FUTURIST SHUFFLE 4 24 Aralık 2010 Micrsosft

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FUTURIST SHUFFLE 4 24 Aralık 2010 Micrsosft"

Transkript

1 Fütürist Shuffle 4 Microsoft Türkiye nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 24 Aralık 2010 da gerçekleştirilen Fütürist Shuffle 4, bol kahkahalı, çok fütüristti... Fütürist Shuffle 4 e üniversitelerin fütürizm kulüplerinin yoğun ilgisi vardı.

2 İlk söz alan Fütüristler Derneği Başkanı ve M-Gen Gelecek Planlama Merkezi nin kurucusu Ufuk Tarhan oldu. Tarhan, Fütürist olmanın 2011 yılından itibaren aranılan bir özellik olacağına dikkat çekti. Tarhan mesajlarını birbiri ardına sıraladı; Yönetim kurullarında fütürist olmayanların işleri zor. Fütürist olmayana iş, eş, aş da yok. Biz geleceğin yönderlerini, siberyonerlerini ve webratörlerini, yaratmak istiyoruz diyen Tarhan, Geleceğe katlanmak değil tasarlamak için herkesi fütürist olmaya davet etti. Bütün uğraşılarımız daha çok mutlu insan yaratmak için dedi. Türkiye nin arkasından güçlü bir rüzgarın estiğine dikkat çeken Tarhan şöyle devam etti; Bu rüzgar bizi adeta fırsatlara itiyor. O rüzgârın bizi savurmadan, kontrollü bir şekilde geleceğe taşımasını yönetebilmek için fütüristlere çok iş düşüyor. Biz bu göreve hazırız ve bu inançla hareket ediyoruz dedi. Fütüristler Derneği nin başkanlığına geldiğinde derneğin 80 üyesi olduğunu bugün ise bu sayının 500 e yakın olduğunu belirten Tarhan, Eğer hepimiz istersek gelecek güzel gelecek Fütüristler Derneği ne üye olun Aidatlarınızı ödeyin Fütürist Dergisi okuyun Fütürizm Okulu nu kaçırmayın dedi.

3 Ve Tarhan ın ardından en genç konuşmacı mikrofonu aldı Fütüristler Derneği Başkanı Ferit Yücel Demirtaş Ekibini Kaliteli, potansiyele sahibiz, trend setter ız şeklinde tanımlayan Yücel Hedefimiz değer yaratmak dedi. Kulüp üyesi arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatan Demirtaş, gençlik için Fütürizm in önemine dikkat çekti. Herkes her şeyi öğrenecek Fütürist Shuffle ın programı yönetirken esprileriyle de ortamın sıcaklığını koruyan Youtholding Yeni Fırsatlar Yöneticisi Doruktan Türker in kendi doğum tarihini dikkate aldığı Since 1973 başlığını taşıyan sunumu geçmişten günümüze nostalji yaşattı.

4 Doğduktan bir yıl sonra 1974 te Kıbrıs Barış Harekatı yapılan Türker, ilk bilgisayarına da büyük hayranı olduğu Elvis Presley ye de toz kondurmadı yılının bombası Wikileas ile sunumunu bitiren Türker, gelecekte insanların bildiklerini herkesin duyabileceği yerlerde söyleyeceklerine dikkat çekti. Güneş Enerjisi İhraç Edilebilir! Vodafone İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Hasan Süel in anlattıkları salonda sessizliği neden oldu. Sessizliğin neden biraz şaşkınlık biraz meraktı Vodafone tarafından hazırlanan Future Agenda 2020 geleceğe tüm yönleriyle gözler önüne serdi. Süel, Geleceği konuşmayan, geleceği planlamayan insanlar oyun dışında kalacak. Bu nedenle geleceği bugünden tartışmamız gerektiğini düşünerek gelecek 10 yıl ile ilgili Future Agenda 2020 yi hazırlamaya karar verdik dedi. 25 ülkede 50 çalıştay düzenleyerek 2 binden fazla insanın katılımıyla hazırlanan Future Agenda 2020 de 52 farklı temada öngörü buluyor. Bunun dışında online olarak 147 ülkeden 50 binden fazla kişinin katkıda bulunduğu Future Agenda 2020 nin tamamını anlatmak imkansız ama özetle sunulan öngörüler şöyle; Güç batıdan doğuya kayacak Zenginliğin Asya ya kayması bekleniyor Temel enerji kaynaklarımızla ilgili sıkıntılar bizi bekliyor Estetik operasyonlarla birlikte plastik cerrahi önümüzdeki dönemde tavan yapacak Dolar ve Euro nun dışında Asya kökenli bir para birimi dünya ticaretine girecek 2020 de her üç arabadan birisi elektrikli olacak Daha saymakla bitmeyecek onlarca öngörü

5 Süel, son olarak salondakilerin bir anda kafalarını karmakarışık eden, hayal güçlerini zorlayan bir öngörüden bahsetti. Gelecekte güneşi bol ülkeler güneşi az olan ülkelere güneş ışığı ihraç edecek. Şu anda mümkün değil ama mümkün olması için çalışılıyor İletişim kesmek mümkün değil Bu kadar şaşkınlığın üzerine şimdi hareket zamanı Microsoft Türkiye Office ve Bilgi Çalışanı Ürünleri Grup Müdürü Onur Görür ün, hem anlattıkları, hem de anlatırken ki enerjisi salonda nabzın yükselmesine neden oldu. Microsoft un yeni nesil çözümü Lync 2010 u uygulamalı olarak anlatan Görür, dinleyicileri adeta büyüledi. PC, telefon ve web üzerindeki iletişimi tek çatı altında birleştiren sistemi anlatan Görür önce outlook undan arkadaşına bağlandı. Arkadaşını telefonla aradı, bilgisayarına aktardı, sonra cep telefonun aktardı ardından salondakilerle tanıştırdı derken herkesin başı döndü. Yapılanlar biraz kafaları karıştırdı ama gelecekte bizleri nasıl bir teknolojik gelişmenin beklediğine tüm katılımcılar bugünden şahit oldu. Gelecek uzun sürer Görür ün ardından sunumuna başlayan Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, Prof. Deniz Ülke Arıboğan ın enerjisi Görür le yarışır nitelikteydi. Tarım toplumundan sanayi toplumuna ve ardından sanayi sonrası döneme geçerken yaşadığımız değişimi, dönüşümü esprili bir dille anlatan Arıboğan kırdı geçirdi. Benim anlatacaklarım garanti teknoloji gibi hata vermez diyerek konuşmasına başlayan Arıboğan, Ben tarih uzun sürer sanırdım ama gelecek çok uzun sürer dedi.

6 Geleceği bir menü olarak yorumlayan Arıboğan, bugünden şekillendirmek gerektiğine dikkat çekti. Teknojiyle çocukluğunda anneannesinin Kızım gel düğmesine bas diyerek açtırdığı televizyon iletanıştığını anlatan Arıboğan, bugün Ipad i olduğunu söylemesiyle salonda kahkaha kopmasına neden oldu. Siz kendi düşündüğünüzü yaşadığınızı mı sanıyorsunuz? Bize sunulan, bize nakşedilen bir dünyayı yaşıyoruz diyen Arıboğan ın her cümlesi kayda değerdi. Ancak her cümleyi yazmak mümkün değilse de Arıboğan ın sosyolojik çözümlemelerinin en önemlisi Tarım toplumunda bedava olan Allah ın suyunu sanayi toplumunda şişeye koydular, kapak taktılar 3 liraya alıyorsunuz. Sanayi sonrası toplumda üzerine Armani yazacaklar 3333 liraya alacaksınız şeklindeydi. Arıboğan ın diğer tesbitleri şöyle devam etti; Bize güzel olmamız gerektiği dayatılıyor. Güzel, zayıf, Angelina Jolie gibi olmalıyız. Hepimiz buna inandık kebapları vicdan azabıyla yiyoruz. 46 yaşımdayım ama 20 yaşımda görünmek istiyorum, çünkü bu öğretiliyor Annemin selülit kavramından haberi yoktu biz savaşıyoruz Havalı hanımlar kebap yemez, yumuşak tavırlarla Nişantaşı nda salata yer Çanta artık sadece çanta değil elinize aldığınız andan itibaren markasıyla size kimlik kazandırıyor Gelecekte her şeyin bu şekilde bizlere dayatılacağına dikkat çeken Arıboğan, yepyeni bir düzenle karşı karşıya olduğumuzu ifade etti. Kadınlara bunlar dayatılırken Arıboğan ın erkeklere hep genç görünen kadınlar karşısında ölünceye kadar performanslarını korumaları gerektiğini söylemesi salonda kahkahanın tavan yaptığı an oldu.

7 Gelecek Hemen Gelsin Youtholding şirketlerinden Youth Research ün tablet bilgisayarla gerçekleştirdiği Gelecek başlıklı araştırma sonuçları aynı anda salondakilerle paylaşıldı. Araştırmaya katılanların yüzde 53 ü Gelecek hemen gelsin dedi. Yüzde 43 ü Geleceği varsa göreceği da var, yüzde 3 ü Ah keşke dünde kalsaydık, yüzde 1 i ise Gelmesin dedi. 10 yıl sonra kendimi nerede görüyorsun? sorusuna ise yüzde 78 Geziyor ve Tozuyor, yüzde kilo, yüzde 7 Tırmalıyor ve sürünüyor, yüzde 3 5 çocuklu, yüzde 5 ise hepsi cevabını verdi. Amerika nın teknolojik üstünlüğünün arkasında önemli bir kültür oluşumu var Fütüristler Derneği nin Kurucusu ve Brightwell Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas Bu akşam sizleri güldürmeyeceğim diyerek sözü aldıysa da yine güldürmeden duramadı. Zaman zaman söyledikleri zaman da üslubu katılımcıları güldürmeye yetti. Manas, TÜSİAD Fütürist Düşünce Grubu Başkanı olduğunu müjdeledi. Amerika nın son 30 yılda girişim fonları sayesinde tüm dünyada teknolojik üstünlük sağladığını anlatan Manas Türkiye deki Teknokent örneklerin bu yapıya kıyaslanamayacağını ifade etti. Türkiye de Silikon Vadisi kurmanın Silikon Vadisi Evleri projesi yapmak kadar basit bir hale getirildiğini belirten Manas, devletin bu konuya zaman ayırması ve değer vermesiyle

8 gerçekleşebileceğini anlattı. Girişimciliğin bal kovanına yatırım yapmakla olmayacağını anlatan Manas, gelecek için herkesi teknolojiye yatırım yapmaya çağırdı. Türkiye nin hızla büyüdüğü konusunda tüm konuşmacılar ile hemfikir olan Manas hayli hareketli sunumunu şöyle tamamladı. Araba üretiyoruz boğaz tokluğuna, çalışıyoruz boğaz tokluğuna. Bu büyüme hızıyla 2023 te halimize acırlar. Paraları ekonomiye sokamadığımız, teknolojiyi yurtdışında almadığımız taktirde koloni haline geleceğiz. Toplantıya 4900 fütürist online olarak katıldı Yaklaşık 200 kişinin katıldığı Fütürist Shuffle da sosyal medya da etkin olarak kullanıldı. Binlerce kişinin internetten online olarak izlediği toplantı sırasında, Twitter ve Facebook'tan yüzlerce anlık mesaj gönderildi. Fütürist Shuffle sırasında sorulan sorulara Twitter dan ilk doğru cevabı verenlere İntel den adet Netbook, Türk Telekom dan üç adet 10 CD lik özel müzik koleksiyonu, Securedrive dan beş adet İstanbul Atatürk Hava Limanı ulaşımı, Unilever den beş yeni yıl sepeti, JCI Avrasya dan 20 isme özel fidan, Nike dan ikişer adet milli takım forması ve top, Ufuk Tarhan dan beş, Yasemin Sungur dan iki ve Can Sungur dan bir adet Tablet Seminer, Binnur Zaimler den beş Astrajanda 2011, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan dan beş adet geleceğin haritası, Brightwell Holding den 10, Kora dan 5 adet The Futurist dergisi aboneliği hediye edildi. Ayrıca, tüm Futurist Shuffle katılımcılarına Vodafone, Future Agenda 2020 nin Türkçe versiyonunu, The Futurist dergisinin yayın sponsoru Aktif Yayıncılık da The Futurist in Kasım-Aralık sayısını dağıttı.

BASIN BÜLTENİ. Araştırmanın Künyesi: Yeni Jenerasyon Teknolojik Cihaz Tercihleri...

BASIN BÜLTENİ. Araştırmanın Künyesi: Yeni Jenerasyon Teknolojik Cihaz Tercihleri... Tarih: 12 Haziran 2012 Daha fazla bilgi için Nurgül Usta Genel Md. Yardımcısı Tel: 0212 349 48 50 E mail:nurgul.usta@dorinsight.com BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük

Detaylı

İŞ DÜNYASI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI

İŞ DÜNYASI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI İŞ DÜNYASI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI Eventuum firması tarafından 04 Haziran 2013 tarihinde Marriot Hotel Asia da düzenlenen İş Dünyası Bilişim Teknolojileri Konferansı na Şubemizce katılım gerçekleştirildi.

Detaylı

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu www.munbit.org Tanıtım Dosyası 02 Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu MÜNBİT, dünyayı değiştireceğine inanan, engelleri aşacağını bilen,

Detaylı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Karabük Alzheimer Derneği organizasyonluğunda üniversitemiz ev sahipliğinde Yaşlılık-Bunama ve Alzheimer Hastalığı Tanıtım ve Bilinçlendirme

Detaylı

TFD/Genç Fütüristler

TFD/Genç Fütüristler TFD/Genç Fütüristler Fütürist Elçi Sistemi 2014-2015 www.gencfuturistler.org Sosyal Medyada: facebook.com/gencfuturistler twitter.com/gencfuturistler instagram.com/gencfuturistler İÇİNDEKİLER 1. Genç Fütüristler

Detaylı

Teknoloji Seviyoruz!

Teknoloji Seviyoruz! YAYIN BİLGİLERİ Yayın yılı: 1997 Yayın periyodu: Aylık Tirajı: 16.545 Okur Sayısı: 167.000 Reklamın Görülme Sayısı: 605.000 Kapak Fiyatı: 7.00 TL Yayın Direktörü Gökhun Sungurtekin Yayın Yönetmeni Erdal

Detaylı

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com Örme, boyama, ev tekstili ve hazır giyim konularında üretim yapmaktadır. Birlikte çalıştığı fason firmalarla birlikte yaklaşık 10.000 kişiye istihdam imkanı yaratan Yeşim Tekstil, kendi alanında dünyanın

Detaylı

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 İTO BİLİŞİM Sayı 37 Ekim 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 Ülkemizin 2023 yılında dünyanın en büyük 10

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:1 Nisan 2015 1 KİTAP VE KÜTÜPHANENİN ÖNEMİ 3 2014-2015 KÜTÜPHANE ORYANTASYONUMUZ 5 KÜTÜPHANEMİZ 8 OKUMA ŞENLİĞİMİZ 10 BRITANNICA ONLINE 12 SEVİM AK

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

2010 geleceği şekillendirmekten sorumluyuz

2010  geleceği şekillendirmekten sorumluyuz sorumluyuz fütürizmin tanımı birey, kurum ve toplumlara ilişkin olası, olanaklı ve tercih edilen gelecek senaryolarını gerçekleştirmek için atılması gereken adımları ilkeli ve bütünsel olarak inceleyen

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Dünyada En Hızlı Yaşlanan İkinci Ülke: Türkiye 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında,izmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

Tek başına anlamı ve görevi olmayan ancak kendinden önce gelen sözcükle öbekleşerek anlam ve görev kazanan sözcüklerdir. Edatlar şunlardır:

Tek başına anlamı ve görevi olmayan ancak kendinden önce gelen sözcükle öbekleşerek anlam ve görev kazanan sözcüklerdir. Edatlar şunlardır: EDAT-BAĞLAÇ-ÜNLEM EDATLAR Tek başına anlamı ve görevi olmayan ancak kendinden önce gelen sözcükle öbekleşerek anlam ve görev kazanan sözcüklerdir. Edatlar şunlardır: 1-GİBİ Cümleye benzerlik, eşitlik,

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

WIN EURASIA 2018 STARTUP Özel Alanı Sunumu Mart 2018 / İstanbul

WIN EURASIA 2018 STARTUP Özel Alanı Sunumu Mart 2018 / İstanbul WIN EURASIA 2018 STARTUP Özel Alanı Sunumu 15-18 Mart 2018 / İstanbul www.win-eurasia.com Deutsche Messe. Worldwide success. Effective lead generation. www.messe.de Deutsche Messe Profili En yüksek standartları

Detaylı

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay yoğun bir bilimsel kongre programı yaşadı. Kurucusu olduğu Ortadoğu Organ Nakli Derneği (MESOT) tarafından

Detaylı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezlerinde gönüllü gençlerin Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral vermek

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

YATIRIMCI EĞİTİMİ VE FİNANSAL EĞİTİM ÇALIŞMALARI

YATIRIMCI EĞİTİMİ VE FİNANSAL EĞİTİM ÇALIŞMALARI T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU YATIRIMCI EĞİTİMİ VE FİNANSAL EĞİTİM ÇALIŞMALARI 13 Kasım 2012, İstanbul Aydın HASKEBABÇI Sermaye Piyasası Kurulu Daire Başkanı ahaskebabci@spk.gov.tr www.yes.gov.tr

Detaylı

TFD/GençFütüristler Fütürist Elçi Sistemi 2013-2014

TFD/GençFütüristler Fütürist Elçi Sistemi 2013-2014 TFD/GençFütüristler Fütürist Elçi Sistemi 2013-2014 www.gencfuturistler.org Sosyal Medyada: facebook.com/gencfuturistler twitter.com/gencfuturistler instagram.com/gencfuturistler İÇİNDEKİLER 1. GençFütüristler

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Beykoz da - Özgün Haber

HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Beykoz da - Özgün Haber Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ da - Özgün Haber 1 / 10 Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ da - Özgün Haber 2 / 10 Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ da - Özgün Haber Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ 'da Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Binası'nın

Detaylı

Türkiye nin İlk Usta Kulübü

Türkiye nin İlk Usta Kulübü Türkiye nin İlk Usta Kulübü Kalekim Ustalarının Ayrıcalıkları 1 Her Üyemiz Kalekim Ferdi Kaza Sigortası ile Daima Koruma Altında Sosyal güvenceden yoksun olarak çalışan ustalarımız her yıl ücretsiz olarak

Detaylı

İÇİNDEKİLER. AtakanSeniz. Türk medyasını Üniversite Medya Birliği şekillendirecek. HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ

İÇİNDEKİLER. AtakanSeniz. Türk medyasını Üniversite Medya Birliği şekillendirecek. HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ 03 04 06 08 09 10 12 13 HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ DESTEKÇİLERİMİZ ve İŞ ORTAKLARIMIZ İSTATİSTİKLERİMİZ NERELERDEYİZ? ETKİNLİKLERİMİZDEN BASINDA BİZ İÇİNDEKİLER Türk medyasını Üniversite Medya

Detaylı

Sevgi evlerinde kalan kardeşlerimize konser düzenledik. Huzurevi ziyaretlerimiz ara sıra oluyor,gönül Köprüsü diye bir proje de yer alıyoruz.

Sevgi evlerinde kalan kardeşlerimize konser düzenledik. Huzurevi ziyaretlerimiz ara sıra oluyor,gönül Köprüsü diye bir proje de yer alıyoruz. Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü olarak,engelli kardeşlerimize farklı eğlenceler düzenledik. Farkındalık programları yaptık, 2 yılda 5 okula kitap yardımında bulunduk. Sevgi evlerinde kalan kardeşlerimize

Detaylı

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL GAZETE ADAMPOL İzciliğin ikinci yüzyılında BİDOSK! BİDOSK olarak içimizde yanan izcilik ateşi tüm ünitelerin birleşmesiyle iyi duygular barındıran kıvılcımlarını Polonezköy de gökyüzüne dağıttı. Tüm Türkiye

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI Basın Bülteni 16 Mayıs 2017 TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI Türkiye de bugüne kadar gerçekleştirilmiş en kapsamlı araştırma olan Türkiye deki Gençlerin

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ Kadınlar Basketbol 2. liginde evinde Bursa temsilcisi Zeytin Gençlik takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket 21. haftada da fire vermedi ve maçı 91 57 aldı. Türkiye Basketbol

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

Türkiye nin Teknoloji Kültürü Dergisi!

Türkiye nin Teknoloji Kültürü Dergisi! YAYIN BİLGİLERİ Aylık Tirajı: 22.360 Okur Sayısı: 148.000 EKİM 2013 TEKNOLOJİ KÜLTÜRÜ AYLIK YAYINDIR ISSN:1300-9419 112415 YıL:18 7.00 TL 10 2013 ÇALINAN & KAYBOLAN CİHAZINIZI BULUN En iyi izleme yazılımları

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Birlikte Olmak Başlamaktır, Biraradalığı Sürdürmek Gelişimdir, Birlikte Çalışmak Başarıdır

Birlikte Olmak Başlamaktır, Biraradalığı Sürdürmek Gelişimdir, Birlikte Çalışmak Başarıdır Fütürizm nedir? Gelecek hakkındaki oluşmuş bir gelecek vardır ve biz ona gider ya da onu tahmin ederiz şeklindeki yaygın ve edilgen algıyı değiştirmeyi hedefleyen bakış açısıdır. İnsanlık olarak eriştiğimiz

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE DE SOL GELENEĞİNİ VE SİYASİ LİDERLİĞİ TARTIŞTI

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE DE SOL GELENEĞİNİ VE SİYASİ LİDERLİĞİ TARTIŞTI İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE DE SOL GELENEĞİNİ VE SİYASİ LİDERLİĞİ TARTIŞTI Türkiye nin gündemine damgasına vuran önemli toplumsal ve politik konularının tartışıldığı İstanbul

Detaylı

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı.

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. 29.783 Toplam Ziyaretçi 11 Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı 4.142 Yurt Dışı Ziyaretçi 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı YURT DIŞI ZİYARETÇİLERİN COĞRAFİ DAĞILIMI 13,91

Detaylı

İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016

İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016 İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016 2013 yılında ilki düzenlenen İstanbul TV Forum ve Fuarı (itvf), medya sektörünün Türkiye ve Avrasya bölgesinde artan önemi ve dijital yayıncılık ile birlikte değişen, hareketli

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7.

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7. 1. MERAKLI 2. USTA 3. VİZYONER 4. İÇGÖRÜLÜ 5. İNOVATİF 6. SOSYAL 7. GENÇ 8. AKADEMİK 9. İNATÇI Baykuş Ödülleri Türkiye Araştırmacılar Derneği nin, araştırma sektöründeki başarılı pazar, pazarlama ve sosyal

Detaylı

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 -

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 - 2018 İN KONSEPTİ Marketing Türkiye İPZ Konferansları özünde iş dünyasının değişimi barındıran alanlarına odaklanarak bilgi aktarımı yapıyor. Amacı, iş dünyasında ola gidene dikkatini çekmek ve hem de ihtiyaç

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95 NİSAN AYI BÜLTENİ 30 NİSAN 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEGİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul Çağrı Merkezi: 0850 302

Detaylı

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme - PANPEK Projesinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Polatlı Ticaret Odası, Başkent Üniversitesi,

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca 33 ülkeye ihracat yapıyoruz fuar sayesinde artık Fas ta da

Detaylı

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI

TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI ESKİŞEHİR ODUNPAZARI MESERRET İNEL İLKOKULU ODUNPAZARI HALK EĞİTİM MERKEZİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU DESTEĞİYLE GURURLA SUNAR TSM ÇOCUK KOROSU KONSER PROGRAMI KORO ŞEFİ Tülây TÜRKMEN SANAT DANIŞMANI Hüseyin

Detaylı

www.gencfikirlerguclukadinlar.com

www.gencfikirlerguclukadinlar.com www.gencfikirlerguclukadinlar.com 2013 Proje Hakkında Proje T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel Türkiye ve KAGİDER tarafından hayata geçirilmektedir. 18 30 yaş arası gençlerin, yaşadıkları

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

1- Fitili Tarım Bakanı ateşledi 700 bin çiftçi 100 milyon Euro luk verimlilik sağladı

1- Fitili Tarım Bakanı ateşledi 700 bin çiftçi 100 milyon Euro luk verimlilik sağladı 1- Fitili Tarım Bakanı ateşledi 700 bin çiftçi 100 milyon Euro luk verimlilik sağladı SERPİL Timuray, 4 yıl önce Danone Türkiye Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıp Vodafone Türkiye CEO luğuna geçerken Gıda,

Detaylı

EN GÖZDE ŞİRKETLER Örneklem büyüklüğü Katılımcı firmalar

EN GÖZDE ŞİRKETLER Örneklem büyüklüğü Katılımcı firmalar Örneklem büyüklüğü 15.203 kullanılabilir anket formu elde edilmiştir. Araştırmada 222 firma yer almıştır. Araştırma sorularının iç tutarlılığını gösteren Coranbach Alfa değeri α = 0.941 olarak hesaplanmıştır.

Detaylı

Hazırlayan: Saide Nur Dikmen

Hazırlayan: Saide Nur Dikmen Yayın no: 162 DÜRÜSTLÜK VE DOĞRULUK ÖYKÜLERİ Genel yayın yönetmeni: Ergün Ür İç düzen: Durmuş Yalman Kapak: Zafer Yayınları İsbn: 978 605 5523 99 2 Sertifika no: 14452 Uğurböceği Yayınları, Zafer Yayın

Detaylı

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29 Veteran futbol camiasının tecrübeli ekiplerinden Kartal Öz Balkan Gücü Masterler, Peloponissos (Mora) Eyaleti ve Nafplio (Anabolu) Belediyesi nin resmi davetlisi olarak, Dostluk ve İyi Komşuluk Maçı nda

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

APPLE BİLGİSAYARI İCAT EDEN TEKNİSYEN: STEVE WOZNIAK

APPLE BİLGİSAYARI İCAT EDEN TEKNİSYEN: STEVE WOZNIAK APPLE BİLGİSAYARI İCAT EDEN TEKNİSYEN: STEVE WOZNIAK Steve Wozniak, hesap makinası üreten bir firmada teknisyendi. Tek başına, 1976 da Apple-I ve 1977 de Apple-II bilgisayarlarını icat etti ve satış rekorları

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M 2 0 1 7 MÜMDER DESTEK B U R S U Üniversite eğitimi gören, maddi imkanları sınırlı olan öğrencilerimize aşağıdaki burs seçenekleri ile destek olabilirsiniz. AYLIK AYLIK

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014 M.Ü. İşletme Kulübü 2014 yılında isim değiştirerek Marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü adını almıştır. M.Ü. İşletme Kulübü, 2002

Detaylı

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni Ticaret ve Borçlar kanunlarının sanayicinin, tüccar ve esnafın anayasası olduğunu söyledi. YENİ TİCARET VE BORÇLAR KANUNLARIYLA EKONOMİDE YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU

TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU TURMEPA ve D-Marin Kids DENİZ DOSTU NESİLLER İÇİN BULUŞTU DENİZ VE BEN UYGULAMALI DENEYLER ATÖLYESİ TAMAMLANDI DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve D-Marin işbirliğiyle, tüm deniz tutkunları ve çocuklar birlikte

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

Teknolojide Yeni Trendler

Teknolojide Yeni Trendler 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler SPONSORLUK DOSYASI 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler 21 Aralık 2016 Bu sene 10. su düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde

Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde On5yirmi5.com Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde Söyleşiye bazı katılımcıların sosyal rehabilitasyon projeleri hakkında olumsuz portre çizmesi ve Türkiye'yi eleştirmesi damgasını vurdu. Yayın Tarihi

Detaylı

EN BEĞENİLENLER 70 CAPITAL 12 / _071_072_CP_12.indd 2 11/26/16 6:44 PM

EN BEĞENİLENLER 70 CAPITAL 12 / _071_072_CP_12.indd 2 11/26/16 6:44 PM EN BEĞENİLENLER 70 CAPITAL 12 / 2016 Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri araştırmasının 16 ncısında dikkat çekici değişimler var. 2013, 2015 yıllarının lideri Koç Holding, liderlik koltuğuna iyice yerleşti.

Detaylı

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA İşletme Bilgi Yönetimi Doç. Dr. Serkan ADA Bilgi Toplanmış, organize edilmiş, yorumlanmış ve belli bir yöntemle etkin karar vermeyi gerçekleştirmek amacıyla ilgili birime sevkedilmiş, belirli bir amaç

Detaylı

ASİSTAN VE GENÇ UZMAN HEKİMLER (AGUH) KOMİSYONU

ASİSTAN VE GENÇ UZMAN HEKİMLER (AGUH) KOMİSYONU ASİSTAN VE GENÇ UZMAN HEKİMLER (AGUH) KOMİSYONU KLİMİK Kongresi AGUH Toplantısı 28.03.2015 Dr.Şafak Göktaş AGUH SON 1,5 SENEDE NELER YAPTI? SON 6 AYINDA NELER YAPACAK? 10 yıl öncesine uzanan İnfeksiyon

Detaylı

Gün boyu devam eden Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu katılımcıların katılım sertifikalarını alması ile sona erdi.

Gün boyu devam eden Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu katılımcıların katılım sertifikalarını alması ile sona erdi. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Koyuncu nun organizasyonluğunda Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Hamit Çepni

Detaylı

Bilgi Açık Kapı Kulübü İstanbul Bilgi Üniversitesi Şiddeti ve Travmayı Önleyici Çalışmalar Grubu

Bilgi Açık Kapı Kulübü İstanbul Bilgi Üniversitesi Şiddeti ve Travmayı Önleyici Çalışmalar Grubu Bilgi Açık Kapı Kulübü İstanbul Bilgi Üniversitesi Şiddeti ve Travmayı Önleyici Çalışmalar Grubu Projenin ismi: Bilinçlendirme Çalışması - Gapgenç Gençlik Festivali Projenin tarihi: 10-13 Mayıs 2013 /

Detaylı

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti 1 Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta ve Burdur da açılış ve temel

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

GENÇ FÜTÜRİSTLER TANITIM DOSYASI

GENÇ FÜTÜRİSTLER TANITIM DOSYASI GENÇ FÜTÜRİSTLER TANITIM DOSYASI Geleceği Şekillendirmekten Sorumluyuz! I. Fütürizm I. Fütürizm Nedir ve Nereden Çıkmıştır? II. 21. Yüzyıl Fütüristlerin Özellikleri II. Türkiye Fütüristler Derneği(TFD)

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

Türk Dünyası Transplantasyon Derneği ile Türkiye Organ Nakli Derneğinin Ortak Kongresi

Türk Dünyası Transplantasyon Derneği ile Türkiye Organ Nakli Derneğinin Ortak Kongresi Türk Dünyası Transplantasyon Derneği ile Türkiye Organ Nakli Derneğinin Ortak Kongresi Prof. Dr. Mehmet Haberal ın kurucusu olduğu Türk Dünyası Transplantasyon Derneği nin, Türkiye Organ Nakli Derneği

Detaylı

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı.

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı. AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES KKTC, AZERBAYCAN'DA TANITILDI - 06.12.2016 6 Aralık 2016 kibrispostasi.com Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

BACADER e-bülten MART 2015 MYK SINAVI YAPILDI

BACADER e-bülten MART 2015 MYK SINAVI YAPILDI BACADER e-bülten MART 2015 DTK DERGİSİ BACADER DEN KÖŞESİNDE SEKTÖRDEN ÇALIŞTAY İZLENİMLERİ.. DTK Dergisi Mart ayı sayısında SEKTÖRDEN ÇALIŞTAY İZLENİMLERİ konulu yazımız yayınlandı. Yayınlanan makalelerimizin

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΣΩ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή:

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΣΩ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΜΔΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΟΤΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: Γ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011

Detaylı

UGLA nın AÇILIŞI Türkiye den, İstanbul dan ve 14 ülkeden gençler

UGLA nın AÇILIŞI Türkiye den, İstanbul dan ve 14 ülkeden gençler UGLA nın AÇILIŞI UGLA nın yeni dönemine Türkiye den, İstanbul dan ve 14 ülkeden gençler ile başladık. Açılışa Türkiye den ve Hollanda dan ortaklarımız ve paydaşlarımız katıldı. Corio nun CEO su Gerard

Detaylı

Teknolojik Gelişmeler ve Sportif Etkileri. Spor Bilimleri Anabilim Dalı

Teknolojik Gelişmeler ve Sportif Etkileri. Spor Bilimleri Anabilim Dalı Sportif Etkileri Spor Bilimleri Anabilim Dalı Günümüzde serbest zaman sosyolojisi 1960 ve 70 lerden çok farklıdır. Yeni jenerasyon teknolojik makineler, çok kanallı televizyonlar, akıllı telefonlar ve

Detaylı

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr Ana Sponsor Öğle Yemeği Sponsoru Güvenlik Sponsoru Altın Sponsorlar Sponsor Hulusi Belgü AYD Başkanı VIII. AVM Yatırımları Konferansı yla yeni bir heyecanı birlikte yaşıyoruz. Alışveriş merkezleri, perakende

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımlı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda.

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda. LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda 9 MAYIS 2018 ANKARA MEB ŞURA SALONU ALMANAK 1 Anadolu Liderler Zirvesi Hakkında 2 Anadolu Liderler Zirvesi Genel Görünümü 3 Anadolu Liderler Zirvesi

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk

Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk Sözlükçülüğü Araştırmaları konulu İç Anadolu Bölgesi Dilcileri

Detaylı

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey.

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey. www.kidsturkey.com kids turkey ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı Toyzeria / Kids Turkey Orta Doğu nun En Önemli B2B Platformu Beyanlar Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık

Detaylı

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı