Marka Dijital Pazarlama

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Marka Dijital Pazarlama"

Transkript

1 Marka Dijital Pazarlama

2 Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Marka 12 Dijital 43 Pazarlama 72 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines through a global, multi-stakeholder process.

3 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 1 Bilginin çözüm gücü İstanbul Edinburgh Liverpool Londra Manchester

4 2 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Tayburn Hakkında 1994 ten bu yana sürdürülebilir ve kaliteli hizmet Genel merkezi Edinburgh da olan Tayburn, müşterilerine; Faaliyet raporlaması Sürdürülebilirlik danışmanlığı ve raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Pazarlama Marka Dijital başlıklarında katma değeri yüksek ürün ve hizmetler sunmaktadır. Tayburn, kurumların paydaşlarıyla etkin, sonuca odaklı ve sürdürülebilir bir iletişim kurmalarına katkıda bulunmaktadır. Tayburn ün ihtisaslaşmış bilginin gücü ile şekillendirdiği çözümleri, paydaşlarına sunduğu katma değerin özünü oluşturmaktadır. Tayburn ün ürün ve hizmetleri piyasaların gelişmesinin yanı sıra mevzuata uyumun ve şeffaflığın sağlanmasına da katkıda bulunmaktadır.

5 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 3 Tayburn ün hizmet yaklaşımı ve stratejisi Tayburn ün odağı müşteri memnuniyetidir. Ürün ve hizmetlerinde yenilikçiliği ve kaliteyi eş anlı gözeten Tayburn ün hizmet felsefesi, müşteriyi derinlemesine ve çok yönlü tanımanın yanı sıra uzun vadeli çözüm ortaklıkları geliştirme esasına dayalıdır. Tayburn ün stratejisi, yenilikçiliği besleyerek büyümek, bilgiye dayalı katma değer üretmek ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak ana temelleri üzerinde inşa edilmiştir. Tayburn ün sürdürülebilirliğe katkısı, müşterilerine sunduğu çözümlerde ortaya çıkmaktadır. Tayburn ün hedefi iş döngüsü kapsamında, paydaşları ile birlikte ürettiği pozitif etkiyi geliştirmek ve katkısını sürekli artırmaktır. Uluslararası hizmet gücü Tayburn ün hizmet alanı Türkiye nin yanı sıra geniş bir coğrafyayı da kapsamaktadır. Kuruluşundan bu yana ABD, Arnavutluk, Fransa, Hollanda, İngiltere, Kosova ve Romanya daki müşterilerine hizmet sunan Tayburn, halen aralarında World Federation of Exchanges (WFE), GarantiBank International N.V. (Hollanda) ve Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) nin de yer aldığı şirketlerle işbirliği içindedir. Tayburn, WFE ile 5 yılı aşkın bir süredir devam eden işbirliği kapsamında, Federasyon un dünya çapında borsa ve diğer sermaye piyasası kuruluşlarıyla paylaştığı aylık yayınlarını ve faaliyet raporlarını hazırlamış; ödül tasarımını ve üretimini gerçekleştirmiştir. Tayburn, Fransa da başlayan ve WFE nin İngiltere ye taşınması sonrasında da süren işbirliği kapsamında, Federasyon un çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim konularına odaklanan sürdürülebilirlik web sitesini hazırlamış; 2015 yılı Mayıs ayında Sao Paolo, Brezilya da toplanan IOMA nın konferans web sitesinin tasarımını ve kodlamasını da tamamlamıştır.

6 4 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Tayburn ün hizmet döngüsünün bileşenleri Müşterilerimiz Tayburn ün sürdürülebilir varlığının üç temelinden biri olan müşterileri geniş bir çeşitlilik göstermektedir. Farklı sektörlerden şirketlerin ihtiyaçlarına terzi işi bir yaklaşımla hizmet sunan Tayburn, şirketlerin kurumsal mesajlarını paydaşlarına doğru ses tonu ile ve en etkin şekilde iletmelerini sağlamaktadır yılından beri özenle gözetilen bu yaklaşım, yerli ve yabancı şirketlerden oluşan müşteri portföyünün sürekli geliştirilmesinde büyük rol oynamaktadır. Çalışanlarımız Tayburn için sürdürülebilirliğin bir diğer vazgeçilmez bileşeni çalışanlarıdır. Nitelikli insan kaynağı, Tayburn ün rekabet eşiğini ve hizmet gücünü yukarı taşımakta, bilgi ve ihtisaslaşma seviyesi ile sektörde ve piyasada farklılaşmayı sağlamaktadır. Profesyonel insan kaynağı, aynı zamanda, üstün hizmet sunma hedefi kapsamında Tayburn e gerekli olan enerjiyi ve yetkinlikleri de sunmaktadır. Tedarikçilerimiz Tedarikçiler, Tayburn ün sürdürülebilir hizmet döngüsünün bir diğer temel unsurudur. Matbaalar, dijital çözüm sağlayıcılar, fotoğrafçılar, illüstratörler, danışmanlar ve hizmet alınan diğer kuruluş ve kişiler Tayburn ün tedarik zincirini oluşturur. Uzun vadeli bir bakış açısı ve iş ortaklığı yaklaşımıyla geliştirilen tedarikçi ilişkileri, Tayburn ün müşterileri için çözüm üretmesine ve işini en doğru şekilde yapmasına katkı sağlamaktadır.

7 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 5 Tayburn ün desteklediği inisiyatifler Türkiye de Global Compact e desteğini açıklayan ilk reklam ajansı Tayburn, 29 Temmuz 2009 da Küresel İlkeler Sözleşmesi (Global Compact) taahhüdünü Birleşmiş Milletler e bildirmiş; başvurusu 3 Ağustos 2009 da onaylanmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi nin 10 İlkesi, insan hakları, işçi hakları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanlarında evrensel olarak kabul görmüş beyannamelerden alınmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi, katılımcı şirketlerin bu ilkeleri kavramalarını, desteklemelerini ve uygulamalarını öngörür. Caring for Climate Tayburn, 2013 yılının ilk çeyreğinde BM nin sivil oluşumlarına verdiği desteği, Caring for Climate taahhüdünü ileterek bir adım öteye taşımıştır. Tayburn, Caring for Climate a taraf olan az sayıdaki Türk şirketinden biridir. Business for Peace e taraf olan ilk iki Türk şirketinden biri Tayburn, Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen Global Compact Liderler Zirvesi nde Business for Peace (B4P) inisiyatifini imzalamıştır. Bu yeni platform, Global Compact in 10 İlkesi kapsamında şirketlerin ürün ve hizmetleri ile olduğu kadar geliştirecekleri işbirlikleri ile de küresel barışa katkı sağlamalarını hedeflemektedir. Tayburn ün Küresel İlkeler Sözleşmesi İlerleme Bildirimlerine adresinden ulaşılabilir.

8 6 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Tayburn ün desteklediği inisiyatifler Tayburn, GRI ın kurumsal paydaşıdır. GRI (Global Reporting Initiative - Küresel Raporlama Girişimi) ın kurumsal paydaşı olan Tayburn, Girişim in global ve çok taraflı paydaş süreci kapsamında, dünya genelinde kabul edilen sürdürülebilirlik raporlaması ilkelerini geliştirme misyonunu desteklemektedir yılının ilk yarısında G4 yeni nesil raporlama ilkeleri lansman konferansına geniş bir katılım gerçekleştiren Tayburn, sürdürülebilirlik raporlaması alanındaki çalışmalarına müşteri kitlesini geliştirerek devam etmektedir. Tayburn, TÜYİD üyesidir. Tayburn, TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği nin üyesidir. TÜYİD, Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile bağlantılı farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformlarda bir araya getirerek, mesleki bilgi üretmek ve yatırımcı ilişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla faaliyet göstermektedir. TÜYİD in paydaşları ile interaktif iletişiminde kilit rol oynayan web sitesi Tayburn tarafından geliştirilmiş olup, belirli aralıklarla güncellenmektedir. Tayburn ün TÜYİD e desteğinin bir diğer boyutu, eğitim çalışmalarında üstlendiği aktif görevlerdir. Tayburn, STK larla destekleyici bir işbirliği içinde çalışıyor. Tayburn, STK lara destekleyici bir yaklaşımla hizmet sunmaya odaklıdır. Şirket, bu kapsamda Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) na yıllık raporlama hizmetleri sunmaktadır. Tayburn, uluslararası ve ulusal inisiyatiflere desteğini sürdürmeye kararlıdır ve bunu misyonunun önemli bir bileşeni olarak görmektedir.

9 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 7 Tayburn UK İngiltere piyasasında: tasarım etkinliği alanında 5. * yaratıcılık alanında 7. ** *DBA Etkinlik Ödülleri 2014 Lig tablosu **Design Week Yaratıcılık Ödülleri 2013 Lig tablosu

10 8 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Tayburn, İngiltere nin köklü ve lider reklam ajansı Tayburn UK in ortak girişimidir yılında kurulan Tayburn UK, İngiltere nin lider reklam ajansları arasında yer almaktadır. Tayburn UK, etkinlik ve yaratıcılık alanlarında sergilediği eşsiz performans ile son dönemde pek çok ödül kazanmış, İngiltere nin en etkin ve en yaratıcı tasarım ajanslarının sıralandığı iki farklı ligde ilk 20 şirket arasında ön sıralara yükselmiştir. Sergilediği başarı grafiği, Tayburn UK in tasarım konusundaki üstün performansını etkin iletişim ile pekiştirdiğini kanıtlamaktadır. Tayburn UK in müşterileri arasında çok sayıda global marka, şirket ve kurum bulunmaktadır. Historic Scotland Heineken UK Scottish Provident The Yard Toshiba TEC There Black Wolf Standard Life Wealth Sure Thing! Tesco Crosse&Blackwell Channel4 DC Dalgliesh Unmistakably Bill s Virgin Hotels The AA Corgi Homeplan JWF

11 Tayburn UK portföyünden... TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 9

12 10 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Tayburn UK portföyünden...

13 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 11

14 12 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Marka Tayburn, müşterilerinin etkin bir marka stratejisi geliştirmelerine katkıda bulunmaktadır. Tayburn, ticari performans açıdan başarılı markaların geliştirilmesi konusunda danışmanlık tasarım gözetim-izleme hizmetleri sunmaktadır.

15 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 13 Markayı doğru konumlayan, güçlü ve etkin çözümler Marka taahhüdü, herhangi bir ürün veya hizmetin rekabet yoğun bir piyasadaki başarısında önem taşımaktadır. Şirketlerin, müşterilerine sundukları ürün ve hizmetlerinin özellikleri, markalarında doğru şekilde betimlenmelidir. Tüketicilerin sonsuz sayıda seçeneğe sahip olduğu bir evrende gerçekçilik, yalınlık ve özgünlük kadar çarpıcılık da markanın ticari başarısını belirleyen öncelikli unsurlar arasında yer almaktadır. Tayburn uzman ekibi ile müşterilerinin marka geliştirme sürecinde A dan Z ye katkı sağlamaktadır. Tayburn ün tüketicinin aklında yer edinmeyi ve tercihlerini etkilemeyi hedefleyen marka çözümleri; ürün ve hizmetlerin temel değerlerini yansıtmayı, dış müşteri kadar iç müşteriyi de kazanmayı, çoklu ve farklı pazarlama kanallarında kullanıma uygunluğu, stratejik iş ortaklarınca kolayca benimsenmeyi, sürekli değişen bir piyasada sürdürülebilir performansı desteklemeyi hedeflemektedir.

16 14 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama ADA Alışveriş Merkezi Kurumsal Kimlik Geliştirme

17 Ankara Bağevi Logo Tasarımı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 15

18 16 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Arıkanlı Holding Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

19 ARTI Danışmanlık Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 17

20 18 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama C-Line Logo Tasarımı

21 Doria Hotel Logo Tasarımı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 19

22 20 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama EMARE Mimarlık Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

23 FEBRİS Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 21

24 22 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS) Logo Tasarımı

25 Geoduvar Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 23

26 24 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Global Markets Institute (Fransa) Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

27 International Options Market Association (Fransa) Logo Tasarımı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 25

28 26 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Kartonsan Logo Revizyonu ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

29 Koç Üniversitesi Sosyal Politika Merkezi (SPM) Logo Tasarımı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 27

30 28 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi TÜPRAŞ Enerji Merkezi (KUTEM) Logo Tasarımı

31 MAKYOL Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 29

32 30 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama MMZ Onur Boru Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

33 Papsi Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 31

34 32 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama GarantiBank International N.V. (Hollanda) SATIS Logo Tasarımı

35 Say Terzi Logo Tasarımı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 33

36 34 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Selka Logo Revizyonu

37 Taşkesti Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 35

38 36 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Tekira Alışveriş Merkezi Kurumsal Kimlik Geliştirme

39 Teras Park Alışveriş Merkezi Kurumsal Kimlik Geliştirme TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 37

40 38 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Turkisfund Logo Tasarımı

41 TÜSİAD Kurumsal Kimlik Ürünleri TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 39

42 40 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Vehbi Koç Vakfı Logo Tasarımı

43 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 41 World Federation of Exchanges (İngiltere) - Award for Excellence Logo Tasarımı * *WFE orijinal kurumsal logosunun tasarımı Precedent (Londra) şirketine aittir.

44 42 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Yalın Tan-Jeyan Ülkü Mimarlık Logo Tasarımı ve Kurumsal Kimlik Geliştirme

45 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 43 Dijital Tayburn, web tasarımı, editörlüğü ve kodlaması alanlarında ihtisaslaşmış ekibi ile; kıyas analizi (rakiplere oranla webdeki konum) planlama içerik geliştirme - editörlük tasarım geliştirme ve uygulama kodlama (programlama) destek ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

46 44 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Tayburn ün taahhüdü, dijital mecralarda işlerliği yüksek, hedef kitlesiyle iletişimi güçlü, sonuca odaklı çözümler geliştirmektir. Tasarım konusundaki yaratıcılığını, hedefe odaklı etkin çözümlerle birleştirme yaklaşımını dijital mecralardaki hizmetlerinin de temeli olarak gören Tayburn, kurumsal web sitelerinden yatırımcı ilişkileri web sitelerine, e-ticaret çözümlerinden web faaliyet raporlarına, web reklam-tanıtım kampanyalarından sosyal medya uygulamalarına kadar çeşitlilik gösteren çözümler sunmaktadır. Tayburn web tasarımının gerektirdiği kapasiteye sahiptir ve buna uygun yetkinlikleri bünyesinde barındırmaktadır. Günümüzde, müşterilerin şirketlere en hızlı şekilde ulaştığı ilk adres web siteleridir. Bu yalın gerçeğin ışığında, doğru ayarlanmış ses tonu, tasarımı ve teknolojisiyle farklılaşan, navigasyonu kolay çözümler önem kazanmaktadır yılında, Türkiye nin ilk web faaliyet raporu uygulamasını hayata geçiren ve bir ilke imza atan Tayburn, daha geniş kitlelerle daha hızlı ve daha ekonomik iletişim için yenilikçi ürünler üzerindeki çalışmalarını sürdürmektedir. Tayburn, dijital segmentte daha geniş kitlelerle daha hızlı ve daha ekonomik iletişim için yenilikçi ürünler üzerindeki çalışmalarını sürdürmektedir.

47 Akfel Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 45

48 46 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Çelebi Bandırma Limanı Kurumsal Web Sitesi

49 Çelebi Hava Servisi Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 47

50 48 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Çelebi Holding Kurumsal Web Sitesi

51 Çelebi Holding Sosyal Sorumluluk Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 49

52 50 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama ÇE-TUR Kurumsal Web Sitesi

53 Çilek ile Karamel Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 51

54 52 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Doğan Organik Kurumsal Web Sitesi

55 ENPAY Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 53

56 54 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama FEBRİS Kurumsal Web Sitesi

57 Fiba Grubu Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 55

58 56 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama GarantiBank International N.V. (Hollanda) Kurumsal Web Sitesi

59 Kartonsan Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 57

60 58 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Lider Faktoring Kurumsal Web Sitesi

61 Makyol Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 59

62 60 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Mehmet Celal Bey Web Sitesi

63 Optima Faktoring Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 61

64 62 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama R.R. Pottery Kurumsal Web Sitesi* *Proje, Tayburn ün sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilmiştir.

65 Roche Diagnostik - CoaguChek Ürün Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 63

66 64 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Selka Kurumsal Web Sitesi

67 Sermaye Piyasası Profesyonelleri Derneği (SPP) Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 65

68 66 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Turcas Petrol Kurumsal Web Sitesi

69 Turkisfund Kurumsal Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 67

70 68 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği Kurumsal Web Sitesi

71 World Federation of Exchanges (İngiltere) IOMA Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 69

72 70 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama World Federation of Exchanges (İngiltere) Sürdürülebilirlik Web Sitesi

73 Yoma Restaurant Web Sitesi TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 71

74 72 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Pazarlama Tayburn pazarlama başlığı altında; reklam kampanyaları, kurumsal tanıtım filmleri, ilanlar, broşürler, tanıtım setleri, elektronik sunumlar gibi farklı ürün ve hizmetleri, kurumsal stratejilere odaklı butik bir yaklaşımla geliştirmekte ve sunmaktadır.

75 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 73 Tayburn, pazarlama ve reklam alanında fark yaratan, ticari açıdan başarılı çözümler sunmaktadır. Günümüzün değişken ve dalgalı ekonomik konjonktüründe hedef kitlelerle doğru ve zamanında iletişim kurmak, sürdürülebilir ticari başarının önemli bir bileşenidir. Yaratıcılık ve etkinlik Yaratıcılık ve etkinlik Tayburn ün tüm projelerinde gözettiği değişmez ve ortak öğedir. Tayburn markasının temsil ettiği uluslararası bilgi birikimi ve deneyim, paydaşımız olan müşterilerimizin ticari başarısına olan katkımızı pekiştirmekte, projeler kapsamındaki taahhütlerimizi eksiksiz yerine getirmemizde rol oynamaktadır. Müşterilerin stratejik önceliklerini ve hedeflerini doğru yorumlama becerisi, Tayburn ün müşterilerin pazarlama alanında ihtiyaç duydukları çözümlerde de fark yaratmasına imkan tanımaktadır.

76 74 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Akfel Broşür

77 Anadolu Hayat Emeklilik Föy TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 75

78 76 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Anadolu Hayat Emeklilik Föy

79 Anadolu Sigorta Sunum TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 77

80 78 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank Broşür

81 A&T Bank Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 79

82 80 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank Web Ekranı

83 A&T Bank Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 81

84 82 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank Mailing

85 A&T Bank Takvim TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 83

86 84 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank Poster

87 A&T Bank Banka İçi Kartlar TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 85

88 86 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank Banner

89 A&T Bank Bayram Tebriği TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 87

90 88 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank Posterler

91 A&T Bank İlan TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 89

92 90 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank İnsan Kaynakları / Poster

93 A&T Bank İlan TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 91

94 92 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank İnteraktif Mailing

95 A&T Bank Şube Ön Cephe Tasarımı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 93

96 94 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama A&T Bank Broşür

97 A&T Bank İlan ve Banner TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 95

98 96 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Bemka Takvim

99 Bileşim Föy TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 97

100 98 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Çelebi Bandırma Broşür

101 Çelebi Hava Servisi Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 99

102 100 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Dünya Bankası Konferans Programı

103 Dünya Bankası Konferans Salon Arka Fonu ve Yaka Kartı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 101

104 102 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama ERSTE Kitap

105 Eryap Kurumsal İlan TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 103

106 104 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Eryap Kurumsal Broşür

107 Eryap İlan TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 105

108 106 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Eryap Ürün Broşürü

109 Eryap Numune Kutusu TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 107

110 108 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Eryap Ürün El Broşürü

111 Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS) Dönemsel Yayınlar TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 109

112 110 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Fiba Grubu Broşür

113 Finansbank Kitap TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 111

114 112 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Garanti Bankası Kitap

115 ING Bank Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 113

116 114 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Halk Bankası Broşür

117 İş Portföy Yönetimi Aylık Piyasa Bülteni TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 115

118 116 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama İş Portföy Yönetimi Fon Kartı

119 İş Portföy Yönetimi Bülten TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 117

120 118 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama İş Portföy Yönetimi Banner

121 İş Portföy Yönetimi Mailing TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 119

122 120 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Kartonsan Mailing

123 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 121 Kartonsan İlan ve Banner Sustainability + Environment + Responsibility = Sustainability and generating constant value are the major operational principles of Kartonsan Kartonsan is well aware of its industry s negative impact on the environment. The Company acts with a sense of responsibility, striving to leave a sustainable world to future generations, and undertakes systematic studies in order to minimize the possible impacts of its operations on the environment. Kartonsan provides to produce coated cardboard with a maximum utilization of recycled paper as a corporate citizen aware of its responsibilities to the economy and the environment. For more information please visit

124 122 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Kartonsan Takvim

125 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 123

126 124 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

127 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 125

128 126 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

129 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 127

130 128 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Broşür

131 Koç Üniversitesi Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 129

132 130 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

133 Koç Üniversitesi Web Ekranı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 131

134 132 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

135 Koç Üniversitesi Web Ekranı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 133

136 134 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

137 Koç Üniversitesi Web Ekranı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 135

138 136 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

139 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 137

140 138 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

141 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 139

142 140 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Broşür

143 Koç Üniversitesi E-bülten TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 141

144 142 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster Annual Koç-Stanford Lectures at Koç University - March 2013 Robert Crews and Shahzad Bashir Under the Drones: Modern Lives in the Afghanistan-Pakistan Borderlands March 20, 16:45 Koç-Stanford Annual Lecture - Place: CAS 288 Robert Crews (Professor of History and Director of the Center for Russia, Eastern Europe and Eurasian Studies at Stanford University) Global Drug Wars March 18, 16:45 GLODEM/IR Lecture Place: CAS 127 Shahzad Bashir (Professor of Islamic Studies- Director of the Mediterranean Forum at Stanford University) Present Pasts: Metaphor and Meaning in Historical Narratives March 22, 11:00 GSSSH Distinguished Lecture Place: CAS 127 Sponsored by the GLODEM, GSSSH and Office of International Programs (OIP) at Koç University

145 Koç Üniversitesi Davetiye TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 143

146 144 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

147 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 145

148 146 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Broşür

149 Koç Üniversitesi Kitap TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 147

150 148 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Kitap

151 Koç Üniversitesi Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 149

152 150 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Broşür

153 Koç Üniversitesi Roll-up TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 151

154 152 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

155 Koç Üniversitesi Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 153

156 154 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

157 Koç Üniversitesi Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 155

158 156 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

159 Koç Üniversitesi Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 157

160 158 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi T-shirt Tasarımı

161 Koç Üniversitesi Web Ekranı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 159

162 160 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

163 Koç Üniversitesi Web Ekranı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 161

164 162 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

165 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 163

166 164 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Web Ekranı

167 Koç Üniversitesi Web Ekranı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 165

168 166 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

169 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 167

170 168 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

171 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 169

172 170 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

173 Koç Üniversitesi Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 171

174 172 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Takvim

175 Koç Üniversitesi Poster TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 173

176 174 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Koç Üniversitesi Poster

177 Libyan Foreign Bank Fuar Standı TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 175

178 176 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Milli Re İlan

179 Sarkuysan Ajanda TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 177

180 178 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Sarkuysan Föy

181 Sarkuysan Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 179

182 180 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Bülten

183 Tour Market Broşür TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 181

184 182 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama TSKB Afiş ve Banner

185 Turkisfund Föy TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 183

186 184 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Turkisfund Föy

187 TÜSİAD Başvuru Formu TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 185

188 186 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama TÜSİAD Davetiye

189 World Federation of Exchanges (İngiltere) Yılbaşı Tebriği TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 187

190 188 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama World Federation of Exchanges (İngiltere) Ödül

191 World Federation of Exchanges (İngiltere) Dönemsel Yayın TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 189

192 190 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama World Federation of Exchanges (İngiltere) Yeni Yıl Tebrik Kartı

193 Yaşar Holding Kurumsal Film TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 191

194 192 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama Zorlu Holding Kurumsal Sunum

195 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / ten bu yana hizmet sunduğumuz kuruluşlar

196 194 / TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama 1994 ten bu yana hizmet sunduklarımız: HOLDİNGLER/ŞİRKET GRUPLARI Akfel Holding Arıkanlı Holding Avrupa & Amerika Holding Borusan Holding Çalık Holding Çelebi Holding Deva Holding Doğan Holding Doğuş Holding EastPharma (İngiltere) Fiba Holding GİSAD Grubu GSD Grubu Koç Holding Kolin Grubu Kürüm Şirketler Grubu OYAK Rumeli Holding Sabancı Holding Şişecam Topluluğu Taboğlu Holding Tekfen Holding Turcas Holding Uzel Grup Yaşar Holding Zorlu Grubu FİNANS Bankacılık A&T Bank ABank Albaraka Türk Anadolubank Atlasbank Bank Asya Bank Kapital Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) Banque du Bosphore (Fransa) C Bank Çalık Bank Demirbank Dışbank Dünya Bankası (Ankara Ofisi) ECO Trade and Development Bank Etibank Family Finans Kurumu Finansbank Finansbank Romania (Romanya) Garanti Bankası GarantiBank International N.V. (Hollanda) GSD Bank Halkbank İktisat Bankası İller Bankası İş Bankası Kalkınma Bankası Kentbank MNG Bank Osmanlı Bankası Oyak Bank / ING Bank Pamukbank Pinebank (ABD) Şekerbank T.C. Merkez Bankası Takasbank TEB TEB N.V. (Hollanda) TEB Sh.A. (Kosova) Tekfenbank / Eurobank Tekfen / Burgan Bank Tekstilbank TSKB Türk Eximbank Türkiye Finans Türkiye Kalkınma Bankası Ulusal Bank Vakıfbank Yapı ve Kredi Bankası YKB Nederland N.V. (Hollanda) Ziraat Bank AG (Almanya) Ziraat Bankası Faktoring Başer Faktoring C Factoring Çağdaş Faktoring Destek Finans Factoring Ege Factoring Ekspo Factoring Factofinans Fiba Faktoring Garanti Faktoring Girişim Faktoring GSD Factoring İstanbul Factoring K Factoring Kapital Factoring Kent Factoring Lider Faktoring MNG Faktoring Optima Faktoring Pamuk Factoring Süzer Factoring TEB Factoring Tekstil Factoring Toprak Factoring Yapı Kredi Faktoring Yaşar Factoring Finansal Kiralama Atlas Leasing Demir Leasing Dünya Leasing Ege Leasing EGS Leasing Finans Leasing Garanti Leasing İktisat Leasing İstanbul Leasing K Leasing Kent Leasing Pamuk Leasing Rant Leasing Süzer Leasing TEB Leasing Tekstil Leasing Toprak Leasing Yapı Kredi Leasing Yaşar Leasing GYO/Gayrimenkul Değerleme Fiba Gayrimenkul İş GYO Özak GYO SAF GYO Torunlar GYO TSKB Gayrimenkul Değerleme TSKB GYO Yapı Kredi Koray Zorlu Gayrimenkul Sigortacılık AK Emeklilik / AvivaSA Emeklilik ve Hayat Aksigorta Anadolu Hayat Emeklilik Anadolu Sigorta Başak Emeklilik BNP Paribas Cardif Cigna Hayat Sigorta Demir Hayat Sigorta Ergo İsviçre Emeklilik ve Hayat Finans Emeklilik Finans Sigorta Garanti Emeklilik ve Hayat Garanti Sigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta Milli Reasürans Polaris Sigorta Toprak Sigorta Yapı Kredi Sigorta Ziraat Emeklilik Ziraat Sigorta Yatırım/Portföy Yönetim/VYŞ/ Tüketici Finansmanı Corio Türkiye Fiba Kapital Holding Finans Yatırım Garanti Portföy Yönetimi GFC Menkul Değerler Global Markets Institute (Fransa) Halk Yatırım İktisat Yatırım İş Girişim Sermayesi İş Portföy Yönetimi İş Yatırım Kalkınma Menkul Değerler Kent Yatırım MNG Yatırım OYAK Yatırım TEB Cetelem TEB Yatırım Turkasset Turkisfund (SICAV) (Lüksemburg) Yatırım Finansman

197 TAYBURN / Marka, Dijital, Pazarlama / 195 FİNANS DIŞI AVM/Restoran/Turizm ADA Alışveriş Merkezi Altın Yunus Ankara Bağ Evi Çanakkale Kolin Hotel ve Kongre Merkezi Doria Hotel Bodrum Moss Travel Tekira Alışveriş Merkezi Teras Park Alışveriş Merkezi Tez Tour Tour Market Yoma Restaurant Zorlu Grand Hotel Bilişim/Telekomünikasyon AVEA Bileşim A.Ş. Febris Intertech innova OYTEK Türk Telekom Tekstil GAP Güneydoğu Tekstil GİSAD Dış Ticaret Korteks SAY Terzi Cam Anadolu Cam Soda Sanayii Trakya Cam Çimento/Madencilik Adana Çimento Akçansa Bolu Çimento Elazığ Çimento Entegre Harç Hekimhan Madencilik Mardin Çimento Oysa Çimento Ünye Çimento Denizcilik/Havacılık/Liman İşletmeciliği/Ulaşım Çanakkale Liman İşletmesi Çelebi Bandırma Limanı Çelebi Hava Servisi Çelebi Marina Çe-Tur Port Akdeniz Türk Hava Yolları Eğitim-Öğretim Koç Üniversitesi Koç Üniversitesi-TÜSİAD EAF KUYTAM KÜMPEM KÜTEM MEF Dersaneleri Enerji Aksa Enerji AYGAZ Çalık Enerji Enerjisa ESGAZ TÜPRAŞ Zorlu Enerji Hizmet Accor Services ACS Danışmanlık ARTI Danışmanlık C Line Consul Danışmanlık Çelebi Güvenlik Grey Worldwide Siemens Insight Consulting (İngiltere) Strata Training Consulting Tedra Danışmanlık Towers Watson Y&R Reklamevi İnşaat/Taahhüt/İnşaat Malzemeleri/Mimarlık Armin Elektrik Dyo Boya EMARE Mimarlık Emre Arolat Mimarlık Eryap Plastik GAP İnşaat Geoduvar İzocam Koleksiyon Mobilya Kolin İnşaat Kolsan Makyol Prekons R.R. Pottery SAMS Yalın Tan-Jeyan Ülkü Mimarlık Kağıt Kartonsan Selka Viking Kağıt Maden ve Metaller Bemka Demisaş Enpay ERDEMİR Grubu Hasçelik MMZ Onur Boru Sarkuysan SOM Civata Otomotiv/Filo Kiralama DRD Doğuş Otomotiv Garanti Filo Kiralama Otokar Uzel Makine Perakendecilik BİM Bimeks Gima Macrocenter Migros Tansaş Sağlık/İlaç Acıbadem Sağlık Grubu Bilim İlaç Papsi Veteriner Kliniği Roche Diyagnostik Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Savunma Sanayi ASELSAN Tarım/Hayvancılık Doğan Organik Ürünler Ünal Tarım Propet Tüketici Elektroniği Vestel Beyaz Eşya Vestel Dijital Vestel Elektronik Yiyecek-İçecek Anadolu Efes Banvit Coca-Cola İçecek Koska Pınar Et Pınar Su Pınar Süt Şeker Piliç Taşkesti Su Ülker Gıda BORSA/BİRLİK/VAKIF/ FEDERASYON AÇEV Emeklilik Gözetim Merkezi Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS) Finansal Kurumlar Birliği International Options Market Association (İngiltere) İMKB Kredi Kayıt Bürosu Lokman Hekim Geri Kazanım Sermaye Piyasası Profesyonelleri Derneği TARSİM Tepav TSPAKB Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Türkiye Jokey Kulübü Türkiye Katılım Bankaları Birliği Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği TÜSİAD TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği TZH Vakfı Vehbi Koç Vakfı VOB World Federation of Exchanges (İngiltere)

198 Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için: Ronaldo Manosa Ediz Usman Altuğ Atik Nilgün Yılmazcan Gürdal Gök Süleyman Seba Cad. Acısu Sok. 1/15 Maçka İstanbul Tel (0212) Faks (0212) Tayburn, baskı çalışmasını gerçekleştiren Ömür Matbaacılık A.Ş. ye teşekkür eder.

199

200 tayburnkurumsal.com

Fark yaratan tasarım çözümleri

Fark yaratan tasarım çözümleri Fark yaratan tasarım çözümleri We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting

Detaylı

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Faaliyet Raporlaması 12 Yatırımcı İlişkileri 117 İhtisas Editörlüğü 130 We are a registered Organizational Stakeholder

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

İstanbul Edinburgh Manchester

İstanbul Edinburgh Manchester İstanbul Edinburgh Manchester yaratıcı fikirler, hedefe ulaştıran çözümler Yaratıcı fikirler kuşkusuz önemli. Ancak uygulanabilir ve hedefe ulaştırır olmaları daha da önemli. Türkiye de 15 yıldır müşterilerimize

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın *

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 9 Bir iş stratejisi olarak sürdürülebilirlik 14 Sürdürülebilirlik ürün ve hizmetlerimiz 24 Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Bu broşürde: Marka Dijital Pazarlama We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers everywhere, through GRI Sustainability Reporting

Detaylı

Ne kadar etkileyici siniz (?)

Ne kadar etkileyici siniz (?) Ne kadar etkileyici siniz (?) * İklim değişikliği hızla önlem almayı gerektiriyor 19. yüzyılda 280 ppm olan sera gazları seviyesi bugün 435 ppm e ulaşmış durumda Ekonomik faaliyetlere ve günlük hayata

Detaylı

Geleceğe kalıcı miras (!) *

Geleceğe kalıcı miras (!) * Geleceğe kalıcı miras (!) * * Nasıl bir dünyada yaşamak ve gelecek nesillere ne bırakmak istiyoruz? Karar bizim. BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon un 23 Eylül 2014 te İklim Zirvesi nin açılışında dediği gibi,

Detaylı

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ

Detaylı

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması İhtisas Editörlüğü Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting

Detaylı

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh - Liverpool 3 TAYBURN

Detaylı

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri 2006 stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten bu yana Türkiye'de müflterilerimize hizmet sunman n ayr cal n yafl yoruz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar

Detaylı

stanbul Edinburgh London Manchester

stanbul Edinburgh London Manchester stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten beri Türkiye'de hizmetinizdeyiz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m, kurumsal müflterilerinin ihtiyaç duydu u her türlü yarat c ve entegre kurumsal iletiflim

Detaylı

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh -

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması Raporlaması We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider yatırım

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. 2013 Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu KANALFİNANS.COM Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu TÜYİD IPREO Fon Akışı raporuna göre değer odaklı yatırımcılar birinci çeyrekte alım yaparken,

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Temmuz 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 Borsa İstanbul tarafından açıklanan uluslararası

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi

Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. 10800 - Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. / - [ECBYO] 30.01.2012 10:34:03 Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Nisan 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 Borsa İstanbul tarafından her ayın bitiminde

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI MCT Danışmanlık 226-236 a.d. 711-852 a.d. 141 13 977 344-48 -414 133 25.191 44 10,0 59,6 Kiler Gıda -20.915-21.630 a.d. -134.455-40.330 a.d. -43.752 375 a.d. -69.788-7.380 15.336 6.594 658.292 169-124,5

Detaylı

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KURUMSAL DEĞERLER Kurucumuz Vehbi Koç un belirlediği değerler, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de Topluluğumuza yön vermeye devam edecektir. Müşterilerimiz

Detaylı

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %)

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %) Destek Faktoring 45,000,000 14.01.2015 546 15.07.2016 10.78 Bis Enerji Elektrik Üretim 20,000,000 16.01.2015 728 13.01.2017 12.00 Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası TÜPRAŞ-Türkiye Petrol Rafinerileri

Detaylı

2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi

2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi Havayolu Demir Çelik Savunma Sanayii Madencilik Kimyasal Madde. Perakende Petrokimya Enerji Gayrimenkul Yat. Ort. Telekom ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 14 Kasım 2018 2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi GAYE

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 7 Ocak 215 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr TURGUT USLU tuslu@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 214 Borsa

Detaylı

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş. 13 Ekim 2010 Basın Bülteni EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Halka açık bir şirket olan Egeli & Co. Yatırım

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor 2018 13. Haftalık Bildirim Özet Bilgi 30.03.2018 TARİHLİ HAFTALIK RAPOR Haftalık Rapor İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Haftalık

Detaylı

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz.

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz. bankacılık ve sigortacılık Müşteri odaklı yaklaşımlarımız, güçlü finansal yapımız, milyonlarca aktif müşteri sayımızla Türkiye nin lider bankacılık ve sigortacılık grubu olarak anahtar biziz! Yapı Kredi

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 06.01.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları 13 Aralık 2012 İZMİR Hizmetlerimiz 13 Aralık 2012 İZMİR KOBİ Akademi KOBİ lerin yurtiçi ve uluslararası pazarlardaki karlılıklarını ve rekabet güçlerini artırabilecekleri

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu 2009 YILI I. DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Sunuş Bankamızın, 31 Mart 2009 dönemine ait solo finansal veriler üzerinden hazırlanan Ara Dönem Faaliyet Raporu, 14 Mayıs 2009 tarihinde web sitesinde yayımlanmıştır.

Detaylı

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 30 Nisan 2010 Bankacılık Düzenleme

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor 2016-25. Haftalık Bildirim Özet Bilgi 24.06.2016 tarihli Haftalık Rapor ektedir. Teknik arıza nedeniyle 27.06.2016 tarihinde

Detaylı

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL)

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL) ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI Logo Şirket Halka Arz Tarihi VANET GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ 05-06/03/1998 337.500 Konsorsiyum Üyesi (Bakiyeyi Yüklenim) TÜRKİYE İŞ BANKASI

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu 24 Kasım 2014 TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği www.tegep.org.tr / www.egitimveglisimzirvesi.com TOPLAM KATILIMCI SAYISI: 394 KATILIMCI PROFİLİ YÖNETİCİ UZMAN TEDARİKÇİ 24% 31% 45% 1 KATILIMCI

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 14.04.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

33,450,000 15/01/2015 546 18/07/2016 9.57 200,000,000 14-15-16.01.2015 728 16/01/2017 8.79

33,450,000 15/01/2015 546 18/07/2016 9.57 200,000,000 14-15-16.01.2015 728 16/01/2017 8.79 Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %) Destek Faktoring 45,000,000 14/01/2015 546 15/07/2016 10.78 Bis Enerji Elektrik Üretim 20,000,000 16/01/2015

Detaylı

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. GİRİŞ HAKKIMIZDA MARKALAR ve ÜRÜN GRUPLARI GLOBAL FAALİYET AĞI VE PAZAR KONUMU ÖDÜLLER SERTİFİKALAR KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞ Sora Grup firmalarından

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor 2018 26. Haftalık Bildirim Özet Bilgi 29.06.2018 TARİHLİ HAFTALIK RAPOR Haftalık Rapor İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Haftalık

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor 2018 17. Haftalık Bildirim Özet Bilgi 27.04.2018 TARİHLİ HAFTALIK RAPOR Haftalık Rapor İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Haftalık

Detaylı

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017 Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Tanıtım Sunumu 2017 İÇİNDEKİLER Hakkımızda Misyon Vizyon Organizasyon Yapısı TKYD Yönetim Kurulu TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları

Detaylı

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank İhracatın Finansmanında Türk Eximbank Adnan YILDIRIM Genel Müdür 10 Şubat 2017 Türkiye Otelciler Federasyonu Bilgilendirme Toplantısında Sunulmak Üzere Hazırlanmıştır 1 Genel Olarak Türk Eximbank 2 Teşkilat

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE BİLANÇO CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM VARLIKLAR I Hazır Değerler 5.789 6.273 A Kasa 0 0 B Bankalar 785 269 C Diğer Hazır Değerler 5.004 6.004 II Menkul Kıymetler 107.025 50.281

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2015 yılı faaliyet sonuçları ile 2015 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sorumluluk Beyanı (Haziran 2016 öncesi) ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Faaliyet Raporu (Haziran 2016 öncesi)

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sorumluluk Beyanı (Haziran 2016 öncesi) ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Faaliyet Raporu (Haziran 2016 öncesi) ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sorumluluk Beyanı (Haziran 2016 öncesi) İmzasız Görüntüle ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / ECBYO, 2013/Yıllık [] 28.02.2014 18:06:15 Sorumluluk Beyanı 1 ONUR DOĞUSAN

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016 Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2016 Ağustos Eylül 2016 tarihleri arasında CAWI (Bilgisayar destekli online görüşme) yöntemi kullanılarak 1.584 iş dünyası yöneticisiyle görüşülmüştür. Araştırmaya

Detaylı

M. Can Arslan & Company. Copyright M. Can Arslan & Company

M. Can Arslan & Company. Copyright M. Can Arslan & Company M. Can Arslan & Company Copyright M. Can Arslan & Company Kurucu nun Mesajı M. Can Arslan & Company M. Can Arslan & Company hizmetlerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler. M. Can Arslan & Company, işletmelerin

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor 2019 3. Haftalık Bildirim Özet Bilgi 25/01/2019 Tarihli Haftalık Rapor Haftalık Rapor İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Haftalık

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR FİNAR KURUMSAL ENTEGRE KURUMSAL İLETİŞİM ALANINDA ULUSLARARASI KNOW-HOW A SAHİP NICH BİR AJANS 1994: Kuruluş Finar Lloyd

Detaylı

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. 1. Amaç Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/143 sayılı ilke kararına dayanılarak, TSKB A.Ş. tarafından Alternatif Yatırım A.Ş. nin hazırladığı Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. (Avivasa,

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2014 yılı faaliyet sonuçları ile 2014 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Misyon: Evrensel Etik İlkelerin Türkiye de toplumun her kesiminde benimsenmesi ve uygulanmasına önderlik etmek

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor 2018 52. Haftalık Bildirim Özet Bilgi 28.12.2018 Tarihli Haftalık Rapor Haftalık Rapor İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Haftalık

Detaylı

FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN

FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN 74 KOÇ HOLDİNG 2014 FAALİYET RAPORU biz değilsek KIM FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN BIZIZ KOÇ HOLDİNG 2014 FAALİYET

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2016/25 04/10/2016 A. YENİ BAŞVURULAR 1. Piyasası Aracı İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran Ortaklıklar Ortaklık İhraç Edilecek Piyasası Aracı Bedelli 1 Paylar Bedelsiz İç

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 1.315.635.211 İŞ BANKASI A.Ş.

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk İhraççı Rating k Faktoring.Ş + k Finansal Kiralama.Ş. + (tur) kbank kfen Holding (TR) ksa Enerji Üretim.Ş. + ktif Yatırım Bankası.Ş. (Trk) kyürek Pazarlama BB+ lbaraka Türk BB- lternatif Bank lternatif

Detaylı

2017 İlk Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi

2017 İlk Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi Büyük Bankalar Holding Petrokimya Perakende Demir Çelik Havayolu Çimento İçecek Enerji Telekom ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 15 Mayıs 2017 2017 İlk Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ğ Türkiye Sektör Meclisleri Ambalaj Meclisi Bankacılık ve Finans Meclisi Bilgisayar ve İletişim Tekn. Meclisi Bilgisayar Yazılımı Meclisi Cam Ve Cam Ürünleri Sanayi Meclisi Çimento ve Çimento Ürünleri

Detaylı