K U L L A N I M K L A V U Z U G A R A N T B E L G E S

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "K U L L A N I M K L A V U Z U G A R A N T B E L G E S"

Transkript

1 KULLANIM KLAVUZU G A R A N T B E L G E S

2

3 T ü r k i y e d e i l k d e f a m u t f a k t a 5 y l g a r a n t i u y g u l a m a s n b a l a t a n ü t e r c i h e t t i i n i z i ç i n t e e k k ü r e d e r, u z u n y l l a r s a l k l a ve mutlulukla kullanman z dileriz.

4 Ç NDEK LER 1 MUTFAK Ç N ÖNER LER 2 GÖVDELER 3 KAPAKLAR a- Laminat ve PVC kapaklar b- Vernikli ah ap kaplamal kapaklar c- Cam kapaklar d- Boyal ve tamperli cam kapaklar e- Gofrato boyal kapaklar 4 TEZGAHLAR a- Laminat tezgahlar b- Granit tezgahlar c- Çimstone tezgahlar d- Corian tezgahlar 5 EVYELER a- Seramik evyeler b- Paslanmaz çelik evyeler 6 BAZALAR a- Metal bazalar b- Laminat bazalar 7 AKSESUARLAR a-ayarlanabilir mente eler b- Çekmece raylar c- Kulplar ve stoperler d- Ayarlanabilir raf pimleri e- Dolap içi metal mekanizmalar 8 SERV S 9 MUTFA I TAMAMLAYICI ÜRÜNLER 10 GARANT ARTLARI 11 GARANT BELGES

5 ARTEKOL MUTFAK KULLANICILARI Ç N ÖNER LER ÖNEML! Basit ve küçük yöntemlerle mutfa n z n ömrünü uzatmak mümkün. Bu klavuzda yer alan öneriler do rultusunda mutfa n z kulland n z sürece mutfa n z garanti kapsam nda olacakt r. Mamul için hata kontrolü; kullanılacağı ortamda, doğal ışığında ve 1,5 metre mesafeden çıplak gözle yapılır. Lütfen kullan m klavuzunu ve garanti artlar n dikkatlice okuyunuz. Kullan m klavuzu ve garanti belgenizin bulundu u bu kitapç daha sonraki olas durumlar için itinayla saklay n z.

6 K U L L A N I M K I L A V U Z U GÖVDELER Ta ma kapasiteleri Üst dolaplarda ve raflarda maksimum ta ma gücü her rafta 25 kg olmak üzere tüm dolap için 75 kg maksimum ta ma kapasitesi vard r. Alt dolap ve raflarda maksimum ta ma gücü her rafta 35 kg olmak üzere tüm dolap için 100 kg maksimum ta ma kapasitesi vard r. Çekmeceli dolaplarda ise Elite konforda her bir çekmece 30 kg, Optimal konforda ise her bir çekmece max.30 kg a rl k ta ma kapasitesine sahiptir. Gövdelerdeki cam raflar n ta ma kapasiteleri max.7,5 kg d r. Önerilen ; a r objelerin alt dolaplar, çekmeceler ve kiler dolaplar na makul oranda bölü türülmesidir. Bak m ve temizli i Tüm gövdeleri temizleme esnas nda yumu ak bezler veya mikrofiber içerikli temizleme bezlerini kullanarak temizleyiniz.temizlik esnas nda tel bezler, sert süngerler, a nd r c kremler veya pudral deterjanlar kullan lmamal d r. Sadece nötr ve asit içermeyen deterjanlarla temizlenip nemli bir bezle durulad ktan sonra kurulay n z. Özellikle evye dolaplar nda, ilk evyeye gider ba lama, batarya takma veya evye giderinin t kanmas durumunda evye dolab n n sürekli suyla temas önlenmelidir. Kireç olu umunu engellemenin en garantili yolu yüzeyde su damlac klar b rakmamakt r. Mutfa n zdaki tüm malzemeler a nd r c ürünler yüzünden zamanla zarar görebilir. (aseton,amonyak,asit vs.) bu tarz maddelerin kapaklar s k s k ya kapanmad klar takdirde yaym olduklar gazlar, dolaplar n zda deformasyon ve a nmaya sebebiyet verir. Bizim önerimiz bu tür maddeleri dolap içlerinde muhafaza etmemeniz. Metal tencereler, tabaklar ve cam bardaklar gövdeyi çizebilece inden, sürterek dolaba yerle tirilmemeli ve al nmamal d r.ayr ca bu malzemeler dolaba konulaca zaman iyice kuru oldu undan emin olunmal d r. Gövde içine konulacak sert ve delici malzemeler çarpt r lmadan yerle tirilmelidir. Bula k makinesinden ç kan buhar zamanla kenar bantlar nda çatlaklara neden olabilir. Buna sonuç olarak bula k makines n n so udu undan emin olduktan sonra kapa n aç n z.su ve damlac klar n an nda kurulay n z.

7 K U L L A N I M K I L A V U Z U KAPAKLAR Lamine, akrilik ve PVC kapaklar Bu kapaklar polimerik bile enlerle kapland için özel bir temizlemeye ihtiyaç duymamaktad r. Bu kapaklar n rutin temizli i yumu ak veya standart deterjanlarla yap labilir. natç kirleri yumu ak bir f rçayla veya süngerle az bir deterjan veya cam temizleyicilerle temizleyebilirsiniz. Bütün kal nt lar deterjanl bir bezle temizleyerek durulayabilirsiniz.(bu i lemin bast r lmadan yap lmas na özen gösterilmelidir.) Tel bezler, sert süngerler, a nd r c kremler ve pudral deterjanlar, kapa n z n parlakl n n yitirilmesine sebep olabilir. Aseton vb. ürünler de temizleme esnas nda kullan lmamal d r. Vernikli ah ap kaplamal kapaklar Bu kapaklar di er kapaklara nazaran daha hassast r.ah ap kapaklar, yüksek kalitede cilalama ve boyalama i lemiyle üretilmi lerdir. Yap lan testler sonucunda direk al nan güne na hassasiyet gösterdi i belirlendi inden önlem için direk ve sürekli güne ndan uzak tutulmal d r. Ayr ca bu kapaklar hararetli nem oran na göre küçülme veya i me gibi reaksiyonlar gösterirler. Bu yüzden pi irme i lemi yap l rken davlumbaz veya aspiratörün kullan lmas kesinlikle önerilir. Ah ap kapaklar temizlerken nemli bir bezle veya mikrofiber dokulu ürünlerle temizlenmelidir. Kesinlikle deterjan, aseton,amonyak bazl ürünler, alkol,leke ç kart c ürünler,tel bezler,a nd r c kremler veya pudral deterjanlar kapa n z n a nmas na veya renk tonunda farkl l klara neden olabilece inden kullan lmamal d r. Özel ah ap besleyici kremlerin kullan lmas nda bir mahsur yoktur. Caml kapaklar Cam kapaklar nemli ve pamuklu bir bezle silinmeli, cam silmek için üretilmi özel deterjanlar kullan larak temizlenebilir.sivri uçlu ve çizici sert malzemelerle temizleme yap lmamal d r. Metal kenarl caml kapaklarda metalin çizilebilme özelli i göz önünde bulundurularak temizleme yap lmal d r. Tüm cam kapaklarda kenar çerçeveleri mutlaka dikkate al nmal d r. Boyal ve temperli cam kapaklar Boyal olarak uygulanm olan cam kapaklar temperli (güçlendirilmi cam) özelli ine sahip olup, normal cam kadar hassas de ildirler. iddetli bir ekilde sivri uçlu bir malzemeyle gelen darbede k r lmas durumunda araba cam gibi buzlanarak olduklar yere dü erler.herhangi bir sivri cam parças meydana ç kmaz. Su ve cam

8 K U L L A N I M K I L A V U Z U deterjanlar yla temizleme yap labilir.temizlendikten sonra kuru bir bezle slakl al nmal d r.temizlik esnas nda iç ve d yüzeyi sivri uçlu ve çizici sert malzemelerle te-mizlenmemeli ve sürtülmemelidir. Kenarlar ndaki metal çerçeveler temizlikte dikkate al nmal d r. Gofrato boyal kapaklar Bu kapaklar, çizilmeye ve darbelere dayan kl özel bir boyayla boyanmaktad r. Temizli i yumu ak ve nemli bezle asit içermeyen deterjanlarla yap labilir. Sivri uçlu ve çizici sert malzemelerle silinmemelidir. Ani ve sert darbelerden korunmal d r. TEZGAHLAR Laminat tezgahlar Laminat tezgahlar, ta tezgahlara nazaran daha hassas bir malzemedir. Günlük rutin temizlik i lemi gerçekle tirilmelidir. S cak tencere,tava ve çaydanl k gibi malzemeler direk üzerine konulmamal böyle durumlarda bir nihale kullan lmal d r. Çizilmelere ve keskin uçlara kar dirençsizdir. Üstünde kesme i lemi gerçekle tirmeyiniz. Kesme i lemi yaparken bir kesim tahtas kullan lmal d r. Üstünde su bekletmeyiniz ya da y kamay n z. Nemli ve mikrofiberli,yumu ak dokulu bezlerle ve nötr deterjanlarla temizleyiniz. Evye çevresinde s z nt ya mahal vermemek için tezgah üzerinde ve evye kenarlar nda su birikintisi b rakmay n z. Granit tezgahlar Granit tezgahlar do al yap lar itibariyle s k forma sahip tezgahlard r.dolay s yla darbe ve çizilmelere kar dirençlidir. Temizleme önerileri;tezgah n z temizlerken hafif deterjanlar ve alkol bazl ürünler kullanabilirsiniz.herhangi bir lekelenme durumunda dökülen madde hemen temizlenmelidir. Genellikle granit tezgah n lekelenmesi 2-3 hafta art arda yap lan sert ve pütürlü temizleyicilerin tezgah a nd rmas sebebiyle gerçekle ir.temizleme i lemini yaparken cilay a nd rmamaya özen gösteriniz. Sitrik asit (meyve, domates ve asitli sebzeler)içeren malzemelerden uzak tutulmal d r.aksi takdirde cila zarar görür ve tezgah parlakl n kaybeder ve lekelenmeler olu abilir. Temizleyici ürünler ve ya,sirke, arap leke b rakabilir,an nda temizlenmelidir.

9 K U L L A N I M K I L A V U Z U Çimstone tezgahlar Çimstone tezgah quartz ta ve reçinenin katmanlar ndan olu turulur.bu birle im tezgaha birçok avantaj ve kullan mda pratiklik kazand rm t r.çimstone tezgahlar esnek yap ya sahip olduklar gibi yo un ve s k d r.homojen bir maddedir.dolay s yla su geçirmez ve her türlü a nmaya ve çizilmeye kar direnç gösterir.dolay s yla çimstone tezgahlar renk kal c l n garanti eder. Temizleme önerileri; Tüm lekeler slak bezle ve standart deterjanlarla temizlenebilir. natç lekeler ise (ya kal nt s,silikon) güçlü deterjanlar veya süngerle ç kart labilir.su ve sabunla tezgah n parlamas n sa layabilirsiniz. Çimstone tezgahlar yüksek olmayan s ya kar dirençlidir. Ancak oklama eklinde olu acak s de i iklikleri çatlamalara yol açabilir.örn.tezgah üzerindeki su damlalar n n üstüne s cak metallerin konulmas gibi durumlarda ani s de i ikli inden dolay çatlamalar görülebilir. Önlemler: Çaydanl k,s cak tabak gibi malzemeleri tezgah üstünde sürekli tutmay n z. Akrilik esaslı tezgahlar Kendinden evyeli ve süpürgelikli yekpare olan tezgah çok kullan l ve dayan kl d r. Yumu ak bir malzemeden olu tu u için üzerinde çizilmeler olu abilir. Bu çizikleri çok ince bir z mparayla kaybetmeniz mümkün olmakla beraber çizmemeye ve üze-rine s cak bir malzeme koymamaya dikkat ediniz. Günlük rutin temizlik i lemi gerçekle tirilmelidir. EVYELER Seramik evyeler: Seramik evyeler bütün malzemelere kar direnç gösterir.buna asit dahildir ama a nd r c deterjanlar kullan lmamal d r. Paslanmaz çelik evyeler: Paslanmaz çelik evyeler güçlü ve dirençlidir. Temizleme önerileri; paslanmaz çelik evyeler her kullan mdan sonra sabun veya nötr deterjanlarla temizlenmelidir.ovma i lemi saten dokulu ya da sentetik süngerlerle yap lmal d r, ard ndan kuru bezlerle kurulanmal d r.

10 K U L L A N I M K I L A V U Z U Su lekeleri: En saf su bile içeri inde tuz,demir kireç ve kimyasal maddeler (asit ve bazlar) bar nd rmaktad r.dolay s yla oksitlenmeye sebebiyet vermektedir. Su lekelerini ç karabilmek için evyelere uygun ürünler kullan lmal d r.ayr ca çelik evyeler zamanla parlakl n kaybedebilir.eski parlakl n elde edebilmek için çelik parlat c ürünleri kullanabilirsiniz. Su s z nt lar : Evyenin etraf ndan tezgah birle im yerlerine ya da duvarla tezgah aras na su s z nt s nüfuz ederse olabilecek hasarlar engellemek ad na bayinizi bilgilendiriniz. BAZALAR Metal bazalar Aliminyum yüzeyler su,sabun veya nötr temizleyicilerle temizlenmelidirler.sentetik süngerlerle yava ça ovularak temizleme i lemi gerçekle tirilir. natç lekeleri yumu ak bir bezle ya da kaynat lm beyaz sirke ile temizleyebilirsiniz. Laminat bazalar Önerilen temizleme: Bazalar yumu ak veya mikro fiberli, bezlerle temizlenmelidir. Temizleme i leminde a nd r c olmayan nötr deterjanlar kullan lmal d r.temizleme i leminden sonra bazan n üstünde su damlac klar kalmad ndan emin olunuz. Su borular n n hasar görmesinden kaynaklanan su s zmalar nda bazay ç kar n z ve slak bölgeyi hemen temizleyiniz. Baza arkalar n temizleme: Bazalar kendinize do ru çekiniz. Temizleme i leminiz bittikten sonra tekrar bazalar yerine oturtunuz, garantiye almak için bazalar yerine oturttuktan sonra do ru ekilde klipsleri takm oldu unuzdan emin olunuz.

11 K U L L A N I M K I L A V U Z U AKSESUARLAR Ayarlanabilir mente eler Mente eler aç l m testli olup, temizleme i lemini kuru veya beyaz mineral ya l bezlerle yapabilirsiniz. Kapaklardaki sarkmalar engellemek için mente e üzerindeki ayar vidalar ndan ayarlar yapabilirsiniz. Çekmece raylar Elite çekmecelerde çekmece raylar özel makaral sistem olup, suyla temas n engelleyiniz. Çekmece yanlar n metal yüzeyinden dolay çizmeyi engelleyici yumu ak bezlerle ve metal temizleyici kremlerle temizleyebilirsiniz. Gizlenmi çekmece raylar Do ru kullan mda, Avrupa standartlar nca onaylanm kez aç l p kapanmaya kar garantilidir.çekmeceyi ittirdi inizde 4-6 cm kala otomatik olarak kapanma özelli ine sahiptir. Elite tipi çekmecelere d ardan bas nç uygulanmamal d r. Optimal çekmecelerde çekmece raylar frenli sistem olup, suyla temas n engelleyiniz. Çekmece yanlar metal üzerine f r nl boyal olup temizli inde kuru veya az nemli bezler kullan lmal d r. Kulplar ve stoperler Kulplar ve kontrol dü meleri yemekten ç kan buhara kar korunmas z b rak lmamas ad na aspiratörler kesinlikle kullan lmal ve periyodik temizlikleri yap lmal d r.kulplar üzerindeki kaplama malzemesi nemden etkilendi i için kulplar slak b rak lmamal d r. Çelik süngerler,kimyasal içerikli ürünler ve güçlü deterjanlar zarar görmelerine sebebiyet verir. Dolap kapaklar n n a r h zla kapatmay n z. Stoperlerin zarar görmesine sebebiyet verebilir.mente e üzerindeki stoperlerin dolap kapa n yumu ak bir ekilde kar layaca n göz önüne alarak kapa hafifçe kapatman z yeterli olacakt r. Ayarlanabilir raf pimleri Ayarlanabilir raf pimleri ta ma kapasitesini optimum sa layaca gibi raf aras yüksekliklerini de de i tirme imkan sa layacakt r. Metal raf pimleri temizlik sonras nda slak b rak lmamal d r.

12 K U L L A N I M K I L A V U Z U Dolap içi metal mekanizmalar Dolap içi ve d metal mekanizmalar krom ve boyal olduklar için, kuru,pamuklu ve mikrofiberli bezlerle silinmelidir. Kesinlikle rutubetten ve sudan uzak tutulmal d r. Ta yabilece i a rl k d nda yük yüklenmemelidir. SERV S Mutfa n zda yap lacak olas tesisat de i ikliklerinde sökülmesi gerekli görülen bir modül kar s nda servisimizden yard m isteyiniz. Daha sonra mutfa a ayd nlatma veya aksesuar uygulamas yapmak isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda dolaplara delik açma, kesme gibi zarar verici uygulamalardan sak n n z. Çünkü bu durum dolab n z n koruyucu yan malzemelerinin i levini kaybetmesine neden olabilir. Yine böyle bir durumda servisimizden yard m isteyiniz. Bu hizmet uygun bir ücretle yapılacaktır. Su s z nt lar : Evyenin etraf ndan tezgah birle im yerlerine ya da duvarla tezgah aras na su s z nt s nüfuz ederse olabilecek hasarlar engellemek ad na bayinizi bilgilendiriniz. Mutfa n tamamlay c ürünleri olan ankastre cihazlar veya beyaz e yalar, evye batarya ve çöp ö ütücü gibi cihazlar n servis i lemleri için lütfen kulland n z markan n yetkili servisinden yard m isteyiniz. MUTFA I TAMAMLAYICI ÜRÜNLER Ankastre cihazlar veya beyaz e yalar n mutfaktaki yerini Artekol mutfak haz rlar. Ve mutfa tamamlay c bu ürünlerin garantileri markalar n n kapsam ndad r. Bundan dolay bu cihazlar n z n garanti kapsam na girebilmesi için markan n servisi taraf ndan monte edilmesi gerekmektedir. Ve size cihazla birlikte verilecek kullan m klavuzuna uygun bu cihazlar kullan lmal d r. Cihazlar yerinde ve amac na uygun kullanmak gerekir. Uzun süreli kullan mlarda buhar ve duman zamanla mutfa n zda bozulmalara sebebiyet verebilir. Bu gibi deformasyonlardan mutfa n z koruyabilmek için, her yemek pi irme esnas nda davlumbaz n z çal t r n z. Bula k makinesinden ç kan buhar zamanla kenar bantlar nda çatlaklara neden olabilir.buna sonuç olarak bula k makinesinin so udu undan emin olduktan sonra kapa n aç n z. Su ve damlac klar an nda kurulay n z.

13 G A R A N T A R T L A R I Ankastre cihazlar n hava sirkülasyonunu sa layan dolap arkas bo luklar, menfezleri, zgaralar kapat c uygulamalardan kaç n lmad r. Evye dolaplar nda ilk evye gider ba lama,batarya takma veya evye gider t kanmas durumlar nda evye dolab n n suyla temas n önlemenizi öneririz. GARANT ARTLARI 1- Garanti süresi mal n teslim tarihinden itibaren ba lar ve 5 y ld r. 2- Mal n tüm parçalar dahil olmak üzere, tamam firmam z n garanti kapsam ndad r. 3- Mal n garanti süresi içerisinde ar zalanmas durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Mal n tamir süresi en fazla 30 i günüdür.bu süre mala ili kin ar zan n servis istasyonuna, servis istasyonunun olmamas durumunda, mal n sat c s bayii, acentas, temsilcili i, ithalatç s veya imalatç s ndan birisine bildirim tarihinden itibaren ba lar. Sanayi mal n n ar zas n n 15 i günü içerisinde giderilmemesi halinde imalatç ve ithalatç mal n tamiri tamamlan ncaya kadar benzer özelliklere sahip ba ka bir sanayi mal n tüketicinin kullan m na tahsis etmek zorundad r. 4- Mal n garanti süresi içerisinde, gerek malzeme, gerek i çilik ve gerekse montaj hatalar ndan dolay ar zalanmas halinde, i çilik masraf, de i tirilen parça bedeli ya da ba ka herhangi bir ad alt nda hiçbir ücret talep etmeksizin tamiri yap lacakt r. 5- Mal n; - Teslim tarihinden itibaren garanti süresi içinde kalmak kayd yla 1 y l içinde, ayn ar zay 2 den fazla tekrarlamas veya farkl ar zalar n 4 den fazla ortaya ç kmas sonucu maldan yararlanamaman n süreklilik kazanmas. -Tamiri için geçen azami sürenin a lmas, -Servis istasyonunun mevcut olmamas halinde s ras yla sat c s, bayii, acentas, temsilcili i, ithalatç s veya imalatç s ndan birisinin düzenleyece i raporla ar zan n tamirinin mümkün olmad n n belirlenmesi durumlar nda ücretsiz olarak de i tirme i lemi yap lacakt r. 6- Mal n kullanma klavuzunda yer alan hususlara ayk r kullan lmas ndan kaynaklanan ar zalar garanti kapsam d ndad r. 7- Garanti belgesi ile ilgili olarak ç kabilecek sorunlar için Sanayi ve Ticaret Bakanl Tüketicinin ve Rekabetin Korunmas Genel Müdürlü ü ne ba vurulabilir.

14 G A R A N T B E L G E S MALATÇI / THALATÇI F RMANIN ÜNVANI : ARTEKOL MUTFAK, MOB LYA, ELEKTR KL C HAZLAR SANAY T CARET LTD T MERKEZ ADRES : Ankara - Bursa Karayolu Otel Park ve Özdilek Yanı İnegöl / Bursa TELEFONU : TELEFAKSI : ÜRÜNÜN C NS : MUTFAK MOB LYASI MARKASI : ARTEKOL MODEL : BANDROL VE SER NO : TESL M TAR H VE YER : GARANT SÜRES : 5 YIL AZAM TAM R SÜRES : 30 GÜNÜ SATICI F RMA : ÜNVANI : MERKEZ ADRES : TELEFONU : TELEFAKSI : TAR H MZA - KA E Belge Numaras : Belge zin Tarihi: Bu garanti belgesinin kullan lmas na 4077 say l kanun ile bu kanuna dayan larak düzenlenen TRKGM say l tebli uyar nca T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanl, Tüketicinin ve Rekabetin Korunmas Genel Müdürlü ü taraf ndan izin verilmi tir.

15

16 Bursa Mağaza: FSM Bulvarı No.1 Nilüfer, Bursa Tel İnegöl Mağaza: Ankara - Bursa Karayolu Otel Park ve Özdilek Yanı İnegöl / Bursa Tel Fax info@ artekol.com.tr

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU 63 9810.0211 - Rev.02-17/06/2008 ELEKTR KL AN SU ISITICI GARANT

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Ç NDEK LER 1 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 2 1 11 8 4 7 2 3 6 5 9 10 12 13 14 15 16 17 17A 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5

Detaylı

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir.

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir. Garanti Belgesi BEKO taraf ndan verilen bu garanti, Hand Blender n normalin d fl nda kullan lmas ndan do acak ar zalar n giderilmesini kapsamad gibi, afla daki durumlarda garanti d fl d r: 1. Kullanma

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU : SES MĐKSERĐ MODEL EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000

TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU : SES MĐKSERĐ MODEL EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000 TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU CĐNS MARKA MODEL : SES MĐKSERĐ : BEHRINGER EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000 EUROPOWER PMP1000/PMP3000/PMP5000 ÖZELLĐKLER PM P1000 PM

Detaylı

K EEE Yönetmeli ine Uygundur.

K EEE Yönetmeli ine Uygundur. K-8020 Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Blender n z n normalin d

Detaylı

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir.

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. Mekanik Kalorimetre (M-BUS) GMK-05-MB Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. GENERAL Life kalorimetre,

Detaylı

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520 Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ALA 510 ALA 520 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Kapl Mutfak Robotu nun normalin

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Tanıtım Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto güvenlik

Detaylı

Issue date: March 2011 / 6992280

Issue date: March 2011 / 6992280 Issue date: March 2011 / 6992280 2. Banyo Mobilyas Ahflap Özellikler 7 6. Garanti fiartlar ve Garanti Belgesi 29 29 29 2. Banyo Mobilyalar Malzeme Özellikleri 3. 4. 5. 6. 7. 2. Banyo Mobilyalar Malzeme

Detaylı

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH FİERCE AR 173 KIYMA M A K İ N E S İ AR 173 MEAT G R I N D E R AR 173 HACKFLEISCH M A S C H I N E KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 16 17 FİERCE AR 173 KIYMA MAKİNESİ 1- Ana gövede

Detaylı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE Tel. : +90 (212) 671 18 30 (pbx) Faks : +90 (212) 549 18 13 www.enerjielektrikcihazlari.com

Detaylı

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün size

Detaylı

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA AEEE Yönetmeliğine uygundur. WEEE Bu cihaz WEEE direktiflerine uygun olarak geri dönüşümü olan parçalardan oluştuğu için çöpe atılmaması gerekmektedir. Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA

Detaylı

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMA KILAVUZU 45 W 1 BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 1 2 3 1. Yumuşak Dokulu Ana gövde 2. Titanyum Seramik Kaplı düzleştirici plakalar 3. Açma/Kapama

Detaylı

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı tutunuz.

Detaylı

Ürün Teknik Bilgi Formu

Ürün Teknik Bilgi Formu Ürün Teknik Bilgi Formu Toz Boyalar Interpon APP 120 Ürün Tan Interpon APP 120 serisi çeli in korozyon direncini geli tirmek için tasarlanan toz boya astarlar r. Interpon APP 120 serisi epoksi-polyester

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

LK 001 / 002 SERİSİ DÖNER YIKAMA KOLLARI KULLANIM VE MONTAJ BİLGİLERİ

LK 001 / 002 SERİSİ DÖNER YIKAMA KOLLARI KULLANIM VE MONTAJ BİLGİLERİ LK 001 / 002 SERİSİ DÖNER YIKAMA KOLLARI KULLANIM VE MONTAJ BİLGİLERİ LK 001 DÖNER YIKAMA KOLU - TEKLİ TEKNİK ÖZELLİKLER BASINÇ : 200 Bar SICAKLIK : 0-70 o C GİRİŞ : ¼ NPT ÇIKIŞ : ½ NPT ph : 7-10 SİPARİŞ

Detaylı

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma 32.Hafta ( 04 08 / 05 / 2015 ) YANIK ÜNİTELERİNDE DEZENFEKSİYON Slayt No: 56 Hasta yatakları ve örtülerinin temizliğine dikkat edilmeli, Her hastadan sonra hidroterapi cihazında

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF)

MasterFlow 920 AN (Eski Adı Masterflow 920 SF) TANIMI MasterFlow 920 AN, metakrilat esaslı, iki bileşenli, yüksek performanslı, stiren içermeyen, özel bir tabanca ile kolaylıkla uygulanan, macun kıvamında ankraj ve montaj malzemesidir. STANDARTLAR

Detaylı

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz.

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Gazl cihazlar n za ba lad n z gaz hortumu boyunun maksimum 150cm. olmas na ve hortum ba

Detaylı

Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu BKK 2169

Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu BKK 2169 Saç Kurutma Makinesi Kullanma Kılavuzu BKK 2169 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en

Detaylı

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE

Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE Levent 199 Büyükdere Cad. No:199 34394 Þiþli/ÝSTANBUL-TÜRKÝYE MUTFAK ASPİRATÖRÜNÜN TANIMI Değerli Müşterimiz Beklentilerinizin üzerinde ürün sunmayı amaç edinen firmamız en son teknolojik yenilikleri içeren

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

RİSKLİ YAPILAR ve GÜÇG

RİSKLİ YAPILAR ve GÜÇG RİSKLİ YAPILAR ve GÜÇG ÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI Doç.. Dr. Ercan ÖZGAN Düzce Üniversitesi YAPILARDA OLU AN R SKLER N NEDENLER GENEL OLARAK 1. Tasar m ve Analiz Hatalar 2. Malzeme Hatalar 3. çilik Hatalar

Detaylı

Kılavuz Çekmek. Üretim Yöntemleri 15

Kılavuz Çekmek. Üretim Yöntemleri 15 Kılavuz Çekmek Kılavuz çekme işlemlerinde kullanılan takımlar genellikle Yüksek Hız Çeliklerinden (HSS) yapılırlar. Bununla birlikte son zamanlarda kaplamalı(tin) kılavuz takımları da üretilmeye başlanmıştır.

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME 1- BETONARME 1.1- Binada kullanılacak malzemeler Bayındırlık Bakanlığı teknik şartnamesine uygun olacaktır. Yapılacak her türlü imalat Bayındırlık Bakanlığı Genel Şartnamesinde tarif edilen şartlara uygun

Detaylı

Döküm. Prof. Dr. Akgün ALSARAN

Döküm. Prof. Dr. Akgün ALSARAN Döküm Prof. Dr. Akgün ALSARAN Döküm Döküm, sıvı haldeki akıcı olan malzemelerin, üretilmek istenen parçanın biçiminde bir boşluğa sahip olan kalıplara dökülerek katılaştırıldığı bir üretim yöntemidir.

Detaylı

GES HGM02 SEYYAR RUTUBET ÖLÇME C

GES HGM02 SEYYAR RUTUBET ÖLÇME C GES HGM02 SEYYAR RUTUBET ÖLÇME CĐHAZI KULLANIM KILAVUZU GES END. ELEKTRONĐK Đkitelli Organize Sanayi Bölgesi Triko Center 7/ M Blok No:301/303 Đkitelli / ĐSTANBUL Tel +9 0 212 671 5912 / 28 / 42 Fax +9

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1.

1 Semboller. 3 Kurallara Uygun Kullanım. 4 Önceden Görülebilen Hatalı Kullanım Şekli. 2 Emniyet ve Tehlikeler. 1.1 İkaz Bilgileri. 1. A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Semboller 1.1 İkaz Bilgileri İkaz bilgileri, tehlikenin niteliğine bağlı olarak aşağıda belirtilen terimlerle ifade edilmektedir: Dikkat,

Detaylı

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdakilerden hangisi alçı dekorasyon ve kartonpiyer yapma araçlarından biri değildir? A) Mala

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

RESTORANLARIN BELGELENDİRİLMESİ, DENETİMİ VE NİTELİKLERİNE İLİŞKİN TÜZÜK

RESTORANLARIN BELGELENDİRİLMESİ, DENETİMİ VE NİTELİKLERİNE İLİŞKİN TÜZÜK RESTORANLARIN BELGELENDİRİLMESİ, DENETİMİ VE NİTELİKLERİNE İLİŞKİN TÜZÜK (13.4.2010 R.G. 60 EK III A.E. 239 Sayılı Tüzük) RESTORANCILAR BİRLİĞİ YASASI (46/2008 Sayılı Yasa) Madde 5 Tahtında Yapılan Tüzük

Detaylı

UCRETE DP UYGULAMA YÖNTEMİ

UCRETE DP UYGULAMA YÖNTEMİ TANIMI UCRETE DP, poliüretan esaslı reçinelerin özel katkı ve kimyasallar ile modifikasyonu sonucu elde edilen, reçinelere özel dolgu ilavesi ile oluşturulan, ıslak ve kuru ortamlarda kullanılmak için

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ. Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ.

ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ. Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ. ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ. ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir/İSTANBUL

Detaylı

MasterFlow 4800. Metal Agregalı, Ultra Yüksek Dayanımlı Grout Harcı UYGULAMA YÖNTEMİ TANIMI

MasterFlow 4800. Metal Agregalı, Ultra Yüksek Dayanımlı Grout Harcı UYGULAMA YÖNTEMİ TANIMI TANIMI MasterFlow 4800, tek bileşenli çimento esaslı, metal agrega içeren, büzülme yapmayan, oldukça yüksek dayanımlı grout harcıdır. Çok yüksek erken ve nihai dayanıma sahiptir. MasterFlow 4800, suyla

Detaylı

Ağaç işleme makinaları. Quality Guide. Takımın değeri

Ağaç işleme makinaları. Quality Guide. Takımın değeri Ağaç işleme makinaları Quality Guide Takımın değeri 2 QuALiTy GuiDe Takımın değeri Kullanılan takım ve aletlerin birbirine çok benzediği günler artık geride kalmıştır. Günümüzde farklı uygulamalar için

Detaylı

Prioderm losyon prospektüsü

Prioderm losyon prospektüsü Prioderm losyon sayfa 1 / 5 önceki versiyon.1.1 tarih: 05/94 Prioderm losyon prospektüsü Sizin için önemli bilgiler içeren bu prospektüsü dikkatlice okuyun. Bu ilaç doktor tavsiyesini gerektirmeyen hafif

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI DEVRİLİR TAVA

KULLANMA VE BAKIM KİTABI DEVRİLİR TAVA KULLAMA VE BAKIM KİTABI DEVRİLİR TAVA (ELEKTRİKLİ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli

Detaylı

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm LARA KOMPAKT S STEM 155x120 cm Ebat (cm) Yükseklik (cm) A rl k (kg) : 155x120 cm : 220 : 150 kg Dikkat Edilecek Noktalar: Kompakt Sistemler in garanti kapsam nda olabilmesi için montajlar n n VitrA-Artema

Detaylı

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> 17282 -> 17282

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> 17282 -> 17282 L1 L2 B1 B2 115 mm 59 mm 105 mm 570 gr C1 -> 17282 C2 -> 17282 9 A 2a 4 1a 2b 5 7 3 1b 6 8 D1 D2 2m E1 E2 Δ1 = X1 - Y1 Δ2 = X2 - Y2 Δ3 = X3 - Y3 E3 1 mm D3 F1 2m F2 F3 s > 5m > 16 2 3 ft F4 F5 TR Kullanma

Detaylı

OKUL BAZLI BÜTÇELEME KILAVUZU

OKUL BAZLI BÜTÇELEME KILAVUZU Üst Politika Belgelerinde Okul Bazlı Bütçe: Amaç: OKUL BAZLI BÜTÇELEME KILAVUZU 1. Onuncu Kalkınma Planı (2014-2018) 154- Okul idarelerinin bütçeleme süreçlerinde yetki ve sorumlulukları artırılacaktır.

Detaylı

İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan yöntemdir.

İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan yöntemdir. İNŞAAT PROJELERİNİN YAPIM SÜRECİNDE KEŞİF VE METRAJ Yapı Maliyetinin Belirlenmesi Ön Keşif (Burada amaç projeden dolayı firmamızın kazık yememesi ve verilen teklifin ne derece geçerli olduunun belirlenmesi).

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ LABORATUAR, ÜNİTE VE ODA (SÜFLAB) KULLANIM YÖNERGESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ LABORATUAR, ÜNİTE VE ODA (SÜFLAB) KULLANIM YÖNERGESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ LABORATUAR, ÜNİTE VE ODA (SÜFLAB) KULLANIM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Yüzüncü Yıl Üniversitesi,

Detaylı

PELLİNİ PEARL AR 5006 ŞARJLI EPİLASYON CİHAZI

PELLİNİ PEARL AR 5006 ŞARJLI EPİLASYON CİHAZI PELLİNİ PEARL AR 5006 ŞARJLI EPİLASYON CİHAZI KULLANMA KILAVUZU 3,6 V DC PELLİNİ PEARL AR 5006 ŞARJLI EPİLASYON CİHAZI 3 4 14 2 11 1 10 5 6 7 9 8 12 13 Arzum marka epilasyon cihazını tercih ettiğiniz için

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ. Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır.

TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ. Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır. TEKNĠK ÖZELLĠKLERĠMĠZ Genel bilgiler; A-Kapılarımızda Galvaniz ve Yekpare plaka Çelik kullanılmaktadır. Bu önemli bir detay olup, galvanizli çelik malzemede üzerine yapılacak olan laminasyon, poliüretan

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A Klimaanlage Klima Cihazı Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 45 2/2009 Ident Nr. 4722A Lejant Kompresör 2 Kontrol Paneli 3 Tavan üstü klima cihazı Montaj için özel alet - Matkap 0 50 mm - Sac kesme aleti

Detaylı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı 5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı Kullanım Kılavuzu Onay FCC Beyanı Bu test edilmiş ve FCC Kuralları Kısım 15 de belirtilen teknik özelliklere göre B Sınıfı aygıtların sınırları ile uyumlu

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

EPILATOR WITH INTERCHANGEABLE SHAVING HEAD LE 8820

EPILATOR WITH INTERCHANGEABLE SHAVING HEAD LE 8820 EPILATOR WITH INTERCHANGEABLE SHAVING HEAD LE 8820 A B C D E F G H I J 2 DEUTSCH 4-16 ENGLISH 17-27 FRANÇAIS 28-38 ITALIANO 39-49 PORTUGUÊS 50-60 ESPAÑOL 61-71 POLSKI 72-82 CESKY 83-93 TÜRKÇE 94-104 ΕΛΛΗΝΙΚA

Detaylı

2-bileşenli epoksi esaslı renkli kaplama

2-bileşenli epoksi esaslı renkli kaplama Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 16/10/2006 Identification no: 01 08 01 02 022 0 000001 Sikafloor -2430 2-bileşenli epoksi esaslı renkli kaplama Construction Ürün Tanımı Sikafloor -2430 solvent içeren, renkli,

Detaylı

Kurallara uygun iyi bir mutfak yapmanın en etkili yolu mimar, işletmeci, mutfak şefi ve müteahhidin ortak çalışmaları ile ortaya çıkar.

Kurallara uygun iyi bir mutfak yapmanın en etkili yolu mimar, işletmeci, mutfak şefi ve müteahhidin ortak çalışmaları ile ortaya çıkar. 1 Kurallara uygun iyi bir mutfak yapmanın en etkili yolu mimar, işletmeci, mutfak şefi ve müteahhidin ortak çalışmaları ile ortaya çıkar. 2 Mimar Malsahibi Mutfak şefi Müteahhit 3 4 Mutfağın yapılacak

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR KAPILAR DORMA AGILE KAYAR KAPILAR Sürme cam kapıların mimarideki kullanımına paralel olarak, mekanizmalarının dış görünüşünün önemi de gün geçtikçe daha belirgin hale gelmektedir. Bu özellik otellerde,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420 Kupalı Anemometre PCE-A 420 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

CAM KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Duş Kapı Aksesuarları. Cam Kapı Aksesuarları 7.14 7.01-7.04. Teknik Bilgi. 7.15 Cam-Cam arası montaj VBH 7.

CAM KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Duş Kapı Aksesuarları. Cam Kapı Aksesuarları 7.14 7.01-7.04. Teknik Bilgi. 7.15 Cam-Cam arası montaj VBH 7. AKSESUARLARI İNDEKS Cam Kapı Duş Kapı Teknik Bilgi Montaj Talimatı 7.01-7.04 Teknik Bilgi 7.14 Genel Bakış Cam Kapı Menteşeleri Cam Kapı Bağlantıları Cam Kapı Kilitleri Alüminyum Menteşeler 7.05 7.06-7.08

Detaylı

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Seçkin sofraların eşsiz kalitesi... Bernardo çatal bıçak setleri yıllar boyunca ilk günkü ışıltısını

Detaylı

LAVTAŞ IZGARA KULLANMA KILAVUZU

LAVTAŞ IZGARA KULLANMA KILAVUZU LAVTAŞ IZGARA KULLANMA KILAVUZU LAVTAġ IZGARAYI ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ALI 460 ALI 860 1 ĠÇĠNDEKĠLER I- LavtaĢ Izgaranın Kullanım Alanı 3-4 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Elektrikli Zemin Temizleme Makinesi Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. KISIKLI CAD.NO.79 ALTUNIZADE 34662

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen A.C.A.İ.P. Akıllı Telefon Kampanyaları-Yeni den ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı adıma kayıtlı ve faturalı GSM hattı

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

BULUŞ BİLDİRİM FORMU / APARAT

BULUŞ BİLDİRİM FORMU / APARAT Sayfa 1/ 6 / APARAT Bu forma uygun olarak yapacağınız çalışma, Buluşunuzun tarafımızdan en iyi şekilde tanımlanabilmesi ve İleride hukuk önünde istenen korumanın elde edebilmesi için temel teşkil edecektir.

Detaylı

SHB 3075 KARIfiTIRICI

SHB 3075 KARIfiTIRICI SHB 3075 KARIfiTIRICI HR a b c d e AC230V, 50Hz, 750W - 1 - Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ LABORATUARI YÜZEY DOLDURMA TEKNİKLERİ

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ LABORATUARI YÜZEY DOLDURMA TEKNİKLERİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ LABORATUARI YÜZEY DOLDURMA TEKNİKLERİ Deneyde dolu alan tarama dönüşümünün nasıl yapıldığı anlatılacaktır. Dolu alan tarama

Detaylı

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL BİRİMİ

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL BİRİMİ EDİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL BİRİMİ ATIK PİL VE AKÜMÜLATÖRLERİN KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA ATIK PİLLERİN YÖNETİMİ Çevre Koruma ve Kontrol Birimi Çavuş Bey Mah. No: 1 EDİRNE Tel:

Detaylı

KALÇA VE ALT EKSTREMİTE KIRIK ÇIKIK VE BURKULMALARI Hazırlayan NESLİHAN GÖÇMEN

KALÇA VE ALT EKSTREMİTE KIRIK ÇIKIK VE BURKULMALARI Hazırlayan NESLİHAN GÖÇMEN KALÇA VE ALT EKSTREMİTE KIRIK ÇIKIK VE BURKULMALARI Hazırlayan NESLİHAN GÖÇMEN Kalça ve alt taraf kemiklerinin kırık, çıkık ve burkulmaları, üst taraf kemiklerinde olduğu gibi düşme, çarpma ya da trafik

Detaylı

40 yard mc olur, önlemeye yard mc olur. engellenmesine sa layarak Binalarda ba ms z birimleri birbirinden ay ran dö emelere, duvarlara, , çat s na Binan n Enerji Kimlik Belgesi var m? (Bu belge, s tma,

Detaylı

Microswitchli çubuk termostat

Microswitchli çubuk termostat E-mail: Fax: +49 661 6003-607 Veri Sayfası 60.1530 Sayfa 1/6 Microswitchli çubuk termostat STMA tip serisi Özellikler Mikroswitchli Alüminyum döküm gövde Koruma sınıfı IP 54 Yüksek aşırı sıcaklık koruması

Detaylı

Mak-204. Üretim Yöntemleri II. Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme

Mak-204. Üretim Yöntemleri II. Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme Mak-204 Üretim Yöntemleri II Vida ve Genel Özellikleri Kılavuz Çekme Pafta Çekme Rayba Çekme Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. Bölümü Üretim Yöntemleri 1

Detaylı

BETON MAHFAZALI MONOBLOK TELEKOM KÖŞK TEKNİK ŞARTNAMESİ

BETON MAHFAZALI MONOBLOK TELEKOM KÖŞK TEKNİK ŞARTNAMESİ BETON MAHFAZALI MONOBLOK TELEKOM KÖŞK TEKNİK ŞARTNAMESİ HAZİRAN-2011 1.GENEL 1.1 Konu ve Kapsam Bu teknik şartname Türk Telekom tarafından kullanılacak olan monoblok beton köşklerin imalat koşullarını

Detaylı

FINDIĞIN HASAT,HARMAN VE DEPOLANMASI

FINDIĞIN HASAT,HARMAN VE DEPOLANMASI FINDIĞIN HASAT,HARMAN VE DEPOLANMASI Hasat: Hasata başlamadan önce fındık bahçelerinde genel bir temizlik yapılmalıdır.bölgenin yağışlı olması ve buna bağlı olarakta yabancı ot ve dikenlerin bol ve hızlı

Detaylı

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ

YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ YAPILARDA DERZLER VE SIZDIRMAZLIK MALZEMELERİ Genel: Derz sözcüğü bir sistemi oluşturan parçaların birleştirildiği, yapıştırıldığı çizgi şeklindeki bölümleri tanımlar. Derzler dar ya da geniş, yatay ya

Detaylı

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık "L1", "L2" ve "L3" olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir

Üç-fazlı 480 volt AC güç, normalde-açık L1, L2 ve L3 olarak etiketlenmiş vida bağlantı uçları yoluyla kontaktörün tepesinde kontak hale gelir Kontaktörler Röle kontakları üzerinden büyük bir miktar elektrik gücü anahtarlamak için kullanıldığında kontaktör terimi ile adlandırılır.. Kontaktörler tipik olarak çoklu kontaklara sahiptir ve kontakları

Detaylı

fırça, rulo, cırcır vasıtasıyla elyafa yedirilir. Maliyeti en düşük

fırça, rulo, cırcır vasıtasıyla elyafa yedirilir. Maliyeti en düşük Bu yazımızda daha önce sözünü ettiğimiz kompozit materyallerin uygulamasına değineceğiz. Laminasyon denilen işlem, elyaf ve reçinenin bir araya getirilerek kompozit materyale dönüşmesine verilen isimdir.

Detaylı

VEZNE PROGRAMINDA POSTA ÜCRETİ İLE İLGİLİ YAPILAN DÜZENLEMELER (Vezne Sürüm: 4.3.0.5) 02.09.2010

VEZNE PROGRAMINDA POSTA ÜCRETİ İLE İLGİLİ YAPILAN DÜZENLEMELER (Vezne Sürüm: 4.3.0.5) 02.09.2010 VEZNE PROGRAMINDA POSTA ÜCRETİ İLE İLGİLİ YAPILAN DÜZENLEMELER (Vezne Sürüm: 4.3.0.5) 02.09.2010 İÇİNDEKİLER 1. EK ÜCRETLERDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER... 2 a. Tarife ve Kademe Ayarları (F4) Ekranında Yapılan

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE)

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) AR - 32 - - 33 - - 34 - MÜfiTER H ZMETLER De erli Müflterimiz, En uygun fiyata en iyi ürünü vermenin yan s ra; en iyi hizmeti vermenin de önemli oldu una inan yoruz. Bu nedenle

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER

ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER ankaralazerkesim.com PLEKSİ UYGULAMA YÖNLENDİRME LAZER KESİM CNC KESİM ÖZEL KESİMLER Hizmette kalite ve güven... Morgül Pleksi Tasarım & Cnc. 2008 yılında Ankara da kurulmuş olup, reklam sektöründe faaliyet

Detaylı

SR Ek 4 Değerlendirme Komitesi Tayini. Bölüm C: Diğer Bilgiler

SR Ek 4 Değerlendirme Komitesi Tayini. Bölüm C: Diğer Bilgiler SR Ek 4 Değerlendirme Komitesi Tayini Bölüm C: Diğer Bilgiler SR Ek 4 Değerlendirme Komitesi Tayini İdari Uygunluk Değerlendirme Tablosu Teklif No: Adı: Yeni Ürün ile İhracat ve Kapasitenin

Detaylı

KAYNAKÇI METAL TEKNOLOJİLERİ ALANI TANITIMI. Metal Teknolojisi Bölümü A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ

KAYNAKÇI METAL TEKNOLOJİLERİ ALANI TANITIMI. Metal Teknolojisi Bölümü A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ METAL TEKNOLOJİLERİ ALANI TANITIMI Metal Teknolojisi Bölümü A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Metal teknolojisi alanı, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşulları nedeniyle sürekli ve dinamik

Detaylı

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu

4P359542-2G. Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü <BRP069A42> Montaj Kılavuzu 4P359542-2G Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Montaj Kılavuzu Kablosuz LAN Bağlantı Adaptörü Kurulum Kılavuzu Ana sayfa: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com Özellikler, ayar

Detaylı