Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü"

Transkript

1 Getinge HS66 Turbo Combi normal ve ısıya duyarlı ürünler için buhar sterilizatörü

2 2 Getinge HS66 Turbo Combi yeni nesil Sterilizatörlerle ilgili Genel bilgi Getinge HS66 Turbo Combi, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği, yeni nesil, son teknoloji ürünü sterilizatörlerden biridir. Getinge den her zaman kusursuz, etkin performans ve üstün verimliliğe sahip sterilizatörler bekleyebilirsiniz. Getinge sterilizatörlerini uzaktan kolayca okunabilen parlak, aydınlık ve özgün dokunmatik ekran panellerinden tanıyabilirsiniz. Ayrıca detaylı düşünce ürünü ve son derece kolay kullanımlı tasarımı, işletimini her zamankinden daha kolay hale getirmektedir. ergonomik ve kullanıcı dostu Yeni dokunmatik ekran panellerinin parlak ve sezgisel arayüzü, Getinge sterilizatörlerinin işletiminin daha kolay ve daha ergonomik olmasını sağladığımızı gösteren birçok örnekten yalnızca biridir. Sayfa 6 da yeni dokunmatik ekranlarla ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Getinge nin turbo konsepti verimlilikte bir devrim Yenilikçi Turbo konseptimiz sayesinde, proses sürelerini dramatik ölçüde kısaltmayı başardık. Çoklu göreve dayalı bir sistem kullanan Getinge HS66 Turbo Combi prosesi hızlandırarak verimi arttırırken, öte yandan enerjiden de tasarruf sağlar.

3 Getinge HS66 Turbo Combi 3

4

5 Getinge HS66 Turbo Combi 5 artan talepleri karşilamaniza yardimci olur Maliyetlerinizi düşürürken kalite gözetimini sağlamaya yönelik artan taleplerle karşılaştığınızda, size yardımcı olacak eksiksiz çözümler sunuyoruz. Daha kısa sürede daha fazla sayıda cihazı işletme ihtiyacı duyduğunuzda, bunu mümkün kılabilmek için yeni ve yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Bir başka ifadeyle, sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. yeni fırsatlar sunmak için kanıtlanmış ve yeni teknolojiyi bir araya getiriyoruz Getinge HS66 Turbo Combi günlük gereksinimlerinize nasıl yaklaştığımızı ve daha az imkanla daha fazla iş yapmanıza yardımcı olacak benzersiz bir konsept geliştirdiğimize bir örnektir. Öncelikle, ısıya duyarlı ürünlere ait kanıtlanmış bir sterilizasyon prosesini yüksek kapasiteli buhar sterilizatörü içine entegre ettik. Bu esneklik sunar ve elinizdeki ekipmanlardan azami ölçüde faydalanmanızı sağlar. İkinci olarak, proses zamanlarını yaklaşık %50 oranında düşürmek için yeni ve yenilikçi Turbo teknolojimizi kullandık. Teslim süreleri kısalır ve verim arttırılabilir. Getinge HS66 turbo Combi şunları sunmaktadır: Tek bir üründe iki görevin kombinasyonu Test edilmiş, düşük sıcaklıkta sterilizasyon prosesi En zorlu düzenleyici standartlara uygunluk sağlama Olağanüstü esneklik ve işletim kolaylığı Üstün kapasite ve verimlilik

6 6 Getinge HS66 Turbo Combi endoskoplari ve tüm CerraHi aletleri ayni makinenin içinde işleyin kazana sığan yük örnekleri: 15 e kadar endoskop, örnek: Koledokoskoplar Üreteroskoplar Bronkoskoplar veya: 8 STU ya kadar normal, ısıya duyarlı olmayan ürün

7 Getinge HS66 Turbo Combi 7 Hem yüksek hem düşük sıcaklıkta sterilizasyonun tek bir makine içinde yapılabilmesi, yer ve paradan tasarruf sağlamak için büyük olanaklar sunar. Getinge HS66 Turbo Combi buhar ve formalin (suda çözündürülmüş formaldehid) kullanarak kimyasal sterilizasyon gerçekleştirir çok güvenli ve kesin olarak kanıtlanmış bir yöntemdir. Getinge HS66 Turbo Combi nin mükemmel olarak kullanıldığı aletlere bir örnek de esnek endoskoplardır. Esnek endoskoplar 55 üzerindeki sıcaklıklarda zarar görebildiğinden, yalnızca düşük sıcaklıkta sterilizasyon için güvenilir ve onaylanmış bir tekniğe sahip sterilizatörler kullanılabilmektedir. Yüksek kapasite tüm ürün tipleri için kullanılabilir Yüksek ve düşük sıcaklıkta sterilizasyonun kombine edilmesinin en büyük avantajlarından biri sağladığı büyük esnekliktir. Yüksek kazan hacimleri ( litre arasında değişir) sayesinde, aletlerinizin sterilizasyonu için daima yüksek bir kapasiteniz olacaktır. Ancak her zaman makineyi dolduracak kadar çok kirlenmiş ısıya duyarlı aletiniz olmasa da, rutin sterilizasyon için her türlü ürün işlenebildiğinden, yine de azami ölçüde kullanabilirsiniz. En steril bölümler için, yüksek ve düşük sıcaklıkta sterilizasyondan oluşan bu kombinasyon, herhangi bir solo düşük sıcaklık çözümünden çok daha yüksek bir genel verim için olanaklar sağlayacaktır.

8 8 Getinge HS66 Turbo Combi dünyanin en zorlu Standartlarini karşilar Getinge HS66 Turbo Combi etkinlik, verimlilik ve kullanıcı kolaylığı açısından en zorlu talepleri karşılayan hızlı, kompakt ve çok amaçlı bir sterilizatördür. Yüksek işletim güvenilirliği ve kolay bakım sunarken, maliyet etkinliği ile yüksek kapasiteyi bir araya getirir. yeni nesil dokunmatik ekranlar Getinge HS66 Turbo Combi, yüksek çözünürlüklü yeni nesil kullanıcı dostu dokunmatik ekranlarımızı bulundurmaktadır. Ekranlar, kontrol bölgesinde tüm açılardan açık bir şekilde görülebilen en ideal ergonomiyi sunmaktadır. Kullanıcı arayüzü ve menü sezgiseldir, metin dikkati çekecek ölçüde nettir ve grafikler canlıdır. en yüksek kalite Aside dayanıklı paslanmaz çelik kazanlar ve buhar ceketleri, robot vasıtasıyla kaynak ile birleştirilmiştir ve uzun ve sorunsuz işletimi sağlamaya yardımcı olmak için aşınmaya dayanıklı alüminyum ile kaplanmıştır. alandan tasarruf eden yapı Dikey olarak aşağıya doğru açılan kapı daha hızlıdır ve ellerin kullanılmasına gerek bırakmayan kanıtlanmış rahatlık sunarken yerden tasarruf edilmesini sağlar.

9 Getinge HS66 Turbo Combi 9 Su tüketiminde %80 e varan düşüş Standart ECO-sistemimiz bir adım ileriye giderek, vakum pompasının su gereksinimlerini azaltır ve atık suyu geri dönüştürülebilen soğutma suyundan ayırır. Toplam su tüketimi piyasadaki diğer standart sterilizatörlerden %90 a varan oranlarda daha düşük olabilmektedir ki bu ekonomiyi ekoloji ile birleştiren çok önemli bir husustur. kolay kurulum Kapasitesi büyük olmasına rağmen, sterilizatör 900 mm genişlikteki kapıdan geçecek kadar kompakttır. Bu, kurulum sırasında zaman ve para kazandırır. Servis için kolay erişim Son derece kompakt modüler tasarımına rağmen, bakım yapılabilmesi için tüm bileşenlere tek taraftan ve tamamen açılan menteşeli ön taraftan kolaylıkla ulaşılabilmektedir. olağanüstü esneklik ve işletim kolaylığı Sterilizatör, FDA gerekliliklerine uygun olan ve özel olarak Getinge sterilizatörleri ve yıkayıcı dezenfektörleri için geliştirilen PACS 3500 PLC ile donatılmıştır. Bu alanda gerçekleştirmeyi hayal edebileceğiniz tüm prosesleri tutarlı ve üstün sonuçlar elde ederek yapmanız için tasarlanmıştır. Hatanın otomatik olarak tanımlanması daha hızlı servis yapılmasını ve maliyetlerin düşmesini sağlamaktadır. üstün kapasite ve verimlilik Kazan boyutları modüler standartlaştırılmış sterilizasyon tel sepetlerin, ISO veya SPRi (şartname ) ve STU normundaki kapların DIN Teil 1 e uygun olarak, optimum şekilde kullanılması için tasarlanmıştır. kısa proses süresi Yeni Getinge HS66 Turbo daki sterilizasyon döngüsü optimize edilmiştir, ancak EN285: A2:2009 un gerekliliklerine uygundur.

10 10 Getinge HS66 Turbo Combi

11 Getinge HS66 Turbo Combi 11 çevresel konular göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır Getinge olarak, toplum sürekliliğine katkıda bulunmaya gönülden bağlıyız. Enerji ve doğal kaynaklarımızın kullanımını en uygun hale getirmek, emisyonlarımızın havaya karışmasını en aza indirmek ve atık yönetimimizin çevresel etkisini azaltmak amacıyla çalışıyoruz. Getinge nin çevresel sorumluluğu ürünün teslimatı ile sona ermez, ürünün kullanım süresi tamamlanana kadar devam eder. En yüksek çevresel etkinliği elde etmek için ürün geliştirme, operasyonel fabrika yönetimi, üretim süreçleri, dağıtım, planlanmış ürün kullanımı ve son olarak ürünün atılması gibi aşamaları içeren tüm ürün yaşam döngüsünün çevresel yönlerini göz önünde bulundurmaktayız. Temel odak noktası: enerji etkinliği Her şeyden önemli olan çevresel hedefimiz, enerji tüketimini optimize etmek ve dolayısıyla iklim üzerindeki etkiyi azaltmaktır. Getinge HS66 Turbo Combi, enerji tüketimini düşük tutmaya yönelik yenilikçi teknolojik çözümleri kullanım şeklimizin bir örneğidir. Getinge nin Turbo konsepti sayesinde, proses süreleri yaklaşık %50 oranında kısaltılmıştır. Bu, malzemelerin sterilizasyonunun daha az enerji tüketimi gerektirmesi anlamına gelmektedir. Azalmış su tüketimi Aşırı su kullanımının önlenmesi, çevresel bakış açısı yönünden de önemlidir. Bir önceki bölümde açıklandığı gibi, Getinge HS66 Turbo Combi su tüketimini önemli ölçüde düşürebilmektedir. Çevresel açıdan zararsız sterilizasyon maddesi Formaldehid doğal olarak ve hızlı biyobozunur bir kimyasal maddedir ve böylelikle sterilizatörle ile ilişkili atılım düzeylerinde çevresel olarak tehlike yaratmaz.

12 12 Getinge HS66 Turbo Combi Her ihtiyaca yönelik bir yükleme SiStemi Getinge SMART, kullanıcı için günlük çalışmayı daha etkin ve daha kolay hale getirmek için en ufak detaylar düşünülerek tasarlanmış ergonomik bir yükleme ekipmanı serisidir. Getinge SMART yükleme ekipmanı serisi, daha kolay taşımaya yönelik Semi-Automatic Loading (Yarı Otomatik Yükleme) ve/veya PowerDrive ile donatılabilen sabit veya ayarlanabilir yüksekliğe sahip yükleme arabalarını içermektedir. Tüm parçalar, standart sepet ve konteyner sistemleriyle mükemmel uyumludur. Eksiksiz bir çözüm tedarikçisi olarak Getinge, konteynerlerin yanı sıra sepetler için eksiksiz, etkili, ekonomik ve ergonomik taşıma sistemleri sunmaktadır. Sistemler ayrı ayrı veya kombinasyon şeklinde kullanılabilir. Ayrıca, bütün sistemler manuel veya otomatik yükleme ve boşaltma seçenekleri ile mevcuttur. Bunun anlamı sisteminizi ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabileceğidir. Ürün seçim aralığımız şu şekildedir: Tel sepetleri manuel yükleme/ boşaltma. Ayrıca, konteynerleri işlemek için opsiyonel yükleme modülünü/modüllerini kullanma. 2. Raf askılarını manuel yükleme/ boşaltma. Raf askı ayrıca tel sepetler veya diğer maddeler ile de yüklenebilir Yükleme arabası üzerinde yükleme modülü ve yükleme platformu kullanarak kapıları ve çeşitli paketleri manuel olarak yükleme. 4. Tel sepetleri otomatik yükleme/ boşaltma. Bu üniteler, konteynerleri işlemek için yükleme modülünü/ modüllerini de taşıyabilir. Maddeleri üniteye götüren veya üniteden getiren yükleme arabaları ile kombinasyon halinde kullanılır.

13 Getinge HS66 Turbo Combi 13 otomatik yükleme & boşaltma Otomatizasyon hem ergonomik, hem de ekonomik açıdan bir sorundur. Ergonomik açıdan konuşulduğunda, otomatik olarak gerçekleştirilen her kaldırma işlemi, personelde kas kasılması ve eklem burkulmasında azalma anlamına gelmektedir. Ekonomik açıdan bakıldığında, otomasyon, daha az sayıda çalışanın yaralanma nedeniyle işe ara vereceği anlamına gelmektedir. Ancak, steril malzemelerin ve sterilizatörlerin kendisinin kullanılabilirliğini de arttırabilir. Otomatize bir sistemde ekstra yatırım, sıklıkla şu önemli yararları sunar: artmış kullanılabilirlik, bu şekilde ekstra cihaz setleri ve diğer malzemelere yatırım yapmaya gerek duymazsınız zaman ve emekten tasarruf optimize edilmiş sterilizatör kapasitesi kullanımı kolay dokümantasyon ve izlenebilirlik fırsatları insan hatasının eliminasyonu. Otomasyon ve ergonomide Getinge nin tecrübesi büyük ve benzersizdir. Ayrıca, müşteriye özel çözümler geliştirmek için çok önemli kaynakları tahsis etmekteyiz. Getinge air Glide System (ags) Sterilizatörler için Getinge AGS, büyük steril işlem biriminiz veya CSSD niz için eksiksiz otomatik bir yükleme ve boşaltma sistemidir. Basit bir şekilde malzemeleri bir yükleme noktasında temiz bir bölümde bırakırsınız ve bir boşaltma noktasında steril bölümde malzemeleri alırsınız. Sistem tüm yükleme, program seçimi ve boşaltma işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirir. otomatik yükleme/boşaltma Alan ve emek tasarrufu sağlayan, özel bir yükleme için ön ayarlı bir sterilizasyon programını başlatan sıralı otomatik yükleme birimleri. Bu birim ayrıca tam yükleri toplamak için sterilizatörün önünde geçici bir depolama alanı olarak kullanılır. Sterilizatör yeni bir işlem için hazır olduğunda, toplanan tam yük otomatik olarak sterilizasyon kazanına aktarılır, sterilizatör kapısı kapatılır ve ön ayarlı sterilizasyon işlemi başlar.

14 14 Getinge HS66 Turbo Combi İHTİYACINIZ OLAN TÜM EKİPMAN VE DİĞER HER ŞEY Mimari planlama: Getinge enfeksiyon kontrolündeki uzmanlığı ile optimal iş akışı için tesisinizin planlanmasını ve tasarımını sağlar. Ekipman: Yıkayıcı dezenfektörler, sterilizatörler, yükleme ekipmanı ve sistem aksesuarlarından oluşan eksiksiz ürün grubu, farklı tipte uygulamalar için tam bir çözüm sağlar. Servis ve destek: Getinge nin kendi servis ekibi, maksimum hizmet süresi için, eksiksiz bir kurulum servisi, teknik destek ve önleyici bakım hizmeti tesis eder. Teknisyenler ile uluslararası ağ. Sarf Malzemeleri: Etkin ve ekonomik verim sağlayan uygulama uzmanlarımız ile birlikte, eksiksiz ve kapsamlı sarf malzemeleri sunmaktayız. Eğitim: Getinge Academy müşteri talebi doğrultusunda, Getinge Academy tesislerinde veya müşteri kurumlarında servis eğitimi, uygulama eğitimi ve teknisyen eğitimi vermektedir. İzlenebilirlik: Getinge nin T-DOC yazılımı, sağlık hizmetleri sektörü için tam cihaz izlenebilirliği ve aktif yönetim sunan, ileri teknolojiye dayalı ve kullanımı kolay bir dokümantasyon sistemidir.

15 Getinge HS66 Turbo Combi 15 teknik özellikler Combi STERİLİZATÖR MODELİ STERİLİZATÖR MODELİ Birimler Getinge HS6610 Turbo Combi Getinge HS6613 Turbo Kapasite sepetler* adet 6 9 Kapasite STU** adet 6 8 Kapasite endoskoplar Kazan hacmi 1 L/cu.ft. 461/ /21 Kazan hacmi 2 449/ /20.6 Kazan derinliği mm/in. 1000/ /51.1 Kazan genişliği 672/ /26.5 Kazan yüksekliği 672/ /26.5 Kazan materyali AISI 316L AISI 316L Cihaz boyutları 1430x1980x x1980x1650 (GxYxD), mm Kazan hacmi 1: Tek kapılı versiyonlar. Kazan hacmi 2: Çift kapılı versiyonlar. * Sepet boyutu (SPRi/ISO): 585x395x195/600x400x200 mm (UxGxY) ** STU boyutu: 600x300x300 mm (UxGxY) Getinge HS66 turbo Combi sterilizatör, aşağıdaki gerekliliklere ve standartlara uygun olarak tasarlanmıştır: 2007/47/EC direktifi ile Makina Direktifi Alçak Gerilim Direktifi EMC Direktifi Basınç Ekipmanı Direktifi tadil edilmiş Tıbbi Cihaz Direktifi 93/42/EEC 2006/42/EC 2006/95/EC 2004/108/EC 97/23/EC Güvenlik: Tıbbi malzemeleri işleyen veya laboratuvarda kullanılan buhar sterilizatörleri için özel yönergeler. IEC :2005 Sterilizasyon Buhar sterilizatörleri Büyük sterilizatörler EN285: A2:2009 Sterilizasyon LTSF sterilizatörleri EN 14180:2003+A2:2009 Kalite Yönetimi Sistem Yönergeleri EN - ISO 9001:2008 Tıbbi Cihazlar Kalite yönetimi sistemleri Düzenleyici amaçlara yönelik gereklilikler ISO 13485:2003 Çevresel Yönetim Sistemleri Kullanım kılavuzu ile ilgili gereklilikler ISO 14001:2004

16 2268 TR Göteborgstryckeriet Teknik ve yapısal değişiklikler yapma hakkını saklı tutarız. ENFEKSİYON KONTROLÜ İÇİN EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER Getinge, sağlık bakımı ve yaşam bilimi sektörlerinde etkili temizleme, dezenfeksiyon ve sterilizasyon için çözümler üreten, alanında dünya lideri bir sağlayıcıdır. Müşterilerimizin daha düşük maliyetle daha iyi bakım hizmeti sunmalarına yardımcı olmak için çaba gösteriyoruz. Bunu, baştan sona düşünülmüş ve özelleştirilmiş çözümler sunarak yapıyoruz. Bu, mimari planlamadan ve eğitimden izlenebilirlik ve desteğe kadar uzanan yolda eksiksiz çözümlerimiz, uzun süreli bağlılığımız ve global varlığımızla müşterilerimizin yanında olduğumuz anlamına gelmektedir. Getinge Her zaman yanınızda. Getinge Sağlık Ürünleriİth İhr. Tic. Ve San. Ltd. Şti. Sahrayıcedid Mah. Halk sok. No:27 Golden Plaza A Blk Kat:6 D: Kozyatağı İstanbul Tel: Fax: GETINGE GROUP sağlık ve yaşam bilimlerinde kalitenin geliştirilmesine ve maliyet tasarrufuna katkıda bulunan ürün ve sistemlerin lider global sağlayıcısıdır. ArjoHuntleigh, GETINGE ve MAQUET adında üç marka altında çalışmaktayız. ArjoHuntleigh hasta hareketliliği ve yara tedavisi çözümlerine odaklanmaktadır. GETINGE, sağlık alanında enfeksiyon kontrolü için ve yaşam bilimlerinde ise kontaminasyonun önlenmesi için çözümler sağlamaktadır. MAQUET cerrahi müdahaleler ve yoğun bakım için çözümler, terapiler ve ürünler üzerinde uzmanlaşmıştır.

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ Always with you 2 Getinge HS66 yeni nesil sterilizatörlerle ilgili genel bilgi Getinge HS66, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE 2 Getinge HS44 YENİ NESİL STERİLİZATÖRLERLE İLGİLİ GENEL bilgi Yeni Getinge HS44, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON

GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON 2 Getinge HS66 Turbo yeni nesil sterilizatörlerle ilgili genel bilgi Getinge HS66 Turbo, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği, yeni nesil, son

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON STERİLİZE AJANI OLARAK FORMALDEHİD Tüm sterilizasyon prosesleri tehlikeli seviyede

Detaylı

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you*

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you* GetInge 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER *Her zaman yanınızda Always with you* Kaç tane yeniden kullanılabilir parçayı işlemeniz gerekiyor? Bu parçaların türü nedir? Getinge 46 serisi ihtiyaçlarınıza

Detaylı

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ 2 Getinge Smart Araba Konsepti YENİ EKSİKSİZ BİR UYGUNLUK SEVİYESİ GETINGE SMART KONSEPTİ Yükleme ve dağıtım sistemleri, ameliyathaneler ve merkezi

Detaylı

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER İÇİN SINIRSIZ ESNEKLİKLE YÜKLEME EKİPMANI Her zaman yanınızda 2 Yükleme Ekipmanı istediğiniz GiBi BirLEŞTiriN GErEKTiĞiNDE DEĞiŞTiriN Alet setleri ve tepsiler

Detaylı

GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON

GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON 2 Getinge 88 Turbo KISA HAZIRLIK SÜRELERİ DAHA YÜKSEK İŞ HACMİ Getinge nin sterilizasyon ve dezenfeksiyon alanında dünya lideri

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 HASTANE ENFEKSİYONUNA KARŞI MÜCADELESİ KANITLANMIŞTIR Getinge FD1800 modelinin inanılmaz temizlik ve dezenfeksiyon performansı,

Detaylı

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör Kullanıcı odaklı yelpazemizin bir parçası Akıllı kontrol parmağınızın ucunda Yeni Getinge 86-serisi daha akıllı bir yıkayıcı-dezenfektördür özellikle

Detaylı

T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN

T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN 2 T-DOC Cycle DIJITAL DOKÜMANTASYON DÖNGÜ PARAMETRELERINIZI GERÇEK ZAMANLI OLARAK TAKIP EDIN Steril üretim prosesini belgelemek

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik.

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. 55 C, 60 C ve 75 C de LTSF sterilizasyon. Isıya duyarlı aletlerin, uzun lümenlerde dahil mükemmel sterilizasyonu. Avrupa Standardı EN 14180'e uygun, güven veren, ekonomik

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Yüksek toplama performansı

Yüksek toplama performansı Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Kolay entegrasyon Enerji verimliliği Yüksek toplama performansı Geleceğin iç lojistik trendleri Fabrika ve iş süreçlerinizi değişim ve gelişime hazırlamanız

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Dental enstrümanların hazırlanmasında karşılanması gereken ihtiyaçlar giderek artmaktadır. Sterilizasyon

Detaylı

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ Çevre dostu, düşük maliyetli ve güvenli! Bugün, denizcilik endüstrisinin pil için gereksinimleri bunlar. Sıkı düzenlemeler ve artan performans beklentileri, üreticileri

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING PVD SPUTTERING NEW ERA OF CHROME COATING GREEN TECHNOLOGY Cr 3+ Cr 6+ KOLZER PVD İŞLEMİ FİZİKSEL BUHAR BİRİKTİRME PVD Prosesi ile Krom Kaplama, uygulama yapılacak yüzeye istenen mekanik özellikleri kazandırırken,

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Hastanelerde Steril Malzeme Transferi İçin MultiCar MultiCar çok yönlüdür Steril malzeme konteynlarını taşır Steril malzeme sepetlerini

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Soleoline, yüksek performans

Soleoline, yüksek performans TR Soleoline Soleo Sono Soleoline, yüksek performans Yüksek teknoloji ve 40 yıllık deneyimin usta bir birleşimi olan Soleoline, modern fizyoterapinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Sade Ergonomik Yüksek performanslı

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri.

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Liko Viking Mobil Liftleri Enhancing Outcomes for Patients and Their Caregivers. Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Taşıma ve Kaldırmada Çözüm Ortağınız. Benzersiz

Detaylı

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları Spectro-Data Vision Spectro-Data modüler sistemleri: Kontrol ve monitörle izleme, planlama ve iletişim, idari bölüm, organizasyon ve arşivleme, yeni teknikler öğrenme olanağı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin

Detaylı

Stericool H 2 O 2. plazma sterilizatörler Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü

Stericool H 2 O 2. plazma sterilizatörler Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü Stericool H 2 plazma sterilizatörler Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü Stericool H 2 plazma sterilizatörler Sterilizasyon ünitesinin günlük ihtiyaçlarını karşılar Uygun fiyatlı düşük sıcaklık çözümü

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı AWD 655 AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı ISO standardı EN-ISO 15883-12,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir.

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir. EOS, dünyaca ünlü İtalyan hijyen ve sağlık şirketi Servizi OSPEDALIERI (SO) ve üretim, ihracat, ithalat gibi konularda Türkiye nin öncü medikal firması Ertunç Özcan ın ortak girişimidir. EOS hastanelere

Detaylı

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri Fikirler daha ağır yükleri kaldırır Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri CargoMaster A142 Profesyoneller için merdiven tırmanabilen akülü el arabası CargoMaster A350 Ağır yükler için özel çözüm BRP Makine

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D YATIK TİP BUHARLI STERİLİZATÖRLER NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-E, dahili örnek alma pompasına sahip bir elektronik çoklu gaz algılama cihazıdır. Dizel motorların seyreltilmemiş egzoz gazlarındaki CO ve NOx içeriğini hassas

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları HVAC Deneyiminizi Benzersiz Performans, Konfor ve Tasarruf Seviyesine Ulaştırır Yüksek

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062 Buderus Logamax plus GB062 Yoğuşmalı Kombi 24kW Isıtma, 30kW Sıcak Su Kapasitesi Logamax plus GB062 Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062 Genel Özellikler

Detaylı

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com EcoCCore Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut www.durr.com Temİzleme Prosesİne Değer Değer Katar Katar Parça yüzey kalitesine artan taleplerden dolayı, endüstriyel temizlik yöntemlerinin gittikçe karmaşıklaşan

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

MİKROTEST ŞİRKETLER GRUBU;

MİKROTEST ŞİRKETLER GRUBU; MİKROTEST ŞİRKETLER GRUBU; Kuruluşundan Bugüne Öncelikli Hedefi; Trend İzleyen Değil,Belirleyen Olabilmek Ve Farkli Olani Sunabilmektir.Amaci İse Gerçek Anlamda Güç,Düşünce Ve Hedef Birliği Üzerine Kurulmuştur.

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Hayal edin yüksek güvenilirliğin olağanüstü güvenlik ve en yüksek kalite ile buluştuğunu

Hayal edin yüksek güvenilirliğin olağanüstü güvenlik ve en yüksek kalite ile buluştuğunu Hayal edin yüksek güvenilirliğin olağanüstü güvenlik ve en yüksek kalite ile buluştuğunu Vakum infiltrasyonlu doku takip cihazı VIP 6 AI YÜKSEK GÜVENİLİR- LİĞİN OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK VE EN YÜKSEK KALİTE

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için En yüksek enerji verimliliği Atık ısıdan faydalanmaya yönelik müşteriye özel tasarım Tam otomatik sistem Çok kolay kullanım Paslanmaz çelikten

Detaylı