Başkan Kocadon a ziyaret

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Başkan Kocadon a ziyaret"

Transkript

1 Milletvekili adaylarından Başkan Kocadon a ziyaret Muğla Milletvekili Adayları, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Bodrum a gelerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u da makamında ziyaret etti. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Ankara daki aday tanıtım toplantısı sonrası Muğla ya dönen Ak Partili Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 2. Sıra adayı Hasan Kökten, 3. Sıra Adayı Elvan Göçer ve 6. Sıra Adayı Yelda Erol Gökcan; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Milletvekili Adayı Hasan Özyer ziyarette; Ortak paydamız; Muğla ve ilçeleridir. Hep beraber Bodrum için çok güzel şeyler yapacağız. Seçim yarışında tüm partilerimize başarılar dileriz. Yapılacak seçimlerin Muğla ilimize hayırlı olmasını dileriz. Ayrıca ben ve diğer milletvekili adaylarımız ile parti üyelerimizi makamınızda ağırladığınız için partim adına teşekkür ederim. diye konuştu. Bodrum un Ortakent-Yahşi Mahallesi nde yer alan Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Muğlalı adaylar, Başkan Mehmet Kocadon a, seçim çalışmalarından ve planladıkları projelerinden bahsettiler. Neredeyse tüm gün, tüm hafta mesai yapıyorum Adayları dinleyen Başkan Kocadon, Bodrum Belediye Başkanı olarak özellikle yeni dönemde büyük bir yoğunluk yaşadıklarını belirterek; Gördüğünüz gibi hafta sonları da çalışıyoruz. Cumartesi günleri, pazar günleri hep çalışıyorum. Neredeyse tüm gün, tüm hafta mesai yapıyorum, çünkü yetişmiyor. dedi. 5 yıl içinde Bodrum da 50 kilometrelik alt yapı yapmışım

2 Büyükşehir sürecine de değinen Başkan Kocadon, Muğla büyükşehir olunca, ilçe belediye başkanları da zorlanır oldular. Mesela ben, yılları arasındaki görev sürem boyunca 5 yıl içinde Bodrum da 50 kilometrelik alt yapı yapmışım. dedi. En büyük dileğim; Türkiye de olması Bodrum daki siyasi atmosferin tüm Başkan Kocadon, Bodrum da siyasetin ülkemizdeki diğer bölgelere kıyasla daha sıcak ve daha samimi bir atmosferde yapıldığını, herhangi bir gerginlik de yaşanmadığını ifade ederek; En büyük dileğim; Bodrum da sağladığımız bu atmosferin Türkiye de de böyle olmasıdır. Mesela ben; Başbakanımız gelir havalimanına giderim, Cumhurbaşkanımız gelir havalimanına giderim, ana muhalefetin liderleri gelir, giderim. Bana haber edildiği zaman hepsine giderim ve hiçbir zaman da parti ayrımı yapmam. Ben, herkesi kucaklıyorum. Sonuçta herkesin bir fikri var; bu fikirlere saygı duymak lazım ve hiç kimseyi de zorlamamak lazım. şeklinde açıklamada bulundu. Bodrum a acilen bir hastane daha yapılması gerekir Sohbetin ilerleyen bölümlerinde, Bodrum da özel hastane sayısının artmasının çok önemli bir gelişme olduğunu da sözlerine ekleyen Kocadon şöyle dedi: Özellikle sizin de katkılarınızla Türkiye nin en büyük özel hastanelerinden biri olan, Bodrum da da faaliyette bulunan özel hastanemizin SSK ile anlaşma yapması çok iyi oldu. Ama yine de devletimizin acilen buraya bir devlet hastanesi yapması gerekli. Özellikle Turgutreis ya da Ortakent bölgemize. Eğer ki bir hastane daha yapılırsa Bodrum Merkez deki devlet hastanemiz de böylelikle rahatlayacak. Çünkü Bodrum Yarımadası nın dört bir yanından gelen vatandaşlarımız, tek bir devlet hastanesine gitmek zorunda kalıyorlar.

3 Başkan ın sözünün üzerine adaylar da, Bodrum a bir hastane daha yapılması konusunda projeleri olduğunu söylediler. Yoğun trafik akışını rahatlatmalıyız Başkan Kocadon, yaşanan trafik sorunu hakkında ise Bodrum un Yokuşbaşı Mahallesi nden Turgutreis Mahallesi ne kadar uzanan ana arterimizdeki araç yoğunluğunu rahatlatmamız gerekir. Benim en büyük hayalim; araçların Torba Mahallesi nden girip yarımadayı dolaşarak, Gürece Mahallesinden çıkarak, oradan da Ortakent yoluna bağlanmasıdır. Bu şekilde bir yolun olması demek; araç yoğunluğunun yüzde 60 oranında azalması demektir. Bodrum un merkezinden Yalıkavak ya da Turgutreis e gidecek vatandaşlarımız, araçlarıyla mevcut yolu kullanıyorlar ve bu yol da bu yoğunluğu doğal olarak kaldıramıyor. dedi. AK Parti heyeti Bodrum da yaptığı çeşitli ziyaretlerden sonra Konyalı adlı restoran da partililerin ve çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katıldığı akşam yemeğinde bir araya gedldiler. Milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinde Muğla ilinde hedeflerinin 3 veya 4 milletvekili çıkarmak olduğunu açıkladılar.

4 Çiğdem Demiralp LEMAN SAM KALESİNDE VE YAŞAR BODRUM Bodrum da, sahne alan Leman Sam ve Yaşar ikilisi, şarkıları ile hayranlarını coşturdular. Seyirciler özçekim yaptı.

5 Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ikinci konserde Leman Sam ve Yaşar 13 kişilik orkestraları ile sahne aldılar. İkilinin beyaz giysiler içinde verdikleri konserde ilginç diyaloglar yaşandı. Leman Sam, saçlarını kurutmaya vakti olmadan sahne aldığını ifade ettiği konser sırasında fırça ile saçlarını taradı, çok fazla terleyen Yaşar ın terini bir peçete ile sildi. Leman Sam şarkı arasında bir ara Yaşar ın belini göstererek bu bir göbek değil. Korse taktığı için böyle deyince, Yaşar da 3 ay önce ameliyat olduğu ve 3 ay daha tedavisinin devam edeceğini açıkladı. Konser boyunca sık sık trompet, gitar soloları ve renklendi. Konserin ilerleyen parçalarında çok sayıda seyirci oturdukları yerden kalkıp, sahne önüne inerek cep telefonları ile özçekim yapıp, oynadığını gören güvenlik elemanları duruma müdahale ettiler. Seyirci konser sırasında Leman sam ve Yaşar ın şarkılarına eşlik ederek birlikte söylediler. İlla, Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Gel Benimle, Bana Esmeyi Anlat, Masal Perisi, Anladım ki adlı parçalarında yer aldığı ve 2 saat süren konseri yaklaşık 2 bine kişi coşku ve beğeni ile izledi. Konserde basın mensuplarının ilk iki parçada görüntü çekmesine izin verildi. Kral grubunun 20 inci yılı nedeniyle yapılacak konserler ; Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

6 Candan Erçetin Bodrum Kalesinde unutulmaz bir konser verdi Bodrum da, sahne alan Türk Pop müziğinin ünlü ismi Candan Erçetin, hayranlarını coşturdu. Bodrum Kalesi nde yeniden düzenlenmiş hali ile Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ilk konserde Candan Erçetin sahne aldı. Ünlü şarkıcı Candan Erçetin in konserine hayranları büyük ilgi

7 gösterdi. Bodrum kalesi Kuzey Hendeğin konser alanında dokuz yıl aradan sonra tekrar konser veren Erçetin, iki bölümden oluşan konserinde yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı. İkinci bölümde otantik bir giysi ile sahne alan Erçetin çıplak ayakları ile müthiş bir performans sergileyerek hayranlarını coşturdu. Erçetin dinlemeye gelenler arasında Doğuş Gurubu Marinalar Genel Koordinatörü Ali Bezirgan ın da aralarında yer aldığı yaklaşık 2 bin kişi izledi. Erçetin Son albümlerinden eserlerinde yer aldığı konserinde 60 yıllara varan bir nostalji rüzgarı estirdi. 20 yıllık orkestra arkadaşları ile kendi birlikteliklerini de kutladı. Sözlerini; Ayşe Kulin, Nazım Hikmet ve kendisin yazdığı eserlerin yanı sıra anonim eserlere de yer verdi. Erçetin, Melek, Söz Vermiştin, Vay Halime, Aşka inanma ve Yalan gibi sevilen şarkılarını seslendirdi ğinde coşku daha da arttı. Erçetin, söylediği şarkılarda sesinin yanı sıra, dansları, kareoğrafisi, seyirci ile kurduğu dialoglar ile göz doldurdu Konser sonunda orkestra arkadaşlarını tek tek sunarak solo yapmalarını sağlayan Candan Erçetin konser sonunda ayakta alkışlandı. Erçetin ile başlayan Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları, Leman Sam & Yaşar, Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

8 Bodrum da Üretici Pazarı Her Çarşamba Pazaryerinde Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tohum Derneği tarafından hayata geçiren Bodrum Üretici Pazarı projesi, imzalanan protokol ile Bodrum Pazaryeri nde açıldı. Bundan böyle her çarşamba günü kurulacak olan pazarı Başkan Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon ile birlikte ziyaret etti. Başkan Kocadon pazarı gezip Bodrum Tohum Derneği üyelerinden bilgi alırken eşi Hülya Kocadon ise evi için bol bol alışveriş yaptı. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tohum Derneği arasında imzalanan protokolün ardından açılan üretici pazarına; sağlığına dikkat eden, organik ürünleri tercih eden vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor. Tarım ilacı ve kimyasal gübre kullanılmadan üretilen doğal ve hormonsuz ürünlerin yer aldığı pazar, her çarşamba günü Bodrum Pazar Yeri nde kurulacak.

9

10 STS Bodrum Okul Gemisi bu kez tarihe yelken açtı Bodrum Belediyesi nin destekleriyle, 9 Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü, STS Bodrum Okul Gemisi ile birlikte Datça Yarımadası ve Antalya arasında yaptıkları araştırmaları sonlandırdı. STS Bodrum Okul Gemisi mürettebatı ve 9 Eylül Üniversitesi ekibi Bodrum a 8 yeni batık buldukları müjdesi ile döndü. Yaklaşık 3 hafta önce STS Bodrum Okul Gemisi ile Bodrum Limanı ndan yola çıkan 9 Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü ekibi, Datça Yarımadası ve Antalya nın batı sahilleri arasında yaptıkları araştırmalarını sonlandırdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Bodrum Belediyesi nin destek verdiği proje, Türkiye nin batık envanterini çıkartmak amacıyla 2007 yılından beri her yıl belirli periyotlarda gerçekleştiriliyor. Bu yılki çalışmalarda STS Bodrum Okul Gemisi Kaptanı Mustafa Cengiz ve mürettebatı ile birlikte araştırmalarına başlayan 9 Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü nün öğretim görevlileri ve öğrencileri, Bodrum a 8 yeni batık bularak döndüler. Ayrıca bir takım eserleri de gün yüzüne çıkartan ekip, eserleri, önümüzdeki günlerde Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müzesi ne teslim edecek. 9 Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yard.Doç.Dr.Harun Özdaş, Çok uzun süreden beri devam eden Ege ve Akdeniz bölgesi araştırmalarının 2014 yılı 1.etabını tamamlamış olduklarını belirterek Öncelikle Bodrum Belediyesi ne, Bodrum okul gemisini bu etapta kullanma imkanını bize sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz. Projemizin esas amacı; Türkiye nin batık envanterini çıkarmak

11 için yaptığımız bir çalışmadır yılından itibaren özellikle Osmanlı dönemini içine alan süreci, daha doğrusu Osmanlı döneminde batmış olan gemilerin envanter çalışmasına ağırlık vererek yürütmekteyiz. Toplam süremiz 3 hafta olarak gerçekleşti. Araştırma dalışlarında bu 3 haftalık süre içerisinde 8 tane yeni batık tespit ettik. Çok verimli bir çalışma oldu çünkü daha önceki yıllarda hem bizim, hem de bizden önceki yabancı ekiplerin veya Türk ekiplerinin yaptığı araştırmalarda bakmadıkları bölgeleri hedef alan bir çalışma oldu. Özellikle de yelkenli bir gemi ile yola çıkmamızın bize katkısı büyük oldu. Yelkenli gemilerin gidebileceği rotalarda seyir ettik ve dolayısıyla bunun batıkları bulmamıza da çok büyük etkisi oldu. dedi.

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA

BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki, Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserler kapsamında Halk müziği grubu Kardeş Türküler sahneye çıktı. Farklı

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI Bodrum da deniz dibi temizliği yapan bir gurup öğrenci denizden tonlarca çöp çıkardılar. Boğaziçi Üniversitesi sualtı sporları kulübü üyeleri Bodrumda ki koyları gezerek

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Adada mahsur kalan kaçaklar kurtarıldı

Adada mahsur kalan kaçaklar kurtarıldı Adada mahsur kalan kaçaklar kurtarıldı Bodrum da yasadışı yollarla Yunanistan ın İstanköy (Kos) adasına geçmek isteyen 31 mülteci mahsur kaldıkları adadan 7 saat sonra kurtarıldı. Bodrum dan İstanköy (Kos)

Detaylı

KADINLAR YELKEN AÇIYOR

KADINLAR YELKEN AÇIYOR KADINLAR YELKEN AÇIYOR Women s Sailing School ( Kadınlar Yelken Okulu ) 23-30 Ağustos tarihleri arasında, 5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası düzenliyor Kadınlar yelken haftası, 23 Ağustos akşamı Marmaris

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı 40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından düzenlenen yelken kurslarının 3 üncüsüde tamamlandı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken şubesi tarafından Bodrumlu

Detaylı

BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR

BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR Planları Bütünleme Çalışmaları kamuoyuyla paylaşıldı Bodrum un tek belediye olmasının ardından ortaya çıkan imar durumun tespit edilmesi için başlatılan çalışmalarda Bodrum Beldelerinde

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE

LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE Bodrum da, sahne alan Leman Sam ve Yaşar ikilisi, şarkıları ile hayranlarını coşturdular. Seyirciler özçekim yaptı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20.

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ Bodrum da lunaparkta oyuncaktan düşen çocuk hayatını kaybetti. Ailesiyle birlikte Bodrum da faaliyet gösteren lunaparka giden Kerem Kutlu (11) lunaparkta bir

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayları, düzenlenen toplantı ile basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayları, düzenlenen toplantı ile basına ve kamuoyuna tanıtıldı. MHP Lİ BULUŞTU ADAYLAR BODRUM DA MHP 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ STARTINI BODRUM DA VERDİ Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayları, düzenlenen toplantı ile basına ve kamuoyuna tanıtıldı. 7 Haziran

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Başkan Kocadon'a ziyaret

Başkan Kocadon'a ziyaret Milletvekili adaylarından Başkan Kocadon'a ziyaret Muğla Milletvekili Adayları, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Bodrum a gelerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u da makamında

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI Seydikemer, Yatağan ve Akyaka daki Muğla Üniversitesi için, Özyer ve Öztürk ödenek aldı. Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk,

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

sardunyalarla kaplanıyor

sardunyalarla kaplanıyor Bodrumspor taraftarından anlamlı ziyaret Bodrum da, Bodrumspor 1931 Taraftar Derneği çatısı altında toplanan Bodrumspor taraftarları ve Asi Tayfa üyeleri Başkan Mehmet Kocadon a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

MÜZESİ NE ADANMIŞ 37 YIL

MÜZESİ NE ADANMIŞ 37 YIL BODRUM SUALTI ARKEOLOJİ MÜZESİ NE ADANMIŞ 37 YIL Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdür Vekili 37 yıllık emektar Yaşar Yıldız a emeklilik dolayısıyla bir veda yemeği düzenlendi. Bodrum Belediyesinin destekleriyle

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye

Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye Romanya Bodrum'da Başkonsolosu Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Başkan Mehmet Kocadon

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

Dev Kurbağa İle Kedinin Oyunu Görenleri Şaşırttı

Dev Kurbağa İle Kedinin Oyunu Görenleri Şaşırttı Dev Kurbağa İle Kedinin Oyunu Görenleri Şaşırttı Bodrum da bahçe temizliği yapıldığı sırada bulunan kurbağanın kedi ile oynaması görenleri şaşırttı. dev Bodrum un Yakaköy Mahallesi nde bulunan bir işletmede

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi ödül töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde gerçekleştirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen, 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı 60 yıldan fazla Cumhuriyet Halk Partisine üye olan 88 yaşındaki Bodrumlu Rıfat Güneri, elindeki bastonuyla yorgunluk nedir bilmeden neredeyse haftanın her günü

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ

TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ 24 yaşındaki gencin organları 6 kişiye hayat verdi. Ölen gencin imam abisi organ bağışının din için caiz deyip ailesini ikna etti. Bodrum ilçesinde

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor

Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü Uşak ta karşılaşacağı Selvioğluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda taraftarının

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR GELDİ ARAYA Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde görev yapan 92 mahalle muhtarıyla değerlendirme toplantısında

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler.

A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler. Nezaket günü ve Burak ın mutlu A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler. Bodrumlu turizmci Sema ve

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı