Yerli Ve Yabancı Turistler Daha Rahat Edecek

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yerli Ve Yabancı Turistler Daha Rahat Edecek"

Transkript

1 Yerli Ve Yabancı Turistler Daha Rahat Edecek MUSKİ ekipleri, yaz aylarında bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlere daha rahat bir yaz sezonu geçirtmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde yerli ve yabancı turistlere rahat bir yaz sezonu geçirtmek için derelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bodrum ve Fethiye ilçelerinde bulunan dereler MUSKİ ekipleri tarafından temizleniyor. MUSKİ 1. Bölge ve 6. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminde sıcaklıkla birlikte artan koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için dereleri temizlemeye devam ediyor. Ekipler diğer derelerin de temizliklerine devam ederek, il genelinde yaz mevsiminde yerli ve yabancı misafirlere rahat bir yaz sezonu geçirtmeyi amaçlıyor. Konu hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, il genelinde devam eden dere temizliklerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Ülkenin en güzel sahillerinin bölgelerinde bulunduğunu belirten Ülgen, Dolayısıyla yaz aylarımız yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin yazlıklarına gelmesiyle yoğun geçiyor. Biz de hem halkımıza, hem de bölgemize gelen ziyaretçilerimize temiz ve sağlıklı bir yaz sezonu geçirtmeye çalışıyoruz. Kısa sürede koku ve pis görüntü oluşturan dereleri temizleyerek çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu konuda tüm şikayetleri anında değerlendiriyor ve ilgili yerlere yönlendiriyoruz. Muğla yaşanacak bir kent. Yaşanacak en iyi kent olması hedefimizdir dedi.

2 Yatağan a 28 arıtma tesisi bin kişilik Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yatağan ilçesinde 17 dönüm arazi üzerine yapılan ve 28 bin nüfusa hizmet verecek olan Atıksu Arıtma Tesisinin yapımına devam ediyor. Muğla nın Yatağan ilçesinde, 17 Ocak 2013 tarihinde yapımı başlayan ve 6360 Büyükşehir yasası ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğüne geçen Yatağan Atıksu Arıtma Tesisi nin (AAT) yapımı devam ediyor. İller Bankasıyla ortaklaşa yapılan tesisin 3 ay içerisinde aktif olarak faaliyete geçmesi bekleniyor. Tesis hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, tesisin devreye alınmasından sora 1 yıl boyunca yüklenici firma tarafından işletileceğini söyledi. Yatağan ın 2023 yılı nüfusuna nüfusa hizmet verecek bir arıtma tesisi yapıldığını belirten Ülgen, Yatağan AAT 2023 yılı nüfus artışında 28 bine nüfusa göre projelendirilmiş ve 1. kademe için tesis kapasitesi metreküp gün dür. Yatağan

3 AAT toplam nüfusun yüzde 80 ine hizmet edeceği düşünülmektedir. İller Bankası A.Ş ile ortak yürütülen Yatağan AAT projesi uzun havalandırmalı aktif çamur projesi olarak tasarlanmıştır dedi. Yapımı devam eden arıtma tesisinde giriş terfi merkezi, ön fiziksel arıtma ünitesi, parshall savağı, havalandırma havuzları, çöktürme havuzları ve çamur susuzlaştırma ünitelerinden oluşmaktadır. Yaklaşık 3 ay sonra tam olarak aktif olacak olan tesise, atıksu alındığı ve geçici kabul aşamasına gelindiği açıklandı. Çökertme ye Daha Sağlıklı Su Veriliyor MUSKİ Genel Müdürlüğü, Çökertme İçme Suyu Arıtma Tesisi ni yenileyerek mahalleye daha sağlıklı su vermeye başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mevcut içme suyu arıtma tesislerinin revizyon çalışmalarını sürdürüyor. MUSKİ Tesisler Dairesi Başkanlığı na bağlı Batı Bölgesi Şube Müdür Vekili Kadriye Erkal Yıldırım koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren ekipler, Batı bölgesindeki 3 adet İçme Suyu Arıtma Tesisleri nin revizyon çalışmalarına devam ediyor.

4 Gerekli görülen tesislerde bakım onarım çalışmalarını sürdüren Batı bölgesi ekipleri, çalışmalar kapsamında Milas ilçesine bağlı Çökertme Mahallesi nde bulunan Çökertme İçme Suyu Arıtma Tesisi ni yenileyerek mahalleye daha kaliteli su vermeye başladı. SİSTEM VERİMLİ ÇALIŞMIYORDU Çökertme İçme Suyu Arıtma Tesisi nin MUSKİ Genel Müdürlüğü ne devir olduğunda sistemin tam verimli çalışmadığını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, bu nedenle mahalleye kalitesi düşük ve daha az su verildiğini belirtti. Mevcut tesise yeni arıtma sistemlerinin ilave edilerek ürün suyunun kalitesinin ve miktarının arttırıldığını belirten Ülgen, Yapılan arıtma sistemleri ile vatandaşın kullanmakta olduğu içme suyu daha kaliteli hale getirildi. Bunların yanında mevcut membranların işlevsellik ve kullanım ömrünü arttırmak için filtre sistemleri kuruldu. Ayrıca asit baz dengesi değerinin düşük olması genel kullanımda insan sağlığını olumsuz etkilediğinden sisteme asit baz dengesi için tank ilavesi yapıldı ve bütün sorunlar ortadan kaldırıldı dedi. SİSTEME İLK BYPASS HATTI EKLENMİŞTİR Sistemde bypass hattı olmadığı için herhangi bir olumsuzluk anında ya da sistemle ilgili çalışma anında kuyudan su deposuna gelen ham suyun direk olarak çökertme mahallesine verildiğini belirten Ülgen, bu yüzden sisteme ilk bypass (tahliye) hattının eklendiğini vurguladı. Ayrıca sistemin bağlı bulunduğu bütün metal aksanlar, vanalar ve boruların paslanmaz malzeme olarak değişimlerinin yapılarak işlevselliklerinin arttırıldığını ifade eden Ülgen, hidrofor ve pompaların yenilendiğini söyledi. Ülgen, Söz konusu sistemle ilgili yapılan yenileme çalışmalarıyla çökertme mahallesine İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik kriterlerine uygun hale getirmeyi

5 amaçladığımız kaliteli su halkımıza ulaştırılmıştır. Sistem yenilendi. Ekiplerimiz tarafından düzenli olarak kontrolü yapılmakta ve herhangi bir olumsuzluğuna mahal verilmemek için çalışmalarımız devam etmektedir diyerek sözlerini tamamladı. Bodrum da alt yapı onarım ve bakım çalışmaları sürüyor Bodrum Yarımadası nda zorunlu olarak yapılmasına başlanan su ve elktrik altyapı yenileme çalışmalarının uzaması yaşamı olumsuz etkiliyor.

6 Aydem ekiplerinin, Türkkuyusu Caddesi ndeki elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları sonrasında, Bodrum Belediyesi ekiplerince asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Bodrum un Türkkuyusu Caddesi nde Aydem tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından Bodrum Belediyesi ekipleri de çalışmalarına başladı. Elektrik hatlarının yer altına alınması işleri biten güzergahlarda tamir işlemlerine başlayan belediye ekipleri, çalışmalarda 100 ton asfalt kullandı. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca bozulan kaldırımların ve caddeye bağlanan ara sokaklardaki bozulan parkelerin de bakımlarını yapıyor. Kent merkezinde trafik açısından çok büyük önemi olan Türkkuyu ve Turgutreis caddelerindeki elektrik altyapı çalışmaların aylarca uzaması vatandaşların tepkisini çekmiş, çalışan ekipler ile vatandaşlar arasında zaman zaman tartışmalar yaşanmıştı. YARIMADA MAĞDUR Ayrıca Bodrum Yarımadasında, zorunlu olarak gerçekleştirilen AYDEM in elektrik şebekesi ve DSİ nin su hattı yenileme ve bakım çalışmaları halen devam ediyor. Su ve elektrik şebekelerinde altyap yenileme çalışmalarının yaz sezonuna sarkması ise vatandaşları mağdur ediyor. Vatandaşlar, Bodrum yarımadasında turizm sezonu başlamadan, kış sezonunda yapılması beklenen çalışmaların; uzamaması, daha erken tamamlanabilmesi için daha fazla ekip ve ek vardiyalar ile planlamaların yapılmadığını konuşuluyor. Yetkililerin sınırlı bir turizm sezonu yaşanan Bodrum da turizmi olumsuz etkilemeyecek planlamaların önceden ihalae aşamasında düşünülerek yapılması gerektiği belirtiliyor. Yarımadanın özellikle Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak bölgelerinde devam eden DSİ su şebekesi çalışmalarını hızla

7 tamamlaması isteniyor. Ayrıca, yarım kalan yerlerin de yaz sezonu sonunda hızla yapılabilmesi için şimdiden planlamaların yapılması bekleniyor. Bodrum yarımadasında yaşanan altyapı çalışmaları nedeniyle vatandaşların daha fazla sıkıntı yaşamaması için Bodrum ve Muğla Büyük Şehir Belediye ekipleride çalışmalarını özveri ile sürdürüyor. DSİ nin yeni yaptırmasına rağmen, sık sık patlayarak vatandaşlara büyük tehlikeler yaşatan su şebeke hattı yenileme çalışmaları sırasında MUSKİ ekiplerinin mevcut eski kuyuları, şebekeleri, aktif olarak kullandığı öğrenildi. Bodrum Belediyesi ekipleri de alt yapı yanileme çalışmaları nedeniyle bozulan bu yolların asfalt ve tamirlerine hız verdiği bildirildi.

8 Mumcular da Personel Faciayı Önledi Bodrum ilçesinde bulunan Mumcular İçme Suyu Arıtma Tesisinde yüksek gerilim nedeniyle 265 metre uzunluğunda kablo yandı. Gece 03:00 sıralarında yaşanan olayda gece nöbetinde bulunan personelin tesisleri kontrol ettiği sırada eriyen kablonun yaydığı kokuyu fark etmesi üzerine elektrik akımını keserek faciayı önledi. Muğla nın Bodrum ilçesinde bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Tesisler Dairesi Başkanlığına bağlı Mumcular İçme Suyu Arıtma Tesisinde, trafo ve jeneratör odasından tesislere giden yer altı elektrik kabloları yüksek gerilim nedeniyle yandı. Gece 03:00 sıralarında meydana gelen olayda gece nöbetinde bulunan Elektrik Teknisyeni Fatih İnce, yanan kabloların yaydığı kokuyu fark etmesi üzerine faciayı büyümeden önledi. 265 METRE ELEKTRİK KABLOSU YANDI Edinilen bilgiye göre, Mumcular İçme Suyu Arıtma Tesisi nde (İAT) vardiya sistemiyle gece nöbetinde olan personel, tesisleri kontrol etmek üzere trafo ve jeneratör odasına gitti. Trafo ve jeneratör odasının yakına gelen Elektrik Teknisyeni Fatih İnce, çevrede yanık kokusunu fark etmesi üzerine odaya girerek elektrik akımını kesti. Daha sonra çevrede iş güvenliği önlemini alan İnce, jeneratörün devreye girmesini engelleyerek yer altında eriyen kabloların yangına dönüşmesine engel oldu. Olayın ardından İnce nin bilgi vermesi üzerine gece 03:30 sıralarında Mumcular İAT Sorumlusu Tayfur Başaran a tesislere gelerek incelemelerde bulundu. İncelemeler sonunda 265 metre uzunluğunda trafo ve jeneratör odasından tesislerin elektrik akımını sağlayan elektrik kablolarının yandığı tespit edildi.

9 BODRUM MERKEZ, İÇMELER VE TORBA İÇME SUYUNU BESLEYEN TESİS Konu hakkında açıklamalarda bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, facianın personel tarafından engellendiğini söyledi. Tesislerde vardiya sistemiyle çalıştıklarını belirten Ülgen, Personelimiz Fatih İnce nin gece vardiyasında tesisi kontrol ettiği sırada çevrede yüksek oranda oluşan yanık kokusunu fark etmiş. Personelimizin soğukkanlı olması ve jeneratörün devreye girmesini engellemesi tesisimizde yaşanacak olası bir faciayı engelledi. Bu tesisimiz Bodrum merkez mahalleleri ile Torbalı ve İçmeler Mahallerimizin içme suyunu karşılıyor. Bu mahallelerimizde içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için Güvercinlik İçme Suyu Arıtma Tesisini maksimum seviyeye çıkardık. Sorun kısa sürede çözülerek tesisimizi devreye alacağız dedi.

10 MUSKİ Araç Filosuna Kamyonlar Ekledi Yeni Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli kamyon aldı. Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle araç filosunu genişletmeye devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü bu kapsamda filosuna 10 adet damperli kamyon ekledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo Kültürel alanda gerçekleştirilen araç tanıtımına MUSKİ Genel Kurul Üyeleri Nihat Okur, Ali İhsan Aktürk, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Genel Müdür Yardımcıları Gürbüz Karabulut, Cem Yaşar, Daire Başkanları ve müdürler katıldı. MUSKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Devlet Malzeme Ofisi üzerinden alımı tamamlanan araçlar, hizmete sunuldu. Araç yatırımı hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen; Araç filomuza Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle 1 Milyon 17 Bin 324 TL değerinde 10 kamyon daha kazandırdık. Yeni araçlarımız Muğla nın tüm bölgelerindeki alt yapı sıkıntılarına müdahale eden ekiplerimize kolaylık sağlayacaktır. Bünyemize kattığımız 10 adet damperli kamyon ile birlikte öz malımız olan araç sayısı 387 ye yükseldi. Yaptığımız yatırımlarla birlikte MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu. Ülgen ayrıca MUSKİ nin kuruluşundan bu yana maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün e ve tüm karar organlarına teşekkür ediyorum dedi.

11 Mehmet Can Meral Muhtarlardan MUSKİ ye Tam Not Yatağan ilçesi Yeşilköy Mahalle Muhtarı Sureyya Dere, MUSKİ yi aradığımız zaman gece gündüz her zaman yardımımıza koşuyorlar. Saat kaç olursa olsun tamirat da yapılıyor, suyumuz da geliyor dedi. Muğla Valisi Amir Çiçek, ilçelerde düzenlediği muhtarlar toplantısına Kavaklıdere ve Yatağan da devam etti. İlk olarak Kavaklıdere de muhtarlarla bir araya gelen Vali Çiçek, buradan sonra Yatağan daki muhtarların sorunlarını dinledi. Yatağan daki toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kamil Kısmet, İl Emniyet Müdürü Hasan Çetinkaya, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları nın temsilcileri katıldı. Toplantıda şikayetlerini dile getiren Yatağan Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Sureyya Dere, Büyükşehir Belediyesi ne bağlı olan MUSKİ Genel Müdürlüğü nün çalışmalarından çok memnunuz. Bize karşı hep iyi niyetliler. MUSKİ yi aradığımız zaman gece gündüz her zaman yardımımıza koşuyorlar. Saat kaç olursa olsun tamirat da yapılıyor, suyumuz da geliyor. MUSKİ den şikayet eden hiçbir muhtarımız yok. MUSKİ nasıl çalışıyorlarsa diğer kurumlarımızda aynı çalışmalıdır dedi.

12 207 Milyon TL Kredinin 160 Milyonu Bodrum İçin MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar Bodrum Belediyesi nde katıldığı bir toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Bodrum da bir dizi ziyaretlerde bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek, valilik olarak kendilerinin Muğla genelinde alt yapı çalışmaları için ellerinde bütçe bulunduğunu ancak Muğla Büyükşehir Belediyesi nin bunu kullanamadığını söylemişti. Konuyla ilgili gazetecilerin sorusu üzerine Cem Yaşar şunları söyledi: Biz daha önce müracaatımızı yaptık turizm il müdürümüz vasıtasıyla. Bununla ilgili bazı doküman ve evraklarda eksikliğimiz var, bunları tamamlama aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde müracaatımızı tekrar yenileyeceğiz, çalışmalarımız devam ediyor. Bodrum da dahil bütün ilçelerimiz dahil yatırıma yönelik işlerimizle ilgili müracaatımızı yapacağız Cem Yaşar Ayrıca Dünya Bankasının İller Bankası aracılığıyla sunmuş olduğu bir kredinin olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: Bununla ilgili geçen mecliste karar alındı. 207 Milyon bir kredi borçlanmasıyla ilgili. Tabi biz meclis kararından itibaren müracaatımızı Dünya Bankası kredisi için yapacağız. Bunun ne kadarını verirler, bunu yapılacak fizibilite çalışmasının ardından belirler. Bu 207 Milyonluk kredi içerisinde 160 Milyonu Bodrum ile ilgili altyapı çalışmasını kapsamaktadır. Diğer kredilerle ilgilide görüşmelerimiz devam ediyor dedi.

13 BOZUK YOLLAR ONARILIYOR Çalışmalar ilçe genelinde sürüyor Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına Karaova ve Güvercinlik bölgelerinde devam etti. Karaova Bölgesi nde çalışmalarına devam eden Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölge genelinde hava şartları dolayısıyla zarar gören yollara 100 ton asfalt dökerek bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Özellikle Çamlık Mumcular arası ve Pınarlıbelen İnişdibi Mevkii nde yol üzerlerinde meydana gelen yağmurun neden olduğu çöküntüler de onarıldı.

14 Bölgede MUSKİ tarafından yapılan su hattı kazı çalışmaları da belediye ekiplerince tamamlandı. Mumcular Mahallesi başta olmak üzere bölgede bulunan mahallelerde yol bakım onarım çalışmaları belirli aralıklarla devam ediyor. Güvercinlik te iş makinelerinin girmekte zorlandığı Prenses ve Yakamoz sokaklar ise parke taşlarıyla döşendi. Yoğun yağışlar nedeniyle su baskınlarına maruz kalan ahırların bulunduğu bölgede yıkılan 800 metrelik duvar da belediye ekiplerince onarıldı. Yetkililer çalışmaların ilçe genelinde tüm hızıyla devam edeceğini belirtti

15 MUSKİ hazırlıkları tamamladı SU KESİNTİSİ İÇİN ÖNLEMLER ALINIYOR Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamaya göre; MUSKİ 1. Bölge Ekipleri Bodrum da D.S.İ. tarafından yapılacak olan ana isale hattındaki bakım onarım ve imalat çalışmaları kapsamında hazırlıklarını tamamladı. MUSKİ tarafından basın ve kamuoyu ile paylaşılan açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları için bir dizi önlem alındığına da işaret edilerek şu ibarelere yer verildi: Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), Bodrum yarımadasında D.S.İ. 21.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ana isale hattındaki bakım onarım ve imalat çalışmaları için hazırlıklarını tamamladı. Yaşanacak olan su kesintisinde MUSKİ 1. Bölge Şube

16 Müdürlüğü ekiplerince, Bodrum halkının su sıkıntısı çekmemesi için 71 noktadaki içme suyu kuyusundan 82 adet içme suyu deposuna su verilecek. MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar; Kesinti süresince sular periyotlar halinde verilecek. Bu sürede vatandaşlarımızın su tüketiminde dikkatli olmalarını önemle rica ediyoruz dedi. S.İ 21.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan, Geyik Barajı ve Bodrum yarımadasını besleyen ana isale hattındaki bakım onarım ve imalat çalışmaları nedeniyle Bodrum da yaşanacak olan 15 günlük su kesintisi için MUSKİ ekipleri hazırlıklarını tamamladı. Bodrum yarımadasında 76 bin aboneye su sıkıntısı yaşanmamasını hedefleyen MUSKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığına bağlı 1. Bölge Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Bodrum yarımadasında bulunan 11 beldede (şimdi mahalle olan) toplam 148 personeli ile vatandaşlara hizmet verecek. Bölgede 15 günlük su kesintisinde vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için 71 noktadaki içme suyu kuyusundan 82 adet içme suyu deposuna su verilecek. Muğla Valiliği tarafından alınan karar sonrası çalışmalarına hız veren MUSKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığına bağlı 1. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, MUSKİ Plan Proje Daire Başkanlığı tarafından toplam 16 noktada sondaj çalışması yaptı. Sondaj çalışmalarında 2 noktada borulama çalışmaları yapılırken 14 noktadaki çalışmalarına da devam ediyor. ZORUNLULUK GEREKTİREN BİR ÇALIŞMA

17 Konuyla ilgili bilgi veren MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar, yaşanacak su kesintisi süresince MUSKİ olarak vatandaşların mağduriyetini en aza indireceklerini söyledi. Yaz ayında 41 dereceye kadar bulan sıcaklıklarda su ihtiyacının daha fazla olacağını dikkat çeken Yaşar, Bodrum yarımadasında mevcutta yaşayan 140 bin 716 vatandaşın yanı sıra turizm sezonunda yaklaşık 2 milyona ulaşan yerli ve yabancı tatilcilerin de Bodrum da yaşamasıyla birlikte su tüketimi de artış gösteriyor. Bu yüzden yaz ayında vatandaşlarımızın su sıkıntısı yaşamaması için böyle bir çalışma zorunluk olmuştu. dedi. SUYUNUZU BOŞA HARCAMAYIN Geçen yıl tüketilen su verilerini sözlerini şöyle sürdürdü: de açıklayan Yaşar, Bodrum yarımadasına verilen su miktarı 8 milyon 500 bin metreküptür. Mumcular İçmesuyu Arıtma Tesisinden beslenen Bodrum merkez, Gümbet Mahallesi ve Torba Mahallesi nde geçen yıl Şubat ayında toplam 413 bin 086 metreküp su tüketildi. Güvercinlik İçmesuyu Arıtma Tesisinden beslenen Göltürkbükü, Gündoğan, Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Ortakent, Bitez, Konacık bölgelerinde de geçen yıl Şubat ayında toplam 442 bin 972 metreküp su tüketildi. Bu çerçevede su kesintisi süresince periyotlar halinde bölgelere su verilecektir. Vatandaşlarımızın bu süre zarfında daha az su kullanmalarını ve suyu boşa harcamamalarını önemle rica ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın bu süreci daha sorunsuz geçirmeleri açısından ev ve işyerlerinde ihtiyaçları kadar su muhafaza etmelerini de tavsiye ediyoruz. Su kesintileri başladığında çalışmaların yeri ve zamanına göre hangi bölgeye su verileceği konusunda vatandaşlarımıza ilerleyen günlerde bilgi vereceğiz.

18

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre13 ve 15, 16 Eylül tarihlerinde; Bodrum, Turgutreis, Yalı, Mazı ve Akyarlar mahallelerinde uygulanacak eklektrik

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

BODRUM DA YOLLAR YENİLENİYOR

BODRUM DA YOLLAR YENİLENİYOR BODRUM DA YOLLAR YENİLENİYOR Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum merkezde sık kullanılan güzergâhlardan olan Cevat Şakir Caddesi ni yeniden asfaltladı. Bodrum Belediyesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinden

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

EGE DE YİNE MÜLTECİ FACİASI

EGE DE YİNE MÜLTECİ FACİASI EGE DE YİNE MÜLTECİ FACİASI Bodrum dan Yunanistan ın Kos adasına deniz yolu ile gitmek isteyen sığınmacılara ait bir tekne Karaada açıklarında aşırı yük nedeniyle su aldı. Teknede bulunan sığınmacıların

Detaylı

MUSKİ, DSİ NİN PATLAYAN SU BORUSUNU ONARDI, ÇÖZÜMSÜZLÜK DEVAM EDİYOR

MUSKİ, DSİ NİN PATLAYAN SU BORUSUNU ONARDI, ÇÖZÜMSÜZLÜK DEVAM EDİYOR MUSKİ, DSİ NİN PATLAYAN SU BORUSUNU ONARDI, ÇÖZÜMSÜZLÜK DEVAM EDİYOR Muski Genel Müdürlüğü bir açıklama yaparak geçtiğimiz hafta Torba kavşağında patlayan ana şebeke borusunun büyük çalışmalar, özverilerle

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum bölgesinde, dere yataklarının taşması nedeniyle yaşanan sel felaketi can kaybı yaşanmamasına rağmen çok büyük zarara yol açtı.

Detaylı

MUSKİ, Vatandaşların İstek ve Sıkıntılarını Yerinde Dinliyor

MUSKİ, Vatandaşların İstek ve Sıkıntılarını Yerinde Dinliyor MUSKİ, Vatandaşların İstek ve Sıkıntılarını Yerinde Dinliyor Milas ilçesinin Bozalan, Çökertme ve Türkevleri Mahallelerinde bulunan yazlık sitelerin içme suyu sıkıntılarını çözmek için bilgilendirme toplantısı

Detaylı

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 ( TEMMUZ 2015 ) KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde;

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER Çağdaş Holding bünyesinde yer alan Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu. Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum un en güzel lokasyonunda

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Kızıl ziyaret ve Kaniya Dengi kaynaklarından 6 kilometre çelik boru döşendiği ve 5 adet kapitaj yapıldığını ifade eden Başkan Necmettin Dede, ayrıca Erikli Bağı ve Kumluk mevkiinde de 3 adet kapitaj yapıldığını

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI İzmir Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde 2004-2008 Döneminde Aşağıda Özet Olarak Verilen Yatırımlar Yapılmıştır. 208,600 m uzunlukta değişik çaplarda

Detaylı

Büyükşehir Bodrum u güvenli yollarla birleştiriyor

Büyükşehir Bodrum u güvenli yollarla birleştiriyor Büyükşehir Bodrum u güvenli yollarla birleştiriyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor. Muğla Büyükşehir

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: TAMAMLADIK PLANLARI Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Masa Tenisi Turnuvasında Dostluk Kazandı

Masa Tenisi Turnuvasında Dostluk Kazandı Masa Tenisi Turnuvasında Dostluk Kazandı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası Düğerek Spor Salonunda 12 takımın katılımı ile düzenlendi.

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı.

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı. VALİ ŞAHİN DEN 3 KÖYE ZİYARET Bir dizi ziyaret ve inceleme için Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Dursun Ali Şahin, 12 Eylül Çarşamba günü ilçeye bağlı üç köyü ziyaret ederek, köylülerin sorunları yerinde

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU Stratejik Hedef 9.2.1 Batlama Derin Deniz Deşarj 1 Proje Hazırlanması ( Adet

Detaylı

Ordu da, son günlerde doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sorunlar ve sıkıntılar, Vali Orhan DÜZGÜN başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Ordu da, son günlerde doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sorunlar ve sıkıntılar, Vali Orhan DÜZGÜN başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. Ordu da, son günlerde doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sorunlar ve sıkıntılar, Vali Orhan DÜZGÜN başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. Valilik Toplantı Salonu nda gerçekleştirilen toplantıya,

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı Kocaeli nde 3 bin 505 kilometrekarelik alanda yaklaşık 1 milyon 600 bin nüfusa ve 596 bin aboneye hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü nün tamamen öz kaynaklarıyla yapacağı Kandıra

Detaylı

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Su Şebeke ve Arıtma

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

MAZI, MUSKİ 20 GÜNDE ÖNEMLİ BİR İŞ BAŞARDI

MAZI, MUSKİ 20 GÜNDE ÖNEMLİ BİR İŞ BAŞARDI MAZI, MUSKİ 20 GÜNDE ÖNEMLİ BİR İŞ BAŞARDI Bodrum İlçesi İslamhaneleri Mahalesinde yaşanan 3 aylık su sorunu 5 kilometrelik içmesuyu hattının yenilenmesiyle son buldu. MUSKİ nin 20 gün gibi kısa bir sürede

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Muhtarlardan MUSKİ ye Tam Not

Muhtarlardan MUSKİ ye Tam Not Muhtarlardan MUSKİ ye Tam Not Yatağan ilçesi Yeşilköy Mahalle Muhtarı Sureyya Dere, MUSKİ yi aradığımız zaman gece gündüz her zaman yardımımıza koşuyorlar. Saat kaç olursa olsun tamirat da yapılıyor, suyumuz

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Katı Atık Depolama Tesisi

Katı Atık Depolama Tesisi Katı Atık Depolama Tesisi Bodrum un Mumcular Mahallesi Sazköy Akdam mevkiine Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Katı Atık Depolama Tesisi ile ilgili Bodrum da bir bilgilendirme toplantısı

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI Bodrum, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Berkay Caner Eryazar Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 soruyu doğru yanıtladı. Eryazar

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ HİZMET ALANI

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ HİZMET ALANI SAMSUN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ HİZMET ALANI 5216 sayılı yasadan önceki Belediye Hizmet Alanı (7.000 ha) 5747 sayılı yasadan sonra Büyükşehir Belediyesi Mücavir Alan Çizgisi (79.000 ha) 6360 sayılı

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

«MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR»

«MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR» MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI «MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR» ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI MUĞLA İLİ Muğla Muğla, 895.000 kişilik nüfusu ve 12.975 km 2

Detaylı

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İşin Niteliği Toplam Alan Parsel Sayısı Parsellerin Arsa Bedeli Parsel Yüzölçümleri Tahsisi Yapılan Parsel Sayısı Tahsisi Yapılan;Faaliyete

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın toplantısında son bir yıl değerlendirildi Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ -----------------------------------------

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü 2012 yılı Kadro olarak; 1 Müdür, 3 Teknik Eleman, 2 Büro Elemanı, 3 Kaldırım Ustası, 5 Kepçe Operatörü, 7

Detaylı

HMK 490 LC HD ve HMK 370 LC HD

HMK 490 LC HD ve HMK 370 LC HD FORMEN / Temmuz 2016 Genç İnşaat ın hızlı işçileri: HMK 490 LC HD ve HMK 370 LC HD Haber İsmail Center ASKİ nin isale hattı projelerinden birini yürüten Genç İnşaat, Nisan 2015 te başladığı projenin çalışmalarına

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

BİYOLOJİK ARITMA DENEYİMLERİ

BİYOLOJİK ARITMA DENEYİMLERİ BİYOLOJİK ARITMA DENEYİMLERİ Kütahya Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi, İller Bankası nca 1985 yılında projelendirilmiş, 1992 yılında çalışmaya başlamıştır. Şehir merkezinin evsel nitelikli atıksularını

Detaylı

Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu ticari araç sahipleri için çalışma izin belgesi alma süresini ya kadar uzattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu ticari araç sahipleri için çalışma izin belgesi alma süresini ya kadar uzattı. UKOME DEN ŞOFÖR SEVİNDİREN HABER ESNAFINI Muğla Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu ticari araç sahipleri için çalışma izin belgesi alma süresini 31.03.2016 ya kadar uzattı. UKOME Kurulu 29.02.2016 tarihli

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Mumcular da Personel Faciayı Önledi

Mumcular da Personel Faciayı Önledi Mumcular da Personel Faciayı Önledi Bodrum ilçesinde bulunan Mumcular İçme Suyu Arıtma Tesisinde yüksek gerilim nedeniyle 265 metre uzunluğunda kablo yandı. Gece 03:00 sıralarında yaşanan olayda gece nöbetinde

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ. Çeşme/ İZMİR,2015 ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UYGULAMA ÖRNEĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRE BAŞKANLIĞI Çevre Koruma ve Kalite Kontrol Şube Müdürlüğü Çeşme/ İZMİR,2015 2 3 2014 YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE İlçe Sayısı: 5 Nüfus:

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

MELEN SUYU VE HAVZASININ KORUNMASI

MELEN SUYU VE HAVZASININ KORUNMASI T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü MELEN SUYU VE HAVZASININ KORUNMASI Mehmet AYGÜN İSKİ İSTANBUL PİK SU TÜKETİMİ 2 816 760 m³ / gün ORTALAMA SU TÜKETİMİ

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

T 1 1 İZSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ( 1.055.961.200,00 ) TL. ödenek verilmiştir.

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ YENİ FOÇA ATIKSU ARITMA TESİSİ ATIKSU DEŞARJI DEĞERLENDİRME RAPORU

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ YENİ FOÇA ATIKSU ARITMA TESİSİ ATIKSU DEŞARJI DEĞERLENDİRME RAPORU TMMOB YENİ FOÇA ATIKSU ARITMA TESİSİ ATIKSU DEŞARJI DEĞERLENDİRME RAPORU ARALIK-2016 FOÇA ATIKSU ARITMA TESİSİ DEŞARJI DEĞERLENDİRME RAPORU İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Ekim

Detaylı

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi)

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet gösteren

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları Taner Uslu ile İsmail Altındağ, Bodrum basını ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 26. ve 51. Meslek Komitelerinde (Elektrik Ve Aydınlatma Malzemeleri İle Ölçme Araçlı Cihazlar İmalatı Toptan Perakende Ticareti - Elektrik Enerjisi Üretimi-İletimi Ve Mühendislik Hizmetleri) yer

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.3728 02.11.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-1709 05/08/2016 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI 1 1 ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ İŞİ 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

Kentsel Atıksu Arıtımı Hizmet Bedeli Tahsil Yöntemleri & Tam Maliyet Esası Ücret ve Vergilerin Yeterliliği

Kentsel Atıksu Arıtımı Hizmet Bedeli Tahsil Yöntemleri & Tam Maliyet Esası Ücret ve Vergilerin Yeterliliği KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kentsel Atıksu Arıtımı Hizmet Bedeli Tahsil Yöntemleri & Tam Maliyet Esası Ücret ve Vergilerin Yeterliliği Ali SAĞLIK Genel Müdür

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

2011-2013 YILLARINDA

2011-2013 YILLARINDA T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ercan BORA Yüksekova Belediye Başkanı İŞ TLF : 0438-351 40 11 E-MAİL : yovabelediyesi@mynet.com 2011-2013 YILLARINDA Ercan BORA Tarafından Yapılan Çalışmaların Özeti HAKKÂRİ

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014

TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS MART 2009 ŞUBAT 2014 TURGUTREİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DİNÇBERK 5 YILLIK ÇALIŞMALARINDA EKONOMİK DURUMU VE YOL ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, 30 Mart

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı