'likjelatin torba içindeki muhafazalarda toz ve nemden korunmuş olmalıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2. 1000'likjelatin torba içindeki muhafazalarda toz ve nemden korunmuş olmalıdır."

Transkript

1 OTOMATİK (SARI) 1OO'lük PİPET UCU TEKNİK ŞARTNAMESİ: 1. Steril, plastik, şeffaf ve açık ağızlı olmalıdır 'likjelatin torba içindeki muhafazalarda toz ve nemden korunmuş olmalıdır.

2 3. 4. Cam Malzemelerin Teknik Şartnamesi ı - Cam malzemeler ısıya ( 2000 C) dayanıklı olmalı. 2- Tüm malzemeler laboratuvar kullanımına uygun olmalı. 3- İhaleden önce numune örnek malzemelerin bölüm sorumlusuna gösterilmesi

3 5. o Porselen Havan Teknik Şartnarnesi * En az 200 militre hacmide, porselen yapıda olmalıdır. * 2000 C ısıya dayanıklı olmalıdır!il!!!: ctı yolc,_ f...-. r

4 Yuvarlak platin öze-o.oi ml Teknik Şartnamesi * Uç kısmı 0.01 militre hacminde, yuvarlak ve platin yapıda olmalıdır. * Sap kısmı ısıyı iletmemelidir '01.. ;.. r.. :: ".

5 8. İğne platin öze Teknik Şartnamesi * Uç kısmı iğne yapıda ve platin olamalıdır. * Sap kısmı ısıyı iletmemelidir "'...

6 Steril, Etiketli, Plastik Örnek Kabı-120 ml Teknik Şartnamesi 1. Plastik yapıda, steril, en az 100 militre örnek taşımaya uygun hacimde tekli poşetler halinde olmalıdır. 2. Ürünün kapağı plastik vida kapak özelliğinde olmalıdır. 3. Kabı üzerinde kağıt etiket olmalı veya plastiğin üzerinde kalem ile yazmaya uygun rodajlı kısım buluninalıdır. 4. Jelatin poşet üzerinde son kullanma tarihi ve lot numarası olmalı ve kullanım süresi teslim tarihinden en az 1 yılolmalıdır. 5. Ürün ambalaj bilgileri, kullanım kılavuzu ve ürün etiketlerinin yazılışları Türkçe olmalıdır.

7 9. 10., Etiketli, Plastik Örnek Kabı (Gaita Kabı) Teknik Şartnamesi ı. Plastik yapıda, en az ı 00 mililitre örnek taşımaya uygun hacimde olmalıdır. 2. Kabı üzerinde kağıt etiket olmalı veya plastiğin üzerinde kalem ile yazmaya uygun rodajlı kısım bulunmalıdır.

8 , Lamel Teknik Şartnamesi 1. Cam malzeme olmalıdır. 2. Boyutlar; 24 x24 mm olmalıdır 3. loo'lük paketler olmalıdır. Do;, Dr. urı ÖZKÜrÜK ebu. Tıp Fak l~rc~iyoloji /"'0. [i..v.c&~?

9 11., --- Kimyasal Maddeler İçin Teknik Şartname ı. Kimyasal reaktiflerin hazırlanmasına uygun saflıkta ve vasıfta olmalıdır. 2. Saklama koşulları ve son kullanım tarihi ambalaj üzerinde belirtilmelidir. 3. Orijinal ambalajları içinde paketlenmiş olmalıdır. 4. Son kullanım tarihleri teslim tarihinden itibaren en az bir bir yıl olmalıdır, R!!! CE Fa robiyolc»ii-..o. ~... c:.. ~

10 Hepa Filtreli Maske Teknik Şartnamesi 1. Maskeler kullanıcının yüzüne tam olarak uyumlu olmalıdır. 2. Maskeler hepa filtreli olmalıdır. 3. Maskenin dış yüzünde kullanıcının soluğunu dışarı verebilen, içeri hava germesini engelleyen valv sistemi olmalıdır. 4. CE EN (FFP3/P3) standartlarına uygun olmalıdır.

11 12. Vida Kapaklı Mikro Santrfiij Tüpü (Turuncu) Teknik Şartnamesi 1. Steril, Plastik ve turuncu vida kapaklı olmalıdır ml.lik hacim kapasitesinde olmalıdır. 3. Santrfiij işlemine ve -80 C' ye kadar derin dondurucu koşullarına dayanıklı olmalıdır. t ~WK Ci. Ilrı. O\OiI~,"ı;~~:~fa'f.'~\~O\l\~. J 4. Teslimartan önce malzemenin bir örneği birim sorumlusuna gösterilmelidir.

12 Vida Kapaklı Santrfüj Tüpü (Falkon Tüpü) Teknik Şartnamesi 1. Steril, Plastik, vi da kapaklı ve konik tabanlı olmalıdır ml.lik ve 50 ml.lik hacim kapasitesinde olmalıdır. 3. Santrfüj işlemine ve sterilizasyona dayanıklı olmalıdır. 4. Üzerinde yazı alanı olmalı ve ml cinsinden bölmeli olmalıdır. 5. Teslimattan önce malzemenin bir örneği birim sorumlusuna gösterilmelidir.

13 HARRİS HEMA TOKSİLEN BOYASı İçİN TEKNİK SARTNAME 1- Sitolojik ve histolojik hemataksilen - eozin boyamalarında kullanıma uygun olmalıdır. 2- ı 000 cc.lik ambalajlarda olmalıdır. 3- Kullanıma hazır sıvı halde olmalıdır. 4- Kapağından boyayı sızdırmayan sağlam ambalaja sahip olmalıdır. 5- Üzerinde orijinal fabrika etiketi bulunmalıdır ve bu etiket üzerinde içindeki malzemenin özellikleri, üretim ve son kullanma tarihi olmalıdır. 6- Ürün teslim tarihinden itibaren en az 12 ay kullanıma uygun olmalıdır. 7- Malzeme oda sıcaklığında saklanabilmelidir Prof.. çj~~ Celıı yar OD,,~enlı~esl O Tap Fakultesı -'-li ve Embriyuloji A.D. - sicil ~ LIJI

14 15. EozİN BOYASI İçİN TEKNİK SARTNAME ı - Histolojik ve sitolojik boyamalara uygun olmalıdır cc.lik ambalajlarda olmalıdır. 3- Sıvı formda omalıdır. 4- Alkol bazlı olmalıdır. 5- Çökelti oluşturmamalıdır. 6- Kapağından boyayı sızdırmayan sağlam ambalaja sahip olmalıdır. 7- Üzerinde orijinal fabrika etiketi bulunmalıdır ve bu etiket üzerinde içindeki malzemenin özellikleri, üretim ve son kullanma tarihi olmalıdır. 8- Ürün teslim tarihinden itibaren en az 12 ay miyadlı olmalıdır. 9- Malzeme oda sıcaklığında muhafaza edilebilmelidir.

15 16. XYLENE TEKNİK SARTNAMESİ 1- Histolojik çalışmalara uygun olmalı, parafin ve alkol ile iyi kanşabilir olmalıdır. 2- Açık formülü C6H4(CH3)2, molekül ağırlığı 106,17 olmalıdır. 3- Minimum % 98 ' lik ve yoğunluğu 0,86 g/ml olmalıdır. 4- Üzerinde orijinal fabrika etiketi bulunmalıdır ve bu etiket üzerinde içindeki malzemenin özellikleri, üretim ve son kullarıma tarihi olmalıdır. 5- Kırılmaz ve sızdırmaz nitelikte 5 ltılik plastik orijinal ambalajlarda olmalıdır. 6- Temiz ve berrak olmalıdır.

16 LİzİNLİ LAM İçİN GEREKLİ TEKNİK SARTNAME 1 - Lam polysine ile kaplı olmalıdır. 2- Bir kenarı rodajlı olmalıdır. 3- Lam üzerinde lizinli olduğunu belirten işaret olmalıdır. 4-25x75xlmm ebatlarında olmalıdır. 5- Kutu içinde en az 72 adet olmalıdır. 6- İmmünohistokimyasal çalışmalarda kullanıma uygun olmalıdır. 7 - Malzemenin tozdan ve nemden etkilenmernesi için dış ambalaj ı jelatinle kaplı olmalıdır. 8- Buzlu ya da boyalı etiket kısmına kurşun kalemle okunaklı şekilde yazılabilmelidir. 9- Birbirine yapışmayan iyi kaliteli ve temiz, şeffaf camdan yapılmış olmalıdır. geıııl ayar {Jni~ersi!esi c Histoloji ve F:"! riy?l".,.n,\.j b 'OJIA.

17 ENTELLAN TEKNİK SARTNAMESİ 1- Ksilen içeriği % 1-9 olmalıdır. 2- Histokimyasal ve immunohistokimyasal yöntemlerle boyanan kesitlerin kapatılması için uygun kapatma medyumu olmalıdır. 3- Ambalaj üzerinde üretici firma ismi, üretim tarihi, son kullanma tarihi, lot numarası ve CE işareti olmalıdır. 4- En az 100 ml' lik güneş ışığı geçirmeyen ürünü bozmayan ambalajlarda olmalıdır. 5- Ksilenle temizlenebilmelidir. 6- Suda çözünmemelidir. 7 - Düşük yoğunluklu ve çabuk kurumalıdır. 8- Lam-Iamel arasındaki dağılımı homojen olmalı, hava kabarcığı kalmamalıdır.

18 22. BEYAZ PİPET UCU İçİN TEKNİK SARTNAME 1- Eppendorf ve thermo pipetlere uyumlu olmalıdır. 2- ısıyla deforme olmamalıdır. 3- Pipete takıldığı noktadan sıvı sızdırmamalıdır. 4- Pipetten kolay çıkabilmelidir. 5-0,5-10 JlI arasında sıvı çekebilmelidir.

19 KLOROFORM İçİN TEKNİK ŞARTNAME 1- Deney hayvanlannda anestezi işlemi için kullanıma uygun olmalıdır. 2- GR, ACS sertifikalı olmalıdır. 3- Yaklaşık olarak %99.8 saflıkta olmalıdır. 4- Maksimum su oranı % 0.01 olmalıdır.

20 MASSON TRİKROM BOYA SETİ İçİN TEKNİK SARTNAME 1- Histolojik boyamalard kollajenin gösterilmesi için uygun olmalıdır. 2- Kullanım kılavuzunda ayrıntılı açıklamalar olmalıdır. 3- Kapaklarından boyayı sızdırmayan sağlam ambalaja sahip olmalıdır. 4- Ürünün özelliklerini belirten orijinal etiketi üzerinde olmalıdır. 5- Ürün teslim tarihinden itibaren en az 12 ay miyadlı olmalıdır. 6- Ürüne ait CE belgesi bulunmalıdır.

21 27. PERİODİc ASİT SCHİFF BOYA SETİ İçİN TEKNİK SARTNAME 1- Histolojik boyamalar için uygun olmalıdır. 2- Soğuk zincire uygun şekilde nakledilmiş olmalıdır. 3- Kullanım kılavuzunda aynntılı açıklamalar olmalıdır. 4- Kapaklanndan boyayı sızdırmayan sağlam ambalaja sahip olmalıdır. 5- Ürünün özelliklerini belirten orijinal etiketi üzerinde olmalıdır. 6- Ürün teslim tarihinden itibaren en az 12 ay miyadlı olmalıdır. 7- -Ürüne ait CE belgesi ya da Turkak belgesi bulunmalıdır. Profi. Sevinç İNAN Celal Bayar Üniversitesi ebt) Tıp Fakülte~! Histoloji ve EmbriyoloJI A.D. KW'1Im Sidl No: 1030

22 PARAFORMALDEHİT İçİN TEKNİK ŞARTNAME I-Toz halinde olmalıdır. 2- İmmunohistokimyasal ve hücre kültürü çalışmalarında fiksasyon için uygun nitelikte olmalıdır

23 MAvİ BONCUK PARAFİN İçİN GEREKLİ TEKNİK ŞARTNAME 1- Parafin doku takibi ve gömme için uygun olmalıdır. 2- İçeriğinde polimer katkı maddesi bulunmamalıdır. 3- Plastik torbalarda ambalajlarımış temiz, mavi renkli granül halinde olmalıdır. 4- En az ı kg, toz ve nemden koruyan orijinal ambalajlarda olmalıdır C de eriyebilmelidir. 6- Kesit sırasında dağılmamalıdır. 7- Orijinal etiket üzerinde üretim ve son kullanma tarihi olmalıdır. 8- Ürüne ait CE belgesi olmalıdır. Prof..inç ~4H Cela Ba ar flniversı~esı (.Bfl Tıp Fa~ülte~~ Histoloji ve EmbnyoloJI A.D. KlN"1lm Sicil No: 1030

24 MİKROTOM BıCAdı İCİN GEREKLİ TEKNİK ŞARTNAME 1- Leica RM-2135, RM-2245 mikrotomlarda kullanılabilir olmalıdır. 2- Parafin bloklardan kesit almak için uygun olmalıdır. 3- Paslanmaz çelikten olmalıdır. 4-1 kutu içinde 50 adet olmalıdır. 5- Tek kullanımlık olmalıdır. 6- Bıçaklar orijinalotomatik sürücü kaset içinde olmalıdır. no. "."mıııı ç inan Prof.. ar (ı niversitesi Ce'~' Y F kü'tesi O~ T~m:riyo'oji A.D. Histo'O ve S.., No' 1030 Kurum ıtl

25 C.B.Ü TIP FAKÜl TEsİ PATOlOJİ ANABİlİM DAlı laboratuarlnin 2011 Yılı GEREKSİNİMİ OLAN RUTİN, KİMYASAL, VE İMMUNOHİSTOKİMYASAl ~ARF MAlZEMElERİNE AİT TEKNİK~ARTNAM~ A. RUTİN SARF MALZEMElERİ r Malzeme Şartname özellikleri Miktar '' Metalden mamül, her bir gözü en ı. Blok saklama kabı az 40 blok kapasiteli, en az 10 qözlü tek kat halinde, başka 10 (4x10) katlarla üst üste konulabilecek şekilde 2. Doku takip kaseti Plastik, disposable, kapaksız, por çapı 1 mm, tek bölmeli, laboratuvarda bulunan kaset yazma cihazı ile uyumlu, tercihan üzerinde firma ismi veya logosu bulunan Plastik, normal doku takip kasetlerine sığabilecek ebatta, 3. Küçük doku takip kaseti kendinden kilitli, küçük dokuların takip sırasında yitirilmesini engelleyen ve solusyon geçişini engellemeyen ince navlon ağa sahip ' Doku takip kaseti kapağı Paslanmaz çelikten, doku takip kasetleriyle uyumlu, por çapı 2 mm, üzerinde en az 30 adet por olan ithal, renksiz sıvı, maksimum 20 litrelik plastik bidonlarda Alkol %96'lık, 5 litrelik plastik _ Absolu alkol bidonlarda %99'luk, 5 litrelik plastik bidonlarda 8. Formaldehit solusyonu Minimum %37 (saf), tercihan ithal, maksimum 20 litrelik plastik 300 L bidonlarda i--j ==.. ;~=-=~-=l-~--~~=== =========- -::=.=-....:::::...:.=-~---::---==-=-=-::=::::--: Boncuk, mavi renkli, erime derecesi 56-58"(, plastik polimerler de içeren, 2.5 kg'ı aşmayacak biçimde naylon poşetlerde paketle_nmi_ş X o 10. Mikrotom bıçağı Disposable, paslanmaz çelikten, her bir bıçak üzerinde marka logosu bulunan, ortalama en az 60 blok kesebilecek kalitede, 50 adet/kutu _ _----_._.-._ Disposable, paslanmaz 11 çelikten, her bir bıçak üzerinde Kriyostat (frozen) bıçağı. marka logosu bulunan, 50 adet/kutu _._ Parafin Dekalsifikasyon solusyonu Kemik dokuları dekalsifiye edebilecek nitelikte asit içerikli hazır solusyon ' Sitosantrifüj edilecek sıvılarda Sitospin cytorich red solusyonu eritrositleri uzaklaştırabilecek nitelikte sıvı, alkol &35-40; carbovax %2-4; izopropil alkol % Birim L 1000 L SOO _-- _ _ _-----_. _ _.~ -_ _._-- o_o _" "_" Sitosantrifüj edilecek sıvıları fikse edebilecek sıvı, alkol &35-40; 14. Sitospin toplama solusyon u 1 carbovax %2-4; izopropil alkol 0 %1-3 '-----' ' ı; }j. }- i 15 \ r - ~\ L~(C!PJ Adet Ade t Adet Ade t " L K g Kutu Kutu L L L ~t. ~

26 32. - ZOR ENTÜBASYONLAR için KULLANILAN LARENGEAL MASKE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Buhar otoklavında steril edilebilen, reusable olmalıdır. 2. Silikondan yapılmalıdır. 3. Laringoskop kullanmadan uygulanabilmelidir. 4. Tek elle yerleştirmeyi, çıkarmayı kolaylaştıracak sapı bulunmalıdır. Bu sap larenkse bağlantılı olarak yada içerisinden endotrakeal tüpün geçebileceği şekilde dizayn edilmiş olmalıdır. 5. Baş ve boyun manipülasyonlanna gerek kalmadan tek elle istenilen pozisyonda yerleştirilebilir olmalıdır. 6. ı 5 mm.lik standart konnektörü bulunmalıdır. Bu konnektörden 8 mm. 'ye kadar olan endotrakeal tüp geçebilecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır. 7. Zor entübasyon durumlarında entübe etmeye yarayışlı en az 40 kere kullanılır olmalıdır. 8. Her numara için bir adet entübasyon tüpü, bir adet itici ve hava almakta kullanılmak üzere 3-4 numaralar için bir adet, 5 numara için bir adet deflatör verilmesi gerekmektedir. 9. Yetişkinlere uygulanabilir numaraları olmalıdır. 10. Konnektör ucunda ve ambalaj arkasında seri numaralı paketlenmiş olmalıdır. 11. Uygulama nolan şöyle olmalıdır. No:5 70- ı 00 kg. arası en az 40 ml. Kaf basıncı

27 Frozen kesitlerde kullanılmak Kriyomatriks Şişe._.. _...._..._. üzere, suda çözünebilir, 19.~._1:ı2!._......_. Refraktivite indeksi 1,5171 olan, ekstra beyaz camdan imal edilmiş, en üst optik kalitede, rodajlı, bir ucu mm uzunluğunda renkli, renkli kısmı xylene, aseton L La m 17. La m ve alkole dirençli, köşeleri 45 açıyla kesilerek yuvarlatılmış, 76x26 mm boyutlarda, maksimum kalınlığı 1 mm, laboratuvardaki lam yazma cihazı ile uyumlu, 50 adet/kutu, orijinal ambalajında, ürün kutusunda IVD (In Vitro Diagnostic) sembolü olan ::..----' f Pozitif elektrikle yüklü, formalinle fikse doku kesitleriyle cam kısım arasında kovalent bağlar oluşturacak ve doku kaybını engelleyecek nitelikte, in situ hibridizasyon çalışmalarında da kullanılabilen, otomatik immun boyama cihazında sorunsuz kullanılabilmesi için kenarları 450 rodajlı, 72 adet/kutu La 200 Kutu m Poly-L-Iysine solusyonu ile kaplı, rodajlı, ithal, 72 adet/kutu _ xSO mm boyutlarında, 0,13-0,17 mm kalınlığında, en üst optik Lame l kalitede, yüzeyi tozsuz, birbirine yapışmayan, vakumlu ve nem alıcı maddeden yapılmış orijinal ambalajlı, 100 adet/kutu, ürün kutusunda IVD (In Vitro 1000 Kutu Diagnostic) sembolü olan _-=:.._---'' _ _._ Cerrahi sınır boyası Kutu 5 renkten oluşan takım halinde bulunmalıdır, her şişe ml 3 olmalı, takip solüsyonlarına _. _.. _-_._---_._.. _._ _.._--- --_._._-----_._._.. _--_... _... _. --_... _._... _.-_ dayanıklı olmalı ~-~ _r Pasteur pipeti Disposable, plastikten mamul 1000 Adet _._--- Eppendorf tüpü.._. Preparat._-----_._----- kapama maddesi Plastik, kapaklı, < 1 ml hacimde 1000._-_._--- _ _-_.. _- _. Adet Şiş 100 ml/şişe, micromount, H&E e boyalı preparatlara uygun, renk Glycerol gelatin soldurmayan, renksiz 1 L ~---~---'._ _--- -~ Kut u Kutu DIF bakılarda lam kapatmak için, özel damlalıkıı plastik şişelerde.. J.._. _... _. 2/5 y

28 - -_. - o _ B. KİMYASAL SARF MALZEMELERİ Retikulum boya kiti Kullanıma hazır 5 kutu _.. _ Masson trikrom boya kiti Kullanıma hazır (Light green ile) 4 kutu -_ _._- 27. Alcian blue ph 2.5 boya kiti Kullanıma hazır ı --_._- Kutu ~ _ _ _ _._ Demir boya kiti Kullanıma hazır 2 kutu - _._---- f PAS-AB boya kiti Kullanıma hazır ı kutu _._--_._ p.:t- 30. Musicarmine boyası Kullanıma hazır ı kutu._ Toz, NaH 2P0 4, anhidröz, minimum ~& 31. Sodyum hidrojen fosfat dibazik 20 Kg %99 f N, koyu renkli cam şişede, Hidroklorik Asit sızdırmaz kapaklı, maksimum 5 5 L litrelik ambalajlarda Kullanıma hazır fiksatif (Kuprik 33. Hollande fiksatifi asetat+distile su+picrik asit+formaldehit+glasial asetik i~ - 10 L b asit) Giemsa Solusyon, kilitli kapaklı orijinal 3 L b' _---_._.. _--_._---- ambalaj(lar) içerisinde Orange G Hazır boya solüsyonu 20 L bl. 36. EA 50 Hazır boya solüsyonu 20 L b _._ Amonyak NH 40H, solüsyon, renksiz 5 L blf f Methanol Solüsyon 20 L b~ Aseton Solüsyon 20 L bb Eter Dietil eter, solüsyon L - b~ f Periodik asit Solusyon, kilitli kapaklı orijinal 2 L '- '-'---' arnbalajtlar) içerisinde _ _._ _ Schiff reagent Solusyon, kilitli kapaklı orijinal 2 L ambalaj(lar) içerisinde İri granül ya da toz halinde, Sitrik Asit serbest asit-monohidrat ya da 2 Kg serbest asit-anhidröz halinde \ -4-zı:- -FnrmlKasiFffCOOR RenKsiz sıvı L Hazır hematoksilen Harris, solüsyon 30 L ":J _._- f Hazır hematoksilen Mayer, solüsyon 3 L _0.0-0._ _._ ~ Hazır eozin Eosin Y, solüsyon '---'- -_._ b ~ '-~----- ::ı-4 o :, / 5

29 o o _ _0_ _---_. c. İMMUNOHİSTOKİMYASAL SARF MALZEMELERI -_0_ ----_ Mu zincirlerine spesifik, poliklonal, M rabbit anti-human, FITC, 19 2 ml fraction ACTH (adrenokortikotropin) Monoklonal, mouse anti-human ml _0_ Aktin (düz kas aktini) Klon 1A4, monoklonal, mouse 7._ ml _.._ anti-human, predilue formda --- f _.- - Sı. AMACR (alpha-methylacyl-coa racemase) Klon 13H4, monoklonal, rabbit 60 test anti-human, predilue formda _0._ _ BCL-1 (Cyclin D1) Klon SP4, monoklonal, rabbit anti test ~ human, predilue formda -- --_._ BCL-2 Klon 124, monoklonal, mouse 100 test anti-human, konsantre formda CD4 Klon 4B12 monoklonal, mouse 100 test anti-human, predilue formda CD16 Klon 2H7, monoklonal, mouse 1 ml anti-human, predilue formda _._ CD21 Klon 2G9, monoklonal, mouse 7 ml anti-human, predilue formda CD 23 Klon 1B12, monoklonal, mouse anti-human, konsantre formda 400 test i Klon PWS44, monoklonal, mouse 58. CD test anti-human, konsantre formda Klon QBEnd/ıo, monoklonal, 59. CD34 mouse anti-human, konsantre 100 test formda Klon 123C3.DS, monoklonal, CDS6 mouse anti-human, predilue 2x7 ml, formda f _ f ı. CD117/c-kit Klon T595, monoklonal, mouse 2x7 ml ---- anti-human, predilue formda CD 138 Klon B-B4, monoklonal, mouse 7 ml ~~~-- -- anti-humanj ı;ıredilue formda f-----=-- -= Klon II-7, monoklonal, mouse 63. CEA 7 ml anti-human, predilue formda r EMA Klon E29, monoklonal, mouse 7 -- ml anti-human, predilue formda r _ Growth hormon (hgh) Poliklonal, rabbit anti-human _ 1 ml HBME-I Klon HBME- 1, monoklonal, mouse 7 ml anti-human, predilue formda HMB-4 Klon HMB-45, monoklonal, mouse 7 ml S f-- anti-human, predilue formda --c Ki-67 Klon SP6, monoklonal, rabbit anti- 300 test --- '--- human, konsantre formda Klon SPI2, monoklonal, rabbit 69. Kromogranin A 7 ml anti-human, predilue formda 70. KSP-Cadherin (kidney spesific cadherin) Klon 4H6/F9, monoklonal, mouse 200 test anti-human, konsantre formda -- 7ı. LH (Iuteinizan hormon) Monoklonal, mouse anti-human 1 ml 72. Mammaglobin Klon 304- la5, monoklonal, mouse 90 test anti-human, predilue formda -- _ NeuN (Nöronal nükleer antijen) Monoklonal, mouse anti-human 1 ml Östrojen reseptörü (ER) Klon SPI, monoklonal, rabbit anti- 200 test ~i, human, konsantre formda lnk4a, klon 16P04, monoklonal, ----~~ mouse anti-human, konsantre 75. p test formda i C 34. 4/5 SO SI S:,ı. 93 ~Lt SS gl..9~ gq s9 0 0

30 ._.- _.._._----_._-_._ , Klon DO-7, monoklonal, mouse 76. ps 100 test 3 anti-human, predilue formda ~._-~ _ ~ ~ p63 Klon 4A4+Y4A3, monoklonal, 30 mouse anti-human, konsantre f formda f Pax Klon EP32S1, monoklonal, rabbit anti-human, konsantreformda \oy r-\o.s- Klon (XM26+LL002+BC4A4+N/A), \ "'" i 79. PINA kokteyl (PS04S + HMW CK+ P63) mouse anti-human, predilue 20 ml V ~ formda._ _._----_ _ Klon SP2, monoklonal, rabbit anti- 400 test' O'" 80. Progesteron reseptörü (PR) human, konsantre formda-r ~---- 8i~- p~-ia-kt-in p- O-I-ik-Io...:.n-aı-, -ra-b-b-it-a--n-t-i--hu-m-a- n------r---- ı ;; \ O~ --~r ' PSAP (Prostat spesifik asit fosfataz; prostatik asit fosfataz) ---+ Klon PASE/4U, monoklonal, mouse anti-human, predilue formda 83. Sitokeratin Klon CAMS.2, monoklonal, mouse 200 test antı-human, konsantre formda f------' o.- Klon DS/16 84, monoklonal, 84. Sitokeratin S/6 mouse anti-human, predilue formda f j S. Sitokeratin 19 (CK1 9) Klon AS3-B/A2.26, monoklonal, mouse anti-human, konsantre formda r--~ _ _+-----~ Tiroglobulin test \C.l Klon TGB04+ TGBOS, monoklonal, mouse anti-human, predilue 2x7 ml \ i~ formda r--~ _ r--r ~ 87. Trombomodulin Klon 1009, monoklonal, mouse 1 ml t 14 anti-human f-8_8._._+_t_s_h-,{c...ti_ro_id_st_im_u_ia_n_h_o_r_m_o_n_..:...) _rabbit anti-human TIf-1 Klon 8G7G3/1, monoklonal, ml ml ıe s test /)1 test _P_o_li_k_lo_n_al-'-, ml.. _ LLS ın, mouse anti-human, konsantre 300 test II 1: f formda -'---'-"--'--"'-"' Villin anti-human, predilue formda t-----:~ t_ Klon 1D2 C3, monoklonal, mouse 90 test ı \ +- ~- ı -- -Klon-Wı:tvlO'l-;-monoklCifıCli,-mouse i- - - ml tl& WT-1 (Wilms' turnor-l) anti-human, predilue formda 92. ZAP70 Klon 2F3.2, monoklonal, mouse 7 ml l\ 9 antı-human, predılue formda -.- v L DIGER KOŞUllAR 1. Saklanma ve nakil koşulları özelolan (soğuk zincir) maddeler, uygun koşullarda saklanıp nakledilmemişse kabul edilmeyecektir. 2. Tüm maddeler varsa son kullanma tarihlerinden en az bir yıl önce teslim edilecektir. Doç Dr Semin Ayhan Patoloji AD Öğretim Üyesi Prof Dr Aydın İşisağ Patoloji AD Öğretim Üyesi S i S

31 35. i-:l o Primer 24 bazlık olmalı Forward ve reverse primer seti içermeli Primer kalite kontrolu yapılmış olarak teslim edilmeli Üretilmiş primerin kırılganlık olasılığı olmamalı Üretilen primerin (target affinity) odak bölgeye bağlanma olasılığı %100 olmalı Primer, üretim sertifikası ile birlikte teslim edilmeli HPLC saflıkta olmalı 200nmol konsantrasyonda olmalı Moleküler grade olmalı OJ. o 5. 2 fj{1 Doç.Dr.Meh~~t KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başk~r'

32 36. \ L- ~ - 1~3 - r.l..4 -\:LS" Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı Restrisiyon enzim EcoR i, H infl, Hpall Bam H i, Mspl restriksiyon enzim lerini içermeli Her biri SOOUnite olmalı Kendine özgü Buffer içermeli Moleküler grade olmalı

33 37. l:l b Aseto karınen Boyası IOgr iık ambalajlarda olmalı Hücre kültürü çalışmalarına uygun olmalı O j. O S. ~o1..1 Do.Dr.Mehmet KORKMAZ tıbbi Biyoloji A.B.O. Başkanı

34 Doç.Dr.lV!eh~~t KORKMAZ Tıbbi BiyoloJI A.B.D. Başkanı Lamel 22X22 mm boyutunda olmalı i 00 lük ambalajlarda

35 Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. 8a~kanl Metal bistüri sapı Boyutu 4 numara olmalı Metal içerikli olmalı

36 Tıpalı plastik şişe 100 mllik hacimde olmalı Tıpalı olmalı o 3,O ~. QeJ,( 1 Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı

37 Kapaklı plastik şişe 100 ml lik olmalı Kapaklı olmalı o J. o)..uıd Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı

38 >, Metilen mavisi 1000 ml lık ambalajlarda olmalı Hücre kültürü çalışmalarına uygun olmalı

39 50. t31-'3~- 13~,~S- Beher 50 ml, 100 ml, 250 ml, ve 500 ml' lik olmalı. Cam malzemeden yapılmış ve yüksek ısıysa dayanıklı olmalı. o:ı O S. 2D.(1 Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.O. Başkanı

40 51. l'2b- 11 Erlen i 00 ml, 250 ml olmalı, Cam ve yüksek ısıysa dayanıklı olmalıdır "'-' UJ)' / Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Ba kanı

41 Dereceli mezur 50 ml, 100 ml 'v.: 250 ml' lik olmalı. Cam malzemeden yapılmış ve yüksek ısıysa dayanıklı olmalı. os O,(1 Doç.Dr.Meh~~t KORKMAZ Tıbbi BiyolojI A.B.D. B kanı

42 54. i 40 Şale Dikey özellikte olmalı Yüksek ısıysa dayanıklı olmalı i 00 ml lik olmalı ~ Doç.Dr.Meh~~t KORKMAZ Tıbbi Biyoloıı A.B.O. \3a~kan\ lpa1

43 55. 14\ Elektronik pipet tabaneası i,5, i 0,25 cc lik pipetlere uygun olmalı Kalibrasyonu kolayca olmalı Ücretsiz kalibrasyonun sağlanması Şarjlanmalı Şarj aparatıyla beraber sağlanmalı Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı

44 56. t ~1- 'LGl4t,-14S- Dispossible pipet ucu Sml, i Oml, 25 ml, SOml lik hacimlerde olmalı. Steril ve Dispossible olmalı. Oj. o S. ~~1 Doç.Dr.Meh~~t KORKMAZ 11bbi BiyolojI A.B.D. Başkanı

45 Taq DNA Polimeraz 500 U Olmalı Konsantrasyonu SU/ı,ı1 Olmalı Mgcl-, ve ı Ox Taq Buffer Yanında Olmalı Moleküler Grade Olmalı - 20 C da Saklanmalı Miadı Yaklaştığında Firma Uzun Son Kullanma Tarihli Olanlarıyla Değişim Yapmalıdır. Doç.Dr.~eh~~t KORKMA () j.oi) t Tıbbi BıyolojI A.B.D. Başkanı LOt!

46 dntp set 500 reaksiyonluk olmalı 2,5 mm olmalı datp,dctp,dgtp,dttp lerin hepsini içermeli Moleküler Grade Olmalı - 20 C da Saklanmalı dntpler %98 saflıkta olmalı ve tutarlılığı yüksek olan sonuçlar vermeli PCR garantili olmalı Miadı Yaklaştığında Firma Uzun Son Kullanma Tarihli Olanlarıyla Değişim Yapmalıdır. Doç.Dr.Mehmet KORK Tıbbi Biyoloji A.8.D. Başkanı o J. O). 20-0

47 Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı Pararosanilin 250 gr lık ambalajlarda olmalı Hücre kültürü çalışmalarına uygun olmalı 03 o-f'}0(1

48 Sodyum disülfıt 500 gr lık ambalajlarda olmalı Hücre kültürü çalışmalarına uygun olmalı Doç.Dr.Mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı 0J.05.2'Oj/

49 oç.or.mehmet KORKMAZ Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı o Aktif kömür 50 gr iık ambalajlarda olmalı Hücre kültürü çalışmalarına uygun olmalı

50 67. Icrl Fast green boya i O gr lık ambalajlarda olmalı Hücre kültürü çalışmalarına uygun olmalı o J. O 5. 'lo (1 Doç.Dr.Mehmet KOHKMAl Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı

51 Doç.Or.lViehmet i\urkmaz Tıbbi Biyoloji A.B.D. Başkanı i IOX TBE buffer 2 litrelik ambalajlarda olmalı Elektroforez işlemine uygun olmalı Moleküler Grade Olmalı Oda sıcaklığında saklanmalı

52 bp DNA ladder Ladder 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000 ve 1500 bb'lik bantları gösterebilmeli Ladder fosforile edilmiş olmalıdır. 250 ul'iik ambalajda olmalı, her yükleme için 5 ul yeterli olmalı Moleküler Grade Olmalı Doç.Dr.ıvıehmet l\orkma2 Başkanı

53 72. THOMA SAYıM KAMERASı İçİN TEKNİK ŞARTNAME 1. Bu sayım odacığı (lamı) büyük, orta ve küçük karelere sahip olmalıdır. 2. Büyük karenin alanı Imm x Imm'dir. 3. Büyük bir karede genellikle 16 veya 25 orta büyüklükte kare bulunurken, orta büyüklükte bir kare de 25 adet küçük kareye sahip olmalıdır. 4. Lökosit, eritrosit, bakteri, trombosit, fungus ve diğer benzer sporların, görsel metotlarla mikroskop altında sayımına uygun olmalıdır. 5. Özel kutusunda ve özel lameli ile birlikte yer almalıdır. 6. Kan sayım lamları DIN standartlarına uygun olarak üstün özellikli optik camdan üretilmiş olmalıdır. Or.Nuran EKERBiçER Fizyoloji' ABD r t

54 73. KAN GRUBU TAYİN SET İ İçİN TEKNİK ŞARTNAME 1. Monoklonal olarak A, B, O kan grubu antijenlerine uygun antiserumları içermelidir ml lik damlalıklı şişelerde olmalıdır. 3. Şişeler üzerinde son kullanma tarihi bulunmalıdır. 4.Teklif edilecek ürüne ait orijinal ambalaj daha önce açılmadığını gösterir şekilde kutulanmış veya şişe ağızları açılmadığını gösterecek tarzda bandlı olmalıdır. 5. Son kullanma tarihi teslimattan itibaren en az bir yıl olmalıdır. 6.İhaleyi kazanan firma test sırasında kullanılmak üzere tek kullanımlık karıştırıcı plastik çubukları ücretsiz olarak verecektir. 7. Ürüne ait titrasyon değerlerini gösterir onaylı kalite kontrol belgesi teslim edilecek her lot için ayrı ayrı bulunmalıdır.

55 Dr.Nuran EKERBiçER F i z y o l o j i A B D J!?-- D i p. N o : 4 4 ~ ı

56 74. b GLASİAL ASETİK ASİT İçİN TEKNİK ŞARTNAME ı. Uygun koruyucu kabında (koyu kahverengi cam şişede) olmalıdır. 2. Asetik asit Glacial % ı 00 anhydr olmalıdır. 3. Hücre sayımına uygun olmalıdır.

57 TEKNiK ŞARTNAME 1. KOLSEMiD 10 ml'lik ambalajda olmalıdır. +4 o C'de saklanrnalıdrr. Işık görmeyen amber renkli şişede olmalıdır. Konsantrasyonu 0,010 mg/ml PBS içinde olmalıdır. Steril ve hücre kültürü için test edilmiş olmalıdır. CE belgeli olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

58 76. TEKNiK ŞARTNAME 2. ENTELLAN 100 ml'lik orijinal ambalajında olmalıdır. Yoğunluğu 0,925-0,0935 olmalıdır. Yoğunluğu 20C'de 0,93g/ml olmalıdır. Vizikozitesi mpas olmalıdır. Mikroskobik grade olmalıdır. Nem ve ışıktan etkşilenmeyecek ambalajında olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

59 STERiı PLASTiK PASTÖR PiPETi 0,5-3 ml derecelendirilmiş olmalıdır. Tek kullanımlık olmalıdır. Sterilolmalıdır. Tek tek poşetlenmiş olmalıdır. Polietilen olmalıdır. TEKNiK ŞARTNAME

60 79. \bo TEKNiK ŞARTNAME 6. METAL TÜP SPORU Paslanmaz çelikten yapılmış olmalıdır. Zigzag şeklinde ve eğimli olmalıdır. 2x10 delikli şekilde 20 tüpe ya da 2x6 delikli şekilde 12 tüpe göre olmalıdır. Firma örneğini alım öncesinde getirip göstermelidir. Numune uygun görülürse alım yapılacaktır.

61 i bı TEKNiK ŞARTNAME 8.PENICILLlN STREPTOMYCIN SOLÜSYON 20 ml'lik orijinal ambalajında olmalıdır unite/ml penicilin, 10 mg/ml streptomycin içermelidir. -20 C'de sevk edilmelidir. Steril ve hücre kültürü için test edilmiş olmalıdır. CE belgeli olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. 80.

62 81. TEKNiK ŞARTNAME i b L-GLUTAMiNE SOLÜSYON 20 ml'lik orjinal ambalajında olmalıdır. -20 o C'de sevk edilmelidir. Steril ve hücre kültürü için test edilmiş olmalıdır. CE belgeli olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

63 82. TEKNiK ŞARTNAME 10. HCl (Hidroklorik asit) (0,2 M) 2,5 litrelik orijinal ambalajında olmalıdır Extra-saf özellikte olmalıdır Biyokimyasal özellikte olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

64 83. TEKNiK ŞARTNAME.J...,./i. Lb~ 11. LAMINE-AIR DEZENFEKTAN SOLÜSYONU HYDROSAFE Bakteri-virüs, mantar oluşumunu engelleyecek özellikte olmalıdır. Lamine-air flow'da kullanıma uygun olmalıdır. Ortamda bulunabilecek mikroorganizmalara karşı koruyucu özellikte olmalıdır. Sitogenetik çalışmalara uygun özellikte olmalıdır. Orijinal ambalajında olmalıdır. D

65 84. i~ TEKNiK ŞARTNAME 12. EDTA'LI VAKUMLU TÜP 2 ML 100'lük kutularda olmalıdır. K3 Edta'lı ve 2 ml olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

66 85. TEKNiK ŞARTNAME 'hb 13. SODYUM HEPARiN'Li VAKUMLU TÜP 2 ML 100'Iük kutularda olmalıdır. Sodyum heparinli ve 2 ml olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

67 86. TEKNiK ŞARTNAME PREPARAT SAKLAMA KUTUSU Kilitli kapaklı ve menteşeli olmalıdır. En az 50 preparatlık olmalıdır. Polistren olmalıdır. ışıktan etkilenmeyecek koyulukta olmalıdır. içerisinde numarlandırmalar bulunmalıdır. Firma alım öncesi numune getirmelidir. Numune uygun bulunursa alım yapılacaktır.

68 87. TEKNiK ŞARTNAME ib 15. KEMiK lucl KARYOTip MEDYUMU Kemik iliği hücrelerinin büyütülmesi ve geliştirilebilmesi için hazırlanmış komple medyum olmalıdır. L-glutaminli RPMI 1640 içermelidir. Yüksek kapasitede HEPES içermelidir. FBS ve Gentamisin içermelidir. Mitotik indeksi, kromozom uzunluğunu ve morfolojisini geliştirici GCT içermelidir. Fenol red içermelidir. Ph aralığı 7,2-7,5 olmalıdır. Ozmolaritesi olmalııdır. Sterilite analizi yapılmış ve sertifikasında belirtilmiş olmalıdır. Çözüldükten sonra 2-9C'de 14 gün süre muhafaza edilebilmelidir. 100 ml'lik Orijinal ambalajında olmalıdır. En az bir yıl miadlı olmalıdır. -20C'de kuru buzla donmuş olarak gönderilmelidir. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

69 88. Ibg TEKNiK ŞARTNAME 17. STERiL KONiK FALKON TÜP (15 ml) Kaliteli olmalıdır. Sterilolmalıdır. Şeffaflığı tam olmalıdır. Polipropilen, non-toksik ve apirojen olmalıdır. Tüpün yüzeyi saydam ve şeffaf olmalıdır. Tüpün üzerinde hacimler belirgin çizgilerle belirtilmiş olmalıdır. Tüpün dibi konik olmalıdır. Tüpün kapağı sızdırmayacak şekilde 2 aşamalı şekilde sıkıca kapatılabilmeldir. 20 veya 25'li poşetlerde olmalıdır. Hücre kültüründe kullanıma uygun olmalıdır. CE belgeli olmalıdır. Firmanın laboratuvara getirdiği örnek uygun olduğu takdirde alım kabul edilecektir. Son kullanma tarihi uzun olmalıdır, son kullanma tarihi yaklaştığında firma ürünü alıp miadı daha uzun alanlarıyla değiştirmeyi taahüt etmelidir.

70 89. TEKNiK ŞARTNAME o 18- AMNiYON BASAL MEDIUM 100 ml'lik orijinal ambalajında olmalıdır Kaliteli olmalıdır -20 C'deki suplementiyle birlikte gelmelidir Uygun şartlarda sevk edilmelidir. En az 1 yıl miyadlı olmalıdır. Steril ve hücre kültürü için test edilmiş olmalıdır Son kullanma tarihi uzun olmalıdır, son kullanma tarihi yaklaştığında firma ürünü alıp miadı daha uzun alanlarıyla değiştirmeyi taahüt etmelidir

71 90. TEKNiK ŞARTNAME 19- RPMI1640 L-GLUTAMiNLi 100 ml orijinal ambalajında olmalıdır. L- Glutamin içermelidir. +4 o C de sevk edilmelidir. En az 2 yıl miyadlı olmalıdır. CE belgeli olmalıdır. Steril ve hücre kültürü için test edilmiş olmalıdır. Son kullanma tarihi uzun olmalıdır, son kullanma tarihi yaklaştığında firma ürünü alıp miadı daha uzun alanlarıyla değiştirmeyi taahüt etmelidir.

72 91. TEKNiK ŞARTNAME STERiL PiPET UÇLARı, ( ) ( ) ( ) Filtreli ve steril olmalıdır. Rak sistemi ile verilmelidir. Kaliteli olmalıdır. Boya içermeyen malzemeden yapılmış olmalıdır. per çalışmasına uygun olmalıdır. Ecopipette marka otomatik pipetlerine uygun olmalıdır. Numuneler pipetlere uygun olduğu takdirde alım yapılacaktır.

73 TEKNiK ŞARTNAME 47- Taq DNA POLiMERAZ (500 ÜNiTE) 500 U olmalıdır. Aktivitesi 5U/~1 olmalıdır. MgCI2 ve 1 OxTaqBuffer yanında gelmelidir. Moleküler grade olmalıdır C'de saklanmalı ve teslim edilmelidir. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. Ürün çalışmazsa firma yenisiyle değiştirmeyi taahüt etmelidir.

74 94. TEKNiK ŞARTNAME 48- CHROMOSOME RESULTION ADDITIVE (CRA) Paket boyutu 0,5 ml vial olmalıdır. Rafömrü en az 12 ayalmalıdır. Stok solüsyon +4C'de saklanmalıdır. Kromazamların boylarında kaliteli uzamayı sağlayabilmelidir. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır.

75 LAMINE-AIR DEZENFEKTAN SOLÜSYONU HYDROSAFE ı-r J Bakteri-virüs, mantar oluşumunu engelleyecek özellikte olmalıdır. Lamine-air flow'da kullanıma uygun olmalıdır. Ortamda bulunabilecek mikroorganizmalara karşı koruyucu özellikte olmalıdır. Sitogenetik çalışmalara uygun özellikte olmalıdır. Orijinal ambalajında olmalıdır.

76 TEKNiK ŞARTNAME 49- DNA izolasyon KiTi ( 50 'LiK) Bir kutu 50 çalışmalık olmalıdır. Vücut sıvılarından DNA izolasyonu yapmayı mümkün krlmahdır. Spin-Kolumlu yöntemle çalışmalıdır. Proteinaz K Kit içersinde olmalı ve stok solüsyon halinde olmalıdır (Iiyofilize değil). Genomik DNA izolasyon kitinin bütün içeriği oda sıcaklığında saklanmaııdır. Spin kolonlar ve 2 ml toplama tüpleri kit ile beraber gelmelidir. Proteinase K'nın konsantrasyonu 20 mg/ml olmalıdır. Kitin içeriğinde Lysis/Binding Buffer, Digestion Buffer, Wash Buffer 1, Wash Buffer 2, Elution Buffer, RNase A, Proteinase K solüsyonları bulunmalıdır. RNase A'nın konsantrasyonu 20 mg/ml olmalıdır. Son kullan m tarihi yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli olanlarıyla değişim yapmalıdır. Kit çalışmazsa firma kiti yenisiyle değiştirmeyi taahüt etmelidir.

77 S 50-10X TBE (500 ML) 10x olmalıdır. Berrak olmalıdır. Renksiz olmalıdır. ph'1 yaklaşık 8,4 olmalıdır. TEKNiK ŞARTNAME Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. Ürün çalışmazsa firma yenisiyle değiştirmeyi taahüt etmelidir.

78 98. TEKNiK ŞARTNAME 51- DNA LADDER 100 BP (SUGITUP) baz pair aralığında olmalı ve bu bantları parlak olarak verebilmelidir 0,5mg/ml konsantrasyonda olmalıdır. -20 C de saklanmalı ve sevki uygun koşullarda yapılmalıdır Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. Ürün çalışmazsa firma yenisiyle değiştirmeyi taahüt etmelidir

79 99. \ TEKNiK ŞARTNAME 52-6X LOADING BU FFER 0,5 ML 0,5 mllik olmalıdır. 6X konsantrasyonunda olmalıdır. -20 C da saklanmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. Ürün çalışmazsa firma yenisiyle değiştirmeyi taahüt etmelidir.

80 TEKNiK ŞARTNAME 53- per TÜPÜ (0,2 ML'LiK) Steril olmalı, DNA ve RNA-free olmalı Orijinal ambalajında olmalıdır. ince cidarlı olmalıdır Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. \ (

81 TEKNiK ŞARTNAME 54- FiTOHEMAGlUTiNiN 5 ml orijinal ambalajında olmalıdır. +4 C de saklanmalıdır En az 1 yıl miyadlı olmalıdır. Steril ve hücre kültürü için test edilmiş olmalıdır. CE belgeli olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. Ürün çalışmazsa firma yenisiyle değiştirmeyi taahüt etmelidir.

82 104. TEKNiK ŞARTNAME 58- AGAR (100 gr) Oda ısında saklanmalıdır. DNase ve RNase içermemelidir. Ethidium bromide ile boyandığında jelin görüntüsü bozulmamalıdır. Rutin kullanıma uygun olmalıdır. Nükleik asit analizine uygun olmalıdır. 100 gr'lık kutularda olmalıdır. Jelleşme ısısı 36 ±1,5 OC olmalıdır. Miadı yaklaştığında firma uzun son kullanma tarihli alanlarıyla değişim yapmalıdır. Ürün çalışmazsa firma yenisiyle değiştirmeyi taahüt etmelidir.

83 105. Deney tüpü cm uzunluğunda,1,5 cm çapında, 200 "C ısıya dayanıklı olmalı.cam malzemeden olmalı. 106.

84 Mezur mit 200 "C ısıya dayanıklı ölçülü cam malzemeden olmalı mlt sıvı almalıdır. 109.

85 Cam balon 2000 mit 200 "C ısıya dayanıklı cam malzemeden olmalı.2000 mit sıvı almalı.

86 Metal spor Telolmamalı.Paslanmaz metalden olmalı.en az 48 cam tüp koyma yeri olmalı.

87 114. \ Kronometre Arkası mıknatıslı ve alarm olmalı.dakika ve saniye göstergesi bulunmalıdır.

88 Çukur lam 76 mm uzunluğunda 26 mm genişliğindeki lamın ortasında tek çukur olmalı. Çukurun çapı mm şefaf cam olmalı

89 118. isı Cam huni Cam huni 200 C ısıya dayanıklı olmalı.sıvı konan üst kısmı ı 00 mm yüksekliğinde olmalı

90 Tel sepet Paslanmaz metalden olmalı.kerıar uzunlukları cm, derinlik cm olmalı.taşımaya uygun metal sapı olmalı. LGIN ~~~11ıAŞKANI 1 -

91 121. IS.3 Gaita Gizli Kan Testi 100 er testlik ambalajlar içinde olmalıdır. Ambalajlar içerisinde test miktarı kadar çubuk ve renk reaktifi olmalı. Test enfazla 3 (üç) dakika içerisinde sonuç vermelidir. Son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren bir (1) yılolmalıdır.

92 Elisa Test Plağı Orta bağlama (medium binding) kapasiteli olmalıdır. 96 kuyucuklu olmalıdır.kuyucukların tabanı düz olmalıdır. Elisa testi için uygun olmalıdır. Son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren bir (l) yıl olmalıdır.

93 124. I~S Toxoplasma IgM Capture Test Kiti l.insan serum veya plazmasındaki toxoplasma gondii IgM antikorlarını saptamaya yönelik 'enzyme immunossay' olmalıdır. 2.Test, anti-human mu-zincir antikorları ile kaplanmış mikropleyt kuyularında IgM antikorlarının tutulmasına (CAPTURE) dayanan katı-faz immunoenzimatik double sandwiç metodu ile çalışmalıdır. 3.Kitin içinde testi çalışabilmek için gereken reaktiflerin tümü mevcut olmalıdır. 4.T. gondii'ye spesifik monoclonal antikor peroksidazla işaretlenmiş olmalı ve insan bağışıklık sisteminin major hedeflerinden PM yüzeyantijen proteinine karşı geliştirilmiş olmalıdır. S.Bir pakette en az 96 testlik ambalajlarda olmalıdır. 6.Test plağı bölünebilir 8 kuyulu olmak üzere 12 strip içermelidir. 7.Son kullanma tarihi teslim tarihinden sonra en az 1 yılolmalıdır. 8.Laboratuar, çalışmayan kitleri (kontroller v.s.) firmaya geri verme hakkına sahiptir; yerine yeni miadlı kit vermelidir. 9.Toxoplasma IgG ve Toxo IgM testleri aynı marka olacak şekilde değerlendirilecektir. 1 O.ELISA plaklarının okunması için ELX 800 mikroplak okuyucu ile uyumlu program da kurulup eğitimi verilmelidir.

94 125. ISb Toxoplasma IgG Avidite Test Kiti ı.insan serum veya plazmasındaki Toxoplasma gondii IgO antikorlarının aviditesini saptamaya yönelik 'enzyme immunossay' olmalıdır. 2.Bir pakette en az 48 testlik ambalajlarda olmalıdır. 3.Test plağı bölünebilir 8 kuyulu olmak üzere 12 strip içermelidir. 4.Kit içeriği testin uygulanması için gerekli tüm materyalleri içermelidir. 5.Son kullanma tarihi teslim tarihinden sonra en az 1 yıl olmalıdır. 6.Laboratuar, çalışmayan kitleri (kontroller v.s.) firmaya geri verme hakkına sahiptir; yerine yeni miadlı kit vermelidir. 7.ELlSA plaklarının okunması için ELX 800 mikroplak okuyucu ile uyumlu program da kurulup eğitimi verilmelidir.

95 126. ISi- Mercury (II) Chloride HgCI gr kapalı şişede olmalı 2- Kimyasalın son kullanım tarihi, teslim tarihinin en az 1 (bir) yıl ilerisinde olmalı. ILGİN i~~

96 Trichrome Boya ml kapalı şişede olmalı 2- Son kullanım tarihi, teslim tarihinin en az 1 (bir) yıl ilerisinde olmalı. 3- Boyada bulunan kimyasalların oranı aşağıdaki gibi olmalı; a-cromotrope 2R, 0.6% b-fast Green FCF (certified), 0.12% c-phosphotungstic acid, 0.8% d-acetic Acid, 1 % 4- Sigma HT10316 kodlu ürün ile eşdeğer özelliklerde olmalıdır -'ILGIN i BAŞKAN

97 Kan tüpü (6 ml) Plastik malzemeden ve vakumlu olmalı.tüplerin içinde antikuagulon olmamalı.tüpler jelsiz ve 6ml kan almalı.

98 Plastik Test Tüpü (50 ml) Plastik ve steril olmalı.altı düz olmalı. Son kullanım tarihi teslim tarihinden en az ı (bir) yılolmalı ".

99 Cam Petri Kutusu (9-10 cm) Cam malzemeden olmalı.steril olabilmelidir cm çapında olmalı.

100 133. Plastik Test Tüpü (15 ml) Plastik ve steril olmalı.altı düz olmalı. Son kullanım tarihi teslim tarihinden en az 1 (bir) yılolmalı

101 Fleks (SO ml) Steril olmalı.son kullanım tarihi teslim tarihinden en az 1 (bir) yılolmalı.

102 Creo Tüp Steril 2 ml sıvı alacak şekilde olacak.kapak vidası dıştan olmalı. Paketlerde 50 adet olacak. Plastik iyi,sert ve polipolenden olmalı.

103 Toxoplasma IgG Elisa Test Kiti ı.test, katı-faz indirekt ELİSA prensibine göre çalışmalıdır. 2.Kitin içinde testi çalışabilmek için gereken reaktiflerin tümü mevcut olmalıdır. 3.Kantitatif değer vermek için gereken 0,6,60,240 lu/ml değerleri içeren kalibratörler bulunmalıdır. 4.Mikropleyt, membran proteinleri ile zenginleştirilmiş tachyzoite ultrasonate'dan gelen T. gondii antijenleri ile kaplanmış olmalıdır. 5.Konjugat, insan gamma zincirlerine spesifik olan horseradish peroksidase ile işaretlenmiş fare monoc1onal antikor içermelidir. Kromojen TMB olmalıdır. Diluent, TRIS-NaCL buffer, bovine serum albümin, Tween 20 içermeli ve hem numune dilusyonunda hem de konjugat dilusyonunda kullanılmalıdır. 6.Test toxo IgM ile aynı inkübasyon sürelerinde sonuçlanmalı ve aynı yıkama prosedürü kullanılmalıdır. 7.Aynı mikropleyt kasetinde çalışılacağı için stripler farklı renklerle işaretlenmiş olmalıdır 8.Testin inkübasyon süresi 150 dakikayı geçmemelidir. 9.Toxo IgG ve Toxo IgM testleri aynı marka olacak şekilde değerlendirilecektir. 10.Laboratuar, çalışmayan kitleri (kontroller v.s.) firmaya geri verme hakkına sahiptir; yerine yeni miadlı kit vermelidir. 11.Toxoplasma gondii IgM ELİSA kiti ile aynı marka kit olmalıdır, sadece buna verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. 12.ELlSA plaklarının okunması için ELX 800 mikroplak okuyucu ile uyumlu program da kurulup eğitimi verilmelidir.

104 140. Dob Toxocara IgG Elisa Test Kiti l.insan serum veya plazmasındaki Toxocara canis ES antijenlerine karşı oluşan IgG antikorlarının saptamaya yönelik 'enzyme immunossay' olmalıdır. 2. Test plağı bölünebilir 8 kuyulu olmak üzere 12 strip içermelidir. 3.Her test kiti 96 kuyucuklu 2 plak içermelidir. 4.Spektrofotometrik olarak tek dalga boyunda (450 nm) okunabilmelidir. 5.Kit içeriği testin uygulanması için gerekli tüm materyalleri içermelidir. 6.Son kullanma tarihi teslim tarihinden sonra en az 1 yılolmalıdır. 7.ELISA plaklarının okunması için ELX 800 mikroplak okuyucu ile uyumlu program da kurulup eğitimi verilmelidir.

105 Echinococcus IgG-Elisa-Quantitativ(E) Test Kit 1. İnsan serum veya plazmasındaki Echinococcus granulosus antijenlerine karşı oluşan IgG antikorlarının saptamaya yönelik 'enzyme immunossay' olmalıdır 2. Test plağı bölünebilir 8 kuyulu olmak üzere 12 strip içermelidir. 3. Kit içeriği testin uygulanması için gerekli tüm materyalleri içermelidir. 4. Son kullanma tarihi teslim tarihinden sonra en az 1 yılolmalıdır. 5.ELlSA plaklarının okunması için ELX 800 mikroplak okuyucu ile uyumlu program da kurulup eğitimi verilmelidir. ~~~i13.aşkani r

106 143. di-sodium hydrogen phosphate dodecahydrate (HNa204P*12H20) 1. Çözünürtük 218 gll (20 OC) olmalıdır 2. Erime noktası 35 -c olmalıdır 3. Molar ağırlık glmol olmalıdır 4. Density 1.52 g/cm3 (20 OC) olmalıdır 5. Bulk density kg/m3 olmalıdır 6. ph değeri (50 gll, H20, 20 OC) olmalıdır Prof Dı hrne Gl, e B u JIP F~.lIt'Si...l' AAANOLOJI A., AŞKANı

107 144. o Entamoeba histolytica ELISA test kiti l.insan dışkı örneklerinde Entamoeba histolytica adhesini saptamaya yönelik ikinci jenerasyon monoklonal ELlSA kiti olmalıdır. 2.Test insan dışkı örneklerinde Entamoeba histolytica adhesini hızlı saptamak için kullanılan bir "enzyrne immunoassay" olmalıdır. 3.Test, Entamoeba histolytica adhesine karşı gelişen antikorları kullanmalıdır. 4.Microassay kuyucukları adhesini bağlayan sabit poliklonal antikor içermelidir. 5.Test içeriğindeki konjugat Entamoeba histolytica adhesin için spesifik bir monoklonal antikorperoksidaz konjugat olmalıdır. 6.Test kitinin içerisinde testi çalışabilmek için gerekli reaktiflerin tümü mevcut olmalıdır. 7.Bir pakette en az 96 testlik içerik bulunmalıdır. 8.Test plağı bölünebilir 8 kuyulu olmak üzere 12 strip içermelidir. 9.Test bitiminde ELlSA plağı ELlSA okuyucu sun da 450 veya 40/620 nm dalga boyunda okunmalıdır. 10.Test kitinin ve içindeki reaktiflerin tümünün son kullanma tarihi teslim tarihinden sonra en az 1 yıl olmalıdır. ll.laboratuar çalışmayan kitleri (kontroller v.s.) satıcı firmaya geri verme hakkına sahiptir ve satıcı firma bunun yerine aynı kitin yeni son kullanma tarihi bulunan ve çalışan bir kit vermelidir. l2.ellsa plaklarının okunması için ELX 800 mikroplak ELlSA okuyucusu nile uyumlu program kurulup, eğitimi verilmelidir.

108 145.!l.IO Cryptosporidium ELISA test kiti ı.insan dışkı örneklerinde Cryptosporidium ookist antijenlerini saptamaya yönelik monoklonal ELISA kiti olmalıdır. 2.Test insan dışkı örneklerinde Cryptosporidium ookist antijenlerini kalitatif saptanması için kullanılan bir "enzyme immunoassay" olmalıdır. 3.Test, Cryptosporidium ookist antijenlerine karşı gelişen monoklonal ve poliklonal antikodarı kullanmalıdır. 4.Mieroassay kuyueukları Cryptosporidium ookist antijenlerine bağlanan sabit bir monoklonal antikor içermelidir. S.Test içeriğindeki konjugat Cryptosporidium ookist antijenlerine karşı bir poliklonal antikor içermelidir.

109 146. Bakır Sülfat (CUS04 ) gr lık şişelerde olmalı. 2.Son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren en az I(Bir) yılolmalı. [ ]

110 Plastik kap ve kapağı 8 cm çapında, 6-7 cm yüksekliğinde,beyaz renkli plastik malzemeden olmalı. Kapağı tam oturmalı içine konan sıvı dışarı sızmamalı

111 .. 2.\ TAHTA MAŞA TEKNiK ŞARTNAMESi ı. Laboratuarda cam tüp tutarak kaynatma işlemine uygun olmalıdır. 2. Tahta malzemeden yapılmış maşa şeklinde her iki maşa sapı aynı uzunlukta olmalıdır. 3. Tahta maşanın tüpün tutulacağı bölümü tüpün rahat tutulabilmesi için girintili olmalıdır

112 149. BÜNZEN BE Ki TEKNiK ŞARTNAMESi Bünzen beki çok sıcak, ışık vermeyen ve ısıtılan cisimlerde is izi bırakmayan bir alev vermelidir. 2 Tabanına yakın bir yerden basınçlı gaz verilen metal bir borudan oluşmalıdır. 3 Gaz boruya girdiği zaman, püskürtücü ile aynı düzeyde bulunan deliklerden içeri hava girmesine yol açmalı, Gaz ile' hava, gövde boyunca karışarak, üstte vanmatıdır. 4 Karışım oranı, genellikle, üç hacim havaya karşılık bir hacim gaz olabilmesi için bir ayar vanası içermelidir. 5 Bünzen beki, doğal gaz, hava gazi, bütan gazı gibi her türlü gazla çalışabilmelidir. 6 Laboratuar kurulumu sırasında bir adet dolu mutfak tüpü ile beraber teslim edilmelidir.

113 150. SAÇ AYAGI TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Saç ayağı üç ayaklı metalden yapılmış ve üç ayağın üstte ki birleşme yeri yuvarlak metal ve üzeri düz olmalıdır. 2. Saç ayağının yüksekliği mm arasında olmalıdır. 3. Bünzen beki üzerinde kullanıma uygun olmalıdır.

114 AMYANT TEli TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Bunzen beki ve ispirto ocağı kullanımlarında, ısının malzeme tabanına homejen yayılması için kullanmaya uygun olmalıdır. 2. ı 0- ı 2 cm kenar uzunluğu olan kafes telinden veya çelikten imal edilmiş olmalıdır. 3. Kafes telin üzerinde ortada alevin geleceği alanda dairesel şekilde amyant bulunmalıdır.

A. RUTiN SARF MALZEMELERi. şekilde. kasetlerine sığabilecek ebatta,

A. RUTiN SARF MALZEMELERi. şekilde. kasetlerine sığabilecek ebatta, C.B.Ü TIP FAKÜLTESi PATOLOJi ANABiliM DALı LABORATUARlNIN 2014 YILI GEREKSiNiMi OLAN RUTiN, KİMYASAL, VE immunohistokimyasal SARF MALZEMELERiNE AiT TEKNiK ŞARTNAME A. RUTiN SARF MALZEMELERi Malzeme Şartname

Detaylı

i laboratuarda bulunan otomatik i 500 i ml

i laboratuarda bulunan otomatik i 500 i ml C.B.Ü TIP FAKÜLTESi PATOLOJi ANABiLiM DAlı LABORATUARlNIN 2015 YILI GEREKSiNiMi OLAN, immunohistokimyasal VE in SiTU HiBRiDiZASYON SARF MALZEMELERiNE AiT TEKNiK ŞARTNAME A. immunohistokimyasal/immunfloresan

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

TEKNİK ŞARTNAME. Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: TEKNİK ŞARTNAME Alınacak kimyasallar ve biyolojik sarflar için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: Diethylether For Analysis Emsure 100921.1000 Solubility 69 g/l Melting point -116.3 C Density

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. 1) LC FS DNA Master Hy. Pb.,96 react

TEKNİK ŞARTNAME. 1) LC FS DNA Master Hy. Pb.,96 react 1) LC FS DNA Master Hy. Pb.,96 react TEKNİK ŞARTNAME 1) Kit hot-start PCR reaksiyonları, kantitasyon, SNP ve mutasyon çalışmaları için uygun 2) Kit ; primer, Prob ve template DNA haricind başka malzeme

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

- Fiyatlar brüt liste fiyatları olup ambalaj fiyatlarıdır - Fiyatlara KDV ve ÖTV dahil değildir - İskonto oranınız için lütfen şirketimizle irtibat

- Fiyatlar brüt liste fiyatları olup ambalaj fiyatlarıdır - Fiyatlara KDV ve ÖTV dahil değildir - İskonto oranınız için lütfen şirketimizle irtibat KARTELL P.013.0050.KAR BALON JOJE - PMP (TPX) - 50 ML 7,44 KARTELL P.013.0100.KAR BALON JOJE - PMP (TPX) - 100 ML 8,56 KARTELL P.013.0250.KAR BALON JOJE - PMP (TPX) - 250 ML 11,56 KARTELL P.013.0500.KAR

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ Sıra No HALK SAĞLIĞI LABORATUVARI SARF MALZEME İHTİYAÇ LİSTESİ TALEP EDİLEN MİKTAR BİRİM DEĞERİ 1 VDRL(SİFİLİZ) 3 500 ADET 2 Anti-A 8 000

Detaylı

KULLANILACAK MALZEME GENEL HÜKÜMLER

KULLANILACAK MALZEME GENEL HÜKÜMLER KULLANILACAK MALZEME 1- HEMATOKSİLEN SOL 2.5 LT 2- EOZİN SOL 2.5 LT 3- KSİLEN 20 LT 4- FORMALDEHİT 10 LT 5- PARAFİN 15 KG 6- MİKROTOM BIÇAĞI: 5 KUTU 7- LAM : 10 KUTU 8- LAMEL 24X60 : 10 KUTU 9- İL 1 :

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Alkali Fosfataz Lökosit Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5057-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Kan, kemik iliği veya doku numunelerinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

VİTLAB ÜRÜN LİSTESİ. Ürün Adı ve Açıklaması

VİTLAB ÜRÜN LİSTESİ. Ürün Adı ve Açıklaması 1 1620506 Dijital Elektronik Büret - E model 25 ml 1 2 1620507 Dijital Elektronik Büret - RS model 50 ml 1 3 1600003 Classic model dispenser, Ayarlanabilir hacim 0,5 2,5 ml 1 4 1600004 Classic model dispenser,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3//03 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 039378 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 5//03 TARİHİ, SAAT :00 'E/A KADAR TEKLİFLERİNİ

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Alsiyan Mavisi ph: 2,5 Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5053-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Doku kesitlerinde asit mukopolisakkaridlerin

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak

1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak 1. AFLATOXİN M1 LOW MATRİX ELISA TEKNİK ŞARTNAMESİ a. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak Aflatoxin M1 ölçümü yapabilmelidir. b. Kit 96 testlik orijinal

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20157791 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2015 TARİHİ,

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : May-Grünwald Giemsa Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5025-100, 5025-500, 5025-1000 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Kan hücrelerinin, lenfohemopoetik

Detaylı

Patoloji laboratuarında incelenen materyaller

Patoloji laboratuarında incelenen materyaller yasemin sezgin Patoloji laboratuarında incelenen materyaller Tanısal amaçla gönderilen biyopsiler Operasyon materyalleri Otopsilerden elde edilen organ ve dokular Araştırma materyalleri Biyopsi, lezyon

Detaylı

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına Sayfa 1 / 16 KİT-ARGEM kapsamında yapılacak çalışmalarda kullanılacak aşağıda adı, özelliği ve miktarı belirtilen cam ve sarf malzemelerle ilgili verilecek tekliflerde mutlaka, marka, kod numarası ve ambalaj

Detaylı

SARF MALZEMELERE İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME

SARF MALZEMELERE İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME SARF MALZEMELERE İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME 1. FİLTRELİ TORBA (vakuma dayanıklı) Kalem no: 1 Tüm gövde filtreli torbalarda iç hacim 2 eşit bölmeye bölünm üştür. Homojenleştirme işlemi sonunda katı örnek bulunduğu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

Laboratuvarda çalışılan tüm test ve uygulamaları içeren rehber hazırlanmalıdır. Test ve uygulama rehberi;

Laboratuvarda çalışılan tüm test ve uygulamaları içeren rehber hazırlanmalıdır. Test ve uygulama rehberi; Laboratuvarda çalışılan tüm test ve uygulamaları içeren rehber hazırlanmalıdır. Test ve uygulama rehberi; o Örnek türünü, o Örnek kabul ve ret kriterlerini, o Örnek alımı ile ilgili kuralları, o Örneklerin

Detaylı

LP ITALIANA SPA Ürün Listesi 2014

LP ITALIANA SPA Ürün Listesi 2014 L123518 Petri Kutusu, Plastik PS 35 mm Lp Italiana 10 Ad. L124518 Petri Kutusu, Plastik PS 60 mm Lp Italiana 20 Ad. L125518 Petri Kutusu, Plastik PS 80 mm Lp Italiana 10 Ad. L122510 Petri Kutusu, Plastik

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Masson Trikrom Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5022-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Bağ ve destek dokularının boyanarak ışık mikroskobisi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ //205 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 205695 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN //205 TARİHİ, SAAT 0:00

Detaylı

1. HP PCR Template Preparation DNA isolation Kit özellikler

1. HP PCR Template Preparation DNA isolation Kit özellikler Genel Şartlar: 1. Teklif edilen kitler, orjinal ambalajında olmalıdır. Kitlerin ve kutuların içindeki reaktiflerin/sarf malzemelerin üzerinde üretici firma adı, testin adı, test sayısı, son kullanma tarihi

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 2 KOMİTESİ. İmmunohistokimya teknikleri ve Kullanım Alanları. Doç.Dr.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 2 KOMİTESİ. İmmunohistokimya teknikleri ve Kullanım Alanları. Doç.Dr. DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ 2 KOMİTESİ İmmunohistokimya teknikleri ve Kullanım Alanları Doç.Dr. Engin DEVECİ İmmunohistokimya Hücre ve doku içinde bulunan bazı enzimlerin ya

Detaylı

BAGETLER Baget cam ( çubuk ) 6*200mm 0,28 Euro Baget cam ( çubuk ) 8*250mm 0,30 Euro. Balon kısa boyunlu dibi düz 250 ml 2,16 Usd

BAGETLER Baget cam ( çubuk ) 6*200mm 0,28 Euro Baget cam ( çubuk ) 8*250mm 0,30 Euro. Balon kısa boyunlu dibi düz 250 ml 2,16 Usd EMIR KIMYA 2016 AÇIKLAMA HACİM AYIRMA HUNİLERİ FİYAT Ayırma Hunisi Armudi Tip Cam Musluklu 50 ml 3,53 Euro Ayırma Hunisi Armudi Tip Cam Musluklu 100 ml 3,67 Euro Ayırma Hunisi Armudi Tip Cam Musluklu 250

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156056 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/06/06 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 064084 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/06/06 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Gümüşleme Retikulum Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5077-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Bağ ve destek dokularındaki gümüş tutucu retiküler

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İHTİYAÇ FORMU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İHTİYAÇ FORMU GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ İHTİYAÇ FORMU BİRİMİ ve BÖLÜMÜ PROJE YÖNETİCİSİNİN ADI SOYADI TARİHİ NO Yaşam Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yaşam Bilimleri Uygulama ve Araştırma

Detaylı

Ürün impurities 0.01% Insoluble matter, densityi g/ml at 25 C(lit.). özellikte olmalıdır.

Ürün impurities 0.01% Insoluble matter, densityi g/ml at 25 C(lit.). özellikte olmalıdır. Ürünler İçin Teknik Özellikler -Teslim tarihinden sonraki gelen ürünler kesinlikle iade edilecektir. -Cihazların teslimi kesinlikle elden olup gerekirse eğitimi verilecektir. -Ürünlerin temin ve teslimi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117496 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

ıo. Urünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır.

ıo. Urünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren i yıl olmalıdır. 12)VİTRİFİKASYON KİT TEKNİK ŞART AMESİ I. Oosit, Embryo ve Blastosistlerin Vitrifikasyon yöntemi ile dondurulması amacı ile kullaru lmalıd ır. 2. Ürün Equilihrnıion Solution - ES (white cap) i x 1 ml.

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : MGG Quick Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5024-100, 5024-500T, 5024-1000, 5024-2000T 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Vücut sıvılarındaki hücrelerin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

BEHER PP BEHER PP KULPLU BÜRET PENS PP BÜRET PENS PP HUN PP

BEHER PP BEHER PP KULPLU BÜRET PENS PP BÜRET PENS PP HUN PP BEHER PP Mat Kal p Üzerine Bask l. Propilen kal pta bas lan bu ürünler; net, otoklavlanabilir ve kimyasallara karfl dayan kl d r. 11110 25 11111 50 11112 100 11113 250 11114 500 11115 1000 11116 2000 11117

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

18- Teklif veren firma üretici firmadan aldığı yetki belgesini sunmalıdır.

18- Teklif veren firma üretici firmadan aldığı yetki belgesini sunmalıdır. 1- TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE ÖLÇÜM (TAS) KİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- Kitin reaktifleri ve standartları tamamen likit 2- Toplam Antioksidan Kapasite Direkt olarak ölçmelidir. 3- Kit kullanıma hazır 4- Kit

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/05/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20122939 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2012 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Sudan Siyahı Lökosit Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5001-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Lökositlerde sudanofilik granüllerin ışık mikroskobisi

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : May-Grünwald Giemsa, TS Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5152-100, 5152-500,5152-1000 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Doku kesitlerinde özellikle

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Grocott Methenamin Gümüş Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5058-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Mantarların ışık mikroskobisi ile incelenmesi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016835 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/08/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20165297 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/08/2016 TARİHİ,

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Kongo Kırmızısı Highman Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5110-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Amiloidlerin ışık mikroskopisi ile incelenmesi

Detaylı

Sayı : Konu: Teklife Davet

Sayı : Konu: Teklife Davet Tarih ve Sayı: 03//206-E.502 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Almus Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 53527-93.0-03..206 Konu: Teklife Davet Meslek Yüksekokulumuz laboratuvarında kullanılmak üzere ekli

Detaylı

Bu listedeki fiyatlar değişmiş olabilir. Lütfen mail ile teyit alınız... altanlab@altanlab.com

Bu listedeki fiyatlar değişmiş olabilir. Lütfen mail ile teyit alınız... altanlab@altanlab.com Marka Model Ürün Adı ve Açıklaması Özellikleri Amba laj Mikta rı Liste Fiyatı Miktar Birimi Vitlab 1620506 Dijital Elektronik Büret - E Model 25 ml 1 607,11 Adet Vitlab 1620507 Dijital Elektronik Büret

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Rose Quick Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5027-100, 5027-500, 5027-1000 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Sperm morfolojisinin hızlı boyama

Detaylı

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 1. Rahat taşıma yapılabilmesi için üstten kulplu olmalıdır 2. Taşıma çantasının rengi mavi kırmızı veya turuncu 3. Soğuz zincir

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016130 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 6/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

BORUCAM SAYFA 1. Laboratuar Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Kod. No. Cinsi Ölçüsü. 5, 1, 25 Borucam BEHER - Kısa form 25 ml 5, 1, 50 Borucam 50 ml

BORUCAM SAYFA 1. Laboratuar Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Kod. No. Cinsi Ölçüsü. 5, 1, 25 Borucam BEHER - Kısa form 25 ml 5, 1, 50 Borucam 50 ml BORUCAM Laboratuar Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Kod. No. Cinsi Ölçüsü 5, 1, 25 Borucam BEHER - Kısa form 25 ml 5, 1, 50 Borucam 50 ml 5, 1, 100 Borucam 100 ml 5, 1, 150 Borucam 150 ml 5, 1, 250 Borucam

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019100 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

T:C: UŞAK ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T:C: UŞAK ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı T:C: UŞAK ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü için aşağıda belirtilen malzemelerin alınması düşünülmektedir. Firmanız tarafından

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016138 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/201 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

OTOMATİK TEK KANALLI PİPET TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK TEK KANALLI PİPET TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK TEK KANALLI PİPET TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Otomatik pipetler genel laboratuar, moleküler ve mikrobiyolojik çalışmalara uygun olmalıdır ve pipetin tümü 100% otoklavlanabilmelidir (121 C de 20 dakika

Detaylı

Yaşam Bilimleri. Klinik. Lökosit ve Eritrosit Pipeti, Cam. Hemoglobin Pipeti, Sahli. Pipetler için Ağızlık ve Hortum. Hemoglobinometre, Sahli

Yaşam Bilimleri. Klinik. Lökosit ve Eritrosit Pipeti, Cam. Hemoglobin Pipeti, Sahli. Pipetler için Ağızlık ve Hortum. Hemoglobinometre, Sahli Lökosit ve Eritrosit Pipeti, Cam Thoma lökosit ve eritrosit pipetleri, beyaz arka fona ve mavi taksimatlandırmaya sahiptir. A kalite olup, tolerans ± %3 tür. Dilisyon Oranı Satış Miktarı (Adet) Lökosit

Detaylı

- Fiyatlar brüt liste fiyatları olup ambalaj fiyatlarıdır - Fiyatlara KDV ve ÖTV dahil değildir - İskonto oranınız için lütfen şirketimizle irtibat

- Fiyatlar brüt liste fiyatları olup ambalaj fiyatlarıdır - Fiyatlara KDV ve ÖTV dahil değildir - İskonto oranınız için lütfen şirketimizle irtibat C.009.0050.INTRO AYIRMA HUNİSİ - ARMUDİ TİP - TEFLON MUSLUKLU - 50 ML 6,56 29 stokla sınırlı C.009.0100.INTRO AYIRMA HUNİSİ - ARMUDİ TİP - TEFLON MUSLUKLU - 100 ML 7,23 78 stokla sınırlı C.009.0250.INTRO

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

RTA JEL / PZR Saflaştırma Kiti

RTA JEL / PZR Saflaştırma Kiti RTA JEL / PZR Saflaştırma Kiti Kullanma Kılavuzu Yayın Tarihi - 2011-12 DNA parçalarının agaroz jelden geri kazanımı ve PZR ürünlerinin saflaştırılması için Yalnızca profesyonel kullanım için REF 09009050

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Truant Auramin Rodamin Aside Dirençliler Floresan Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5118-100, 5118-500, 5118-1000 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı:

Detaylı

YTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Mikrobiyolojisi 1 Laboratuarı

YTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Mikrobiyolojisi 1 Laboratuarı UYGULAMA 1- MİKROBİYOLOJİDE KULLANILAN MALZEME VE CİHAZLAR 1. İnkübatör (Bakteriyolojik Etüv) Mikroorganizmalar kültür ortamlarına ekildikten sonra çoğalmalarını temini için, muayyen bir ısı derecesinde

Detaylı

EVDE BİYOTEKNOLOJİ. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 4. Ders

EVDE BİYOTEKNOLOJİ. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 4. Ders EVDE BİYOTEKNOLOJİ Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 4. Ders Laboratuar Malzemeleri ve Evde Kullanılabilecek Alternatifleri Beher Katı

Detaylı

FLORESAN İN SİTU HİBRİDİZASYON

FLORESAN İN SİTU HİBRİDİZASYON FLORESAN İN SİTU HİBRİDİZASYON Sağlık Teknikeri Hande ÇOLAKOĞLU Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Patoloji AD SIVI ve DOKULARIN FISH UYGULAMASI ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİ FISH Çalışmalarında Ön Uygulama

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019832 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156066 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

2. Pipet Ucu (200 ml)

2. Pipet Ucu (200 ml) 1. Süt ve Süt Ürünlerinde AFLATOXİN M1 Tayini ELISA Kiti 2. Kit süt,süt tozu, ve peynirde competitive enzyme immunoassay yöntemi ile kantitatif olarak Aflatoxin M1 ölçümü yapabilmelidir. 3. Kit 96 testlik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

ÜNİTAY Laboratuar A.Ş. DN - Biosigma Ürün Listesi 2014

ÜNİTAY Laboratuar A.Ş. DN - Biosigma Ürün Listesi 2014 F111030 Silikon Hortum, 0,5x2,5 mm D&N 5 Mt. F111070 Silikon Hortum, 1x1,8 mm D&N 5 Mt. F111090 Silikon Hortum, 1x3 mm D&N 5 Mt. F111110 Silikon Hortum, 1x4 mm D&N 5 Mt. F111130 Silikon Hortum, 1x6 mm

Detaylı

CAM LABORATUAR MALZEMELERİ

CAM LABORATUAR MALZEMELERİ 24 294 17 Ayırma Hunisi, KONİK 50 ml 24 294 24 Ayırma Hunisi, KONİK 100 ml 24 294 36 Ayırma Hunisi, KONİK 250 ml 24 294 44 Ayırma Hunisi, KONİK 500 ml 24 294 54 Ayırma Hunisi, KONİK 1000 ml 24 291 86 Ayırma

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü. YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ... MÜ ESSESESİN E

T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü. YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ... MÜ ESSESESİN E Sayı Konu : Yaklaşık Maliyet. :.s::3 T.C. Adana Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğüğü YAKLAŞıK MALİYETE ESAS FORM ADANA Q./ /2012 4734... MÜ ESSESESİN E Müdürlüğ~müzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ ANTİ-A; ANTİ-B; ANTİ-AB; ANTİ- D SERUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ ANTİ-A; ANTİ-B; ANTİ-AB; ANTİ- D SERUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN MERKEZLERİ ANTİ-A; ANTİ-B; ANTİ-AB; ANTİ- D SERUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ Türk Kızılayı Kan Merkezleri Anti-A; Anti-B; Anti-AB; Anti-D Serumu Teknik Şartnamesi Sayfa 1/5 İÇİNDEKİLER MADDE

Detaylı

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli FAST-BRCA Sequencing Kit BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli Dizi Analizi Amaçlı Kullanım İçin KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ... 3 2 KİT İÇERİĞİ... 3 3 SAKLAMA... 3 4 GEREKLİ MATERYAL VE CİHAZLAR... 3 5

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112665 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/04/2011 TARİHİ,

Detaylı

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU

ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KULLANIM KILAVUZU 1.0 Ürün bilgileri 1.1 Ürün adı : Fite Aside Dirençliler Boyama Seti 1.2 Ürün Kodu : 5112-100 1.3 Ürün Marka adı : GBL 1.4 Ürün Tanımı: Histolojik kesitlerde, balgam ve kültür yaymalarında

Detaylı