Bülend TEMUR Global Denizcilik Ortak 1985 Denizcilik Fakültesi Gemi Makinaları Makine,Üretim Girişimci/Ticaret,Satış 4

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bülend TEMUR Global Denizcilik Ortak 1985 Denizcilik Fakültesi Gemi Makinaları Makine,Üretim Girişimci/Ticaret,Satış 4"

Transkript

1 İsim Soyadı Firma Adı Görev Mez. Yılı Mezun Olunan Fakülte Mezun Olunan Bölüm Teknik Ticari/İşletme Kontenjan Bülend TEMUR Global Denizcilik Ortak 1985 Denizcilik Gemi Makinaları Makine,Üretim Girişimci/Ticaret,Satış Umut KIRMIZIGEDİK Bromar Int Grp Ltd, RCU Global Kurucu Ortak, Depoyu ceo 2003 Denizcilik myo Gemi güverte 9 yıl aktif deniz yaşamı yıl Amerika ve Çin üzerinde şirket yönetimi, 1,5 yıl uluslar arası inşaat sektörü planlama, operasyon, kurulum, Sektörel gelecek planlama Yusuf Ziya Civanbay Schneider Elektrik İstanbul Bölge Bayi Sorumlusu 2011 Elektrik - Elektronik Elektrik Duran LEBLEBİCİ 1958 Zayıf Akım Kolu (Elektronik) Mikroelektronik Yalçın KAR Berksan Mühendislik ve İnşaat AŞ. Genel Müdür 1987 Elektrik Enerji Santralları / Akıllı Yapılar / Havaalanları / Endüstriyel Tesisler İthalat- İhracat / Uluslar arası Finansman Takım Çalışması, Liderlik, Aysun BARIN EMEKLİ - SERBEST 1977 Elektrik Nur YOLCU NAKİPOĞLU Novida 1985 Elektronik ve Haberleşme Müh. Ürün destek, Yazılım/İşletim sistemi Destek, CAD/CAM Localizasyon Strateji, Satış, pazarlama, Operasyon yönetimi, İnsan Kaynakları, Finans Yönetimi,İş geliştirme Celal ERBİL Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş Genel Müdür Yrd. 197 Elektrik Tüm Elektrik Alanlarında 2 Yıllık deneyim(mühendislik- Yapım- veyönetim) En az 20 yıllık ticari yönetim deneyimi Safinaz AYBAR ALSTOM Grid Enerji Endüstrisi AŞ Gebze Yetkinlik Merkezi Müdürü 1999 Elektrik Hakan KOÇER Amazon İletişim Genel Müdür 1989 Elektronik ve Haberleşme Müh. Burak ALİEFEOĞLU Siemens Proje Mühendisi 2009 Elektrik Sanayi tesisleri ve şebekelerde elektrik dağıtım projelendirme. Roda KUM Alstom Grid Enerji End. A.Ş. Servis Ticaret Direktörü 2000 Elektrik Yüksek Gerilim Tesisleri Satış / Proje Yönetimi / Ekip Yönetimi İbrahim ÖLÇER TÜBİTAK BİLGEM Enstitü Md. Yrd Müh. Sinan DUMLU Avaya Genel Müdür 1988 Kontrol ve Bilgisayar Müh. Canberk HACIOĞLU Vodafone Türkiye VAS&Bulut Ürünleri Partner Yönetimi Müdür Yardımcısı (Pazarlama) Telekomünikasyon +Bilgisayar (Çift Anadal Programı ile) + IT & VAS Planlama (IT Departmanı) + Proje Yöneticiliği (IT Departmanı) + Program Yöneticiliği (IT Departmanı) + Dış Kaynaklar ile Uygulama + Geliştirme&Bakım Programlarının Yönetilmesi + Kurumsal Pazarlama Çözüm Ortağı Satış Kanalının Yönetilmesi (Bulut ve Katma Değerli Servisler Ürünleri)

2 Beyrul HACIOĞLU Verifone Yazılım Mühendisi 2006 Bilgisayar POS Ödeme Cihazlar, Bankacılık, Loyaliti Uygulamalar, Web Programlama, Girişim, İnovasyon, C, PHP Erdem TÜRKKAL Cihan Elektrik Satış Pazarlama Direktörü 1988 Bakır ve Fiber Optik Telekom Kabloları, Bina Tesisat Ürünleri, Aydınlatma Satış Yönetimi, Pazarlama Yönetimi, İş Geliştirme, Genel Müdürlük Ali Nihat YAZICI (1) Ali Nihat YAZICI Uluslararası Danışmanlık - (2) Zumbul Limited CEO Radyo TV, Yöneticilik, Uluslararası Ticaret ve İlişkiler, İşletme Yönetimi, Spor Federasyonu Yönetimi, etc. TRT, Türkiye Satranç Federasyonu, Dünya Satranç Federasyonu, Kendi firması (Zumbul Limited) Mutlu ÖNDER Adesso Bilgisayar Yazılım geliştirme, İş Analizi IT Projeleri Yönetimi İbrahim Selçuk KAVAK Ericsson Technology and Information Manager 1999 Fizik Muhendisligi Yazilim sistemleri, Telekomunikasyon altyapi ve ustyapi sistemleri. Finansal analiz ve control. Emine SEVER Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Eğitim Müdürü 1990 Matematik İş hayatıma 1991 yılında IBM'in bir satış ajansında Bilgisayar Programcısı olarak başladım. Daha sonra Türkiye'nin en büyük çelik üreticisi olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Eğitim Müdürlüğü'nde Uzman olarak göreve başladım ve MS ofis eğitimleri ile çeşitli bilgisayar dillerinin eğitimlerini verdim. Zaman içerisinde insanla iletişim sağlamanın önemini ve keyfini yaşayarak, Kişisel Gelişim programlarına katıldım bu alanda kendimi geliştirdim ve "Yaratıcı Düşünme" eğitimleri vermeye başladım yılında Eğitim Şefi oldum ve Yöneticilik Programları tasarlamaya ve vermeye başladım. Şirketimizin değişim süreçleri sırasındaki tüm aşamalarını yaşayarak, bu konuda çözümler üretme ve farklı bakış açıları elde etme fırsatım oldu yılından bu yana da Şirketimizin Karadeniz Ereğli/Zonguldak fabrikasının Eğitim Müdürü olarak görev yapıyorum. Tüm staj faaliyetleri, çalışanlarımızın gelişim programları, yetenek yönetimi ve liderlik projesi, yetkinlik- eğitim matrisi vb. faaliyet ve projeler üzerinde çalışıyorum. Bunların yanı sıra geçen sene şirketimizdeki İç Mentör Yetiştirme Projesi kapsamında Mentör seçildim ve bununla ilgili eğitimler aldım, şu anda 2 Mentee ile çalışıyorum. Üniversitemin başlatmış olduğu bu çalışmaya da Mentör olarak katkı sağlamak ve genç arkadaşlarımın geleceklerini planlamalarında yanlarında olmak istiyorum. Umarım bu projede yer alma şansım olabilir. Murat GERİŞ GARANTİ BANKASI ÇAĞRI MERKEZİ İK VE EĞİTİM YÖNETİCİSİ 2000 FİZİK MÜH. Ebru KÖKTEN Anadolu Isuzu Bilgi Teknolojileri ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü 1998 Matematik Murat KOCAVELİOĞLU AON Consulting Yönetim Danışmanı 2013 Matematik Risk Yönetimi, Piyasa analizi ve finansal matematik kurumsal risk yönetimi, takım yönetimi, finansal yönetim ve yönetim danışmanlığı

3 Özgür BARIŞKAN Bp Petrolleri A.Ş. Lojistik Müdürü 1996 Gemi İnşaat Gemi İnşaatı ve Makinaları Üretim, lojistik, proje yönetimi, otomasyon Gönç BEYLİ Beykim Pet.Gemi İşl San Tic AŞ YK Bşkn Yrd 1998 Gemi İnşaat Gemi İnşaat ve Makine Müh (hem teknik hem ticari) Hasan TUNABOYLU ECOLOG İnşaat Yatırım Koord İnşaat İnş.Müh. İş Geliştirme, Teklif hazırlık, proje Fizibilite Çalışmaları, Sözleşme, Planlama, Programlama, Proje Yönetimi, Maliyet Kontrol Şirket Yönetimi, Ofis Yönetimi, gayrimenkul Piyasası, JV Ortak Girşim Bayram AYGÜN Fyfe Europe / Tekstar Basit tasarımdan, iş geliştirmeden ve sahadaki kalite kontrolden sorumlu inşaat yüksek mühendisi 2007 İnşaat İnşaat Mevcut betonarme ve tarihi yapıların depreme karşı güçlendirilmesi Güçlendirme taşeronluğu yapan bir şirkette ekip yönetimi Kenan GÜVEN 1. Türkiye Elektrik Kurumu Kontrol 1972 İnşaat Betonarme İnş.Kontrol YAVUZ ÖLKEN AXA SIGORTA A.Ş. GENEL MUDUR YARDIMCISI 1989 İnşaat İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Nazif YÖNER YÖNER PROJE DANIŞMANLIK MÜDÜR 1981 İnşaat İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ SANAYİ YAPILARI, PREFABRİK YAPILAR VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ Levent ŞEMİS İDİL İNŞAAT TİCARET A.Ş KOORDİNATÖR 1982 İnşaat İNŞAAT MÜHENDİSİ (BARAJ+BİNA+FAB.İNŞ.+KENTSEL DÖNÜŞÜM)%100 95% Levent SÜMER Torunlar GYO Planlama Müdürü 2003 İnşaat İnşaat Sibel BİLGİN 1987 İşletme Endüstri Müh BilişimSektörü Satış, Pazarlama, İş Geliştirme Mine TEZER ARDIC Teknoloji Satış- Pazarlama Md İşletme İşletme 1997 yılından beri IT sektöründe Proje- Satış Pazarlama Bölümlerinde yöneticilik ağırlıklı olmak üzere farklı pozisyonlarda çalıştım. Ali KORAMAZ Nikkei Mutlu Dergi Grubu A.Ş. Genel Md. Yrd. Mali ve İdari İşler 1987 İşletme Endüstri Müh. Mesleğime yönelik çalışmadım Genel Yönetim,Mali İşler (Muhasebe, Finansman), Bütçe Rapor, İş planı,denetim Serhan GÖKTÜRK BORSA İSTANBUL BAŞDENETÇİ (Chief Auditor) 2001 İşletme MBA Musa GÜMÜŞTAŞ İMC Dağıtım ve Danışmanlık Sahip 1985 İşletme İşletme Murat KÜLCÜ Turkcell Kurumsal Satış Bölge Müdürü- Ankara 1999 İşletme Endüstri M.Fatih YILMAZ Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Satış Analiz ve Raporlama Departman Yöneticisi 200 İşletme Endüstri Müh.

4 Işık DELİORMAN AYDIN NOVİDA STRATEJİK YÖNETİM HİZMETLERİ TİC LTD ŞTİ KURUCU VE GENEL MÜDÜR 1987 İşletme Endüstri İşletme Yönetimi, Girişimcilik, Ticarîleştirme (İş Modeli), Kurumsallaşma, Strateji, İş Geliştirme, Pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları, Organizasyonel Gelişim, Yenileşim (İnovasyon) Neşe AKAR İşletme Endüstri Müh İnsan Kaynakları, eğitim, danışmanlık, Yaşam Koçluğu Özer BEKAROĞLU İTÜ FEN- ED.FAK. KİMYA EMEKLİ, PROFESÖR 1961 KİMYA YÜKSEK MÜHENDİSLİĞİ ALMANYA. CHEMİSCHE WERKE HÜLS ECZACIBAŞI A.Ş. YATIRIM MÜDÜRÜ Sevda ARIKAN UZAY KİMYA A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI GENEL MÜDÜR 1968 KİMYA TEMİZLİK MADDELERİ YÖNETİM/PAZARLAMA/ÜRETİM VE YENİ ÜRÜN TASARIM Taner PEPEKAL Wild Gıda San. Ve Tic.Ltd.Şti Planlama Sorumlusu 2009 Kimya 6 yıl Oya Gökler YÜKSEL Nestle Türkiye Consumer Engagement Services Manager 2006 Gıda Müh Efsun Gül ÖZGENÇER FSAP Creative Content Agency Kurucu / Sahip 2002 Maden Maden Yapım / Yaratım / Yayın / Pazarlama / Medya / İletişim / İçerik / Yeni medya Yapım / Yaratım / Yayın / Pazarlama / Medya / İletişim / İçerik / Yeni medya Serhat GÜLE KUDU INDUSTRIES INC BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER 2006 Maden Petrol ve Doğalgaz Müh. Mustafa KARAKAYA schlumberger completions and workover superintendent 1997 Maden Petrol ve Doğalgaz workover, completions, cementing, stimulation, DST, P&A, sand control, pump failure and production string failure for artifical lift, Fishing AHMET VERAL PETROLİNE ŞİRKET SAHİBİ YÖNETİCİ 199 Makina Makina İş güvenliği Uzmanı A Sınıfı Akaryakıt Sektöründe Hizmet- BP- Lukoıil Tahir YILMAZ ECE TAAHHÜT VE PROJE YÖNETİMİ SAN. VE TİC. A.Ş. FİRMA ORTAĞI 1982 Makina MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ MEKANİK TESİSAT (HVAC) MÜTEAHHİTLİĞİ YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK, İHRACAT İTHALAT Önder SARIKAYA SARKİM KİMYA San. Tic. Ltd. SAHİBİ 1985 Makina Makine / Hidrolik Kimyevi madde üretimi ve üretim süreci geliştirme İhracat ve yeni pazarlar Hüseyin DOĞANAY Shell Turcas Petrol AŞ Karayolu Taşıma Kontrat Müdürü 2005 Makina Makina İkmal Zinciri, Lojistik yönetimi Tahir Aşkın SOYER Kömür ve Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Satış Müdürü 1996 Makina Makina Satınalma, Satış,Ticaret Aktiviteleri özellikle Katı Yakıt Ticareti İthalat/İhracat, Elektronik İhale Seyfettin Ersen EROL Amerikadaniste.com Kurucu Ortak 1999 Makina Makina Muhendisligi IT Proje Gelistirme Girisimcilik Osman Kemal KADİROĞLU H.Ü. Nükleer Enerji Müh. Bl. Kurucu, Em. Öğ. Üyesi 1968 Makina Isı Opsiyonu Nükleer Mühendislik, eğitim, araştırma

5 Evrim BERK TÜPRAŞ Proje Mühendisi 2013 Makina Makina Mevcut Mevcut Serkan ÖZDEMİR 2000 Makina Makina Müh Arda AYTEKİN KTH Royal Institute of Technology Doktora Ogrencisi 2009 Makina Elektronik Makine, Kontrol (Arastirma) ATİLA GÜRSES ONDULINE AVRASYA A.Ş. PROJE VE TEKNİK UYGULAMA MÜDÜRÜ 1980 Mimarlık MİMARLIK YAPIM SİSTEMLERİ 12 YILLIK A'DAN Z'YE İNŞAAT DENEYİMİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI. HALEN, ÇATIDER VE TÜRKİYE İMSAD'DA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ Neslihan ULUSOY KUTUP PLANLAMA PEYZAJ MİMARLIK MÜH. İNŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ. ŞİRKET SAHİBİ 2000 Mimarlık ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMASI BÖLÜMÜ ÇEVRE ŞEHİRCİLİK, PLANLAMA, KENTSEL TASARIM, DANIŞMANLIK Müge YALÇIN Vodafone Yatırım Projeleri ve Bakım müdürü 2002 Mimarlık Mimar Beyza KASAPOĞLU ALAN Mimarlık ve Proje Yönetimi Kurucu Ortak/ Yüksek Mimar Mimarlık Fen Bilimleri Ens. Mimarlık Bölümü Bilgisayar Ortamında Mimari Tasarım Şantiye, ofis, yurtdışı, uygulama Şirket yönetimi Onur ALTINBAŞ Verifone Elektronik Genel Müdür 1999 Uçak Uzay Bilimleri Uçak Mühendisi

İTÜ KADIN-ERKEK SAYILARI İSTATİSTİKLERİ

İTÜ KADIN-ERKEK SAYILARI İSTATİSTİKLERİ İTÜ KADIN-ERKEK SAYILARI İSTATİSTİKLERİ KADIN ve ERKEK ÖĞRENCİ ORANLARI 1 9 8 7 5 3 2 1 94 6 91 9 89 9 1 11 FAKÜLTE BAZINDA ÜNİVERSİTE BÜNYESİNDEKİ KADIN ve ERKEK ÖĞRENCİ ORANI (LİSANS) 86 14 79 21 77

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ 1 Prof. Dr. Erhan BİRGİLİ Yönetim Kurulu Başkanı 04.04.2012 2 Mustafa Talat KATIRCIOĞLU Yönetim Kurulu Başkan Vekili 17.02.2012 3 Ahmet BEYAZ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür 01.04.2011 4 Ali ÇELİK

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

Anahtar teslim proje yönetimi

Anahtar teslim proje yönetimi Anahtar teslim proje yönetimi www.simora.com.tr simora simora Simora Mühendislik; 2011 yılında Türkiye de ve yurtdışında hizmet vermek amacıyla kurulmuş, her gerilim seviyesinde açık ve kapalı şalt işlemlerini

Detaylı

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 9132 Acil Durum ve Afet Yönetimi 2 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır.

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. KAMU BINALARI Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası 1 Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. A l a n ı 1 6 0 0, 0 0 m d i r. 004 Yılında Projesi

Detaylı

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANI Beton Teknolojisi Demiryolu İnşaatı ve İşletmeciliği Geoteknik Hazır Beton Teknolojisi İnşaat

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER

TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER Arkeoloji ve Sanat Tarihi 4 TS-1 Basın ve Yayın 4 TS-1 Coğrafya 4 TS-1 Coğrafya Öğretmenliği 5 TS-1 Dünya Dinleri 4 TS-1 Gazetecilik 4 TS-1 Görsel İletişim Tasarımı

Detaylı

RP362 İçsel Bilgilere Erişimi Olanlar Bilgi Raporu

RP362 İçsel Bilgilere Erişimi Olanlar Bilgi Raporu : CM : CM903 İhraççı Üye Kodu Sicil No : : CM Görev Başlangıç : : CM NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 12341690 AHMET FAİK PARALI ÜYESİ Hayır ÜYESİ 28/04/2014 08/05/2014 CM NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 12385221 KAMİL

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO 2017-2018 BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ Bölüm DERSİN ADI DERS SORUMLUSU SINAV TARİHİ SINAV SAATİ Ö.S. DERSLİK DERSLİK Elektrik 1 Türk Dili 2 Öğr.Gör. Aykut Çelik 21.05.2018

Detaylı

İTÜ ve YENİLENEN AR GE YAPILANMASI. Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK

İTÜ ve YENİLENEN AR GE YAPILANMASI. Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK İTÜ ve YENİLENEN AR GE YAPILANMASI Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 02.10.2015 2 GENEL DEĞERLENDİRME 72,5 72,5 74,9 67,1 2012 2013 2014 2015 02.10.2015 REKTÖRLÜK AR

Detaylı

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler Puan Türleri MF-1 MF-2 MF-3 PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler 1. Matematik (%16) 2. Türkçe (%11) 3. Fen Bilimleri (%8) 4. Sosyal Bilimler (%5) YGS LYS (LYS-1 ve LYS-2) 1. Fen Bilimleri

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS MÜFREDATLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS MÜFREDATLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS MÜFREDATLARI Banka 1 Türk Dili I 2 0 2 Banka 1 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 2 0 2 Banka 1 YABANCI DİL 1 2 0 2 Banka 1 BİLGİ VE İLET. TEK. 1 2 0 2 Banka

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ PROF. DR. EMİN TACER BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ PROF. DR. EMİN TACER BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ PROF. DR. EMİN TACER BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ 1 Ekonomik - Sosyal - Teknolojik - Politik Ekolojik DÜNYA Siyasi ve Ekonomik Birliktelik Çok Uluslu Şirketler Uluslararsı Sivil

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO 2015-2016 BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Bölüm DERSİN ADI DERS SORUMLUSU SINAV TARİHİ SINAV SAATİ Ö.S. DERSLİK Elektrik 1 Analog Elektronik Öğr.Gör. Erkam Tokgöz

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI YARIYIL SONU (FİNAL) SINAV TAKVİMİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI YARIYIL SONU (FİNAL) SINAV TAKVİMİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO 2015-2016 BAHAR YARIYILI YARIYIL SONU (FİNAL) SINAV TAKVİMİ Bölüm DERSİN ADI DERS SORUMLUSU SINAV TARİHİ SINAV SAATİ Ö.S. DERSLİK DERSLİK Elektrik 1 A.A.D.A Öğr.Gör. Nazan

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 21 Ekim 2016 Tarihi İtibariyle Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri. Yönetim Kurulu Üyeleri

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 21 Ekim 2016 Tarihi İtibariyle Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri. Yönetim Kurulu Üyeleri TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 21 Ekim 2016 Tarihi İtibariyle leri ve leri leri Adı-Soyadı MOHAMMED HARIRI Tüzel Kişi Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Başkanı Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta lendiği

Detaylı

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum yeri/tarihi : Trabzon, 1964 Askerlik Hizmeti : Tamamlandı, 1985 Medeni Durumu : Evli, 3 çocuk babası PROFESYONEL DENEYİM DEVLET/ ÖZEL SEKTÖR HİZMET TECRÜBELERİ NETAŞ 4G ve Kamu Acil

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği, Seri:IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ 1 Abdullah GÜZELDÜLGER Yönetim Kurulu Başkanı 03.02.2015 2 Aydın GÜNDOĞDU Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür 03.02.2015 3 İsmail GÜLER Yönetim Kurulu Başkan Vekili 03.02.2015 4 Mehmet Ali GÖKÇE Yönetim

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ 1 İsmail GÜLER Yönetim Kurulu Başkanı 03.02.2015 2 Abdullah GÜZELDÜLGER Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür 03.02.2015 3 Hüseyin ÇAKIR Yönetim Kurulu Başkan Vekili 03.03.2016 4 Bedri SAYIN Yönetim Kurulu

Detaylı

2009 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR

2009 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR 2009 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR BANKACILIK VE FİNANS SEKTÖRÜ 1. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 2. ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 3. ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Donanımı Operatörlüğü Operatörlüğü ve Teknikerliği

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1 BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 2

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1 BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 2 BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1 02.01.2017 09:00 İşletim Sistemleri B01 Öğr. Gör. Abdullah Günay 02.01.2017 11:00 Grafik ve Animasyon I B02 Öğr. Gör. Abdullah Günay 03.01.2017 10:00 Ofis Yazılımları B01 Öğr.

Detaylı

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Moleküler Biyoloji ve Genetik Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş ENSTİTÜ ADI: FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programın Adı Genel Kontenjan

Detaylı

DAS Satış Sonrası Hizmetler Ekibi

DAS Satış Sonrası Hizmetler Ekibi DAS Satış Sonrası Hizmetler Ekibi Orçun Urcan Satış Sonrası Direktörü GSM +90 530 391 63 59 orcun.urcan@dasoto.com.tr Sorumluluklar Satış sonrası ekibi lideri. Satış sonrası tüm hizmetlerin yönetilmesi

Detaylı

V. N. Karazin Harkov Devlet Üniversitesi

V. N. Karazin Harkov Devlet Üniversitesi V. N. Karazin Harkov Devlet Üniversitesi V. N. Karazin Harkov Devlet Üniversitesi Fakülte Program Lisans ($) Yüksek Lisans ($) Biyoloji Biyoloji 2300 2600 Biyoteknoloji ve Biyomühendislik 2300 Genetik

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

Birinci tur oylama sonucunda %60 barajını aşan bölüm/program/anabilim dallarında öğrenci temsilcisi olarak seçilen adayların isim listesi

Birinci tur oylama sonucunda %60 barajını aşan bölüm/program/anabilim dallarında öğrenci temsilcisi olarak seçilen adayların isim listesi Birinci tur oylama sonucunda %60 barajını aşan bölüm/program/anabilim dallarında öğrenci temsilcisi olarak seçilen adayların isim listesi Akademik Birim Adı Bolum Adı Oğrenci No Ad Soyad TARIM BİLİMLERİ

Detaylı

Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf 4 Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf

Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf 4 Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Denizcilik İşletmeleri Yönetimi 1 0 1 0 0 0 DEVLET KONSERVATUVARI Genel Müzikoloji 0 0 0 0 0 0 Türk Halk Müziği 0 0 0 0 0 0 Klarinet 0 0 0 0 0 0 Trombon 0 0 0 0 0 0 Gitar 0 0 0 0 0

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ HAVA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ HAVA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI Program: Uçak Teknolojisi (Mekanik Dalı) MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ Teori Uygulama I. Teori Uygulama 1306300 Fizik-II Z 2 1 1 2 2 1507602 İngilizce-II Z 8 6 2 7 7 II. 1868901 Havacılık İngilizcesi-I Z

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

Moleküler Biyoloji ve Genetik. Biyoloji Radyobiyoloji Sayısal

Moleküler Biyoloji ve Genetik. Biyoloji Radyobiyoloji Sayısal Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş ENSTİTÜ ADI: FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programın Adı Genel Kontenjan

Detaylı

T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İDARİ BİRİM KİMLİK KODLARI LİSTESİ

T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İDARİ BİRİM KİMLİK KODLARI LİSTESİ Sıra Birim Adı Birim Kimlik Kodu 1 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 53771667 2 REKTÖRLÜK OFİSİ (ÖZEL KALEM) 77230885 3 YÖNETİM REKTÖR YARDIMCILIĞI 51039126 4 ARAŞTIRMA VE PLANLAMA REKTÖR YARDIMCILIĞI

Detaylı

2007 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR

2007 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR 2007 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR BANKACILIK VE FİNANS SEKTÖRÜ 1. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 2. ZİRAAT MENKUL DEĞERLER A.Ş. 3. ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ http://muhendislik.sdu.edu.tr/endustri Ekim, 2012 Isparta SDÜ MF Endüstri Mühendisliği Bölümü 2012 2 ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Anabilim dalları ve programlarına yapılan başvuru ve kayıtlar 3 değişkene göre değerlendirilmiştir:

Anabilim dalları ve programlarına yapılan başvuru ve kayıtlar 3 değişkene göre değerlendirilmiştir: Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü eğitim öğretim yılına ait, Fen Bilimleri Enstitüsü ne yapılan başvuru ve kayıt bilgilerini içeren istatistik çalışması tamamlanmıştır. Anabilim dalları

Detaylı

Yiğit Akbaş Genel Müdür. Alp Sezer İdari ve Mali İşler Grup Müdürü. Gürdal Çiçek Muhasebe Müd. Satın Alma ve Lojistik Müdürü

Yiğit Akbaş Genel Müdür. Alp Sezer İdari ve Mali İşler Grup Müdürü. Gürdal Çiçek Muhasebe Müd. Satın Alma ve Lojistik Müdürü ORGANİZASYON YAPISI Yiğit Akbaş Genel Müdür Prof. Dr. Ahmet L. Orkan Hukuk Müşavirleri Yeminli Mali Müşavir Arzu Demirbilek Kurumsal İletişim ve Dış Ticaret Koordinatörü Dış İlişkiler ve Finansman Koordinatörü

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

: Girişimcilik ve Yatırım Projeleri Analizi : Prof. Dr. Emin KAHYA Basım Yılı : 2015 Yayınevi : Özkağıtçılık Basım A.Ş.

: Girişimcilik ve Yatırım Projeleri Analizi : Prof. Dr. Emin KAHYA Basım Yılı : 2015 Yayınevi : Özkağıtçılık Basım A.Ş. Eser İsmi : Girişimcilik ve Yatırım Projeleri Analizi : Prof. Dr. Emin KAHYA Basım Yılı : 2015 Özkağıtçılık Basım A.Ş. Eser İsmi : Personel Değerlemesi : Prof. Dr. Emin KAHYA Basım Yılı : 2016 Özkağıtçılık

Detaylı

EK-1 GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSİTİTÜSÜ YAZIŞMA KODLARI

EK-1 GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSİTİTÜSÜ YAZIŞMA KODLARI EK-1 GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSİTİTÜSÜ YAZIŞMA KODLARI B 30 2 GYE 0 00 00 00 GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ B 30 2 GYE 0 01 00 00 REKTÖRLÜK OFİSİ (ÖZEL KALEM) B 30 2 GYE 0 05 00 00 KURULLAR B 30 2 GYE

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Karadeniz Teknik Üniversitesi, Yan Dal ve Yaz Dönemi Yönetmeliği uyarınca 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında Yan Dal eğitim-öğretimine başvuru

Detaylı

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Aşçılık Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Et Endüstrisi

Detaylı

ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ. Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.

ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ ÜYE LİSTESİ. Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ÜYE LİSTESİ SIRA KURUMSAL ÜYELER 1 Accenture Danışmanlık Ltd. Şti. 2 Actecon Danışmanlık A.Ş. 3 Akbank Türk A.Ş. 4 Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 5 Alcatel - Lucent Teletaş

Detaylı

AKÜ Bolvadin Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Güz Dönemi Final Sınav Programı Not1: Sınav Tarih ve saatlerine dikkat ediniz

AKÜ Bolvadin Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Güz Dönemi Final Sınav Programı Not1: Sınav Tarih ve saatlerine dikkat ediniz AKÜ Bolvadin Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Güz Dönemi Final Sınav Programı Not1: Sınav Tarih ve saatlerine dikkat ediniz 18 Ocak Pazartesi 09:30 Banka 1 Yabancı Dil I 33-Ö.E.Tür/33-Ö.E.Tür 18 Ocak Pazartesi

Detaylı

2010-ÖSYS Puan Türü Yükseköğretim Lisans Programı * (MF-1, YGS-1) Aktüerya * (MF-2, YGS-2) Döküm Öğretmenliği * (MF-2, YGS-2) Kimya Öğretmenliği *

2010-ÖSYS Puan Türü Yükseköğretim Lisans Programı * (MF-1, YGS-1) Aktüerya * (MF-2, YGS-2) Döküm Öğretmenliği * (MF-2, YGS-2) Kimya Öğretmenliği * 2010-ÖSYS Puan Türü Yükseköğretim Lisans Programı * (, YGS-1) Aktüerya * (, YGS-2) Döküm Öğretmenliği * (, YGS-2) Kimya Öğretmenliği * (, YGS-2) Metal Öğretmenliği * (, YGS-2) Su Ürünleri Mühendisliği

Detaylı

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi 2017 medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi AŞ adına İmtiyaz Sahibi Ve Yönetim Kurulu Buşkanı Mustafa Üstün Genel Müdür Melis Üstün Satış Direktörü Hacer Yılmazer Kalafatlar hyilmazer@bilesim.com.tr Proje

Detaylı

SAATİ BÖLÜMÜ DERSİN ADI ÖĞRETİM ELEMANI

SAATİ BÖLÜMÜ DERSİN ADI ÖĞRETİM ELEMANI AKÜ Bolvadin Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Güz Dönemi Final Sınav Programı Not1: Olmayan derslerin ve sınav çakışmalarının en kısa sürede okul yönetimine bildirilmesi gerekmektedir Not2: Sınav Tarih ve

Detaylı

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE MĠMARLIK FAKÜLTESĠ, ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ, AKADEMĠK YILI ÖĞRETĠM PLANI

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE MĠMARLIK FAKÜLTESĠ, ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ, AKADEMĠK YILI ÖĞRETĠM PLANI T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE MĠMARLIK FAKÜLTESĠ, ĠNġAAT MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ, 20162017 AKADEMĠK YILI ÖĞRETĠM PLANI 1. YARIYIL 0010080035 INS101 Fizik1 3 1 3.5 6 Z 0010080003 INS103

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi

Detaylı

Meglio Tardi che Mai- Geç Olması Hiç Olmamasından İyidir felsefesi. Cengiz Yardibi,Ankara, +90-532-614-4199 (10 Tem 2016 ya kadar: +1-617-893-0946)

Meglio Tardi che Mai- Geç Olması Hiç Olmamasından İyidir felsefesi. Cengiz Yardibi,Ankara, +90-532-614-4199 (10 Tem 2016 ya kadar: +1-617-893-0946) Meglio Tardi che Mai- Geç Olması Hiç Olmamasından İyidir felsefesi kapsamında, öncelikle kendim için meşgale daha sonra yaşıtlarım ve gençler için örnek teşkil etmesi amacıyla geç başladığım bazı faaliyetler:

Detaylı

NOT : Sınav salonları, sınav günlerinde panolarda ve LCD televizyonlarda yayınlanacaktır.

NOT : Sınav salonları, sınav günlerinde panolarda ve LCD televizyonlarda yayınlanacaktır. Bilgisayar Programcılığı 1.Sınıf Matematik 50 23 Kasım 2015 Pazartesi 09:00 Öğr.Gör. M.Emin ASAN Bilgisayar Programcılığı 1.Sınıf WEB TASARIM TEMELLERİ 67 23 Kasım 2015 Pazartesi 11:00 Öğr.Gör. Sedat KUŞCAN

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi ABD Eğitimin Felsefesi, Sosyal

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 5199 4598 3R ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ,İNŞAAT, 13.09.2005 Yalova V.D. - 0010535291 2 7139 5894 3R ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ,İNŞAAT, 06.09.2010 Yalova V.D. - 0010535291

Detaylı

AÇIK İŞ POZİSYONLARI KASA GÖREVLİSİ REYON GÖREVLİSİ SEBZE MEYVE GÖREVLİSİ

AÇIK İŞ POZİSYONLARI KASA GÖREVLİSİ REYON GÖREVLİSİ SEBZE MEYVE GÖREVLİSİ KASA GÖREVLİSİ REYON GÖREVLİSİ C A R R E F O U R S A B A N C I T İ C A R E T M E R K E Z İ A. Ş. SEBZE MEYVE GÖREVLİSİ GÜVENLiK GÖREVLiSi TEMiZLiK GÖREVLiSi VASIFSIZ PERSONEL HASTA KABUL VE KAYIT PERSONELi

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Tarihi 07.08.07 Fakülte Kurulu Sayısı 5 07-08 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Çift Anadal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölümler Fen Bilgisi

Detaylı

PROJE ENERJİ İNŞAAT VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

PROJE ENERJİ İNŞAAT VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ. HES VE SANTRAL YERLEŞİM YERİ DERİVASYON TÜNELLERİ ÇIKIŞ AĞZI ADRES : Ceyhun Atıfkansu Cad. 1222.Sok.No : 15/2 Balgat / ANKARA PROJE ENERJİ İNŞAAT VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ. web : http://www.heseninsaat.com email

Detaylı

UZUNMEHMET ANADOLU LİSESİ LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI

UZUNMEHMET ANADOLU LİSESİ LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI LYS, 5 AYRI OTURUMDA GERÇEKLEŞTİRİLİR. İLGİLİ YERLEŞTİRME PUANLARI HESAPLANIRKEN, LYS NİN % 60 I, YGS NİN İSE 40 I KULLANILIR. OTURUMLA İLGİLİ AYRINTILAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

Civil Engineering Convention(CivilCon), ilki İstanbul Teknik Üniversitesi, Mühendisliğe

Civil Engineering Convention(CivilCon), ilki İstanbul Teknik Üniversitesi, Mühendisliğe 2 3 Civil Engineering Convention(CivilCon), ilki 2006 yılında MHK tarafından düzenlenmiş olan İnşaat Mühendisliği Seminerleri nin 2013 yılında revize edilen yeni halidir. Yeni adıyla beraber etkinliğin

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Anabilim dalları ve programlarına yapılan başvuru ve kayıtlar 3 değişkene göre değerlendirilmiştir:

Anabilim dalları ve programlarına yapılan başvuru ve kayıtlar 3 değişkene göre değerlendirilmiştir: Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2013 2014 güz dönemi eğitim öğretim yılına ait, Fen Bilimleri Enstitüsü ne yapılan başvuru ve kayıt bilgilerini içeren istatistik çalışması tamamlanmıştır.

Detaylı

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri

2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin. Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri 2008 2009 Yılları arasında Bölümümüz Öğrencilerinin Staj Yaptığı Kurumlar ve Çalışma Süreleri Kabul edilen Gün Sayısı STAJ YERİ 30 Trabzon İl Telekom Müdürlüğü 20 Yeni Sarp İnşaat 30 EPC Enerji ve Güç

Detaylı

Üniversite-Sanayi İşbirlikleri ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ -1-

Üniversite-Sanayi İşbirlikleri ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ -1- Üniversite-Sanayi İşbirlikleri -1-08.06.2017 -2- Üniversite-Sanayi İşbirlikleri Aytülü Sert, MBA Üniversite-Sanayi İşbirliği ve Ticarileştirme Birim Yöneticisi ODTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Canberk Sayın

Detaylı

T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM)

T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM) T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 8-9 ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM). SINIF. YARIYIL (GÜZ YARIYILI) 4 5 Fen Fakültesi Matematik 4++ 7 - Fen

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

10:00 Yapı Mühendisliğinde Nümerik Analiz FZ :00 Zararlı Ortamın Beton ve Metallere Etkisi. 13:00 Depreme Dayanıklı Çelik Yapı Tasarımı C1-029

10:00 Yapı Mühendisliğinde Nümerik Analiz FZ :00 Zararlı Ortamın Beton ve Metallere Etkisi. 13:00 Depreme Dayanıklı Çelik Yapı Tasarımı C1-029 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ FİNAL SINAV PROGRAMI PROGRAMI: YAPI 08 Haziran 2017 09 Haziran 2017 10:00 Yapı Mühendisliğinde Nümerik Analiz

Detaylı

UZMAN PERSONEL SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ

UZMAN PERSONEL SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ 1 HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ HİZMETİNDEN SORUMLU UZMAN PERSONEL SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ TARİHİ VE SAATİ Haşim AKKAYA Hukuk 09:00 ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ TARİHİ VE SAATİ Mehmet Şirin EKİN İstanbul

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Sıra No Yükseköğretim Lisans Programı 2010-ÖSYS Puan Türü 1 Aile Yardım ve Afet Yönetimi * (MF-3, YGS-2) 2 Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği *

Sıra No Yükseköğretim Lisans Programı 2010-ÖSYS Puan Türü 1 Aile Yardım ve Afet Yönetimi * (MF-3, YGS-2) 2 Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği * Sıra No Yükseköğretim Lisans Programı 2010-ÖSYS Puan Türü 1 Aile Yardım ve Afet Yönetimi * (MF-3, YGS-2) 2 Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği * (TM-2, YGS-6) 3 Aile ve Tüketici Bilimleri TM-2 4 Aile

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı .Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Ait En Son Payı (TL Ortaklı k dönemi ne Ait En Son Sermay e Payı (% Ediyor mu? (Evet/Hayı r 25.474.617,77 Doğan ler Grubu Holding Başkanı Evet 1,04 Evet Doğan Yayın Holding

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Aydınevler Mahallesi No:20 Küçükyalı Ofis Park Maltepe, İstanbul Tel: Fax:

Aydınevler Mahallesi No:20 Küçükyalı Ofis Park Maltepe, İstanbul Tel: Fax: Aydınevler Mahallesi No:20 Küçükyalı Ofis Park Maltepe, İstanbul Tel:0850 229 78 00 Fax: 0216 376 58 53 www.globaltower.com.tr GLOBAL TOWER A GENEL BAKIŞ Global Tower 2006 yılında Turkcell in %100 iştiraki

Detaylı

Kaydının Silindiği Öğretim Yerleştirilebileceği Öğretim Yükseköğretim Programı Süresi Yükseköğretim Programı Süresi

Kaydının Silindiği Öğretim Yerleştirilebileceği Öğretim Yükseköğretim Programı Süresi Yükseköğretim Programı Süresi ÖĞRETİM DİLİ YABANCI DİL OLAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ HAZIRLIK SINIFLARINDAN BAŞARISIZLIK NEDENİYLE KAYDI SİLİNENLERİN YERLEŞTİRİLEBİLECEKLERİ TÜRKÇE ÖĞRETİM YAPAN PROGRAMLAR (2010) Kaydının Silindiği

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Karadeniz Teknik Üniversitesi ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI - LİSANSÜSTÜ 28/03/2014 08:42-76127911/100/193

Detaylı

Ali AKDAĞ. .Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje Danışmanı.Bitirme Ödevi Danışmanı.Proje Dersi Danışmanı

Ali AKDAĞ. .Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje Danışmanı.Bitirme Ödevi Danışmanı.Proje Dersi Danışmanı Ali AKDAĞ İŞ TECRÜBESİ 2013 Eylül - Halen İşveren ve adresi İş alanı ve sektör Görev ve sorumlulukları Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Ders Görevi.Yapay Lifler.Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje

Detaylı