AR-GE ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI. Kiralayan: ANTALYA TEKNOKENT YÖNETİCİ VE İŞLETİCİ A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AR-GE ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI. Kiralayan: ANTALYA TEKNOKENT YÖNETİCİ VE İŞLETİCİ A.Ş."

Transkript

1 AR-GE ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Kiralayan: ANTALYA TEKNOKENT YÖNETİCİ VE İŞLETİCİ A.Ş. Bu sözleşmede kısaca ATEK olarak adlandırılacaktır. ATEK, Ar-Ge alanlarının 2. maddede tanımlanan bölümlerini kiraya veren ve kirasını alan tüzel kişidir. Kiracı : Bu sözleşme hükümlerine göre, Ar-Ge alanlarının 2. maddede tanımlanan bölümlerini kendi sorumluluğu altında 3. maddede belirtilen süre ile kirasını ödeyerek kullanacak tüzel kişidir. Yukarıda yazılı ünvanlar ve adresler, tarafların yasal ünvanları ve tebligat adresleri olup, bu adreslere yapılacak her türlü tebligat geçerli olacaktır. Taraflardan herhangi birisi ünvan, adres ve sözleşmeyi bağlayan statü değişiklikleri olduğu takdirde bunu karşı tarafa en geç 10 (on) gün içerisinde yazılı olarak bildirmek zorundadır. Aksi takdirde, yukarıda yazılı ünvan ve adreslere yapılacak her türlü tebligat geçerli sayılacaktır. 2 - SÖZLEŞME'NİN KONUSU Bu sözleşmenin konusu, Akdeniz Üniversitesinin maliki bulunduğu ve 30 Nisan 2004 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Antalya Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak belirlenen bölgenin ve Üniversite Yönetim Kurulu kararıyla Akdeniz Üniversitesi tarafından Üst Kullanım Hakkı Antalya Teknokent Yönetici ve İşletici A.Ş. ye tahsis edilen ve bu sözleşmede kısaca Ar-Ge Alanları olarak adlandırılacak aşağıda tanımlanan alanın kiralanmasıdır. Akdeniz Üniversitesi Kampusu TGB-1 Alanı Antalya Teknokent.(.. m²) 3 KİRALANANIN DURUMU Yukarıda tanımlanan kiralık alan, Kiracı tarafından boş ve sağlam olarak teslim alınmış olup, kiralanan alanın iç dekorasyonu ve kablolaması, bedeli kendilerine ait olmak üzere Kiracı tarafından yaptırılacaktır. Kiracı, kira süresi sonunda kiralananı tahliye ederken, kiraladığı tarihteki mevcut durum ve özelliklerine göre temiz ve sağlam olarak teslim etmekle yükümlüdür, kendi kullanımına göre yaptırdığı tadilat ve dekorasyonlar hicbir bedel ve masraf talep edilmeksizin, kiralanan eski haline getirilerek teslim edilecektir. Kiralananda, kiracı tarafından yaptırılan kablolar hiçbir bedel ve masraf talep edilmeksizin kiralananda bırakılacaktır.

2 4 - SÖZLEŞME'NİN SÜRESİ Tarihli Resmi Gazetenin sayılı TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ nin 15. Maddesinin n fıkrasına göre.../.../... tarihinde başlayacak olup,proje süresi sonu olan... tarihinde sona erecektir. Kiracı, kiraladığı yeri, aksine bir sözleşme tanzim ve imza edilmemiş ise, sözleşmenin bitiş tarihinde hiç bir şart ileri sürmeksizin teslim alındığı durumu ile tahliye etmeyi peşinen kabul ve taahhüt etmiştir 5. Kiracı sözleşmeyi kira süresi dolmadan tek taraflı olarak fesih ve kiralanan alanı tahliye ederse, kira döneminin sonuna kadar olan aylara ait kira tutarı toplamını teminattan ayrı olarak ATEK e ödemeyi kabul ve taahhüt etmiştir. Kiracı kira süresi içinde, herhangi bir nedenle ve kendi isteği ile kiraladığı alanı tahliye etmeyi talep ederse, bu talebini yazılı olarak bildirdiği tarihten itibaren takip eden 3 (üç) aylık kira bedelini ATEK e ödemekle yükümlüdür. Bu durumda kiracı peşin olarak kirasını ödemiş olduğu üç aylık dönemde kiralananda dilerse oturabilecek, üç ay sonunda kiralananı boş olarak teslim edecektir. Ancak kiracı oturmadığı halde üç ay müddetle kiralananı boş olarak tutup teslimden imtina edemez. Bu üç aylık süre içerisinde kiralayan kiralananı kiralamak isteyen üçüncü sahış, kişi ve kurumlara gösterebilir, kiracı bu duruma rıza göstermekle yükümlüdür. Bu sözleşmenin bitiş tarihinden en az 3 (üç) ay önce, Kiracı, sözleşmenin yenilenmesi istemini yazılı olarak ATEK e bildirebilir. Kiracı nın, sözleşmenin devam etmesini istemesi ve ATEK in da bunu uygun görmesi halinde, ATEK sözleşmeyi günün şartlarına göre gözden geçirerek yeni sözleşme yapacaktır. Anlaşamama durumunda Kiracı hiçbir hak talebinde bulunamayacak ve kiraladığı mekanı, sözleşme bitiminde hiçbir şart öne sürmeksizin tahliye edecektir. 5 ÖDEMELER, ÖDEME ŞEKLİ VE GECİKMELER Ar-Ge Ofisi aylık kira bedeli için KDV hariç TL (.. TL) dir. Yıllık kira toplamı KDV hariç.. TL ( TL ) dir. Kira bedelleri aylık olarak, ilgili ayın ilk 5 (beş) iş günü içinde Antalya Teknokent Yönetici ve İşletici A.Ş. nin Halk Bankası Konyaaltı Şubesi IBAN:TR hesabına yatıracaktır. Kira bedeli teknokent yönetim kurulu tarafından her yıl belirlenen kira artış oranına göra arttırılır. Kiracı, kiralanan alanın bulunduğu binanın ortak alanlarına ait elektrik, su, iklimlendirme, metro ethernet hizmeti giderleri, ortak toplantı salonu, temizlik, çevre bakımı ve güvenlik giderleri karşılığında İşletme Giderleri Bedeli ni ATEK Yönetimine ödeyecektir. Kiralanan alanın bağımsız sayaçla tespit edilen elektrik giderleri, ATEK tarafından tahsil edilecektir. Telefon ve kiracıya ait özel giderler İşletme Giderlerine dahil değildir ve bu giderlerin ödenmesinden veya ödenmemesinin sonuçlarından ATEK sorumlu değildir.

3 İşletme Giderleri Bedeli, ilgili kalemlerin maliyetlerine bağlı olarak ATEK tarafından tek taraflı olarak değiştirilebilir. İşletme Giderleri Bedeli, Kiracı tarafından her ayın ilk 5 (beş) iş günü içinde Antalya Teknokent A.Ş.'nin HALK BANKASI KONYAALTI ŞUBESİ IBAN: TR hesabına ödenecektir. Özel hüküm bulunmayan hallerde her türlü ödemelerdeki gecikmelerde, hiçbir ihtar ve ihbara gerek kalmaksızın, her ayın birinci gününden hesaplanmak üzere, Merkez Bankası nın kısa vadeli krediler için uyguladığı reeskont faizi oranında gecikme faizi taahakkuk eder. İşlemiş gecikme faizi ile birlikte ödemenin 2 (iki) ay üst üste yapılmaması durumunda ayrıca ihtara gerek kalmaksızın, ATEK tek taraflı olarak sözleşmeyi feshedebilir ve Kiracı tarafından teslim edilmiş bulunan teminattan ayrı olarak icra yoluyla tahsil edebilir. 6 - SÖZLEŞMENİN DEVİR VE TEMLİKİ Kiracı, bu sözleşme ile doğan hak, sorumluluk ve yükümlülüklerini ATEK in yazılı izni olmadan hiçbir şekilde üçüncü kişilere devir ve temlik edemez. Sözleşmenin tarafı olan Kiracı nın mevcut ortakları, sözleşme tarihinden sonra, şirketlerinde sahip oldukları hisselerini diğer kişilere devir etmek isterlerse, bu konuda ATEK'e bilgi vereceklerdir. Kiralanan alan, şirket ortaklarının yarıdan fazla hissesine sahip oldukları araştırma geliştirme ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren diğer şirketlerine, yazılı başvurusu ATEK in onayını almak koşulu ile tahsis edilebilecektir. 7 - KİRALANAN AR-GE ALANININ KULLANIM ŞEKLİ Kiracı nın esas faaliyeti Yazılım olacaktır. Bu amaç doğrultusunda çalışırken faaliyet konusunun bir araştırma geliştirme projesi olduğu hiçbir zaman göz ardı edilmeyecek, bu mekandaki ticari pazarlama ve diğer faaliyetlerin, AR-GE faaliyetine oranla yoğunluk kazanmasına karşı önlemler alınacaktır. Kiracı teknokent içinde 6 aydan daha fazla bir süre herhangi bir AR-GE veya yazılım faaliyeti olmaksızın veya bu konularda projeler sunmaksızın ikamet etmeyi sürdüremez. Bu konulardaki aksine davranışlarda ATEK, sözleşmeyi herhangi bir ihtara bağlı olmaksızın tek taraflı olarak feshedebilir ve kiralanan yerin tahliyesini isteyebilir. 8 - KİRACI NIN YÜKÜMLÜLÜKLERİ A Çevre : Kiracı nın kiralanan tüm mekanlardaki faaliyetlerinin çevre uyumlu olması zorunludur. Aksi görüldüğü ve bu konuda uyarı yapıldığı takdirde, Kiracı en geç 1 (bir) ay içinde gerekli tedbirleri alacak ve faaliyetlerini çevre uyumlu hale getirecektir. B - Alt Kira : Kiralanan Ar-Ge Alanı, küçük ünitelere ayrılıp üniteler şeklinde veya tamamen başkalarına kiralanamaz, ortak alınamaz. C - Genel Esaslar : Kiracı, bu sözleşmede belirtilen amaçlar ve işler doğrultusunda çalışacak, Akdeniz Üniversitesi Kampusuna giriş ve çıkışlarda Üniversite yönetimince belirlenmiş veya ileride belirlenecek olan ve Kiracı faaliyetlerini engellemeyen genel ve özel kampus kurallarına ve ATEK'in belirlediği, Üniversite ile ilgili genel çalışma esaslarına, ortak mekan

4 ve araçların kullanım kurallarına kesinlikle uyacaktır. Kiracı ATEK İşletme Yönergesi hükümlerine uymayı beyan ve taahhüt etmiştir. D Depolama ve Nakliye: Kiracı, kiralanan alanda fiziki depolama yapmayacak, ayrıca faaliyetlerini sürdürürken yerleşke içerisindeki trafiğin aksamaması için TIR ve kamyon gibi aşırı yüklü araçları kampusa sokmayacaktır. Zorunlu durumlar için Üniversite nin izni alınarak nakliye yapılabilecektir. E İç Dekorasyon : Kiracı, bu sözleşme hükümlerine uygun olarak, belirlenmiş ArGe Alanı nı ATEK tarafından onaylanmış projeye göre kendisi dekore edebilecektir. Dekorasyonun proje ve detaylarında belirlenmeyen her türlü malzeme kullanımı ve imalat yönteminin seçimi için ATEK'in onayı mutlaka alınacaktır. Kiracı, dekorasyon çöp ve artıklarının kampus dışına çıkarılmasından sorumludur. Aksi halde bu işlem ATEK tarafından yapılarak ücret tahakkuk ettirilecektir. Kiracı, kiralananın tahliye ve tesliminde dekorasyon nedeniyle yaptığı tüm işlemleri masrafı kendisine ait olmak üzere eski hale getirecek ve kiralananı teslim aldığı şekilde sağlam ve temiz olarak kiralayana teslim edecektir. F Tadilat : Kiracı, kiraladığı alanda, ATEK'in yazılı onayı olmadıkça hiçbir değişiklik, tadilat ve ek yapamayacak, ortak mekanları işgal edemeyecek, binada uygulanan mimari tercihleri göz önünde bulunduracak, bakım ve onarımında bu tercihlere aykırı iç ve dış görünüşle ilgili değişiklikler gerçekleştirmeyecektir. Bu kapsamda, kiralanan alana takılacak hertürlü klima ve benzer sistem için ATEK onayı alınacaktır. Kiracı, kiralananı tahliye ve teslim ederken klima ve benzer sistemler için kiralanan alana yaptırdığı her türlü tesisatı ve kablolama işlemlerini hiçbir bedel talep etmeden kiralanana bırakacaktır. G - Tanıtım : Kiracı, tanıtıcı tabelasını, ATEK'in tesbit ettiği yerde ve standartta asacaktır. Bunun haricinde Üniversitenin onayı olmadan, Akdeniz Üniversitesi Kampusu içerisinde hiçbir yerde tanıtıcı reklam, afiş, pano veya tabela asmayacaktır. Kiracı her türlü tanıtımında ve evrakında, ATEK ve Teknokent ile ilişkili unvan ve tanıtma işaretlerini kullanabilir. Üniversite ile ilgili unvan, logo ve tanıtım işaretleri Üniversiteden izinsiz kullanılmayacaktır. H - Temizlik: Kiracı, kendi kullanım alanının temizliğinden ve masraflarından kendisi sorumlu olacaktır. Kiralanan temiz ve düzenli tutulacak, evcil hayvan beslenmeyecektir. Ortak alanların temizliğine riayet edilecektir, bu anlamda kiralananda oluşan çöp ve benzeri atık maddelerini ATEK in belirleyeceği zaman ve saatlerde yine ATEK in belirleyeceği bırakmak yükümlülüğündedir. I - Güvenlik: Kiracı, kendi kullanım alanının güvenliğinden kendisi sorumlu olacaktır. Ayrıca, bina güvenliği için alınan diğer güvenlik önlemlerine uyacaktır. Kiracı, güvenlikle ilgili yapılacak olan kontrol, arama veya denetleme çalışmalarına, Kiracı nın işi ile ilgili

5 gizlilik hakkı gözetilmek kaydıyla yardımcı olacaktır. Kiracı kendi kullanım alanında, ortak alanlarda ve tüm üniversite kampusu içerisinde hiçbir türlü yasadışı malzeme bulundurmayacaktır. Bunlara ait sorumluluk Kiracıya aittir. J - Sigorta: Kiracı, Ar-Ge alanı içinde kiraladığı yerde bulunan her türlü malzeme ve teçhizatın sigortalanmasından kendisi sorumlu olacaktır. Sigorta primleri kendisi tarafından ödenecektir. K Zarar ve Ziyan : Kiracı nın veya personelinin Akdeniz Üniversitesi Kampusu içinde herhangi bir kaza veya kasıt sonucu uğrayacağı hasar ve zararlardan ATEK sorumlu tutulmayacaktır. Kiracı, kiraladığı alan veya ortak mekanlarda sebep olduğu ATEK tarafından re sen tespit edilecek her türlü zararı tazmin etmekle yükümlü olacaktır. Kiracı ve personelinin, Akdeniz Üniversitesi Kampusu içerisinde hukuki ve cezai sorumluklarını doğuracak her türlü fiillerinden, Akdeniz Üniversitesi, ATEK ve iştiraklerinin, üçüncü kişilere karşı hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu fiillerden Kiracı ve personeli sorumludur. Bu anlamda kiralanan alanda kullanımı yasaklandığı bildirilmiş olmasına rağmen (Sözleşme anında uyarı yapılmıştır.) kullanılan elektrikli aletlerden (elekrik sobası, buzdolabı, her türlü ısıtıcı, tüp veya elektrikle çalışan ocak vb.) doğacak yangın vb zararlardan üçüncü şahıslara ve ATEK e karşı kiracı sorumludur. L- Dış Etkinlikler : Kiracı tarafından, üniversite içinde üçüncü şahıslara verilecek Üniversite nin ve Teknopark ın amaç ve iştigal konuları ile ilgili alanlardaki hizmet ve etkinliklerde, öncelikle Üniversite ile işbirliği yapılacaktır. M- Faaliyet Raporu : Kiracı, Yönetici Şirkete (kiralayan) her ay çalışan Ar-Ge personeli ile ilgili ve her üç ayda bir faaliyetleri ile ilgili ve kiralayan tarafından talep edilen raporları zamanında vermek zorundadır. N - Faaliyete Son Verme : Kiracı nın iflası, işi bırakması veya feshini istemesi halleri ile iştigal konusunu Teknopark ilkelerine aykırı şekilde değiştirmesi durumunda kira akdi sona erer. Bu durumda Kiracının ödenmeyen kira ve aidat borcu var ise yasal yollar izlenir. O Yöneticinin İhtarına Uyma : ATEK in kiracıyı, yükümlülüklerini yerine getirmediği için ihtar etme hakkı vardır. Kiracı, ATEK in bu kapsamdaki ihtarına derhal uymak

6 zorundadır. Bir takvim yılı içerisinde yöneticiden iki haklı ihtar alan kiracının kira sözleşmesi kendiliğinden fesh olur. Yukarıda sayılan yükümlülüklerin aksine davranışlarda ATEK, herhangi bir ihtara bağlı olmaksızın sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilir ve kiralananın tahliyesini isteyebilir. 9 - ATEK'İN YÜKÜMLÜLÜKLERİ A - ATEK, Kiracı nın günlük çalışmalarını aksatmadan sürdürebilmesi için, bedeli karşılığında, imkanlar elverdiği takdirde gerekli alt yapı hizmetlerini (elektrik, tesisat vb.) temin edecektir. B - ATEK kiralanan alanın dış güvenliğini sağlamakla yükümlü olacaktır. Kiralanan alanın her türlü güvenlik sorumluluğu kiracıya aittir. C - Kiracı, Akdeniz Üniversitesi Kampusu içerisindeki ticari firmaların hizmetlerinden yararlanabilecektir. Bu ilişkilerden ATEK hiçbir şekilde sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. D - Kiracı personeli; Akdeniz Üniversitesi personelinin kullanımına açık olan ve Akdeniz Üniversitesinin sağladığı akademik ve sosyal hizmetlerden (Sosyal ve sportif tesisler, kütüphane, kurs ve seminerler ve benzerleri), talep üzerine, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'nün izni ve bu hizmetlerden ücretli olanlar için belirleyeceği ücret karşılığı, yararlandırılacaktır. Sınırlı kapasite ve aşırı talep nedeniyle Akdeniz Üniversitesinin getirebileceği sayısal sınırlamaları Kiracı kabul edecektir SÖZLEŞME GİDERLERİNİN KARŞILANMASI Bu kiralama sözleşmesinin giderleri ve fesih halinde doğan her türlü giderler Kiracı ya aittir. ATEK bu nedenle yapacağı her türlü gideri Kiracıdan talep edebilir GÜVENCE VE CEZAİ ŞARTLAR Kiracı, ATEK in saptadığı tutardaki teminatı ATEK e güvence olarak verecektir. Teminat nakit veya banka teminat mektubu olabilir. yılı içerisinde kiracı dilediği takdirde 2 (iki) aylık kira bedeli karşılığını nakit olarak teminat verecek veya dilediği takdirde 1 (bir) yıllık kira bedelini kesin teminat mektubu karşılığı teminat verecektir. Kiracı istenen teminatı ödemeden veya teminat mektubunu vermeden kiralanan alana taşınamaz. Halen kiracılık durumu devam edenler, bu sözleşmenin imzalanmasını takip eden 2 (iki) ay içerisinde yukarıda belirtilen teminatı ödemediği takdirde, sözleşmeye aykırılık nedeniyle tahliyesi talep edilecektir. Kiracı tek taraflı olarak, Kira, Genel Giderler ve Gecikme Cezaları borçlarının teminattan mahsup edilmesini isteyemez ve teminatını bu borçlara mahsup edemez.

7 ATEK sözleşme bitiminde, Kiracının bu sözleşme kapsamında doğan mali sorumluluklarını teminattan kesme hakkına sahiptir. Teminat bedeli nakit olarak ödenmek istenirse, Antalya Teknokent A.Ş. nin Türkiye İş Bankası Akdeniz Üniversitesi şubesindeki nolu hesabına (IBAN : TR ) yatırılabilir.sözleşmenin ATEK tarafından feshedilmesi halinde Kiracı binayı derhal tahliye etmeyi kabul ve taahhüt etmiştir. Her şekilde sözleşmenin feshedilmesinden sonra kiralanan alanın tahliyesinin gecikmesi halinde, tahliye işlemi gerçekleşene kadar aylık kira bedeli üzerinden %100 artırılarak kullanım bedeli tahakkuk ettirilir. 12- MÜCBİR SEBEPLER, YASAL DEĞİŞİKLİKLER ATEK, mücbir sebeplerin varlığı halinde herhangi bir ihtara gerek olmaksızın işbu sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilir ve kiralanan alanın tahliyesini isteyebilir. Bu sözleşmenin uygulanmasını etkileyen yasal değişikliklerden ATEK e hiçbir şekilde sorumluluk yükletilemez SÖZLEŞME'NİN GEÇERLİLİĞİ Bu sözleşme, tarafların imzalamasıyla geçerlilik kazanır. 14-KEFİL Bu sözleşme ile ATEK ten yer kiralayan firmanın imzaya yetkili müdürü veya şirket ortaklarından biri kira bedellerinin ödenmesi yönünden sözleşmeyi kefil olarak imzalayacaktır. 15 ANLAŞMAZLIKLAR Anlaşmazlık halinde, sözleşme ekleri de göz önüne alınarak, Antalya Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. Bu sözleşme 15 asıl maddeden oluşmuş ve ekleri ile birlikte 2 (iki) nüsha halinde Antalya da../../. tarihinde düzenlenmiştir. ANTALYA TEKNOKENT YÖNETİCİ VE İŞLETİCİ A. Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Genel Müdür ŞİRKET SAHİBİ

8 KEFİL Ek 1: Kiracı nın imza sirkülerleri Ek 2:Yetki belgeleri Ek 3:Merkez Ticaret Sicilinden Alınmış Faaliyet Belgesi TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİDİR KİRACI :. TAHLİYE TARİHİ:.../.../... KİRALAYAN : Yukarıda adresi yazılı bulunan taşınmazda bir süreden beri kiracı olarak oturmaktayım. Söz konusu taşınmazı hiç bir hüküm istihsaline ve kanuni merasime, ihtarname keşidesine, tebliğ ve tebellüğe hacet kalmaksızın hiçbir alacak talebinde bulunmadan kayıtsız şartsız boş ve sağlam olarak mal sahibi veya kanuni vekiline yukarıda yazılı tarihte tahliye edip teslim etmeyi açık irademle kabul ve taahhüt ederim. Bu tarihte tahliye etmediğim veya edemediğim takdirde mal sahibinin veya kanuni vekilinin icra yoluyla tahliye ettirmeye yetkili olduğunu bu uğurda sarf olunacak bilcümle mahkeme, icra, avukat ve diğer masraflarının tamamen ban ait olacağını kabul ve taahhüt ederim../../. TAAHÜTTE BULUNAN KİRACI

Bu sözleşmede kısaca Atek olarak adlandırılacaktır. Atek, Ar-Ge alanlarının 2. maddede tanımlanan bölümlerini tahsis eden tüzel kişidir.

Bu sözleşmede kısaca Atek olarak adlandırılacaktır. Atek, Ar-Ge alanlarının 2. maddede tanımlanan bölümlerini tahsis eden tüzel kişidir. AR-GE ALANI TAHSİS SÖZLEŞMESİ 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Tahsis Eden : ANTALYA TEKNOKENT YÖN.VE İŞL. A.Ş. Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent Uluğbey Ar-ge Binası kat:2 Ofis:5 Kampus, ANTALYA 07058 Bu

Detaylı

ANTALYA TEKNOKENT YÖNETİCİ VE İŞLETİCİ A.Ş.

ANTALYA TEKNOKENT YÖNETİCİ VE İŞLETİCİ A.Ş. 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI AR-GE ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ Kiralayan : ANTALYA TEKNOKENT YÖNETİCİ VE İŞLETİCİ A.Ş. Pınarbaşı Mah. Hürriyet Cad. Akdeniz Üniversitesi Uluğbey Ar-Ge Binası No:3A/31 Konyaaltı /

Detaylı

AR-GE VE İNOVASYON KULUÇKA OFİSİ TAHSİS SÖZLEŞMESİ

AR-GE VE İNOVASYON KULUÇKA OFİSİ TAHSİS SÖZLEŞMESİ ÇANKAYA AR-GE VE İNOVASYON KULUÇKA OFİSİ TAHSİS SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI A- Tahsis Eden: Çankaya Üniversitesi Merkez Yerleşke, Eskişehir Yolu, 29. km, ANKARA Bu sözleşmede kısaca Üniversite

Detaylı

PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. AR-GE OFİS ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş.

PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. AR-GE OFİS ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. AR-GE OFİS ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME NİN TARAFLARI KİRALAYANIN ADI PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. KISACA PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. KİRALAYANIN ADRESİ

Detaylı

PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. AR-GE OFİS ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ. pauteknokent@pau.edu.tr. TL (Net Olarak)

PAMUKKALE TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş. AR-GE OFİS ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ. pauteknokent@pau.edu.tr. TL (Net Olarak) AR-GE OFİS ALANI KİRA SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME NİN TARAFLARI KİRALAYANIN ADI KİRALAYANIN ADRESİ Pamukkale Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuluçka ve İdari Binası C Blok Kınıklı /DENİZLİ TEL 0 258 215 50 01-02

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

KİRA SÖZLEŞMESİ. Sözleşmenin imzalandığı gün Kiraya Verenin Banka hesap numarasında havale/eft ile yapılacaktır.

KİRA SÖZLEŞMESİ. Sözleşmenin imzalandığı gün Kiraya Verenin Banka hesap numarasında havale/eft ile yapılacaktır. Dairesi KİRA SÖZLEŞMESİ Mahallesi Sokağı, Numarası Kiralanan yerin cinsi Kiraya verenin adı, soyadı Kiraya verenin T.C. Kimlik No. Kiraya verenin ikametgahı Kiracının adı, soyadı Kiracının T.C. Kimlik

Detaylı

ÖN KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ (V.01)

ÖN KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ (V.01) ÖN KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ (V.01) 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kanunu na göre, Bakanlar Kurulu nun 22/3/2003 tarih ve 5390 sayılı kararı ile Namık Kemal Üniversitesi Merkez Kampüsü

Detaylı

TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL KİRAYA VERME TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL KİRAYA VERME TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Kira süresi 5 (beş) yıl olup tarafların karşılıklı anlaşması halinde kira sözleşme süresi 5 (beş)yıl daha uzayacaktır. Kira başlangıç tarihi sözleşmenin ilk sayfasında belirtilen tarihtir. Kira bedeli

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

ANTALYA SERBEST BÖLGESİ Y A T I R I M C I A Ç I K A L A N KİRA SÖZLEŞMESİ ( ANT.SB.BELGE- 3 )

ANTALYA SERBEST BÖLGESİ Y A T I R I M C I A Ç I K A L A N KİRA SÖZLEŞMESİ ( ANT.SB.BELGE- 3 ) ANTALYA SERBEST BÖLGESİ Y A T I R I M C I A Ç I K A L A N KİRA SÖZLEŞMESİ ( ANT.SB.BELGE- 3 ) KİRAYA VEREN : ASBAŞ - ANTALYA SERBEST BÖLGE İŞLETİCİSİ A.Ş. YATIRIMCININ Ticaret Unvanı : Sicil Numarası :

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR.

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. 1- Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı'na ait,... İli,... İlçesi,... nolu işyeri (kapalı/açık) teklif

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.1.. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul 1.2. Ltd. Şti... MADDE 2- TANIMLAMALAR: 2.1. ALICI madde 1.2. adı geçen. yı 2.2. SATICI madde 1.1. de adı geçen. Ltd. Şti. yi 2.3.

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR Madde 1- Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün

Detaylı

Kiralananı Kullanım Şekli Sağlam, tam ve kullanılmaya elverişlidir Kiralananla Birlikte Teslim Edilen Demirbaşlar

Kiralananı Kullanım Şekli Sağlam, tam ve kullanılmaya elverişlidir Kiralananla Birlikte Teslim Edilen Demirbaşlar KİRA SÖZLEŞMESİ Dairesi Mahallesi Cadde/Sokağı Numarası Kiralananın Cinsi Kiralayan Kiralayanın T.C. Kimlik No Kiralayanın Adresi Kiracı Kiracının T.C. Kimlik No Kiracının Adresi Akdin Başlangıç Tarihi

Detaylı

LOFT 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ODA FİYATLARI

LOFT 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ODA FİYATLARI LOFT 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ODA FİYATLARI SÖZLEŞME TARİHLERİ ÖDEME ŞEKLİ LOFT 1 LOFT 1A LOFT 2 LOFT 2A LOFT 3 TEK KİŞİ İKİ KİŞİ TEK KİŞİ İKİ KİŞİ TEK KİŞİ TEK KİŞİ TEK KİŞİ SEÇENEK 1 15 EYLÜL 2013

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Vadesiz Hesap No 1. AMAÇ KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Tarih :././.. İşbu Kredili Mevduat Hesabı Sözleşmesi ( Sözleşme ) ile Türkiye Garanti Bankası A.Ş. ( Banka

Detaylı

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI MÜŞTERİ/TC Kimlik No: MUHATAP : Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul KONU

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

KİRA SÖZLEŞMESİ. (İşyerleri İçin) Tapu İli / İlçesi / Bölgesi Mahallesi / Sitesi Cadde/Sokak Bina (Blok) No / İç Kapı No. Kiralananın Cinsi İŞYERİ

KİRA SÖZLEŞMESİ. (İşyerleri İçin) Tapu İli / İlçesi / Bölgesi Mahallesi / Sitesi Cadde/Sokak Bina (Blok) No / İç Kapı No. Kiralananın Cinsi İŞYERİ KİRA SÖZLEŞMESİ (İşyerleri İçin) Tapu İli / İlçesi / Bölgesi Mahallesi / Sitesi Cadde/Sokak Bina (Blok) No / İç Kapı No. Kiralananın Cinsi İŞYERİ Kiralayan Kiralayanın T.C. Kimlik No Kiralayanın Adresi

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

LOFT ODA TİPLERİ 111-112-

LOFT ODA TİPLERİ 111-112- LOFT ODA TİPLERİ 101-102-103-104-106-109- 110-201-202-203-204-205- 206-208-301-302-303-304- 305-306-308-309-401-402- 403-404-405-406-408-409- 501-502-503-504-505-506- 508-509-604-605-607-608- 105-107-

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

6098 SAYILI TÜRK BORÇLAR KANUNUNDA KİRA SÖZLEŞMESİ

6098 SAYILI TÜRK BORÇLAR KANUNUNDA KİRA SÖZLEŞMESİ 6098 SAYILI TÜRK BORÇLAR KANUNUNDA KİRA SÖZLEŞMESİ Kira sözleşmesi 6098 sayılı Türk Borçlar Kanununun 299.maddesinde şu şekilde tanımlanmaktadır: Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTELERİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN ÖZEL HASTANELER VEYA VAKIF ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE SÖZLEŞMELİ ÇALIŞACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ VE KURUMSAL SÖZLEŞMELERİNE İLİŞKİN

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler)

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) İdaremiz ile aşağıda ad- adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1-

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür .. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) Bankamız ile.. A.Ş arasındaki kredi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Nakit Kredi Taahhütnamesinin bir örneği ve bu Taahhütnamenin

Detaylı

RE SEN TAAHÜTNAME VE KEFALETNAME

RE SEN TAAHÜTNAME VE KEFALETNAME RE SEN TAAHÜTNAME VE KEFALETNAME 1- Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğünce lisansüstü öğrenim görmek üzere.üniversitesi Rektörlüğüne gönderileceğimden, aşağıdaki şartların aynen kabulüne ve iş bu

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

LOFT 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ODA FİYATLARI

LOFT 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ODA FİYATLARI LOFT 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ODA FİYATLARI SÖZLEŞME TARİHLERİ ÖDEME ŞEKLİ LOFT 1 LOFT 1A LOFT 2 LOFT 2A LOFT 3 LOFT 4 TEK KİŞİ İKİ KİŞİ TEK KİŞİ İKİ KİŞİ TEK KİŞİ TEK KİŞİ TEK KİŞİ TEK KİŞİ SEÇENEK

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1-Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formunda yer alan bilgiler, işbu formun tüketiciye verildiği tarihten

Detaylı

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR İNŞAAT YAPIM SÖZLEŞMESİ TARAFLAR 1- Bir tarafta yapı sahibi (yada iş sahibi) (bundan sonra yapı sahibi olarak anılacaktır) diğer yanda yapı müteahidi.. (bundan sonra Yapı Müteahidi olarak anlıcaktır) arasında

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

İşçi Sözleşmesi 1. TARAFLAR İŞVERENİN. Adı soyadı (ünvanı): Adresi: İŞÇİNİN. Adı soyadı: Baba adı:

İşçi Sözleşmesi 1. TARAFLAR İŞVERENİN. Adı soyadı (ünvanı): Adresi: İŞÇİNİN. Adı soyadı: Baba adı: İşçi Sözleşmesi - Personel - Çalışan Sözleşmesi Örneği İşçi Sözleşmesi Aşağıda isim (unvan) ve adresleri yazılı bulunan işveren ile işçi arasında, tamamen kendi istek ve serbest iradeleri ile ve belirtilen

Detaylı

PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. YÜKLENİCİ: Unvanı : Adresi.. 1.2. İŞVEREN Unvanı : İHLAS YUVA SİTESİ YÖNETİMİ Adresi : İş bu sözleşmede İHLAS YUVA SİTESİ YÖNETİMİ bundan böyle İŞVEREN,..

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ Ek-17 FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ İdaremiz ile aşağıda adı, soyadı ve adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1- Taraflar a)idare

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Türü Kredinin Toplam Tutarı (Anapara Tutarı) (TL) Belirli Süreli Tüketici Kredisi Kredi Vadesi/Süresi (Ay) BSMV Oranı

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır.

ÖZEL ŞARTLAR. 1.6 Sigorta Bedeli Poliçe üzerinde belirtilen ilgili Sigorta Yılı na ait teminat tutarıdır. PR M ADEL HAYAT S GORTASI ÖZEL ŞARTLAR şbu Sözleşme, bu Sözleşmenin parçasını oluşturan Başvuru Formu, Poliçe, Özel Şartlar, Hayat Sigortaları Genel Şartları ve Poliçeye ait her türlü form, ek zeyilleriyle

Detaylı

.. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil)

.. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) .. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) Bankamız ile.. A.Ş arasındaki kredi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Takas Kredisi Taahhütnamesinin bir örneği ve bu Taahhütnamenin

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ Bu sözleşme, bir taraftan (Bundan böyle İşveren olarak anılacaktır.) ile diğer taraftan (Bundan böyle Taşeron olarak anılacaktır.) arasında, sözleşme konusunu teşkil eden iş ile

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU KESİN ALIM İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ

TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU KESİN ALIM İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ R.G 58 27 Mart 2009 TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU KESİN ALIM İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ AMAÇ 1. Tasarruf Mevduatı Sigortası ve Finansal İstikrar Fonu tarafından bankaların donuk kredilerinin

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri No :... Adı ve Soyadı:... KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Madde 1- Müşteri ile Banka arasında, aşağıda yazılı ve taraflarca kabul edilen hükümler doğrultusunda (.) TL (Yalnız ) limitli Kredili

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Kampanyası Gençlik Teklifi nden (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. ve ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ARASINDA ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Amaç ve kapsam Madde:1 İşbu protokol, T.C.

Detaylı

FİNANSAL KİRALAMA SÖZLEŞMESİ ÖN BİLGİ FORMU

FİNANSAL KİRALAMA SÖZLEŞMESİ ÖN BİLGİ FORMU FİNANSAL KİRALAMA SÖZLEŞMESİ ÖN BİLGİ FORMU Sayın Kiracımız, Ekte, bir örneği yer alan ve Şirketimiz internet sitesinde yayımlanmış bulunan Finansal Kiralama Sözleşmesi ni ( Sözleşme ) imzalamak suretiyle,

Detaylı

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ:

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ: MADDE 1.TARAFLAR İş bu sözleşme hizmet veren olarak TURK Elektronik Para A.Ş. ile (işbu Sözleşmede kısaca TURK olarak anılacaktır)....... adresinde yer alan taşınmazda 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu na

Detaylı

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları: Bir tarafta Porte Osgb Eğitim ve Ticaret Ltd. Şti. (Bundan sonra kısaca

Detaylı

KİRA İLİŞKİSİNİN SONA ERMESİ

KİRA İLİŞKİSİNİN SONA ERMESİ KİRA İLİŞKİSİNİN SONA ERMESİ Belirli Süreli Kira İlişkisi (TBK, 300) Belirsiz Süreli Kira İlişkisi (TBK, 327/ II) (TBK,327) (TBK, 300) Sürenin Geçmesi ile (TBK,327) Fesih Bildirimi ile (Fesih beyanına

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... MADDE 1 - TANIM İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir. Banka:

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

TESİS İŞLETME KARŞILIĞI HİZMET SÖZLEŞMESİ

TESİS İŞLETME KARŞILIĞI HİZMET SÖZLEŞMESİ TESİS İŞLETME KARŞILIĞI HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: İşbu sözleşmeye; bir taraftan Atatürk Mah. 603.Sk.13/B Ayışığı Sitesi Esenyurt-İstanbul adresinde bulunan Ayışığı Sitesi Yönetimi

Detaylı

SÖZLEŞME. Sözleşmenin tarafları

SÖZLEŞME. Sözleşmenin tarafları SÖZLEŞME Sözleşmenin tarafları Madde 1. Bu sözleşme, bir tarafta. ANKARA KALKINMA AJANSI (bundan sonra İdare olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.. (bundan sonra Yüklenici olarak anılacaktır) arasında

Detaylı

Imona Pazaryeri Kullanıcı Sözleşmesi

Imona Pazaryeri Kullanıcı Sözleşmesi Imona Pazaryeri Kullanıcı Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu sözleşme www.imona.com isimli web sayfaları üzerinden satışı yapılan ÜRÜN lere ilişkin olarak IMONA ile ve ALICI ÜYE arasında akdedilmiştir. 2. Tanımlar

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR / TANIMLAR İşbu Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi (bundan böyle kısaca Sözleşme olarak anılacaktır.) bir tarafta Çırpıcı Mah.Turan Güneş Cad. No:117 Zeytinburnu

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU MÜŞTERİ NO : ADI SOYADI : MADDE 1 TANIMLAR İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir.

Detaylı

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN (bundan böyle "DİSTRİBÜTÖR" olarak anılacaktır)../ İstanbul 1.2. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN 'in pazarlama yetkilisi olarak

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır. KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ Kefil ve Rehin Veren :. (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.) Alacaklı Müşteri Kefalet ve Rehin Miktarı : TÜRKİYE FİNANS

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

KİRA SÖZLEŞMESİ (İşyerleri İçin)

KİRA SÖZLEŞMESİ (İşyerleri İçin) KİRA SÖZLEŞMESİ (İşyerleri İçin) DAİRESİ Mahallesi Cadde/Sokağı Numarası Kiralananın Cinsi Kiralayan Kiralayanın T.C. Kimlik No Kiralayanın Adresi (BURAYA TAŞINMAZIN BAĞLI OLDUĞU TAPU DAİRESİ YAZILACAK)

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ BORÇLAR HUKUKU ÖZEL HÜKÜMLER DERSİ KİRA SÖZLEŞMELERİ DERS NOTLARI

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ BORÇLAR HUKUKU ÖZEL HÜKÜMLER DERSİ KİRA SÖZLEŞMELERİ DERS NOTLARI TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ BORÇLAR HUKUKU ÖZEL HÜKÜMLER DERSİ KİRA SÖZLEŞMELERİ DERS NOTLARI (2013-2014) PROF.DR İBRAHİM KAPLAN Sayfa 1 Kira sözleşmeleri ile ilgili bölümün üç ayrımında ilk

Detaylı

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ Tarih:.../../ Müşteri Müşteri Numarası :. :. KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1 TARAFLAR : A. Gersan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B.. Madde 2 TANIMLAMALAR : İşbu Süresiz Hizmet Sözleşmesi metni içerisinde :

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE84EM49* Sayı : 85027752-934.02- Konu : Fiyat Tespiti Sayın: Firma Yetkilisi 8 Mart 2016 Tarihinde düzenlenecek olan Dünya Kadınlar

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

Kiralananın Devri ve Sınırlı Ayni Hakka Konu Olması

Kiralananın Devri ve Sınırlı Ayni Hakka Konu Olması Yrd. Doç. Dr. Seda ÖKTEM ÇEVİK Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Kira Sözleşmesine Etkisi Bakımından Kiralananın Devri ve Sınırlı Ayni Hakka Konu Olması İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII

Detaylı

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ TARAFLAR: Bu şartname Bayındır Sk.No:7/7 Yenişehir/Ankara adresindeki ile Şartnameyi imzalayan KATILIMCI KURULUŞ arasında aşağıda yazılı şartlarla akdedilmiştir. TANIMLAR: Bu şartname

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

YETKİ BELGESİ. Yetki Belgesi Verenin Unvanı:. (eser/mali hak sahibi, yapımcı, yönetmen, senarist, özgün müzik bestecisi, yazar, animatör, mirasçı)

YETKİ BELGESİ. Yetki Belgesi Verenin Unvanı:. (eser/mali hak sahibi, yapımcı, yönetmen, senarist, özgün müzik bestecisi, yazar, animatör, mirasçı) YETKİ BELGESİ 1- Film Yapımcıları Meslek Birliği ne (kısa adi ile FİYAB) / / Tarihinde kendi rızam ve başvurum neticesinde ve FİYAB tarafından kabul edilmem ile, üye oldum. Meslek Birliği nin tüzüğünü

Detaylı

FATURAMNET A.Ş. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Mimar Sinan Mah. Çavuşbaşı Cad. Ceren Sk. No:1/3 Çekmeköy/İstanbul adresinde,

FATURAMNET A.Ş. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Mimar Sinan Mah. Çavuşbaşı Cad. Ceren Sk. No:1/3 Çekmeköy/İstanbul adresinde, Sözleşme Tarihi:... FATURAMNET A.Ş. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Sözleşme No :... 1. TARAFLAR _ : 1.1. Faturamnet A.Ş. Mimar Sinan Mah. Çavuşbaşı Cad. Ceren Sk. No:1/3 Çekmeköy/İstanbul 1.2... adresinde, 2. TANIMLAR

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır.

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Madde 1 TARAFLAR Bir tarafta Şirket; İstiklal Mah. Demirciler Sokak. 11 / 8 26010 Odunpazarı / Eskişehir adresinde mukim KDSL TELEKOMÜNİKASYON INTERNET BİLİŞİM VE HİZ ELEKTRONİK SANAYİ

Detaylı

KİRALIK KASA SÖZLEŞMESİ

KİRALIK KASA SÖZLEŞMESİ Müşteri Numarası.. Kiralık kasa numarası.. KİRALIK KASA SÖZLEŞMESİ Türkiye Garanti Bankası A.Ş.. Şubesi ( Banka ) tarafından müşterilerine ( Müşteri ) kasa kiralanmasına ilişkin Kiralık Kasa Sözleşmesi

Detaylı