Leleg yolu ile 12 ay turizm hedefleniyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Leleg yolu ile 12 ay turizm hedefleniyor"

Transkript

1 Leleg yolu ile 12 ay turizm hedefleniyor Bodrum Ticaret Odası BODTO tarafından GEKA desteği ile projelendirilen yaklaşık 185 kilometrelik tarihi Leleg yolu doğa yürüyüşleri amacıyla yeniden hayata geçiriliyor. Bodrum Doğa Severler Kulübü (BODOSK) Kurucularından Rehber, Harita ve Kadastro Mühendisi Hıdır Çam Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Toplantısı nda bir yıldır çalışmaları sürdürülen Leleg yolu Projesi nde gelinen aşamayı meclis üyeleriyle paylaştı. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum da turizmin sadece deniz, kum, güneşten ibaret olmadığını, özellikle de 12 ay turizm hedefiyle başta tarih ve doğa sporları konusunda gelişmenin önemini ifade ederek : 2015 yılından beri, Bodrum Ticaret Odamızın sürdürdüğü yoğun bir çalışma sonucunda, GEKA desteği ile Bodrum Leleg Yolu Projesinde son aşamaya gelindi. Geçtiğimiz günlerde bu yıl ilki düzenlenen BodrumRUN koşusunda 50 kilometre uzun mesafe koşucuları da Leleg yolunun bazı bölümlerini parkurlarına dahil ettiler. dedi. Bodrum Ticaret Odası nca hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı ndan (GEKA) tarafından desteklenen projenin mimarlarından Hıdır Çam, çalışmalarda gelinen aşamayı görsel malzemelerle destekleyerek meclis üyelerine sundu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hıdır Çam alternatif turizm kaynaklarından biri olan Leleg yolu Projesi hakkında şunları söyledi: 1 yıldır Leleg yolu çalışmaları yapıyoruz. Etrim köyünden Turgutreis e kadar sırtların en yüksek yerinden giden patika yol projesi yapıyoruz, Bodrum Ticaret Odası ve GEKA destekli. Bu proje Etrim köyünden Turgutreis e kadar giden bir yol çalışması. Biz genellikle zorlu kısımların çalışmalarını

2 yaptık. Zorlu kısımlar derken insanların fazla giremediği, patika yolların olmadığı bölgelerde çalışmalarımızı yaptık. Bu bölgelerdeki tarihi kalıntıların olduğu bölgelere patikalar açtık. Şu anda büyük bir kısmını tamamlamış bulunuyoruz. Daha sonra bunların işaretlenmesi ve tabelaların dikilmesi aşaması gelecek. Çok büyük olasılıkla ilkbahar sonuna tamamlayacağımızı düşünüyorum.

3

4 TARİHİ AÇILDI BODRUM LELEG YOLU ALTERNATİF TURİZM İÇİN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ Güney Ege Kalkınma Ajansı GEKA destekleri ile Bodrum Ticaret Odası tarafından projelendirilen tarihi Leleg Yolu nun birinci etabı açıldı. 185 kilometre uzunluğundaki Leleg yolu üç aylık sürede tamamlanan ilk etabı Bodrum Konacık Pedasa Kalesi eteklerinde düzenlenen açılış töreninde, Leleg yolu başlangıcında sembolik olarak düğümlenen halat çözüldü.

5 Yaklaşık 800 milyon liraya mal olması planlanan projenin en büyük destekçisi GEKA. Leleg yolu 1. Etap açılış törenine Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Meclis Başkanı İlhan Erşan, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Milletvekili Dr. Nurettin Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, GEKA temsilcisi Mustafa İlhan, Orman Bölge Şefi Önder Barut ile çok sayıda vatandaş katıldı. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından, 2015 yılı Alternatif Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen BODTO nun Bodrum Leleg Yolu projesi, toplamda 185 km lik yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve çevre düzenlemelerinden oluşuyor. Bodrum Leleg Yolu ile kış ve bahar aylarında alternatif turizmin geliştirilmesi amaçlanıyor ve bu şekilde 12 ay turizme katkı sağlanması hedefleniyor. Tamamen çevreye uyumlu olarak planlanan proje ile Bodrum Yarımadası nda kültür turizminin geliştirilmesi ve Leleg yolunun geçtiği bölgelerin doğal olarak korunmasının gerekliliği vurgulanıyor! Bodrum Leleg Yolu Projesi ile Bodrum a yeni bir alternatif turizm rotası kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon 2009 yılında Bodrum doğa sporlarını turizme kazandırmak için başlattığımız çalışmalar 2014 yılında GEKA desteğiyle gelişti; 2015 yılında ise GEKA finansmanı ile uygulama aşamasına gelindi. Büyük bir heyecanla Bodrum Leleg Yolumuzun 1. Etabını açıyoruz dedi. İlk etap yürüyüş güzergahı yolun üzerinde Pedasa dan itibaren 4 km. mesafede Çukursarnıç, 7 km mesafede Konacık ve 14 km. mesafede Dağbelen mevkileri bulunuyor.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 BODRUM A LELEG YOLU YAPILIYOR BODTO Turizm Altyapı Projelerine Devam Ediyor Bodrum Ticaret Odası nın, Stratejik Planı amaç ve hedefleri kapsamında, Bodrum da turizm sezonunun uzatılması, sektörün ticaret hacminin geliştirilmesi amacıyla hazırladığı, Bodrum da yürüyüş yollarının altyapısının hazırlanması faaliyetleri Güney Ege Kalkınma Ajansı ndan (GEKA) hibe desteği kazandı.

22 GEKA nın 2015 yılı Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında açtığı proje başvurularında BODTO projesi olan Bodrum Leleg Yolu desteklenecek projeler arasında yer aldı. Bu kapsamda 17 Eylül 2015 Perşembe günü Güney Ege Kalkınma Ajansı nda düzenlenen törenle proje sözleşmesi imzalandı. Törene GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder katıldı. İmza töreninin ardından, projenin Bodrum turizmine etkileri konusunda değerlendirmelerde bulunan GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, Aydın, Denizli ve Muğla illerimizin taşıyıcı sektörü olan turizmde, bölgemizin daha çok gelir elde etmesi, buna bağlı olarak bölgemizin kalkınması açısından kurumlarımızın ve özel sektörün yatırımlarına, belirlediğimiz program çerçevesinde ve yapılan değerlendirmeler sonucunda destekler veriyoruz. Destek almaya hak kazanan BODTO yu tebrik ediyorum. Temennim projemiz ile Bodrum un turizm çeşitliliğinin artmasını sağlayarak, 12 ay turizme doğru turizm sezonumuzun gelişmesidir. dedi. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise, GEKA nın 2010 yılından bu yana proje çağrıları ile bölgemizin başta turizm, tarım ve gıda sektörlerindeki birçok kurum ve işletmeye verdiği desteğin önemine vurgu yaparak, Ajansın bölgemiz açısından önemli bir kurum olduğunun altını çizdi. BODTO nun GEKA destekli 6. Projesi olan Bodrum Leleg Yolu projesinin başarılı bir şekilde yürütülerek, bölgemizde özellikle yaz sezonu dışında kalan dönemler için önemli bir turizm ürününün ziyaretçilere altyapısının hazırlanarak sunulacağını belirtti. Mahmut Serdar Kocadon sözlerine şöyle devam etti, İlimizin en önemli ekonomik getirisi turizmdir. Yıllardır İlimizde turizmden kazanç elde etmekteyiz. Ama ülkemizin turistik ürününü çeşitlendirememesi yeni turizm türlerini geliştirememesi ülkemizin tarih, deniz, kum, güneş turizmi görüntüsünde kalmasına sebep olmuştur. Ülkemizde birçok turizm

23 alternatifini devreye sokacak enstrümanlar mevcuttur. Bunların en başında spor turizmi, alternatif turizm, deniz turizmi gelmektedir. Alternatif spor turizminde yeni ürünlerin (yürüyüş yolları, yamaç paraşütleri, dağ bisikletleri, kürek, yelken, rüzgar sörfü, olta balıkçılığı, okçuluk, tenis, squash, dart, briç vb.) tanıtılması ve pazarlaması yapılmalıdır. BODTO olarak Bodrum Leleg Yolu projemizle bahsettiğimiz amaca yönelik faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Bodrum Leleg Yolu Projesi Bodrum Leleg Yolu projesi kapsamında, yarımada genelinde toplam 185 km lik yürüyüş yolu, 20 km lik bisiklet yolu, kamp alanları ve manzara tepelerinin altyapısı oluşturulacak ve spor, doğa ve macera turizmine hizmet verecek şekilde çevre düzenlemeleri, levhalama ve işaretleme çalışmalarından sonra, Bodrum Leleg Yolu nun tanıtım ve pazarlama çalışmaları yürütülecektir. Fizibilite çalışmaları GEKA dan alınan destekle yürütülen projenin bu süreçteki faaliyetleri de yine GEKA desteği ile tamamlanacaktır. Proje ile Bodrum un mevcut doğal, kültürel ve coğrafi yapısının ziyaretçiler tarafından görülmesi sağlanacak, Bodrum, deniz-kum ve güneş turizminin yanında doğa-tarih ve spor turizmi ile de öne çıkarılacak.

24 TARİH ÇIKTI YENİDEN GÜN YÜZÜNE Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan doğa olayı deniz altındaki tarihi güzellikleri ortaya çıkardı. Yılın bu zamanlarında birkaç kez yaşanan deniz suyunun çekilmesiyle, M.Ö. 4. YY ın ortalarında yapılan ve Mydos (Tavşan) Adasına kadar uzanan şehir surları su seviyesinin üstüne çıktı. Kutuplardaki buzlanmaya bağlı olarak kış aylarında bu doğa olayının yaşandığı tahmin edilen bölgede bazı vatandaşlar cep telefonu ile anı ölümsüzleştirdi. Bölgedeki bir işletmede çalışan Yusuf Can Altıntaş yaşanan manzara karşısında şunları söyledi; Suların çekilmesiyle bu eserler ortaya çıkınca biz çok mutlu oluyoruz gerçekten. Eski tarihi eserleri görüyoruz. Bizi çok şaşırtıyor bu çok hoşumuza gidiyor. Herkes buraya fotoğraf çekmeye geliyor. dedi. Gün içinde öğlen saatlerine kadar devam eden doğa olayı görenleri şaşırtıyor. Öte yandan halk arasında Kral Yolu olarak bilinen ve adayla Gümüşlük Mahallesini birbirine bağlayan sur duvarlarındaki taşların 19 Y.Y. da eski Karakaya Köyündeki evlerin yapımında kullanıldığı bilgisine ulaşıldı.

25 CHP Muğla Milletvekili Demir, Bodrum-Yalıkavak-Gündoğan Yolunu Yerinde İnceledi Bodrum-Yalıkavak-Gündoğan yolunu, 2015 bütçesi görüşmelerinde Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan a soran CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, yerinde incelemelerde bulunmak üzere Bodrum a gitti. Demir yolda incelemeler yaparak, vatandaşlarla sohbet etti, yol hakkında bilgiler aldı. Yalıkavak-Gündoğan yolunun ölüm yolu haline geldiğine işaret eden Demir, bu yolda 13 gencin hayatını kaybettiğini hatırlattı. Demir, yolda işaretleme olmamasının, herhangi bir önlem alınmasının daha da ciddi can kayıplarına yol açabileceğini belirtti. Plan ve Bütçe komisyonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bütçe görüşmelerinde yolu Bakana sorduğunu söyleyen Demir, bakanın kendisine verdiği yanıtı şöyle ifade etti: Bodrum-Yalıkavak arası karayolları ağında olup 7,2 km bölünmüş yol ihaleli olarak yapım çalışmaları devam etmektedir. Yalıkavak-Gündoğan arası 3,6 km turistik yolları kapsamında olup, bitümlü sıcak karışım kaplamalı asfalt olarak tamamlanmıştır. Bakan Elvan ın açıklamasına işaret eden Demir, Bakanlık bu konuda sorumsuz olduğunu ifade ediyor. İstedikleri zaman bir günde her yolu tamamlıyorlar. Ancak bu kadar insanın, gencimizin hayatını kaybettiği bu yolu henüz bitiremediler. Burada Bakanlığın büyük ihmali var dedi. Yolun imar planlarına uygun olmadığının da iddia edildiğini söyleyen Demir, konunun takipçisiyiz. Gündeme getirdik ancak hala çözülmedi. Çözülene kadar peşini bırakmayacağız. Bu yol ölüm yolu olmaktan çıkacak diye belirtti.

26 Venedik ten Bodrum a Bilkent Üniversitesi ile Verotour un Venedik İstanbul Ticaret Rotaları isimli proje toplantısı için Bodrum da bulunan heyet Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile akşam yemeğinde buluştu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bilkent Üniversitesi Tarih Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Mehmet Kalpaklı, İtalya İzmir Konsolosu Dr. Antonio Ionio, Konsolos Yardımcısı Lorenzo Argenti, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Temsilcisi Pietrangelo Petteno ile Arnavutluk Turizm Bakanlığı yetkilileri ve Avrupa Birliği temsilcileri ile bir araya geldi. Katıldığı yemekte yaptığı konuşmada konuklarını Halikarnas Balıkçısının merhaba sıyla selamlayan Başkan Kocadon, Özellikle hem Avrupa turizmine hem dünya turizmine kazandırılan bu güzel projenin başlamasına vesile olan İtalyan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Ufak bir açıklama yapmak istiyorum sizlere: Benim amcam yıllarca Bodrum un İtalyan Fahri Konsolosluğunu yaptı. Babam da bir İtalyan okulu mezunudur. Tarih, Bodrum ve Kos ile başlıyor çünkü Tarihin Babası dediğimiz Heredot Bodrum doğumludur. Tıbbın Babası Hipokrat ise Kos doğumludur ve özellikle bu güzel projeye baktığımızda Halikarnas ın tarihte ne kadar canlı yaşayan bir şehir olduğunu göreceksiniz ve Bodrum da dünden bu güne canlı yaşamaya devam etmiş özellikle Bodrum çevresinde bulunan batıklardaki amforoları Bodrum Kalesi nde göreceksiniz ve Bodrum Halikarnas Limanı nın ne kadar güçlü bir liman olduğuna canlı olarak hep beraber tarihi ile şahit olacaksınız. Bu

27 güzel projeyi Avrupa Birliğinin desteklemesinden dolayı ve Bodrum da bu kapsama alınmasından dolayı da projenin artık Avrupa Birliğine girmiş olduğunu düşünüyorum. Onun için tüm bu güzel turizm elçilerine, arkadaşlara teşekkür ediyorum. Projenin hayata geçmesi en büyük dileğim ve bunu dünya turizmine kazandırılacak bir kulvar olarak düşünüyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki Bodrum dasınız ve iyi ki böyle bir turizm projesinin altına hep beraber imza atıyoruz. dedi. Yemekte ayrıca İtalya İzmir Konsolosu Dr. Antonio Ionio ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon arasında İtalya da Bodrum un yapısına uygun bir şehir ile Kardeş Şehir projesi ve Bodrum un tanıtımı ile ilgili ortak çalışmalar konusunda fikir birliğine varıldı. EMEKLİ ROTARYENLERE PLAKETİ VERİLDİ HİZMET ROTARYENLER ANTİK LELEG YOLU PROJESİNİN HAYATA GEÇİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMA KARARI ALDI Bodrum Rotary Kulübü bu haftaki toplantısında kulüpten emekli olmuş ve Rotary ile topluma hizmetler vermiş üyeler ağırlandı. Bodrum Doria Otelde düzenlenen toplantıda, 26 yıllık bir geçmişi olan Bodrum Rotary Kulübüne emeği geçen emekli üyelerin yaptıkları hizmetler anlatılıdı. Ebediyete intikal eden üyeler ise rahmetle anıldı. Emekli üyelerden; Tuğcan Altuğ, A.Zeki Özkeskin, Bülent Akkurt, Erdoğan Cingöz, Kaynak Contepe, Oral Koca, Necdet Yeğin, İzzet Evin, Hasan Dulagil,

28 Tekin Kaya Yalçın, Atilla Malkoç, Gündüz Nalbantoğlu, Ahmet Gümüş ve Yavuz Boyacıgil için Sağlık Vakfına hazırlatılan plaketler,toplantıya katılanlan üye veya yakınlarına takdim edildi. Ayrıca Bodrum Rotary Kulubü olarak, Bodrum Ticaret Odası ile birlikte Toplum Birliği Hizmet Projemiz kapsamında destek verdiği Etrim den başlayıp Turgutreis Sabancı Parkında son bulacak olan ve turizme destek olacak Leleg yolu projesine de destek olma kararı aldı.

29 Yalıkavak Gündoğan Yolu na ilk önlem Bodrum da Yalıkavak Gündoğan karayolunda artan trafik kazalarını önlemek için çalışmalar başladı. Bodrum son günlerde artan araç trafiği nedeniyle yaşanan trafik kazaları ile gündemde olan Yalıkavak Gündoğan arasındaki yolda ilk tedbirler alınıyor. Turizm Bakanlığı nın hüküm ve tasarısı altında bulunan, Turizm Bakanlığı ve Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü arasında düzenlenen protokolün ardından üst kaplaması yapılan karayolunda yaşanan kazaların önlenmesi için ilk çalışmalar yapıldı. Muğla Valiliği ve Karayolları 26. Şube Şefliği tarafından yapılan incelemelerin ardından, Muğla İl Trafik Komisyonu, 3600 metrelik karayolu halk dilinde kedi gözü olarak bilinen 500 adet yol butonuyla ayrıldı. Yol butonlarının monte edilmesinin ardından daha sonrasında da 250 adet delinatör (kırmızı yol bölme babası) ile yol ayırma işlemi tamamlandı. Karayollarının kontrolünde Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından bölgede ayrıca 500 adet beyaz yol cam butonuyla, yol platformunun dış şeritlerine şerit ayırıcı elemanları monte edilecek.

30 ÇYDD: SOMA AÇIKLAMASI ÇAĞDAŞ YAŞAMI ŞUBELERİNDEN DESTEKLEME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ VE TÜM BÜYÜK ACI Soma maden ocaklarında yaşanan felaket, bir iş kazasının çok ötesindedir. Cinayet sözcüğü bile durumu anlatmaya yetmemekte, dile ister istemez katliam- kıyım sözcüklerini getirmektedir. Türkiye Taş Kömürü nün 140 dolarlık işçilik maliyetini, özelleştirmelerle, taşeronluk sistemiyle ocaklarındaki ölümler 24 dolara düşürenler, maden

31 sıralamasında, ülkemizin dünyada ilkler arasında yer almasının da İş kazalarının, işçi ölümlerinin kader olmadığı, gelişmiş ülkelerdeki uygulamalardan açıkça görülmektedir. Hükümet artık bilime, uzman kişi ve kuruluşların sesine kulak vermeli; iş güvenliği ve işçi sağlığı için gerekli SOMA KATLİAMI nın, göstermelik değil gerçek sorumluları, en kısa zamanda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak ölenlere rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Derneğimiz, Soma da yitirdiğimiz işçilerimizin çocuklarına destek olmak amacıyla oluşturacağı projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla Saygıyla duyuruyoruz.

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODTO Turizm Altyapı Projelerine Devam Ediyor Bodrum Ticaret Odası nın, 2014-2017 Stratejik Planı amaç ve hedefleri kapsamında, Bodrum da turizm sezonunun uzatılması, sektörün

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

ÇYDD: SOMA AÇIKLAMASI

ÇYDD: SOMA AÇIKLAMASI ÇYDD: SOMA AÇIKLAMASI ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ VE TÜM ŞUBELERİNDEN BÜYÜK ACI Soma maden ocaklarında yaşanan felaket, bir iş kazasının çok ötesindedir. Cinayet sözcüğü bile durumu

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Sayın Vali Yardımcısı, Sayın Belediye Başkanları, Deniz Ticaret Odalarının Sayın Temsilcileri; Değerli Konuklar, Kıymetli Basın mensupları, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Fethiye Kruvaziyer

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI

BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI BODRUM TİCARET ODASI YENİ BİNASI RESMEN AÇILDI T.C. Bodrum Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası, 24 Eylül Pazar günü görkemli bir törenle açıldı. Açılışı Muğla Valisi Esengül Civelek, Türkiye Odalar ve Borsalar

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ

TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ Bodrum Turgutreis Mahallesi Akçaalan mevkisinde, rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Muğla Büyükşehir

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

2015 Yılı GEKA Proje Teklif Çağrısı ilan edilmiştir.

2015 Yılı GEKA Proje Teklif Çağrısı ilan edilmiştir. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Kâr Amacı Güden İşletmelere Yönelik Alternatif Turizm, Küçük Ölçekli Altyapı Projelerine Yönelik Alternatif Turizm Altyapısı,

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Bodrum Pazar Yeri ve çevresi yıkanıp

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

ROTARYENLER, ETRİM KÖYÜ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ROTARYENLER, ETRİM KÖYÜ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER ROTARYENLER, ETRİM KÖYÜ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER ÖRNEK BİR TOPLUM PROJESİ Bodrum Rotary Kulübü Toplum Birliği projeleri kapsamında Etrim Köyüne dikkatleri çekmek ve bu etkinlik sonucunda elde edilecek sponsorluk

Detaylı

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ Muğla Çevre Platformu nun (MUÇEP) Milas buluşmasına damgayı; arka arkaya gelen çevre, imar, tarım alanları konularında çıkarılan kararlar ve Okluk Koyu nda yıkılan Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

Başkanlar oylarını kullandı

Başkanlar oylarını kullandı Başkanlar oylarını kullandı 30 Mart Yerel seçimleri için sandığa giden başkanlar oylarını kullandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada; seçim atmosferinde

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODTO da gerçekleştirilen ve 50 saat süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu

Detaylı

Türk İskoç Ticaret ve Sanayi Odası ndan Başkan Kocadon a ziyaret

Türk İskoç Ticaret ve Sanayi Odası ndan Başkan Kocadon a ziyaret Türk İskoç Ticaret ve Sanayi Odası ndan Başkan Kocadon a ziyaret Türk İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muzaffer Emek, İskoçya Bodrum arasındaki ticari ve turistik faaliyetlerin geliştirmesi

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Hedef 1: KAPASİTE GELİŞTİRME

Hedef 1: KAPASİTE GELİŞTİRME Proje, Küresel Çevre Fonu (GEF) mali desteğiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Altyapısı Kurulumu Projesi Fizibilite Etüdü Çalıştayı Açılış Konuşması (Dr.Özkan DALBAY, Türksat A.Ş.

Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Altyapısı Kurulumu Projesi Fizibilite Etüdü Çalıştayı Açılış Konuşması (Dr.Özkan DALBAY, Türksat A.Ş. Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Altyapısı Kurulumu Projesi Fizibilite Etüdü Çalıştayı Açılış Konuşması (Dr.Özkan DALBAY, Türksat A.Ş. Genel Müdürü) 1 Sayın Bakanım, Sayın Müsteşarım, Sayın Genel Müdürüm,Kamu

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji. Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Enerjisi Çalışmaları Güneş Bodrum Belediyesi tarafından yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının yaygınlaştırılması kapsamında Güneş Enerjisi nden elektrik üretmek için çalışmalar

Detaylı

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk!

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk! ÇMO İSTANBUL BASIN YAYIN BİRİMİ ÇMO İSTANBUL EKİM-KASIM E-BÜLTENİ Değerli Üyemiz, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ekim - Kasım ayı e-bültenimiz bilgilerinize sunulmuştur. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim

Detaylı

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi,

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Bodrum a İnanç Turizmi Geliyor! Bodrum da Turizm Çıtası, Dini Kültürel Tesisle Yükseltilecek! Bodrum, Bilimsel İslamiyet in Merkezi oluyor Türkiye Geneli nde olduğu gibi

Detaylı

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ

TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ TURGUTREİS, YALI,MAZI VE AKYARLARDA ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre13 ve 15, 16 Eylül tarihlerinde; Bodrum, Turgutreis, Yalı, Mazı ve Akyarlar mahallelerinde uygulanacak eklektrik

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır:

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır: Likya Yolunun Turizme Kazandırılması Projesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı Alternatif Turizmin Desteklenmesi Mali Destek Programı kapsamında, TR61/15/TRZMK/0022 sözleşme

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Resmî Gazete Sayı : 29361

Resmî Gazete Sayı : 29361 20 Mayıs 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29361 TEBLİĞ Orman ve Su İşleri Bakanlığından: HAVZA YÖNETİM HEYETLERİNİN TEŞEKKÜLÜ, GÖREVLERİ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA TEBLİĞ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı