Diyalogta: Audi QR kodları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Diyalogta: Audi QR kodları"

Transkript

1 A7 S7

2 Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Teknoloji 34 Yenilikler 40 quattro 46 Dinamizm 36 Audi ultra 42 Audi Matrix LED Farlar 48 Asistan sistemleri 38 Audi connect 44 Performans 50 Kolaylık Donanımlar Diyalogta: Audi QR kodları Audi nizi daha yakından yaşayın: Akıllı telefonunuza bir QR uygulaması yükleyin ve ardından QR kodunu tarayın veya internet tarayıcınızda belirtilen linkten yararlanın. Diğer Hususlar 54 Dikkat çeken özellikler 66 Audi A7 3.0 TDI competition 76 Renkler 58 Stil Rehberi 68 S line 78 Jantlar 60 Audi ultra 70 Audi design selection 80 Koltuklar 62 Motorlar 72 Audi exclusive line 82 Dekoratif Aksesuarlar 64 S-Modeli 74 Audi exclusive 84 Audi Orijinal Aksesuarları 88 Teknik Veriler 92 Dizin 86 Audi nin Büyüleyiciliği 91 Ebatlar Büyüleyicilik bölümünde gösterilmiş olan araçların donanımlarını sayfa 96 da bulabilirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz.

3 4 Audi A7 Sportback Hiçbir şey düz bir çizgi kadar inandırıcı değildir. Bir Sedan ın sade görünümü, bir Avant ın açıkça görülen çok yönlülüğü ve bir Coupé nin atak dinamizmi eşsiz bir otomobil olan ve sportif yüksek performansı, görülmemiş yenilikte teknolojisi ve etkileyici verimliliği ile hayran bırakacak Audi A7 Sportback modelinde bir araya gelmektedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz.

4 6 Audi A7 Sportback Hiçbir şey çekici bir görünümden daha fazla motive edici olamaz. Saf tasarım, belirgin çizgiler. Audi A7 Sportback her milimetresiyle ilham verici. Tüm araç boyunca geniş yan marşpiyeler ile bir uyum içinde olan modele özgü dinamik bir çizgi uzanır. Bu çizgi sportifligi öne çıkarmakta ve her an atağa kalkacakmış gibi bir izlenim bırakmaktadır. Akıcı çizgilerden oluşan tasarımdaki mükemmel denge, dinamizm ve şıklık aracınızda yepyeni bir görünüm oluşturmaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. A7 Audi A7 Sportback

5 8 Audi A7 Sportback Beklenti dolu heyecanlı bekleyişi büyük bir coşkuya dönüştürecek olan olağanüstü ayrıntılar ile arttırılmış ve günümüzün çok ilerisinde yorumlanmış bir sportiflikte tasarlanmıştır. İlk olarak görünümüyle farlara bir agresiflik vererek güç katmakta olan yatay krom kirişli geniş ve düz Audi Singleframe in vurguladığı çarpıcı şıklığı ve farklı kalitesiyle etkiler. Ortaya çıkan tasarım gücün yansıtıldığı gözlerinizi alamayacağınız mükemmel bir görünümdür. Renkli ve kademeli difüzörlü kaslı arkadan görünümü, trapez şeklinde sportif ve şık egzoz çıkışları dahil özgün ve çarpıcı spoyler kenarlarına varana kadar tüm hatlarıyla çepeçevre güven vermektedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 de bulabilirsiniz.

6 Audi A7 Sportback Hiçbir şey her şeyi doğru yapmış olma duygusundan daha fazla motive edici olamaz. Yeni A7 Sportback yenilikçi araç konseptiyle ikna ediyor. Günlük kullanım pratiğiyle sizi şaşırtacak Coupé tarzındaki tasarımıyla, yukarı çok kalkan bagaj kapağından oluşan ilerici ve olağanüstü tasarımı ile kendini belli etmekle kalmaz, aynı zamanda litreye¹ varan bir motor hacmi sunar. Emotion fonksiyonelliktir. Her güne uygun bir otomobildir. Özel anlar için olan bir otomobildir. ¹ Ülkeye özgü oranları ve seçilen opsiyonel donanım olmadan temel araçla ilgili teknik özelliklerdir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 de bulabilirsiniz.

7 12 Audi A7 Sportback Çok çeşitli alüminyum jant seçenekleri tasarımları ile aracınıza özgü görünümler oluşturun. Standart dönüş sinyallerine dinamik görünümü ile ince LED arka farlar, araca güven uyandıran bir genişlik verirler. Farlar ve gündüz çalışan LED ışıklar 18 ayrı diyodu ile güçlü ışık çıkışı sağlar. Yolun optimum aydınlatması için Audi Matrix farlar opsiyonel olarak kullanılabilir. Markaya özgü tasarlanmış belirgin dış aynalar, dinamik ve şık genel görünümü ile uyum halindedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 de bulabilirsiniz.

8 14 Audi A7 Sportback Hiçbir şey kısa bir sessizlik anından daha rahatlatıcı olamaz. Yerinizi alın, bekleyin ve tadını çıkarın. İç ortam, dış tasarımdaki zarafeti tamamlamakta ve sıradışı iç tasarımla vurgulanmakta. İsteğe bağlı olarak kaliteli ahşap kaplamayla sunulur. Yalnızca bir iç mekan değil, aynı zamanda usta işi bir iç tasarım konsepti. Sürücü ve ön yolcu koltuklarını da kapsar ve güvenlik hissi verir. Orta konsol sürücüye doğru eğim yapar. Her şey görüş alanında ve kontrol altında. Diğerlerinin yanı sıra, alüminyum kaplamalı kumanda tuşları. Örneğin MMI dokunmatik ekranlı MMI navigasyon sistemi gibi, yeni nesil bilgi-eğlence sistemiyle birlikte. İlave sayısız kolay bağlantı özellikli Audi bağlantı hizmeti sunulmaktadır. MMI dokunmatik ekran sayesinde, tek dokunuşta sezgisel çalışabilme özelliği. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 de bulabilirsiniz.

9 16 Audi A7 Sportback Konforlu koltuklara arkanızı yaslayın ve rahatlayın. Sizi mükemmel şekilde sarmasını ve aynı zamanda farklı kalitede materyalleri hissedin. Sürücü ve ön yolcu için opsiyonel olarak hafıza fonksiyonlu ve kişiye özel hatları olan deri koltuklar alınabilir. Sportiflikten konforluya kadar olmak üzere ayarlanabilir ve hafıza fonksiyonu ile kaydedilip her zaman tekrar oluşturulabilir. Kişisel gelişim için bolca alan. Destekli katlanabilir orta kol dayama desteği ve geniş kapı içlerinde yeterince sayıda eşya koyma gözü. Arka koltuk arkalığı iki parça olarak teker teker tamamen öne yatırılabilir. Daha fazla konfor için. Ve yine de daha fazla bagaj alanı. Tamamen yatırılabilir arka koltuk arkalıkları sayesinde bagaj hacmi litreye¹ çıkarılabilir. Standart olarak sunulan elektrik kumandalı bagaj kapağı sayesinde elde edilen konfor ve geniş alan. ¹ Ülkeye özgü oranları ve seçilen opsiyonel donanım olmadan temel araçla ilgili teknik özelliklerdir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 de bulabilirsiniz.

10 Audi A7 Sportback Hiç bir şey onun sürüşünden daha güçlü değildir. Audi A7 Sportback güçlü ve aynı zamanda verimli TFSI ve TDI Motorlara sahiptir. İsteğe bağlı olarak sunulan sürekli dört tekerden çekiş quattro gücü çok iyi bir şekilde yola aktarır. Yolla buluştuğunda, yolların hakimi olur ve ok gibi öne atılır. Daha da dinamik ve seri sürüş için, aracın dengesi uyumlu bir şekilde entegre edilmiş arka spoyler ile desteklenir. Araç hızı saatte 130 km yi geçtikten sonra, istediğiniz anda düğmesine bastığınızda rüzgarlık otomatik olarak açılır. İyileştirilmiş çekiş gücü ve sportif estetik için. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 de bulabilirsiniz.

11 20 Audi A7 Sportback Görülen ve hissedilen sportiflik. Audi A7 Sportback olağanüstü dinamizmi ve bunun yanı sıra mükemmel verimliliği ile etkiler. Akıllı hafif yapısı yakıt tüketimini ve emisyon miktarını azaltır. Araç uzun süreli durduğunda, Start-Stop sistemi, otomatik olarak motoru kapatarak destek olur. Bunun yanı sıra, verimlilik programı, yakıt tasarrufu sağlayan sürüş tarzları hakkında bilgi verir. Bu bilgiler sürücü bilgilendirme ekranında kolayca okunabilir. Dahası, Audi drive Select daha yüksek verimlilik sunar. Konforlu sürüş modundan, spor sürüş moduna, beş ayrı sürüş modu arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Verimli sürüş modunda, daha da yüksek bir yakıt tasarrufu elde edebilirsiniz. S tronic ile birlikte kullanıldığında, serbest sürüş modunda bile, sürücü ayağını gaz pedalından çeker çekmez, motor rölanti devrine düşer. İlham verici sportiflik ve etkileyici verimlilik fikri aralıksız sürmekte. Eşsiz bir otomobilde gerçeğe dönen net çizgilerle. Audi A7 Sportback. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 de bulabilirsiniz.

12 Audi S7 Sportback Büyüleyici tasarım heyecan veren güç. Ilk görüşte aşk. Audi S7 Sportback gösterişli motor kaputunun altında, ön farlar özel tasarımlarıyla ışıldıyor. Güçlü kapı marşpiyeleri ile yanlardan kanatlandırılmış. Sonuç, safkan dinamizm vaad eden bir görünüm ki gerçekte olan da bu. 8 silindirli ve 331 kw motoru ile karşınızda baş döndürücü bir performans. Kullanışlılık, konfor ve verimlilikten fedakarlık yapmadan kendinden ödün vermeyen sportifliğin tadını çıkarın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 90 da bulabilirsiniz. S7 Audi S7 Sportback

13 24 Audi S7 Sportback Mühendislerimizden gelen en yüksek sportif performans. Karşı konulamaz hızlanma özelliği. Gaz pedalına hafifçe basıldığında.4.6 saniyede, 0 dan saatte 100 km hıza ulaşılır. Kolayca. Gücünü Alman mühendislik sanatının bir başyapıtından alan. 4,0 litre, V8 TFSI motor. Yenilikçi Audi silindir sınırsız gelişim teknolojisine sahip. Usta işi, verimli ve etkin. Yarım güç yüklemeli çalıştırma sırasında, sekiz silindirin dördü kendini açmıyor. Bu durum fark edilmiyor bile. Motor sessiz ve güçlü şekilde çalışmaya devam ediyor. Ve yakıt tüketimini düşük tuttuğu gibi, CO₂ (egzoz emisyonu) seviyesini de düşürüyor. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 90 da bulabilirsiniz.

14 26 Audi S7 Sportback Yatay çiftli krom kirişleri ve Audi S amblemi ile mükemmel kalitesini yansıtan Singleframe den başlayarak opsiyonel 20 inç alüminyum döküm jantların kolları arasından açıkça görülebilen S ye özgü siyah renkli fren kaliperlerine uzanan en ince ayrıntıya varana kadar bakışlarınızı ayıramayacağınız her detayında olağanüstü bir sportiflik yaşarsınız. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 90 da bulabilirsiniz.

15 Audi S7 Sportback Gözlerinizi alamayacağınız çekicilik. Varış noktasına hoşgeldiniz. İsteğe bağlı olarak sunulan Valcona hakiki deriden. Yüksek kaliteye sahip standart olarak sunulan elektrikli ayarlanabilir sürücü ve ön yolcu S spor koltukları. Koltuk başlıklarında kabartmalı S7 logosu. Sıradışı bel desteğiyle daha yüksek sürüş keyfi. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 90 da bulabilirsiniz.

16 30 Audi S7 Sportback Biner binmez yaşanan ilk adrenalin yükselmesi. Hissedilebilir ölçüde yüksek yarış atmosferini yaşamak; S7 logosu ve alüminyum vites değiştirme kollarıyla, 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon ile ellerinizin arasında. Mat perdahlı alüminyumdan dekoratif kaplamalar ile isteğe bağlı sunulan Carbon Atlas malzeme seçkin ve yüksek kalitelidir. Bütün bunların yanında, navigasyon, ses-müzik sistemi ve konfor özelliklerini sadece tek bir dokunuşla sezgisel kumanda etme. İsteğe bağlı olarak sunulan MMI dokunmatik ekranlı MMI Navigasyon sayesinde. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 90 da bulabilirsiniz.

17 32 Audi S7 Sportback Audi S7 Sportback, kusursuz sportif sürüş için hazır, siz de hazırsanız direksiyonun başına geçin ve dinamizmi en güzel şekliyle yaşayın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 90 da bulabilirsiniz.

18 34 Yenilikler >>> Audi tron CO₂ emisyonu azaltılmış araç kullanımının geleceği. >>> Audi connect Ağa bağlanmış araç kullanımının geleceği. >>> Tasarım Geleceğe yeni formlar verir. >>> Audi ultra Verimli teknolojilerin geleceği. durch Technik. >>> quattro Dört tekerden çekişin geleceği. Dünya devamlı değişmektedir. Teknolojik gelişme devamlı olarak çok hızlı bir şekilde ilerlemekte ve bu sayede size özellikle araç kullanımında gittikçe daha fazla olanak sunulmaktadır. Hayatınıza renk katacak teknolojiyi size vermek amacıyla teknoloji ile bir adım önde olma düşüncemizle sadece günümüzdeki ve gelecekteki araç kullanımı ile ilgili beklentilerinizi karşılamak değil, aynı zamanda onları daha da aşmamız için bu gelişmeyi önemli ölçüde birlikte şekillendiriyoruz.

19 36 >>> Aerodinamik Aerodinamik verimlilik için mümkün olan en iyi formu oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen araç çizgilerinin, araç taban altının ve spoyler kenarlarının tutarlı aerodinamik tasarımı sayesinde sağlanan sürüş dirençlerinin daha az olmasının yanı sıra daha fazla verimlilik oluşmaktadır. Ancak bu verimlilik yuvarlanma direnci azaltılmış lastikler ile de sağlanmaktadır. Bunların tümü Audi rüzgar kanalında 300 km/h lik bir hıza kadar test edilmiştir. >>> Enerji geri kazanımı Frenler, fren enerjisinin geri kazanılmasıyla yani enerji geri zamanımı ile daha verimli bir sürüş sağlamaktadırlar. Frenleme ve gaz kesme safhaları esnasında oluşan hareket enerjisinin bir kısmı araç şebekesi aküsünde geçici olarak toplanmakta ve hızlanma safhalarında kullanılmaktadır, bu sayede her kontak açıp kapamada %3 e varan yakıt tasarrufu sağlanmaktadır. Audi ultra Mükemmel karma. Verimli teknolojilerin geleceği. Audi ultra >>> Şanzıman uzmanlığı Daha iyi şanzıman tahvil oranları sayesinde daha iyi verim değerleri. Büyük bir tork, özellikle büyük viteslerde tahvil oranının daha uzun yapıla-bilmesini sağlamaktadır. Yakıt tüketimini azal-tan, ama sürüş performansını ve sportiflik üzerine neredeyse hiç hissedilir etkisi olmayan düşük devirlerde güçlü bir çekiş için. >>> Hafif yapı uzmanlığı Daha az ağırlık, daha fazla tasarruf, daha fazla kuvvet ve dayanıklılık anlamına gelir. Audi hafif yapı tarzı kaporta hafif yapısından başlayarak günümüzde hemen hemen tüm bölümlerde kullanılmaktadır ve alüminyum, karbon ve magnezyum gibi tamamen yeni malzemeler, akıllı tasarım prensipleri ile kaynakları koruyan üretim süreçlerini bir genel konsept şeklinde bir araya getirmektedir. Bir Audi üretmek çok karmaşıktır. Ancak buna rağmen tüm modeller için basit bir prensip olan emisyonları azaltan birliktelikler oluşturmak için aracın tüm yapı elemanları kesinlikle birbirleri için çalışırlar prensibi geçerlidir. Bu temel ilkeye uyarak seksenli yılların sonunda Audi hafif yapı tarzı ve devrim yaratan Audi Space Frame (ASF) ile başlayan günümüzdeki içinden çıkılamayan ağırlık sarmalındaki şu geriye dönmedir: Her hafif yapı elemanı yine boyutları azaltılabilecek diğer yapı elemanlarına etki etmesidir. Bu şekilde araçlarımızı daha verimli ve kaynakları koruyacak şekilde yapmak için mevcut formlar ve malzemeler fonksiyonelliği, mümkün olan en düşük ağırlığı ve üretim süreci ile ilgili olarak sürekli yeniden iyileştirilirler. Günümüzde ve gelecekte karbondioksit emisyonunun azaltıldığı araç kullanma yolunda olmak için buna ilaveten sürüş dinamizminin arttırılması, yüksek kompresyon, daha verimli yanma ve daha az karbondioksit emisyonu olması için bir Audi de örneğin enerji geri kazanım sistemi ve start-stop sistemi veya ilerici ve verimli ileri teknoloji motorları gibi verimlilik teknolojileri gittikçe daha fazla uygulanmaktadır. >>> Motor uzmanlığı Motor sektöründe verimli teknolojiler ile Audi ultra dan güçlü ve verimli tahrik sağlanmaktadır. Örneğin Audi cylinder on demand (gerektiği kadar silindirin çalışması) ve Audi valvelift sistemi motorun daha az enerji tüketmesini sağlamakta veya clean dizel teknolojisi ile emisyonlar düşürülebilmektedir.

20 38 Audi connect Ağa bağlanma & Navigasyon İlgi duyulan yerler arama (POI) Google ¹ veri bankasında sesli komutlu. Online trafik bilgileri Dinamik rota yönlendirmesini ayrı ayrı yol bölümlerinin aynı anda alınan ve verilen trafik bilgileri ile tamamlar. myaudi veya Google Maps ¹, ³ üzerinden hedef girilmesi İsterseniz navigasyon hedeflerinizi rahatça bilgisayardan planlayabilirsiniz. myaudi ve Google Maps ¹ kişisel navigasyon hedeflerinin araca gönderilmesini sağlar. Yola çıkılırken bunlar rahatça hedef yani gideceğiniz yer olarak alınabilir. myaudi Kişisel kumanda merkeziniz. internet sayfasından bir kez yapılacak kayıttan sonra şifre korumalı olarak Audi connect tarafından desteklenen hizmetleri isteklerinize göre bir araya getirmeyi, yönetmeyi ve rahatça evden yapılandırmanızı sağlar. Bu hizmetlerin birçoğu Audi MMI connet uygulaması üzerinden akıllı cep telefonunuz (4.0 dan itibaren Android veya ios 6 dan itibaren) yollarda kullanabilirsiniz. myaudi özel hedefleri² Navigasyon sistemi kişisel yol atlası olarak kişisel ilgi duyulan yerler (POI) listelerini myaudi portalı üzerinden araca alır. İletişim Ülke bilgileri² Örneğin sınırdan çıkıldığında geçerli hız sınırları, paralı yol ücretinin ödendiğine dair etiket yapıştırma yükümlülüğü, vs. Navigasyon resim kitapçığı Resimlerinizin GPS verileri sizi gideceğiniz yere götürür. Yakıt fiyatları Gideceğiniz yerdeki veya yakınınızdaki en uygun yakıt istasyonlarını görürsünüz. Park yeri bilgileri Park yerleri ve kapalı otoparkları aramada yardımcı olur. Mevcut olduğu takdirde fiyatlar ve güncel olarak henüz boş olan park yerleri gösterilir. WLAN-Hotspot Taşınabilir son kullanım cihazlarınızı internete bağlar. ler² Audi MMI ye aktarılır ve konforlu bir şekilde sesli olarak okutulabilir. Mesajlar (SMS)⁴ Kısa mesajlar (SMS) konforlu bir şekilde sesli olarak okutulabilir veya söyleyerek yazdırma fonksiyonu ile yazdırılabilir. Twitter a erişim Twitter haberler hizmetini Cockpit e entegre eder. Sesli söyleme ve diğer konforlu metin fonksiyonları ile birliktedir. c Google Earth ¹ ve Google Street View ¹ ile Navigasyon Yüksek çözünürlüklü hava fotoğrafları ve uydu resimleri, fotoğraflar ve adres bilgileri sayesinde sizi daha kolay gideceğiniz yere götürür. Harita güncelleme hizmeti² Teslim edilen harita versiyonu altı ayda bir olmak üzere birbirini takip eden 5 navigasyon güncellemesi ile güncellenebilir. Audi connect ile birlikte güncelleme online olarak araçta yapılabilir. Akıllı telefonun sözlü komutuna erişim⁵ Örneğin Siri (iphone 4s den itibaren). Çok fonksiyonlu direksiyondaki sözlü iletişim tuşunu uzun süre basılı tuttuğunuzda seyir halinde de Bluetooth üzerinden bağlı olan akıllı telefonunuzun sözlü komutuna direkt erişebilirsiniz. Komut verme Audi nizin mikrofonu ve hoparlörü vasıtasıyla güvenli ve rahat bir şekilde gerçekleşir. Audi connect Ağa bağlanmış araç kullanımının geleceği. Dünya size sayısız olanaklar sunmaktadır. Opsiyonel Audi connect tarafından desteklenen hizmetler sayesinde bu çok sayıdaki olanağı Dünya nın bir çok yerinde sezerek kolayca ve rahatça bir düğmeye basarak size özel uyarlanmış şekilde dijital olarak ve doğrudan Audi nize alabilirsiniz. Bilgi ve multimedya sistemi Hava durumu İstenilen yerin hava tahminleri ve haritaları. Online Medya Streaming⁶ Akıllı telefon eklentisi sayesinde tüm kişisel radyo hizmetlerine, dünyadaki radyo istasyonlarına ve milyonlarca müzik parçasına erişim imkanı sağlayan müzik streaming hizmetlerine erişilir. Ayrıca akıllı telefonda yüklü olan müzik parçalarına erişim sağlanır. Online haberler (kişiye özel) Güncel dünya olayları ile ilgili metinler ve resimler, okuma fonksiyonlu, bireysel olarak konfigüre edilebilir. ¹ Google ve Google logosu Google Inc. kayıtlı markalarıdır. ² MMI touch olan opsiyonel MMI navigasyon plus öğesidir. ³ Google Maps ile hedef girişi için bir Google Hesabı gerektir. ⁴ Ön şart: Cep telefonu Bluetooth-protokol MAP e sahip olmalı (Message Access Profile). Uyumlu cep telefonları hakkındaki bilgileri Audi yetkili satıcınızdan veya adresinden alabilirsiniz. ⁵ Sözlü iletişim sistemi dahi MMI touch olan opsiyonel MMI navigasyon plus ve ayrıca çok fonksiyonlu direksiyon gereklidir. ⁶ Kesin piyasaya sunuş tarihi hakkında Audi Yetkili Satıcınızdan bilgi alabilirsiniz. Ülkeye özgü kullanılabilirliğe bağlıdır. Kullanım için genelde bir medya Streaming hizmetinde bir hesabınız olmalıdır. Bu, beraberinde ek masraflar oluşturabilir. Kullanılabilirlik, ekran görüntüsü ve hizmetlerin ücretleri ülkeye, modele, cihaza ve tarifeye göre değişir. Daha ayrıntılı yasal bilgileri ve kullanım önerilerini sayfa 97 de ve adresinde bulabilirsiniz. Seyahat bilgileri Görülmeye değer yerler hakkında bilgiler ve bunları navigasyon hedefi olarak alma fonksiyonu ile birliktedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyon değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz.

21 40 Çekiş kuvveti sürekli olarak dört tekerin tümüne dağıtıldığı için yola tam hakim olunur. Hidrolik lamelli kavrama ile arka aks daima duruma göre ve daima seçmeli olarak değişken kumanda edilir. quattro ile sürüş stabilitesi, dinamizm ve ataklık yeniden yaşanır ve arkadan kayma ve önden kaymaya ters yönde etki edilir. Çekişin arttırılması ve ilerleme kuvvetinin iyileştirilmesi içindir. Her yolun üstesinden gelir. Virajlarda, düz yollarda ve her zeminde olmak üzere kendi hedefini daima göz önünde bulundurur. Yolda ve kafanızda yer tutuşu konusunda hayran bırakmak içindir. quattro quattro Yol izleri. quattro ile.

22 Audi Matrix LED Farlar Audi Matrix LED Farlar İyi Görür. Karanlık görecelidir. Opsiyonel Audi Matrix farlar ile gece gündüze dönüşür. Yeni far teknolojisi gün ışığına benzer bir ışık rengine sahiptir. Virajlar önceden görülecek şekilde aydınlatılır. Araçlar algılanır ve yeni Audi A7 nizin ışık dağılımı duruma uygun olarak size göre uyarlanır. Bunu sağlayan çok sayıda sensör ve bir kameradır. Ve kısılabilir, yenilikçi bir şekilde düzenlenmiş ve ayrıca görünüş olarak da oldukça şık olan LED ler sayesinde. Audi Matrix LED farlar sadece geceleri hayran bırakmaz, aynı zamanda gün içerisinde de bazen noktasal bazen çizgi şeklinde değişen ışıklar ile çarpıcı bir dış görünüm sunar. İlgili duruma mükemmel şekilde uyarlanır. Farların geleceğini gösterir ve her bakışta yeniden hayran bırakır. İyi Görünür. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz.

23 44 Performans Performans Azami kuvvet. Azami kullanılır. Her hareketin bir başlangıcı vardır. Onu harekete geçiren şey bir fikirdir. Audi A7 aracınızın motorları da yakıt tüketimin azaltılmasının yanı sıra gücün arttırıldığı bir başlangıç ateşlemesini temel almaktadır. Bu kaçınılmaz çelişkiyi devrim yaratan iki motor teknolojisi olan TDI ve TFSI de birleştiriyoruz. Her ikisini tanıyın ve sizi en fazla harekete geçiren motoru seçin. Audi cylinder on demand Silindir kapakları da akıllı olabilir. Audi cylinder on demand bunu kanıtlamaktadır. Yarım yük aralığında TFSI motorun sekiz silindirinin dördü otomatik olarak devreden çıkmaktadır. Bu durum geçiş hissedilmeden ve sürüş dinamiği olumsuz yönde etkilenmeden yakıt tüketimini düşürmeye ve emisyonları azaltmaya yardımcı olmaktadır. TDI Audi TDI motorları direkt püskürtme ve turboşarj kombinasyonu ile sabit bir kuvvet artışı ile birlikte tüm devir sayısı aralığı boyunca yüksek tork sayesinde olağanüstü performans sağlarlar. Emisyonu azaltılmıştır ve yakıt tüketiminde alışılageldiği gibi tasarrufludur. Ancak her yolda azami performansı elde edebilmek için hayran bırakan bir dinamizmi vardır. TFSI Audi TFSI motorları çok yüksek bir sıkıştırma sağlar. Sonuç olarak en iyi güç kapasitesinin yanı sıra mükemmel verimlilikleri vardır. Motor hacmi yerine turboşarjlı hava beslemesi kullanılması sayesinde aracın hareketsiz durumundan itibaren kendini belli eden bir kuvvet artışı sağlayan etkileyici dinamizm aynı kalırken motor büyüklüğü ve ağırlığı belirgin şekilde azaltılmaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz.

24 46 Dinamizm >>> Audi drive select Audi drive select ile A7 Sportback modelinin sürüş özelliklerini sportif, konforlu, dengeli, tasarruflu veya tamamen size özel olmak üzere düğmeye basarak kişisel ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz. >>> Uyarlanabilir havalı süspansiyon Elektronik ayarlanabilir havalı süspansiyon dört tekerleğin her birine ayrı etki eder ve çok fazla yük olduğunda dahi sürüş özelliğinin olumsuz yönde neredeyse hiç etkilenmemesini sağlar. S modeli için daha sert süspansiyonu olan sportif seçenek olarak da alınabilir. >>> Dinamik direksiyon Dinamik direksiyon hıza bağlı bir direksiyon aktarma oranı ayarı ile sürüş dinamiğini ve sürüş konforunu arttırır. >>> tiptronic Dinamik vites değiştirme programı (DSP) olan 8 vites kademeli otomatik şanzıman hissedilebilir bir çekiş kuvveti kesilmesinin yaşanmadığı daha hızlı bir vites değiştirme sağlar. >>> S tronic Sportif ve verimli çift kavramalı şanzıman size hissedilebilir çekiş kuvveti kesilmesi olmadan şimşek hızında vites değiştirme işlemleri sağlar. Dinamizm Dinamizm, Sizi bir daha bırakmayan. Aracınıza binin. Emniyet kemerini bağlayın. Nereye giderseniz gidin heyecan verici dinamizmi yaşayın. Zira biliyorsunuz ki Audi A7 nizle size tüm yollar açıktır. Yönünüzü, vites türünü ve hızınızı belirleyin. Aracınızın her mesafede en iyisini elde etmesi için yeterli olan özelliklerinin ve özgürlüğünün keyfini çıkarın. >>> quattro Sürekli dört tekerden çekiş sistemi daha fazla çekiş ve dinamizm için çekiş kuvvetlerini sürüş durumuna bağlı olarak her bir tekere ayrı dağıtır. >>> Spor diferansiyelli quattro Elektronik ayarlanabilir spor diferansiyeli olan sürekli dört tekerden çekiş sistemi quattro yüksek ataklık ve hayran bırakan bir sürüş dinamizmi sağlar. >>> Seramik fren Ön ve arka aksta bulunan seramik frenler her sürüş durumunda etkileyici bir fren performansı sağlarlar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. Modelinizde hangi donanımın standart veya opsiyonel olarak alındığını sayfa 92 den itibaren olan dizinden öğrenebilirsiniz.

25 48 Asistan sistemleri >>> Audi pre sense basic Kaza tehlikesi oluşturan bir durumda önleyici yolcu koruması ile ilgili önlemleri uygular. Asistan sistemleri Nereye olursa olsun >>> Kameraya dayanan hız sınırı göstergesi Hız sınırlamalarını algılar ve sizi sürücü bilgilendirme sistemi ve ön cam sanal göstergesi üzerinden bilgilendirir. >>> Uyarlanabilir hız sabitleme sistemi ve Audi ön pre sense Önden giden araçları gözlemler ve mesafeyi otomatik olarak önemli ölçüde sabit tutar. İyi bir duygu yaşanarak gidilir. >>> Audi active lane assist Algılanan yol sınırlama çizgileri olduğunda şeritte kalınması için yumuşak direksiyon müdahaleleri ile sizi destekler. >>> Audi side assist ve Audi arka pre sense Şerit değiştirirken sizi destekler ve tehlikeli bir arkadan çarpma algılaması durumunda önleyici koruma önlemlerini uygular. >>> Audi Matrix LED farlar Daha fazla güvenlik için yolu saptarlar ve tamamen yeni düzende yerleştirilmiş LED ler ile duruma göre aydınlatırlar. Audi A7 Sportback aracınızdaki asistan sistemler ile. Her yolculuk başkadır. Ancak biri tüm yolculuklarda aynıdır ve bu her Audi nin yaşattığı korunma duygusudur. Audi A7 Sportback aracınızdaki tüm sürücü asistan sistemleri yolculuğunuzda sizi destekler ve yollarda daha fazla konfor sağlar. En önemli sürücü asistan sistemlerini tanıyın. >>> Gece görüş asistanı Gece sürüşlerinde entegre edilmiş termal bir kamera ile algılanan yayaları ve büyük vahşi hayvanları işaretlenmiş şekilde göstererek konforu arttırır. >>> Park asistanı Park ederken veya parktan çıkarken direksiyon çevirmeyi üstlenerek destekler. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. Modelinizde hangi donanımın standart ya da opsiyonel olduğunu dizinde sayfa 92 den itibaren öğrenebilirsiniz. Lütfen şunları dikkate alın: Sistemler sadece sistem sınırları dahilinde çalışırlar. Sürüş esnasında sürücüyü desteklerler. Trafikteki sorumluluk ve gerekli dikkat tamamen sürücüye aittir.

26 50 Kolaylık >>> Car Çok az sayıda el müdahalesi ile sürücü asistanı sistemleri, araç ayarları ile klima ve servis fonksiyonlarını MMI radyo dan çok rahat kumanda edebilir ve değiştirebilirsiniz. >>> Medya Müzik kutusu, takılmış SD kartları, Audi müzik arayüzü, CD ler veya DVD ler gibi mevcut tüm medya kaynaklarına dayanan müzik koleksiyonunuzun kapaklarını gösterebilirsiniz. >>> Audi connect MMI navigasyon pluk ve MMI touch fonksiyonu ile Audi connect tarafından desteklenen tüm opsiyonel hizmetleri hızlı ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sezerek MMI kullanılması sayesinde internete dayanan fonksiyonlara erişim etkileyici ve karmaşasızdır. >>> MMI touch MMI touch fonksiyonu ile multimedya arayüzü yapı elemanlarının kullanımı daha kolaydır. Dokunmatik mouse (touchpad) sadece bir parmak ile dahi kullanılabilir. >>> Navigasyon MMI navigasyon pluk ve MMI touch fonksiyonu üzerinden üç boyutlu harita görünümü ve üç boyutlu görmeye değer yerler ve özgün binalar gösterimi ile gideceğiniz yerlere daha konforlu varabilirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. Modelinizde hangi donanımın standart ya da opsiyonel olduğunu dizinde sayfa 92 den itibaren öğrenebilirsiniz. >>> Telefon Eller serbest konuşma tertibatı üzerinden güvenli ve konforlu telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. MMI de rehberinizdeki kişileri rahatça seçebilir veya telefon numarasını sezerek MMI touch fonksiyonu üzerinden girebilirsiniz. Kolaylık MMI akıllı, kişiye özel ve sezgiseldir. Azaltılmıştır. Kolaydır. Mantıklıdır. Taşınabilir bilgi ve multimedya dünyasının yeniden tanımlanan arayüzüdür (MMI). Telefon edilebilir, navigasyon veya Audi connect üzerinden interneti kullanabilirsiniz. Tabi ki sesli komutlu kumanda sayesinde çok sezgisel, çok fonksiyonlu ve çok konforludur. Audi A7 Sportback aracınızdaki MMI ile her şeyi eliniz ile çok kolay kullanabilirsiniz.

27 52 Donanımlar Sizin kadar eşsiz. Donanım özellikleri olan. Sportiflik, konfor, tasarım, fonksiyonellik dahil Audi niz ile ilgili hangi beklentileriniz olursa olsun size bol miktarda kişiselleştirme olanakları sunar. Audi donanım seçenekleri çok çeşitli ve farklı kalitededir ve tamamen ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz.

28 54 Dikkat çeken özellikler Her ayrıntısında yüksek kalite. Seçeneklerinizin küçük bir görünümü. Audi A7 Sportback, Bir bakışta insanın aklını çelen yüksek donanım çeşitliliği ve donanım kalitesiyle, sıradışı bir araçtır. Sayısız yenilikleri, konfor özellikleri ve asistan sistemleriyle her bir yolculuğu özel kılar. Diğer bir çok dikkat çeken özelliklerinden ilham almamanıza imkan yok. 1 Seramik fren¹ Önde ve arkada karbon elyafı ile güçlendirilmiş seramik disk frenleri, içten havalandırmalı ve delikli fren disklerinde özel olarak geliştirilmiş soğutma kanalları olan 19 inç yüksek performanslı fren sistemidir; fren kaliperleri cok parlaktır, antrasit renklidir, önde Audi ceramic yazısı ile birliktedir. 2 Audi Matrix LED Farlar Yenilikçi teknoloji çok iyi uyarlanabilen bir ışık dağılımı için bir kamera sistemini LED ışık kaynakları ve hassas bir optik ile bir araya getirmiştir. Karşıdan gelen ve önden giden araç sürücülerinin gözleri kamaşmayacak şekilde bunların aralarındaki ve yanlarındaki diğer tüm bölgelerin tam olarak aydınlatılmasına devam edilir. 3 Audi telefon kutusu² Ön orta kol dayaması bölgesindeki üniversal cep telefonu koyma yerine cep telefonunun yerleştirilmesiyle araçta çekiş kalitesi iyileştirir Bluetooth üzerinden 2 cep telefonu bağlantısı ile telefon görüşmesi yapılmasını sağlar. Cep telefonunun dış antene bağlanmasıyla iç mekanda SAR radyasyonun daha az olması sağlanmaktadır. USB bağlantısı üzerinden ve MMI navigasyon plus ile MMI touch ile kablosuz şarj olanağı bulunmaktadır. (Qi-Standard)³ Sensör kumandalı bagaj kilidini açma sistemi dahil akıllı anahtar Arka tampondaki bir sensör ilgili ayak hareketinin (tekme hareketi) algılanmasından sonra arka bölgede bir akıllı anahtar aramayı harekete geçirir. Anahtar algılanırsa, bagaj kapağı açılır. 1 Modele özgü standart ve isteğe bağlı donanımları lütfen sayfa 92 den itibaren dizinden alın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 de bulabilirsiniz. 5 Bang & Olufsen gelişmiş ses sistemi Subwoofer ve her birinin kendi amplifikatör kanalı dahil 15 hoparlörlü Surround ses çıkışına sahiptir. Alüminyumdan parlatılmış hoparlör muhafaza kapakları ve her oturma yerinde sesin mükemmel duyulması için otomatik olarak dışarı çıkan ses göbekleri ve özel telefon görüşmeleri için gizlilik fonksiyonu mevcuttur. 4 5 ¹ Lütfen ulusal Audi web sayfanızdaki seramik fren ile ilgili özellikleri dikkate alın veya Audi Yetkili Satıcınıza danışın. ² Uyumlu cep telefonları hakkındaki bilgileri Audi yetkili satıcınızdan veya internet sayfasından öğrenebilirsiniz. ³ Ülkenizde kullanılabilirliği ile bilgi almak için Audi yetkili satıcınıza başvurun.

29 56 Dikkat çeken özellikler 1 Audi akıllı telefon arayüzü¹, ² Audi akıllı cep telefonu arayüzü akıllı cep telefonunuzu Audi nize bağlar. Akıllı cep telefon içeriklerinizi kablosuz olarak USB üzerinden doğrudan MMI ekran getirir. Navigasyon, telefon, müzik ve seçilen Third-Party uygulamaları MMI düğmesi ve sesli komut üzerinden konforlu bir şekilde kullanılabilir.³ MMI touch fonksiyonlu MMI Navigasyon plus Multimedya fonksiyonu ve sezgisel kullanım; Birçok görülmeye değer yer ve şehir modeli göstergesi ile yüksek çözünürlüklü 8 inç renkli ekranı olan 3D- harita gösterimli navigasyon sistemi. MMI-Arama: Hızlı, sezgisel kullanım, el yazısı algılamalı hedef girme ve haritada serbest hareket etme ile yakınlaştırma, doğal ses ile bir cümlede adres girme sayesinde bilgi ve multimedya sisteminin kolay kullanılması 3 Head-up gösterge ekranı Opsiyonel olarak asistan sistemlerdeki sürücü ile ilgili bilgileri, navigasyonu veya uyarıları ön camda doğrudan sürücünün görüş alanına verir. 4 Park asistanı⁴ Ultrasonik sensörler aracılığıyla yol boyunca uygun park yerlerini arar, park ederken ve parktan çıkarken direksiyonu hemen hemen otomatik olarak çevirerek destekler. Yola dik ve paralel park boşlukları için uygun park etme yolu ve parktan çıkma yolu hesaplanır. 3 Modele özgü standart ve isteğe bağlı donanımları lütfen sayfa 92 den itibaren dizinden alın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 de bulabilirsiniz. 4 5 ¹ Audi Akıllı telefon arayüzünde görüntülenen içerik ve özelliklerden akıllı telefon üreticileri sorumludur. ² Ülkenizde kullanılabilirliği ile bilgi almak için Audi yetkili satıcınıza başvurun. ³ Akıllı telefonunuzun uyumluluğu hakkında, cep telefonu üreticisine başvurun. ⁴ Lütfen şunları dikkate alın: Sistemler sadece sistem sınırları dahilinde çalışırlar ve sürücüyü desteklerler. Trafikteki sorumluluk ve gerekli dikkat sürücüye aittir. ⁵ Yasal bilgiler ve kullanım talimatları ile bilgiler için sayfa 97 ye bakınız. 5 Audi tablet, arka koltuk multimedya sistemi dahil⁵ Hareket halindeyken sisteme tam entegre edilmiş modem girişi ile internet erişimi sağlayan bilgi-eğlence sistemi, yansımasız dokunmatik 10,1 inç HD ekran Audi Tabletlerin (1.920 x piksel yayın), hafıza: 32 GB ve Mikro SD desteği mevcuttur.

30 58 Stil Rehberi Bir çok karakter vardır. Bunlardan ikisi şunlardır. Bir Audi yi sizin Audi niz yapan nedir? Bunu ancak tamamen ihtiyaçlarınıza uyarlanmış bir donanım yapar. Daha fazla sportiflik mi yoksa daha fazla şıklık mı istiyorsunuz? Aracınıza hayalinizdeki görünümü vermek için size çok sayıda esinlenebileceğiniz olanak sunulmaktadır. Audi A7 Sportback Metalik Mistik Siyah Audi Matrix LED Farlar 5 kollu bıçak tasarımlı Alüminyum döküm Audi spor jantlar mat titan görünümlü, parlatılmış¹, ² Ön spor koltuklar Valcona deri flint gri Audi exclusive hava yastığı kapağı dahil deri paketi¹ Audi S7 Sportback Sedefli sepang mavi Dinamik sinyal lambalı LED arka farlar 5 çift kollu tasarımlı alüminyum Audi spor döküm jantlar¹ Sırtlıklarda kontrast dikişli ve S7 baskılı siyah Valcona deri S spor koltuklar Alüminyum/siyah Beaufort ahşabı dekoratif aksesuarlar¹ Siyah piyano rengi dekoratif aksesuarlar¹ Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. ¹ Bir quattro GmbH sunumudur. ² Jantlarla ilgili teknik bilgiler sayfa 90 da verilmiştir.

31 60 Audi ultra Maksimum verimliliğin Audi de bir adı vardır. Audi A7 Sportback ultra modeli tip serisinin en sürdürülebilir TDI ve TFSI modelidir. Değişmeyen büyük sürüş keyfinin yanı sıra yakıt tüketimi ve emisyonun düşürülmesi ile ilgili teknolojiler ve önlemleri içeren Audi ultra her Audi modelinde standarttır. Uzun vadeli hedefimiz tamamen emisyonsuz bir araç kullanımı sağlamaktır. Bunun için örneğin ekonomik benzinli veya dizel motorlar gibi gittikçe daha verimli olan motor teknolojileri olmak üzere tutarlı bir şekilde geliştirmeye devam etmekteyiz. Bunlardan en sürdürülebilir olanlarını modelin arka tarafında karma olarak bu aracın Audi A7 3.0 TDI ultra modelinde 114 g/km den ve 1.8 TFSI ultra modelinde 133 g/km den itibaren olan karbondioksit emisyon değerleri ile birlikte azami verimlilik yaşandığı ve bunun Audi ye özgü dinamizmden vazgeçmeden gerçekleştiği anlamına gelen ultra amblemi ile ödüllendirmekteyiz. En verimli sürüşü, bunu yeniden tanımlayan Audi A7 Sportback ultra modeli bir araç ile yaşayın. 140 kw gücünde 1,8 litre TFSI ultra motor karma olarak 133 g/km karbondioksit emisyon değeri gösterir. 140 kw ve 160 kw gücünde 3,0 litre TDI ultra motor ortalama 114 g/km karbondioksit emisyon değeri gösterir. A7 3.0 TDI ultra modeli ve A7 1.8 TFSI ultra modeli kısıtlamalar olmadan tüm donanımlar ile birlikte alınabilir. Modele özgü standart ve opsiyonel donanımları lütfen sayfa 92 den itibaren olan dizin bölümünden alın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. Resimde Audi A7 Sportback 3.0 TDI ultra modeli gösterilmektedir.

32 62 Motorlar Her kişilik için doğru motor. Hangi Audi motoruna karar verirseniz verin tüm motorlarda yüksek bir sıkıştırma, yüksek verimli bir yanma ve mükemmel bir verim mevcuttur ya da kısaca söylenecek olursa yakıt tüketimlerinin azaltılması ve emisyonlarının düşürülmesinin yanı sıra güç arttırılmıştır. 3.0 TDI 4.0 TFSI TDI TFSI Audi TDI motorlar: Tüm devir sayısı aralığında yüksek torku ve sabit bir güç artışı vardır. Emisyonu azaltılmıştır ve yakıt tüketimi olarak alışılageldiği gibi ekonomiktir. Örneğin 3.0 TDI quattro: 235 kw gücündedir. Audi A7 Sportback modelinde 250 km/h lik sınırlandırılmış bir en yüksek hız ve 0 km/h den 100 km/h ye 5,2 saniyede çıkan bir hızlanmaya sahiptir. Tüm TDI motorlar EU6 egzoz normunu yerine getirirler. A7 Sportback 3.0 TDI ultra (140 kw) A7 Sportback 3.0 TDI quattro (140 kw) A7 Sportback 3.0 TDI ultra (160 kw) A7 Sportback 3.0 TDI quattro (160 kw) A7 Sportback 3.0 TDI quattro (200 kw) A7 Sportback 3.0 TDI quattro (235 kw) A7 Sportback 3.0 TDI competition quattro (240 kw) Audi TFSI motorlar: Arttırılan güç kapasitesinin ve aynı kalan dinamizmin yanı sıra etkileyici bir verimliliği bulunmaktadır. Örneğin Audi A7 Sportback modelindeki 331 kw gücünde olan 4.0 TFSI quattro: 0 km/h den 100 km/h ye 4,6 saniyede çıkan bir hızlanmaya sahiptir. Tüm TFSI motorlar EU6 egzoz normunu yerine getirirler. A7 Sportback 1.8 TFSI ultra (140 kw) A7 Sportback 2.0 TFSI (185 kw)¹ A7 Sportback 3.0 TFSI quattro (245 kw) S7 Sportback 4.0 TFSI quattro (331 kw) ¹ Aynı zamanda sürekli dört tekerden çekişli quattro ile de mevcuttur. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz.

33 64 S-Model Daha hareket etmeden görülen ve hissedilen sportiflik. S sportiflik anlamına gelir. Dinamik görünüm, sportif konfor ve üstün performans sağlayan S ye özgü geniş kapsamlı donanımı ile Audi S7 Sportback aracınız çok etkileyicidir. S faktörünü buna ilaveten yine hissedilebilen bir heyecan uyandıracak opsiyonel donanım ile daha da arttırma olanağınız bulunmaktadır. S7 ye özgü standart donanımlar (Alıntı) 5 çift kollu tasarımlı (S Tasarım) Alüminyum döküm jantlar 8,5 J x 19 ebadında, 255/40 R 19¹ lastiklerle birlikte. Audi Singleframe Yatay çiftli krom kirişleri ve S7 amblemi olan platin gri radyatör panjurudur. Ön tampon Çiftli krom kirişler ile birlikte petek şeklinde hava giriş ızgaraları olan Audi ye özgü sportif tasarımlıdır. Alüminyum ön spoyler dahildir. S7 ye özgü opsiyonel donanımlar (Alıntı) Sedefli Sepang mavi özel rengi 5 çift kollu yıldız tasarımlı (S Tasarım) Alüminyum döküm jantlar 9 J x 20 ebadında 265/35 R 20¹ lastiklerle birlikte. Kırmızı renkli fren kaliperleri önde S7 yazısı ile. Spor egzoz sistemi Yüksek bir ses yaşamak içindir; sol ve sağ tarafların her birinde parlak siyah 2 oval egzoz çıkışı bulunmaktadır. Dış ayna gövdesi alüminyumdur. Yan marşpiye çıtaları gövde rengindedir. Arka difüzör Alüminyum dudak ile çerçevelenmiştir ve platin gri rengindedir. Egzoz çıkışları Sol ve sağ tarafların her birinde krom 2 oval egzoz çıkışı bulunmaktadır. Alüminyum vites değiştirme kumandaları olan alt tarafı düz 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon² S7 amblemli ve S ye özgü kontrast dikişlidir. Koltuk döşemeleri Siyah veya ay gümüş gri Valcona deri S spor koltuklar olduğunda ön koltukların sırtlıklarının her biri kontrast dikişli ve S7 baskılıdır; siyah veya flint gri Valcona deri kişiye özel hatlı koltuklar olduğunda sırtlıklarda S7 baskısı yoktur. Dekoratif aksesuarlar Karbon atlas Alüminyum vites değiştirme kumandaları olan 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon S7 amblemli ve S ye özgü kontrast dikişlidir. Alüminyum görünümlü vites kolu topuzu S7 amblemlidir. Audi design selection arras kırmızı ile Fitilli karbon kırmızı dekoratif aksesuarlar Spor diferansiyelli quattro S7 ye özgü uyarlanmıştır. Arkadaki S Spor Koltuklar Arka tarafta öne çıkarılmış koltuk yan yükseltileri ve entegre kafalıkları olan iki tekli koltuk ile her birinde birer adet eşya koyma gözü ve arka yan koltukların arasında eşya saklama gözü mevcuttur. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 90 dan itibaren bulabilirsiniz. Uyarlanabilir havalı spor süspansiyon S7 amblemlidir ¹ Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 91 de bulabilirsiniz. ² Bir quattro GmbH sunumudur.

34 66 Audi A7 3.0 TDI competition Muazzam kuvvetin etkileyici görünümü. Özel model Audi A7 3.0 TDI competition. Yüksek tork ve heyecan verici ileri atılma gücü. İşte Audi TDI teknolojisinin 25 yılı aşkın süredir ifade ettiği şey. Geliştirme çalışmaları aralıksız sürmekte. Özel üretim modelimiz olan Audi A7 3.0 TDI competition modeli, Overboost (turboşarj) özelliği de devreye girdiğinde anında ilave bir 15 kw güç artışının yanı sıra, motor gücünde 240 kw lık bir artış sunmaktadır. 650 NM lik etkileyici bir tork gücüne sahip çift turboşarjlı 3.0 TDI motor, 0 dan 100 km ye 5.2 saniyede çıkmaktadır. Bu özel modelde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. S serisi spor paketin yanı sıra, parlak siyah 20 inç lik alüminyum dövme jantlar, parlak siyah egzoz çıkışları ve kırmızı renkli fren kaliperleri gibi donanımları içeren kapsamlı donanım paketi bu özel modelle birlikte sunulmaktadır. Saf kuvvetin belirgin bir görünümle birleştiği ayrıcalıklı bir kombinasyon: Audi A7 3.0 TDI competition. Audi A7 3.0 TDI competition Standart donanımlar (Alıntı) S line Dış Görünüm paketi 5 kollu W tasarımlı 20 inç Alüminyum dövme jantlar, parlak siyah, kısmen parlatılmış¹ 9 J x 20 ebadında 265/35 R 20² lastiklerle birlikte Fren kaliperleri parlak siyah Egzoz çıkışları Parlak siyah Audi exclusive siyah parlaklık paketi³ Siyah parlak kapsamlar, radyatör panjuru ve Singleframe, ön tampon ve cam çıtalarından oluşur. Dış ayna gövdesi parlak siyah, opsiyonel olarak araç gövde renginde V6 T Yazısı Ön çamurlukların üzerinde Alüminyum aksesuarlı eşik çıtaları Ön ve arkada quattro yazısı ile S line Spor paket Koltuk döşemeleri Spor ön koltuklar: Siyah Valcona deri veya Ay ışığı gümüşü Valcona deri Opsiyonel olarak: S-Spor ön koltuklar: Siyah Valcona deri ile mit Kırmızı kontrast dikişli veya Ay ışığı gümüşü Valcona deri ile koyu gri kontrast dikişli ve ön koltukların sırtlıklarında S line kabartması ile birliktedir. Dekoratif aksesuarlar Aluminyum/Siyah Beaufort ahşap³ Renkler A7 3.0 TDI com petition için Nardo gri veya Sedefli Sepang mavi alınabilir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri sayfa 90 da verilmiştir. ¹ Lütfen sayfa 90 daki jantlarla ilgili özellikleri dikkate alın. ² Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 91 de bulabilirsiniz. ³ Bir quattro GmbH sunumudur.

35 68 Donanım ve Paketler S line Audi design selection Sportif tasarımı mükemmelleştiren: S line Paketleri. S line paketleri ile Audi A7 Sportback aracınızın sportif görünümünü öne çıkarın. Örneğin, dinamik çizgisini vurgulayın, iç mekana daha çok görünüm katın ya da sürüş dinamizmini arttırmak için daha sportif süspansiyonlara geçin ve Audi nizi gerçek bir sporcuya dönüştürün. S line Spor paket S line spor paketinde aşağıda belirtilen donanım kapsamları mevcuttur: 7 çift kollu tasarımlı Alüminyum döküm Audi spor jantlar¹ 9 J x 19 ebadında 255/40 R 19² lastiklerle birlikte. S line 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon Siyah renkte deridir (direksiyon tutma yerleri perfore deridir), S line amblemlidir. Vites kolu topuzu siyah perfore deri S line spor süspansiyon Daha dinamik süspansiyon uyarlamasına sahiptir ve spor süspansiyona göre 10 mm veya standart dinamik süspansiyona göre 20 mm daha alçaktır. Dekoratif aksesuarlar Fırçalanmış mat alüminyumdur. Paslanmaz çelik pedal takımı ve ayak desteği Alüminyum aksesuarlı eşik çıtaları üzerlerinde S line yazısı bulunmaktadır. Ambiyans aydınlatması ile birlikte eşik çıtaları aydınlatmalıdır ve S line yazısı yoktur. Opsiyonel olarak alınır: Diğer 19 inç veya daha büyük jantlar S line Dış görünüm paketi Ön ve arka tamponlar, radyatör yan panjurları, yan marşpiye çıtaları ve difüzör aksesuar Audi ye özgü sportif tasarımlıdır. Yan marşpiye çıtaları Araç gövde rengindedir. Difüzör aksesuar Platin gri rengindedir. Alüminyum aksesuarlı eşik çıtaları S line yazısı ile birliktedir. Ambiyans aydınlatması ile birlikte eşik çıtaları aydınlatmalıdır ve S line yazısı yoktur. S line amblemi Ön çamurlukların üzerindedir. S line amblemi Ön çamurlukların üzerindedir. İç mekan, ön panel ve tavan döşemesi Siyah renktedir, spor deri direksiyon ve otomatik vites kolu körüğünde, perfore Alcantara/deri olduğunda ilaveten koltuk döşemeleri, kapı içlerindeki deri kol dayamaları (birlikte alındığında), ön orta kol dayaması ve deri alt orta konsolda kontrast dikişler mevcuttur. Ön paspaslar Siyah renktedir, ay ışığı gümüşü perfore Alcantara/deri veya Valcona deri ile birlikte kontrast renkli kenar şeritleri bulanmaktadır. Ön Spor koltuklar Elektrikli 4 yönlü bel desteği dahildir. Siyah perfore Alcantara/deri S line koltuk döşemeleri Ön koltukların sırtlıklarında S line baskısı bulunmaktadır. Uyarlanabilir havalı süspansiyon S-Spor ön koltuklar Arkadaki S spor koltuklar dahildir. Siyah veya ay ışığı gümüşü Valcona deri S line koltuk döşemeleri Ön koltukların sırtlıklarında S line baskısı ile birliktedir. S line vites değiştirme kumandaları olan 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon opsiyonel olarak ısıtmalı veya S line 3 kollu çok fonksiyonlu spor direksiyon opsiyonel olarak tiptronic kumandaları ile alt tarafı düz, siyah deridir (direksiyon tutma yerleri perfore deridir), S line amblemlidir. Dekoratif aksesuarlar Piyano siyahı¹, Siyah piyano rengi, doğal kahve dişbudak ahşabı, Beaufort ceviz ahşabı veya alüminyum/siyah Beaufort ahşabı¹ Renkler tüm standart/opsiyonel donanım renklerindedir ve ilaveten sedefli Daytona gri özel rengindedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. Tüm standart/opsiyonel donanım renklerinde ve ilaveten sedefli Daytona gri ve sedefli Misano kırmızı özel renklerindedir. ¹ Bir quattro GmbH sunumudur. ² Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 91 de bulabilirsiniz.

36 70 Donanım ve Paketler S line Audi design selection Beklediğiniz kadar eşsiz: Audi design selection. Audi design selection size iç mekanda ayrıcalıklı özel malzemeler ve renkler ile ilgili estetik bir ön seçim sunar. Sedir kahve ve Arras kırmızı mükemmel deri donanımlar çekici kontrast dikişler ile birlikte iç mekana ayrıcalıklı bir ortam sağlarlar. Audi design selection sedir kahverengi Sedir kahverengi Audi design selection aşağıdaki donanım kapsamlarını içerir: Ön kişiye özel hatlı koltuklar, opsiyonel olarak ön tarafta koltuk havalandırması ile birliktedir. Antrasit renkli kontrast dikişli sedir kahverengi perfore Valcona deri ön koltukların ve her iki arka kenar koltukların koltuk orta döşemeleri Audi design selection arras kırmızı Arras kırmızı Audi design selection aşağıdaki donanım kapsamlarını içerir: Antrasit renkli kontrast dikişli sedir kahverengi Valcona deri koltuk yan yükseltileri, arka orta oturma yeri ve koltuk başlıkları Sedir kahverengi Alcantara kapı iç aksesuarları Antrasit renginde kontrast dikişli sedir kahverengi deri kapı içlerindeki kol dayamaları ve ön orta kol dayaması Siyah deri alt orta konsol Sırtlıklarında S7 baskısı olan ön S spor koltuklar Baklava desenli koltuk orta döşemeleri, granit gri kontrast dikişli arras kırmızı Valcona deri koltuk yan yükseltileri, koltuk başlıkları, kapı iç aksesuarları, kapı içlerindeki kol dayamaları ve ön orta kol dayaması Siyah Alcantara kapı iç aksesuarları ve alt orta konsol Kırmızı fitilli karbon dekoratif aksesuarlar Alüminyum/Beaufort ceviz ahşabı dekoratif aksesuarları Siyah paspaslar Siyah ön panel ve direksiyon Siyah ön panel Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz. Siyah paspaslar Koyu gümüş gri kontrast dikişli siyah direksiyon

37 72 Audi exclusive Audi exclusive line Audi exclusive Sizin kişiliğiniz. Sizin Audi niz. Audi exclusive line. Her Audi özel olarak sizin için üretilmiştir. Audi exclusive line ile Audi nizi kendinize özel tasarlamaya başlayın. Kendi yaşam stilinizi şık bir şekilde yansıtabilmeniz için seçilen dekorlar ve materyaller iç mekanda uyumlu bir kombinasyon oluştururlar. Audi exclusive line Kişiye özel hatlı koltuklar Opsiyonel olarak ön koltuk havalandırması ile birliktedir. Koltuk döşemeleri Pudra beji kontrast dikişli Alabaster beyazı Valcona deri koltuk yan yükseltileri ve koltuk başlıkları, pudra beji pileli Alabaster beyazı perfore deri (Audi exclusive line ye özgü perfore türünde) koltuk orta döşemeleri, renk olarak Alabaster beyazına uygun sırtlık muhafazaları ve koltuk montaj parçaları Siyah iç mekan Siyah kumaş tavan döşemesi Ön orta kol dayaması Pudra beji kontrast dikişli Alabaster beyazı deridir. Kapı iç bölgeleri Alabaster beyazı Alcantara kapı iç aksesuarları, kapı içlerinde pudra beji kontrast dikişli Alabaster beyazı deri kol dayamalarından oluşur. Dekoratif aksesuarlar Doğal okaliptüs ahşabıdır. Paspaslar Siyah renktedir, Alabaster beyazı deri kenar şeritli ve dikişlidir. Alüminyum aksesuarlı eşik çıtaları Üzerlerinde Audi exclusive line yazısı bulunmaktadır. Audi exclusive bir quattro GmbH sunumudur.

38 74 Audi exclusive Audi exclusive line Audi exclusive Siz özel bir karaktere sahipsiniz. Audi niz neden olmasın? Audi exclusive sunumunun adı dahi özel olma beklentinizin karşılanacağını yansıtmaktadır. Seçilen dekoru ve renkli deriyi tam sizin istediğiniz gibi büyük Audi exclusive renk sunumundan opsiyonel olarak kişiye özel bir renk ile bir araya getirir. Böylece aracınızın olağandışı karakterini daha da öne çıkarırsınız. QR-Code Audi exclusive donanım çeşitliliği ve niteliği ile ilgili iddiasını öğrenmek isterseniz bu QR kodunu akıllı cep telefonunuz tarayın veya internet tarayıcınızda linkini kullanın. Audi A7 Sportback Audi exclusive özel renklerinden sedefli klasik kırmızı renginde ve Audi exclusive siyah parlaklık paketi ile birlikte 5 kol rotor tasarımlı Alüminyum döküm Audi spor jantlar, Mat titan görünümlü, parlatılmış¹ Klasik kırmızı kontrast dikişli ve biyeli bulut gri Audi exclusive Valcona deri donanımı (Paket 2) Bulut gri kontrast dikişli klasik kırmızı Audi exclusive genişletilmiş deri paketi ve Audi exclusive hava yastığı kapağı dahil deri paketi Bulut gri kontrast dikişli klasik kırmızı Audi exclusive kullanım elemanları Klasik kırmızı kontrast dikişli bulut gri deri koltuk kaplamaları Klasik kırmızı Audi exclusive emniyet kemerleri Klasik kırmızı deri kenar şeridi olan bulut gri Audi exclusive taban halısı ve paspasları Alüminyum/siyah Beaufort ahşabı dekoratif aksesuarlar Audi exclusive bir quattro GmbH sunumudur. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 88 den itibaren bulabilirsiniz ¹ Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 90 da bulabilirsiniz

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Audi A3 Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sedan S3 Cabriolet. Teknoloji ile bir adım önde

Audi A3 Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sedan S3 Cabriolet. Teknoloji ile bir adım önde A3 Audi A3 Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sedan S3 Cabriolet Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet 48 Audi S3 Cabriolet Teknik 60 Yenilikler

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Audi Teknoloji ile bir adım önde

Audi Teknoloji ile bir adım önde Audi Teknoloji ile bir adım önde AUDI AG 85045 Ingolstadt Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş Yönetim ve İletişim Şekerpınar Mah. Anadolu Cad. No: 22 Tel: +90 (0262) 676 90 90 Faks: +90 (0262) 676 91

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Audi A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Sedan S6 Avant. Teknoloji ile bir adım önde

Audi A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Sedan S6 Avant. Teknoloji ile bir adım önde A6 Audi A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Sedan S6 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A6 Sedan ve A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 Sedan ve S6 Avant

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Teknoloji ile bir adım önde

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Teknoloji ile bir adım önde Audi Q5/Q5 hybrid quattro/sq5 TDI Donanımları Q5_SQ5TDI_US_77_2015_03.indd 1 89 118 91 59, 78, 79 95 84 91 85 92 91 112 92 97 116 112 84 112 112 93 93 59, 89 116 59 116 91 59 59, 85 81 59, 85 59, 80, 81

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

A5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé Cabrio Audi S5 Coupé Cabrio

A5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé Cabrio Audi S5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé/A5 Cabrio/S5 Coupé/S5 Cabrio Donanımlar Kafalıklar 132 Kalkış asistanı 116 Kapı içlerindeki deri kol dayamaları 103 Karartılmış camlar (privacy cam) 111 Katlanabilir arka koltuk sırtlığı

Detaylı

Audi A3 A3 Sportback Audi S3 S3 Sportback. Teknoloji ile bir adım önde

Audi A3 A3 Sportback Audi S3 S3 Sportback. Teknoloji ile bir adım önde A3 Audi A3 A3 Sportback Audi S3 S3 Sportback Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A3/A3 Sportback 30 Audi S3/S3 Sportback Teknik 48 Yenilikler 58 Performans 50 Audi ultra 60 Dinamik

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Audi A8 A8 L A8 L W12 Audi S8

Audi A8 A8 L A8 L W12 Audi S8 Audi A8/A8 L/A8 L W12/S8 Donanımları Emniyet-kemerleri 114 Enerji geri kazanımı 114 Eşik çıtaları 55, 85 Eşya gözleri 112 Far/yağmur sensörü 110 Fren-sistemi 113 Garaj kapısı açma ünitesi (HomeLink) 89

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Audi Q7. Teknoloji ile bir adım önde

Audi Q7. Teknoloji ile bir adım önde Audi Q7 Donanımlar İlk yardım çantası 101 Jaluziler 72 Jantlar/Lastikler 60, 61 Kalkış asistanı 81 Kamera tabanlı trafik işareti algılayıcısı 82 Kapıların otomatik kapanması 73 Kaporta 69 Komple kafalık

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Donanımlar Audi A7 Sportback/S7 Sportback HomeLink 86 İç aydınlatma 85 İç ve dış aydınlatma paketi 85 İlkyardım malzemesi 98 Isı yalıtımlı cam 87 Isıtmalı koltuklar 88 ISOFIX çocuk koltuğu bağlantısı 88

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Yeni Amarok Aventura

Yeni Amarok Aventura Yeni Amarok Aventura Her koşula karşı tam donanımlı. Şehirde macerayı sevenler Yeni Amarok Aventura yı çok sevecek. Şehrin en sakin semtinde bile heyecan, Yeni Amarok Aventura nın peşinden gelir. Hissettirdiği

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

TT Coupé TT Roadster TTS Coupé TTS Roadster TT TTS

TT Coupé TT Roadster TTS Coupé TTS Roadster TT TTS TT Coupé TT Roadster TTS Coupé TTS Roadster TT TTS 3 Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi TT Coupé 32 Audi TT Roadster 20 Audi TTS Coupé 42 Audi TTS Roadster Teknoloji 52 Audi Yenilikleri 58 Aydınlatma Teknolojileri

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

A4 S4. Audi Teknoloji ile bir adım önde

A4 S4. Audi Teknoloji ile bir adım önde Audi Teknoloji ile bir adım önde AUDI AG Auto-Union-Straße 1 85045 Ingolstadt Dogus Otomotiv Servis ve Ticaret A. Ş Yönetim ve İletişim Şekerpınar Mah. Anadolu Cad. No: 22 Tel: +90 (0262) 676 90 90 Faks:

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı