Hakkımızda Kalitemiz Misyon ve Vizyonumuz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hakkımızda Kalitemiz Misyon ve Vizyonumuz"

Transkript

1 Hakkımızda 1988 yılında,bursa da kurulan şirketimiz, özel projelerde ürün geliştirme, tasarım, üretim ve montaj hizmetleri vermeye başladı. Sektöründe 25.yılını dolduran şirketimiz, bugün gelinen noktada, ahşap üretim tesisi yatırımı ile beraber, özel kurumsal projeler, akustik malzeme çözümleri,modüler ofis bölmeleri ve hareketli akustik bölmeler ile ofis mobilyaları konusunda sektördeki lider kuruluşlar arasına girmiştir. Türkiye çapına ve yurtdışındaki temsilcilikleri ile tüm müşterilerine hızlı ve nitelikli hizmet sunmaktadır yılında Alman Abopart GmbH & Co. KG firmasıyla çözüm ortaklığı anlaşması imzalanarak Türkiye, Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu distribütörlüğünü alarak Alman teknolojisi ve disiplini ile üretimlerine devam etmektedir. varın ayrılmaz bir parçası oluşunu göz ününde bulundurarak, bünyesine ahşap tesislerinin eklenmesi ile; üretim bandı genişleyerek, her türlü kapılar, akustik paneller, ofis mobilyaları ve butik ahşap imalatlarının da katılmasını sağlamıştır. Tüm bina projelerinde, tasarımcılar, artık bölme sistemlerini, 3 boyutlu bir kavram olarak görmekte ve dizaynlarının vazgeçilmez rengi olarak kabul etmektedir. Bu noktada 3 önemli kriter ortaya çıkmakta: Esneklik, kalite ve ekonomi. Bugün artık ülke çağında bilinen bir kaliteye gelen sistemlerimiz Aranıza Duvar Örmeyin sloganı ile basit, hızlı montaj ve demontaj ile limitsiz tasarımların önünü açmaktadır. Kalitemiz Firmamız, genç ve dinamik kadrosu ile koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Standart ve sürekli bir kalite anlayışına sahip olan Altinbölme, alınan ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim, TS EN 123 ve Marka Tescil sertifikalarımız ile hizmet ve servis kalitemiz tescil edilmiştir. Hizmetlerimiz, her zaman müşterilerimizin memnuniyeti ve güven ilkeleri temel alınarak sunulmaktadır. Bizlere duydukları güvene layık olabilmek şirketimizin temel politikasıdır. Müşterilerimizin memnuniyeti, şirketimizin başarısını belirlemekte ve bizlerinde gurur kaynağı olmaktadır. Her zaman beklenilenden daha fazlasını sunmak, hep bir adım ileride olmak, bizi diğer firmalardan ayıran bir farkıdır. Standartları ve beklentileri aşmak, sektördeki liderlik konumumuzu sürekli pekiştirmek de en önemli ilkemizdir. Misyon ve Vizyonumuz Kuruluş felsefesini oluşturan dinamizm, maksimum kalite, hızlı üretim ve çözüm çeşitliliği prensipleriyle yurt içi ve yurt dışında özel çalışma ortamları yaratmaktadır. Tüm çalışanlarımız AR-GE aşamasından şantiye aşamasına dek, bu anlayışın bir parçası olarak hareket etmektedir. Bireysel ve kurumsal gelişimi ön planda tutan yeniliklere açık, uzman kadrosuyla ülkemizi, Ofis Bölme Sistemleri sektöründe dünya çapında temsil etmek, kalitede süreklilik, uygun fiyat,karşılıklı güven ve dürüstlük vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve değerlerimizdir.

2 Hareketli bölme: Hareketli bölme sistemleri, tamamen tavandan askılı ve zeminde hiç bir mekanizması olmayan bir sistemdir.otellerin Toplantı salonlarının veya iş merkezlerinin; büyük salonlar, showroomlar ve konferans salonları, eğitim odaları ve ofislerine kadar, her sektörden gereksinim duyulan her ortam için mükemmel çözümler sunmaktadır. İleri mühendislik teknolojisi ve pratik çalışma sistemiyle mekanlarda ihtiyaç duyulan optimum bölümlemeyi maksimum verimlilikte hesaplayarak, arzu edilen fonksiyon ve boyutta çözüm olanakları sunar. Hareketli bölme sistemleri kullanımı ve bölümlenmesi konusunda gereksinim duyulan her alanda farklılığınızı gösterebileceğiniz profesyonel bir çözüm olacaktır. Ahşap kaplama, melamin, vinil, kumaş, ayna, duvar kağıdı ve cam gibi, yaratmak istediğiniz yaşam alanının tasarımına ayak uyduracak çeşitli yüzey seçenekleri ile aradığınız çözümün en keyifli ürünlerinden biri olacaktır.

3 Modüler Bölme Duvar Sistemleri; ofis ortamının gereksinim duyduğu değişimi, kolay aplikasyon ve prefabrikasyon ürünler sayesinde esnek çözümler sunarak sağlamaktadır. Pratik montaj - demontaj olanakları ile düzenli ve temiz çalışma alanı yaratarak öne çıkmaktadır. Özellikle günümüzde geleneksel duvar sistemlerine göre çok daha modern ve daha hafif bir çözüm sunarak bina yükünü azaltmakta ve bu özellikleriyle de yapı maliyetine de ekonomik katkı sağlamaktadır. Modüllerde kullanılan temperli ve lamine camlar ile güvenlik de ön planda tutulmuştur. AB 80 : Klasik ekonomik bölme duvar sistemi. dikeyde Omega kapaklı, Yatayda Derzli patentli alüminyum profillerden oluşan, galvaniz çelik taşıyıcı iç dikme sistemi. Sistem kalınlıkları: 80 mm. Değiştirilebilir bölme modülleri; dolu, full cam, üstü camlı paneller vb Çift camlı max 6mm, monoblok, istenilirse arası jaluzili seriler, melamin panel dolu modüller ve kapı üniteleri ile kolay aplikasyon ve montaj olanağı sunar. AB 100 : Özel Patentli Profiller. Yatay ve düşey 6 mm fuga. Çift camlı yarı monoblok üniteler sayesinde kolay ayarlama, avantajı ile montaj ve demontaj olanakları vermesi büyük bir özelliğe sahiptir. Sistem kalınlıkları: 100 mm. Yatay ve düşey tasarımla oluşturulan, değiştirilebilir bölme Duvar; dolu, full cam, üstü camlı paneller vb Çift camlı max 6mm, monoblok, istenilirse arası jaluzili seriler, melamin panel dolu modüller ve kapı üniteleri ile kolay aplikasyon ve montaj olanağı sunar. Çok çeşitli Kaplama sistemleri: HPL, kaplama, lake, kumaş, boyalı cam panel bitişlerine sahiptir.

4 AB Minimal : Yenilikçi duvar bakış açısı ile cam arasında kalan gizli profillerden oluşan minimalist yapıya sahiptir. Böylelikle tamamen pürüzsüz; benzersiz açık alan,esnek, ışık dolu ve Pozitif enerji canlı atmosferler yaratmaktadır. Cam Cama Birleşir, patentli alüminyum profillerden oluşan sistemdir. Sistem kalınlıkları: 40 mm. Değiştirilebilir bölme modülleri; full cam, yatay, dikey,diyagonal vb... Çift camlı max 12mm- 6+6 mm, 10mm- 5+5mm, 8mm- 4+4 mm Lamine, kapı üniteleri ile kolay aplikasyon ve montaj olanağı sunar. AB Twin : Profilsiz Çift Camlı,cam cama bölme duvar sistemi. Sadeleştirilmiş ve inceltilmiş tasarım anlayışı ile cam çözümleri maksimum şeffaflık sunmaktadır. Özel Patentli Profiller. Profilsiz Cam Cama Dikeyde Cama uyumlu birleştiğinde cam renginde alan özel şeffaf yapıştırma sistemi, Alüminyum taşıyıcı dikme sistemi. Sistem kalınlıkları: 100 mm. Değiştirilebilir cam modülleri; full Şeffaf cam, Satine ve özel tasarımlı filimli Cam Çift camlı max 8mm-10mm, istenilirse arası jaluzili seriler, melamin panel, dolu modüller ve kapı üniteleri ile kolay aplikasyon ve montaj olanağı sunar.

5 Özel projeler: İç Mimarlık kelime anlamıyla mekan tasarlama işidir, bu bağlamda dünyanın en eski mesleği olarak kabul edilen mimarlık, barınmak ve doğa şartlarından korunmak için mekan ihtiyacı duyan insana hizmet eder.sahip olunan bu bilinçle, konusunda profesyonel mimar ve iç mimarlardan oluşan teknik ekibimiz ve en son trendleri takip eden yaratıcı tasarım ekibimiz, tüm projelerimizde bu anlayışla çalışır. Mekanı bütün olarak algılayıp çözme mantığında, dekorasyon ve ornamentasyondan uzak, detay ve anlatımda zengin bir tasarım dilini benimsemiş ofis, mekansal tasarımın gerekli olduğu her alanda faaliyet göstermektedir. Her yeni projesini, projesinin konumlandığı alandaki sıradanlığı bozmak için yeni bir fırsat olarak gören ofis, tasarladığı detay ve formları ise, uygulamada bire bir sahaya aktarabilen deneyime sahiptir. Bütün algısını bozmayan tasarımları benimseyen ofis, her projesinde, bir öncekinden daha yenilikçi olma çabasındadır.

6 Kapı Çeşitleri; Günümüzde kapılar, mekanlara giriş çıkış sağlarken problem yaşamadan fonksiyonel, hızlı, kolay açılıp kapanmalı, estetik, konfor ve prestiji de bir arada sunmalıdır. kapı ürünleri, iş merkezleri, kamu binaları, okullar, oteller, hastaneler, fabrikalar, alışveriş merkezleri vb. yerler için tercih dilen en popüler kapı sistemleri,çekici, fonksiyonel ve güvenilir sistemlerdir.görselliği ve kullanım kolaylığı ile günümüzde artık daha fazla tercih edilmeye başlayan cam kapılar, çeşitliliği ve geniş ürün yelpazesi ile birçok kullanıcının ihtiyacına cevap olmaktadır.sürgülü cam kapı kullanım kolaylığı sağlamasıyla ve dekoratif özellikleriyle öne çıkan üründür. Sürgüsü sayesinde kolayca açılıp kapanabilme özelliğine yanında görselliği ve dekoratif özellikleriyle de kullanmak isteyen birçok kullanıcının ihtiyacının karşılanmasını sağlamaktadır.laminat kapılar ofis, işyeri, hastaneler,oteller ve trafiği fazla olan mekanlarda oluşabilecek minimum deformasyon için tercih edilir. Laminat kapı yapısı gereği dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ahşap Kasa -Ahşap/Lake Kanat Ahşap Kasa- Cam Kanat Alüminiyim Ayarlı Kasa - Laminat/Cam/Ahşap Kanat Ses Yalıtımlı Kapı db arası

7

8

9

10

11

12

13

14 GÜNCEL REFERANSLARIMIZ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLİĞİ-BAKANLIK BINASI / ANKARA - ÇELIKLER HOLDING MALIYE BAKANLIĞI- BAKANLI BINASI / ANKARA - İZKA İNŞAAT TARİM VE KÖY İŞLER BAKANLIĞI / BAKANLIK BINASI TARİM VE KÖY İŞLER BAKANLIĞI / MARDIN HİZMET BİNASI - OKAN İNŞAAT TARİM VE KÖY İŞLER BAKANLIĞI / VAN HİZMET BİNASI ULAŞTIMA BAKANLIĞI ERCIŞ / VAN TERMİNAL ÇEVRE DİZOMETRI MERKEZI / SONBAY İNŞAAT İZMİR NAZILI SGK BİNASI - ERGAN İNŞAAT İZMİR TİRE SGK BİNASI - ERGAN İNŞAAT KEMAL PAŞA SGK BİNASI - ERGAN İNŞAAT BURSA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ BİNASI / GİNTAŞ İNŞAAT NİLÜFER BELEDİYE BİNASİ / ZENO İNŞAAT ADANA ADLİYE BİNASİ / İZKA-DİMAR ORTAKLIĞI KAYSERI SGK BİNASİ / BEGÜM YAPI ISKI İSTANBUL MERKEZ BİNASİ / FEMA İNŞAAT GAZIANTEP BAM BİNASI / GÖNGÜR İNŞAAT YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ / ANKARA - İZKA İNŞAAT ANTALYA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BİNASİ - ŞİRİN İNŞAAT YURTİÇİ REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI ÖZEL SEKTÖR RENAULT A.Ş. - BURSA BOSCH - BURSA SÖNMEZ A.Ş. - BURSA COŞKUNÖZ A.Ş. - BURSA COŞKUNÖZ ARGE BİNASI-BURSA BEYÇELİK A.Ş. - BURSA YEŞİM TEKSTİL - BURSA IŞIK ÜNİVERSİTESİ - İSTANBUL TKG OTOMOTİV - BURSA TOYOTO ADAPAZARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ-EDİRNE 18 MART ÜNİVERSİTESİ-ÇANAKKALE ANKARA ÜNİVERSİTESİ-ANKARA ÇAT ASSAN-ANKARA ULUSOY ELEKTRİK-ANKARA KARABÜK STADYUMU-KARABÜK Ç.S.B. KARABÜK İL MÜDÜRLÜĞÜ-KARABÜK KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ-SONBAY İNŞAAT-ANKARA KAMAN ÖĞRENCİ YURDU-SONBAY İNŞAAT-ANKARA SÖZAL TESKTİL-BURSA DAVET OTOMATİV-ANKARA KOZA İNŞAAT-ANKARA İZMİR KALIP-MANİSA YEMMAK-BANDIRMA SEÇKİNONUR-BURSA/İZMİR BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ-ANKARA HAKSAN-BURSA SARIGÖZOĞLU OTOMATİV-MANİSA/BURSA ETİ-ESKİŞEHİR

15 YURTDIŞI REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI DİA HOLDİNG ŞAHDAĞ TURİZM MERKEZİ-BAKU/AZERBEYCAN IRAK - SÜLEYMANİYE / ASİACELL TEKOKOMİNİKASYON IRAK / HESS AMERİKAN PETROL ŞİRKETİ IRAK - BAĞDAT / ŞİMAL BANK LİBYA / MERKEZ BANKASI LİBYA - MISRATA / LİMAN PROJESİ BULGARİSTAN - PLOVDİV ASENOVGRAD / AKTAŞ KÖRÜK LOJİSTİK MERKEZİ ALMANYA / MÜSİAD HAREKETLİ BÖLME NİJERİA / MODELA YAPI HAREKETLİ BÖLME AZERBAYCAN - BAKÜ / ASGARİ HASTANE AZERBAYCAN - QUSAR / DİA HOLDİNG SAGDAG KAYAK MERKEZİ AZERBAYCAN - BAKÜ / NİMEX HAREKETLİ VE SABİT BÖLMELER KAZAKİSTAN / NORM YAPI HAREKETLİ BÖLME KIBRIS / TÜRK HAVA YOLLARI OFİSİ KIRGIZİSTAN / TİKA ERBİL-ALTERA YAPI -DANNONE ERBİL TESİSLERİ ERBİL- CHEVRON ERBİL-DİVAN HOTEL AZERBAYCAN-BAKÜ/RAMADA HOTEL YURTİÇİ REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI ÖZEL SEKTÖR TAV HOLDİNG GENEL MÜDÜRLÜK-YEŞİLKÖY/İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI DIŞ HATLAR C TERMİNALİ/İSTANBUL ALKAM OTOMOTİV - BURSA ASIACELL - SULEYMANİYE/IRAK DOĞUŞ HOLDİNG - İSTANBUL KENT MEYDANI AVM - BURSA ŞAYPA A.Ş. - BURSA ARKAS HOLDİNG - BURSA ANY TEKSTİL - BURSA KAMİL KOÇ - BURSA SIEMENS - BURSA MARTUR A.Ş. - BURSA HÜRRİYET GAZETESİ - BURSA ZAMAN GAZETESİ - BURSA TÜRKİYE GAZETESİ - İSTANBUL MELTEM TV - İSTANBUL GÜRSU EMNİYET MÜD. - BURSA TGRT HABER - İSTANBUL ÜNVER TRAKTÖR - YALOVA YÜCE HÜNKAR - BURSA KAHRAMANMARAŞ ÜNV. - K.MARAŞ SİNTA A.Ş. - BURSA ÖZDİLEK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ (BURSA-İZMİR-AFYON-İZMİT-YALOVA) TOFAŞ A.Ş. - BURSA BELEDİYELER YILDIRIM BELEDİYESİ - BURSA OSMANGAZİ BELEDİYESİ - BURSA GÜRSU BELEDİYESİ - BURSA MUDANYA BELEDİYESİ - BURSA BALIKESİR BELEDİYESİ - BALIKESİR KASTAMONU BELEDİYESİ - KASTAMONU MURATPAŞA BELEDİYESİ - ANTALYA MAMAK BELEDİYESİ - ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYESİ ANKARA TEPEBAŞI BELEDİYESİ - ESKİŞEHİR BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ- BURSA NİLÜFER BELEDİYESİ- BURSA HASTANE PROJELERİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ - BURSA JİMER KADIN DOĞUM HASTANESİ - BURSA DİŞ HASTANESİ - BURSA ŞEVKET YILMAZ HASTANESİ - BURSA KÜTAHYA DEVLET HASTANESİ - KÜTAHYA KIZILAY TIP MERKEZİ - KAYSERİ KIZILAY TIP MERKEZİ - DÜZCE ULUDAĞ DİYALİZ MERKEZİ - BURSA ODYOMED İŞİTME VE KONUŞMA MRK.-BURSA İREM TIP MERKEZİ BURSA PEMBE MAVİ-BURSA TURAN TURAN-BURSA ULTRA MET-BURSA MEDİCALPARK-BURSA ŞAVŞAT DEVLET HASTANESI-ŞAVŞAT HOTEL PROJELERİ VE HAREKETLİ BÖLME SİSTEM PROJELERİ GREEN PARK HOTEL -BAHÇELİEVLER/İSTANBUL SUADİYE OTELİ -SUADİYE -İSTANBUL SHERATON OTEL TOPLANTI SALONU-MASLAK/İSTANBUL DEDEMAN OTELİ ŞİLE/İSTANBUL ERZURUM PALAN OTEL GÖNLÜFERAH OTEL/BURSA İSTANBUL TRİMPEX /İSTANBUL BAİA HOTEL-LARA/ANTALYA BLUE HOTEL(FERNAS)/BODRUM OBA THERMAL HOTEL(ASLANOBA)/BURSA POLAT TOWERS /TOPLANTI SALONLARI -FULYA/ İSTANBUL TİTAN GARDEN HOTELS-ALANYA / ANTALYA KEMER ROSE HOTEL-KEMER / ANTALYA DOUBLE W TREE (HİLTON) HOTELS-KOLEJ/ANKARA HARRİNGTON PARK (BERR)-KONYAALTI/ANTALYA SUADİYE OTELİ-BOSTANCI/İSTANBUL VAN RESCATE HOTEL ASYA OTELİ/İZMİT

16 İSTANBUL SHERATON HOTEL/İSTANBUL SİAM ELEGANCE HOTEL-SERİK/ANTALYA WATER PLANET HOTEL-ALANYA/ANTALYA ÖZKAYMAK İNCEKUM-ALANYA/ANTALYA İSTANBUL RESCATE HOTEL IC AIRPORT HOTELS-LARA/ANTALYA IC GREEN PALACE HOTEL-KUNDU/ANTALYA GAZİ EMİR HÜKÜMET KONAĞI-İZMİR İZMİR İL ÖZEL İDARE BİNASI-İZMİR TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI-ANKARA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI-ANKARA HİLTON OTEL-GAZİANTEP AVSA HOTEL-İZMİT TPAO SOSYAL TESİSLER-İSTANBUL İBİŞ ESENBOĞA HOTEL-ANKARA RİXOS HOTEL-ESKİŞEHİR NOSAB 201 Sok. No:18 Nilüfer, Bursa, Türkiye. +90(224) (pbx) +90(224) (faks)

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4.2.206 SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRMASI TB MINIMAL Yenilikçi duvar bakış açısı ile cam arasında kalan gizli profillerden

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ DIVERSA DERZLİ SİSTEM Çelik profillerden oluşan konstrüksiyon yapısı, cam ve alüminyum profilli modül tipleri, melamin, laminat, doğal ahşap kaplı

Detaylı

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor.

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor. M O D Ü L E R B Ö L M E S İ S T E M L E R İ 2 3 Hakkımızda Deneyimli ekibiyle 2002 yılında hizmet vermeye başlayan Ekib Bölme, ofis bölme sistemleri konusunda üretimden montaja komplike çözümler sunuyor.

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

OFİS BÖLME - HAREKETLİ BÖLME - COMPACT SİSTEMLERİ

OFİS BÖLME - HAREKETLİ BÖLME - COMPACT SİSTEMLERİ OFİS BÖLME - HAREKETLİ BÖLME - COMPACT SİSTEMLERİ OFİS BÖLME - HAREKETLİ BÖLME - COMPACT SİSTEMLERİ modüler bölme duvar sistemleri demountable partition wall systems Yüksek teknik standartları, estetik

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM

MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ. STRIPE 100 mm / DERZLİ SİSTEM LEDGE 80 mm/ OMEGALI SİSTEM GLAZE 40 mm / CAM CAMA SİSTEM www.ortho.com.tr HAKKIMIZDA Alüminyum, cam ve ahşap imalat sektörlerinin önemli bir merkezi olan Ankara da bulunan firmamız, sektördeki tecrübesini ve potansiyelini Modüler Bölme Duvar Sistemleri imalatına,

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S DIVERSA FLUSH S SINOVA S VETRONA S MBD70 / MBD100 S

MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S DIVERSA FLUSH S SINOVA S VETRONA S MBD70 / MBD100 S 01 MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S 4-95 02 DIVERSA FLUSH S 96-123 03 SINOVA S 124-185 04 VETRONA S 186-225 05 MBD70 / MBD100 S 226-251 02 BÖLME DUVAR 01 DIVERSA LITE S 252-265 02 SINOVA SEPERATÖR S 266-277

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Yaşamınıza Değer Katar. Prefabrik - elik Yapı

Yaşamınıza Değer Katar. Prefabrik - elik Yapı 0312 257 00 82 Hakkımızda 1998 yılından beri makine, inşaat ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren fi rmamız, üzerine aldığı sorumlulukları eksiksiz ve zamanında yerine getirmiştir. Günümüzde, gelişmiş

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

HAREKETLİ BÖLME SİSTEMLERİ KONFERANS SALONLARI AKUSTİK ÇÖZÜMLER

HAREKETLİ BÖLME SİSTEMLERİ KONFERANS SALONLARI AKUSTİK ÇÖZÜMLER HAREKETLİ BÖLME SİSTEMLERİ KONFERANS SALONLARI AKUSTİK ÇÖZÜMLER OFİS BÖLME - HAREKETLİ BÖLME - COMPACT SİSTEMLERİ modüler bölme duvar sistemleri demountable partition wall systems Yüksek teknik standartları,

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ OFİS BÖLME SİSTEMLERİ Uygulama Katalogu OFİS BÖLME SİSTEMLERİ DEKAL YAPI Dekorasyon Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti. Atalar Mh. Tecerdağı Cd. No:67 Çağlayan Plaza K:3 D:6 Kartal / İSTANBUL Tel/Faks:0 216

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ SINOVA CAM CAMA SİSTEM Düşeyde ince PVC veya alüminyum geçişleri ile cam cama birleşimler, zemin ve tavanda minimum profil yüksekliğiyle maksimum

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu Alüminyum ve cam uygulama Katalogu 2 HAKKIMIZDA Murat Cam 1974 yılından beri cam sektöründe kalite ve hizmet anlayışıyla haklı olarak adından söz ettirmektedir. Murat Cam haziran 1992 tarihinde Trakya

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

www. arzenkapi.com.tr

www. arzenkapi.com.tr www.arzenkapi.com.tr Çağımızın rekabet koşullarında kaliteli hizmet anlayışıyla, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli zirvede tutmak, Arzen ailesi olarak Kapı Sistemleri sektöründe en son teknolojiyi

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com Faaliyet Alanlarımız PASLANMAZ ÇELİK CAMLI MODEL KORKULUKLAR PASLANMAZ ÇELİK MERDİVEN KORKULUKLARI ÖZÜRLÜ TUTAMAKLARI PASLANMAZ ÇELİK DUVAR TUTAMAĞI ve ÖZÜRLÜ

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği,

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği, DKM MARKA SUNUMU DKM İnşaat Taah.ve Danışmanlık Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Çamlık Mah.İkbal Cad.Dinç Sok.No:25 Kat: 2-3 Ümraniye/İstanbul Türkiye T+90 216 508 20 50 F+90 216 508 20 51 www.dkminsaat.com 2003

Detaylı

Endüstri Kontrolünüz Altında

Endüstri Kontrolünüz Altında Endüstri Kontrolünüz Altında BİZ KİMİZ 1983 yılında İstanbul da kurulan panel elektrosanayi ve ticaret a.ş., Türkiye elektrik pazarının önde gelen elektrik panel üreticilerinden biri olarak üretimine sürekli

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

Alüminyum Cephe Sistemleri Ltd. Şti.

Alüminyum Cephe Sistemleri Ltd. Şti. yapı estetiği sanattır Alüminyum Cephe Sistemleri Ltd. Şti. 1 Oskar Alüminyum 2002 yılında doğrama alanında faaliyete başlamış olup, kaliteyi prensip edinmiştir. Çağdaş mimari ve mühendislik çizgilerine

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR 0 3 0 6 2 8 3 6 40 4 2 SAN-EL Grup bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, dekorasyon çözümlerinden, tasarım, imalat, ithalat ve uygulamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Ürün kalitemizin

Detaylı

www.ozcelik-yapi.com ÜRETİCİ BAYİİ

www.ozcelik-yapi.com ÜRETİCİ BAYİİ ÜRETİCİ BAYİİ www.ozcelik-yapi.com Kalite ve uygun fiyatın buluştuğu nokta... Firmamız 1995 yılında Özçelik Demir Doğrama Ferforje Çelik Kontrüksiyon olarak faaliyete başlamış, 2003 yılında Pimapen üretici

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

estetiğe açılan kapı...

estetiğe açılan kapı... estetiğe açılan kapı... 06 Hakkımızda 07 Referanslar 09 Cafe-Restoran 17 Otel Projeleri 25 Kamu Projeleri 35 Ofis Projeleri 41 Konut Projeleri 47 Mutfak - Banyo 53 Mimari Görselleştirme Hakkımızda Referanslar

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice...

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... KALİTE POLİTİKAMIZ CAM BALKONCU olarak geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmede yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini en üst düzeyde sağlamak.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ KOLAY UYGULAMA ONNO HIZLI MONTAJ PROFESYNEL HİZMET SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR Sunum Planı Başlangıç Kapılar Alüminyum Kasalı Kapılar Ahşap Kasalı Kapılar Konferans

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

Vekoproje 1987 den beri

Vekoproje 1987 den beri Vekoproje 1987 den beri Veko İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1987 senesinde 'Mimari Proje Ofisi' kimliği ile kurulmuştur. Veko Proje, günümüze dek, sanayi/ticaret yapıları, kültür merkezleri,

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

FUNDA FUNDA A.Ş. FUNDA MÜHENDİSLİK

FUNDA FUNDA A.Ş. FUNDA MÜHENDİSLİK FUNDA FUNDA A.Ş. FUNDA MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 03 ORGANİZASYON ŞEMASI 04 SINTERFLEX 06 SİSTEMLER VE NOKTA DETAYLARI 13 BİTEN PROJELER GENEL MÜDÜR HARUN ŞAHİN TEKNİK OFİS KOORDİNATÖRÜ BİRCAN SELÇUK MUHASEBE

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

Tanıtım. Ürün Sertifikalarımız

Tanıtım. Ürün Sertifikalarımız İSTANBUL MERKEZ Libadiye cad. Göztepe Soyak Sitesi 4. Blok K:8 D:78 Tel: +90 216 345 53 05 27 Fax:+90 216 315 23 58 Gsm: +90 532 254 66 16 ANKARA Bölge M. Çankaya Konut Kuleleri Şair Nazım Sok. D blok.

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

Endüstri Kontrolünüz Altında

Endüstri Kontrolünüz Altında Endüstri Kontrolünüz Altında BİZ KİMİZ 1983 yılında İstanbul da kurulan panel elektro sanayi ve ticaret a.ş., Türkiye elektrik pazarının önde gelen elektrik panel üreticilerinden biri olarak üretimine

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

BİZ KİMİZ; ALÜMİNYUM MODÜLER BÖLME SİSTEMLERİ PROJE VE KONSEPT TASARIMLAR ÇAĞRI MERKEZİ MOBİLYALARI AKUSTİK UYGULAMALARI OFİS MOBİLYALARI

BİZ KİMİZ; ALÜMİNYUM MODÜLER BÖLME SİSTEMLERİ PROJE VE KONSEPT TASARIMLAR ÇAĞRI MERKEZİ MOBİLYALARI AKUSTİK UYGULAMALARI OFİS MOBİLYALARI ALÜMİNYUM MODÜLER BÖLME SİSTEMLERİ PROJE VE KONSEPT TASARIMLAR ÇAĞRI MERKEZİ MOBİLYALARI AKUSTİK UYGULAMALARI OFİS MOBİLYALARI BİZ KİMİZ; 1990 yılından itibaren mobilya sektöründe kendini kanıtlamış ve

Detaylı

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde Albiente Home Concept, müşterilerine daha farklı ve kaliteli hizmet verebilmek için ürünlerini dünyaca ünlü markalar arasından seçmektedir. Ürün çeşitleri içinde, Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke ve Perde

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ GAZBETONLU HAFİF ÇELiK YAPI SiSTEMLERİ Patentli Sistemimiz PACKET Gazbetonlu ÇELİK YAPI MESKEN Çelik Yapı nın kendine ait patentli yapı sistemi olan PACKET, çelik yapının bildiğiniz tüm avantajlarından

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür.

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür. HAKKIMIZDA 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik, Metal, Otomotiv,

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Yeni nesil, kolay uygulanir, çevre dostu, uzun ömürlü çati 2 Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat

Detaylı

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri www.dkymetal.com HAKKIMIZDA DKY Yapı 2006 yılında kurulmuş olup, faaliyette bulunduğu sektörde en iyisi olmayı, kusursuz hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini

Detaylı

Sistem 300 fis Teknik

Sistem 300 fis Teknik Cam Cama Modüler Bölme Duvar Sistemleri Teknik Döküman zgünofis System 300 Düşey Profilsiz Camlı Bölme Duvar Sistemi Frameless Glazed Partition Wall System 37.0 TAVAN 10.0 30.0 DUVAR BİRLEŞİM DETAYI TAVAN

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Mobilya & Dekorasyon Kurumsal Tanıtım Dosyası www.akcaymobilya.com.tr Genel Şirket Tanıtımı Şirket Misyonu Faaliyet Alanlarımız Referanslarımızdan Bazıları Yönetim Kurulumuz Ekler Vergi Levhası Sanayi

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE)

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) Ofis uygulamaların da kullanılacak şekil de estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasına olanak sağlayacak

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı