Gedik Yatırım Veri Yayın Satış Sözleşmesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gedik Yatırım Veri Yayın Satış Sözleşmesi"

Transkript

1 Gedik Yatırım Veri Yayın Satış Sözleşmesi 1. Sözleşmenin Tarafları 1.1 Cumhuriyet Mah. İlkbahar Sok. No:1 A Blok Yakacık, Kartal/İstanbul adresinde mukim Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. bundan böyle Dağıtıcı olarak anılacaktır. 1.2 Gedik Yatırım dan veri yayını satın alarak sadece kendisinin erişip kullanabilen Gerçek ve/veya Tüzel kişiler bundan böyle Abone olarak anılacaktır. 1.3 İşbu Sözleşme kapsamında Gedik Yatırım ve Abone birlikte Taraflar olarak anılacaktır. 2. Tanımlar Abone : Dağıtıcı tarafından sağlanan hizmet üzerinden veriye sadece kendi erişip kullanabilen gerçek/ tüzel kişilerdir. Abonelik Sözleşmesi : Veri nin abonelere dağıtılmasından önce Dağıtıcı ile Abone arasında düzenlenen, Dağıtıcının ve Abonenin VDS (Veri Dağıtım Sözleşmesi) çerçevesindeki dolaylı ya da doğrudan yükümlülüklerini içeren sözleşmedir. Abonelik Dönemi : Sözleşmenin onaylandığı gün- Aynı ayın son günü BIST : Borsa İstanbul u Finansal Bilgi : BIST gecikmeli ve/veya anlık finansal bilgilerini, VOB verilerini, altın, döviz, yabancı borsa bilgilerini ifade eder. Dağıtıcı : Veriyi doğrudan ya da dolaylı olarak Borsa İstanbul dan sağlayıp VDS çerçevesinde kullanma ve dağıtma hakkına sahip tüzel kişiliktir. Fikri Mülkiyet Hakları : Tescilli olup olmadığına bakılmaksızın patent, ticari marka, hizmet markası, telif hakkı, veri tabanı hakları, topografik haklar, tasarım hakkı ve bunlara ilişkin bütün başvuru ve tesciller (bu tescillerin yenilenmeleri ve süre uzatımları dahil) teknik bilgi, gizlilik hakkı, ticari sır ve konu ile ilgili kanunlar çerçevesinde ya da dünyanın herhangi bir yerinde benzer nitelikteki koruma hak ve şekli de dahil olmak üzere her türlü diğer fikri mülkiyet hakkını ifade eder. Gedik Trader : Fikri mülkiyeti Dağıtıcı ya ait olan ve bu sözleşmenin uygulanmasında ve Finansal Bilgi lerin gösterilmesi için hazırlanmış olan platformu ifade eder. Log Kaydı : İnternet üzerinden yapılan her işlemin kaydını ifade eder. Önyüz : GedikTrader veri satın alma bölümünü ifade eder. Bu bölümde Sözleşmenin Süresi ve Ücreti, Sözleşme ve Ön Bilgilendirme Formu onay bölümleri ile eklerini içerir.

2 Ücret : Dağıtıcı tarafından, Gedik Trader üzerinden anlık Finansal Bilgi lerin Abone ye gösterilmesi ve Abone nin bu veriye sadece kendisinin erişip kullanması durumunda, sağlanan anlık Finansal Bilgi için ödenmesi gereken tutarı ifade eder. VDS (Veri Dağıtım Sözleşmesi) : Dağıtıcı ile Borsa İstanbul arasında imzalanan Borsa İstanbul Veri Dağıtım Sözleşmesi ile birlikte Borsa İstanbul Veri Dağıtım Sözleşmesi nin eklerini ve ek protokollerini ifade eder. VİOP : Vadeli İşlem Opsiyon Borsası nı ifade eder. 3. Sözleşmenin Konusu İşbu Sözleşme ile Dağıtıcı, Abone nin kullanımına sunduğu Gedik Trader aracılığıyla, Gedik Trader içerisinde yer alan Finansal Bilgi leri Abone ye gerçek zamanlı olarak iletmesi ve bunun karşılığında Abone nin bu hizmeti Abonelik Sözleşmesi ne uygun olarak kullanmak konusunda tarafların karşılıklı hak ve yükümlülükleri ile Önyüz de belirtilen ücreti ödemesine ilişkin yükümlülükleri düzenler. 4. Sözleşmenin Süresi İşbu Sözleşme, sözleşmenin onaylandığı tarihte yürürlüğe girer. Haftalık veri satın alımlarında Sözleşme, yürürlülük tarihinden itibaren 7nci günün sonunda sona erer. Aylık veri satın alımlarında ise Sözleşme, yürürlüğe girdiği ayın son günü sona erer. 5. Sözleşmenin Ücreti ve Ödeme Koşulları 5.1 Madde 2 de belirtilen Gedik Trader üzerinden gerçek zamanlı Finansal Bilgi lerin iletilmesi karşılığında, Abone nin Dağıtıcı ya ödeyeceği ücret ve diğer kalemler Önyüz de gösterilmiştir. 5.2 Ücret, Sözleşme süresince sabittir. 5.3 Belirtilen Ücret e KDV dahildir. 5.4 Mevzuat değişiklikleri veya yeni mevzuat ile gelebilecek ek parasal yükler, Ücret kapsamı dışındadır. 6. Sözleşme Genel Şartları 6.1. Abone Finansal Bilgi yi yasal olmayan amaçlarla ve/veya yöntemlerle kullanamaz, 3ncü taraflara dağıtamaz, sadece belirtilen amaçlar için ve kendi kişisel kullanımına yönelik olarak kullanabilir.

3 6.2. Abone, Veri yayın hizmetleri yayını çerçevesindeki hususlarla ilgili olarak ilgili Dağıtıcı nın gerekli gördüğü hallerde BIST den veya BIST in yetkili kıldığı üçüncü taraflarca yapılacak denetimlere izin vermeyi, BİST in gerekli görerek isteyeceğiz belgeleri sağlamayı kabul eder Abone, Sözleşme yükümlülükleri çerçevesinde kendisine ait kişisel bilgileri Borsa İstanbul a verilmesine muvafakat eder Dağıtıcı, Abone lerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Ancak Dağıtıcı nın Finansal Bilgi sağlama sorumluluğu aşağıdaki koşullarla sınırlıdır Finansal Bilgi'nin yayın zamanında, biçiminde, tam ve doğruluğunda Dağıtıcı nın elinde olmayan nedenlerle karşılaşılabilecek aksaklıklardan, aşağıda 6.5 maddesine göre BIST'den veya diğer Veri Kaynakları ndan kaynaklanan ve fakat BIST veya ilgili diğer Veri Kaynakları nın sorumluluğu dışında kalan durumlardan Dağıtıcı sorumlu tutulmaz Dağıtıcı nın öngörmesi ve önlenmesi mümkün olmayan Dağıtıcı nın yüklenimini yerine getirmesini kısmen veya tamamen engelleyen koşullardan (zorunlu nedenler/mücbir sebep) doğan arıza, gecikme, duraksama ve kusurların sorumluluğu Dağıtıcı ya ait değildir Dağıtıcı nın aracılığıyla işbu Sözleşme çerçevesinde Abone nin alacağı Finansal Bilgi'lerden dolayı bu Finansal Bilgi'lerin yanlış veya eksik olması veya Abone yi yanlış yönlendirmesi nedeniyle veya bu gibi herhangi başka bir nedenle Abone nin uğrayabileceği dolaylı, dolaysız herhangi bir zarardan Dağıtıcı hiçbir suretle ve hiçbir şart altında sorumlu değildir BIST, Finansal Bilgi nin başlıca kaynağını BIST ile Dağıtıcı arasında akdedilmiş olan VDS uyarınca BIST tarafından sağlanan veriler oluşturmakta olup VDS'ye göre BIST'in sorumlulukları ve Abone nin hakları bu Sözleşme'nin ayrılmaz bir parçası olan VDS'de yer almakta ve aşağıda özetlenmektedir BIST verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayını sistemindeki performans düşmesi veya kesintili olması halinde Abone lerde olabilecek herhangi bir zarardan BIST sorumlu değildir. Ayrıca BIST'in elektronik ortama çıkardığı veri yayının devam ettiği süre içinde, veri yayınında kullanılan hatlardaki eksiklik, arıza vs. gibi nedenlerle, BIST vermiş olduğu Finansal Bilgi'nin alınamaması durumundan sorumlu değildir.

4 BİST, Abone nin, bu Sözleşme ye konu olarak aldığı Finansal Bilgi'lerin bir kısmının veya tamamının kısıtlanmasını veya Abone haklarının geçici veya sürekli sona erdirilmesini, gerekçe bildirmek zorunda olmaksızın isteyebilir Finansal Bilgi kapsamında yer alan VIOP bilgileri Dağıtıcı ile VIOP arasında akdedilmiş "Veri Yayın Sözleşmesi" çerçevesinde sağlanmakta olup Abone yukarıdakilere ek olarak aşağıdaki hükümlere de tabidir VOB tarafından sağlanan veriler nedeni ile Abone hiçbir suretle zarar iddia ve talebinde bulunamaz Abone veri yayınında kullanılan hatlardaki eksiklik, arıza vs. gibi nedenlerle VIOP'un vermiş olduğu söz konusu veriyi alamaması veya işbu sözleşme uyarınca veri yayınının VIOP tarafından durdurulması durumunda VIOP'dan hiçbir nam altında, hiçbir talep hakkı yoktur. Bu durumda Abone veri yayınını alamadığı gerekçesini ileri sürerek sözleşme bedelini ödemekten imtina edemez, bedel indirimi yapılmasını talep edemez Abone, iş bu sözleşmeden doğabilecek ihtilaf durumlarında, Dağıtıcı nın ticari defter ve telefon kayıtları ile diğer sistemsel kayıtların (dekont vb.) bağlayıcı, kesin ve münhasır delil teşkil edeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder Abone, VDS hükümlerine uymakla yükümlüdür Abone, BİST in ve diğer Veri Kaynakları nın sahip olduğu Fikri Mülkiyet Hakları nı tanır ve kabul eder. Bu haklara riayet etmediği takdirde, BİST in talep edeceği hak ve zarar talepleri konusunda sorumludur Dağıtıcı, zorunlu durumlarda haber vermeksizin veri yayınına geçici bir süre için ara verebilir Dağıtıcı, haber vermek kaydı ile donanım ve iletişim sistemlerinde değişiklikler yapabilir. Ayrıca Gedik Trader içerisine ek servisler/fonksiyonlar ekleyebilir, kısmen veya tamamen kapatabilir veya değiştirebilir. Abone bunun haklı bir fesih sonucunu doğurmayacağını ve tazminat talep etmeyeceğini kabul ve taahhüt etmiştir İşbu Sözleşme nin herhangi bir hükmü ya da kısmı uygulanabilir olmaktan çıkarsa ya da geçersiz hale gelirse, Sözleşme nin geçerli olan hüküm ve kısımları bundan etkilenmeyerek yürürlüğe devam eder. Taraflar bu durumda Sözleşme nin amacına uygun olarak geçersiz hale gelen hüküm ve kısımları karşılıklı olarak yenileri ile değiştirilir.

5 7. Sözleşme Diğer Şartlar Dağıtıcı, Abone nin elektronik ortamda onayını alarak Sözleşme hükümlerini değiştirebilir İşbu Sözleşme'nin uygulanması süresince kullanılmak üzere Taraflar ın bildirim, tebligat ve diğer haberleşme adresleri Abone nin Dağıtıcı nın müşterisi olması durumunda Dağıtıcı nın sisteminde kayıtlı olan, müşterisi olmaması durumunda ise Önyüz de alınan posta ve e- posta adresleridir Önyüz'de alınan veya ki adreslere tebligat ve teslimler, yetkili imza karşılığında elden, veya taahhütlü posta ile veya daha sonra aslının aynı şekilde tebliğ edilmesi koşuluyla E-posta ile yapılacaktır E-posta ile yapılan bildirimlerde E-posta tarihi, bildirim tarihi olarak kabul edilir Adres ve telefon değişiklikleri en kısa zamanda karşı TARAFA yazı ile bildirilir Abone, iş bu Sözleşme ve Sözleşme gereği doğan hak, alacak ve yükümlülüklerini hiçbir surette bir başkasına devir ve temlik edemez Taraflar, işbu Sözleşme nin ifası dolayısıyla öğrendiği tüm bilgileri sır olarak kabul etmeyi ve bu bilgileri diğer Taraf'ın yazılı izni olmadan üçüncü kişilere vermemeyi açıklamamayı, kamuya duyurmamayı, ya da bu şekilde sonuçlanacak davranışlardan kaçınmayı taahhüt eder Finansal Bilgi nin kaynağı BİST olduğundan, işbu Sözleşme gereği Abone hakları bu sözleşmedeki sınırlamalara ve BİST in yapacağı tek taraflı değişikliklere tabidir BİST in isim ve logosu Koruma Marka Belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST e ait olup tekrar yayınlanamaz. 8. Uyuşmazlıkların Çözümü 8.1. İşbu Sözleşme veya onun uygulanması sebebiyle ortaya çıkabilecek her türlü uyuşmazlığı Taraflar öncelikle kendi aralarında ve sulhen halletme yoluna gideceklerdir Uyuşmazlığın sulhen çözümünün mümkün olmadığı durumlarda ise İstanbul Mahkemeleri ve İcra Organları yetkilidir. 9. Sözleşmenin Feshi Abone nin işbu Sözleşme nin herhangi bir maddesine aykırı davranması halinde Dağıtıcı Sözleşme yi tek taraflı olarak fesih etme hakkına sahiptir. Bu durumda Abone, Dağıtıcı dan herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunamaz. Dağıtıcı ayrıca ihlal ve fesih nedeni ile uğrayabileceği her türlü zararın tazminini talep edebilir Dağıtıcı, Abone tarafından kendisine yanlış, yalan, eksik bilgi verilmesi ve yanıltıcı beyanlarda bulunması halinde işbu Sözleşme yi hiç bir ihtar ve ihbara gerek duymadan derhal ve tek taraflı olarak fesih edebilir.

6 9. 3. Abone, ilgili yasal mevzuat kapsamında Sözleşme yi, dilediği zaman her hangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin, Dağıtıcı ya bildirimde bulunmak suretiyle kapatabilir. Herhangi bir nedenle Sözleşme nin sona ermesi halinde Abone nin, Sözleşme nin sona erme tarihine kadar gerçekleştirdiği işlemlerden kaynaklı ödeme ve diğer yükümlükleri, Sözleşme de ki esaslar dahilinde aynen devam eder Taraflar, Sözleşme nin ifası sırasında Sermaye Piyasası Kanunu, SPK Tebliğleri ve İlke Kararları, BİST düzenlemeleri ile ilgili tüm mevzuat hükümlerine riayet ederler. Sözleşme de Sermaye Piyasası Mevzuatı na aykırı hükümleri uygulanmaz. Sözleşme de hüküm bulunmayan hallerde Abone nin imzalamış olduğu Sermaye Piyasası Aracı Alım Satım Sözleşmesi ve diğer çerçeve sözleşmelerin ilgili hükümleri ile SPK Mevzuatı uygulanır. SPK Mevzuatında hüküm bulunmayan hallerde genel hükümler uygulanır İşbu Sözleşme nin örneğini, satın alma aşamasında Abone bilgisayarına indirebileceği gibi, işbu Sözleşme nin Ön Bilgilendirme Formu na ve Sözleşme ye ise web adreslerinden de istediği zaman görüntüleyebilir, bilgisayarına indirebilir veya Abone istediği e-posta adresine gönderebilir. Dağıtıcı Adresi Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Cumhuriyet Mah. İlkbahar Sok. No:1 A Blok Yakacık, Kartal/İstanbul Telefonu (0216) MERSİS numarası Şirket Web Sitesi

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta Konak Mahallesi, Biletçi Sokak No:3/2 Nilüfer/Bursa adresinde mukim www.plakamnerede.com (kısaca Plakamnerede.com olarak anılacaktır) ile

Detaylı

MATRİKS TERMİNAL VE VERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

MATRİKS TERMİNAL VE VERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MATRİKS TERMİNAL VE VERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR : 1- Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. (Kısaca MATRİKS olarak anılacak) Adresi : Leylak Sk. Nursanlar İş Merkezi, A Blok K:12 D: 39 Şişli

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres:

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres: Amaç Madde 1: (1) İş bu protokol taraflar arasında, personel belgelendirme sürecinde sağlanacak hizmetlerin belirlenmesi, tarafların yükümlülüklerinin belirlenmesidir. Taraflar Madde 2: (1) MASFED MYM

Detaylı

MATRİKS TERMİNAL VE VERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

MATRİKS TERMİNAL VE VERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MATRİKS TERMİNAL VE VERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR : 1- Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. (Mersis No:0-6130-4486-4600013) (Kısaca MATRİKS olarak anılacak) Adresi : Leylak Sk. Nursanlar İş

Detaylı

KYD ENDEKSLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

KYD ENDEKSLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ KYD ENDEKSLERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İş Kuleleri Kule: 2 Kat: 8 34330 4.Levent / İstanbul adresinde mukim KYD Bilgi Yönetimi ve İletişim A.Ş. (bundan sonra kısaca KYD A.Ş. olarak anılacaktır)

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: 1.1. İşbu Üyelik sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Facepara Yayıncılık ve Network Marketing Firması kısaca

Detaylı

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU 1. Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşme Öncesi Bilgi Formu ilgili mevzuat kapsamında, Bankamızın sunduğu yatırım hizmetleri ve yan hizmetler hakkında

Detaylı

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN (bundan böyle "DİSTRİBÜTÖR" olarak anılacaktır)../ İstanbul 1.2. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN 'in pazarlama yetkilisi olarak

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ 1-Sözleşmenin Tarafları İşbu PAY2PHONE Ödeme Hizmetleri Sözleşmesi,../../. ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde, 19 Mayıs mahallesi 19 Mayıs caddesi UBM Plaza No:37/2 Şişli-

Detaylı

:www.markmost.com sitesini ve işletmecisini,

:www.markmost.com sitesini ve işletmecisini, İş Ortaklığı Yayıncı Süreç Sözleşmesi Madde 1. Taraflar ve Tanımlar Bir tarafta MARKMOST sitesi işleteni MARKmost Bilgi Teknolojileri A.Ş ile (Bundan böyle MARKMOST olarak anılacaktır, diğer tarafta İş

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK SİGORTACILIK HİZMETLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME MADDE 1 - TARAFLAR İşbu sözleşme, Zurich Sigorta A.Ş. Meclis-i Mebusan Cad. No:47/6 Fındıklı 34427

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri sağlayan Yalıhost Bilişim Hizmetleri ile Yeni kullanıcı ol bölümünde detayları ile belirtilen kişi/kurum (Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI Finansal Hizmetlere İlişkin Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, 31.01.2015 tarihli ve 29253 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ YENİ VE MEVCUT İŞYERİM ABONELERİNE 4.5G YEDEKLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TTNET A.Ş (İŞLETMECİ) nin yeni ve mevcut İşyerim abonelerinin ( Abone ) 12 (on iki) ya da 24 (yirmi dört) ay boyunca taahhüt

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMETİ TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim

Detaylı

VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1

VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1 VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşme, aşağıda açık unvan

Detaylı

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler.

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler. 1- TARAFLAR 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan Demirci ve Demirci Bilgisayar ile Yeni müşteri kaydı bölümünde belirtilen detayları ile belirtilen

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin ( Abone ), aşağıda belirtilen koşulları

Detaylı

OSİPARİŞÇİ ÜYE İŞYERİ SÖZLEŞMESİ

OSİPARİŞÇİ ÜYE İŞYERİ SÖZLEŞMESİ OSİPARİŞÇİ ÜYE İŞYERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A.) GOF ELEKTRONİK TİC. İNTERNET SERVİS SAĞLAMA HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Brandium avm R4 Kat:23/7 Ataşehir-İstanbul Tel:444 20 76 B.).. MADDE 2 TANIMLAMALAR

Detaylı

GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ GENEL GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu Gizlilik Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır.. adresinde mukim (bundan böyle.. olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.. adresinde mukim. (bundan böyle FİRMA

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

TİCARİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

TİCARİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ TİCARİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar Sağlayıcı Alıcı Unvan KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.) Adres Barbaros Mah. Ardıç Sok. Varyap Meridian F Blok Ataşehir-İstanbul

Detaylı

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır. KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ Kefil ve Rehin Veren :. (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.) Alacaklı Müşteri Kefalet ve Rehin Miktarı : TÜRKİYE FİNANS

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. VARGONEN ve MÜŞTERİ tek başlarına Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. VARGONEN ve MÜŞTERİ tek başlarına Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR İşbu sözleşme bir tarafta Ankara Cad. No:81 Bayraklı Tower Kat:19 Bayraklı/İZMİR adresinde mukim VARGONEN Teknoloji ve Bilişim Sanayi Ticaret A.Ş. (işbu sözleşmenin

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

İNDİRİMLİ KURUMSAL GÜVENLİK HİZMETLERİ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

İNDİRİMLİ KURUMSAL GÜVENLİK HİZMETLERİ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ İNDİRİMLİ KURUMSAL GÜVENLİK HİZMETLERİ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: 1. TTNET A.Ş. nin ( İşletmeci ) 1000 Mbps ve altı hızlarda Metro Ethernet İnternet Devresi nde

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol;

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol; PROTOKOL Madde 1- Taraflar İşbu Protokol; Şirket merkezi İçerenköy Mah. Çayıryolu Cad. Üçgen Plaza No:7 Kat: 11 34752 Ataşehir/İstanbul adresinde faaliyette bulunan KG M Enerji Tic. Ltd. Şti. ("Tek Elektrik")

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

TİCARİ TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ. KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.)

TİCARİ TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ. KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.) TİCARİ TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar SAĞLAYICI ALICI Unvan KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (Bundan sonra SAĞLAYICI olarak anılacaktır.) Adres Barbaros Mah. Ardıç Sok. Varyap Meridian F Blok Ataşehir-İstanbul

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu Dök. No: AUZEF-FR-2.5-01 Yayın Tarihi: 30.06.2014 Rev.No: 00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 İşbu taahhütname İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bilişim Hizmetleri (Bundan sonra İÜ AUZEF" olarak

Detaylı

ECZANELERE ÖZEL STATİK IP KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

ECZANELERE ÖZEL STATİK IP KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ECZANELERE ÖZEL STATİK IP KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Kampanya Kuralları: 1-a) TTNET A.Ş. nin ( İşletmeci ) internet abonesi olan ancak statik IP aboneliği bulunmayan veya İşletmeci nin internet abonesi olmayan

Detaylı

İSTANBUL VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ

İSTANBUL VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ SÖZLEŞME Bir tarafta ticari merkezi Küçükçamlıca Mahallesi Ord. Prof. F. Kerim Gökay Cad. No:49 Üsküdar / İstanbul adresi olan Acıbadem Sağlık Hizmetleri A.Ş. (Sözleşme içinde kısaca ASG olarak anılacaktır)

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

Mesafeli Kullanım Sözleşmesi

Mesafeli Kullanım Sözleşmesi Mesafeli Kullanım Sözleşmesi UYARI: İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 12 punto olarak çıktı alarak okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her kullanıcı, tarafımızdan

Detaylı

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. ve ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ARASINDA ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Amaç ve kapsam Madde:1 İşbu protokol, T.C.

Detaylı

FKBsoft Bayi Sözleşmesi

FKBsoft Bayi Sözleşmesi FKBsoft Bayi Sözleşmesi < SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.> İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi 1. TARAFLAR İşbu Web sitesi Kullanım Sözleşmesi ("Kullanım Sözleşmesi"),. ile Web sitesi'ne giriş yapan ve/veya üye olan Kullanıcı arasında, Kullanıcı'nın Web sitesi'ni kullanmasına

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU NUN 22 NCİ MADDESİNİN (F) BENDİ KAPSAMINDA YAPILAN ALIMLARA AİT BİRİM FİYAT TİP SÖZLEŞMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU NUN 22 NCİ MADDESİNİN (F) BENDİ KAPSAMINDA YAPILAN ALIMLARA AİT BİRİM FİYAT TİP SÖZLEŞMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU NUN 22 NCİ MADDESİNİN (F) BENDİ KAPSAMINDA YAPILAN ALIMLARA AİT BİRİM FİYAT TİP SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları Madde 1- Bu sözleşme, bir tarafta...(bundan

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

SİNERJİ ÖN ÖDEMELİ TOPLU SMS HİZMETİ EKİ

SİNERJİ ÖN ÖDEMELİ TOPLU SMS HİZMETİ EKİ SAYFA 1 SİNERJİ ÖN ÖDEMELİ TOPLU SMS HİZMETİ EKİ Bu sözleşme Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:150 Sinerji Plaza Ataşehir / İstanbul adresinde mukim, Sinerji Telekomünikasyon A.Ş. (Bundan böyle

Detaylı

ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ

ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ BİM.F.22/00../ /20. MERAM ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. YÜKSEK GERİLİM ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE-1 TARAFLAR TESİSAT NO: Bu Perakende Satış Sözleşmesi; adı / ünvanı EK

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder.

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder. TARAFLAR Bu sözleşme PozitifAkıl Eğitim&Danışmanlık ile siteye eğitim desteği almak için üye olan (bundan sonra ÜYE olarak anılacaktır) kişi arasında, üyenin siteye üye olması amacı ile ve sözleşmenin,

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ

HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Holding Cihaz Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli,

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ MADDE 1- AMAÇ VE KONU Bu sözleşme, bir taraftan...(işveren olarak anılacaktır) ile diğer taraftan...(sorumlu

Detaylı

HER SAYFANIN ALTINA İMZA ATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

HER SAYFANIN ALTINA İMZA ATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR. HER SAYFANIN ALTINA İMZA ATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR. COSMOSCELL BİLİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC.LTD.ŞTİ. SÖZLEŞMESİ Madde 1. Taraflar İşbu Sözleşme ile taraflardan Cosmoscell Bilişim ve Telekomünikasyon

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

DÜŞLE BEŞİKTAŞ WEB PORTALI ÜYELİK VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

DÜŞLE BEŞİKTAŞ WEB PORTALI ÜYELİK VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ DÜŞLE BEŞİKTAŞ WEB PORTALI ÜYELİK VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu BELTAŞ Eğitim Kültür Hizmet Ve Sosyal yardım Vakfına ait Düşle Beşiktaş Portalı üyelik sözleşmesi (Bundan böyle Sözleşme olarak

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Kampanyası Gençlik Teklifi nden (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Başlıca mutabakatın, değişikliklerin ve yardımcı anlaşma ve protokollerin geçerliliği, Alıcı tarafından yazılı olarak kabul etmiş olmasına bağlıdır.

Başlıca mutabakatın, değişikliklerin ve yardımcı anlaşma ve protokollerin geçerliliği, Alıcı tarafından yazılı olarak kabul etmiş olmasına bağlıdır. SİPARİŞ MEKTUBU ALIM ŞARTLARI 1. TARAFLAR VE KONU İşbu sipariş mektubu alım şartları belgesi, sözleşmede ya da siparişte belirtilmiş olan taraflar arasındaki sipariş ve teslimat hususlarını düzenlenmektedir.

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

KURUMSAL SÖZLEŞME 1. TARAFLAR

KURUMSAL SÖZLEŞME 1. TARAFLAR KURUMSAL SÖZLEŞME 1. TARAFLAR İşbu sözleşme Kripteks Bilişim Teknolojileri ve Dan. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. (bundan sonra yüklenici olarak anılacaktır) tarafından aşağıdaki koşullar ve temeller çerçevesinde.

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr Bu sözleşme Zuhuratbaba Cd. No:13 Kat 2 D.4 34147 Bakırköy / İstanbul adresinde mukim, EMARKA İletişim

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

PROJE DESTEKLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME (... 1 )

PROJE DESTEKLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME (... 1 ) PROJE DESTEKLERİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME (... 1 ) Taraflar MADDE 1- (1) İşbu anlaşma, bir tarafta Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (bundan sonra GENEL MÜDÜRLÜK olarak anılacaktır) ile diğer tarafta... 2

Detaylı

NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ

NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ 1 TARAFLAR NETSİS VERSİYON GARANTİ PAKETİ SÖZLEŞMESİ İşbu Versiyon Garanti Paketi Sözleşmesi ( Versiyon Garanti Paketi ), bir tarafta. adresinde mukim (Bundan böyle MÜŞTERİ olarak anılacaktır.) diğer tarafta

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße Duisburg /Deutschland

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße Duisburg /Deutschland GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.a) E1 International Investment Holding Gmbh, Mülheimer Straße 39. 47058 Duisburg /Deutschland 1.b) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşme metni içerisinde; 1.a) E1 International

Detaylı