7 PLUS ENDURON 10W/40 SMAX 15W40 TURBO DiZEL EXTRA DELVAC EXTRA XHP SHELL RIMULA 15W/40 TURBOMAX 15W/40 SMAX 20W50 SUPERAKRA 20W/50 MOBiL SUPER 20W50 HELIX 20W/50 BPVISCO W/50 GTX 20W/50 SMAX 20W50 LPG PETROGAZ 20W/50 SHELL LPG SUPER PLUS BPVISCO LPG 20W/50 SOSAN 4T 10W40 ADVANCE VSX-4 CASTROL POWER 1 SOSAN 4T 15W40 MOBIL SUPER 4T ADVANCE VSX-4 CASTROL POWER 1 SOSAN 2T 2T PLUS MOBiL SPECIAL 2T SHELL ADVANCE S2 TWO STROKE OIL CASTROL SUPERTI SOSAN SAE 10 KALİBRATOR 10W MOBIL DELVAC 1210 SHELL ROTELLA 10W BP VANELLUS M 10W SOSAN SAE 30 KALİBRATOR 30 MOBIL DELVAC 1230 SHELL ROTELLA 30 BP VANELLUS M 30 SOSAN SAE 40 KALİBRATOR 40 MOBIL DELVAC 1240 SHELL ROTELLA 40 BP VANELLUS M 40 SOSAN SAE 50 KALİBRATOR 50 MOBIL DELVAC 1250 SHELL ROTELLA 50 BP VANELLUS M 50 SOSAN ECONOMIZER MOTOR OIL ECNMZR BP ECONOMIZER HIDROIL 32 HYDRO OIL HD 32 MOBIL DTE 24 SHELL TELLUS 32 BP ENERGOL HLP-32 HIDROIL 37 HYDRO OIL HD 37 MOBIL DTE OIL H 37 SHELL TELLUS 37 HIDROIL 46 HYDRO OIL HD 46 MOBIL DTE 25 SHELL TELLUS 46 BP ENERGOL HLP-46 HIDROIL 68 HYDRO OIL HD 68 MOBIL DTE 26 SHELL TELLUS 68 BP ENERGOL HLP-68 HIDROIL 100 HYDRO OIL HD 100 MOBIL DTE 27 SHELL TELLUS 100 BP ENERGOL HLP-100 HIDROIL S 32 HYDRO TECH HVI 32 MOBIL DTE 13M SHELL TELLUS T 32 BP ENERGOLSHF-HV32 CASTROL AWH M 32 HIDROIL S 37 HYDRO TECH HVI 37 SHELL TELLUS T 37 HIDROIL S 46 HYDRO TECH HVI 46 MOBIL DTE 15M SHELL TELLUS T 46 BP ENERGOLSHF-HV46 CASTROL AWH M 46 HIDROIL S 68 HYDRO TECH HVI 68 MOBIL DTE 16M SHELL TELLUS T 68 BP ENERGOLSHF-HV68 CASTROL AWH M 68 HIDROIL S 100 HYDRO TECH HVI 100 MOBIL DTE 18M SHELL TELLUS T 100 BP ENERGOLSHF-HV100 CASTROL AWH M 100 SOSAN PETRON OFİSİ MOBIL SHELL BP CASTROL SOSAN GEAR 90 KEBAN 90 MOBILUBEC 90 SHELL DENTAX 90 BP GEAR OIL 90 MAJESTIC GEAROIL90 SOSAN GEAR 140 KEBAN 140 MOBILUBEC 140 SHELL DENTAX 140 BP GEAR OIL 140 MAJESTIC GEAROIL140 SOSAN GEAR EP 80 KEBAN EP 80 MOBILUBE GX BOW A SHELL SPIRAX EP 80 BP ENERGEAR EP 80 CASTROL EP 80 SOSAN GEAR EP 90 KEBAN EP 90 MOBILUBE GX BOW/90 SHELL SPIRAX EP 90 BP ENERGEAR EP 90 CASTROL HYPOYEP90 SOSAN GEAR EP 140 KEBAN EP 140 MOBILUBE GX 140 SHELL SPIRAX EP 140 BP ENERGEAR EP 1440 CASTROL HYPOYEP140 SOSAN HIPO 80W90 KEBAN EP BOW/90 MOBILUBE HD BOW90 SOSAN GEAR HIPO 85W140 KEBAN EP BSW/140 MOBILUBE HD BOW140 SPIRAXHDBSW/140 BP HYPO BSW/140 CASTROL EPXBSW/140 SOSAN ATF ATFII MOBIL ATF 220 SHELL DONAX TA BP AUTRAN MBX CASTROL TQD SOSAN FLD TMSOIL300 MOBILFLUED 422 SHELL DONAX TI BP TERRAC/FLUID 8 AGRI POWERTRANS SOSAN KESME YAĞI BASETC MOBIL CUTREX 735 GARIAB BPSEVORA CASTROLILOCUT SOSAN BOR YAĞI BOR YAĞI MOBILCUT 122 SHELL DROMUS BS BP SOLTREND GP CASTROL COOLEDGE B1 SOSAN THERMOIL HEAT TRANSFER OIL32 MOBILTHERM 605 SHELL THERMIA B BP TRANSCAL N CASTROLPERFECTO HT 5 KAUÇUKLU GRES 3 KAUCUKLU GRES 3 KAUCUKLU GRES N0:3 BP ENERGREASE C 3 ALPHA KAUCUKLU 3 LİTO 1 LİTO 2 SUPER GRES2 MOBILUX2 ALVANlA R-2, RL-2 BP ENERGREASE LS-2 CASTROL SPHEEROL AP-2 LİTO 3 SUPER GRES3 MOBILUX3 ALVANlA R-3, RL-3 BP ENERGREASE LS-3 CASTROL SPHEEROL AP-3

ÜRÜN TEKNİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN TEKNİK BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: 0W30 API SL/CF TS-E-S/C FAMILY TS-E-SL/CF ÇOK DERECELİ MOTOR YAĞLARI STANDARD GL OIL SAE-0W-30 yüksek kaliteli bazyağlar ve özel yeni nesil katıklardan oluşan tam sentetik bir motor yağıdır.

Detaylı

ALL-600 ALL-600 ALL-600 NLGI 00 (-30 C) - (-10 C) NLGI 0 (-10 C) - (0 C) NLGI 1 (0 C) - (10 C) NLGI 2 (10 C) - (30 C) NLGI 3 (30 C +) ALL-600 ALL-600 S ALL-600 S1 144 cm³ / dk 180 cm³ / dk 216 cm³ / dk

Detaylı

1 2 3 4 5 6 0W50 En yüksek yakıt tasarrufunu sağlamak için tasarlanan ENEOS 0W20, JX Nippon Oil & Energy nin patentli yağlama teknolojisini kullanarak aracınızı aşırı soğuk çalıştırmalardan, motorunuzun

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

Hakkımızda. About Us

Hakkımızda. About Us Hakkımızda 2006 yılında kurulan Demirkollar Tarım Ürünleri Tekstil Gıda Yem Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde 10.000 m2 lik bir alanda üretimlerine devam etmektedir.

Detaylı

TÜRKİYE NİN İLK VE TEK KAMYON MOTORUNA, ONAYLI TEK MOTOR YAĞI...

TÜRKİYE NİN İLK VE TEK KAMYON MOTORUNA, ONAYLI TEK MOTOR YAĞI... TÜRKİYE NİN İLK VE TEK KAMYON MOTORUNA, ONAYLI TEK MOTOR YAĞI... FORD OTOSAN IN FORD ARAÇLARI için TAVSiYE ETTiĞi ONAYLI ÜRÜNLER NEDEN FMY? Orijinal yedek parça kullanımı aracınızda performansı yükseltirken

Detaylı

PETROL OF S MADEN YA LAR VE GRESLER MART 2017 F YAT L STES

PETROL OF S MADEN YA LAR VE GRESLER MART 2017 F YAT L STES Otomotiv Yağları-1 BİNEK ARAÇ MOTOR YAĞLARI (2x7 L) (4x5 L) (4x4 L) maxima 0W-20 175 9.774,00 811,80 (4x3,2 L) maxima 0W-30 175 11.787,00 1.335,80 868,20 maxima PG 0W-30 175 11.955,00 1,167,90 maxima VSA

Detaylı

PETROL OF S MADEN YA LAR VE GRESLER MART 2017 F YAT L STES

PETROL OF S MADEN YA LAR VE GRESLER MART 2017 F YAT L STES Otomotiv Yağları-1 BİNEK ARAÇ MOTOR YAĞLARI (2x7 L) (4x5 L) (4x4 L) maxima 0W-20 175 4.108,00 333,50 (4x3,2 L) maxima 0W-30 175 5.091,00 592,40 374,20 maxima PG 0W-30 175 5.349,00 490,60 maxima VSA 5W-30

Detaylı

PETROL OF S MADEN YA LAR VE GRESLER ARALIK 2016 F YAT L STES

PETROL OF S MADEN YA LAR VE GRESLER ARALIK 2016 F YAT L STES Otomotiv Yağları-1 BİNEK ARAÇ MOTOR YAĞLARI (2x7 L) (4x5 L) (4x4 L) maxima 0W-20 175 3.734,00 303,10 (4x3,2 L) maxima 0W-30 175 4.628,00 538,50 340,10 maxima PG 0W-30 175 4.862,00 446,00 maxima VSA 5W-30

Detaylı

Benzinli Motor Yağları Gasoline Engine Oils

Benzinli Motor Yağları Gasoline Engine Oils Benzinli Motor Yağları Gasoline Engine Oils Kalite ile daima ileriye Speedol, Gebze de bulunan tam otomasyon tesislerinde gelişmiş laboratuarı ve eğitimli personeli, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO

Detaylı

www.stoneoil.com.tr www.beykaya.com

www.stoneoil.com.tr www.beykaya.com www.stoneoil.com.tr www.beykaya.com Doğayla Dost Ürünler Şirketimiz 1998 yılında kurulmuştur. Üretim Tesislerimizde Müşterilerimizin tüm beklentilerinin karşılandığı tek adres olmak ve Müşterilerimize

Detaylı

LİMİTSİZ GÜÇ YÜKSEK PERFORMANS

LİMİTSİZ GÜÇ YÜKSEK PERFORMANS LİMİTSİZ GÜÇ YÜKSEK PERFORMANS SuperMax OilGermany Madeni Yağları www.oilgermany.com ürün kataloğu product catalogue www.oilgermany.com Pratik Madeni Yağlar Paz. ve Tic. A.Ş.(Pratik Oil) %100 yerli sermaye

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

Benzinli ve Dizel Motor Yağları

Benzinli ve Dizel Motor Yağları Benzinli ve Dizel Motor Yağları Kalite ile daima ileriye Speedol, Gebze de bulunan tam otomasyon tesislerinde gelişmiş laboratuarı ve eğitimli personeli, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre

Detaylı

MADEN YA LAR KATALO U

MADEN YA LAR KATALO U MADEN YA LAR KATALO U Otomotiv ve Endüstrimizin ihtiyaç duyduğu her türlü madeni yağ, gres ve kimyasalları üreten Golf Oil olarak ürün kataloğumuzu hizmetinize sunuyoruz. Kataloğumuzda, ürünlerimiz ve

Detaylı

Motorsiklet yağları ve sıvıları. oilproducts.eni.com

Motorsiklet yağları ve sıvıları. oilproducts.eni.com Motorsiklet yağları ve sıvıları oilproducts.eni.com GİRİŞ Eni i-ride motosiklet yağları serisi, Eni nin üstün araştırma ve teknolojisi ile birleştirilen Agip geleneğinden ve tecrübelerinden doğmuştur.

Detaylı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Ürünler Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Yağlar Ağır ve hafif ticari araçlar, inşaat makinaları, tarım araçları ve kamu hizmet araçları için gelişmiş sentetik

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Hafif ve Orta Yağ Brülörleri 3 525 KG/h TSE EN 267+A1 ye uygun olarak üretilen yüksek basınçlı ve püskürtmeli, üflemeli

Detaylı

MULTISYN Motor Yağları

MULTISYN Motor Yağları MULTISYN Motor Yağları BENZİNLİ MOTOR YAĞLARI MULTISYN 0W-20 Süper yüksek performanslı tam sentetik motor yağı Texol Multisyn 0W-20 son model benzinli ve dizel araçlar için tam sentetik baz yağlar kullanılarak

Detaylı

Ürün Tanımı. Mobil SHC Gear Serisi Mobil Industrial, Turkey. Dişli Yağları

Ürün Tanımı. Mobil SHC Gear Serisi Mobil Industrial, Turkey. Dişli Yağları Mobil SHC Gear Serisi Mobil Industrial, Turkey Dişli Yağları Ürün Tanımı Mobil SHC Gear serisi mükemmel performanslı sentetik endüstriyel dişli yağları mükemmel dişli ve yatak koruması, en zorlu çalışma

Detaylı

88 x x x x x /56 55/74 31/42 36/49 55/74

88 x x x x x /56 55/74 31/42 36/49 55/74 Model KDI 903 TCR KDI 2504 TCR KDI 903 M KDI 2504 M KDI 2504 TM Silindir (no) 3 4 3 4 4 Çap x (mm) x e 88 x 02 88 x 02 88 x 02 88 x 02 88 x 02 (cm 3 ).86 2.482.86 2.482.86 Devir R.P.M. ) 2.600 2.600 2.800

Detaylı

Motosiklet Bakım Ürünleri

Motosiklet Bakım Ürünleri Motosiklet Bakımı *Problemler *Nedenler *Çözüm Yolları BG Products Motosiklet Bakım Ürünleri Motosiklet Bakımı Tüm içten yanmalı motorlarda ve şanzımanlarda olduğu gibi, motosiklet motorlarında ve şanzımanlarında

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG

ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG R ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG www.oksello.com.tr KÜTAHYA DAN TÜM DÜNYAYA FROM KÜTAHYA TO ALL OVER THE WORLD ÖZÇINARLAR MADENİ YAĞ ÜRETİM TESİSİ LUBRICANT MANUFACTORING PLANT ÖZÇINARLAR, MADENİ YAĞ

Detaylı

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C Scale inhibitors showing high performance even at low dosages which are designed for wells with reservoir temperatures higher than 180 C and

Detaylı

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz. 2 Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş., OPET Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu, otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ile oto bakım ürünlerinin üretimini, satışını

Detaylı

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Opet Madeni Yağları ürün kataloğumuzda, Full Serisi Otomotiv Yağları ve kullanım yerlerine ilişkin detaylı bilgileri bulabilirsiniz. 2 Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş., OPET Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu, otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ve oto bakım ürünlerinin üretim, satış

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL TÜRKİYE NİN EN YETKİLİ TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA MERKEZİ: POTEM Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyüklerinden olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM),

Detaylı

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C Scale inhibitors showing high performance even at low dosages which are designed for wells with reservoir temperatures higher than 180 C and

Detaylı

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129 24kV,630 Outdoor Switch Disconnector with rc Quenching Chamber (ELBI) IEC265-1 IEC 694 IEC 129 Type ELBI-HN (24kV,630,normal) Closed view Open view Type ELBI-HS (24kV,630,with fuse base) Closed view Open

Detaylı

Periyodik Bakım Süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları STRALIS. Cursor Euro6 Motorlar

Periyodik Bakım Süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları STRALIS. Cursor Euro6 Motorlar Süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları STRALIS Cursor 11-13 Euro6 Motorlar PERİYODİK BAKIM SÜRELERİ BAKIM TİPİ BAKIM KODU TANIM SÜRE (SAAT) M1 M100 00000 M1 PERİYODİK BAKIMI 4 M2 M200 00000 M2 PERİYODİK

Detaylı

GÜCÜ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNDE

GÜCÜ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNDE Ürün Kataloğu GÜCÜ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNDE Temelleri 1950'li yıllarda Mehmet Altınbaş tarafından Gaziantep'te atılan Altınbaş Holding, bugün doğrudan ve dolaylı olarak toplam 4.000 kişiye ulaşan istihdamıyla

Detaylı

Mitsubishi Electric Corporation. Number of Items

Mitsubishi Electric Corporation. Number of Items Mitsubishi K65HM-CE / KP65HM-CE High Density Thermal Paper Monochrome High Density Thermal Sensitive Paper A6 type media 110mm x 21m Bluish tone 4 rolls per box For use in CP-700DSU, CP-700U, CP-700UM,

Detaylı

lubrication technologies Madeni Yag ve Gresleri

lubrication technologies Madeni Yag ve Gresleri HAKKIMIZDA Güçlü ve deneyimli bir çözüm ortağı sizi daima yükseğe taşır. 1990 yılında Petrokim Petrol ve Kimya ürünlerini bu amaç üzerine kurduk ve geçtiğimiz senelerde 15 ayrı markanın Türkiye mümessilliği,

Detaylı

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır.

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. 1 KORUMA, BAKIM VE YÜKSEK PERFORMANS İÇİN WÜRTH SİZE EN İYİSİNİ SUNAR!

Detaylı

aircoolers Evaporatörler Aircoolers TAVAN TİPİ EVAPORATÖRLER CEILING TYPE AIR COOLERS DUVAR TİPİ EVAPORATÖRLER WALL TYPE AIR COOLERS

aircoolers Evaporatörler Aircoolers TAVAN TİPİ EVAPORATÖRLER CEILING TYPE AIR COOLERS DUVAR TİPİ EVAPORATÖRLER WALL TYPE AIR COOLERS aircoolers Evaporatörler Aircoolers CEILING TYPE AIR COOLERS Teknik Bilgiler / Technical Details UYGULAMA Ürünlerimiz, endüstriyel ve ticari soğuk muhafaza, donmuş muhafaza, şoklama hücreleri ve serinletilme

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TECHNOLOGY. Lider Motor Yağı Teknolojisi

Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TECHNOLOGY. Lider Motor Yağı Teknolojisi Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TM Lider Motor Yağı Teknolojisi Modern Motorlar, Motor yağlarının üzerine düşen fazla yük. Günümüz motor üreticilerinin taleplerine göre üretilen motor

Detaylı

MAJOR QSB STEEL and APPLICATIONS

MAJOR QSB STEEL and APPLICATIONS MAJOR QSB STEEL and APPLICATIONS No Steel Group Grade Description Applications 1 4140 Chromium, Molybdenum steel for applications requiring high tensile strength and toughness values, in particular in

Detaylı

FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE

FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE İnterflex ALPHA INSULATED & NON-INSULATED ALUMINUM NEGATIVE PRESSURE COMPETENT FLEXIBLE AIR DUCTS Insulated & non-insulated aluminum negative pressure competent flexible

Detaylı

AĞAÇ İŞLERİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK HORTUMLAR HOSES FOR THE WOODWORKING INDUSTRIES

AĞAÇ İŞLERİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK HORTUMLAR HOSES FOR THE WOODWORKING INDUSTRIES 2 AĞAÇ İŞLERİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK HORTUMLAR HOSES FOR THE WOODWORKING INDUSTRIES Günümüzde ahşap işleme ve talaş temizleme işlemleri için çok çeşitli makinalar üretilmekte, ahşaba talep artmakta ve makinalar

Detaylı

M O T O R O I L & L U B R I C A N T S

M O T O R O I L & L U B R I C A N T S M O T O R O I L & L U B R I C A N T S w w w. x e n o l. c o m Ürün ve hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyeti sağlamayı, madeni yağ sektöründe öncü firmalar arasında yer almayı kendisine vizyon edinmiş

Detaylı

Mobilgear 600 XP Serisi

Mobilgear 600 XP Serisi Serisi Mobil Industrial, Turkey Dişli Yağı Ürün Tanımı Serisi, sirkülasyon ya da sıçramalı yağlama sistemleri içeren her tipten kapalı dişli takımlarında kullanılmak üzere tasarlanmış üstün aşırı basınç

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ MADENİ YAĞLAR

TÜRKİYE PETROLLERİ MADENİ YAĞLAR TÜRKİYE PETROLLERİ MADENİ YAĞLAR 1 İÇİNDEK Ticari Motorsiklet Traktör Direksiyon Sistemleri Otomatik Şanzıman Hidrolik Sistemler Su Dayanımı Darbeli Yük Ağır Yük BAR DAİMA İLERİ ETİKET İKONLAR ÇİZGİ VE

Detaylı

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE 1.DESCRIPTION PCC 6505 is a servo controlled machine which is specifically designed for the serial cutting of any kind of PVC and aluminum s in the market. The machine is

Detaylı

POWER - SPEED - CONTROL

POWER - SPEED - CONTROL POWER - SPEED - CONTROL HAKKIMIZDA Firmamız, 1986 yılından beri faaliyet gösteren profesyonel bir metal işleme firmasıdır. Dökme demir, dövme çelikler, çelik çubuklar, dökme aliminyum ve pirinç malzemeleri

Detaylı

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI ER ENERGY RECOVERY UNITS AKSESUARLAR ACCESSORIES Sayfa/Page 9~ VENCO ER enerji geri kazanım cihazları, rotorlu tip eşanjörü sayesinde, yüksek enerji tasarrufu sağlamak

Detaylı

2000 Clorox Car Care 19/05/15 Page 1 of 6

2000 Clorox Car Care 19/05/15 Page 1 of 6 Dizel Motor Yağ Katkısı Açıklama STP Dizel Motorlara Özel Yağ Katkısı, yüksek düzeylerde deterjan/dağıtıcı, viskozite geliştirici, yıpranma karşıtı ve sürtünme karşıtı maddeler kullanarak motor yağını

Detaylı

Müstahzarlar Car Care Products

Müstahzarlar Car Care Products Müstahzarlar Car Care Products YAĞ PERFORMANS KATIKLARI OIL ADDITIVES YAKIT PERFORMANS KATIKLARI FUEL ADDITIVES ANTİFRİZLER ANTİFREEZE ÖZEL YAĞLAR SPECIAL OILS ÖZEL SIVILAR SPECIAL FLUIDS SPREY ÜRÜNLER

Detaylı

ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS

ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS Çevresel testler askeri ve sivil amaçlı kullanılan alt sistem ve sistemlerin ömür devirleri boyunca karşı karşıya kalabilecekleri doğal çevre şartlarına dirençlerini

Detaylı

Bor Strong. Nano Teknoloji Ürünü. Dizel LPG. Benzinli

Bor Strong. Nano Teknoloji Ürünü. Dizel LPG. Benzinli Bor Strong Nano Teknoloji Ürünü Dizel LPG Benzinli 1 2 Bor Strong Bor Nano Teknoloji Strong Ürünü Nano Teknoloji Ürünü 3 4 ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO/IEC 17025 kalite standartlarında ar-ge,

Detaylı

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,kendi alanında daima en iyiyi amaç edinmiştir. Kaliteli

Detaylı

TURBOSAN TURBOMAKINALAR SAN. VE TIC. A.S. MAKİNE İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 5. CADDE NO:33 41455 DİLOVASI / KOCAELİ - TURKEY Phone: 0090 262 722

TURBOSAN TURBOMAKINALAR SAN. VE TIC. A.S. MAKİNE İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 5. CADDE NO:33 41455 DİLOVASI / KOCAELİ - TURKEY Phone: 0090 262 722 T TURBOSAN TURBOMAKINALAR SAN. VE TIC. A.S. A broad range of products and sophisticated materials technology combined with application knowhow are the keys to success in industrial plants. Türbosan API-Process

Detaylı

Tekstil Örme ve Platin Yağları Textile Knitting and Platinum Oils

Tekstil Örme ve Platin Yağları Textile Knitting and Platinum Oils Tekstil Örme ve Platin Yağları Textile Knitting and Platinum Oils SPEEDOL TEKSTİL ÖRME YAĞI W Yüksek kaliteli Speedol Tekstil Örme Yağları W serisi yüksek saflıkta beyaz yağlar ve üstün performanslı özel

Detaylı

TEK KADEMELİ GAZ BRÜLÖRLERİ SINGLE STAGE GAS BURNERS

TEK KADEMELİ GAZ BRÜLÖRLERİ SINGLE STAGE GAS BURNERS Lİ GAZ BRÜLÖRLERİ SINGLE STAGE GAS BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET GAZ BRÜLÖRLERİ 30 7500 kw TS EN 676 + A2 çerçevesinde CE 1312 sertifikasyonu ile üretilen üflemeli tip

Detaylı

Periyodik Bakım süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları TRAKKER. Cursor 13 Euro5 Motorlar

Periyodik Bakım süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları TRAKKER. Cursor 13 Euro5 Motorlar süreleri, Yağlama Yağları ve Standartları TRAKKER Cursor 13 Euro5 Motorlar PERİYODİK BAKIM SÜRELERİ BAKIM TİPİ BAKIM KODU TANIM SÜRE (SAAT) M1 M100 00000 M1 PERİYODİK BAKIMI 2,8 M2 M200 00000 M2 PERİYODİK

Detaylı

İKİ KADEMELİ GAZ BRÜLÖRLERİ TWO STAGE GAS BURNERS

İKİ KADEMELİ GAZ BRÜLÖRLERİ TWO STAGE GAS BURNERS Lİ GAZ BRÜLÖRLERİ TWO STAGE GAS BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET GAZ BRÜLÖRLERİ 30 7500 kw TS EN 676 + A2 çerçevesinde CE 1312 sertifikasyonu ile üretilen üflemeli tip Üret

Detaylı

ORANSAL GAZ BRÜLÖRLERİ MODULATED GAS BURNERS

ORANSAL GAZ BRÜLÖRLERİ MODULATED GAS BURNERS GAZ BRÜLÖRLERİ MODULATED GAS BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET GAZ BRÜLÖRLERİ 30 7500 kw TS EN 676 + A2 çerçevesinde CE 1312 sertifikasyonu ile üretilen üflemeli tip Üret

Detaylı

TAXI 20W/50 YARI SENT. SJ/CF-4

TAXI 20W/50 YARI SENT. SJ/CF-4 MOTOR ZETA 05W30 TAM SENTETİK SM/CF ZETA 05W40 TAM SENTETİK SM/CF MAXIMA 5W/40 MOBIL SUPER 3000 X1 5W-40 HELİX HX7 5W/40 BP VİSCO 5000 SAE 5W/40 CASTROL MAGNATEC 5W-40 / CASTROL EDGE 5W- BENZİNLİ MOTOR

Detaylı

RUBBER PRODUCTION LINE

RUBBER PRODUCTION LINE RUBBER PRODUCTION LINE İnterflex Tube Elastomeric Rubber Foam Insulation Tubes Optimal solution in heating, cooling, ventilating systems, and all industrial and constructional application processes. Tel:

Detaylı

PETES, önceden haber vermeksizin ürünlerinde her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

PETES, önceden haber vermeksizin ürünlerinde her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 4 tona kadar binek ve hafif ticari araçlar için iki sütunlu elektromekanik lift - zincir aktarmalı Electro Mechanic 2 post lifts for Light Vehicles up to 4 tonnes - chain transmission 2 PETES, önceden

Detaylı

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com 335 TRAKTÖR KOLTUKLARI ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE www.gurexseat.com Certificate Sertifikalarımız Sertifikalarımız Marka Tescil ISO 9001 : 00 HAKKIMIZDA ABOUT US Certificate Marka Tescil Şirket 197

Detaylı

LIGHTING BALLOONS AYDINLATMA BALONLARI LIGHTING. info@stratejim.com - www.stratejim.com

LIGHTING BALLOONS AYDINLATMA BALONLARI LIGHTING. info@stratejim.com - www.stratejim.com EN Lighting Balloons are practical and efficient light source for construction sites, special events or rescue operations. Lighting Balloons provide a powerful source of light with absolutely no glare.

Detaylı

YAĞLAYICI MADDE ÜRÜN KATALOĞU

YAĞLAYICI MADDE ÜRÜN KATALOĞU YAĞLAYICI MADDE ÜRÜN KATALOĞU 15.05.2015 ALMAN TEKNOLOJİSİ MSM GERMANY MSM Germany GmbH 1998 yılından beri farklı ürün segmentlerinde yağ ve petrokimya alanlarında faaliyet göstermektedir. Ürünler, esas

Detaylı

Çelik Takviyeli YYPE Izgara / Steel Reinforced HDPE Gratings. YYPE ( Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Nedir? YYPE ve Çelik Takviyeli YYPE Izgara Nedir?

Çelik Takviyeli YYPE Izgara / Steel Reinforced HDPE Gratings. YYPE ( Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Nedir? YYPE ve Çelik Takviyeli YYPE Izgara Nedir? YYPE ( Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Nedir? YYPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen); polietilen plastiğin yüksek yoğunluklu bir çeşididir. Diğer polietilenlere göre daha mukavim ve AYPE ye (alçak yoğunluklu

Detaylı

A801 PNÖMATİK PİSTON KEÇESİ / A801 PNEUMATIC PISTON SEAL

A801 PNÖMATİK PİSTON KEÇESİ / A801 PNEUMATIC PISTON SEAL A801 PNÖMATİK PİSTON KEÇESİ / A801 PNEUMATIC PISTON SEAL A801 PNÖMATİK PİSTON KEÇESİ A801 Piston keçelerimiz pnömatik silindirlerde çift tesirli olarak çalışmak üzere tasarlanmış metal pul ile NBR malzemenin

Detaylı

Hidrolik Sistem Yağları

Hidrolik Sistem Yağları Hidrolik Sistem Yağları 2 3 GİRİŞ Alpet Endüstriyel Hidrolik Sistem Yağları, birçok uluslararası ve ulusal kalite standartlarını karşılayan fiziksel ve kimyasal özellikleriyle, çok farklı sektörlerde

Detaylı

RWR KST Cleaning of plastic injection moulding tools

RWR KST Cleaning of plastic injection moulding tools RWR KST Cleaning of plastic injection moulding tools Contaminations in the cooling ducts of the tools reduce the efficiency of the cooling. The RWR KST cleaning system has been developed for the cleaning

Detaylı

Yağ Duman Kesici Katkı Giriş STP Duman Kesici Katkının Kullanımı Özellikleri & Faydaları Faydaları STP Duman Kesici Katkı Nasıl İşe Yarar

Yağ Duman Kesici Katkı Giriş STP Duman Kesici Katkının Kullanımı Özellikleri & Faydaları Faydaları STP Duman Kesici Katkı Nasıl İşe Yarar Yağ Duman Kesici Katkı Giriş Özel bir katkı maddesi olan STP Duman Kesici Katkı ekstra yağ tamponlaması sağlar ve yüksek sıcaklıklarda motor yağı viskozitesini geliştirerek yağ tüketimini, yanmayı, sızıntıyı

Detaylı

SHELL HELIX ÜRÜN DÖNÜfiÜM REHBER

SHELL HELIX ÜRÜN DÖNÜfiÜM REHBER SHELL HELIX ÜRÜN DÖNÜfiÜM REHBER ARABASINA DE ER VERENLER SHELL HELIX KULLANIR SHELL HELIX MOTOR YA LARI ÜRÜN A LES Shell Madeni Ya lar, sektör spesifikasyonlarına uyum sa lamak ve pazardaki ihtiyaçlara

Detaylı

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Optimization of Air Distribution in Waste Water Treatment Plants to Save Energy Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Jan Talkenberger, Binder Group, Ulm, Germany

Detaylı

Sentetik Yağlar ile Dişli Kutularında Verimlilik

Sentetik Yağlar ile Dişli Kutularında Verimlilik Sentetik Yağlar ile Dişli Kutularında Verimlilik G.Devrim İldiri Yüksek Makina, Sistem ve Kontrol Müh. İstanbul, 1 Nisan 2011 devrim.ildiri@exxonmobil.com Bu sunum geleceğe dönük ifadeler içermektedir.

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ PANEL INTERIOR AND EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

A.A.M.A (American Automobile Manufacturers Association) Amerikan Otomobil Üreticileri Birliği

A.A.M.A (American Automobile Manufacturers Association) Amerikan Otomobil Üreticileri Birliği MADENİ YAĞLAR Teknik Terimler Sözlüğü A.A.M.A (American Automobile Manufacturers Association) Amerikan Otomobil Üreticileri Birliği A.C.E.A (Association of European Automotive Manufacturers) Avrupa Otomotiv

Detaylı

VERİMLİLİĞİ YÜKSEK ÇEVRE DOSTU YENİLİKÇİ ÜRÜNLER & ÇÖZÜMLER ENERGY EFFICIENT ENVIRONMENT FRIENDLY INNOVATIVE PRODUCTS & SOLUTIONS

VERİMLİLİĞİ YÜKSEK ÇEVRE DOSTU YENİLİKÇİ ÜRÜNLER & ÇÖZÜMLER ENERGY EFFICIENT ENVIRONMENT FRIENDLY INNOVATIVE PRODUCTS & SOLUTIONS VERİMLİLİĞİ YÜKSEK ÇEVRE DOSTU YENİLİKÇİ ÜRÜNLER & ÇÖZÜMLER ENERGY EFFICIENT ENVIRONMENT FRIENDLY INNOVATIVE PRODUCTS & SOLUTIONS www.planersogutma.com FİRMA PROFİLİ COMPANY PROFILE Firmamız, Planer Mühendislik

Detaylı

TEK VE İKİ KADEMELİ ÇİFT YAKITLI BRÜLÖRLER. DUAL (Gas+Diesel) BURNERS

TEK VE İKİ KADEMELİ ÇİFT YAKITLI BRÜLÖRLER. DUAL (Gas+Diesel) BURNERS TEK VE İKİ KADEMELİ ÇİFT YAKITLI BRÜLÖRLER DUAL (Gas+Diesel) BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Çift Yakıtlı Brülörler 75-5700 TS EN 676 + A2 çerçevesinde CE 1312 sertifikasyonu

Detaylı

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız.

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. A U S T R I A ATEM www.eurocnc.com info@eurocnc.com MAKİNE OTOMASYON SAN. VE T İC. LT D. ŞTİ. Arı Sanayi Sitesi 1364. (Eski 585.) Sokak No:

Detaylı

BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI HIGH PRESSURE WASHER

BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI HIGH PRESSURE WASHER 40 BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI HIGH PRESSURE WASHER 41 42 AYDIN TRAFO BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI AYDIN TRAFO HIGH PRESSURE WASHERS Aydın Trafo Yüksek Basınçlı Yıkama Makinaları nda yüksek kaliteli, 3 silindirli

Detaylı

Sorun Yıkamaksa Çözüm

Sorun Yıkamaksa Çözüm Sorun Yıkamaksa Çözüm Parça Yıkama Makinaları w w w.yilmaksan.com Öncelikle bizim kataloğumuzu eline alıp inceleme nezaketini gösteren siz değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. 2000'li yıllarda böyle

Detaylı

Waspo ya Güvenebilirsiniz

Waspo ya Güvenebilirsiniz Waspo, 30 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermekte olan Yeni Arçek İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. nin yeni markası olarak ticari hayatına başlamıştır. Kaliteli ürün, hızlı ve zamanında

Detaylı

YÜKSEK BASINÇ POMPALARI / HIGH PRESSURE PUMPS

YÜKSEK BASINÇ POMPALARI / HIGH PRESSURE PUMPS YMD-¾" YÜKSEK BASINÇ POMPALARI / HIGH PRESSURE PUMPS YMD-¾" TEKNİK ÖZELLİKLERİ GÖVDE VE DİŞLİLER : Pik döküm, Çelik döküm, Paslanmaz AISI 304-316 döküm, bronz döküm, sfero döküm. YATAKLAR : Snbz 12 bronz,

Detaylı

Endüstriyel Yağlarda kaliteli hizmetin adresi. www.lubratech.com.tr

Endüstriyel Yağlarda kaliteli hizmetin adresi. www.lubratech.com.tr Endüstriyel Yağlarda kaliteli hizmetin adresi www.lubratech.com.tr ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi sahip şirketimiz, Sanayi sektörüne Toplam Kalite Felsefesinden hareket ederek konusunda uzman ve

Detaylı

Binek Otomobil Motor Yağları 2. Ağır Hizmet Dizel Motor Yağları 12. Motosiklet ve Deniz Motoru Yağları 23. Traktör ve Tarım Makineleri Yağları 31

Binek Otomobil Motor Yağları 2. Ağır Hizmet Dizel Motor Yağları 12. Motosiklet ve Deniz Motoru Yağları 23. Traktör ve Tarım Makineleri Yağları 31 GULFPRIDE SLV Binek Otomobil Motor Yağları 2 Ağır Hizmet Dizel Motor Yağları 12 Motosiklet ve Deniz Motoru Yağları 23 Traktör ve Tarım Makineleri Yağları 31 Deniz Dizel ve Demiryolu Yağları 34 İçindekiler

Detaylı

Elleriniz Güvende. Ürün Kataloğu / Product Catalogue.

Elleriniz Güvende. Ürün Kataloğu / Product Catalogue. Elleriniz Güvende Ekstra Güçlü / Extra Strong 1X2X Ev işleri, bahçe kullanımı, boya ve inşaat işleri için uygundur. Pamuk kaplı iç yüzeyi sayesinde elinizi terletmez. Tamamen doğal bir malzeme olan lateksten

Detaylı

Aksan Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. / Tel :

Aksan Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.  /    Tel : Aksan Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. www.aksankablo.com / www.numerouno.com.tr E-mail : bilgi@aksankablo.com Tel : 0 216 471 10 22 HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı

Detaylı

2 www.koyuncumetal.com

2 www.koyuncumetal.com 2 www.koyuncumetal.com KURUMSAL Şirketimizin temelleri konya da 1990 yılında Abdurrahman KOYUNCU tarafından küçük bir atölyede sac alım-satım ve kesim-büküm hizmeti ile başlamıştır. Müşteri ihtiyaçlarına

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Sirkülasyon Pompaları Circulation Pumps Dünyayı koruyan teknolojilerle daha konforlu bir hayat için çalışıyoruz.. Dünyanın önde gelen markaları, uzmanları, bilim insanları ve profesyonel kadroları, gelişen

Detaylı

verimli dayanıklı geniş ürün yelpazesi efficient durable wide range POMPA VE MOTOR PUMPS AND MOTORS

verimli dayanıklı geniş ürün yelpazesi efficient durable wide range POMPA VE MOTOR PUMPS AND MOTORS 1 verimli dayanıklı geniş ürün yelpazesi efficient durable wide range POMPA VE S AND S 10" PASLANMAZ POMPA 10" SS 10" PASLANMAZ POMPA 10" SS 6 6 8 8 10 10 41 SS 10108 KOMPLE PASLANMAZ POMPA FABRICATED

Detaylı

PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL.

PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL. PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL www.tanrikulu.com.tr Tanrıkulu Plastik olarak yanınızda olmaktan mutluluk duyarız We are glad to be on your side as Tanrıkulu Plastic Tanrıkulu

Detaylı

verimli dayanıklı geniş ürün yelpazesi efficient durable wide range POMPA VE MOTOR PUMPS AND MOTORS

verimli dayanıklı geniş ürün yelpazesi efficient durable wide range POMPA VE MOTOR PUMPS AND MOTORS 1 verimli dayanıklı geniş ürün yelpazesi efficient durable wide range POMPA VE S AND S 10" PASLANMAZ POMPA 10" SS 10" PASLANMAZ POMPA 10" SS 6 8 10 41 SS 10108 KOMPLE PASLANMAZ POMPA FABRICATED STAINLESS

Detaylı

176 REV. AG 17 / 09.15

176 REV. AG 17 / 09.15 176 REV. AG 17 / 09.15 REV. AG 17 / 09.15 177 DİŞLİ AKIŞ BÖLÜCÜLER GEAR FLOW DIVIDERS 1. GENEL BİLGİLER Akış bölücü bir ya da daha fazla dişli gövdenin bir araya gelmesinden oluşur. Farklı gövdeler içindeki

Detaylı

POMPA VE MOTOR PUMPS AND MOTORS

POMPA VE MOTOR PUMPS AND MOTORS 8 tarım agriculture sanayi industry su idareleri water authority POMPA VE S AND S " 8" PASLANMAZ POMPA 8" SS 6 8 8 10 10 SS 877 KOMPLE PASLANMAZ POMPA FABRICATED STAINLESS STEEL 60 Hz 60 Hz seçim aralığı:

Detaylı

Hidrolik Sistem Yağları

Hidrolik Sistem Yağları Hidrolik Sistem Yağları Hidrolik Gücün Đletimi F1 F2 ---- = ---- S1 S2 Pascal Prensibi Đlk Hidrolikler Düşük basınçlar ( 7 bar ) Düşük sıcaklıklarklar ( 38 oc ) Geniş toleranslar Basit pompa ve valfler

Detaylı

GENERAL CATALOGUE. KİBAROĞLU, otomotiv sektörüne faaliyet göstermek üzere kurulmuş bir aile. şirketidir.

GENERAL CATALOGUE. KİBAROĞLU, otomotiv sektörüne faaliyet göstermek üzere kurulmuş bir aile. şirketidir. GENERAL CATALOGUE KİBAROĞLU, otomotiv sektörüne faaliyet göstermek üzere kurulmuş bir aile şirketidir. KİBAROĞLU is a family owned company established to operate in the automotive industry. KİBAROĞLU,

Detaylı

Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders

Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders BS250 Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders Genel açıklamalar General description Blok silindirler kısa stroklu çalışma alanları için tasarlanmış, çok küçük montaj boyutlarına sahip kompakt silindirlerdir.

Detaylı

ISO 9001:

ISO 9001: ISO 9001:2015 Aygünsan Demir Çelik 1992 yılında sıcak haddelenmiş ve soğuk çekme olarak üretime başlayan firmamız kaliteyi, teknolojik gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Karabük ili ve Safranbolu

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı