Kılavuzda kullanılan simgeler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kılavuzda kullanılan simgeler"

Transkript

1

2 Kılavuzda kullanılan simgeler u kılavuzda kullanılan simgeler aşağıdaki anlamlara gelmektedir:! Genel tehlike. Güvenlik kurallarına dikkat edilmez ise cihaz tamir edilemeyecekşekilde zarar görebilir. Yüksek voltaj veya elektrikşoku. Güvenlik kurallarına dikkat edilmez ise cihaz veya insana zarar gelebilir. UYRIR Kullanmadan önce lütfen kılavuzu dikkatlice okuyun. Kılavuzu muhafaza ediniz. UYRI!! Herhangi bir müdahaleden önce mutlaka kontrol panosunun tüm elektrik bağlantılarıkesilmelidir. Kontrol panosu çalışıyor iken kapak kesinlikle açılmamalıdır; Kontrol panosunun içine metal çubuk, tel vb iletken parçalar kesinlikle bırakılmamalıdır; Kontrol panosunun üzerine kesinlikle su veya başka bir sıvısıçratılmamalıdır;! DİKKT Elektriksel ve hidrolik bağlantılar kesinlikle yetkili personel tarafından yapılmalıdır; Şebeke girişi kesinlikle uvw çıkışterminallerine bağlanmamalıdır; Motor ve kontrol panosunun güçlerinin birbirlerine uyumluluğu kontrol edilmelidir. Kontrol panosu aşağıdaki durumlarda yapılmamalıdır; 55 Mekanik Sarsıntı Korozif sıvıveya gaz ortamlar Çoksıcakveya soğuk ortamlar uygun aralık: Salt Tuz oranının yüksek olduğu ortamlar Yağmur veya nem lev alabilir ortamlar

3 İÇİNDEKİER 1 GİRİŞ 1.1 Uygulamalar 1.2 Teknik parametreler ve özellikler 1.3 Kontrol panosu elemanları 2 MONTJ 2.1 Şebekeye bağlantı 2.2 dip sviç ayarları 2.3 arametre kalibrasyon ayarlarıve silme 3 EEKTRİKSEĞNTIR 3.1 Seviye problarının veya flatörün montajı 3.2 Farklıuygulamalar için elektriksel bağlantılar Seviye problarıveya flatör kontrolü ile su beslemesi asınç sensörü ve basınç tankıyoluyla basınç kontrolü ile su beslemesi Seviye probu veya flatör kontrolü ile drenaj uygulaması 4 TEMEİŞETİM 4.1 Manuel moda geçiş 4.2 Otomatik moda geçiş 4.3 ompa koruması 5 ROEM NEDENERİVE ÇÖZÜMYÖNTEMERİ

4 SORUMUUK Üretici firma, doğru birşekilde montajıyapılmayan, hatalı, zarar görmüş, modifiye edilmiş, bu kılavuzda belirtilenşartların/ortamların dışında çalışan kontrol panolarından sorumlu değildir. Üretici firma bu kılavuzdaki her türlü değişiklik hakkınısaklıtutar. Herhangi bir bildirim yapmadan kılavuzda değişiklik yapma hakkına sahiptir. 1 GİRİŞ u ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size ürünü kullandığınız her yerde büyük bir minnettarlıkla hizmet Iakıllıkontrol ünitesitv S01, 0.75KW-7.5KW (1H-10H) aralığındaki bir fazlısantrifuj pompaların veya direk kalkışlı3 fazlıderinkuyu pompalarının kontrolü ve korumasıamaçlıkullanılan kolay bir kullanıma sahip programlanabilir bir kontrol ünitesidir. TV S01 modeli bir çok uygulama için farklımodlara sahiptir.tv S01 akıllıkontrol ünitesi ile benzer ON/OFF kontrol üniteleri arasındaki en temel fark istenirse herhangi bir seviye elektroduna veya flatöre ihtiyaç duymamasıdır. Özel tasarımısayesindetv S01 kuru çalışmaya karşıherhangi bir seviye elektroduna veya flatöre ihtiyaç duymadan pompayıçok hassas birşekilde korur. 1.1 Uygulamalar TV S01 modeli bir pompanın çalıştırılmasıve kontrolünün söz konusu olduğu tüm durumlarda kullanıma uygun bir kontrol panosudur.. Tipik uygulamalar: -Müstakil evler -partman katları -Yazlık evler -Çiftlikler -Kuyular -Tarımsal sulamalar, seralar ve bahçeler -Yağmur suyu uygulamaları -Endüstriyel alanlar -is su tankları 1.2 Teknik parametreler ve özellikler Temel özellikler: Dahili fonskiyon anahtarı(sviç) Herhangi bir su besleme uygulamasında flatör veya seviye problarıile seviye kontrolü Herhangi bir su besleme uygulamasında basınç sensörü ile basınç kontrolü Drenaj uygulamasında flatör veya seviye problarıile seviye kontrolü Kuyuda herhangi bir flatör veya seviye probu kullanmaksızın pompayıkuru çalışmaya karşı korur. Otomatik / Manuel mod Dinamik D ekran pompanın mevcut durumu hakkında bilgi verir. Tek buton ile kalibrasyon ompanın sıvıseviye problarıveya basınç sensöründen gelen sinyallere göre durdurulup çalışıtırılması.1.

5 şağıdaki tablo TV-S01 in teknik parametrelerini gösterir. Temel Teknik Özellikler Kontrol karekteristiği Kontrol metodu Sıvıseviye kontrol karekteristiği asınç sensörü kontrol karekteristiği Temel Teknik ilgiler Çıkışgücü Çalışma Voltajı şırıyüklenmede kesme süresi Faz kaybında kesme süresi Kısa devrede kesme süresi şırı/yüksek voltajda kesme süresi Kuru çalışmada kesme süresi şırıyükte tekrar devreye girme süresi şırı/yüksek voltajda devreye girme süresi Kuru çalışmada tekrar devreye girme süresi şırıvoltaj değeri Düşük voltaj değeri Seviye bilgisinin iletilebileceği max mesafe Koruma fonksiyonları Temel Uygulama ilgileri Çalışma sıcaklığı Çalışma nem oranı Koruma sınıfı Çalışma pozisyonu ano boyutları( x W x H) ano ağırlığı(net) Çift sıvıseviye kontrolü asınç kontrolü Manuel / Oto Flatör ve seviye probları asınç anahtarı(n/k) ve basınç tankı KW (1-5.5H) ve KW (7.5-10H) 380V/50HZ Üç faz 5s-5dk 2s 0.1s 5s 6s 30dk 5dk 30dk 437 V 301 V 200m Kuru çalışma şırıyük ni voltaj yükselmesi Düşük voltaj Yüksek voltaj ompanın bloke olması Kısa devre % - 90%RH, damlama olmamalı I22 Dikey 16 x 8.2 x 22.8 cm 1.3kg.2.

6 .3. anahtarı

7 D ekrandakişekillerin anlamları Şekil nlam/tanım ompa konfigürasyon işaretidir. u işaret ekrana çıkarsa pano, parametre ayarlarımenüsündedir demektir. Zamanıgösteren işaret. u işaret çıktığızaman pano zamanla ilgili bir parametre ayar menüsündedir demektir. Örneğin pompanın toplam çalışma zamanıveya geri sayım vb V M S H ompa hata işaretidir. u işaret çıktığızaman pano oluşmuşbir hata hakkında bilgi veriyor demektir. Voltaj Dakika Saniye Saat kım 2 MONTJ 2.1 Şebeke ile pompa arasındaki elektriksel bağlantılar R S T U V W V M TEHİKE Elektrikşok riski Montajdan veya bakımdan öncetv S01 mutlakaşebekeden ayrılmalıdır ve en az 2 dk beklenilmelidir. Şebeke kesinlikle çıkışterminalleri olan UV W terminallerine bağlanılmamalıdır.!!! Kesinlikle pano içerisine bir metal veya iletken herhangi bir parça bırakılmamalıdır. ano ve motor güçlerinin uyumlu olduğuna emin olunmalıdır. Elektriksel ve hidrolik bağlantılar kesinlikle eğitimli teknik personel tarafından yapılmalıdır..4.

8 2.2 anahtar ayarı Kullanıcılar farklıuygulamalar için fonksiyon anahtarınıayarlayabilirler. anahtarını ayarlamadan önce,tv S01 mutlakaşebekeden ayrılmalıdır.yardan sonraşebeke bağlantısı yapılmalı, sisteme enerji verilmeli ve D ekranda ayarların uygun olup olmadığıkontrol edilmelidir..5.

9 2.3 arametre kalibrasyon ayarıve silinmesi ompa korumasının eksiksiz birşekilde yapılabilmesi için pompa ve pano montajından hemen sonra mutlaka parameter kalibrasyonu yapılmalıdır. arametre Kalibrasyonu - MODE tuşuna basılarak manuel moda geçirlir. ompanın çalışmadığından emin olunur. D ekran yandaki gibi olmalıdır. - STRTbutonuna basılarak pompanın çalışmasısağlanır.tüm değerlerin (Voltaj, akım vb) uygun olduğu kontrol edilmelidir. D ekran yandaki gibi olmalıdır. - HFIZbutonuna basılır.tv S01 Dİ sesi verir ve 20 den geri saymaya başlar. D ekran yandaki gibi olmalıdır. - ompanın çalışmasıdurdurulur. arametre kalibrasyonu tamamdır. D ekran yandaki gibi olmalıdır. TV S01 hazırdır. arametre kalibrasyonunun silinmesi Yeni bir pompa söz konusu ise veya pompa tamir edildiyse yeniden bir parametre kalibrasyonu gereklidir..6.

10 arametre kalibrasyonunun silinmesi - STOtuşuna basılıtutulur.tv S01 Di sesi yapınca serbest bırakılır. TV S01 fabrika ayarlarına döner. D ekran yandaki gibi olmalıdır. 3EEKTRİKSEĞNTI 3.1 Flatör / seviye probu montajı Seviye probu montajı Sinyal kablosu sinyal kablosu montaj standı sabitleyici prob kablosu Üst prob lt prob Ortak! Yıldırım tehlikesinin olduğu yerlerde, tankın veya kuyunun çok kirli olduğu durumlarda seviye problarının yerine flatör kullanımıönerilir. Flatör montajı Üst seviye (ON) lt seviye (OFF)! Eğer flatör 3 kablolu ise SİYH ve KHVERENGİkablolar kullanılmalıdır. Farklırenkler varsa multimetre ile aşağıdaki bilgilere göre doğru seçim yapılabilir : lt seviye: irşey okunamaz. OFF Üst seviye: ozitif değerler okunur ON! FTÖR KORI, SEVİYE RORININ KORI VEYSİNYKORI METORURİÇERİSİNDEN GEÇİRİMEMEİDİR. V VEYE ORUR KUNIMSI TVSİYE EDİİR..7.

11 3.2 Farklıuygulamalar için elektriksel bağlantılar ir su besleme uygulamasında flatör veya seviye problarıile seviye kontrolü "Hafıza" butonu anahtarı R S T E U V W Ortak lt prob Üst prob çekvalf Ortak lt prob Üst prob Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kuyusu) "Hafıza" butonu anahtarı R S T E U V W Çekvalf Üst prob Üst prob Ortak lt prob Ortak lt prob Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kuyusu).9.

12 "Hafıza" butonu anahtarı R S T E U V W Start çekvalf Stop Stop Start Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kuyusu) "Hafıza butonu Fonskiyon anahtarı R S T E U V W çekvalf Start Stop Stop Start Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kuyusu).9.

13 "Hafıza" butonu Fonskiyon anahtarı R S T E U V W çekvalf Üst prob lt prob Ortak Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kuyusu) "Hafıza" butonu anahtarı R S T E U V W çekvalf Üst prob lt prob Ortak Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kuyusu).10.

14 "Hafıza" butonu anahtarı R S T E U V W çekvalf Stop Start Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kuyusu) "Hafıza butonu anahtarı R S T E U V W cekvalf Stop Start Su tankı (Su kulesi) Su deposu (Su kulesi).11.

15 1). aşlatma durumu Üst su tankında seviye alt probun altında (flatör aşağıpozisyonda) veya su kuyusundaki seviye alt probun üzerinde (flatör yukarıpozisyonda) bu durumdatv-s01 pompayıçalıştırır. 2). Durdurma durumu Üst su tankında seviye üst proba ulaştıysa (flatör yukarıpozisyonda) veya su kuyusundaki seviye alt probun altındaysa (flatör aşağıpozisyonda)tv S01 pompayıdurdurur. 3). Seviye probunun veya flatörün olmadığıdurumlar TV-S01 kuru çalışmaya karşıgüvenilir bir koruma sağlar. Seviye problarının veya flatörün kullanılmadığıdurumlarda kullanıcılar nolu terminalleri kısa devre yapmalıdır. öylece problemler ve masraflar minimize edilir ve kuru çalışma korumasısağlanmışolur. 4). D ekrandaki mesajların ve grafiklerin anlamları Mesaj Tanım FU Flatör yukarı pozisyonda / tankta su seviyesi üst sınırda / Depoda su seviyesi üst sınırda. ompa çalışmayı durdurur; DEO DOU DRY RUN Kuyuda su seviyesi pompa emişinin altında; ompa çalışmayı durdurur. KURU ÇIŞM NO WTER Flatör aşağı pozisyonda / tankta su seviyesi alt sınırda / Depoda su seviyesi alt sınırda. ompa çalışmayı durdurur; SU YOK.12.

16 3.2.2 ir su besleme uygulamasında basınç anahtarıve basınç tankıile basınç kontrolü asınç "Hafıza" utonu nahtarı R S T U V W M "Hafıza" butonu nahtarı R S T U V W çek valf Su Kuyusu.13.

17 asınç "Hafıza" utonu nahtarı R S T U V W lt rob Ortak rob Ust rob çek valf Su Kuyusu "Hafıza" utonu nahtarı R S T U V W Çek Valf Ust rob lt rob Ortak rob Su Kuuyusu.14.

18 asınç "Hafıza" utonu nahtarı R S T U V W Start çek valf Stop Su Kuyusu "Hafıza" utonu nahtarı R S T U V W çek valf Start Stop Su Kuyusu.15.

19 1). aşlatma durumu asınç tankında veya hatta basınç yok, basınç anahtarıon durumunda ve su kuyusundaki sıvı seviyesi üst probun üzerinde (flatör yukarıpozisyonda TV S01 pompayıçalıştırır. 2). Durdurma asınç tankında veya hatta basınç fazla, basınç anahtarıoff durumunda,tv S01 pompayı durdurur. Not: asınç anahtarınormalde kapalıolmalıdır. bir başka deyişle basınç olmadığında basınç anahtarı: ON durumundadır. asınç istenilen değer ulaştığında basınç anahtarıoff pozisyonda olur. 3). Flatör veya seviye problarının olmadığıdurumlar TV S01 kuru çalışmaya karşıgüvenilir bir koruma sağlar. Seviye problarının veya flatörün olmadığı durumlarda kullanıcılar nolu terminalleri kısa devre yapmalıdırlar. öylece problemler ve masraflar minimize edilir ve kuru çalışma korumasısağlanmışolur. 4). D ekrandaki mesajların ve grafiklerin anlamları Mesaj Tanım FU Hidrofor seti üst basınca ulaştığında; SINÇ TM DRY RUN Kuyuda su seviyesi pompa emişinin altında; ompa çalışmayı durdurur. KURU ÇIŞM NO WTER Flatör aşağı pozisyonda / tankta su seviyesi alt sınırda / Depoda su seviyesi alt sınırda. ompa çalışmayı durdurur; SU YOK.16.

20 3.2.3 Drenaj uygulamasında flatör veya seviye problarıseviye kontrolü Hafıza" butonu nahtarı R S T U V W Su Taşkın robu check valve valve lt rob Ortak rob Ust rob Sump "Hafıza utonu nahtarı R S T U V W check valve valve Su Taşkın robu Ust rob lt rob Ortak rob Depo.17.

21 Hafıza" butonu nahtarı R S T U V W Start Start Stop check valve valve Stop Depo "Hafıza" utonu nahtarı R S T U V W check valve valve Start Stop Start Stop Depo.18.

22 1). aşlatma Tanktaki sıvıseviyesi üst proba ulaşmışdurumda (flatör yukarıpozisyonda),tv S01 pompayıçalıştırır. 2). Durdurma Tanktaki sıvıseviyesi alt probun altında (flatör aşağıpozisyonda),tv S01 pompayıdurdurur. 3). Taşkın alarmı ompa suyu tahliye ederken, sıvıseviyesi hala yükseliyor ve taşkın probuna ulaşıyorsa (flatör yukarı pozisyonda) bu durumdatv S01 taşkın alarmıverir önlem alınmasıiçin. 4). D ekrandaki mesajların ve işaretlerin anlamları Message Description FU Depoda su seviyesi üst proba ulaştığında (Flatör : Ust pozisyonda), ompa çalışmaya başlar; DRY RUN Depoda su seviyesi emişin altında. ompa durur. NO WTER Depoda su seviyesi alt probun altında (Flatör : şağı pozisyonda) OVER FOW Depoda su seviyesi Taşkın probuna ulaştığında (Flatör : Ust ozisyonda), Kontrol paneli taşkın alarmı verir..19.

23 4TEMEİŞETİM 4.1 Manuel moda geçiş MODE tuşuna basılarak manuel moda geçilir. Manuel modda STRTtuşuna basılarak pompa çalıştırılır, STOtuşuna basılarak pompa durdurulur. Note: Manuel moddatv S01 seviye problarından veya basınç anahtarından sinyal alınmaz. 4.2 Otomatik moda geçiş MODE tuşuna basılarak otomatik moda geçilir. Otomatik modda pompanın çalıştırılıp durdurulması seviye problarından veya basınç anahtarından gelen sinyallere göre olur. Note: Otomatik modda iken ve pompa çalışıyorken kullanıcıpompayıdurdurmak isterse öncelikle MODE tuşuna basılarak sistem manuel moda alınır ve sonrasında pompa durdurulur. Note: Otomatik modda ikenşebekede bir kesinti olur ve tekrar gelirsetv S01 10 saniye sayar ve sonrasında pompayıtekrar çalıştırır. Note: Şebekede kesinti olur ve tekrar gelirsetv S01 önceden hangi modda ise yine o modda kalır. 4.3 ompa koruması ompa çalışıyor iken eğer kuru çalışma, aşırıyük, düşük voltaj, yüksek voltaj vb hatalar olursa TV S01 derhal pompayıdurdurur ve otomatik birşekilde tümşartlarıyeniden kontrol eder. Ve bir gecikmeyle pompayıtekrar devreye alır.tv S01 anormal koşullar ortadan kalkana kadar pompayı çalıştırmaz. Eğer pompa bloke olmuşsa veya faz kaybımeydana gelmişse kullanıcımutlaka sistemi kontrol etmelidir..20.

24 6HTREHERİ Hata Mesajı Muhtemel Neden Çözüm flashing of UNDER V Düşük Voltaj Şebeke voltajınormalden düşük. ompa düşük voltaj korumasına alınmıştır. Şebeke voltaj değeriteşa bildirilmelidir. TV S01 her 5 dk da bir voltajın normal değerlerde olup olmadığını kontrol eder. flashing of OVER V Yüksek Voltaj Şebeke voltajınormalden yüksek. ompa yüksek voltaj korumasına alınmıştır. Şebeke voltaj değeriteşa bildirilmelidir. TV S01 her 5dk da bir voltajın normal değerlerde olup olmadığını kontrol eder. flashing of OVER OD şırı Yük Çekilen akım normalden fazladır. ompa aşırıyük korumasına alınmıştır. ompa fanısıkışmış/motor yatakları kırılmışolabilir. TV S01 her 30dk da bir akımın normal değerlerde olup olmadığını kontrol eder. ompa fanıve/veya yataklar kontrol edilmelidir. flashing of NO IR Kalibrasyon Yapılmamış arametre kalibrasyonu tamamlanmamıştır. arametre kalibrasyonu yapılmalıdır. flashing of DRY RUN Kuru Çalışma Kuyuda veya tankta normalden az su seviyesi söz konusudur. ompa kuru çalışma korumasına alınmıştır. TV S01 her 30dk da bir sıvı seviyesinin normal seviyeye gelip gelmediğini kontrol eder. flashing of STED loke Motor flashing of OEN HSE Faz Kaybı Çekilen akım nominal akımın 2 katına ulaşmıştır. Şebeke fazlarından biri kesilmiştir. anonun içinde kablolardan biri kopmuş veya motor kablolarından biri kesilmiştir. anoyu şebekeden ayır. ompayı tamir et veya yenisi ile değiştir. TEŞ a bilgi verilmelidir. roblemli kabloyu tesbit edip tamir et..21.

Kılavuzda kullanılan simgeler

Kılavuzda kullanılan simgeler Kılavuzda kullanılan simgeler Bu kılavuzda kullanılan imgeler aşağıdaki anlamlara gelmektedir:! Genel tehlike. Güvenlik kurallarına dikkat edilmez ise cihaz tamir edilemeyecekşekilde zarar görebilir. Yüksek

Detaylı

Kullanım Kılavuzu TVA-S01. Ver.1.1 AKILLI KONTROL ÜNİTESİ !!! 380 V 58 A. Kontrol ünitesi devreye alınırken. şebekeden ayrılmalıdır.

Kullanım Kılavuzu TVA-S01. Ver.1.1 AKILLI KONTROL ÜNİTESİ !!! 380 V 58 A. Kontrol ünitesi devreye alınırken. şebekeden ayrılmalıdır. Yetkili personel tarafından devreye alınmalıdır. Kontrol ünitesi yağmurdan ve çok yoğun nemli ortamlardan korunmalıdır. Kontrol ünitesi devreye alınırken şebekeden ayrılmalıdır. Kullanım Kılavuzu TV-S01

Detaylı

Kullanım Kılavuzu TOU-S01. Ver.1.1 EPC TOU-S01. www.kampa.com.tr

Kullanım Kılavuzu TOU-S01. Ver.1.1 EPC TOU-S01. www.kampa.com.tr EP www.kampa.com.tr Kılavuzda kullanılan simgeler u kılavuzda kullanılan imgeler aşağıdaki anlamlara gelmektedir:! Genel tehlike. Güvenlik kurallarına dikkat edilmez ise cihaz tamir edilemeyecek şekilde

Detaylı

AKILLI POMPA KONTROL ÜNİTESİ

AKILLI POMPA KONTROL ÜNİTESİ Kontrol ünitesi devreye alınırken şebekeden ayrılmalıdır. WATER WE WATER TAK Kontrol ünitesi yağmurdan ve çok yoğun nemli ortamlardan korunmalıdır. Yetkili personel tarafından devreye alınmalıdır. Kullanım

Detaylı

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı kontrol ünitesi, 0.75-7.5KW (1-10 HP) güç aralığındaki direk kalkışlı üç fazlı ikili derin kuyu pompalarının, hidrofor pompalarının ve drenaj pompalarının

Detaylı

Kullanım Kılavuzu TOU- S02. epc

Kullanım Kılavuzu TOU- S02. epc TOU- S02 epc TOU- S02 Kılavuzda kullanılan simgeler u kılavuzda kullanılan imgeler aşağıdaki anlamlara gelmektedir:! Genel tehlike. Güvenlik kurallarına dikkat edilmez ise cihaz tamir edilemeyecek şekilde

Detaylı

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!..

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!.. TOU 01 KULLANMA KLAVUZU EPC (Teknolojik deðiþiklikler nedeniyle deðiþiklik hakký saklýdýr. Üretici Firma deðiþiklikleri önceden haber verilmeksizin yapabilir.) Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE

Detaylı

Kullanım Kılavuzu TOU- S02. Ver.1.1 EPC TOU S-02.

Kullanım Kılavuzu TOU- S02. Ver.1.1 EPC TOU S-02. TOU- S02 EP TOU S-02 www.epcpanel.com Kılavuzda kullanılan simgeler u kılavuzda kullanılan imgeler aşağıdaki anlamlara gelmektedir:! Genel tehlike. Güvenlik kurallarına dikkat edilmez ise cihaz tamir edilemeyecek

Detaylı

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları LTB1 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER TOU 01 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

Ürün Görünümü ve Ölçüler

Ürün Görünümü ve Ölçüler Ürün Özellikleri Fonksiyon şalteri değişik uygulamalarda kullanılabilir. Seviye flatörlü,sıvı seviye elektrotlu sistemlerde uygulanır. Basınç şalterli ve genleşme tanklı Hidrofor sistemlerinde uygulanır.

Detaylı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız.

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. ÇALIŞTIRMA 1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. 3- Hidrofor emme hattındaki vanayı tamamen

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

SD-AY mA SEVİYE PROBU

SD-AY mA SEVİYE PROBU SD-AY420 4-20mA SEVİYE PROBU Vira Isı Endüstriyel Ürünler A.Ş. Metal İş Sanayi Sitesi 11. Blok No:37-39 İkitelli/İstanbul Tel: 0.212.549.57.70 Fax: 0.212.549.58.48 info@viravalf.com www.viravalf.com SD-AY420

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir pompa

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen,

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi Alarm Kitli EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

010 SİSTEMİ. TEKNOSİSTEM MÜHENDİSLİK - Gazcılar Cad. Anafarta Sok. No:1/A BURSA, Tel:(224)272 37 34 Faks:272 40 19

010 SİSTEMİ. TEKNOSİSTEM MÜHENDİSLİK - Gazcılar Cad. Anafarta Sok. No:1/A BURSA, Tel:(224)272 37 34 Faks:272 40 19 010 SİSTEMİ 1 VOLUMETRİK DAĞITICILAR US ve USM Serisi volumetrik yağlama blokları endirek yağlama için tasarlanmıştır. Pompa basıncının düşmesinden sonra yağlama bloklarına gönderilen yağ yaylar vasıtasıyla

Detaylı

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ OTOMATİK TASFE ŞALTELEİ Otomatik Transfer Şalterleri MAU Otomatik Transfer Şalterleri İçindekiler Genel Bilgi.... 71 Modüler Otomatik Transfer Şalteri (100A den 800A e kadar)... 73 İzleme & Kontrol...

Detaylı

LC3 ( Sıvı Seviye Kontrol Rölesi )

LC3 ( Sıvı Seviye Kontrol Rölesi ) L3 ( Sıvı Seviye Kontrol Rölesi ) L3 Rölesinin asit ir Şekilde Tanımlanması L3 sıvı seviyesini izleyen ve istenen seviyeyi kontrol altında tutmaya yarayan röledir. Hangi işlemler yapılır? Kontrol Tespit

Detaylı

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT :

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT : ÖNEMLİ NOT : 1.) Parametre ayarlarken dünya standartlarındaki oranlar kesinlikle artırılmamalıdır, eğer ihtiyaç duyuluyorsa motoru daha hassas korumak için düşürülebilir. 2.) Parametre ayarlarına girmeden

Detaylı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU OPKON OPTİK ELEKTRONİK KONTROL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Terazidere Mah.60.Yıl Cad.No:46 Kat:3 Bayrampaşa / İstanbul Tel:0212 501 48 63 Faks:0212 501 48

Detaylı

IDC101 Bağlantı Şeması

IDC101 Bağlantı Şeması IDC101 Bağlantı Şeması 1 Şubat 2018 IDC101 Kontrol Panosuna ait kullanım kitapçığı okunduktan sonra elektriksel bağlantıların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler bu dokümanda yer almaktadır. Her bir elektriksel

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU LTB1

KULLANIM KILAVUZU LTB1 LTB1 KULLANIM KILAVUZU LTB1 (Ürün Geliştirme Nenedi ile zaman zaman hizmet güncellenebilir. Üretici Firma Değişiklikleri önceden haber vermeksizin yapabilir.) CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN.!!

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük Hisense Inverter Ticari Seri Kaset ve Kanallı Tip Split Klima Arıza Kodları 1. Dış Ünite Hata Kodu Dış Ünite veya iç ünite durduğunda, kompressör durur. Dış ünite ekranında aşağıdaki kodu belirir. Hata

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MESAFE / POZİSYON ÖLÇME VE KONTROL CİHAZI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi:

Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi: Damlama Sulama Sistemi Otomasyon Kontrol Ünitesi: Silinmeyen hafıza ve otomatik sigorta gibi üstün özellikleri ile Turunç \ İnci kontrol üniteleri bahçenize yaptığınız yatırımı korumak üzere profesyonel

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Montaj...

Detaylı

Kullanım kılavuzu. testo 810

Kullanım kılavuzu. testo 810 Kullanım kılavuzu testo 810 2 Ürünün kullanılması testo kısa kullanım kılavuzu 810 1. Koruma kapağı: Durma pozisyonu 2. Kızılötesi sensör 3. Hava/sıcaklık sensörü 4. Ekran 5. Kontrol tuşları 6. Batarya

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ AKE.343.502

Detaylı

SK 3400 Oransal Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 3400 Oransal Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 3400 Oransal Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 3400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 6 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Montaj...

Detaylı

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU B603 - B603B SERİSİ FREKNS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLNM KILUZU İÇERİK Sayfa BĞLNTI E KULLNIM BİLGİLERİ... 1 1.0 Elektriksel bağlantılar... 1 1.1 na terminal... 1 1.2 Kontrol devresi bağlantıları... 1 2.0

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ Dijital Nem/Sıcaklık Ölçer TES-1360A KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Cihazı, güvenlik bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra kullanmaya başlayınız. 2. Cihazı sadece kullanım kılavuzunda belirtilen

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

SPEEDMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI

SPEEDMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI SPEEDMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI KONTROL PANELİ ÖZELLİKLERİ 1 5 2 6 7 3 8 4 1. LCD ekran çalışma esnasında basıncı gösterir. 2. Manual START / STOP butonları. (Otomatik modda etkisizdir). 3.

Detaylı

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka

Detaylı

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH

Gaz Dedektörü GSP1. Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu. SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH Grafik LED-göstergeli Gaz Dedektörü için Kullanıcı Kılavuzu Gaz Dedektörü GSP1 Kullanmadan önce kılavuzu okuyun! Tüm güvenlik talimatlarına uyun! Daha sonrası

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 610 Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 610 Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 610 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 610 Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 610 testo kısa kullanım kılavuzu 610 1. Koruma

Detaylı

BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 5000 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 4 4.1. Montaj...

Detaylı

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün: 1 2. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu

Detaylı

EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu

EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu 1. Taşıma Pompa, taşıma sapını veya taşıma deliklerini kullanarak dikkatlice kaldırılmalı ve tutulmalıdır. 2. Kullanımlar Pompa aşağıda belirtilen

Detaylı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. BKA 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası

Detaylı

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI https://www.facebook.com/kerimelektromotor H-01 / H-01 M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU GENEL ÖZELLİKLER H-01/H-01M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU Pompa sistemlerinin

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA AG SD-69 Doküman Y. No:1 Rev:1 Kılavuz Hakkında Bu kılavuz, Boxer 10-20 kva kullanıcıları için hazırlanmıştır. Yardımcı

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

1 Nem Kontrol Cihazı v3

1 Nem Kontrol Cihazı v3 NEM KONTROL CİHAZI v5.0 Nem Kontrol Cihazı v3.0 1 Nem Kontrol Cihazı v3 NEM Havada bulunan su buharı miktarına nem denir. Nem ölçümlerinde mutlak nem, bağıl nem ve spesifik nem hesaplanır. Mutlak nem birim

Detaylı

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

EAOM-3-HM-ALT EAOM-3-STP-ALT EAOM-3-HM-STP-ALT

EAOM-3-HM-ALT EAOM-3-STP-ALT EAOM-3-HM-STP-ALT , 7x7 DIN Boyut EAOM-3 Manuel Start ve Motor Korumalý Kontrol cihazlarý Kontak Anahtarlý, EAOM-3-ALT Kontak Anahtarlý ve Jeneratör Voltajýndan Aþýrý Hýz Algýlama, EAOM-3-MAG Kontak Anahtarlý ve Manyetik

Detaylı

L300P GÜÇ BAĞLANTISI BAĞLANTI TERMİNALLERİ

L300P GÜÇ BAĞLANTISI BAĞLANTI TERMİNALLERİ L3P HITACHI HIZ KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU L3P GÜÇ BAĞLANTISI KONTROL DEVRESİ TERMİNAL BAĞLANTISI BAĞLANTI TERMİNALLERİ Terminal Tanımı Açıklama Sembolü L1 L2 L3 Giriş fazları Şebeke gerilimi bağlanacak

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA 1ph/50Hz:10kW 3ph/50Hz:20kW 3ph/50Hz:43kW 1. Kapasite: Monofaze 10kW; trifaze 20/43kW. 2. Yüksek Verim; COP= 4 ( Dış Ortam Sıcaklığı: 20/15⁰C,

Detaylı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı 1. Özellikler 2* 16 karakter LCD ekran Enerji var / Çalışıyor / Genel Hata ledleri Özel aparatlarla motor üstü montaj imkanı 1 asıl + 3 yardımcı

Detaylı

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu (AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu AE-4 V1 gaz alarm panosunun montajı Şekil-1 deki bağlantı şemasına göre yapılmalıdır. Selenoid Valf () L N L N N L Siren () Kontaktör Kontaktör

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

Hydrokon Pompa Sistemleri İçin Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu

Hydrokon Pompa Sistemleri İçin Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Hydrokon Pompa Sistemleri İçin Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER Sayın Müşterimiz, Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu ürünü doğru bir şekilde kullanmak için, kullanmaya

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Sensör Bağlantı Şekilleri 3. Sensör Tipi Seçimi 4. Kontrol Metodunun PID Olarak Ayarlanması 5. Auto-Tuning Yapılması 6. Alarm Tipinin Değiştirilmesi

Detaylı

Termik higrometre. Kullanma kılavuzu - Türkçe. Versiyon 1.0

Termik higrometre. Kullanma kılavuzu - Türkçe. Versiyon 1.0 Termik higrometre Kullanma kılavuzu - Türkçe Versiyon 1.0 İçindekiler 1. İlk kullanımdan önce okuyun.......... A - 02 2. Ekran............................ A - 03 3. Kullanım.......................... A

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

SINAMICS G120 CU240B-2 ve CU240E-2 Kontrol Üniteleri Genel Tanımlar & Parametre Açıklamaları (V4.4)

SINAMICS G120 CU240B-2 ve CU240E-2 Kontrol Üniteleri Genel Tanımlar & Parametre Açıklamaları (V4.4) SINAMICS G120 CU240B-2 ve CU240E-2 Kontrol Üniteleri Genel Tanımlar & Parametre Açıklamaları (V4.4) Siemens Endüstri Sektörü Hareket Kontrol Sistemleri I DT MC Endüstri Sektörü / Hareket Kontrol Sistemleri

Detaylı

AKE KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU

AKE KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU AKE.324.006 KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU AKE.324.006 KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1-MİKA ETİKET 2-BAĞLANTI

Detaylı

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ.

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. Bu termostatı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu ısıtma kontrol cihazı, doğru kullanım

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN)

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) TANITIM Datakom DKG-175 DIN ray montajlı ve DC besleme gerektirmeyen bir transfer kontrol cihazıdır. Bu özelliğiyle transfer panolarına akü beslemesi

Detaylı

Dalgıç pompaların yukarıda belirtilen avantajlarından faydalanabilmek amacıyla aşağıdaki noktalara dikkat edilmesinde fayda vardır.

Dalgıç pompaların yukarıda belirtilen avantajlarından faydalanabilmek amacıyla aşağıdaki noktalara dikkat edilmesinde fayda vardır. TEMİZ SU DALGIÇ POMPLARI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Dalgıç pompalar genellikle su temini, sulama ve sprinkler sistemleri, yeraltı sularının seviyesinin kontrolü ve ısı pompası uygulamalarındaki temiz veya

Detaylı

ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ

ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ Uygulama : 03P ; Tek yada çift kademeli gaz veya sıvı yakıtla çalıģan yakıcılarda yarım, yada tam otomatik olarak yanma programı ve alev denetimi için tasarlanmıģtır. ġık

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda SM-988H DİJİTAL TERMOSTAT VERSİYON A1.0 Özellik SM-988H Termostat sıcak / soğuk çalışır, soğuk depolama ve muhafa odalarında,sıcak-soğuk yemek servis ekipmanlarında,su ısıtıcılarında, Ön panel su geçirmez

Detaylı