BKSS ÜLKELER - FESTİVALLER TRAFİK VE İLKYARDIM HAFTASI. İnsanların kanatları yok, nsanların kanatları yürekler nde. Nazım HİKMET

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BKSS ÜLKELER - FESTİVALLER TRAFİK VE İLKYARDIM HAFTASI. İnsanların kanatları yok, nsanların kanatları yürekler nde. Nazım HİKMET"

Transkript

1

2 BKSS ÜLKELER - FESTİVALLER B l m Kültür Sanat Spor Şölen haftası etk nl kler dâh l nde Yabancı D ller Bölümü nün hazırladığı sunumda, ülkeler ve fest vallerle lg l har ka b lg ler öğren rken çok da eğlend k. TRAFİK VE İLKYARDIM HAFTASI 2. Sınıf öğrenc ler m z traf k ve lkyardım haftasını çeş tl etk nl klerle kutladılar. İnsanların kanatları yok, nsanların kanatları yürekler nde Nazım HİKMET

3 KÜÇÜK BATERİSTLERİMİZ Bater eğ t m alan küçükler m z sabah tören nde m n konserler verd ler. MATEMATİK NE İŞE YARAR HAYATTA? Matemat k öğretmenler m z B rgül SERÇE ve Ceyhan PEŞTİMALCIOĞLU nun katkılarıyla 5. sınıf öğrenc ler m z Matemat k Ne İşe Yarar Hayatta sunumunu gerçekleşt rd ler. Başarılı b r adam olmak ç n çalışmayın aks ne öneml b r adam olmak ç n çalışın. Albert E nste n

4 YEMEĞİNİ ARAYAN TIRTIL 5 Mayıs 2016 da 1. sınıf öğrenc ler m ze yazarımız Tül n Koz koğlu Yemeğ n Arayan Tırtıl adlı k tabını çeş tl etk nl kler le okudu. Dünya herkes n ht yacına yetecek kadarını sağlar, fakat herkes n hırsına yetecek kadarını değ l. Gandh SONG SPEAK 6/E-F-G Proje Grubu öğrenc ler m z, drama ve d yaloglardan oluşan pop şarkılarını karıştırarak eğlencel b r Song Speak v deosu hazırladılar.

5 3. SINIFLARIMIZ VE KONSER MASALLAR 31 Mayıs 2016 da Anlamaya Dayalı Öğret m kapsamında öğrenc ler m z d nled kler masalları anlamaya ve öğrenmeye çalıştılar. 3. Sınıf öğrenc ler m z M mar S nan Ün vers tes Devlet Konservatuarı Üfleme ve Vurma Çalgılar Orkestrası Gençl k Konser n d nled. Sunulan parçalar, öğrenc ler m ze b rçok duyguyu aynı anda yaşattı. Adına DÜNYA ded ğ m z k tabı oku! İhsan Oktay ANAR

6 TALENT SHOW 6. Sınıf öğrenc ler m z İng l zce yetenek göster s sırasında sene boyunca öğrend kler n serg led ler. Drama, müz k, komed ve dans göster ler n zlerken güldük ve eğlend k. YILSONU PİKNİĞİ Sek z nc sınıf öğrenc ler m z 1 Haz ran 2016 da Bahçeköy de yaptıkları düzey p kn ğ le yılın yorgunluğunu üzerler nden attılar.

7 T-SHIRT BOYUYORUZ 5. Sınıflarımız Almanya yı En y Anlatan T-Sh rt ü boyayan öğrenc seç leb lmek ç n çalıştılar. CEVAT PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNİ MİSAFİR ETTİK Okulumuza b r günlüğüne m saf rl ğe gelen Cevat Paşa İlköğret m Okulu öğrenc ler perküsyon ders m ze katıldılar.

8 AYAZAĞA IŞIK DI ANLIK GÖREV TURNUVASI ATA YI ANMA KOŞUSU 14. Ata yı Anma Koşumuza sınıflar düzey nden 150 öğrenc m z katıldı. Tüm öğrenc ler m z n yaşadıkları gururun yanında, özel sporcularımız da ödüller n aldı. 3 Haz ran 2016 da Ayazağa Işık DI Ortaokul kulüpler, 4. sınıf düzey ndek öğrenc ler m ze Anlık Görev Turnuvası düzenled ler. Turnuvaya katılan öğrenc ler m z yaratıcılıklarını ve hayal güçler n kullanarak ver len görev heyecanla yer ne get rd ler.

9 DÉCOUVRİR LES MAGAZİNES FRANÇAİS Découvr r les magaz nes frança s - Fransızca Derg ler Keşfetmek etk nl ğ le okul kütüphanem zde bulunan b rçok Fransızca derg den faydalandık, öğrenc ler m z n kel me dağarcığını gel şt rmeye yönel k çalışmalar yaptık. İnsan sevmeye başladı mı, yaşamaya da başlar. Shakespeare PROJECT GROUP DRAMA 6. Sınıf proje grubu öğrenc ler m z göster ler n hazırlayıp sonrasında bunu drama şovunda sundular.

10 DÜNYA OYUN GÜNÜ 1 Haz ran 2016 da saatler arasında İlkokul 1. sınıf ve anaokulu öğrenc ler m zle Dünya Oyun Gününü çeş tl etk nl klerle yaşadık. Beden Eğ t m Zümrem z sport f oyunlarla, Görsel Sanatlar Zümrem z çeş tl etk nl klerle, Müz k Zümrem z de okul orkestramızın muhteşem konser yle bu günü b r oyun karnavalına çev rd.

11 ENGELSİZSİNİZ VEYSEL VARDAL GÖRME ENGELLİLER OKULU NA ZİYARET Müz k Zümres ve Okul Öğrenc Mecl s tems lc ler tarafından Işık İç n Çal adıyla okul genel nde yapılan konserdek ve 4. sınıf öğrenc ler tarafından gerçekleşt r len Işık Pazarı etk nl ğ nden elde ed len gel rler le Veysel Vardal Görme Engell ler Okulu nun Müz k Dersl ğ ne çeş tl müz k aletler alındı ve mob lyaları yen lend. Matemat k zümres tarafından hazırlanan koord nat s stem Veysel Vardal Görme Engell ler Okulu na tesl m ed ld.

12 HALICIOĞLU İŞİTME ENGELLİLER OKULU İLE TANIŞTIK Beden Eğ t m Zümres - Sosyal B l mler Bölümü - Rehberl k ve Ps koloj k Danışmanlık B r m ve Okul Öğrenc Mecl s 8. sınıf tems lc ler m zle 17 Mayıs 2016 tar h nde Halıcıoğlu İş tme Engell ler Okulu nu z yaret ett k. 18 Mayıs 2016 da Halıcıoğlu İş tme Engell ler Okulu, okulumuzda m saf r ed lerek k okulun futbol takımları maç yaptılar. Dünü ya da bugünü değ l anı yaşamalısınız. Çünkü ş md olacaksa b r şey; yarına kalmaz. Yarına kalacaksa eğer; bugün olmaz. Shakespeare

13 SAHAF ŞENLİĞİ 2. Sınıf öğrenc ler m z sosyal sorumluluk ve duyarlılık projes kapsamında Mayıs 2016 tar h nde Sahaf Şenl ğ etk nl ğ düzenleyerek elde ett kler gel r, Nes n Vakfı ve Bolluca Çocuk Köyü ne bağışladılar. GÜN BATIMI KONSERİ 2. Sınıftan 8. sınıfa kadar Müz kal Sahne Sanatları Koro Kulübü öğrenc ler m z n sahne aldığı, branş öğrenc ler ve müz k öğretmenler nden oluşan orkestranın da eşl k ett ğ Gün Batımı Konser nanılmaz b r atmosferde yılı tamamladı.

14 RESİMLERİMİZİ SERGİLEDİK ve 4. sınıflarımızın yaptıkları res mler Haz ran ayının lk haftasında düzenled ğ m z serg açılışları le vel ve öğrenc ler m z n seyr ne sunduk. 1. SINIFLAR DÜZEY SERGİSİ 2. SINIFLAR DÜZEY SERGİSİ 3. SINIFLAR DÜZEY SERGİSİ 4. SINIFLAR DÜZEY SERGİSİ

15 IŞIKLI RENKLER Işıklı Renkler kapsamında Işık Okulları arası res m serg s n Galer Işık Teşv k ye de gerçekleşt rd k. KİTAPLAR ÇOCUKLARA Okul Öğrenc Mecl s m z, Türkçe Zümres ve Sosyal B l mler Bölümümüz le k taba ulaşamayan çocuklara bağış k tapları ulaştırmak ve onlara okuma zevk n yaşatmak ç n K taplar Çocuklara başlığı altında yardım kampanyası düzenled. Bağışlanan k taplar Şanlıurfa İstanbul Borsa Ortaokulu'na ulaştırıldı.

16 UZAYIN DERİNLİKLERİNE BİR YOLCULUK 26 Mayıs 2016 Perşembe günü 7. sınıf öğrenc ler m z Fen B l mler öğretmen m z Zek Emre EDE tarafından hazırlanan Uzay ve Zaman sunumunu zled ler. Sunumda öğrenc ler m z uzayın der nl kler ne b r yolculuk gerçekleşt rd ler. POPÜLER MÜZİK KONSERLERİ 2-8. Sınıf Müz kal Sahne Sanatları Koro Kulübü öğrenc ler m z, popüler müz klerden örnekler solo, düet, grup olarak k gün boyunca serg led ler.

17 LA FETE DU CROISSANT Kruvasan Fransız mutfağının değ şmez b r öğes olduğundan Fransa'nın ulusal y yeceğ kabul ed l r. Dünya genel nde n san ayının son haftasında çeş tl etk nl kler düzenlen r. La fête du cro sssant gününü FMV Ayazağa Işık Fransızca öğrenc ler de kutladı.

18 LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ Feyz ye Mektepler Vakfı, Özel Ayazağa Işık Ortaokulu olarak Eğ t m - Öğret m Yılı L seye Geç ş Tören 'm zde sevg l öğrenc ler m z eğ t m yaşamlarındak b r sonrak aşamaya uğurladık.

19 Ve yüzün tekrarlandı m lyonlarca yüzde, Ve vücudun b r parçası oldu toprağımızın, Onun taşısın sen, toprağı ve kumu, Ve yüreğ n sen n Yaşam ağacı oldu, B zler ve çocuklarımız ç n.

20 Sevg l gençler, S zler her geçen gün yen b r şeyler kazanarak, kopmaz köklerle bağlanıyorsunuz ülken ze ve geçm ş n ze. Atatürkçülük z nc r n n en güçlü halkası olan s zlere, sah p olduğunuz değerler korumakta ve yaşatmakta gösterd ğ n z tutarlılık ve güven ç n sonsuz teşekkür ed yoruz.

21 OKULA VEDA, TATİLE MERHABA Feyz ye Mektepler Vakfı nın 130. Kuruluş yıl dönümünü de kutladığımız Eğ t m - Öğret m yılını 17 Haz ran 2016 da sonlandırdık. Yıl boyunca hem öğretmen arkadaşlarımız hem de öğrenc ler m z yoğun b r çalışma temposu ç ndeyd ler. Herkes üstüne düşen görev, ödev en mükemmel b ç mde yer ne get rmek ç n çalıştı.

22 FARKLILIKLAR ZENGİNLİĞİMİZDİR 10. B l m Kültür Spor ve Sanat Şenl ğ m z n bu yıl teması çok kültürlülüğün şlend ğ Farklılıklar Zeng nl ğ m zd r olarak bel rlend Haz ran 2016 tar hler arasında Şenl k kapsamında tüm zümreler m z n ve öğrenc ler m z n katılımları le tema çerçeves nde b rçok etk nl k düzenlend. BKSS DE ORKESTRA Okul Orkestramız, 15 Haz ran 2016 da bahçey müz k le şenlend rd. FARKLI KÜLTÜRLER FARKLI OYUNLAR 5. Sınıflarımız; 14 Haz ran 2016 da Sosyal B l mler Bölümümüz ve Beden Eğ t m Zümrem z n b rl kte planladığı etk nl kte farklı ülkelere a t çocuk oyunları oynadılar.

23 GÜZEL ÜLKEM, TÜRKİYEM 1. Sınıflarımız 14 Haz ran 2016 da açtıkları serg lerde bölgeler m z kültürel özell kler yle tanıttılar. YEDİ BÖLGE, YEDİ RENK 3. Sınıf öğrenc ler m z Türk ye n n bölgeler n tanıttıkları çalışmalarıyla oluşturdukları panolarının açılışını 13 Haz ran 2016 da yaptılar. Çalışmalarla lg l b lg ler n arkadaşlarıyla paylaştılar.

24 6. SINIFLAR GENEL KÜLTÜR BİLGİ YARIŞMASI 14 Haz ran 2016 da 6. sınıflarımız Genel Kültür ve B lg Yarışması nda yarıştılar. Şubat - Haz ran ayları boyunca Sosyal B lg ler dersler nde yapılan yarışmalar sonunda her sınıfın yarışma b r nc s B l m Kültür Spor Sanat Şenl ğ Haftası nda Çok Amaçlı Salon dak yarışmaya katılma hakkını kazandı. 7. SINIFLAR SCHOOL TRAPPED WİTH FLAGS 7. Sınıflarımız 13 Haz ran 2016 da School Trapped w th Flags adlı Kaçış Odası etk nl ğ nde key fl anlar yaşadılar. Etk nl ğ n m marları Fen B l mler ve Türkçe Zümreler oldu.

25 UYGARLIKLAR 5. Sınıf öğrenc ler m z, Uygarlıklar konusunda yaptıkları res mlerden oluşan serg y 13 Haz ran 2016 da gezd ler. ALMANYA YI EN İYİ ANLATAN T-SHIRT Almanya yı en y anlatan T-Sh rt yarışması 5. sınıf Almanca öğrenc ler le düzenlend. T-Sh rt ler 14 Haz ran 2016 da Almanca öğrenc ler tarafından oylandı ve dereceye g renler ödüllend r ld. Çoğu zaman üç beş k ş ç n yazdığımızı sanırız, onlar b z okumazlar. Asıl seslend kler m z, h çb r zaman tanımayacağımız, başka üç beş k ş d r. Att la İLHAN

26 GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MATEMATİK DİLİ Matemat k Öğretmenler m zden Ceyhan Peşt malc oğlu tarafından hazırlanan Geçm şten Günümüze Matemat k D l konulu sunumu 15 Haz ran 2016 da 7. sınıf öğrenc ler m z zevkle zled ler. HAZİNE AVI 5-6 ve 7. sınıf öğrenc ler m z 15 Haz ran 2016 da okul bahçem z n çeş tl yerler ne saklanan matemat k sorularını yanıtlayıp büyük haz ney buldular. Pİ-RİSK 14 Haz ran 2016 da Matemat k Zümrem z 5. sınıf öğrenc ler m z n P R sk Yarışması le hem öğret c hem de eğlend r c b r ders saat yaşamalarını sağladılar.

27 EN SAĞLIKLI SANDVİÇ BENİMKİ - ÜLKELER YARIŞIYOR Sağlıklı Besleneb l r m Projes kapsamında bu yıl dördüncüsünü gerçekleşt rd ğ m z En Sağlıklı Sandv ç Ben mk yarışmamızın bu yılk teması farklı ülkelere a t sandv çlerd. 14 Haz ran 2016 da renkl kostümler ve lezzetl sandv çler le çok eğlencel b r yarışma zled k. MASALLARIN SİHİRLİ DÜNYASINA GİTTİK Se ba Masal Anlatıcıları, 15 Haz ran 2016 da Çok Amaçlı Salonumuzda 5. ve 6. sınıf öğrenc ler m z masalların s h rl dünyasına götürdüler. Ş ddet göstermeme, nancımın b r nc maddes d r. Aynı zamanda o, ben m t katımın da son maddes d r. Gandh

28 NOBEL ÖDÜLLÜ BİLİM İNSANLARI Nobel Ödüllü B l m İnsanları sunumunda Fen B l mler Öğretmen m z Burçak GÖKMEN, Nobel Ödülü alan farklı uluslu b l m nsanlarını 14 Haz ran 2016 da, 6. sınıf öğrenc ler m ze tanıttı. IŞIK TAN ÖYKÜLER 11 Şenl k yayınımız olan Işık tan Öyküler n çer ğ nde D vers ty enr ches our l ves / Farklılıklar zeng nl ğ m zd r başlığı adı altında k d ll olarak dünya üzer ndek farklı toplumların kutlama ve fest valler ne ve gez yazılarına yer ver ld. 1. Sınıflardan 8. sınıflara kadar tüm öğrenc ler m z n çalışmalarına yer verd ğ m z k tabımız çok renkl ve kapsamlı b r ürün oldu.

29 FARKLILIKLAR KARNAVALI B l m Kültür Sanat Spor Şenl ğ etk nl kler m z Yabancı D ller Bölümünce düzenlenen, her sınıfın b r başka ülkey tanıttığı ve farklı kültürel etk nl kler n yer aldığı çok renkl b r karnaval le sonlandı. Akıllı ve y n yetl nsanlara özgü b r ada olması ç n neler vermezd m; öyle b r yer olsa ben b le vatansever kes l rd m. Albert E nste n

30 QUEEN OF THE ADRİATİC SEA CORAL FESTİVAL Okul koromuz, Ispartakule ve N şantaşı Işık İlköğret m Okulları öğrenc ler n n katılımları le oluşan 94 k ş l k büyük b r koro le 4-8 Mayıs 2016 tar hler arasında İtalya nın Cattol ca kent nde gerçekleşt r len uluslararası Queen Of The Adr at c Sea Coral Fest val ne katıldılar. Öğrenc ler m z 11 koro çer s nden Grand Pr x e katılma hakkı kazandılar. Grand Pr x aşamasında farklı yaş kategor ler nde yarışan yet şk n korolarının da ç nde olduğu k nc elemede üçüncülük ödülü olan bronz d ploma almaya hak kazandılar. GAUSS MATEMATİK YARIŞMASI 12 Mayıs 2016 Perşembe günü 7. ve 8. sınıf öğrenc ler m z Uluslararası Gauss Matemat k Yarışması nda okulumuzu başarıyla tems l ett ler.

31 GOOGLE SCİENCE FAİR PROJE YARIŞMASI 18 Mayıs 2016 tar h nde okulumuz 7. sınıf öğrenc ler nden Raysa MENDA, Al Alper ATAŞOĞLU ve Mehmet Efe KILIÇ Google Sc ence Fa r proje yarışmasının başvurusunu ZEOLİT MADDESİNDEN ELEKTRİK ÜRETİMİ konusuyla gerçekleşt rd ler. İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜ 21 Mayıs INGED Drama Fest val nde okulumuzu Be ng Mat lda adlı oyunla tems l eden İng l zce Drama Kulübümüz, 8 ödül alarak büyük başarı kazandı.

32 HER YERDE SPOR VAR Beden Eğ t m Zümres olarak sporu sevd rmek, farklı öğrenc ler le kaynaşmak amaçlı etk nl kler düzenled k. Basketbol, futbol, el topu takımlarımız özel turnuvalara katıldı. Öğretmenler m z 8. sınıflar le öğretmen - öğrenc maçı yaptı. FUTBOL TURNUVALARI sınıflar düzey nde toplam 336 öğrenc m z futbol turnuvalarımızda sınıflarını tems l ett ler.

33 BROTHERHOOD TURNUVALARI sınıflar düzey öğrenc ler m zden oluşan toplam 9 takımı tems len 36 öğrenc m z çok key fl b r basketbol turnuvası geç rd ler sınıflar düzey öğrenc ler m zden oluşan toplam 5 takımı tems len 40 öğrenc m z de güzel b r futbol turnuvası yaşadılar. KARMA VOLEYBOL TURNUVASI Sınıflar düzey nde toplam 168 öğrenc m z voleybol şölen m ze katıldı.

34 UZAY KAMPI 3. Sınıflarımız 5-7 Mayıs 2016 tar hler arasında İzm r dek Uzay Kampı nda evren keşfett ler. 6. SINIFLARIMIZ EGE DE 6. Sınıflarımız, 8-11 Haz ran 2016 da geçm şten bugüne yakın çevrem zdek tar h öğrenmek, kültürel değerlere sah p çıkmak ve Ege Bölges n n tar h ve tur st k yerler n öğrenmek amacıyla Ege Bölges n gezd ler. Aramızdan b r ler mürekkep, b r ler de kağıt g b d r. B r ler n n s yahlığı olmasa, öbürler d ls z olurdu. B r ler n n de beyazlığı olmasa, öbürler kör olurdu. Hal l C bran

35 UZAY YOLCULUĞU 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Fen B l mler Zümrem z, 7. sınıflarımızdan b r grup öğrenc m zle Erenköy Kampüsümüzdek planetaryuma gez düzenled. Öğrenc ler m z bu z yaretler nde, gel şen görsel teknoloj lerle b rl kte büyük b r yapının ç nde projeks yon ve ses s stemler le uzayı gözlemlemekle kalmayıp, eğlencel eğ t m n görsel 360 f lmlerle buluştuğuna şah t oldular. YENİKÖY SEMT GEZİSİ Gez Tur zm Tanıtma ve Coğrafya Kulübümüz 26 Mayıs 2016 da Yen köy semt m z tanıdılar.

36 KAPADOKYA GEZİSİ 7. Sınıf öğrenc ler m z 7-9 Haz ran 2016 tar hler arasında ülkem z n tar h ve tur st k yöreler n z tanımak amacıyla Kayser, Nevşeh r, Ürgüp, Göreme gez s yaptılar. HAYDİ ALAÇATI YA 8. Sınıflarımız, TEOG sınavı neden yle yoğun geçen b r yılın yorgunluğunu Beden Eğ t m Zümrem z tarafından Haz ran 2016 tar hler arasında düzenlenen Alaçatı Sörf Kampı nda rüzgâra bıraktılar.

37

Özel B lkent L ses 19 Kasım - 23 Kasım 2018 Bülten

Özel B lkent L ses 19 Kasım - 23 Kasım 2018 Bülten Web sürümü Terc hler güncelle Abonel kten çık Özel B lkent L ses 19 Kasım - 23 Kasım 2018 Bülten TABLE OF CONTENTS ERASMUS+ MOTION IN THE SCIENCE OCEAN (MISO) ALİ AKTÜRK ÖZEL EĞİTİM OKULU SOSYAL ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

Özel B lkent L ses 26 Kasım - 30 Kasım 2018 Bülten

Özel B lkent L ses 26 Kasım - 30 Kasım 2018 Bülten Web sürümü Terc hler güncelle Abonel kten çık Özel B lkent L ses 26 Kasım - 30 Kasım 2018 Bülten TABLE OF CONTENTS ERKEK BASKETBOL VE KIZ VOLEYBOL TAKIMLARIMIZ ÜST TURDA 2. BİRLİKTE ATAN KALPLER ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

MÜDÜRÜN MESAJI SAYI:1 OCAK HAZİRAN 2017

MÜDÜRÜN MESAJI SAYI:1 OCAK HAZİRAN 2017 BATIOYO OCAK HAZİRAN 2017 MÜDÜRÜN MESAJI Doç. Dr. Umut BALCI BATIOYO Müdür V. Batman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği, Konaklama İşletmeciliği,

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

DEVA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK & AKADEMİK ANADOLU LİSESİ. Çocuklarımızı yaşadığımız çağa göre değil; yaşayacakları çağa göre yetiştiriyoruz.

DEVA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK & AKADEMİK ANADOLU LİSESİ. Çocuklarımızı yaşadığımız çağa göre değil; yaşayacakları çağa göre yetiştiriyoruz. DEVA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK & AKADEMİK ANADOLU LİSESİ Çocuklarımızı yaşadığımız çağa göre değil; yaşayacakları çağa göre yetiştiriyoruz. Deva Ün vers teye Hazırlık ve Akadem k Anadolu L ses, l se eğ t m

Detaylı

Özel B lkent L ses 12 Kasım - 16 Kasım 2018 Bülten

Özel B lkent L ses 12 Kasım - 16 Kasım 2018 Bülten Web sürümü Terc hler güncelle Abonel kten çık Özel B lkent L ses 12 Kasım - 16 Kasım 2018 Bülten TABLE OF CONTENTS 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİMİZ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. VELİ TOPLANTISI

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 AĞUSTOS AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 AĞUSTOS AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 AĞUSTOS AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ EGEMEN ASLAN TRAKYA İLLERİ TARIM SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI ıda, Tarım ve Hayvancılık

Detaylı

Özel B lkent L ses 3 Aralık - 7 Aralık 2018 Bülten

Özel B lkent L ses 3 Aralık - 7 Aralık 2018 Bülten Web sürümü Terc hler güncelle Abonel kten çık Özel B lkent L ses 3 Aralık - 7 Aralık 2018 Bülten TABLE OF CONTENTS IDV ÖZEL BİLKENT ORTAOKUL 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE LİSE TANITIM TOPLANTISI BİRLİKTE ATAN

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

28.05.2016. Yarışma yeri: Limak Eurasia Hotel Rüzgarlıbahçe Mahallesi Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu Caddesi, No:5 Kavacık Beykoz İstanbul

28.05.2016. Yarışma yeri: Limak Eurasia Hotel Rüzgarlıbahçe Mahallesi Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu Caddesi, No:5 Kavacık Beykoz İstanbul 28.05.2016 Yarışma yeri: Limak Eurasia Hotel Rüzgarlıbahçe Mahallesi Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu Caddesi, No:5 Kavacık Beykoz İstanbul TURNUVA PROGRAMI 09:30-10:00 Kayıt 10:00-10:45 Açılış ve Yönerge Açıklamaları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

bülten Mers n SMMM Odası mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr MersinSMMMOdasi yeni üyeler ziyaretler seminerler

bülten Mers n SMMM Odası mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr MersinSMMMOdasi yeni üyeler ziyaretler seminerler Ocak 2018 yeni üyeler ziyaretler seminerler MersinSMMMOdasi mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr bilgi@mersinsmmmo.org.tr Ocak 2018 Başkan dan Güvenl k Kurumu, Verg Da res B a ş k a n l ı ğ ı, G e l r İ d a

Detaylı

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA AĞUSTOS 20-29.08.2014 Öğretmenlerimizin Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Tüm Öğretmenler 20-29.08.2014 Okulumuzun 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanması Tüm Öğretmenler 30.08.2014 30 Ağustos Zafer Bayramı

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

Logo Tasarımı Logo tasarımı; b r firmanın yapacağı her şte kullanılacağı ve tüm mecralarda markayı tems l edeceğ ç n, gerekl anal zler doğrultusunda,

Logo Tasarımı Logo tasarımı; b r firmanın yapacağı her şte kullanılacağı ve tüm mecralarda markayı tems l edeceğ ç n, gerekl anal zler doğrultusunda, Grafik Tasarım Türkay Matbaa bünyes ndek kreat f d rektörler, art d rektörler ve grafikerlerden oluşan gen ş grafik tasarım kadrosuyla basılı ve d j tal mecralar ç n yüksek etk leş ml tasarımlara hayat ver

Detaylı

DELF / DALF DİPLOMALARI

DELF / DALF DİPLOMALARI DELF / DALF DİPLOMALARI DELF/ DALF Tout Publ c DELF Jun or DELF Pr m AMBASSADE DE FRANCE EN TURQUIE Neden bu d plomaya ht yacım var? Eğ t m hayatım Fransa da ve dünyanın dört b r yanında Fransızca eğ t

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu EYLÜL 2016 1 Perşembe Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017 Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası 5-9 Eylül / Rehberlik

Detaylı

Sınıf YILLIK PLAN. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. osmankarakaya.net ÜNİT E İRİL İŞ 2016 / Sınıf Din Kült. ve Ah. Bilgisi OSMANLI.

Sınıf YILLIK PLAN. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. osmankarakaya.net ÜNİT E İRİL İŞ 2016 / Sınıf Din Kült. ve Ah. Bilgisi OSMANLI. OSMANLI 5. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ÜNİT E İRİL İŞ YILLIK PLAN 2016 / 2017 1. Hafta 19-23 Eylül 1. Ün te 1. Hafta 19-23 Eylül Öğrenc lerle tanışma ve ders müfredatı. Vatan sevg s mandandır. Had

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Eğitim. Etkinlikleri. Faaliyet Raporu. Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası

Eğitim. Etkinlikleri. Faaliyet Raporu. Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 20 Ocak 2017 TÜRMOB Genel Sekreter. Yahya Arıkan'ın katıldığı Dönem Sonu İşlemler Konulu sem ner, TESMER Eğ tmen Hal m Bursalı Sunumuyla Konferans Salonumuzda yapıldı. 2 Mart 2017 Verg Mevzuatı Kom tes

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M?

Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M? 06.10.2018 Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M? İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M? John McCarthy zeka olgusunu,

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

Eğ t m B lg ler. Akadem k Çalışmalar

Eğ t m B lg ler. Akadem k Çalışmalar Akadem k Personel B lg Bankası Yrd. Doç. Dr. Sevan NART Güzel Sanatlar Eğ t m Bölümü Müz k Eğ t m ABD Başkanı e posta: sevannart@bart n.edu.tr Telefon: 0 387 223 52 04. Faks: 0 378 223 52 08 Eğ t m B lg

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

YÖNETMELİK KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

YÖNETMELİK KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 26 Şubat 2018 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 30344 Kalkınma Bakanlığından: YÖNETMELİK KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak,

Detaylı

D j tal Muhasebe Okuryazarlığı

D j tal Muhasebe Okuryazarlığı 06.10.2018 D j tal Muhasebe Okuryazarlığı İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com D j tal Muhasebe Okuryazarlığı 1. GİRİŞ Y rm b r nc yüzyılın s h rl kavramlarında b r s de tartışmasız

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

ODA YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU 17.11.2009 29.12.2009

ODA YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU 17.11.2009 29.12.2009 ODA YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU 17.11.2009 29.12.2009 ODA MECLĐSĐ TOPLANTISI Tarih: 29.12.2009 Sayı: 06/13 100 ĐŞLETME 2.5 MĐLYAR TL KREDĐ DESTEĞĐ BĐLGĐLENDĐRME TOPLANTISI KOSGEB TARAFINDAN UYGULAMAYA

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Prof. Dr. Hayati DEVELİ

Prof. Dr. Hayati DEVELİ Prof. Dr. Hayati DEVELİ Röportaj: Ar fe HASKUKA Yerl Düşünce Derg s olarak Türk ye Cumhur yet n n en öneml devlet kurumlarından b r olan Yunus Emre Enst tüsü nün başkanı Sayın Prof. Dr. Hayat DEVELİ le

Detaylı

Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M?

Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M? 06.10.2018 Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M? İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M? Tarih: 16/05/2016 Sevg l meslektaşlarım,

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi TED ANTALYA KOLEJİ Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR TED Öğretmenlerine Oryantasyon Eğitimi ve Mesleki Eğitim Çalışmaları BAŞLAMA ve BİTİŞ TARİHLERİ 21-25

Detaylı

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 ÖZEL TANI ORTAOKULU 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 31TEMMUZ 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 2017 SAAT 18.00 DE VELİ-ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS PAZARTESİ 2 AĞUSTOS SALI 3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 4 AĞUSTOS PERŞEMBE 5 AĞUSTOS CUMA 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS PAZAR 8 AĞUSTOS PAZARTESİ 9 AĞUSTOS SALI 10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 11 AĞUSTOS PERŞEMBE 12 AĞUSTOS CUMA

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

SNF GENEL VELİ TOPLANTISI SAAT REHBERLİK BİRİMİ MOTİVASYON SEMİNERİ 7. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK (DAMLACAN KARACA)

SNF GENEL VELİ TOPLANTISI SAAT REHBERLİK BİRİMİ MOTİVASYON SEMİNERİ 7. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK (DAMLACAN KARACA) EYLÜL TEMA: 02.09.2016 OKUL ÖNCESİ VE 1. SINIF VELİ-SINIF ÖĞRETMENİ TANIŞMA TOPLANTILARI 05.09.2016 1.SINIFLAR ATÖLYE ÇALIŞMASI & GENEL TOPLANTI (10.00 11.30) 06.09.2016 OKUL ÖNCESİ ATÖLYE ÇALIŞMASI &

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI (İTS/10.00- BÖLÜM VE

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Mal Mühend sl k. İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r l.com Mal Mühend sl k

Mal Mühend sl k. İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r l.com Mal Mühend sl k 06.10.2018 Mal Mühend sl k İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Mal Mühend sl k Tarih: 11/03/2016 I.GİRİŞ Değ ş m 21. Yüzyıla damgasını vuran b r kavramdır. Ülkem zde mesleğ

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

EYLÜL EYLÜL PAZARTESİ

EYLÜL EYLÜL PAZARTESİ 1 EYLÜL PERŞEMBE Kitap Standı 2 EYLÜL CUMA Kitap Standı 3 EYLÜL 4 EYLÜL PAZAR 5 EYLÜL PAZARTESİ Okul Açılışı 1.snf.Veli Bilg.Topl. 6 EYLÜL SALI 2.snf.Veli Bilg.Topl. Kitap Standı 7 EYLÜL ÇARŞAMBA 3.-4.snf.Veli

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1019126 İlanın Çıkılacağı yer ORDU ÜNİVERSİTESİ--->BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

İŞ TAKVİMİ ORTAK YAZILI TARİHLERİ(1.YAZILILAR) DERSLER UYGULANACAK SINIFLAR TARİHLER TÜRKÇE 4,5,6,7,8 3.11.2014 MATEMATİK 4,5,6,7,8 4.11.2014 FEN VE TEKNOLOJİ 4,5,6,7,8 5.11.2014 SOSYAL BİLGİLER 4,5,6,7

Detaylı

EYLÜL 2014(22 iş günü) AĞUSTOS 2014(10 iş günü) P S Ç P C C P 1 2 3 4 5 6 7 8 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

EYLÜL 2014(22 iş günü) AĞUSTOS 2014(10 iş günü) P S Ç P C C P 1 2 3 4 5 6 7 8 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ADANA ve ORTAOKUL AĞUSTOS 2014(10 iş günü) 1 2 3 4 5 6 7 8 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 18 Ağ. 10.00 açılış toplantısı 18-29 Ağ. Mesleki çalışmalar/ soru komisyonlarının

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

ÇGE 330 YAZ STAJI TALİMATLARI. Staj süres nce aşağıdak hususlara t t zl kle uymanızı r ca eder; başarılar d ler z.

ÇGE 330 YAZ STAJI TALİMATLARI. Staj süres nce aşağıdak hususlara t t zl kle uymanızı r ca eder; başarılar d ler z. ÇGE 330 YAZ STAJI TALİMATLARI Staj süres nce aşağıdak hususlara t t zl kle uymanızı r ca eder; başarılar d ler z. A. Staj Önces Hazırlıklar 1. Yaz stajınızı öncel k sırasına göre danışman öğret m elemanın

Detaylı

Fransızca Kursları. Ankara

Fransızca Kursları. Ankara Fransızca Kursları Ankara Fransızca Kursları Türk ye Fransız Kültür Merkez, Fransızca sev yen ze, prof l n ze ve takv m n ze göre s ze en uygun kursları sunar. Eğ t m ek b m z, Fransızca öğret m nde d

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 MART AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 MART AYI E-BÜLTENİ 2017 MART AYI E-BÜLTENİ İTALYA VERCELLİ FİERA İN CAMPO ÇELTİK TARIM FUARI GEZİMİZ SONA ERDİ zunköprü T caret Borsası Uüyeler n n, İtalya nın en öneml Çelt k Tarım Fuarı olan Vercell F era n Campo Çelt

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

Hayati Risk Taşıyan Virüslerden Korunmanın En Kolay Yolu. 14 ve ÜZERİ YAŞLAR İÇİN TASARLANMIŞ EL DEZENFEKSİYON İSTASYONU

Hayati Risk Taşıyan Virüslerden Korunmanın En Kolay Yolu. 14 ve ÜZERİ YAŞLAR İÇİN TASARLANMIŞ EL DEZENFEKSİYON İSTASYONU BandCleaner OXILITE R EL DEZENFEKTAN İSTASYONLARI Hayati Risk Taşıyan Virüslerden Korunmanın En Kolay Yolu 14 ve ÜZERİ YAŞLAR İÇİN TASARLANMIŞ EL DEZENFEKSİYON İSTASYONU Hava Meydanları, Okullar, Hastaneler,

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

17 *HİZMET İÇİ EĞİTİM (İDARECİLER)

17 *HİZMET İÇİ EĞİTİM (İDARECİLER) ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 0 *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ 9 0 *ÖĞRETMENLER İÇİN AÇILIŞ TÖRENİ *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLARIN BAŞLAMASI *YENİ ÖĞRETMENLER İÇİN ORYANTASYON *HİZMET İÇİ EĞİTİM

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020745 İlanın Çıkılacağı yer ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

8. Sınıf. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi TEOG ÜNİT E İRİL İŞ YILLIK PLAN 2 6/2 7

8. Sınıf. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi TEOG ÜNİT E İRİL İŞ YILLIK PLAN 2 6/2 7 8. Sınıf TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ÜNİT E İRİL İŞ YILLIK PLAN 2 6/2 7 2016-2017 merkezi sistem ortak sınav yapılacak derslerin çalışma takvimi konu/kazanım dağılım çizelgelerine göre hazırlanmıştır.

Detaylı

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ ETKİNLİK TAKVİMİ AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 0 EYLÜL SINIFLARIN DÜZENLENMESİ -YILLIK PLANLARIN TESLİMİ-OKUL NÖBETLERİNİN BAŞLAMASI ÖĞRETMEN DOSYALARININ DÜZENLENMESİ- KORİDOR PANOLARININ SON ŞEKLİNİN VERİLMESİ

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 MAYIS AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 MAYIS AYI E-BÜLTENİ 2016 MAYIS AYI E-BÜLTENİ AYLIK PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK orsamızın aylık perso- Bnel toplantısı Yönet m Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında, Personel m z n katılımı le 02.05.2016

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı