İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir."

Transkript

1 Sayın Yetkili ; Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak merdiven tipi dikey engelli platformlarımızı ve kuyusuz tip villa asansörlerimizi sizlerle paylaşmaktan onur duyarız. İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sistemlerimiz 3065 sayılı V.U.K nın 17/4-8 nci maddesine istinaden KDV'den muaf tutulmuştur. DEVAS ASANSÖR ailesi olarak sizlere özel çözümler üretip sunmaktan mutluluk duyarız.

2 Dar Alanlarda Geniş Çözümler HYD-A ENGELLİ PLATFORMU Okul, Camii, Otel, Rehabilitasyon Merkezleri, Mağazalar ve 180 cm den küçük yükseltilerin olduğu her yerde kullanılabilmektedir. İç mekan ve dış mekanda rahatlıkla uygulanabilen HYD-A engelli platformu, AISI 304 Kalite paslanmaz krom kaplamasıyla nem, yağmur, kar ve rutubetten etkilenmemektedir. Tahrik Tipi...: Hidrolik Max. Kapasite...: 300 kğ Max. Seyir...: 1800 Hız...: 0,15 m/sn Çalışma Prensibi.: 1:1 / 2:1 Kapı ebatı...: 900x800 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi...: 250 Platform iç ölçü...: 900x1200 (genişlik x derinlik) Platform dış ölçü..: 1350 x 1250 (genişlik x derinlil) Güç Kaynağı...: 220 / 380 volt Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 12 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için braille alfabeli buton, acces kumanda modülü, geri düşmeyi engelleyen otomatik rampa veya istege baglı otomatik bariyer ile 2006/42 EC makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

3 Kısa Sürede Ekonomik Çözümler Üretir HYD-B ENGELLİ PLATFORMU Okul, Camii, Otel, Rehabilitasyon Merkezleri, Mağazalar ve kurulum alanı dar olan her yerde kullanılabilmektedir. Düsük maliyeti ve az yer kaplaması sebebiyle müsterilerimizin en çok tercih ettigi üründür. Iç mekan ve dış mekanda rahatlıkla uygulanabilen HYD-B engelli platformu, AISI 304 Kalite paslanmaz krom kaplamasıyla nem, yağmur, kar ve rutubetten etkilenmez. Hidrolik olması sebebiyle sessiz çalışır. Tahrik Tipi...: Hidrolik Max. Kapasite...: 250 kg Max. Seyir...: 4500 Hız...: 0,15 m/sn Kapı ebatı...: 900x800 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi...: 0 Platform iç ölçü...: 1000x1200 (genişlik x derinlik) Platform dış ölçü..: 1250 x 1250 (genişlik x derinlil) Güç Kaynağı...: 220 / 380 volt Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 12 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için braille alfabeli buton, acces kumanda modülü, kabin altı 5 nokta hassas swich, geri düşmeyi engelleyen otomatik rampa veya istege baglı otomatik bariyer ile 2006/42 EC makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

4 Size Özel Estetik Tasarımlar HYD-PLUS VİLLA ASANSÖRÜ Villa, ev, otel, alıs-veris merkezi ve asansör için hazırlanmıs bir kuyusu bulunmayan, sonradan asansör yapılması gereken her yerde kullanılabilecek A sınıfı asansördür. Genellikle 3 duraga kadar olan yerlerde güvenlikle kullanılan HYD-PLUS villa asansörü, uygulandıgı yapıya estetik ve zengin bir görünüm saglar. Kisiye veya yapıya özel tasarımları ve üstün konforu ile kullanıcıları tarafından her zaman tam not almıs olan bu ürün fiyatıyla da sasırtmayı basarmıstır. Tahrik Tipi...: Hidrolik Max. Kapasite...: 630 kğ Max. Seyir...: 9000 Hız...: 0,15-1,00 m/sn Kapı ebatı...: 900x2000 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi...: 170 Platform iç ölçü...: İstege özel Platform dış ölçü..: İstege özel Güç Kaynağı...: 220 / 380 volt Yumusak Kalkıs ve durus, Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 24 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için braille alfabeli buton, kabin altı 5 nokta hassas swich, otomatik kat ve kabin kapısı ile EN 81-2 ve 98/37 makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

5 Gözünüz Arkada Kalmasın HYD-BK ENGELLİ PLATFORMU Üst geçitler, Villa, ev, otel, alıs-veris merkezi ve asansör için hazırlanmıs bir kuyusu bulunmayan, sonradan asansör yapılması gereken her yerde kullanılabilecek sık tasarıma sahip bir engelli platformudur. Genellikle 3 duraga kadar olan yerlerde güvenlikle kullanılan HYD-BK engelli platformu, uygulandıgı yapıya estetik ve zengin bir görünüm saglar. Iç mekan ve dış mekanda rahatlıkla uygulanabilen HYD-BK engelli platformu, Elektrostatik boyalı sac, lamine cam veya alüminyum kompozit kaplamasıyla nem, yağmur, kar ve rutubetten etkilenmez. Hidrolik olması sebebiyle sessiz çalışır. Tahrik Tipi...: Hidrolik Max. Kapasite...: 400 kğ Max. Seyir...: 9000 Hız...: 0,15 m/sn Kapı ebatı...: 900x2000 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi...: 170 Platform iç ölçü...: 1000x1200 Platform dış ölçü..: 1500x1500 Güç Kaynağı...: 220 / 380 volt Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 24 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için braille alfabeli buton, ile 98/37 makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

6 Büyük Engeller İçin Büyük Fikirler HYD-AR ARABA ASANSÖRÜ Özel servisler, otoparklar, fabrikalar için özel tasarlanmıs olan HYD-AR araba asansörü, az yer kaplar, çok is yapar. Kuyu çukuru esilemeyen yerlerde ''L'' tipi platformları ile minumum yer kaplar. Bakım gerektirmeyen yataklama sistemi ile parça asınmaları ve bakım maliyeti sorununu ortadan kaldırmıstır. Tahrik Tipi...: Hidrolik / Motorlu Max. Kapasite...: 4000 kğ Max. Seyir...: 9000 Hız...: 0,15 - m/sn Kapı ebatı...:2200x2500 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi...:250 Platform iç ölçü...:2500x5200 Platform dış ölçü..:3000x5250 Güç Kaynağı...: 380 volt Yumusak Kalkıs ve durus, Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 24 V kumanda paneli, acil stop, opsiyonel uzaktan kumanda, otomatik kat ve kabin kapısı ile 98/37 makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

7 Dünyanın Yükü Bizim Omuzlarımızda HYD-YK ENDÜSTRİYEL YÜK ASANSÖRÜ HYD-YK endüstriyel yük asansörleri, fabrikalar, fırınlar, depolar, toptancılar vb. işletmeler için özel olarak tasarlanıp üretilen, düşük maliyetli asansör tipidir. Sistemlerimiz kurumun kullanımına en uygun şekilde tasarlanır ve imalata alınır. Uzman ekiplerimiz tarafından yerinde montajı yapılan bu ürünler, ağır tonaj yük kaldırmak için en uygun asansör tipidir. Tahrik Tipi...: Hidrolik / Motorlu Max. Kapasite...: 4000 kğ Max. Seyir...: 9000 Hız...: 0,15 - m/sn Kapı ebatı...:2200x2500 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi...:250 Platform iç ölçü...:2500x5200 Platform dış ölçü..:3000x5250 Güç Kaynağı...: 380 volt Yumusak Kalkıs ve durus, Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 24 V kumanda paneli, acil stop, opsiyonel uzaktan kumanda, otomatik kat ve kabin kapısı ile 98/37 makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

8 SIPARIS FORMU Tarih :.../.../... FİRMA BİLGİLERİ ŞANTİYE BİLGİLERİ FİRMA ADI... PROJE ADI... FİRMA ADRESİ... PROJE ADRESİ TEL...FAX... TEL...FAX... MAİL... MAİL... YETKİLİ... YETKİLİ... PROJE BİLGİLERİ PROJE TÜRÜ MODEL DURAKLARA GÖRE KAPI AÇILMA DURUMLARI KONUT... HYD-A... OKUL... HYD-B DURAK 2. DURAK FABRİKA... HYD-PLUS... A A KAMU... HYD-BK... OTEL... HYD-AR... DİĞER... HYD-YK... D B D B KULLANIM ALANI İÇ MEKAN... DIŞ MEKAN... C C 3. DURAK 4. DURAK YERLEŞİM YERİ ÖZELLİKLERİ A A GENİŞLİK... DERİNLİK... SON KAT D B D B YÜKSEKLİĞİ... SEYİR MESA... DURAK C C SAYISI... KAPI SAYISI... KUYU DİBİ MESAFESİ... KAPLAMA SAC CAM KROM KOMPOZİT KAPI TİPİ MANUEL OTOMATİK OTOMATİK KURTARMA VAR VAR YOK KARTLI GİRİŞ YOK UZAKTAN KUMANDA VAR YOK

9

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI www.devas.com.tr Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın, gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA 1996 yılında kurulan firmamız, başarılı geçmişiyle Türkiye nin önde gelen

Detaylı

eco Birlikte Yükseliyoruz

eco Birlikte Yükseliyoruz www.asansor.com YOLCU ASANSÖRLERİ RAL Boyalı 1.5 mm SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 ECL-001 ECL-002 Dekoratif PVC KABİN İÇİ AYNA ŞEKLİ Yarım Boy MOZAİK PVC DERETAŞI PVC ECL-003 ECL-004

Detaylı

21.yıl. www.poltime.com.tr

21.yıl. www.poltime.com.tr 21.yıl www.poltime.com.tr FABRİKA Fevzi Çakmak Mahallesi Konsan Organize Sanayi Sitesi 10726. Sokak No:29 Karatay / KONYA / TÜRKİYE Tel: +90 332 346 09 02 Fax: +90 332 346 09 04 E-mail: info@poltime.com.tr

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

Villa Asansörleri & Engelli Platformları

Villa Asansörleri & Engelli Platformları Villa Asansörleri & Engelli Platformları YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTEN ÇÖZÜMLER Herkes İçin Tasarım ilkesi, işyerlerine, kültürel tesislere ve kamu taşımacılığına daha iyi erişim, engelli bireylerin entegrasyonu

Detaylı

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU KUYU MEVCUT ISE KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; KILIT YUVASI RAYLAR KARSIDA ISE; KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; RAYLAR YANDA ISE; STANDART

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Asansör Sempozyumu 2012 // İzmir 13 GENEL HERKES İÇİN ERİŞİM Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Çeviri: Stefanos PARİZYANOS // Kleemann Asansör

Detaylı

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR KLEEMANN ÇÖZÜMLERİ KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ Komple Hidrolik/Mekanik makine daireli asansörler Arion Hydro MRL (Hidrolik makine dairesiz asansör) Atlas Traction

Detaylı

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not -

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not - BOYUT TABLOLARI Boyut tabloları asansör kuyu ebatları hakkında genel bilgi vermek içindir. Daha farklı kuyu ölçülerine de ve daha farklı tiplerde de asansör yapılmaktadır. Ancak beyan yüküne göre minimum

Detaylı

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz GAYE ASANSÖR 1980 li yıllarda münferit olarak asansör sektöründe faaliyet gösterirken, 1990 yılında teknik ve ekonomik güçlerin birleşmesiyle GAYE

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ www.zaferli.com ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ @ info@zaferli.com MAKASLI YÜK PLATFORMLARI TEK MAKASLI PLATFORM MAKASLI YÜK PLATFORMLARI

Detaylı

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm.

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm. AV163 Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 serisi villalar için en ideal çözüm.. Özellikler Kapasite Hız Motor Kumanda Traf ik Seyir Kapı 320-480kg, 4-6 kişi 0,4-0,63m/s Dişlisiz,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri. ÜRÜN KATALOĞU

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri.  ÜRÜN KATALOĞU Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri www.nisaelevator.com ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NİSA Asansör 1998 yılından beridir, Asansör sektöründe hizmet veren, asansör ve ekipmanları imalatında, sektöründe

Detaylı

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri Association of Manufacturers ENI Vakum Asansörleri ENI Hakkında 2005 yılında İspanya'da faaliyetlerine başlayan Elevadores Neumaticos Ibericos (ENI); asansörde yeni bir konsept olan vakum asansörlerinin

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com 1993 ten bugüne Firmamız 1993 ten beri Asansör sektöründe faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan bu güne kadar sektörün yeniliklerini siz değerli kullanıcıların

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR

DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR DÜZCE ASANSÖR ASANSÖR İMALAT/ MONTAJ / YEDEK PARÇA www.duzceasansor.com DÜZCEDE KALİTE DENİNCE AKLA DÜZCE ASANSÖR GELİR Hayatınızı geçireceğiniz mekanları en kaliteli ve en son teknoloji ürünlerle düzenleyelim!

Detaylı

Hava Perdeleri 2010.1

Hava Perdeleri 2010.1 Hava Perdeleri 2010.1 en kaliteli ve en iyi fiyatlı ne varsa hepsi bir arada burada... Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler

Detaylı

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS PROFİL Kuruluş 1994 Merkez Ofis Üretim Temsilcilikler İSTANBUL / TÜRKİYE OTOMATİK ve MANUEL DÖNER KAPILAR DÜZ KAYAR FOTOSELLİ KAPILAR DAİRESEL

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri www.dkymetal.com HAKKIMIZDA DKY Yapı 2006 yılında kurulmuş olup, faaliyette bulunduğu sektörde en iyisi olmayı, kusursuz hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu ΣΕΛΙ Α 4.1 - - 1-4. VALF BLOĞU 4.1 Genel Asansör kabinin istenilen hareketleri gerçekleştirmesi için gerekli tüm parçaları bulunduran yekpare bir bloktur. Kısaca : Pompanın normal çalışma basıncını çok

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS.

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS. LIFT Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS www.energylift.com.tr Elle Çekmeli Makaslı Platform Hand Screwed Scissor Platform Çalıșma Yüksekliği Kalkık İnik Platform Ebatları Makine Genișliği Kapalı Makine

Detaylı

Sub-Vil Zarif bir yer altı sistemi

Sub-Vil Zarif bir yer altı sistemi Villiger Entsorgungssysteme AG Sub-Vil Zarif bir yer altı sistemi The future of waste disposal systems Esnek Modüler Sistem Sub-Vil yer altı sistemi dört bileşenden oluşur: 01 02 03 04 01 Çerçeveli Beton

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ

YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Sayı: 16 YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ 2014 GENEL HÜKÜMLER VE AÇIKLAMALAR 1- fiyatlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığının

Detaylı

AV ArVına. freight. AV159 Serisi ile Sınıf atlamaya HAZIR mısınız? Yükünüzü rahatlıkla ulaştırın. Asansör için yenilikler

AV ArVına. freight. AV159 Serisi ile Sınıf atlamaya HAZIR mısınız? Yükünüzü rahatlıkla ulaştırın. Asansör için yenilikler AV159 Yükünüzü rahatlıkla ulaştırın. AV159 Serisi ile Sınıf atlamaya HAZIR mısınız?. Asansör için yenilikler 0216-706-0883 www.arvina.com.tr Özellikler Kapasite Hız Çekiş Kumanda Traf ik Seyir Kapı 630-5000kg

Detaylı

AV ArVına. service

AV ArVına. service AV171 Restoran ve diğer ufak çaplı malzemelerin taşındığı alanlarda, sizlere yardımcı bir asansör arıyorsanız, AV171 tam da aradığınız bir ürün.. Asansör için yenilikler 0216-706-0883 www.arvina.com.tr

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Teknik Özellikler Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

RollMatic sarmal kepenk sistemi

RollMatic sarmal kepenk sistemi RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için.ok uygun kompakt yapı tipi Tatmin edici teknoloji Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt yapı tipi Montaj yüksekliği

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir.

Detaylı

2000 SWS EĞIMLI ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR

2000 SWS EĞIMLI ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR EĞIMLI ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO KONUT ADAPTA CARGO

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

Hep ileriye daha ileriye...

Hep ileriye daha ileriye... Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız destekle ilk defa 1974 yılında;

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 Asma Klozet İçin Duvar Önü Hızlı Montaj Set-Block Sistem 5 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost GÖMME REZERVUARlar Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost özellikleriyle öne çıkıyor. Feel Ön Paneller

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı

Hep ileriye daha ileriye...

Hep ileriye daha ileriye... Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız destekle ilk defa 1974 yılında;

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

FİRMA TANITIMIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite

FİRMA TANITIMIMIZ. Star Maksimum Güvenlik ve Kalite FİRMA TANITIMIMIZ 29. Yılımız Firmamız tamamen yerli sermayeli olarak 1985 yılında kuruldu ve kurulduğu günden bugüne aralıksız olarak Asansör Sektöründe; imalat, montaj ve servis alanlarında; müşteri

Detaylı

GÖMME REZERVUAR FİYAT LİSTESİ 2015/2

GÖMME REZERVUAR FİYAT LİSTESİ 2015/2 GÖMME REZERVUAR FİYAT Sİ 2015/2 Sirküler No: S1580002 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 2 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 2 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın Teknik Katalog İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın uygulanabilir. RAY 2mm; 1 m/kg Ağırlık; 4.6 100

Detaylı

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 HAVA PERDELERİ Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler Hava Perdesi Nedir?

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

Tel: Faks: Yürürlük Tarihi: Revizyon No: 07 Sayfa: 1/2

Tel: Faks: Yürürlük Tarihi: Revizyon No: 07 Sayfa: 1/2 İLGİLİ İDARENİN ADI ASANSÖR KİMLİK NUMARASI RAPOR NO / RAPOR REVİZYON NO PERİYODİK KONTROL TARİHİ T.C PENDİK BELEDİYESİ 104133434/01 KİE1.705.0.AS10516 31.05.2016 24 HAZİRAN 2015 tarih ve 29396 sayılı

Detaylı

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI Fiat Autonomy, bedensel engellilere özel donanımlarla her ihtiyaca çözüm üretir, yolda hareket özgürlüğü sunar. Autonomy programı kapsamındaki Fiat modellerinden

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

www.akopark.com Otopark sorununa Akopark çözümü

www.akopark.com Otopark sorununa Akopark çözümü Otopark sorununa Akopark çözümü 1 Akopark hakkında Dünyada ve ülkemizde, büyük kent merkezlerinde sürekli artan nüfusla orantılı olarak çoğalan araç sayısı, günden güne otopark sorunlarını arttırmakta

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM DTB-MP SERİSİ MARINE BOYLER GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM GENEL ÖZELLİKLER Farklı Montaj seçenekleri: 30 50 80 100 litre kapasite (30 80) C skalalı ayarlanabilir

Detaylı

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır.

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. ASANSÖR YAPTIRILIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Planlama Aşamasında : - Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. - Asansör avan projesi tercihen

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

2000 B-HR YÜKSEK BINA ASANSÖRLERI IÇIN KAPILAR.

2000 B-HR YÜKSEK BINA ASANSÖRLERI IÇIN KAPILAR. 2000 B-HR YÜKSEK BINA ASANSÖRLERI IÇIN KAPILAR www.wittur.com 2000 B-HR Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR DESTİNASYONLAR ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER

Detaylı

2000 B ÇOK AMAÇLI KAPILAR.

2000 B ÇOK AMAÇLI KAPILAR. ÇOK AMAÇLI KAPILAR www.wittur.com Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO KONUT 2000 B

Detaylı

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr SSANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr SANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr Bizim İçin Önemli Olan; Bilimsel, güvenilir, hızlı ve esnek yapısıyla; yerli ve yabancı partnerleri tarafından öncelikle tercih

Detaylı

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018 Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018 2018 Fiberglass Havuz "Fiberglass" olarak isimlendirilen bu kompozit madde, camelyaf olarak bilinen cam lifleriyle polyester maddesinin ve diğer katkı

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ FOTOSELLİ KAYAR KAPILAR HER ÖZELLİĞİ FARK YARATIR.. Otomatik Düz Kayar Kapılarımız, sınıfının en az enerji tüketimi A++ özelliğine sahiptir. Bununla beraber: %100 yoğun kullanıma

Detaylı

ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır

ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. 2 2018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

KATALOG 2014 www.egekonteyner.net www.egekabin.net

KATALOG 2014 www.egekonteyner.net www.egekabin.net KATALOG 2014 GÜVENİN, SAĞLAMLIĞIN VE KALİTENİN BULUŞTUĞU NOKTA... MİSYON Firmamız müşterilerimizin talepleri doğrultusunda projelendirme, dizayn ve yenilikçi ürünler sunmayı amaçlamaktadır. Gelişmekte

Detaylı

DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67

DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67 DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67 Enti Mühendislik, uzman mühendis ve çalışan kadrosu ile müşterilerin isteği

Detaylı

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN

HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN R 3 HAYATTA ÖNEM VERDİĞİNİZ HERŞEYİN KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ŞEHİR OTOMASYONU EV OTOMASYONU Biz kendimize hep şu soruyu soruyoruz; İnsanların konfor ve güvenliğini aynı anda nasıl

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı