TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Katılım Şartları ve Koşulları 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Katılım Şartları ve Koşulları 2014"

Transkript

1 TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Katılım Şartları ve Koşulları 2014 UYGUNLUK KOŞULLARI Katılım/giriş ücreti yoktur. Herhangi bir satın alma işlemi gerekmemektedir. Katılımlar aşağıdaki şartlara uygunluk göstermeli ve çocuk katılımcıya ait (bundan sonra Aday diye anılacaktır) orijinal resim çalışması ile yapılmalıdır: (a) Adayın yaşı katılım formunda belirtilen kategori içerisinde yer almalıdır ve (b) Aday, başvuru esnasında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yasal olarak ikamet ediyor olmalıdır. Adaylar, daha önce yayınlanmış, başka yarışmalara gönderilmiş ve üçüncü şahısların haklarını ihlal eden eserlerle yarışmaya katılamaz. Bu nitelikteki ve yarışmanın temasına uygun olmayan eserler değerlendirmeye alınmaz. Kazanan Adayın ve Adayın veli, vasi (ebeveynler) veya yasal temsilcisinin bu eserle daha önce başka yarışmalara katılmadığını ve eserin üçüncü şahısların haklarını ihlal etmediğini doğrulaması gerekmektedir. Bir Aday yarışmaya istediği kadar eserle katılım gösterebilir; ancak her bir başvuru Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. ye (bundan sonra Toyota Türkiye olarak anılacaktır) ayrı bir zarfla gönderilmelidir veya doğrudan belirtilen Toyota Plazalara teslim edilmelidir. Ödüller her bir Aday için birer taneyle sınırlıdır. Yarışmaya katılacak eserler bir kenarı mm, diğer kenarı mm arasındaki ebatlara sahip kağıtlara yapılmalıdır. Eserlerin el çizimi, renkli ve bir arka plana sahip olması esastır. Eserler dijital olarak yaratılmış olmamalıdır. Her türlü kağıt cinsine müsaade edilmektedir ve istenilen resim malzemesi (sulu boya, renkli kalemler, pastel boya, vs. de dahil olmak üzere bütün boyalar) kullanılabilir. Her başvuru için katılım formu eksiksiz doldurulmalı ve eserle birlikte teslim edilmelidir. Katılım formu yarışmanın resmi web sitesinden ( indirilebilir veya Toyota Plazalardan temin edilebilir. Katılım formu ile birlikte teslim edilmesi gereken anket formu da bu adreslerden temin edilebilir. Katılım formunda doldurulması gereken bilgiler aşağıda belirtilmiştir. Anlaşmanın 11. maddesi Aday ile birlikte adayın ebeveynleri ya da yasal temsilcisinin imzalarını gerektirmektedir. 1. Yaş kategorisi, 2. Eserin başlığı, 3. Adayın çizdiği Hayalimdeki Araba fikri, 4. Adayın adı, 5. Adayın yaşı ve doğum tarihi, 6. Adayın cinsiyeti,

2 7. Adayın ebeveyn(lerinin)inin veya yasal temsilcisinin adı, 8. Posta adresi, 9. Telefon numarası (cep ve/veya sabit), 10. E-posta adresi (eğer varsa), 11. Adayın ve ebeveyn(lerinin)inin veya yasal temsilcisinin onayını gösteren imzaları. Her iki ebeveynin de ebeveynlik haklarına sahip olması durumunda her ikisinin de imzası gereklidir. Eğer sadece biri bu hakka sahipse tek ebeveynin imzası yeterlidir. Ebeveynlerin imzalayamadığı durumlarda yasal temsilcinin imzalaması gerekmektedir. Aday ve ebeveyn(ler)in veya yasal temsilcisinin (a) Japonya ya giriş yapmasında yasal bir engelin olmaması gerekmektedir ve (b) Toyota Motor Corporation ın (bundan sonra TMC olarak anılacaktır) belirleyeceği tarihlerde Japonya ya seyahat etmeyi kabul ediyor olması ve buna ek olarak (c) TMC nin vize konusunda hiçbir taahhütte bulunmadığını ve sorumluluk kabul etmediğini biliyor olması gerekmektedir. Başvuru yapan Aday ve Adayın ebeveyn(ler)i veya yasal temsilcisi, bu şartlara ve koşullara bağlı kalacaklarını ve Toyota Türkiye ve TMC tarafından ayarlanmış olan jürinin kararına itiraz etmeyeceklerini ya da buna karşı herhangi bir yasal, hukuki girişim ya da eylemde bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler. TMC, Toyota Türkiye ve Toyota Plaza çalışanlarının çocukları da yarışmaya katılabilme hakkına sahiptir. SON KATILIM TARİHİ Katılımlar aşağıdaki belirtilen yöntemlerden biriyle 17 Şubat 2014 tarihine kadar gerçekleştirilmelidir. KATILIM Katılımlar aşağıdaki şekilde yapılmalıdır: (1) Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması nın aşağıda belirtilen adresteki merkezi idare ofisine posta yoluyla: Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık Kartal İstanbul (2) Toyota Plazalar a bizzat teslim yoluyla. Şehrinizdeki Toyota Plaza yı öğrenmek için aşağıda belirtilen web sitesini ziyaret ediniz:

3 DEĞERLENDİRME Sadece yukarıdaki kriterlere uygunluk gösteren başvurular Türkiye ve Dünya Yarışması nda değerlendirmeye alınırlar. Türkiye Yarışması ndaki her yaş kategorisinde ilk 3 (toplam 9 kazanan) Mayıs 2014 te Japonya da yapılacak olan Dünya Yarışması na katılım hakkına sahip olur. Türkiye Yarışması na ve Dünya Yarışması na başvuran eserler, TMC ve Toyota Türkiye sorumluluğunda belirlenen jüri ve konunun uzmanları tarafından prensip olarak orijinallik ve yaratıcılık bakış açısıyla değerlendirilecektir. Dünya Yarışması nda ödül kazananlar (altın ödül, gümüş ödül, bronz ödül) ve finalistler, katılımcı birçok ülkeden gelen başvurular arasından seçilecektir. Bunun yanı sıra, ödül kazananlar arasından da özel ödüle layık olan eser seçilecektir. Ancak, Türkiye yarışması ile Dünya Yarışması nın sıralaması arasında herhangi bir bağlantı olmayacaktır. Jüri kararları kesindir. KAZANANLARIN AÇIKLANMASI Dünya Yarışması nın kazananları Ağustos 2014 tarihinde açıklanacaktır. Yarışma sonuçları yarışmanın resmi web sitesinde ( yayınlanacaktır. Türkiye Yarışması ve Dünya Yarışması kazananları Toyota Türkiye tarafından ayrı ayrı bildirilecektir. TMC her kazananın ve kazananın ebeveyn(lerinin)inin veya yasal temsilcisinin uygunluk/erişilebilirlik ve tanıtım için kazananın yükümlülük/tanıtım haklarından vazgeçme beyanı imzalamasını şart koşmaktadır. Eğer beyan imzalanmamışsa ödülden feragat edinilmiş kabul edilerek ikinciye devredilecektir. Ödülün sahibi, ebeveyn(ler)i veya yasal temsilcisi değil kazananın kendisi olması esastır. Kazananın ebeveyn(lerinin)inin veya yasal temsilcisinin yarışmaya dahil olması durumu, herhangi bir sınırlama olmaksızın, ödül kazanma aşaması da dahil olmak üzere, bu kişilere Toyota Türkiye ya da TMC den herhangi bir şekilde talep hakkı kazandırmaz. Ödül bilgilendirmesi veya ödülün kendisinin kazanana ulaşmaması veya iadesi durumunda, ödülden feragat edinilmiş kabul edilerek ikinciye devredilecektir. Toyota Türkiye veya TMC tarafından onaylanmadığı sürece ödüller üçüncü şahıslara transfer edilemez ya da satılamaz. Kazananlar, herhangi bir sebeple, Toyota Türkiye ve TMC tarafından verilen seyahat ödülünü gerçekleştiremeyecekleri durumlarda, bu ödülün nakit dengini talep etme hakkına sahip değillerdir. Katılımcı, herhangi bir katılım koşulunu ihlal etmesi durumunda diskalifiye edilir ve kazandığı ödülden feragat etmiş kabul edilir. Türkiye Yarışması veya Dünya Yarışması sonuçlarına ilişkin yapılacak sorgulama taleplerini Toyota Türkiye ve TMC kabul etmezler.

4 ÖDÜLLER Türkiye Yarışması sonucunda her kategoride ilk 3 dereceye giren adaylara verilecek ödüller aşağıdaki gibidir: 10 yaş altı: 1 inciye Nintendo Wii, 2 nciye PSP (PlayStation El Oyun Konsolu), 3 üncüye fotoğraf makinesi ve resim seti yaş arası: 1 inciye Apple ipad 2, 2 nciye ipod Touch, 3'üncüye fotoğraf makinesi ve resim seti yaş arası: 1 inciye Apple iphone 4S, 2 nciye Samsung Galaxy Note 2, 3 üncüye fotoğraf makinesi ve resim seti Dünya Yarışması nda her altın, gümüş ve bronz ile özel ödül kazananlar, bir ebeveynleri veya yasal temsilcilerinin de eşlik edeceği Japonya seyahati kazanacaklardır. Ödül, Japonya ya gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak biletlerini ve Japonya da TMC tarafından belirlenecek yerlerdeki konaklama ve yeme içme (özel harcamalar hariç) bedellerini içermektedir. Türkiye içerisindeki havaalanına gidiş, geliş ve diğer yerel seyahat giderleri (otobüsle olmak üzere) Toyota Türkiye tarafından karşılanacaktır. Uçak biletlerinin tarihinde değişiklik yapılamaz. Seyahat tarihi Ağustos 2014 olarak belirlenmiştir. Kazananlar daha sonraki bir tarihte kesin seyahat tarihi konusunda bilgilendirileceklerdir. Duyurusu yapılan ödülün erişilemez bir duruma gelmesi halinde TMC aynı değerde başka bir ödül sunma hakkını saklı tutar. Finalistlerin ödülleri ise kendilerine gönderilecektir. ŞARTLAR Yasalar tarafından engellenmediği sürece Toyota Türkiye, TMC ve iş ortakları ticari veya ticari olmayan amaçlar doğrultusunda Adayın kimliğini açıklama veya herhangi bir şekilde tazminat ödeme zorunluluğu olmadan başvuruları herhangi bir ülke veya yetki alanında ve herhangi bir medya içeriğinde ilan etme, kullanma, uyarlama, düzenleme ve revize etme hakkına sahip olacaklardır. Katılım hakları feshedilemez şekilde Aday ve ebeveyn(ler)i veya yasal temsilcisinden Toyota Türkiye ya da TMC ye devredilmiş sayılır, katılımın bütün hakları, başlığı ve katılım ile bağlantı, sınırlama olmaksızın içerdiği bütün çıkarlar, patenti, tasarım hakları ve telif hakları Toyota Türkiye ve TMC ye ait olacaktır ve iade edilmeyecektir. Telif hakları devredilemez, tüm haklar TMC ve Toyota Türkiye ye aittir. Yarışma başvuruları katılımcıya iade edilmez. Postalama sırasında oluşabilecek kaybolmalardan, zararlardan veya gecikmelerden dolayı ne Toyota Türkiye ne de TMC sorumlu tutulamaz.

5 Lütfen unutmayınız ki Dünya Yarışması nda yarışmaya hak kazananlar ve ebeveyn(ler)i veya yasal temsilcileri aşağıdaki koşulları kabul etmelidir: (a) Dünya Yarışması yla ilgili olarak ortaya çıkabilecek bütün anlaşmazlıklar ve farklılıklar Japonya daki Tokyo mahkemelerinin münhasır yargı yetkisi dâhilindedir. (b) Herhangi bir anlaşmazlık veya farklılık durumunda bu münhasır yargı yetkisine uyum göstermeli. (c) Dünya Yarışması ile ilgili oluşacak anlaşmazlıkları çözümlemek adına hiçbir diğer yasa ile çakışmaksızın Japonya yasaları tarafından mutabakata ulaştırmalıdır. KİŞİSEL BİLGİLER Adayın ve ebeveyn(ler)in veya yasal temsilcisinin bilgileri TMC veya Toyota Türkiye tarafından alınarak yalnızca iki yarışma için idari amaçlı kullanılacaktır. Bu bilgiler iki yarışmayla da ilgili olarak veri işleme ve idari işlemler için Toyota bayilerine, Toyota Türkiye ye ve TMC ye, TMC reklam ajanslarına, danışmanlara, tanıtım ve pazarlama ajanslarına sunulabilir. Katılımcının ve ebeveyn(ler)in veya yasal temsilcisinin yarışmalara katılımları ve yarışmalarla ilişkili etkinlikler süresince çekilen resimlerin ve video görüntülerinin Toyota Türkiye veya TMC tarafından web siteleri, broşürler vb. mecralarda kullanılmasını kabul ederler.

6 2014 TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Katılım Formu Bütün bilgiler tam ve doğru olmalıdır. 1 Yaş kategorisi: 2 Eserin başlığı: (1) 10 yaş altı. (2) yaş (3) yaş (Adayın yaşını itibarıyla kaç yaşında olacağına göre işaretleyiniz.) 3 Lütfen çizdiğiniz Hayalimdeki Araba fikrini açıklayınız. 4 Katılımcının adı: Adı İkinci Adı Soyadı 5 Katılımcının yaşı: YIL AY GÜN Yaş: yaşında Doğum Tarihi: / / 6 Katılımcının cinsiyeti: Erkek Kız 7 Katılımcının ebeveyn(lerinin) veya yasal temsilcisinin ismi*: Adı İkinci Adı Soyadı 8 Posta adresi: Posta Kodu Ülke T U R K E Y Adres 9 Telefon numarası: Cep Tel: Sabit Tel: Ülke Kodu Numara E-posta adresi (eğer varsa): 11 Anlaşma: Ben, Katılımcı ve Bizler/Ben ebeveyn/ler veya yasal temsilci 2014 Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Katılım Şartları ve Koşullarını okuyup anladığımızı beyan ederiz. Buna ek olarak yukarıdaki Katılım Şartları ve Koşullarında belirtilen maddelere uyacağımızı ve fikri mülkiyet hakları ile ilgili şu anda ve ileride herhangi bir talepte bulunmayacağımızı beyan, kabul ve taahhüt ederiz. Katılımcı imzası: Katılımcının ebeveyn(ler)inin veya yasal temsilcisinin imzası*: YIL AY GÜN *Not: Eğer ebeveyn imza atabiliyorsa ebeveyn/ler imzalasın. Tarih: / / İki ebeveyn de mevcutsa iki ebeveynin de imzalaması gerekmektedir. Birinin imzalayabildiği durumlarda tek imza geçerli kabul edilecektir. Yukarıdaki durumlar geçerli olmadığında yasal koruyucunun imzası geçerli kabul edilecektir. Nasıl katılacaksınız?: Katılım Tarihi 15 Aralık Şubat 2014 Lütfen eserinizle beraber katılım formunu ve anketi de gönderiniz. Katılımcının birden fazla eser yollaması durumunda her esere birer tane anket ve katılım formu eklenmelidir. Başvurular: Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) Danışma: TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Merkez İdare Ofisi Telefon Numarası: Toyota İletişim Merkezi E-posta adresi: hayalimdeki-araba@toyota.com.tr İdari amaçlıdır. (Lütfen doldurmayınız) Kayıt numarası (Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. tarafından doldurulacak) Takip Numarası Yaş kategorisi (1) (2) (3) Kabul Tarihi YIL AY GÜN ( / / ) Bayi kaşesi: Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş.

7 2014 TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Anketi *Ebeveyn(ler) veya yasal temsilci için anket Bu yarışmadan nasıl haberiniz oldu? Lütfen uygun olanı daire içine alınız. Okul aracılığıyla Arkadaşlar ve tanıdıklar aracılığıyla Toyota Plaza / Bayi çalışanları aracılığıyla Poster veya broşürlerden Toyota nın web sitesinden / Yarışmanın resmi web sitesinden Reklamlardan Televizyon haberinden veya makalelerden Diğer ( ) Aşağıdaki her bir ifadenin yarışmaya katılmanızda ne derece etkili olduğunu belirtiniz. Lütfen her biri için uygun kutuyu işaretleyiniz. Etkili Oldu Az Etkili Oldu Kararsızım Pek Etkili Olmadı Etkili Olmadı Çocuğumun resme olan ilgisi. Çocuğumun otomobillere olan ilgisi. Yarışmanın çocuk eğitimi için iyi olduğunu düşünüyorum. Yarışmanın prestijli olması. Yarışmanın dünya çapında olması. Ödüllerin cazip olması. Bu yarışmaya katıldıktan sonra Toyota hakkındaki fikirlerinizle ilgili aşağıdaki her bir ifadeye ne derece katıldığınızı belirtiniz. Lütfen her biri için uygun kutuyu işaretleyiniz. Katılıyorum Az Katılıyorum Kararsızım Pek Katılmıyorum Katılmıyorum Toyota ya yakınlık hislerim arttı. Toyota ya ilgim arttı. Toyota ya olan güvenim arttı. Toyota çocukların eğitimi konusunda istekli. Toyota toplumla ilişki kurmak için gayret gösteriyor. Toyota ya yönelik olumlu hislerim arttı. Toyota satın alma isteğim arttı. Gelecekte böyle bir yarışma olursa, çocuğunuzun yeniden katılmasına izin verir misiniz? Lütfen uygun olanı işaretleyiniz. Evet Belki Kararsızım Sanırım Hayır Hayır Çocuğunuzun yaş kategorisi Birini yuvarlak içine alın. Çocuğunuzun cinsiyeti Birini yuvarlak içine alın. Sahip olduğunuz araç Uygun olanları yuvarlak içine alın. 10 yaş altı Erkek Toyota marka yaş Kız Başka markalar yaş Aracım yok

TOYOTA TÜRKİYE PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş.

TOYOTA TÜRKİYE PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. YARIŞMA ŞARTNAMESİ ADI: TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması KONUSU: Hayalimdeki Araba Resim Yarışması TÜRÜ: Resim Yarışması AMACI: Çocukların hayal dünyalarını öğrenmek ve hayallerindeki arabaları

Detaylı

TOYOTA TÜRKİYE PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş.

TOYOTA TÜRKİYE PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. YARIŞMA ŞARTNAMESİ ADI: TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması KONUSU: Hayalimdeki Araba Resim Yarışması TÜRÜ: Resim Yarışması AMACI: Çocukların hayal dünyalarını öğrenmek ve hayallerindeki arabaları

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KİTAP KAPAĞI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ : Almanca Türkçe dillerinde, hukuk alanında yayınlanması ve dağıtılması düşünülen aşağıda KONU bölümünde belirtilen eserimize, bir kapak ve sayfa tasarımının

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 3. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU 1 1. YARIŞMANIN AMACI Ülkemizde özel eğitim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün,

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır.

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır. 2016 YILI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ İZMİR 2016 ULUSLARARASI KONGRESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ENGELLERİ KALDIRALIM KONULU

Detaylı

KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU Adı Soyadı: TC Kimlik No: Doğum Tarihi: Telefon: E Posta: Adres: Şehir: Ülke: Başvuru Yapan Kişi Tarih: ----/ ---- / --------- İmza: TAAHHÜTNAME Kamera Elinde, Geleceğin

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI

ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ UFSD 2. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI - 2013 Konu : Serbest Kategori : Sayısal (Renkli ve monokrom fotoğraflar yarışmaya katılabilir) Genel Koşullar: Yarışma organizasyon

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2013 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. CEP FAKS OYUNLAR WEB SİTESİ.

Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. CEP FAKS OYUNLAR WEB SİTESİ. 12-13-14 Mayıs 2 0 1 7 Dragon Boat FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAİL Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI 1 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI Gelir İdaresi Başkanlığı olarak mükellef odaklı hizmet anlayışı ile vergi bilincinin arttırılması ve vergide

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

13. New York Türk Film Festivali

13. New York Türk Film Festivali 13. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ 1/ Haziran FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ  1/ Haziran FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ  TEL CEP FAKS ÜNVAN Dragon Boat 3-4-5 Haziran 2 0 1 6 FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

DÜNYA YARATICILIK FESTİVALİ OKUL FİNALLERİ ULUSLARARASI YARIŞMA FİNALLERİ SAN REMO 4 7 MAYIS 2016 16. YILI TEMA SERBEST KONU OKUL FİLM FESTİVALİ

DÜNYA YARATICILIK FESTİVALİ OKUL FİNALLERİ ULUSLARARASI YARIŞMA FİNALLERİ SAN REMO 4 7 MAYIS 2016 16. YILI TEMA SERBEST KONU OKUL FİLM FESTİVALİ DÜNYA YARATICILIK FESTİVALİ OKUL FİNALLERİ ULUSLARARASI YARIŞMA FİNALLERİ SAN REMO 4 7 MAYIS 2016 16. YILI TEMA SERBEST KONU OKUL FİLM FESTİVALİ KATILIM KOŞULLARI Giriş Uluslararası Okul Film Festivali

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: MAVİ Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI: MAVİ Fotoğraf Yarışmasının amacı, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin

Detaylı

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Erzurum Palandöken Belediyesi için yeni bir logo tasarlamak. AMAÇ Erzurum şehrinin tarihsel süreci göz önüne alındığında Anadolu ve Türk tarihinde

Detaylı

4. Altın Baret Ödülleri

4. Altın Baret Ödülleri 4. Altın Baret Ödülleri Ödül Programı Şar tnameleri 4. Altın Baret Fotoğraf Yarışması ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

14. New York Türk Film Festivali

14. New York Türk Film Festivali 14. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Hediyem İstanbul Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması Yarışmanın Konusu: İSTKA Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir?

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Avukat stajyerlerinin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini,düşünmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak,vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını teşvik ederek öğrenimini gördükleri

Detaylı

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ

FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ FIAP RENKLİ BİENALİ 2019 TÜRKİYE TAKIMI SEÇMELERİ 28.ci FIAP RENKLİ BASKI BİENALİ - İSPANYA 2019 Bu yıl 28.cisi düzenlenecek olan FIAP Renkli Baskı Bienali 2019, İspanya Fotoğraf Federasyonu tarafından

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ Yarışmanın adı : Gençlere Özel Amatör Fotoğraf Yarışması. Yarışmanın konusu : Doğa nın Direnişi Đnsan da doğanın bir parçası! Oysa insan kendini doğanın sahibi olarak

Detaylı

11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan

11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan 11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan Ümraniye Belediyesi ve UPI sorumlu olmayacaktır. 12- Fotoğraflarınızı

Detaylı

EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR Sayın Üyemiz, 5 Haziran 2018 tarihli ve 30442 sayılı resmi gazetede yayımlanan Taşınmaz Ticareti Hakkında

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN 6-7-8 Eylül 3 Dragon Boat FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO FILE TEL

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir.

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir. 4.KISADAN HİSSE KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. AMAÇ Amacımız din, dil, ırk vb. farklılıkları çatışma sebebi değil, bu farklılıkları mümkün mertebe birer zenginlik olarak kabul etmektir. 4. Kısadan

Detaylı

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ 3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ Yarışmanın içeriği, yarışma partnerinin belirleyeceği güncel sorun / ihtiyaçlarına 3D dijital tasarım yaparak çözüm üretilmesidir. Yarışmaya katılım ücretsizdir. İ.B.B.,

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü ERASMUS+ PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ DUYURUSU Erasmus programı ders verme hareketliliği kapsamında 2018 Bahar ve Güz dönemlerinde

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Mimari de Işık tır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras alanlarına

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

Başvuru sahiplerinin bir niyet mektubu yazması gerekmektedir.

Başvuru sahiplerinin bir niyet mektubu yazması gerekmektedir. KLASİK DÖNEM ÖĞRENCİ KABUL POLİTİKASI 1 TEKLİFLER Kabul Jürisi, başvuru sahibinin niteliklerinin, yeterliliklerinin ve hedeflerinin Özyeğin Üniversitesi - Le Cordon Bleu Sertifika Programı tarafından sunulan

Detaylı

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA YÖNERGESİ GENEL BİLGİLER Konu Beklenen Sonuç Amaç Kapsam İçerik Hedef Kitle Son Başvuru zamanı Yarışma Yerleri İyilik Öğrencilerin iyilik hakkındaki bilgileri ve farkındalık düzeyleri artmış olacaktır.

Detaylı

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır.

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. KESİT DERGİSİ LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Konu ve amaç: Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. Kesit Dergisi kurulduğu andan itibaren sürekli

Detaylı

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme Geliştirme ve Musiki Derneği EFSA İşbirliği ile Güzelbahçe

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 14 fotoğraf yarışmasının konusu Hayata Dair olarak

Detaylı

TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİK OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI KURGU Yeni tasarlanan W Istanbul W Lounge ta kullanılacak eşyaların tasarımını genç tasarımcılara emanet eden W Istanbul, Türkiye de eğitim alan tasarım öğrencilerini

Detaylı

YARIŞMA ŞARTLARI VE KURALLARI

YARIŞMA ŞARTLARI VE KURALLARI «BIC ULUSAL RESİM YARIŞMASI» YARIŞMA ŞARTLARI VE KURALLARI MADDE 1 YARIŞMA SÜRESİ VE DÜZENLEYEN BIC Ulusal Resim Yarışması (bundan böyle «Yarışma» olarak anılacaktır), kayıtlı adresi Sahrayıcedit Mahallesi

Detaylı

Google Bilim Fuarı 2015 Ebeveyn Onay Formu

Google Bilim Fuarı 2015 Ebeveyn Onay Formu Google Bilim Fuarı 2015 Ebeveyn Onay Formu Aşağıda belirtilen seçeneklerden birini 18 Mayıs 2015 tarihine kadar gerçekleştirmenizi rica ediyoruz: A. Bu formu doldurduktan sonra formu tarayın veya fotoğrafını

Detaylı

KAMERA ELİNDE GELECEĞİN CEBİNDE KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

KAMERA ELİNDE GELECEĞİN CEBİNDE KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU KAMERA ELİNDE GELECEĞİN CEBİNDE KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU Başvuru formu taahhütname, katılım ve gizlilik koşullarını imzalamış olarak, her filmi ayrı DVD ye kaydederek yüksek çözünürlükte.avi veya.mov

Detaylı

OKULLARIN MODA ÖDÜLÜ. Okullar için Moda&Tasarım Yarışması KATILIM KOŞULLARI

OKULLARIN MODA ÖDÜLÜ. Okullar için Moda&Tasarım Yarışması KATILIM KOŞULLARI OKULLARIN MODA ÖDÜLÜ Okullar için Moda&Tasarım Yarışması KATILIM KOŞULLARI Art.1 Tüm devlet ve özel okullar ve moda okulları Okulların moda ödülü yarışmasına katılabilirler. Katılan öğrencilerin yaşı 19

Detaylı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Koleksiyon Servisi İstanbul, 09.10.2013 Bülten No: 2013-12 BASIN BÜLTENİ Hatıra Para Tasarım Yarışması Türkiye ile Polonya arasındaki diplomatik ilişkilerin kuruluşunun

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Dragon Boat OYUNLAR WEB SİTESİ ı : '. 1. Corporate Games "' İstanbul ... -_-_... -_-_...,._-_-., _-_

Dragon Boat OYUNLAR WEB SİTESİ ı : '. 1. Corporate Games ' İstanbul ... -_-_... -_-_...,._-_-., _-_ 1/6 3-4-5- Mayıs Corporate Games "' İstanbul 2 O 1 9 Dragon Boat _-_-.,._-_-..,_-_-_.. -_-_.._-_.. -_- -_-.,._-_-.,._-_-..,_-_-..,...._-_-.,._-_-.,._-_-.,._-_-..,_-_-_.. -_-_...._-_-._-_-.,._-_-..,_-_-..,..

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 YARIŞMANIN ADI: GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği 3. Atık Malzeme Proje Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş.

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. 23.01.2018 Konu : M. Bülent AYAYDIN Ulusal Resim Yarışması Şartnamesi AMAÇ: Aydın Başak Koleji tarafından düzenlenen M. Bülent

Detaylı

Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday. bulma kuralları. Tıklayarak ilerleyiniz... 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA

Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday. bulma kuralları. Tıklayarak ilerleyiniz... 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA Sosyal Paylaşım Siteleri & Web Sitesi aracılığıyla aday Tıklayarak ilerleyiniz... bulma kuralları 2011-11-03 Copyright 2010 by Oriflame Cosmetics SA 1 Web Sitesi Kuralları 1. Web Sitesi kurmak isteyen

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ÜNİVERSİTE TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını

Detaylı

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 1. Yarışmanın adı: 07 Renk Antalya DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2. Yarışmanın Konusu ve Amacı: Deepo Outlet Center ın sanata, insana ve doğaya verdiği değeri toplumla paylaşmak üzere

Detaylı

3. YARIŞMANIN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. YARIŞMANIN DEĞERLENDİRİLMESİ T.C. BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİKLERİ RESİM, AFİŞ, FOTOĞRAF VE MEKTUP YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (19 Mart 11 Mayıs 2018) 1. AMAÇ İlçemizde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMASI YARIŞMA KILAVUZU 1. YARIŞMANIN AMACI Özel eğitim ihtiyacı olan bireylere sunulan özel eğitim hizmetlerinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilmiş materyal

Detaylı

DÜNYA YARATICILIK FESTİVALİ OKUL FİNALLERİ ULUSLARARASI YARIŞMA FİNALLERİ SAN REMO 4 7 MAYIS 2016. Da Vinci nin Sırları 9. YILI KATILIM KOŞULLARI

DÜNYA YARATICILIK FESTİVALİ OKUL FİNALLERİ ULUSLARARASI YARIŞMA FİNALLERİ SAN REMO 4 7 MAYIS 2016. Da Vinci nin Sırları 9. YILI KATILIM KOŞULLARI DÜNYA YARATICILIK FESTİVALİ OKUL FİNALLERİ ULUSLARARASI YARIŞMA FİNALLERİ SAN REMO 4 7 MAYIS 2016 Da Vinci nin Sırları 9. YILI KATILIM KOŞULLARI Art.1 Da Vinci nin Sırları aydı ada sahip proje içeren bir

Detaylı

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI

NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI NAKİPOĞLU EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VAKFI Vakfımız, sivil toplum kuruluşlarının ana görevlerinden olan sosyal hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla kurulmuştur.ülkemizin kalkınmasının tek gerçek

Detaylı

Ana Tema: Hatırla ve Hayal Et, 1071 den 2071 e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk olarak belirlenmiştir.

Ana Tema: Hatırla ve Hayal Et, 1071 den 2071 e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk olarak belirlenmiştir. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI, TÜRK DİL KURUMU, TÜRKİYE DİL ve EDEBİYAT DERNEĞİ İŞ BİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN HATIRLA VE HAYAL ET 1071 DEN 2071 E MEDENİYET VE TARİHTE YOLCULUK KONULU LİSELER ARASI DENEME, HİKÂYE

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın Detaylı bilgiler için buraya tıklayın SANATÇILARA SUNDUKLARIMIZ Uluslararası Açılım: Büyük ödül, Paris teki Cité Internationale des Arts da, 3 Temmuz 2015 ve 27 Ağustos 2015 tarihleri arasında bir sanatçı

Detaylı

AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMA ŞARTNAMESİ

AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMA ŞARTNAMESİ İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Amaç Dünyada ve Ülkemizde büyük önemi olan İSG-İş Sağlığı ve Güvenliği konularında, farkındalık yaratılması, halkın biliçlendirilmesi ve devamlılığının

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

Giresun Ticaret Borsası Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD)

Giresun Ticaret Borsası Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) Giresun Ticaret Borsası Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) A. FOTOĞRAF YARIŞMASININ KONUSU: Giresun Fındığı B. FOTOĞRAF YARIŞMASININ AMACI: Dünya fındık

Detaylı

Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda

Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda Akılcı İlaç Kullanımı Konulu Kısa Film Yarışmasının Amacı: Tüm dünyada yanlış, gereksiz, etkisiz ve yüksek maliyetli ilaç kullanımı çeşitli boyutlarda sorunlara neden olmaktadır. Bu şekilde akılcı olmayan

Detaylı

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü T.C REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü Erasmus programı ders verme hareketliliği kapsamında 2016 Bahar döneminde aşağıda kontenjanları belirtilen fakültelerden öğretim üyeleri anlaşmamız

Detaylı

III.Altın Baret Ödülleri

III.Altın Baret Ödülleri III.Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

JAPONCA VE JAPON KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARI BURSU (NİKKENSEİ) BAŞVURU DOSYASI HAZIRLAMA REHBERİ

JAPONCA VE JAPON KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARI BURSU (NİKKENSEİ) BAŞVURU DOSYASI HAZIRLAMA REHBERİ JAPONCA VE JAPON KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARI BURSU (NİKKENSEİ) BAŞVURU DOSYASI HAZIRLAMA REHBERİ NOTLAR 1- Tüm açıklamaları lütfen dikkatle okuyunuz. 2- Aşağıdaki durumlarda başvuru dosyanız kabul edilmeyecektir:

Detaylı

Bireysel Özgürlükler Konulu Kısa Film Yarışması Yarışmanın Amacı: Yarışma, Türkiye de son 13 yılda ciddi bir erozyonla karşı karşıya kalan bireysel

Bireysel Özgürlükler Konulu Kısa Film Yarışması Yarışmanın Amacı: Yarışma, Türkiye de son 13 yılda ciddi bir erozyonla karşı karşıya kalan bireysel Bireysel Özgürlükler Konulu Kısa Film Yarışması Yarışmanın Amacı: Yarışma, Türkiye de son 13 yılda ciddi bir erozyonla karşı karşıya kalan bireysel özgürlüklere dikkat çekmek ve bu özgürlükleri kamuoyunun

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ IOS ve ANDROİD TABANLI UYGULAMA, OYUN VE İNTERAKTİF KİTAP YARIŞMASI

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ IOS ve ANDROİD TABANLI UYGULAMA, OYUN VE İNTERAKTİF KİTAP YARIŞMASI KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ IOS ve ANDROİD TABANLI UYGULAMA, OYUN VE İNTERAKTİF KİTAP YARIŞMASI 1. KONU: Hazırlanacak çalışmalar, trafik güvenliği ile ilgili doğru bilgi ve tutumları konu edecektir. 2. AMAÇ:

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) 1. GİRİŞ Dünyanın suyla ilgili en büyük etkinliği olan Dünya Su Forumu, Dünya Su Konseyi ve ev sahibi ülkenin ortak

Detaylı

TÜSİAD BU GENÇLİKTE İŞ VAR! YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TÜSİAD BU GENÇLİKTE İŞ VAR! YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TÜSİAD BU GENÇLİKTE İŞ VAR! YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İş bu şartname ile TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması ( Yarışma ) sına ilişkin kapsam, amaç, katılım koşulları, ön eleme ve sonrasında finalistlerin

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI GİRİŞ KURALLARI: Web Sitesi: www.mfd.org.tr E-posta Adresi: salon@mfd.org.tr Yarışmanın; Açılış Tarihi: 01 Aralık 2013

Detaylı

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AB Ofisi Erasmus+ Program Koordinatörlüğü ERASMUS+ PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ DUYURUSU Erasmus programı ders verme hareketliliği kapsamında 2017 Bahar ve Güz dönemlerinde

Detaylı