KEMER YÖRESİ TANITIM VAKFI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KEMER YÖRESİ TANITIM VAKFI"

Transkript

1

2 KEMER YÖRESİ TANITIM VAKFI

3 KETAV 1994 Yılı Ekim ayında 19 Bölge Yatırımcısının bir araya gelmesiyle kurularak tüzel kişilik kazanmış olan KETAV sekiz yıldır bölgeye Uluslararası tanıtma anlamında hizmet vermektedir. Turizm Bakanlığının desteği ve yardımlarıyla kurulan Vakıf kemer bölgesine hizmet vermektedir. Antalya Valiliği, Kemer Kaymakamlığı, Kemer ve belde belediyelerin de üyesi olduğu KETAV Yerel Yönetimlerle de ortak çalışmalar gerçekleştirmektedir. Turizmde Yöresel Tanıtıma geçmek küçük kentlerin sorunlarına daha boyutlu yaklaşmak sonucunu doğurur ki bu, devletin yerel birimlerinin veya yöre halkının yapmakta geciktiği işlerin hızlandırılıp gerçekleşmesini sağlar. Bu tür düşünceye sahip Turistik İşletmeler ve Yerel Yönetimlerin bir araya gelip örgütlenerek kendi yörelerinin tanıtımında doğrudan ekonomik ve yönetsel sorumlulukları çerçevesinde KETAV kurulmuştur. Bölgede Turizm İşletmecisi olan 13 Kurucu ve 17 Mütevelli üyesi bulunmaktadır. Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Türkiye'de ilk kez bölgesini en iyi şekilde tanıtmak ve Kemer imajının Marka olarak akıllarda yer almasını sağlamak ilkesinden hareketle bugüne kadar çeşitli faaliyetleri organize etmiş ve mali imkanları nispetinde geniş ölçekli tanıtımlar gerçekleştirmiştir.

4 MODA FOTOĞRAF YARIŞMASI

5 SU ALTI MODA FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA AKIŞI : 2015 yılında 14.sü düzenlenen Kemer Sualtı günlerine, yeni dahil edilen sualtı moda fotoğraf yarışması kategorisinde, 1 yada 2 firmadan temin edilen 20 kıyafet ile, 2 yada 4 model kullanılarak, 20 yarışmacı için birer kıyafetten oluşan sualtı sahnesi oluşturulur. Yarışma tespit edilen 2 ayrı su altı platosunda 4-5 Metre derinlikte gerçekleştirilir. Uygun ağırlıklarla birlikte kıyafetleri ve makyajları hazırlanan modeller su altı platolarına indirilir. Yardımcı dalgıçlar tarafından hava almaları ve kıyafetlerinin çekime uygunluğu sağlanır. Önceden belirlenen pozlar doğrultusunda yarışmacıya 10 kere 30 sn süre ile fotoğraf çekme imkanı sağlanır. Fotoğraflar ilk çekildiği Raw hali ile birlikte, istenilirse Ps benzeri programlar aracılığı ile manipüle edilerek ham ve düzenlenmiş şekli ile birlikte, organizasyon komitesine teslim edilir. Moda fotoğrafçıları tarafından değerlendirilen fotoğraflardan, birinci seçilen fotoğrafçıya 3000 TL değerinde ekipman desteği sağlanır.

6 GEREKSİNİMLER : ORGANİZASYON KOMİTESİ TARAFINDAN KARŞILANACAKLAR 10 Kişi için 5 double odada 2 gün konaklama 20 Yarışmacı ve koordinasyonunun sağlanması Kulis makyaj vb çalışmalar için yüzeyde tekne vb destek Dalış alanlarının tespiti 2 plato için 8 deneyimli dalgıç Yarışmacılardan alınacak muvafakatname SPONSOR TARAFINDAN KARŞILANACAKLAR 10 Kişi için Uçuş Şehir içi transferler Model bütçeleri Kıyafetler ve aksesuarlar Saç makyaj Birinci için ödül

7 SPONSOR FİRMAYA SUNULACAK İMKANLAR : Tüm fotoğrafların sınırsız kullanım hakkı Baskılı tüm mecralarda sponsorlar arasında yer alma Ödül töreni esnasında plaket Fuar standlarında sponsor firmalar arasında yer alma Sponsor firma ile yarışma esnasında 3 dk lık röportaj Moda fotoğraf yarışması jüri komitesinde bulunma Organizasyonla ilgili 15 dklık akış videosu Seçilen 20 fotoğrafın baskı size ında retouchlanarak teslim edilmesi Sosyal medya için fotoğraflar ve videoların uygun ölçülerde teslim edilmesi

8 KATEGORİLER

9 1. NEVİN HASSAN SUALTI MODA FOTOĞRAF YARIŞMASI : 1913 yılında doğan Hassan, kürek sporuna Galatasaray Lisesi'nde öğrenci iken (1929) başladı. İlk müsabakasında devrinin iki büyük şampiyonu olan Eftal Nogan ile Selahattin'i geçerek İstanbul şampiyonu oldu. Galatasaray yüzme takımında yer alan Nevin Hassan, 1935 yılında tahsili için gittiği Almanya da da kürek sporuyla ilgilendi ve başarılar kazandı. Yurda dönüşte antrenör olarak Galatasaray'da kürek hayatına devam etti. Milli ve şampiyon bayan yüzücü Selma Hassan'ın babası olan Nevin Hassan, 1954 yılında öldü. Bu kategori, verilen süre dahilinde, belirlenen dalış alanında profesyonel fotoğraf makinası ve aydınlatma ekipmanları kullanılarak gerçekleştirilir. Bu kategori moda fotoğrafçıları tarafından su üstünde denetlenecektir. Her türlü objektif ve filtre kullanımı serbestir. Negatif film kullanilamaz. Bellek kartlarıyla ilgili bir sınırlama yoktur. GEÇMİŞ YILLARDA DERECE ALAN FOTOĞRAFÇILARDA BU KATEGORİYE KATILABİLİRLER.

10 1. (YADA) NAİME SULTAN SUALTI MODA FOTOĞRAF YARIŞMASI : 1499 yılında Fransa Kralı XII. Louis, Brittany Düşesi Anne ile evlenmişti. Düşes Anne, düğünde beyaz giydiği kayıtlara geçmiş ilk gelindi. II. Abdülhamid de Avrupa da katıldığı bir düğünde gördü gelinin beyaz giydiğini. II. Abdülhamid in kızı Naime Sultan, 1898 de Gazi Osman Paşa nın oğlu Kemalettin Paşa ile evlenirken babasının önerisiyle beyaz gelinlik giydi. Böylece Osmanlı da beyaz gelinlik giyen ilk kadın oldu. Gelinliğini ise Padişah ın ve tüm Osmanlı nın modacısı Jean Botter yaptı. O güne kadar işlemeli, nakışlı ve genelde kırmızı renkli gelinlikler giyiliyordu. Böylece beyaz gelinlik önce Yıldız Saray ına sonra halkın yaşamına girdi. Bütün genç kızlar bu saray modasını takip etti. Bu kategori, verilen süre dahilinde, belirlenen dalış alanında profesyonel fotoğraf makinası ve aydınlatma ekipmanları kullanılarak gerçekleştirilir. Bu kategori sualtı moda fotoğrafçıları tarafından su üstünde denetlenecektir. Her türlü objektif ve filtre kullanımı serbestir. Negatif film kullanilamaz. Bellek kartlarıyla ilgili bir sınırlama yoktur. GEÇMİŞ YILLARDA DERECE ALAN FOTOĞRAFÇILARDA BU KATEGORİYE KATILABİLİRLER.

11 2. NURDOĞAN ÖZKAYA SUALTI DOĞA FOTOĞRAF YARIŞMASI : Nurdoğan Özkaya, ülkemizin ilk balıkadamlarından ve sualtı fotoğrafçılarından biridir yılında aramızdan ayrılan Özkaya, yaşamını sualtı fotoğrafcılığına ve Marmara denizinin derinliklerinde yaşayan güzelliklere adayan bir mimar ve örnek bir balıkadamdır. Bu kategori, verilen süre dahilinde, belirlenen dalış alanında her tip fotoğraf makinası kullanılarak gerçekleştirilir. Her türlü objektif ve filtre kullanımı serbesttir. Negatif film kullanilabilir. Bellek kartlarıyla ilgili bir sınırlama yoktur.

12 3. NURDOĞAN ÖZKAYA SUALTI DOĞA FOTOĞRAF YARIŞMASI, USTALAR KATEGORISI : Bu kategori, verilen süre dahilinde, belirlenen dalış alanında her tip fotoğraf makinası kullanılarak gerçekleştirilebilir. Bu yarışmada her türlü objektif ve filtre kullanımı serbesttir. Negatif film kullanılabilir. Bellek kartlarıyla ilgili bir sınırlama yoktur. Bu kategoriye katılacak yarışmacıların seçimi juri tarafından değerlendirilecektir. GEÇMİŞ YILLARDA DERECE ALAN BÜTÜN FOTOĞRAFÇILAR BU KATEGORİYE KATILABİLİRLER.

13 4. EMRE OMUR SUALTI VİDEO GÖRÜNTÜLEME YARIŞMASI : Emre Omur ülkemizde sualtı fotoğraf ve video görüntüleme konusunda ilk balıkadamlardan biridir. Dünyanın bir çok ülkesinin derinliklerinde dolaşarak çektiği görüntüleri yerli ve yabancı medya kuruluşlarında sualtı severlere yansıtan Omur, araştırmacı ruhu ve kişiliğiyle genç dalıcılara örnek olacak yüksek niteliklere sahiptir. Bu kategori, verilen süre dahilinde, belirlenen dalış alanında dijital formatta her türlü video kamera kullanılarak gerçekleştirilir. Video dalında teknik kısıtlama yoktur.

14 5. JALE İNAN SUALTI ARKEOLOJİ FOTOĞRAF YARIŞMASI : Cumhuriyet döneminin ilk arkeologlarından biri olan Prof. Dr. Jale İnan 1914 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Atatürk tarafından yurt dışına eğitim amacıyla yollanan İnan, Side ve Perge kazılarını yönetmiş, yüzlerce Türk arkeoloğunu yetiştirmiştir. Antalya ve Side Müzeleri'nin kuruluşunda da emeği geçen İnan, 2001 yılı Şubat ayında aramızdan ayrılmıştır. Kitaplarını bağışladığı Antalya Müzesi - Jale İnan kütüphanesinde bugün yüzlerce arkeoloji öğrencisi ve araştırmacı onun izinden gitmektedir. Bu kategori, verilen süre dahilinde, belirlenen dalış alanında her tip fotoğraf makinası kullanılarak gerçekleştirilir. Görüntüsü alınacak objelerin arkeolojik özellikte olması değerlendirme anındaki ana kriterdir. Görüntüleme sırasında esere dokunmak, yerini değiştirmek gibi davranışlar öncelikli diskalifiye nedenidir. Bu kategori sualtı arkelogları tarafında sualtında ve su üstünde denetlenecektir. Diapozitif materyallerin kullanılacağı yarısmada her türlü objektif ve filtre kullanımı serbestir.

15 6. JALE İNAN SUALTI ARKEOLOJİ FOTOĞRAF YARIŞMASI, USTALAR KATEGORISI : Bu kategori, verilen süre dahilinde, belirlenen dalış alanında her tip fotoğraf makinası kullanılarak gerçekleştirilir. Görüntüsü alınacak objelerin arkeolojik özellikte olması değerlendirme anındaki ana kriterdir. Görüntüleme sırasında esere dokunmak, yerini değiştirmek gibi davranışlar öncelikli diskalifiye nedenidir. Bu kategori sualtı arkelogları tarafında sualtında ve su üstünde denetlenecektir. Her türlü objektif ve filtre kullanımı serbestir. Negatif film kullanilabilir. Bellek kartlarıyla ilgili bir sınırlama yoktur. GEÇMİŞ YILLARDA DERECE ALAN BÜTÜN FOTOĞRAFÇILAR BU KATEGORİYE KATILABİLİRLER.

16 7. EKREM AKURGAL SUALTI ARKEOLOJİ VİDEO GÖRÜNTÜLEME YARIŞMASI : Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal, 1911 yılında dünyaya gelmiştir, Arkeoloji alanında dünyanın önde gelen isimlerindendir.türkiye Arkeolojisinin temel taşlarından biri olan Akurgal, yetiştirdiği öğrencilerle kurduğu ve kurulmasına öncülük ettiği eğitim kurumlarıyla, gün ışığına çıkardığı kentlerle, arkeoloji dünyasında seçkin bir yer kazanmıştır. Yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda bilim kurumunun şeref üyesi olan Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal, yazdığı çok sayıda kitap ve yetiştirdigi yerli - yabancı binlerce arkeolog ile arkeoloji dünyasında ülkemizin sahip olduğu önemli bir isimdir. Akurgal 2002 yılında aramızdan ayrılmıştır. Bu kategori, verilen süre dahilinde belirlenen dalış alanına dijital formatta her türlü video kamera kullanılarak gerçekleştirilebilir. Video dalında teknik kısıtlama yoktur. Görüntüsü alınacak objelerin arkeolojik vasıfta olması değerlendirmedeki ana kriterdir. Görüntüleme sırasında esere dokunmak,yerini değiştirmek gibi davranışlar öncelikli diskalifiye nedenidir. Bu kategori sualtı arkeologları tarafından sualtı ve su üstünde denetlenecektir.

17 8. HALUK CECAN GENÇLİK ÖDÜLLERİ : Ülkemizin yetiştirdiği en önemli sualtı film yapımcılarından olan Haluk Cecan, alanında dünyanın her tarafında kazanılmış bir çok başarının ve ödülün sahibidir. Türkiye sualtı sektörünün her türlü iç çekişmesine rağmen çok güzel film ve belgeseller gerçekleştiren Cecan, örnek insani kişiliğini her koşulda sergileyebilmiştir. Her fırsatta üniversitelerde alanında verilen eğitimleri desteklemiş, sualtına ilgi duyan herkese bilgi ve tecrübelerini aktarmaktan çekinmemiştir. Dünyanın her yerinden sevenleriyle birlikte bugün bile proje üretmeye devam etmektedir. Kemer Sualtı Günleri kapsamında düzenlenen görüntüleme yarışmalarındaki ustalar kategorileri hariç her kategori için 1 adet gençlik ödülü verilecektir. Bütün üniversite öğrencileri ile yaşı 25 in altında olan tüm yarışmacılar Haluk Cecan Gençlik ödülüne de hak kazanabilirler.

18 YARIŞMA DALLARI VE SÜRELER

19 1. Nevin Hassan yada Naime Sultan Sualtı Moda Fotoğraf Yarışması : Buluşma saati : 08:00 Hareket saati: 08:30 Başlama Saati : Süre:200 Dk. 2. Nurdoğan Özkaya Sualtı Doğa Fotoğraf Yarışmaları : Buluşma saati 08:00 Hareket saati : 08:30 Başlama Saati : Süre :120 Dk. 3. Emre Omur Sualtı Doğa Video Görüntüleme Yarışması : Buluşma saati : 08:00 Hareket saati : 08:30 Başlama Saati : Süre :120 Dk. 4. Jale İnan Sualtı Arkeoloji Fotoğraf Yarışmaları : Buluşma saati : 08:00 Hareket saati : 08:30 Başlama Saati : Süre :120 Dk. 5. Ekrem Akurgal Sualtı Arkeoloji Video Görüntüleme Yarışması : Buluşma saati : 08:00 Hareket saati: 08:30 Başlama Saati : Süre:120 Dk. * Belirtilen tarih ve sürelerin hava koşullarına değişme hakkı saklıdır

20 KURALLAR

21 FOTOĞRAF VE VİDEO DALLARINA İLİŞKİN KURALLAR : 1. Fotoğraf dalında yarışacak olanlar, Düzenleme Kurulu'nca sağlanacak olan negative filmleri ilk kareye kendi fotoğrafını çekme kaydı ile kullanılacaktır. Banyo ve baskı işlemlerinden de Düzenleme Kurulu sorumludur. Dijital fotoğraf kategorisinde aynı işlem hafıza ünitesindeki 1 numaralı kare olarak kaydedilecektir. Yarışma günü sonunda hafıza ünitesi düzenleme kuruluna teslim edilecektir. Bellek kartlarının yarışma öncesinde silinip seri numarasının hakem komitesi tarafından kayıt altına alınması zorunluluktur. Fotoğraflar juriye teslim aşamasında özel bir programla kontrol edilecek, fotoğrafların bir bölümü o makinayla o gün çekilmediği tespit edilirse yarışmacı diskalifiye edilecektir. Her yarışmacı tespit edilecek bir saatte görevliler eşliğinde seçecekleri fotoğrafların CD kayıt işlemlerini yapacaktır. Negatif filmlerin dijital görüntüleri de juri tarafından değerlendirilecektir. 2. Fotoğraf dalında yarışanlar her dalda çekmiş oldukları en fazla beş fotoğrafla yarışmaya katılabilirler. 3. Video dalında teknik bir kısıtlama yoktur. Video kasetleri Düzenleme Kurulu'nca sağlanacaktır. Yarışmacılar kullanacakları kaset tipini başvuru formunda belirtmelidirler. 4. Video dalında yarışanlar, ilk 30 sn'de yarışmacının kayıt numaralı görüntüsü ile çektikleri görüntüler arasından seçtikleri iki dakikası kesintisiz toplam dört dakikalık bölümü Düzenleme Kurulu tarafından hazırlanacak montaj setinde DVD ye aktaracaklardır. Her yarışmacıya montaj için en fazla bir saat ayrılmıştır. 5. Video kasetlerinin kopyalarını isteyen yarışmacılara Düzenleme Kurulu DVD ye aktararak teslim edecektir. 6. Yarışmacılar, bütün kategorilerde, deniz ekolojisine zarar verecek, sualtının doğal ve arkeolojik ortamını bozacak her türlü davranıştan kaçınmalıdırlar. Aksine bir davranış yarışmacının diskalifiye edilmesi ile sonuçlanacaktır. Bu konuda seçici kurul (jüri) yetkilidir. 7. Yarışmada betimleme amacıyla model dalıcı kullanmak mümkündür. 8. Yarışmada çekilen tüm fotoğrafların ve videoların her türlü kullanım hakkı, yarışmacı adının ve 7.U.K.S.G. adı ve ambleminin belirtilmesi koşulu ile eşit olarak AASAM ve KETAV'a aittir. Moda kategorisindeki fotoğrafların sınırsız olarak kullanım hakkı sponsor ile paylaşılmıştır. 9. Yarışmalar sırasında fotoğraf ya da video kategorilerinden birinde üst üste iki kez birinci ya da ikinci olan yarışmacılar bir sonraki sene USTALAR kategorisine katılabilirler.

22 DALIŞLA İLGİLİ KURALLAR : 1. Her yarışmacı, tüm dallardaki yarışmalara yanında bir dalış eşi ile katılmak zorundadır. Yurtdışından gelecek yarışmacılara dalış eşi Düzenleme Kurulu tarafından temin edilecektir. 2. Her yarışmacı ve dalış eşi, belirtilen tarih, yer ve saatte sertifika, log book ve sağlık raporlarıyla birlikte güvenlik masasına başvuracaklardır. Güvenlik kontrolü yapıldıktan sonra yarışma numaralarını alacaklardır. 3. Her yarışmacı ve dalış eşinin uluslararası dalış donatısına* sahip olması gereklidir. Bu kurala uymayan yarışmacıların yarışmaya katılımı mümkün olmayacaktır. Yurt içinden katılacak yarışmacılar kendi tüp ve ağırlık kemerleriyle katılacaklardır. Tüpler en fazla onbeş litre kapasitede veya eşit miktarda havayla dolu olacaklardır. Yurt içinden gelen katılımcılara tüp ve ağırlık kemeri verilmeyecek, kiralama konusunda yardımcı olunacaktır. Yurt dışından gelen konuklara tüp ve ağırlık kemeri Düzenleme Kurulu tarafından verilecektir. 4. Kapalı devre yada yarı-kapalı devre soluma aygıtları ile (Rebreather) yarışmaya katılamaz. Soluma gazı olarak yalnız hava kullanılabilir. 5. Dalışlarda güvenlik nedeniyle yarışmacı ve dalış eşinden oluşan takımların, kolay görülebilir renkte ve tercihen bayraklı bir şamandıra bulundurmaları gereklidir. Dalışlar sırasında yarışmacı ve dalış eşinden oluşan takımlarda, güvenlik nedeniyle en az bir bıçak bulundurulması gereklidir. 6. Dalıcılar sahip oldukları lisansların öngördüğü derinlik sınırlarına uymak zorundadırlar. Ancak, tüm dalışlar sportif dalış sınırları içinde (max. 30m) yapılacaktır. Dalıcıların donatımlarını inmeyi planladıkları derinliğe göre hazırlamaları gerekli olup, bu tümüyle kendi sorumluluklarındadır. Derinlik limiti aşımı diskalifiye nedenidir. 7. Tüm dalışlar basınç atım beklemesi gerektirmeyecek şekilde planlanmak ve uygulanmak zorundadır. Dalışlarda önlemsel güvenlik durağı yapılması önerilir. 8. Her yarışma oturumu Düzenleme Kurulu tarafından başlatılacaktır. Düzenleme Kurulu'nca ilan edilen bitiş saatinde tüm yarışmacıların dalışlarını sona erdirmiş olmaları gerekir.

23 DALIŞLA İLGİLİ KURALLAR : 9. Takımdaki dalıcılardan birisinin tankındaki hava 50 atm. basınca düştüğünde (tüm basınç atım işlemleri dahil) takımın dalışını tamamlamış olması gerekir. 30atm.den düşük tüpler diskalifıye nedenidir. 10. Dalıcıların dalışlar sırasında yeterli deneyime sahip olduklarını kanıtlamaları istenebileceğinden, sertifika ve dalış kayıt defterlerini (log-book) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 11. Teknelerde kompresör bulunmayacağı için yarışmacılar katılacakları kategorilere göre yanlarında tüp bulundurmalıdır. Yurt dışından gelecek yarışmacılara 2 adet 12 lt kapasiteli 200 atm. tüp verilecektir. 12. Yarışmanın yapılacağı kıyı alanı, yarışma günü sabahı ilan edilecektir. Hava koşullarına göre yarışma yeri ve zamanı ile ilgili değişikler Düzenleme Kurulunun insiyatifindedir. 13. Yarışmacıların sualtındaki güvenliği ile ilgili açıklamalar her yarışma öncesi yapılacak brifingle ilan edilir. 14. Her ne kadar gerekli olan sualtı güvenlik ve sağlık hizmetleri Düzenleme Kurulu tarafından sağlanacaksa da her takım kendi güvenliğinden sorumludur. Kuralların uygulanmasında oluşacak belirsizliklerin çözümünde Düzenleme Kurulu yetkilidir. Kurallara uymayan yarışmacıların eserleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Tüm yarışmacılar centilmenlik kuralları içersinde; genel sualtı güvenlik kurallarına, yarışma şartnamesine, denizcilik ve dalış kurallarına ve ahlakına uymayı kabul etmiş sayılırlar. Uluslararası dalış donatısı : Dalış giysisi, maske, snorkel, ağırlıklar ve kemeri, palet, regülatör, ahtapot, denge yeleği (BCD), sualtı zaman saati, derinlik ölçer, hava basınç sayacı (manometre/spg), basınç atım cetvelleri/dalış bilgisayarı, tekli dalış tüpü (Test edilmiş, en fazla 15 lt. veya eşdeğer havaya sahip)

24 AFİŞLER

25

26 RESİMLER

27

28 YAKLAŞIMLAR

29

Türk Karasularında Sportif Amaçlarla Yapılacak Aletli Dalışlara İlişkin Yönetmelik

Türk Karasularında Sportif Amaçlarla Yapılacak Aletli Dalışlara İlişkin Yönetmelik Türk Karasularında Sportif Amaçlarla Yapılacak Aletli Dalışlara İlişkin Yönetmelik BİRİNCİ BOLUM Genel Hükümler Amaç Madde l - Bu Yönetmeliğin amacı Türk karasularında sportif amaçlarla yapılacak aletli

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

29 Ekim 2008 Cumhuriyetimizin 85. Yılında 85 metre Dünya Rekoru: Devrim Cenk ULUSOY SPONSOR DOSYASI

29 Ekim 2008 Cumhuriyetimizin 85. Yılında 85 metre Dünya Rekoru: Devrim Cenk ULUSOY SPONSOR DOSYASI NİHAİ DOKÜMAN Versiyon 2 2008/09/09 www.sas.odtu.edu.tr ODTÜ Mezunları Derneği Antalya Şubesi 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. Devri m CENK ULUSOY KISA ÖZGEÇMİŞİ... 3 2. metre Dünya Rekoru Denemesi İçeriği...

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 3. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe ETKİNLİK PROĞRAMI 22 Eylül 2011 Perşembe 14:00 Kayıt, bilgilendirme ve konaklama yerlerine yönlendirme. (İbramaki Sanat Galerisi / Atatürk Heykelı karşısı) 23 Eylül 2011 Cuma Fotomaraton Perşembe Saat24.00

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI

FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ FATİH BELEDİYESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER DRAGON BOT ŞAMPİYONASI Kategoriler : Kısa Mesafe 200m Açık Yer Yarışma Takım Ekipman : Balat Şair Nedim Parkı, Haliç Sahili-Fatih : Her takım en az

Detaylı

ULUSLARARASI 2. ANTAKYA-DEFNE FOTOĞRAF FESTİVALİ MAYIS 2015 ANTAKYA 2015

ULUSLARARASI 2. ANTAKYA-DEFNE FOTOĞRAF FESTİVALİ MAYIS 2015 ANTAKYA 2015 ULUSLARARASI 2. ANTAKYA-DEFNE FOTOĞRAF FESTİVALİ 21 24 MAYIS 2015 ANTAKYA 2015 2. Antakya-Defne Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu Etkinliğin Amacı: Antakya-Defne nin tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi YARIŞMA ŞARTNAMESİ www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi Hayal Edin, Gerçekleştirelim Yarışması Nedir? Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ 1/ Haziran FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ  1/ Haziran FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ  TEL CEP FAKS ÜNVAN Dragon Boat 3-4-5 Haziran 2 0 1 6 FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ İZNİK TRIATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (GENÇLER HARİÇ TÜM KATEGORİLER PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İznik Triatlon Yarışı 29 Haziran2014 Pazar günü İznik de

Detaylı

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur.

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur. Foto Maraton ve Yarışmanın Tanımı: Bu foto maraton ve fotoğraf yarışması, Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD), Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) organizasyonu

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde işlenebilecek

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

6 HAZİRAN 2011, SARIYER / İSTANBUL

6 HAZİRAN 2011, SARIYER / İSTANBUL 6 HAZİRAN 2011, SARIYER / İSTANBUL KONUŞAN BALIK DENİZ VE ÇOCUK ŞENLİĞİ Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği her sene Dünya Çevre haftasında ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve ana fikrini

Detaylı

Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. CEP FAKS OYUNLAR WEB SİTESİ.

Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. CEP FAKS OYUNLAR WEB SİTESİ. 12-13-14 Mayıs 2 0 1 7 Dragon Boat FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAİL Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı:

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: ÇEVRE BİLİNCİ 2. Konu: Trakya bölgesindeki çevre kirliliğinin boyutları. 3. Amaç Trakya Bölgesindeki sanayileşme sonucu ortaya çıkan çevre

Detaylı

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR)

EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) EĞİRDİR SPOR TOTO TRİATLON TÜRKİYE FİNALİ VE KÜÇÜKLER AQUATLON YARIŞ TALİMATNAMESİ (TÜM KATEGORİLER PUANLIDIR) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Eğirdir Triatlon ve Küçükler Aquatlon

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 - KONU VE AMAÇ Fotoğraf yarışmasının konusu Dört Mevsimde Meram olarak belirlenmiş olup, amacı

Detaylı

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 32 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI 8. FOTO SAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 24 26 NİSAN 2015

SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI 8. FOTO SAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 24 26 NİSAN 2015 SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKI 8. FOTO SAFARİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 24 26 NİSAN 2015 1- KONU Sultan Sazlığı Milli Parkı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü adına Kayseri

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

FRİGYA KÜLTÜREL MİRASINI KORUMA VE KALKINMA BİRLİĞİ FRİG VADİLERİ 3. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

FRİGYA KÜLTÜREL MİRASINI KORUMA VE KALKINMA BİRLİĞİ FRİG VADİLERİ 3. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: FRİGYA KÜLTÜREL MİRASINI KORUMA VE KALKINMA BİRLİĞİ FRİG VADİLERİ 3. FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Friglerin hüküm sürmüş olduğu, günümüzde Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya il sınırlarında

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ÜNİVERSİTE TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını

Detaylı

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ YARIŞMANIN ADI: Genç Kalemler Öykü Yarışması GİRİŞ Gençlerin kültür ve sanat bilincini, sadece popüler olandan yola çıkarak değil, kendi

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

8. ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI

8. ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI TYF-2018/08-MAS-A01 8. ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI İSTANBUL 4-5 Ağustos 2018 SETUR MARINAS 4x500 m BAYRAK YARIŞI 4 Ağustos 2018, CUMARTESİ 16:00 İSTANBUL HEYBELİADA (HSSK) PEUGEOT

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ LİSELERARASI KLASİK MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAME 1. Yarışma, İstanbul il sınırları içinde yer alan tüm lise düzeyindeki eğitim kurumlarına ve Milli

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir.

b. Kısa film yarışmasına 35 mm lik ve 16 mm lik filmler ile video tekniği veya dijital teknoloji ile çekilmiş yapımlar katılabilir. 4.KISADAN HİSSE KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 1. AMAÇ Amacımız din, dil, ırk vb. farklılıkları çatışma sebebi değil, bu farklılıkları mümkün mertebe birer zenginlik olarak kabul etmektir. 4. Kısadan

Detaylı

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 1. Yarışmanın Konusu: Ortahisar da Kent Kültürü 2. Düzenleyen Kurum: Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 3. Yarışmanın

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

Yılın Basın Fotoğrafları

Yılın Basın Fotoğrafları 17 2017 Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin düzenlediği, Türkiye'deki haber fotoğraflarının değerlendirildiği tek yarışmadır. yarışması ve bu dallarla ilgili patent ve tüm hakları derneğe aittir. Yarışmanın

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Ses ve Görüntü Hizmetleri Arşivleme Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Ses ve Görüntü Hizmetleri Arşivleme Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.6.-06 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 1. Amaç... 2 2. Kapsam... 2 3. Sorumlular... 2 4. Tanımlar... 2 5. Standartların Detayları... 2 Dök. No: AUZEF-SS-2.6.-06

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ TAEKWONDO BRANŞ TALİMATI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ TAEKWONDO BRANŞ TALİMATI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Ulusal/Uluslararası federasyon branş müsabaka Kurallarına

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

2012 Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi

2012 Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi On5yirmi5.com 2012 Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi Dünyanın en etkileyici fotoğrafları World Press Photo 2012 - Dünya Basın Fotoğrafları 2012 sergisi (11-30 Eylül) Forum İstanbul'da. Yayın Tarihi : 15

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir.

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir. KONU VE AMAÇ Yirmi iki yaşında olan yarışmamızın bu yıl ki konusunu "Geleneksel Türkiye" ana başlığı altında "İLKBAHAR VE İNSAN" olarak belirledik. Daha önceki yarışmalarımızda da belirttiğimiz gibi kaybolmaya

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ KISA FİLM ve KAMU SPOTU YARIŞMASI

65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ KISA FİLM ve KAMU SPOTU YARIŞMASI 65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ KISA FİLM ve KAMU SPOTU YARIŞMASI Sevgili Kısa Film Yapımcıları, Bizler 65+ YAŞLI HAKLARI DERNEĞİ adında bir derneğin kurucularıyız. Çevremizdeki çoğu insanın tüm karşı önerilerine

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI İLKÖĞRETİM OKUL AİLE BİRLİĞİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI İLKÖĞRETİM OKUL AİLE BİRLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI İLKÖĞRETİM OKUL AİLE BİRLİĞİ 1nci KAĞIT UÇAK MESAFE YARIŞMASI BÜLTEN 3-4 MAYIS 2012 ANKARA SALON KÂĞIT UÇAK YARIŞMASI EK-A TANIM / TARİF Sadece A4 büyüklüğünde 80

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

14. New York Türk Film Festivali

14. New York Türk Film Festivali 14. New York Türk Film Festivali Değerli Başvuru Sahibi, Festivalimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. A.B.D. de yapılan tek düzenli Türk Film Festivali olma özelliğini kazanan ve son

Detaylı

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır.

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. MUFSAD ( Muş Fotoğraf Sanatı Derneği) KIRMIZI AŞK FOTOĞRAF AŞKI LALE İLE BULUŞUYOR, MUŞ LALESİ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR 1. YARIŞMANIN ADI: KIRMIZI AŞK 2. KONU: Muş lalesini ölümsüzleştirerek en güzel lalenin seçilmesi.

Detaylı

ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ

ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ ULUSLARARASI FOTOĞRAF ŞÖLENİ ve 32. ULUSLARARASI FOTOĞRAF SANATI FEDERASYONU KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.fiap32congress.org Dünya Fotoğraf Olimpiyatı Türkiye de... Dünya da, Fotoğrafın

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI 2015-2016 Okul Sporları Gençler İl Birinciligi Yarışmanın Adı : OKUL SPORLARI GENÇLER YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ Doğum Tarihleri : 1998-1999 (B Kategorisi) 2000-2001 (A Kategorisi) Yarışmanın Yeri : Mersin Olimpik

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

BAŞVURU FORMU 33. YIL

BAŞVURU FORMU 33. YIL BAŞVURU FORMU Yılın Basın Fotoğrafları 2018 Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin 1985 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları, Türkiye'deki haber fotoğraflarının değerlendirildiği

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF TSSF-SD: 3 NİHAİ DÖKÜMAN Versiyon 3.0 2009/03/14 TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF Fahrettin Kerim Gökay Cad. Ortaklar İş Merkezi No:71 K:9 D:57 Kadıköy

Detaylı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Sualtı Topluluğu (ODTÜ-SAT) Sualtında Görüntü Avlama Yarışması 2018 (SAGAY-2018) Şartnamesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Sualtı Topluluğu (ODTÜ-SAT) Sualtında Görüntü Avlama Yarışması 2018 (SAGAY-2018) Şartnamesi Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Sualtı Topluluğu (ODTÜ-SAT) Sualtında Görüntü Avlama Yarışması 2018 (SAGAY-2018) Şartnamesi 1. Yarışmanın Tanımı İlk temelleri 1987 yılında ODTÜ-SAT tarafından kavramsal olarak

Detaylı

ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ

ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ IWS ve NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞIYLA ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ Uluslararası Sanat Yoluyla Evrensel Sevgi Suluboya Bienali ile sanat yoluyla farklı

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

Farklı bir dünya Sualtı

Farklı bir dünya Sualtı On5yirmi5.com Şehir yaşamının olumsuz etkileri ve iş dünyasının monoton, yorucu ve stresli temposu hayatı bazen kabusa çevirebiliyor. Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2012 Cumartesi (oluşturma : 11/25/2015) Erhan

Detaylı

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası 1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 2. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com adresinden ulaşabilirsiniz. 2.

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu

24-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ 1TUR YÜZME, 4 TUR BİSİKLET,2 TUR KOŞU 750m.Yüme,20km.Bisiklet 5km. Koşu İSTANBUL-( Kartal- Dragos ) TRIATLON YARIŞI TALİMATI (GENÇLER,ELİTLER,ADAY ELİTLER VE YAŞ GURUPLARI PUANLI SPRİNT MESAFE) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İSTANBUL

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir.

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir. 2-5 Haziran 2016 tarihlerinde Congresium Ankara da gerçekleşecek fuarımızda elektronik oyun konusunda yaratıcı bir fikri, bir projesi ya da aracı olan ve bunu piyasa içerisinde değerlendirmeyi düşünen

Detaylı

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI

FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI FORUM TRABZON KARADENİZ MÜZİKLERİ FESTİVALİ EN İYİ YORUM DALINDA SES YARIŞMASI BAŞVURU FORMU/ŞARTNAME Adı- Soyadı : Doğum Tarihi : İl : İlçe : Adres : Telefon : E-Posta : Eser Adı : Müzik eğitimi aldınız

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ULUSAL TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Son yıllarda Türk sinema sektöründe görülen gurur verici gelişmeler, Türk sinemasına ve film

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN 6-7-8 Eylül 3 Dragon Boat FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO FILE TEL

Detaylı

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu Avrupa Birliği gençlik sloganı olan Bizim Avrupamız, Bizim Geleceğimiz konusunda promosyon ürünü tasarımı yapılması. Türü Promosyon ürün tasarımı yarışması Amacı

Detaylı

T.C. KAŞ KAYMAKAMLIĞI Kaş, Antalya

T.C. KAŞ KAYMAKAMLIĞI Kaş, Antalya T.C. KAŞ KAYMAKAMLIĞI Kaş, Antalya Tarih / No : 03.10.2016 / 20161001 Konu : Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği ne öğrencilerin katılımları ve yarışmalar Ekler : Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası d Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası ve Anatolian FF Cup Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 03 Ağustos 2014 2.BÜLTEN (SON) (21.07.2014) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 02 03 Ağustos

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU 36. İFSAK ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU Yarışma Katılım Şartları: 1. Yarışmaya İFSAK Yönetim Kurulu üyeleri katılamazlar. 2. Yarışmada filmler kurmaca, belgesel, canlandırma ve deneysel olmak

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK. TUFFEST Trabzon Uluslararası Film Festivali Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK. TUFFEST Trabzon Uluslararası Film Festivali Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacaktır. BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. Tarih TUFFEST Trabzon Uluslararası Film Festivali 16-26 Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacaktır. 2. Amaç Türkiye de belgesel yapımının ve belgesel sinemanın gelişimini

Detaylı