Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı."

Transkript

1

2

3 Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı. Bugün Tekfen i Türkiye nin önde gelen gruplarından biri haline getiren, kurulduğu günden bugüne hiçbir zaman değişmemiş olan, Bildiğin işi en iyi şekilde yap prensibidir. Sahip çıktığı şeffaflık, dürüstlük, kurumsallık, kalite ve sözünün eri olma gibi değerler, Tekfen e yurtiçinde ve yurtdışında büyük itibar kazandırarak, grubun her zaman aranan bir iş ortağı olmasını sağlamıştır. Başlıca faaliyet alanları uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi ve emlak geliştirme olan Tekfen Holding bugün, e yakın çalışanı ve 3 kıtaya yayılmış projeleriyle, halka açık bir şirketler topluluğudur. 15 yıl önce kurulan ve gayrimenkul sektöründe yatırım, proje geliştirme, inşaat yönetimi, tesis yönetimi ve pazarlama konularında faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, marka değeri olarak; kalite, sürdürülebilirlik, çevre hassasiyeti, fonksiyonellik ve güvenilirlik temalarını tüm projelerinde ana unsurlar olarak belirlemiştir. Tekfen Emlak Geliştirme de, yüksek müşteri memnuniyeti kadar, çevreye yönelik sorumluluklar da önem taşır. Kentsel dokuyla uyumlu, kente değer katan, konseptiyle diğer projelerden keskin bir şekilde ayrışarak fark yaratan ve kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselten yapılara imza atmaktadır. Doğru seçilmiş lokasyonlarda konsept, kalite ve tasarımıyla öne çıkan projeler yaratmayı prensip edinen Tekfen Emlak Geliştirme nin bugüne kadar imza attığı Akmerkez, Tekfen Tower, Taksim Residences, Tekfen Yalıkavak Evleri, Levent Ofis, Kâğıthane OfisPark ve Bomonti Apartmanları gibi örnekler, tasarım ve inşaat kalitesiyle olduğu kadar, özgün yaklaşımıyla birçok itibarlı ödüle layık görülmüş prestijli projelerdir. Tekfen in, bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışı, şimdi HEP İstanbul da hayata geçiyor.

4 Bildiğiniz gibi değil, beklediğiniz gibi bir proje yapmak üzere yola çıkan Tekfen, bir evden çok, geniş kapsamlı bir yaşam alanı oluşturmak üzere Hayatımın Evi Projesi söylemi ile yola çıktı. HEP ismi, hem hep istediğimiz, hep beklediğimiz bir yaşamı tarif etmesi, hem de Hayatımın Evi Projesi ifadesini oluşturması sebebiyle bu yeni yaşam anlayışının da adı oldu. Peki nedir bu Hayatımın Evi Projesi? Hayatımın Evi Projesi yani HEP, ailenizle ve komşularınızla birlikte hep hayalini kurduğunuz bir ortamda yaşamaktır. Çocuklarınızın m 2 lik oyun alanlarında güven içinde oynamasıdır. Sizin için, ister 25 dönümü aşan yeşil alanda dostlarınızla vakit geçirmeniz, yazın havuz kenarında eğlencenin, kışın da bahçede dinginliğin tadına varmaktır. Mini futbol, basketbol ve tenis sahalarından birinde sporun, arkadaşlığın ve takım olmanın keyfini yaşamaktır. Projenin mimarı Cem Sorguç, HEP i şöyle anlatıyor: Projenin omurgasını oluşturan yeşil alanları ve bahçeleri birbirleriyle, konutlarla iç içe geçirerek, yükseklikleri ve kurgusu farklılaşan bloklarla bütünleştirdik. Konutlarda, farklılaşan isteklere göre çeşitliliğin artırıldığı, insan ölçeğine, arazi şartlarına ve yönlerine göre peyzaj içerisinde kurulmuş, birçok farklı perspektif ve özel köşeler sunan bir mahalle yaşantısı amaçlandık. Hayatımın Evi Projesi nde aklınıza gelen ve de gelmeyen her ayrıntı düşünüldü. Çamaşır odasından depoya, standartların üzerinde yüksek ve ferah yaşam alanlarından, LEED sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar HEP İstanbul, tüm bu özelliklerin yanında, metroya, metrobüse ve diğer toplu ulaşım araçlarına da yürüme mesafesinde olmak demektir. Kısacası HEP, hayalinizdeki ev demektir ve gün gelir, o hayalinize taşınırsınız

5 HEP İstanbul, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasına adaydır. Proje, bölgesinde ilk LEED sertifika adayı konut projesi olarak sektöre öncülük ediyor. LEED kriterleri, inşaat faaliyetlerinin çevreyi kirletmesini engellemek için gerekli önlemlerin alınmasından, sakinlerinin iç yaşam kalitesinin ve konfor düzeyinin sağlanması, enerji tasarrufu, yerel ve nitelikli malzeme seçimi ve tüm kaynakların verimli ve efektif kullanımına kadar her türlü yaşam, kullanım ve işletim standardını kapsıyor. ENERJi VE ÇEVRE DOSTU TASARIMDA LiDERLiK LEED SERTiFiKA ADAYI LEED standartlarının uygulanacağı HEP İstanbul da inşaat aşamasında başlayan titiz seçimler, son kullanıcıya avantaj olarak geri dönüyor. Böylece sakinlerine kaynakları verimli kullanma imkânı veriyor ve site yönetim aidatlarında tasarruf sağlanıyor. Projede LEED kapsamında; arazinin yeniden kullanımı, gün ışığından maksimum faydalanma, bina kabuğunda yüksek yalıtım değerlerinin sağlanması, geri dönüştürülebilir malzeme kullanımı, iç mekan yaşam kalitesini artırmaya yönelik malzeme kullanımı, su ve enerji tüketiminde optimizasyon sağlayan verimli mühendislik sistemlerinin kullanımı kriterleri uygulanıyor. Tüm bunlar, HEP İstanbul da daha sağlıklı bir yaşam alanı vaad ediyor.

6 HEP istediniz HEP BEKLEDiNiZ HEP HAYAL ETTiNiZ ŞiMDi HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK HEP ÖYLE KALACAK!

7

8 Hayalinizdeki yaşama, hayatınızın evine hoş geldiniz Yaşamak istediğiniz, düşlediğiniz, belki bir gün dediğiniz yeni hayatınız, bu kapının arkasında sizi bekliyor. Hayatımın evi projesi yani HEP e hoş geldiniz.

9

10 Ferah bir yaşam, derin bir nefes... HEP İstanbul un peyzaj tasarımında açık ve yeşil alanlar birbirine doğal bir akışla bağlanmıştır. Zengin bitki örtüsü sayesinde ekolojik bir çevrede, bol oksijen içinde yaşama bağlanacaksınız. Zeytin, nar ve manolya ağaçları ile yaz kış kendinizi hep iyi hissedeceksiniz.

11

12 Aileler için çocuklarının güvende olması, çocuklar için ise doyasıya eğlenmek bugün her yerde bulunan bir imkan değil. İşte bu yüzden HEP İstanbul da, çocuklar için farklı yaşlara göre oyun alanları tasarlamakla yetinmedik, ailelerin çocuklarını oyun oynarken güvenlik kamerasıyla izleyebilmelerini de sağladık.

13

14 YAŞAMI PAYLAŞANLAR için

15

16 Su, yenilenmektir... Su, sakinliktir... Açık ve kapalı yüzme havuzlarında ister yaz ister kış, suyun dinginliğini yaşayın. Suda daha fazla zaman geçirin. Göreceksiniz ki su yenilenmektir, su sakinliktir.

17

18 Kazananlar ve Kazananlar Basketbol, futbol ve tenis sahalarında tek başına spor yapmak istemiyorsanız HEP İstanbul tam size göre. 7 den 70 e herkesin faydalanabileceği bu spor alanları, spor yapmayı çok daha eğlenceli hale getirecek. Takım sporlarının keyfini, yeni takım arkadaşlarınızla çıkaracaksınız. Spor yaparken komşularınızla dostluğunuzu pekiştirmek size kendinizi iyi hissettirecek.

19 Evinizin hemen yanındaki spor ve çok amaçlı aktivite salonlarında kendinizi yenileyin. Her sabaha zinde başlayın.

20 Dingin bir serüvenin rotası... Bisiklet kullananın da, yürüyüş yapanın da yeri ayrı olsun dedik. Ve hiçbir engele takılmamak için, projemizdeki yürüyüş yollarını Engelli Dostu olarak tasarladık.

21 Gelişsinler, eğlensinler, öğrensinler... Açık ve kapalı çocuk yüzme havuzları ve çok amaçlı oyun alanlarında çocuklarımız eğlenirken öğrenecekler, öğrenirken gelişecekler. Yarının büyükleri, şimdiden hayatı öğrenmeye başlayacaklar. Gelecek onların.

22 İhtiyaçlarınız için, HEP yeterli. Hayatınızı bir parça da olsa kolaylaştıracak alışveriş alanları, evinizin hemen yakınında olsun ki hayata ayıracak zamanınız olsun. İstediklerinize kolayca, zevkle ve çabucak ulaşın.

23 Aracınız ve eşyalarınız HEP güvende! Aracınız kapalı otoparkınızda, otoparkınız da evinizin altında. Ayrıca HEP İstanbul da herkesin eşyalarını saklayabileceği bir deposu var. Depo görseli

24 GÜN GELiR HAYALiNiZE TAŞINIRSINIZ.

25 Gökyüzü, evinize dolsun! Terasa uzanan bir salon... Gökyüzüne uzanan bir teras... Hayallere varan bir ev... Artık HEP si bir arada, hem de sizin!

26

27 Uykunun en güzel hali Ferah bir oda, yere kadar uzanan camlar bizden, istediğiniz gibi tasarlamak sizden.

28 Tadını çıkarın! Güzel ellerden çıkacak güzel yemeklerin artık güzel bir mutfağı var. Tadını çıkarın...

29 HAYALiNiZDEKi EViN PLANLARI

30 VAZiYET PLANI

31

32

33

34

35

36 HEP istanbul, BÖLGENiN EN iyi LOKASYONUNDA...

37 E-5 ve TEM bağlantı yolu kesişiminde yer alan HEP İstanbul, metrobüse ve yakın zamanda hayata geçecek olan Bakırköy - Beylikdüzü metrosuna yürüme mesafesinde. HEP İstanbul bölgenin en değerli lokasyonunda yer almaktadır.

38 Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş. tüm görsel ve bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bilgiler yayımlanma tarihindeki proje görsel ve özelliklerini içermektedir. Projelere ilişkin satış yapıldığı tarihteki donanım, plan ve özellikler satış sözleşmesinde yer alacaktır.

39 Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bulvarı No: Esenyurt, İstanbul T

Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı.

Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı. Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı. Bugün Tekfen i Türkiye nin önde gelen gruplarından biri haline getiren, kurulduğu günden bugüne hiçbir zaman değişmemiş

Detaylı

Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı.

Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı. Tekfen in sağlam temelleri 1956 yılında, üç genç inşaat mühendisinin hayalleri ile atıldı. Bugün Tekfen i Türkiye nin önde gelen gruplarından biri haline getiren, kurulduğu günden bugüne hiçbir zaman değişmemiş

Detaylı

DENEYİM. Yenilik, Tekfen deneyimi ile birleşiyor.

DENEYİM. Yenilik, Tekfen deneyimi ile birleşiyor. DENEYİM. Yenilik, Tekfen deneyimi ile birleşiyor. Uluslararası standartlarda, sıra dışı ofis projelerine imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, sektörün saygın ve güvenilir markalarından biri. Yatırım kararlarını

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. AYSA GRUP YAPI Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız,

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

www.zeytuniteras.com

www.zeytuniteras.com 2002 yılında başlayan inşaat sektöründeki tecrübemiz 2016 yılında da katlanarak devam etmektedir. Pek çok büyük projeyi başarı ile tamamlayan Han İnşaat, İstanbul un ardından özellikle Tekirdağ bölgesinde

Detaylı

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. Görseller tanıtım amaçlıdır. Cihan İnşaat ve Konut Yapı uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri. TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri www.sankainsaat.com Fırsatlarla Dolu SANKA EVLERİ ne Hoş Geldiniz www.sankainsaat.com SANKA Evleri Sanka Evleri Projemiz

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor.

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Başkentin yatay konseptte tasarlanmış ilk villa projesi ERKANLI Villa Vetro, Ankara ya temiz havasıyla soluk veren İncek te sizlerle buluşuyor. Erkanlı

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ HAYALLERİMİZ BİRLİKTE YEŞERECEK KALEMLERDEN ÇIKAN TOHUMU YETİŞTİRİRKEN, YUVANIZ İÇİN BİZLER ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ. ÇEKİRDEK OLARAK SİZİN

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE ORMAN ve BOĞAZ MANZARASI HAYATI GÜZELLEŞTİRENLERE İTHAF EDİYORUZ... MESA ÇUBUKLU 28 Her şey hayatın anlamını yan yanayken bulan siz ve sevdikleriniz için... Eşsiz konsepti

Detaylı

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje SAĞLIKLI GÜVENLİ BİR YAŞAM Güvenlikten konfora yaşamın sadece nefes almak olmadığını düşünüyorsanız huzurlu, güvenli, sağlıklı hakettiğiniz yaşam merkezi KEMERYALI KONUTLARI

Detaylı

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR BP Yapı Merkez Ofis Binası BP Yapı kendi sektöründe kaliteyi misyonu haline getirmiş, kurulduğu günden bu yana yaşama değer katan yapıları inşa eden, yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik alanlar üretmeye

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür.

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür. Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür. LEED GOLD sertifikasına aday... Premier Kampüs Ofis te; yeşil alana ayrılan bölümler, ısıtma-soğutma konusundaki efektif çözümler ve kullanılan malzemelerle çevreye ve

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? KONUT. OFİS. ÇARŞI. OTEL 4/5 İZMİR E YEPYENİ BİR YAŞAM TARZI Benzersiz ve hayranlık uyandıran manzarasıyla günün her anını farklı bir keyifle sunan Mistral İzmir,

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. En seçkin hayallere bile ulaşabilen, Ankara nın en yüksek konutları... Ankara nın Gökyüzüne Uzanan Elleri... Ankara da, hayallerinizin sınırlarını

Detaylı

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA BURSA NIN YÜKSELEN DEĞERİ NİLÜFERKÖY DE BENZERSİZ BİR PROJE PROJE KONSEPTİ Her bireyin kişisel anlamda sağlıklı ve nitelikli ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir çevrede

Detaylı

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür. KIRALAMA_KATALOG_TR_revize.indd 1 08/10/15 11:50

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür. KIRALAMA_KATALOG_TR_revize.indd 1 08/10/15 11:50 Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür. KIRALAMA_KATALOG_TR_revize.indd 1 08/10/15 11:50 LEED GOLD sertifikasına aday... Premier Kampüs Ofi s te; yeşil alana ayrılan bölümler, ısıtma-soğutma konusundaki efektif

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? MEŞE AĞACI Eski uygarlıklarda Zeus'un kutsal ağacı olarak bilinen meşe, Kayıngiller ailesinden bir ağaç türüdür. 400 kadar türü bulunan meşe ağacının

Detaylı

Zümrütevler Mah. Hacı Bayram Veli Caddesi No: 13/1-B, Maltepe - İSTANBUL

Zümrütevler Mah. Hacı Bayram Veli Caddesi No: 13/1-B, Maltepe - İSTANBUL . Zümrütevler Mah. Hacı Bayram Veli Caddesi No: 13/1-B, 34852 Maltepe - İSTANBUL 444 9 366 . Mesa 1969 yılında, Mesa Mesken Sanayii adıyla, yaşamlara değer katmak ve sektöründe ilkleri yaratmak hedefiyle

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Çerkezköy ün. en iyi projesi Çerkezköy ün en iyi projesi tsf gayrimenkul TEPESUIT TSF GAYRİMENKUL olarak Çerkezköy ün en iyi projesini yapmaktan gurur duyuyoruz. Peyzajı, eşsiz mimarisi ve yenilikçi detayları ile sizleri beklentilerinizin

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

bir başlangıç Burası sizin eviniz. Geçmişten geleceğe uzanan en yatırım. Kayı Şehri ne sizin için sığdırdıklarımız. 11.000 m² arazi üzerine kurulan Kayı Şehri, 43.000 m² inşaat alanı içerisinde 200

Detaylı

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır. BP YAPI, 27 yıllık tecrübeye sahip iki firmanın güçlerini birleştirmesiyle 2013 yılında kurulmuştur. Sektörde ve geçmişte kaliteli işler yapmış olan firmamız, Türkiye de kendi alanında öncü ve nitelikli

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN 2 VATAN MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VATAN MAHALLESİ

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... www.oncuteras.com Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... İstanbul un güzellikleri sarmış dört bir yanınızı Bir yanınızda sakinliğiyle içinize huzur veren Küçük Çekmece Gölü, diğer yanınızda

Detaylı

Bahçeli hayata bir adım...

Bahçeli hayata bir adım... Bahçeli hayata bir adım... Mutluluga bir adım, Bir adımla bahçeye açılan yasam., www.asmalievler.com Bahçeşehir in en sakin bölgesinde, bahçeli evlerden oluşan bir yaşam alanı hayal edin. Ve şimdi de,

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı