Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar"

Transkript

1 Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s

2 Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de cilt bakımında kendilerini kanıtlamıştır, çünkü bunlar cildin doğal koruma mekanizmasını güçlendirmekte ve aynı zamanda da cildin nem yapısını dengelemektedirler. Bununla birlikte Aloe Vera nın içeriğindeki maddeler cildin yumuşaklığına destek olmakta ve böylelikle de Aloe Vera ürünlerinin düzenli kullanımı ile görünür bir canlılık sağlamaktadır. LR Aloe Vera Serisi Ayırıcı özelliği nedir? LR, 2001 senesinde keşfettiği "mucizevi bitki" olan Aloe Vera bitkisi ile kaliteli Aloe Vera ürünleri üretmektedir. Alışılmadık derecede yüksek oranda içerdiği Aloe Vera jel ve seçkin etken madde kombinasyonları sayesinde LR Aloe Vera ürünleri özellikle de cildiniz için özel bir deneyime dönüşmektedir. Siz de cildinizi şımartın ve her gün 50'nin üzerinde Aloe Vera bakım ürünü ile optimal bir cilt bakımından istediğiniz ne varsa elde edin. LR Aloe Vera bakımımız için yalnızca Meksika'nın yüksek yerlerinde kontrollü tarımla elde edilen Aloe Vera bitkisinin yapraklarının iç kısmını kullanıyoruz. Eskiden beri kendisini kanıtlamış olan bitkiler, ekstreler ve yağlar Aloe Vera jelle mükemmel bir uyum göstermekte ve cildi temizleyerek bakım uygulamaktadır. LR Aloe Vera bakım ürünleri nelerdir? Aloe Vera bakım ürünlerinin listesi uzundur. Bu liste aralarında sayısız temizlik ve bakım ürünü, yüz kremi, vücut losyonu, duş jeli ve şampuan, el kremi, diş macunu ve güneşten koruyucu ürün bulunan 50'den fazla ürünü kapsamaktadır. LR Aloe Vera ürünlerinin özelliği nedir? LR bütün ürünlerinde kaliteye en yüksek değeri verir. Böylece Aloe Vera ürünleri de en iyi olma ilkesiyle geliştirilip üretilirler. Bu nedenle en yüksek kalitenin koşulu olarak saf Aloe Vera yapraklarını kullanıyoruz. Bununla birlikte değerli içerik maddelerinin hiç kaybolmaması için özenli bir işleme süreci gerçekleştirmeyi taahhüt ediyor ve yüksek kaliteli hazır ürün elde etmek için yüksek Aloe Vera jel konsantrasyonu kullanıyoruz. LR Aloe Vera ürünleri bu yüksek kaliteyi aynı zamanda çok rağbet gören IASC mührüne de borçludur ve LR Aloe Vera Bakım ürünleri yıllar önce bu işareti kullanma hakkını elde etmiştir senesi için de bütün LR Aloe Vera ürünlerine bu işareti kullanma izni verilmiştir. MSM Vücut Jeli nasıl bir üründür ve nereye sürülür? MSM Vücut Jeli serin tutan ve hızla nüfuz eden yumuşak bir jeldir ve ayıüzümü ile söğüt kabuğu ekstreleri içerir. Serin tutan etkisi ve bitki ekstresi katkıları sayesinde bu jel gün içerisinde yüke maruz kalan eklemlere birden çok kez sürüldüğünde rahatlatıcı bir etki yapar.

3 Aloe Vera Propolisli Krem nasıl bir faydaya sahiptir ve nereye sürülür? Zengin içerikli bu bakım kremi özellikle de kuru ve bakıma ihtiyaç duyan ciltlerin bakımı için uygundur. Arı peteğinden elde edilen ve ısıyı yalıtan bir etkiye sahip olan Propolis ekstresi ile nemlendirici etkiye sahip Aloe Vera cilde bakımlı ve rahatlamış bir his kazandırır.çeşitli çevresel etkilere karşı donatılmış bir cilt oluşmasını sağlar. Böylelikle Aloe Vera Propolisli Krem özellikle de yüz ve elleri korumak içindir. Aslında bu kremi elbette cildinizin kuruduğu ve bakıma ihtiyaç duyduğu her yere sürebilirsiniz. Aloe Vera Konsantre nasıl bir faydaya sahiptir ve nereye sürülür? Aloe Vera Konsantre yüksek Aloe Vera konsantrasyonu sayesinde azami derecede cilde nem kazandırır ve nem dengesine destek olur. Konsantre ürününün esas itibariyle temizlik sonrasında gündüz veya gece bakımı öncesinde sürmenizi tavsiye ederiz. Aloe Vera Acil Yardım Spreyi nasıl bir faydaya sahiptir ve ne zaman kullanılır? İçerdiği kendisini kanıtlamış 12 bitki esansıyla Acil Yardım Spreyi yıpranmış ciltler için ideal bir koruyucu film oluşturur ve cildi dinlendirerek serinletir. Acil Yardım Sprey ürününü cildi temizledikten sonra ve bakım öncesinde yüze ve vücuda uygulayın. Örneğin yıpranmış ve kuru ciltlerde, güneş banyosu sonrası çeşitli uygulama alanlarında uygulanabilir. Dermaintense nedir ve ne zaman kullanılır? Dermaintense yıpranmış ciltler için yenilikçi bir çözümdür. Özellikle de yüz, boyun, dirsekler veya dizlerın iç kısımları gibi hassas yerlerdeki cilt için uygundur. Aloe Vera, ışıldak yağı, Mahonia ekstresi ve B12 vitamininden oluşan etken madde kombinasyonu bakım uygular ve özel olarak da cildin kuru noktaları olmak üzere amaca yönelik bir bakım için geliştirilmiştir. Özellikle yoğun bir bakım için kremi önce iyice masaj yaparak uygulayınız ve ardından üzerinde ince bir tabaka halinde kurutunuz. Dermaintense dermatolojik olarak test edilmiş midir? Evet, Dermatest GmbH Dermaintense'i çeşitli testlerden geçirmiş olup bu testlerden son derece olumlu sonuçlar elde edilmiştir. Dermaintense'in dermatolojik koşullar altında çok iyi tolore edildiği, düzenli bir uygulamanın cildin doğal koruyucu özelliğine optimal bir destek sağladığı ve cilt nemini iyileştirici bir etki yapabildiği görülmüştür. Bununla birlikte araştırmalardaki deneklerde cildin yağ içeriğinin arttığı da gözlemlenmiştir. Krem neden pembe? Üründe boya maddesi bulunmamaktadır. Bu rengini içeriğindeki etken madde olan B12 vitamininden almaktadır. Aloe Vera Yüz Peeling'ini ne sıklıkla uygulamalıyım? Normal bir ciltte haftada bir ila iki kez uygulanmalıdır. Kuru ciltte ise haftada veya on günde bir kere uygulanır.

4 Aloe Vera Köpük Maskesi nasıl bir faydaya sahiptir ve nasıl uygulanır? Köpük maskesi cildi serinletip bakım uygularken bir yandan da cilde yoğun bir nem kazandırır. Cilt hemen serinler, dinlenir ve ışıltı kazanır. Maskeyi geniş bir yüzey halinde temizlenmiş yüze, boyuna ve dekolteye sürün (ağız ve göz bölgesinden uzak uygulamayınız). Cilt üzerinde ürün kalmışsa bunları yaklaşık 15 dakika sonra yumuşak bir şekilde cilde yedirebilirsiniz. Ardından ihtiyaç varsa üzerine gündüz veya gece bakımını uygulayabilirsiniz. Aloe Vera Nem Maskesi nasıl bir üründür ve ne zaman uygulanır? Aloe Vera Nem Maskesi cildinizi rahatlatarak gevşetir ve özellikle de cildinizi kuru veya gergin hissediyorsanız kış mevsiminde uygulanması tavsiye edilir. Maskeyi eğer cildinize ekstra bir parça nem ve rahatlatıcı bir gevşeme sağlamak istediğinizde uygulayınız. Aloe Vera Gündüz Bakım Kremi üzerine makyajımı yapabilir miyim? Aloe Vera gündüz bakım kremi ideal bir makyaj altı kremidir ve cildinizin saatler boyu ışıl ışıl bir güzelliğe sahip olmasını sağlar. Aloe Vera Gece Bakım Kremini ne zaman ve nasıl uygulamalıyım? Aloe Vera gece bakım kremini mutlaka akşamları temizlik sonrasında yüzünüze, boynunuza ve dekoltenize uygulayın. Aloe Vera Göz Kremi nasıl bir faydaya sahiptir ve nasıl uygulanır? Göz kremi hassas göz bölgeleri için serinletici ve nemlendirici bir krem jeldir. İçeriğindeki manolya ekstresinın bakım etkisi vardır ve Haloxyl göz bölgelerinin daha aydınlık görünmesini sağlar. Aloe Vera göz kremini sabahları ve akşamları bakım öncesinde göz bölgesine parmak uçlarınızla uygulayın. Aloe Vera Vücut Losyonu çocuklar için de uygun mudur? Evet, Vücut Losyonu bütün ailenizin vücut bakımı için uygundur. Aloe Vera Hassas Cit Kremi nasıl uygulanır? Aloe Vera Hassas Cilt Kremi yüz ve vücut bakımına yönelik bir üründür. Aloe Vera Püskürtme Saç Kürünün fonksiyonu nedir ve nasıl uygulanır? Canlılık ve sıkılık kazandıran doğal nane ekstresi içeren hafif püskürtme saç kürü ağırlık yapmadan saça nem kazandırır ve saçın daha kolay taranmasını sağlar. Böylece saça parlaklık ve kuvvet kazandıran bu ürün kuru veya boyalı saçlar için de uygundur. Bu kürü yıkanmış saç üzerinde tutamlar arasına uygulayın. Sonrasında durulamayınız ve saçınıza alışık olduğunuz gibi istediğiniz şekli verin.

5 Aloe Vera Krem Sabunu sadece ellerim için mi kullanabilirim? Bu ürün bütün vücudun temizliği için uygundur. Aloe Vera Ekstra Zengin El Kremi İpucu: Zengin İçerikli El Kremini akşamları bol miktarda cildinize uygulayın ve ardından üzerine pamuk eldiven giyerek gece boyunca kremin nüfuz etmesini bekleyin. Aloe Vera Diş Jellerinin özelliği nedir? Aloe Vera diş jelleri diş eti ve dişlerin derinlemesine temizliği için uygun olup hoş ve ferah bir nefes sağlar. Echinacea ekstresi diş etini güçlendirir. Sızlamaya karşı çok hassas dişlerde en iyisi Aloe Vera Hassas Diş Macununu kullanmanızdır. Aloe Vera Güneş ürünleri nasıl bir faydaya sahiptir? Aloe Vera Güneş ürünleri güneş banyosu öncesinde ve sonrasında cilde bakım uygular. En yüksek Aloe Vera bakım içeriğiyle cildinize güneş banyosu sırasında bile etki eder ve hem vücudunuzu hem de yüzünüzü korur. Bütün Aloe Vera güneş ürünleri en az %40 oranında Aloe Vera içerir. Bu ürünler suya dayanıklıdırlar, hızla nüfuz ederler, ciltte hoş bir his bırakırlar ve mükemmel bir yaz kokusuna sahiptirler! Aloe Vera Güneş Koruma Ürünlerini ne zaman kullanmalıyım? Güneşe karşı mümkün olan en iyi korumayı sağlamak için bu ürünleri güneş banyosundan en erken 20 dakika önce ve doğrudan güneş ışını altında değilken uygulayınız. Güneş Kremi SPF 50 kim için uygundur? Özellikle yüksek olan UV ışınlardan koruyucu etkisiyle Güneş Kremi SPF 50, örneğin küçük çocuklar gibi özellikle hassas ve duyarlı ciltleri korumak için uygundur. Aloe Vera Hızlı Bronzlaştırıcıyı "doğal" güneşte de kullanabilir miyim? Yoksa bu ürün sadece solaryum uygulamaları öncesinde kullanım için midir? Dikkat: Hızlı Bronzlaştırıcının güneşten koruyucu etkisi yoktur. Hızlı Bronzlaştırı losyonun içeriğindeki maddeler melanin sentezini harekete geçirir ve böylelikle de cildin bronzlaşmasını hızlandırır. Bu losyon güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaz. Hızlı Bronzlaştırıcıyı bu nedenle yalnızca solaryuma girmeden önce uygulayın.

6 Solaryum sonrası Losyon nasıl bir üründür? Solaryum sonrası Losyon yüz ve vücut için bronzlaşma sürecini optimize eden aktif bir üründür. Bu özel ürün solaryum sonrasında cilt bakımına yöneliktir. UVA ışınına maruz kalmış cilde yüksek derecede etkili koruyucu kompleksiyle cildin kendisine özgü kolajenin yeniden canlanmasında yardımcı olur ve ciltte UV ışınlarına bağlı yaşlanmaya karşı etki eder. Cilt nemlendirici regülasyonu sayesinde yoğun ve uzun süre kalıcı bir nem kazanır. Böylece cilt uzun süre kalıcı bir bronzluğa kavuşur. Solaryum sonrası losyonu her solaryum ziyareti sonrasında uygulayın. Bu ürün kendiliğinden bronzlaştırıcı bir ürün müdür? Solaryum Sonrası losyon karotenle cilde renk vermeyip cildin içinden melanin sentezini canlandırarak kendiliğinden bronzlaştırıcı bir üründür. Bu da cildin daha çabuk bronzlaşmasına neden olur. Bu nedenle bronzlaşmayı optimize eden bir üründür. Cildin eşit bir şekilde bronzlaşması için Aloe Vera Kendiliğinden Bronzlaştırıcıyı nasıl uygulamalıyım? Her kendiliğinden bronzlaştırıcı ürün öncesinde Peeling uygulamalısınız. Bronzlaştırıcı üründen çok büyük olmayan bir miktarı yumuşak bir bez üzerine alın ve bunu dairesel hareketlerle iyice ve eşit bir şekilde cilde dağıtın. Kendiliğinden bronzlaştırıcı cildimi güneş ışınlarına karşı da korur mu? Dikkat: Bu ürünün güneşten koruyucu etkisi yoktur!

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! 09 2017 SET İNDİRİMLERİ LR Aloe Via Sonbaharın șımartan bakımı Yaz ayının son demlerini yașıyoruz, kendimizi kıș ayına hazırlamanın tam zamanı. nın uzun yıllara dayanan deneyiminden

Detaylı

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ 03 2018 Sayfa 10 Sayfa 11 Sayfa 12 Sayfa 13 20600 LR ALOE VIA Aloe Vera Acil Yardım Spreyi 78,90 20601 LR ALOE VIA Aloe Vera Konsantre 63,90 20602 LR ALOE VIA Aloe Vera

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ SET İNDİRİMLERİ

WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ SET İNDİRİMLERİ WORLD PROFESYONEL BAKIMI EVİNİZE TAȘIYORUZ 08 2017 SET İNDİRİMLERİ KENDİM İÇİN İYİ BİR ŞEYLER YAPMANIN TAM ZAMANI! LR ile evde kendinizi ufak bir tatile çıkarın! Tüm gün dinlenin ve hayatın zevkine varın.

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

WORLD. Yeni yıl için 10 önemli hedef!

WORLD. Yeni yıl için 10 önemli hedef! WORLD 01 2017 10 Yeni yıl için 10 önemli hedef! HEDEF 01 SPOR YAPIN! VÜCUDUNUZ VE SAÇLARINIZ için ekstra güç Ocak tan itibaren spora başlayın! Ayı üzümü yaprakları ve söğüt kabuğu özü ile Aloe Vera MSM

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

More Quality for your life. 04/2015. Profesyonel Temİzlİk ve bakım

More Quality for your life. 04/2015. Profesyonel Temİzlİk ve bakım world More Quality for your life. 04/2015 Profesyonel Temİzlİk ve bakım Popüler ürünleri keşfedin! Sayfa 03 HERKES İÇİN ANTİBAKTERİYEL BAKIM MICROSILVER PLUS her soruna çözüm sunar 18 Sayfa Sayfa anneler

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

WORLD MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK!

WORLD MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK! WORLD 04 2018 MERHABA İLKBAHAR YENİ BU İLKBAHAR SİZE TAZELİK, ŞANS VE MUTLULUK GETİRECEK! İLKBAHARIN TADINI SONUNA KADAR ÇIKARIN! Bu mevsimde yapmayı planladığınız çok mu şey var? Reishi Plus ın içeriğinde

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Yıl /Sınıf Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları

DERS BİLGİ FORMU. Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Yıl /Sınıf Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Yıl /Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim

Detaylı

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3.

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3. ADIM 1-3 ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ LR ZEITGARD ANTI AGE YÖNETİMİ 35 1. ADIM TEMİZLEME ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. 2. ADIM ANTI-AGE ZEITGARD tamamlayıcı Anti-Age bakım

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

WORLD TAZELENMİŞ BİR ENERJİ İLE SONBAHARA MERHABA! AKTİF OLUN

WORLD TAZELENMİŞ BİR ENERJİ İLE SONBAHARA MERHABA! AKTİF OLUN WORLD 10 2017 TAZELENMİŞ BİR ENERJİ İLE SONBAHARA MERHABA! AKTİF OLUN KAPSAMLI KORUMAYLA SONBAHARA HAZIRLIKLI OLUN Soğukların yaklaştığı bu dönemde beslenmenize dikkat etmeniz çok önemli. Vücudunuzun

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

WORLD. LR ile Muhteşem Bir Yaz

WORLD. LR ile Muhteşem Bir Yaz WORLD LR ile Muhteşem Bir Yaz 05 2017 LR ile muhteşem bir yaz: Kumsalda güneşin tadını çıkarın ALOE VERA GÜNEŞ KREMLERİ ile UV-Işınlarına karşı muhteşem koruma ŞİMDİ SETLE %17 KAZANÇLISINIZ Aloe Vera Sun

Detaylı

Keep Calm and. Shop. offers. Crazy Set YENİ

Keep Calm and. Shop. offers. Crazy Set YENİ World 09 2016 % YENİ Keep and Shop Crazy Set offers inside! Aloe Vera Jel İçecek Şeftali: Mükemmel tat uzmanlıkla birleşiyor Yeni Aloe Vera Jel İçecek Şeftali Şimdi tadı daha da lezzetli! İçeriğindeki

Detaylı

WORLD %24. Summer. Hits KAÇIRILMAYACAK FIRSAT KEYİFLİ BİR YAZ SEZONUNA HAZIR OLUN! SADECE 37,90 TL KAZANÇLISINIZ

WORLD %24. Summer. Hits KAÇIRILMAYACAK FIRSAT KEYİFLİ BİR YAZ SEZONUNA HAZIR OLUN! SADECE 37,90 TL KAZANÇLISINIZ KAÇIRILMAYACAK FIRSAT %4 KAZANÇLISINIZ WORLD 06 08 LR MICROSILVER PLUS Diş Macunu Sabah, akşam ve gün içinde en az iki dakika dişlerinizi fırçalayın. Diş çürümelerine ve plaklara karşı korur Diş eti çekilmelerini

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

WORLD HOŞGELDİN İLKBAHAR!

WORLD HOŞGELDİN İLKBAHAR! WORLD 03 2017 HOŞGELDİN İLKBAHAR! VÜCUDUNUZA VE ZİHNİNİZE ÖZEL BİR ANTİ-STRES PROGRAMI 1 Aktif ve yașam dolu bir hayat tam da ilkbahara yakıșır bir tarz. Yorucu bir gün sonrası sizi destekleyecek mükemmel

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

WORLD YAZA ÖZEL SET İNDİRİMLERİ MÜKEMMEL. bir yaz beni bekliyor!

WORLD YAZA ÖZEL SET İNDİRİMLERİ MÜKEMMEL. bir yaz beni bekliyor! WORLD 08 2018 YAZA ÖZEL SET İNDİRİMLERİ MÜKEMMEL bir yaz beni bekliyor! Yaz ayında sloganım: ANI YAŞA GÜNÜNÜ ENERJİ DOLU GEÇİR! Ders çalışırken, spor yaparken veya iş yerinde enerji gerektiren anlarda

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Cilt Nemlendirici Ürünler Amaç; Cildin nem dengesini korumak, kuru cildi önlemek Çevresel faktörlerin cilt üzerinde yarattığı hasarları önlemek

Detaylı

WORLD. may YAZ BAŞLASIN!

WORLD. may YAZ BAŞLASIN! WORLD may YAZ BAŞLASIN! 05 2018 may Tarifler 2 1 2 3 ŞİMDİ HAFİF BİR ALOE VERALI İÇECEK İÇMENİN TAM ZAMANI! Aloe Vera Jel İçecek Şeftali, şeker içermeyen 2 formülü ile günlük ihtiyacınız olan (90 ml) 3

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

COLLECTION

COLLECTION COLLECTION 1 2017 2019 İÇERİK LR ALOE VIA Doğal nemlendirici bakım LR ZEITGARD Kapsamlı Anti-Age Sistemi L-RECAPIN Saç uzmanı LR MICROSILVER Bakım yapan antibakteriyel koruma KADIN PARFÜMLERİ ERKEK PARFÜMLERİ

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin!

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin! Hızlı Başlangıç! Hazır Ürün Paketleri Nasıl kazanacaksınız? Hızlı Başlangıç indirimine, hazır paketlerden ve / veya kendi seçiminizden oluşan ürünlerle sahip olabilirsiniz. Hızlı Başlangıç! En İyi Zinde

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

COLLECTION

COLLECTION COLLECTION 12 2017 2018 İÇERİK LR ALOE VIA Doğal nemlendirici bakım LR ZEITGARD Kapsamlı Anti-Age Sistemi L-RECAPIN Saç uzmanı LR MICROSILVER Bakım yapan antibakteriyel koruma KADIN PARFÜMLERİ ERKEK PARFÜMLERİ

Detaylı

WORLD. LR ile Muhte şe m Bir Yaz

WORLD. LR ile Muhte şe m Bir Yaz WORLD 05 2017 LR ile Muhte şe m Bir Yaz az: LR ile muhte şe m bir y dını çıkar ın Kumsalda gü neşin ta ALOE VERA GÜNEŞ KREMLERİ ile UV-Işınlarına karşı muhteşem koruma ŞİMDİ SETLE %17 KAZANÇLISINIZ Aloe

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

COLLECTION

COLLECTION COLLECTION 1 2017 2018 İÇERİK LR ALOE VIA Doğal nemlendirici bakım LR ZEITGARD Kapsamlı Anti-Age Sistemi L-RECAPIN Saç uzmanı LR MICROSILVER Bakım yapan antibakteriyel koruma KADIN PARFÜMLERİ ERKEK PARFÜMLERİ

Detaylı

TR: AV und ProBalance eigenes Etikett WORLD benim yılım olacak

TR: AV und ProBalance eigenes Etikett WORLD benim yılım olacak WORLD 01 2018 8 1 ılım 0 y 2 im ben lacak o 2018 benim yılım olacak Sağlıklı beslenin! Değerli güç kaynaklarıyla FİT VE CANLI 1,2 Enerjik hissetmenin anahtarı sağlıklı beslenmeden geçer. Jel İçecek Ballı,

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Yağlı ciltler için mucize maskeler

Yağlı ciltler için mucize maskeler On5yirmi5.com Yağlı ciltler için mucize maskeler İşte yağlı ciltler için doğal temizlik ve bakım önerileri... Yayın Tarihi : 6 Eylül 2012 Perşembe (oluşturma : 10/26/2015) Yağlı ciltlerin bakımı için,

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Önümüzdeki aylar her kadını memnun edecek özel fırsatlarla dolu. Anneniz, eşiniz, kız kardeşiniz, arkadaşınız

Detaylı

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder.

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder. İŞİN / MODÜLÜN ADI: A1) Kişisel Bakım Yapma A101)Saç bakımını yapar. ORTAM (Araç gereç, donanım ve koşullar) Şampuan, saç bakım kremi, havlu, tarak, kurutma makinesi Saç bakımını hijyen kurallarına uygun

Detaylı

COLLECTION

COLLECTION ETKİLİ. YENİLİKÇİ. Bir tuşla gelen daha fazla güzellik. COLLECTION 1 2017 2018 LR Health & Beauty Systems Paz. ve Tic. Ltd. Ști. 34696 İstanbul LR İș Ortağınız: Sip. No.: 93662-017 LR ürünleri sadece LR

Detaylı

09/2015. More Quality for your life. SEZON SONU. Sonbahara karşı güçlendirilmiş formül

09/2015. More Quality for your life. SEZON SONU. Sonbahara karşı güçlendirilmiş formül world More Quality for your life. 09/2015 SEZON SONU Set İNDİRİMLERİ Sonbahara karşı güçlendirilmiş formül Popüler ürünleri keşfedin! Sayfa 4 Set İNDİRİMLERİ 30 Yıl LR %30 İndirim FİYATLAR mükemmel! Sadece

Detaylı

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT EĞİTİM KİTAPÇIĞI İLE DOĞAL SAÇ BAKIMI %100 Türk malı olan Bota Care; Uzun yıllar yapılan araştırmaların, güzel ülkemizin ve coğrafyamızın bize sunduğu bitkisel mucizelerin, bitkisel saha tecrübelerinin

Detaylı

WORLD UYKUDAYKEN GÜZELLEŞTİREN YENİLİK YENİ

WORLD UYKUDAYKEN GÜZELLEŞTİREN YENİLİK YENİ WORLD 10 2016 UYKUDAYKEN GÜZELLEŞTİREN YENİLİK YENİ ZEITGARD GECE MASKESİ: Uyurken güzelleşin! Yeni güzellik sırrınız: Gece boyunca cildinizi tazeleyen maske! Yenilikçi bakım formülü cildinize uykudayken

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal Cildinizi değiştirin 0% Asit, 100% Doğal Yağlı ciltler, açıcılar, pre-aging bakımları için multi-etnik kozmesötik* marka... SALONDA Pre-aging Bakımı 3 Olgun cilt Bakımı 4 Açıcı Bakımı 5 Yağlı ve akne eğilimli

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

COLLECTION

COLLECTION COLLECTION 13 2017 2018 İÇERİK LR ALOE VIA Doğal nemlendirici bakım LR ZEITGARD Kapsamlı Anti-Age Sistemi L-RECAPIN Saç uzmanı LR MICROSILVER Bakım yapan antibakteriyel koruma KADIN PARFÜMLERİ ERKEK PARFÜMLERİ

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

World. Yaz, Güneş, Coşku!

World. Yaz, Güneş, Coşku! World 05 2016 Yaz, Güneş, Coşku! Güneşe karşı tam koruma Yaz geliyor! Dışarısı sıcak ve güneşli olduğunda, piknikler, geziler, bisiklet turları ve yürüyüşler yapmaya başlayacağız! Şimdi güneş koruyucu

Detaylı

BAKIMLI SAÇLARA MERHABA DEYİN! YENİ

BAKIMLI SAÇLARA MERHABA DEYİN! YENİ BAKIMLI SAÇLARA MERHABA DEYİN! YENİ DOKUNUN KOKUYU KEŞFEDİN!* 2 LR WORLD 07.2018 * Kokuyu test etmek için ürün görselinin üzerine dokunun. * YENİ BİR SAÇ YENİ BİR BEN Bakımsız ve yıpranmış saçlara veda

Detaylı

15-30 Haziran 2015 * tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz 40 PD lik beautycycle cilt bakım ürünleri siparişlerinizde** beautycycle çanta hediye!

15-30 Haziran 2015 * tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz 40 PD lik beautycycle cilt bakım ürünleri siparişlerinizde** beautycycle çanta hediye! Hediye 15-30 Haziran 2015 * tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz 40 PD lik beautycycle cilt bakım ürünleri siparişlerinizde** beautycycle çanta hediye! Promosyona Dahil Olan Ürünler: Ürün Kodu: 109300

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ?

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? ÇOCUKLARIMIZ VE AİLEMİZ MALİ DURUM SAĞLIK VE SAĞLIK GİDERLERİ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI TERCİHLER YAPMAK SİZE YARDIMCI OLABİLİR! 32 YILDIR YAŞAMLARI VE YAŞAM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİYOR!

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

activ eurogel Plus Yara izlerinizi gözle görünür bir şekilde tedavi edin

activ eurogel Plus Yara izlerinizi gözle görünür bir şekilde tedavi edin eurogel Plus Yara izlerinizi gözle görünür bir şekilde tedavi edin Yara izlerinin kızarıklığını gidermek, esnekliğini arttırmak ve rahatsızlığını gidermek için Silikonun, yara izlerinin tedavisindeki üstünlükleri

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir İntİm Temİzleme Ürünlerİ Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir Sadece Eczanelerde Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz

Detaylı

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU 2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU HAKKIMIZDA 2009 yılından günümüze, Dünya ve Türkiye nin önde gelen güzellik ve kadın markası İrem Naturel, tüm dünyada binlerce kadının yaşamına güzellik katmaktadır.sağlık

Detaylı

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ CLEANSER (Ref. No: 710 ve 710.1) Bu hafif kıvamdaki temizleme sütü; kiri, yağ fazlasını ve makyaj artıklarını cildinizden yumuşak bir şekilde arındırır. 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ

Detaylı

: Kişisel hazırlık yapmaya uygun koşullar sağlanmalı, öğrenci araştırmaya ve gözlem yapmaya yönlendirilmelidir.

: Kişisel hazırlık yapmaya uygun koşullar sağlanmalı, öğrenci araştırmaya ve gözlem yapmaya yönlendirilmelidir. KİŞİSEL BAKIM MODÜL BİLGİ SAYFASI MODÜL BİLGİ SAYFASI ALAN : AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ MODÜL : KİŞİSEL BAKIM KODU : 815SBG001 SÜRE : 40/8 ÖN KOŞUL : AÇIKLAMA ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİ GENEL AMAÇ :

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

BU YAZIN ADI DELUXE!

BU YAZIN ADI DELUXE! BU YAZIN ADI DELUXE! Dudaklarınız kadınsı zarafet ile asilleşecek! Lüks yeniliğimiz: Deluxe ten High Impact Lipstick. Yoğun renk derinliği, çekici ve bir dokunuşta mükemmel kapatıcı. Söz konusu mükemmel

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı