BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ"

Transkript

1 BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

2 Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği; Gazi Üniversitesi Senatosu nun 17 Şubat 1994 tarihli toplantısında kabul edilen Gazi Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu Kuruluş Yetki ve Görevleri Yönergesi ile faaliyete geçmiştir. Müşavirlik, Rektörlüğe bağlı olarak Genel Sekreterlik emrinde çalışan bir hizmet birimidir. Rektörlüğe ait tüm basın ve halkla ilişkiler ve tanıtım faaliyetlerini yürütür.

3 Salon Etkinlikleri Gazi Üniversitesinde aktif olarak faaliyet gösteren 150 den fazla öğrenci topluluğu yer almaktadır. Bu öğrenci toplulukları yıl içerinde düzenledikleri her türlü etkinlikte kullandıkları salonları Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği vasıtası ile tahsis etmektedirler.

4 (Temmuz 2012 Mayıs 2015 arasında yapılan faaliyetler) FAALİYET TÜRÜ SAYISI Sempozyum ve Kongre 164 Konferans 450 Panel 150 Seminer 370 Toplantı 181 Söyleşi 293 Tören 168 Konser 385 Sergi 76 Diğer 471 Toplam 2708

5 Sosyal Medyada Gazi (Temmuz 2012 Haziran 2015) beğeni takipçi görüntüleme takipçi da oluşturuldu Gazi Üniversitesi, çağımızın 1 numaralı iletişim mecrası olan sosyal medyada Twitter, Facebook, Instagram ve Foursquare hesapları vasıtasıyla hedef kitleleriyle iletişimini sürekli canlı tutmaktadır.

6

7 Yapılan sosyal medya araştırmalarında, Gazi Üniversitesi dinamik ve sürekli güncellenen hesap ve profilleri ile sosyal medyayı en iyi kullanan devlet üniversitesi oldu. Facebook /gaziuniversitesi

8

9 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

10 Ders Kayıt İşlemleri

11 Ders Kayıt İşlemleri Öğrenci ders kayıtları ön kayıt niteliğindedir. Öğrenci Ders Onayı butonuna basılarak derslerin seçim işlemi tamamlanır ancak ders kayıtları EYLÜL 2016 tarihlerinde yapılacak olan Danışman Onayı ile kesinleştirilir. Ders alma işlemlerinin kesinleştirilmesiyle kayıt işlemleri yenilenmiş olur. Kaydını yenilemeyen öğrenci, ilgili yarıyılda/yılda derslere ve sınavlara giremez. Öğrencilik hakkından yararlanamaz

12 DERS EKLE-BIRAK Öğrencinin, almak zorunda olduğu dersler (seçmeli ve zorunlu) hariç olmak üzere, akademik takvimde belirtilen süreler içerisinde danışmanının onayını almak şartıyla, kaydolduğu dersten kaydını sildirebilir veya yeni ders ekletebilir. Alttan dersi olan öğrencilerin öncelikle alttan dersleri almaları gerekmektedir. Öğrencilerin özellikle ders saatlerinin ve derslerin sınavlarının çakışmamasına dikkat etmesi gerekmektedir. Sınavlar; Arasınav (vize), Yarıyıl sonu sınavı (final) Bütünlemedir. SINAV PROGRAMI MAZERET SINAVI Mazeret sınavı ilgili yönetim kurulunca kabul edilen haklı ve geçerli bir sebeple (Örnek: Sağlık Raporu) sınavlara katılmayan öğrenciler için açılan sınavdır. Öğrenci mazeretini takip eden 7 (yedi) gün içinde ilgili birime dilekçe ile müracaat etmelidir. Mazeret sınav hakkı, sadece ara sınavlar için verilir.

13 NOT YÜKSELTME Öğrenci almış olduğu derslerin başarı notu sadece DC- veya DC+ olması durumunda tekrar dersi alıp yükselte bilirler. CC ve üzerinde bir not ile başarılmış dersler, tekrar alınarak not yükseltme yapılamaz. TRANSKRİPT (NOT DÖKÜM BELGESİ) Birimlerin öğrenci işlerinden, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alabilirler. DERS İÇERİĞİ Birimlerin web sayfasında ki bilgi paketi butonuna tıklayarak temin edinilebilir.

14 Duyuru, Haber ve Aktiviteleri Üniversitemiz/biri mlerimiz ve Öğrenci işleri dairesi başkanlığı web sayfasında ve Sosyal Ağlarından takip edebilirsiniz.

15 KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

16 Tarihçe 1982 yılında kurulan Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, 2004 yılından beri Rektörlük Kampusu içerisinde bulunan m 2 lik binasında 24 saat hizmet vermektedir. Kütüphane Binası m² kullanım alanı kişilik oturma kapasitesi 119 bilgisayar kullanım kapasitesi Kablolu-kablosuz internet sistemi Görmeyenler için kütüphane ve bilgisayar hizmeti Multimedya (Görsel-İşitsel Materyal) Bölümü 143 oturma kapasiteli konferans / sinema salonu Başvuru kaynaklarından ve sanat kitapları / kıymetli eserlerden oluşan Referans Bölümü Öğretim üyeleri için ayrılmış özel çalışma alanları Grup çalışma salonları

17 Koleksiyon Basılı Kaynaklar: Kitap Sayısı : Kitap Dışı Materyal: Basılı tez : Basılı Dergi Sayısı : 100 Ciltlenmiş Dergi Sayısı : Haziran sonu itibariyle Elektronik Kaynaklar: Elektronik veri tabanı : 87 e-kitap : e-tez : e-dergi : Açık erişim tez :

18 Görsel İşitsel Materyaller Kütüphanemiz konferans salonunda, 2014 yılından itibaren haftanın üç günü film gösterimi yapılmaktadır. Görme Engelliler Kütüphanede, görme engelli kullanıcıların ihtiyaç duydukları kabartma ve sesli formattaki materyal ve donanım kullanıma sunmaktır Yılında Kütüphane Konferans / Sinema Salonunda 66 film gösterilmiş olup, 782 izleyici bu imkandan faydalanmıştır.

19 Kütüphane Üyeliği ve Yararlanma Koşulları Web Sayfası Gazi Üniversitesi mensubu olan akademik ve idari personel ile öğrenciler Kütüphaneye üye olabilir ve ödünç yayın alabilir. Yayın Ödünç Alma Kuralları Ödünç Alabileceği Kitap Sayısı Süre İnternet Üzerinden Yapabileceği Uzatma Sayısı Öğrenci 5 kitap 15 gün 4 kez Yüksek Lisans Öğr. 8 kitap 1 ay 5 kez Doktora Öğr. 10 kitap 1 ay 5 kez İdari Personel 6 kitap 1 ay 5 kez Akademik Personel 20 kitap 2 ay 5 kez Kütüphanenin web sayfasından faydalanılarak aşağıdaki işlemler yapılabilmektedir: Katalog tarama Online veri tabanlarından makale tarama Yeni gelen kitap ve konu başlıkları listelerini inceleme Basılı-elektronik dergi kataloğuna ve tam metne erişim Elektronik referans kaynaklarını inceleme Açık erişim Kütüphane ile ilgili bilgilere erişme (tanıtım, yararlanma koşulları, çalışma saatleri, personel, kütüphanelerarası işbirliği, sessiz çalışma alanları, kontrol listeleri vb.)

20 Referans Hizmetleri Kütüphanemizde, kullanıcıların aradıkları bilgiye en kısa zamanda, en doğru ve en hızlı biçimde ulaşmasını sağlamak amacıyla referans hizmeti verilmektedir. Kütüphaneye gelen ya da uzaktan erişmek isteyen kullanıcılara, sözel, e mail, telefon, web sayfasında sıkça sorulan sorular alanına bilgi girişi gibi yöntemlerle yardımcı olunmaya çalışılmaktadır. Okuyucuların kütüphane, veri tabanı ve elektronik kaynakların kullanımında karşılaşabilecekleri problemlerin çözümlenmesine çalışılmaktadır. Kütüphane ve kaynakların etkin kullanımını sağlamak üzere, önceden randevu almak koşuluyla kütüphane tanıtım programları (oryantasyon) düzenlenmektedir. Akademik birimlerden gelen istekler doğrultusunda, araştırma teknikleri, bilgi erişim, web sayfası ve veri tabanları kullanımı ile ilgili dersler verilmektedir. Bu dersler teorik ve uygulamalı olmak üzere kütüphanemizin e kütüphane salonunda verilmektedir. Ayrıca isteyen fakültelere ve bölümlere eğitim sunumları ve seminerler de düzenlenmektedir.

21 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI PERSONEL BİRİMİ SPOR BİRİMİ BESLENME BİRİMİ KÜLTÜR BİRİMİ ÖĞRENCİ DANIŞMA MERKEZİ YEMEK YÜRÜTME TAHAKKUK BİRİMİ AYNİYAT DEPO BİRİMİ SATIN ALMA BİRİMİ SATIN ALMA TAHAKKUK BİRİMİ TAŞINIR KAYIT KONTROL BİRİMİ

22 SPOR BİRİMİ SPOR FAALİYETLERİ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organizasyonu yapılan, Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları Öğrenciler, Akademik ve İdari Personelleri arasında düzenlenen spor faaliyetleri, Türkiye Üniversitelerarası Spor Faaliyetleri, Yurt içi Spor Faaliyetleri, Uluslararası Spor Faaliyetleri. SPOR TESİSLERİ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı na bağlı olarak hizmet veren Gençlik Spor ve Eğitim Merkezi Tesisleri içerisinde; 2 adet Fitness ve Sauna merkezi, (Rektörlük Merkez Yerleşke ve İİBF Kampüsünde) 1 adet olimpik ölçülerde yapay çim saha, 3 adet açık tenis kortu, 2 adet kapalı squash salonu, Açık voleybol ve basketbol sahaları, 1 adet kapalı spor salonu, Çok amaçlı salonlar, İktisadi İşletme Tarafından işletilen Yüzme Havuzumuz bulunmaktadır.

23

24 BESLENME BİRİMİ Üniversitemize ait 4 adet mutfak ve 28 adet yemekhanede öğle yemeği hizmeti 4 kap set-seçimsiz menülerle günde ortalama kişiye verilmektedir. Yemek hizmetlerinin ücretlendirilmesi akıllı kart sistemiyle yapılmaktadır. Öğrencilerimizi 1,4 TL Ücretle 4 Kap sıcak yemek yiyebilmektedir 1.REHBERLİK HİZMETİ 2.SOSYAL DANIŞMA Burs Destek Hizmeti Yemek Bursu Destek hizmeti Kısmi Zamanlı İş Sağlama Hizmeti Sosyo-Kültürel Destek Hizmeti Ayni ve nakdi Yardımlarla ilgili çalışmalarda öğrencilerimize hizmet vermektedir.

25 KÜLTÜR BİRİMİ Kültür Birimi, üniversitemizin kültürel etkinliklerinin organizasyonları, sosyal ve maddi destek hizmetlerinin yürütülmesi ve öğrenci topluluklarının kuruluş ve faaliyetlerinin düzenlenmesinden sorumludur. Birim faaliyetlerini Kültür Birimi Yönergesi çerçevesinde yürütmektedir. Öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilere birbirleri ile tanışma fırsatı, topluluk kurmaları veya mevcut topluluklarda görev almaları, dinlenme ve eğlenme alışkanlıklarını kazanmaları için imkânlar sağlanmaktadır. Öğrencilerin sosyal yaşamlarına ilişkin konularda çalışmalar yapılarak bu konuda ilgili birimlerle eşgüdüm sağlanmaktadır. Bahar Şenlikleri yürütmek

26 Üniversitemizde sosyal alanlarda nakit para kullanılmamakta olup HALKBANK JET KART, TÜM BANKA KARTLARI ve TÜM KREDİ KARTLARI kullanılmaktadır. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz JET KARTLARI kayıt yaptırdıktan 3 hafta sonra Kampüs içerisinde bulunan HALKBANK tan temin edebilirler. Ara dönemlerde başlayan öğrenciler Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı na öğrenci belgeleri ile müracaat etmelidir. JET KARTLARA para yükleme işlemi Halkbank Bankamatik/ATM lerinden yapılır.

MKÜ nün Bilgi Hazinesi

MKÜ nün Bilgi Hazinesi MKÜ nün Bilgi Hazinesi Büyük ve Donanımlı Bir Üniversit e Küt üphanesiyle Hiz met iniz de Mustafa Kemal Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Üniversitemizin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini desteklemek

Detaylı

Gazi Eğitim Fakültesine HOŞ GELDİNİZ

Gazi Eğitim Fakültesine HOŞ GELDİNİZ Gazi Eğitim Fakültesine HOŞ GELDİNİZ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ FELSEFE GRUBU EĞİTİMİ ANABİLİM DALI GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Prof. Dr. İbrahim USLAN GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Prof. Dr. Mustafa SARIKAYA DEKAN GAZİ

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

Organizasyon Şeması Kampüs Yerleşim Planı SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar Eğitim Öğretim Akademik Takvim...

Organizasyon Şeması Kampüs Yerleşim Planı SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar Eğitim Öğretim Akademik Takvim... Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Oryantasyon El Kitabı Organizasyon Şeması... 3 Kampüs Yerleşim Planı... 4 SHMYO Derslikler ve Laboratuarlar... 7 Eğitim Öğretim... 7 Akademik Takvim... 7 Bilgi Yönetim

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI (Tıp ve Veteriner Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu Hariç) GÜZ DÖNEMİ 01-05 Eylül 2014 ÖSYM tarafından önlisans ve

Detaylı

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1- Derse yazılım ve kayıt yenilemeler, 09-13 Şubat 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz web sayfasında yer alan Kampüs

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANELERİ ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANELERİ ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANELERİ ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç: Madde 1: Bu Yönerge, Hacettepe Üniversitesi kütüphane hizmetlerinin sunumunda, görevli personel ve kullanıcıların görev

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ Kütüphane içi kullanım Kullanıcı eğitimi Ödünç verme Kitap siparişi Veri tabanları Uzaktan erişim Genel Bilgiler Dumlupınar

Detaylı

Fakülteler. Enstitüler. Yüksekokullar. Meslek Yüksekokulları. Koordinatörlükler. Engelli Öğrenci Birimi

Fakülteler. Enstitüler. Yüksekokullar. Meslek Yüksekokulları. Koordinatörlükler. Engelli Öğrenci Birimi ANA SĠTE Yatay Eksen Ana BaĢlıkları Ana Sayfa Hakkımızda Yönetim Akademik Ġdari Öğrenci ġü de YaĢam ĠletiĢim Yatay Eksen Alt BaĢlıkları Hakkımızda Yönetim Akademik Ġdari Öğrenci Rektör Fakülteler Genel

Detaylı

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... w w w. u s a k. e d u.t r Uşak ÜnİversİteSİ Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... /unıversıteusak www.usak.edu.tr UŞAK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA "İŞ ARAYAN DEĞİL İş KURAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİR"

Detaylı

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 2013-2014 AKADEMİK YILI KÜTÜPHANE ORYANTASYONU

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 2013-2014 AKADEMİK YILI KÜTÜPHANE ORYANTASYONU T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 2013-2014 AKADEMİK YILI KÜTÜPHANE ORYANTASYONU Bina Girişi ve Manyetik Güvenlik Kapısı Ödünç-İade Bankosu Okuma Salonu Girişi

Detaylı

Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi

Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi Kütüphane Web Sayfası ve Kataloğu Kullanım Rehberi Bu rehber Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi tarafından hazırlanmıştır. 1 WEB SAYFASI GENEL BİLGİLERİ BELGELER; Kitap Talepleri İle İlgili Belgeler Bulunmaktadır.

Detaylı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı. kutuphane@kocaeli.edu.tr - Güncelleme Eylül 2015 -

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı. kutuphane@kocaeli.edu.tr - Güncelleme Eylül 2015 - Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı kutuphane@kocaeli.edu.tr - Güncelleme Eylül 2015 - KOÜ Merkez Kütüphaneden Kareler Sayılarla KOÜ Kütüphanesi - I Basılı kitap : 98.000+ E-kitap : 150.000+ Basılı

Detaylı

KULLANICI REHBERİ. Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi

KULLANICI REHBERİ. Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi KULLANICI REHBERİ BTÜ Kütüphanesi Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi - Kütüphane web sayfası Hizmetler Kaynaklara Erişim Danışma/Formlar Bize Ulaşın Bu rehber; Bursa Teknik Kütüphanesinin fiziki

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 2014-2015 AKADEMİK YILI KÜTÜPHANE ORYANTASYONU

T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 2014-2015 AKADEMİK YILI KÜTÜPHANE ORYANTASYONU T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 2014-2015 AKADEMİK YILI KÜTÜPHANE ORYANTASYONU Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kütüphanesi Kütüphanemiz 2007 yılında, Kilis 7 Aralık

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TIP FAKÜLTESİ 2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 1. SINIF 10 16 Eylül 2018 Ders Kayıtları ve Öğrenci Katkı Paylarının I. Taksitinin Ödenmesi 17 Eylül 2018 1. Yarıyıl Derslerinin Başlaması 18

Detaylı

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD KADRO UNVANI GÖREVLERİ * GÖREV DEVRİ ** Yaşar BAYAR Daire Başkanı Çalışan Personellerin

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 2017/2018 AKADEMİK YILI LİSANS-LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORYANTASYON PROGRAMI

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 2017/2018 AKADEMİK YILI LİSANS-LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORYANTASYON PROGRAMI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 2017/2018 AKADEMİK YILI LİSANS-LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORYANTASYON PROGRAMI AKADEMİK HAYATA İLİŞKİN BİLGİLER Akademik Takvim Akademik takvimde kayıt, ders,

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD KADRO UNVANI GÖREVLERİ * GÖREV DEVRİ ** Yaşar BAYAR Daire Başkanı 124 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Çağdaş ülkelerde kütüphane ve üniversite birbirinden ayrı düşünülemeyen iki kurum olarak kabul edilir. Başlangıçta üniversitelerin kalbi olarak nitelendirilen

Detaylı

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU

ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1- Derse yazılım ve kayıt yenilemeler, 09-13 Şubat 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz web sayfasında yer alan Kampüs Bilgi Sistemi

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE HİZMETLERİ TANITIMI & KULLANICI EĞİTİMİ Genel Bilgi-Merkez Kütüphane Ordu Üniversitesi Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi üniversitemiz Cumhuriyet

Detaylı

KÜTÜPHANE KULLANMA REHBERİ

KÜTÜPHANE KULLANMA REHBERİ KÜTÜPHANE KULLANMA REHBERİ Kütüphanelerimiz, sınırsız bilgi ve kaynaklarla 3 senedir hizmetinizde! Üsküdar Üniversitesi olarak, geniş arşivimizle birlikte kolay erişim ve kullanım imkânlarına sahip kütüphanemizde,

Detaylı

Gazi Eğitim Fakültesi ne HOŞ GELDİNİZ

Gazi Eğitim Fakültesi ne HOŞ GELDİNİZ Gazi Eğitim Fakültesi ne HOŞ GELDİNİZ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI EĞİTİMİ ANABİLİM DALI GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Prof. Dr. İbrahim USLAN GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Prof. Dr. Rabia SARIKAYA

Detaylı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz!

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz! Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı Bölümünüze Hoşgeldiniz! 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma Toplantısı Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU 1.BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN KALİTESİNİ GELİŞTİRMEK. Beş yılda öğretim elemanı başına 3 ulusal, 2 uluslararası bilimsel araştırma veya yayın ile toplam 1500 ulusal ve 390 uluslararası bilimsel proje gerçekleştirmek.

Detaylı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı. - Güncelleme : Ekim 2017-

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı. - Güncelleme : Ekim 2017- Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı kutuphane@kocaeli.edu.tr - Güncelleme : Ekim 2017- KOÜ Merkez Kütüphaneden Kareler Sayılarla KOÜ Kütüphanesi - I Basılı kitap : 109.700+ E-kitap : 295.000 +

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI AĞUSTOS-2015 1 Yüksekokulumuz Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde

Detaylı

BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS SİSTEMİ

BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS SİSTEMİ BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS SİSTEMİ 1 ÖĞRENCĠ BĠLGĠ SĠSTEMĠ UYGULAMA SÜRECI Bu doküman, USD uygulamasının temel özelliklerini USD havuzunun müfredatlara adaptasyonunu ve Ders açma sürecini

Detaylı

Gazi Eğitim Fakültesine HOŞ GELDİNİZ

Gazi Eğitim Fakültesine HOŞ GELDİNİZ Gazi Eğitim Fakültesine HOŞ GELDİNİZ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ COĞRAFYA ANABİLİM DALI GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Prof. Dr. İbrahim USLAN GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Prof. Dr. Rabia SARIKAYA DEKAN BÖLÜM BAŞKANI Prof.

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 Yılı Çalışma Raporu http://kutup.gop.edu.tr kutup@gop.edu.tr KÜTÜPHANEMİZ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 1992 yılında,

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI (Tıp ve Veteriner Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu Hariç) 03-07 Ağustos 2015 ÖSYM tarafından önlisans ve lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin kayıtları

Detaylı

ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANE HİZMETLERİ

ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANE HİZMETLERİ ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANE HİZMETLERİ Üniversitemiz, öğrenim ve öğretimin sürekliliğini sağlamak amacıyla, zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın, akademik program ve bilimsel araştırmaları destekleyen, kullanıcılarının

Detaylı

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, NA HOŞGELDİNİZ KARİYER VE MEZUN MERKEZİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DPÜKAMER)-2018 İÇİNDEKİLER 1. GENEL BİLGİLER 2. WEB SİTESİ, ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS),

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2016- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TARİH 01 Temmuz - 02 Eylül 2016-2015-2016 Eğitim - öğretim yılı için alınacak lisansüstü öğrencilerin Enstitü Müdürlüklerine başvuru dönemi

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ KADRİYE ZAİM KÜTÜPHANESİ KURULUŞ TARİHİ 1997

ATILIM ÜNİVERSİTESİ KADRİYE ZAİM KÜTÜPHANESİ KURULUŞ TARİHİ 1997 KURULUŞ TARİHİ 1998 ATILIM ÜNİVERSİTESİ KADRİYE ZAİM KÜTÜPHANESİ KURULUŞ TARİHİ 1997 1999 2001 ATILIM ÜNİVERSİTESİ KADRİYE ZAİM KÜTÜPHANESİ /2013 Kütüphanemiz Kendi içinde; ekip ruhu, hizmet, mükemmellik;

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ 2018 2019 Öğretim Yılı Öğrenci Oryantasyon Eğitimi Merhaba, Değerli Öğrencilerimiz bu yönerge İNUZEM bünyesindeki programlardan birisine kayıt yaptıran sizlere

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 1992 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. KSÜ bünyesinde Avşar, Bahçelievler ve Karacasu olmak üzere üç kampus bulunmaktadır. KSÜ ana

Detaylı

K ÜTÜPHANELERİ ÇOMÜ K

K ÜTÜPHANELERİ ÇOMÜ K K ÇOMÜ KÜTÜPHANELERİ ÇOMÜ Kütüphaneleri ÇOMÜ Kütüphanesi barındırdığı kitap koleksiyonu itibariyle Batı ve Güney Marmara nın en büyük kütüphanesidir. ÇOMÜ Kütüphanesi nde yaklaşık 400.000 basılı ve 200.000

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TIP FAKÜLTESİ 2018 2019 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 1. SINIF 10 16 Eylül 2018 Ders Kayıtları ve Öğrenci Katkı Paylarının I. Taksitinin Ödenmesi (Normal Eğitim 17 Eylül 2018 1. Yarıyıl Derslerinin

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI (Tıp ve Veteriner Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu Hariç) GÜZ DÖNEMİ 11-17 Eylül 2017 Ders kayıtları ve öğrenci katkı

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde

Detaylı

% % % % % % 84 kişi- 566 Öğrenci %

% % % % % % 84 kişi- 566 Öğrenci % Stratejik Amaç Stratejik Hedef 1.1. Performans Göstergesi Mevcut Durum Hedef 2013 2014 2015 2016 1.1.1. Üniversiteye ilişkin haberlerin Üniversite web sitesinde yayınlanma H.1.1.2. Bartın Üniversitesi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Yüksekokulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında 10 Eylül 1992 tarihinde imzalanan protokol ile açılmış,

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TARİH 29 Haziran - 21 Ağustos 2015-03-07 Ağustos 2015-07 Ağustos 2015 14 Ağustos 2015 21.08.2015 21 Ağustos 2015 22 Ağustos 2015 24-25 Ağustos 2015-24 Ağustos 2015 25 Ağustos 2015 26 Ağustos 2015 26 Ağustos

Detaylı

Öğrenci işlerinde uyulması gerekenler

Öğrenci işlerinde uyulması gerekenler Öğrenci işlerinde uyulması gerekenler 5. Öğrenci belgesi vs. taleplerde talep formunu sabah verenler öğleden sonra; öğleden sonra verenler ertesi gün alırlar. 6. Öğrenci işlerine izinsiz girmeyiniz, içeride

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT KILAVUZU

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT KILAVUZU 2018-2019 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT KILAVUZU (Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Yatıracak Öğrenciler Katkı payı/öğrenim

Detaylı

2015-2016 DERS YILI AKADEMİK TAKVİMİ

2015-2016 DERS YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 DERS YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 Güz Yarıyılı 16 Temmuz 2015 (Perşembe, Arife, ½ gün) 17-19 Temmuz 2015 (Cuma-Pazar) Ramazan Bayramı (Tatil) 20-23 Temmuz 2015 (Pazartesi-Perşembe, Saat: 10:00)

Detaylı

AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT KILAVUZU

AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT KILAVUZU 2018-2019 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT KILAVUZU (Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Yatıracak Öğrenciler Katkı payı/öğrenim ücretleri

Detaylı

ÇOMÜ Kütüphaneleri. Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı

ÇOMÜ Kütüphaneleri. Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı ÇOMÜ Kütüphaneleri Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı Büşra BİLİR Kütüphaneci busrabircan@comu.edu.tr Zühal ÇİFTCİBAŞI Kütüphaneci zuhalkasap@comu.edu.tr ÇOMÜ Kütüphaneleri 7/24 hizmet Gece ücretsiz

Detaylı

Hiçbir gemi, bizi bir kitap kadar uzaklara götüremez Günümüzün gerçek üniversiteleri, zengin kütüphanelerdir

Hiçbir gemi, bizi bir kitap kadar uzaklara götüremez Günümüzün gerçek üniversiteleri, zengin kütüphanelerdir Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Hiçbir gemi, bizi bir kitap kadar uzaklara götüremez Günümüzün gerçek üniversiteleri, zengin kütüphanelerdir Teşkilat

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 AKADEMİK BİRİMLERİMİZ 13 FAKÜLTE 3 ENSTİTÜ 5 YÜKSEKOKUL 1 KONSERVATUAR FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ( Kuruluş: 1992 ) FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( Kuruluş: 1992 ) ZONGULDAK

Detaylı

Web Sitesi/Sayfası/Dokümanı

Web Sitesi/Sayfası/Dokümanı Kütüphane Web Sitelerinde İçerik: Planlama ve Yönetim Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusu - İstanbul 31 Mayıs 2001 Dr. Hatice Kübra Bahşişoğlu kubra@hacettepe.edu.tr 6/4/2008 ÜNAK 1 Web Sitesi/Sayfası/Dokümanı

Detaylı

05 Eylül 2017 Salı edilmesi için son gün

05 Eylül 2017 Salı edilmesi için son gün T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (Senatonun 03.05.2017 tarih ve 2017/09-02 sayılı kararıyla kabul edilmiştir) YENİ KAYITLAR ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrencilerin

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TIP FAKÜLTESİ 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 1. SINIF 10 16 Eylül 2018 Ders Kayıtları ve Öğrenci Katkı Paylarının I. Taksitinin Ödenmesi (Normal Eğitim 17 Eylül 2018 1. Yarıyıl Derslerinin Başlaması

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

IŞIK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2016- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TARİH 01 Temmuz - 02 Eylül 2016-2016- Eğitim - öğretim yılı için alınacak lisansüstü öğrencilerin Enstitü Müdürlüklerine başvuru dönemi 15-19

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Düzce Üniversitesi nde öğrenim gören engelli öğrencilerin öğrenim

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/09/2017-62089 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEL93M2MZ* Sayı : 75548883-300-E.62089 13/09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 2017-2018

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU BAHAR DÖNEMİ

KAYIT YENİLEME KILAVUZU BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ Ders Kayıt Dönemi Başlangıç 21.01.2019 (Pazartesi) Ders Kaydı Dönemi Bitiş 03.02.2018 (Pazar) TÜM LİSANS öğrencilerinin ders seçimi sistem otomatik yapılacaktır.

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ OKUYUCU HİZMETLERİ VE ÖDÜNÇ VERME YÖNERGESİ

MEF ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ OKUYUCU HİZMETLERİ VE ÖDÜNÇ VERME YÖNERGESİ MEF ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ OKUYUCU HİZMETLERİ VE ÖDÜNÇ VERME YÖNERGESİ 1. MEF ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİNİN AMACI MEF Üniversitesi Kütüphanesinin amacı; geleneksel kütüphane hizmetlerini en yeni teknolojik

Detaylı

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Toplam materyal sayısı 01.02.2012 tarihine göre Kitap 51 833 Ders kitap 22 611 Tez 408 Kitap dışı materyaller - 367

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ FİYAT LİSTESİ TESİS ÜYELİK ÜCRETİ ( 1 Kişi - 1 Yıl ) OMÜ Öğrenci, Personel Eşi ve Çocukları : 25.00 OMÜ

Detaylı

KÜTÜPHANE ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ANALİZİ

KÜTÜPHANE ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ANALİZİ KÜTÜPHANE ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ ANALİZİ 1. İDARİ HİZMETLER : 1.1 Yazışmalar : Rektörlük, Dekanlık, Bölüm Başkanlıkları ve diğer kurumlarla yazışma ve iletişimle ilgili işlerin yapılması sürecidir. 1.1.1. Gelen

Detaylı

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir.

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. SAYFA NO : 1/7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. 2.UYGULAMA ALANI Bölüm Başkanı, Dekanlık

Detaylı

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu

T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu KAMPÜSÜN TARİHÇESİ Adalet Meslek Yüksekokulu, 09.02.2012 tarih ve B.30.0.EÖB-101.02.05-1426 sayılı YÖK kararı ve Dicle Üniversitesi Senatosu nun 21.03.2012

Detaylı

01-05 Eylül 2014 Pazartesi Cuma Üniversitemizi kazanan öğrencilerin kayıtları

01-05 Eylül 2014 Pazartesi Cuma Üniversitemizi kazanan öğrencilerin kayıtları Akademik Takvim SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ 2014- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN İNGİLİZCE HAZIRLIK AKADEMİK TAKVİMİ 01-05 Eylül 2014 Üniversitemizi kazanan öğrencilerin kayıtları

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR (İKİNCİ DÖNEM) YARIYILI KAYIT YENİLEME ESASLARI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR (İKİNCİ DÖNEM) YARIYILI KAYIT YENİLEME ESASLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR (İKİNCİ DÖNEM) YARIYILI KAYIT YENİLEME ESASLARI 1. Öğrenim Ücretinin Yatırılması, Ders Kayıtları, Danışman Onayı, Ders 10-14 Şubat 2014 tarihleri arasında Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANKAR RA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜL LTESİ SOSYAL SEÇMELİ DERSLERR ÖĞRENCİ KILAVUZU 2015 Sevgili Öğrenciler, Spor Bilimleri Fakültesi tarafından açılan Sosyal Seçmeli derslerin amacı, size öğrenim

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Bilecik Şeyh Edebali

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNĠVERSĠTESĠ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAĠRE BAġKANLIĞI 2008 YILI FAALĠYET RAPORU

AFYON KOCATEPE ÜNĠVERSĠTESĠ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAĠRE BAġKANLIĞI 2008 YILI FAALĠYET RAPORU AFYON KOCATEPE ÜNĠVERSĠTESĠ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAĠRE BAġKANLIĞI 2008 YILI FAALĠYET RAPORU Bilgi çağının en önemli gereksiniminden biri de, içinde bilgi barındıran her türlü materyalin bulunduğu,

Detaylı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE-1 Bu Esasların amacı, İstanbul Gedik Üniversitesine bağlı fakülte

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU EĞĐTĐM ÖĞRETĐM DÖNEMĐ ÇALIŞMA TAKVĐMĐ. TARĐH Her Ayın Đlk Haftası

KOCAELĐ ÜNĐVERSĐTESĐ ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU EĞĐTĐM ÖĞRETĐM DÖNEMĐ ÇALIŞMA TAKVĐMĐ. TARĐH Her Ayın Đlk Haftası TARĐH Her Ayın Đkinci Haftası Her Ayın Đkinci Haftası Her Ayın Đkinci Haftası Akademik Takvim Akademik Takvim Mayıs Ayının Üçüncü Haftası Haziran Ayının Đlk Haftası Haziran Ayının Đkinci Haftası Haziran

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

IŞIK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2017- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TARİH İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI Önlisans/Lisans PROGRAMLARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI 03 Temmuz 2017-29 Ağustos 2017-2017- Eğitim - öğretim yılı

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

IŞIK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ 2017- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ TARİH İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI Önlisans/Lisans PROGRAMLARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI 03 Temmuz 2017-29 Ağustos 2017-2017- Eğitim - öğretim yılı

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Engelli Öğrenci

Detaylı

T.C MARMARA ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu

T.C MARMARA ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu T.C MARMARA ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu KAMPÜSÜN TARİHÇESİ Yüksekokulumuzun da içinde bulunduğu Haydarpaşa yerleşkesinin temeli 11 Şubat 1895 te atılmıştır. Açılış tarihi ise 6 Kasım 1903 tür.

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ PLANI

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ PLANI T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ PLANI ŞIRNAK - 2014 VERİ TABANI SATINALMA İŞLEMLERİ YAZI İŞLERİ Deneme ve abone olunan veri tabanlarının istatistikleri hazırlanır.

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNĠVERSĠTESĠ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAĠRE BAġKANLIĞI 2007 YILI FAALĠYET RAPORU

AFYON KOCATEPE ÜNĠVERSĠTESĠ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAĠRE BAġKANLIĞI 2007 YILI FAALĠYET RAPORU AFYON KOCATEPE ÜNĠVERSĠTESĠ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAĠRE BAġKANLIĞI 2007 YILI FAALĠYET RAPORU Bilgi çağının en önemli gereksiniminden biri de, içinde bilgi barındıran her türlü materyalin bulunduğu,

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ PLANI

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ PLANI T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ AKIŞ PLANI ŞIRNAK 07.02.2017 VERİ TABANI SATINALMA İŞLEMLERİ YAZI İŞLERİ Deneme ve abone olunan veri tabanlarının istatistikleri

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Bartın Üniversitesi nin yükseköğretim

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ Sorularla 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlahiyat Fakültesi ne zaman eğitim ve öğretime başladı? Fakültemiz 2012 yılında kuruldu. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında

Detaylı

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE ÖDÜNÇ YAYIN HİZMETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE ÖDÜNÇ YAYIN HİZMETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE ÖDÜNÇ YAYIN HİZMETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Yönergenin amacı Türk-Alman Üniversitesi Kütüphanesi nin idari yapısı ile

Detaylı

E.Ü. ÖĞRENCİ KONSEYİ KÜTÜPHANE RAPORU

E.Ü. ÖĞRENCİ KONSEYİ KÜTÜPHANE RAPORU E.Ü. ÖĞRENCİ KONSEYİ 2013-2014 KÜTÜPHANE RAPORU 1 E.Ü. MERKEZ KÜTÜPHANESİ Bakanlar Kurulu kararı ile fazla mesailerin kaldırılmasından dolayı (aylık mesailer 100 saatten, 50 saate düşürülmüş) üniversitemizde

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PAYDAŞLARININ ÜNİVERSİTEDEN BEKLENTİLERİ, KURUMSAL AİDİYETLERİ, MEMNUNİYET DÜZEYLERİ VE İLETİŞİME YÖNELİK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ Hacettepe Üniversitesi Psikometri Araştırma ve Uygulama

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, öğrencilerin beden ve ruh sağlığını

Detaylı

ÇOMÜ Kütüphaneleri. Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı

ÇOMÜ Kütüphaneleri. Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı ÇOMÜ Kütüphaneleri Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı Büşra BİLİR busrabircan@comu.edu.tr Zühal ÇİFTCİBAŞI zuhalkasap@comu.edu.tr ÇOMÜ Kütüphaneleri 7/24 hizmet Gece ücretsiz ulaşım imkanı Ana

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Doküman No: KFS-8.3.3.1 Yürürlük Tarihi:01.01.2014 Revizyon No/Tarih: ÜYELİK İŞLEMLERİ SÜRECİ 1. AMAÇ: Bu süreç akışının amacı, Kütüphaneden yararlanmak isteyen

Detaylı

KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI YILLIK İŞ PLANI

KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI YILLIK İŞ PLANI KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2017-2018 YILLIK İŞ PLANI Tarih Eylül 2017 Ekim 2017 Kasım 2017 Aralık 2017 Ocak 2018 Şubat 2018 Mart 2018 Nisan 2018

Detaylı

2016 Mart 2016 Temmuz

2016 Mart 2016 Temmuz 2016 Mart 2016 Temmuz 21.02.17 deuder.org.tr 1 Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Temsilciler Toplantısı DEÜDER 3. Lansmanı 18 Mart 2016 21.02.17 deuder.org.tr 2 Kariyer Planlama

Detaylı

Üniversite Yaşamına Giriş

Üniversite Yaşamına Giriş Üniversite Yaşamına Giriş Hazırlayan: Hazırlayan: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri)

Detaylı

Sakarya Üniversitesi Lisans Ve Önlisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği ( gün ve sayılı R.G.

Sakarya Üniversitesi Lisans Ve Önlisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği ( gün ve sayılı R.G. Sakarya Üniversitesi Lisans Ve Önlisans Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği ( 27.08.2011 gün ve 28038 sayılı R.G.de yayımlanmıştır) Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) ) (21/09/2013

Detaylı