19 Ağustos Eylül 2016

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "19 Ağustos Eylül 2016"

Transkript

1 EMİNE KONUKOĞLU ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı olarak belirlenecektir. Pansiyon kayıtları pansiyon kontenjanı, puan üstünlüğü ve Ek-1 beyannameleri esas alınarak yapılacaktır. 2016/2017 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimizin paralı/parasız pansiyon başvuru tarihi 19 Ağustos Eylül 2016 Tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. 4. Lütfen okulumuz web sitesinden yatılılık durumunuzu ve yapmanız gereken işlemleri takip ediniz. 5. Müracaatını ve kesin kaydını, zamanında yaptırmayanlar hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Pansiyona Yerleştirme Sonuçları: 08 Eylül 2016

2 Milli Eğitim Bakanlığı nın 29/07/2013 tarih ve 2013/20 sayılı genelgesi uyarınca; PANSİYON KONTENJANLARININ DAĞILIMI; Pansiyon kontenjanı MADDE 11 (1) Ortaöğretim kurumlarının pansiyonlarında kontenjanın yüzde 80'i parasız yatılı, yüzde 20'si paralı yatılı öğrencilere ayrılır. Ortaöğretim kurumları pansiyonlarının, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarında Parasız Yatılılık, Burs ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği ile Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliği nde belirtildiği üzere %80 i Parasız, %20 si paralı yatılı olmak üzere belirlenecek. Ayrıca kontenjanın üstünde yatılı öğrenci yerleştirilmeyecek denilmekte olup, Eğitim Öğretim yılında okul pansiyonumuza kayıt yaptıracak öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu koşulları dikkate almaları önemle rica olunur. Parasız Yatılılık şartlarını taşımaları kaydıyla TEOG a göre kayıt yaptırarak parasız yatılı olarak öğrenim görmek isteyenlerden PYBS sonuç belgesi istenmeyecektir. Bu öğrenciler hakkında, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarında Parasız Yatılılık, Burs ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği nin 18. Maddesine göre işlem yapılacaktır. MADDE 18 (1) Ortaöğretim yerleştirme puanı veya özel yetenek sınavı ile öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına kayıt yaptıran öğrenciler, istemeleri ve parasız yatılılık şartlarını taşımaları kaydıyla parasız yatılılık ve bursluluk sınavına girip girmediklerine bakılmaksızın kontenjan durumu ve okula giriş puanları esas alınarak okul müdürlüklerince yapılacak sıralamaya göre kayıtlı bulundukları okula ait pansiyonlara parasız yatılı olarak yerleştirilir. Boş kontenjan kalması hâlinde, ortaöğretim yerleştirme puanı veya özel yetenek sınavı ile öğrenci alan diğer okullarda öğrenim gören öğrenciler, aynı esaslar çerçevesinde il veya ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonunca parasız yatılı olarak yerleştirilir. (2) Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı sonucu veya sınavsız olarak parasız yatılılığa yerleştirilen öğrenci kayıtlarının bittiği tarihten sonra, açık kalan kontenjanlara mahalli sınav esaslarına göre il veya ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonunca parasız yatılı olarak öğrenci yerleştirilir. (3) Bünyesinde sınavsız ve ortaöğretim yerleştirme puanı veya özel yetenek sınavı ile öğrenci alan birden fazla okul türü bulunan okullarda; a) Ortaöğretim yerleştirme puanı veya özel yetenek sınavı ile öğrenci alan okullardaki öğrenciler, b) Parasız yatılılık ve bursluluk sınavına girmeyen veya girdiği hâlde bu sınavda başarı gösteremeyen öğrenciler, için, pansiyonlu okulların açık kalan kontenjanları içerisinde; (a) bendindeki öğrenciler birinci fıkrada belirtilen esaslara göre okul müdürlüklerince, (b) bendindeki öğrenciler ise mahalli sınav esaslarına göre il veya ilçe yatılılık ve bursluluk komisyonunca yerleştirilir.

3 ÖĞRETİM YILINDA ALINACAK ÖĞRENCİ KONTENJANI: 70 KIZ:35 ERKEK:35 Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler için Ayrılan Kontenjan %80 Ara Sınıf Öğrencileri için Ayrılan Kontenjan %20 Genel Toplam TEOG a Göre Yerleştirilecek Paralı Yatılı %20 Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı Yönetmeliğin 17. Maddesi kapsamına giren Öğrenci Kontenjanı %10 %70 KIZ ERKEK Not: Paralı ve parasız yatılı öğrenciler için tespit edilen kontenjanlardan herhangi birine yeteri kadar başvurunun olmaması durumunda, açık kalan kontenjanın, başvurunun fazla olduğu diğer kontenjanlara aktarılmasında okul müdürlüğü yetkilidir, ancak toplam yatılı öğrenci kontenjanı kesinlikle aşılmayacaktır. Not: Yatılılık belgelerini kayıt sırasında tam beyan (eksiksiz olarak beyan edenler) edemeyenlerin yatılılıktan yararlanmaları hiçbir durumda mümkün olmayacaktır. Bu nedenle Yatılılık evraklarının kayıt esnasında mutlaka eksiksiz teslim edilmesi gerekmektedir.

4 MADDE 17 (1) Aşağıdaki şartlardan birini taşıyanlardan; a) 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanununun 65 inci maddesinin (d) bendine tabi kişilerin çocukları, b) 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun hükümlerine tabi kişilerin çocukları, c) 2453 sayılı Yurtdışında Görevli Personele Nakti Tazminat Verilmesi ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun hükümlerine tabi kişilerin çocukları, ç) 2566 sayılı Bazı Kamu Görevlilerine Nakdi Tazminat Verilmesi ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun hükümlerine tabi kişilerin çocukları, d) 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun ek 1 inci maddesine tabi kişilerin çocukları, e) Doğal afet ve savaş gibi olağanüstü durumlar nedeniyle korunmaya muhtaç duruma düşen ailelerin çocukları, f) Kurumlarda öğretmen olup da görevli bulundukları yerde çocuklarının devam edeceği düzeyde okul bulunmayanların çocukları, g) Başbakanlığın izniyle ülkemizde okutulmak üzere getirilen yabancı uyruklu öğrenciler, Bakanlıkça belirlenecek kontenjan kadarı sınavsız olarak parasız yatılılığa yerleştirilir. (2) Öğretmen çocuklarının belirlenmesinde, öğretmenin görevli bulunduğu yerleşim birimi göz önünde bulundurulur. İllerin gelişmişlik düzeyi dikkate alınarak en küçük birimden başlamak üzere köy, kasaba, ilçe ve il merkezinde görev yapan öğretmen çocuklarına öncelik verilir. (3) Öğretim yılı içinde çocuğunu okutacak düzeyde okul bulunmayan yerleşim birimlerine nakilleri yapılan öğretmenlerin çocukları da kontenjan bulunması durumunda öğrenimlerine uygun okullara parasız yatılı olarak yerleştirilirler.

5 OKUL PANSİYONUNDA KALMAK İSTEYEN (YATILI) ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER Sıra İstenecek Belgeler Açıklamalar 1 Başvuru Dilekçesi Okuldan temin edilebilir veya buradan ulaşabilirsiniz 2 Nüfus Cüzdanı Muhtarlıktan veya aslı ile okul idaresine Fotokopisi başvurulduğunda okul idaresi tarafından onaylanır. 3 4 Adet Fotoğraf Öğrencinin (4,5 x 6) cm ölçüsünde önden çekilmiş 4(dört) adet fotoğraf.(fotokopi ile çoğaltma olmayacak) Disiplin Cezası Olmadığına Dair Belge EK-1 (Aile Maddi Durum Beyannamesi) Resmi Sağlık Kuruluşu Raporu Aile Nüfus kayıt örneği ve İkametgâh Sınava girdiği ders yılında ve daha önceki yıllarda okuldan tasdikname ile uzaklaştırma ve daha ağır bir ceza almamış olmak, 9. Sınıfa kayıt olan öğrenciler için sınıf tekrarı yapmadığı, disiplin cezası almadığını dair mezun olduğu okuldan alınacak belge EK-1 Belgesini çalışanlar kurumuna, çalışmayanlar muhtara imzalatacaktır. Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmamaktadır ibaresi yazan tek hekim tarafından düzenlenecek sağlık raporu. Nüfus müdürlüklerinden alınacaktır.

6 PARASIZ YATILILIK ŞARTLARI: Ailenin bir önceki mali yıla ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın içinde bulunulan mali yılın Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun ( M ) işaretli cetvelinde belirtilen MEB Okul Pansiyon ücretinin 3 katını geçmemesi gerekir. Yıllık gelir toplamının fert başına düşen sınır miktarı 2016 Malî Yılı için tespit edilen 7.529,40 TL (Yedibin beşyüz yirmi dokuz Lira kırk Kuruş) dur. Ailenin yıllık geliri ile aile fertlerine düşen yıllık tutar 7.529,40 TL nin altında ise öğrenci okulumuzda pansiyon kontenjanı ölçüsünde PARASIZ YATILI eğer ailenin yıllık geliri ile aile fertleri başına düşen yıllık tutar 7.529,40 TL nin üstünde ise öğrenci okulumuzda pansiyon kontenjanı ölçüsünde PARALI YATILI kalmaya hak kazanır. PARALI YATILILIK MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ Madde 6- Paralı yatılı okumak isteyen öğrencilerin sayısı pansiyona ait kontenjanı aştığı takdirde bu öğrencilerin kabullerinde aşağıdaki sıraya uyulur: a. Yurt dışındaki vatandaşlarımızın çocukları, b. Mahrumiyet bölgelerinde devam edeceği düzeyde ve türde okul bulunmayan yerlerden gelen öğrenciler, c. Mahrumiyet bölgesi dışında olup devam edeceği düzeyde ve türde okul bulunmayan yerlerden gelen öğrenciler, d. Devam edeceği düzeyde ve türde okul bulunduğu halde bakacak kimseleri bulunmayan öğrenciler. Madde 7- Okulların paralı yatılı öğrenci kontenjanı her öğretim yılından önce Millî Eğitim Bakanlığınca tespit olunur. Öğrencilerin pansiyona kabulleri ile ilgili kontenjan sıralaması ve kayıt kabulleri, her öğretim yılı okula kayıt-kabul süresi içinde yenilenir. Ancak, bir önceki yılda paralı yatılı okuyan öğrencinin, süresi içinde kaydını yenilediği takdirde, aynı okulda paralı yatılı okuma durumu devam eder. PARALI YATILILIK ŞARTLARI: Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin 21. Maddesi: Paralı yatılı öğrencilerden her yıl Bütçe kanunu ile tespit edilen ücret alınır. Aile gelirinin aile fertlerine düşen yıllık gelir miktarı 7.529,40 TL (yedibinbeşüzyirmidokuz Lira kırk Kuruş) fazla ise öğrencimiz paralı yatılı olarak öğrenimine devam edebilir. 2- Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin 22. Maddesi mali hükümlerine ilişkin 3.bölüm aynen şöyledir. Paralı yatılı öğrencilerden ücretler, ilk taksit öğrencinin pansiyona kayıt olduğu gün, taksitler ise KASIM - OCAK ve MART aylarının ilk on (10) günü içinde olmak üzere 4 taksitte alınır. Taksitini zamanında ödemeyen öğrencinin paralı yatılı öğrencilikle ilişiği kesilir öğretim yılının birinci ve ikinci taksit tutarı 627,45 TL dir. Son iki taksit 2017 mali yılı bütçe kanununa göre tespit edilecek miktar üzerinden alınacaktır. NOT: Taksitin ödenmesi gereken ayın ilk on (10) günü içinde taksiti ödemeyen öğrencinin pansiyonla ilişiği kesilir.

7 ÖĞRETMEN ÇOCUĞU KONTENJANI Öğretmen çocuğu kontenjanından faydalanmak isteyenler aşağıda belirtilen yönetmelik şartlarını taşımaları kaydıyla Ek-1 beyannamesi düzenlemeden pansiyonumuzda parasız yatılı olarak kalabilirler. Öğretmen çocukları için, anne veya babasının öğretmen olduğuna dair belge, istenir. MADDE 17 (1) Aşağıdaki şartlardan birini taşıyanlardan; f) Kurumlarda öğretmen olup da görevli bulundukları yerde çocuklarının devam edeceği düzeyde okul bulunmayanların çocukları, (2) Öğretmen çocuklarının belirlenmesinde, öğretmenin görevli bulunduğu yerleşim birimi göz önünde bulundurulur. İllerin gelişmişlik düzeyi dikkate alınarak en küçük birimden başlamak üzere köy, kasaba, ilçe ve il merkezinde görev yapan öğretmen çocuklarına öncelik verilir. (3) Öğretim yılı içinde çocuğunu okutacak düzeyde okul bulunmayan yerleşim birimlerine nakilleri yapılan öğretmenlerin çocukları da kontenjan bulunması durumunda öğrenimlerine uygun okullara parasız yatılı olarak yerleştirilirler.

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU AFYONKARAHİSAR TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz Kız Pansiyonlu olup 2017 2018 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu

Detaylı

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Isparta nın öncü eğitim kurumlarından birisi olan Gülkent Anadolu Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Isparta dan ve Isparta dışından

Detaylı

PANSĠYON KAYIT TAKVĠMĠ SÜREÇ TARĠH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması Eylül Eylül 2015 ten itibaren

PANSĠYON KAYIT TAKVĠMĠ SÜREÇ TARĠH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması Eylül Eylül 2015 ten itibaren PANSYON KAYIT TAKVM SÜREÇ TARH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması 01 Temmuz 2015 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanması 14 Ağustos 2015 Başvuruların Alınması 14 Ağustos 2015-7

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON YERLEŞTİRME KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ DİLEKÇE ve FORMLAR http://adanakizlisesi.meb.k12.tr Telefon: 0322.232

Detaylı

T.C. DÜZCE VALİLİĞİ. Merkez Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C. DÜZCE VALİLİĞİ. Merkez Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 ÖĞRETM YILINDA ALINACAK ÖĞRENC KONTENJANI KIZ ERKEK TOPLAM Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı Paralı Yatılı Öğrenci Kontenjanı 17 48

Detaylı

SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU NOT: OKULUMUZDA YATILI OLARAK KALACAK ÖĞRENCİLER YATILILIK İÇİN GEREKLİ BELGELERİ KAYIT SIRASINDA GETİRECEKLERDİR.

Detaylı

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU AÇIKLAMALAR Öğrenci Pansiyonuna 2017-2018 eğitim öğretim yılında Parasız Yatılı, Paralı Yatılı öğrencilere ilişkin

Detaylı

ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU

ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ TARİH İŞLEM 08 Haziran 2015 Ortak Sınav Puanlarının İlanı 24 Haziran 2015 Tercihlere

Detaylı

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU Okulumuz pansiyonunda kalacak kız öğrencilerimiz pansiyon kayıt evraklarını pansiyona yerleşmeden önce

Detaylı

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 9. SINIFA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN OYP'ye Göre Yerleştirilecek Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı %80 %20 %100 Yönetmeliğin

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

Bilgi için: Suzan BALCI Müdür Yardımcısı

Bilgi için: Suzan BALCI Müdür Yardımcısı T.C 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2016-2017 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı : 52 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara Sınıf Öğrencileri

Detaylı

Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için;

Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için; Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için; İlköğretim okullarının 5, 6 ve 7 nci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının 9 ve 10 uncu sınıfları,

Detaylı

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararı : 26/5/2008-2008/13763 Resmî Gazete : 10.7.2008/26932 Tebliğler Dergisi : AĞUSTOS.2008/2611

Detaylı

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON KAPASTES PANSYON KONTENJANI YATILILIK TÜRÜ KONTENJAN 9 10 11 12 TOPLAM 1 TOK KAZIMKARABEKR

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER *- KAYIT İŞLEMLERİ Kayıt işlemleri yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre e okul sistemi üzerinden otomatik

Detaylı

KASTAMONU VALĠLĠĞĠ ÇATALZEYTĠN ġehġt ENGĠN AÇIKGÖZ ÇOK PROGRAMLI LĠSESĠ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU

KASTAMONU VALĠLĠĞĠ ÇATALZEYTĠN ġehġt ENGĠN AÇIKGÖZ ÇOK PROGRAMLI LĠSESĠ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU KASTAMONU VALĠLĠĞĠ ÇATALZEYTĠN ġehġt ENGĠN AÇIKGÖZ ÇOK PROGRAMLI LĠSESĠ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAġA SUNULAN HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ

Detaylı

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ Ortaöğretim okul/kurumlarında parasız yatılı olarak okumaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; kazandıkları pansiyonlu okul müdürlükleri tarafından

Detaylı

YATILILIK ve BURSLULUK HİZMETLERİ

YATILILIK ve BURSLULUK HİZMETLERİ ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORULARLA İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YATILILIK ve BURSLULUK HİZMETLERİ MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YATILILIK VE BURSLULUK HİZMETLERİ

Detaylı

Bilgi için: Derya KAYA Müdür Yardımcısı 0362-4590088 104

Bilgi için: Derya KAYA Müdür Yardımcısı 0362-4590088 104 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 18 Kız + 32 Erkek: 50 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara

Detaylı

KAVAK KAYMAKAMLIĞI Rıdvan Çelikel Fen Lisesi Müdürlüğü (759939)

KAVAK KAYMAKAMLIĞI Rıdvan Çelikel Fen Lisesi Müdürlüğü (759939) 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2016-2017 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 25 Kız YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara Sınıf Öğrencileri

Detaylı

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 10 Temmuz 2008 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26932 YÖNETMELİK Karar Sayısı : 2008/13763 Ekli İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarında Parasız Yatılılık, Burs ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği nin yürürlüğe

Detaylı

T.C ATAKUM KAYMAKAMLIĞI Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürlüğü (971697) Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSĠYONU KONTENJAN DURUMU

T.C ATAKUM KAYMAKAMLIĞI Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürlüğü (971697) Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSĠYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 31 Kız + 43 Erkek: 74 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara

Detaylı

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte MACİDE RAMİZ TAŞKINLAR FEN LİSESİ PANSİYONU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. AMASYA VALİLİĞİ MACİT ZEREN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Belirtilen süreler arasında kaydını yaptırmayan öğrenciler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar 17 AĞUSTOS

Detaylı

KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Konya Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Konya dan veya Konya

Detaylı

ŞANLIURFA FEN LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU

ŞANLIURFA FEN LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. ŞALIURFA VALLĞ Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürlüğü ŞALIURFA FE LSES 2015-2016 EĞTM-ÖĞRETM YILI PASYO KAYIT KILAVUZU 2015-ŞFL Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürlüğü Atatürk Orman Yolu KARAKÖPRÜ/ŞALIURFA Okul Tel

Detaylı

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumlarında Burs, Parasız Yatılılık ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumlarında Burs, Parasız Yatılılık ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumlarında Burs, Parasız Yatılılık ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği Yayın : Resmî Gazete : Yayım Tarihi ve Sayısı : 8.12.1983, 18245 (22.4.2004

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR T.C. CZRE KAYMAKAMLIĞI Cizre Fen Lisesi Müdürlüğü 2015-2016 EĞTM-ÖĞRETM YILI PANSYON KAYIT ÇN GEREKL EVRAKLAR Okulumuz Kız-Erkek Pansiyonu olup 2015-2016 eğitim-öğretim yılında boş bulunan yatılılık kontenjanı

Detaylı

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Telefon: 0212 731 75 99 FAX: 0212 731 72 28 ADRES: Selimpaşa Merkez Mah. 2156. Sokak No

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü.... VALİLİĞİNE (Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü.... VALİLİĞİNE (Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Sayı : 98403766/200/ 8052854 13.08.2015 Konu: İmam Hatip Liselerine Kayıt kabul ve nakil İşlemleri... VALİLİĞİNE (Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi:

Detaylı

ĠLKÖĞRETĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELĠĞĠ (1)

ĠLKÖĞRETĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELĠĞĠ (1) 5443 ĠLKÖĞRETĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARINDA PARASIZ YATILILIK, BURS VE SOSYAL YARDIMLAR YÖNETMELĠĞĠ (1) Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 26/5/2008 No : 2008/13763 Dayandığı Kanunun Tarihi : 17/6/1982

Detaylı

ĠLKÖĞRETĠM VE ORTAÖĞRETĠMDE PARASIZ YATILI VEYA BURSLU ÖĞRENCĠ OKUTMA VE BUNLARA YAPILACAK SOSYAL YARDIMLARA ĠLĠġKĠN KANUN (1)

ĠLKÖĞRETĠM VE ORTAÖĞRETĠMDE PARASIZ YATILI VEYA BURSLU ÖĞRENCĠ OKUTMA VE BUNLARA YAPILACAK SOSYAL YARDIMLARA ĠLĠġKĠN KANUN (1) 5545 ĠLKÖĞRETĠM VE ORTAÖĞRETĠMDE PARASIZ YATILI VEYA BURSLU ÖĞRENCĠ OKUTMA VE BUNLARA YAPILACAK SOSYAL YARDIMLARA ĠLĠġKĠN KANUN (1) Kanun Numarası : 2684 Kabul Tarihi : 17/6/1982 Yayımlandığı R. Gazete

Detaylı

T.C. TERME KAYMAKAMLIĞI KOZLUK OMV FEN LĠSESĠ MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. TERME KAYMAKAMLIĞI KOZLUK OMV FEN LĠSESĠ MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. TERME KAYMAKAMLIĞI KOZLUK OMV FEN LĠSESĠ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI KAYIT KILAVUZU www.kozlukomvfenlisesi.k12.tr/ e-posta : 759879@meb.k12.tr Telefon: 0362 884 71 71 Faks: 0362 884 71

Detaylı

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL

Detaylı

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ 2017-2018 DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI PARASIZ YATILILIK HAKKI KAZANABİLMEK İÇİN; a) Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Ortaokullar,

Detaylı

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz Topel

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır.

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır. Yerleştirme takvimi nasıl işleyecek? YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ TAKVİMİ Tercihlere Esas Kontenjan Tablolarının İlanı 04 Temmuz 2014 8 inci Sınıf Yerleştirmeye Esas Puanların (YEP) İlanı 07 Temmuz 2014 Yerleştirme

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON YERLEŞTİRME KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ DİLEKÇE ve FORMLAR http://adanakizlisesi.meb.k12.tr Telefon: 0322.232

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI 2014 YILI PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVI (PYBS) TERCİH ve YERLEŞTİRME e- KILAVUZU http://www.meb.gov.tr 1 Telefon Faks İnt. Adr. E-Posta İLETİŞİM Tercih ve Yerleştirme

Detaylı

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU www.karamanfen.meb.k12.tr/ Telefon: 0338 2280236 Faks: 0338 2280238 Adres:

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

1-KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ

1-KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ YATAY GEÇİŞ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER Fakültemiz Bölümlerine yatay geçiş yolu ile gelmek isteyen öğrenciler için 3 tür geçiş yolu bulunmaktadır: 1- Kurumiçi Yatay Geçiş 2- Kurumlar arası Yatay Geçiş

Detaylı

1-KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ

1-KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ YATAY GEÇİŞ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER Fakültemiz Bölümlerine yatay geçiş yolu ile gelmek isteyen öğrenciler için 3 tür geçiş yolu bulunmaktadır: 1- Kurumiçi Yatay Geçiş 2- Kurumlar arası Yatay Geçiş

Detaylı

YÖNETMELİK MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 14 Şubat 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30332 Millî Eğitim Bakanlığından: YÖNETMELİK MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 7/9/2013

Detaylı

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 1. TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 8. sınıf öğrencilerinin ortaöğretime

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar Amerikan Lisesi Vakıf Sokak No:1 Üsküdar, İstanbul TELEFONLAR : 216 333 11 00 FAX : 216 553 18 18 http : www.uaa.k12.tr

Detaylı

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Türk-Alman Üniversitesi

Detaylı

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulunuz...sınıfı... nolu... nın aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2012/2013 öğretim yılında PARALI YATILI / PARASIZ YATILI öğrenci olarak

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

2015-2016. Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu

2015-2016. Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu 2015-2016 Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu 2015 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ KADIKÖY ANADOLU LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı) Kayıt işlemleri

Detaylı

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Türk-Alman Üniversitesi

Detaylı

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER 2018-2019 ÖĞRETİM YILINDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİNİN ÖNLİSANS/LİSANS PROGRAMLARINA YURT DIŞINDAN; YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ VE YERLEŞTİRME SINAVI (ANADOLUYÖS) SONUCUNA/ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞİ OLAN SINAV SONUÇLARINA/ULUSLARARASI

Detaylı

Özel Okullarda Öğrenim Görecek Öğrencilere Verilecek Eğitim Ve Öğretim Desteği ne İlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

Özel Okullarda Öğrenim Görecek Öğrencilere Verilecek Eğitim Ve Öğretim Desteği ne İlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Özel Okullarda Öğrenim Görecek Öğrencilere Verilecek Eğitim Ve Öğretim Desteği ne İlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları 1. Özel Okulların MEBBİS üzerinden başvuruları hangi tarihlerde yapılacaktır?

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESi EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, KOŞULLARI VE BAŞVURU KILAVUZU

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESi EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, KOŞULLARI VE BAŞVURU KILAVUZU KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESi 2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, KOŞULLARI VE BAŞVURU KILAVUZU 2018 2019 Eğitim öğretim yılında Üniversitemiz programlarına

Detaylı

Eğitim Ve Öğretim Desteği ne

Eğitim Ve Öğretim Desteği ne Özel Okullarda Öğrenim Görecek Öğrencilere Verilecek Eğitim Ve Öğretim Desteği ne İlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Özel Okullarda Öğrenim Görecek Öğrencilere Verilecek Eğitim Ve Öğretim Desteği

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

TEOG tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

TEOG tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı On5yirmi5.com TEOG tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi doğrultusunda lise tercih ve yerleştirme işlemleri

Detaylı

2014 YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE DAİR SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR. 1. Yerleştirme işlemlerindeki güncellemeye neden ihtiyaç duyulmuştur?

2014 YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE DAİR SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR. 1. Yerleştirme işlemlerindeki güncellemeye neden ihtiyaç duyulmuştur? 2014 YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE DAİR SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR 1. Yerleştirme işlemlerindeki güncellemeye neden ihtiyaç duyulmuştur? Yerleştirme işlemleri Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulamasında

Detaylı

2.1.2 SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN ORTAÖĞRETİM OKULLARI

2.1.2 SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN ORTAÖĞRETİM OKULLARI 2.1.2 SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN ORTAÖĞRETİM OKULLARI 2.1.2.a. SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ GENEL BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR? Sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarının genel başvuru koşulları

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ (TABLO 1) TABAN PUAN İLANI 17 HAZİRAN 2016 CUMA 25 HAZİRAN CUMARTESİ Toplantıya katılım için online başvuru;

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ TABAN PUAN İLANI 16 HAZİRAN 2015 SALI 1. ÖN KAYIT DÖNEMİ 24 HAZİRAN 2015 ÇARŞAMBA 30 HAZİRAN

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Parasız / Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini

Detaylı

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN LÜTFİ ELVAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN LÜTFİ ELVAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN LÜTFİ ELVAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU www.karamanfen.meb.k12.tr/ Telefon: 0338 2280236 Faks: 0338

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU

SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PENDİK SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ SERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU Müracaat Tarihi : 03.07.2017 13.07.2017

Detaylı

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR 2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http e-mail : www.aci.k12.tr

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü GÜNDÜZLÜ SAĞLIK MESLEK LİSELERİ BAŞVURU VE KAYIT- KABUL ŞARTLARI İLE İLGİLİ YÖNERGE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü GÜNDÜZLÜ SAĞLIK MESLEK LİSELERİ BAŞVURU VE KAYIT- KABUL ŞARTLARI İLE İLGİLİ YÖNERGE T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü GÜNDÜZLÜ SAĞLIK MESLEK LİSELERİ BAŞVURU VE KAYIT- KABUL ŞARTLARI İLE İLGİLİ YÖNERGE NİSAN 2001 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç : Madde 1- Bu

Detaylı

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz.

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz. 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ KAYIT GÜNLERİNDE EMİNÖNÜ YERLEŞKEMİZE BEKLİYORUZ... İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ CUMHURİYET İLKOKULU HİZMET STANDARTLARI

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ CUMHURİYET İLKOKULU HİZMET STANDARTLARI TAMAMLANMA SÜRESİ 1- Velinin T.C kimlik numarası ile başvurması yeterlidir. 1 2 1. Sınıfa Yeni Kayıt Anasınıfına Kayıt Anasınıfına ücretsiz kayıt 3 Öğrenci Nakli 4 Denklik ile kayıt AÇIKLAMA: * Kayıtlar,

Detaylı

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na)

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na) ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na).. Yılında yapılan Merkezi Sistem sınavını kazanarak ilçenizdeki..okulunu kazandım. Boş kontenjan kalması durumunda Çaycuma

Detaylı

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :..

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. 1 IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. ÖĞRENCİNİN NÜFUS CÜZDANI BİLGİLERİ Bilgiler tarafımdan kontrol edilmiştir. VELİ BİLGİLERİ

Detaylı

PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ

PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ Form: 1- Pansiyon BaĢvuru Dilekçesi PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE 2017 TEOG yerleştirmeleri sonucunda okulunuzu kazanan ve kesin kaydı yapılan okulunuz...

Detaylı

YETENEK SINAVI TAKVİMİ

YETENEK SINAVI TAKVİMİ BAŞAKŞEHİR GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2016-2017 RESIM YETENEK SINAVI KILAVUZU Sınav TAKVİMİ YETENEK SINAVI TAKVİMİ YETENEK SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTELERİNİN DUYURULMA TARİHİ

Detaylı

ADANA SARIÇAM CEMİL MERİÇ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARDI

ADANA SARIÇAM CEMİL MERİÇ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARDI ADANA SARIÇAM CEMİL MERİÇ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARDI SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA

Detaylı

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel SEV Lisesi Nişantepe Mh. Kerem Sk. 76 Cd. No. 5-9 Çekmeköy /İstanbul TELEFONLAR : 216 625-2700 FAX : 216 625-2749

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen Bilim/Sanat Dallarına Tezli Yüksek Lisans ile Doktora öğrencisi alınacaktır. LİSANSÜSTÜ

Detaylı

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir 2017-2018 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel İzmir Amerikan Koleji İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http: www.aci.k12.tr

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR.

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR. mardin ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN mardin Artuklu Üniversitesi Yaşayan Dil Enstitüsü başvuru şartları ve kontenjanlar için

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

Sayfa 1 / Tarsus Üniversitesi Senatosu nun 12/02/2019 Tarih /10 Sayılı Kararı

Sayfa 1 / Tarsus Üniversitesi Senatosu nun 12/02/2019 Tarih /10 Sayılı Kararı TARSUS ÜNİVERSİTESİ Ön Lisans ve Lisans Programlarına Yurt Dışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Esaslar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Esasların amacı Tarsus Üniversitesine

Detaylı

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018 ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Başlama Bitiş Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Mülakat a Çağrılacak Adayların İlanı (İnşaat Mühendisliği)

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ADAPAZARI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ADAPAZARI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. SAKARYA VALİLİĞİ ADAPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ADAPAZARI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA ADI ÖĞRENİM DURUM BELGESİ 1 40 DAKİKA ( Ayrılma belgesi, tasdikname

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Yönetmeliği Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Duyurusu

Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Yönetmeliği Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Duyurusu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Yönetmeliği Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Duyurusu Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

YENİ KAYIT İŞLEMLERİ. Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt Nasıl Yapılır?

YENİ KAYIT İŞLEMLERİ. Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt Nasıl Yapılır? YENİ KAYIT İŞLEMLERİ Yeni Kayıt nedir? Açık Öğretim Lisesine ilk defa kayıt yaptırma işlemine YENİ KAYIT denir. 2015-2016 I. Dönem Yeni Kayıt Kılavuzu 2015-2016 I. Dönem Yeni Kayıt Kılavuzu için buraya

Detaylı

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ BAŞVURULARI 2016-2017 I. Ön Kayıt Dönemi Taban Puanları

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ A) PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Öğrencinin burslu olmadığını ifade eden pansiyonda kalma dilekçesi (Okul tarafından

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME KILAVUZU

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME KILAVUZU ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME KILAVUZU 1. GENEL ŞARTLAR Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında Alınan Karar Uyarınca; Bu kontenjanlara

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı