ACENTIC İNTERAKTİF TV SİSTEMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ACENTIC İNTERAKTİF TV SİSTEMİ"

Transkript

1 ACENTIC İNTERAKTİF TV SİSTEMİ Acentic İnteraktif Otel TV sistemleri günümüzde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bulunan 1750 otel ve bu otellerde mevcut yaklaşık odada kullanılmaktadır. Sadece 2005 yılında 100 milyonun üzerinde kullanıcı Acentic interaktif eğlence ve bilgi servislerini kullanmıştır. Acentic İnteraktif Otel TV Sistemi otelcilere sadece müşterileri için eğlence ve bilgi aktarımı sağlama konusunda yardımcı olmayıp, aynı zamanda kendilerine sistemi daha verimli kullanarak zaman tasarrufu ve giderlerin kontrol altında tutulmasına imkan vermektedir. Acentic bu düşünceyle sektörde ileri gelen otel zincirleri ile birlikte çalışarak sistemlerini güvenilir platformlar haline getirip, esnek ve sorunsuz çalışan çözümler sunmaktadır.

2 ACENTIC İNTERAKTİF TV SİSTEMİ Acentic ürün özellikleri kısaca şöyledir : Genel Sistem Karakteristikleri : 1.1. Mevcut Anten altyapısının kullanılması 1.2. Tamamiyle Dijital Uydu üzeriden Film Aktarımı 1.3. Full PMS bağlantı özellikleri 1.4. Bakım ve Servis kolaylığı Eğlence Ögelerinin Karakteristikleri: 1.5. Digital Yapı 1.6. Video on demand ( İsteğe bağlı film seçimi) 1.7. Non stop kanallar 1.8. Movie Machine (isteğe bağlı Sihirli Kutu (250 film)) 1.9. Radyo Kanalları Satellite on demand (isteğe bağlı uydu kanalları) Internet over TV (TV üzerinde full internet ulaşımı) Çocuk kilidi Hotel Servisleri Gelişmiş Ağırlama Teknikleri : Ekranda misafir ismi ile karşılama PMS üzerinden otomatik lisan seçimi Uyandırma servisi ( Gerektiğinde resepsiyon müdahale edebilir.) Hesap Görüntüleme Hızlı check out Mesaj Uyarı fonksiyonu Otel içi verim artırıcı ögeler : Manager station yönetici konsolu (Opsiyonel) Personel Kullanıcı kodu yönetimi Kullanıcı Raporları (Manager Station) Merkezi Uyandırma Fonksiyonu yönetimi (Manager Station) Geçmişe yönelik Paralı TV hesaplarının yönetimi ve Raporlama Minibar yönetimi (Opsiyonel) Oda Durumu (Opsiyonel) Müşteri Anketi (Opsiyonel) Müşteri mesajları Content Manager II Otel bilgi sayfaları yönetimi (Opsiyonel) Conference Manager Konferans bilgi sistemi yönetimi Otelin Kurumsal Kimliğini taşıyan kullanıcı arayüzü HSIA High Speed Internet Access Yüksek Hızlı internet Altyapısı

3 ACENTIC İNTERAKTİF TV SİSTEMİ Acentic ürün özellikleri kısaca şöyledir : Genel Sistem Karakteristikleri : 1.1. Mevcut Anten altyapısının kullanılması : Sistem mevcut kablo altyapısını kullandığı için yeni kablolama ve farklı kablo kullanımı gibi zaman ve para kaybına sebep olan bir takım değişikliklere gerek duymamaktadır Tamamiyle Dijital Uydu üzeriden Film Aktarımı Sistemde kullanılan bütün filmler yüksek kalitede ve uydu üzerinden otomatik olarak yüklenir ve her ay yenilenir Full PMS bağlantı özellikleri Sistem başta Micros Fidelio olmak üzere yaklaşık 40 çeşit PMS sistemi ile tam entegre haberleşme sağlar Bakım ve Servis kolaylığı Sistemin yerinde ve uzaktan bakımının kolayca yapılmasını sağlamak üzere çeşitli yazılım ve donanım altyapısı standart olarak sunulmaktadır. Detaylı Arıza raporları ve Otomatik Raporlar sistemin kolay yönetilmesini sağlar Digital Yapı Tamamen digital DVD kalitesinde yayınlanan filmler ile maksimum memnuniyet sağlanmış olur Video on demand ( İsteğe bağlı film seçimi) 1.7. Non stop kanallar Bu özellik sistemlerimizde standard olup, en az 18 film içerisinden istenilen filmin seçilmesine ve seyrederken DVD kontrol edercesine durdurup ileri geri kontrol edilmesine imkan sağlar. Filmler genelde en yeni gişe filmleridir. Standard sistemimizde 4 adet Non Stop Film kanalı ile misafirlerin günün istediği anında eğlenceye ulaşması mümkün olmaktadır.

4 1.8. Movie Machine (isteğe bağlı Sihirli Kutu (250 film)) Avrupa da sadece Acentic tarafından kullanılabilen Movie Machine sayesinde prestij sahibi otellerde Pay TV gelirlerinin %300 arttırdığı görülmüştür. 12 adet Film Stüdyosu ile çalışan Acentic bu stüdyolardan gelen tüm filmleri ve Sitcom dizileri bu cihaz içerisinde toplayıp, klasik ve eski gişe filmlerinin yeni filmler kadar hatta daha fazla izlenmesi istatistiklerini göz önünde bulundurup mükemmel bir sonuç ortaya çıkarmıştır Radyo Kanalları 4 kanal radyo sistemde standard olarak bulunmaktadır Satellite on demand (isteğe bağlı uydu kanalları) TV merkezinde otel müşterilerinden gelen farklı kanal isteklerini karşılamak amacıyla geliştirilen bu sistem sayesinde kullanıcılar merkezde bulunan dijital alıcılar üzerinden istedikleri dil ve içerikte kanalı seçebilirler. Bu sayede sürekli kanal sıralamasının değiştirilmesine gerek kalmaz.

5 1.11. Internet over TV (TV üzerinde full internet ulaşımı) Çocuk Kilidi TV üzerinden sörf yapmak için kullanılan 1GHZ lik işlemci destekli bilgisayarlar sayesinde PC kadar hızlı ve efektif kullanımı mümkün kılar. Odaya konulan küçük ama efektif kablosuz klavye sayesinde keyifli kullanım imkanı sağlanmaktadır. Sistem mevcut kumanda ile de kullanılabilmektedir. Kullanıcıların isteği doğrultusunda, tam kontrollü çocuk kilidi sayesinde istenmeyen servisler ve yayınların seyredilmesi engellenebilir Ekranda misafir ismi ile karşılama TV karşılama ekranında her açılışta misafirin ismi görülür PMS üzerinden otomatik lisan seçimi Check in sırasında alınan lisan bilgisi ile otomatik olarak kullanıcı ekranı lisanı belirlenir. Müşteri isteğe bağlı olarak bu lisanı değiştirebilir Uyandırma servisi ( Gerektiğinde resepsiyon müdahale edebilir.) Misafir TV üzerinden uyandırma saatini girebilir. İkinci saat sayesinde uyanıp tekrar uyuya kalma riski ortadan kalkar. Uyanmama durumunda interface üzerinden resepsiyon uyarılır Hesap Görüntüleme Hızlı check out PMS üzerinden anlık hesap durumu görüntülemesi özelliği sistemde standarttır. Bu özellik sayesinde misafirlerin odadan check out yaparak zamandan kazanması sağlanır Mesaj Uyarı fonksiyonu Misafirler gelen mesajlarını ekrandaki uyarı yazısını takip ederek veya TV cihazındaki mesaj ışığını görerek okuyabilirler.

6 1.19. Manager station yönetici konsolu (Opsiyonel) Bu konsol sistem yönetimi için gerekli tüm yazılımların yüklü olduğu bir PC olup, otel çalışanlarının değişik Acentic sistem komponentleri üzerinde kolayca değişiklik yapmalarını ve sistemi yönetmelerini sağlamaktadır Personel Kullanıcı kodu yönetimi Manager Station yazılımı sayesinde sistemdeki servis menülerinde kullanılan minibar, oda durumu kontrolü gibi seçenekler için kullanıcıya özel şifre verilebilmektedir Kullanıcı Raporları (Manager Station) Sistem kullanıcı, oda, grup ve istenilen olay bazında birçok farklı raporlama özelliklerine sahiptir Merkezi Uyandırma Fonksiyonu yönetimi (Manager Station) Otel çalışanları Manager Station üzerinden uyandırma zamanlarını kolayca girebilirler. Bu sayede zamanı geldiğinde odadaki TV otomatik olarak açılır, uyarıcı ses seviyesi giderek artar ve misafirin kumandayı kullanması beklenir. Belli bir süre içersinde hareket algılanmaz ise uyarı sinyali ile otel çalışanları uyarılır Geçmişe yönelik Paralı TV hesaplarının yönetimi ve Raporlama Bu özelllik sayesinde 60 gün geriye dönük detaylı Pay TV raporları almak mümkündür.

7 1.24. Minibar yönetimi (Opsiyonel) Minibar yönetimi sayesinde otel çalışanları oda içerisinden minibar kullanımını kolayca merkezi sisteme aktarır. Her türlü stok kontrolü ve istatistik raporları almak da mümkündür Oda Durumu (Opsiyonel) Acentic Oda durumu kontrolü modülü sayesinde temizlenen ve kirli odaların durumu merkezi sisteme otomatik olarak aktarılır.

8 1.26. Müşteri Anketi (Opsiyonel) Sistem içerisinde hazırlanmış entegre bir müşteri memnuniyeti anketi bulunmaktadır. Anket sonucu kabul edilen seviyenin altında gerçekleştiğinde otomatik uyarı epostaları ile gerekli kişiler bilgilendirirlip bu memnuniyetsizliğin araştırılıp zamanında müşteri otelden ayrılmadan müdahale edilebilmesine olanak sağlar Müşteri mesajları Otel misafirlerine gelen mesajlar mevcut PMS bağlantısı ile otomatik olarak TV cihazlarının ekranından okunabilir. Sisteme özgü bir özellik olarak Acentic gelen mesajları kendi mesaj sunucusunda barındırır. Bu sayede misafir kaldığı süre boyunca gelen eski mesajlarına erişebilir.

9 1.28. Content Manager II Otel bilgi sayfaları yönetimi (Opsiyonel) Bilindiği gibi otel bilgi sistemlerinin en önemli zorluklarından biri bilgilerin güncellenme işlemidir. Genelde bu işlem otel dışında sistemi kuran firmalar tarafından yapılır ve zaman kaybına neden olur. Acentic ise Content Manager yazılımı ile bu işlemlerin otel çalışanları tarfından kolayca yapılmasına imkan sağlamaktadır. Bilgi sayfalarının istenilen dilde ve içerikte hazırlanması, düzenlenmesi ve yayınlanması için hazırlanmış mükemmel bir araçtır Conference Manager Konferans bilgi sistemi yönetimi Otelde bulunan konferans etkinliklerinin yönetimi, bilgi akışı ve gündem kontrolü gibi organizasyon gerektiren işlemleri kolayca yapıp zaman ve eleman tasarrufu sağlayan çok kullanışlı bir üründür. Bu sayede bir çok bilgi mesajı ve yönlendirme mesajı anında konferans üyelerine ulaştırılır ve zaman kaybı minimuma indirilmiş olur.

10 1.30. Otelin Kurumsal Kimliğini taşıyan kullanıcı arayüzü Bronz : Kullanılan arayüzü otelin kurumsal kimliğini ön plana çıkaracak şekilde farklı renk ve şekilde tasarlanabilir.isteğe göre tamamen farklı bir ekran dizaynı da kullanmak mümkündür. 4 çeşit tasarım şekli bulunmaktadır. Gümüş : Altın : Platin :

11 1.31. HSIA High Speed Internet Access Yüksek Hızlı internet Altyapısı Sisteme ek olarak mevcut anten dağıtımı altyapısını kullanarak hızlı, güvenli ve direkt otel ön büro yazılımı ile oda numarasına göre hesaba geçirlilebilen bir internet altyapısı hizmeti verilmektedir. Bu sayede yapısal kablolama yapmadan otel müşterilerine odada kablolu veya kablosuz hızlı internet hizmeti vermek mümkündür.

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

MİSAFİR MEMNUNİYETİ İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜMLER

MİSAFİR MEMNUNİYETİ İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜMLER HOSPITALITY MİSAFİR MEMNUNİYETİ İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA MSI (Micro - Star International Co, Ltd) ın bir şirketi olan FUNTORO Inc. Sektöründe Bilgi- Eğlence çözümlerinin lideri konumundadır.

Detaylı

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 BEKO GUEST SİSTEM ÖZELLİKLERİ Web Yönetim Arayüzü İçerik ve bilgi güncellemesi için web yönetim arayüzü sayesinde kurum ağındaki herhangi bir internet tarayıcı ile sistem

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Avm Çözümleri Yaşam konforunu arttırmada önemli rol oynayan alışveriş ve yaşam merkezleri, müşterilerine sundukları ek hizmet ve konforla rakiplerinden ayrılıyorlar. Alışveriş merkezlerinin altyapı ihtyaçları

Detaylı

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Askeri Çözümler Askeri bina ve yapılarda ihtiyaç duyulan sistemleri yakından takip eden ekibimizle birlikte talep ve beklentilerinize uygun merkezi TV sistemleri ile uydu ve karasal yayın dağıtımları;

Detaylı

Interaktif Tv Nedir? Interaktif Tv Sistemlerinin Genel Özellikleri

Interaktif Tv Nedir? Interaktif Tv Sistemlerinin Genel Özellikleri Interaktif Tv Nedir? Interaktif tv sistemi kavramı Türkiye de yaklaşık olarak 2000 li yılların başlarında kulaktan kulağa duyumlar ile yayılmaya başladı. Maalesef yeni bir teknoloji Türkiye ye geldiği

Detaylı

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV Mobil Mobil TV TV Biz Kimiz? Vizyon Komünikasyon, iletişim teknolojileri alanında yüksek teknoloji sistem çözümleri üreten ve iş ortaklarına ürün desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Dünya çapında

Detaylı

HOTEL IPTV SYSTEMS. ETUS IPTV Solutions Zum Laurenberg Hof 10 60594 Frankfurt am Main GERMANY www.etusip.tv

HOTEL IPTV SYSTEMS. ETUS IPTV Solutions Zum Laurenberg Hof 10 60594 Frankfurt am Main GERMANY www.etusip.tv HOTEL IPTV SYSTEMS ETUS IPTV Solutions Zum Laurenberg Hof 10 60594 Frankfurt am Main GERMANY 1. GIRIŞ IPTV (INTERNET PROTOCOL TELEVISION) Eskiden IP trafik yoğunluğu, yüksek hızda veri nakli eksikliği

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Konut Çözümleri Toplu konutlarda bireysel çanak antenlerin meydana getirdiği görüntü kirliliğini önleyen ve görüntü kalitesinde çığır açan merkezi TV dağıtım sistemlerinden başlayarak, günümüzde Triple

Detaylı

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Kamu Çözümleri Kamu sektöründe ihtiyaç duyulan düşük işletme maliyetine sahip, uzun ömürlü ve güncellenebilen network altyapılarını gerektiğinde birbiriyle entegre ederek minimum ilk yatırım maliyetleriyle

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

Toplu Taşıma Çözümlerimiz

Toplu Taşıma Çözümlerimiz Toplu Taşıma Çözümlerimiz Yoğun insan ve hareketliliğin bulunduğu hava limanı, otobüs ve tren terminalleri, şehir içi duraklar gibi alanlar, kitle yönelndirme ve reklam gibi birçok yeni teknolojinin ihtiyaç

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

I N T E R A C T I V E H O T E L T V & W I R E L E S S S Y S T E M

I N T E R A C T I V E H O T E L T V & W I R E L E S S S Y S T E M I N T E R A C T I V E H O T E L T V & W I R E L E S S S Y S T E M k u s u r s u z m i s a f i r d e n e y i m i IPTV VE WiFi+ BİR ARADA Araştırmalara göre; otel misafirleri en çok TV kanal sayısı ve WiFi

Detaylı

İçerik. Otel Otomasyonunda Uzmanlık Otel Odasında Komple Kontrol Merkezi Yönetilebilirlik. Çeşitli Otomasyon Protokolleri ile Uyum

İçerik. Otel Otomasyonunda Uzmanlık Otel Odasında Komple Kontrol Merkezi Yönetilebilirlik. Çeşitli Otomasyon Protokolleri ile Uyum NEDEN EMT CONTROLS? İçerik Otel Otomasyonunda Uzmanlık Otel Odasında Komple Kontrol Merkezi Yönetilebilirlik Müşteri Kullanım Senaryoları Uzaktan Arıza Denetimi Müşteri Kullanım İstatistikleri Çeşitli

Detaylı

Vestel USB HotelTV. Teknik Özellikler REV A0.3 D0125. 2014 Ekim

Vestel USB HotelTV. Teknik Özellikler REV A0.3 D0125. 2014 Ekim D0125 Vestel USB HotelTV Teknik Özellikler REV A0.3 2014 Ekim D0215 - Vestek USB HotelTV Teknik Özellikleri Rev. A.03 1. Doküman Geçmişi Tarih Revizyonu Yapan Versiyon Değişiklik 11 Şubat 2014 Bora Tunçer

Detaylı

Sistem entegrasyonları için, anahtar teslim projeler, ürünler ve yüksek teknoloji çözümleri sunuyoruz:

Sistem entegrasyonları için, anahtar teslim projeler, ürünler ve yüksek teknoloji çözümleri sunuyoruz: 1992 den Bugüne; Sistem entegrasyonları için, anahtar teslim projeler, ürünler ve yüksek teknoloji çözümleri sunuyoruz: SMATV Sistemleri: Tüm yaşam ve çalışma alanlarında, yıllarca konforu sürülecek görüntü

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1630 MAXLOGIC SUPERVISOR GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI ML-1630 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının grafiksel olarak

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER

MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER REKARMA MAKİNE SAN ve TİC. A.Ş. Kimya Sanayicileri O.S.B. Aromatik Cadde No: 37, 34959 Tuzla İSTANBUL Tel: +90 (216) 593 09 42 Fax: +90 (216) 593 09 45-46 www.rekarma.com

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

HOTEL IPTV SYSTEMS. ETUS IPTV Solutions Zum Laurenberg Hof 10 60594 Frankfurt am Main GERMANY www.etusip.tv

HOTEL IPTV SYSTEMS. ETUS IPTV Solutions Zum Laurenberg Hof 10 60594 Frankfurt am Main GERMANY www.etusip.tv HOTEL IPTV SYSTEMS ETUS IPTV Solutions Zum Laurenberg Hof 10 60594 Frankfurt am Main GERMANY 1. ETUS HOTEL IPTV NEDIR? ETUS Hotel IPTV interaktif bir otel televizyonudur. Bir server ile, 1000 kullanıcı

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri takip

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W İçeriklerinizi Kolayca Paylaşın

Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W İçeriklerinizi Kolayca Paylaşın Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W ViewSonic NMP-580w ağ medya oynatıcı, geniş format ekranlarında ve dijital signage çözümlerinde güvenilir ve etkileyici 1080p medya oynatmayı sağlar.

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Digital Signage ( Elektronik Bilgilendirme Görüntü Sistemi) Digital Signage Nedir?

Digital Signage ( Elektronik Bilgilendirme Görüntü Sistemi) Digital Signage Nedir? Digital Signage Nedir? Digital signage, (Elektronik Bilgilendirme Sistemi) tek bir merkezden birden fazla uzak görüntü biriminin yönetilmesidir. Günümüzde kurumsal firmalar, bankalar, oteller, turizm firmaları,

Detaylı

TurkUAV Thermo Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi

TurkUAV Thermo Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi TurkUAV Thermo Havadan Görüntüleme ve Ölçüm Sistemi HAKKIMIZDA Konusunda İlk Firma Robonik Mekatronik Teknolojileri olarak 2009 dan beri insansız hava araçları konusunda hizmet vermekteyiz. Başarı Ödülü

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Profesyonel Haberleşme Çözümleri.

Profesyonel Haberleşme Çözümleri. Profesyonel Haberleşme Çözümleri www.aselsan.com.tr Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Çözümleri ASELSAN ın Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Sistem Çözümleri, normal, kriz veya afet durumlarında,

Detaylı

HotelTV. HotelTV Kurulum Öngereksinimleri REV A0.2 D0264. 2014 Ekim

HotelTV. HotelTV Kurulum Öngereksinimleri REV A0.2 D0264. 2014 Ekim HotelTV HotelTV Kurulum Öngereksinimleri 2014 Ekim D0257 - HotelTV Kurulum Öngereksinimleri 1. Düzeltme Geçmişi Date Owner Version Reason & Change 14 Şubat 2014 Uğur Daltaban A0.1 İlk Oluşturma 8 Ekim

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

Kalite Kontrol Yenilikler

Kalite Kontrol Yenilikler Kalite Kontrol Yenilikler Amaç ve Fayda Kalite Kontrol modülünde önemli kalite performans ölçümlerinden biri olan Parts Per Million (PPM) kullanımının desteklenmesine, işleyişin daha kontrollü, güvenli

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı 20 Yılı aşan bilgi birikimi 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi Değişen ihtiyaçlara uygun teknolojik çözümler 450 Tesis ve işletme Sınırsız müşteri memnuniyeti Yaygın destek ağı RMOS FRONT OFFICE

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

AutoProject Kablosuz Grup Sunum Çözümü ViewSync ViewSync3 Öne çıkan özellikler

AutoProject Kablosuz Grup Sunum Çözümü ViewSync ViewSync3 Öne çıkan özellikler AutoProject Kablosuz Grup Sunum Çözümü ViewSync ViewSync3 ViewSync 3, kablosuz sunum ağ geçidi AutoProject tuşu (USB adaptör) ile birlikte gelmektedir. Eş zamanlı olarak 50 farklı cihazın bağlanabildiği

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu OCAK 2012 PLATFORMUN BAŞLATILMASI Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate/gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak başlatılır. Açılan pencere İleri butonu

Detaylı

Selahattin Esim CEO

Selahattin Esim CEO info@esimyazilim.com www.esimyazilim.com Selahattin Esim CEO A private cloud is a new model for IT delivery. It turns a datacenter s infrastructure resources into a single compute cloud and enables the

Detaylı

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler

Millenicom Bulut Santral Servisi. Bulut Çözümler Millenicom Bulut Santral Servisi Bulut Çözümler Bulut Santral Nedir? Müşteri lokasyonuna kurulu olan fiziksel bir santralin tüm özelliklerini, bulut teknolojisinin faydalarıyla birleştirilerek sunan Kurulum,

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular

Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans. Sık Sorulan Sorular Turk Telekom A.S. BuluTT Konferans Sık Sorulan Sorular 1. BuluTT Konferans nedir? Bulutt Konferans Türk Telekom Veri Merkezinde kurulmuş olan Video Konferans ve Web Konferans uygulamaları sayesinde; kullanıcıların

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu Otomatik Katılım kapsamında Ziraat Emeklilik olarak işverenlerin ve temsilcilerinin operasyonel iş süreçlerini kolaylaştıran kurumsal internet

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

Kolay Kullanım Kılavuzu

Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım ı telefonunuzu ilk açtığınızda veya cihazınızı sıfırladığınızda yönlendirmeleri takip ederek seçebilirsiniz. Kilitli Ekran Bu ekran cihazınızın en temel fonksiyonlarına

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Ekim 2017

Kullanım Kılavuzu Ekim 2017 Kullanım Kılavuzu Ekim 2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 1.1... Genel Bilgiler... 3 1.2... Üyelik Ekranı... 3 2 Dil Seçimi... 7 3 Doküman Yükleme Ekranı... 8 3.1... Öğrenci... 8 3.2... Akademisyen... 9 4 Rapor

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti)

IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) New Remote Control Rewote Nedir? IOT (Internet Of Things / Nesnelerin İnterneti) Rewote pazarda mevcut bulunan alıcılı motorları mobil uygulama vasıtasıyla yönetmeyi sağlayan bir IoT ürünüdür. Rewote donanım

Detaylı

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde TalksPBX kurulumu anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında yayılmış

Detaylı

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir.

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. ENTEGRE ŞERİT ÜRETİM YAZILIMI Octopus BS Entegre Şerit Üretim Yazılımı Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. Ham döküm girişi

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI EYLÜL 2016 1 Bu kılavuzda yazılı bilgiler Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Bilgi İşlem Otomasyonu dahilinde kullanılan

Detaylı

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı.

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı. Ya z ı l ı m A. Ş İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı Mobil Sağlık Tarama Hizmeti veren rmalar ve sağlık kuruluşları için özel olarak hazırlanmış bir yazılım çözümüdür. Odyometri Laboratuvar Testleri

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

suges SYS Saha Yönetim Sistemi GERÇEK ÇÖZÜMÜ SAHA YÖNETİMİNDE MOBİLİZASYON www.suges.com.tr b i l g i teknolojileri

suges SYS Saha Yönetim Sistemi GERÇEK ÇÖZÜMÜ SAHA YÖNETİMİNDE MOBİLİZASYON www.suges.com.tr b i l g i teknolojileri SYS Saha Yönetim Sistemi SAHA YÖNETİMİNDE MOBİLİZASYON GERÇEK ÇÖZÜMÜ www.suges.com.tr b i l g i teknolojileri suges SYS ne yapar? suges SYS ile ihtiyaçlar doğrultusunda aşağıdaki operasyonların entegre

Detaylı

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon!

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO Serisi QUATRO UHD+ QUATRO UHD z Seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! QUATRO UHD+ Neden? Çünkü QUATRO UHD+

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 Platformun Başlat latılması Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate liveupdate/gedikforex4setup. /gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS KAREL IPCS, TEMEL IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÖZELLİKLERİNİ BİRLİKTE SUNAN İLETİŞİM ÇÖZÜMÜDÜR. AVUKATLIK BÜROLARI, TURİZM ACENTALARI, SATIŞ OFİSLERİ GİBİ MÜŞTERİ

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet-

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- 1 e-öğrenme Platformu Kurum içi ve kurumlar arası sunulan hizmet içi ve vatandaşa yönelik eğitimlerinin e-öğrenme teknolojileri

Detaylı

e-fatura Suite 8 kullanım kılavuzu

e-fatura Suite 8 kullanım kılavuzu e-fatura Suite 8 kullanım kılavuzu Sürüm 14122013 Bu döküman elektronik fatura düzenlemekle mükellef olan ve Micros-Fidelio ürünleri kullanan işletmeler için hazırlanmıştır. Mevzuat ve uygulama sürüm değişikliklerinden

Detaylı

Etüd. Etkinlik Teknolojileri. Genel Bakış. Corporate. Development

Etüd. Etkinlik Teknolojileri. Genel Bakış. Corporate. Development + Events Project Etüd Corporate Development Etkinlik Teknolojileri Genel Bakış + Etüd Kimdir ne Yapar Yaklaşık 20 yıldır, bilişim sektöründe hizmet vermekteyiz. Bu zaman zarfında kazanmış olduğumuz deneyim

Detaylı

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler

ViewStick 2. Öne Çıkan Özellikler ViewSync Kablosuz Sunum Adaptörü ViewSync ViewStick 2 ViewSonic ViewSync ViewStick 2 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü ile içeriklerinizi kolayca kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ Yazılım ve Bilişim Teknolojileri MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ. YENİ NESİL Sıramatik Sistemlerinde yeni nesil teknolojiler ile mutimedya sunum yaparak kurumunuza prestij katın. siramatik.ivatek.com info@ivatek.com

Detaylı

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ 1- KAYIT FORMU Sağ üstte yer alan üyelik butonu ile süreç başlatılır. Şirketler için olan kurumsal bölüm ve bireysel üyelik bölümlerinde, kayıt aşamasında, kayıt formuna doğru ve hatasız bilgi girişi yapılmalıdır.

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı