MÜSİAD BARTIN AÇILIŞI , BARTIN. İş ve Siyaset Dünyamızın, Kurum ve Kuruluşların Değerli Bşk, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜSİAD BARTIN AÇILIŞI , BARTIN. İş ve Siyaset Dünyamızın, Kurum ve Kuruluşların Değerli Bşk, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları,"

Transkript

1 MÜSİAD BARTIN AÇILIŞI , BARTIN Sayın Valim, MV'im, Belediye Başkanım, İş ve Siyaset Dünyamızın, Kurum ve Kuruluşların Değerli Bşk, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, MÜSİAD Bartın şubemizin açılışında sizleri saygıyla selamlıyorum; hoş geldiniz, şeref verdiniz. Karadeniz in harikulade doğasının başladığını haber veren güzellikleriyle, Bartın gerçekten de müjde gibi bir şehir. Adeta, tabiat güzellikleri kitabının önsözü. Ğ Bu nedenledir ki, rivayete göre Fatih Sultan Mehmet buraya sefer düzenleyip de Amasra yı gördüğü zaman, Lala, çeşm-i cihan bu mu ola? demiştir. Çeşm-i cihan, yani "dünyanın gözü." Bugün, zaman zaman hava sıcaklığının -11 dereceye indiği bir yolda, berekete vesile olmasını dilediğimiz karla kaplı güzel bir seyahatten sonra aranızdayız. Fakat, Bartın yalnızca doğasıyla değil, ekonomik potansiyeli bakımından da, her ne kadar şimdilik bu potansiyeli tam olarak yansıtamasa da, aslında zengin bir şehir.

2 Tarımla ve hayvancılıkla, ormancılık endüstrisi ve maden kaynaklarıyla, uluslararası hizmet veren limanıyla, ülkemiz ekonomisine katkı yapan, gün geçtikçe gelişen, genç bir şehir. Biz de bugün, bir müjde dediğimiz Bartın a bir müjde daha katmak için, şehrimize MÜSİAD ı eklemek için toplandık. Dünyanın göz bebeğine benzetilen bu güzel şehri; hep birlikte ekonominin de göz bebeği yapmak üzere çalışmak için toplandık. İnşallah, gayretlerimizi şubemiz üzerinden düzenleyerek çalışacak, böylece el ele vererek Bartın ı daha ileriye taşıyacağız. Bu açılışın bizim için başka bir anlamı daha var. En eski şubelerimizden olan Bartın MÜSİAD, maalesef uzun bir süre önce kapanmak zorunda kalmıştı ve uzunca bir süre kapalı kaldı. Bugün, o yarım kalan şarkıyı tamamladığımız için ayrıca mutluyuz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Değerli misafirler, İrtibat, gönülde başlar. İnsanları birbirine bağlayan; fikirler, duygular ve inançlardır. MÜSİAD, bu esasın üzerine bina edilmiş, yani, gönüllülük ilkesiyle çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. MÜSİAD ın ilkelerinin ve amaçların anlamını kavrayarak, bunların doğru olduğuna inanarak bize katılan üyelerimizle, 26 yılı geride bıraktık. Bu vesileyle, kurucu başkanımızdan en yeni üyemize kadar, bu yolculukta bize destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, vefat edenlere Allah'tan (CC) rahmet diliyorum.

3 Bu zaman zarfında, ilkelerimizden taviz vermeden, hem faaliyetlerimizi arttırdık, hem de teşkilatımızı genişlettik. Bugün itibariyle, Türkiye nin en yaygın teşkilatlanan sivil toplum kuruluşuyuz. Yurtiçinde 86, yurtdışında 68 ülkede, 181 noktada, binlerce üyeyi, on binlerce üye işletmeyi temsil eden; dürüst ticaret yapmak isteyen iş adamlarını bir araya getiren, büyük bir ortak noktaya dönüştük. Yaşlandıkça gençleşiyoruz. Yoruldukça dinçleşiyoruz. Bildiğiniz gibi, oldukça yoğun bir takvimin ortasındayız. Bir yandan şube açılışlarımızla teşkilatımızı genişletirken, diğer yandan faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kasım ayında, MÜSİAD EXPO nun 16.sını ve Uluslararası İş Forumu IBF in 20.sini gerçekleştirdik. Açılışını Sn. Cumhurbaşkanımızın, kapanışını da Sn. Başbakanımızın teşrif ettiği fuarımız; dünyanın ve Türkiye nin dört bir yanından gelen katılımcı firmalar ve ziyaretçilerle, IBF oturumlarındaki kapsamındaki etkinliklerle, önemini bir kere daha kanıtladı. Savunma sanayiinin ve Havacılığın önde gelen firmaları tarafından üretilen yüksek katma değerli ürünlerin sergilendiği ve Türkiye nin istikametini gösteren gelecek pusulası dediğimiz Hightech Port projemize, ilgi yine büyüktü. 34 ülkeden askeri delegasyon, özellikle Hightech Port u gezmek için gelmişti. 20. IBF Kongremizde, hem günümüzde ticareti yürütmenin biçimlerini, hem de ideal ekonomi için gereken altyapıyı konuştuk.

4 Bu arada, EXPO açılışından 1 gün önce de, MÜSİAD tüm yönetim kademesini bir araya getirdiğimiz, Dünya Başkanlar Toplantısını gerçekleştirdik. Evet, EXPO ya hazırlanırken epeyce yorulmuştuk. Fakat, fuarın akabinde gelen değerlendirmeler, hem tüm Yönetimimize, hem de profesyonel kadromuza büyük bir zindelik verdi. Biz de, bütün hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. 16. MÜSİAD EXPO dan hemen sonra Seydişehir şubemizi açtık. Peşinden, hiç ara vermeden, Avustralya ya uçtuk, Melbourne açılışını yaptık. Sonra Sidney üzerinden Japonya ya geçtik ve Tokyo açılışını yaptık. Yurda döner dönmez de, Haliç Kongre Merkezinde, Ulaştırma Bakanlığımız ve Avrupa-Ortadoğu ve Afrika Uydu Operatörleri Birliğiyle uydu piyasasının devlerini bir araya getirdiğimiz 2. Global Satellite Show u gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de hem faaliyetlerimizi sürdürecek, hem de teşkilatımızı genişletmeye devam edeceğiz. Kırgızistan, Kazakistan, Pakistan, Azerbaycan, Gürcistandaki ikinci noktamız Tiflis, Belçika, Hollanda'daki yeni noktamız Amsterdam, Fransa'daki yeni noktamız Strasbourg, Londra, Sudan, Katar ve Güney Kore açılışlarımız bizi bekliyor. Teşkilatımız sayesinde bir yandan, ülkemizle diğer ülkeler arasındaki ekonomik ilişkileri geliştiriyor, ticaret hacmini arttırıyoruz. Bir yandan da, üyelerimizi bölgesel ve küresel fırsatlarla buluşturuyor, onlara yepyeni yatırım olanakları sunuyoruz.

5 MÜSİAD, bir iş adamları derneği. Ama, faaliyetlerimiz elbette sadece ticari bağlantılar kurmakla sınırlı değil. Aynı zamanda, fikir alışverişine önem veriyoruz, bir düşünce kuruluşu gibi toplantılar düzenliyoruz. Ekonomik ve toplumsal hayatı inceleyen araştırma raporları hazırlıyoruz. Gündemin öne çıkan konularını, yayınlarımızda gündeme getiriyoruz. Sektörel gelişmeleri takip ederek, üyelerimizi haberdar ediyoruz. Nihayet ve elbette, Türkiye yi her bakımdan daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Şube açılışlarımıza değinmiştim. Bunlarla birlikte, gelecek yıl yapacağımız önemli etkinlikler de olacak. Önümüzdeki yıl Pakistan'da düzenleyeceğimiz, 4. Hightech Port önemli bir başlığımız. Vizyoner 17 ye hazırlanıyoruz. Afrika'da bir fuar yapmak ise, bir başka hedefimiz. Bu organizasyonlar, yalnızca ülkemiz ekonomisine katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda, ülkemiz ekonomisinin gidişatıyla ilgili dünya kamuoyuna yansıtılan olumsuz haberlere bir cevap niteliği taşıyor. Ülkemizin yumuşak gücünü teşkil eden bu önemli bağlantılar güçlendikçe, Türkiye nin çıkarları doğrultusunda politika üreten idarecilerimizin de eli güçlenecektir. MÜSİAD olarak, bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz, edeceğiz.

6 Değerli Misafirler, Türkiye ekonomisi, yılın ilk 2 çeyreğinde, %3,9 büyüyerek, %3 lük küresel büyüme oranının üstünde bir performans gösterdi. Belki, 3. Çeyrek büyüme oranları daha düşük gelecek. Fakat, sabır diyoruz. 4. çeyrek daha iyi olacak. Çünkü bu yarışta şu anda ağırlıkla koşuyoruz yılında; terör saldırıları, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi, kredi derecelendirme kuruluşlarının algı operasyonları ve kripto şebekenin tasfiyesi nedeniyle, özellikle ikinci yarıda, ekonomik bakımdan biraz yavaşlamıştık. Son günlerde bunlara bir de, uluslararası piyasalardaki belirsizlik eklendi. Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz günlerde sonuçlanan başkanlık seçimleriyle, ABD de yeni bir dönem başlıyor. Küresel bir güç olması nedeniyle, ABD de yaşanan gelişmeler, dünyanın bütün ülkelerini, gerek siyasi, gerekse ekonomik bakımdan etkiliyor. Özellikle seçim sonrasında, FED in faiz artırım sürecini hızlandıracağına yönelik beklentiler, Amerikan Dolarının diğer ülke para birimleri karşısında değer kazanmasına neden olurken, TL de bundan olumsuz etkilendi. Tamamen dış gelişmelerden ve manipülatif müdahelelerden kaynaklanan bu dalgalanma, kısa vadede maliyetlere yansıyor; ancak orta ve uzun vadede kurda istikrar sağlanacaktır.

7 Tüm dünyada yaşanan kur dalgalanması yanında, özellikle son günlerde, siyasi gelişmeler nedeniyle de, piyasalarda bir miktar döviz baskısı hissediyoruz. Son birkaç hafta içinde Türk Lirası, Dolar karşısında fazlaca değer kaybetti. Ümit ediyoruz ki, önümüzdeki günlerde, girişimcinin önünü açmak için yeni düzenlemelerin yapıldığını göreceğiz. Çünkü iktisadi bakımdan, ülkece bütün potansiyelimizi yansıtmamıza imkan verecek şartların da sağlanması gerekiyor. Fakat, iş dünyası olarak bize de görev düşüyor. Bunun yolu daha fazla çalışmaktır, daha fazla üretmektir, daha fazla istihdam sağlamaktır. Bunun yolu, bize piyasalarda rekabet üstünlüğü kazandıracak katma değeri yüksek ürünleri imal etmeye başlamaktır. Bunun yolu, yeniliklere açık olmak ve daha fazla risk almaktır. Kazancı yeniden yatırıma, Ar-Ge ye ve İnovasyona dönüştürmektir. Değer üretmektir, marka çıkartmaktır. Bu ilkeleri hatırda tutarak çalışmaya devam edersek, yakın gelecekte çok daha güzel, çok daha verimli zamanlar göreceğimize inanıyorum. Anadolu da, yel kayadan ne aparır derler. Merak etmeyin; biz kaya gibi sağlam durduğumuz sürece, rüzgârlar bizden hiçbir şey götüremez. Öyleyse, biz rüzgârları bir tarafa bırakalım, kaya gibi durmaya bakalım.

8 Kökleriyle, üzerinde yükseldiği toprağın derinlerini kavrayan, güçlü ağaçlar gibi olmaya bakalım. Ne diyor Said Paşa: Müstakim ol, Hz Allah utandırmaz seni. Öyleyse, istikamet üzere bulunmaya bakalım. Biz, zaferle değil, seferle mükellefiz. Eğer bu bilinçle çalışırsak, inşallah zafer de bizim olacaktır. Bize düşen, ülkemizin kalkınması için çalışmak; kimsenin hakkına girmeden, hukuki ve meşru araçlarla kazanmak; kazancın fazlasını kamu yararına kullanmak; daha fazla üretmek, yatırım yapmak ve istihdam sağlamaktır. MÜSİAD, bu ilkeleri gözeterek, bu amaçlar uğruna çalışmanın kurumudur. Bugün açılışını yaptığımız Bartın şubemiz de, inşallah, tıpkı yurtiçi ve yurtdışındaki diğer şubelerimiz gibi, bu amaçlar uğruna çalışmanın bir şubesi olacak. Niyetimizin, ümidimizin ve gayretimizin, yeni bir şubesi olacak. Bartın artık, Güney Afrika dan Avrupa ya, ABD den Japonya ya, MÜSİAD ın bütün dünyaya yayılan teşkilatıyla bağlantı içine girmiş bulunuyor. Bartın artık, ülkemizin her bakımdan kalkınması amacıyla faaliyet gösteren MÜSİAD ın 26 yıldır devam eden yürüyüşüne katılmış bulunuyor. Bu vesileyle, bir kere daha hatırlatmak isterim: Biz, oturduğu yerden şikayet ederek işlerin düzelmesini bekleyenlerden değiliz. Biz, işleri düzeltmek için ayağa kalkanlarız. Elini taşın altına koyanlarız.

9 Ve inşallah, bu eller birleştikçe, taşların kolayca taşındığını göreceğiz. Yükümüze omuz veren Bartınlı dostlara teşekkür ediyorum. Şubemizin Bartın için ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. Bereketli kazançlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sözlerime son verirken, açılışımızı onurlandıran siz değerli misafirlerimize, Bartın Başkanımız Muhammet Aksoy, YK üyeleri ve tüm Bartın üyelerine, Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonumuza, bu açılışta bizimle birlikte olan Yurtiçi Teşkilattan sorumlu GBY'mız Eyüp Uğur ve Komisyon Başkan Yardımcımız Bekir Sami Nalbantoğlu'na ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyor; hepinizi saygıyla selamlıyorum. Nail Olpak MÜSİAD Genel Başkanı

MÜSİAD SEYDİŞEHİR AÇILIŞI KONYA. Sayın Kaymakamım (Regaip Ahmet Özyiğit), Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım (Sn.

MÜSİAD SEYDİŞEHİR AÇILIŞI KONYA. Sayın Kaymakamım (Regaip Ahmet Özyiğit), Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım (Sn. MÜSİAD SEYDİŞEHİR AÇILIŞI 18.11.2016 KONYA Sayın Bakan Yardımcım Harun Tüfekçi, Sayın Milletvekilim Uğur Kaleli, Sayın Kaymakamım (Regaip Ahmet Özyiğit), Sayın Belediye Başkanım (Mehmet Tutal), Ticaret

Detaylı

MÜSİAD AVUSTRALYA AÇILIŞI , Melbourne

MÜSİAD AVUSTRALYA AÇILIŞI , Melbourne MÜSİAD AVUSTRALYA AÇILIŞI 22.10.2016, Melbourne Sayın Melbourne Başkonsolosum Mehmet Küçükkayalı, Makedonya, Malezya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri Başkonsolosları, Sayın Milletvekilim, Avustralya

Detaylı

MÜSİAD TOKYO AÇILIŞI TOKYO. MÜSİAD Tokyo nun açılışında sizleri saygıyla selamlıyorum; hoş geldiniz, şeref verdiniz.

MÜSİAD TOKYO AÇILIŞI TOKYO. MÜSİAD Tokyo nun açılışında sizleri saygıyla selamlıyorum; hoş geldiniz, şeref verdiniz. MÜSİAD TOKYO AÇILIŞI 24.11.2016 TOKYO Sayın Misafirler, Değerli basın mensupları, MÜSİAD Tokyo nun açılışında sizleri saygıyla selamlıyorum; hoş geldiniz, şeref verdiniz. Koniçiva! (Merhaba) Kardeş üllke

Detaylı

Bursa İş Geliştirme Toplantısı. 28 Mayıs Cumartesi. Bursa

Bursa İş Geliştirme Toplantısı. 28 Mayıs Cumartesi. Bursa Bursa İş Geliştirme Toplantısı 28 Mayıs Cumartesi Bursa Sayın Bakanım (Mehmet Müezzinoğlu), Sayın Valim (Münir Karaloğlu), Sayın MV'lerim, Sayın Rektörüm, Sayın B.Belediye Bşk Vekilim Sayın Bursa Tic.San

Detaylı

2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül),

2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül), 2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ 29.11.2016 Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül), Bakanlıklarımızın, ESOA nın, TÜRKSAT'ın, Global Satshow'un, SSPI'ın Değerli Başkan

Detaylı

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ 9.11.2017 Sayın Bakanım, STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 1 İş Dünyamızın Değerli Temsilcileri, Kıymetli Basın Mensupları, Global

Detaylı

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR 13.01.2018 Sayın Valim, Sayın TOKİ Başkan Yardımcım, Sayın Ticaret Odası Başkanım, Sayın Rektörlerim, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları

Detaylı

8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ

8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ 8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ 09.06.2016 Sn.Rektörlerim, Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Misafirler, Sözlerime başlamadan önce, önceki gün İstanbul da, dün de Mardin de gerçekleştirilen

Detaylı

MÜSİAD YENİ GENEL MERKEZ KOMPLEKSİ TEMEL ATMA TÖRENİ İSTANBUL

MÜSİAD YENİ GENEL MERKEZ KOMPLEKSİ TEMEL ATMA TÖRENİ İSTANBUL MÜSİAD YENİ GENEL MERKEZ KOMPLEKSİ TEMEL ATMA TÖRENİ 06.01.2016 İSTANBUL Sn Başbakan Yardımcım, Sn. Belediye Başkanım, Genel Başkanlarım, Kurum ve Kuruluşlarımızın Bşk ve Tems, DEİK, TİM, İTO Başkanlarım,

Detaylı

MÜSİAD JAPONYA AÇILIŞI , TOKYO. Japonyanın Değerli Milletvekili Kiyoshi Ejima,

MÜSİAD JAPONYA AÇILIŞI , TOKYO. Japonyanın Değerli Milletvekili Kiyoshi Ejima, MÜSİAD JAPONYA AÇILIŞI 24.11.2016, TOKYO Sayın Büyükelçim A. Bülent Meriç, Japonyanın Değerli Milletvekili Kiyoshi Ejima, JETRO Başkan Yardımcısı Shigeki Maeda, Türkiye ve Japonya'nın Dışişleri Bakanlığı

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

Batman, 93. GİK Toplantısı. 15-16 Nisan 2016. Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli Temsilcileri,

Batman, 93. GİK Toplantısı. 15-16 Nisan 2016. Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli Temsilcileri, Batman, 93. GİK Toplantısı 15-16 Nisan 2016 Sayın Valim, Sayın Milletvekilim, Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli

Detaylı

20. IBF KONGRESİ Açılışı. 10 Kasım Perşembe, İstanbul. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani

20. IBF KONGRESİ Açılışı. 10 Kasım Perşembe, İstanbul. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani 20. IBF KONGRESİ Açılışı 10 Kasım Perşembe, İstanbul Başbakan Yardımcım Sn. Mehmet Şimşek, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani Dost ve Kardeş Ülkelerin Değerli Bakanları,

Detaylı

Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler. 15 Ekim 2015, İzmir. Sayın Bakanlarım, Valim. Sayın MV'lerim,

Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler. 15 Ekim 2015, İzmir. Sayın Bakanlarım, Valim. Sayın MV'lerim, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler Sayın Bakanlarım, Valim 15 Ekim 2015, İzmir Sayın MV'lerim, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, MÜSİAD İzmir Şubemizin düzenlediği

Detaylı

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ FORUMU AÇILIŞ TÖRENİ KONYA 9 MAYIS 2018 Afrika Ülkelerinin Değerli Büyükelçileri, Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

MÜSİAD KARLSRUHE ŞUBE AÇILIŞI Sayın Başkonsoloslarım, (Karlsruhe, Stuttgart) Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkan'larım,

MÜSİAD KARLSRUHE ŞUBE AÇILIŞI Sayın Başkonsoloslarım, (Karlsruhe, Stuttgart) Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkan'larım, MÜSİAD KARLSRUHE ŞUBE AÇILIŞI 29.09.2016 Sayın Başkonsoloslarım, (Karlsruhe, Stuttgart) Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkan'larım, İş Dünyamızın değerli temsilcileri, Değerli MÜSİAD üyeleri ve

Detaylı

MÜSİAD SUDAN AÇILIŞ Sayın Sudan Ziraat Bakanı (İbrahim Adem Ahmad Eldahil), Sayın Sudan Yatırım Bakanı (Müddesir Abdülgani)

MÜSİAD SUDAN AÇILIŞ Sayın Sudan Ziraat Bakanı (İbrahim Adem Ahmad Eldahil), Sayın Sudan Yatırım Bakanı (Müddesir Abdülgani) MÜSİAD SUDAN AÇILIŞ 11.12.2016 Bismillahirrahmanirrahim, Sayın Sudan Ziraat Bakanı (İbrahim Adem Ahmad Eldahil), Sayın Sudan Yatırım Bakanı (Müddesir Abdülgani) Sayın Büyükelçim, Sudan ve Türkiye İş Dünyasının

Detaylı

15 Ekim 2014 Genel Merkez

15 Ekim 2014 Genel Merkez ÇİN Yatırım Fırsatları Paneli 15 Ekim 2014 Genel Merkez İş Dünyamızın Saygıdeğer Mensupları, Değerli MÜSİAD üyeleri, Değerli Basın Mensupları, Toplantımıza katılımından dolayı teşekkür ediyor, Sizleri

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ANKARA

MÜSİAD İFTARI ANKARA MÜSİAD İFTARI ANKARA 06.06.2017 Sayın Bakanlarım, Milletvekillerim, Kurum ve Kuruluşlarımızın Başkan ve Temsilcileri, İş, Siyaset ve STK'larının Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim

Detaylı

16. MÜSİAD EXPO KAPANIŞ YEMEĞİ , WOW. Sayın Bakanlarım, Dost ve Kardeş Ülkelerin Saygıdeğer. Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım,

16. MÜSİAD EXPO KAPANIŞ YEMEĞİ , WOW. Sayın Bakanlarım, Dost ve Kardeş Ülkelerin Saygıdeğer. Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, 16. MÜSİAD EXPO KAPANIŞ YEMEĞİ 11.11.2016, WOW Sayın Başbakanım, Bakanları, Sayın Bakanlarım, Dost ve Kardeş Ülkelerin Saygıdeğer Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, Oda Borsa ve Meslek Örgütlerinin

Detaylı

Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015

Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015 Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015 Sayın Bakanlarım, Sn Valim, MV'lerim, Belediye Başkan'larım, İş Dünyamızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD

Detaylı

MÜSİAD İSVİÇRE Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım,

MÜSİAD İSVİÇRE Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım, MÜSİAD İSVİÇRE 25.11.2017 Sayın Başkonsolosum (Asiye Nurcan İpekçi), Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Başkanlarım, İş Dünyamızın Değerli Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD dostları, 1

Detaylı

MÜSİAD MAKEDONYA AÇILIŞI. Sayın Makedonya Ekonomi Bakanı ve Dış Yatırımlar Bakanları, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'llarının Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD MAKEDONYA AÇILIŞI. Sayın Makedonya Ekonomi Bakanı ve Dış Yatırımlar Bakanları, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'llarının Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD MAKEDONYA AÇILIŞI 21.10.2016, ÜSKÜP Sayın Makedonya Ekonomi Bakanı ve Dış Yatırımlar Bakanları, Sn MV'llerim, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'llarının Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri

Detaylı

MÜSİAD Kayseri 91. Genel İdare Kurulu 25.Aralık.2015

MÜSİAD Kayseri 91. Genel İdare Kurulu 25.Aralık.2015 MÜSİAD Kayseri 91. Genel İdare Kurulu 25.Aralık.2015 Sn Bakanlarım, Sayın Valim, AKParti GBY'ım, MV'lerim, Büyükşehir Bel. Başkanım ve Belediye Başkan'larım, İş Dünyamızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

Detaylı

Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi 16.11.2017 Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Katılım Bankalarımızın Kıymetli Genel Müdürleri, Sayın İnceif

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA 16.06.2017 Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım Sayın Mardin Şube Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Şanlıurfa

Detaylı

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ Yıl:2 Sayı:23 ARALIK 2014 KIBRIS MÜSİAD Ücretsizdir BÜLTEN KÜRESEL GÜÇ MÜSİAD 15. MÜSİAD ULUSLARARASI FUARI, 18. ULUSLARARASI İŞ FORMU KONGRESİ VE MÜSİAD DÜNYA GENEL İDARE KURULU 26-30 KASIM 2014`DE İSTANBUL`DA

Detaylı

MÜSİAD İFTARI MERSİN

MÜSİAD İFTARI MERSİN MÜSİAD İFTARI MERSİN 08.06.2017 Sayın Bakanlarım, Milletvekillerim, Sayın Valim, Kurum ve Kuruluşlarımızın Başkan ve Temsilcileri, İş, Siyaset ve STK'larının Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli Yönetim

Detaylı

MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim,

MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim, MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım,

MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım, MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU 23.11.2017 Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, ve MÜSİAD Dostları, İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve

Detaylı

MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları, Kıymetli Basın Mensupları, MÜSİAD Alanya

Detaylı

MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI , LONDRA. İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI , LONDRA. İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD İNGİLTERE ŞUBESİ AÇILIŞI 09.09.2017, LONDRA Sayın Büyükelçim Abdurrahman Bilgiç, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Gala Yemeği Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Türk

Detaylı

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul Ömer Cihad Vardan T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci, Sırbistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı

Detaylı

MÜSİAD, DEİK TÜRKİYE-BELÇİKA İŞ KONSEYİ BRÜKSEL SEKTÖREL İŞ GEZİSİ 15 MART 2016. BECI ve Brussels Invest & Export'un Değerli Yetkilileri,

MÜSİAD, DEİK TÜRKİYE-BELÇİKA İŞ KONSEYİ BRÜKSEL SEKTÖREL İŞ GEZİSİ 15 MART 2016. BECI ve Brussels Invest & Export'un Değerli Yetkilileri, MÜSİAD, DEİK TÜRKİYE-BELÇİKA İŞ KONSEYİ BRÜKSEL SEKTÖREL İŞ GEZİSİ 15 MART 2016 Brüksel Bölgesi Ekonomi Bakanı Sn Didier Gosuin, Devlet Bakanı Kabine Şefi Sn Christophe T Sas, BECI ve Brussels Invest &

Detaylı

MÜSİAD AGİK, KÖLN 1 Ekim 2016

MÜSİAD AGİK, KÖLN 1 Ekim 2016 MÜSİAD AGİK, KÖLN 1 Ekim 2016 Sayın Başkonsolosum, Ticaret Müşavirim, Değerli GBY'larım, YK Üyelerim, Şube Başkanlarım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Köln Avrupa

Detaylı

MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR DOHA Exhibition and Convention Center. Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım,

MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR DOHA Exhibition and Convention Center. Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım, MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR 17-19.01.2018 DOHA Exhibition and Convention Center Sayın Büyükelçim (Fikret Özer), Sayın TOBB Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım, İş Dünyasının

Detaylı

MÜSİAD, "Yeni Türkiye Vizyonu ve İş Dünyası" Kayseri, 25 Ekim 2014, Cumartesi. Değerli Bakanlarım, Sayın Valilerim, Büyükşehir Belediye Başkanım,

MÜSİAD, Yeni Türkiye Vizyonu ve İş Dünyası Kayseri, 25 Ekim 2014, Cumartesi. Değerli Bakanlarım, Sayın Valilerim, Büyükşehir Belediye Başkanım, MÜSİAD, "Yeni Türkiye Vizyonu ve İş Dünyası" Kayseri, 25 Ekim 2014, Cumartesi Sayın Başbakanım, Saygıdeğer Hanımefendi, Değerli Bakanlarım, Sayın Valilerim, Büyükşehir Belediye Başkanım, AK Parti'nin Sayın

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

MÜSİAD 96. Genel İdare Kurulu GİK. İnegöl, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'ların Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD 96. Genel İdare Kurulu GİK. İnegöl, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'ların Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD 96. Genel İdare Kurulu GİK İnegöl, 05.05.2017 Sayın Milletvekilim, Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, İş ve Siyaset Dünyasının, STK'ların Başkan ve Temsilcileri, Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube

Detaylı

Türkiye İstişare Toplantısı. Kıtalararası Lojistik Üssü Türkiye. Mersin

Türkiye İstişare Toplantısı. Kıtalararası Lojistik Üssü Türkiye. Mersin Türkiye İstişare Toplantısı Kıtalararası Lojistik Üssü Türkiye Mersin 27.01.2018 1 Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekilim, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Genel Başkanı, İş ve Siyaset Dünyasının

Detaylı

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ 02.04.17 Sayın Başbakanım, Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Milletvekillerim, Büyükşehir Belediyesi Başkanım, İş ve Siyaset Dünyasının,

Detaylı

Sayın Cumhurbaşkanım

Sayın Cumhurbaşkanım MÜSİAD 24. GENEL KURULU 03.06.2017 Haliç Kongre Merkezi, İstanbul Sayın Cumhurbaşkanım Kıymetli Bakanlarım, Milletvekillerim, Valim, Belediye Başkanlarım, Anadolu muzun 81 vilayetinden ve dünyanın muhtelif

Detaylı

MÜSİAD KADIN GİRİŞİMCİLER ZİRVESİ. Açılış Konuşması. 27 Mayıs İş Dünyamızın ve STK'larının, Kurumların Değerli Bşk ve Tems,

MÜSİAD KADIN GİRİŞİMCİLER ZİRVESİ. Açılış Konuşması. 27 Mayıs İş Dünyamızın ve STK'larının, Kurumların Değerli Bşk ve Tems, MÜSİAD KADIN GİRİŞİMCİLER ZİRVESİ Açılış Konuşması 27 Mayıs 2016 Sayın Bakanım, Tuzla Belediye Başkanım, İş Dünyamızın ve STK'larının, Kurumların Değerli Bşk ve Tems, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları,

Detaylı

MÜSİAD AZERBAYCAN ŞUBESİ İFTAR PROGRAMI 8 HAZİRAN 2018

MÜSİAD AZERBAYCAN ŞUBESİ İFTAR PROGRAMI 8 HAZİRAN 2018 MÜSİAD AZERBAYCAN ŞUBESİ İFTAR PROGRAMI 8 HAZİRAN 2018 Sayın Büyükelçim, Azerbaycan Sahipkarlar ve İşeGötürenler Konfederasyonu Başkanı, İş Dünyası ve STK ların Değerli Temsilcileri, Değerli Basın Mensupları,

Detaylı

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni GSO-TOBB-TEPAV Girişimcilik Merkezinin Açılışı Kredi Garanti Fonu Gaziantep Şubesi nin Açılışı Proje Değerlendirme ve Eğitim Merkezi nin Açılışı Dünya Bankası Gaziantep Bilgi Merkezi Açılışı 23 Temmuz

Detaylı

Bölgesel İstişare Toplantısı-Balıkesir. 2 Mart Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım,

Bölgesel İstişare Toplantısı-Balıkesir. 2 Mart Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, Bölgesel İstişare Toplantısı-Balıkesir 2 Mart 2019 Ticaret Bakanım Sayın Ruhsar Pekcan, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, TESK Başkanı Sayın Bendevi Palandöken, Balıkesir Ticaret

Detaylı

2 Ekim 2013, Rönesans Otel

2 Ekim 2013, Rönesans Otel 1 MÜSİAD Brüksel Temsilciliği Açı çılışı ışı 2 Ekim 2013, Rönesans Otel T.C. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış,.... T. C. ve Belçika Krallığının Saygıdeğer Temsilcileri, 1 2 STK ların Çok Kıymetli

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna

Yine yapmak istediklerimizden birisi olan, spesifik sektörlerde, belki daha az, ama daha etkin iş adamları seyahatlerini önemsiyoruz ve buna MÜSİAD Cidde Temsilcisi Tanıtımı ve Türk Suud İş Forumu 23.05.2015 TC Cidde Başkonsolosu Fikret Özel, Cidde Tic Odası Başkan Yardımcısı, Mazeen Baterjee Türk-Suud İş Konseyi Başkanı, Mazan Ragap, Cidde

Detaylı

SAYIN BAKANIM SAYIN BAŞKAN OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ NİN SAYGIDEĞER TEMSİLCİLERİ DEĞERLİ MİSAFİRLER VE KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI

SAYIN BAKANIM SAYIN BAŞKAN OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ NİN SAYGIDEĞER TEMSİLCİLERİ DEĞERLİ MİSAFİRLER VE KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI SAYIN BAKANIM SAYIN BAŞKAN OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ NİN SAYGIDEĞER TEMSİLCİLERİ DEĞERLİ MİSAFİRLER VE KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI KONUŞMAMA BAŞLARKEN, BAŞTA SAYIN BAKANIMIZ OLMAK ÜZERE SİZLERİ SAYGI VE SEVGİYLE

Detaylı

MÜSİAD AMSTERDAM AÇILIŞI Sayın New West Belediye Başkanı Ahmed Badood, Hollanda ve Türk İş Dünyasının Değerli Temsilcileri,

MÜSİAD AMSTERDAM AÇILIŞI Sayın New West Belediye Başkanı Ahmed Badood, Hollanda ve Türk İş Dünyasının Değerli Temsilcileri, MÜSİAD AMSTERDAM AÇILIŞI 21.12.2016 Sayın Büyükelçim Zeynep Sibel Algan Sayın Başkonsolosum Tolga Orkun, Sayın New West Belediye Başkanı Ahmed Badood, Hollanda ve Türk İş Dünyasının Değerli Temsilcileri,

Detaylı

Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları,

Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları, Sayın Başbakanım, Değerli Bakanlarım, Değerli İhracatçılar, Değerli Basın Mensupları, 26 ihracatçı sektörümüzdeki, 61 bin ihracatçımızın temsilcisi Türkiye İhracatçılar Meclisi nin Sektörler Toplantısı

Detaylı

MÜSİAD Bursa Yeni Bina Açılış 8 Kasım 2014, Cumartesi

MÜSİAD Bursa Yeni Bina Açılış 8 Kasım 2014, Cumartesi MÜSİAD Bursa Yeni Bina Açılış 8 Kasım 2014, Cumartesi Sayın Başbakan Yardımcım, Valim, Büyükşehir Belediye Başkanı, (Endonezya İst.) Başkonsolosum, Sayın MV lerim, Sanayi ve Ticaret Odası Bşk, İş Dünyası

Detaylı

MÜSİAD ISPARTA AÇILIŞI 27 Haziran 2014, Cuma

MÜSİAD ISPARTA AÇILIŞI 27 Haziran 2014, Cuma MÜSİAD ISPARTA AÇILIŞI 27 Haziran 2014, Cuma Sayın Valim, AK Parti'nin Sn Gn Bşk Yrd, Sn MV'im, Belediye Başkanım, Tic. ve San. Odası Başkanım, Rektörüm, Oda, Kurum, STK ların ve İş Dünyamızın Bşk ve Temsilcileri,

Detaylı

İSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDAL BAHÇIVAN IN KONUŞMASI

İSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDAL BAHÇIVAN IN KONUŞMASI İSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDAL BAHÇIVAN IN KONUŞMASI 2023 e 10 Kala Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı nda konuya yönelik düşüncelerimi ifade etmeden önce sizleri, şahsım ve İstanbul

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

ISLAMIC FINANCE NEWS ROADSHOW 2013-TURKEY

ISLAMIC FINANCE NEWS ROADSHOW 2013-TURKEY ISLAMIC FINANCE NEWS ROADSHOW 2013-TURKEY 3 EYLÜL 2013 DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Değerli konuklar, yurtdışından gelen değerli misafirlerimiz, finans sektörünün kıymetli

Detaylı

Değerli Şube Başkanlarım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları, Kıymetli Basın Mensupları,

Değerli Şube Başkanlarım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları, Kıymetli Basın Mensupları, Bölgesel Kalkınmada MÜSİAD ın Rolü Programı SAMSUN 10 MAYIS 2018 Değerli Şube Başkanlarım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları, Kıymetli Basın Mensupları, 1

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA GÜÇLÜ NÜN KONUŞMASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA GÜÇLÜ NÜN KONUŞMASI KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN KONUK KONUŞMACI OLDUĞU TOPLANTI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA GÜÇLÜ NÜN KONUŞMASI 1 ARALIK 2014 İZMİR Cumhuriyet Halk Partisi nin çok değerli Genel Başkanı ve çalışma arkadaşları,

Detaylı

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI Sayın Âli Meclis Başkanı, Sayın Bakan, Sayın Oda Başkanları, Değerli İş Adamları,

Detaylı

SAYIN BAŞKAN, ANKARA SANAYİ ODASININ DEĞERLİ MECLİS ÜYELERİ, HEPİNİZİ, ŞAHSIM VE YÖNETİM KURULU ADINA SAYGIYLA SELAMLIYORUM.

SAYIN BAŞKAN, ANKARA SANAYİ ODASININ DEĞERLİ MECLİS ÜYELERİ, HEPİNİZİ, ŞAHSIM VE YÖNETİM KURULU ADINA SAYGIYLA SELAMLIYORUM. SAYIN BAŞKAN, ANKARA SANAYİ ODASININ HEPİNİZİ, ŞAHSIM VE YÖNETİM KURULU ADINA SAYGIYLA SELAMLIYORUM. ÇOK GÜZEL BİR AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİK. HERŞEY ASO YA YARAŞIR BİR DÜZEN VE AĞIRBAŞLILIK İÇİNDE

Detaylı

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI Portal Adres 2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI : www.salom.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 31.10.2018 : http://www.salom.com.tr//haber-108505-2_israil_ve_yahudilik_konferansi_bandirmada_gerceklesti.html

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMA KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN

Detaylı

TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARI BİRLİĞİ 1. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. 8 Temmuz 2014 DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PIYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ

TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARI BİRLİĞİ 1. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. 8 Temmuz 2014 DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PIYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARI BİRLİĞİ 1. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 8 Temmuz 2014 DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PIYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Sayın Başbakan Yardımcım, Çok kıymetli BDDK Başkanım,

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Aralık 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Aralık 2014 2 3 Aralık 2014 Cesur Yürek Türk Kızı Tuğce Albayrak Cesur yürek Türk kızı Tuğçe " son yolculuğuna uğurlandı.

Detaylı

MÜSİAD. 94. Genel İdare Kurulu Toplantısı. Malatya Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Değerli Temsilcileri,

MÜSİAD. 94. Genel İdare Kurulu Toplantısı. Malatya Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Değerli Temsilcileri, MÜSİAD 94. Genel İdare Kurulu Toplantısı Malatya 02.09.2016 Sayın Bakanım, Sayın Valim, MV'llerim, Müsteşarım, belediye başkanım, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Değerli Temsilcileri, İş ve Siyaset Dünyamızın

Detaylı

Türkiye İstişare Toplantısı. Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD Kasım 2017

Türkiye İstişare Toplantısı. Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD Kasım 2017 Türkiye İstişare Toplantısı Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD 10-11 Kasım 2017 Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, İş ve Siyaset Dünyasının Değerli Temsilcileri, Yönetim Kurulu Üyelerim,

Detaylı

Türkiye-Yunanistan İş Forumu. İzmir, 8 Mart Ömer Cihad Vardan DEİK Başkanı

Türkiye-Yunanistan İş Forumu. İzmir, 8 Mart Ömer Cihad Vardan DEİK Başkanı Türkiye-Yunanistan İş Forumu İzmir, 8 Mart 2016 Ömer Cihad Vardan DEİK Başkanı T.C. Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu; Yunanistan Başbakanı Sayın Alexis Tsipras; Saygıdeğer Bakanlarım; Değerli Türk ve Yunan

Detaylı

Avusturya AGİK Mayıs Viyana

Avusturya AGİK Mayıs Viyana Avusturya AGİK 19-22 Mayıs 2016 Viyana Sayın Bakanım, Sayın Başkonsolosum, Değerli şube başkanlarım, Değerli basın mensupları, Kıymetli misafirler, Avrupa Genel İdare Kurulu Toplantımıza hoş geldiniz.

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, Değerli MÜSİAD Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları,

Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, Değerli MÜSİAD Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, NAİL OLPAK MÜSİAD DORTMUND ŞUBE AÇILIŞI KONUŞMASI 13 NİSAN 2013, CUMARTESİ ALMANYA Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, T. C. Essen Başkonsolosu Sayın Şule

Detaylı

AR-GE REFORM PAKETİ. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık. MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul. 27.Şubat.2016

AR-GE REFORM PAKETİ. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık. MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul. 27.Şubat.2016 AR-GE REFORM PAKETİ Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul 27.Şubat.2016 Sayın Bakanım, Müsteşar Yardımcım, Genel Müdürlerim, Bakanlığımızın Değerli Temsilcileri,

Detaylı

YUSUF ATA ARIAK - TELKODER 10. OLAĞAN GENEL KURUL AÇILIŞ KONUŞMASI 29 KASIM 2018

YUSUF ATA ARIAK - TELKODER 10. OLAĞAN GENEL KURUL AÇILIŞ KONUŞMASI 29 KASIM 2018 YUSUF ATA ARIAK - TELKODER 10. OLAĞAN GENEL KURUL AÇILIŞ KONUŞMASI 29 KASIM 2018 Değerli Misafirler, Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği, TELKODER'in 10. Genel Kurul toplantısına katılarak bizleri

Detaylı

Sayın Valim, Belediye Başkanım,

Sayın Valim, Belediye Başkanım, MÜSİAD 98. Genel İdare Kurulu (GİK) Yerli ve Milli Savunma Sanayisi TRABZON 11-12 MAYIS 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, Sayın Savunma Bakan Yardımcım (Şuay Alpay), 1 Sayın Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

14. ULUSLARASI MÜSİAD FUARI 16. ULUSLARASI İŞ FORUMU BÜLTEN Ekim 2012

14. ULUSLARASI MÜSİAD FUARI 16. ULUSLARASI İŞ FORUMU BÜLTEN Ekim 2012 MÜSİAD 14. ULUSLARASI MÜSİAD FUARI 16. ULUSLARASI İŞ FORUMU BÜLTEN Ekim 2012 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın katıldığı törenle açıldı.

Detaylı

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. SİRKÜLER (2014/ Savunma)

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. SİRKÜLER (2014/ Savunma) SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.26.ARG4.2014/106-16449 Ankara, 12/08/2014 Konu: HIGH TECH PORT by MÜSİAD Projesi Hk. SİRKÜLER (2014/ Savunma) Sayın Üyemiz, Müstakil Sanayici

Detaylı

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına saygıyla selamlıyorum.

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına saygıyla selamlıyorum. 2.KOBİ LER VE BİLİŞİM KONGRESİ-ANKARA TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ GENEL BAŞKANI RAHMİ AKTEPE NİN AÇILIŞ KONUŞMASI 25 EKİM 2018 Değerli Konuklar, Değerli Basın Mensupları Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.12.2013 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı 2013 yılının son Meclis toplantısında birlikteyiz Politik ve ekonomik açıdan son derece hareketli

Detaylı

TÜRK-ARAP SERMAYE PİYASALARI FORUMU 2013 TÜRKİYE

TÜRK-ARAP SERMAYE PİYASALARI FORUMU 2013 TÜRKİYE TÜRK-ARAP SERMAYE PİYASALARI FORUMU 2013 TÜRKİYE 20 Eylül 2013, İstanbul DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ 1 Sayın Maliye Bakanım, Yurt dışından gelen değerli misafirlerimiz,

Detaylı

Sayın Yönetim Kurulu Üyesi/ ve Meclis Üyesi Arkadaşlarım,/

Sayın Yönetim Kurulu Üyesi/ ve Meclis Üyesi Arkadaşlarım,/ 1 Sayın Meclis Başkanım,/ Sayın Yönetim Kurulu Üyesi/ ve Meclis Üyesi Arkadaşlarım,/ 2018 yılının/ ilk meclis toplantısına hoş geldiniz diyor,/ sizleri saygılarımla selamlıyorum./ Sözlerime başlarken,/

Detaylı

Burada olmak size kazandıracak

Burada olmak size kazandıracak Burada olmak size kazandıracak DAVETLİSİNİZ Sürekli olarak Ar-Ge ve inovasyon projeleri geliştiren, Ortaya çıkardığı yenilikçi ürünler ile yüksek katma değer üreten, DAVETLİSİNİZ Geliştirilen yazılım,

Detaylı

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM -2017 DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU BURSA STAND. 24-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai de gerçekleşen Arabian Travel Market Turizm Fuarı na BTSO desteği ile ilk kez BURSA olarak katıldık.

Detaylı

TÜRSAB AITF BAKÜ 2017 ULUSLARARASI TURİZM FUAR RAPORU

TÜRSAB AITF BAKÜ 2017 ULUSLARARASI TURİZM FUAR RAPORU TÜRSAB AITF BAKÜ 2017 ULUSLARARASI TURİZM FUAR RAPORU Siyasi ve ekonomik ilişkiler açısından Türkiye nin en olumlu diyaloğa sahip bulunduğu ülkeler arasında yer alan Azerbaycan, Türkiye ye gönderdiği turist

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına selamlıyorum.

Hepinizi Şahsım, Yönetim Kurulum ve etkinliğe emeği geçenler adına selamlıyorum. 1.İZMİR KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ GENEL BAŞKANI RAHMİ AKTEPE NİN AÇILIŞ KONUŞMASI 3 KASIM 2018/İZMİR Sayın İzmir Sanayi Odası Başkanım, Sayın Ege Bölgesi Sanayi Odası 2.Başkanım,

Detaylı

Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı

Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı Ayan YERENOV, Sayın Türkiye-Kazakistan İş Konseyi Türk Tarafı Başkanı Mert SARI, Değerli Katılımcılar,

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBE GENEL KURULU 10 OCAK 2015, CUMARTESİ

MÜSİAD ANTALYA ŞUBE GENEL KURULU 10 OCAK 2015, CUMARTESİ MÜSİAD ANTALYA ŞUBE GENEL KURULU 10 OCAK 2015, CUMARTESİ Antalya Şubemizin Değerli Başkanı, YK ve Üyeleri, İş Dünyamızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli YK Üyelerim, Şube Başkanlarım ve MÜSİAD

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ

İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ Hocaların Gözüyle 2015 Yılında Türkiye Ekonomisi Araştırması Kantitatif Araştırma Özeti Aralık 2014 İstanbul ARAŞTIRMA EKİBİ Prof. Dr. Mehmet Hüseyin Bilgin İEAD

Detaylı

Sayın Valim, MVekilim, Belediye Başkanım, Kıymetli Misafirler, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD adına sizleri saygıyla. selamlıyorum.

Sayın Valim, MVekilim, Belediye Başkanım, Kıymetli Misafirler, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD adına sizleri saygıyla. selamlıyorum. BİTLİS TEMSİLCİLİĞİ İĞİ AÇILIŞ PROGRAMI GALA KONUŞMASI 14 EYLÜL 2013 - BİTLİS Sayın Valim, MVekilim, Belediye Başkanım, Tic ve San Oda, Kurumların ve STKlarımızın Bşk ve Temsilcileri Değerli MÜSİAD Üyeleri

Detaylı

Fon Bülteni Ocak Önce Sen

Fon Bülteni Ocak Önce Sen Fon Bülteni Ocak 217 Önce Sen Fon Bülteni Ocak 217 NN Hayat ve Emeklilik Fonları Sektör Karşılaştırmaları Yüksek Getiri! Son 1 Yıl - 31/12/215-31/12/216 % 3 25 2 15 1 5 9,2 8,28 17,74 11,43 9,94 11,43

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Açış Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Dünyanın dört

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

NUROL YATIRIM BANKASI A.Ş. 2013 YILI İKİNCİ ÇEYREK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

NUROL YATIRIM BANKASI A.Ş. 2013 YILI İKİNCİ ÇEYREK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU NUROL YATIRIM BANKASI A.Ş. 2013 YILI İKİNCİ ÇEYREK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU DÖNEM İÇERİSİNDE BANKANIN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE İLİŞKİN DEĞİŞİKLİKLER Dönem içerisinde Bankamız ortaklık yapısında değişiklik

Detaylı

Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler 23 Ekim 2015, Denizli

Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler 23 Ekim 2015, Denizli Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Son Gelişmeler 23 Ekim 2015, Denizli Sayın Bakanım, Valim, Rektörüm Sayın İlçe Belediye Başkanlarım, Ticaret Odası Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli

Detaylı

Biz barışırken de savaşırken de ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeyen bir kültürden geliyoruz.

Biz barışırken de savaşırken de ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeyen bir kültürden geliyoruz. Saygıdeğer Meclis Başkanım, Değerli Meclis Üyesi Arkadaşlarım sizleri şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına hürmetle selamlıyorum. 2017 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantımızın iş dünyamıza ve

Detaylı

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm 26 Ağustos 2013 - TUROB Öğle Yemeği - Haliç Kongre Merkezi Sayın Üyelerimiz, Sayın Konuklarımız ve Değerli Basın Mensupları, Geleneksel Öğlen Yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Malumlarınız olduğu üzere

Detaylı

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum.

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum. Page 1 of 6 Edirne Valisi Sayın Dursun Ali Şahin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası nın değerli üyeleri ve temsilcileri, Bilgi birikimi ve üslubunu,

Detaylı