SANCAKTEPE İLÇE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SANCAKTEPE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.simmder.org SANCAKTEPE İLÇE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SANCAKTEPE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ"

Transkript

1 SANCAKTEPE İLÇE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SANCAKTEPE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

2 2 İÇİNDEKİLER GİRİŞ 3 YARIŞMA HAKKINDA BİLGİ 5 YARIŞMA TAKVİMİ 6 YARIŞMA ESERLERİNİN TEMİNİ ve ULAŞTIRILMASI 7 YARIŞMA KİTAPLARININ BASIMI 7 TANITIM ve REKLAM 7 DEĞERLENDİRME 8 ÖDÜL TABLOSU 8 ÖDÜLLENDİRME 9 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN KİTAP OKUMA YARIŞMALARI 10 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN GENÇ GELECEK FAALİYETLERİ 13

3 3 4. UMRE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI -GİRİŞ- SİMMDER, Sancaktepe ilçesinde yaşayan tüm gençlerimize hizmet vermek; onların ahlaki ve manevi gelişimine destek olmak üzere kurulmuştur. Çalışmalarımız küçük yaştan başlayarak düşüncelerin olgunlaştığı gençlik çağı ve daha sonrası olan hayata yön verme ekseninde yürütülmektedir. İlköğretim, lise ve ailelerden oluşan geniş bir faaliyet dünyası hedeflemekteyiz. Dünün çocukları bugünün gençleri ve yarının anne babaları olacaklardır. Ülkemizin ve ilçemizin daha güzel yarınlara kavuşa bilmesi için gençliğimizi ve ailelerimizi çağın her türlü kötülüğünden (ahlaki, dini ve manevi yozlaşmadan) korumak başlıca hedefimizdir. Dernek olarak, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalar yaparak insanımızın manevi birlikteliğini sağlamak ve ahlaki değerlere bağlı olarak yetişmelerini temin etmek için; eğitim, kurs, seminer, gezi, yarışmalar vb. etkinlikler yapmaktayız eğitim öğretim yılı içersinde ortaokullar, liseler ve ilçe genelinde halkımızın da katılabileceği farklı kategorilerde 4. Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması yapılacaktır. Ayrıca derneğimizin kardeş okul olarak kabul ettiği Bosna Hersek te iki, yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde bir, Adıyaman (Rekabet Kurumu İHL) ve Bilecik (Söğüt İHL) olmak üzere toplam 5 İmam Hatip Lisesi öğrencileri de bu yarışmaya dahil edilecektir. Toplamda dört kademede farklı yarışmalar düzenlenecek, her kademede dereceye girenler ayrı ayrı değerlendirilecek ve ödüllendirilecektir. Yarışmalarda ortaokul ve lise öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, kelime dağarcıklarını zenginleştirmek; Türkçe yi doğru, güzel ve etkili kullanma becerisini kazandırmak; bilgi, birikim ve ufuk kazandırmak; milli ve manevi değerlere olan duyarlılığı arttırmak hedeflenmektedir.

4 4 Ayrıca öğrencilerimizi yarışmalarda yanlız bırakmamak için ailelerini de etkinliklerimize dahil etmeyi düşündük. Gençlerimiz, Ailemle Birlikte Okuyorum diyecek ve hep birlikte bu yıl Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde aynı duygu ve düşünceleri paylaşmış olacaklar. Kardeş okullarımızı da etkinliklerimize katarak, dün toprak olarak birlikte olduğumuz coğrafyamızda bugün sınırlarla ayrılsak bile maddi ve manevi olarak birlikte olduğumuzu göstermek istemekteyiz. Gençlerimizin iki ülke arasında karşılıklı diyaloglar kurarak, kökleriyle birlikte olmasını ve evrensel kardeşlik ilkelerini yaşatmayı hedeflemekteyiz. Her geçen gün sanal bağımlıkların toplumumuzu zayıflattığı bir dönemde planladığımız faaliyetlerle insanımızın gerçek kimliğine ve maneviyatına sahip çıkması için SİMMDER olarak bir adım attığımızı düşünüyoruz. Gayretlerimizin sizlerin yardımlarıyla daha güzel ve daha geniş alana yayılarak gerçekleşeceği umudunu taşıyoruz. Gelin hep birlikte Yeni Bir Genç, Yeni Bir Aile Yeni Bir İlçe inşa edelim.

5 5 YARIŞMA HAKKINDA BİLGİ Yarışma 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri münasebetiyle, Sancaktepe ilçesinde üç, genel olarak dört ayrı kategoride yapılacaktır. Kategoriler ortaokullar, liseler ve halk şeklinde ayrılmıştır. Yurtdışından kardeş okullarımız dördüncü kategoriyi oluşturmaktadır. Kardeş okullarımızdan Kıbrıs, Adıyaman ve Bilecik te liselere yönelik olan yarışmanın aynısı gerçekleştirilecektir. Bosna Hersek te ise kendi içlerinde İmam Hatiplere özgü farklı yarışmalar yapılacaktır. Yarışma hakkında bilgilendirme mektupları da tüm katılımcılara ulaştırılacaktır. Yarışmacılar Sancaktepe Kaymakamlığı ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokole göre hazırlanan Yarışma Şartnamesi nde yazılı olan kuralları kabul etmiş sayılacaktır. Yarışma şartnamelerine web adresinden ulaşabilirsiniz. 1. KATEGORİ: ORTAOKUL YARIŞMASI Ortaokullar 6., 7. ve 8. sınıflar ile İmam Hatip Ortaokul 6. ve 7. sınıflar katılacaktır. Bu yaş grubunda ahlaki değerlerin gelecek yaşantılarını temellendirmeleri açısından verimli bir çağ olarak gördüğümüz için konu olarak ahlak merkezli bir sınav içeriği düşünülmüştür. Sınav kitabı olarak Beka Yayınları tarafından neşredilen Atıf Abdurreşit in Ahlak Dersleri adlı eserin okutulması uygun görülmüştür. Kitap öğrencilerin seviyesine uygun olarak otuz ayrı ahlaki konuyu İslam ahlakı ve evrensel ahlak çerçevesinde ayet, hadis ve kıssalar eşliğinde işlemektedir. 2. KATEGORİ: LİSE YARIŞMASI Lise kategorisinde, tüm lise türleri yarışmaya katılabilecektir. Geçen yıllarda Peygamberimiz in Hayatı üzerine yarışmalar yapıldığı için, bu yıl Peygamberimiz in ibadet hayatını tanıtmak ve bir gencin sahip olması gereken ilmihal bilgisini verebilmek için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basılan İslam ilmihali adlı eser okutulacaktır. İlmihal içeriğinde iman, ibadet ve siyer konuları birlikte verilmektedir. 3. KATEGORİ: HALK YARIŞMASI Bu kategoride ise öğrencilerimizi yalnız bırakmamak için aileleri ile birlikte ev ortamında farklı bir atmosfer yakalamak ve genel olarak ilçemizdeki halkımızın Hz. Peygamberimiz (sav) i tanıması amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Hz. Peygamber in İzinde adlı eseri okutmayı kararlaştırdık.

6 6 4. KATEGORİ: KARDEŞ OKULLAR (BOSNA HERSEK, KIBRIS, ADIYAMAN VE BİLECİK) Kıbrıs ta bulunan kardeş okulumuz Hala Sultan İmam Hatip Koleji, Adıyaman (Rekabet Kurumu İHL) ve Bilecik (Söğüt İHL) te ise lise kategorisinde yapılan İslam İlmihali kitabı sorumlu tutulacaktır. Diğer kardeş okullarımızdan Bosna Hersek te bulunan İmam Hatip Liseleri nde ise dil sorunundan (aynı eserlerin tercümelerinin olmaması) dolayı kendi içlerinde düzenledikleri yarışmalar şeklinde yapılacaktır. YARIŞMA TAKVİMİ 1. Yarışmanın Duyurulması :10/02/ Sayıların Alınması : 25/02/ Kitapların Dağıtımı : 01/03/ Soruların Hazırlanması : 25/03/ Yarışma Kitapçıklarının Basımı : 15/04/ Ortaokul Yarışma Günü : 21/04/ Lise Yarışma Gün : 22/04/ Halk Yarışma Gün : 26/04/ Ödül Töreni : 28/04/ Umre Ziyareti : Ödül töreninden sonra ilan edilecek. 11. Bosna Gezisi : Ödül töreninden sonra ilan edilecek.

7 7 YARIŞMA ESERLERİNİN TEMİNİ ve ULAŞTIRILMASI Yarışma için tespit edilen kitaplar yarışmaya katılacak öğrencilerin yaklaşık sayılarını çıkardıktan sonra yayın evleriyle ücret anlaşması yapılacaktır. Okutulacak kitaplar şunlardır: 1. Ortaokullar : Ahlak Dersleri (Atıf Abdurreşid-BEKA Y.) 2. Liseler : İslam İlmihali (L. Şentürk - S. Yazıcı-DİB) 3. Halk : Hz. Peygamber in İzinde (Komisyon-DİB) Kitaplar temin edildikten sonra öğrenci sayılarına göre okullara ulaştırılacak ve okullarda yarışmaya girecek öğrencilere imza karşılığı sorumlu idareci/öğretmen tarafından teslim edilecektir. Kıbrıs, Adıyaman ve Bilecik te bulunan okullara kitaplar kargo yoluyla ulaştırılacaktır. Halk yarışmasına katılanlar kitaplarını SİMMDER Dernek Merkezi, Sancaktepe Genç Gelecek den kayıt esnasında temin edebilecektir. YARIŞMA KİTAPÇIKLARININ BASIMI Her yıl olduğu gibi bu yıl da değerlendirme sınavı yapan bir kurumla anlaşma yapılarak gerçekleştirilecektir. Kitapçıklar iki farklı kitap olarak basılacak ve optik formlar belirleyeceğimiz sınav bilgisine göre hazırlanacaktır. Profesyonel olarak kitapların basımı ve optik formların okunması için en uygun yöntem olduğunu düşünmekteyiz. TANITIM ve REKLAM Yarışmanın duyurulması için tanıtım ve reklam faaliyetleri şu şekilde olacaktır: İlçemizde bulunan yerel basın yayın organlarında haber ve reklam şeklinde, Bilboardlara reklam, belirli yerlere Bez Afiş (1mx2,5m), Kağıt Afiş (50cmx70cm), Merkezi yerler ve camilerde dağıtılacak olan El İlanları ve belirli yerel internet sitelerine verilecek olan reklamlarla yapılacaktır.

8 8 DEĞERLENDİRME Yarışma değerlendirmesi her kategoride farklı olarak yapılacaktır. Birinci kategoride bulanan Ortaokullar üç ayrı bölgeye ayrılarak ortak değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Her okulda katılacak öğrenci sayısı eşit olmayacağından ilçemizde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ayrılan 3 zümre bölgesi esas alınarak değerlendirme yapılacaktır. Değerlendirme sonucuna göre her bölgede ayrı başarı derecesine göre ödüllendirme yapılacaktır. Liselerde her okulun kendine ait yapısının olması öğrencilerin aynı eğitim ortamını kullandıkları için kendi içinde değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Yarışma hafta içi onaylanan gün ve saatte yapılacaktır. Halk ise katılımcı sayısına göre merkezi bir okulda gerçekleştirilecek olan sınav ile değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Katılımın yoğun olması halinde ikinci bir okulda aynı gün ve saatte sınav yapılacaktır. Kıbrıs, Adıyaman ve Bilecik; Sancaktepe ilçesinde sınava giren öğrencilerle aynı şartlarda değerlendirilecektir. yapacaktır. Bosna Hersek, kendi içlerinde düzenledikleri yarışmaların kriterlerine göre değerlendirme ÖDÜL TABLOSU a) Ödül Tablosu: ÖDÜL* ORTA OKUL LİSE HALK BOSNA KIBRIS TOPLAM 1. UMRE BOSNA NOTEBOOK CEP TELEFONU TABLET YARIM ALTIN BİSİKLET * Liseler için ödül sayıları tahmini olarak çıkarılmıştır. 500 ile giren 11, 750 ile giren 3 okul hesabı yapılmıştır.

9 9 ÖDÜLLENDİRME Ödüllendirme kategorilere göre farklı olacaktır. 1. Kategoride Ortaokulların Ödülleri: 3 bölgede değerlendirileceğinden ödüller şu şekilde olacaktır: Her bölgenin Birincisine : Notebook Her bölgenin İkincisine : Akıllı Telefon Her bölgenin Üçüncüsüne : Tablet 4. ve 10. arası Öğrenciye : Bisiklet 2.Kategoride Liselerin Ödülleri: Liselerde yarışmaya katılan öğrenci sayısına göre iki ayrı değerlendirme yapılacaktır. 500 öğrenci ile katılan okullar ve 750 öğrenci ile katılan okullar farklı ödüllendirilecektir. (Ödüllerin sayısı okulların durumuna göre netleşecektir.) a. 500 öğrenci ile katılan okullar: 1. Öğrenciye : Umre Ziyareti 2. Öğrenciye : Bosna Gezisi 3. Öğrenciye : Notebook 4. Öğrenciye : Akıllı Telefon 5. Öğrenciye : Yarım Altın b. 750 öğrenci ile katılan okullar: 1., 2. ve 3. Öğrenciye : Umre Ziyareti 4. ve 5. Öğrenciye : Bosna Gezisi 6. ve 7. Öğrenciye : Notebook 8., 9. ve 10. Öğrenciye : Yarım Altın 3. Kategoride Yarışmaya Giren Halk Ödülleri: İlk 5 e giren yarışmacıya : Umre Ziyareti İlk 6,7 ve 8 e giren yarışmacıya : Bosna Hersek Gezisi İlk 9 ve 10 a giren yarışmacıya : Notebook 4. Kategoride Kardeş Okulların Ödülleri: Bosna Hersek: Umre Ziyareti: 8 öğrenci ve 2 öğretmen Kıbrıs : Umre Ziyareti: 5 öğrenci ve 1 öğretmen Adıyaman : Umre Ziyareti: 1 öğrenci, 1 Notebook ve 1 Yarım Altın Bilecik : Umre Ziyareti: 1 öğrenci,1 Notebook ve 1 Yarım Altın

10 10 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN UMRE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMALARI 2012 YILI Derneğimiz 2012 yılında kutlu doğum haftası nedeniyle Sancaktepe ilçesinde mevcut olan 9 lise öğrencilerine yönelik Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması düzenlemiştir. Peygamberimizin Hayatı (İrfan Yücel) adlı kitaptan adet alınarak ücretsiz bir şekilde liselerdeki öğrencilere dağıtılmış olup bu kitaptan, test usulü sınav yapılmıştır. Sınava öğrenci girmiş olup okul Birinci ve ikincilerine Umre ödülü, Üçüncülere laptop,dördüncülere yarım altın,beşincilere ise çeyrek altın ödülü verilmiştir. Derneğimiz 2012 yılında kutlu kitap okuma yarışmasında toplam 18 Umre,9 adet laptop,9 Adet yarım altın,9 adet çeyrek altın vermiştir. Umre ziyareti görevli öğretmenlerimiz eşliğinde 2 Temmuz 14 Temmuz 2012 tarihlerinde gerçekleşmiştir.

11 11 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN UMRE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMALARI 2013 YILI Derneğimiz 2013 yılında kutlu doğum haftası nedeniyle İmam Hatip Ortaokul Öğrencilerine, Lise Öğrencilerine ve Halka Yönelik olmak üzere üç değişik kategoride Kitap Okuma Yarışmaları düzenlemiştir. *İmam Hatip Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Kitap Okuma Yarışmasında Hz. Muhamed (S.A.V) hayatı (Mehmet Alioğlu) adlı kitaptan adet alınıp Sancaktepe ilçesindeki imam hatip ortaokul öğrencilerine ücretsiz şekilde dağıtılıp, bu kitaptan test usülü sınav yapılmıştır. Sınava 600 i.h.o. öğrenci katılmış olup Yenidoğan Kapalı Spor Salonunda yapılan ödül töreninde sınav sonucuna göre ilk dördüncü olan öğrenciye Laptop, ve 8. Olan öğrenciye Dijital fotoğraf makinesi ödülü verilmiştir. *Lise Öğrencilerine Yönelik Kitap Okuma Yarışmasında Peygamberimizin Hayatı (İrfan Yücel) kitabından adet ve Namaz ve Namaz Psikolojisi (Hüseyin Peker) adlı kitaptan Adet alınarak Sancaktepe ilçesinde bulunan 11 lise öğrencisine ücretsiz bir şekilde dağıtılıp, bu kitaplardan test usulü sınav yapılmıştır. Sınava öğrenci katılmış olup Yenidoğan Kapalı Spor Salonunda yapılan ödül töreninde,okul Birinci ve İkincilerine Umre, Üçüncülere Laptop,Dördüncülere Yarım Altın,Beşincilere ise çeyrek altın ödülü verilmiştir. *Halka Yönelik Kitap Okuma Yarışması kapsamında Sancaktepe ilçesinde ikametgah eden vatandaşlara yönelik Umre Ödüllü yarışma düzenlenmiştir. Peygamberimizin Hayatı (İrfan Yücel) adlı kitaptan yapılan test usulü sınava 800 vatandaş katılmış olup, sınav sonucunda ilk dörde giren kişilere Umre Ödülü verilmiştir. *2013 yılında yaptığımız yarışmalarda derneğimiz 26 Umre,15 Laptop, 11 yarım Altın,11 Çeyrek Altın, 4 adet Fotoğraf makinesi vermiştir. Umre ziyareti görevli öğretmenlerimizin eşliğinde 29 Haziran-14 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşti.

12 12 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN UMRE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMALARI 2014 YILI Derneğimiz 2014 yılında Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçemizde bulunan 4 Kız lisesine yönelik Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması düzenlemiştir. Genç Kızlara Özel İlmihal (Faruk Beşer) adlı kitaptan adet alınarak ücretsiz bir şekilde öğrencilere dağıtılarak bu kitaptan test usulü sınav yapılmıştır. Sınava kız öğrenci girmiş olup okul birinci ve ikincilere Umre, Üçüncülere Laptop, Dördüncülere Yarım Altın, Beşincilere ise çeyrek altın verilmiştir. Umre ziyareti görevli öğretmenlerimizin eşliğinde 19 Haziran- 3 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.

13 13 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN GENÇ GELECEK FAALİYETLERİ 2012 YILI Genç Gelecek, alanında uzman konuklarla gençleri bir araya getirdi. Bu kapsamda programlara, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Prof. Dr. Kemal Sayar Prof. Dr. Saadettin Ökten, Gazeteci-Yazar Ahmet Turan Alkan, Prof. Dr. Nurullah Genç, Prof. Dr. Üstün Dökmen gibi önemli isimler katılmıştır. Evliya Çelebi Gezi Kulübü dâhilinde Çanakkale, Bursa, Edirne, Nevşehir, Konya gibi yurt içi gezilerle gençler, birçok tarihi yerleri gezmiş, farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmuştur. Sinema Kulübü kapsamında lise ve üniversiteler arasında düzenlenen İstanbul Film Oluyor kısa film yarışmasına ise yüze yakın genç katılmıştır yılında Genç Gelecek gence ulaşmıştır.

14 14 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN GENÇ GELECEK FAALİYETLERİ 2013 YILI Üniversite öğrencilerine, vizyon geliştirme ve yaşamlarında hedef koyma pratiğini kazandırmak, gençlerin benliklerinde var olan liderlik vasıflarını ortaya çıkarmak ve bu konuda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Genç Gelecek Liderlik Akademisi eğitim programının ilki 11 Mayıs 2013 tarihinde Prof. Dr. Nabi AVCI nın katılımıyla gerçekleşti. Yrd. Doç. Dr. Mehmet TAŞTEMİR, Prof. Dr. Hikmet ÖZ- DEMİR, Yusuf Özkan ÖZBURUN, Yrd. Doç. Dr. Adnan ÇOBAN, Prof. Dr. Orhan KURAL, Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL, Talha DÜLGERBAKİ, Prof. Dr. Hamit OKUR, Yrd. Doç. Dr. Necla TUNAY, Prof. Dr. Hamza ATEŞ, Gazeteci-Yazar Ahmet TAŞGETİREN, Ömer Tuğrul İNANÇER, Rektörü Prof. Dr. Hamit OKUR, Doç. Dr. Nureddin TÜRKAN, Şafak KEKLİK, Özkan ŞAHİN, Gazeteci-Yazar Ekrem KIZILTAŞ, Radyo ve TV Programcısı Mehtap KAYAOĞLU, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Genel Başkan Vekili Yavuz FET- TAHOĞLU ve Genel Başkan Danışmanı Emre METİN gibi akademisyenlerle yıl boyu ayda iki kez olacak şekilde eğitimler yapılmaya devam etti. Genç Gelecek Tiyatro Kulübünün Sarıkamış Harekâtı adlı tiyatro oyunu ile gence ulaşılmıştır. Genç Gelecek Fotoğrafçılık Kulübü kapsamında ulusal fotoğraf yarışmaları düzenlenmiştir. Kardeşlik ve Şehir ve Yaşam konuları ile Türkiye nin her yerinden yarışmaya katılım sağlanmıştır. Yarışma sonunda dereceye girenlere yarı profesyonel fotoğraf makinesi takdim edilmiştir. Müzikte Yetenek yarışması ve Satranç turnuvası ile dereceye giren gençlere ödüller verilmiştir yılında Genç Gelecek gence ulaşmıştır.

15 15 GEÇMİŞ YILLARDA YAPILAN GENÇ GELECEK FAALİYETLERİ 2014 YILI Şubat ayı içerisinde yapılan güncel medya trendlerini araştırarak öğrencilere medyaya farklı bir bakış açısı kazandırmayı, olayları tahlil edebilmeyi, geleceğe yönelik fikirler oluşturabilmeyi ve gençleri daha bilinçli bir internet kullanıcısı olması konusunda yönlendirmeyi amaçlayan Medya Paneli ne RTÜK Başkanı Davut DURSUN Ulusal ve Yerel Medyada RTÜK, Prof. Dr. Kemal SAYAR Medyanın Psikolojik Etkisi-Bağımlılara Yönelmede Alınacak Önlemler, Gazeteci -Yazar Fadime ÖZKAN Medyada Kadın Temsili ve Yeni Medya Uygulamaları, Televizyon-Radyo Programcısı Ersoy DEDE Medya Çalışmaları konusunda gençleri bilgilendirdi yılında ikincisi düzenlenen Liderlik Akademisi eğitimleri, alanında uzman akademisyen ve yazarla yıl boyu devam etti. Eğitim sonunda gençlere Liderlik sertifikaları verildi. Genç Gelecek Saray Sohbetleri projesi kapsamında gençler her ay alanında uzman isimlerle Topkapı Sarayı nı gezdi. Şu anana kadar, Sanat tarihçi ve TV programcısı Talha UĞURLUEL ve Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL ile başlayan eğitim gelecek yıl da devam edecek. Genç Gelecek Tiyatro Kulübü kapsamında madde bağımlılığını konu alan Beyaz Cehennem adlı tiyatro oyunu Sancaktepe genelinde 10 binlere oynanmıştır yılında Genç Gelecek gence ulaşmıştır.

16 PROJE KÜNYESİ Proje Sahibi: Sancaktepe İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Proje Ortağı: Genç Gelecek Proje Uygulayıcısı: Simmder Eğitim ve Kültür Komisyonu İLETİŞİM BİLGİLERİ Osmangazi Mah.Hilal Cad.No:10/7 Sancaktepe/İSTANBUL Tel: /simmder.org /Simmder SANCAKTEPE İLÇE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SANCAKTEPE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YÖNERGESİ AMAÇ Bu yarışmanın amacı: Anadolu Gençlik Derneği, Liseler Komisyonu bünyesinde Siyer-i Nebi yarışması düzenleyerek, Lise Öğrencilerinin aidiyet

Detaylı

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ EĞİTİM BİR-SEN AFYONKARAHİSAR 1 NOLU ŞUBE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2017 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru

Detaylı

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI T.C. SELÇUKLU KAYMAKAMLIĞI Kemal Rızvanoğlu İlkokulu Müdürlüğü 1 GERÇEK KAHRAMANLARI TANIYOR MUSUN? 3. SINIFLAR ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2016 Madde 1: Bu şartname Konya Selçuklu Kemal

Detaylı

MAHÇİÇEK UFKA YOLCULUK HEYETİNİ KABUL ETTİ

MAHÇİÇEK UFKA YOLCULUK HEYETİNİ KABUL ETTİ MAHÇİÇEK UFKA YOLCULUK HEYETİNİ KABUL ETTİ Türkiye Geneli Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları düzenleyen Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı: 973329-310/ 12.01.2017 Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması ADIYAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE Mimar Sinan Mesleki

Detaylı

Hadis yarışmaları; Anlama, Ezberleme ve Anlama-Ezberleme olmak üzere üç kategoride olup aşağıdaki şekilde gerçekleştirilir: Anlama kategorisi; 2 / 7

Hadis yarışmaları; Anlama, Ezberleme ve Anlama-Ezberleme olmak üzere üç kategoride olup aşağıdaki şekilde gerçekleştirilir: Anlama kategorisi; 2 / 7 DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Peygamberimiz den Hayat Ölçüleri: Kırk Hadis Etkinlik ve Yarışmaları Usûl ve Uygulama Esasları Amaç Anadolu imam hatip liseleri

Detaylı

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMA KONUSU TÜRKİYE GENLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın münferit veya danışman

Detaylı

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ Bu Şartname Kitap Okuma YarıĢması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme kurulunu,

Detaylı

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ MADDE 1- YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenen

Detaylı

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Yarışma Konusu: Büyük Türk-İslâm alim ve mütefekkiri, şâir Hz. Mevlâna nın ölüm (Şeb-i

Detaylı

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI

PROJENİN ADI PROJE SORUMLULARI PROJENİN GEREKÇESİ PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ PROJEYİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI ADI SORUMLULARI GEREKÇESİ AMACI VE HEDEFLERİ Yİ YÜRÜTECEK KURUM/ KURULUŞLAR UYGULAMA ADIMLARI UYGULAMA YERİ TAŞOLUK İLMİHÂLİNİ ÖĞRENİYOR İslâm ilmihâlinin ana hatlarıyla isteyen Ortaöğretim ve Lise düzeyindeki

Detaylı

UFKA YOLCULUK HEYETİ BAŞKAN OKAY I ZİYARET ETTİ

UFKA YOLCULUK HEYETİ BAŞKAN OKAY I ZİYARET ETTİ UFKA YOLCULUK HEYETİ BAŞKAN OKAY I ZİYARET ETTİ Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Türkiye genelinde bu yıl beşincisi düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının Kahramanmaraş

Detaylı

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ ONUR KURULU Sn. M. Celalettin LEKESİZ Hatay Valisi Sn. Prof. Dr. H. Salih GÜDER MKÜ Rektörü Sn. Osman ŞİMŞEK Hatay İl Milli Eğitim Müdürü YAHYA KEMAL YILI YÜRÜTME

Detaylı

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL T.C. BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL GAZİ İLKOKULU ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL PROJESİ BAHÇELİEVLER - 2014 TAKDİM Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim

Detaylı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı 5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012 AÇIKLAMA Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013 S.No Yapılacak işin adı Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak - 2013

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ 208 Yılı Ekim Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu İmkânlar b Okullarda

Detaylı

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EYYÜBİYE OKUYOR PROJE UYGULAMA KILAVUZU 2017-2018 1 Bu kılavuz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 15.11.2017 tarihli ve 70726872-604.02E-19297809

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI İyilik Okulu Örnek Uygulamaları, Yarışmaları ve Ödülleri Projesi USÛL VE

Detaylı

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ

YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ YAVUZELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİ İSTİKLÂL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu Yönergenin

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ

ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ ANTAKYA ANADOLU LİSESİ VE ÖZEL ANTAKYA KÜLTÜR TEMEL LİSESİ TÜRK EDEBİYATI BİLGİ YARIŞMASI YÖNERGESİ LİSELİ GENÇLER ŞAİR VE YAZARLARINI TANIYOR PROJESİ 1 İÇİNDEKİLER Genel bilgiler Sayfa 3 Yarışma kuralları

Detaylı

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü \ ij U $ s \ denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü KASIM 2016 1920 Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli İl Müftülüğü İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TARAFLAR Madde 1- Milli

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI DÜZENLEYEN KURUM İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü YARIŞMANIN DAYANAĞI İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI 2018 İstanbul Bilim Olimpiyatları yarışma şartnamesi Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim

Detaylı

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması 15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması Sarıçam Belediyesi Portakal Çiçeği Edebiyat Ödülleri Yarışması düzenliyor. Adana ilini merkez alan konuları içeren ve 15 yaş üstü herkesin katılımına açık

Detaylı

AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ 25. YIL RESİM YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ

AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ 25. YIL RESİM YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ AYDIN ÖZEL BAŞAK KOLEJİ 25. YIL RESİM YARIŞMASI 2016 ŞARTNAMESİ AMAÇ : Aydın Özel Başak Koleji tarafından düzenlenen 25. yıl Ulusal Resim Yarışması kapsamında Aydın ın çağdaş sanat ortamına genç bakış

Detaylı

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ PROJELER EKİBİ KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ PROJELER EKİBİ KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ PROJELER EKİBİ KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ HAZİRAN 2017 PROJENİN ADI: KİTAP OKU(YORUM) PROJESİ 1) PROJE İŞ AKIŞI ŞEMASI 1. Proje taslağının oluşturulması,

Detaylı

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi

Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi T.C. RİZE VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü Lise Öğrencileri Arası Kitap Okuma Yarışma Şartnamesi Ar-Ge Birimi 2016 RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ KAPSAM:

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1.YARIŞMA KONUSU 2018-2019 TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI MEDENİYET VE DEĞERLER KULÜBÜ KİTAP KURDU PROJESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 5-6.sınıf öğrencileri ve 7-8.sınıf öğrencileri için belirlenen 5 adet kitabın bireysel

Detaylı

T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ

T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ ORTAOKULLAR ARASI 100 TEMEL ESER KİTAP OKUMA YARIŞMASI (2015-2016) T.C. ACIPAYAM KAYMAKAMLIĞI

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı nda ortaokul, lise ve dengi okullar

Detaylı

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı :Kiler Çocuk Kulübü Şiir Yarışması Yarışmanın Konusu : Annem-Babam ve Ben,diğer anlamda bizimkiler Yarışmanın Türü : Şiir yarışması Yarışmanın Amacı : Kiler çocuk

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2015-2016 DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı nda İzmir ili geneli

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

Amaç. çözüm bulma. Kapsam. Dayanak. yürütülecektir.

Amaç. çözüm bulma. Kapsam. Dayanak. yürütülecektir. MİLLÎÎ EĞİTİM BAKANLIĞ I Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İMAMM HATİP LİSELERİ MÜNÂZARA YARIŞMASI ŞARTNÂMESİ Amaç Öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, toplumm içinde kendilerini sözlü

Detaylı

Projenin Adı " Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması. Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları)

Projenin Adı  Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması. Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları) Projenin Adı " Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları) Projenin Süresi 45 Gün Etkinlik Günü 14/04/2018 Projenin

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü VALİLİK MAKAMINA T.C. SAKARYA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 93339336/310.01/110880 06/01/2015 Konu: Adapazarı Matematik Olimpiyatları VALİLİK MAKAMINA Adapazarı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLA R EYLÜL YAPILACAK ETKİNLİKLER 1. Tüm öğretmenler ve öğrencilerin işbirliği ile İlköğretim

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ V. YARATICI YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ V. YARATICI YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ V. YARATICI YAZIN VE ÇEVİRİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Çankaya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde, genç kuşaklara yaratıcı yazarlığı ve edebi çeviriyi

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı nda Ege Bölgesi geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOROSLARDA OKU MAK

T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TOROSLARDA OKU MAK T.C. MERSİN VALİLİĞİ TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ LİSELER ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TOROSLARDA OKU MAK KONU: Toroslar Kaymakamı Sayın Kaya ÇITAK ın himayelerinde

Detaylı

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş.

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. 23.01.2018 Konu : M. Bülent AYAYDIN Ulusal Resim Yarışması Şartnamesi AMAÇ: Aydın Başak Koleji tarafından düzenlenen M. Bülent

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-222-330b-9b07-d4e kodu ile teyit edilebilir. EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din

Detaylı

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE KİTAP OKUMA YARIŞMASI PROJE ŞARTNAMESİ 2016 Bu Şartname Kitap Okuma Yarışması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme

Detaylı

PROJE ADI Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz. PROJENİN KAPSAMI Tüm Resmi Ortaokul ve Ortaöğretim Okulları HEDEF KİTLE

PROJE ADI Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz. PROJENİN KAPSAMI Tüm Resmi Ortaokul ve Ortaöğretim Okulları HEDEF KİTLE T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANNEMLE OKUYORUZ, YARIŞIYORUZ, KAZANIYORUZ PROJESİ PROJE ADI Annemle Okuyoruz, Yarışıyoruz, Kazanıyoruz PROJENİN KAPSAMI

Detaylı

"Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım"

Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Y A Y İ N L A R İ? MESVÂK HLmŞEEBİS CELİŞİHVAKFI Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Ödüllü Resim Yarışması Şartnamesi 1. GIRIŞ Firmamızca "Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Korumak" konulu resim

Detaylı

GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN AİLELERİN YARIŞMASI BİLGİ REHBERİ

GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN AİLELERİN YARIŞMASI BİLGİ REHBERİ YARIŞMANIN KONUSU Enerji varlıklarının günümüzde hızlı bir şekilde tükenmesi, Türkiye nin enerji konusunda dışa bağımlı bir ülke olması ve bunun ekonomimize ciddi bir yük oluşturması, enerji tasarrufunun

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

Yaz Kur an Uygulama EK YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI. 27 Haziran 2018 günü Diyanet Prof. Dr. Ali Yaz Kur an.

Yaz Kur an Uygulama EK YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI. 27 Haziran 2018 günü Diyanet Prof. Dr. Ali Yaz Kur an. 2018 YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI DÖNEMLER KAYIT DÖNEM 1. DÖNEM 1 Haziran 2018-02 Temmuz 2018 25 Haziran 2018-20 Temmuz 2018 2. DÖNEM 16 Temmuz 2018-30 Temmuz 2018 23 Temmuz 2018-17 2018

Detaylı

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ Okulumuz 2012-2013 yılında Kevenli İmam Hatip Lisesi olarak Eğitim Öğretime başlamış ancak 2014 yılında yapılan teklifle Said Nursi Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak isim değişikliği yapılmıştır.okulumuz

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları

Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü. NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle Alternatif Eğitim Çalışmaları DÜZENLEYEN KURUM Ensar Vakfı Genel Merkez - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Bölümü KONUSU Kur an ı Anlamaya Doğru Kur an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması YARIŞMA KİTABI NEBE-NÂS - Kur an Üzerine Testlerle

Detaylı

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Türk milli eğitim sisteminin amaçları doğrultusunda İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin bilgiye ulaşabilmek için;

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

KATILIM ŞARTNAMESİ. 15 Nisan 2016 tarihinde, Üsküdar Üniversitesi Davranış Bilimleri Fikir Festivali nin üçüncüsü gerçekleşecek.

KATILIM ŞARTNAMESİ. 15 Nisan 2016 tarihinde, Üsküdar Üniversitesi Davranış Bilimleri Fikir Festivali nin üçüncüsü gerçekleşecek. KATILIM ŞARTNAMESİ 15 Nisan 2016 tarihinde, Üsküdar Üniversitesi Davranış Bilimleri Fikir Festivali nin üçüncüsü gerçekleşecek. Üsküdar Üniversitesi Davranış Bilimleri Fikir Festivali ile; öğrencilerin

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018 MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KARTAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARMATYA 2018" MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONU Madde 1: 12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Kartal İlçesine bağlı devlet okullarının 4.ve 6. sınıflarında okuyan öğrenciler

Detaylı

Genç Yeşilay Etkinlik Takvimi

Genç Yeşilay Etkinlik Takvimi Genç Yeşilay Etkinlik Takvimi > ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS 2014 Gençlik Komisyonu yıl içerisinde teşkilatlanacağı okulları belirler ve her okulda kiminle çalışacağı listesini hazırlar. Listelerdeki arkadaşlarla

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER. İlyas CANİKLİ. Yrd. Doç. Dr. Temel İslam Bilimleri

KİŞİSEL BİLGİLER. İlyas CANİKLİ. Yrd. Doç. Dr. Temel İslam Bilimleri KİŞİSEL BİLGİLER Adı-Soyadı: İlyas CANİKLİ Unvan: Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri ve Yılı: Samsun-Terme/ 1966 Bölüm: Temel İslam Bilimleri Tel: 0530 9576891 E-Posta: icanikli@mynet.com; ilyascanikli@gmail.com

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR )

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ( GENÇ ZEKÂLAR ) Bu yarışma Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI

ResFebeResFebeResFebeResFebe. EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI EĞİTİM- ÖĞRETİM ve ÖĞRETMEN KONULU RESFEBE YARIŞMASI Rize-2015 RESFEBE YARIŞMASI ÖZEL ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU: 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığına

Detaylı

AYKEF 2018 AYKEF EKİM FUAR SONUÇ RAPORU

AYKEF 2018 AYKEF EKİM FUAR SONUÇ RAPORU AYKEF FUAR SONUÇ RAPORU Anadolu Yakası Kariyer ve Eğitim Fuarı (AYKEF); Ümraniye Milli Eğitim Müdürlüğü sahipliğinde, Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ümraniye Rehberlik ve Araştırma

Detaylı

İLKOKULLAR, ORTAOKULLAR VE BÜTÜN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ

İLKOKULLAR, ORTAOKULLAR VE BÜTÜN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ İLKOKULLAR, ORTAOKULLAR VE BÜTÜN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Temel Dini Bilgiler ve Arapça) Katılımcılar

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ

KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ PROJENİN ADI: KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJENİN AMAÇLARI: Genel Amaç(lar): Projenin temel amacı, Gaziosmanpaşa ilçesindeki dört lise ve altı imam hatip ortaokuldaki

Detaylı

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü BİR FİKRİM VAR LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR FİKRİM VAR PROJE ÇALIŞMASI UYGULAMA KILAVUZU 1 KAYSERİ 2014 İçindekiler 1. BÖLÜM...3 1. ÇALIŞMANIN

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 9 Mart - 15 Mayıs 2017 1. ADI: 8. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ T.C. BİLECİK VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ KONU: Türkiye genelinde tüm

Detaylı

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ

ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 201-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU PROJESİ ÖNCÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ ÖNCÜ İMAM HATİP ORTAOKULU VE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ AMAÇ:

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 3. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Kitabın Adı Kitabın Yazarı Yayın Evi Sayfa Sayısı

NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 3. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Kitabın Adı Kitabın Yazarı Yayın Evi Sayfa Sayısı 1 T.C. NEVŞEHİR VALİLİĞİ Özel Altınyıldız Koleji, Fen, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü NEVŞEHİR İL GENELİ 8.SINIFLAR 3. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu : Nevşehir il geneli 8.sınıflar

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ İlimizde, merkez ve tüm ilçelerde 9-15 Mart Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri, düzenlenmiştir.

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı